Page 1

Versterk uw corporate image

T H E N E W C O R P O R AT E I D E N T I T Y C O N C E P T NCF Retail Classics

1


W

2

NCF Retail Classics


NCF

W

Wanneer goed voldoet Zoals u weet staat

Met als resultaat zeer succesvolle

NCF al meer dan

exclusieve programma’s leverbaar in

13 jaar met haar

een variatie aan kleuren en kwaliteiten.

programma’s aan

Maar wat wanneer de ontwikkeling van

de top wanneer

een eigen corporate programma niet

het gaan om

haalbaar is? Met NCF Retail Classics

productontwikkeling

geven wij antwoord op uw vraag!

van corporate programma’s.

Onderscheid leidt Als ondernemer wilt u zich onderscheiden van uw collegae. Vanzelfsprekend zult u zeggen. U kiest tenslotte niet alleen voor de beste producten om het verschil te maken met de concurrentie maar onderscheidt u ook in service en presentatie. Voor wat betreft de presentatie kunnen wij u van dienst zijn. Met totale productontwikkeling maar ook onze NCF Retail Classics.

NCF Retail Classics

3


Zwarte top met khaki sloof... Of toch liever lime, rood of zwart?

M

Met het NCF | Retail Classics hebben wij voor u de selectie al gemaakt! Het enige wat u hoeft te doen is combineren! Koksjassen, poloshirts, t shirts, bodywarmers en sloven in een groot aantal kleuren, maten en modellen! Een zwarte top met een khaki sloof? Of toch liever lime, rood of zwart...

4

NCF Retail Classics


NCF Retail Classics

5


Waarom Retail Classics?

N

NCF doet met NCF

Soms is de juiste combinatie in een standaardprogramma

Dressuals toch aan

voldoende voor de gewenste uitstraling. Maar het zou

productontwikkeling voor

zomaar kunnen dat u kiest voor een combinatie van

dezelfdedoelgroep?

NCF Classics en Dressuals of uiteindelijk voor een eigen

Inderdaad! Maar NCF

programma. En daarbij willen wij u graag van dienst zijn.

gelooft in de juiste mix. Een kwestie van meedenken Hoe uw combinatie dan ook zal worden NCF houdt voor haar klanten de programma’s goed in de gaten zodat uw buurman niet dezelfde kleurstelling kiest als waar u net voor gekozen heeft. Zo blijft ook Retail Classics exclusief.

6

NCF Retail Classics


NCF Retail Classics

7


8

NCF Retail Classics


V

Voor wie? De inzetbaarheid van het NCF | Retail programma is divers. Vanzelfsprekend alle verswinkels als slagerijen, bakkerijen, groentespeciaalzaak, delicatesse shops, kaaswinkels en bloemisten maar ook de supermarkt en horeca.

NCF Retail Classics

9


10

NCF Retail Classics


NCF Retail Classics

11


Levertijden en garanties

M

Modellen uit onze NCF | Retail Classics zijn in principe uit voorraad leverbaar. De nadruk op ‘in principe’ want ook wij kunnen, hoe groot de voorraad ook is, natuurlijk wel eens misgrijpen. Vooraf krijgt u dan ook van ons te horen wat de levertijd zal zijn. Dat is wel zo prettig. Wanneer de artikelen voorzien moeten worden van borduring of zeefdruk moet u rekening houden met circa 1 tot 2 werkweken extra. (Kledingstukken worden alleen voorzien van bedrukking of borduring na eerder schriftelijk akkoord) Voor wat betreft de garanties zit u bij NCF op het juiste adres. Immers heeft NCF jarenlange ervaring waar het gaat om het inzetten van de juiste kwaliteiten. En mocht er onverhoopt iets zijn: gewoon even contact opnemen. Wel zo gemakkelijk! Om u zo lang mogelijk plezier te laten hebben van uw aankoop sluiten wij ook standaard een wasadvies mee.

12

NCF Retail Classics


NCF Retail Classics

13


14

NCF Retail Classics


NCF Retail Classics

15


B

16

NCF Retail Classics


Visualize

B

En versterk uw corporate image Borduring of zeefdruk? Wij helpen u graag verder. Wanneer de keuze is gemaakt en de modellen zijn bepaald... Om uw corporate image nog beter uit te dragen voorziet u uw programma van van uw beeldmerk in duurzame borduring of luxe zeefdruk. Stuur ons een duidelijke afbeelding in Jpeg of EPS bestand en maak een keuze op het bijgesloten of gedownloade formulier waar u welke borduring of zeefdruk wilt laten plaatsen. U ontvangt te allen tijde altijd eerst een borduurvoorbeeld ter goedkeuring!

Bij bestellingen boven â‚Ź 500 krijgt u een borduurkaart ter waarde van â‚Ź 75.00 gratis!

NCF Retail Classics

17


is een uitgave van Nieuwenhuis Corporate Fashion Naaldwijkseweg 6b / 2291 PA Wateringen / T 0174 281 332 www.nieuwenhuisfashion.nl / info@nieuwenhuisfashion.nl

/RetailClassics-Onlinbladeren  

http://www.mooirood.nl/uploads/RetailClassics-Onlinbladeren.pdf

/RetailClassics-Onlinbladeren  

http://www.mooirood.nl/uploads/RetailClassics-Onlinbladeren.pdf