Page 1

Min Boligforening arrangerer

VidenSeminar

Tank ny viden og forbedr drift og økonomi i din andels- og ejerboligforening

Tema:

Altaner og gårdmiljø

GRATgIS e! at delta

Invitation

til VidenSeminar med Min Boligforening tirsdag den 13. marts 2018 kl. 15.00 - 21.00


Introduktion

Velkommen

Praktisk information og tilmelding Arrangementet er gratis for andels- og ejerboligforeninger, der modtager Håndbogen for Min Boligforening (tidl. Servicehåndbogen)

Vi glæder os til at byde jer velkommen til årets første VidenSeminar omhandlende ’Altaner og Gårdmiljø’.

V

i har udvalgt en række eksperter, der kan bidrage med vigtig viden inden for temaet altaner og gårdmiljø. De består af erfarne rådgivere, producenter, entreprenører samt finansielle rådgivere. De inviterede oplægsholdere sikrer, at I kommer hele vejen rundt om emnet og ruster dermed jer og boligforeningen til et kommende byggeprojekt.

Som bestyrelse kan I derfor:

• Træffe de rigtige beslutninger for jeres forening (og minimere fejl) gennem større viden inden projektstart

• Spare tid og omkostninger med byggesagen gennem større projektindsigt og dermed bedre leverandørforhandlinger • Komme i direkte dialog med kompetente eksperter inden for det konkrete temaområde • Netværke med andre boligforeninger som står overfor samme projekter Deltagerkravet er, at din boligforening inden for 24 måneder overvejer at påbegynde en byggesag med fokus på renovering eller etablering af altaner eller etablering af gårdmiljø.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Carsten V. Jagerkilde Carsten V. Jagerkilde Min Boligforening

VidenSeminar #1 • Tema: Altaner og gårdmiljø • Arrangør: Min Boligforening ApS, Nyvej 16C, 1851 Frederiksberg C • Ansv. redaktør: Carsten V. Jagerkilde • Layout: Anja Ley Christensen • Forsidefoto: Hi-Con • Distribueret oplag: 7.200 • Annoncesalg: Carsten V. Jagerkilde, carsten@minbf.dk, Hans Lundqvist, hans@minbf.dk • Projektkoordinatorer: Sarah Yadgar, sarah@minbf.dk, Timian Ø. Olesen, timian@minbf.dk • Opdatering af foreningsoplysninger: info@minbf.dk • Tryk: KLS Pureprint • Distribution: Postnord

2 VidenSeminar - Altaner og Gårdmiljø

Deltagelse: For at sikre mest mulig værdi for seminaret, er deltagerkravet, at din boligforening inden for 24 måneder overvejer at påbegynde en byggesag med fokus på renovering eller etablering af altaner eller etablering af nyt gårdmiljø Sted: Holberggård, Strandgaardsvej 8, 4760 Vordingborg Transport: Bus T/R fra DGI-byen (ved Københavns Hovedbanegård), Ingerslevgade med Leif Busservice Tilmelding: Via vores hjemmeside www.minboligforening.dk. Klik på fanen “Eventoversigt” OBS! Hver boligforening kan maksimalt tilmelde to deltagere. Vi har et begrænset antal pladser og derfor vil tilmeldinger ske “efter først til mølle” princippet Kontakt: Ved yderligere spørgsmål, kontakt info@minbf.dk


Program

Altaner og Gårdmiljø? Se her hvad du ikke må gå glip af

Kl. 14.00

De tilmeldte bestyrelsesmedlemmer bliver hentet fra DGI-byen og kørt til Holberggård, hvor arrangementet finder sted.

Kl. 18.30

Kl. 15.15

Kl. 20.30

Ankomst efterfulgt af indskrivning hvor der vil blive serveret kaffe/the og kage.

Kl. 15.30

Velkomst af Carsten V. Jagerkilde, direktør Min Boligforening ApS.

4 retters gourmetmiddag med tilhørende vine vil blive serveret, hvor der vil være mulighed for at netværke på kryds og tværs.

Arrangementet afsluttes med servering af aftenkaffe og petit four.

Kl. 21.15

Hjemtransport for bestyrelsesmedlemmerne til DGI-byen. Forventet ankomst kl. 22.30

Kl. 15.35

De indbudte virksomheder og rådgivere holder oplæg af 10-15 minutters varighed.

Kl. 17.00

Foto: Balco AB

Netværk og dialog mellem boligforeningerne og virksomhederne med fokus på boligforeningernes konkrete projekter.

Altaner og Gårdmiljø - VidenSeminar 3


Mød eksperterne Tommy Jørgensen, Salgskonsulent

Balco Altaner – en verden af muligheder Det er næppe tilfældigt, at “altan” er et af de mest populære søgeord, når folk er på jagt efter en ny bolig. Ud over en øget livskvalitet for beboerne, forhøjer den også værdien af ejendommen og gør lejlighederne attraktive. En altan er altid en god investering! Balco tilbyder en totalløsning til altanudvalg og bestyrelse. Når Balco vurderer at altanprojektet er realistisk, tilbydes foreningen en samarbejdsaftale. Balco hjælper udvalget med ideer og konkrete altanløsninger, og er med hele vejen fra ide til nøglefærdigt projekt. Balco laver både åbne altaner i stål og altaner der kan glaslukkes.

Industriholmen 15 B 2650 Hvidovre Tlf. 57 83 13 50 balco@balco.dk www.balco.dk

Helene Kelstrup Erhvervskundedirektør

Morten Bøhme Nielsen Boligforeningsrådgiver

Nordea I Nordea Boligforeninger er vi et team på 14 motiverede medarbejdere, som udelukkende beskæftiger sig med ejer- og andelsboligforeninger, som kunder. Vi har derfor opnået en stor viden og erfaring inden for dette område. Vi er tæt på vores kunder og tilbyder dem en kompetent rådgivning, som altid tager udgangspunkt i den enkelte forenings behov og fremtidsplaner. Vi er altid klar til at holde møde med vores kunder – både nye og eksisterende. Så tag os med på råd næste gang jeres boligforening overvejer at omlægge lån, drømmer om nye altaner eller noget helt tredje. Book et uforpligtende møde med en boligforeningsrådgiver via telefon eller email. Nordeas ambition er at blive den fremtidige relationsbank med de mest tilfredse kunder. Vi skal være nemme at have med at gøre og være tilgængelige, hvor som helst og når som helst.

4 VidenSeminar - Altaner og Gårdmiljø

Vesterbrogade 8 0900 København C TLF: 61 55 77 12 boligforeninger@nordea.com www.nordea.dk


Få gode råd og tips om dit projekt

Torsten Skov, Salgskonsulent

Morten Møller Madsen, Salgskonsulent

Hi-Con A/S Hi-Con er specialiserede i at udvikle skræddersyede, slanke og minimalistiske altaner i højstyrkebeton. Vi har stor erfaring med både renovering og nybyg af altaner, og har flere projekter med boligforeninger i vores portefølje. Hos os er vores unikke viden og rådgivning omkring materialets muligheder og egenskaber altid en del af processen, så vi sikrer os, at løsningen lever op til foreningens drømme og forventninger. Højstyrkebetonens helt unikke egenskaber gør det muligt både at udvikle større altaner og giver samtidig større frihed i altanernes æstetiske udtryk end andre materialer. Derfor er det kun fantasien, der sætte grænser for altanernes udtryk.

hjallerup erhvervspark 1 dk-9320 hjallerup tlf. +45 98 28 37 20 info@hi-con.dk www.hi-con.dk

Ole Brockdorff Arkitekt maa

Stine Gjesten Bygningskonstruktør mak

Trio Arkitekter ApS Trio Arkitekter har siden grundlæggelsen i 1999 gennemført byggeprojekter for boligforeninger, og kan med stolthed sige, at de er vores kernekunder. Vores mangeårige erfaring har givet os indsigt i og viden om, vigtigheden af en god og løsningsorienteret dialog med boligforeningen gennem hele projektet, og vi har et stort fokus på at holde et højt informationsniveau. Under hele byggesagens projekterings- og byggeforløb, tilstræber vi, at der er én gennemgående arkitekt eller bygningskonstruktør tilknyttet projektet. Derudover gælder det for vore faste boligforeninger, at vi tilstræber at det er den samme teknikker der repræsenterer Trio Arkitekter overfor boligforeningen, i de forskellige projekter der realiseres i årenes løb. Vi kender vores kunder og deres ejendomme... og de kender os!!

Sankt Knuds Vej 36 1903 Frederiksberg C Tlf.: 33 15 15 20 mail@trioarkitekter.dk www.trioarkitekter.dk

Altaner og Gårdmiljø - VidenSeminar 5


Vidste du at: Blandt de projekter andelsboligforeninger overvejer at igangsætte topper altanprojekter listen foran f.eks. tagudskiftning og renovering af vinduer og døre.

Foto: Balco AB

Kilde: Andelsportal, august 2017.

6 VidenSeminar - Altaner og Gårdmiljø


Foråret

Kommende arrangementer

2018

Foto: Balco AB

Vi sætter fokus på aktuelle emner, der kan inspirere og understøtte bestyrelserne i deres arbejde for at sikre veldrevne foreninger. Tilmeld dig allerede nu Min Boligforenings gratis arrangementer i foråret 2018 og ”tank” ny viden. Det er gratis at deltage.

Gå-Hjem Møde VidenSeminarer Tirsdag d. 13. marts, kl. 15.30 – 21.00 Tema: Altaner og gårdmiljø (Maks. 30 boligforeninger) Sted: Holberggård, Strandgaardsvej 8, 4760 Vordingborg Torsdag d. 12. april, kl. 15.30 – 21.00 Tema: Renovering/udskiftning af rør og faldstammer (Maks. 30 boligforeninger) Sted: Holberggård, Strandgaardsvej 8, 4760 Vordingborg Tirsdag d. 8. maj, kl. 15.30 – 21.00 Tema: Etablering af tag, tagterrasse samt tagboliger (Maks. 30 boligforeninger) Sted: Holberggård, Strandgaardsvej 8, 4760 Vordingborg Torsdag d. 24. maj, kl. 15.30 – 21.00 Tema: Energioptimering - Vand og Varme (Maks. 30 boligforeninger) Sted: Holberggård, Strandgaardsvej 8, 4760 Vordingborg

Onsdag den 6. juni, kl. 17.00 – 20.00 Mini-messe, hvor I kan møde 12-18 forskellige rådgivere og leverandører med mange års erfaring fra arbejde med andels- og ejerboligforeninger. (Maks. 80 boligforeninger) Sted: Codanhus, Gl. Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C (tæt på Vesterport Station)

“Jeg synes, det har været et godt mix mellem et lille fem minutters indlæg fra hver indlægsholder og så kunne stille nogle mere konkrete spørgsmål. Så det har været rigtig godt” Jacob Bentzen, E/F Madvigs Alle 11, Frederiksberg

Vi glæder os til at byde dig velkommen! Tilmelding kan foretages på www.minboligforening.dk, hvor du også har mulighed for at ændre oplysningerne om jeres forening, f.eks. ændring ved formandsskifte.

Min Boligforening Altaner og Gårdmiljø - VidenSeminar 7


Kommende events

Tilmeld dig vores gratis events Tilmeld din boligforening online allerede nu til enten vores efterspurgte VidenSeminarer eller vores Gå-hjem møder. Alle events er GRATIS for bestyrelserne af andels- og ejerboligforeninger. Der er forplejning ved alle vores events. Hver boligforening kan tilmelde op til 2 deltagere. VidenSeminarene har et konkret tema som omdrejningspunkt, mens I ved Gå-hjem møderne kan møde en lang række forskellige leverandører og rådgivere. Alle vore eksperter og oplægsholdere har mange års erfaring med at arbejde for boligforeninger.

Vi glæder os til at se jer.

Tilmelding på www.minboligforening.dk. Klik på fanen ”Eventoversigt” 8 VidenSeminar - Altaner og Gårdmiljø

Videnseminar 1  
Videnseminar 1  
Advertisement