Juleshopping 2021

Page 1

Mit Østerbro Juleshopping

25 sider

juleshopping på Østerbro

50 / Mit Østerbro / PROFILANNONCE


Mit Østerbro Juleshopping

KIG IND I VORES HYGGELIGE BUTIK

MINIMUM ELMINA Kjole Pris 375 kr. Vejl. 750 kr.

2NNDAY TIMEA Skindbukser Pris 1.400 kr. Vejl. 2.800 kr.

Vi har fået mange skønne varer ind ad døren, og her er nogle af mine favoritter.

HVISK CAYMAN Pocket Pris 350 kr. Vejl. 649 kr.

SECOND FEMALE Krizian vest Pris 550 kr. Vejl. 1.099 kr.

SECOND FEMALE Bibi Frakke Pris 975 kr. Vejl. 1.999 kr.

EDIE · Østerbrogade 128 · Tlf. 31 32 56 30 · www.edie.dk


Mit Østerbro Juleshopping

JULIESANDLAU.COM JULIE SANDL AU CONCEPT STORE ØSTERBROGADE 110


Mit Østerbro Juleshopping

1

2

4 3

Juleshopping 5

6

7

8

1. Hue, Wuth Copenhagen, 700 kr. | 2. Tørklæde, Wuth Copenhagen, 1.500 kr. | 3. Bluse, Créton, 349 kr. | 4. Sko, Tamaris, 799 kr. | 5. Strik, MW23, 2.599 kr. | 6. Bukser, MW23, 2.299 kr. | 7. Kåbe, Vibeke Scott, 2.500 kr. | 8. Støvler, Tamaris, 799 kr.


WWW.WUNDERWEAR.DK

Ph: Markus JANS

aubade.com

Nordre Frihavnsgade 30 · Tlf. 38 41 21 13 · Mandag-fredag 10-18 · Lørdag 10-15 · Søndag i december 10-15


Mit Østerbro Juleshopping

Farverigt univers i hjertet af Østerbro

McVERDI på Østerbrogade 112 er en lille perle af en tøjbutik med højt til loftet, hyggelig stemning, fantastisk service og med hele den spraglede og varme McVERDI-kollektion på bøjlerne.

Af: Lars Graabek - Mit Østerbro Foto: Dan Møller

I

butikken, der ligger i hjertet af Østerbro lige over for Park Bio, møder man superengagerede medarbejdere, der giver råd og vejledning om størrelser, farver og andet, der spiller en rolle i forhold til at finde tøj, man føler sig velklædt i. For det er det, der er og altid har været, det helt centrale hos McVERDI; Smukt, anvendeligt og klædeligt tøj til hverdagen. Man skal føle sig hjemme og vel tilpas i tøjet. Eller som designer, indehaver og skaber af McVERDI, Lotte Honoré, formulerer det: “Vi sælger sjældent festtøj, men ’fester’ i stedet i det tøj, vi bruger til hverdag, fordi man ofte ser lækrest ud i det tøj, man føler sig godt tilpas i.” I butikken kan man ofte møde Lotte, der, selvom hun har designstudio og hovedkontor i Ålsgårde, elsker at besøge Østerbrobutikken. “Der er bare en god energi i butikken


Mit Østerbro Juleshopping

DANSK DESIGN SYET I EUROPA

FAMILIÆR STEMNING

McVERDI er dansk design, der er syet i Europa primært i Italienske materialer. McVERDI er designet med dedikation, farverne er velkomponerede, snit og strukturer nordisk inspirerede og metervarerne interessante og anderledes. Udover sit eget mærke fører McVERDI også tøj, sko og tilbehør fra andre beslægtede brands, der supplerer McVERDI på bedste vis.

Lotte arbejder tæt sammen med sin datter Juliane om at skabe McVERDIs kollektioner, og de udvikler brandet i nært samarbejde med de øvrige medarbejdere i firmaet. “Juliane og jeg arbejder supergodt sammen, og jeg er som designer meget inspireret af at være i tæt kontakt både med medarbejderne i butikkerne på Østerbro, Ålsgårde og Aarhus og med kunderne. Der er nærmest en familiær stemning mellem vores kunder og medarbejdere, hvilket blandt andet skyldes, at vi er en mindre virksomhed. Vores typiske samarbejdspartnere, der alle ligger i Europa, er mindre familieejede virksomheder, hvor folk har deres hjerte med i det, de laver,” siger Lotte. Så hvis man leder efter et tøjmærke, der er designet med kærlighed og dedikation, har unikke kvaliteter og som man føler sig godt tilpas i, skal man absolut lægge vejen forbi McVERDI på Østerbrogade eller på mcverdi.dk.

på Østerbrogade. For mig betyder kundekontakten alt, fordi kunderne giver mig en masse inspiration til mit arbejde med at designe tøjet. Og jeg tror også, det betyder noget for kunderne, at de engang imellem kan møde mig og udveksle tanker omkring tøjet,” siger hun.

Velforberedte kunder Lotte fortæller, at der ofte kommer kunder i butikken, som er meget velforberedte i forhold til tøjet, da de i forvejen har besøgt McVERDI’s webshop, www.mcverdi. dk. “De bruger bagefter butikken som et aktivt prøverum. Her kan de få afprøvet pasformen og for eksempel se, om silhuetten af en specifik kjole i kollektionen er vig eller smal. Når man har prøvet den på ens egen krop, er det nemt og enkelt at shoppe på nettet og finde den helt rigtige kjole. Udover at få afklaret, hvad der passer én, kan man mærke tekstilerne og deres særlige strukturer, få den gode service og blive inspireret til styling og farver i vores Østerbrobutik,” siger Lotte, som slet ikke er bange for konkurrencen på nettet. “Det er noget helt specielt at komme ind i en butik og modtage den gode service. Det er noget, vi gør meget ud af og sætter tid af til, og som vi modtager en masse ros for af vores kunder,” påpeger hun.

Kunder forlader butikken glade og tilfredse Kombinationen af, at man følger McVERDI på de sociale medier, klikker sig ind på webshoppen og kommer forbi butikken, er faktisk helt optimal set fra Lottes synspunkt. “På den måde kommer man bedst rundt om hele vores tøj-univers, der jo ikke kan rummes i en butik på 24 m2. Web-delen er for mig som designer faktisk super inspirerende, da det går så hurtigt. Jeg syer alle prøverne selv, og det betyder, at jeg på ingen tid kan skabe og sælge noget tøj via nettet. Den korte proces tiltaler mig, da det medfører, at jeg har en meget direkte kontakt med kunderne. Vi kan også bedre skabe et univers i koblingen mellem de sociale medier og de fysiske butikker end med de fysiske butikker alene. Derfor forsøger vi også at få det univers, vi skaber på nettet, ind i butikken,” fortæller Lotte, som flere gange understreger, at “vi altid gør en masse ud af, at vores kunder forlader butikken glade og tilfredse.”

McVERDI Østerbrogade 112 · Tlf. 22 25 70 31· www.mcverdi.dk


Mit Østerbro Juleshopping

EN SAMLING AF MINDER Hvert år vækker julekugler minder rundt omkring i hjemmene. Start eller udvid samlingen med Slettvolls julekugler, som findes i mange afskygninger. Dyk ned i udvalget hos Slettvoll på Oslo Plads.

TIL DE VARME DRIKKE Lun dig på en kop kaffe, the eller varm kakao fra Eva Solos nye termokande Silhouette, der bl.a. kan købes hos Imerco.

Termokande fra Eva Solo, 799,95 kr. www.evasolo.com

Julekugler fra Slettvoll, fra 45 kr. www.slettvoll.no

JULEGAVEspot ET MODERNE ALTERNATIV Hvis du er frisk på moderne alternativer til traditionelle produkter, er her et godt bud på, hvad du kan shoppe i december. Kartell har netop lanceret lysestagen Goodnight, som spreder en hyggelig belysning med et nyskabende look – helt uden at afgive partikler, som stearinlys gør. Stagen er designet af Philippe Starck. Kartell kan bl.a. købes hos designbutikken.dk.

Lysestage fra Kartell, 1.698 kr. www.kartell.com

TIL ALT HVAD DU HAR KÆR Mangler du et sted til julepynten, eller bare til andre yndlingsting, du gerne vil udstille, så er String Furniture det rette brand at kigge efter. Fås i mange forskellige størrelser – fx den lille, lette String Pocket reol, som bl.a. fås i valnød. String kan købes hos Magasin.

Reol fra String Furniture, fra 1.045 kr. www.stringfurniture.com

TIL HVERDAG OG FEST Dæk julebordet med Arctic dugen fra Koustrup & Co., der også kan bruges resten af året. Dugen er i stone washed hør med et motiv præget af arktiske pile printet med miljøvenlige farver. Den måler 220 x 145 cm og kan købes på koustrupco.dk.

Dug fra Koustrup & Co., 699 kr. www.koustrupco.dk


Mit Østerbro Juleshopping


Mit Østerbro Juleshopping

BABYUDSTYR & LEGETØJ

● Vi

har eksisteret siden 1996 på Østerbro og er specialister på særligt Bugaboo og servicecenter for både Cybex og Bugaboo.

● Vi

Velkommen i butikken eller på pif-paf-puf.dk

har en lang tradition for at sælge økologiske og bæredygtige produkter.

● Pif

Paf Puf var den første butik som introducerede Bugaboo, Cybex, Mountain buggy, Leander, og mange flere, hvilket betyder at vi har stor erfaring med de produkter vi sælger.

● Vi

har en høj grad af produktkendskab, og vi kan derfor give en kompetent vejledning og rådgivning.

● Vi

kan ofte prismatche – ja, og faktisk være billigere end andre butikker.

● Hvis

du handler hos Pif Paf Puf og ikke ønsker at få tingene med hjem før fødslen, opbevarer vi det gerne i butikken.

● Vi

har eget værksted og er servicecenter for en række velkendte og mindre kendte mærker.

pif-paf-puf · Strandboulevarden 108 · 2100 Kbh. Ø · Tlf 31 37 10 23 · www pif-paf-puf.dk Mandag-torsdag 10.00-17.30 · Fredag 10.30-17.00 · Lørdag 10.30-15.00


Mit Østerbro Juleshopping

Naturlig og sund livsstil

For dig og din familie ZENZ’ behandlinger har fokus på sundhed og naturlig skønhed. ZENZ tænker på hele din families sundhed og undgår skadelige og allergifremkaldende ingredienser. ZENZ’ produkter er naturlige, veganske og økologiske samt certificeret af Svanemærket og AllergyCertified.

Book tid på www.zenz.dk eller ring

IC

N SWA ECO

LA B EL

NOR D

Grønnegade tlf.: 33 32 03 29 Rosenborggade tlf.: 33 32 03 23 Vesterbrogade tlf.: 33 36 30 33 Ndr. Frihavnsgade tlf.: 35 38 38 10 Nørrebrogade tlf.: 35 39 36 39 Islands Brygge tlf.: 32 96 43 43 Godthåbsvej tlf.: 38 87 38 40 Lyngby tlf.: 45 87 25 98

HEALTHY - NATURAL - ORGANIC - SUSTAINABLE

PROFILANNONCE / Mit Østerbro / 61


Mit Østerbro

Peter Koldby skriver... Er du klar til Julen? Butikkerne er klar Et år går hurtigt. Når jeg henter mine kasser med julepynt frem, tænker jeg hver gang: Jeg har jo lige pakket dem væk. Julen kan være magisk og er en tid med masser af traditioner. Julepynten i Nordre Frihavnsgade og juletræet på Trianglen markerer, at nu begynder julen for alvor. Men til den tid har nogle af butikkerne allerede været godt i gang med at sælge deres juleprodukter. Én ting er sikkert: igen i år kan vi på Østerbro prale af at have den højeste salgspris på et juletræ. Det er jo lidt dumt. Men det er jo kun Jul én gang om året.

Peter Koldby er vores faste skribent, som bevæger sig rundt på Østerbro og spotter de nye restauranter og butikker. Peter er selv indehaver af brilleforretningen Koldby Optik, som har ligget på Østerbro i 15 år. Desuden er han Formand for Østerbro Handelsforening og en aktiv deltager i Østerbros lokalmiljø.

Collage CPH Ndr. Frihavnsgade

Et andet lokale, som har stået tomt meget længe, er i Nordre Frihavnsgade, hvor den tidligere slagterbutik Spis min Gris lå. Projektet kom aldrig rigtigt i gang for slagterbutikken og derfor har lokalet stået tomt. Men i november åbnede Ann-Sofie en fantastisk lille lækker butik med alle de gode livsstilprodukter vi er storforbrugere af. Dejlige brands og unikke collabs. Ann-Sofie har allerede en butik i Indre By, så tag godt imod butikken.

Butikkerne har desværre i år været præget af besværlige adgangsforhold grundet vejarbejde. Østerbro Handelsforening har arbejdet hårdt for, at vejarbejdet skulle være færdigt til december, så julehandlen kunne sikres. Det er lykkedes. Så kom ud i butikkerne... De har brug for det.


Mit Østerbro

Aarstiderne · Classensgade Der har længe floreret rygter om den tidligere bygning i Classensgade hvor Dominos Pizza lå. Bygningen har stået tom siden pizzariet kæmpede med en lemfældig omgang med råvarerne, hygiejnen og personalet. Dominos lukkede og langsomt er bygningen forfaldet, mens graffitikrigerne har kæmpet om pladsen på murværk og glasfacade. Et meget trist syn. Men nu ser der ud til at være gode nyheder. Bygningen er i gang med en renovering og i vinduet fortælles det, at det er vores gode venner fra Aarstiderne som vil åbne et multisted af alle gode ben som Aarstiderne har at stå på. Skal man forstå deres Instagram korrekt, kommer bygningen til at indeholder en blanding af købmand, spisehus og takeaway. Med denne åbning, manifesterer Classensgade sig til at blive en endnu mere interessant sidegade til Østerbrogade, med efterhånden mange fine mindre specialbutikker.

Bahne · Østerbrogade Familievirksomheden Bahne kommer nu endelig til Østerbro. Det har altid undret mig, at Bahne ikke for lang tid siden har haft en butik på Østerbro. Deres produkter passer perfekt til Østerbro borgere, og det er med stor glæde at vi ser netop Bahne overtage de historiske lokaler hvor Normann Copenhagen tidligere lå.Bahnes nye butik er med til at skabe et attraktivt handelsmiljø på Østerbro. Så velkommen til.

Andre nye butikker ●

SISI CPH · Østerbrogade 64

ANKER CHOKOLADE · Østerbrogade 25


Mit Østerbro Juleshopping

3

2 1

4

5

Årets JULEGAVE 7

8

6 9

10 1. Caravel lysestage, designet af Tonn P. for Spring Copenhagen, 699 kr. www.springcopenhagen.com | 2. Bogen Ayurveda af Zennie og Martin Bonde Mogensen, 299,95 kr. www.saxo.com | 3. Taske fra Deichmann, 299 kr. www.deichmann.com | 4. LUXe solbriller fra Louis Nielsen, 1.695 kr. www.louisnielsen.dk | 5. Cinquantotto Grigia espressomaskine fra Rocket Espresso hos Spinchy, 21.500 kr. www.spinchy.com | 6 Lexington Julia Wool Blend frakke hos J-Krause.com, 4.550 kr. www.j-krause.dk | 7. Porta Romana Mussel Shell Wall Light hos J-Krause.com, 6.060 kr. www.j-krause.dk | 8. Swirl vase fra Casa Living hos Imerco, 149,95 kr. www.imerco.dk | 9. Gavekort til Dekant Vinbar på Marienlyst Strandhotel, fra 100 kr. www.marienlyst.dk | 10.Wick LED lampe fra Graypants, 1.190 kr. www.graypants.dk


GOD MAD TIL ÅRETS KOLDE MÅNEDER

✓ HVERDAGSMAD ✓ SIMRERETTER ✓ JULEMAD ✓ GÆSTEMIDDAGE ✓ DESSERTER ✓ KAGER ✓ DRINKS Mit Østerbro / 65


BEAUTÉ PACIFIQUE ER VELDOKUMENTEREDE PRODUKTER, 100% DANSK UDVIKLET OG PRODUCERET, I TÆT SAMARBEJDE MED HUDL ÆGER

GLÆDELIG JUL 1. 3.

2.

Julen er en hjertevarm og glædelig tid! Forkæl dig selv, eller en du holder af, med lækre og effektive hudplejeprodukter fra danske Beauté Pacifique. 1. Anti-age øjencreme mindsker mørke rande og forebygger aldersforandringer. 15 ml krukke eller pumpe 199 kr. Spar 70 kr. 2. Fugtighedsgivende dagcreme, alle hudtyper eller tør hud. 50 ml krukke eller tube 169 kr. Spar op til 80 kr. 3. Håndcreme. Blødgørende og reparerende. 50 ml tube 99 kr. Spar 50 kr. BEAUTE-PACIFIQUE.COM


Mit Østerbro

Besøg The Aiayu Store, Store Strandstræde 12a aiayu.com


Mit Østerbro Smag på Østerbro

GAVEKORT TIL ØKOLOGISK MADMARKED Lad vinderen af mandlen udforske det økologiske online madmarked; Rigtigmad. Her findes alt fra økologiske dagligvarer til luksuriøse udskæringer og delikatesser. Desuden er Rigtigmad netop nu aktuelle med en række smagfulde færdigretter, der er lavet fra bunden af de bedste råvarer – og så leveres det hele lige til døren.

EN KLASSIKER I LÆKKERT DESIGN Køkkenrulleholderen er sjældent et pænt element på middagsbordet, men designduoen R7B Copenhagen har i samarbejde med FDB Møbler skabt klassikeren i et lækkert design, der med stolthed kan sættes på middagsbordet – en perfekt mandelgave til dem, der har alt. Kamma Køkkenrulleholder designet af R7B Copenhagen for FDB Møbler 249 kr. · www.fdbmobler.dk

Gavekort til Rigtigmad Fra 100 kr. www.rigtigmad.dk

Årets MANDELGAVE TIL DEN ÆSTETISKE SERVERING Den perfekte mandelgave til selskabet der nyder, når æstetik og funktionalitet går hånd i hånd. De smukke ginglas er designet af teamet bag erik bagger a/s og er perfekte til servering af en god gin & tonic eller vinderens fortrukne drink. XO Ginglas designet af eb design team for erik bagger a/s · 2 stk. 399,95 kr. www.imerco.dk

VARM OG SMAGFULD FORKÆLELSE EN GOD START PÅ DET NYE ÅR Bogen Shortcut er forfatter og sundhedsekspert, Mads Bo’s nyeste udgivelse – en smoothiebog, der guider dig til en god og sund start på det nye år. Mads Bo skaber nemlig med blot fire ingredienser en genial genvej til mere grønt i hverdagen. Shortcut – Mads Bo’s geniale genvej til mere grønt · 199 kr. · High on Life www.highonlife.dk

Overrask vinderen med lidt varm forkælelse i form af den skønne Marienlyst Blend fra Marienlyst Strandhotel, der er lavet i samarbejde med A.C. Perch’s Thehandel. Teen er skabt med hyben fra stranden samt roser, danske æbler og bergamotte. Marienlyst Blend · 160 kr. www.MarienlystStrandhotel.dk


A

B1 SOLAR C

D

E2

A. Gavesæt: 427-707-Purple, DKK 599,– før DKK 698,– | B1. Ur SOLAR: 14631-969, DKK 1.499,– | C. Armbånd: 613-30-X0, DKK 250,– D. Charm: Sweetheart-2, DKK 399,– | E2. Ringkombination: 520-VAL21R-X4, DKK 699,– Ridsefast safirglas. 2Skjult indgravering på indersiden. 3 års international garanti. Dansk design.

1

w w w.bering time.com


Mit Østerbro Juleshopping

COPENHAGEN BIKE FIT Epicenter for for bikefit Måske giver navnet Copenhagen Bike Fit fornemmelsen af en butik udelukkende for bikefit, men skal du eller din cykel opgraderes, kan vi også det. Vi har

3

produkter på hylderne, som vi udelukkende selv synes er fede – alt fra hjelmen, brillerne og til hjulene. Vi glæder os til at se dig i butikken!

2 1

4

5

7

Pssst... å Vi har ogs værksted 1. Assos Mille GT vinterbuks u/pude · 1.399 kr. 2. Oakley Sutro Prizm · 1.449 kr. 3. Assos Winter Glove · 699 kr. 4. Assos Mille GT vinterjakke · 1.899 kr, 5. Mille GT SS Jersey C2 · 859 kr.

6

6. Giro Agillis MIPS · 949 kr. 7. Shimano RC701 · 1.799 kr.

7

Copenhagen Bike Fit · Randersgade 35 · 2100 Kbh. Ø · Tlf. 61 65 19 92 · www.copenhagenbikefit.dk Åbningstiderne kan variere, men vi er her stort set altid i tidsrummet 10:00-17:30


Mit Østerbro Juleshopping

Esplanaden 5, 1263 København k - www.deerest.dk

PROFILANNONCE / Mit Østerbro / 51


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.