Page 1

BÆREDYGTIGE TRÆPRODUKTER – Europæisk oprindelse – Kompromisløs kvalitet – Alsidige anvendelsesmuligheder

SAGAWOOD.DK

5086 0006


HVAD ER SAGA WOOD? Saga Wood er en ny type termomodificeret og linolieimprægneret træ produceret med omtanke til gennemtænkt byggeri. Et smukt, stærkt og bæredygtigt valg til blandt andet facader, terrasser og hegn.

CERTIFICERET RÅTRÆ AF EUROPÆISK OPRINDELSE

Vi anvender udelukkende PEFC- eller FSC-certificeret råtræ i produktionen af Saga Wood. Træet skoves i Europa, hvor vi samarbejder med nøje udvalgte træleverandører. Kvalitetsmæssigt matcher Saga Wood de kendte hårdtræstyper, som stammer fra bl.a. regnskovene og fragtes hertil under stor belastning af miljøet.

DEN UNIKKE SAGA-BEHANDLING

Hemmeligheden bag Saga Wood er en skånsom termobehandling kombineret med imprægnering med naturlig linolie. Termobehandlingen øger træets stabilitet med op til 90% og reducerer fugtoptagelsen. Linolien, som udvindes af hørfrø, skaber en beskyttende membran, som beskytter træet og modvirker alge- og svampeangreb. Resultatet er smukt, stærkt og særdeles holdbart træ med en karakteristisk mørk glød.

EN BÆREDYGTIG LIVSCYKLUS

Alle dele af vores produktion er tilrettelagt under hensyntagen til naturen og miljøet. Vi anvender grøn energi i produktionen, størstedelen af vores produkter er Svanemærkede, og når vores produkter har udtjent deres levetid kan de enten genanvendes eller bortskaffes med minimal miljøpåvirkning.

SAGAWOOD.DK


HVORFOR SAGA WOOD? 100% BÆREDYGTIGT Alle vores produkter er bæredygtige og produceret med dyb respekt for naturen og miljøet. MINIMALT VEDLIGEHOLD Saga Wood er blandt de træprodukter på markedet, der kræver mindst vedligehold. HØJ KVALITET Træ fra Saga Wood er stærkt, stabilt og langtidsholdbart. Vores produkter gennemgår en streng kvalitetskontrol og tilfredsstiller selv meget kræsne arkitekter og bygherrer. SMUK LØSNING Saga Wood er et karakterfuldt og harmonisk naturmateriale, som også patinerer smukt.

HVOR KAN SAGA WOOD ANVENDES? Saga Wood kan anvendes i alle former for moderne byggeri, hvor æstetik, kvalitet og holdbarhed er vigtige parametre.


SAGAWOOD.DK

INSPIRATION Saga Wood kan anvendes i alle former for byggeprojekter. Vi har været involveret i mange kreative processer, hvor vi har samarbejdet med både bygherrer og arkitekter om at finde de optimale løsninger. På sagawood.dk kan du finde inspiration, referencer og gode råd i forhold til både montage og vedligeholdelse. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os for en dialog om dit projekt.

Saga Wood Nibevej 337 DK-9200 Aalborg SV +45 98 34 35 44 www.sagawood.dk

5086 0006

Saga wood brochure  
Saga wood brochure