Page 1

REF : SYMCAT-2016-25BENL

SCOOTER CATALOGUS 2016 |

NL

COLLECTION


1954 oprichting

2

1 miljoen voertuigen jaarlijks geproduceerd

1 miljard omzet

2400 werknemers

40+ modellen in het gamma

6 filialen


WIJ ZIJN SYM! SYM is als één van de grootste fabrikanten van gemotoriseerde tweewielers niet meer weg te denken uit het actuele straatbeeld. In ons land is SYM al meer dan tien jaar een begrip en behoort het tot één van de best verkochte scootermerken. Onze SYM scooters worden geproduceerd in moderne productiefaciliteiten in Taiwan, Vietnam en China op basis van verantwoorde arbeidscondities zoals wij die hier in Europa gewend zijn. Anders verwoord: SYM zorgt goed voor zijn personeel, met prettige werkomstandigheden, verantwoorde werktijden en marktconforme salarissen, waardoor werknemers van SYM met veel plezier jouw nieuwe scooter produceren en wij je de hoge kwaliteit kunnen garanderen die je van SYM mag verwachten.

DE ZEKERHEID VAN SYM

SYM levert een ongekende variatie aan 50cc scooters, maxiscooters en motorfietsen in styling uiteenlopend van stijlvol en elegant tot retro en sportief. Omdat over smaak nu eenmaal niet te twisten valt. In deze brochure presenteert SYM je het complete gamma aan beschikbare 25 en 45 km/u bromfietsen, motorscooters en motorfietsen. Op www.sym.be kan je de makkelijk een dealer vinden, de beschikbaarheid van je scooter raadplegen of de meest recente kleurstellingen van je scooter vinden. Voor het allerlaatste nieuws over SYM kun je vanzelfsprekend ook terecht op onze Facebook-pagina: www.facebook.com/symbelgium

Naast de 2 jaar fabrieksgarantie op alle scooters en motorfietsen geeft SYM vanaf 1 januari 2016 1 jaar extra garantie op alle 50cc voertuigen en 3 jaar extra op alle voertuigen >100cc. Zo ben je 3 of 5 jaar zorgenloos onderweg met de betrouwbaarheid van SYM! De belangrijkste voorwaarden van deze extra garantie: • Het volledige onderhoudsschema opgenomen in de gebruikershandleiding dient nauwkeurig opgevolgd te worden door de klant, over de gehele looptijd van de garantieperiode. • Alle onderhoudswerkzaamheden dienen te worden uitgevoerd door een erkend officiële SYM verdeler met originele SYM onderdelen. De onderhoudsregistratiedocumenten dienen als bewijs bewaard te worden door de klant. • Het voertuig mag niet meer dan 30.000km (50cc) of 100.000km (>100cc) hebben afgelegd en het mag niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden (zoals bvb pizza levering of koerierdiensten). Normale slijtage en onderhoudswerkzaamheden zijn uitgesloten. Vraag naar de volledige voorwaarden bij uw SYM verdeler of raadpleeg deze op onze website www.sym.be.

PREMIUM

SPORTY

MAXSYM 600 / 400

6

ALLO 50CC125CC

18

CROX 50CC

26

JOYMAX SPORT

8

MIO 50CC100CC

20

JET 4R 50CC

28

JOYMAX START STOP

10

JET 4 50CC

29

JOYMAX

11

JOYRIDE

13

BIG WHEEL SYMPHONY ST 50CC125CC

22

SYMPHONY SR 50CC125CC

24

DELIVERY XPRO 50CC125CC

30

RETRO FIDDLE III 50CC125CC

14

FIDDLE II 50CC125CC

16

ZORGELOOS RIJPLEZIER

URBAN ORBIT II 50CC125CC

25

MOTO WOLF 125CC

32

Bij panne of ongeval op de weg, kan je rekenen op de SYM Scooter Pechbijstand. Deze pechverhelping garandeert je een depannage-service 24 uur op 24 in geval van pech of ongeval op de openbare weg, thuis of op het werk en dit in Belgïe en het Groot Hertogdom Luxemburg. Voor alle info en voorwaarden kan je terecht op: www.sym.be

3


SYM ORIGINELE ONDERDELEN Elke SYM scooter is met originele onderdelen gebouwd. Zij hebben het optimale design en specificaties op maat van het specifieke scootertype en -model. Elk onderdeel heeft de strenge SYM teststandaarden voor performantie, kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en comfort doorstaan. Wij raden aan dat je kiest voor originele onderdelen van SYM wanneer je je scooter dient te repareren. Elk origineel onderdeel is de perfecte keuze voor jouw SYM scooter. Door te kiezen voor originele SYM-onderdelen en -onderhoud, houd je je SYM in topconditie.

ACCESSOIRES 1) Ga naar de website van SYM: www.sym.be 2) Selecteer accessoires in het bovenste menu 3) Selecteer uw scooter in de vervolgkeuzelijst 4) Selecteer uw accessoires 5) Bestel de accessoires bij uw lokale dealer Lees meer op onze website: www.sym.be

4


TECHNIEK Het Sanyang R&D Center, Taiwans meest all-round R&D-centrum, werd opgericht in 1978, en verricht onafhankelijk R&D- en designonderzoek op het vlak van motorvoertuigen. De “Steadite” lichtmetalen cilinder, de vierkleppenmotor, de keramische cilinder, het elektronische brandstofinspuitsysteem (EFI) of het Swirl Tumble Control System (S.T.C.S): het zijn stuk voor stuk bewijzen van de verregaande passie voor technologie van Sanyang R&D. Het centrum heeft daarnaast ook aandacht voor het menselijke perspectief, en legt een scherp gevoel voor trends aan de dag: het stopt al zijn energie in innovatie en in het streven naar meer geavanceerde producten voor klanten over de hele wereld.

CENTRIFUGAL TYPE DECOMPRESSION DEVICE (CTDD) Dit ontwerp vermindert de cilinderdruk tijdens de compressieslag, door het teveel aan gas bij het starten van de motor te laten ontsnappen. Daardoor kan het aanloopkoppel van de motor aanzienlijk verlaagd worden.

DUAL STREAMS COOLING SYSTEM Koelwater wordt gelijktijdig in de kamers van zowel de cilinder als de cilinderkop geinjecteerd en vloeit na menging terug weg uit de cilinderkop. Door de stromingsverhouding van de twee stromen verregaand te verfijnen, zorgt het koelsysteem voor een aanzienlijke vermindering van de stromingsweerstand en voor een toename van het totale debiet. Dit resulteert in een lagere temperatuurgradiënt van de motor.

SMART IDLE SYSTEM De hogesnelheidsprocessor van het EFI-systeem meet de voertuigsnelheid, het motortoerental, de temperatuur, de stand van de gasklep wanneer wordt voldaan aan specifieke vereisten. Wanneer u bijvoorbeeld wacht aan een verkeerslicht of even stopt, detecteert het Smart Idle System dat het voertuig stationair draait en stuurt het een stopsignaal om de motor uit te schakelen

KERAMISCHE BEKLEDING Een cilinder met keramische bekleding is een hoogtechnologisch product, waarvoor een speciaal elektrolytisch verbindingsproces gebruikt wordt om SiC keramische deeltjes gelijkmatig over de cilinderwand te verdelen. SYM is het eerste bedrijf in Taiwan dat in grote hoeveelheden motorfietsmotoren produceert door gebruik te maken van de SiC-techniek voor keramische bekleding.

5


6


MAXSYM ABS

600i sport / 600i executive / 400i

De Maxsym 600i is het toonbeeld van het vakmanschap van SYM en de pioniersrol die de fabrikant speelt op het gebied van technologie. De kernwaarden van SYM komen er perfect in tot hun recht. Sinds zijn lancering trok hij op alle grote markten grote ogen en creëerde hij een buzz in de scooterindustrie. Maar SYM is ervan overtuigd dat er altijd ruimte is om beter te doen, om de rijervaring van onze gebruikers nog verder te optimaliseren. De Maxsym 600i Executive is het paradepaardje van de Maxsym line-up en wordt gekenmerkt door de volgende features: • Zwevende remschijven voor nog meer veiligheid • Verwarmde handvatten voor meer comfort in de winter • Inklapbare achteruitkijkspiegels. De Sport-uitvoering onderscheidt zich door de rode striping op de wielen en een zadel afgewerkt met rode stiksels en een geborduurd logo.

SILVER BROWN

400i

MAT BLACK

600i executive

600i

• Buitengewoon motorvermogen • Verbluffend design • Luxueuze uitrusting • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding • Efficiënt ABS-remsysteem

GREY

Maxsym 600i SPORT edition ABS / Mat Black

Optioneel getint kort windscherm

Optioneel windscherm, handkappen, beencover & topcase

7


8


JOYMAX SPORT

125i 11kw / 300i ABS start en stop HET LEVEN IS EEN SPORT

De Joymax Sport is de sportieve versie van ons best verkopende model. Het maximumvermogen van de Joymax 125 Sport werd opgetrokken naar 11 kW. Het dynamische korte windscherm, de rode streep die over de wielkast loopt en het stijlvolle borduursel van de modelnaam op het zadel maken het geheel af! De Joymax 300 is nu ook beschikbaar in Sport-uitvoering.

MAT BLACK

Agressief en strak lijnenspel Comfort piloot + passagier Volledige uitrusting ABS

125i

300i

• • • •

MAT BLACK

WHITE

Joymax 125i Sport/ White optionele stickerkit

Grote bagageruimte onder zadel

Sportieve rode wielstriping

9


JOYMAX

125i ABS +S&S 11kW / 300i ABS +S&S STOP AND GO! Met de komst van het Start&Stop systeem kan de nieuwe JOYMAX 125i ABS S&S op veel bijval rekenen. De vredevolle stilte bij het stilstaan en de afwezige motortrillingen maken je trip een heel stuk aangenamer. Het is bovendien niet enkel vriendelijk voor de portemonnee, ook het leefmilieu komt het ten goede. De waakstand van de JOYMAXi beperkt immers de CO2-uitstoot.

125i

Klassevolle uitstraling Comfort piloot + passagier Volledige uitrusting ABS Start&Stopsysteem

MAT BLACK

WHITE

WHITE GREY

300i

• • • • •

BLACK

WHITE

GREY

Joymax 300i ABS / White

10

Geîntegreerde richtingaanwijzers

Uitgebreid digitaal dashboard

*START&STOP | Het systeem wordt automatisch geactiveerd wanneer de volgende parameters zijn bereikt: snelheid van meer dan 10 km/u, watertemperatuur van meer dan 70°, batterij heeft 11,5 Volt of meer SYM claimt een gemiddelde besparing van 7,6% aan brandstof en van 6% aan CO2


JOYMAX

125i 11kW

SPORTIEVE LOOK & BUSINESS COMFORT Achter het stuur van de JOYMAX gaat een geheel nieuwe wereld voor je open! Herontdek hoe je dankzij zijn modern design en zijn agressief lijnenspel met volle teugen kunt genieten van je trip. Omdat comfort boven alles gaat, legt de JOYMAX zowel de piloot als de passagier in de watten. Zacht zadel, dubbele rugleuning, opklapbare voetsteunen, windscherm, regelbare ventilatie en verwarming en grote opbergruimte onder het zadel: alle middelen worden ingezet om u en uw passagier een warm onthaal te bezorgen.

• • • • • • •

MAT BLACK

Klassevolle uitstraling Comfortabel Modern en functioneel Kwaliteitsvolle uitrusting Betaalbare prijs Krachtige en zuinige motor Gecombineerd remsysteem

WHITE

Joymax 300i ABS / Black

Optionele beencover

Optionele topcase

11


12


JOYRIDE

125

DE POLYVALENTE SCOOTER De Joyride 125 evo is een comfortabele motorscooter die ideaal is voor het drukke stadsverkeer, maar ook voor net daar buiten. Door zijn hoge windscherm biedt hij optimale bescherming tegen de elementen en hij is door zijn afmetingen ook zeer geschikt voor het vervoer van twee personen.

• Agressief en strak lijnenspel • Comfort piloot + passagier • Volledige uitrusting

SILVER BLACK

MAT

Joyride 125 EVO / Mat Grey

Grote bagageruimte onder zadel

Uitklapbare passagiersvoetsteunen

13


14


FIDDLE III S

50cc 25 & 45 km/u / 125cc

HET BESTE VAN TOEN MET DE TECHNIEK VAN NU De Fiddle III combineert de prachtige vintage-elementen van toen met de modernste technologieën van nu. Zo is het design geïnspireerd op de elegante lijnen uit het verleden, maar zijn het moderne dashboard en de LED-dagrijverlichting helemaal van deze tijd. En wat te denken van het geavanceerde ECS, de elektronische aansturing van de carburator voor een betere koude start en een nog lager brandstofverbruik.

BLUE WHITE

Vintagelook + nieuwste technologieën LED-dagrijverlichting Comfort passagier Lager brandstofverbruik Milieuvriendelijk Opslagruimte

MAT BROWN

50/125

50

• • • • • •

BLACK

SILVER WHITE

RED WHITE Fiidle III 50 | Red / White

Optionele klapdrager met rugsteun

Optionele pakdrager

15


16


FIDDLE II

50cc 25 & 45 km/u

ELEGANTIE EN KLASSE Hoe verpak je een chique styling en klasse in een scooter voor alledag? Die vraag beantwoordde SYM met de Fiddle II, een scooter met een prachtig, stijlvol lijnenspel dat extra kracht krijgt door de beschikbare chique kleuren die ook voor premium auto’s worden gebruikt. Een krachtige 4-takt motor, wendbare eigenschappen en het brede, comfortabele zadel waaronder een grote hoeveelheid bergruimte schuilgaat, completeren de Fiddle II en maken hem tot een scooter met klasse voor dagelijks rijplezier.

• Vintagelook • Comfort passagier • Opslagruimte

LIGHT BROWN

CHESTNUT BROWN Fiddle II | Chestnut brown

Optionele chroom handvat

Optionele klapdrager vooraan

17


18


ALLO 4T

50cc 25 & 45 km/u / 125cc CUSTOM CRUISER Dankzij de sierlijke vormen en de chroomafwerking krijgt het begrip “flaneren” een geheel nieuwe invulling met de SYM Allo, onze trendy custom bike. Het enorme steunvlak voor de voeten en de zadelhoogte van slechts 730 mm zorgen voor een unieke en comfortabele rijpositie. Het ruime zadel, het brede stuur, de talloze verchroomde elementen en de retro uitstraling van deze boulevard cruiser maken dat je niet naast de Allo kan kijken. Bij deze funscooter van SYM, die door zijn hippe kleurencombinatie niet voor niets een groot vrouwelijk publiek aantrekt, draait het maar om één ding: zien en gezien worden !

50

BLACK

CHESTNUT BROWN

125

• Custom retro look • Comfortabele rijpositie • Hippe kleurencombinaties

BLACK

CHESTNUT BROWN

SILVER GOLD

Allo 50 | Chestnut Brown

Optioneel beenkleed en voorklapdrager

Optioneel chroom afdekkapje

19


20


MIO 4T

50cc 25 & 45 km/u / 100cc TIJDLOOS MET RETROLOOKS De Mio is zonder enige twijfel het bekendste en meest geziene model van SYM. Stijlvolle, retrolook details bezorgen de Mio een tijdloos design en een hoog aaibaarheidsgehalte. Dit maakt de Mio bij jong en oud populair. Niet vreemd daarom dat de Mio SYM’s meest succesvolle model is.

BROWN WHITE

Retrolook Praktisch en compact Laag en ruim zadel Grote opslagruimte Stille en zuinige motor Fashionkleuren

50

50/100

• • • • • •

GREY WHITE

BLACK RACING

WHITE RACING

Mio 50 | Brown / White

Optioneel hoog windscherm

Optionele pakdrager met rugsteun

21


22


SYMPHONY ST 4T

50cc 25 & 45 km/u / 125cc STREET & STYLE

De ST in Symphony ST staat voor Street en Style. Met zijn verfijnde ontwerp is de Symphony stadspendelaars op het lijf geschreven. Dankzij de combinatie van het 792 mm hoge zadel en de 16 inch wielen kan de scooter makkelijk alle wegtypes aan. De led-koplamp en -achterlichten geven de Symphony ST een eigen identiteit op de weg. Het model heeft ook tal van andere handige accessoires om je rijervaring naar een hoger niveau te tillen: ruim opbergvak, USB-poort (enkel bij 125cc), startonderbreker, inklapbare voetsteuntjes en een brandstoftank van 7,5 liter.

• • • • • •

WHITE

Comfortabel en functioneel 16” wielen Ideaal voor woon-werkverkeer Handelbaarheid Schijfremmen voor én achter Gestroomlijnd design

LIGHT BROWN Symphony 125 ST | Light brown

Optionele topcase drager

Optioneel windscherm

23


SYMPHONY SR 4T

50cc 25 & 45 km/u

GESTROOMLIJNDE BIGWHEELER De Symphony SR is SYM’s comfortabele bigwheeler. De grote 16 inch wielen bezorgen de Symphony SR een stabiel, rustig weggedrag en een comfort waarmee deze scooter zich in het woon-werkverkeer uitstekend thuis voelt. Wendbaarheid en schijfremmen voor én achter staan borg voor optimale veiligheid, terwijl je dankzij het stijlvolle, gestroomlijnde design met de Symphony SR ook nog eens uitstekend voor de dag komt.

• • • • • •

RED

Comfortabel en functioneel 16” wielen Ideaal voor woon-werkverkeer Handelbaarheid Schijfremmen voor én achter Gestroomlijnd design

CHESTNUT BROWN Symphony 50 SR | Chestnut Brown

24

Aliquam Stijlvol en ullaborerit compleet et dashboard latemol repl

Aliquam ullaborerit 16” wielen et latemol repl


ORBIT II 4T

50cc 25 & 45 km/u

MULTIFUNCTIONELE WOONWERKKOMPAAN De Orbit II belichaamt één van onze fundamentele waarden: vitaliteit. Hij is SYM’s meest multifunctionele scooter die geschikt is voor dagelijks gebruik en zich met zijn betrouwbare 4-takt motor bij uitstek leent voor woon-werkinzet. De Orbit II kan tegen een stootje, is betrouwbaar en comfortabel , en heeft een uitstekende wegligging. Wat verlang je nog meer van een praktisch werkpaard voor dagelijks gebruik?

• Agressief en strak lijnenspel • Comfort piloot + passagier • Ideaal voor woon-werkverkeer

MAT BLACK

BLACK

RED

LIGHT BROWN

Orbit II 50 | Red

Optioneel beenkleed

Optioneel windscherm

25


26


CROX 4T

50cc 25 & 45 km/u

SCOOTER MET PIT De Crox 50 is een compacte scooter met pit en een eigenwijs karakter. Deze features behoren tot de standaarduitrusting: handbeschermers, allroad banden, led koplamp, offroad-stijleffecten, een grote wave voorremschijf, jeugdige graphics en een serieus cool dasboard met 16 (yep, 16!) verlichtingsopties!

• Agressief en strak lijnenspel • Comfort piloot + passagier • Ideaal voor woon-werkverkeer

GREY BLACK

GREY WHITE

Crox 50 | Black / Grey

Optionele topcase

Digitaal dashboard met 16 verlichtingsopties

27


JET 4R 2T

50cc 25 & 45 km/u EEN SCOOTER  TWEE GEZICHTEN Sportieve looks of zakelijke elegantie … dat is de keuze die je hebt als je een Jet 4 koopt. Ga je voor de 2-takt versie? Dan verrast de Jet 4 je met dynamische felle kleuren als rood, blauw, oranje en zwart. Kies je echter voor de 4-takt, dan voert sportief-chique de boventoon met een witte of oranje-zwarte kleurstelling. De keuze is aan jou!

• Agressief en strak lijnenspel • Comfort piloot + passagier • Ideaal voor woon-werkverkeer

ORANGE BLACK

BLUE WHITE

RED WHITE

JET 4R | Red/White

28

Optioneel beenkleed

Uitgebreid dashboard


JET 4 4T

50cc 25 & 45 km/u

EEN SCOOTER  TWEE GEZICHTEN Sportieve looks of zakelijke elegantie … dat is de keuze die je hebt als je een Jet 4 koopt. Ga je voor de 2-takt versie? Dan verrast de Jet 4 je met dynamische felle kleuren. Kies je echter voor de 4-takt, dan voert sportief-chique de boventoon. De keuze is aan jou!

• Agressief en strak lijnenspel • Comfort piloot + passagier • Ideaal voor woon-werkverkeer

ORANGE BLACK

WHITE

JET 4 | White

Optioneel hoog windscherm

Modern vormgegeven achterlicht

29


X-PRO | White

30


XPRO

50cc 25 & 45 km/u

VEELZIJDIGE EXPRESSSCOOTER Zelden was een scooter zo multifunctioneel inzetbaar als de SYM X-Pro. Dankzij een compact formaat en wendbaar karakter koerst de X-Pro vliegensvlug door het drukke stadsverkeer. Hij is in zijn hoedanigheid als koerier-scooter optimaal voorbereid op zakelijke toepassingen en een handige hulp voor uiteenlopende zorg- en bedrijfsmatige instanties. De pakdrager maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een opbergbox te monteren en onderstreept het multifunctionele karakter van de X-Pro.

• • • • • • •

BLACK

Professioneel gebruik Veelzijdige express-scooter Compact formaat Wendbaarheid Ruime opbergbox (optioneel) Dubbele schokbreker Zuinige 4-takt motor

WHITE

X-PRO | Black

Optioneel slot

Standaard drager voor opbergbox

31


32


WOLF

125SB

ALLES VAN EEN GROTE De Wolf 125 is een lichte motorfiets met een volwassen karakter en een soepele 4-takt motor. Zijn moderne uiterlijk in naked-bike look maakt hem tot een vlotte verschijning. Zeer geschikt voor de beginnende motorrijder.

• • • • •

BLACK

Klassevolle uitstraling Comfortabel Modern en functioneel Kwaliteitsvolle uitrusting Betaalbare prijs

WHITE Wolf 250SBi / White

LED achterlicht

Aggresief ogende koplamp

33


86

MAXSYM 600i ABS

125i

300i

12 8

JOYMAX - START&STOP

125i

Type

1 cylindre 4T, 4-kleppen

Cilinderinhoud

124,5 cc

10

300i

JOYRIDE

125i

Type

1 cylindre 4T, 4-kleppen

Cilinderinhoud

124,5 cc

Type

1 cylindre 4T, 4-kleppen

Type

1 cylindre 4T, 4-kleppen

Cilinderinhoud

565 cc

Cilinderinhoud

124,5 cc

Koeling

Vloeistof

Koeling

Vloeistof

Koeling

Vloeistof

Koeling

Vloeistof

Brandstoftoevoer

Injectie

Brandstoftoevoer

Injectie

Brandstoftoevoer

Injectie

Brandstoftoevoer

Carburator

Aandrijving

Variomatic

Aandrijving

Variomatic

Aandrijving

Variomatic

Aandrijving

Variomatic

Vermogen

33,5 kw (6750 tpm)

Vermogen

11kw (8750 tpm)

Vermogen

9,7 kw (9000 tpm)

Vermogen

9,2 kw (8500 tpm)

Ophanging voor

Telescopische vork (41 mm)

Ophanging voor

Telescopische vork

Ophanging voor

Telescopische vork

Ophanging voor

Telescopische vork

Ophanging achter

Mono-vering (Veervoorspanning 5-pos. instelbaar)

Ophanging achter

Mono-vering (Veervoorspanning 5-pos. instelbaar)

Ophanging achter

Mono-vering (Veervoorspanning 5-pos. instelbaar)

Ophanging achter

Mono-vering

Voorrem

Dubbele schijf 275 mm / +ABS

Voorrem

Schijf 280 mm

Voorrem

Schijf 260 mm

Schijf 260 mm ABS

Voorrem

Schijf 260 mm ABS of CBS

Schijf 260 mm ABS of CBS

Achterrem

Schijf 275 mm / +ABS

Achterrem

Schijf 200 mm

Achterrem

Schijf 240 mm

Schijf 240 mm ABS

Achterrem

Schijf 240 mm ABS of CBS

Schijf 240 mm ABS of CBS

Band voor

120 / 70 - 15

Band voor

110 / 90 - 13

Band voor

120 / 70 - 14

Band voor

120 / 70 - 14

Band achter

160 / 60 - 14

Band achter

130 / 70 - 12

Band achter

140 / 60 - 13

Band achter

140 / 60 - 13

L / B / H (mm)

2271 x 825 x1410

L / B / H (mm)

2110 x 760 x 1400

L / B / H (mm)

2160 x 760 x 1250

L / B / H (mm)

2160 x 760 x 1420

Wielbasis (mm)

1555

Wielbasis (mm)

1430

Wielbasis (mm)

1550

Wielbasis (mm)

1550

Drooggewicht (kg)

233

Drooggewicht (kg)

153

Drooggewicht (kg)

169

Drooggewicht (kg)

169

Tankinhoud (liter)

14,2

Tankinhoud (liter)

7,6

Tankinhoud (liter)

12

Tankinhoud (liter)

12

FIDDLE III S

50

MIO 4T

50

Type

1 cilinder 4T

Type

1 cilinder 4T

Cilinderinhoud

49,5 cc

Cilinderinhoud

49,5 cc

Koeling

Luchtkoeling

Brandstoftoevoer

Carburator ECS Dellorto

Aandrijving

Variomatic

Vermogen

34

JOYMAX SPORT

125

124,6 cc

Carburator

7,3 kw (8500 tpm)

14

FIDDLE II

278 cc

21,3 kw (8500 tpm)

190

16

ALLO 4T

50

278 cc

21,7 kw (8500 tpm)

190

125

18

Type

1 cilinder 4T

Type

1 cilinder 4T

Cilinderinhoud

49.5 cc

Cilinderinhoud

49,5 cc

Koeling

Luchtkoeling

Koeling

Luchtkoeling

Koeling

Luchtkoeling

Brandstoftoevoer

Carburator Keihin

Brandstoftoevoer

Carburator

Brandstoftoevoer

Carburator Keihin

Aandrijving

Variomatic

Aandrijving

Variomatic

Aandrijving

Variomatic

Ophanging voor

Telescopisch

Vermogen

124,6 cc

6,5kw (7500 tpm)

Vermogen

100

101 cc

5,8 kw (8000 tpm)

Ophanging voor

Telescopisch

Ophanging achter

Mono-vering

Ophanging voor

Telescopisch

Ophanging voor

Telescopisch

Ophanging achter

Mono-vering

Voorrem

Schijf 180 mm

Ophanging achter

Mono-vering

Ophanging achter

Mono-vering

Voorrem

Schijf 190 mm

Achterrem

Trommel 130 mm

Voorrem

Schijf 180 mm

Voorrem

Schijf 160 mm

Achterrem

Trommel 110 mm

Band voor

110 / 70 - 12

Achterrem

Trommel 130 mm

Achterrem

Trommel 95 mm

Band voor

110 / 70 - 12

Band achter

120 / 70 - 12

Band voor

110 / 70 - 12

Band voor

90 / 90 - 10”

Band achter

120 / 70 -12

L / B / H (mm)

1870 x 695 x 1150

Band achter

120 / 70 - 12

L / B / H (mm)

1890 x 695 x 1135

1900 x 690 x 1355

Wielbasis (mm)

1320

L / B / H (mm)

1930 x 865 x 1125

Wielbasis (mm)

1300

1330

Drooggewicht (kg)

95

Wielbasis (mm)

Drooggewicht (kg)

102

112

Tankinhoud (liter)

5,2

Drooggewicht (kg)

Tankinhoud (liter)

6,5

Tankinhoud (liter)

5,2

Trommel 130 mm

12

Band achter

90 / 90 - 10”

1940 x 870 x 1140

L / B / H (mm)

1720 x 710 x 1025

1325

1310

Wielbasis (mm)

1170

1210

96

105

Drooggewicht (kg)

82

87

Tankinhoud (liter)

4,8

20


SYMPHONY ST 4T

50

Type

1 cilinder 4T

Cilinderinhoud

49.5 cc

Koeling Brandstoftoevoer Aandrijving

SYMPHONY SR 4T

50

Type Cilinderinhoud

Luchtkoeling Carburator Variomatic

Vermogen

125

22

124.6 cc

7,3 kw (7800 tpm)

24

ORBIT II 4T

50

25

CROX 4T

26

1 cilinder 4T

Type

1 cilinder 4T

Type

1 cilinder 4T

49.5 cc

Cilinderinhoud

49,5cc

Cilinderinhoud

49.5 cc

Koeling

Luchtkoeling

Koeling

Luchtkoeling

Koeling

Luchtkoeling

Brandstoftoevoer

Carburator

Brandstoftoevoer

Carburator

Brandstoftoevoer

Carburator

Aandrijving

Variomatic

Aandrijving

Variomatic

Aandrijving

Variomatic

Ophanging voor

Telescopisch

Ophanging voor

Telescopisch

Ophanging voor

Telescopisch

Ophanging voor

Telescopisch

Ophanging achter

Mono-vering

Ophanging achter

Mono-vering

Ophanging achter

Mono-vering

Ophanging achter

Mono-vering

Voorrem

Schijf 226 mm

Voorrem

Schijf 190 mm

Voorrem

Schijf 210 mm

Voorrem

Schijf 260 mm

Achterrem

Schijf 226 mm

Achterrem

Trommel 130 mm

Achterrem

Trommel 110 mm

Achterrem

Schijf 240 mm

Band voor

110 / 70 - 16”

Band voor

120 / 70 - 12

Band voor

120 / 70 - 12

Band voor

110 / 70 - 16”

Band achter

110 / 70 - 16”

Band achter

130 / 70 - 12

Band achter

130 / 70 - 12

Band achter

110 / 70 - 16”

L / B / H (mm)

2000 x 690 x 1125

L / B / H (mm)

1905 x 690 x1125

L / B / H (mm)

1895 x 775 x 1095

L / B / H (mm)

1985 x 725 x 1195

1995 x 725 x 1195

Wielbasis (mm)

1330

Wielbasis (mm)

1310

Wielbasis (mm)

1305

Wielbasis (mm)

1330

1350

Drooggewicht (kg)

116

Drooggewicht (kg)

95

Drooggewicht (kg)

98

Drooggewicht (kg)

112

122

Tankinhoud (liter)

4,8

Tankinhoud (liter)

5,2

Tankinhoud (liter)

5,2

Tankinhoud (liter)

7,5

X-PRO

50

WOLF

125SB

JET 4R 2T

28

JET 4 4T

29

30

Type

1 cilinder 2T

Type

1 cilinder 4T

Type

1 cilinder 4T

Type

1 cylindre 4T

Cilinderinhoud

49,4 cc

Cilinderinhoud

49,4 cc

Cilinderinhoud

49,5 cc

Cilinderinhoud

124,5 cc

Koeling

Luchtkoeling

Koeling

Luchtkoeling

Koeling

Luchtkoeling

Koeling

Lucht

Brandstoftoevoer

Carburator 15 mm

Brandstoftoevoer

Carburator

Brandstoftoevoer

Carburator

Brandstoftoevoer

Carburator

Aandrijving

Variomatic

Aandrijving

Variomatic

Aandrijving

Variomatic

Aandrijving

5 versnellingen

Ophanging voor

Telescopisch

Ophanging voor

Telescopisch

Ophanging voor

Telescopisch

Ophanging voor

Telescopische vork

Ophanging achter

Mono-vering

Ophanging achter

Mono-vering

Ophanging achter

Twin Shock

Ophanging achter

Monolink

Voorrem

Schijf 226 mm

Voorrem

Schijf 190 mm

Voorrem

Schijf 190 mm

Voorrem

Schijf 260 mm

Achterrem

Trommel 110 mm

Achterrem

Trommel 110 mm

Achterrem

Trommel 110 mm

Achterrem

Schijf 220 mm

Band voor

120 / 60 - 13”

Band voor

120 / 60 - 13”

Band voor

120 / 70 - 12

Band voor

110 / 70 - 17

Band achter

130 / 70 - 12

Band achter

130 / 70 - 12

Band achter

130 / 70 - 12

Band achter

130 / 70 - 17

L / B / H (mm)

1900 x 665 x 1140

L / B / H (mm)

1900 X 665 X 1140

L / B / H (mm)

1910 x 780 x 1125

L / B / H (mm)

2005 x 790 x 1050

Wielbasis (mm)

1300

Wielbasis (mm)

1300

Wielbasis (mm)

1310

Wielbasis (mm)

1320

Drooggewicht (kg)

109

Drooggewicht (kg)

109

Drooggewicht (kg)

107

Drooggewicht (kg)

145

Tankinhoud (liter)

5,2

Tankinhoud (liter)

5,2

Tankinhoud (liter)

9

Tankinhoud (liter)

14

32

35


REF : SYMCAT-2016-25BENL

SYMCAT-2016-25BENL - PRINTED: EU 12-2015

SCOOTER CATALOGUS 2016 |

NL

Belangrijk! SYM Belgium behoudt zich het recht voor om uitrusting, technische gegevens, kleuren, materialen en gelijkaardige elementen overeenkomstig de lokale voorwaarden te wijzigen zonder kennisgeving. Het is toegestaan om de productie of verkoop van een bepaald model zonder kennisgeving stop te zetten. Gelieve in geval van zulke wijzigingen contact op te nemen met uw lokale dealer. De werkelijke kleurtinten van de carrosserieonderdelen kunnen licht verschillen van de weergave van de kleuren in deze brochure. Vergissingen voorbehouden.

N.V. Motana 2 Wheels Belgium S.A. - Satenrozen 8 / B-2550 Kontich - info@sym.be / www.sym.be

PLEASE VISIT US AT WWW.SYM.BE

SYM 2016 catalog | BE / nl  

SYM Belgium 2016 catalog / 36pg / nl

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you