Page 1

A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 1 7

og 2017 Katalo


Produkter pรฅ omslaget 3615. Optisk brandvarnare Smart s.42 3616. Brandfilt med fotomotiv s.43 8501. Logoband lager s.63 1074. Keps Tech s.27 4016. Bomullskasse Brief s.21 2005. Paraply Force s.50 7009. Notebook Touch A6+ s.57 3208. First Aid Home s.45

AD company produktkatalog Ges ut av AD company Sweden AB Box 3039 550 03 Jรถnkรถping www.adcompany.se

Ansvarig utgivare Jan Hedenborn Tel. 036 - 18 85 85 E-post: jan@adcompany.se


A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 1 7

Innehåll LEDARE

REACH

Den som kommunicerar har ansvaret att andra förstår.

Läs intervjun med miljö- och REACH-experten Erwin Theelen.

SIDAN 4

SIDAN 10

A D VA L U E

K VA L I T E T

Ta en titt på allt vi erbjuder. Vi löser det snabbt också.

Vi gör allt för att säkerställa hög kvalitet. Vill du veta hur?

SIDAN 6

SIDAN 12

CSR

AD SOLUTION

Vårt enträgna arbete för en bättre värld fortsätter.

Vi löser det mesta för dig och dina kunder. Testa oss!

SIDAN 8

SIDAN 13

VÅRA PRODUKTER A D C A R RY S I D A N 1 4 AD CAP S I D A N 2 4 AD CARE S I D A N 3 8 AD BRELLA S I D A N 4 6 AD WORK S I D A N 5 4 AD SPECIAL S I D A N 5 8

GENERELLA VILLKOR SIDAN 67

FÄRGER 2017

1205

7493

2746

7657

1955

7472

2016 års mottagare av Torsten och Wanja Söderbergs pris är den danska formgivaren Margrethe Odgaard. Som textilformgivare är färger, mönster och taktilitet hennes fokus. Inspirerade av hennes arbete har vi tagit fram en färgskala som väl speglar färgtrenden för 2017. Jordanära, dova pasteller, som i vår skala kan kombineras hur som helst och ändå alltid ge vackra färgkombinationer.

3


A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 1 7

请用别人听得懂的方式说话 FÖRSTÅR DU VAD DET STÅR I RUBRIKEN? NÄHÄ, INTE SÅ KONSTIGT. DET ÄR KINESISKA OCH BETYDER UNGEFÄR: ”TALA SÅ ATT ANDRA FÖRSTÅR”. DET ÄR DEN SOM TALAR SOM ANSVARAR FÖR ATT ANDRA FÖRSTÅR. DÄRFÖR HAR VI VALT ATT ÖVERSÄTTA VÅR FOLDER OM CSR BÅDE TILL ENGELSKA OCH KINESISKA. AD companys samarbetspartners i Kina måste förstå hur viktigt det är för oss och våra kunder att kvaliteten är hög och tillverkningen schysst. Som alltid handlar det om att kunna ta ansvar för vad man säljer. Det gör vi. I årets katalog kan du även läsa om hur vi arbetar med REACH för att du ska slippa produkter med farliga kemiska ämnen. Vi berättar också om hur våra kvalitetskontroller fungerar. Dessutom hittar du som vanligt allt under ett tak hos oss – lager, tryckeri, broderi och kontor. Allt för så snabb service som möjligt. Men framförallt visar vi massor av nyttiga, funktionella, roliga, intressanta, spännande, inspirerande och innovativa produkter för dig och dina kunder. Missa inte heller vårt exempelparaply på sidan 47. Det är ett säljverktyg för dig där din kund kan känna, se och uppleva egenskaperna på mängder av tillval på ett och samma paraply. Och skulle du inte hitta vad du söker eller behöver något verkligt annorlunda, löser vi det som alltid med AD solution. Sätt oss gärna på prov. Vi har levererat allt från vattenrutschkanor och morgonrockar till frukostbrickor och rubikskuber.

4


A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 1 7

5


A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 1 7 – A D VA L U E

AD value Vardagliga prylar som mössor och paraplyer är kanske inte något man går runt och tänker på. Hos oss på AD company är det tvärtom. Vi tänker på sådant hela tiden. Det är därför du får så mycket mer än ett blockomslag, en keps eller kanske en reflexväst med oss som trygg samarbetspartner. Vi kallar det AD value.

LAGER Vårt välfyllda lager ligger dörr i dörr med kontor och produktion med tryck och brodyr. Därför går det snabbt mellan beställning och leverans. Vårt logistiska läge i Jönköping snabbar också på processen.

TRYCK Det blir enklast för våra kunder om vi har allt på samma ställe. Därför har vi eget tryckeri i huset. På så vis sparar både du och vi tid och pengar. Dessutom kan vi garantera högsta kvalitet.

CSR

BRODYR Precis som med tryck blir det så mycket enklare för dig att vi har eget broderi. Inga tidsödande och dyra leveranser – allt sker under samma tak.

Vi brinner för CSR, för vårt sociala ansvar i leverantörskedjan. Har man inte koll på sina leverantörer tar man en stor risk. Eftersom vi på AD company vare sig riskerar att våra leverantörers anställda far illa eller att ditt eller dina kunders varumärke gör det, handlar du tryggt hos oss.

NÄTVERK Efter massor av år i branschen och på resande fot runt hela världen för att hitta de bästa leverantörerna, har vi ett nätverk av kompetens och erfarenhet som hjälper dig att få de bästa produkterna till rätt pris.

TRANSFER Vid flerfärgstryck, färgskiftningar, skuggor eller brodyrimitation lämpar sig transfer utmärkt. Rådfråga oss gärna!

6


A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 1 7 – A D VA L U E

ATELJÉ

LEVERANSER

Vi är ingen reklambyrå, men vi har hög grafisk kompetens i huset som kan hjälpa dig och dina kunder med logotyper, idéer till brodyr eller tryck.

Allt ska fram så fort som möjligt. Beställningar som kommer till oss innan 14.00 går ut samma dag. Ska det profileras från lager är leveranstiden mellan två och tre veckor.

MILJÖ KVALITET Sömmar, material, tekniker och tillverkningsmetoder – det är mycket att hålla koll på för att kunna leverera de bästa produkterna till konkurrenskraftigt pris. Med över fem decennier i branschen har vi den kollen.

På www.adcompany.se hittar du en utförlig miljöpolicy. Den säger dock kort och gott: Att inte bry sig om miljön eller ha koll på sin produktion är respektlöst mot kunder, medmänniskor och kommande generationer.

Mervärden för en bra affär DESIGN Har du eller din kund en speciell idé hjälper vi gärna till att förverkliga den. Vi jobbar med produktutveckling, design, förslag på mönster och färger för att kunna erbjuda unika produkter.

Ny kund?

Vi säljer endast till återförsäljare av profil och presentreklam. För att det ska bli rätt från start har vi precis som för allt annat vi gör en tydlig rutin. Så här går det till.

7

SERVICE Då kontor, lager och tryckeri ligger vägg i vägg och alla vet vad alla gör, kan vi alltid ge snabb service. Dessutom har vi tydliga logistiska processer för alla ärenden, vilket betyder säkerhet och snabb service för dig.

Kontakt: Så fort du kontaktat oss och blivit godkänd som återförsäljare får du ett bekräftande mail med information. Kit: Dagen efter skickar vi dig ett kit med allt du behöver veta om oss. Order: Din order stämplas med Ny Kund så att hela företaget vet vad som gäller. Uppföljning: Snart efter order eller leverans tar vi kontakt för att se att du är nöjd.


A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 1 7 – C S R

Från CSR-godkänd fabrik Intill ser du vår CSR-märkning. Den garanterar produktion från en CSR-godkänd fabrik. För att bli godkänd krävs det att man uppfyller en hel mängd punkter vilka alla har sitt ursprung i ILO:s konventioner (FN:s fackorgan för sysselsättnings- och arbetslivsfrågor) och FN:s mänskliga rättigheter. De handlar bland annat om självklarheter som att inget barnarbete får förekomma samt att FN:s mänskliga rättigheter om diskriminering följs. Men minst lika viktigt är frågor kring säkerhet, hälsa, mutor, korruption och utpressning.

CSR

Det handlar om att bry sig

Ett lågt pris har också ett pris Ibland kan ett alltför lågt pris betyda att de som tillverkat produkten fått betala ett högt pris i form av dåliga arbetsförhållanden, åsidosättande av miljö och kanske till och med barnarbete. Det priset är inte vi beredda att betala.

8


A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 1 7 – C S R

CSR eller hållbarhet?

Vad är ISO 26000?

En del kallar det för Corporate Social Responsibility (CSR) andra för hållbarhet. Orden spelar egentligen ingen roll. Vad det handlar om är att man som företag tar ansvar för det man säljer – oavsett om man tillverkar själv eller har leverantörer. Det gäller allt från att arbetsförhållandena i fabriken är ok till att man arbetar för en bättre miljö och att det inte förekommer barnarbete.

AD company är bl a verifierade i socialt ansvarstagande enligt ISO 26000. Enkelt uttryckt kan man säga att standarden beskriver planen för att skapa en bättre framtid.

Eftersom synen på dessa frågor är olika runtom i världen, är det självklart inget enkelt arbete. Det finns alltid saker och ting som kan bli bättre – överallt. Därför är vårt engagemang i hållbarhet en ständigt pågående process. På AD company ger vi oss aldrig. Kan saker förbättras ska det också göras. Vi bryr oss både om kunder och leverantörer.

Så här jobbar vi Vi kommer överens med alla våra leverantörer om vad de måste uppfylla. För att veta att alla håller vad de lovar gör vi kontinuerliga inspektioner och utvärderingar, men även oanmälda stickprovskontroller. Här har vi sammanfattat några av de krav som finns i vår uppförandekod eller Code of Conduct som den också kallas: • BARNARBETE FÅR INTE FÖREKOMMA. • FN:S MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER OM DISKRIMINERING MÅSTE FÖLJAS.

’’Utveckling som tillgodoser dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillgodose sina behov”

• LÖNER SKA MINST UPPFYLLA LANDETS L A G S TA D G A D E M I N I M U M L Ö N . • ARBETSTIDEN FÅR INTE ÖVERSTIGA 48 TIMMAR I V E C K A N A N N AT Ä N I U N D A N TA G S FA L L . • E N S Å S Ä K E R O C H H Ä L S O S A M A R B E T S P L AT S S O M M Ö J L I G T S K A E F T E R S T R Ä VA S . • INGET ARBETE FÅR UTFÖRAS OFRIVILLIGT ELLER UTIFRÅN TVÅNG. • M I L J Ö P O L I C Y S O M V I S A R H U R M A N A R B E TA R FÖR EN BÄTTRE MILJÖ. • A L L A F O R M E R AV M U T O R , K O R R U P T I O N O C H U T P R E S S N I N G S K A M O TA R B E TA S .

(ur Brundtlandrapporten från 1987)

9


A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 1 7 – R E A C H

Det räcker inte med påskrivna papper

E

!

Vilka är de vanligaste frågorna du får kring REACH? – Trots att förordningen funnits i snart 10 år får jag fortfarande frågor från företag om REACH påverkar dem. Det är särskilt mindre företag vars kunder bett dem skriva under dokument om REACH. Sedan ställer de sig frågan vad det egentligen innebär.

rwin Theelen upptäckte tidigt att han var intresserad av naturvetenskap och miljö. Han utbildade sig till kemisk och miljöteknisk ingenjör i Holland där han är född och uppvuxen. Nu hjälper han AD company i deras arbete med REACH. Hur tycker du att svenska företag arbetar med miljöfrågor? – Det finns fler och fler företag i Sverige som verkligen är intresserade av miljöfrågor och CSR. De vill göra skillnad. Men många nöjer sig med ett snyggt ”skyltfönster” med vackra ord. Man måste ta ett steg vidare och förbättra designen, fasa ut dåliga ämnen, utvärdera leverantörer och ibland testa produkterna. Det är också problematiskt att vi som konsumenter vill köpa så billigt som möjligt, samtidigt som vi vill ha en bra miljö. Det går inte ihop.

SÄLJSTOPP PÅ PARAPLYER När vi genomförde kemiska analyser av samtliga våra paraplymodeller upptäckte vi att handtaget på modell Lux innehöll ämnen som överskred tillåtna gränsvärden enligt bl a REACH-direktiven. Det blev säljstopp direkt. Så tycker vi att det ska fungera.

Hur tycker du att AD company arbetar med REACH? – Det är roligt att arbeta med dem. De arbetar långsiktigt, hittar bra leverantörer och besöker dem. Sedan testar de mycket. Är något inte bra går de tillbaka till leverantören och försöker rätta till felet. Det är en förutsättning för att bygga ett samarbete som leder utveckling framåt, istället för att skicka dokument fram och tillbaka.

Vilka kemikalier är man mest rädd för? – Mjukgörare såsom Ftalater och klorerade paraffiner (SCCPs), som gör plaster och gummi mjuka och smidiga. På Ftalater vill vi ha ännu tuffare krav här i Norden. Sedan är högfluorerade ämnen eller PFAS, som bland annat finns i impregnerade kläder och brandsläckare, farliga kemikalier. Finns det några produkter eller branscher som Kemikalieinspektionen håller extra koll på? – Leksaker och textilindustrin. Textilindustrin använder mest kemikalier av alla branscher.

Hur ser du på framtiden, går utvecklingen mot färre skadliga ämnen? – I Norden har utvecklingen stannat upp något, men ser man till hela Europa blir det stegvis lite bättre. Framförallt större företag som handlar med konsumenter ställer tuffa egna krav. Något de också kan använda i sin marknadsföring.

DET HÄR ÄR REACH EU-förordningen Reach avser registrering, utvärdering, tillstånd och begränsningar av kemiska ämnen. Den trädde i kraft 1 juni 2007 för att skydda människor och miljö från farliga kemikalier. Förordningen gäller inte bara kemiska ämnen i industrin utan det mesta vi använder dagligdags – kläder, möbler, leksaker, hushållsapparater mm.

10


A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 1 7 – R E A C H

Många struntar i att följa upp Hej Jan, ni fortsätter envist ert hållbarhetsarbete. Vad fokuserar ni på just nu? – Det sociala arbetet bedrivs mest som uppföljande revisioner och förbättringsarbete. Vi har, tack vare långvarigt arbete, en klar förståelse från våra leverantörers sida. Det senast året har arbetet fokuserat på REACH. Vi har utbildat oss i hur vi bäst ska hantera dessa ytterst komplexa frågor. AD company har drivit frågan kring CSR och hållbarhet under flera år. Ser du förändringar i branschen? – De flesta vet vad det är, men de flesta struntar faktiskt i att seriöst följa upp med revisioner, fabriksbesök och ifrågasättande av sina leverantörers ”intygande”. Många ställer en fråga och nöjer sig med ett positivt svar. Då har man ju ryggen fri. Vilka CSR-frågor tror du att företag fokuserar på om tio år? – Större transparens. Ett fåtal revisionssystem gör samarbetet med fabriken enklare. Våra stora importländer; Kina, Indien etc. kommer att ha kunskap kring frågorna vilket gör att det blir säkrare att importera från låglöneländer. Det kommer vara ett grundläggande krav att importen kommer från länder och fabriker med schyssta villkor.

Erwin Theelen Yrke: Miljökonsult hos Tenviro Utbildning: Kemisk och miljöteknisk ingenjör (Fontys, Eindhoven, Holland) Specialist på: Kemikalielagstiftning REACH, CLP & RoHS. EU-politik inom industriutsläpp/ luftföroreningar. Vad gör du just nu: Mycket, bland annat hjälper jag AD company med deras REACH-arbete.

Jan Hedenborn AD company

11


A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 1 7 – K VA L I T E T

Kvalitet. Fyra ögon ser bättre än två Kvalitet är A och O för oss på AD company. Vi har tydliga rutiner och processer i allt vi gör för att säkra kvaliteten. Nedan beskriver vi en fabriksorders viktigaste moment och följer ett paraply från order till leverans. Likheterna med en lagerorder är dock stora. Framförallt låter vi alltid någon som inte är inblandad i ordern kontrollera alla korrektur, orderbekräftelse, tryckfilmer och inplock från lager. Den som själv är inblandad blir lätt hemmablind.

OK FRÅN KUND

KORREKTUR OCH ORDERBEKRÄFTELSE TILL KUND

OBEROENDE KONTROLL AV KORREKTUR OCH ORDERBEKRÄFTELSE

UMBRELLA

PARAPLY

ORDER INKOMMER

KORREKTUR GÖRS

UMBRELLA

FABRIKSORDER SKRIVS

OBEROENDE KONTROLL AV FABRIKSORDER

FABRIKSORDER TILL FABRIK

KONTROLL AV DIGITALT UTFALLSPROV FRÅN FABRIK

PRODUKTION

OK FRÅN KUND

OBEROENDE KONTROLL AV UTFALLSPROV

FYSISKT UTFALLSPROV TILL AD COMPANY VID BEHOV

INTERN / EXTERN KVALITETSKONTROLL VID BEHOV

KVALITETSRAPPORT TILL AD COMPANY VID BEHOV INNAN SKEPPNING

ANKOMSTKONTROLL

LEVERANS

12


A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 1 7 – A D S O L U T I O N

AD solution. Lugn, vi löser det AD solution är vårt erbjudande till dig som vill kunna lova dina kunder unika speciallösningar. Genom åren har vi fått många innovativa, annorlunda och speciella förfrågningar – och löst dem alla. Så tveka inte att höra av dig. Med vår långa erfarenhet kan vi även hjälpa dig med idéer. Man behöver inte alltid uppfinna hjulet.

Hitta på en annorlunda giveaway! Ja varför inte ett hänglås i form av en väska för att peka på säkerhet. Genom AD solution kan du få både idéerna och de färdiga lösningarna.

13


AD CARRY

INTRO

AD carry Vissa saker går aldrig ur tiden hur digitala, moderna och uppkopplade vi än anser oss vara. Väskor, kassar, ryggsäckar och bagar hör till den kategorin. Att bära mat, datorer, och träningskläder måste vi alltid göra. AD carry är ett alldeles utmärkt sortiment för alla som vill lyfta fram varumärke och budskap på ett enkelt, kostnadseffektivt och snyggt sätt. Don’t get carried away.

14


AD CARRY GUIDE

Designa din egen väska. Färg, form, material och storlek, tryck eller inte tryck, långt eller kort handtag? Ja, valen är lika många som behoven. Önskar du de väskor som presenteraras i katalogen kan du ha dem dagen efter beställning, med tryck eller brodyr har du dem inom två till tre veckor. Önskar du en unik väska löser vi självklart även det. Leveranstiden blir dock något längre (ca 3 månader). Beroende på val av material är lägsta antal oftast från 1 000 st. Tveka inte att slå oss en signal om du behöver hjälp. Vi har lång erfarenhet av att guida kunder till rätt val.

TYGKVALITET

? Non woven Non woven innebär att fibrer av olika längd är sammansatta som ett oregelbundet nät. Non woven fibrer är slitstarkt, eldfast samt vatten- och smutsavstötande.

Fairtrade Fairtrade är ett regelverk för att förbättra bomullsodlarnas svåra ekonomiska och sociala situation i utvecklingsländerna. Läs mer på sidan 19.

Ekologisk bomull Ekologisk bomull är odlad utan bekämpningsmedel och inte utsatt för kemikalier. Produktionen ska vara energisnål. Läs mer på sidan 19.

Återvunnen bomull Bomullstyg som tillverkas av återvunnen bomull. Tyger från restpartier, stuvbitar, spill etc trådas upp och vävs till nytt tyg. Den stora vinsten med denna metod är en prisvärd kasse och att sopberget hålls nere.

Standard bomull I över 5 000 år har fibrer från bomullsplantan använts för textilier. Idag täcker bomullen nära hälften av världens textilproduktion. En utveckling som är kontroversiell då den är så väl kemikalie som vatten krävande.

Jute Jute är känd som den gyllene fibern. Av juteväxtens stjälkar tillverkas det slitstarka tyget jute. Fibern är 100 procent nedbrytningsbar.

Annat alternativ? Kontakta oss så berättar vi mer.

STORLEK OCH GRAMVIKT

HANDTAG

Skräddarsy måtten på kassen och botten/sido-bälgen samt bomullskvalité.

Bestäm längd, bredd, material m.m. på handtag.

? Standard 140 g 40 x 36 x 8 cm

Standard 250 g 45 x 41 x 17,5 cm

Valfri gramvikt och storlek från fabrik

Långa handtag

Korta handtag

Annat alternativ? T.ex. läder, dubbla handtag

EGEN ETIKETT

FÄRG

SPECIAL

Gör du en fabriksproduktion kan du även sy in etikett, utanpå, inuti eller i sidosömmen med egen/din kunds logo för diskret märkning. Eller fäst en hängtag med ett budskap i kassen.

De flesta av våra produkter finns in ett stort antal färger. Vill du ha din egen PMS-färg är det inget problem men din leveranstid blir något längre.

Önskar du en helt unik väska? Det löser vi enkelt. Leveranstiden blir dock något längre (ca 3 månader) och beroende på val av material är lägsta antal från 1000 st.

ADCOMPANY.SE

Inuti

Utanpå

Besök adcompany.se där hittar du allt ifrån exakta pmsfärger till mallar för varje produkt.

I sidosömn

15


AD CARRY

NON WOVEN

Lagerfärger

4102. Non Woven Bag Store Shoppingbag i Non woven material. Bälg i både botten och på sidorna och med förstärkta handtag gör detta till en av våra populäraste bärkassar! Material: Non woven 80 gsm Storlek: 37 x 41 x 8 cm Handtagslängd: 43 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida Antal

–99

100

250

500

1000

22,00

19,00

17,00

16,00

15,00

Tryck/färg 31,20

10,20

7,40

6,80

6,20

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

4112. Non Woven Bag Store Långa handtag

4103. Non Woven Bag Beach

4107. Non Woven Bag Mail

Axelbag i Non woven material, vilket är vattenoch smutsavstötande som gör denna bag perfekt att packa badkläderna i till exempel!

En ”cross over” kasse i slitstarkt Non woven material. Botten och sidobälg för extra utrymme. Handtaget är designat för att väskan ska kunna bäras diagonalt.

Kasse i Non woven material. Bälg i både botten och på sidorna. De långa förstärkta handtagen är anpassade i längd för att både kunna bäras över axeln och i handen. Material: Non woven 80 gsm Storlek: 37 x 41 x 8 cm Handtagslängd: 60 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida Antal

Material: Non woven 80 gsm Storlek: 51 x 30 x 13 cm Handtagslängd: 50 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

–99

100

250

500

1000

Antal

24,00

21,00

19,00

18,00

17,00

Pris

Tryck/färg 31,20

10,20

7,40

6,80

6,20

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Material: Non woven 80 gsm Storlek: 30,5 x 38 x 6 cm Handtagslängd: 106 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

–99

100

250

500

1000

Antal

20,00

18,00

16,00

15,00

14,00

Pris

Tryck/färg 31,20

10,20

7,40

6,80

6,20

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

16

–99

100

250

500

1000

18,00

16,00

14,00

13,00

11,00

Tryck/färg 31,20

10,20

7,40

6,80

6,20

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.


AD CARRY NON WOVEN

Lagerfärger Lagerfärger

4108. Non Woven Bag Max 4101. Non Woven Bag Straight

Shoppingbag i Non woven material. Bälg i både botten och på sidorna och med förstärkta handtag gör detta till en lämplig modell för t.ex matbutiken.

Liten formpressad kasse i Non woven. Utan bälg och med infällda handtag. En prisvärd mässkasse. Material: Non woven 80 gsm Storlek: 31 x 38 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Material: Non woven 80 gsm Storlek: 50 x 40 x 17 cm Handtagslängd 70 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Antal

Antal

–99

100

250

500

1000

–99

100

250

500

1000

12,00

10,00

8,00

7,00

6,00

Pris

20,00

18,00

16,00

15,00

14,00

Tryck/färg 31,20

10,20

7,40

6,80

6,20

Tryck/färg 31,20

10,20

7,40

6,80

6,20

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

4106. Non Woven Bag Press Formpressad kasse i Non woven i stort färgutval. Utan bälg och med infällda handtag. Plats för katalog och något informationsblad vilket gör det till en populär mässkasse. Material: Non woven 80 gsm Storlek: 36 x 45 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida Antal

–99

100

250

500

1000

14,00

12,00

11,00

10,00

9,00

Tryck/färg 31,20

10,20

7,40

6,80

6,20

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

17


AD CARRY

VÄSKOR

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

4105. Non Woven Bag Bring

4202. Jutebag Go

4402. Multiväska

Rejäl och praktisk kasse i kraftigt Non woven material med både korta och långa handtag. Knäppning med dubbla knappar gör kassen extra stabil att bära med mycket innehåll.

Axelbag i miljövänligt jute. Handtag i bomull. Kan stängas till med knapp och ögla. Invändig ficka med dragkedja och fack för mobiltelefon till exempel.

Väska i tåligt material, 600 D polyester. Passar perfekt att bära tunga pärmar eller skidpjäxor i. Plastficka för visitkort på ena sidan. Extra krafig dragkedja med dubbla ”drag”.

Material: Non woven Storlek: 52 x 37 x 38 cm Handtaglängd: Långa 74 cm, korta 38 cm Knäppband: 11 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Material: Jute Storlek: 43 x 35 x 15 cm Handtagslängd: 70 cm. Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Material: Polyester Storlek: 39 x 39 x 19 cm Handtagslängd 55 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Antal

–99

100

250

500

1000

Antal

–99

100

250

500

1000

Antal

–99

100

250

500

1000

52,00

46,00

44,00

42,00

40,00

Pris natur 68,00

64,00

60,00

56,00

54,00

Pris

120,00

116,00

112,00

104,00

100,00

Tryck/färg 20,00

16,40

15,00

14,40

13,80

Tryck/färg 31,20

21,00

17,00

15,80

13,80

Tryck/färg 31,20

21,00

17,00

15,80

13,80

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

4802. Kabinväska

4403. Pocket bag

4604. Laptopfodral Frog

Klassiska attachéväskor i äkta läder med ljus inredning. Väskorna har kombinationslås, löstagbart dragspelsfack, flera fickor, fack och pennfodral. I Kabinväskan finns plats för lätt packning för en övernattning till exempel.

Behändig “pocketbag” som enkelt kan rullas ihop med hjälp av ett gummiband. Liten, lätt och smidig att ta med sig överallt. Kan enkelt fästas i till exempel skärpet eller på barnvagnen med hjälp av den medföljande karbinhaken.

Laptopfodral i neoprene för 15,2” bärbar dator med gummiförstärkta och dubbel dragkedja i metall.

Material: Äkta skinn Storlek: Kabinväska yttermått 46 x 36 x 17 cm Storlek: Säljväska yttermått 44,5 x 37 x 11,5 cm

Material: Polyester Storlek: 47 x 44 cm. Handtagslängd 50 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm Placering: Framsida / Baksida

P ri s

sä n

kt!

Antal Antal

–99

100

250

500

1000

–99

100

250

500

1000

18,00

14,00

12,00

10,00

9,00

Pris

70,00

58,00

56,00

54,00

52,00

398,00

Tryck/färg 19,20

10,20

9,20

7,60

7,20

Tryck/färg 31,20

21,00

17,00

15,80

13,80

398,00

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

-99

100

Kabinväska svart eller antik antikbrun 420,00 Säljväska svart

420,00

Material: Neoprene Storlek: 39 x 32 cm, för 15,2 “ Tryckstorlek: 20 x 7 cm Placering: Framsida / Baksida

Pris

18

Antal

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.


A D C A R R Y S TA N D A R D B O M U L L / M AT E R I A L I N F O

Nyh et!

Lagerfärger

4019. Load En rymlig bärkasse av 140 g standardbomull med botten- och sidobälg. Material: 140 grams bomull. Storlek: 45 x 45 x 10 cm Handtagslängd: 60 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm. Framsida / baksida. Antal

–99

100

250

500

1000

44,00

40,00

38,00

36,00

34,00

Pris natur 40,00

36,00

34,00

32,00

30,00

Tryck/färg 20,00

16,40

15,00

14,40

13,80

Pris svart

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Fairtrade, eko, återvunnen, standard eller non woven? Lugn, vi reder ut begreppen. Fairtrade Fairtrade är en oberoende certifiering med kriterier för ekonomisk, social och miljömäs- sig hållbar utveckling i länder med utbredd fattigdom. Fairtrade-märkt bidrar till att odlare och anställda, med egen kraft, kan förbättra sina arbets- och levnadsvillkor.

Ekologiskt odlad bomull Den ekologiska odlingen är befriad från kemiska bekämpningsmedel och stressande gödningsmedel i minst tre år. Produktionen sker med grundvatten samt är så energisnål som möjligt. Förutom att ekologisk bomull är miljövänlig, håller den generellt sett även högre kvalitet än konventionellt odlad bomull.

Läs mer på www.fairtrade.se

Tillskottsgödning sker med organisk gödsel från t ex kor, höns samt kompostering. In- sektsfällor och distraherande luktfällor används istället för kemiska bekämpningsmedel. I bekämpningen mot ska- deinsekter har det också visat sig effektivt att göra odlingen attraktiv för skadeinsekternas fiender som spindlar, getingar och myror.

När du köper Fairtrade-certifierad bomull ges producenter som odlar bomullen möjlighet att förbättra sin ekonomi och sina arbetsvillkor.

Non woven

• • • • •

Odlare och anställda får förbättrade ekonomiska villkor. Fairtrade-premier till investeringar i lokalsamhälle och verksamhet. Barnarbete och diskriminering motverkas. Demokratiutveckling och organisationsrätt främjas. Miljöhänsyn och ekologisk produktion främjas.

En del av inkomsten från Fairtrade-certifierad bomull investerar odlare i projekt för social, ekonomisk och miljömässig utveckling. Fairtrade-kriterierna syftar till att skapa förutsättningar för hållbar utveckling på lokal nivå och skydda miljön där Fairtrade-certifierad bomull odlas.

Återvunnen

Standard bomull

Bomullstyg som tillverkas av återvunnenbomull. Tyger från restpartier, stuvbitar, spill etc trådas upp och vävs till nytt tyg. Den stora vinsten med denna metod är en prisvärd kasse och att sopberget hålls nere.

I över 5 000 år har fibrer från bomullsplantan använts för textilier. Idag täcker bomullen nära hälften av världens textilproduktion. En utveckling som är kontroversiell då den är så väl kemikalie- som vattenkrävande.

19

Non woven tillverkas genom en spinnprocess där Polypropen (en termoplast) blir till ett vävmaterial. Tillverkningen är energi- effektiv och materialet kan brytas ner. Non woven är vattenavstötande, smutsavvisande, luftventilerande, eldfast och mjukt. Det finns olika kvalitetsnivåer på Non Woven, allt från återvunnen från PET till nytillverkad. Vi har valt att ta in nytillverkade kassar av två skäl: • Kvalitén. Bärkraften och livslängden på nytillverkad Non Woven är betydligt högre. • Vi kan inte säkerställa ursprungsmaterialet i tillverkningsprocessen då vi inte kan spåra den återvunna plasten på ett tillförlitligt sätt.


AD CARRY

S TA N D A R D B O M U L L

Lagerfärger

4013. Bomullskasse Långa handtag Kasse i bomull med långa handtag att bära över axel, kraftig modell med bred bälg. Populär och användbar tygkasse i flera färger. Material: 250 grams bomull Storlek: 41 x 45 x 17,5 cm Handtagslängd: 70 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Lagerfärger

Antal

4017. Bomullskasse Cent 100g

–99

100

250

500

1000

Pris färgade 50,00

41,00

39,00

38,00

37,00

Pris natur

46,00

37,00

35,00

34,00

33,00

Tryck/färg

20,00

16,40

15,00

14,40

13,80

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Mycket prisvärd kasse tillverkad av tunn 100 gram, följsam bomull. Enkel modell utan bälg med handtagslängd som passar att bära både på axeln och i handen. Material: 100 grams bomull Storlek 36 x 41 cm Handtagslängd: 75 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida Antal

–99

100

250

500

1000

Pris natur 20,00

16,00

14,00

13,00

12,00

Pris svart

26,00

22,00

20,00

18,00

17,00

Tryck/färg 20,00

16,40

15,00

14,40

13,80

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

4001. Bomullskasse 140 g

4002. Bomullskasse 140 g

4003. Bomullskasse 250 g

Bärkasse i 140 g bomull, enkel modell utan bälg, passar bra till mässor.

Bärkasse i 410 g bomull med liten bälg. En omtyckt modell av både tygpåse och bomullskvalité.

Bärkasse i 250 g bomull, kraftig modell med bred bälg. Mycket populär och användbar tygkasse.

Material: 140 grams bomull Storlek: 38 x 40 x 8 cm Handtagslängd: 35 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Material: 250 grams bomull Storlek: 41 x 45 x 17,5 cm Handtagslängd: 35 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Antal

Material: 140 grams bomull Storlek: 36 x 40 cm Handtagslängd: 35 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

–99

100

250

500

1000

Antal

–99

100

250

500

1000

–99

100

250

500

1000

Pris natur 32,00

28,00

26,00

23,00

22,00

Pris natur 44,00

36,00

34,00

33,00

32,00

Pris natur 28,00

24,00

22,00

21,00

20,00

Pris svart

36,00

32,00

30,00

27,00

26,00

Pris färgad 48,00

40,00

38,00

37,00

36,00

Tryck/färg 20,00

16,40

15,00

14,40

13,80

Tryck/färg 20,00

16,40

15,00

14,40

13,80

Tryck/färg 20,00

16,40

15,00

14,40

13,80

Antal

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

20

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.


AD CARRY ÅTERVUNNEN BOMULL

Lagerfärger

Lagerfärger

4009. Bomullskasse Recycle

4016. Bomullskasse Brief

Bomullskasse tillverkad av återvunnen bomull. Tyger från restpartier, stuvbitar och dylikt trådas upp och vävs till nya kassar, istället för att kasseras. En kasse som är ett miljömedvetet val till ett riktigt bra pris.

Kraftig kasse (320 gram) i återvunnen bomull med dubbla handtag, ett infällt och ett par långa.

Material: 400 grams bomull Storlek: 38 x 40 x 8 cm. Handtagslängd: 60 cm. Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida. Antal

Material: 320 grams bomull Storlek: 28 x 38 x 14 cm Handtagslängd: 60 cm Tryckstorlek: 20 x 19 cm, Framsida / Baksida

–99

100

250

500

1000

Antal

–99

100

250

500

1000

Pris natur 42,00

40,00

38,00

36,00

34,00

Pris svart

58,00

54,00

48,00

46,00

44,00

Pris grafit 46,00

42,00

40,00

38,00

36,00

Tryck/färg 20,00

16,40

15,00

14,40

13,80

Tryck/färg 20,00

16,40

15,00

14,40

13,80

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

ar Vändb ! kasse

4014. Twice En kraftig dubbelsidig kasse med sido- och bottenbälg som kan vändas ut och in. Utsidan är grafitgrå och tillverkad i återvunnen bomull, insidan i ett färgstarkt tunnare foder. Den har en ficka, med dekorsömmar som avgränsar till ett smalt pennfack som ger mervärde för användaren. Handtagen är anpassade så den kan bäras både i handen och över axeln. Material: 400 grams bomull Storlek 28 x 38 x 14 cm Handtagslängd: 60 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida Antal Straw / Wood / Knit

–99

100

250

500

1000

72,00

64,00

62,00

60,00

58,00

Mönstrade 78,00

68,00

66,00

64,00

62,00

Tryck/färg 20,00

16,40

15,00

14,40

13,80

Färgade

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

21


AD CARRY

FA I R T R A D E C E R T I F I E R A D B O M U L L

Lagerfärger

4007. Bomullskasse Fairtrade Bag tillverkad i bomull som är certifierad i enlighet med internationella Fairtrade-kriterier. Sido- och bottenbälg gör formatet tilltalande och kassen kan bäras i handen och ha över axeln. Material: 310 grams bomull Storlek: 28 x 38 cm. 13,5 cm sido/bottenbälg Handtagslängd: 60 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida Antal

–99

100

250

500

1000

Pris natur 64,00

58,00

56,00

54,00

52,00

Pris svart

72,00

68,00

66,00

64,00

60,00

Tryck/färg 20,00

16,40

15,00

14,40

13,80

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger Lagerfärger

4015. Bomullskasse Eko-Fairtrade Bomullskasse med en ultimat sammansättning av tyger – både Fairtradecertifierad bomull och ekologiskt odlad. En rättvis odlad kasse på schysta villkor för både miljön och människan. Bärkasse i kraftig modell med bred bälg. Material: 220 grams bomull Storlek: 41 x 45 x 17,5 cm Handtagslängd: 35 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida Antal

4018 Bomullskasse Fairtrade Slim Bomullskasse av Musette-karaktär i Fairtradecertifierad bomull. Långt bärband som ger möjligheten att bära kassen diagonalt över kroppen. Lika optimal som cykelväska som på mässa. Tryckknapp för enkel stängning. Material: 140 grams bomull Storlek 37 x 30 cm Handtagslängd: 100 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

–99

100

250

500

1000

64,00

60,00

58,00

56,00

52,00

Pris natur 54,00

50,00

48,00

44,00

40,00

Antal

Tryck/färg 20,00

16,40

15,00

14,40

13,80

Pris svart

Pris svart

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

–99

100

250

500

1000

40,00

38,00

36,00

34,00

32,00

Tryck/färg 20,00

16,40

15,00

14,40

13,80

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

22


AD CARRY

FA I R T R A D E C E R T I F I E R A D B O M U L L

Nyh et!

Lagerfärger

4020. Bomullskasse Fairtrade långa handtag Bärkasse tillverkad i bomull som är certifierad i enlighet med internationella Fairtrade-kriterier. Långa handtag och flera populära färger. Material: 160 grams bomull Storlek: 38 x 40 x 8 cm Handtagslängd: 80 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida Antal

–99

100

250

500

1000

Pris natur 40,00

36,00

34,00

32,00

30,00

Pris färgad 46,00

42,00

40,00

38,00

36,00

Tryck/färg 20,00

16,40

15,00

14,40

13,80

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

4008. Bomullskasse Fairtrade 160 g Bärkasse tillverkad i bomull som är certifierad i enlighet med internationella Fairtrade-kriterier. Finns i flera fräscha Lagerfärger. Material: 160 grams bomull Storlek: 38 x 40 x 8 cm Handtagslängd: 35 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida Antal

–99

100

250

500

1000

Pris natur 38,00

34,00

32,00

30,00

28,00

Pris färgad 44,00

40,00

38,00

36,00

34,00

Tryck/färg 20,00

16,40

15,00

14,40

13,80

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

23


AD CAP

INTRO

AD cap Från att ha varit ett plagg för idrottsmän och ungdomar, bär numera nästan alla keps, mössa eller någon annan form av huvudbonad – året runt. Dessutom vill man gärna ha flera att välja på, en när man sportar, en på badstranden, en i stan osv. Antalet modeller har också ökat. Innan var det den traditionella baseballkepsen eller stickade toppluvan som satt på de flestas huvuden, medan man idag gärna växlar mellan stretchmössa, en armyinspirerad keps och kanske en klassisk variant med golfstuk.

24


AD CAP GUIDE

Designa din egen keps. Färg, form, material och modell, tryck eller inte tryck, brodyr eller inte, kanske egen etikett? Ja, valen är lika många som behoven. Önskar du kepsar som de presenteras här i katalogen kan du ha dem dagen efter beställning, med tryck eller brodyr har du dem inom två till tre veckor. Önskar du en unik keps löser vi även det. Leveranstiden blir dock något längre (ca 3 månader). Beroende på val av material är lägsta antal oftast från 300 st. Tveka inte att slå oss en signal om du behöver hjälp. Vi har lång erfarenhet av att guida kunder till rätt val.

MODELLTYP

EGEN ETIKETT

Screentryck eller vävd etikett inuti keps alternativt företagsnamn, www-adress och telefonnummer repeterat runt svettbandet. Rådfråga oss gärna!

? Högprofil med förstärkt front

Lågprofil med förstärkt front

Lågprofil med oförstärkt front

Armyprofil

Annat alternativ? Kontakta oss så berättar vi mer.

TYGKVALITET

? Kraftigt borstad bomull

Borstad bomull

Kammad bomull

SPÄNNE

Kardborre

Funktionsmaterial

Microfibermaterial

Ribstop

Annat alternativ? Kontakta oss så berättar vi mer.

MÄRKNING

Metall, med eller utan prägling

Brodyr över skärm

Brodyr

3d brodyr

Broderat märke

Vävt märke

? Sluten

? Tryck på sandwichkanten

Annat alternativ? Kontakta oss så berättar vi mer.

PVC-tag

Tryck på spännet

Tryck under skärm

Annat alternativ? Kontakta oss så berättar vi mer.

DETALJER

Sömmar

Lufthål i avvikande färg

Avvikande toppknappsfärg

? Sandwich i avvikande färg

Piping

FÄRG

SPECIAL

De flesta av våra produkter finns i ett stort antal färger. Vill du ha din egen PMSfärg är det inget problem men din leveranstid blir något längre

Önskar du en helt unik keps? Det löser vi enkelt. Leveranstiden blir dock något längre (ca 3 månader) och beroende på val av material är lägsta antal från 300 st.

ADCOMPANY.SE

Besök adcompany.se där hittar du allt ifrån exakta pmsfärger till mallar för varje produkt.

Annat alternativ? Kontakta oss så berättar vi mer.

25


AD CAP

KEPSAR MED KORT SKÄRM

CAMO

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

1001. Army

1005. Cam

1073. Carm

Keps i “armymodell” med kort skärm, låg kulle och metallspänne bak.

Keps i “armymodell” med kort skärm och låg kulle. Tyg i rutig struktur och med kardborreknäppning bak.

Keps i armymodell. Förböjd kort skärm och kardborrespänne bak.

Material: Borstad bomull Tryckstorlek: 9 x 3 cm Brodyrstorlek: 8 x 3 cm Placering: Front / Panel

Antal

–99

100

250

500

1000

Antal

58,00

56,00

54,00

52,00

50,00

Pris

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Pris Brodyr

Material: Borstad bomull Tryckstorlek: 8 x 3,5 cm Brodyrstorlek: 8 x 3,5 cm Placering: Front / Panel

Material: Borstad bomull i rutcanvas Tryckstorlek: 9 x 3,5 cm Brodyrstorlek: 8 x 3,5 cm Placering: Sida –99

100

250

500

1000

Antal

60,00

56,00

54,00

52,00

50,00

Pris

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Brodyr

–99

100

250

500

1000

58,00

56,00

54,00

52,00

50,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Brodyr

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

1070. Patch

1068. Cross

1013. Flat

Keps i stentvättad canvas med påsydda lappar för rufft intryck, där brodyren också är given. Förböjd kort skärm och kardborrespänne bak.

Låg armékeps i stentvättad bomull. Skärmen försedd med överlappande band som en dekorativ effekt. Tryckknappar bak.

Keps i klassisk ”golfstil” av randvävt tyg. Förböjd skärm och sluten nacke.

Material: Kraftigt borstad bomull Tryckstorlek: 6,5 x 1 cm Placering: Lapp

Material: Kraftigt borstad bomull Tryckstorlek: 7 x 1,5 cm Brodyrstorlek: 7 x 1,5 cm Placering: Front

Antal

–99

100

250

500

1000

Antal

54,00

52,00

48,00

44,00

42,00

Pris

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Pris Brodyr

Material: Borstad bomull Tryckstorlek: 8 x 5 / 5 x 5 cm Brodyrstorlek: 5 x 5 cm Placering: Bak / sida (ej brodyr bak)

–99

100

250

500

1000

Antal

78,00

76,00

74,00

72,00

70,00

Pris

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Brodyr

–99

100

250

500

1000

76,00

74,00

70,00

68,00

64,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Brodyr

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

26


AD CAP

R - P E T / P O LY E S T E R / M I C R O F I B E R

Åte vunnre PE T n

Lagerfärger

1088. Keps Turn Keps tillverkad av återvunnet PET-material. Kardborre för storleksinställning, svart. Material: Återvunnen PP / PET Tryckstorlek: 8 x 4 / 6 x 4 cm Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm Placering: Front / Panel Antal

–99

100

250

500

1000

78,00

70,00

68,00

64,00

62,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Pris Brodyr

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv. Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

1074. Tech

1061. Velvet

1076. Lite

En snygg och stilren design på en keps i ett kraftigt men diskret mönstrat strukturtyg. 6 paneler, förböjd skärm och kardborrespänne baktill.

6-panelskeps i microfibermaterial. Kantbantband i nederkant. Kardborrespänne bak.

En sportig keps i ett tunnare tyg med svagt strukturmönster i. Den förböjda skärmen har en dekorativ kant i vitt och en undersida i reflexgrått. Kardborrespänne bak.

Material: Polyester Tryckstorlek: 8 x 4 / 6 x 4 cm Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm Placering: Front / Panel

Material: Polyester Tryckstorlek: 8 x 4 / 6 x 4 cm Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm Placering: Front / Panel Antal

–99

100

250

500

1000

Material: Polyester Tryckstorlek: 8 x 4 / 6 x 4 cm Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm Placering: Front / Panel

70,00

68,00

64,00

62,00

60,00

Antal

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

–99

100

250

500

1000

Antal

70,00

58,00

56,00

54,00

52,00

Pris

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Pris Brodyr

Brodyr

–99

100

250

500

1000

72,00

60,00

58,00

56,00

52,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Brodyr

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv. Brodyrkort 1000 kr / motiv.

27


AD CAP

KEPSAR MED SLUTEN NACKE

Finn si Medi um o ch Larg e

Lagerfärger

1075-85. Air Sportbetonad keps i trendig mesh och frontpaneler i bomull. Skön passform och funktionstyg gör den lämplig vid sportutövning av flera slag. Förböjd skärm med svart undersida och resårband, 6 paneler, och sluten nacke. Material: Polyester Storlek 1075. stl 57-59 / 1085. stl 59-62 Tryckstorlek: 8 x 4 / 6 x 4 cm Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm Placering: Front / Panel Antal

–99

100

250

500

1000

76,00

64,00

62,00

60,00

56,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Pris Brodyr

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv. Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

1007. Cat

1049. Seam

1014/24. Flexi

Skön heltäckt keps i funktionsmaterial som ”andas”. Förböjd skärm och sluten i nacken.

6-panelskeps med raka dekorsömmar på den förböjda skärmen. Sluten nacke.

Stretchkeps i lågprofil, förböjd skärm och sluten nacke.

Material: Polyester Tryckstorlek: 8 x 4 / 6 x 4 cm Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm Placering: Front / Panel

Material: Kraftigt borstad bomull Tryckstorlek: 8 x 4 / 6 x 4 cm Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm Placering: Front / Panel

Material: Borstad bomull Storlek: 1014. 57 cm / 1024. 59 cm Tryckstorlek: 8 x 4 / 6 x 4 cm Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm Placering: Front / Panel

Antal

–99

100

250

500

1000

Antal

60,00

56,00

54,00

52,00

50,00

Pris

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Pris Brodyr

–99

100

250

500

1000

Antal

58,00

56,00

54,00

52,00

50,00

Pris

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Brodyr

–99

100

250

500

1000

42,00

40,00

38,00

36,00

34,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Brodyr

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

28


AD CAP

KEPSAR

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

1055. Swing

1069. Slope

1067. Tree

Keps försedd med broderad båge i flera färgalternativ på skärmen. Metallspänne bak.

6-panelskeps med sidor i tyg och brodyr i matchande färg som fortsätter mot skärmens mitt. Kardborrespänne bak.

Keps med broderade “flames” längs skärmen och högersidan. Kardborrespänne bak.

Material: Borstad bomull Tryckstorlek: 8 x 4 / 6 x 4 cm Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm Placering: Front / Panel

Antal

–99

100

250

500

1000

Antal

70,00

68,00

64,00

62,00

60,00

Pris

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Pris Brodyr

Material: Kraftig borstad bomull Tryckstorlek: 8 x 4 Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm Placering: Front / Panel

Material: Kraftigt borstad bomull. Tryckstorlek: 8 x 4 cm Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm Placering: Front / Panel –99

100

250

500

1000

Antal

64,00

62,00

60,00

58,00

56,00

Pris

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Brodyr

–99

100

250

500

1000

70,00

62,00

60,00

58,00

56,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Brodyr

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Lämp ad för front tryck

Lagerfärger

1017. Front Keps utan frontsöm. 5-panelskeps med ”6-panelskänsla”. Idealisk för tryck och brodyr då ingen söm stör i pannan. Material: Borstad bomull Tryckstorlek: 8 x 4 / 5 x 4 cm Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm. Placering: Front / Panel Antal

–99

100

250

500

1000

56,00

54,00

52,00

50,00

48,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Pris Brodyr

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv. Brodyrkort 1000 kr / motiv.

29


AD CAP

Lagerfärger

1032. Newton Populär 6-panelskeps med förböjd skärm och kardborrespänne bak. Material: Borstad bomull Tryckstorlek: 8 x 4 / 6 x 4 cm Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm Placering: Front / Panel Antal

–99

100

250

500

1000

42,00

38,00

36,00

34,00

32,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Pris Brodyr

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv. Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Lagerfärger

1048. Sandwich Populär keps i flera färgvariationer, sandwich i den förböjda skärmkanten. Kardborrespänne bak. Material: Kraftigt borstad bomull Tryckstorlek: 8 x 4 / 6 x 4 cm. Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm. Placering: Front / Panel Antal

–99

100

250

500

1000

54,00

50,00

48,00

44,00

42,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Pris Brodyr

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv. Brodyrkort 1000 kr / motiv.

30


AD CAP

Lagerfärger

Lagerfärger

1006. Canvas

1008. Coach

Basmodell med sex paneler, förböjd skärm och kardborrespänne bak.

Lågprofilkeps med sex paneler, förböjd skärm och kardborrespänne bak.

Material: Kraftigt borstad bomull Tryckstorlek: 8 x 4 / 6 x 4 cm Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm Placering: Front / Panel

Material: Kraftigt borstad bomull Tryckstorlek: 8 x 4 / 6 x 4 cm Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm Placering: Front / Panel

Antal

–99

100

250

500

1000

52,00

50,00

48,00

44,00

42,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Pris Brodyr

Antal

–99

100

250

500

1000

48,00

44,00

42,00

40,00

38,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Brodyr

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv. Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger Med vetskapen om att vi CSR-godkänt våra leverantörer, kan du hålla huvudet högt när du bär en keps från AD company.

1086. Jaktkeps Hide

1087. Jaktkeps Seek

Kamoflage-mönstrad keps i rutvävd bomull. Kardborre för storleksinställning.

Kamoflage-mönstrad keps med skärm av ”konst”-mocka. Metallspänne för storleksinställning.

Material: Polyester Tryckstorlek: 8 x 4 / 6 x 4 cm Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm Placering: Front / Panel Antal

Material: Polyester Tryckstorlek: 8 x 4 / 6 x 4 cm Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm Placering: Front / Panel

–99

100

250

500

1000

Antal

72,00

68,00

62,00

60,00

58,00

Pris

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Pris Brodyr

adcompany.se

–99

100

250

500

1000

76,00

72,00

68,00

64,00

62,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Brodyr

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

31


AD CAP

ARBETSMÖSSOR / ARBETSKEPSAR

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

1072. Rub

1203. Bowler

1415. Sydväst

Canvaskeps med gummerad skärm. Den smutsoch vattenavstötande ytan gör att den håller sig fräsch längre! Förböjd skärm och kardborrespänne bak.

Mössa med sex paneler. Uppvik och kardborrespänne bak.

Klassisk sydväst med kantband av reflexmaterial för ökad säkerhet. Skydd för öron. Fastlåsning med dragsko.

Material: Kraftigt borstad bomull Tryckstorlek: 8 x 4 / 6 x 4 cm Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm Placering: Front / Panel Antal

Material: Kraftigt borstad bomull Tryckstorlek: 8 x 3 cm Brodyrstorlek: 8 x 3 cm Placering: Uppvik

–99

100

250

500

1000

Antal

56,00

54,00

52,00

50,00

48,00

Pris

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Pris Brodyr

Material: Polyester Tryckstorlek: 8 x 4 cm Placering: Front / bak

–99

100

250

500

1000

Antal

52,00

50,00

48,00

44,00

42,00

Pris

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Brodyr

–99

100

250

500

1000

62,00

60,00

58,00

56,00

54,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

1056. Sydstat

1220. Kock-/Bagarmössa

1217. Bell

Tunn arbetskeps med kort skärm och resår baktill.

Kock-/bagarmössa för storköket med kardborrespänne bak.

Klassiskt toppluva. Slätstickad mössa i dubbelstickning. Med eller utan tofs. Extra lång modell gör uppvik/häng möjligt.

Material: Bomull Tryckstorlek: 10 x 4 cm Brodyrstorlek: 8 x 3 cm Placering: Bak

Material: Borstad bomull Tryckstorlek: 8 x 4 cm Placering: Front

Antal

–99

100

250

500

1000

Antal

30,00

26,00

24,00

22,00

20,00

Pris

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Material: Akryl Brodyrstorlek: 10 x 10 cm Placering: Nederkant

–99

100

250

500

1000

Antal

–99

100

250

500

1000

40,00

38,00

36,00

34,00

32,00

Pris

50,00

38,00

36,00

34,00

32,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

Brodyr

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv. Brodyrkort 1000 kr / motiv.

32


AD CAP

B A R N K E P S A R / H AT TA R

Bar storlenk!

Bar storlenk!

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

1038. Reflex

1032. Newton

1033/34/35. Peg

Säkerhetskeps för barn, reflex i sandwich och på kardborrespänne bak.

Populär 6-panelskeps för barn med förböjd skärm och kardborrespänne bak.

Solskärm med sandwich i den förböjda skärmkanten. Kardborrespänne bak.

Material: Kraftigt borstad bomull Tryckstorlek: 8 x 4 / 6 x 4 cm Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm Placering: Front / Panel

Material: Borstad bomull Tryckstorlek: 8 x 4 / 6 x 4 cm Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm Placering: Front / Panel

Material: Borstad bomull Tryckstorlek: 8 x 3 cm Brodyrstorlek: 8 x 3 cm Placering: Front

Antal

–99

100

250

500

1000

Antal

44,00

42,00

40,00

38,00

36,00

Pris

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Pris Brodyr

–99

100

250

500

1000

Antal

42,00

38,00

36,00

34,00

32,00

Pris

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Brodyr

–99

100

250

500

1000

30,00

26,00

24,00

22,00

20,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Brodyr

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Prata med oss om transfer! Förutom screentryck och brodyr kan man med fördel värma på transfer!

Lagerfärger

Flerfärg, toningar och brodyrimmitation som bilden visar, är utmärkta för transfer.

Lagerfärger

Kontakta oss för råd och priser!

1410/13. Seaman

1414/04. Hatt Beppe

Sverigehatt i blått med gula detaljer.

Klassisk solhatt i “beppemodell”.

Storlek: 1413. Medium / 1410. Large Material: Borstad bomull Tryckstorlek: 8 x 4 cm Brodyrstorlek: 5 x 5 cm Placering: Front

Storlek: 1414. Medium / 1404. Large Material: Borstad bomull Tryckstorlek: 8 x 4 cm Brodyrstorlek: 5 x 5 cm Placering: Front

Antal

–99

100

250

500

1000

Antal

30,00

24,00

22,00

20,00

20,00

Pris

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Pris Brodyr

adcompany.se

–99

100

250

500

1000

44,00

38,00

36,00

34,00

32,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Brodyr

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

33


AD CAP

GUIDE

Designa din egen mössa. Färg, form, material och modell, tryck eller inte tryck, brodyr eller inte, kanske egen etikett? Ja, valen är lika många som behoven. Önskar du mössor som de presenteras här i katalogen kan du ha dem dagen efter beställning, med tryck eller brodyr har du dem inom två till tre veckor. Önskar du en unik mössa löser vi även det. Leveranstiden blir dock något längre (ca 3 månader). Beroende på val av material är lägsta antal oftast från 300 st. Tveka inte att slå oss en signal om du behöver hjälp. Vi har lång erfarenhet av att guida kunder till rätt val.

MODELLTYP

? Vändbar

Kontrastsömmar

Ribbstickad

Schackrutsmönstrad

Slätstickad

TYGKVALITET

Slätstickad med uppvik. Med eller utan tofs.

Annat alternativ? Kontakta oss så berättar vi mer.

EGEN ETIKETT

? Stretch 97% bomull 3% spandex

Akryl 100% akryl

Jersey 65% bomull 35% polyester 5% spandex

Annat alternativ? Kontakta oss så berättar vi mer.

MÄRKNING

PVC-tag

Vävd tag

? Vävd etikett runt mösskanten

Egen etikett inuti? Kontakta oss så berättar vi mer.

SPECIAL

ADCOMPANY.SE

Önskar du en helt unik mössa? Det löser vi enkelt. Leveranstiden blir dock något längre (ca 2–3 månader) och beroende på val av material är lägsta antal från 300 st.

Besök adcompany.se där hittar du allt ifrån exakta pmsfärger till skissmallar för varje produkt.

Brodyr

På stretchiga bomullsmössor kan man både trycka och brodera vid fabriksbeställning. På stickade mössor endast brodera. Vid fabriksbeställning går det också få instickat mönster eller större logotyp.

FÄRGER STRETCHMÖSSOR

FÄRGER AKRYLMÖSSOR

Svart

Vit

368

109

300

158

527

032

FÄRGER JERSEYMÖSSOR

Nyhe t!

Valfri PMS-färg från 300 st på stickade mössor. Från 300 st kan du välja mellan ovanstående åtta PMS-färger och valfri färg på kontrastsömmen. Egen PMS-färg vid 2000 st. Vi reserverar oss för att ovanstående PMS-nyanser kan variera något i olika sändningar och färgbad.

34

Valfri mellan 670 olika färgnyanser.


AD CAP

MÖSSOR AKRYL

Lagerfärger Lagerfärger

1071. Warm Fleecefodrad vinterkeps med vattenav stötande funktion. Dragsko för bättre passform. Nerfällbara öronlappar och nackskydd.

1217. Bell Klassisk toppluva. Slätstickad mössa i dubbelstickning. Med eller utan tofs. Extra lång modell gör uppvik/häng möjligt.

Material: Polyester Tryckstorlek: 9 x 5 cm Brodyrstorlek: 10 x 5 / 5 x 5 cm Placering: Panel Antal

–99

100

250

500

1000

96,00

94,00

92,00

90,00

88,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Pris Brodyr

Material: Akryl Brodyrstorlek: 10 x 10 cm Placering: Nederkant Antal

–99

100

250

500

1000

Pris

50,00

38,00

36,00

34,00

32,00

Brodyr

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv. Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

1208. Plain

1204. Rib

1214. Chess

Slät mössa i kraftig dubbelstickning.

Ribbad mössa i kraftig dubbelstickning.

Rutmönstrad mössa i kraftig dubbelstickning.

Material: Akryl Brodyrstorlek: 10 x 10 cm Placering: Nederkant

Material: Akryl Brodyrstorlek: 10 x 10 cm Placering: Nederkant

Material: Akryl Brodyrstorlek: 10 x 10 cm Placering: Nederkant

Antal

–99

100

250

500

1000

Antal

–99

100

250

500

1000

Antal

–99

100

250

500

1000

Pris

50,00

48,00

44,00

42,00

40,00

Pris

50,00

48,00

44,00

42,00

40,00

Pris

54,00

52,00

50,00

48,00

44,00

Brodyr

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Brodyr

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Brodyr

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

Brodyrkort 1000 kr / motiv.

35

Brodyrkort 1000 kr / motiv.


AD CAP

MÖSSOR BOMULLSSTRETCH

Lagerfärger

1218. Stretch Stretchig bomullsmössa, sydd i dubbla lager med synliga kontrastsömmar. Väldigt populär! Storlek: 26 x 22 cm Material: 97 % bomull, 3 % spandex Tryckstorlek: 10 x 10 cm Placering: Nederkant

Antal

–99

100

250

500

1000

64,00

58,00

56,00

54,00

52,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

1222. Switch Vändbar mössa med svart utsida och invändigt tyg i färgstark nyans. Matchande etikett runt mösskanten. Storlek: 26 x 25 cm Material: 97 % bomull, 3 % spandex Tryckstorlek: 10 x 10 cm Placering: Nederkant

Antal

–99

100

250

500

1000

68,00

64,00

60,00

58,00

56,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

36


AD CAP

MÖSSOR

Nyhe t!

Lagerfärger

1224. Bomullsmössa Jersey Trendig mössa i tunt ribbstickat “Jersey-tyg” i dubbla lager. Passar året runt då denna modell är både lätt och följsam. Material: 65 % bomull, 35 % polyester, 5 % spandex Storlek: 26 x 25 cm Brodyrstorlek: 10 x 10 cm Placering: Nederkant

Antal

–99

100

250

500

1000

64,00

58,00

56,00

54,00

50,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

Pris

Vid fabriksorder på minst 300st finns det 670 färger att välja på!

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

1206. Eskimo herr

1213. Eskimo dam/junior

1223. Eskimo äkta pälsmössa

Klassisk pälsmössa med nerfällbara öronlappar.

Klassisk pälsmössa med nerfällbara öronlappar.

Storlek: Large (herr) Material: Nylon Tryckstorlek: 4,5 x 1 cm Placering: Lapp

Storlek: Medium (dam/junior) Material: Nylon Tryckstorlek: 4,5 x 1 cm Placering: Lapp

En exklusiv vintermössa tillverkad av äkta päls. (Certifikat finns) Dekorsömmar i samma nyans som pälsen följer över den svarta polyesterdelen. Knappar, knäppen och och fästen gör mössan möjlig att bära på olika vis. Storlek: Large Material: Nylon/Äkta päls. Certifikat finns. Tryckstorlek: 9 x 4 cm Placering: Bak

Antal

–99

100

250

500

1000

134,00

130,00

126,00

120,00

112,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Antal

–99

100

250

500

1000

134,00

130,00

126,00

120,00

112,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

37

Antal

–99

100

250

500

1000

492,00

470,00

460,00

448,00

426,00

Tryck/färg 18,00

12,20

9,60

8,60

7,40

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.


AD CARE

INTRO

AD care Säkerhetssektorn är en av de globalt snabbast växande branscherna. Ju mer intryck och nyheter vi får om risker och faror, desto bättre vill vi kunna skydda oss. I vårt sortiment hittar du därför produkterna som bör finnas i var mans hem, bil, båt eller husvagn. Dessutom gärna av senaste modell för att fungera optimalt. Att profilera varumärke och medarbetare med omtanke och vardagsnytta är därför inte bara ett bra sätt att synas. Det är säkert också.

38


AD CARE

R E F L E X V Ä S TA R

Nyhe t!

Lagerfärger

3018/28. Reflexväst Ex Minimal reflexväst i smäcker X-modell. Lämpar sig lika bra i löparspåret som för stadspromenaden. Reglerbar i sidorna med kardborreknäppe för bästa komfort. Tryckyta i trianglarna fram och bak. Levereras i fodral. Material: Polyester Storlek: 3028. S/M, 3018 L/XL Mått: S/M 49,5 x 59,5 cm, L/XL 54 x 63 cm Tryckstorlek: 5 x 2 cm / 9 x 3 cm Placering: Triangel fram/bak Antal

–99

100

250

500

1000

74,00

70,00

64,00

62,00

60,00

Tryck/färg 31,20

21,00

17,00

15,80

13,80

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger Lagerfärger

3017/26. Reflexväst Run L/XL S/M Funktionell löparväst med breda reflexer för säkra löpturer. Meschdetaljer utmed sidorna samt bak i nacken och svanken. Reglerbar midja med kardborreknäppning. Bekväm och smidig att ta på! Material: Polyester Storlek: 3017. L/XL / 3026. S/M Mått: 58 x 65 / 48 x 58 cm Tryckstorlek: 18 x 15 / 18 x 10 cm Placering: Framsida / Baksida Antal

–99

100

250

500

1000

120,00

114,00

110,00

108,00

106,00

Tryck/färg 31,20

21,00

17,00

15,80

13,80

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

3001. Reflexväst Sticks Formsydd reflexväst för den aktive med längsgående reflexer. Ficka med hål för hörlurssladd. Elastiskt band med dragsko i midjan för storleksanpassning. Levereras i fodral. Material: Polyester Storlek: L / XL Mått: 40-52 x 70 cm Tryckstorlek: 12 x 10 / 13 x 7 cm Placering: Bröstet / Nederkant Antal

–99

100

250

500

1000

50,00

48,00

42,00

40,00

38,00

Tryck/färg 31,20

21,00

17,00

15,80

13,80

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

39


AD CARE

R E F L E X V Ä S TA R

Lagerfärger

3005. Reflexväst Grip L/XL Reflexväst i unisexmodell med kardborreknäppning framtill. 5 cm breda fastsydda reflexer i klass 2 enligt EN ISO 20471. Levereras i fodral. Material: Polyester Storlek: L/XL Mått: 63 x 67 cm Tryckstorlek: 10 x 10 / 26 x 19 cm Placering: Bröstet / Baksida Antal

–99

100

250

500

1000

50,00

44,00

42,00

40,00

38,00

Tryck/färg 31,20

21,00

17,00

15,80

13,80

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Nu äve n i S/M

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

3025. Reflexväst Grip S/M

3015. Reflexväst Grip XXXL

3004/3029. Reflexväst Zip

Reflexväst i unisexmodell med kardborreknäppning framtill. 5 cm breda fastsydda reflexer. Levereras i fodral.

Reflexväst i unisexmodell med kardborreknäppning framtill. 5 cm breda fastsydda reflexer i klass 2 enligt EN ISO 20471. Levereras i fodral.

Reflexväst i unisexmodell med kraftig dragkedja i plast. 5 cm breda fastsydda reflexer i klass 2 enligt EN ISO 20471. Levereras i fodral.

Material: Polyester Storlek: S/M Mått: 61 x 63 cm Tryckstorlek: 10 x 10 / 26 x 19 cm Placering: Bröstet / Baksida

Material: Polyester Storlek: XXXL Mått: 68 x 72 cm Tryckstorlek: 10 x 10 / 26 x 19 cm Placering: Bröstet / Baksida

Material: Polyester Storlek: 3004. XL / 3029. S/M Mått: 64 x 64 cm Tryckstorlek: 10 x 10 / 26 x 19 cm Placering: Bröstet / Baksida

Antal

–99

100

250

500

1000

Antal

–99

100

250

500

1000

Antal

–99

100

250

500

1000

50,00

44,00

42,00

40,00

38,00

Pris

72,00

50,00

48,00

44,00

42,00

Pris

52,00

46,00

44,00

42,00

40,00

Tryck/färg 31,20

21,00

17,00

15,80

13,80

Tryck/färg 31,20

21,00

17,00

15,80

13,80

Tryck/färg 31,20

21,00

17,00

15,80

13,80

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

40

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.


AD CARE

R E F L E X V Ä S TA R

Barn storlek!

Lagerfärger

Lagerfärger

3016. Reflexväst Bib

3003. Reflexväst Kid

Enkel, prisvärd reflexväst i unisexmodell med resår i sidorna, 5 cm breda fastsydda reflexer enligt EN 1150.

Reflexväst i barnstorlek med resår i sidorna. 5 cm breda fastsydda reflexer enligt EN 1150. Passar från ca 5–12 år.

Material: Polyester Storlek: L/XL Mått: 51 x 65 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm Placering: Framsida / Baksida

Material: Polyester Storlek: XXS Mått: 35 x 50 cm Tryckstorlek: 25 x 7 / 25 x 12 cm Placering: Framsida / Baksida

Antal

–99

100

250

500

1000

44,00

40,00

38,00

36,00

34,00

Tryck/färg 31,20

21,00

17,00

15,80

13,80

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Antal

–99

100

250

500

1000

34,00

32,00

30,00

26,00

24,00

Tryck/färg 31,20

21,00

17,00

15,80

13,80

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Reflexer är en färskvara Reflexer är nog den billigaste livförsäkring du kan få. Även där det finns gatubelysning. De flesta olyckor med gående sker nämligen i tätbebyggt område. Men tänk på att reflexer är färskvara. Reflexen tappar även i effektivitet av repor och om den utsätts för hög värme. Efter ett par tre år är det dags att byta. adcompany.se

Lagerfärger

Lagerfärger

3008/09/10. Reflexscarf

3007. Reflexväst Bike

Hundreflex i haklappsmodell. Säkerhet för hundar i alla storlekar.

Reflexväst med dragkedja fram och med stretch i sidorna för bästa passform. Speciellt lämpad för cyklister, motionärer och till den som vill ha en design utöver det vanliga. Reflexer enligt EN 1150. Levereras i fodral.

Material: Polyester Storlek: 3008. S / 3009. M / 3010. L Mått: 29 x 14 / 43 x 24 / 62 x 34 cm Tryckstorlek: 9 x 1 / 15 x 2,5 / 20 x 5 cm Placering: Framsida

Antal

Material: Polyester Storlek: XL Mått: 65 x 70 cm Tryckstorlek: 12 x 10 cm Placering: Bröstet

–99

100

250

500

1000

Antal

–99

100

250

500

1000

38,00

36,00

34,00

32,00

30,00

Pris

118,00

116,00

112,00

110,00

108,00

Tryck/färg 31,20

21,00

17,00

15,80

13,80

Tryck/färg 31,20

21,00

17,00

15,80

13,80

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

41

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.


AD CARE

BRANDSKYDD

Nyhe t! Lagerfärger Lagerfärger

3615. Optisk brandvarnare Smart 3605/06. Brandvarnare Brandvarnare med optisk detektionskammare med en stark larmsignal på minst 85 dB/3 meter Godkänning: CE, EN14604 Testfunktion och leddiod som blinkar vid normal funktion. Batteriskydd, (brandvarnaren kan ej monteras utan batterier.) samt automatisk indikering för batteribyte.

Iögonfallande liten brandvarnare i snygg design. Optisk, dvs. fotoelektrisk detekteringsteknik för att avkänna rök. Brandlarmet har ett inbyggt 3V litiumbatteri med en livslängd på 10år. Brandvarnaren kan även användas på andra platser, t.ex. i husvagn, stugor eller båt.Snabb installation med 3M dubbelsidig tejp eller med skruvar (ingår)

4,2 cm hög

Mått: 10 x 10 cm Tryckstorlek: 4 x 2 cm Placering: Nederkant

Mått: 4,2 cm hög, 5 cm i diameter Tryckstorlek: 2 x 1 cm Placering: Ovansida.

Antal

–99

100

250

500

1000

Antal

106,00

100,00

96,00

92,00

88,00

1-års

Tryck/färg 20,00

14,80

12,80

10,60

9,20

1-års

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

–99

100

250

500

1000

310,00

300,00

290,00

280,00

270,00

Tryck/färg 20,00

14,80

12,80

10,60

9,20

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

1 kg

2 kg

6 kg

3602. Pulverbrandsläckare

3613/14. Pulverbrandsläckare

3603/08/09. Pulverbrandsläckare

Pulverbrandsläckare som är ämnad för bil, båt, husvagn och komplement till 6kg brandsläckare i hus, fritidsbostad, lägenhet och kontor. Den uppfyller brandklass ABC har en effektivitetsklass 8A 34B C. Certifiering: SS-EN3, CE, Wheel-mark, DNV.

Pulverbrandsläckare med en stilren design i svart. Ämnad till småbränder i bil, båt, husvagn, komplement till 6 kg i hus, fritidsbostad, lägenhet och kontor. Den uppfyller brandklass ABC och har effektivitetsklass 13A 89B C. Certifiering: SS-EN3, CE, Wheel-mark, DNV (endast röd).

Pulverbrandsläckare som är ämnad för hus, fritidsbostad, lägenhet, kontor, industri. Den uppfyller brandklass ABC och har effektivitetsklass 55A 233B C. Certifiering: SS-EN3, Wheelmark, DNV (endast röd) CE (vit, svart, kromad).

Mått: 12 x 37 cm Ingen tryckmöjlighet, endast märkning på presentkartong

3613 Röd / 3614 Vit, Svart Mått: 12 x 38 cm Ingen tryckmöjlighet, endast märkning på presentkartong

Antal Pris röd

– 99 330,00

Antal

3603 Röd / 3608 Vit, Svart / 3609 Kromad Mått: 18 x 55 cm Ingen tryckmöjlighet, kontakta oss för märkningsalternativ. Antal – 99

Pris röd

– 99 790,00

Pris röd

436,00

Pris vit/svart

1102,00

Pris vit/svart

654,00

Pris krom

2338,00

42


AD CARE

BRANDSKYDD

Nyhe t! Lagerfärger 1.

2.

3.

4.

5.

3616. Brandfilt med fotomotiv Brandfilt i fodral med läckra fotomotiv. Välj mellan flera olika designer, beroende på beställningsantal. Märkning med screentryck som kan anpassas efter fotots motiv. Filten är 120 x 180 cm alternativt 120 x 120 cm. Beskrivning och säkerhetsinstruktioner på baksidan. Produkten följer EN standard: 1869:1997. 6.

7.

8.

9.

10.

Material: Polyester, glasfiber Mått brandfilt: 120 x 180 cm Mått fodral: 17,5 x 28,5 cm Tryckstorlek: 13 x 5 cm Placering: Fodral Antal

–99

100

250

500

1000

320,00

310,00

300,00

290,00

80,00

Tryck/färg 31,20

21,00

17,00

15,80

13,80

Pris 11.

12.

13.

14.

15.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

3604. Brandfilt Brandfilt av glasfiberväv. Brandfilt i rött fodral godkänd enligt EN 1869:1997. Finns att få i tre olika färger; röd, vit, svart Material: Polyester, glasfiber Mått brandfilt: 120 x 120 cm Mått fodral: 17,5 x 28,5 cm Tryckstorlek: 13 x 5 cm Placering: Fodral

Antal

–99

100

250

500

1000

176,00

168,00

162,00

154,00

148,00

Tryck/färg 31,20

21,00

17,00

15,80

13,80

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

43


AD CARE

F Ö R S TA H J Ä L P E N

Nyhe t!

Lagerfärger

3207. First Aid Box Förbandssats innehållande sårrengöring, bandage, tejp, sax, säkerhetsnålar, triangelbandage, filt, plåster m.m. Levereras i en box av stöttåligt EVA-foam med dragkedja och litet handtag. Material: EVA-foamplast Mått: 16 x 12 x 5 cm Tryckstorlek: 4 x 1,5 cm / 7 x 10 cm Placering: Framsida / Baksida Antal

–99

100

250

500

1000

124,00

114,00

108,00

100,00

94,00

Tryck/färg 20,00

14,80

12,80

10,60

9,20

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

3201. Plåstertub

3601. Isdubbar

3202. First Aid Case

Liten plåsterask i transparent frostad hårdplast innehållande 10 st plåster.

Flytbara isdubbar med snöre och dragsko för individuell inställning, spetsar av stål. CEmärkt.

Förbandssats i fickformat för enkla skador och sår. Fodral i slagtålig plast, skålat för perfekt passform i benficka. Innehåller mun-motmun mask, engångshandskar, tvålservett, sårservett, antiseptisk servett, stora - mellan - och små plåster.

Material: Plast Mått: 8 x 3,5 x 1,5 cm Tryckstorlek: 5 x 2 cm Placering: Ovansidan

Antal

Material: Köldbeständig plast Mått: 15 x 5 cm Tryckstorlek: 7 x 1,8 cm Placering: Handtag

–99

100

250

500

1000

–99

100

250

500

1000

12,00

10,00

8,00

8,00

8,00

Pris

132,00

128,00

124,00

116,00

110,00

Tryck/färg 19,20

10,20

9,20

7,60

7,20

Tryck/färg 20,00

14,80

12,80

10,60

9,20

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Antal

Material: Plast Mått:10,5 x 9 x 3 cm Tryckstorlek: 7 x 1,5 cm Placering: Ovansida

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

44

Antal

–99

100

250

500

1000

44,00

42,00

40,00

38,00

36,00

Tryck/färg 20,00

14,80

12,80

10,60

9,20

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.


AD CARE

F Ö R S TA H J Ä L P E N

Nyhe t! Lagerfärger

3208. First Aid Home Praktisk första hjälpen-väska av stöttåligt EVA-foam med upphängningsmöjlighet, dubbla dragkedjor och bärhandtag. Innehåller sårrengöring, olika kompresser, flera sorters plåster, kirurgtejp, mitella, kylkompress, olika storlekar av elastiska förband. Det ingår även en första hjälpen-guide, på både svenska och engelska, för olika akutsituationer som visar hur innehållet kan användas. Material: EVA-foamplast Mått: 27 x 22 x 10 cm Tryckstorlek: 7 x 3,5 cm Placering: Framsida / Baksida Antal

–99

100

250

500

1000

348,00

334,00

312,00

296,00

280,00

Tryck/färg 31,20

21,00

17,00

15,80

13,80

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

3204. First Aid Car Omfattande första hjälpenväska till nödsituationer i bilen. Innehåller bl a. handskar, startkablar, bogserlina, plåster, bandage, dymodriven ficklampa, reflexväst, filt, värmeljus mm. Material: Nylon Mått: 28 x 17 x 16 cm Tryckstorlek: 7 x 3 cm Placering: Hörn (Korssidan) Antal

–99

100

250

500

1000

806,00

740,00

660,00

628,00

604,00

Tryck/färg 31,20

21,00

17,00

15,80

13,80

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

45


AD BRELLA

INTRO

AD brella Handen på hjärtat. Hur många paraplyer har du glömt i år? Hur många gånger har du inte önskat att du hade ett till hands – hemma, på jobbet, på stan, i bilen eller i sommarstugan? Kort sagt. Det går inte att få för många paraplyer. Dessutom är paraplyet en utmärkt produkt att marknadsföra sig på. Inte bara för att varumärket blir en hjälpare i nöden när regnet öser ner. Möjligheterna att trycka på paraplyer är närmast obegränsade vid fabriksbeställning.

46


AD BRELLA GUIDE

Gör ett personligt paraply. Paraplyerna utan tryck som de presenteras i katalogen levereras samma dag från oss om vi har beställningen innan kl 14.00. Men mot en något längre leveranstid (cirka 3 månader) kan du skapa ditt eget paraply. Välj mellan färg, funktion, fodral och tryck. Minimibeställning från 300 st beroende på vilket eller vilka paraplyer du väljer. Kontakta oss gärna så beskriver vi mer ingående hur en specialbeställning på AD company går till.

TOPPAR

TIPPAR

Metall

Aluminium

Plast

Trä i olika nyanser

SKAFT

Metall

Metall

Plast

Trä i olika nyanser

HANDTAG

Aluminium

Trä i olika nyanser

Grafit - kolfiber

Aluminium

Trä i olika nyanser

Gummerat

EVA-foam

FÄRG PANELTYG

Bestä ll prov !

+100

De flesta av våra produkter finns i ett stort antal färger. Vill du ha din egen PMS-färg är det inget problem men din leveranstid blir något längre och antalet något högre.

Inspireras till unika paraply! Vi har tagit fram två exempelparaplyer för att inspirera och underlätta vid specialorder från fabrik. Exempelparaplyerna visar på olika trycktekniker och material som kan göras från endast 300 st på i stort sett alla våra paraplymodeller och tillval. De ska tillsammans med en matchande prislista vara ett säljhjälpmedel för dig, så att du enkelt kan svara direkt när din kund vill skapa ett unikt paraply!

SILVERCOATING

ALLOVERTRYCK

Ger glansig effekt på insidan.

I form av karta eller upprepad logo t ex.

REGNTRYCK

REFLEXKANT

TRANSFER

DIGITALTRYCK

VÄVD ETIKETT

RECYCLED PONGEE

Skiftar färg vid väta från vitt till valfri kulör

Tryck eller påsydd kant i reflekterande material

Vid många färger, skiftningar och pass

Passar vid fotografier och heltäckande tryck

Kan sättas på strap, eller inuti paraply.

Återvunnen pongee för den miljömedvetne

47


AD BRELLA

K O M PA K T PA R A P LY E R

Nyhe t! Lagerfärger

4035. Paraply Quick Ett vändbart och extra vindtåligt kompaktparaply i “golfparaplystorlek” med automatiskt upp- och nedfällning. Ett stadigt 8 panelsparaply som ger mycket skydd vid regn och tar liten plats när det är ihopfällt. Material: Pongee, metall/grafit-spröt Storlek: 122 cm i diameter, 35 cm ihopfällt Tryckstorlek: 26 x 10 cm Placering: Nederkant panel Antal

–99

100

250

500

1000

178,00

170,00

164,00

158,00

150,00

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Nu i fl färge er r!

Lagerfärger

2016. Paraply Wind Vändbart kompaktparaply med åtta paneler. 3-delat skaft, manuell uppfällning, tippar och topp i svart metall. Svart rakt trähandtag med handledsrem. Levereras i fodral.

Lagerfärger

2020. Paraply Skin Ett ihopfällbart kompaktparaply som både är exklusivt, kraftigt och extra vindtåligt. Sex paneler med automatisk upp och nedfällning. Handtag i greppvänligt gummi med handledsrem. Levereras med ett praktiskt designat fodral.

Material: Pongee, metallspröt Storlek: 100 cm i diameter, 27 cm ihopfällt Tryckstorlek: 23 x 5 cm Placering: Nederkant panel

Material: Pongee, metall/grafit-spröt Storlek: 99 cm i diameter, 31 cm ihopfällt Tryckstorlek: 26 x 8 cm Placering: Nederkant panel Antal

–99

100

250

500

1000

178,00

170,00

164,00

158,00

150,00

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

48

Antal

–99

100

250

500

1000

98,00

92,00

88,00

86,00

80,00

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.


AD BRELLA

K O M PA K T PA R A P LY E R

Nyhe t! Lagerfärger

2033. Paraply Key Ett stadigt vindtåligt kompaktparaply med grafitspröt och automatiskt uppfällning. Det har gummerat handtag med handledsrem och 8 paneler. Material: Pongee, grafitspröt Storlek: 96 cm i diameter, 32 cm ihopfällt Tryckstorlek: 23 x 9 cm Placering: Nederkant panel

Antal

–99

100

250

500

1000

124,00

110,00

104,00

96,00

32,00

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

2026. Paraply Ply

2028. Paraply Hand

2011. Paraply Super Micro

Kompaktparaply med åtta stycken 2-delade paneler, vilket gör det extra vindtåligt. Panelerna är kantade med ett 2 cm brett reflexband. Automatisk uppfällning, metallskaft och gummerat greppvänligt handtag med handledsstrap. Levereras i fodral med reflexkant.

Minimalt paraply med platt handtag för att ta minsta möjliga plats. Perfekt för rockfickan, handskfacket eller handväskan.

6-panelsparaply perfekt för handväskan. Manuellt med metallskaft, gummerat handtag och handledsrem. Levereras i matt gummerad låda.

Material: Pongee, metallspröt Storlek: 87 cm i diameter, 22 cm ihopfällt Tryckstorlek: 26 x 8 cm Placering: Nederkant panel

Material: Pongee, metall/grafit-spröt Storlek: 90 cm i diameter, 16 cm ihopfällt Tryckstorlek: 23 x 5 cm Placering: Nederkant panel

Material: Pongee, metallspröt Storlek: 98 cm i diameter, 40 cm ihopfälld Tryckstorlek: 20 x 5 cm Placering: Nederkant panel Antal

–99

100

250

500

1000

186,00

178,00

170,00

160,00

156,00

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Antal

–99

100

250

500

1000

Antal

–99

100

250

500

1000

114,00

110,00

104,00

98,00

94,00

Pris

90,00

82,00

78,00

74,00

70,00

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

49

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.


AD BRELLA

S TA N D A R D PA R A P LY E R

Lagerfärger

2019. Paraply Save Ett mycket prisvärt, och stadigt 8-panels paraply med automatisk uppfällning. Svart stålskaft och rakt EVA-foam handtag. Material: Pongee, metallspröt Storlek: 102 cm i diameter, 83 cm ihopfällt Tryckstorlek: 26 x 10 cm Placering: Nederkant panel Antal

–99

100

250

500

1000

74,00

64,00

60,00

58,00

56,00

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

2005. Paraply Force

2010. Paraply Style

2023. Paraply Joy

Vindtåligt och vändbart paraply med åtta paneler och ett skönt EVA-foam handtag. Reflexband påsytt i nederkant på varje panel för extra säkerhet.

Ett stilrent 8-panelsparaply med skaft och topp i aluminium. Rakt handtag i aluminium med gummiinslag. Automatisk uppfällning.

Färgglatt paraply i 16 paneler i regnbågens alla nyanser. Svart metallskaft och EVA-foamhandtag. Panelfärger kan variera, rådfråga oss!

Material: Pongee, metallspröt Storlek: 105 cm i diameter, 75 cm ihopfällt Tryckstorlek: 24 x 5 cm Placering: Nederkant panel

Material: Pongee, metallspröt Storlek: 102 cm i diameter, 84 cm ihopfällt Tryckstorlek: 7 x 25 cm Placering: Stående panel

Material: Pongee, grafitspröt Storlek: 100 cm i diameter, 86 cm ihopfällt Tryckstorlek: 23 x 5 cm Placering: Nederkant panel

Antal

–99

100

250

500

1000

138,00

130,00

124,00

118,00

114,00

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Antal

–99

100

250

500

1000

Antal

–99

100

250

500

1000

118,00

110,00

104,00

16,00

90,00

Pris

118,00

110,00

104,00

98,00

94,00

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

50

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.


AD BRELLA

S TA N D A R D PA R A P LY E R

Nyhe t! Lagerfärger

4035. Paraply Cee Stabilt 8-panelsparaply med ett grafitgrå-lackat skaft i aluminium. Automatisk öppning och vindtålig mekanism gör det extra tåligt i blåsigt väder. Det speciella handtaget är utformat för att kunna bäras på handleden, så man kan ha båda händerna fria. Material: Pongee, grafitspröt Storlek: 102 cm i diameter, 86 cm ihopfällt. Tryckstorlek: 26 x 10 cm. Placering: Nederkant panel Antal

–99

100

250

500

1000

126,00

118,00

112,00

106,00

100,00

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

2017. Paraply Class

2029 / 2030. Paraply Lux/Sthlm

2015. Paraply Black

Klassiskt paraply med J-handtag och trädetaljer. Automatisk uppfällning med åtta paneler. Skaft, tippar, topp samt J-handtag i trä. Tränyansen kan variera.

Exklusivt och extra vindtåligt paraply med gummerat handtag och dubbla tyger. 2030, Stockholm Edition: Svart utsida, ljusgrå insida med Stockholmskarta.

Ett läckert helsvart paraply med J-format gummerat handtag för extra bra grepp. Automatisk uppfällning. Metallplatta på spännet för diskret tryck eller prägling (präglad logo endast vid specialorder).

Material: Pongee, metallspröt Storlek: 105 cm i diameter, 86 cm ihopfällt Tryckstorlek: 23 x 7 cm Placering: Nederkant panel

Material: Pongee, kraftiga grafitspröt Storlek: 120 cm i diameter, 97 cm ihopfällt Tryckstorlek: 26 x 10 cm Placering: Nederkant panel Antal

Material: Pongee, metallspröt Storlek: 106 cm i diameter, 86 cm ihopfällt Tryckstorlek: 25 x 7 cm Placering: Nederkant panel

–99

100

250

500

1000

–99

100

250

500

1000

Pris

190,00

178,00

170,00

160,00

156,00

Antal

96,00

88,00

82,00

78,00

74,00

Pris Sthlm 190,00

178,00

170,00

160,00

156,00

Pris

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Antal Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

51

–99

100

250

500

1000

138,00

130,00

124,00

118,00

114,00

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.


AD BRELLA

I N N O VAT I VA PA R A P LY E R / G O L F PA R A P LY

Lagerfärger Lagerfärger

2031. Paraply Cone Unikt paraply som fälls ihop som en strut, åt fel håll, istället för traditionellt vis. Praktiskt vid folksamlingar och när man t ex stiger in i en bil. Den smarta designen gör att man blir minimalt utsatt för väta vid ihopfällningen då denna görs inåt och vattnet hamnar på insidan i stället för utsidan.

2027. Paraply Stream Ett annorlunda paraply som skyddar extra mot regn på ryggen. Strömlinjeformat 8-panels paraply med framskjutet handtag för hård vind. De främre panelerna är kortare och de bakre längre. Skaft, spröt och mekanism i grafit.

Material: Pongee, metallspröt Storlek: 105 cm i diameter, 80 cm ihopfällt Tryckstorlek: 26 x 8 cm Placering: Nederkant panel

Material: Pongee, grafitspröt Mått: 137/84 cm i diameter, 90 cm ihopfällt Tryckstorlek: 26 x 12 cm Placering: Nederkant panel Antal

–99

100

250

500

1000

148,00

138,00

134,00

130,00

126,00

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Pris

Antal

–99

100

250

500

1000

218,00

198,00

190,00

184,00

178,00

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Nyhe t!

Lagerfärger

2021. Paraply Save XL Ett prisvärt paraply i större modell. Ett vindtåligt paraply med 8 paneler och grafitskaft. Automatisk uppfällning och EVA-foam handtag.

2032. Paraply Mine

Material: Pongee, metall/grafit-spröt Storlek: 118 cm i diameter, 93 cm ihopfällt Tryckstorlek: 26 x 10 cm Placering: Nederkant panel

Antal

Lagerfärger

Ett prisvärt golfparaply med 14 mm skaft och spröt i grafit. Vändbart och vindtåligt för kraftiga vindar. Det har manuell uppfällning, EVA-foamhandtag och 8 paneler.

Material: Pongee, kraftiga grafitspröt Storlek: 130 cm i diameter, 97 cm ihopfälld Tryckstorlek: 26 x 12 cm Placering: Nederkant panel

–99

100

250

500

1000

Antal

–99

100

250

500

1000

110,00

98,00

94,00

92,00

90,00

Pris

126,00

118,00

114,00

110,00

106,00

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

52


AD BRELLA

G O L F PA R A P LY E R

Lagerfärger

2024. Paraply Golf Push Exklusivt och stadigt paraply med åtta stycken 2-delade paneler, vilket gör det extra vindtåligt. Automatiskt uppfällning, grafitskaft och gummerat greppvänligt EVAfoam handtag. Material: Pongee, kraftiga grafitspröt Storlek: 130 cm i diameter, 100 cm ihopfälld Tryckstorlek: 25 x 14 cm Placering: Nederkant panel Antal

–99

100

250

500

1000

210,00

198,00

190,00

178,00

170,00

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Pris

Lagerfärger

2025. Paraply Golf Vent Ett extra vindtåligt paraply med dubbla paneltyger, inte bara en snygg effekt, utan också funktionell! Ett färgstarkt innetyg med en svart utsida. Hålrum för luftflöde genom de 8-panelerna. Manuell uppfällning med kraftigt grafitskaft och greppvänligt gummerat handtag.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Material: Pongee, kraftiga grafitspröt Storlek: 129 cm i diameter, 100 cm ihopfälld. Tryckstorlek: 26 x 12 cm Placering: Nederkant panel Antal

–99

100

250

500

1000

210,00

198,00

190,00

178,00

170,00

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

2018. Paraply Stick

2012. Paraply Big

2014. Paraply Golf Silver

Ett 8-panels paraply i stor citymodell, kraftigt svart stålskaft och med en mekanism som är extra vindtålig och exklusiv. Automatisk uppfällning och med tippar och toppar i svart plast, rakt gummerat handtag för rätt känsla. Levereras i ett fodral med axelbärrem.

Ett extra stort paraply - hela 175cm i diameter! Vändbart och vindtåligt med grafitskaft och EVAfoam handtag. Manuell uppfällning.

Ett vindtåligt 8-panelsparaply i golfstorlek. Svart utsida och silverfärgad insida. Automatisk uppfällning med kraftigt grafitskaft och greppvänligt EVA-foam handtag.

Material: Pongee, kraftiga grafitspröt Storlek: 121 cm i diameter, 95 cm ihopfällt Tryckstorlek: 26 x 11 cm Placering: Nederkant panel Antal

–99

100

250

500

1000

170,00

164,00

156,00

150,00

146,00

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Material: Pongee, grafitspröt Storlek: 175 cm i diameter, 113 cm ihopfällt Tryckstorlek: 26 x 12 cm Placering: Nederkant panel

Antal

–99

100

250

500

1000

176,00

170,00

164,00

160,00

154,00

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

53

Material: Pongee, metall/grafit-spröt Storlek: 125 cm i diameter, 93 cm ihopfällt Tryckstorlek: 26 x 12 cm Placering: Nederkant panel

Antal

–99

100

250

500

1000

166,00

160,00

152,00

146,00

142,00

Tryck/färg 32,60

25,20

20,80

19,20

17,60

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.


AD WORK INTRO

AD work Trots en digitaliserad värld har vi fortfarande stort behov av att skriva och anteckna på papper. Dagligen. Som mäklare och konferensgäst, likväl som rörmokare och mässbesökare. I sortimentet AD work har vi samlat snygga blockomslag till konferensen, stilrena notebooks för mötet, praktiska PVC blockomslag till hantverkaren och färgglada anteckningsblock för giveaways. De har alla olika egenskaper; från ringmekanism och markörband till fickor, fack och avtagbara linjaler. Allt för att möta din kunds behov.

54


AD WORK BLOCKOMSLAG

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

7005. Blockomslag 600D A4

7007. Blockomslag File

7016. Blockomslag Snap

Blockomslag i 600 D-polyester med ficka på framsidan med möjlighet att brodera på. Dragkedja runt kanten och på flera fack inuti, där det även finns pennhållare och visitkortsfack samt instick för ett A4 block (ingår)

Blockomslag i “fuskläder” i A4-storlek med ringmekanism för hålade papper. Flera fack och fickor invändigt. Stängning med dragkedja och magnetomslag.

Blockomslag i mjukt vadderat PU material med en silkeslen tålig yta. Dekorsömmar och detaljer som tryckknappslås i grått. Inuti finns två fack lämpade för visitkort, pennhållare och instick för ett A4 block (ingår).

Material: Polyester Block: Linjerat A4 Mått: 25,5 x 35,5 cm Tryckstorlek: 16 x 21 cm Placering: Framsida Antal

–99

100

250

500

1000

138,00

130,00

124,00

118,00

114,00

Tryck/färg 20,00

14,80

12,80

10,60

9,20

52,00

46,00

42,00

40,00

38,00

Pris Brodyr

Schablon/brodyrkortkostnad tillkommer.

Material: PU Block: Linjerat A4 Mått: 29 x 35,5 cm Tryckstorlek: 7 x 5 cm Placering: Framsida / Klaff Antal

Material: PU Block: Linjerat A4 Mått: 25,5 x 33 cm Tryckstorlek: 20 x 19 cm Placering: Framsida / Baksida

–99

100

250

500

1000

210,00

196,00

190,00

180,00

170,00

Tryck/färg 20,00

14,80

12,80

10,60

9,20

Pris

Antal

–99

100

250

500

1000

110,00

98,00

94,00

90,00

84,00

Tryck/färg 20,00

14,80

12,80

10,60

9,20

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

7015. Blockomslag Strap Blockomslag i mjukt vadderat PU material med en silkeslen tålig yta. Dekorsömmar och detaljer som rygg och resorband i grått. Flera fack och fickor inuti tillsammans med pennhållare och instick för ett A4 block (ingår). Material: PU Block: Linjerat A4 Mått: 25 x 32,5 cm Placering: Framsida / Baksida Antal

–99

100

250

500

1000

110,00

98,00

94,00

90,00

84,00

Tryck/färg 20,00

14,80

12,80

10,60

9,20

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

55


AD WORK

BLOCKOMSLAG

Lagerfärger

7011/12. Blockomslag A6 Blockomslag i tålig PVC med plats för A6block. (ingår) Ficka på insidan. Populärt bland hantverkare, passar bra i benfickan. Material: PVC Block: 7011. Linjerat A6 / 7012. Rutat A6 Mått: 11 x 17 cm Tryckstorlek: 9 x 14 / 7,5 x 11 cm Placering: Framsida / Baksida / Insida Antal

–99

100

250

500

1000

34,00

31,00

30,00

29,00

28,00

Tryck/färg 19,20

10,20

9,20

7,60

7,20

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

7001. Blockomslag A7 Tåligt omslag i PVC med plats för A7 block. (ingår). Transparent plastficka på insidan. Populärt bland hantverkare, passar bra i bröstfickan. Material: PVC Block: Linjerat A7 Mått: 9 x 12 cm Tryckstorlek: 6 x 10 cm Placering: Framsida / Baksida Antal

–99

100

250

500

1000

28,00

26,00

24,00

23,00

22,00

Tryck/färg 19,20

10,20

9,20

7,60

7,20

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

7021. Blockomslag A4 Blockomslag i PVC med ficka på insidan. Instick för linjerat A4-block (ingår) och pennhållare. Material: PVC Block: Linjerat A4 Mått: 24 x 31 cm Tryckstorlek: 17,5 x 26 / 17,5 x 22 cm Placering: Framsida / Baksida / Insida Antal

–99

100

250

500

1000

38,00

36,00

34,00

32,00

30,00

Tryck/färg 19,20

10,20

9,20

7,60

7,20

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

56


AD WORK

NOTEBOOK

Lagerfärger

7014. Notebook Rule Ett genomtänkt anteckningsblock i A5 format med frostat plastomslag och linjerat spiralblock. Avtagbar linjal, 18 cm. Transparent ficka för t ex. kalender eller kontaktkort (12,3 x 19 cm) Pennhållare och gummisnodd för låsning. Material: Plast Block: Linjerat A5 Mått: 15,5 x 21 cm Tryckstorlek: 8 x 18 cm Placering: Framsida / Baksida Antal

–99

100

250

500

1000

48,00

44,00

42,00

40,00

38,00

Tryck/färg 20,00

14,80

12,80

10,60

9,20

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Lagerfärger Lagerfärger

7009. Notebook Touch A6+ Omslaget är tillverkat i PU-material med silkeslen gummerad yta. Ett resårband håller boken stängd. Markörband och pennhållare gör anteckningsblocket extra användarvänligt. Innehåller linjerat block på 80 sidor med 80 g papper. Material: PU Block: Linjerat A6+ Mått: 12,7 x 17,7 cm Tryckstorlek: 8 x 16 / 11 x 16 cm Placering: Framsida / Baksida Antal

–99

100

250

500

1000

32,00

29,00

27,00

25,00

Tryck/färg 19,20

10,20

9,20

7,60

7,20

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

57

Blockomslag i A4 format, tillverkat i PU-material med silkeslen gummerad yta. Ett resårband håller boken stängd. Markörband och pennhållare gör anteckningsblocket extra användarvänligt. Innehåller linjerat block på 80 sidor med 80 g papper. Material: PU Mått: Linjerat A4 Block: 21 x 29 cm Tryckstorlek: 16 x 26 cm Placering: Framsida / Baksida

36,00

Pris

7010. Notebook Touch A4

Antal

–99

100

250

500

1000

44,00

38,00

36,00

34,00

30,00

Tryck/färg 20,00

14,80

12,80

10,60

9,20

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.


AD SPECIAL

INTRO

AD special Sortimenten vi presenterar under AD cap, AD care, AD carry, AD umbrella och AD work har vi på lager. Genom eget tryckeri och egen brodyr kan vi själva profilera dessa produkter. I sortimentet AD special presenterar vi produkterna där vi erbjuder dig skräddarsydda speciallösningar som vi beställer direkt genom vårt breda nätverk. För dig betyder det egentligen bara att leveranstiden i vissa fall blir något längre. I övrigt är möjligheterna oändliga samt kvalitet och service desamma.

58


AD SPECIAL

SEASON

Nu ännu i fl färge er r! (vid 1 00 st )

Fabriksleverans

Brassestol m mugghållare Special Stadig brassestol med tyg av 600D polyester och förstärkt stålram. Burkhållare och fällbar i två lägen för att göra det extra behagligt! Leveranstid ca 3 månader. Kontakta oss för skeppningsschema över båtar och sista orderdatum.

Ramfärger

Material: 600D Polyester Mått: 50 x 85 cm

Tygnyanser

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

Antal Pris Tryck/färg

Fabriksbeställning gör det möjligt att välja på upp till 26 olika färgnyanser på tyget samt flera andra färger på ramen.

59

100

300

500

1000

230,00

220,00

210,00

198,00

8,00

6,00

4,00

4,00

Schablonkostnad 580 kr/färg och motiv.


AD SPECIAL

SEASON

Lagerfärger

5101. Brassestol m mugghållare Stadig brassestol med tyg av 600D polyester och förstärkt stålram. Burkhållare och fällbar i två lägen för att göra det extra behagligt! Material: 600D Polyester Mått: 50 x 85 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm Placering: Framsida / Baksida Antal

–99

100

250

500

1000

250,00

240,00

230,00

226,00

220,00

Tryck/färg 40,00

38,00

36,00

34,00

32,00

Pris

Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

60


AD SPECIAL

T R AV E L

Valfri PMS-färg från 50 st

8701. Bagagetag i gummi Bagagetag i mjuk gummiliknande PVC, med 3D-effekt. Adresskort på baksidan och strap för att fästa i väskan. Skräddarsy med egen PMSfärg och upphöjd logo redan från 50 st. Finns ej i lager - Leveranstid ca 3-4 veckor. Material: PVC Mått: Liten 8 x 5 cm / Stor 10,5 x 6,5 cm Tryckstorlek: 6,5 x 3,5 / 9 x 5 cm Placering: Framsida Antal

50

100

200

500

1000

Pris liten

76,00

56,00

42,00

36,00

29,00

Pris stor

80,00

60,00

46,00

40,00

33,00

(Pris inkl fyra tryckfärger) Schablonkostnad 700 kr/ färg och motiv.

Valfri PMS-färg från 100 st

Valfri PMS-färg från 50 st

8505. Bagagevåg fabrik

8502. Bagageband

Bagageband med kombinationslås och inbyggd våg som kan väga upp till 40 kg. Idealisk reklamplats med repeterande logor runt bandet, då väskan cirkulerar på bagagebandet. Vid fabriksorder levereras bandet efter önskad PMS färg och ett repeterande 1-färgstryck ingår. Det går även att färga in handtagsstrapen i en avvikande färg mot en tilläggskostnad. Manual och batteri ingår. Leveranstid ca 3-4 veckor efter godkänt korrektur. Minsta beställningsantal 50st

Bagageband med kraftigt spänne. Med eller utan kombinationslås. Skräddarsy med egen PMS färg och tryck redan från 50st. Idealisk reklamplats, då det åker runt på flygplatsens transportband för alla väskor.

Material: Polyester Mått: 160 x 50 cm Tryckstorlek: Repeterat, maxhöjd 4,5 cm Placering: Band/strap Antal Pris

–99

100

200

500

RING FÖR PRIS!

Finns ej i lager - Leveranstid ca 3-4 veckor. Material: Polyester Mått: 160 x 5 cm Tryckstorlek: Repeterat, max höjd 4,5 cm Placering: Bandet (repeterat 1-färgstryck ingår)

Antal Pris 1000

50

100

200

500

1000

64,00

53,00

42,00

36,00

33,00

(Pris inkl 1-färgstryck) Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv. Extra tryckfärg 5 kr/färg.

61

Med vetskapen om att vi CSR-godkänt våra leverantörer, kan du hålla huvudet högt när du bär en keps från AD company. adcompany.se


AD SPECIAL

LOGOBAND

Gör ditt eget logoband. Färg/ytskikt (valfri PMS-färg från 100 st)

Låg kostnad, låg vikt, lätt att ta med sig och massor av användningsområden. Logoband är funktionell profilreklam i alla avseenden. Och möjligheterna till funktioner och profilering är många – utrusta efter eget önskemål. Valfri PMSfärg på både band och tryck från 100 st. Repeterat enfärgstryck runt bandet ingår. Leveranstid 3-4 veckor. Kan det bli enklare?

Säkerhetsfäste ingår 1-färgstryck ingår

Karbinhake ingår

PVC FICKOR

170mm

148mm

65mm

80mm

TILLBEHÖR

96mm

105mm

100mm 109mm

Snabbfäste

Sprängring

Mobilsnöre

Avtagbart mobilsnöre

Liten liggande plastficka

Stor stående plastficka

96mm

115mm

65mm

70mm

Kraftig karbinhake

Flasköppnare

Jojo

Mountainhook

MÄRKNING

Liten stående plastficka

Kontakta oss för val av egen storlek

YTSKIKT

Screentryck

Flerfärg

Tvåsidig

PVC

Sublimering

Invävt

Reflex

Transfer

Polyester / Extra soft satinband

R-PET

Vävd med påsytt satinband

Vi tar ansvar och levererar aldrig ett logoband utan säkerhetsfäste. Därför ingår det alltid när du handlar logoband hos oss!

62


AD SPECIAL

LOGOBAND

TILLBEHÖR SPECIAL

Valfri PMS-färg från 100 st

Logoband Standard Logoband 900 mm långt, inklusive 1-färgstryck, karbinhake och säkerhetsfäste. Leveranstid ca 3-4 veckor. Antal

100

300

500

1000

10 mm

17,90

12,20

10,00

8,40

15 mm

18,20

13,00

10,60

8,80

20 mm

18,40

13,80

10,90

9,50

25 mm

18,80

14,20

11,70

9,90

Extra tryckfärg: 0,80 kr/st Schablonkostnad 700 kr/färg och motiv.

Avtagbart mobilsnöre Extra soft satinband Flasköppnare Jojo Kraftig karbinhake Mobilsnöre Mountainhook Plastficka liten liggande Plastficka liten stående Plastficka stor stående PVC-tag Reflexband Snabbfäste Sprängring Vävd med påsytt satinband

1,70 kr/st 1,00 kr/st 11,80 kr/st 14,00 kr/st 3,60 kr/st 1,20 kr/st 7,00 kr/st 4,00 kr/st 4,00 kr/st 8,00 kr/st Offert 4,00 kr/st 1,70 kr/st 0,90 kr/st Offert

Leveranstid ca 3-4 veckor efter godkänt korrektur. Expressleverans möjlig mot ett tillägg på 35% på grundpriset. Rågfråga oss!

För omgåe nd levera e ns!

Valfri PMS-färg från 100 st

Logoband Sublimering Sublimeringstryckt band, 900 mm. Extra soft band där trycker ligger i bandet. Karbinhake och säkerhetsfäste. Leveranstid ca 3-4 veckor. Antal

Lagerfärger

100

300

500

1000

10 mm

23,80

21,00

16,40

13,80

15 mm

25,00

21,80

17,40

15,00

20 mm

25,80

23,00

17,80

15,80

25 mm

27,00

25,00

18,60

16,80

8501. Logoband Lager

Startkostnad 1290 kr/logga. Extra tryckfärg: 0,80 kr/st

Svart standardband med karbinhake och säkerhetsfäste, utan märkning. (plastficka tillbehör) Material: Polyester Mått: 90 x 2 cm

Schablonkostnad 700 kr/färg.

Antal Pris

–99

100

250

500

1000

28,00

24,00

20,00

16,00

16,00

Bra miljöv al!

Valfri PMS-färg från 100 st

Valfri PMS-färg från 100 st

Valfri PMS-färg från 100 st

Logoband Tubvävt

Logoband R-PET

Logoband Instickad logo

Tubvävda logoband, 900 mm långt inklusive 1-färgstryck, karbinhake och säkerhetsfäste. Leveranstid ca 3-4 veckor.

Vävt logoband i återvunnen polyester, så kallad R-PET. 900 mm långt inkl. 1-färgstryck, karbinhake och säkerhetsfäste. Leveranstid ca 3-4 veckor.

Logoband med instickad logo i 1-färg med karbinhake och säkerhetsfäste. (Max 2-färgslogo) Leveranstid ca 3-4 veckor.

Antal

100

300

500

1000

Antal

100

300

500

1000

100

300

500

1000

10 mm

23,00

18,40

15,80

13,00

10 mm

18,60

16,80

14,40

11,60

10 mm

17,90

13,60

10,80

9,20

15 mm

23,80

19,00

16,40

13,80

15 mm

20,00

18,20

15,50

12,60

12 mm

18,20

14,20

11,60

9,70

20 mm

24,40

19,80

17,00

15,00

20 mm

21,60

19,60

16,60

13,60

15 mm

18,50

15,00

12,90

10,90

25 mm

25,00

21,00

17,80

15,80

25 mm

23,00

21,00

17,80

14,40

Antal

Extra tryckfärg: 0,80 kr/st Schablonkostnad 700 kr/färg.

Extra tryckfärg: 0,80 kr/st Schablonkostnad 700 kr/färg.

63

Extra tryckfärg: 0,80 kr/st. Vävkort 2 590,00 kr.


AD SPECIAL

PINS

Pins – en exklusiv bärare av varumärke eller budskap Alla bär dem, alla uppskattar dem, alla ser dem. Från fotbollsfans och rocknördar till bankdirektörer och ordensbröder – enkel att ha på sig, exklusivt uttryck och uppskattad gåva. Självklart kan du få din pin precis som du vill ha den.

Stansad

Mjuk emalj

Stansat pins med bakgrunden i matt plätering och upphödja detaljer i “glänsande” plätering. Används för att framhäva logon lite extra och skapa en spännande effekt. Går även att få hela pinset i matt eller hela pinset “glänsade”. Kan fås i valfri form och storlek.

Stansad pins med mjuk emalj. Med eller utan epoxy - överdrag. Används när vissa detaljer ska vara “upphöjda” i metall och vissa i färg. Kan fås i valfri form och storlek.

PRIS: RING FÖR PRIS!

Tryckt Offset-tryckt pins med eller utan epoxyöverdrag. Används vid detaljerade eller rastrerade logor. CMYK-tryckt pins med epoxyöverdrag. Används vid fototryck eller vid många färger. Kan fås i valfri form och storlek. PRIS: RING FÖR PRIS!

3D Formgjuten metall

2D PVC

Formgjuten metall i 3D. Kan fås i olika ligeringar. Valfri form och storlek.

Formgjuten PVC i olika nivåskillnader. Även passande som mobilsmycke, magnet eller nyckelring. Kan fås i valfri form och storlek.

PRIS: RING FÖR PRIS!

PRIS: RING FÖR PRIS!

64


AD SPECIAL

PINS

Med vetskapen om att vi CSR-godkänt våra leverantörer, kan du hålla huvudet högt när du bär en keps från AD company. adcompany.se

Fjärilslås

Nål

Ett så kallat fjärilslås på baksidan i samma färg som metallen – guld- eller silverpläterat.

Nål med “stopp” som skydd, i samma färg som metallen – guld- eller silverpläterat.

PRIS: RING FÖR PRIS!

PRIS: RING FÖR PRIS!

Valfritt fotomotiv från 300 st

Valfri plätering från 100 st

7204. Microfiberduk

8603. Kundvagnsmynt

Putsduk av polyestermaterial – microfiber – för putsning av mobiltelefon, glasögon, kameralins, dataskärm m.m. Specialbeställs med möjlighet till digitaltryck av logo eller foto. Levereras med funktionsbeskrivning.

Kundvagnsmyntet i form av en 5-krona eller 10-krona. Präglad eller tryckt logo på en eller båda sidor. Kundvagnspoletten kan göras helt efter Din kunds önskemål. Levereras med karbinhake och sprängring.

Finns ej i lager - Leveranstid ca 3-4 veckor. Mått: Standard 15 x 10 / 15 x 15 cm Placering: Framsida / Baksida Tryck sida 2: + 4 kr

Finns ej i lager - Leveranstid ca 3-4 veckor. Mått: Ø 2,85 cm / Ø 2,05 cm Placering: Framsida / Baksida

Antal

300

500

1000

Antal

Pris 15 x 10 cm

15,00

13,00

11,00

Pris

Pris 15 x 15 cm

16,00

14,00

12,00

Schablon 700kr / sida

65

100

250

500

RING FÖR PRIS!

1000


Vår sajt gör det enklare för dig Besök oss på webben. Som inloggad på AD companys webbplats aktiverar du ett kraftfullt arbetsverktyg som hjälper dig i din vardag, såsom lagersaldo, tidigare lagda ordrar, och korrekturmallar bland annat. Nu får du äntligen full kontroll över din affär.

Öppe t dygne t runt!

På adcompany.se har vi öppet dygnet runt. Neutrala order som läggs innan kl 14.00 skickas alltid samma dag.

AD company Årets leverantör symbol

Pa

CSR Vår CSR-märkning garanterar produktion från en CSR-godkänd fabrik. För att bli godkänd krävs det att man uppfyller krav vilka har sitt ursprung ILO:s konventioner och FN:s mänskliga rättigheter.

Årets leverantör Promotionbiet har instiftats av Svensk Branschförening Profiloch Reklamartiklar för att uppmuntra företag som visar kraft, innovationsförmåga och kreativitet. År 2015 fick AD company priset Årets leverantör.

r ti

cipa nt of BS

CI

BSCI BSCI är ett näringslivsdrivet initiativ för företag som vill förbättra arbetsvillkoren i sina globala leverantörskedjor. BSCI sammanför hundratals företag kring en gemensam uppförandekod.

26000 ISO 26000 AD company är bl a verifierade i socialt ansvarstagande enligt ISO 26000. Enkelt uttryckt kan man säga att standarden beskriver planen för att skapa en bättre framtid.


Generella villkor • Angivna produktpriser i katalogen är rekommenderade cirkapriser, exklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar, tryckfel och slutförsäljning. • Angivna tryckpriser avser ett tryck i en färg inom angiven tryckstorlek. Schablon-/ återuppsättningskostnad tillkommer per färg och motiv. • Angivna brodyrpriser avser en brodyr per produkt inom angiven brodyrstorlek. Brodyrkorts-/återuppsättningskostnad tillkommer per brodyr. • Underupplagetillägg tillkommer i de fall beställt antal är under tryckminimum. Generellt sett under 50 st, med undantag för några produkter. Se separat nettoprislista eller ring oss för mer information. • Kunden ansvarar för att insända original är riktiga, att korrektur och eventuella utfallsprov granskas och godkänns/kommenteras inom tre arbetsdagar för att leveranstiden inte ska påverkas. • Vår normala leveranstid på lagerprodukter med märkning är ca 2–3 veckor efter godkänt korrektur. Se din orderbekräftelse i samband med order för uppskattad leveransvecka. Lagerprodukter utan märkning skickas samma dag, då order inkommer före kl. 14.00. • Önskar du leverans direkt till slutkund med dig som avsändare, inga problem, vi löser det! Vill du ha leverans till en viss tidpunkt? Ange datum i din order. Vi gör allt för att möta dina önskemål. Närheten till eget tryckeri/broderi gör oss flexibla. • Katalogen representerar främst de produkter vi lagerhåller. Men du kan självklart göra fabriksbeställningar inom det vi kallar AD solution; produkter utanför vårt standardsortiment – t ex flipflops, sportväskor, liftkortshållare eller hängmattor. Eller inom AD special; skräddarsydda produkter som utgår från vårt standardsortiment – t ex infärgad bomullskasse med dubbla handtag och kundanpassat mått eller en mössa med instickat mönster och hangtag med företagsinfo på. Möjligheterna är oändliga. Hör av Dig, vi har lång erfarenhet och stort kontaktnät. • Fraktuppdelning är möjligt mot en tilläggskostnad.

Design och produktion GRAND PUBLIC Foto Patrik Svedberg


Håll utkik efter den här symbolen. Då vet du att produkten kommer från en CSR-godkänd fabrik.

AD company Sweden AB P.O. Box 3039. SE-550 03 Jönköping, Sweden Tel +46 (0) 36 18 85 85. info @ adcompany.se www.adcompany.se

FÖR BESTÄLLNING KONTAKTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE

Ad company kuvasto 2017  
Ad company kuvasto 2017  

AD Company liikelahjat tarjoaa Mediawear. www.mediawear.fi / puh. 0207107470 / info@mediawear.fi Ota yhteyttä!

Advertisement