__MAIN_TEXT__

Page 1

Mit Østerbro

23 sider Juleshopping på Østerbro


KØBENHAVN: GAMMEL MØNT • NIELS HEMMINGSENS GADE • MAGASIN KGS. NYTORV • ØSTERBROGADE SJÆLLAND: MAGASIN LYNGBY • STRANDVEJEN HELLERUP • RØDOVRE CENTRUM • SLOTSAKADERNE HILLERØD FYN: ROSENGÅRDCENTRET ODENSE • MAGASIN ODENSE JYLLAND: BRUUNS GALLERI ÅRHUS • BADSTUEGADE ÅRHUS • KOLDING STORCENTER NORGE: AKERSGATA OSLO JULIESANDLAU.COM Mit Østerbro / 85


Mit Østerbro Juleshopping

Snaps hører julen til. Og den velkendte drik kommer i mange varianter. Forær de kære mænd en unik flaske fra Aamanns, der gør de danske juleborde endnu mere smagsrige. Rugbrødssnaps (38%) fra Aamanns, 500 ml. hos Brødrene D’s Vinhandel, 299 kr.

De praktiske gaver, der på samme tid er smukke og brugbare, slår næsten aldrig fejl! Denne vandtætte rygsæk fra Rains matcher tidens trends med sit tidløse look og praktiske elementer. Rygsæk fra Rains hos Sportmaster, 900 kr.

Denne tidløse morter i egetræ og hvid marmor, passer ind i ethvert køkken. Den skal vaskes nænsomt under varmt vand og tørres godt af. Skålen skal have olie regelmæssigt, så træet holder sig pænt år efter år. Morter fra Normann Copenhagen, 645 kr.

JULEGAVER til de kræsne mænd Af Sarah Buono

Til herrerne med skæg, er barbersættet fra Mühler ren luksus. Sættet kommer med en DE-skraber, holder og kost, og efterlader ansigtet velbarberet samt velplejet. Barbersæt fra Mühler hos Matas, 1.179,95 kr.

Find et smukt udvalg af unikke kunstplakater samt dekorative fotografier hos Rikke Darling, der bringer lys og farver til alle hjemmets rum. Plakat fra Rikke Darling, 50x70, 600 kr.

Uanset om han er en haj i køkkenet eller ej, er et solidt skærebræt en nødvendighed. Dette bræt er skåret af massiv eg, med en fødevaregodkendt behandling. Og så er det med sit naturlige look, også dekorativt på køkkenbordet. Skærebræt fra Normann Copenhagen, 899 kr.

Fine sengetæpper, der er certificeret med OEKO-TEX 100, er endnu en af de praktiske julegaver. Dette tæppe fra Jysk kommer i en diskret, jordnær farve med pæne frynser, der matcher i de fleste hjem. Sengetæppe fra Jysk Sengetøjslager, 299 kr.

En skjorte med kinakrave giver et flot, casual udtryk og er samtidig velegnet til pænere brug. Skjorten er fremstillet af et vævet materiale, der gør skjorten åndbar og luftig, hvilket fungerer godt på tværs af alle sæsoner. Skjorte fra Bertoni, 499 kr.

Strømper behøver ikke at være en kedelig gave. Disse ribstrikkede strømper i en fin blend af merinould, vil være en sikker vinder under træet. Og så er de ultra komfortable. Strømper fra Margaret Howell hos Goods Cph, 300 kr.


G N I V I R D R O F E HOM ? S A M CHRIST

HELE DECEMBER

15% RABAT BRUG KODEN: DNKHA14

Book din lejebil på enterprise.dk


Mit Østerbro Juleshopping

3 4 1 2

5

JuleSHOPPING 7

6

8 10 9 12 11

1. Scrunchie, Créton, 39,95 kr. | 2. Bodylotion, 'Body Lotion Nordic', Raunsborg, 165,95 kr.| 3. Handsker, Créton, 399 kr. | 4. Kjole, Thi Thao, 3.000 kr. | 5. Whisky, 'Thyra Danebod', Highland Park, 999 kr. | 6. Øreringe, PureLeaf, 890 kr. | 7. Bordløber, Langkilde & Søn, 399 kr. | 8. Høj sandal, Emma Go, 1.295 kr. | 9. Hårspænde, E&L By Lundqvist, 179 kr. | 10. Halskæde, PureLeaf, 1.490 kr. | 11. Stilet, Tamaris 599 kr. | 12. Øreringe, PureLeaf, 1.490 kr.


MitMit Østerbro Østerbro Smag Juleshopping på Østerbro

LÆN DIG BARE TILBAGE

Vi har sørget for de bløde julegaver han vil elske. Besøg vores butik på Esplanaden 5 eller se mere på www.deerest.dk PROFILANNONCE / Mit MitØsterbro Østerbro // 89 89


Mit Østerbro Juleshopping

BEAUTÉ PACIFIQUE ER VELDOKUMENTER EDE PRODUKTER, 100% DANSK UDVIKLET OG PRODUCER ET, I TÆT SAMARBEJDE MED HUDL ÆGER

GLÆDELIG JUL 2.

3. 1.

Julen er en hjertevarm og glædelig tid! Forkæl dig selv, eller en du holder af, med lækre og effektive hudplejeprodukter fra danske Beauté Pacifique. 1. Anti-age øjencreme mindsker mørke rande og forebygger aldersforandringer. 15 ml krukke eller pumpe 199 kr. Spar 70 kr. 2. Fugtighedsgivende dagcreme, alle hudtyper eller tør hud. 50 ml krukke eller tube 169 kr. Spar op til 80 kr. 3. Håndcreme. Blødgørende og reparerende. 50 ml tube 99 kr. Spar 50 kr. BEAUTE-PACIFIQUE.COM

VÆRTINDE GAVESÆT Håndcreme, 50 ml. Day Creme - all skin types, 20 ml. Body Lotion - dry skin, 20 ml. One Step, 20 ml

179 95 Værdi 322,-

90 / Mit Østerbro / PROFILANNONCE

JULEGAVEÆSKER Flere varianter.

FRA

269 95


Mit Østerbro Juleshopping

Håndlavet keramik hos WAUW

DESIGN

Hvis du interesserer dig for keramik, hvordan det skabes, og hvordan glasurer fungerer, bør du besøge WAUW design på Willemoesgade 13

I

værkstedsbutikken kan du på nærmeste hånd opleve, hvordan designer Sussi Krull skaber sit helt eget keramikunivers. Alt i WAUW design bliver nemlig udviklet, skabt og solgt i de stemningsfyldte kælderlokaler. ”Jeg går meget op i at udvikle forskellige glasurer, som er levende og aldrig det samme. Det giver liv og kraft til produktet, at det er mig selv, der står 100 procent bag glasuren og laver alt i hånden. Man kan se produktionen, mens man handler her,” siger Sussi Krull, der er uddannet som designer på Danmarks Designskole i 2006 hvor hun også etablerede WAUW design. Værkstedet på Willemoesgade har hun haft siden 2008. Meget af hendes keramik minder om malerier og produkterne bliver på den måde lidt som billeder i sig selv. ”Det skyldes, at jeg som regel bruger mindst to slags glasurer, når jeg skaber noget. Dér hvor glasurerne mødes, skabes en tredje glasur, og det bliver nærmest til et landskabsbillede. Jeg elsker at lave produkter, der er unikke hver især, og selvom de har samme farvekombina-

tion, falder de forskelligt ud. De er alle sammen deres helt egen”, fortæller Sussi.

Elsker kemien i glasurarbejdet Det er ikke nogen tilfældighed, at WAUW designs keramik ofte har et landskabeligt udtryk. Sussi er meget inspireret af landskabet og de lange linjer i naturen, og med en barndom i det sydfynske morænelandskab, er inspirationen åbenlys. ”Jeg kunne være blevet maler, men jeg synes at det tredimensionelle udtryk virker bedre for mig end det todimensionelle,” griner hun og tilføjer: ”Selve formgivningsprocessen i keramik er super spændende, og jeg elsker den kemi, der er i glasurarbejdet, at leret skal spille sammen med glasuren og brændingerne. Du kan putte den samme glasur på to typer ler, og det ender vidt forskelligt. Det er utrolig

fascinerende, at glasuren er en fortælling i sig selv.” Når man ser og mærker WAUW designs keramikprodukter, kan man tydeligt mærke det store arbejde, der ligger bag. Sussis keramik har utroligt levende og dybe farver, der spiller smukt sammen.

Inspiration til julegaver Sussi Krull opfordrer til, at man kommer forbi butikken og bliver inspireret til årets julegaver. Sortimentet består af både vaser, kopper, skåle, julepynt, urtepotter og meget, meget mere, så der er noget for enhver smag. ”Folk på Østerbro er heldigvis rigtig gode til at handle lokalt. Vi kan tydeligt mærke, at østerbroere værdsætter, at der er forskellige specialbutikker i området. Og hvis man nu ikke har tid og mulighed for at kigge forbi, kan man også shoppe julegaver på wauw-design.dk,” fortæller Sussi.

WAUW DESIGN Willemoesgade 13 · Tlf. 32 21 97 76 · www.wauw-design.dk


a.

b.

c.

d.

e.

f.

a. Celine - 2150,- / b. Tom Ford - 3800,- / c. Moscot - 2400,- / d. Gucci - 2300,e. Maui Jim - 2500,- / f. Emmanuelle Khanh - 3000,Østerbrogade 108, 2100 København Ø


Mit Østerbro Juleshopping

Peter Koldby er vores faste skribent, som bevæger sig rundt på Østerbro og spotter de nye restauranter og butikker. Peter er selv indehaver af brilleforretningen Koldby Optik, som har ligget på Østerbro i 15 år. Desuden er han Formand for Østerbro Handelsforening og en aktiv deltager i Østerbros lokalmiljø.

Peter Koldby skriver... Handler du lokalt, lokalt Jeg bor i området omkring Lille Triangel. Det har jeg gjort i over 20 år. Kald mig bare snæversynet, men der gik flere år inden jeg gik rigtigt i gang med at udforske butikkerne nord for Østerfælled Torv på Østerbrogade. Jeg kan egentlig ikke forklare hvorfor, men på en måde var det ”langt væk”. Da vores datter gik i børnehave for flere år tilbage i Sionsgade, var hun næsten det eneste barn fra ”Indre Østerbro”. En forælder sagde engang til mig: ”kommer I så lang væk fra?” da hun hørte at vi boede ”helt nede ved Lille Triangel”. Der er ca. 1.5 km. Afstande er en underlig størrelse. Østerbrogade strækker sig over ca. 2 km fra Lille Triangel til Svanemøllen Station. Østerbros hovedgade er et mylder af forskellige typer butikker og take-away steder. Her er alt fra kædebutikker, specialvarebutikker, nichebutikker og high-end butikker.

1

Det nye klimakvarter

Med hjælp fra Københavns Kommune arbejder man målrettet på at få skabt en identitet og en egenart. Omdannelsen af området har være bredt omtalt i både danske og udenlandske medier. Jeg håber meget på, at man formår at bygge videre på den gode grundsten, som er lagt for at butikslivet kan blomstre i sammenspil med det nye klimakvarter. Stefanos Pizza · Tåsinge Plads Hahnemanns Køkken · Skt. Kjelds Plads

Årsagen til at Østerbro stadig er begunstiget af at have denne mangfoldighed af butikker, skyldes udelukkende at borgerne på Østerbro foretrækker at handle lokalt. Endda meget lokalt. Det er derfor, der ligger 4 Matas og 7 Irma butikker på Østerbro. Arealmæssigt er Østerbro ikke ret stort, men vi handler også lokalt inden for postnummeret 2100.

Man fristes til at sige at vi handler lokalt, lokalt Jeg har længe været fortaler for, at vi udarbejder en plan for at opdele Østerbro yderligere i små identificerbare lokaliteter. Det er allerede i gang, hvilket er yderst positivt. Hvis dette lykkedes, vil vi meget bedre kunne skabe en bedre lokal samhørighed og en bedre synlighed for de lokale butikker. Der findes flere fremragende eksempler på at bevægelsen allerede er i gang:

2

Kvarteret omkring Rosenvængets Allé

Et fantastisk kvarter med masser af potentiale til at udvikle sig yderligere. Lækre mindre butikkerne, som fortjener meget mere omtale. Det må der kunne bygges videre på. Gourmandiet · Rosenvængets Allé Eden Jaxx · Rosenvængets Allé


Mit Østerbro Juleshopping

5

Lyngbyvejkvarteret

Dette kvarter får simpelthen alt for lidt omtale. Her findes skjulte perler, nærværende betjening og masser af service. Området har også et stort potentiale, hvis man kan formå at skabe en samhørighed blandt butikkerne. Isenkram Hartmann · Lyngbyvej Designcafeen · Haraldsgade

3

Nordhavn

Etableringen af Nordhavn er et gigantisk projekt. Heldigvis er der kommet gang i butikslivet, men det bliver et langt træk. Det bliver spændende at følge udviklingen, og skrækscenariet er selvfølgelig butiksudviklingen på Amerika Plads, som aldrig kom i gang.

Big Bio · Hamborg Plads Original Coffee · Göteborg Plads

6

Kartoffelrækkerne

Muligvis Østerbros mest kendte beboelseskvarter, som ikke behøver nærmere introduktion. Også her er udskiftningen af restauranter og butikker relativt stor. Her er et uforløst potentiale for de rigtige butikker med det rigtige mindset. Aamans Deli & Take away Øster Farimagsgade · Café Marzano · Lundsgade

4

Århusgade kvarteret

For år tilbage havde Århusgade et yderst populært loppemarked, hvor man spærrede gaden af og beboerne og butikkerne gjorde området til et kæmpe trækplaster. Den slags initiativer et jo en gave til området. Man må håbe på, at når Århusgades implementering med Nordhavn er gennemført, vil butikslivet få et yderligere løft. Juno · Århusgade Brasserie Barner · Århusgade


Mit Østerbro Jul

ØLBUTIK ØLIVER Oliver Thomsen har valgt at åbnet sin egen special-ølbutik på Korsørgade, fordi jeg har en stor interesse for især det belgiske øl, som jeg i de sidste 5 år har beskæftiget mig med som sidegeschæft. Det har budt på et utal af udflugter til Belgien og dets mange spændende bryggerier, hvor en god relation er skabt, fortæller Oliver Thomsen. Butikken har et sortiment lige pt på ca. 150 forskellige øl fra blandt andet Belgien, Danmark, USA, Mexico og Holland.

Åbningstider: Fredag kl. 15-19 · Lørdag kl. 10-15 Korsørgade 36, st. · øliver.dk

VIDSTE du at

THE UPCOMING GALLERY – KUNST I KARTOFFELRÆKKERNE

BRONUTS ÅBNER PÅ ØSTERBRO SÅ er der lækre donuts til alle os på Østerbro. Bronuts konceptet udvider og åbner butik på Jagtvejen. Vi kan slet ikke vente, tak for det. Følg med på Bronuts facebookside

www.facebook.com/Bronutsdonutsdk

The upcoming gallery har som ambition at gøre kunst mere tilgængeligt for alle. Kunstværkerne er fremstillet af dygtige og ambitiøse udøvere, der (endnu) ikke har kunsten som levevej. De skaber smukke kunstværker og malerier, som faktisk er til at betale. Alle skal have råd til kunst. Derfor er det et krav til udstillerne, at deres værker maksimalt må koste 4.000 kr. og at der i deres udstilling skal være mindst 1 værk der højst koster 500 kroner.

Følg med på Instagram #the_upcoming_gallery Christine 72 59 6 100 · brochdorf1@gmail.com

TEATER HUNDS ADVENTSKALENDER Den 1. søndag i advent udkommer første afsnit af Teater Hunds adventskalender: en podcast med teatrets Børnebestyrelse DE GYLDNE HVALPE. Podcasten kan lyttes til af hele familien. Det er børnene, der er specialisterne og som kender svarene på, hvordan børn betragter verden, og hvad der egentlig betyder noget. Lyt til historierne og bliv inspireret til filosofiske snakke børn og voksne imellem, når De Gyldne Hvalpe, Fortælleren & Filosoffen undersøger emner i børnehøjde.


Mit Ă˜sterbro Juleshopping


Mit Østerbro Juleshopping

MoshMos │ Nümph │ Part Two │ Soya│ Copenhagen Shoes m.fl.

Besøg os i butikken på Østerbrogade eller på vores onlineshop

kjaerulffcph.dk

KJÆRULFF Østerbrogade 66 · Kbh Ø · kjaerulffcph.dk · Følg os på Facebook @kjaerulffcph · Instagram #kjaerulffcph


Mit Østerbro Juleshopping

Din shopping guide

Secondhand-shopping

på Østerbro

Jeg hedder Sarah Buono og er 27 år. Til daglig arbejder jeg som PR agent i et dansk modebureau. Ved siden af laver jeg freelance modejournalistik. Jeg er bosat i hjertet af Østerbro, som jeg knuselsker. Secondhand hitter på alle fronter. Og med tanke på de miljømæssige udfordringer vi befinder os i, er det en tendens, der er værd at holde fast i. Har du endnu ikke udforsket Østerbros secondhand-butikker, så er der ingen tid at spilde.

2. HAND LUXUSKLÆDER Smukke tasker, skønne sko og dejlige frakker. På Nordre Frihavnsgade finder du en fin butik, der huser lækre sager til kvinder og børn fra danske samt internationale mærker. Det hjælpsomme personale er altid klar på at vejlede i forhold til pasform og styling, så du ikke går forgæves. Klaeder er den ældste secondhand-kommissionsbutik i København, der vægter den hyggelige og uhøjtidelige stemning højt. Her kan du med garanti gøre et fund. Nordre Frihavnsgade 60, 2100 Кbh. Ø Mandag-fredag: 11:00-18:00 · Lørdag: 10:00-15:00 www.klaeder2hand.dk

VINTAGE 199

TACOKnald POP på farverne, unikke mønstre i alle afskygninger og et touch af nostalgi fra svundne tider. Vintage 199 er et skattekammer af vintage-guld, hvor du virkelig kan gøre nogle fine og unikke fund, der i dén grad vil skabe lidt støj i garderoben. Sortimentet består af alt fra store frakker og smukke hatte til bløde skjorter og strikkede cardigans med sjove detaljer til både mænd og kvinder. Vintage 199 har også en lille café i butikken, hvor det samtidigt er muligt at nyde en kop kaffe.

Bydelen er nemlig et mekka for geniale vintagefund. Hvad end du hungrer efter, er her fyldt til randen med butikker, der giver det brugte tøj en ny chance for livet. Og at se tøj, der før har spredt glæde i andre garderober, som en historie, der nu bliver fortalt videre i din egen, gør kun secondhand-shopping endnu smukkere. Der er altså alverdens gode grunde til at dykke ned i Østerbros store udvalg. Få en guide til nogle de bedste butikker, lige her.

CLAUSENS SANDWICH

Jagtvej 199, 2100 København Ø Tirsdag-fredag: 11:00-18:00 Lørdag: 11:00-15:00 Instagram: @vintage199 Tlf. 39 27 00 41 STEFANOS PIZZA


Mit Østerbro Juleshopping

PRELOVED COPENHAGEN Preloved Copenhagen er absolut et besøg værd, hvis dit hjerte banker for vintage. I denne umådeligt skønne butik finder du guld til garderoben i form af både tøj, tasker og sko til både mænd og kvinder. Preloved Copenhagen har i mere end et årti stået klar med håndplukkede brands fra både den danske og internationale modescene, lige fra Chanel og Hermés til Ganni og Ole Lynggard. Classensgade 3B, 2100 København Ø Tirsdag-fredag: 12:00-17:30 lørdag: 11:00-15:00 www.prelovedcph.dk Tlf. 40 62 64 65

I BLAME LULU Denne fine butik kom til verden, da en gruppe veninder besluttede sig for at gøre deres shopping til en forretning, hvor de kunne sælge ud af deres brugte tøj. I Blame Lulu er et univers, hvor du finder designervarer fra både nuværende kollektioner og foregående sæsoner. Her er alt fra klassiske Burberry-inspirerede trenchcoats, til gulvlange kjoler fra Gucci og knæhøje støvler i læder. Der er rig mulighed for at gøre et eksklusivt kup. Rosenvængets Allé 8 st. th., 2100 Кøbenhavn Ø Mandag-fredag: 11:00-17:30 Lørdag-søndag: 10:00-15:00 www.iblamelulu.com · Tlf. 45 51 93 20 13

SECOND På hjørnet af Østerbrogade og Ålborggade finder du en sæsonaktuel secondhand butik, der emmer af luksus i form af blandt andet Gucci, Max Mara og Bottega Veneta. Kvalitet hos Second er den absolutte førsteprioritet. Butikken er appellerer i høj grad til den moderne kvinde, der ønsker at shoppe bæredygtigt, men samtidigt gerne vil være med på tidens trends. Østerbrogade 126, 2100 Кøbenhavn Ø Mandag-fredag: 10:00-18:00 Lørdag: 10:00-15:00 www.second.dk · Tlf. 91 55 69 69


Mit Østerbro Juleshopping

Lokal optiker på Østerbro klar med julehjælp til udsatte I december måned sætter Louis Nielsen Østerbro ekstra fokus på at gøre julen til en lidt varmere tid for en udsat familie. Butikkens indehavere Haider Alzahawe og Ronni Rasmussen støtter Julehjælpen og giver gratis synstest og briller til familier, der ikke selv har råd

Alle fortjener et sundt syn

Af: Mit Østerbro Foto: Dan Møller

J

ulen er en tid med gaver, tid til familien og god mad, men desværre er det ikke alle, der har råd til at holde en jul med alt, hvad det indebærer af gaver og mad. Det mærker man hos Julehjælpen, der hvert år støtter økonomisk trængte børnefamilier op til højtiden med donationer, der kan gøre den kolde tid en smule varmere. Det projekt støtter Louis Nielsen nu ved at giver gratis synstest og nye briller til udsatte familier. "Nye briller kan jo godt være lidt af en udskrivning, når man som familie ikke har mange penge. Derfor er vi glade for at kunne støtte familier med nye briller. Et godt syn er vigtigt, og dét er vi gode til. Derfor giver vi det væk til familier, der ikke har meget. Vi synes, at alle har ret til en god jul med glæde og gaver" fortæller Ronni Rasmussen, der er butikschef hos Louis Nielsen Østerbro.

I december har butikken på Østerbro reserveret en aften til besøg fra familierne,det ser både Haider og Ronni og deres kollegaer frem til: "Vi glæder os utroligt meget til at tage imod dem og forkæle dem lidt ekstra. Vi synes, at alle fortjener et sundt syn", fortæller Haider Alzahawe og tilføjer "De udsatte familier har ikke mange penge at gøre med i hverdagen, og udgifterne går først og fremmest til mad og andre basisvarer. Vi synes, at det er vigtigt, at synet også er i orden, og derfor inviterer vi familien ind". Hos Julehjælpen er man glade for Louis Nielsens tilbud om gratis synstest og gratis briller til økonomisk trængte familie. Julehjælpen er en organisation drevet af 100 %frivillige, der fungerer som et slags mellemled mellem folk, der har behov for en håndsrækning for at kunne holde en god jul og folk, som har muligheden for at donere. "Vi ønsker alle en rigtig god jul", afslutter butikschef Ronni Rasmussen.

LOUIS NIELSEN Østerbrogade 35 · Tlf. 96 32 52 39 · www.louisnielsen.dk


Mit Ă˜sterbro Juleshopping

Vi renser og vasker alt, undtagen bleer...

Ndr. Frihavnsgade 53 Tlf. 70 27 43 14 www.janmikkelsen.dk Mail. info@janmikkelsen.dk Kongelig Hofleverandør

Renseriet

JAN MIKKELSEN Est. 1981


Mit Østerbro Juleshopping

Calvin Kleins 7-pak tai-trusser, er med de dekorerede ugedage og CK-logo i linningen, en sjov julegave til de yngre kvinder. Trusserne er fremstillet af 95% bomuld og 5% elastan, hvilket gør dem behagelige at bære. Trusser fra Calvin Klein hos Wunderwear, 600 kr.

Tasker kan vi aldrig få nok af. Og slet ikke de brugbare af slagsen. De sorte, klassiske tote bags fra InWear er fremstillet af et slidstærkt materiale og smarte at have med på farten. Taske fra InWear, 399 kr.

Efter december kommer januar, der er bedre kendt som måneden, hvor der er fokus på det sunde og det grønne.Inspirationen til ‘det grønne hjørne’ kan findes i bogen, ”Spis Grønt” fra Alice Hart. Bog af Alice Hart fra Bøger & Kuriosa, 145 kr.

JULEGAVER

til kvalitetsbevidste kvinder Af Sarah Buono

Salt- og peberkværnen fra Christian Bitz er med sit blanke, glaserede stentøj og top af egetræ, et æstetisk input i køkkenet. Og fungerer samtidig også som den højre hånd, når de mange retter i juledagene skal krydres. Praktiske og dekorative! Kværnsæt fra Christian Bitz hos Imerco, 599,95 kr.

Ganni skuffer aldrig. De smukke kollektioner giver kant til garderoben, og appellerer til kvinder i alle aldre. Se denne fine krave, der fungerer som en relevant accessory hele året rundt.Krave fra Ganni, 999 kr.

Aesop Volumising Conditioner er en balsam, der giver fylde og volumen til fint hår, hvilket kan være særlig tiltrængt i de kolde vintermåneder. Effekten ved Aesops conditioner består af et løft i hårstråene, der herefter skilles ad, og som gør håret blødt og nemt at rede ud. Conditioner fra Aesop hos Matas, 319,95 kr.

De tidløse armbånd fra By Thiim pynter fint på håndleddene. Denne kæde i 24 karat forgyldt sterling sølv er en smuk julegave, der nemt kan styles med de andre smykker i skuffen. Armbånd fra By Thiim, 799 kr.

De smidige materialer og lækre kvalitet gør strømpebukserne fra Wolford til en julegave, de fleste kvinder vil værdsætte. Gå efter de klassiske sorte, der altid er brugbare. Strømpebukser fra Wolford, 275 kr.

Step vaserne fra Normann Copenhagen er skabt med en smuk overfladestruktur, der giver spil og dynamik i vasens design. De fine vaser fås i flere farver og størrelser, og giver i sandhed karakter til rummet.Vase fra Normann Copenhagen, 699 kr.


Ă˜sterbrogade 134

35384790


Mit Østerbro Juleshopping

BONDENS MARKED Hver lørdag fra 10-15 forvandles Sankt Jakobs Plads til en summende markedsplads, når stadeholderne fra Bondens Marked slår teltene op.

B

ondens Marked har holdt til på Østerbro siden 2013. Hver lørdag fra kl. 10-15 forvandles Sankt Jakobs Plads til en summende markedsplads, når stadeholderne fra Bondens Marked slår teltene op. Markedet har holdt til på Østerbro siden 2013. Markedet finder sted hver eneste lørdag året rundt, og i modsætning til andre madmarkeder i byen, er det ikke her, man kan finde foodtrucks og øltelte. Her er fokus på de gode råvarer. Stadeholderne, der er en blanding af producenter, madhåndværkere, forhandlere og importører, har en ting tilfælles - de brænder for kvalitet og for lokale produkter.

Den voksende skare af stamkunder handler på Bondens Marked med bevidstheden om at de støtter små og lokale producenter, og om at de samtidig får fat i produkter, der er af bedre kvalitet end supermarkedernes. Op mod jul afholder Bondens Marked

to markeder med fokus på højtiden og de varer, der traditionelt hører til. De to markeder finder sted henholdsvis den 19. og den 22. december. På julemarkederne kan Østerbroborgere og andre blandt andet købe lokalt producerede varer, som fx økologisk grønt fra Svanholm og Birkemosegaard, kød fra traditionelle, danske dyreracer, upasteuriseret æblemost på enkeltsorter, surdejsbrød, oste og drikkevarer som cider, gin og brændevine fra danske producenter. Andre stadeholdere tilbyder unikke importvarer, direkte fra producenterne, som fx olivenolie fra Kreta, ren-, elg- og bjørnekød fra Sápmi, fransk champagne og sydafrikanske vine.

BONDENS MARKED www.bondensmarked.dk · facebook/bondensmarkedikobenhavn


Mit Østerbro Juleshopping

KATRINE ENGBERGS · ISOLA ISOLA er 5. selvstændige bind i serien om efterforskerne Jeppe Kørner og Anette Werner og snushanen Esther de Laurenti. Jeppe har taget orlov fra politiet og er flyttet til Bornholm vinteren over for at arbejde som skovhugger. Anette står alene tilbage i København og bliver sat til at lede en sag med et parteret lig i en kuffert. Og Esther … hun skriver på en biografi om en kvindelig antropolog, Margrethe Dybris, og har aldrig før følt sig så ensom. En gammel brevveksling, et nyt venskab, en by, en halv krop og en hel ø bringer Jeppe, Esther og Anette på sporet af en anden tid og tættere på hinanden. Intet menneske er en ø. 360 sider · 299,95 kr.

JULESHOPPING HÅNDLAVET KERAMIK I JULEGAVE

HAIR BRUSH PADDLE COMBO

WAUW design på Willemoesgade 13 designer og producerer vaser, kopper, tallerkener, skåle og meget mere i værkstedsbutikken. Du kan se produktionen, mens du handler. Bliv inspireret til årets keramiske

Antistatisk svinehårsbørste med håndtag af miljøvenlig bambus, som er stærkere, lettere og mere holdbart end træ. De ionladede pigge giver en effektiv udredning og vildsvinehår giver et glansfuldt hår. Børsten reder håret skånsomt og tilfører det fugt og glans. Reducerer statisk elektricitet og kruset hår.

julegaver. Gaver pakkes smukt ind.

WAUW design Willemoesgade 13 www.wauw-design.dk @wauwdesign

Fås på zenzshop.dk til 259 kr www.zenzshop.dk

Kongelig Hofleverandør Renseriet

JAN MIKKELSEN Est. 1981

Dryclean

Wetclean Tailoring

Ndr. Frihavnsgade 53 Tlf. 70 27 43 14 www.janmikkelsen.dk Mail. info@janmikkelsen.dk

Profile for Mit Østerbro

Mit Østerbro Juleshopping  

Mit Østerbro Juleshopping  

Advertisement