msc-cruises-SWE-folder-vinter-2024-25-oktober-april

Page 1

HITTA DIN DRÖMKRYSSNING

OKTOBER | APRIL VINTER 2024/2025
UPPTÄCK SKÖNHETEN MED VÅRA KRYSSNINGAR.

STÖTTA

UPPTÄCK 4 Hållbarhet 8 Ombordupplevelsen 14 MSC Yacht Club 16 Våra upplevelsepaket 18 Detta är inkluderat 19 Detta kan läggas till 20 MSC For Me
21 MSC Foundation
22 Fly & Cruise UTFORSKA 24 Kanarieöarna & Maderia - Nyhet! 28 Karibien och Antillerna 44 Dubai, Abu Dhabi & Qatar 48 Medelhavet 56 Norra Europa 60 MSC Grand Voyages 70 MSC World Cruise
PLANERA
4 UPPTÄCK | HÅLLBARHET

STYR KURSEN MOT EN ANSVARSFULL FRAMTID

“När jag blickar framåt känner jag mig exalterad och optimistisk inför kryssningsindustrins framtid och den nyckelroll som MSC Cruises kommer att spela för att minska vår påverkan på vår blå planet.”

PIERFRANCESCO VAGO

Styrelseordförande

För oss innebär hållbarhet att skydda miljön, stödja våra medarbetare, våra gäster samt de människor, samhällen och platser som vi besöker och gör affärer med.

Som ett familjeägt företag med tre århundraden av sjöfartsarv har MSC Cruises åtagit sig uppgiften att bevara våra hav och vår planet, detta gäller nu och för kommande generationer. Vårt hållbarhetsprogram introducerar renare bränslen på alla våra nya och framtida fartyg. Vårt hållbarhetsprogram ska främja ansvarsfulla resor genom våra utflykter, minska användningen av plast, återvinna avfall på alla våra fartyg och vi kan producera vårt eget sötvatten ombord direkt från havet.

Vill du veta mer om vårt engagemang?

Skanna den här QR-koden

UPPTÄCK | HÅLLBARHET
Upptäck mer på msccruises.se 5 UPPTÄCK |  HÅLLBARHET

VÅRT ANSVAR: HÅLLBARHET

Från att introducera de renaste tillgängliga bränslena på våra senaste fartyg till våra toppmoderna reningsanläggningar. Vi tänker hållbarhet i allt vi gör, för att bevara havet som vi kallar hem och för att förändra kryssningsindustrin för gott.

Särskilt fokus ligger på att minska luftutsläppen, detta görs med system för att möta eller överskrida de regulatoriska gränserna, samt stora ansträngningar för att minska våra koldioxidutsläpp, inklusive omfattande energieffektiviseringsåtgärder ombord på varje fartyg. Att minska och återvinna avfall som genereras ombord är en nyckel som vi fokuserar på i hela flottan, vi jobbar hårt för att eliminera all icke-nödvändiga engångsplaster från våra fartyg.

Över 85% av det färskvatten som produceras ombord på vår flotta är avsaltat havsvatten!

Avancerad rening av avloppsvatten säkerställer att allt vatten som förbrukas renas innan det släpps ut i havet. Varje fartyg i flottan har en dedikerad miljöansvarig på heltid som är ansvarig för att leva upp till miljöbestämmelserna och för att tillhandahålla utbildning för all vår besättning.

Vill du veta mer om vårt engagemang? Skanna den här QR-koden

UPPTÄCK | HÅLLBARHET
6 UPPTÄCK | HÅLLBARHET

VÅRT NYA FARYG: MSC EURIBIA

BEMÄSTRAR HAVEN, SKYDDAR PLANETEN

Uppkallad efter den antika gudinnan Eurybia som utnyttjade vindarna, tidvattnet och till och med stjärnorna för att bemästra haven, MSC Euribia utnyttjar den senaste tekniken för att skydda och bevara det värdefulla marina ekosystemet.

LNG-DRIVET

MSC Euribia designades för att erbjuda en toppmodern kryssningsupplevelse. Fartyget drivs av flytande naturgas - ett viktigt steg mot vårt slutmål om netto-noll-växthusgasutsläpp.

ANSVARSFULLA KRYSSNINGAR

Fartyget har också möbler och andra föremål som är tillverkade av återvunnet material eller minimalt med plast. Lägg till avancerad energibesparing, vattenrening och

avfallshantering. och resultatet är vårt miljömässigt mest avancerade fartyg hittills.

EXKLUSIVA RUTTER

Fartygets moderna teknik gör det möjligt att besöka exklusiva platser med mer skärpta restriktioner för kryssningstrafik, exempelvis de norska fjordarna.

IKONISK DESIGN

MSC Euribia är utrustad med många nya smarta funktioner. Själva skrovet är ett visuellt mästerverk, skapat av den tyska konstnären Alex Flämig med titeln #SaveTheSea. Detta ikoniska konstverk använder en havsinspirerad färgpalett för att representera MSC Cruises engagemang för miljön och djupgående respekt för haven.

UPPTÄCK | NYTT FARTYG
Upptäck mer på msccruises.se 7 UPPTÄCK |  HÅLLBARHET

HUR ÄR DET

ATT KRYSSA

MED MSC?

Föreställ dig en resa med nya horisonter varje dag

Att kryssa med MSC Cruises innebär att transporteras till nya otroliga vyer och njuta av oförglömliga upplevelser varje dag. Ta dig tid för avkoppling och upptäckter i omgivningar som känns lika välkomnande som hemma.

8 UPPTÄCK | OMBORDUPPLEVELSEN

BLI VÅR GÄST

NJUT AV ALL KOMFORT

Välkommen ombord på din MSC-kryssning; din semester är på väg att starta! Öppna fönstret i din omsorgsfullt utformade hytt, njut av den fantastiska utsikten över havet och känn den sköna havsbrisen. Du behöver bara packa upp en gång och världen väntar på att välkomna dig! Oavsett om det är en svit, en duplexhytt eller sammanhängande hytt för familjer, varje detalj är noggrant utvald för att se till att du ska känna dig utvilad och nöjd. Denna avkopplande tillflyktsort av komfort och underhållning kommer att vara ditt hem de kommande dagarna. Har du kommit till rätta? Det är dags att ta en titt på det dagliga programmet för att ta reda på vad som väntar. Ikväll är det galakväll, så gå till frisör- och nagelsalongen ombord för att skämma bort dig själv. Sedan är det dags att glänsa när du går ner i Swarovski-trappan för att starta din resa med stil. Glöm inte att beställa roomservice och njut av en härlig frukost i din hytt i morgon bitti.

UPPTÄCK | OMBORDUPPLEVELSEN
Upptäck mer på msccruises.se 9 UPPTÄCK |  OMBORDUPPLEVELSEN

KLARA, FÄRDIGA, GÅ!

ALLA AKTIVITETER

Det finns så mycket inom räckhåll att dagarna till havs kommer att vara lika minnesvärda som de i land. Den enda knepiga biten är att välja vad man ska göra.

Först är det dags för lite familjeunderhållning. Från shopping till cocktails vid poolen eller snurra ner för vattenrutschbanan, det finns något för alla åldrar. Redo för adrenalinet som ROBOTRON ger, vår egna attraktion ombord på MSC Seascape? Eller vad sägs om att hoppa in i vår Formel 1-simulator? När solen går ner finns det ännu mer att göra. Ikväll är du inbokad på en av våra specialrestauranger innan du går vidare till en fest.

UPPTÄCK | OMBORDUPPLEVELSEN
10 UPPTÄCK | OMBORDUPPLEVELSEN

DET ÄR SHOWTIME! ALL UNDERHÅLLNING

Efter en fullspäckad dag med att utforska alla sevärdheter i land är du tillbaka ombord för en trevlig kväll med nöje och underhållning. Efter ännu en utsökt måltid har du ett stort urval av kvällsaktiviteter.

Först kan du besöka en show med internationell artistuppsättning i en Broadway-liknande teater. Efter detta kan du gå vidare och lyssna på livemusik medan du njuter av en cocktail. Om det inte är vad du känner för att göra ikväll, varför inte gå till kasinot för en kväll med glamour och roulette eller dansa hela natten i discot?

Eller om du vill tillbringa några fina stunder med barnen, varför inte gå till bowling- och arkadhallen för lite familjetid? Glöm inte att anmäla er till de ständigt populära tävlingarna MSC Factor och MSC MasterChef, våra talangoch matlagningstävlingar.

Schemat är fullspäckat med skoj!

En kryssning handlar om att skapa oförglömliga minnen: ombord och i land.

Det finns så mycket att göra, varje dag kommer att vara en upplevelse som du kommer att uppskatta.

Minnesvärda stunder väntar oavsett vilka preferenser du har.

LIVET ÄR EN KARUSELL UPPLEV DET ROLIGA

Carousel Productions at Sea* är en exklusiv och originell produktion som blandar hisnande akrobatik, dans och musik. Den här konstnärliga produktionen är speciellt framtagen för

MSC Cruises, en spektakulär upplevelse som placerar dig i hjärtat av showen, mitt i de extraordinära ljus-, ljud- och specialeffekterna.

Upptäck mer på msccruises.se 11 UPPTÄCK |  OMBORDUPPLEVELSEN

Vi är här för att se till att varje måltid ombord är en fest.

Vare sig det är fine dining eller en avslappnad middag, sofistikerat eller enkelt, vår passion är att laga fantastisk mat.

UTFORSKA VÄRLDEN

GENOM MAT

Från smaklig sashimi till saftigt kött, oavsett om du är en gourmand eller mer kräsen så erbjuder våra specialrestauranger ett brett utbud av valmöjligheter och stilar. Boka ett middagspaket, vi reserverar bord åt dig på en tid som du själv väljer.

NJUT AV SMAKER ALLA SMAKER

Varje måltid på fartyget tar dig med på en resa med läckra smaker inspirerade av resmålen vi besöker med specialiteter baserade på lokala rätter och ingredienser.

Du vaknar upp på morgonen och är sugen på något exotiskt, inga problem. Vi har något för varje smak och humör. Från fast food till barnvänliga alternativ, enklare måltider till överdådiga efterrätter.

Planerar du att stanna till vid buffén för lunch? Ta då fram en stol och titta på våra skickliga kockar i arbete när du testar på olika rätter med friheten att blanda precis som du vill, när som helst. När kvällen kommer vill du kanske skämma bort dig ännu mer? Gå in i en av våra huvudrestauranger och sätt dig för en middag med vita dukar!

12 UPPTÄCK | OMBORDUPPLEVELSEN

TID ATT KOPPLA AV SKÄM BORT DIG

Det finns inget bättre än en dag av upptäckter i land, men idag har du bokat in något alldeles extra åt dig själv.

Efter ett träningspass på gymmet är du redo för lite vila och avkoppling i härliga MSC Aurea Spa Massageterapeuterna utför en härlig balinesisk massage, baserat på Orientens gamla kunskap och ritualer. Det är en upplevelse som vitaliserar din kropp, sinne och själ, och ger en lugnande känsla i hela kroppen.

NÄSTA ÄVENTYR HANDLAR OM UPPTÄCKTER

Vad vill du göra i dag? Oavsett om det är att djupdyka i historien och traditioner, se hisnande natur, ta det lugnt på stranden eller få ett adrenalinpåslag. I dag har du bestämt dig för en av våra exklusiva Protectoursutflykter, för en unik hållbar utflykt i land.

Liksom allt annat under semestern är detta något att minnas för alltid. Det enda som återstår att göra är att boka din nästa kryssning. Lycka till med planeringen!

UPPTÄCK | OMBORDUPPLEVELSEN
Upptäck mer på msccruises.se 13 UPPTÄCK |  OMBORDUPPLEVELSEN

VÄLKOMMEN

TILL EN VÄRLD AV

LYX & EXKLUSIVITET

En avskild plats på våra fartygs prestigefyllda fördäck, MSC Yacht Club ger dig en förstklassig privat yachtupplevelse som samtidigt ger dig ständig tillgång till det enorma utbudet av sport, fritid och underhållning i världsklass som utmärker varje fartyg.

Du sover i komfort, och har tillgång till en butler dygnet runt samt middag i en privat gourmetrestaurang med förstklassiga rätter och viner, MSC Yacht Club är i en klass för sig. MSC Cruises är känt för sin uppmärksamhet på detaljer, MSC Yacht Club lyfter detta till en ny nivå med många valmöjligheter, service och komfort.

Från prioriterad ombordstigning och utcheckning till en dygnet runtöppen Concierge-reception, eleganta sviter med kreativ inredning, gratis minibar, madrasser i memory foam av hög kvalitet, lakan i egyptisk bomull samt en kuddmeny där du kan välja den kudde du gillar allra mest. Utöver detta finns det en exklusiv lounge med panoramautsikt där tilltugg och drinkar finns att tillgå.

Njut av den exceptionella servicen från din butler som kommer att tillgodose alla dina behov och garantera oförglömliga stunder under din exklusiva kryssning. Från personliga rekommendationer som hjälper att organisera tjänster ombord eller i land, skoputsning till att komma med room-service.

Din butler har alltid en noggrann uppmärksamhet på detaljer, din butler är dedikerad till att förbättra din resa och göra den oförglömlig. Skäm bort dig på en resa i lyxens tecken där dina önskningar möts med oklanderlig service.

Som Yacht Club-resenär har du även exklusiv tillgång till MSC Aurea Spa och ett privat soldäck med pool och bubbel-pooler som erbjuder avskildhet och avkoppling.

Butlerservice 24/7

Från prioriterad ombordstigning till personlig service.

Privata och dedikerade områden

Exklusiv lounge, restaurang, soldäck & pool.

Premium-dryckespaket

Premium Extra Dryckespaketet är inkluderat i alla barer och lounger på fartyget

Premium Wi-Fi

Obegränsad data som gäller för hela kryssningen.

UPPTÄCK | MSC YACHT CLUB ONCE-IN-A-LIFETIME-LYX ENDAST FÖR DIG
14 UPPTÄCK | MSC YACHT CLUB

Din exklusiva fristad i en privat del ombord på MSC Cruises fartyg

Upptäck mer på msccruises.se 15 UPPTÄCK |
LOREM IPSUM MSC YACHT CLUB

DIN UPPLEVELSE

Skapa en skräddarsydd kryssning med MSC Cruises exklusiva utbud av tillval.

Alla har olika prioriteringar, och med MSC Cruises enkla bokningsprocess kan du skräddarsy en perfekt upplevelse ombord bara för dig.

När du väljer Bella-upplevelsen kommer vi att tilldela dig en hytt som finns i din valda kategori, du kan se fram emot att njuta av det breda utbudet och bekväma faciliteterna ombord.

Letar du efter en riktigt fantastisk semesterupplevelse?

Välj antingen Fantastica eller Aurea-upplevelsen, du väljer din däckplacering.

Dessutom erbjuder var och en av dessa upplevelser en större flexibilitet och extra exklusiva förmåner.

BELLA-UPPLEVELSEN

Din kryssningsupplevelse till det bästa priset

BOKNINGSFLEXIBILITET

• Kryssningsbyte mot avgift1 BEKVÄMLIGHET

• MSC for Me2 MAT & DRYCK FÖRDELAR

• Rabatterat dryckespaket tillgängligt vid tidpunkten för bokning

• Omfattande buffé med ett brett urval av rätter

• Fartygets huvudrestauranger som serverar gourmetmåltider och erbjuder en stor variation av kost beroende på önskemål

• Gratis kontinental frukost i hytten (leverans mot en avgift) SPORT OCH UNDERHÅLLNING

• Teaterföreställningar i Broadway-stil

• Underhållning och aktiviteter för vuxna, tonåringar och barn

• Poolområde

• Välutrustat gym och träningsfaciliteter utomhus

• Dedikerade områden & aktiviteter för tonåringar och barn TJÄNSTER

• Kvalificerad flerspråkig personal ANDRA FÖRMÅNER

• MSC Voyagers Club-poäng

UPPTÄCK | VÅRA UPPLEVELSEPAKET
16 UPPTÄCK | VÅRA UPPLEVELSEPAKET

FANTASTICA-UPPLEVELSEN

Välj din hytt och middagstid

Inkluderar alla Bella-förmåner plus BOKNINGSFLEXIBILITETT

• Möjlighet att välja hytt och dess placering

• En fri kryssningsändring1

MAT & DRYCK FÖRDELAR

• Möjlighet att välja middagstid (med förbehåll för tillgänglighet)

• Gratis kontinental frukost i hytten (gratis leverans)

• 24-timmars room-service (gratis leverans)3

ANDRA FÖRMÅNER

• Rabatterade paketerbjudanden

AUREA-UPPLEVELSEN

Sviter, balkonger och hytter med havsutsikt Bästa läge och extra bra förmåner

Inkluderar alla Fantastica-förmåner plus KOMFORT

• Sviter, balkonger och hytter med havsutsikt med bäst placering

MAT & DRYCK FÖRDELAR

• Fri middagssittning med My Choice-dining

• Välkomstpaket (Prosecco+ choklad)

VÄLMÅENDE

• Fri tillgång till Top Exclusive Solarium

• Tillgång till MSC Aurea Spas område (för vuxna endast vid bokning)

• Morgonrock och tofflor i hytten

• Kuddmeny

• Massage till rabatterat pris: exklusivt erbjudande före kryssning upp till 2 dagar före ombordstigning

• 10 % rabatt på alla spabehandlingar köpta ombord

TJÄNSTER

• Prioriterad ombordstigning och avlämning av bagage

1 Kryssningsändrigar gäller antingen på kryssningsdatumet eller på destinationen. Sådana ändringar måste utföras upp till 30 kalenderdagar före avresa, den nya kryssningen ska ha avresa inom 90 kalenderdagar från det ursprungliga avresedatumet-

2 Där det finns tillgängligt

3 Room-serviceleverans är gratis, men maten prissätts individuellt. Den uppgraderade middagsmenyn är tillgänglig på kryssningar i Karibien.

Upptäck mer på msccruises.se 17 UPPTÄCK |  LOREM IPSUM VÅRA UPPLEVELSEPAKET

DETTA ÄR INKLUDERAT

BOENDE

MÅLTIDER

UNDERHÅLLNING FÖR ALLA

SPORT & FITNESS

Med MSC får du alltid ett förstklassigt boende, från våra bekväma standardhytter till lyxen av MSC Yacht Club.

Du har ett brett utbud av fina middagar allt från en buffé med pizza och mozzarella som har tillagats ombord, till eleganta restauranger som serverar läckra rätter.

Det finns ett omfattande utbud av liveunderhållning, shower och barnklubbar som erbjuder mycket nöje.

Våra sport-och träningsanläggningar gör att du kan återvända hem i bättre form än innan du åkte iväg.

Vi samarbetar med världsledande företag för att erbjuda bästa möjliga aktivitetsupplevelse, från Chicco spädbarnsspel och vårdprodukter till ett stort urval av LEGO® och avancerad Technogym-utrustning.

I samarbete med det världsledande varumärket Technogym erbjuder vi alla våra gäster en skräddarsydd Wellnes-upplevelse. Uppnå dina mål med den senaste teknikens fitnessanläggningar, en exklusiv träningsapp, aktiviteter i land, och tillgång till certifierad personlig tränare.

Vill du veta mer? Skanna den här QR-koden

UPPTÄCK |  DETTA ÄR INKLUDERAT
LEGO®, LEGO®-logotypen och minifiguren är varumärken som tillhör LEGO-koncernen. 18 ©2024 LEGO-koncernen.
18 UPPTÄCK | DETTA ÄR INKLUDERAT OCH DETTA KAN LÄGGAS TILL

DETTA KAN LÄGGAS TILL

DRYCKESPAKET

UTFLYKTER

SPECIALRESTAURANGER

SPA & WELLNESS

INTERNET

FOTOPAKET

OCH MYCKET MER

Våra olika paket gör planeringen till ett nöje och låter dig skräddarsy din resa samtidigt som du gör stora besparingar genom att boka i förväg. Från läsk till cocktails, sprit till viner, glass, äventyrliga utflykter till lugna utflykter, tacos, sociala middagar till klassisk fransk bistro, lugnande men ändå uppfriskande traditionell spamassage till högteknologiska skönhetsbehandlingar, professionell fotografering till virtual reality-spel. Vi erbjuder ett omfattande utbud av paket för att möta alla dina behov.

BELÖNAR DIN PASSION

FÖR ATT RESA

Vårt MSC Voyagers Club-program är utformat för att öppna upp en värld av förmåner för lojala gäster som delar vår kärlek till resor och upptäckter. Bli medlem idag och dra nytta av de exklusiva förmånerna och rabatterna som är exklusiva för alla våra medlemmar.

Är du med i ett annat lojalitetsprogram? Inga problem!

Vår Status Match ger dig motsvarande eller överträffad medlemsnivå och minst 5% rabatt på din första kryssningsbokning!

Vill du veta mer om denna spännande klubb?

Skanna den här QR-koden

UPPTÄCK |  DETTA KAN LÄGGAS TILL
Upptäck mer på msccruises.se 19 UPPTÄCK |  LOREM IPSUM DETTA ÄR INKLUDERAT OCH DETTA KAN LÄGGAS TILL

ALLT ÄR MÖJLIGT MED MSC FOR ME-APPEN

Njut av varje ögonblick med vår exklusiva app. Denna toppmoderna digitala teknik håller dig uppdaterad med det som är viktigt och låter dig boka aktiviteter och chatta med medpassagerare.

Varje kryssning är en speciell upplevelse. Och nu finns MSC for me-appen tillgänglig på alla smarta fartyg i vår flotta, appen hjälper dig att njuta av varje ögonblick på ditt eget speciella sätt. Vi använder digital teknik som bokstavligen sammankopplar gästen, besättningen och fartyget, din tid ombord är i dina händer. Du kommer att uppleva en mer sömlös, uppkopplad, bekymmersfri semester.

De lättanvända interaktiva pekskärmarna runt fartyget, In-Cabin Smart TV och appen är alla designade för att hjälpa dig att bättre koppla av och njuta av din semester med familj och vänner.

Vill du veta mer om MSC for Me-appen?

Skanna den här QR-koden

VAD KAN DU GÖRA

MED MSC FOR ME-APPEN?

• Incheckning och kortregistrering

• Boka utflykter

• Boka specialrestauranger

• Boka spabehandlingar

• Följ fartygets rutt och väderleksrapporter

• Bläddra igenom dagliga händelser och aktiviteter ombord

• Få notiser om relevanta kampanjer, erbjudanden och evenemang ombord

• Se dina utgifter ombord

• Chatta med familj och vänner via appen utan internetpaket.

UPPTÄCK | MSC FOR ME 20 UPPTÄCK |  MSC FOR ME

TILLSAMMANS KAN VI GÖRA SKILLNAD

MSC Foundation leder och främjar hela MSC-gruppens marina bevarande, humanitära och hållbara utvecklingsåtaganden över hela världen.

På MSC Foundation arbetar vi för att återställa den kritiska balansen mellan människor och natur, med hjälp av MSC:s globala räckvidd och unika kunskap om havet för att omedelbart kunna genomföra åtgärder för att skydda och vårda den "blå planeten" och dess folk. Våra program inkluderar stöd till forskare och marina experter för att återställa korallreven och för att skydda det marina ekosystemet med hjälp av Super Coralprogrammet; och stödja UNICEF i Elfenbenskusten för att främja kvinnors makt genom att driva en återvinnings-

SKYDDAR VÄRLDEN

FÖR FRAMTIDEN

MSC Foundation arbetar hårt med att forska och återställa korallreven runt vår privata ö, Ocean Cay i Bahamas.

Hittills har otroliga framsteg gjorts att skapa en hållbar miljö med biologisk mångfald över hela ön och i vattnet som är värd för hundratals korallsorter och fiskarter.

marknad som gör plastavfall till billiga tegelstenar för att bygga välbehövliga klassrum.

I Senegal stödjer vi Mercy Ships för att kunna tillhandahålla livräddande insatser i avlägsna områden. I Medelhavet är vi med Marevivo för att öka ungdomarnas medvetenhet om marint skydd och havsföroreningar. Globalt stödjer vi räddningsinsatser inom katastrofsituationer och transport av de första hjälpvarorna till drabbade områden och deras mest utsatta.

MILJÖVÅRD

MARINT SKYDD

STÖD TILL LOKALSAMHÄLLEN

UTBILDNING

KRISHJÄLP

Vill du veta mer om MSC Foundation?

Skanna den här QR-koden

Upptäck mer på msccruises.se 21 UPPTÄCK |  LOREM IPSUM STÖTTA |  MSC FOUNDATION STÖTTA | MSC FOUNDATION

FRÅN HIMMEL

TILL HAV

Att kombinera flyg och transfer med din kryssning ger en sömlös, smidig och stressfri upplevelse.

Flyg, transfer och kryssning i ett unikt paket. Fly & Cruise är utformat för att ge dig en sömlös och stressfri reseupplevelse, utan krångel, och erbjuder en enkel allt-i-ett-lösning. Från enkel bokning till matchande flygtider, inkluderad transfer och trygghet för dig som gäst.

När du gör din bokning väljer du helt enkelt den kryssningsrutt som passar dig bäst och väljer Fly & Cruise-paketet. Dessutom kan du välja den flygplats som passar dig bäst. Innan betalningen är slutförd kommer du att ha tillgång till all flyginformation.

Du har även möjligheten att uppgradera dina flygbiljetter om det finns tillgängligt.

Detta ingår alltid i Fly & Cruise; flyg till och från ombordstigningshamnen, bekväm transfer till och från hamnen, incheckat bagage, assistans på flygplatsen, flygplatsskatter, ombokning av din resa vid försenat flyg samt trygghet om bagaget skulle komma bort.

FLY & CRUISE TILL KANARIEÖARNA

DEN PERFEKTA SEMESTERN

Den perfekta semestern heter Fly & Cruise till Kanarieöarna! Vill du uppleva en sömlös semester och enbart njuta av komforten som en kryssning innebär?

Boka vårt Fly & Cruise-paket och följ med till vinterns stora nyhet, en kryssning runt de evigt populära Kanarieöarna. Med avresa från Teneriffa gör MSC Opera från november 2024 - mars 2025 7-nätterskryssningar där det ges möjlighet att utforska fem Kanariska öar plus den vackra portugisiska ön Madeira.

För att ge dig den bästa upplevelsen erbjuder vi upp till 16 timmar i hamn med gott om tid att njuta av allt som de olika destinationerna har att erbjuda.

Miami Fort-de-France

MARTINIQUE

Öarna på Kanarieöarna och den portugisiska ön Madeira tillåter dig att verkligen utforska varje destinations rika kultur, slående landskap och varma klimat.

Upplev Kanarieöarna från ett nytt perspektiv, utforska Kanarieöarna från sjösidan!

PLANERA |  FLY & CRUISE
New
USA
22 PLANERA | FLY & CRUISE
York

KÖPENHAMN GÖTEBORG

Atlanten Barcelona Dubai Teneriffa Rom
Aten ITALIEN
SVERIGE SPANIEN GREKLAND FÖRENADE ARABEMIRATEN STOCKHOLM
Upptäck mer på msccruises.se 23 PLANERA |  FLY & CRUISE

NYHET!

KANARIEÖARNA & MADEIRA

Följ med till de vackra vulkanöarna i Atlanten på en oförglömlig kryssning till Kanarieöarna och Madeira. Kryssa genom denna otroliga region på en av våra underbara kryssningar till Kanarieöarna för att utforska fantastiska landskap, smaka på utsökta rätter och koppla av på hisnande stränder. Upptäck regionen från sjösidan, fartyget gör anlöp till Gran Canaria, Teneriffa, Fuerteventura, La Palma, Lanzarote och den portugisiska ön Madeira.

TIMANFAYA NATIONALPARK

Från LANZAROTE – ACF10

Vill du veta mer?

Skanna den här QR-koden

Det glesa lavalandskapet som kännetecknar Lanzarote gör ön till en vandrares ‐ och fotografs ‐ dröm. Timanfayas nationalpark bjuder på spektakulära kratrar, förstenade lavaflöden och vulkaniska sjöar. Efter alla promenadmeter kan du vila benen under en lugn färd tillbaka till fartyget.

LANZAROTE
24 UTFORSKA | KANARIEÖARNA & MADEIRA
TENERIFFA

BIOSFÄROMRÅDE OCH ROMFABRIK

Från SANTA CRUZ DE LA PALMA – SPC08

Besök den största skogen på Kanarieöarna, Los Tilos, och den charmiga byn Los Sauces. Besök den äldsta delen av ön med sin frodiga vegetation på väg till utsiktsplatsen Mirador de La Galga, som ligger precis vid kanten av två djupa raviner. Avsluta med ett kort stopp vid romfabriken Ron Aldea.

HALVDAGSUTFLYKT

RUNT MADEIRA

Från FUNCHAL – FUN13

Följ med på en lugn halvdagsutflykt runt vackra Madeira med ett besök i staden Funchal. Först ut är Belvedere Pico dos Barcelos som bjuder på fantastiska vyer innan turen går vidare till Cabo Girão, världens näst högsta klippa, till sist; utsiktsplatsen Pico da Torre.

MADEIRA från FUNCHAL
Upptäck mer på msccruises.se 25 UTFORSKA |  KANARIEÖARNA & MADEIRA
SANTA CRUZ DE LA PALMA

MSC OPERA

2024 - 2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER

PRIS FRÅN 12 999* kr inkl. flyg

Portugal

FUNCHAL (Madeira)

SANTA CRUZ DE LA PALMA

Spanien

Atlanten

TENERIFFA (Kanarieöarna) GRAN CANARIA (Las Palmas) ARRECIFE (Lanzarote)

PUERTO DEL ROSARIO (Fuerteventura)

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Teneriffa, Kanarieöarna/Spanien 22:00

2 Gran Canaria, Las Palmas/Spanien 06:00 22:00

3 Puerto del Rosario, Fuerteventura/Spanien 09:00 20:00

4 Till havs - -

5 Funchal, Madeira/Portugal 07:00 18:00

6 Santa Cruz de La Palma, Spanien 11:00 18:00

7 Arrecife, Lanzarote/Spanien 09:00 18:00

8 Teneriffa, Kanarieöarna/Spanien 05:00

Avresa från Teneriffa går även att boka utan Flyg- och kryssningspaket..

AVRESA FRÅN

TENERIFFA

November 03*, 10*, 17, 24*

December 01*, 08, 15*, 22*, 29

Januari 05, 12, 19, 26

Februari 02, 09, 16, 23*

Mars 02, 09, 16

Rutten kan variera, se hemsidan för exakt program.

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå.

*Priset gäller per person i del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället.

I priset ingår hotellserviceavgift med 12 € per person/dag (6 €/dag för barn 2 - 11 år).

Avgiften betalas vid bokningstillfället.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Möjliga avresehamnar   Längre vistelse

CASABLANCA
UTFORSKA | KANARIEÖARNA & MADEIRA 26

MSC OPERA

2024 - 2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER

PRIS FRÅN 7 649*

kr

Portugal

FUNCHAL (Madeira)

Spanien SANTA CRUZ DE LA PALMA

Atlanten

TENERIFFA (Kanarieöarna) GRAN CANARIA (Las Palmas) ARRECIFE (Lanzarote)

PUERTO DEL ROSARIO (Fuerteventura)

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Gran Canaria, Las Palmas/Spanien 22:00

2 Puerto del Rosario, Fuerteventura/Spanien 09:00 20:00

3 Till havs

4 Funchal, Madeira/Portugal 07:00 18:00

5 Santa Cruz de La Palma, Spanien 11:00 18:00

6 Arrecife, Lanzarote/Spanien 09:00 18:00

7 Teneriffa, Kanarieöarna/Spanien 05:00 22:00

8 Gran Canaria, Las Palmas/Spanien 06:00

MSC OPERA

2025 | 12 DAGAR - 11 NÄTTER

PRIS FRÅN 14 809* kr

Atlanten

AVRESA FRÅN GRAN CANARIA

November 04*, 11*, 18, 25*

December 02*, 09, 16*, 23*, 30

Januari 06, 13, 20, 27

Februari 03, 10, 17, 24*

Mars 03, 10

Rutten kan variera, se hemsidan för exakt program.

VENEDIG - MARGHERA

Italien ZADAR Kroatien

CASABLANCA (Marrakech) Marocko BARI VALENCIA

TENERIFFA (Kanarieöarna)

KORFU Grekland PALERMO Spanien

Medelhavet

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Teneriffa, Kanarieöarna/Spanien 22:00

2 Till havs

3 Casablanca, Marrakech/Marocko 06:00 22:00 4 Till havs

5 Valencia, Spanien 09:00 19:00 6 Till havs

7 Palermo, Italien 09:00 19:00

8 Till havs

9 Korfu, Grekland 09:00 18:00

10 Bari, Italien 07:00 17:00

11 Zadar, Kroatien 09:00 18:00

12 Venedig - Marghera, Italien 07:00

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

AVRESA FRÅN TENERIFFA

Mars 23

Gå med i MSC Voyagers Club och få tillgång till exklusiva förmåner och rabatter på dina kommande kryssningar. Registrera dig nu via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå.

*Priset gäller per person del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället.

I priset ingår hotellserviceavgift med 12 € per person/dag (6 €/dag för barn 2 - 11 år). Avgiften betalas vid bokningstillfället.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Möjliga avresehamnar   Längre vistelse

LANZAROTE från Arrecife
Upptäck mer på msccruises.se 27 UTFORSKA |  KANARIEÖARNA & MADEIRA
- -
- -
- -
- -
- -

KARIBIEN & ANTILLERNA

Dyk in i ren lycka på en av våra hisnande kryssningar runt Karibien i vinter.

Från fantastiska Costa Maya och snorklarnas paradis i Cozumel i Mexiko, till reven och regnskogarna i Belize, den spanska koloniala charmen i Puerto Plata och Dominikanska Republiken och Jamaicas gästfrihet. Bada och njut på stranden på Ocean Cay, vår exklusiva privata paradisö och marinreservat i Bahamas.

HYR EGEN CABANA

PÅ OCEAN CAY (max. 6 personer)

Från OCEAN CAY MSC RESERVE - OCC14

Vill du veta mer?

Skanna den här QR-koden

Tillbringa dagen på vår privata paradisö med familj och vänner i total komfort i en egen cabana. Du har tillgång till din cabana hela dagen, med solen och havet precis nedanför. Vid ankomst ingår vatten och handdukar samt två badmadrasser.

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE
28 UTFORSKA | KARIBIEN & ANTILLERNA
KARIBIEN

PÅ TOPPEN AV VÄRLDEN

I SAINT MARTIN

Från SAINT MARTIN - SMT80

Himlen är gränsen på denna adrenalinfyllda utflykt för spänningssökare! Från 1700-talets Rockland Estate, tar vi linbanan Sky Explorer till det 341m höga Crow's Nest på Sentry Hill. Susa ner för berget med linbanan.

MYSTISKA MAYARUINERNA

PÅ DEN KARIBISKA KUSTEN

Från COZUMEL - COZ23

Upplev de världsberömda ruinerna i den muromgärdade staden Tulum, den enda mayastaden som byggdes precis vid den karibiska kusten. Förundras över restaurerade tempel, mystiska hieroglyfiska skrifter och högt uppe på en klippa finner du, "el Castillo": ett gammalt slott med hisnande vyer. En välsmakande lätt lunch ingår.

TULUM från Cozumel
Upptäck mer på msccruises.se 29 UTFORSKA |  KARIBIEN & ANTILLERNA
SAINT MARTIN
30 UTFORSKA | KARIBIEN & ANTILLERNA
SAN JUAN

MSC SEASCAPE

2024 - 2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER

PRIS FRÅN 7 263*

kr

MSC SEASCAPE

2024 - 2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER

PRIS FRÅN 8 073*

kr

MIAMI

COZUMEL Mexiko USA

Atlanten Bahamas OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

GEORGE TOWN Grand Cayman

Karibiska Havet OCHO RIOS Jamaica

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Miami, USA 17:00

2 Till havs

3 Ocho Rios, Jamaica

09:00 17:00

4 George Town, Grand Cayman 08:00 16:00

5 Cozumel, Mexiko 10:00 18:00

6 Till havs

7 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 08:00 20:00

8 Miami, USA 07:00

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

AVRESA FRÅN MIAMI

November 02*, 16*, 30*

December 14*, 28*

Januari 11, 25

Februari 22

Mars 08, 22

Rutten kan variera, se hemsidan för exakt program.

Atlanten

MIAMI

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

PUERTO PLATA Dominikanska Republiken USA Bahamas SAN JUAN Puerto Rico

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Miami, USA 17:00

2 Till havs - -

3 Puerto Plata, Dominikanska Republiken 08:00 17:00

4 San Juan, Puerto Rico 09:00 23:00

5 Till havs

6 Till havs

7 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 08:00 20:00

8 Miami, USA 07:00

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

AVRESA FRÅN MIAMI

December 07, 21

Januari 04, 18

Februari 01, 15

Mars 01, 15, 29

Gå med i MSC Voyagers Club och få tillgång till exklusiva förmåner och rabatter på dina kommande kryssningar. Registrera dig nu via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå. *Priset gäller per person del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället.

I priset ingår hotellserviceavgift med 16$ per person/dag (8$/dag för barn 2 - 11 år). Avgiften betalas vid bokningstillfället.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

OCHO RIOS
Upptäck mer på msccruises.se 31 UTFORSKA |  KARIBIEN & ANTILLERNA KARIBIEN
- -
- -
- -
- -
32 UTFORSKA | KARIBIEN & ANTILLERNA
ST JOHN ISLAND från Charlotte Amalie

MSC DIVINA

2024 - 2025 | 11 DAGAR - 10 NÄTTER

PRIS FRÅN 12 759*

kr

MIAMI USA

Atlanten

PUERTO PLATA Dominikanska Republiken Bahamas OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

OCHO RIOS Jamaica

Karibiska Havet

ORANJESTAD Aruba

WILLEMSTAD Curaçao

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Miami, USA 17:00

2 Till havs

3 Ocho Rios, Jamaica

4 Till havs

5 Oranjestad, Aruba

6 Willemstad, Curaçao

7 Till havs

09:00 18:00

08:00 18:00

08:00 18:00

8 Puerto Plata, Dominikanska Republiken 08:00 18:00

9 Till havs

10 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 08:00 20:00

11 Miami, USA 07:00

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

AVRESA FRÅN MIAMI

November 22

December 20

Februari 14*

Mars 14

Rutten kan variera, se hemsidan för exakt program.

MSC DIVINA

2025 | 11 DAGAR - 10 NÄTTER

PRIS FRÅN 12 759*

MIAMI USA Bahamas

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

kr

PUERTO PLATA Dominikanska Republiken

Atlanten

Amerikanska Jungfruöarna

CHARLOTTE AMALIE (S:t Thomas)

PHILIPSBURG S:t Maarten

BASSETERRE

St Kitts och Nevis

ST JOHN’S Antigua och Barbuda

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Miami, USA 17:00

2 Till havs

3 Till havs

4 Basseterre, St Kitts och Nevis 09:00 18:00

5 Philipsburg, S:t Maarten 08:00 18:00

6 St John's, Antigua och Barbuda 08:00 18:00

7 Charlotte Amalie, S:t Thomas/Amerikanska Jungfruöarna 07:00 15:00

8 Puerto Plata, Dominikanska Republiken 10:00 18:00

9 Till havs - -

10 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 08:00 20:00

11 Miami, USA 07:00

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

AVRESA FRÅN MIAMI

Januari 17

Gå med i MSC Voyagers Club och få tillgång till exklusiva förmåner och rabatter på dina kommande kryssningar. Registrera dig nu via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå. *Priset gäller per person del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället.

I priset ingår hotellserviceavgift med 16$ per person/dag (8$/dag för barn 2 - 11 år). Avgiften betalas vid bokningstillfället.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

ARUBA
Upptäck mer på msccruises.se 33 UTFORSKA |  KARIBIEN & ANTILLERNA
- -
- -
- -
- -
- -
- -
MIAMI 34 UTFORSKA | KARIBIEN & ANTILLERNA

MSC DIVINA

2024 - 2025 | 5 DAGAR - 4 NÄTTER PRIS FRÅN 4 217* kr

Dag Hamn

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE NASSAU

MSC DIVINA

2024 - 2025 | 4 DAGAR - 3 NÄTTER PRIS FRÅN 3 575* kr

Ank. Avr.

1 Miami, USA 17:00

2 Till havs

3 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 07:00 20:00

4 Nassau, Bahamas 08:00 18:00

5 Miami, USA 07:00

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

AVRESA FRÅN MIAMI

November 18

December 02, 09*, 16, 30

Januari 06*, 13, 27

Februari 03*, 10, 24

Mars 03*, 10, 24, 31*

Rutten kan variera, se hemsidan för exakt program.

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE NASSAU

Dag Hamn Ank. Avr. 1 Miami, USA

2 Nassau, Bahamas

3 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas

4 Miami, USA

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

AVRESA FRÅN MIAMI

November 15*

December 06, 13

Januari 03*, 10, 31*

Februari 07, 28*

Mars 07*, 28*

Rutten kan variera, se hemsidan för exakt program.

Gå med i MSC Voyagers Club och få tillgång till exklusiva förmåner och rabatter på dina kommande kryssningar. Registrera dig nu via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå. *Priset gäller per person del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället.

I priset ingår hotellserviceavgift med 16$ per person/dag (8$/dag för barn 2 - 11 år). Avgiften betalas vid bokningstillfället.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Upptäck mer på msccruises.se 35 UTFORSKA |  KARIBIEN
OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE
17:00
08:00 18:00
08:00 20:00
07:00
Bahamas MIAMI Atlanten USA
- -
Bahamas MIAMI Atlanten USA

MSC SEASHORE

2024 - 2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER

PRIS FRÅN 7 353* kr

COSTA MAYA USA PORT CANAVERAL

COZUMEL Mexiko

Dag Hamn

Karibiska Havet

Atlanten

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Bahamas

Ank. Avr.

1 Port Canaveral, USA 17:00

2 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 07:00

3 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 12:00

4 Till havs - -

5 Costa Maya, Mexiko 08:00 18:00

6 Cozumel, Mexiko 07:00 17:00

7 Till havs

8 Port Canaveral, USA 07:00

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

AVRESA FRÅN PORT CANAVERAL

November 10, 24

December 08, 22

Januari 05, 19

Februari 02

Mars 02, 30

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå.

*Priset gäller per person i del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället.

I priset ingår hotellserviceavgift med 16$ per person/dag (8$/dag för barn 2 - 11 år).

Avgiften betalas vid bokningstillfället.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Övernattning

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE
UTFORSKA | KARIBIEN & ANTILLERNA 36
- -

MSC SEASHORE

2024 - 2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER

PRIS FRÅN 10 163* kr

Karibiska Havet Bahamas COSTA MAYA USA PORT CANAVERAL

COZUMEL Mexiko

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Port Canaveral, USA 17:00

2 Nassau, Bahamas 10:00 19:00

3 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 08:00 18:00

4 Till havs

5 Costa Maya, Mexiko 08:00 18:00

6 Cozumel, Mexiko 07:00 17:00

7 Till havs

8 Port Canaveral, USA 07:00

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

AVRESA FRÅN PORT CANAVERAL

December 29

Februari 16

Mars 16*

Rutten kan variera, se hemsidan för exakt program.

MSC SEASHORE

2024 - 2025 | 5 DAGAR - 4 NÄTTER

PRIS FRÅN 4 227* kr Atlanten

PORT CANAVERAL

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

NASSAU Bahamas

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Port Canaveral, USA 17:00 2 Till havs

3 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 08:00 20:00

4 Nassau, Bahamas 08:00 15:00

5 Port Canaveral, USA 07:00

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

AVRESA FRÅN PORT CANAVERAL

November 03*, 17

December 01, 15

Januari 12, 26

Februari 09, 23

Mars 09, 23

Rutten kan variera, se hemsidan för exakt program.

Gå med i MSC Voyagers Club och få tillgång till exklusiva förmåner och rabatter på dina kommande kryssningar. Registrera dig nu via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå.

*Priset gäller per person del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället.

I priset ingår hotellserviceavgift med 16$ per person/dag (8$/dag för barn 2 - 11 år). Avgiften betalas vid bokningstillfället.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Längre vistelse

Upptäck mer på msccruises.se 37 UTFORSKA |  KARIBIEN
TULUM  från Cozumel
- -
- -
Atlanten
NASSAU
- -
USA

ISLA DE ROATAN

MSC SEASIDE

2024 - 2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER

PRIS FRÅN 7 743* kr

USA OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

MIAMI

Bahamas NASSAU

Atlanten

PUERTO PLATA

Dominikanska Republiken

SAN JUAN Puerto Rico

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Miami, USA 17:00

2 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 08:00 20:00

3 Nassau, Bahamas 08:00 16:00

4 Till havs - -

5 San Juan, Puerto Rico 10:00 18:00

6 Puerto Plata, Dominikanska Republiken 10:00 18:00

7 Till havs

8 Miami, USA 07:00

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

AVRESA FRÅN

MIAMI

November 17

December 01, 15*, 29*

Januari 12, 26

Februari 09, 23*

Mars 09*, 23*

Rutten kan variera, se hemsidan för exakt program.

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå.

*Priset gäller per person i del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället.

I priset ingår hotellserviceavgift med 16$ per person/dag (8$/dag för barn 2 - 11 år).

Avgiften betalas vid bokningstillfället.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

NASSAU UTFORSKA | KARIBIEN & ANTILLERNA 38
-
-

MSC SEASIDE

2024 - 2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER

PRIS

FRÅN 8 403* kr

Atlanten

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

COZUMEL

COSTA MAYA

Karibiska Havet

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Miami, USA 17:00

2 Till havs

3 Costa Maya, Mexiko 08:00 19:00

4 Cozumel, Mexiko

08:00 18:00

5 Isla de Roatan, Honduras 08:00 15:00

6 Till havs - -

7 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 09:00 20:00

8 Miami, USA 07:00

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

AVRESA FRÅN MIAMI

November 24

December 08, 22

Januari 05, 19

Februari 02

Mars 30*

Rutten kan variera, se hemsidan för exakt program.

MSC SEASIDE

2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER

PRIS

FRÅN 9 153* kr

COSTA MAYA

BELIZE CITY Belize

Atlanten

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Karibiska Havet

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Miami, USA 17:00

2 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 08:00 20:00

3 Till havs - -

4 Cozumel, Mexiko 08:00 19:00

5 Belize City, Belize 07:00 19:00

6 Costa Maya, Mexiko 08:00 18:00

7 Till havs

8 Miami, USA 07:00

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

AVRESA FRÅN MIAMI

Februari 16

Mars 02*, 16

Rutten kan variera, se hemsidan för exakt program.

Gå med i MSC Voyagers Club och få tillgång till exklusiva förmåner och rabatter på dina kommande kryssningar. Registrera dig nu via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå.

*Priset gäller per person del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället.

I priset ingår hotellserviceavgift med 16$ per person/dag (8$/dag för barn 2 - 11 år). Avgiften betalas vid bokningstillfället.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Längre vistelse

Upptäck mer på msccruises.se 39 UTFORSKA |  KARIBIEN
- -
MIAMI ISLA
Honduras
DE ROATAN
Mexiko USA Bahamas
- -
MIAMI
Bahamas
Mexiko USA COZUMEL

ANTILLERNA

MSC VIRTUOSA

2024 - 2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER

PRIS FRÅN 9 399* kr

POINTE-À-PITRE (Guadeloupe)

Karibiska Havet

FORT-DE-FRANCE (Martinique)

KINGSTOWN

Saint Vincent och Grenadinerna

CASTRIES (S:t Lucia) ST. GEORGE Grenada

BRIDGETOWN Barbados

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Fort-de-France, Martinique 23:00

2 Pointe-à-Pitre, Guadeloupe 08:00 19:00

3 Castries, S:t Lucia 08:00 18:00

4 Bridgetown, Barbados 08:00 20:00

5 Till havs - -

6 Kingstown, Saint Vincent och Grenadinerna 09:00 18:00

7 St. George, Grenada 08:00 18:00

8 Fort-de-France, Martinique 08:00

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

AVRESA FRÅN FORT-DE-FRANCE

November 23*

December 07*, 21*

Januari 04, 18*

Februari 01*, 15

Mars 01, 15, 29

Rutten kan variera, se hemsidan för exakt program.

POINTE-À-PITRE 24* 08*, 22* 05, 19* 02*, 16 02, 16, 30

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå.

*Priset gäller per person i del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället.

I priset ingår hotellserviceavgift med 12€ per person/dag (6€/dag för barn 2 - 11 år).

Avgiften betalas vid bokningstillfället.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

UTFORSKA | KARIBIEN & ANTILLERNA 40

MSC VIRTUOSA

2024 - 2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER

PRIS FRÅN 9 309* kr

Brittiska Jungfruöarna

ROAD TOWN (Tortola)

BASSETERRE

St Kitts och Nevis

PHILIPSBURG S:t Maarten

ST JOHN’S Antigua och Barbuda POINTE-À-PITRE (Guadeloupe)

Karibiska Havet

Dag Hamn

FORT-DE-FRANCE (Martinique)

Ank. Avr.

1 Fort-de-France, Martinique 23:00

2 Pointe-à-Pitre, Guadeloupe

08:00 19:00

3 Road Town, Tortola/Brittiska Jungfruöarna 10:00 19:00

4 Philipsburg, S:t Maarten 08:00 19:00

5 Basseterre, St Kitts och Nevis 09:00 19:00

6 St John's, Antigua och Barbuda 08:00 18:00

7 Till havs - -

8 Fort-de-France, Martinique 08:00

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

AVRESA FRÅN FORT-DE-FRANCE

November 30*

December 14, 28*

Januari 11*, 25*

Februari 08*, 22

Mars 08, 22

Rutten kan variera, se hemsidan för exakt program.

POINTE-À-PITRE

01*, 15, 29* 12*, 26* 09*, 23 09, 23

MSC VIRTUOSA

2024 - 2025 | 15 DAGAR - 14 NÄTTER

PRIS FRÅN 29 199*

Brittiska Jungfruöarna

Karibiska Havet ROAD TOWN (Tortola)

BASSETERRE

PHILIPSBURG S:t Maarten

St Kitts och Nevis

CASTRIES (S:t Lucia)

KINGSTOWN Saint Vincent och Grenadinerna

ST. GEORGE Grenada

flyg

ST JOHN’S Antigua och Barbuda

POINTE-À-PITRE (Guadeloupe)

FORT-DE-FRANCE (Martinique)

Till havs

Kingstown, Saint Vincent och Grenadinerna

Fort-de-France, Martinique

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

AVRESA FRÅN FORT-DE-FRANCE

November 23*, 30*

December 07*, 14*, 21*, 28*

Januari 04, 11*, 18*, 25

Februari 01*, 08*, 15, 22*

Mars 01, 15, 22*

Rutten kan variera, se hemsidan för exakt program.

Gå med i MSC Voyagers Club och få tillgång till exklusiva förmåner och rabatter på dina kommande kryssningar. Registrera dig nu via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå. *Priset gäller per person del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället.

I priset ingår hotellserviceavgift med 12€ per person/dag (6€/dag för barn 2 - 11 år). Avgiften betalas vid bokningstillfället. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Upptäck mer på msccruises.se 41 UTFORSKA |  ANTILLERNA
Dag
Ank. Avr. 1 Fort-de-France, Martinique 23:00 2
08:00 19:00 3
Lucia 08:00 18:00 4
-6
09:00 18:00 7
08:00 18:00 8 Fort-de-France, Martinique 08:00 23:00 9
08:00 19:00 10 Road Town, Tortola/Brittiska Jungfruöarna 10:00 19:00 11 Philipsburg, S:t Maarten 08:00 19:00 12 Basseterre, St Kitts och Nevis 09:00 19:00 13 St John's,
08:00 18:00 14
-15
Hamn
Pointe-à-Pitre, Guadeloupe
Castries, S:t
Bridgetown, Barbados 08:00 20:00 5
St. George, Grenada
Pointe-à-Pitre, Guadeloupe
Antigua och Barbuda
Till havs
08:00
kr inkl.
BRIDGETOWN Barbados
42 UTFORSKA | KARIBIEN & ANTILLERNA
ST JOHN ISLAND  från Charlotte Amalie

MSC MERAVIGLIA

2024 - 2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER

PRIS FRÅN 6 443*

kr

Dag Hamn Ank. Avr.

1 New York, USA 15:00

2 Till havs - -

3 Port Canaveral, USA 13:00 21:00

4 Nassau, Bahamas

5 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas

6 Till havs

7 Till havs

8 New York, USA

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

AVRESA FRÅN NEW YORK

Oktober 06, 20, 27*

November 03, 10, 17, 24

December 01, 08, 15, 22, 29

Januari 05

Februari 02, 09, 16*, 23

Mars 02, 09, 16*, 23, 30

April 06*, 13, 20

*Rutten kan variera, se hemsidan för exakt program.

MSC MERAVIGLIA 2025 | 12 DAGAR - 11 NÄTTER PRIS FRÅN 11 731* kr

PUERTO PLATA

Dominikanska Republiken

Amerikanska Jungfruöarna

CHARLOTTE AMALIE (S:t Thomas)

PHILIPSBURG S:t Maarten

SAN JUAN Puerto Rico ST JOHN’S Antigua och Barbuda

Puerto Plata, Dominikanska Republiken

San Juan, Puerto Rico 11:00 23:00 6 Charlotte Amalie, S:t Thomas/Amerikanska Jungfruöarna 07:00 19:00 7 Philipsburg, S:t Maarten 07:00 19:00 8 St John's, Antigua och Barbuda 07:00 19:00 9 Till havs

10 Till havs

11 Till havs

12 New York, USA 07:00

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

AVRESA FRÅN NEW YORK

Januari 12

Gå med i MSC Voyagers Club och få tillgång till exklusiva förmåner och rabatter på dina kommande kryssningar. Registrera dig nu via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå.

*Priset gäller per person del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället.

I priset ingår hotellserviceavgift med 16$ per person/dag (8$/dag för barn 2 - 11 år). Avgiften betalas vid bokningstillfället.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

XXXXXXXXX
Upptäck mer på msccruises.se 43 UTFORSKA |  KARIBIEN
21:00
13:00
09:00 22:00
- -
- -
07:00
NEW YORK Atlanten Bahamas NASSAU USA PORT CANAVERAL OCEAN
MSC MARINE RESERVE Dag Hamn Ank. Avr. 1 New York, USA 16:00 2
-3
-4
12:00 20:00 5
- -
- -
- -
CAY
Till havs
Till havs
NEW YORK Atlanten USA

DUBAI, ABU DHABI & QATAR

Upptäck den unika tjusningen i Dubai, Abu Dhabi och Qatar med oss i vinter.

Upplev regionens förföriska blandning av skönhet, tradition och innovation. Fantastiska skyskrapor blickar ut över historiska palats och turkosa hav.

Förundras över Abu Dhabi och Dubai, njut av det varma vattnet på ön Sir Bani Yas, Upplev oklanderlig service, utsökt mat och underhållning i världsklass ombord.

MIDDAG I ÖKNEN

Vill du veta mer?

Skanna den här QR-koden

Från ABU DHABI - AUH25 I Abu Dhabis öken får vi en autentisk kulturell upplevelse, inklusive en middag med äkta arabisk mat och magdans. Vi börjar med besök på en kamelfarm och åker sedan med bil genom de dramatiska sanddynorna. Ett oförglömligt äventyr!

ÖKEN
44 UTFORSKA | DUBAI, ABU DHABI & QATAR
DUBAI

NATURSAFARI

SIR BANI YAS ISLAND

Från SIR BANI YAS ISLAND - SBY15

Håll utkik efter giraffer, hyenor och geparder när vi utforskar Sir Bani Yas naturreservat. Detta skyddade paradis är en fristad för utrotningshotade djur att ströva fritt. Du kommer att ha många möjligheter att ta bilder, plus lite avkopplande strandtid på slutet.

UPPTÄCKTSFÄRD I DOHA

Från DOHA - DOH01

Upptäck Doha, "Jewel of Qatar", Ta en sightseeingtur i staden och utforska sedan den atmosfäriska Souq Waqif i Gamla Doha, en livlig labyrint av smala gränder och butiker. Vårt sista stopp: MIA (museet of Islamic Art), hem till den största samlingen av islamisk konst i världen.

SIR BANI YAS ISLAND
Upptäck mer på msccruises.se 45 UTFORSKA |  DUBAI, ABU DHABI & QATAR
DOHA
46 UTFORSKA | DUBAI, ABU DHABI & QATAR
DOHA

MSC EURIBIA

2024 - 2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER

PRIS FRÅN 7 259* kr

BAHRAIN Bahrain

DOHA Qatar

SIR BANI YAS IS.

DUBAI

ABU DHABI

Förenade Arabemiraten

Arabiska Havet

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Dubai, Förenade Arabemiraten 19:00

2 Doha, Qatar

08:00 18:00

3 Bahrain, Bahrain 08:00 19:00

4 Till havs - -

5 Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten 07:00 21:00

6 Sir Bani Yas Is., Förenade Arabemiraten 08:00 18:00

7 Dubai, Förenade Arabemiraten 09:00

8 Dubai, Förenade Arabemiraten

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

Prisexempel avser endast kryssning, men vi erbjuder ett Fly & Cruise-paket till Dubai inklusive en hotellnatt, transfers och flyg tur och retur.

AVRESA FRÅN DUBAI

November 16, 23

December 07, 14, 21

Januari 04, 11, 18

Februari 01, 08, 15, 22

Mars 01, 15, 22, 29

DOHA

17, 24

08, 15, 22 05, 12, 19 02, 09, 16, 23 02, 16, 23, 30

MSC EURIBIA

2024 - 2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER

PRIS FRÅN 7 749* kr

BAHRAIN Bahrain

DOHA Qatar

DUBAI

ABU DHABI

Förenade Arabemiraten

Arabiska Havet

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Dubai, Förenade Arabemiraten 19:00

2 Doha, Qatar 08:00 18:00

3 Bahrain, Bahrain 08:00 19:00

4 Till havs - -

5 Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten 07:00

6 Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten 21:00

7 Dubai, Förenade Arabemiraten 09:00

8 Dubai, Förenade Arabemiraten

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

Prisexempel avser endast kryssning, men vi erbjuder ett Fly & Cruise-paket till Dubai inklusive en hotellnatt, transfers och flyg tur och retur.

AVRESA FRÅN DUBAI

November 30*

December 28

Januari 25

Mars 08

Rutten kan variera, se hemsidan för exakt program. DOHA 01* 29 26 09

Gå med i MSC Voyagers Club och få tillgång till exklusiva förmåner och rabatter på dina kommande kryssningar. Registrera dig nu via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå.

*Priset gäller per person del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället.

I priset ingår hotellserviceavgift med 12€ per person/dag (6€/dag för barn 2 - 11 år). Avgiften betalas vid bokningstillfället.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

avresehamnar   Övernattning

SIR BANI YAS ISLAND
Möjliga
Upptäck mer på msccruises.se 47 UTFORSKA |  DUBAI, ABU DHABI & QATAR

MEDELHAVET

Njut av det bästa av Medelhavet under en fridfull vinterkryssning.

Res i komfort och njut av en 7-nätterskryssning runt några av regionens mest populära skatter och gömda pärlor.

Från antika ruiner till ikoniska landmärken, läcker mat, och lugna stränder, allt som gör Medelhavet så spektakulärt.

Långa vistelser i land ger dig mer tid till att utforska varje destination. Mellan varje anlöpshamn kan du njuta av den generösa gästfriheten i livet till havs.

BLI FÖRÄLSKAD I FLAMENCO

Från PALMA DE MALLORCA - PMI19

Vill du veta mer?

Skanna den här QR-koden

Låt dig inspireras av Palmas vackraste landmärken: Almundainapalatset, La Lonja (gamla stan) och den majestätiska katedralen. Näst upp är Son Amar från 1500-talet vid foten av området Sierra de Tramuntana, ett UNESCO-världsarv, till sist, njut en hisnande flamencoshow.

PALMA DE MALLORCA
48 UTFORSKA | MEDELHAVET
ROM från Civitavecchia

IMPONERANDE ATEN OCH AKROPOLIS

Från PIRAEUS - PIR04

Res genom tiden på en sightseeingtur på Atens huvudgator och torg. Den västerländska civilisationens vagga och födelseplatsen för den moderna demokratin, det är också en plats för många imponerande byggnader.

Beundra Akropolis, med på UNESCO:s världsarvslista och hem till det världsberömda Parthenon.

FANTASTISKA TOSCANA FRÅN PISA TILL FLORENS

Från LIVORNO - LEG27

Denna två-i-ett-tur i Toscana tar dig från Florens till Pisa, med otrolig utsikt över regionens ikoniska landskap längs vägen. Besök Florens katedral från 1400-talet av Santa Maria del Fiore och andra landmärken, ta sedan ett foto bredvid Pisas berömda lutande torn på Piazza dei Miracoli.

FLORENS från Livorno
Upptäck mer på msccruises.se 49 UTFORSKA |  MEDELHAVET
ATEN från Pireaus
50 UTFORSKA | MEDELHAVET
MONREALE från Palermo

MSC WORLD EUROPA

2024 - 2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER

PRIS FRÅN 7 319*

kr

MARSEILLE (Provence) Frankrike

BARCELONA Spanien

Dag Hamn

GENUA (Portofino) Italien

Medelhavet CIVITAVECCHIA (Rom)

MSC WORLD EUROPA

2024 - 2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER

PRIS FRÅN 7 449*

Frankrike

MARSEILLE (Provence)

BARCELONA Spanien

Ank. Avr.

1 Barcelona, Spanien 18:00

2 Marseille, Provence/Frankrike

3 Genua, Portofino/Italien

4 Civitavecchia, Rom/Italien

5 Palermo, Italien

6 Valletta, Malta

7 Till havs

8 Barcelona, Spanien

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

AVRESA FRÅN BARCELONA

November 08, 15, 22, 29

December 06, 13, 20, 27

08:00 18:00

08:00 18:00

07:00 19:00

09:00 17:00

09:00 17:00

08:00

Medelhavet

kr

GENUA (Portofino)

Italien

CIVITAVECCHIA (Rom)

MESSINA (Taormina)

VALLETTA Malta

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Barcelona, Spanien 18:00

2 Marseille, Provence/Frankrike 08:00 18:00

3 Genua, Portofino/Italien 08:00 18:00

4 Civitavecchia, Rom/Italien 07:00 18:00

5 Messina, Taormina/Italien 12:00 20:00

6 Valletta, Malta 09:00 17:00

7 Till havs

8 Barcelona, Spanien 08:00

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

CIVITAVECCHIA

04, 11, 18, 25

02, 09, 16, 23, 30

AVRESA FRÅN BARCELONA

Januari 03*, 10, 17, 24, 31

Februari 07, 14, 21, 28

Mars 07, 14, 21, 28

April 04, 11

Rutten kan variera, se hemsidan för exakt program.

Gå med i MSC Voyagers Club och få tillgång till exklusiva förmåner och rabatter på dina kommande kryssningar. Registrera dig nu via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

CIVITAVECCHIA

06, 13, 20, 27

03, 10, 17, 24 03, 10, 17, 24, 31 07

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå. *Priset gäller per person del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället.

I priset ingår hotellserviceavgift med 12€ per person/dag (6€/dag för barn 2 - 11 år). Avgiften betalas vid bokningstillfället.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Möjliga avresehamnar

VALLETTA
Upptäck mer på msccruises.se 51 UTFORSKA |  MEDELHAVET
- -
VALLETTA Malta
PALERMO
-
-
52 UTFORSKA | MEDELHAVET
TUNIS från La Goulette

MSC FANTASIA

2024 - 2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER PRIS FRÅN 6 779* kr

MARSEILLE (Provence)

BARCELONA

Spanien

Italien

Frankrike PALERMO Tunisien LA GOULETTE (Tunis) NEAPEL GENUA (Portofino)

Medelhavet

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Barcelona, Spanien 18:00

2 Marseille, Provence/Frankrike

3 Genua, Portofino/Italien

4 Neapel, Italien

5 Palermo, Italien

6 La Goulette, Tunis/Tunisien

7 Till havs

8 Barcelona, Spanien

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

AVRESA FRÅN BARCELONA

November 02, 09, 16, 23, 30

December 07, 14, 21, 28

Januari 04, 11, 18, 25

Februari 01, 08, 15, 22

Mars 01, 08, 15, 22, 29

April 05, 12

MARSEILLE

03, 10, 17, 24

01, 08, 15, 22, 29

05, 12, 19, 26

02, 09, 16, 23

02, 09, 16, 23, 30

06, 13

09:00 18:00

09:00 17:00

13:00 20:00

09:00 18:00

09:00 18:00

08:00

MSC LIRICA

2024 - 2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER

PRIS FRÅN 5 809*

kr

Frankrike Spanien

VALENCIA

LIVORNO MARSEILLE (Provence)

Italien

CIVITAVECCHIA (Rom)

PALMA DE MALLORCA CAGLIARI

Medelhavet

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Civitavecchia, Rom/Italien 19:00

2 Livorno, Italien 07:00 19:00

3 Marseille, Provence/Frankrike 10:00 18:00

4 Palma de Mallorca, Spanien 12:00 21:00

5 Valencia, Spanien 08:00 18:00

6 Till havs

7 Cagliari, Italien 08:00 17:00

8 Civitavecchia, Rom/Italien 08:00

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

AVRESA FRÅN CIVITAVECCHIA

November 26

December 03, 10, 17, 24, 31

Januari 07, 14, 21, 28

Februari 04, 11, 18, 25

Mars 04, 11, 18, 25

Gå med i MSC Voyagers Club och få tillgång till exklusiva förmåner och rabatter på dina kommande kryssningar. Registrera dig nu via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

PALMA DE MALLORCA

29 06, 13, 20, 27

03, 10, 17, 24, 31

07, 14, 21, 28 07, 14, 21, 28

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå. *Priset gäller per person del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället. I priset ingår hotellserviceavgift med 12€ per person/dag (6€/dag för barn 2 - 11 år). Avgiften betalas vid bokningstillfället. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Möjliga avresehamnar   Längre vistelse

MARSEILLE
Upptäck mer på msccruises.se 53 UTFORSKA |  MEDELHAVET
- -
- -
54 UTFORSKA | MEDELHAVET
ATEN från Pireaus

MSC SINFONIA

2024 - 2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER

PRIS FRÅN 7 149* kr

Italien BARI

Medelhavet PIREUS (Aten) Turkiet

Grekland

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Pireus, Aten/Grekland 17:00

2 Izmir, Turkiet 07:00 15:00

3 Istanbul, Turkiet 09:00 21:00

4 Till havs - -

5 Korfu, Grekland 14:00 21:00

6 Bari, Italien 07:00 19:00

7 Till havs - -

8 Pireus, Aten/Grekland 07:00

AVRESA FRÅN PIREUS

November 18, 25

December 02, 09, 16, 23, 30

Januari 06, 13, 20, 27

Februari 03, 10, 17, 24

Mars 03, 10, 17, 24, 31

April 07, 14, 21, 28

BARI 16, 23, 30

07, 14, 21, 28

04, 11, 18, 25

01, 08, 15, 22

01, 08, 15, 22, 29 05, 12, 19, 26

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå.

*Priset gäller per person i del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället.

I priset ingår hotellserviceavgift med 12€ per person/dag (6€/dag för barn 2 - 11 år).

Avgiften betalas vid bokningstillfället.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Möjliga avresehamnar   Längre vistelse

Upptäck mer på msccruises.se

ISTANBUL
55 UTFORSKA |  MEDELHAVET
IZMIR ISTANBUL KORFU

NORRA EUROPA

Vill du inte resa så långt?

Följ med till några av norra Europas mest populära städer.

Vandra i de eleganta parkerna i Hamburg innan du tar in all charm och kultur i Amsterdam. Tillbringa dagen i Brygge, en av Europas bäst bevarade medeltida städer, innan du utforskar Belgiens huvudstad Bryssel. Utforska Paris och Londons landmärken.

Längre vistelser i hamn ger dig gott om tid att hinna med allt du vill uppleva.

FROSSA I GOUDA

Från ROTTERDAM - RTM04

Vill du veta mer?

Skanna den här QR-koden

Vandra genom vackra Gouda, känd för sin välsmakande ost. Din kunniga guide kommer att visa dig det pittoreska rådhuset, Goudse Waag (Gouda våghus), St John's Church (den längsta kyrkan i Nederländerna) och kanaler fyllda med mysiga caféer. Välkommen till den läckra ostens land och sötdoftande sirapsvåfflor!

GOUDA från Rotterdam
56 UTFORSKA | NORRA EUROPA
BRYGGE från Zeebrugge

STONEHENGE & SALISBURY

Från SOUTHAMPTON - SOU23

Res tillbaka i tiden till Stonehenge, en av de mest spännande och antika platserna i Storbritannien. Byggd för cirka 5 000 år sedan, detta ikoniska världsberömda landmärke finns kvar höljd i mystik. Lär dig om dess historia under en guidad tur, gå sedan till Salisburys 1200-talskatedral och beundra dess magnifika spira.

MONT SAINT MICHEL SLOTTET I HAVET

Från LE HAVRE - HAV06

Koppla av när vi kör dig genom Normandies landsbygd till det majestätiska Mont Saint Michel, känt som "västerlandets under" på grund av dess unika ömiljö. Lär dig om ursprunget till klostret och kyrkan, gå sedan längs vallarna för imponerande vyer tvärs över bukten.

MONT SAINT MICHEL från Le Havre
Upptäck mer på msccruises.se 57 UTFORSKA |  NORRA EUROPA
STONEHENGE från Southampton
LONDON från Southampton 58 UTFORSKA | NORRA EUROPA

MSC PREZIOSA

2024 - 2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER

PRIS FRÅN 5 619*

kr

Nordsjön

SOUTHAMPTON (London)

Storbritannien LE HAVRE (Paris) Frankrike

HAMBURG Tyskland

ROTTERDAM Nederländerna

ZEEBRUGGE Belgien

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Hamburg, Tyskland 21:00

2 Till havs

3 Rotterdam, Nederländerna

4 Zeebrugge, Belgien

5 Le Havre, Paris/Frankrike

6 Southampton, London/Storbritannien

7 Till havs

08:00 20:00

07:00 18:00

09:00 21:00

07:00 20:00

8 Hamburg, Tyskland 07:00

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

AVRESA FRÅN HAMBURG

November 03, 10, 17, 24

December 01, 08, 15, 22, 29

Januari 12, 26

Februari 02, 09, 16, 23

Mars 02, 09, 16

April 13, 20

SOUTHAMPTON 15, 22, 29 06, 13, 20, 27 03, 17, 31 07, 14, 21, 28 07, 14, 21 18, 25

MSC PREZIOSA

2025 | 8 DAGAR - 7 NÄTTER PRIS FRÅN 7 159* kr

SOUTHAMPTON (London)

Storbritannien LE HAVRE (Paris) Frankrike

Nordsjön ROTTERDAM Nederländerna

HAMBURG Tyskland

ZEEBRUGGE Belgien

Dag Hamn Ank. Avr.

1 Hamburg, Tyskland 21:00

2 Till havs

3 Zeebrugge, Belgien

07:00 18:00

4 Rotterdam, Nederländerna 07:00 16:00

5 Le Havre, Paris/Frankrike 10:00 22:00

6 Southampton, London/Storbritannien 08:00 20:00

7 Till havs

8 Hamburg, Tyskland 07:00

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

AVRESA FRÅN HAMBURG

Januari 05, 19

Gå med i MSC Voyagers Club och få tillgång till exklusiva förmåner och rabatter på dina kommande kryssningar. Registrera dig nu via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå. *Priset gäller per person del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället.

I priset ingår hotellserviceavgift med 12€ per person/dag (6€/dag för barn 2 - 11 år). Avgiften betalas vid bokningstillfället.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Möjliga avresehamnar

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg. Upptäck

SOUTHAMPTON 10, 24

ETRETAT från Le Havre
mer på msccruises.se 59 UTFORSKA |  NORRA EUROPA
- -
- -
- -
-
-

Dyk in i ren lycka på en av våra hisnande kryssningar runt om i världen i vinter.

Du korsar havet i lugn takt och besöker spännande destinationer, detta är unika resor som oftast kryssar mellan olika världsdelar.

Längre tid till havs innebär fler möjligheter att varva ner, njuta av livets nöjen och göra fantastiska upptäckter.

LISSABONS LANDMÄRKEN

Från LISSABON - LIS49

Vandra genom det majestätiska Ajuda-palatset*, med utsikt över Lissabons historiska centrum och floden Tejo.

Utforska sedan Belém Tower och den "nya" stadskärnan, byggd efter den förödande jordbävningen 1755.

Vill du veta mer?

Skanna den här QR-koden

Viktiga höjdpunkter inkluderar parlamentsbyggnaden

São Bento Palace, Liberdade Avenue och Rossio Square.

*Eller Sjöfartsmuseet på onsdagar.

LISSABON
60 UTFORSKA | MSC GRAND VOYAGES
TENERIFFA

UPPLEV SALVADOR

Från SALVADOR DE BAHIA - SAL04

Njut av Salvadors historiska och kulturella höjdpunkter, från den ikoniska fyren Barra till hantverksmarknaden Mercado Modelo.

Promenera genom stadens historiska centrum, ett UNESCO-världsarv, inklusive två spektakulära torg, Praça da Se och Praça Municipal samt den fantastiska kyrkan i São Francisco.

FRANSKA & NEDERLÄNDSKA SMAKER

SAINT MARTIN

Från SAINT MARTIN - SMT12 Hoppa ombord på en buss från den moderna Nederländska staden Philipsburg. Vi ska resa förbi den stora saltdammen, korsa gränsen till den franska sidan av ön. Efter detta passera den pittoreska staden Grand Case från sjösidan, följt av den livliga franska staden Marigot. Vi avslutar med lite avkoppling på en av öns bästa stränder.

SAINT MARTIN
Upptäck mer på msccruises.se 61 UTFORSKA |  MSC GRAND VOYAGES
SALVADOR DE BAHIA
62 UTFORSKA | MSC GRAND VOYAGES
MADEIRA

MSC MAGNIFICA

2024 | 23 DAGAR - 22 NÄTTER

PRIS

FRÅN 16 073* kr

BARCELONA

CIVITAVECCHIA (Rom)

(Costa Blanca)

Road Town, Tortola/Brittiska Jungfruöarna

St John's, Antigua och Barbuda

Philipsburg, S:t Maarten

Fort-de-France, Martinique

Barcelona, Spanien

Till havs

Civitavecchia, Rom/Italien 08:00

rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå.

*Priset gäller per person i del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället.

I priset ingår hotellserviceavgift, som varierar beroende på avresedestination.

Se hemsidan för detaljer.

Avgiften betalas vid bokningstillfället.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Upptäck mer på msccruises.se 63 UTFORSKA |  MSC GRAND VOYAGES AVRESA FRÅN ANKOMST TILL MIAMI CIVITAVECCHIA November 08 30 Dag Hamn Ank. Avr. 1 Miami, USA 20:00 2 Till havs -3 Till havs -4
08:00 18:00 5
08:00 18:00 6
08:00 18:00 7
09:00 19:00 8
07:00 15:00 9 Till
-10 Till havs -11 Till havs -12 Till havs -13 Till havs -14 Till havs -15
10:00 19:00 16 Till havs -17 Lissabon, Portugal 07:00 18:00 18 Till havs -19
20
21
22
- -
Bridgetown, Barbados
havs
Funchal, Madeira/Portugal
Alicante, Costa Blanca/Spanien 08:00 18:00
Valencia, Spanien 08:00 18:00
07:00 19:00
23
Denna
PHILIPSBURG
ROAD
MIAMI
Atlanten
FUNCHAL (Madeira)
TOWN
VALENCIA
ST JOHN’S FORT-DE-FRANCE BRIDGETOWN LISSABON ALICANTE
64 UTFORSKA | MSC GRAND VOYAGES
BARBADOS

PRIS FRÅN 14 669* kr

Hamn

7 Cadiz, Sevilla/Spanien

8 Till havs

9 Teneriffa, Kanarieöarna/Spanien

18:00

19:00 10 Till havs

11 Till havs

12 Till havs

20 Till havs

21 Till havs

22 Miami, USA

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

Gå med i MSC Voyagers Club och få tillgång till exklusiva förmåner och rabatter på dina kommande kryssningar. Registrera dig nu via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå. *Priset gäller per person del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället.

I priset ingår hotellserviceavgift, som varierar beroende på avresedestination. Se hemsidan för detaljer. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.  Möjliga avresehamnar

Upptäck mer på msccruises.se 65 UTFORSKA |  MSC GRAND VOYAGES AVRESA FRÅN ANKOMST TILL MIAMI BARCELONA April 06 29 AVRESA FRÅN ANKOMST TILL CIVITAVECCHIA MIAMI Oktober 27 November 17 BARCELONA MIAMI Oktober 30 November 17
Civitavecchia, Rom/Italien 18:00 2 Palermo, Italien 09:00 18:00 3 Till havs -4 Barcelona, Spanien 08:00 19:00 5 Valencia, Spanien 08:00 18:00
Till havs - -
Dag
Ank. Avr. 1
6
08:00
- -
08:00
- -
- -
-13 Till havs -14 Till havs -15 Till havs -16 Bridgetown, Barbados 08:00 19:00 17 St. George, Grenada 08:00 19:00 18 Till havs -19 San Juan, Puerto Rico 07:00 20:00
- -
- -
07:00
MSC SEASIDE 2024 | 22
NÄTTER
DAGAR - 21
Atlanten MIAMI CIVITAVECCHIA (Rom) VALENCIA BRIDGETOWN BARCELONA PALERMO CADIZ (Sevilla) TENERIFFA (Kanarieöarna) ST. GEORGE SAN JUAN Dag Hamn Ank. Avr. 1 Miami, USA 18:00 2 Till havs -3 Till havs -4 Philipsburg, S:t Maarten 08:00 19:00 5 St John's, Antigua och Barbuda 07:00 16:00 6 Bridgetown, Barbados 09:00 18:00 7 Till havs -8 Till havs -9 Till havs -10 Till havs -11 Till havs -12 Till havs -13 Funchal, Madeira/Portugal 08:00 18:00 14 Till havs -15 Lissabon, Portugal 07:00 17:00 16 Till havs -17 Valencia, Spanien 09:00 18:00 18 Palma de Mallorca, Spanien 09:00 18:00 19 Till havs -20 Palermo, Italien 08:00 18:00 21 Neapel, Italien 06:30 16:30 22 Livorno, Italien 09:00 19:00 23 Marseille,
10:00 19:00 24 Barcelona,
08:00  Denna
2025 |
PRIS
Atlanten PHILIPSBURG FUNCHAL (Madeira) MIAMI VALENCIA ST JOHN’S BRIDGETOWN LISSABON BARCELONA MARSEILLE (Provence) LIVORNO NEAPEL PALERMO PALMA DE MALLORCA
Provence/Frankrike
Spanien
rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination. MSC SEASIDE
24 DAGAR - 23 NÄTTER
FRÅN 20 640* kr
66 UTFORSKA | MSC GRAND VOYAGES
RIO DE JANEIRO

MSC POESIA

2025 | 27 DAGAR - 26 NÄTTER PRIS FRÅN 31 571* kr

Sydamerika BUENOS AIRES MONTEVIDEO

Atlanten

SALVADOR DE BAHIA

RIO DE JANEIRO

Montevideo, Uruguay

Salvador De Bahia, Brasilien

Gran Canaria, Las Palmas/Spanien

Funchal, Madeira/Portugal

Leixoes, Porto/Portugal

La Coruña, Santiago de Compostela/Spanien

Bilbao, Spanien 09:00 18:00

Till havs

Southampton, London/Storbritannien

Le Havre, Paris/Frankrike 07:00 20:00 25 Rotterdam, Nederländerna 12:00 20:00 26 Till havs

27 Köpenhamn, Danmark 09:00

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå.

*Priset gäller per person i del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället.

I priset ingår hotellserviceavgift, som varierar beroende på avresedestination.

Se hemsidan för detaljer.

Avgiften betalas vid bokningstillfället.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Upptäck mer på msccruises.se 67 UTFORSKA |  MSC GRAND VOYAGES AVRESA
ANKOMST TILL BUENOS AIRES KÖPENHAMN April
29 Dag Hamn Ank. Avr. 1
17:00 2
07:00 17:00 3 Till havs -4 Till havs -5
07:00 17:00 6 Till
-7
08:00 18:00 8
07:00 16:00 9
-10
10:00 18:00 11 Till havs -12 Till havs -13 Till havs -14 Till havs -15 Till havs -16
08:00
17
08:00 17:00 18
-19
08:00
21
22
-23
24
- -
FRÅN
03
Buenos Aires, Argentina
Rio de Janeiro, Brasilien
havs
Ilheus, Brasilien
Till havs
Fortaleza, Brasilien
16:00
Till havs
18:00 20
07:00 17:00
07:00 20:00
LA
SOUTHAMPTON
CORUÑA LE HAVRE
FUNCHAL ILHEUS GRAN CANARIA LEIXOES KÖPENHAMN BILBAO ROTTERDAM FORTALEZA
68 UTFORSKA | MSC GRAND VOYAGES
TEIDE från Teneriffa

(Franska rivieran)

SALVADOR DE BAHIA GENUA (Portofino) RIO DE JANEIRO

CASABLANCA (Marrakech) TENERIFFA (Kanarieöarna)

BARCELONA CIVITAVECCHIA (Rom)

PALMA DE MALLORCA

MSC SEAVIEW 2025 | 16 DAGAR - 15 NÄTTER PRIS FRÅN 14 504* kr BARCELONA

ALICANTE (Costa Blanca)

MALLORCA

GRAN CANARIA (Las Palmas)

Sydamerika Atlanten

5 Till havs

6 Palma de Mallorca, Spanien

7 Till havs

8 Casablanca, Marrakech/Marocko

21:00 9 Till havs

Teneriffa, Kanarieöarna/Spanien

Salvador De Bahia, Brasilien

18:00 18 Ilheus, Brasilien

19 Till havs

20 Rio de Janeiro, Brasilien

Denna rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

18:00

rutt erbjuder vistelser på 8 timmar eller mer på varje destination.

MSC YACHT CLUB tillgängligt på detta fartyg.

Gå med i MSC Voyagers Club och få tillgång till exklusiva förmåner och rabatter på dina kommande kryssningar. Registrera dig nu via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

För en detaljerad översikt över priser, kampanjer, hyttyper, tilläggsprodukter som kan adderas till din kryssning och villkor besök vår hemsida eller kontakta din resebyrå. *Priset gäller per person del av insideshytt och var det lägsta tillgängliga vid tryckningen av katalogen. Priset bekräftas vid bokningstillfället. I priset ingår hotellserviceavgift, som varierar beroende på avresedestination. Se hemsidan för detaljer. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Möjliga avresehamnar  Upptäck mer på msccruises.se 69 UTFORSKA |  MSC GRAND VOYAGES AVRESA FRÅN ANKOMST TILL RIO DE JANEIRO BARCELONA April 19 Maj 04 AVRESA FRÅN ANKOMST TILL BARCELONA RIO DE JANEIRO Oktober 19 November 07 CANNES RIO DE JANEIRO Oktober 20 November 07 Dag Hamn Ank. Avr. 1 Barcelona, Spanien 18:00 2 Cannes, Franska rivieran/Frankrike 09:00 18:00 3
07:00 18:00 4
07:00
Genua, Portofino/Italien
Civitavecchia, Rom/Italien
19:00
- -
09:00
18:00
- -
-10
09:00 18:00 11 Till havs -12 Till havs -13 Till havs -14 Till havs -15 Till havs -16 Till havs - -
09:00
09:00
07:00
17
- -
07:00
2024 | 20 DAGAR
19 NÄTTER PRIS FRÅN
kr
MSC SEAVIEW
-
37 279*
Europa
CANNES
Dag Hamn Ank. Avr. 1 Rio de Janeiro, Brasilien 18:00 2 Till havs -3 Till havs -4 Maceio, Brasilien 07:00 16:00 5 Till havs -6 Till havs -7 Till havs -8 Till havs -9 Till havs -10 Till havs -11 Gran Canaria, Las Palmas/Spanien 09:00 18:00 12 Till havs -13 Till havs -14
08:00 18:00 15 Palma de
09:00 18:00 16 Barcelona,
08:00  Denna
ILHEUS
Alicante, Costa Blanca/Spanien
Mallorca, Spanien
Spanien
Atlanten
RIO DE JANEIRO Sydamerika
MACEIO PALMA DE

Gör dina drömmar om att resa jorden runt till verklighet 2025, följ med på ditt livs resa ombord på MSC Magnifica.

Packa upp en gång och kryssa från januari till maj på en episk 116-nätters resa genom världens underverk.

Från att upptäcka de antika relikerna från Petra och Kairo till livliga städer som Buenos Aires och Singapore, Sydneys vackra kust till storslagen kultur i Medelhavet, detta är den ultimata reseupplevelsen.

RESA TILLBAKA I TIDEN I SINGAPORE

Från SINGAPORE - SIN11

Se några av stadsstatens mest kända platser, inklusive Little India, China Town, Raffles hotel och underbara Merlion statyn. Njut av en traditionell lunch på en lokal restaurang innan du besöker Thian Hock

Vill du veta mer?

Skanna den här QR-koden

Keng Tempel och livliga Chinatown. Fantastiska sevärdheter och smaker väntar!

SINGAPORE
70 UTFORSKA | MSC WORLD CRUISE
ALBANY

EXTRAORDINÄRA PÅSKÖN

Från HANGA ROA - IPC02

Upptäck Rapa Nui med en busstur till Påskön, en av de mest avlägsna platserna på planeten. Stanna och beundra Ahu Akivi, med sina sju ikoniska skulpturer vända mot havet och besök andra viktiga platser som Tahai, en grotta som en gång användes som skydd och ett museum med stenkonst.

TIERRA DEL FUEGO VILDLIV & VILDMARK

Från USHUAIA - USH01 Följ med på en guidad katamarankryssning längs vackra Beagle Kanal. Ta med din kamera när vi passerar fotovänliga platser som t.ex Isla de los Pájaros (Fågelön), Isla de los Lobos (Sjölejon ön) och Les Éclaireures fyr, även kallad "Fyren vid slutet av världen". Sist men inte minst: en busstur genom Tierra del Fuego nationalpark.

USHUAIA
Upptäck mer på msccruises.se 71 UTFORSKA |  MSC WORLD CRUISE
HANGA ROA

5 Januari - 1 Maj MSC MAGNIFICA

Italien, Frankrike, Spanien, Marocko, Kap Verde, Brasilien, Argentina, Falklandsöarna, Chile, Tahiti, Franska Polynesien, Cooköarna, Nya Zeeland, Australien, Indonesien, Singapore, Malaysia, Thailand,, Sri Lanka, Jordanien, Egypten

MINDELO SALVADOR DE BAHIA PUERTO MADRYN PUERTO MONTT BOUNTY BAY PASSAGE RAROTONGA AITUTAKI HANGA ROA GENUA MARSEILLE BARCELONA PAPEETE VALPARAISO RIO DE JANEIRO BUENOS AIRES
Atlanten
PORT STANLEY PUERTO CHACABUCO MOOREA MALAGA CASABLANCA USHUAIA 05 JANUARI 2025 03 FEBRUARI 2025 AVRESEHAMN ÖVERNATTNING 72 UTFORSKA | MSC WORLD CRUISE 1 Jan 5 Genua, Portofino/Italien 2 Jan 6 Marseille, Provence/Frankrike 3 Jan 7 Barcelona, Spanien 4 Jan 8 Till havs 5 Jan 9 Malaga, Spanien 6 Jan 10 Casablanca, Marrakech/Marocko 7 Jan 11 Till havs 8 Jan 12 Till havs 9 Jan 13 Till havs 10 Jan 14 Mindelo, Kap Verde 11 Jan 15 Till havs 12 Jan 16 Till havs 13 Jan 17 Till havs 14 Jan 18 Till havs 15 Jan 19 Salvador De Bahia, Brasilien 16 Jan 20 Till havs 17 Jan 21 Rio de Janeiro, Brasilien 18 Jan 22 Rio de Janeiro, Brasilien 19 Jan 23 Till havs 20 Jan 24 Till havs 21 Jan 25 Buenos Aires, Argentina 22 Jan 26 Buenos Aires, Argentina 23 Jan 27 Till havs 24 Jan 28 Till havs 25 Jan 29 Puerto Madryn, Argentina 26 Jan 30 Till havs 27 Jan 31 Port Stanley, Falklandsöarna 28 Feb 1 Till havs 29 Feb 2 Till havs 30 Feb 3 Ushuaia, Argentina 31 Feb 4 Till havs 32 Feb 5 Till havs 33 Feb 6 Puerto Chacabuco, Chile 34 Feb 7 Puerto Montt, Chile 35 Feb 8 Till havs 36 Feb 9 Valparaiso, Chile 37 Feb 10 Valparaiso, Chile 38 Feb 11 Till havs 39 Feb 12 Till havs 40 Feb 13 Till havs 41 Feb 14 Till havs 42 Feb 15 Hanga Roa, Rapa Nui/Chile 43 Feb 16 Till havs 44 Feb 17 Till havs 45 Feb 18 Bounty Bay Passage, Pitcairn 46 Feb 19 Till havs 47 Feb 20 Till havs 48 Feb 21 Papeete, Tahiti 49 Feb 22 Papeete, Tahiti 50 Feb 23 Moorea, Franska Polynesien 51 Feb 24 Till havs 52 Feb 25 Aitutaki, Cooköarna 53 Feb 26 Rarotonga, Cooköarna 54 Feb 27 Till havs 55 Feb 28 Till havs 56 Mar 1 Till havs 57 Mar 2 Till havs 58 Mar 3 Till havs
Stilla Havet
2025 | 117
PRIS FRÅN 212 409 kr
DAGAR - 116 NÄTTER
GENOM SUEZKANALEN AQABA COLOMBO PORT KLANG SINGAPORE AUCKLAND TAURANGA MILFORD SOUND (cruising Fiordland Park)
PASSAGE
CIVITAVECCHIA
SYDNEY
FREMANTLE MESSINA NEAPEL ALEXANDRIA SAFAGA SHARM EL-SHEIKH PHUKET PENANG BUSSELTON ALBANY PENNESHAW ADELAIDE MELBOURNE EDEN DUNEDIN CHRISTCHURCH BAY OF ISLANDS LOMBOK 04 MARS 2025 02 APRIL 2025 HOBART Upptäck mer på msccruises.se 73 UTFORSKA |  MSC WORLD CRUISE 59 Mar 4 Bay of Islands, Nya Zeeland 60 Mar 5 Auckland, Nya Zeeland 61 Mar 6 Tauranga, Nya Zeeland 62 Mar 7 Till havs 63 Mar 8 Christchurch, Nya Zeeland 64 Mar 9 Dunedin, Nya Zeeland 65 Mar 10 Milford Sound, cruising Fiordland Park/Nya Zeeland 66 Mar 11 Till havs 67 Mar 12 Hobart, Australien 68 Mar 13 Till havs 69 Mar 14 Sydney, Australien 70 Mar 15 Sydney, Australien 71 Mar 16 Eden, Australien 72 Mar 17 Till havs 73 Mar 18 Melbourne, Australien 74 Mar 19 Till havs 75 Mar 20 Adelaide, Australien 76 Mar 21 Penneshaw, Kangaroo Island/Australien 77 Mar 22 Till havs 78 Mar 23 Till havs 79 Mar 24 Albany, Australien 80 Mar 25 Till havs 81 Mar 26 Busselton, Margaret River/Australien 82 Mar 27 Fremantle, Perth/Australien 83 Mar 28 Fremantle, Perth/Australien 84 Mar 29 Till havs 85 Mar 30 Till havs 86 Mar 31 Till havs 87 Apr 1 Lombok, Indonesien 88 Apr 2 Benoa, Bali/Indonesien 89 Apr 3 Benoa, Bali/Indonesien 90 Apr 4 Till havs 91 Apr 5 Till havs 92 Apr 6 Singapore, Singapore 93 Apr 7 Port Klang, Kuala Lumpur/Malaysia 94 Apr 8 Penang, Malaysia 95 Apr 9 Phuket, Thailand 96 Apr 10 Till havs 97 Apr 11 Till havs 98 Apr 12 Colombo, Sri Lanka 99 Apr 13 Till havs 100 Apr 14 Till havs 101 Apr 15 Till havs 102 Apr 16 Till havs 103 Apr 17 Till havs 104 Apr 18 Till havs 105 Apr 19 Till havs 106 Apr 20 Aqaba, Petra/Jordanien 107 Apr 21 Sharm El-Sheikh, Egypten 108 Apr 22 Safaga, Luxor, Hurghada/Egypten 109 Apr 23 Passage genom Suezkanalen, Egypten 110 Apr 24 Passage genom Suezkanalen, Egypten 111 Apr 25 Alexandria, Egypten 112 Apr 26 Till havs 113 Apr 27 Till havs 114 Apr 28 Messina, Taormina/Italien 115 Apr 29 Neapel, Italien 116 Apr 30 Civitavecchia, Rom/Italien 117 Maj 1 Genua, Portofino/Italien
BENOA Indiska Oceanen
06_2024 S
mer på:
msccruises.se
Läs
mscfoundation.org
Vill du veta mer? Scanna QR-koden

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.