msc-cruises-NOR-folder-vinter-2024-25-oktober-april

Page 1

FINN DITT DRØMMECRUISE

OPPDAG SKJØNNHETEN MED VÅRE CRUISE.

2024/2025
OKTOBER | APRIL VINTER

PLANLEGG

OPPDAG 4 Holdbarhet 8 Opplevelsen om bord 14 MSC Yacht Club 16 Våre opplevelsespakker 18 Dette er inkludert 19 Dette kan legges til 20 MSC For Me
21 MSC Foundation
STØTT
22 Fly & Cruise UTFORSK 24 Kanariøyene og Madeira - Nyhet! 28 Karibien og Antillene 44 Dubai, Abu Dhabi og Qatar 48 Middelhavet 56 Nord-Europa 60 MSC Grand Voyages 70 MSC World Cruise
4 OPPDAG | HOLDBARHET

VI SKAPER THE FUTURE OF CRUISING

“Når jeg ser fremover, føler jeg meg spent og optimistisk med tanke på fremtiden til cruiseindustrien og den nøkkelrollen som MSC Cruises vil spille for å redusere vår innvirkning på vår blå planet.”

PIERFRANCESCO VAGO

Styreleder

For oss betyr bærekraft å beskytte miljøet, støtte våre ansatte, våre gjester og menneskene, lokalsamfunnene og stedene vi besøker og gjør forretninger med.

Som et familieeid selskap med tre århundrer med maritim arv, er MSC Cruises forpliktet til å bevare havet og planeten vår, både nå og for fremtidige generasjoner. Med vårt bærekraftsprogram for cruise introduserer vi renere drivstoff på våre cruiseskip, fremmer ansvarlig reise gjennom våre ansvarlige utflukter, reduserer bruken av plast, resirkulerer og gjenbruker avfall på alle våre skip og produserer vårt eget ferskvann om bord direkte fra havet.

Vil du vite mer om vårt engasjement?

Skann denne QR-koden

OPPDAG | HOLDBARHET
Oppdag mer på msccruises.no 5 OPPDAG |  HOLDBARHET

VÅRT ANSVAR: HOLDBARHET

Fra å introdusere det reneste drivstoffet tilgjengelig på våre nyeste skip til våre toppmoderne vannbehandlingsanlegg; vi tenker holdbarhet i alt vi gjør. Vi vil bevare havet vi kaller hjem og å jobbe for å forandre cruiseindustrien kjennes godt.

Spesielt fokus er på å redusere luftutslipp, som gjøres med systemer som møter eller overgår de regulatoriske grensene, samt stor innsats for å redusere vårt karbondioksidutslipp, inkludert omfattende energieffektiviseringstiltak om bord på hvert skip. Å redusere og resirkulere avfall generert om bord er en nøkkel som vi fokuserer på i hele flåten, og vi jobber hardt for å eliminere all ikke-essensiell engangsplast fra våre skip.

Over 85% av det ferskvannet som produseres om bord på vår flåte er avsaltet havvann.

Avansert avløpsvannbehandling sikrer at alt vann som forbrukes blir renset før det slippes ut i havet. Hvert fartøy i flåten har en dedikert heltidsansatt miljøansvarlig som er ansvarlig for å oppfylle miljøbestemmelser og gi opplæring til alt vårt mannskap.

Vil du vite mer om vårt engasjement? Skann denne QR-koden

OPPDAG | HOLDBARHET
6 OPPDAG | HOLDBARHET

VÅRT NYE SKIP: MSC EURIBIA

MESTRE HAVET, BESKYTTE PLANETEN

Oppkalt etter den eldgamle gudinnen Eurybia som utnyttet vinden, tidevannet og til og med stjernene for å mestre havet, bruker MSC Euribia den nyeste teknologien for å beskytte og bevare det dyrebare marine økosystemet.

LNG-DREVET

MSC Euribia er designet for å tilby en toppmoderne cruiseopplevelse. Skipet drives av flytende naturgass - et viktig steg mot vårt sluttmål om netto-null-klimagassutslipp.

ANSVARSFULLE CRUISE

Skipet har også møbler og andre gjenstander laget av resirkulerte materialer eller minimalt med plast. Legg til avansert energisparing, vannrensing og avfallshåndtering, og resultatet er vårt mest miljømessig avanserte fartøy til

dags dato.

EKSKLUSIVE RUTER

Skipets moderne teknologi gjør det mulig å besøke eksklusive steder med strengere restriksjoner for cruisetrafikk, for eksempel i de norske fjordene.

IKONISK DESIGN

MSC Euribia er utstyrt med mange nye smarte funksjoner. Selve skroget er et visuelt mesterverk, laget av den tyske kunstneren Alex Flämig med tittelen #SaveTheSea. Dette ikoniske kunstverket bruker en hav-inspirert fargepalett for å representere MSC Cruises forpliktelse til miljøet og dype respekt for havet.

OPPDAG | NYTT SKIP
Oppdag mer på msccruises.no 7 OPPDAG |  HOLDBARHET

HVORDAN ER DET Å CRUISE

MED MSC?

Forestill deg en reise med nye horisonter hver dag

Å cruise med MSC Cruises betyr å bli transportert til nye utrolige severdigheter og nyte uforglemmelige opplevelser hver dag. Ta deg tid til avslapning og oppdagelse i omgivelser som føles like innbydende som hjemme.

8 OPPDAG | OPPLEVELSEN OM BORD

VÆR VÅR GJEST

SKJEM DEG BORT

Velkommen om bord på ditt MSC-cruise; ferien er i ferd med å starte! Åpne balkongdøren på din nøye utformede lugar, nyt den fantastiske utsikten over havet og kjenn den fine havbrisen. Du trenger bare å pakke ut én gang, og verden venter på å ønske deg velkommen!

Enten det er en suite, en duplex-lugar eller sammenhengende lugarer for familier, er hver detalj nøye planlagt for å sikre at du føler deg uthvilt og fornøyd. Denne avslappende oase av komfort og underholdning vil være ditt hjem i dagene som kommer. Har du funnet deg til rette?

Det er på tide å ta en titt på dagsprogrammet for å finne ut hva som er i vente. I kveld er det gallakveld, så ta turen til frisør- og neglesalongen om bord for å skjemme bort deg selv. Det er på tide å skinne når du går ned Swarovskitrappen for å starte reisen med stil. Ikke glem å bestille romservice og nyt en deilig frokost i lugaren i morgen tidlig.

OPPDAG | OPPLEVELSEN OM BORD
Oppdag mer på msccruises.no 9 OPPDAG |  OPPLEVELSEN OM BORD

KLAR, FERDIG GÅ! ALLE AKTIVITETER

Det er så mye innen rekkevidde at dagene til sjøs vil bli like minneverdige som de på land. Det som er vanskelig er å velge hva du skal gjøre.

Først er det tid for litt familieunderholdning. Fra shopping til cocktailer ved bassenget eller å snurre nedover vannsklien. Det er noe for alle aldre. Klar for adrenalinkicket til ROBOTRON, vår egen ride om bord på MSC Seascape? Eller hva med å hoppe inn i vår Formel 1-simulator? Når solen går ned, er det enda mer å gjøre. I kveld er du booket inn på en av våre spesialrestauranter før du går videre til quiz og fest.

OPPDAG | OPPLEVELSEN OM BORD
10 OPPDAG | OPPLEVELSEN OM BORD

Et cruise handler om å skape uforglemmelige minner; om bord og i land.

Det er så mye å gjøre og hver dag vil være en opplevelse du vil sette pris på.

Minneverdige øyeblikk venter uavhengig av dine preferanser.

DET ER SHOWTIME!

ALL UNDERHOLDNING

Etter en travel dag med å utforske alle severdighetene i land, er du tilbake om bord for en hyggelig kveld med moro og underholdning. Etter nok et deilig måltid har du et bredt utvalg av kveldsaktiviteter. Først kan du se et show med en internasjonal rollebesetning i et teater i Broadway-stil. Etter dette kan du lytte til levende musikk mens du nyter en cocktail. Hvis det ikke er det du har lyst til å gjøre i kveld, hvorfor ikke dra til kasinoet for en kveld med glamour og rulett eller danse hele natten på et diskotek?

Eller hvis du vil tilbringe litt kvalitetstid med barna, hvorfor ikke ta turen til bowlinghallen og spillehallen for litt familietid? Ikke glem å melde deg på de alltid populære MSC Factor og MSC MasterChef, våre talent- og matlagingskonkurranser.

Timeplanen er spekket med moro!

LIVET ER EN KARUSELL OPPLEV DET GØYALE

Carousel Productions at Sea* er en eksklusiv og original produksjon som blander fantastisk akrobatikk, dans og musikk. Spesielt laget for MSC Cruises, er denne kunstneriske produksjonen en spektakulær opplevelse som plasserer deg i hjertet av showet, midt i det ekstraordinære lyset, lyden og spesialeffektene.

Oppdag mer på msccruises.no 11 OPPDAG |  OPPLEVELSEN OM BORD

Vi er her for å sørge for at hvert måltid om bord er en feiring. Enten det er en spesiell anledning eller en uformell middag, sofistikert eller enkel, er lidenskapen vår å lage god mat.

Fra velsmakende sashimi til saftig kjøtt, enten du er en gourmand eller mer kresne, våre spesialitetsrestauranter tilbyr et bredt tilbud av utvalg og stiler. Bestill middagspakke, vi reserverer bord til deg på et tidspunkt du ønsker.

NYT SMAKER ALLE SMAKER

Hvert måltid om bord tar deg med på en reise med deilige smaker inspirert av destinasjonene vi besøker med spesialiteter basert på lokale retter og råvarer.

Du våkner om morgenen og har lyst på noe eksotisk, ikke noe problem. Vi har noe for enhver smak og humør. Fra hurtigmat til barnevennlige alternativer, enklere måltider til overdådige desserter.

Planlegger du å stikke innom buffeten til lunsj? Trekk da frem en stol og se våre dyktige kokker på jobb mens du nyter forskjellige retter med friheten til å mikse og matche akkurat slik du vil, når som helst. Når kvelden kommer, vil du kanskje skjemme deg selv enda mer bort? Gå inn på en av våre hovedrestauranter og sett deg ned til en middag med hvite duker!

12 OPPDAG | OPPLEVELSEN OM BORD

TID FOR Å KOBLE AV

SKJEM DEG BORT

Det er ikke noe bedre enn en dag med oppdagelse på land, men i dag har du bestilt noe virkelig ekstra for deg selv.

Etter en treningsøkt i treningsstudioet er du klar for hvile og avslapning i det nydelige MSC Aurea Spa. Massørene utfører en herlig balinesisk massasje, basert på eldgamle kunnskaper og ritualer i Orienten. Det er en opplevelse som revitaliserer kropp, sinn og sjel, og gir en beroligende følelse i hele kroppen.

DET NESTE EVENTYRET HANDLER OM OPPDAGELSE

Hva vil du gjøre i dag? Enten det er å dykke dypt inn i historie og tradisjoner, se fantastisk natur, slappe av på stranden eller få et adrenalinkick. I dag har du bestemt deg for en av våre eksklusive Protectours-utflukter, for en unik bærekraftig utflukt på land.

Som alt annet i ferien er dette noe å huske for alltid. Det eneste som gjenstår er å bestille ditt neste cruise. Lykke til med planleggingen!

OPPDAG | OPPLEVELSEN OM BORD
Oppdag mer på msccruises.no 13 OPPDAG |  OPPLEVELSEN OM BORD

VELKOMMEN

TIL EN VERDEN AV LUKSUS & EKSKLUSIVITET

MSC Yacht Club er et tilbaketrukket sted på våre skips prestisjefylte fordekk, og gir deg en førsteklasses privat yachtopplevelse samtidig som den gir deg konstant tilgang til det store utvalget av sport, fritid og underholdning i verdensklasse som utmerker hvert skip.

Du sover komfortabelt, og har tilgang til en butler døgnet rundt og middag i en privat gourmetrestaurant med førsteklasses retter og viner. MSC Yacht Club er i en klasse for seg. MSC Cruises er kjent for sin oppmerksomhet på detaljer, MSC Yacht Club tar dette til et nytt nivå med mange valgmuligheter, service og komfort.

Fra prioritert ombordstigning og utsjekking til en 24-timers conciergeskranke, elegante suiter med kreativ innredning, gratis minibar, premium memory foam-madrasser, sengetøy i egyptisk bomull og en putemeny der du kan velge puten du liker aller best. I tillegg til dette er det en eksklusiv salong med panoramautsikt hvor snacks og drikke er tilgjengelig.

ONCE-IN-A-LIFETIME-LUKSUS KUN FOR DEG

Nyt den eksepsjonelle servicen fra din butler som vil imøtekomme alle dine behov og garanterer uforglemmelige øyeblikk under ditt eksklusive cruise. Fra personlig anbefalinger for å hjelpe til med å organisere tjenester om bord eller i land, skopuss til å kommer med romservice.

Butleren din har alltid en grundig nøyaktig, er dedikert til å forbedre reisen din og gjør den uforglemmelig. Unn deg selv en reise i luksusens tegn der dine ønsker møtes med upåklagelig service.

Som Yacht Club-reisende har du også eksklusiv tilgang til MSC Aurea Spa og en privat solterrasse med basseng og boblebad som tilbyr privatliv og avslapning.

Butlerservice 24/7

Fra prioritert ombordstigning til personlig service.

Private og dedikerte områder

Eksklusiv lounge, restaurant, soldekk og basseng.

Premium-drikkepakke

Premium Extra Drikkepakke er inkludert i alle barer og lounger på skipet.

Premium Wi-Fi

Ubegrenset data som gjelder for hele cruiset.

OPPDAG | MSC YACHT CLUB
14 OPPDAG | MSC YACHT CLUB

Ditt eksklusive fristed i en privat del om bord på MSC Cruises skip

Oppdag mer på msccruises.no 15 OPPDAG |
IPSUM MSC YACHT CLUB
LOREM

DIN OPPLEVELSE

Lag et skreddersydd cruise, skreddersydd for deg med MSC Cruises eksklusive utvalg av alternativer.

Alle har forskjellige prioriteringer, og med MSC Cruises enkle bestillingsprosess kan du skreddersy en perfekt opplevelse om bord bare for deg. Når du velger Bella-opplevelsen tildeler vi deg en lugar i din valgte kategori, og du kan glede deg til å nyte det brede utvalget og de komfortable fasilitetene om bord.

Leter du etter en virkelig fantastisk ferieopplevelse? Velg da enten Fantastica eller Aurea-opplevelsen der du selv velger lugarplassering (dekkplassering) og lugarstørrelse.

I tillegg tilbyr hver av disse opplevelsene en større fleksibilitet og ekstra eksklusive fordeler.

BELLA-OPPLEVELSEN

Din cruiseopplevelse til den beste prisen

BESTILLINGSFLEKSIBILITET

• Cruisebytte mot avgift1

FASILITET

• MSC for Me2

MAT & DRIKKE FORDELER

• Rabattert drikkepakke tilgjengelig på tidspunktet for reservasjon

• Omfattende buffet med et bredt utvalg av retter

• Skipets hovedrestauranter som serverer gourmetmåltid og tilbyr en stor variasjon av kost avhengig av ønske

• Gratis kontinental frokost i lugaren (leveres mot en avgift)

SPORT OG UNDERHOLDNING

• Teaterforestillinger i Broadway-stil

• Underholdning og aktiviteter for voksne, tenåringer og barn

• Bassengområde

• Velutstyrt treningsstudio og utendørs treningsfasiliteter

• Dedikerte områder og aktiviteter for tenåringer og barn

TJENESTER

• Kvalifisert flerspråklig personale

ANDRE FORDELER

• MSC Voyagers Club-poeng

OPPDAG | VÅRE OPPLEVELSESPAKKER
16 OPPDAG | VÅRE OPPLEVELSESPAKKER

FANTASTICA-OPPLEVELSEN

Velg din lugar og middagstid

Inkluderer alle Bella-fordeler pluss

BESTILLINGSFLEKSIBILITET

• Mulighet til å velge lugar og plassering

• En gratis cruiseendring1

MAT & DRIKKE FORDELER

• Mulighet for å velge middagstid (med forbehold om tilgjengelighet)

• Gratis kontinental frokost i lugaren (gratis levering)

• 24-timers room-service (gratis levering)3

ANDRE FORDELER

• Rabatterte pakketilbud

AUREA-OPPLEVELSEN

Suiter, balkonger og lugarer med havutsikt Beste beliggenhet og ekstra gode fordeler

Inkluderer alle Fantastica-fordeler pluss

KOMFORT

• Suiter, balkonger og lugarer med havutsikt med den beste plassering

MAT & DRIKKE FORDELER

• Gratis middagsplasser med My Choice-servering

• Velkomstpakke (Prosecco + sjokolade)

AVSLAPPING OG VELVÆRE

• Gratis tilgang til Top Exclusive Solarium

• Tilgang til MSC Aurea Spas område (for voksne, kun ved bestilling)

• Badekåpe og tøfler i suiten

• Putemeny

• Massage till rabatterat pris: eksklusivt tilbud før cruiset; inntil 2 dager før ombordstigning

• 10 % rabatt på alle spabehandlinger kjøpt om bord

TJENESTER

• Prioritert ombordstigning og bagasjelevering

1 Cruiseendringer gjelder enten på cruisedato eller på destinasjon. Slike endringer må gjøres innen 30 kalenderdager før avreise, det nye cruiset må ha avreise innen 90 kalenderdager fra den opprinnelige avreisedatoen

2 Der det finnes tilgjengelig

3 Room-serviceleveringen er gratis, men maten prises individuelt. Den oppgraderte middagsmenyen er kun tilgjengelig p. cruise i Karibien.

Oppdag mer på msccruises.no 17 OPPDAG |  LOREM IPSUM VÅRE OPPLEVELSESPAKKER

DETTE ER INKLUDERT

OVERNATTING MÅLTIDER

UNDERHOLDNING FOR ALLE SPORT & FITNESS

Med MSC får du alltid førsteklasses overnatting, fra våre komfortable standardlugarer til luksusen på MSC Yacht Club. Du har et bredt utvalg av god mat, fra en buffet med pizza og mozzarella som er tilberedt om bord, til elegante restauranter som serverer deilige retter. Det er et omfattende utvalg av levende underholdning, show og barneklubber som tilbyr mye moro. Våre sports- og treningsfasiliteter lar deg reise hjem i bedre form enn før du dro. Vi samarbeider med verdensledende selskaper for å tilby den best mulige aktivitetsopplevelsen, fra Chicco babyleker og pleieprodukter til et stort utvalg av LEGO® og avansert Technogym-utstyr.

Utviklet i samarbeid med det verdensledende merket Technogym, tilbyr vi alle våre gjester en skreddersydd velværeopplevelse. Nå treningsmålene dine i vårt toppmoderne treningsstudio, en eksklusiv treningsapp og tilgang til sertifiserte personlige trenere.

Vil du vite mer?

Skann denne QR-koden

OPPDAG |  DETTE ER INKLUDERT
LEGO®, LEGO®-logoen og minifigurene er varemerker for LEGO Group. 18 ©2024 LEGO-gruppen.
18 OPPDAG | DETTE ER INKLUDERT OG DETTE KAN LEGGES TIL

DETTE KAN LEGGES TIL

DRIKKEPAKKER

UTFLUKTER

SPESIALRESTAURANTER

SPA OG VELVÆRE

INTERNETT

FOTOPAKKER

OG MYE MER

Våre forskjellige pakker gjør planleggingen til en fornøyelse og lar deg skreddersy reisen samtidig som du sparer store penger ved å bestille på forhånd. Fra brus til cocktailer, brennevin til vin, is, eventyrlige utflukter eller rolige utflukter, taco, sosial middag eller klassisk fransk bistro. Fra beroligende, men likevel forfriskende tradisjonell spamassasje til høyteknologiske skjønnhetsbehandlinger, profesjonell fotografering og virtuell virkelighet-spill. Vi tilbyr et omfattende utvalg av pakker for å møte alle dine behov.

BELØNNER DIN KJÆRLIGHET FOR Å REISE

Vårt MSC Voyagers Club-program er utviklet for å åpne opp en verden av fordeler for lojale gjester som deler vår kjærlighet til reise og OPPDAGELSE. Bli medlem i dag og benytt de eksklusive fordelene og rabattene som er eksklusive for alle våre medlemmer.

Er du i et annet lojalitetsprogram? Ikke noe problem!

Vår Status Match gir deg tilsvarende eller bedre medlemsnivå og 5 % rabatt på din første cruisebestilling!

Vil du vite mer om denne spennende klubben?

Skann denne QR-koden

OPPDAG |  DETTE KAN LEGGES TIL
Oppdag mer på msccruises.no 19 OPPDAG |  LOREM IPSUM DETTE ER INKLUDERT OG DETTE KAN LEGGES TIL

ALT ER MULIG MED MSC FOR ME-APPEN

Denne toppmoderne digitale teknologien holder deg oppdatert med hva som er viktig og lar deg bestille aktiviteter og chatte med medpassasjerer.

Hvert cruise er en spesiell opplevelse.

Og nå er MSC for me-appen tilgjengelig på alle Smart skip i flåten vår, appen hjelper deg å nyte hvert øyeblikk på din egen spesielle måte. Ved å bruke digital teknologi som bokstavelig talt forbinder gjesten, mannskapet og skipet, er tiden din om bord i dine hender. Du vil oppleve en mer sømløs, tilkoblet, bekymringsfri ferie.

De brukervennlige interaktive berøringsskjermene rundt skipet, In-Cabin Smart TV og appen er alle designet for å hjelpe deg med å slappe av og nyte ferien med familie og venner.

Vil du vite mer om MSC for Me-appen vår?

Skann denne QR-koden

HVA KAN DU GJØRE MED MSC FOR ME-APPEN?

• Innsjekking og kortregistrering

• Bestill utflukter

• Restaurantreservasjoner

• Bestill spabehandlinger

• Følg skipets rute og sjekk været

• Bla gjennom daglige arrangementer, aktiviteter og høydepunkter

• Motta varsler om relevante kampanjer, tilbud og arrangementer

• Se utgiftene dine om bord

• Chat med familie og venner gjennom appen uten internettpakke

OPPDAG | MSC FOR ME 20 OPPDAG |  MSC FOR ME

SAMMEN KAN VI GJØRE EN FORSKJELL

MSC Foundation leder og promoterer hele MSC Groups forpliktelser for bevaring av havet, og, humanitær og bærekraftig utvikling over hele verden.

Hos MSC Foundation jobber vi for å gjenopprette den kritiske balansen mellom mennesker og natur, ved å bruke MSCs globale rekkevidde og unike kunnskap om havet til å iverksette umiddelbare tiltak for å beskytte og pleie den 'blå planeten' og dens mennesker.

Våre programmer inkluderer støtte til forskere og marine eksperter for å gjenopprette korallrev og beskytte det marine økosystemet gjennom Super Coral-programmet; og støtte til UNICEF i Elfenbenskysten for å fremme kvinners myndiggjøring ved å drive et resirkuleringsmarked som gjør

BESKYTTER VERDEN FOR FREMTIDEN

MSC Foundation jobber hardt for å forske på og gjenopprette korallrevene rundt vår private øy, Ocean Cay på Bahamas. Til dags dato har det blitt gjort utrolige fremskritt for å skape et bærekraftig, biologisk mangfoldig miljø over hele øya og i farvannet som er vert for hundrevis av koraller og fiskearter.

plastavfall til billige mursteiner for å bygge sårt tiltrengte klasserom.

I Senegal støtter vi Mercy Ships for å kunne gi livreddende inngrep i avsidesliggende områder. I Middelhavet er vi sammen med Marevivo for å øke ungdommens bevissthet om havvern og havforurensning. Globalt støtter vi redningsinnsats i katastrofesituasjoner og transport av førstehjelpsforsyninger til berørte områder og deres mest sårbare.

MILJØOMSORG

MARIN BESKYTTELSE

STØTTE TIL LOKALSAMFUNNET

OPPLÆRING

KRISEHJELP

Vil du vite mer om MSC Foundation? Skann denne QR-koden

Oppdag mer på msccruises.no 21 OPPDAG |  LOREM IPSUM STØTT |  MSC FOUNDATION STØTT | MSC FOUNDATION

FRA HIMMEL

TIL

HAV

Å kombinere fly og transfer med ditt cruise gjøre reisen din til en sømløs, smidig og stressfri opplevelse.

Fly, transfer og cruise i en unik pakke. Fly & Cruise er designet for å gi deg en sømløs og stressfri reiseopplevelse uten problemer og tilbyr en enkel alt-iett-løsning. Fra enkel booking til matchende flytider, inkludert transfer og sikkerhet for deg som kunde.

Når du bestiller, velger du den cruiserute som passer deg best og velger Fly & Cruise-pakken. I tillegg kan du velge flyplassen som passer deg best. Før betalingen er gjennomført vil du få tilgang til all flyinformasjon.

Du har også muligheten til å oppgradere dine flybilletter hvis tilgjengelig. Dette er alltid inkludert i Fly & Cruise; flyreiser til og fra ombordstigningshavnen, praktisk transport til og fra havnen, innsjekket bagasje, assistanse på flyplassen, flyplassavgifter, ombooking av reisen din i tilfelle et forsinket fly samt forsikring om bagasjen din skulle komme på avveie.

FLY & CRUISE TIL KANARIØYENE

DEN PERFEKTE FERIEN

Den perfekte ferien heter Fly & Cruise til Kanariøyene! Vil du oppleve en sømløs ferie og bare nyte komforten av å reise på et cruise?

Bestill vår Fly & Cruise-pakke og bli med oss på vinterens store nyhet, et cruise rundt de alltid populære Kanariøyene. Med avgang fra Tenerife, gjør MSC Opera fra november 2024 til mars 2025 mange 7-netters cruise der du tilbys mulighet til å UTFORSKE fem Kanariøyer pluss den vakre portugisiske øya Madeira.

I tillegg til det som alltid er inkludert når du bestiller Fly & Cruise inkluderes også mat på flyet, akkurat som på en charterferie. For å gi deg den beste opplevelsen har vi opptil 16 timer i havn med god tid til å nyte alt som de ulike øyene har å tilby.

Miami Fort-de-France

New York USA MARTINIQUE

Øyene på Kanariøyene og den portugisiske øya Madeira tillater deg virkelig å utforske hver destinasjons rike kultur, slående vakre landskap og varme klima.

Opplev Kanariøyene fra et nytt perspektiv, utforsk Kanariøyene fra sjøsiden!

PLANLEGG |  FLY & CRUISE
22 PLANLEGG | FLY & CRUISE

Atlanterhavet

Barcelona Tenerife Roma Aten ITALIA NORGE SPANIA HELLAS OSLO STAVANGER BERGEN
Oppdag mer på msccruises.no 23 PLANLEGG |  FLY & CRUISE
TRONDHEIM

KANARIØYENE & MADEIRA

Bli med til de vakre vulkanøyene i Atlanterhavet på et uforglemmelig cruise til Kanariøyene og Madeira. Cruise gjennom denne utrolige regionen på et av våre fantastiske cruise til Kanariøyene for å UTFORSKE fantastiske landskap, smake deilige retter og slapp av på fantastiske strender. Oppdag regionen fra sjøsiden. Skipet anløper Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, La Palma, Lanzarote og den portugisiske øya Madeira.

TIMANFAYA NASJONALPARK

Fra LANZAROTE – ACF10

Det sparsomme lavalandskapet som kjennetegner Lanzarote gjør øya til en turgåers og fotografs drøm. Timanfaya nasjonalpark tilbyr spektakulære kratere, forsteinede lavastrømmer og vulkanske innsjøer. Etter alle skrittene du har gått, kan du hvile bena under en rolig transport tilbake til skipet.

QR-koden
Vil du vite mer? Scan denne
NYHET!
LANZAROTE
24 UTFORSK | KANARIØYENE OG MADEIRA
TENERIFE

BIOSPHEREOMRÅDE

OG ROMFABRIKK

Fra SANTA CRUZ DE LA PALMA – SPC08

Besøk den største skogen på Kanariøyene, Los Tilos, og den sjarmerende landsbyen Los Sauces. Besøk den eldste delen av øya med sin frodige vegetasjon på vei til utsiktspunktet Mirador de La Galga, som ligger akkurat ved utkanten av to dype raviner. Avslutt med et kort stopp ved Ron Aldea romfabrikk.

HALVDAGSUTFLUKT

RUNDT MADEIRA

Fra FUNCHAL – FUN13

Bli med oss på en rolig halvdagstur rundt vakre Madeira med et besøk til byen Funchal. Først ut er Belvedere Pico dos Barcelos som byr på fantastisk utsikt før turen fortsetter til Cabo Girão, den nest høyeste klippen i verden, og til slutt; utsiktspunktet Pico da Torre.

MADEIRA
25 UTFORSK |  KANARIØYENE OG MADEIRA Oppdag mer på msccruises.no
KANARIØYENE

MSC OPERA

2024 - 2025 | 8 DAGER - 7 NETTER

PRISER

FRA 12 869* kr inkl. fly Atlanterhavet

Portugal

FUNCHAL (Madeira)

SANTA CRUZ DE LA PALMA

Spania

TENERIFE (Kanariøyene) GRAN CANARIA (Las Palmas) ARRECIFE (Lanzarote)

PUERTO DEL ROSARIO (Fuerteventura)

Dag Havn Ank. Avr.

1 Tenerife, Kanariøyene/Spania 22:00

2 Gran Canaria, Las Palmas/Spania 06:00 22:00

3 Puerto del Rosario, Fuerteventura/Spania 09:00 20:00

4 I sjøen - -

5 Funchal, Madeira/Portugal 07:00 18:00

6 Santa Cruz de La Palma, Spania 11:00 18:00

7 Arrecife, Lanzarote/Spania 09:00 18:00

8 Tenerife, Kanariøyene/Spania 05:00

Avreise fra Tenerife kan også bestilles uten Fly & Cruise-pakken.

AVREISE FRA TENERIFE

November 03*, 10*, 17, 24*

Desember 01*, 08, 15*, 22*, 29

Januar 05, 12, 19, 26

Februar 02, 09, 16, 23*

Mars 02, 09, 16

Ruten kan variere, se vår hjemmeside for eksakt program.

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå.

*Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift på 12€ per person/dag (6€/dag for barn 2-11 år). Avgiften betales ved bestilling.

Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

Mulige avreisehavner   Lengre opphold

CASABLANCA
UTFORSK | KANARIØYENE OG MADEIRA 26

MSC OPERA

2024 - 2025 | 8 DAGER - 7 NETTER

PRISER FRA 7 699*

kr

FUNCHAL (Madeira) Portugal

Spania SANTA CRUZ DE LA PALMA

Dag Havn

Atlanterhavet

TENERIFE (Kanariøyene) GRAN CANARIA (Las Palmas) ARRECIFE (Lanzarote)

PUERTO DEL ROSARIO (Fuerteventura)

MSC OPERA

2025 | 12 DAGER - 11 NETTER

PRISER FRA 14 959*

kr

Ank. Avr.

1 Gran Canaria, Las Palmas/Spania 22:00

2 Puerto del Rosario, Fuerteventura/Spania 09:00 20:00

3 I sjøen - -

4 Funchal, Madeira/Portugal 07:00 18:00

5 Santa Cruz de La Palma, Spania 11:00 18:00

6 Arrecife, Lanzarote/Spania 09:00 18:00

7 Tenerife, Kanariøyene/Spania 05:00 22:00

8 Gran Canaria, Las Palmas/Spania 06:00

AVREISE FRA GRAN CANARIA

November 04*, 11*, 18, 25*

Desember 02*, 09, 16*, 23*, 30

Januar 06, 13, 20, 27

Februar 03, 10, 17, 24*

Mars 03, 10

Ruten kan variere, se vår hjemmeside for eksakt program.

Atlanterhavet

VENEZIA - MARGHERA

Italia ZADAR Kroatia

CASABLANCA (Marrakech) Marokko BARI VALENCIA

TENERIFE (Kanariøyene)

KORFU Hellas PALERMO Spania

Middelhavet

Dag Havn Ank. Avr.

1 Tenerife, Kanariøyene/Spania

2 I sjøen

3 Casablanca, Marrakech/Marokko 06:00

4 I sjøen

5 Valencia, Spania 09:00 19:00

6 I sjøen

7 Palermo, Italia 09:00 19:00

8 I sjøen

9 Korfu, Hellas 09:00 18:00

10 Bari, Italia 07:00 17:00

11 Zadar, Kroatia 09:00 18:00

12 Venezia - Marghera, Italia 07:00

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

AVREISE FRA TENERIFE

Mars 23

Bli med i MSC Voyagers Club og få tilgang til eksklusive fordeler og rabatter på dine kommende cruise. Registrer deg nå via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå.

*Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift på 12€ per person/dag (6€/dag for barn 2-11 år). Avgiften betales ved bestilling. Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

Mulige avreisehavner   Lengre opphold

LANZAROTE 27 UTFORSK |  KANARIØYENE OG MADEIRA Oppdag mer på msccruises.no
- -
22:00
- -
22:00
- -
- -

KARIBIEN OG

ANTILLENE

Dykk inn i ren lykke på en av våre fantastiske cruise rundt i KARIBIEN denne vinteren.

Fra fantastiske Costa Maya og snorklernes paradis i Cozumel i Mexico, til revene og regnskogene i Belize, den spanske koloniale sjarmen til Puerto Plata og Dominikanske republikk og gjestfriheten på Jamaica. Svøm og nyt stranden ved Ocean Cay, vår eksklusive private paradisøy og marinereservat på Bahamas.

LEI

DIN EGEN CABANA PÅ OCEAN CAY (maks. 6 personer)

Fra OCEAN CAY MSC RESERVE - OCC14

Vil du vite mer?

Scan denne QR-koden

Tilbring dagen på vår private paradisøy med familie og venner i total komfort i din egen cabana. Du har tilgang til cabanaen din hele dagen, med sol og hav akkurat utenfor døren. Ved ankomst er vann og håndklær inkludert og to bademadrasser.

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE
28 UTFORSK | KARIBIEN OG ANTILLENE
KARIBIEN

PÅ TOPPEN AV VERDEN

I SAINT MARTIN

Fra SAINT MARTIN - SMT80

Himmelen er grensen på denne adrenalinfylte utflukten for spenningssøkere! Fra 1700-tallets Rockland Estate, tar vi taubanen Sky Explorer til den 341m høye Crow's Nest på Sentry Hill. Sus nedover fjellet med taubanen.

MYSTISKE MAYA-RUINER

PÅ DEN KARIBISKE KYST

Fra COZUMEL - COZ23

Opplev de verdensberømte ruinene i den muromsluttede byen Tulum, den eneste Maya-byen som ble bygget rett ved den karibiske kysten. Fordyp deg i restaurerte templer, mystiske hieroglyfiske skrifter og høyt oppe på en klippe finner du, "el Castillo": et gammelt slott med fantastisk utsikt. En velsmakende lett lunsj er inkludert.

TULUM fra Cozumel
Oppdag mer på msccruises.no 29 UTFORSK |  KARIBIEN OG ANTILLENE
SAINT MARTIN Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.
30 UTFORSK | KARIBIEN OG ANTILLENE
SAN JUAN

MSC SEASCAPE

2024 - 2025 | 8 DAGER - 7 NETTER

PRISER FRA 7 529* kr

Atlanterhavet

Det Karibiske Hav OCHO RIOS Jamaica COZUMEL Mexico

Dag Havn Ank. Avr.

1 Miami, USA 17:00

2 I sjøen

3 Ocho Rios, Jamaica 09:00 17:00

4 George Town, Grand Cayman 08:00 16:00

5 Cozumel, Mexico 10:00 18:00

6 I sjøen

7 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 08:00 20:00

8 Miami, USA 07:00

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet.

AVREISE FRA MIAMI

November 02*, 16*, 30*

Desember 14*, 28*

Januar 11, 25

Februar 22

Mars 08, 22

Ruten kan variere, se vår hjemmeside for eksakt program.

MSC SEASCAPE

2024 - 2025 | 8 DAGER - 7 NETTER

PRISER FRA 8 069* kr MIAMI

Atlanterhavet

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

PUERTO PLATA Den Dominikanske Republikk

Bahamas SAN JUAN Puerto Rico

Dag Havn Ank. Avr.

1 Miami, USA 17:00

2 I sjøen

3 Puerto Plata, Den Dominikanske Republikk 08:00 17:00

4 San Juan, Puerto Rico 09:00 23:00

5 I sjøen

6 I sjøen

7 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 08:00 20:00

8 Miami, USA 07:00

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet.

AVREISE FRA MIAMI

Desember 07, 21

Januar 04, 18

Februar 01, 15

Mars 01, 15, 29

Bli med i MSC Voyagers Club og få tilgang til eksklusive fordeler og rabatter på dine kommende cruise. Registrer deg nå via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå.

*Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift på 16$ per person/dag (8$/dag for barn 2-11 år). Avgiften betales ved bestilling.

Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

JAMAICA
Oppdag mer på msccruises.no 31 UTFORSK |  KARIBIEN OG ANTILLENE
- -
- -
MIAMI
Bahamas OCEAN
MSC
GEORGE
Grand
CAY
MARINE RESERVE
TOWN
Cayman
USA
- -
- -
- -
USA
32 UTFORSK | KARIBIEN OG ANTILLENE
ST JOHN ISLAND fra Charlotte Amalie

MSC DIVINA

2024 - 2025 | 11 DAGER - 10 NETTER

PRISER FRA 12 769*

kr

MIAMI USA

Atlanterhavet

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Den Dominikanske Republikk Bahamas

PUERTO PLATA

OCHO RIOS Jamaica

Det Karibiske Hav

ORANJESTAD Aruba

WILLEMSTAD Curaçao

Dag Havn Ank. Avr.

1 Miami, USA 17:00

2 I sjøen

3 Ocho Rios, Jamaica 09:00 18:00

4 I sjøen

5 Oranjestad, Aruba 08:00 18:00

6 Willemstad, Curaçao 08:00 18:00

7 I sjøen

8 Puerto Plata, Den Dominikanske Republikk 08:00 18:00

9 I sjøen

10 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 08:00 20:00

11 Miami, USA 07:00

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet.

AVREISE FRA MIAMI

November 22

Desember 20

Februar 14*

Mars 14

MSC DIVINA

2025 | 11 DAGER - 10 NETTER

PRISER FRA 12 769* kr

MIAMI USA Bahamas OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Atlanterhavet

PUERTO PLATA

Den Dominikanske Republikk

I sjøen

I sjøen

PHILIPSBURG St. Maarten

BASSETERRE

St Kitts & Nevis

CHARLOTTE AMALIE (St. Thomas) USVI ST JOHN’S Antigua og Barbuda

Basseterre, St Kitts & Nevis 09:00 18:00

5 Philipsburg, St. Maarten 08:00 18:00

6 St John's, Antigua og Barbuda 08:00 18:00

7 Charlotte Amalie, St. Thomas/U.S. Virgin Islands 07:00 15:00

8 Puerto Plata, Den Dominikanske Republikk 10:00 18:00

9 I sjøen

10 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 08:00 20:00

11 Miami, USA 07:00

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet.

Ruten kan variere, se vår hjemmeside for eksakt program. AVREISE FRA MIAMI

Bli med i MSC Voyagers Club og få tilgang til eksklusive fordeler og rabatter på dine kommende cruise. Registrer deg nå via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå. *Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift på 16$ per person/dag (8$/dag for barn 2-11 år). Avgiften betales ved bestilling. Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

ARUBA
Oppdag mer på msccruises.no 33 UTFORSK |  KARIBIEN OG ANTILLENE
Dag
Ank. Avr. 1
USA 17:00 2
-3
- -
Januar 17
Havn
Miami,
4
- -
- -
- -
- -
-
-
MIAMI 34 UTFORSK | KARIBIEN OG ANTILLENE

MSC DIVINA

2024 - 2025 | 5 DAGER - 4 NETTER

PRISER FRA 4 219* kr

MSC DIVINA

2024 - 2025 | 4 DAGER - 3 NETTER

PRISER FRA 3 589* kr

Atlanterhavet USA

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE NASSAU

Bahamas

Dag Havn

Ank. Avr.

1 Miami, USA 17:00

2 I sjøen - -

3

5 Miami, USA

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet..

AVREISE FRA MIAMI

November 18

Desember 02, 09*, 16, 30

Januar 06*, 13, 27

Februar 03*, 10, 24

Mars 03*, 10, 24, 31*

Ruten kan variere, se vår hjemmeside for eksakt program.

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet..

AVREISE FRA MIAMI

November 15*

Desember 06, 13

Januar 03*, 10, 31*

Februar 07, 28*

Mars 07*, 28*

Ruten kan variere, se vår hjemmeside for eksakt program.

Bli med i MSC Voyagers Club og få tilgang til eksklusive fordeler og rabatter på dine kommende cruise. Registrer deg nå via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå.

*Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift på 16$ per person/dag (8$/dag for barn 2-11 år). Avgiften betales ved bestilling.

Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

Oppdag mer på msccruises.no 35 UTFORSK |  KARIBIEN OG ANTILLENE
OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE
Reserve, Bahamas 07:00 20:00
08:00 18:00
Ocean Cay MSC Marine
4 Nassau, Bahamas
07:00
Bahamas MIAMI
Dag Havn Ank. Avr. 1 Miami, USA 17:00 2 Nassau, Bahamas 08:00 18:00 3 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 08:00 20:00 4 Miami, USA 07:00
Atlanterhavet USA OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE NASSAU
MIAMI

MSC SEASHORE

2024 - 2025 | 8 DAGER - 7 NETTER

PRISER FRA 7 329*

kr

COSTA MAYA USA PORT CANAVERAL

COZUMEL

Mexico

Atlanterhavet

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Det Karibiske Hav Bahamas

Dag Havn Ank. Avr.

1 Port Canaveral, USA 17:00

2 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 07:00

3 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 12:00

4 I sjøen - -

5 Costa Maya, Mexico 08:00 18:00

6 Cozumel, Mexico 07:00 17:00

7 I sjøen - -

8 Port Canaveral, USA 07:00

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet..

AVREISE FRA PORT CANAVERAL

November 10, 24

Desember 08, 22

Januar 05, 19

Februar 02

Mars 02, 30

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå.

*Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift på 16$ per person/dag (8$/dag for barn 2-11 år). Avgiften betales ved bestilling.

Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

Overnatting

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE
UTFORSK | KARIBIEN OG ANTILLENE 36

MSC SEASHORE

2024 - 2025 | 8 DAGER - 7 NETTER

FRA 10 219* kr

Dag Havn Ank. Avr.

1 Port Canaveral, USA 17:00

2 Nassau, Bahamas 10:00 19:00

3 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 08:00 18:00

4 I sjøen

5 Costa Maya, Mexico

6 Cozumel, Mexico

7 I sjøen

8 Port Canaveral, USA

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet..

AVREISE FRA PORT CANAVERAL

Desember 29

Februar 16

Mars 16*

Ruten kan variere, se vår hjemmeside for eksakt program.

MSC SEASHORE

2024 - 2025 | 5 DAGER - 4 NETTER PRISER FRA 4 229* kr

Atlanterhavet

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Dag Havn Ank. Avr.

1 Port Canaveral, USA 17:00

2 I sjøen

3 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 08:00 20:00

4 Nassau, Bahamas 08:00 15:00

5 Port Canaveral, USA 07:00

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet..

AVREISE FRA PORT CANAVERAL

November 03*, 17

Desember 01, 15

Januar 12, 26

Februar 09, 23

Mars 09, 23

Ruten kan variere, se vår hjemmeside for eksakt program.

Bli med i MSC Voyagers Club og få tilgang til eksklusive fordeler og rabatter på dine kommende cruise. Registrer deg nå via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå.

*Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift på 16$ per person/dag (8$/dag for barn 2-11 år). Avgiften betales ved bestilling.

Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

Lengre opphold

Oppdag mer på msccruises.no 37 UTFORSK |  KARIBIEN OG ANTILLENE
TULUM  fra Cozumel
- -
08:00 18:00
07:00 17:00
- -
07:00
PRISER
Atlanterhavet Det Karibiske Hav Bahamas COSTA MAYA USA PORT CANAVERAL
Mexico NASSAU OCEAN
MSC MARINE RESERVE
COZUMEL
CAY
- -
NASSAU
Bahamas
USA PORT CANAVERAL

ISLA DE ROATAN

MSC SEASIDE

2024 - 2025 | 8 DAGER - 7 NETTER

PRISER FRA 7 739*

kr

USA OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

MIAMI

Bahamas NASSAU

Atlanterhavet

PUERTO PLATA

Den Dominikanske Republikk

SAN JUAN Puerto Rico

Dag Havn Ank. Avr.

1 Miami, USA 17:00

2 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 08:00 20:00

3 Nassau, Bahamas 08:00 16:00

4 I sjøen - -

5 San Juan, Puerto Rico 10:00 18:00

6 Puerto Plata, Den Dominikanske Republikk 10:00 18:00

7 I sjøen - -

8 Miami, USA 07:00

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB

tilgjengelig på dette skipet..

AVREISE FRA

MIAMI

November 17

Desember 01,, 15*, 29*

Januar 12, 26

Februar 09,, 23*

Mars 09*, 23*

Ruten kan variere, se vår hjemmeside for eksakt program.

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå.

*Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift på 16$ per person/dag (8$/dag for barn 2-11 år). Avgiften betales ved bestilling.

Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

UTFORSK | KARIBIEN OG ANTILLENE 38
NASSAU

MSC SEASIDE

2024 - 2025 | 8 DAGER - 7 NETTER

PRISER FRA 8 409* kr

MSC SEASIDE

2025 | 8 DAGER - 7 NETTER

PRISER FRA 9 159* kr

Atlanterhavet

CAY

Det Karibiske Hav

ROATAN

Dag Havn

Atlanterhavet

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

COZUMEL

COSTA MAYA Mexico

BELIZE CITY Belize

Ank. Avr.

1 Miami, USA 17:00

2 I sjøen

3 Costa Maya, Mexico

08:00 19:00

4 Cozumel, Mexico 08:00 18:00

5 Isla de Roatan, Honduras 08:00 15:00

6 I sjøen

7 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas

09:00 20:00

8 Miami, USA 07:00

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet..

AVREISE FRA MIAMI

November 24

Desember 08, 22

Januar 05, 19

Februar 02

Mars 30*

Ruten kan variere, se vår hjemmeside for eksakt program.

Det Karibiske Hav

Dag Havn Ank. Avr.

1 Miami, USA 17:00

2 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 08:00 20:00

3 I sjøen

4 Cozumel, Mexico

08:00 19:00

5 Belize City, Belize 07:00 19:00

6 Costa Maya, Mexico 08:00 18:00

7 I sjøen

8 Miami, USA 07:00

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet..

AVREISE FRA MIAMI

Februar 16

Mars 02*, 16

Ruten kan variere, se vår hjemmeside for eksakt program.

Bli med i MSC Voyagers Club og få tilgang til eksklusive fordeler og rabatter på dine kommende cruise. Registrer deg nå via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå.

*Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift på 16$ per person/dag (8$/dag for barn 2-11 år). Avgiften betales ved bestilling. Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

Lengre opphold

Oppdag mer på msccruises.no 39 UTFORSK |  KARIBIEN OG ANTILLENE
- -
- -
MIAMI Bahamas
USA
- -
- -
MIAMI
Honduras
Mexico USA Bahamas
MSC
ISLA DE
COSTA MAYA
OCEAN
MARINE RESERVE COZUMEL

MSC VIRTUOSA

2024 - 2025 | 8 DAGER - 7 NETTER

PRISER FRA 9 369* kr

POINTE-A-PITRE Guadeloupe

Det Karibiske Hav

FORT-DE-FRANCE Martinique

KINGSTOWN

Saint Vincent og Grenadinene

CASTRIES (Saint Lucia) ST GEORGE Grenada

1 Fort-de-France, Martinique

BRIDGETOWN Barbados

2 Pointe-a-Pitre, Guadeloupe 08:00 19:00

3 Castries, Saint Lucia 08:00 18:00

4 Bridgetown, Barbados 08:00 20:00

5 I sjøen - -

6 Kingstown, Saint Vincent og Grenadinene 09:00 18:00

7 St George, Grenada 08:00 18:00

8 Fort-de-France, Martinique 08:00

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet..

AVREISE FRA FORT-DE-FRANCE

November 23*

Desember 07*, 21*

Januar 04 , 18*

Februar 01*, 15

Mars 01, 15, 29

POINTE-A-PITRE 24* 08*, 22* 05 , 19* 02*, 16 02, 16, 30 Dag Havn

Ruten kan variere, se vår hjemmeside for eksakt program.

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå.

*Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift på 12€ per person/dag (6€/dag for barn 2-11 år). Avgiften betales ved bestilling.

Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

ANTILLENE
UTFORSK | KARIBIEN OG ANTILLENE 40
Ank. Avr.
23:00

PRISER FRA 9 279*

British Virgin Islands

ROAD TOWN (Tortola)

BASSETERRE

PHILIPSBURG St. Maarten

ST JOHN’S Antigua og Barbuda POINTE-A-PITRE Guadeloupe

Det Karibiske Hav

FORT-DE-FRANCE Martinique

Dag Havn Ank. Avr.

1 Fort-de-France, Martinique 23:00

2 Pointe-a-Pitre, Guadeloupe

3 Road Town, Tortola/British Virgin Islands

08:00 19:00

10:00 19:00

4 Philipsburg, St. Maarten 08:00 19:00

5 Basseterre, St Kitts & Nevis 09:00 19:00

6 St John's, Antigua og Barbuda 08:00 18:00

7 I sjøen - -

8 Fort-de-France, Martinique 08:00

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet..

AVREISE FRA FORT-DE-FRANCE

November 30*

Desember 14, 28*

Januar 11*, 25*

Februar 08*, 22

Mars 08, 22

Ruten kan variere, se vår hjemmeside for eksakt program.

POINTE-A-PITRE

01*, 15, 29* 12*, 26* 09*, 23 09, 23

MSC VIRTUOSA

PRISER FRA 30 659*

(Tortola)

BASSETERRE

Kitts & Nevis

Det Karibiske Hav

KINGSTOWN

PHILIPSBURG St. Maarten

POINTE-A-PITRE Guadeloupe

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet..

AVREISE FRA FORT-DE-FRANCE

November 23*, 30*

Desember 07*, 14*, 21*, 28*

Januar 04, 11*, 18*, 25

Februar 01*, 08*, 15, 22*

Mars 01, 15, 22*

Ruten kan variere, se vår hjemmeside for eksakt program.

Bli med i MSC Voyagers Club og få tilgang til eksklusive fordeler og rabatter på dine kommende cruise. Registrer deg nå via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå.

*Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift på 12€ per person/dag (6€/dag for barn 2-11 år). Avgiften betales ved bestilling. Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

Oppdag mer på msccruises.no 41 UTFORSK |  KARIBIEN OG ANTILLENE
MSC VIRTUOSA 2024 - 2025 | 8 DAGER - 7 NETTER
kr
St Kitts
Dag Havn Ank. Avr. 1 Fort-de-France, Martinique 23:00 2 Pointe-a-Pitre, Guadeloupe 08:00 19:00 3 Castries, Saint Lucia 08:00 18:00 4
Barbados 08:00 20:00 5
-6
Grenadinene 09:00 18:00 7
08:00 18:00 8 Fort-de-France,
08:00 23:00 9 Pointe-a-Pitre, Guadeloupe 08:00 19:00 10 Road Town, Tortola/British Virgin Islands 10:00 19:00 11 Philipsburg, St. Maarten 08:00 19:00 12 Basseterre, St Kitts & Nevis 09:00 19:00 13 St John's, Antigua og Barbuda 08:00 18:00 14 I sjøen -15 Fort-de-France, Martinique 08:00  Denne
8
& Nevis
Bridgetown,
I sjøen
Kingstown, Saint Vincent og
St George, Grenada
Martinique
ruten tilbyr opphold på
timer eller mer på hver destinasjon
2024 -
15
NETTER
2025 |
DAGER - 14
BRIDGETOWN Barbados
Lucia) ST GEORGE Grenada
kr
CASTRIES (Saint
ROAD TOWN
British Virgin Islands ST JOHN’S Antigua og Barbuda
FORT-DE-FRANCE Martinique
St
Saint Vincent og Grenadinene
42 UTFORSK | KARIBIEN OG ANTILLENE
ST JOHN ISLAND  fra Charlotte Amalie

MSC

XXXXX fra Xxxxx

Dag Havn Ank. Avr.

1 New York, USA 15:00

2 I sjøen

3 Port Canaveral, USA 13:00 21:00

4 Nassau, Bahamas 13:00 21:00

5 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas

6 I sjøen

7 I sjøen

8 New York, USA

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet..

AVREISE FRA NEW YORK

Oktober 06, 20, 27*

November 03, 10, 17, 24

Desember 01, 08, 15, 22, 29

Januar 05

Februar 02, 09, 16*, 23

Mars 02, 09, 16*, 23, 30

April 06*, 13, 20

Ruten kan variere, se vår hjemmeside for eksakt program.

PRISER FRA 11 749*

kr

PUERTO PLATA Den Dominikanske Republikk USVI SAN JUAN Puerto Rico ST JOHN’S Antigua og Barbuda

CHARLOTTE AMALIE (St. Thomas)

PHILIPSBURG St. Maarten

Havn Ank. Avr.

San Juan, Puerto Rico

Charlotte Amalie, St. Thomas/U.S. Virgin Islands

Philipsburg, St. Maarten

St John's, Antigua og Barbuda

ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet..

AVREISE FRA NEW YORK

Januar 12

Bli med i MSC Voyagers Club og få tilgang til eksklusive fordeler og rabatter på dine kommende cruise. Registrer deg nå via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå.

*Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift på 16$ per person/dag (8$/dag for barn 2-11 år). Avgiften betales ved bestilling. Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

Oppdag mer på msccruises.no 43 UTFORSK |  KARIBIEN OG ANTILLENE
- -
09:00 22:00
- -
- -
07:00
NETTER
NEW YORK Atlanterhavet Bahamas NASSAU USA PORT CANAVERAL OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE Dag
1 New York, USA 16:00 2 I sjøen -3 I sjøen -4
12:00 20:00 5
11:00 23:00 6
07:00 19:00 7
07:00
8
9
-10 I
-11 I sjøen -12
07:00  Denne
MERAVIGLIA 2024 - 2025 | 8 DAGER - 7
PRISER FRA 6 409* kr
Puerto Plata, Den Dominikanske Republikk
19:00
07:00 19:00
I sjøen
sjøen
New York, USA
2025
MSC MERAVIGLIA
| 12 DAGER - 11 NETTER
NEW YORK
USA
Atlanterhavet

DUBAI, ABU DHABI

OG QATAR

Oppdag den unike glamouren i Dubai, Abu Dhabi og Qatar med oss i vinter.

Opplev regionens forførende blanding av skjønnhet, tradisjon og innovasjon. Fantastiske skyskrapere ser ut over historiske palasser og turkise hav.

Beundre Abu Dhabi og Dubai, nyt det varme vannet på Sir Bani Yas Island, Opplev upåklagelig service, deilig mat og underholdning i verdensklasse om bord.

MIDDAG I ØRKENEN

Fra ABU DHABI - AUH25

Vil du vite mer? Scan denne QR-koden

I Abu Dhabi-ørkenen får vi en genuin kulturell opplevelse, inkludert en middag med autentisk arabisk mat og magedans. Vi starter med et besøk på en kamelfarm og drar så med bil gjennom de dramatiske sanddynene. Et uforglemmelig eventyr.

ØRKEN
44 UTFORSK | DUBAI, ABU DHABI OG QATAR
DUBAI

NATURSAFARI

SIR BANI YAS ISLAND

Fra SIR BANI YAS ISLAND - SBY15

Se opp for sjiraffer, hyener og geparder når vi utforsker

Sir Bani Yas naturreservat. Dette beskyttede paradiset er et fristed for utrydningstruede dyr der de streifer fritt omkring. Du vil få mange muligheter til å ta bilder, pluss litt avslappende strandtid på slutten.

OPPDAGELSESFERD I DOHA

Fra DOHA - DOH01

Oppdag Doha, "juvelen i Qatar", Ta en sightseeingtur i byen og utforsk deretter den atmosfæriske Souq Waqif i Gamle Doha, en yrende labyrint av trange smug og butikker. Vårt siste stopp: MIA (museet av islamsk kunst), hjemmet til den største samling av islamsk kunst i verden.

DOHA
45 UTFORSK |
OG QATAR Oppdag mer på msccruises.no
SIR BANI YAS ISLAND
DUBAI, ABU DHABI
46 UTFORSK | DUBAI, ABU DHABI OG QATAR
DOHA

MSC EURIBIA

2024 - 2025 | 8 DAGER - 7 NETTER

PRISER FRA 7 289*

kr

BAHRAIN Bahrain

DOHA Qatar

SIR BANI YAS IS.

DUBAI

ABU DHABI

De Forente Arabiske Emirater

Det Arabiske Hav

Dag Havn Ank. Avr.

1 Dubai, De Forente Arabiske Emirater 19:00

2 Doha, Qatar

3 Bahrain, Bahrain

4 I sjøen

5 Abu Dhabi, De Forente Arabiske Emirater

08:00 18:00

08:00 19:00

07:00 21:00

6 Sir Bani Yas Is., De Forente Arabiske Emirater 08:00 18:00

7 Dubai, De Forente Arabiske Emirater 09:00

8 Dubai, De Forente Arabiske Emirater

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet..

AVREISE FRA DUBAI

November 16, 23

Desember 07, 14, 21

Januar 04, 11, 18

Februar 01, 08, 15, 22

Mars 01, 15, 22, 29

17, 24

08, 15, 22

05, 12, 19

02, 09, 16, 23 02, 16, 23, 30

MSC EURIBIA

2024 - 2025 | 8 DAGER - 7 NETTER

PRISER FRA 7 779*

BAHRAIN Bahrain

DOHA Qatar

kr DUBAI

ABU DHABI

De Forente Arabiske Emirater

Det Arabiske Hav

Dag Havn Ank. Avr.

1 Dubai, De Forente Arabiske Emirater 19:00

2 Doha, Qatar 08:00 18:00

3 Bahrain, Bahrain 08:00 19:00

4 I sjøen - -

5 Abu Dhabi, De Forente Arabiske Emirater 07:00

6 Abu Dhabi, De Forente Arabiske Emirater 21:00

7 Dubai, De Forente Arabiske Emirater 09:00

8 Dubai, De Forente Arabiske Emirater

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet..

AVREISE FRA DUBAI

November 30*

Desember 28

Januar 25

Mars 08

Ruten kan variere, se vår hjemmeside for eksakt program. DOHA 01* 29 26 09

Bli med i MSC Voyagers Club og få tilgang til eksklusive fordeler og rabatter på dine kommende cruise. Registrer deg nå via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå. *Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift på 12€ per person/dag (6€/dag for barn 2-11 år). Avgiften betales ved bestilling. Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

Mulige avreisehavner   Overnatting

SIR BANI YAS ISLAND
47 UTFORSK |  DUBAI, ABU DHABI OG QATAR Oppdag mer på msccruises.no
DOHA
-
-

MIDDELHAVET

Nyt det beste fra Middelhavet på et fredelig vintercruise.

Reis komfortabelt og nyt et 7-netters cruise rundt noen av regionens mest populære skatter og skjulte perler. Fra gamle ruiner til ikoniske landemerker, deilig mat og rolige strender, alt som gjør Middelhavet så spektakulært.

Et langt opphold i land gir deg mer tid til å utforske hver destinasjon. Mellom hver anløpshavn kan du nyte den sjenerøse gjestfriheten til livet til sjøs.

BLI FORELSKET I FLAMENCO

Fra PALMA DE MALLORCA - PMI19

La deg inspirere av Palmas vakreste landemerker: Almundaina-palasset, La Lonja (gamlebyen) og den majestetiske katedralen. Neste ut er Son Amar fra 1500-tallet ved foten av Sierra de Tramuntana-området, et UNESCOs verdensarvsted, og til slutt nytes et fantastisk flamencoshow.

Scan
Vil du vite mer?
denne QR-koden
PALMA DE MALLORCA
48 UTFORSK | MIDDELHAVET
ROMA fra Civitavecchia

IMPONERENDE ATEN OG AKROPOLIS

Fra PIREUS - PIR04

Reis gjennom tiden på en sightseeingtur i Atens hovedgater og torg. Den vestlige sivilisasjonens vugge og det moderne demokratiets fødested. Det er også et sted for mange imponerende bygninger. Beundre Akropolis, et UNESCOs verdensarvsted og hjemmet til det verdensberømte Parthenon.

FANTASTISKE TOSCANA

FRA FIRENZE TIL PISA

Fra LIVORNO - LEG27

Denne to-i-en-turen til Toscana tar deg fra Firenze til Pisa, med utrolig utsikt over regionens ikoniske landskap langs veien. Besøk Firenzes katedral fra 1400-tallet av Santa Maria del Fiore og andre landemerker, for så å ta et bilde ved siden av Pisas berømte skjeve tårn på Piazza dei Miracoli.

FIRENZE fra Livorno
Oppdag mer på msccruises.no 49 UTFORSK |  MIDDELHAVET
ATEN fra Pireus
50 UTFORSK | MIDDELHAVET
MONREALE fra Palermo

MSC WORLD EUROPA

2024 | 8 DAGER - 7 NETTER PRISER FRA 7 389* kr

MARSEILLE (Provence)

BARCELONA Spania

Dag Havn

GENOVA (Portofino) Italia

Middelhavet CIVITAVECCHIA (Roma)

MSC WORLD EUROPA

2025 | 8 DAGER - 7 NETTER

PRISER FRA 7 389* kr

Frankrike

MARSEILLE (Provence)

BARCELONA Spania

Middelhavet

GENOVA (Portofino)

Italia

CIVITAVECCHIA (Roma)

Ank. Avr.

1 Barcelona, Spania 18:00

2 Marseille, Provence/Frankrike

3 Genova, Portofino/Italia

4 Civitavecchia, Roma/Italia

08:00 18:00

08:00 18:00

07:00 19:00

5 Palermo, Italia 09:00 17:00

6 Valletta, Malta 09:00 17:00

7 I sjøen

8 Barcelona, Spania 08:00

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet.

AVREISE FRA BARCELONA

November 08, 15, 22, 29

Desember 06, 13, 20, 27

CIVITAVECCHIA

04, 11, 18, 25 02, 09, 16, 23, 30

MESSINA (Taormina)

VALLETTA Malta

Dag Havn Ank. Avr.

1 Barcelona, Spania 18:00

2 Marseille, Provence/Frankrike 08:00 18:00

3 Genova, Portofino/Italia 08:00 18:00

4 Civitavecchia, Roma/Italia 07:00 18:00

5 Messina, Taormina/Italia 12:00 20:00

6 Valletta, Malta 09:00 17:00

7 I sjøen

8 Barcelona, Spania 08:00

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet.

AVREISE FRA BARCELONA

Januar 03*, 10, 17, 24, 31

Februar 07, 14, 21, 28

Mars 07, 14, 21, 28

April 04, 11

Ruten kan variere, se vår hjemmeside for eksakt program.

Bli med i MSC Voyagers Club og få tilgang til eksklusive fordeler og rabatter på dine kommende cruise. Registrer deg nå via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå. *Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift på 12€ per person/dag (6€/dag for barn 2-11 år). Avgiften betales ved bestilling. Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

Mulige avreisehavner

CIVITAVECCHIA

06, 13, 20, 27

03, 10, 17, 24

03, 10, 17, 24, 31

07

VALLETTA
51 UTFORSK |  MIDDELHAVET Oppdag mer på msccruises.no
- -
Malta
VALLETTA
PALERMO
Frankrike
- -
52 UTFORSK | MIDDELHAVET
TUNIS fra La Goulette

MSC FANTASIA

2024 - 2025 | 8 DAGER - 7 NETTER

PRISER FRA 6 719* kr Italia

GENOVA (Portofino)

BARCELONA Spania

Dag Havn

Middelhavet MARSEILLE (Provence)

Tunisia LA GOULETTE (Tunis)

Ank. Avr.

1 Barcelona, Spania 18:00

2 Marseille, Provence/Frankrike

3 Genova, Portofino/Italia

4 Napoli, Italia

5 Palermo, Italia

6 La Goulette, Tunis/Tunisia

7 I sjøen

8 Barcelona, Spania

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet.

AVREISE FRA BARCELONA

November 02, 09, 16, 23, 30

Desember 07, 14, 21, 28

Januar 04, 11, 18, 25

Februar 01, 08, 15, 22

Mars 01, 08, 15, 22, 29

April 05, 12

MARSEILLE

03, 10, 17, 24

01, 08, 15, 22, 29

05, 12, 19, 26

02, 09, 16, 23

02, 09, 16, 23, 30 06, 13

09:00 18:00

09:00 17:00

13:00 20:00

09:00 18:00

09:00 18:00

08:00

MSC LIRICA

2024 - 2025 | 8 DAGER - 7 NETTER

PRISER

FRA 5

749*

kr

MARSEILLE (Provence) PALMA DE MALLORCA

Middelhavet

(Roma)

Dag Havn Ank. Avr.

1 Civitavecchia, Roma/Italia

2 Livorno, Italia

3 Marseille, Provence/Frankrike 10:00 18:00

4 Palma de Mallorca, Spania 12:00 21:00

5 Valencia, Spania 08:00 18:00

6 I sjøen

7 Cagliari, Italia

08:00 17:00

8 Civitavecchia, Roma/Italia 08:00

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

AVREISE FRA CIVITAVECCHIA

November 26

Desember 03, 10, 17, 24, 31

Januar 07, 14, 21, 28

Februar 04, 11, 18, 25

Mars 04, 11, 18, 25

Bli med i MSC Voyagers Club og få tilgang til eksklusive fordeler og rabatter på dine kommende cruise. Registrer deg nå via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå.

*Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift på 12€ per person/dag (6€/dag for barn 2-11 år). Avgiften betales ved bestilling. Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

Mulige avreisehavner   Lengre opphold

PALMA DE MALLORCA

29

06, 13, 20, 27

03, 10, 17, 24, 31

07, 14, 21, 28 07, 14, 21, 28

MARSEILLE
53 UTFORSK |  MIDDELHAVET Oppdag mer på msccruises.no
19:00
07:00 19:00
- -
Italia Frankrike Spania CIVITAVECCHIA
VALENCIA
LIVORNO
CAGLIARI
- -
PALERMO
NAPOLI
Frankrike
54 UTFORSK | MIDDELHAVET
ATHEN fra Pireus

MSC SINFONIA

2024 - 2025 | 8 DAGER - 7 NETTER PRISER FRA 7 129* kr

Hellas Middelhavet PIREUS (Athen)

Dag Havn Ank. Avr.

1 Pireus, Athen/Hellas 17:00

2 Izmir, Tyrkia 07:00 15:00

3 Istanbul, Tyrkia 09:00 21:00

4 I sjøen - -

5 Korfu, Hellas 14:00 21:00

6 Bari, Italia 07:00 19:00

7 I sjøen - -

8 Pireus, Athen/Hellas 07:00

AVREISE FRA PIREUS

November 18, 25

Desember 02, 09, 16, 23, 30

Januar 06, 13, 20, 27

Februar 03, 10, 17, 24

Mars 03, 10, 17, 24, 31

April 07, 14, 21, 28

BARI 16, 23, 30

07, 14, 21, 28

04, 11, 18, 25

01, 08, 15, 22 01, 08, 15, 22, 29 05, 12, 19, 26

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå.

*Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift på 12€ per person/dag (6€/dag for barn 2-11 år). Avgiften betales ved bestilling.

Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

Mulige avreisehavner   Lengre opphold

55 UTFORSK |  MIDDELHAVET Oppdag mer på msccruises.no
ISTANBUL Italia BARI
Tyrkia IZMIR ISTANBUL KORFU

NORD-EUROPA

Vil du ikke reise så langt?

Bli med til noen av Nord-Europas mest populære byer.

Spaser i de elegante parkene i Hamburg før du tar inn all sjarmen og kulturen til Amsterdam. Tilbring dagen i Brugge, en av Europas best bevarte middelalderbyer, før du utforsker Belgias hovedstad, Brussel. Utforsk landemerkene i Paris og London.

Lengre opphold i havn gir deg god tid til få med deg alt du vil oppleve.

FRÅTSE I GOUDA

Vil du vite mer?

Skann denne QR-koden

Fra ROTTERDAM - RTM04 Vandre gjennom vakre Gouda, kjent for sin velsmakende ost. Din kunnskapsrike guide vil vise deg det pittoreske Rådhuset, Goudse Waag (Gouda veiehus), St. John's Kirke (den lengste kirken i Nederland) og kanaler fylt med koselige kafeer. Velkommen til landet med deilig ost og søttluktende sirupsvafler!

GOUDA fra Rotterdam
56 UTFORSK | NORD-EUROPA
BRUGGE fra Zeebrugge

STONEHENGE & SALISBURY

Fra SOUTHAMPTON - SOU23

Reis tilbake i tid til Stonehenge, en av de mest spennende og eldgamle stedene i Storbritannia. Bygget for rundt 5000 år siden, og dette ikoniske verdensberømte landemerke forblir innhyllet i mystikk. Lær om dens historie under en guidet tur, før reisen går videre til Salisbury's katedral fra 1200-tallet for å beundre det praktfulle spiret.

MONT SAINT MICHEL SLOTTET I HAVET

Fra LE HAVRE - HAV06

Slapp av mens vi kjører deg gjennom landsbygda i Normandie til det majestetiske Mont Saint Michel, kjent som "Wonder of the West" på grunn av sitt unike øymiljø. Lær om opprinnelsen til klosteret og kirken, og gå deretter langs vollene for en imponerende utsikt over bukten.

MONT SAINT MICHEL fra Le Havre
Oppdag mer på msccruises.no 57 UTFORSK |  NORD-EUROPA
STONEHENGE fra Southampton
LONDON fra Southampton 58 UTFORSK | NORD-EUROPA

MSC PREZIOSA

2024 - 2025 | 8 DAGER - 7 NETTER

PRISER FRA 5 589* kr

Nordsjøen

SOUTHAMPTON (London)

Storbritannia LE HAVRE (Paris) Frankrike

ROTTERDAM Nederland

ZEEBRUGGE Belgia

MSC PREZIOSA

2025 | 8 DAGER - 7 NETTER

PRISER FRA 7 099* kr

Nordsjøen

HAMBURG Tyskland

Dag Havn Ank. Avr.

1 Hamburg, Tyskland 21:00

2 I sjøen

3 Rotterdam, Nederland

08:00 20:00

4 Zeebrugge, Belgia 07:00 18:00

5 Le Havre, Paris/Frankrike 09:00 21:00

6 Southampton, London/Storbritannia 07:00 20:00

7 I sjøen

8 Hamburg, Tyskland 07:00

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet.

AVREISE FRA HAMBURG

November 03, 10, 17, 24

Desember 01, 08, 15, 22, 29

Januar 12, 26

Februar 02, 09, 16, 23

Mars 02, 09, 16

April 13, 20

SOUTHAMPTON 15, 22, 29

06, 13, 20, 27

03, 17, 31

07, 14, 21, 28 07, 14, 21 18, 25

SOUTHAMPTON (London)

Storbritannia LE HAVRE (Paris) Frankrike

ROTTERDAM Nederland

HAMBURG Tyskland

ZEEBRUGGE Belgia

Dag Havn Ank. Avr.

1 Hamburg, Tyskland 21:00

2 I sjøen

3 Zeebrugge, Belgia

07:00 18:00

4 Rotterdam, Nederland 07:00 16:00

5 Le Havre, Paris/Frankrike 10:00 22:00

6 Southampton, London/Storbritannia 08:00 20:00

7 I sjøen

8 Hamburg, Tyskland 07:00

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet.

AVREISE FRA HAMBURG

Januar 05, 19

10, 24

Bli med i MSC Voyagers Club og få tilgang til eksklusive fordeler og rabatter på dine kommende cruise. Registrer deg nå via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå. *Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift på 12€ per person/dag (6€/dag for barn 2-11 år). Avgiften betales ved bestilling. Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

Mulige avreisehavner

ETRETAT fra Le Havre
59 UTFORSK |  NORD-EUROPA Oppdag mer på msccruises.no
SOUTHAMPTON
- -
- -
- -
- -

Dykk inn i ren lykke på en av våre fantastiske cruise rundt i verden i vinter.

Du krysser havet i rolig tempo og besøker ikoniske reisemål. Dette er unike turer som vanligvis cruiser mellom ulike kontinenter.

Lengre tid til sjøs betyr flere muligheter til å slappe av, nyte livets gleder og gjøre fantastiske oppdagelser.

LISBOAS LANDEMERKER

Vil du vite mer?

Scan denne QR-koden

Fra LISBOA - LIS49 Vandre gjennom det majestetiske Ajuda-palasset*, med utsikt over Lisboas historiske sentrum og Tejo-elven. Utforsk deretter Belém-tårnet og det "nye" sentrum, bygget etter det ødeleggende jordskjelvet i 1755. Viktige høydepunkter inkluderer parlamentsbygningen São Bento Palace, Liberdade Avenue og Rossio Square.

*Eller

Sjøfartsmuseet på onsdager. LISBOA
60 UTFORSK | MSC GRAND VOYAGES
TENERIFE

OPPLEV SALVADOR

Fra SALVADOR DE BAHIA - SAL04

Nyt Salvadors historiske og kulturelle høydepunkter, fra det ikoniske Barra fyrtårnet til håndverksmarkedet Mercado Modelo.

Spaser gjennom byens historiske sentrum, et UNESCOs verdensarvsted, inkludert to spektakulære torg, Praça da Se og Praça Municipal samt den fantastiske kirken i São Francisco.

FRANSKE OG NEDERLANDSKE SMAKER

SAINT MARTIN

Fra SAINT MARTIN - SMT12 Hopp ombord på en buss fra den moderne nederlandske byen Philipsburg. Vi skal reise forbi den store saltdammen, kryss grensen til den franske siden av øya. Etter dette passerer du den pittoreske byen Grand Case fra sjøsiden, etterfulgt av den livlige franske byen Marigot. Vi avslutter med litt avslapping på en av øyas beste strender.

SAINT MARTIN
61 UTFORSK |  MSC GRAND VOYAGES Oppdag mer på msccruises.no
SALVADOR DE BAHIA
62 UTFORSK | MSC GRAND VOYAGES
MADEIRA

BARCELONA

CIVITAVECCHIA (Roma)

(Costa Blanca)

Philipsburg, St. Maarten

Fort-de-France, Martinique

Bridgetown, Barbados

I sjøen

I sjøen

Alicante, Costa Blanca/Spania

Civitavecchia, Roma/Italia

ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå.

*Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift, som varierer avhengig av avreisemålet. Avgiften betales ved bestilling. Se nettsiden for detaljer.

Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

63 UTFORSK |  MSC GRAND VOYAGES Oppdag mer på msccruises.no AVREISE FRA ANKOMST TIL MIAMI CIVITAVECCHIA November 08 30 Dag Havn Ank. Avr. 1 Miami, USA 20:00 2 I sjøen -3 I sjøen -4 Road Town, Tortola/British
Islands 08:00 18:00 5
08:00 18:00
08:00 18:00 7
09:00 19:00 8
07:00 15:00 9
-10
-11 I sjøen -12 I sjøen -13 I sjøen -14 I sjøen -15 Funchal, Madeira/Portugal 10:00 19:00 16 I sjøen -17 Lisboa, Portugal 07:00 18:00 18
-19
08:00
20
21
22
-23
Virgin
St John's, Antigua og Barbuda
6
I sjøen
18:00
Valencia, Spania 08:00 18:00
Barcelona, Spania 07:00 19:00
I sjøen
08:00  Denne
MIAMI
MSC MAGNIFICA 2024 | 23 DAGER - 22 NETTER PRISER FRA 15 919* kr Atlanterhavet PHILIPSBURG FUNCHAL (Madeira) ROAD TOWN
VALENCIA ST
JOHN’S FORT-DE-FRANCE BRIDGETOWN LISBOA ALICANTE
64 UTFORSK | MSC GRAND VOYAGES
BARBADOS

MSC SEASIDE

2024 | 22 DAGER - 21 NETTER

PRISER FRA 14 649* kr

Atlanterhavet

MSC SEASIDE

PRISER FRA 20 647

Dag Havn Ank. Avr.

1 Civitavecchia, Roma/Italia

2 Palermo, Italia

3 I sjøen

5 Valencia, Spania

6 I sjøen

7 Cadiz, Seville/Spania

8 I sjøen

08:00 18:00

9 Tenerife, Kanariøyene/Spania 08:00 19:00

10 I sjøen

11 I sjøen

12 I sjøen

13 I sjøen

14 I sjøen

15 I sjøen

16 Bridgetown, Barbados

08:00 19:00

17 St George, Grenada 08:00 19:00

18 I sjøen

19 San Juan, Puerto Rico

20 I sjøen

21 I sjøen

07:00 20:00

22 Miami, USA 07:00

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet.

ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet.

Bli med i MSC Voyagers Club og få tilgang til eksklusive fordeler og rabatter på dine kommende cruise. Registrer deg nå via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå.

*Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift, som varierer avhengig av avreisemalet.. Avgiften betales ved bestilling. Se nettsiden for detaljer.

Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

Mulige avreisehavner

65 UTFORSK |  MSC GRAND VOYAGES Oppdag mer på msccruises.no AVREISE FRA ANKOMST TIL CIVITAVECCHIA MIAMI Oktober 27 November 17 BARCELONA MIAMI Oktober 30 November 17 AVREISE FRA ANKOMST TIL MIAMI BARCELONA April 06 29 Dag Havn Ank. Avr. 1 Miami, USA 18:00 2 I sjøen -3 I sjøen -4 Philipsburg, St. Maarten 08:00 19:00 5 St John's, Antigua og Barbuda 07:00 16:00 6 Bridgetown, Barbados 09:00 18:00 7 I sjøen -8 I sjøen -9 I sjøen -10 I sjøen -11 I sjøen -12 I sjøen -13 Funchal, Madeira/Portugal 08:00 18:00 14 I sjøen -15 Lisboa, Portugal 07:00 17:00 16 I sjøen -17 Valencia, Spania 09:00 18:00 18 Palma de Mallorca, Spania 09:00 18:00 19 I sjøen -20 Palermo, Italia 08:00 18:00 21 Napoli, Italia 06:30 16:30 22 Livorno, Italia 09:00 19:00 23 Marseille, Provence/Frankrike 10:00 19:00 24 Barcelona, Spania 08:00  Denne
2025
24 DAGER - 23 NETTER
|
PHILIPSBURG FUNCHAL
MIAMI VALENCIA ST JOHN’S
LISBOA BARCELONA MARSEILLE
LIVORNO NAPOLI PALERMO PALMA DE
* kr Atlanterhavet
(Madeira)
BRIDGETOWN
(Provence)
MALLORCA
18:00
09:00 18:00
- -
08:00
4 Barcelona, Spania
19:00
08:00
18:00
- -
- -
- -
- -
- -
- -
- -
- -
- -
- -
- -
MIAMI
VALENCIA BRIDGETOWN BARCELONA PALERMO
ST GEORGE SAN JUAN
CIVITAVECCHIA (Roma)
CADIZ (Seville) TENERIFE (Kanariøyene)
66 UTFORSK | MSC GRAND VOYAGES
RIO DE JANEIRO

MSC POESIA

2025 | 27 DAGER - 26 NETTER PRISER FRA 31 455* kr

BUENOS AIRES MONTEVIDEO LA CORUNA LE HAVRE

FUNCHAL

Atlanterhavet

LEIXOES KØBENHAVN BILBAO

Sør-Amerika

SALVADOR DE BAHIA

ILHEUS GRAN CANARIA

SOUTHAMPTON

RIO DE JANEIRO

Ilheus, Brasil

Fortaleza, Brasil

I sjøen

Gran Canaria, Las Palmas/Spania

Funchal, Madeira/Portugal 08:00 17:00

18 I sjøen

19 Leixoes, Porto/Portugal 08:00 18:00

20 La Coruna, Santiago de Compostela/Spania 07:00 17:00

21 Bilbao, Spania 09:00 18:00

22 I sjøen

23 Southampton, London/Storbritannia 07:00 20:00

24 Le Havre, Paris/Frankrike 07:00 20:00

25 Rotterdam, Nederland 12:00 20:00

26 I sjøen

27 København, Danmark 09:00

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå.

*Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift, som varierer avhengig av avreisemålet. Avgiften betales ved bestilling. Se nettsiden for detaljer.

Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

67 UTFORSK |  MSC GRAND VOYAGES Oppdag mer på msccruises.no AVREISE FRA ANKOMST TIL BUENOS AIRES KØBENHAVN April 03 29 Dag Havn Ank. Avr. 1 Buenos Aires, Argentina 17:00 2 Montevideo, Uruguay 07:00 17:00 3 I sjøen -4 I sjøen -5 Rio de Janeiro, Brasil 07:00 17:00
-7
08:00 18:00 8
07:00 16:00 9
-10
10:00 18:00 11
-12 I
-13 I sjøen -14 I sjøen -15 I sjøen -16
08:00 16:00 17
6 I sjøen
Salvador de Bahia, Brasil
I sjøen
sjøen
- -
- -
- -
ROTTERDAM
FORTALEZA
68 UTFORSK | MSC GRAND VOYAGES
TEIDE fra Tenerife

MSC SEAVIEW

2024 | 20 DAGER - 19 NETTER

PRISER FRA 37 589* kr

CANNES (Côte d’Azur)

Europa

PALMA DE MALLORCA CASABLANCA (Marrakech) TENERIFE (Kanariøyene)

PRISER FRA 14 419* kr

ALICANTE (Costa Blanca)

BARCELONA CIVITAVECCHIA (Roma)

Sør-Amerika Atlanterhavet

SALVADOR DE BAHIA

ILHEUS

GENOVA (Portofino) RIO DE JANEIRO

Dag Havn Ank. Avr.

1 Barcelona, Spania 18:00

2 Cannes, Côte d'Azur/Frankrike 09:00 18:00

3 Genova, Portofino/Italia 07:00 18:00

4 Civitavecchia, Roma/Italia 07:00 19:00

5 I sjøen

6 Palma de Mallorca, Spania 09:00 18:00

7 I sjøen

8 Casablanca, Marrakech/Marokko 07:00 21:00

9 I sjøen

10 Tenerife, Kanariøyene/Spania 09:00 18:00

11 I sjøen

12 I sjøen

13 I sjøen

14 I sjøen

15 I sjøen

16 I sjøen

17 Salvador de Bahia, Brasil

18 Ilheus, Brasil

09:00 18:00

09:00 18:00

19 I sjøen -

20 Rio de Janeiro, Brasil

Denne ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet.

07:00

Sør-Amerika

PALMA DE MALLORCA

GRAN CANARIA (Las Palmas)

Atlanterhavet

Havn

MSC YACHT CLUB tilgjengelig på dette skipet.

Bli med i MSC Voyagers Club og få tilgang til eksklusive fordeler og rabatter på dine kommende cruise. Registrer deg nå via: https://www.msccruises.se/min-bokning/msc-voyagers-club

For detaljert oversikt over priser, kampanjer, lugartyper, betingelser og tilleggsprodukter som kan legges til ditt cruise besøk vår nettside eller kontakt ditt reisebyrå.

*Prisen gjelder per person del av innvendig lugar og var den laveste tilgjengelige ved trykking av katalogen. Prisen bekreftes ved bestilling. Prisen inkluderer en hotellserviceavgift, som varierer avhengig av avreisemalet. Avgiften betales ved bestilling. Se nettsiden for detaljer.

Vi tar forbehold om mulige trykkfeil.

Mulige avreisehavner

69 UTFORSK |  MSC GRAND VOYAGES Oppdag mer på msccruises.no AVREISE FRA ANKOMST TIL BARCELONA RIO DE JANEIRO Oktober 19 November 07 CANNES RIO DE JANEIRO Oktober 20 November 07 AVREISE FRA ANKOMST TIL RIO DE JANEIRO BARCELONA April 19 Mai 04 Dag
Ank. Avr. 1 Rio de Janeiro,
18:00 2 I sjøen -3 I sjøen -4 Maceio, Brasil 07:00 16:00 5 I sjøen -6 I sjøen -7 I sjøen -8 I sjøen -9 I sjøen -10 I sjøen -11 Gran Canaria, Las Palmas/Spania 09:00 18:00 12 I sjøen -13
sjøen -14
08:00 18:00 15
de
09:00 18:00 16 Barcelona,
08:00  Denne
Brasil
I
Alicante, Costa Blanca/Spania
Palma
Mallorca, Spania
Spania
ruten tilbyr opphold på 8 timer eller mer på hver destinasjon MSC SEAVIEW 2025 | 16 DAGER - 15 NETTER
BARCELONA
RIO DE JANEIRO
MACEIO
- -
- -
- -
- -
- -
- -
- -
- -
- -
-

Gjør drømmene dine om å reise verden rundt til virkelighet i 2025, bli med på ditt livs reise om bord på MSC Magnifica.

Pakk ut en gang og cruise fra januar til mai på en episk 116-netters reise gjennom verdens under.

Fra å oppdage de gamle relikviene til Petra og Kairo til travle byer som Buenos Aires og Singapore, fra Sydneys vakre kyst til storslagen middelhavskultur.

Dette er den ultimate reiseopplevelsen.

REIS TILBAKE I TIDEN I SINGAPORE

Fra SINGAPORE - SIN11

Se noen av bystatens mest kjente steder, inkludert

Little India, China Town, Raffles hotel og den fantastisk Merlion-statuen.

Vil du vite mer?

Scan denne QR-koden

Nyt en tradisjonell lunsj på en lokal restaurant før du besøker Thian Hock Keng Temple og travle Chinatown. Fantastiske severdigheter og smaker venter!

SINGAPORE
70 UTFORSK | MSC WORLD CRUISE
ALBANY

EKSTRAORDINÆR PÅSKE

Fra HANGA ROA - IPC02

Oppdag Rapa Nui med en busstur på Påskeøya, et av de mest avsidesliggende stedene på planeten. Stopp opp og beundre Ahu Akivi, med sine syv ikoniske skulpturer vendt mot havet og besøk andre viktige steder som Tahai, en hule som en gang ble brukt som ly og et museum for bergkunst.

TIERRA DEL FUEGO DYRELIV OG VILLMARK

Fra USHUAIA - USH01

Bli med oss på et guidet katamarancruise langs vakre Beagle Channel. Ta med kamera når vi passerer fotovennlige steder som Isla de los Pájaros (Fugleøya), Isla de los Lobos (Sea Lion Island) og Les Éclaireures fyrtårn, også kalt "Fyret ved verdens ende". Sist men ikke minst: en busstur gjennom Tierra del Fuego nasjonalpark.

USHUAIA
71 UTFORSK |  MSC WORLD CRUISE Oppdag mer på msccruises.no
HANGA ROA

5 Januar - 1 Mai

2025 | 117 DAGER - 116 NETTER

PRISER FRA 211 269 kr

Italia, Frankrike, Spania, Marokko, Kapp Verde, Brasil, Argentina, Falklandsøyene, Chile, Tahiti, Fransk Polynesia, Cookøyene, New Zealand, Australia, Indonesia, Singapore, Malaysia, Thailand,, Sri Lanka, Jordan, Egypt

SALVADOR DE
MADRYN PUERTO MONTT BOUNTY
RAROTONGA AITUTAKI HANGA ROA GENOVA MARSEILLE BARCELONA PAPEETE VALPARAISO RIO DE JANEIRO BUENOS AIRES
PORT STANLEY
MOOREA MALAGA CASABLANCA USHUAIA 5 JANUAR 2025 3 FEBRUAR 2025 AVREISEHAVN OVERNATTING
MINDELO
BAHIA PUERTO
BAY PASSAGE
Atlanterhavet Stillehavet
PUERTO CHACABUCO
MSC MAGNIFICA
72 UTFORSK | MSC WORLD CRUISE 1 Jan 5 Genova, Portofino/Italia 2 Jan 6 Marseille, Provence/Frankrike 3 Jan 7 Barcelona, Spania 4 Jan 8 I sjøen 5 Jan 9 Malaga, Spania 6 Jan 10 Casablanca, Marrakech/Marokko 7 Jan 11 I sjøen 8 Jan 12 I sjøen 9 Jan 13 I sjøen 10 Jan 14 Mindelo, Kapp Verde 11 Jan 15 I sjøen 12 Jan 16 I sjøen 13 Jan 17 I sjøen 14 Jan 18 I sjøen 15 Jan 19 Salvador de Bahia, Brasil 16 Jan 20 I sjøen 17 Jan 21 Rio de Janeiro, Brasil 18 Jan 22 Rio de Janeiro, Brasil 19 Jan 23 I sjøen 20 Jan 24 I sjøen 21 Jan 25 Buenos Aires, Argentina 22 Jan 26 Buenos Aires, Argentina 23 Jan 27 I sjøen 24 Jan 28 I sjøen 25 Jan 29 Puerto Madryn, Argentina 26 Jan 30 I sjøen 27 Jan 31 Port Stanley, Falklandsøyene 28 Feb 1 I sjøen 29 Feb 2 I sjøen 30 Feb 3 Ushuaia, Argentina 31 Feb 4 I sjøen 32 Feb 5 I sjøen 33 Feb 6 Puerto Chacabuco, Chile 34 Feb 7 Puerto Montt, Chile 35 Feb 8 I sjøen 36 Feb 9 Valparaiso, Chile 37 Feb 10 Valparaiso, Chile 38 Feb 11 I sjøen 39 Feb 12 I sjøen 40 Feb 13 I sjøen 41 Feb 14 I sjøen 42 Feb 15 Hanga Roa, Rapa Nui/Chile 43 Feb 16 I sjøen 44 Feb 17 I sjøen 45 Feb 18 Bounty Bay Passage, Pitcairn 46 Feb 19 I sjøen 47 Feb 20 I sjøen 48 Feb 21 Papeete, Tahiti 49 Feb 22 Papeete, Tahiti 50 Feb 23 Moorea, Fransk Polynesia 51 Feb 24 I sjøen 52 Feb 25 Aitutaki, Cookøyene 53 Feb 26 Rarotonga, Cookøyene 54 Feb 27 I sjøen 55 Feb 28 I sjøen 56 Mar 1 I sjøen 57 Mar 2 I sjøen 58 Mar 3 I sjøen
SUEZKANALEN AQABA COLOMBO PORT KLANG SINGAPORE AUCKLAND TAURANGA MILFORD SOUND (cruising Fiordland Park)
SYDNEY Det Indiske Hav FREMANTLE MESSINA NAPOLI ALEXANDRIA SAFAGA SHARM EL-SHEIKH PHUKET PENANG BUSSELTON ALBANY PENNESHAW ADELAIDE MELBOURNE EDEN DUNEDIN CHRISTCHURCH BAY OF ISLANDS LOMBOK 4 MARS 2025 2 APRIL 2025 HOBART 73 UTFORSK |  MSC WORLD CRUISE Oppdag mer på msccruises.no 59 Mar 4 Bay of Islands, New Zealand 60 Mar 5 Auckland, New Zealand 61 Mar 6 Tauranga, New Zealand 62 Mar 7 I sjøen 63 Mar 8 Christchurch, New Zealand 64 Mar 9 Dunedin, New Zealand 65 Mar 10 Milford Sound, cruising Fiordland Park/New Zealand 66 Mar 11 I sjøen 67 Mar 12 Hobart, Tasmania/Australia 68 Mar 13 I sjøen 69 Mar 14 Sydney, Australia 70 Mar 15 Sydney, Australia 71 Mar 16 Eden, Australia 72 Mar 17 I sjøen 73 Mar 18 Melbourne, Australia 74 Mar 19 I sjøen 75 Mar 20 Adelaide, Australia 76 Mar 21 Penneshaw, Kangaroo Island/Australia 77 Mar 22 I sjøen 78 Mar 23 I sjøen 79 Mar 24 Albany, Australia 80 Mar 25 I sjøen 81 Mar 26 Busselton, Margaret River/Australia 82 Mar 27 Fremantle, Perth/Australia 83 Mar 28 Fremantle, Perth/Australia 84 Mar 29 I sjøen 85 Mar 30 I sjøen 86 Mar 31 I sjøen 87 Apr 1 Lombok, Indonesia 88 Apr 2 Benoa, Bali/Indonesia 89 Apr 3 Benoa, Bali/Indonesia 90 Apr 4 I sjøen 91 Apr 5 I sjøen 92 Apr 6 Singapore, Singapore 93 Apr 7 Port Klang, Kuala Lumpur/Malaysia 94 Apr 8 Penang, Malaysia 95 Apr 9 Phuket, Thailand 96 Apr 10 I sjøen 97 Apr 11 I sjøen 98 Apr 12 Colombo, Sri Lanka 99 Apr 13 I sjøen 100 Apr 14 I sjøen 101 Apr 15 I sjøen 102 Apr 16 I sjøen 103 Apr 17 I sjøen 104 Apr 18 I sjøen 105 Apr 19 I sjøen 106 Apr 20 Aqaba, Petra/Jordan 107 Apr 21 Sharm El-Sheikh, Egypt 108 Apr 22 Safaga, Luxor, Hurghada/Egypt 109 Apr 23 Suezkanalen, Egypt 110 Apr 24 Suezkanalen, Egypt 111 Apr 25 Alexandria, Egypt 112 Apr 26 I sjøen 113 Apr 27 I sjøen 114 Apr 28 Messina, Taormina/Italia 115 Apr 29 Napoli, Italia 116 Apr 30 Civitavecchia, Roma/Italia 117 Maj 1 Genova, Portofino/Italia
CIVITAVECCHIA BENOA
06_2024 N
mer på:
msccruises.no
Les
mscfoundation.org
Vil du vite mer? Skann QR-koden

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.