Page 1

2014

fredag 25. april og lørdag 26. april i Lofothallen

■■ 15 trillebårer med laminat trekkes blant de 100 første som kjøper billett på fredag

■■ Vinn oppussing av soverom på inngangsbilletten: Verdi kr 15.000,■■ Knallgode timetilbud begge messedagene

Barneforestilling med Kod og Tod fredag og lørdag

■■ Offisiell åpning ved Ole Einar Bjørndalen

- du kan stole på fagfolk-


2

LEDER

UTSTILLERE ● Byggern Plannja & Flisekompaniet

● Sparebank1 ● H. Johnsen ● Galleri Uvær

● Lofoten Hagesenter AS ● Expert Leknes

● XL Bygg Luna & Talgø

A

lle gode ting er tre - og vi gjør oss for tredje gang klar til å åpne dørene for Lofoten Bolig og Interiørmesse i Lofothallen.

Vi - er fortsatt Leknes Fotballklubb, Byggern og XLbygg – som samarbeider om å fylle Lofothallen med flotte deltakere, en smakebit av årets trender for inne og ute , aktiviteter og moro for ungene, gode messetilbud rundt på standene og trekking av fine premier.

Å

rets messe får en liten vri fra de to første år, og blir ei rein salgsmesse med masse flotte messetilbud fra de ulike deltakerne. Flotte åpningstilbud og timestilbud i løpet av messedagene – du finner mange av tilbudene her i avisa, men enda flere når du besøker messa. Hovedpremien er en oppussingspremie blant alle de som kjøper billett til messa – premien trekkes mot slutten av siste messedag. Og har du besøkt oss begge dager – er vinnersjansen dobbelt så stor …… Dette bør du ikke gå glipp av !!

I

tillegg får vi som de fleste nå vet - storfint besøk på den første messedagen når tidenes vinterolympier, Ole Einar Bjørndalen, kommer for å være sammen med oss. Programmet er i skrivende stund ikke helt fastlagt - men vi regner med at det byr seg mulighet både for autograf og bilde.

G

od hjelp fra LFKere på alle nivå gjør det mulig å gjennomføre arrangementet – noe vi i arrangementskomiteen er utrolig takknemlig for. Foreldre, spillere, trenere , ledere stiller opp på dugnad både dag og natt, og gjør sitt til at dette skal bli en flott opplevelse både for deltakere og besøkende . Engasjementet og innsatsviljen fra våre egne er det moro å følge med på - og vi er stolte over å være en del av denne dugnadsgjengen.

V

i takker LFK’s hovedsponsor Lofot-Tidende som har hjulpet oss med produksjonen av årets messeavis - og takker nettopp deg som leser dette for at du tar deg en tur på messa til helga! Vi gleder oss til lange, innholdsrike og artige dugnadstimer på messa ! VELKOMMEN!

● Vestvågøy Asvo ● Jotun

● A. Berg AS

● Verisure Boligalarm AS

● Asak Miljøstein

● Lofotsnekkeri

● Aqua for You

● Botek AS

● Kjell Horn AS

● Møbelringen

● Gretes Handarbeid

● Finstad Glass

● Huset Glass og Interiør ● Alf Brekken og sønner AS ● BSH -Marbodal/ Siemens ● Storeys

● Elkjøp Leknes ● BlinkHus Ballstad Bygg

● Ballstad Entreprenør

● Til Bords, Svolvær

PROGRAM FREDAG 25. APRIL 13.00 Dørene åpnes for publikum 15.00 Offisiell åpning v/Ole Einar Bjørndalen og ordfører Jonny Finstad. Trekning av 15 trillebårer med laminat 17.00 Barneforestilling med Kod og Tod 19.00 Messen stenger LØRDAG 26. APRIL 10.00 Dørene åpnes for publikum 14.00 Barneforestilling med Kod og Tod 16.00 Kunngjøring av vinneren som vant oppussing av soverom Trekning av sykkel fra XL Bygg 17.00

Messen stenger

Åpen kafé med varm mat. Hoppesklie for barna.

Marianne Larsen Arrangementskomiteen, LFK

Inngang kr. 100,Barn u/16 år gratis

Utgiver: Leknes FK Ansvarlig redaktør: Marianne Larsen. Teknisk produksjon: Lofot-Tidende. Trykk: K. Nordahls Trykkeri AS


TIMESALG FREDAG 25. APRIL

Byggma baderomsplate Denver White 3091-F24 pr. kvm

Kl. 16-17

Kl. 18-19

SmartFan ord.pris 1.990,-

1.239,-

299,LØRDAG 26. APRIL

Kl. 10-11

Nilfisk c.100 ord.pris 990,-

590,-

Kl. 13-14 Talgø Royal Impregnert 28x145 m/50 års råtegaranti

Kl. 15-16

Langlo garderobeløsning

Kl. 11-12

-35%

Kl. 14-15

1.690,-

-25%

Milwaukee Bor/skrutrekker ord.pris 2.490,-

1.499,-

Lekestativ Swing m/rutsjebane 2,3 m ord.pris 3.090,-

Kl. 16-17

Sideseil/levegg 300x160 ord.pris 1.495

990,-

3


4

Lei av lokale å vaske? Din

Vi gjør jobben for deg! eiendomsmegler Inngå oppdrag med oss på Boligmessa og vi står for utvasking av din bolig.

Din lokale eiendomsmegler Fredrik Bakkejord – tlf. 971 09 321 – fredrik.bakkejord@eiendomsmegler1.no

eiendomsmegler1.no

M E S S E P R I S E R H O S K J E LL H O R N AS

GODE MESSETILBUD ved kjøp av kvalitetsprodukter fra Hans Grohe

-25%

UTESPA FRA VIKINGBAD Ekstra gode tilbud under messedagene Flere modeller

-25% n til: Velkomme

Elvegårdsveien 5, 8370 Leknes ‡ Tlf. 760 55 250


5

- Trening avgjør ikke hjemplassen Velkommen til Lofoten. Er dette ditt første besøk i Lofoten? Nei, jeg har faktisk vært i Lofoten en gang før. Det var også i regi av XL-BYGG, men den gangen var det dårlig vær og det var lite jeg fikk sett. Derfor håper jeg på bedre vær denne gangen slik at jeg kan få sett Lofoten fra sin beste side. Du skal jo som kjent åpne messa, som fokuserer på bolig og interiør. Er du en Handyman som vet hvordan man bruker hammer og sag? Tja, det vet jeg ikke. Det er nok mange som er bedre med hammer og sag enn meg, men i mine yngre dager jobbet jeg faktisk sammen med treneren min et par måneder om sommeren og var med å snekre og bygge hus. Jeg kan ikke kalle meg snekker, men fungerte vel mer som håndtlanger. Lofoten og Leknes er jo ikke verdens navle akkurat, og Leknes Fk er en breddeklubb. Hvordan ser du på muligheten for at en idrettsutøver fra Leknes skal kunne nå et nivå i nærheten av det nivået du konkurrerer på? Stedet du kommer fra er ikke viktig, det er fult mulig å komme fra Leknes og å bli toppidrettsutøver. Det viktigste er å være seriøs i treningsarbeidet og legge ned mange timer med trening. Det er helt nødvendig for å bli virkelig god. For idrettsklubben er det viktig å skape et godt miljø, det er motiverende å være i en stor treningsgruppe. Når det gjelder konkurranser er det viktig å gjøre en grundig jobb i forkant og stille optimalt forberedt når konkurransedagen er der. Du er jo primært skiskytter, men er så rask på ski at du deltatt i verdenscupen i langrenn mange ganger, og sågar vunnet et verdenscuprenn i langrenn i

2006. Startet du som langrennsløper før du etter hvert tok med deg geværet på ryggen, eller var det skiskyting som var tingen helt i fra starten av? Jeg startet med langrenn, og prøvde skyting for første gang når jeg var åtte er gammel. Jeg begynte imidlertid ikke med systematisk skytetrening før jeg var 12-13 år. Dette var omtrent samtidig med at jeg bestemte meg for å satse for fullt på idrett. I barn/ungdom drev jeg med forskjellige idretter. Jeg var med på friidrett, og da spesielt løping. I tillegg syklet jeg en del, spesielt på Off road-sykkel. Som alle andre drev jeg jo også meg fotball. Ettersom jeg var innom mange idretter ble det ganske mange timer med trening i uka, alt fra 7-8 til rundt 20 timer. Hva med kosthold og hvile? Fokus på kosthold i og hvile har nok økt betydelig med årene og er mye viktigere nå enn da jeg var yngre. Jeg merker spesielt at kroppen nå trenger lengre tid til restitusjon. Som toppidrettsutøver må man ofre ting som andre tar for gitt, som det å dra på fest med venner, ferieturer, feire høytider med venner og familie, strenge dietter osv. Det er klart det har sin pris å være toppidrettsutøver. Med rundt 300 reisedager i året, skulle jeg svært gjerne hatt mye mer tid til å være sammen med familien min. Det er nok det jeg savner mest. De fleste av oss har jo gått på ski, og har en viss fornemmelse av hvordan det må trenes for å bli en god skigåer. Men hva med skytingen? Hvordan trener man opp konsentrasjonen? For å bli en god skytter er det viktig å drive regelmessig fysisk trening. I tillegg må det drives mye basisskyting. Når dette begynner å komme på plass må teknikker for å beherske skyting med høy belastning / høy puls trenes inn.

I tillegg er den mentale delen viktig. Når du kommer inn til standplass på for eksempel fellesstart må du klare å gjøre en god prestasjon under stort press. Du er jo ikke den eneste i familien som har hevdet seg i skiskyting, din eldre bror Dag har også vært på landslaget i skiskyting. Hvor viktig har familien vært? Det har vært veldig viktig. Dag var jo et forbilde for meg i yngre år og jeg så opp til han. Konkurransen mellom oss var knallhard, men samtidig hadde vi en analytisk tilnærming til idretten vår og utvekslet erfaringer på hva vi hadde gjort bra og hvor det var mulig å forbedre seg.

Det er ikke tvil om at jeg ble pushet mye av konkurransen mot han i mine yngre dager. Du har jo meldt at du ikke er helt ferdig som skiskytter enda. Men en dag vil det jo være slutt. Hvilke planer har du for «pensjonist- tilværelsen»? Du bor jo for tiden i Østerrike. Vil det bli flytting hjem til Norge? Jeg har jo flyttet til Østerrike og det er det som er hjemmet mitt nå. Utgangspunktet er derfor at jeg fortsatt skal bo der. Etter at jeg er ferdig med skiskytingen ønsker jeg meg imidlertid jeg jobb jeg trives i, og kan jo derfor hende at jeg havner i en annen del av Europa. Og i så fall, hva må til for at vi

skal kunne lokke deg til Lofoten? He, he det blir nok litt krevende. Jeg må vel innrømme at det pr. dato ikke er av de stedene jeg har sett det som mest sannsynlig å slå rot. Jeg har imidlertid hørt en god del positivt om Lofoten, og kommer gjerne tilbake på besøk avslutter en travel idrettsmann. Han ble intervjuet pr. telefon mens han ventet på bagasjen sin etter et besøk i Moskva. Etter turen til Lofoten er det New York som står for tur før neste sesong innledes med en lengre treningssamling i varmere strøk.

Bengt Gulbrandsen


4

6

VI ER MED PÅ MESSA! Masse vürnyheter fra Vürjakker • lettbukser • shortser Langlien lettbukse dame og herre

499,-

Kreer Dekorer Imponer

Bestselger!

Velkommen til vĂĽr stand for gode messetilbud Fra Eminence Lysestaker H:30,5 cm 299,- H:35,5 cm349,H:40,5 cm 399,-

299 Sjekk prisen!

Rask og jevn varmefordeling

Fritidssko herre

Fra

873,-

599

PFOA-

FRI

Alle vĂĽ re kasse roller og ste kep anner er PFOA-frie!

Professional

"NĂśt-PGPUHBUBt4WPMWÂ?St5MGtXXXUJMCPSETOP

MANGE GODE MESSETILBUD

Vi har stillas. Kontakt Jarle Olsen pĂĽ tlf. 756 54 500 / 906 69 934

Grete´s Hündarbeid Tlf. 76080901 8370 Leknes


7

Vi er nå medlem i BLINK HUS Norges største boligbygger! BALLSTAD BYGG er blitt medlem av den landsdekkende huskjeden Blink Hus. For deg som kunde betyr det at du vil kunne dra nytte av vår kunnskap og erfaring som lokal utbygger, i tillegg til det Blink Hus bidrar med. Du får fortsatt de gode samtalene, vår evne til å lytte og det å gjøre drømmer til virkelighet. Du har mulighet til å være med som arkitekt og skape din egen signatur på boligen din, både utvendig og innvendig. Alt du trenger er vårt team som gjør jobben for deg, og som gir deg det resultatet du ønsker. Engasjerte, erfarne og faglærte tømrere og byggmestere realiserer boligdrømmen.

Bestill

Vi er nå stolt boligleverandør av Blink Hus i Lofoten.

gen på katalo -hus.no link www.b

Vi ønsker å inspirere deg med den nye Blink Hus katalogen. I år er det flere og flottere hus enn noen gang. I tillegg til boligene, kan du lese hjemme hos-reportasjer og få en rekke tips i forhold til alle valgene du kan gjøre når du skal bygge hus.

Storvollveien 45, 8370 Leknes, Tlf.76 05 50 00,E-post: bb@ballstadgruppen.no www.ballstadbygg.no

Vårt søsterselskap Ballstad Prosjekt utvikler boligtomter og prosjekter som bygges av Ballstad Bygg. Ta kontakt for mer informasjon.

Laukvik - hyttetomter ved sjøen.

Tlf. 916 32 680 - epost: ob@ballstadgruppen.no www.ballstadprosjekt.no Havna - Bo ved havkanten nær Leknes Sentrum.


8

Trender for vår /

Trender kommer og går … noen er varige, andre drar fort f

Det er ikke alltid lett å finne sin stil, men jeg tenker at det viktigste er å finne noe man føler seg hjemme i . Om eller ei. Man skal trives i sitt eget hjem. Kjenne at man kan slappe av og finne roen… Da er det ikke så viktig o ”kataloghjem” eller litt ”90-talls”.

M

en om man først har bestemt seg for å rnye, eller pusse op fornye, opp, er det noen eleent er man bør tenke te ten ment gjennom: Først g fremst må man h og ha et budsjett, og så obbe ut fra d det. jobbe Ny tapet eller male male, hvordan passer det nye til de ”gamle m møblene” må de pusses opp…eller byttes u ut? Bytte gulv? Byt Passer det nye til resten av huset ?

Farger er vel det som gjør den største endringen, man kan gjerne gå for noe som er sprekt og synes, men likevel tenke helhet. Det kan ofte lønne seg med en nøytral hovedfarge, for så å ta inn fargerike element, som puter, pledd og annet interiør, men det fleste har ikke økonomi til å bytte ut alt. Da er redisign en flott mulighet.

Tenk gjenbruk! Sy om, mal om, bruk igjen på en ny måte! Mixs og skap kontraster, mykt og hardt, grove overflater mot myke flater, som marmor mot grov betong eller silke mot lin… kontraster skaper en flott dynamikk. Det kan fort bli kjedelig om alt går i samme fargetoner og samme materialer. Men det viktigste rådet jeg vil gi er: Sett i gang! Det er ikke så vanskelig som man gjerne tror, men vær tålmodig og nøyaktig , det lønner seg. Søk kunnskap hos lokale forhandlere, spør og grav, hent inspirajon i blader og på nettet, lån med prøver hjem, om man er usikker, og tenk helhet! Litt om de tre tydligste trendene vi ser fremover. Viktig å huske på at det er fullt lov å mixe å matche, det er du som skal bo og trives der !

Trend:

Pudder /Pastell Denne stilen er lys og delikat, støvete pudderfarger i rosa, grønn/turkis og blålige farger, gjerne sammen med forskjellige gråtoner. Stilen er søt, men ikke så sukkersøt som vi kanskje har sett i chabby chic … stikkordet er renere linjer og enklere former. Materialer som marmor, betong og lyse tresorter. Grafiske mønstre, i enkle rene former, mye diamantmønster, Harlekinruter og andre lignende mønstre. Denne stilen kan være en fin overgang, om man vil gå litt bort fra den kanskje litt på hell chabby chic stilen, med masse blonder og blomster mønster...

Retro Lenge leve retro og gjenbruk! Retrostilen med glade lekne farger henger fortsatt med, nytt og gammelt, gjerne i ny drakt, her er det meste l”lov” . Gå på skattejakt, på loppemarked og i kjeller og loft, søk gjerne på kjøp og salg på nettet, og du vil finne mange skatter ! Retrotapeter i kominasjon med nytt og gammelt, farger som jade, blågrønne toner hører ofte med til denne stilen, samt brente oransje / bruntoner. Men også renere klare gladfarger som rosa og turkis, sitrongul osv. Stormøstrete stoffer og puter. Interiøret er ellers preget av lekenhet. Kombinasjoner med gamle teak møbler og nyere materiale er flott, bland gjerne inn elementer av kobber .

Eksklusiv Denne stilen er preget av mørkere farger, eksklusive materialer som kobber, gull og bronse. Stoffer i tung fløyel, silke og paljetter, varierende gråtoner i kombinasjon med varme brune/ oransje farger til dyp purpur eller burgunder. Man ser også her rene grafiske mønstre, men bland gjerne inn barokke ”gamle”mønstre . For eksempel: Gammel, kraftig ramme, med en grafisk art deco tapet inni. Enkelt og rimelig å lage selv. Mørke tresorter, kombinert med kobberelementer understreker denne stilen. Men husk det finnes mange stiler og retninger å velge, ingenting er helt feil, i hvert fall ikke så lenge man selv trives ! Og husk bommer man på en farge på veggen... er det bare å male over..!

Tone Kvamsdal Gnist Eksponering.


9

høst

,,

forbi

m det er super trendy om det ser ut som et

Husk bommer man på en farge på veggen ...er det bare å male over..!

,, Men husk det finnes mange stiler og retninger å velge, ingenting er helt feil, i hvert fall ikke så lenge man selv trives !


10

Vi har lekestativ til barna! Hjelp fra håndverkere Om du ikke vil eller kan så mye selv, kan vi finne hjelp. Vi har mange håndverkere som kunder og formidler gjerne kontakt.

I butikken har vi et spennende utvalg av vårens trender i flis, maling og tapeter

1298,- eks. rutsjebane Kr. 1798,- m/ rutsjebane 2,3 m. Kr.

Hjemkjøring Det koster ikke stort, men kan spare deg for mye ekstra om du får materialer tilkjørt og lagt tilrette akkurat der du skal ha dem.

Vi har også lekehus, sandkasse mm. BOEN Eik Home Cottage 13 mm. 3-stavs klikkparkett. Silkematt lakk. Pr. kvm.

198,-

R E S I R MESSEP

Lån av tilhenger Vil du selv ta med det du trenger, får du låne tilhenger hos oss. Dette er kraftige tilhengere spesielt egnet for byggevarer og trelast.

ALLOC Home Pluss Mørk Eik 10 mm. 3-stavs direktelaminat. Pålimt lyddempende underlag. Pr. kvm.

159,-

Gratis transport ved bestilling over 20 kvm

Messepriser på høytrykkspylere

byggern.no Står du fast, finner du mange råd og tips på byggern.no Her finner du også produktinformasjon og monteringsanvisninger o.l.

c110

Råd og tips Mange av våre folk har selv jobbet som håndverkere og har svaret på det meste. Vi har også laget vår egen bokserie som forteller alt du trenger å vite om ulike prosjekter og oppgaver.

Borge tapet

-20%

729,729,-

c125

1698,1698,-

c145

3198,3398,-

TID FOR UTEROM Vi har et bredt utvalg av produkter

Liftutleie Vi har et utvalg av lifter som gjør jobben enklere når du skal arbeide i høyden - gjør husmalingen til en lek

Belegningsstein, heller, kantstein, ferdigmalte levegger, impregnert trevirke til terrasser m.m.

Ta kontakt så gir vi deg et godt tilbud


11 Bygger´n - Lofot Entreprenør, Sjøveien 101, 8370 Leknes

Lofot Entreprenør 760 54 100 Bygger´n adm. 760 54 116 Bygger´n butikk 760 54 110

BYGGER´N - din lokale forhandler av HIBA HUS

Ferdigbetong 760 54 100 Liftutleie 959 83 403

www.hibahus.no

Meld deg inn i Bygger´n klubben VIVIANITT «Moderne» er en spennende trivselsbolig med gjennomtenkte romfunksjoner. Det gir mye lys, volum og kontakt med uterommet via store glassflater mot solsiden og åpent skråtak i store deler av husets hovedetasje. VIVIANITT har et relativt nøkternt bruksareal fordelt over to plan. Huset passer godt for avlang, skrånende tomt med hovedutsikt i den ene kortenden (helst mot sør evt. vest). I motsatt ende ligger overbygd inngangsparti og carport. Den store åpne kjøkken-/stuedelen står sentralt, med god plass for matlaging, hyggelige måltid, lekselesing og sosialt samvær. Mediarommet i underetasjen er velegnet for hjemmekino og har utgang til hagen. De tre soverommene har bad i direkte tilknytting til vaskerom og én felles walk-in garderobe for hele familien – en nytenkning du vil sette pris på.

www.byggern.no/klubben SMARAGD «Klassisk» fremstår som en stilfull bolig med karnapp, valmet tak og kinavipp. Beregnet for skrå tomt og inngang nede – kan tilpasses for inngang oppe på hovedetasjen, da evt. med livsløpsstandard etter mindre justeringer. Romslig og innbydende hall (eller tv-stue/lekerom) i tilknytning til to store soverom på ca. 16 m2, samt bad og disponibelt rom på 15 m2. Praktisk løsning med sportsbod og vaskerom med direkte utgang, samt mulighet for «skittentøysjakt» fra badet over. Møbleringsvennlig vinkelstue på hovedplanet, samt kjøkken med egen luftebalkong. Ytterligere to soverom og stort bad i egen avdeling.

Finansiering Skaff deg Bygger´n Byggkonto som gir deg inntil 45 dagers rentefrie kredittkjøp og månedlig faktura på alt du trenger.

BAUXITT«Tradisjon» «Moderne»ererden utviklet med utgangspunkt enkel, rektangulær SINKITT prisgunstige basisutgaveni en som leveres blant annetbygningsmed trakropp over to etasjer, medveggkledning en smal «boks» som (eller skjærer på tvers disjonelt saltak og stående utvendig liggende omgjennom ønskelig),bygget. samt vanIlige denvinduer ene enden danner denne et overbygd inngangsparti, skrår derfra oppover og med avtakbare sprosser. ender ut i en stor «glassvegg» som fyller rommet med lys og luft. SINKITT finnes også i flere stilarter «Klassisk» og «Nostalgi» samt med planløsning tilHuset tilfredsstiller kriteriene for «livsløpsbolig» ved at alle hovedfunksjonene – rettelagt for livsløpsstandard. stue, kjøkken, soverom, bad og boder – finnes oppe på inngangsplanet. HovedIsoverommet tillegg finneshar en «SINKITT B» hvor stue/kjøkken flyttet opp i 2.etasje, mens soverom walk-in-garderobe og eget bad.erSentralt i underetasjen ligger et er lagt nedemed i 1.etasje. medierom utgang til hagen. I tillegg er det tre gode soverom, bad, teknisk rom og to store boder.

SKIFER er et trygt valg for deg som er på jakt etter et hus som bygger på god tradisjonsrik design. Hustypen er beregnet for flat tomt. Den er utviklet i to ulike stilarter for å gi muligheten til å finne det som passer din personlige smak og den lokale byggeskikken. SKIFER «Nostalgi» vil ganske sikkert falle i smak dersom du er den mer romantiske typen, og ønsker at boligen din skal bære et koselig preg. Her er benyttet liggende kledning med staff (profilert) og vindusbelistning med pynteklosser, samt dekorative mønekryss.

Visste du dette om HIBA HUS? ■ Våre hus er delt inn i 4 ulike stilarter: Moderne, klassisk, tradisjon og nostalgi. ■ Alle våre hus kan tilpasses din personlige smak og stil. ■ Våre arkitekter tegner huset ditt etter dine behov og tomtens beskaffenhet. ■ HIBA-konsulenten er med deg helt fra du står på den ubebygde tomten, til du setter nøkkelen i døren til din nye bolig.

DU FINNER OSS VED LEKNES SJØEN

For mer info om våre hus, hytter og garasjer: www.hibahus.no

Følg Bygger´n på Facebook www.facebook.com/Byggern


12

E S S ME ISER! PR MESSEPRIS

MESSEPRIS

LEICA DISTO D210

LEICA DISTO X310

1.620

Måler opp til 80 meter og har en nøyaktighet på +/- 1,0 mm

MESSEPRIS

2.245

895

Robust multifunksjon i tøffe miljøer. Sprutsikker og støvtett. Tåler fall fra 2 meter.

LIMIT 1001 HV KRYSSLASER Selvnivellerende med magnetisk pendeldemping.

MESSEPRIS

TENGTOOLS VERKTØYSETT 1001 DELER

1.990 SUNWIND INFRA TOWER 75 NYHET! ELEKTRISK TERRASSEVARMER

MESSEPRIS VERKTØYSETT

29.900 ORD. PRIS 54.000,-

MESSEPRIS STOREYS TAPET

÷20%

MESSEPRIS

tNFE-&%MZT tUFNQFSFSUHMBTTUPQQ tTUBCJMGPUJSVTUGSJUUTUÌM tNFEWFMUFTJLSJOH

990

LIMIT 1070

Multifunksjonell avstandsmåler

MESSEPRIS NYHET HOS OSS! FOSSBAD

÷30% på hele katalogen

Ballstad Jernvare AS 3TORVOLLVEIEN ,EKNESs4LF

Mandag-Fredag 7-17, lørdag 9-14


13

Alle som kjøper Milwaukee bor/ skrutrekker er med i trekningen av en Mountain Bike sykkel til en verdi av kr. 5.000. Trekning lørdag kl. 16.00 på messa!

MESSEPRIS

÷25%

Marbodal kjøkken og Siemens hvitevarer

MESSEPRIS Boen Parkett Eik

Fra

179

pr. kvm.

MESSEPRIS

MESSEPRIS

Höganäs fliser

Nyhet hos oss!

÷20%

Pergo laminat

Fra

99

pr. kvm.

(selges fra butikken)

Ballstad Jernvare AS 3TORVOLLVEIEN ,EKNESs4LF

Mandag-Fredag 7-17, lørdag 9-14


14

Alle som bes øker vår sta nd i løpet av m essen er me di trekningen a v et gavekor t på Ekornes m øbler til en verdi av kr . 5000

25% 20% s e n e r n o a k v E S e l e på h å p r n e e s s n a o r j mad kolleks En representant fra Ekornes vil være tilstede

Best i test

www.mobelringen.no

Vårens vakreste eventyr Dekea lysthus Kan fås i to størrelser: 9 kvm mer med eller 12 kvm. Kommer vegghøyde på 0,7 + 1,25 m Vindusmål H:900 x B:1000 Sitteplasser til 10-15 personer Ord. pris 64.990,-

starter 2. mai på Lofoten Hagesenter MEN VI TYVSTARTER PÅ LOFOTEN BOLIG OG INTERIØRMESSE MED KNALLGODE MESSETILBUD

MESSEPRIS 54.990,Lekehus Rødhette – 4 kvm Morsomt lekehus med hems i den høyeste delen. Leveres med blomsterkasser og skodder. Utvendig mål: 220 x 180

MESSEPRIS 7.990,-

Stemor 19. cm skål

MESSEPRIS 59,-

Lofoten Hagesenter Tlf. 918 80 402


15

MESSETILBUD # 1

RABATT PÅ TOMT 100.000.-

Prisreduksjon på 100.000.- ved signering av tomtekontrakt i Breidablikk II innen 15 mai (Tomtepris fra kr 250.000 før messerabatt)

MESSETILBUD # 2

HVITEVARER INNTIL 20.000.-

Få hvitevarer til en verdi av kr 20.000.ved kjøp av leilighet i Vestvågøy eller Vågan innen 15 mai

VELKOMMEN TIL VÅR MESSESTAND!

BOTEK AS ring: 76 08 28 50...

Idrettsgate 1

8370 Leknes

.eller:47 61 87 54

post@botekas.no www.botekas.no


MESSETILBUD Jotun Drygolin oljedekkbeis 10 ltr. I over 60 år har Drygolin beskyttet norske hus og hytter med sin solide værbestandighet og beskyttelse mot svertesopp. Drygolin oljedekkbeis gir veggen en pen og avdempet trestruktur

Messepris kr 598,-

Asak belegningstein Herregård Velger du Asak Herregårdstein Gråmix gir du ditt uterom et elegant og tidløst utseende. Herregårdstein har vært gjennom en aldringsprosess hvor kanter og flater slites for å oppnå det klassiske, rustikke utseendet. Asak Herregårdstein har 6 cm tykkelse og er velegnet til alle gårdsplasser med biltrafikk, også lastebil (f.eks. søppelbil og brøytebil).

Messepris kr 239,- pr. kvm

Lofoten Bolig og interiørmesse 2014  
Lofoten Bolig og interiørmesse 2014  

Lofoten Bolig og interiørmesse 2014