Page 1

NO. 1

– INVITASJON TIL MESSE PÅ VILLA GABEL–

GAVE & PROFILMESSSE

DE LEKRESTE? Vi viser frem alt innen gaver, men også det lekreste!

2014

david

andersen consept

ønsker

VELKOMMEN TIL MINIMESSE PÅ VILLA GABEL I DRAMMENSVEIEN 134


VELK TIL


KOMMEN L OSS !!


Vi ønsker dere velkommen til Minimesse ut av huset. DRAMMENVEIEN 134 BYGG 5 TORSDAG 3. APRIL FREDAG 4.APRIL BOOKING E-mail: concept@david-andersen.no


Om oss David-Andersen Concept er en av de ledende og mest spennende samarbeidspartner i bedriftsmarkedet innen konseptuelle løsninger for gaver, profilering, kampanjer, tekstiler og anledningsprodukter for intern og ekstern bruk. Selskap har lange tradisjoner og høy fokus på kvalitet gjennom mange år. David-Andersen Concept inngår i David-Andersen konsernet med tradisjoner i mer enn 135 år.

Vi jobber med utvikling av tjenester og produkter som gjenspeiler firmaets profil. Det tilstrebes å levere rett produkt for enhver anledning fra våre solide produsenter. Vi forstår verdien av et merkenavn, og vil derfor foreslå produkter som øker og bygger opp om dette. Produktets viktigste funksjon er å styrke og heve kundens profil. Det handler om å velge riktig produkt som skaper tillit som kommuniserer det rette budskapet. Book en tid for messen Telefon: +47 24 14 88 80 Fax: +47 24 14 88 81 E-mail: concept@davidandersen.no


DU SLIPPER Å LETE! Det å være effektiv er jo ikke noe nytt. Det å være effektiv hos Villa Gabel er nytt. Vi er 19 leverandører som sammen blir akkurat som dynamitt. Sammen med våre kunder og våre kunders kunder blir vi hyper-effektive. Vi kan raskt finner frem til akkurat det kunden er på jakt etter – eller som oftest at kunden blir presentert noe de ikke visste de trengte.

KUN DEN BESTE SERVICE Siden vi sammen jobber mot samme mål, vil du alltid oppleve den beste personlige service hos Villa Gabel.

LANG ERFARING I alle ledd presenterer vi ressurser som har markedets lengste erfaring. Det gir sikrere, tryggere og mer effektive leveranser som gjør at kundens opplevelse blir unik.


FÅ MER UT AV PÅSKEN

Foto:


LEKE LITT I PÅSKEN?


Fruit of the loom er stolte av sin egen produksjon. Etisk produsert råbomull fra USA, og 100% vertikal kontroll over produksjonen på vår hypermoderne fabrikk i Marokko – hvor vi produserer ca. 2,6 millioner plagg pr. uke – gjør at du får «ferske» og «friske» varer til din kunde. Fabrikken er WRAP sertifisert og produktene er uten giftige stoffer og sikret gjennom Øko-Tex sertifiseringen.


ÅRETS SMARTESTE PÅSKESETT!

PAKKET SAMMEN I EN PÅSKEPOSE!

Legg gjerne til de meget populære Bluetooth høytalerne, for en enda bedre PÅSEGAVE!

Alltid siste nytt på

www.usb.NU


JOBBE I PÅSKEN?


Påskegaver eller gaver generelt kan være en utfordring. En saltbøsse som kjører rundt på frokostbordet Palmesøndag med logoen til ditt firma kan jo virke spesielt. Oppmerksomhete n med 14 stykker rundt bordet kan blir enorm. Bilder og film blir tatt og lagt ut på sosiale medier….likes.


LAS VEGAS

STYLE


TOGET! Ta deg enkelt til Villa Gabel med NSB


GAMMELDAGS SERVICE! Villa Gabel tilbyr deg den gode gamle servicen.


O S L O - S K Ă˜ Y E N

www.villagabel.no - www.david-andersen-consept.no DRAMMENSVEIEN 134 BYGG 5

David Andersen Consept ønsker velkommen  

David Andersen ønsker velkommen til minimesse hos Villa Gabel 3.-4. April 2014. Drammensveien 134 bygg 5

Advertisement