Page 1

Vain 20 minuuttia Tampereen keskustasta

Elämyksiä ja

monipuolisia palveluita

Avoinna joka päivä

Mobilian Autokylä • Kustaa Kolmannen tie 75 • 36270 Kangasala • Puh. 03 3140 4000 • www.mobilia.fi


Älä heitä historiaasi hukkaan! Käytä hyväksi museo- ja tieliikenne­alan tuntemustamme.

historian

Mobilia tuntee

Yrityksesi historia tarinaksi Me tiedämme, miten historiaa tutkitaan ja mikä on paras tapa julkaista se. Tiedämme, miten huolellisesti tutkittu tieto paloitellaan herkullisiksi suupaloiksi kansien väliin, näyttelytauluihin tai verkkoon. Työmme ansiosta yrityksen tai ilmiön tarina säilyy ja saa näkyvyyttä.

Tutkimus- ja konsultointipalvelut Teemme myös monenlaisia tieliikenteeseen ja museotoimintaan liittyviä tutkimuksia, arviointeja ja suunnitelmia. Konsulttimme voivat esimerkiksi tehdä hoitosuunnitelman historialliselle sillalle tai tuottaa haluamaanne aihetta koskevan selvityksen.

Turvallinen tulevaisuus historialle Ovatko varastosi täynnä epämääräistä tavaraa: mappeja ja valokuvia monelta vuosikymmeneltä, ehkä jopa ajoneuvoja? Haluaisitko säilyttää jotakin jälkipolville, mutta et ehdi viettää aikaasi komeroissa? Teemme sen puolestasi. Seulomme materiaalin ja valitsemme osan pitkäaikaiseen säilytykseen. Puhdistamme, pakkaamme ja säilytämme kokoelmasi tiloissamme, jotka on sitä varten suunniteltu. Lisäksi luetteloimme ja liitämme kokoelman sähköiseen e ­ Mobiliaan ja hoidamme tietopalvelun puolestasi. Voit kartuttaa kokoelmaa vuosittain, jolloin varastosi eivät enää täyty.

Ajoneuvojen huolto ja entisöinti Olemme museoajoneuvojen merkkihuoltamo. Tarjoamme entisöinti-, huolto- ja katsastuspalveluita sekä yksityisille ­autoharrastajille että ajoneuvokokoelmien omistajille.

Asiakkainamme on kymmeniä yrityksiä ja järjestöjä. Kysy neuvoa tai pyydä tarjous, räätälöimme palvelumme Sinulle sopivaksi!

Tee retki museon uumeniin! Järjestämme tilauksesta kierroksia museon kulissien taakse.


• Kokoukset ja tapahtumat • Sidosryhmätilaisuudet • Koulutukset • Tyky-päivät • Perhejuhlat

palvelut

Kokous- ja ravintola-

Mobilian ravintolapalveluihin kuuluvat tilausravintola, ko­ kous- ja juhlapalvelut, ympäri vuoden auki oleva viihtyisä kahvila ja kesäterassi. Autokylässä on suuret, ilmaiset parkki­ alueet ja monenlaista tekemistä niin lapsille kuin aikui­sillekin. Elämykselliset tilat tapahtumille Längelmäveden rannalla olevat valoisat ja tyylikkäät kokous- ja ravintolatilat muuntautuvat eri tarpeisiin. Järjestämme tapahtumiin myös monenlaista oheisohjelmaa, kuten nostalgisia autoajeluja.

Yhdistämällä eri tiloja toisiinsa voimme tarjota puitteet useamman sadan henkilön tapahtumille. Myös terassit sekä suuri ranta-alueemme ovat käytettävissänne.

Modernit tilat ja tekniikka nostalgisessa ympäristössä.

Katso lisää: www.rantawirkkula.com

Kauniiden auringonlaskujen edustussauna Kangasalla Iltojen mausteeksi myös musiikkitarjontaa Tiedustelut ja varaukset: Heini Hietanen, puh. 040 585 4868


avoinna kaikille! Mobilia on

Mobilian Autokylässä näkemistä ja kokemista koko perheelle Vuosittain vaihtuvat näyttelyt, museokauppa, viihtyisä kahvila sekä loistava sijainti Längelmäveden rannalla, hyvien kulkuyhteyksien äärellä ovat tehneet meistä suositun tutustumiskohteen ja tapahtumapaikan niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Rally Hall of Fame on ainutlaatuinen näyttely, jossa esitellään maailmankuuluja ralliritareita ja heidän autojaan. Nimitykset Rally Hall of Fameen tekee kansainvälinen valiokunta.

Pirkanmaan ELY-keskus tieliikenteen perinteen asialla

www.ely-keskus.fi

Mobilia Classics -näyttelyssä voi tutustua klassikko­ autoihin, joiden joukossa on myös harvinaisuuksia.

on enemmän. www.mobilia.fi www.facebook.com/mobilia.fi

Tervetuloa asumaan, viihtymään ja menestymään!

Täältä löydät sähköisen esitteemme!

Tutustu myös verkkokauppaamme: www.mobilia.fi/ nettikauppa.html

www.visitkangasala.fi

QR code generated on http://qrcode.littleidiot.be

Profile for Mobilia

Mobilian Autokylä  

Elämyksiä ja monipuolisia palveluita! Tutustu Mobilian Autokylän tarjontaan.

Mobilian Autokylä  

Elämyksiä ja monipuolisia palveluita! Tutustu Mobilian Autokylän tarjontaan.

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded