Page 1

T E A M W E A R


NEXT GENERATION TEAMWEAR Parhaiten menestyvät ne, jotka treenaavat ahkerasti. Jotka harjoittelevat jokaista liikettä, kunnes se sujuu täydellisesti. Ja jatkavat sitten seuraavaan haasteeseen. Ja seuraavaan, ja seuraavaan...

2


MIKSI VALITSEN CRAFT TEAMWEAR -MALLISTON?

Kuten sanonta kuuluu, hyökkäys on paras puolustus. Siksi panostamme täysillä joukkuevaatteisiin. Tämä tarkoittaa muun muassa seuraavaa: • Kattavat mallistot naisille, miehille ja junioreille. • Ergonomisesti suunnitellut ajattomat mallit. • Suuret varastot, hyvä saatavuus ja nopeat toimitukset. • Kokonaisvaltaisesti erittäin korkea palvelutaso sillä saatavana myös Craftin koko muu laaja mallisto, johon kuuluvat esimerkiksi alusasut ja muut tekstiilit. • Huippu laadukkaat ja toiminnalliset materiaalit takaavat parhaan käyttömukavuuden. Ja mikä tärkeintä: kun teet yhteistyötä kanssamme, voit luottaa siihen, että suorituskyvyn optimointi, yhtenäisen ilmeen luominen ja joukkuehengen vahvistaminen on mahdollista joka päivä ympäri vuoden.

3


Olemme jo vuosien ajan tehneet yhteistyötä maailman parhaiden yksilöurheilijoiden kanssa. Nyt laajennamme toimintaamme uudelle alueelle: joukkueurheiluun. Next Generation Teamwear -mallistomme tarjoaa laadukkaita joukkuevaatteita sekä nykyisille että tulevaisuuden kyvyille. Mallisto pitää sisällään innovatiivisia, teknisiä vaatteita, jotka luovat optimaaliset edellytykset menestymiselle.

4


5


Next Generation Teamwear heijastaa Craftin tavoitetta rakentaa menestystä pitkäjänteisesti. Konseptin nimi kuvastaa myös tuotteiden innovatiivisuutta ja panostustamme kaikkiin ikäryhmiin – junioreista naisiin ja miehiin.

6


7


8


Värejä joka lähtöön.

Kaikilla joukkueilla on omat tunnusvärinsä. Näiden monien eri väritarpeiden täyttämiseksi valikoimassamme on 22 erilaista värivaihtoehtoa. Mallisto sisältää puhtaita, klassisia värejä, jotka sopivat useimpien urheiluseurojen ilmeeseen.

SQUAD JERSEY SOLID 18,00 € alv 0 %

9


10

N E X T


Joukkuehenki on yksi joukkueen tärkeimmistä voimavaroista. Vahvan yhteishengen ja yhteisen tavoitteen innoittamana voidaan päihittää pahinkin vastustaja. Next Generation Teamwear perustuu tälle idealle ja palvelee joukkueita, jotka haluavat optimoida suorituskykynsä ja vahvistaa joukkuehenkeään. Tekniset materiaalit takaavat optimaalisen suorituskyvyn ja mukavuuden, ja yksityiskohdat, kuten verkkokangas ja elastiset paneelit, tekevät materiaaleista hengittäviä ja mahdollistavat hyvän liikkuvuuden.

11


GENE RAT IO N 12


Naisten urheiluvaatteita kehittäessämme olemme tehneet yhteistyötä useiden naispuolisten huippuurheilijoiden kanssa. Vaatteiden ergonomiset leikkaukset on suunniteltu naisen anatomialle, millä on varmistettu optimaalinen toimivuus, mukavuus ja liikkumavapaus. Vaatteet ovat hyvännäköisiä ja naisellisen muotoisia.

13


14


Näyttäviä pelipaitoja.

Pelivaatteet ovat tärkeä osa joukkueen identiteettiä. Next Generation Teamwear tarjoaa neljä eri vaihtoehtoa, joihin voidaan yhdistää 16 eri väriä/ väriyhdistelmää. Valitse oman joukkueesi identiteettiin sopiva vaihtoehto. Valittavana on vaakasuoria, pystysuoria ja graafisia raitoja. Tai miten olisi klassinen, yksivärinen ajaton malli?

PROGRESS JERSEY GRAPHIC 24,00 € alv 0 %

PROGRESS JERSEY CONTRAST 20,00 € alv 0 %

SQUAD JERSEY SOLID 18,00 € alv 0 %

PROGRESS JERSEY STRIPE 24,00 € alv 0 %

15


16


17


ENSI KAUDELLA OLEN PARAS. 18


19


20


SQUAD SOCK SOLID 9,00 € alv 0 %

SQUAD SOCK CONTRAST 10,00 € alv 0 %

21


22

TE AM WE AR


Pojat ja tytöt ovat pieniä versioita miehistä ja naisista ja vaativat vaatteilta samanlaista toimivuutta, mukavuutta ja liikkumavapautta kuin aikuiset. Juniorimallistomme onkin kehitetty samojen tiukkojen kriteereiden mukaisesti kuin aikuisten mallistot. Meille on tärkeää tarjota seuraavalle urheilijasukupolvelle optimaaliset edellytykset nauttia urheilusta alusta lähtien.

23


24


25


26


SQUAD DUFFEL LARGE 35,00 € alv 0 %

SQUAD DUFFEL MEDIUM 33,00 € alv 0 %

SQUAD SHOE BAG 15,00 € alv 0 %

SQUAD BACKPACK 12,00 € alv 0 %

27


SEURAAVAAN KERRAN NÄET MINUT OTSIKOISSA. 28


29


30


Treeneistä otteluihin.

PROGRESS POLO PIQUE 29,00 € alv 0 %

Joukkueen menestykselle luodaan pohja jo harjoituskaudella, paljon ennen ensimmäistä peliä. Parhaat mahdollisuudet kärkisijoihin on joukkueilla, jotka treenaavat tehokkaimmin ja ymmärtävät, että jokaisessa treenitilanteessa piilee voiton avaimet. Niinpä Next Generation Teamwear -mallistosta löytyy vaatteita kaikkiin pelaajien tarpeisiin – treenaamiseen säässä kuin säässä, lämmittelyyn ja peleihin.

PROGRESS HALF ZIP LS TEE

PROGRESS PRACTISE TEE

35,00 € alv 0 %

25,00 € alv 0 %

PROGRESS PRACTISE SHORT 25,00 € alv 0 %

PROGRESS PANT 35,00 € alv 0 %

31


32


33


34


35


36


Treenaa kovaa. Joka säässä.

ISOLATE JACKET 89,00 € alv 0 %

Next Generation Teamwear -vaatteiden avulla voit kantaa joukkueesi värejä ja vahvistaa joukkuehenkeä 365 päivänä vuodessa. Mallisto on suunniteltu pohjoismaisiin sääolosuhteisiin ja sisältää myös kylmiin ja sateisiin vuodenaikoihin sopivia vaatteita. Mallistoon kuuluu useita lämpimiä takkeja, jotka ovat omiaan lämmittelyyn, edustustilaisuuksiin tai vaihtopenkillä istuville pelaajille ja valmentajille. Saatavana on myös sadetakkeja kosteassa säässä treenaamiseen. Craftin muu mallisto, josta löytyy esimerkiksi alusasuja ja asusteita, on tietenkin myös saatavilla.

JACKET PARKAS 99,00 € alv 0 %

JACKET RAIN 75,00 € alv 0 %

37


38


39


40


41


T E A M W E A R

Craft Teamwear 2017  

Craft seuravaatteet painatuksella tarjoaa www.mediawear.fi / Mediawear. Next Generation Teamwear –mallisto tarjoaa laadukkaita joukkuevaatte...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you