Page 1

Museu Nacional dArt de CatalunyaEl museu reuneix la millor pintura mural romànica del món, que juntament amb lesplendor de lart gòtic configuren un recorregut fascinant per lart medieval. La magnífica col·lecció, a més, congrega artistes como ara Tiziano, el Greco, Dalí o Tàpies i destaca amb algunes de les peces més singulars del modernisme de Casas, Rusiñol o Gaudí. A lexterior, la Terrassa del museu és el lloc ideal per gaudir de lespectacle de la Font Màgica de Montjuïc.

Entrada grup + copa de cava a la Terrassa Preu Especial Agència 

Pintures murals de lAbsis central de Sant Climent de Taüll, cap a 1123. © Imagen MAS

Façana principal del Palau Nacional al parc de Montjuïc, seu del Museu Nacional dArt de Catalunya.

Ramon Casas. Ramon Casas i Pere Romeu en un tàndem, 1897. © Imagen MAS


Recorreguts recomanats de 45 minuts Lessència medieval a través de lart romànic i gòtic Història i simbolisme de la millor col·lecció romànica del món (segles XI, XII i XIII) i l'esplendor de la societat del gòtic (segles XIII, XIV i XV). •

Grans pintors europeus del Renaixement i el barroc Grans noms de la pintura dels segles XVI, XVII i XVIII: Tiziano, Tintoretto, Cranach, El Greco, Ribera, Zurbarán, Velázquez i Rubens.

•

El modernisme: els antecedents i l'eclosió del moviment La modernitat del modernisme a través de l'obra pictòrica, les arts aplicades i els seus antecedents: Gaudí, Ramon Casas, Santiago Rusiñol i Marià Fortuny. Nota: aquests recorreguts han estat recomanats als guies oficials per part del museu per facilitar una visita adequada al temps i satisfactòria en els continguts. Es poden reservar segons aquestes temàtiques.


Detall de paquet GRUP: entrada general + copa de cava Continguts de loferta: – Entrada general al museu – Inclou copa de cava al bar de la Terrassa del museu – Recorreguts recomanats per temàtiques per fer visites en 45 minuts (consulteu en el moment de la reserva, vegeu p.3) * Mecànica de la visita: – Imprescindible fer reserva prèvia: • Telèfon 93 622 03 75 (de dilluns a divendres de 10 a 19h) • Correu electrònic: promocio@museunacional.cat Grup mínim 15 persones i grup màxim 30 persones (grups més grans, consulteu). El guia o acompanyant del grup bescanviarà el bon/voucher al taulell de recepció de grups per les entrades i pels tiquets de la copa de cava. Altres serveis per a la visita • Disponible sistema de radiofreqüència per a grups grans (consulteu preu en el moment de la reserva). • Servei de guia del museu per a visita conduïda (consulteu preu en el moment de la reserva). 


Altres serveis disponibles Materials de visita amb lentrada. Servei de signoguies per a visitants amb discapacitat auditiva. Servei de visites guiades amb guia del museu. Cal fer la reserva prティvia.

Cafティ del MNAC. Cafeteria i bar a la Sala Oval Restaurant テ値eum. Situat a lantiga Sala del Tron Botiga del museu. Botigallibreria del museu 


Dades pràctiques Horari del museu: –

Horari dhivern (de l1 doctubre al 30 dabril) • •

–

Horari destiu (del 2 de maig al 30 de setembre) • •

–

De dimarts a dissabte de 10 a 18 hores Diumenges i festius de 10 a 15 hores

De dimarts a dissabte de 10 a 20 hores Diumenges i festius de 10 a 15 hores

Tancament anual: 1 de gener, 1 de maig i 25 de desembre. Dilluns no festius, tancatAparcament per a autocars Pàrquing públic gratuït al costat del museu Accés amb transport públic •Metro L1 i L3 (Pl. Espanya) •Autobusos 150 (Pl. Espanya-Av. De l'Estadi/Piscines Picornell) 13 (Av. Marquès de Comillas/Poble Espanyol) 55 (Museu MNAC/Museu Etnològic) 37, 57 i 157 (Pl. Espanya-Av. Paral·lel) fins a Pl. Espanya 9, 27, 30, 37, 50, 56, 57, 65, 79, 109, 157, 165 •Bus Turístic i Barcelona City Tour MNAC •Tren turístic de Montjuïc (consulta les dates de funcionament) •FGC L8, S33, S4, S8, R5, R6 (estació Espanya)


Contacteu amb promocio@museunacional.cat i el nostre equip us facilitarà els detalls o adequació de la proposta que necessiteu.

Grups turístics  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you