Page 1

MARIE

PROKOPEK

//MEDIEGRAFIKERELEV //H1 PORTFOLIO

TYPOGRAFI & OMBRYDNING 1 POMPdeLUX Oversigt KatalogSS12


TYPOGRAFI & OMBRYDNING 1

REDEGØRELSE // Oversigt katalog //OPGAVEN

Efter opsætning af bøjlekort af SS13 KOLLEKTIONEN, opsættes Style oversigten i kataloget. Samtlige styles opsættes med foto, information af navn, størrelse og pris i DKK/NOK/SEK/EUR. Der opsættes et doc i Indesign som konverteres til pdf i ISO UNCOATED, jf trykkerri.

Opgaven udføres i flere etapper. Det første etape ses i Grafisk workflow med bøjlekort. Mit bidrag til opgaven er at opsætte oversigten i indesign og i samarbejde med salg, udføre korrektur, rette og klargøre til tryk. Alt sammen udfra det alerede udførte arbejde på bøjlekort.

//AFSENDER POMPdeLUX

//MÅLGRUPPE Kunder i Danmark, Norge, Sverie, Holland & Finland. Katalogerne er at finde ved Homeshopping event, eller ved åbenthus arrangement hos de ansatte konsulenter.

//KRAV Samtlige informationer skal stemme overens med inforamtioner, så korrektur og opsætning er vigtig. Der anvendes master til siderne. Mærkning af OEKOTEX og GOTS, JUNIOR og LITTLE sker manuelt da det er et puslespil at fo oversigten til at fylde så lidt som muligt. Filerne klargøres fra bøjlekort doc i indesign til Indesign doc i katalogstørelse og klargjøres Pdf til tryk. Der læses undervejs kraftig korektur.

//KOMPOSITION//KONTRASTER Samtlige fotos indsættes i forskudt linje fra venstre mod højre side, de indstilles med lige mellemrum via align tools i top. Farve beskrivelse ligeledes. Billeder og tekst adskilles 2 centrerede streger, for at skabe ro. Tekst og logo er centreret i henholdsvis top og bund. OEKO-TEX og GOTS mærker er i højre hjørne under fotos.

//TYPOGRAFI

Der anvendes Tahoma og Merriweather udfra tidligere opsætninger og designmanual.

//KVALITETSKONTROL Pdf filerne gemmes i ISO UNCOATED, jf trykkerri. Det hele gennemtjekkes af ego, salg og Mester Maja.

//KVALITETSVURDERING Jeg er godt tilfreds med resultatet, det er en god og stor opgave hvor tungen også her skal holdes lige og hovedet koldt. En super lærerig proces! Og skønt når både katalog og bøjlekort, ankommer færdige fra tryk. Nb. jeg er bevidst om at der er hurtigere muligheder i at bruge Data Merge, men har endnu ikke været på sprciale facet. Jeg ser frem til at lære det, da det vil lette vores WorkFlow en del.

PROGRAM VALG Indesign Acrobat pro


MARIE

PROKOPEK

//OPSÆTNING

//MEDIEGRAFIKERELEV //H1 PORTFOLIO

Font størelse og type er forudbestemt udfra design af katalog. Jeg anvender Paragraph styles med short cuts så jeg hurtigt kan ombryde.

Margin og hjælpelinjer, er med til at definere placering af fotos

Alle fotos indsættes og indrettes så de ligger forskudt ved hjælp af align værktøjerne. Placeringen er lidt af et pudslespil, da der skal bruges mindst muligt plads, for at overholde sidetallet.


//TRYK

Efter grundig korektur og rettelse eksporterer jeg til Adobe PDF ISO Uncoated jf trykkerri

PDF doc klar til tryk.

Fotos af forside of opslag af POMPdeLUX magasinet SS13

Profile for Marie Prokopek

Portfolio h1 to1  

Portfolio h1 to1  

Profile for mptp