Page 1

Vinn Drømmereise og mange flotte premier!

Nattåpent fredag 13. desember // Søndagsåpent 15. desember

Handle i Narvik 12. - 15. desember 2013

Navn ............

..................

..................

Tlf................

..................

Butikk..........

..................

..................

..................

..

..................

..

..................

.................. Fyll ut seddel ........ er plassert i en og legg den i gavees ken i butikke alle butikkene n in som er med på kampanjennen søndag 15. desembe r . Du er da m ed i trekning kl 18.00. Gaveesker en av flotte pr emier!!!

12. – 15. de

sember 201

Narvik-shopping – sannsynligvis det beste shoppingtilbudet i Nord-Norge! To r s d a g 1 2 . d e s e m b e r 2 0 1 3 · A n n o n s e b i l a g

3


2

Kjøp & Vinn Annonsebilag · 12. - 15. desember 2013

S U P E R H E L G I N A R V I K 12 . - 1 5 . D E S E M B E R - G J Ø R S H O P

Alle foto: VIA Egencia

Drømmeturen starter Shopping i New York?

Safari i Tanzania?

Sandstrender i Key West?

F.v. Salgssjef i Fremover Tonje Sollie, Senterleder AMFI Narvik Helge Edvardsen, Senterleder Narvik Storsenter og Gatelangsforeningen/Lindahl v/Mats Arnøy.

Publisert: Torsdag 12. desember 2013 som innstikk i Fremover // Produksjon: Fremover AS // Utgiver: Fremover AS Trykk: Polaris Trykk Harstad // Opplag: ca 14.000 // Tilgjengelig på fremover.no som bla-bar pdf-avis.


3

Kjøp & Vinn Annonsebilag · 12. - 15. desember 2013

Årets største HANDELSHELG!

PPING TIL EN OPPLEVELSE!

Planlegg Narvik-weekend allerede NÅ! Navn ........

................

................

Tlf ............

................

Butikk......

................

................

................

............

................

............

................ ................ Fyll ut sed ................ del .. er plassert en og legg den i gav ees i alle butikk ene som er ken i butikken innen søn med på kam panjen. Du dag 15. desember kl er da med i trekninge 18.00. Gaveesken n av flotte premier!!!

i Narvik!

12. – 15. de

sember 20

Handler du i Narvik 12. – 15. desember

Det er jul, været ute er så som så, men inne er handelsstanden pyntet og klar for å ta i mot nettopp deg til en super handleweekend i Narvik.

Senterlederne ønsker deg velkommen I år er den niende gang Kjøp & Vinn-kampanjen går av stabelen. I år som de åtte tidligere årene

står senterlederne og butikkeierne klare for å ta deg i mot med åpne armer. – Vi gleder oss virkelig til å ta i mot alle sammen og gi dere en god handlehelg, stråler senterlederen ved Amfi, Helge Edvardsen. Edvardsen tilføyer at i år har dem tatt hensyn til alle de tilreisende og gjort klart en ekstra stor parkeringsplass til alle kundene.

Hovedpremie:

REISEGAVEKORT

verdi kr

Slik fungerer kjøp og vinn kampanjen: Når du handler i en av butikkene som er med på Kjøp & Vinn-kampanjen, får du et lodd, skriv inn ditt navn og telefonnummer og legg loddet i egen eske i butikken. Har du hellet med deg kan julehandelen bli drømmehandelen!

2011

2009

2005 2010

PR EM IE R FO R OVER KR

8 0.000,-

Jo flere butikker du er innom – jo større vinnersjanser har du!

40.000,-

Faksimiler fra tidligere vinnere av Kjøp & Vinn!

Populært Salgssjef i Fremover, Tonje Sollie, forteller at kampanjen tidligere år har vært en slager blant folk. – I 2011 samlet vi inn i overkant av 30.000 lodd, smiler hun. Sollie er strålende fornøyd med samarbeidspartnerne til årets kampanje. - Jeg må jo si det at alle våre samarbeidspartnere er utrolig rause. Vi har masse flotte premier i år, sier Sollie.

VI N N Drømmereise!!! verdi kr 40 000,-

er du med i loddtrekningen av mange flotte premier.

2008

Hva kan vel være bedre enn å gjøre seg ferdig med julegavene i løpet av en helg med mange flotte tilbud og verdens beste service? Jo, din helt egen drømmeferie. Hvis du handler i Narvik torsdag, fredag, lørdag eller søndag er du med i trekningen av et reisegavekort på 40.000 kroner! Husk at jo flere butikker du handler hos - jo større vinnersjanser har du! Den heldige vinneren av hovedpremien får velge helt selv hvor sin reisedestinasjon skal være. Kanskje har du alltid drømt om å våkne i telt og nyte soloppgangen på savannen i Afrika? Eller om du vil ligge på kritthvite strender i eksotiske Aruba, kanskje shopping i New York er noe for deg? Fremover vil uansett hjelpe vinneren å skreddersy sin helt egen drømmereise. Skal det vise seg at du ikke gikk helt til topps – fortvil ikke, det er mange andre flotte premier å vinne. Alt fra gavekort, årskort og koffert til julemat, kaffeservise og signerte trøyer.

13

2006


4

Kjøp & Vinn Annonsebilag ¡ 12. - 15. desember 2013

 & $$ ) " " " ) $ 

 )+&

,

)* 

(,

  

" &$ &

& *   *"&+

     

                              

  

',

(

 $ " " +$  *""

   &  " &$ "! ) " & )" & & ) " $$ " *  & $$ " " * "" && "$&! $" ) *   " " " $&& &""$"$  * " +&   &&!

"

        


5

Kjøp & Vinn Annonsebilag · 12. - 15. desember 2013 

          

   

            

  ) $, $ .% %) $ )" )) $ ) , $$% .%) . ) %! %)$ $ ,$ %% % $) , ) ) $"    ) . ,$ )) .% )$, $ $ $ '* !$ !$%  )$" !$% +$$ $%) )$)) ) ) )$$"   $ %!%$ + % #,$% $ )# $%)  $ , $ $ . ,   %$))$ %$) ! %%% $ , $$" )% $ )) $) ) $% %) )$%) $ ! $ "

 €€ƒ „„ …† €ƒ‡ ‡ˆ  † †   

  . $ '") % ! $ +)%) ,$ $,  $+) )$" $ % !!$ + , ))$ )% $+ .)$ +)%) ) $  ,$)) $$%"

   ­€ ‚ 

   

 

              

     ­   

     

  ,POHFOT HBUF t 5FMFGPO  

 &' ' // ---"$ "

9Zc \dYZ \VbaZ deeh`g^[iZc $&!,(&& (- ++& !  !$$(&+ % & !$$(&+ $ &#+ ( (+ & &  & ! & + &( (! (+%

 (!

 , -

hbV`Zg

   #+ ( & -+ ( $(( ,( (

 

9Zi Yj igZc\Zg i^a _ja   

 $& 

  

& !(( (++ (  $&+ $ !& 

 $& 

 & !( -!&+%

+ & + ! (+!$$ - (  " % -+(& $ && 

 "% ((( ,-+ ,+(  ! ((+ (& $$( ( ! &  - ++& #+ ( & -+ ( ! ( $(( ,(  ( - #&&+)&#. ) &+ #&&( &++ & ( 

- +!&( .( & (+ +  (&++& $(+


6

Kjøp & Vinn Annonsebilag · 12. - 15. desember 2013

S U P E R H E L G I N A R V I K 12 . - 1 5 . D E S E M B E R - G J Ø R S H O P P I N G T I L E N O P P L E V E L S E !

Et julevindu til begjær Sølv, hvitt, engler og naturmateriale er årets trend når hus og tre skal pyntes til jul. produkter. med hvitt, sølv og natur ÅRETS TREND: Stilrent

rødt for å er det mange som anser TRADISJONELT: Fortsatt i både julealg ns Blomster har godt utv være julens farge og An oner og kranser. stjerner, flotte dekorasj

- Men for all del, nisser og pynt i rødt og gull har godt fotfeste i den norske folkesjela, så det hører selvsagt med når vi pynter butikken til jul, sier Ann Trønnes Hansen med et smil. Tidlig start Ann Trønnes Hansen fra Narvik eier og driver Anns Blomster sammen med datra Hege Fredriksen, og med ekstra hjelp av to par lærlingehender brukte de hele farsdagen en søndag i november til å forvandle lokalet til ei innbydende juleutstilling. - Men planleggingen begynte vi med lenge før folk flest er kommet i julemodus. Faktisk bestilte vi varene allerede i vår, legger Hege til mens hun forsiktig pakker ut og plasserer noen nydelige engler i sølvgrått og hvitt på glassplatene. De store vinduene mot Frydenlundsgata krever nøye planlegging og både ansatte og eierne kommer med innspill og ideer. Deretter lager de en skisse, så når dagen er der, går det rimelig kjapt å få utstillingen på plass. Både nytt og gammelt Men årets juleutstilling består ikke bare av ny og trendy pynt. Velbrukte gjenstander fra både loft og kjeller er kommet til heder og verdighet som blant annet en slitt, gammel

d hendene og har Mari Pleym er flink me FLINK: Lærlingen Linn d smålys som men av bjørkekvister me sørget for den flotte ram asserende. fanger blikket til forbip

ryggsekk og noen nisser av eldre årgang Julestjerner, flotte dekorasjoner og kranser, kongler og hjerter er selvsagt også på plass. Det er bare å velge og vrake. - Og alle dekorasjonene lager vi selv. Blant annet har den ene av lærlingene, Linn Mari Pleym, bundet ei flott ramme av bjørke-kvister som nå er pyntet med masse smålys, forteller Ann Trønnes Hansen fornøyd. Travelt, men koselig For å få et skikkelig blikkfang, har Hege saumfart skogen med "lys og lykt" for å finne et passelig vindustre. Hun tok til og med turen over grensa til "søta bror" i jakten på det perfekte treet. - Ja, jeg har leitet både i øst og vest, men det kunne jeg spart meg, for treet jeg var på jakt etter, fant jeg på egen tomt i Håkvikdalen, ler Hege fornøyd og legger til at selv om det er tidkrevende, er juleutstillingen ett av årets høydepunkter. Men Ann Trønnes Hansen er egentlig glad ikke butikken ligger i et senter; hun savner mer aktivitet i sentrumsgatene. - For det å spasere opp og ned Kongen og Dronningens gate i adventstida og titte i julepyntede vinduer, var nå ekstra trivelig i "gamle dager", avslutter hun med et smil.


7

Kjøp & Vinn Annonsebilag ¡ 12. - 15. desember 2013

  

  

  " & ( !'  #$ $(

( (( ! ( (($ ((


8

Kjøp & Vinn Annonsebilag · 12. - 15. desember 2013

KO N KU R RAN S E!

V I K Å R E R N A R V I KR E G I O N E N S F I N E STE J U L E B UTI KK Hvilken butikk har pyntet finest til jul!? Stem på den butikken du liker best. Representanter for næringslivet har nominert butikkene. Du kan stemme fra torsdag 12. tom. torsdag 19. desember. Besøk butikken og se selv eller se større bilde av butikken på www.fremover.no/bildeserier. Butikken som får flest stemmer - får en morsom førjulsoverraskelse av Fremover! 1. Lines kiosk, Ballangen - FOSTEM 1 til 2005 (kr 3,-)

2. Anns Blomster - FOSTEM 2 til 2005 (kr 3,-)

3. Fischer - FOSTEM 3 til 2005 (kr 3,-)

4. Urmaker Karoliussen - FOSTEM 4 til 2005 (kr 3,-)

5. Oasen - FOSTEM 5 til 2005 (kr 3,-)

6. Bohus - FOSTEM 6 til 2005 (kr 3,-)

7. Sko+Sånt FOSTEM 7 til 2005 (kr 3,-)

8. Overia Interiør - FOSTEM 8 til 2005 (kr 3,-)

9. Møre Design - FOSTEM 9 til 2005 (kr 3,-)

10. Steinovnsbakeriet - FOSTEM 10 til 2005 (kr 3,-)

11. Gullsmed Øiesvold - FOSTEM 11 til 2005 (kr 3,-)

12. Christiania Glasmagasin - FOSTEM 12 til 2005 (kr 3,-)


Kj酶p & Vinn Annonsebilag 路 12. - 15. desember 2013

9


10

Kjøp & Vinn Annonsebilag ¡ 12. - 15. desember 2013

      

 

     

   

        

   

    

         

      

      

       

      

    #""

 

 

  $

  

 " "  " 

  %

        ÂŻPENT -AN ONS FRE  s TIRS TORS  s LÂ’R 

       


Kjøp & Vinn Annonsebilag ¡ 12. - 15. desember 2013

         

11


12

Kjøp & Vinn Annonsebilag ¡ 12. - 15. desember 2013

Gjør din julehandel pü Kvadraten!                

         

  (( 

,POHFOTHU r 5MG  

 # # !%

 $   # & #

 %( 

 ! 

  

 

'    

 

   

       

6I PAKKER TIL ALLE ANLEDNINGER

6I MINN PĂ? AT VI ER SÂ’NDAGS HAR Ă?PEN DESEMB T I ER 

#AFFE ,ATTE+VADRATEN s 4LF    s ÂąPENT -AN FRE  s ,Â’R KL  s ,IK OSS


13

Kjøp & Vinn Annonsebilag ¡ 12. - 15. desember 2013

Vi damer setter pris pĂĽ ...

Div. ferdigbroderte duker

-25% gjelder t.o.m. m. lørdag

Det orginale Dorthe garnet og mønster selges hos oss pü Handarbeidsbua.

Drøbaknissene i har vi inne i alle størrelser ÅPNINGSTIDER: man-ons 09.00 -16.30 torsdag 09.00 -18.00 lørdag 10.00 -14.00

en personlig og fornuftig julegave VI HAR T! SSTENG SĂ˜NDAG UNDER NATTĂ…PENT FRA KL. 9- 23

á2pü5all% e

dressermorgenkĂĽper, kose jor nattkjoler/sk te, pyjamas

t t t t

Lekker BH m/truse Nattkjoler/skjorter Pyjamas/ÂŤhomedressÂť MorgenkĂĽper

our/kosedresser t Velour/kosedresser t Ull/silke-trøyer og longs t Masse forskjellige strømpebukser og sokker t Husk Slimundertøy

STENGT 22. og 24. desember.

Kongens gate 38 – Tlf 76 94 42 55 – Narvik Vi ligger ikke i noe senter, men midt i Gate 1

Velkommen inn til personlig service!

 Kongensgt 38 â?˜ 8514 Narvik â?˜ Tlf 76 94 43 08

  6WRUW XWYDOJ DY KREE\VHWWMXO

 +YLW SDSSNRPPRGH VNXIIHU IÂĄU NU 

Qn NU$OO OHUUHW

 *DYHSDSLU

Vi ligger ikke i noe senter, men midt i Gate 1

$OO NXQVWPDOLQJ(W VWRUW XWYDOJ DY YDUHU VHWWHU YL QHG PHG-XOHVWRIIHU L PHWHUYDUHU

 c31,1*67,'(5 , -8/$ 

)UHGDJ WLO NO  6ÂĄQGDJHU VWHQJW )UHP WLO MXODIWHQ KYHU GDJ WLO NO OÂĄUGDJHU WLO NO 


14

Kjøp & Vinn Annonsebilag ¡ 12. - 15. desember 2013

S U P E R H E L G I N A R V I K 12 . - 1 5 . D E S E M B E R - G J Ă˜ R S H O P P I N G T I L E N O P P L E V E L S E !

Skal spre lys i mørketida Kor Arti skal spre lys for alle som tar turen innom Narvik Storsenter søndag formiddag. Søndag er det üpne butikker i Narvik. Fra klokken 14.00 er alle butikkene pü Narvik Storsenter üpen, men en knapp time før dørene üpnes, er det konsert. Kor Arti gjentar suksessforestillingen �Lys i mørketid�, men denne gang inne pü Senterkafeen pü Narvik Storsenter. Koret hadde stinn brakke da de hadde forestillingen i Mørkholla for en uke siden. Gleder seg Musikalsk leder for koret, Brith Trude Rist, ser fram til ü spre litt lys og glede i helga. – Det blir kjempemessig og veldig morsomt ü fü gjøre forestillingen en gang til. Vi gleder oss masse til ü spre litt lys og glede i adventstiden, strüler hun. Sammen med koret vil det bli

levende musikk framført av musikere fra Narvik Kulturskole og Gro Helene Klingenberg skal vÌre fortellerstemmen. Prøver noe nytt Senterleder ved Narvik Storsenter, Kirsten Nystrand, gleder seg til søndagens konsert. – Vi skal lage litt ekstra julestemning for folk i denne travle tiden vi er inne i, smiler hun, og hüper kundene setter pris pü det. Hyggelig førjulsstund 12.30 üpner senteret dørene, det samme gjøre kafeene. – Det vil vÌre anledning for alle ü komme og ta en kopp kaffe eller en matbit før butikkene üpner søndag, forteller Nystrand og ønsker velkommen til en hyggelig førjulsstund.

GLEDER SEG: Kirsten Nystrand, Ida Nikolaise n og Brith Trude Rist gleder seg til søndagen s konsert. De hüper pü ü spre julestemning. (Foto: Andreas Haakonse n)

  

  

   (VIT I CM POTTE 

MMOSE OG PYNT

 

!ZALEA I CM POTTE   

 I CM POTTE      

  4ILBUDENE GJELDER TOM SÂ’NDAG DES

3LEGGESVINGEN s 4LF  (VERDAGER  ,Â’RDAG  s3Â’NDAG   


15

Kjøp & Vinn Annonsebilag ¡ 12. - 15. desember 2013

HW^]a__W` f[^ \g^WYShWZS`VW^ b} @Sdh[] EfadeW`fWd  "    "!

   

   $ $#

   $ #    %  # # $               

 

   


16

Kjøp & Vinn Annonsebilag · 12. - 15. desember 2013

Narvik Storsenter g KICKS

Estêe Lauder Beauty Box Verdi kr 4600,-

NIKITA

Wonderland Stylingjern fra GHD

Kr 895,-

Kr 1899,-

G-SPORT

SPASPA BY MIKKELBORG

Kr 3299,-

Kr 589,-

Hydra Floral Julegaveeske

Skredpakke

SKO + SÅNT

GLITTER

Glerups tøffel. Verdens beste ulltøffel!

Kr 499,CARLINGS

SUNKOST

Dr Denim

Nakkemassør

Fra kr 399,-

BIK BOK

Kr 999,-

TROPEHAGEN ZOO

Skjorte 299,Genser 299,-

Dirty Dog dørmatte. Magisk matte som trekker til seg vann, søle og skitt!

KITCH’N

MEKK

veil kr 899,-

Pinnekjøttgryte 16 liter

nå kr 359,-

ULTIMO OUTDOOR

Kr 399,-

STEINOVNSBAKERIET

Superundertøy

Julegaven som er til å spise opp.

Kr 99,-

ROYAL OPTIKK

Fra kr 199,-

NARVESEN

Skibriller til barn og voksne

Ylvis kr 218,Marius strikkebok kr 149,-

Fra 295,-

GULLSMED BORGE Daniel Wellington

Fra kr 1150,-

Lik oss på Facebook

www.amfi.no/narvikstorsenter

RINGO BARNAS VERDEN

Kr 599,-


17

Kjøp & Vinn Annonsebilag · 12. - 15. desember 2013

gir deg julegavetipsene VIVIKES

CUBUS

Tubeskjerf kr 199,Lue kr 179,-

Pysj

Kr 199,CHRISTIANIA GLASMAGASIN

NILLE

Pelspledd 130x180 Ord pris 299,-

Stelton Classic Gavesett Ord. pris kr 1299,-

Nå kr 99,-

NÅ kr 599,-

DRESSMANN

NOTABENE

Kofferter i flere forskjellige størrelser

Merinoullgenser 399,Slim Fit–Skjorte 299,-

Fra 499,-

SENTERKAFEEN

Pinnekjøtt med potet og kålrabistappe

SPACEWORLD

Kr 195,-

iPad mini, førpris kr 2398,-

Nå kr 1998,-

KAFÉ BAGUETTEN

Kaffe og hjemmelaget kake

Kr 49,-

RIMI

Gavekort på valgfritt abonnement

Kr 199,-

NARVIK STORSENTER

CLAS OHLSON

Gavekort – julegaven som passer uansett størrelse. Kjøpes hos Skoringen

Et barns ønskedrøm går i oppfyllelse Sukkerspinnmaskin

Kr 199,-

SKORINGEN

Timberland, str 36-40

Kr 699,-

r eske Gave emier!!! .00. r ...... ................ kl 18 flotte p r e b av ........ ........ .... esemningen .... ...... ................ k 15. d ...... ........ ......Navn Navn............ ...................... søndag ed i tre .......... ...... .. .............. ........ ....... ....... ........ m n ....... ........................... n .... ...... ............ a v e .... .. .. ....... d 13 n a .. .. ..... .. .... in ....D N er...... .... n .... ........ r 20 . ....u.... ...... ....Tlf kke.... kl Tlf.......... ........... uti.... ........ njen mbe ...... desember i b.... ....... ........ ........ pa....... ....... ............... ........ ...... en ....... m .............. søndag 15. i trekningen dese k .. .. en a ...... s .... inn k .. lf n k.. e ke . T med .... Bu ve ed påveesken i butik ....tik . Du er da i ga....... – 15 ga Butikk... mn i....... ...... kampanjen ....... denn....... legegr de d på ....... ogom 12. me....... k.... ggele .................... m er....... gseledd Fylln ut nee sbutikkene so oFyll Butik all ert k utkiesedd le ss ti el e pla u d er egg den i gave b d alle er plas i alle butikkene som esken i butikken innen søndag 15. dese ut se r 2013 er med på mber kl 18.00 mbe Fyll lassert i seeske . Gave . de r er da med i trekn . – 15 12ingen av er p .... ......

FISCHER KLÆR AS

2 pk Bjørn Borg – Boxer

Kr 349,-

....

......

......

......

.... ......

.......... ........ ........ ............

flotte premier!!!

12. – 15. desember

VITUSAPOTEKET SVANEN Velvære til henne

Fra kr 149,-

Fyll ut Kjøp & Vinn-seddel når du handler i våre butikker, og du er med i trekningen av mange flotte premier!

ÅPENT (09) 10 – 20 (18)

2013


18

Kjรธp & Vinn Annonsebilag ยท 12. - 15. desember 2013

  

      

 

    #  

( %( # 

   '## & # ( $ # #  

 '## & # ( # 

 

  

 /FFENTLIG GODKJENTE OPTIKKERE +AARBย’ 7ITT s .ARVIK 3TORSENTER s ETASJE s 4LF  

' # # $ # ! % $

      

  

       

 0DUOERUR &ODVVLF /DFRVWH %MยกUQ %RUJ /HYLV :UDQJOHU 9DQ +HXVHQ *LRYDQL )ULVOLG -%6 'RYUH .OยกYHU 0RRGV RI 1RUZD\ &DQVRQ 0DWLQLTXH %LJ 0DQV &OXE (WRQ 6XQGH 

         

    

,Q:HDU 2Op )OR\G -D]] -HQVHQ 2UREOX 0DF VFRWW 'UDQHOOD -DFNSRW )UDQVD 0LQJHO &DUOD 9HWR 0HUU\ 7LPH 0RRGV RI 1RUZD\


19

Kjøp & Vinn Annonsebilag ¡ 12. - 15. desember 2013

& && % , ,-% & !&&% ) 

!&& 

 

 

-  -%"  

   

&&& &) %

,% ' 

 

  #  

   

# .$% %

%, 

" " "

!  "

   *"  

        

   &%% -)&&& +"//  

  

     

      

  

    


20

Kjøp & Vinn Annonsebilag · 12. - 15. desember 2013

S U P E R H E L G I N A R V I K 12 . - 1 5 . D E S E M B E R - G J Ø R S H O P P I N G T I L E N O P P L E V E L S E !

SJARMERENDE: I fjor var det Narvik kirkes barnekantori som gikk først i Lucia-toget. Taklysene på senteret blir slått av, og lysene til Lucia-toget og sangen lyste opp hele senteret. (Foto: Kristoffer Klem Bergersen)

Inviterer til Lucia-fest for alle Fredag er det Lucia-dagen, og Amfisenteret inviterer alle barn til å lage et kjempelangt Lucia-tog inne på senteret.

I noen år var det utendørs Lucia-tog i Narvik, og da det ble lagt ned overtok Amfisenteret stafettpinnen. 100 syngende barn I front for hele toget går medlemmer av Ankenes og Håkvik barnekantori og Narvik skolekor. Til sammen blir de over 100 sangere som fremføre Luciasangen gjennom hele senteret. De starter øverst og går rundt i hver eneste etasje. Mens dette skjer slås all annen musikk av og hovedlysene i senteret slås av. Alle kan være med – Alle barn som har lyst kan være med. Ta med eget lys, og har du ikke så kan du få låne hos oss, sier senterleder Helge Edvardsen. Han håper mange barn blir med slik at det blir et rekordlangt Lucia-tog. – Vi har laget godteposer til alle barna som er med, røper han. De som vil være med møter opp ved utgangen mot Brugata i tredje etasje i god tid før klokken 18. Nytt for koret Det er første gang at Narvik skolekor og Ankenes og Håkvik barnekantori er med på dette arrangementet på senteret. Dirigentene Marit Lamvik og Øivind Bakken forteller at barna gleder seg. – Vi har aldri hatt noen tradisjon for å

synge på Lucia-dagen, så dette blir hyggelig for oss. Jeg tror mange av sangerne gleder seg til dette, sier Bakken. Han røper at det er Hedda Mikalsen fra Håkvik som skal være Lucia i år. Vakreste som skjedd Helge Edvardsen mener dette er det vakreste som noen gang har skjedd på Amfisenteret i Narvik. – Det var veldig god stemning i fjor, og mange folk som kom for å se på. Mange ble rørt av arrangementet. Det er ikke alle som har anledning til å oppleve Lucia i barnehager eller på skoler, sier Edvardsen. – Det blir slik ro og harmoni, mener Marielle Løvås. Marielle, Fredrik Simonsen, Katja Birkestrand, Trond Karoliussen og AnnKristin Holm gleder seg til Lucia-toget. – Det er sånt som skaper stemning, og folk kan slappe av og kose seg, mener de. – Og barnesang er jo noe av det fineste som finnes, mener Marielle Løvås. Gir penger til RCF Amfisenteret gir også 5.000 kroner i gave til Ragnars Care Foundation i forbindelse med Lucia-toget. Det samme gjorde de i fjor. – Vi vil vise at vi bryr oss, sier Helge Edvardsen.

SANG: Etter at Lucia-toget er ferdig, synger de tre korene noen sanger nede på møteplassen. (Foto: Kristoffer Klem Bergersen)

LUCIAFEST: Det blir Lucia-feiring for alle på Amfisenteret fredag. Ankenes og Håkvik barnekantori og Narvik skolekor leder an, og alle barn er velkommen til å være med, forteller Marielle Løvås, Helge Edvardsen, Marit Lamvik, Fredrik Simonsen, Øivind Bakken, Ann-Kristin Holm, Trond Karoliussen og Katja Birkestrand. (Foto: Mari Svendsen)


21

Kjøp & Vinn Annonsebilag ¡ 12. - 15. desember 2013  

    

"!##  

  

  $. .% $$%# " ,$.+. ''#&. 1 +1,$ /(.( %.'%, ." "" +$ ,%# ".+(  

     # "2,"1,$$ % .0+.',         

*  *       

 

*, &+$ ,.!%1$$*

   

  ##

Z %%.",+ Z '!#. Z +1! !%"!%+ Z ##""

 

 

    1%+ #$ "%!"%,,+ + . ",,.)  

  %,   !# 

  %+ +$ ' 

     

             


22

Kjøp & Vinn Annonsebilag ¡ 12. - 15. desember 2013

    

Handler du i Narvik 12. - 15. desember er du med i trekningen av en

    

 

DRĂ˜MMEREISE

og mange flere flotte premier! Navn ........

................

Tlf ............

................

................

Butikk......

  $   '$    

............

  * **! * *&& 

* &% ($ 

  

................

............

................ ................ ................ Fyll ut sedd ................ .. er plassert elen og legg den i ga i alle butik kene som veesken i butikken inn er med pü kampanjen en søndag 15. desemb . Du er da med i trekn er kl 18.00. Gavees ke ingen av flo tte premier!r !!

12. – 15. de

 

................

................      * *  *  ! * * &% $ " $ $  *)& )%!   

sember 20

13

– Reglene er enkle. Se etter Kjøp & Vinn-logo eller plakater i butikkene. Handler du i en av disse butikkene mottar du et lodd av butikken. Fyll ut lodd med navn og telefonnummer, legg loddet i butikkens innsamlingspakke.

Jo flere butikker du er innom – jo større vinnersjanser har du!

 

   $  '   '$    

      *    

   

!NKENESVEIEN  !NKENESSTRAND s 4ELEFON   ÂżPENT HVERDAGER  s ,Â’RDAGSÂ’NDAG 

  

 5$!.. -!. 3-$ -0 #-($$0% '666 % ! # #  &!!

$ % #% # # #  #  ##  &  $# #! #  % #  !#& #4!0!4 .&-&#- ' 22' .!-#3$."&%.0-% # ! $!!#$ #  %#%

$ # ! $!   ! $ !  #& !# % !# !  $! !## !!

!$#,% !$# !$#,,% $! $! -"-%!% $! -" "-%!!%

  &! ! # # # !!# $  # $! % $!# %!# # !# !  # #   $ !##  !

 ! # & # '''' &!!##

 '1+  )'6 22*   '+ 22+  )' '*


23

Kjøp & Vinn Annonsebilag · 12. - 15. desember 2013

Dette skjer i Narvik i desember 14. desember: ”Askepott” Kl 13:00 og 19:00 - Teatersalen - En liten dose magi og stor klype kjærlighet Den russiske komponisten Sergei Prokofjevs versjon av Askepott har siden premieren i 1945 blitt en av verdens mest populære balletter, og i desember 2013 kan denne endelig oppleves i Narvik til lyden av levende orkester! 18. desember: ”Herr og Frustrert vrikker jula inn” kl 19:30 - Mørkholla ”Herr og Frustrert” er ei vokalgruppe hjemmehørende i Narvik. Gruppa ble etablert 2006 og har flere flere konserter bak seg. Gruppa framfører gjerne sang a capella, men har også dristet seg over i større format, slik som sist Vinterfestuke, da de gjorde «Manhattan Transfer med storband.» 20. desember: Mørketidskonsert med Groms Plass

• Pink Slush • Stilongs • As Clusters Collapse • Confidence • H!de • Rovdyr Kl 21:00 - Mørkholla Tradisjonen tro, stiller Groms Plass med mørketidskonsert i Mørkholla denne siste helga før jul. Ny singel, "Skeive sko" utgitt i oktober 2013 blir helt sikkert spilt sammen med alt det andre materiellet gruppen har. Med seg har de også 2 gjesteartister; Torbjørn Dåbach og Hans Urban Andersson. 27. desember Klokken 18:30 - Mørkholla Da er det duket for den tradisjonelle Romjulsrocken i Mørkholla og i år er det 6 band som stiller

28. desember: Romjulsjazzen 2013 Sted: Quality Hotel Grand Royal, Narvik Jazzklubben er i gang med planlegginga av årets Romjulsjazz. Årets arrangement blir skodd over samme lest som alle de foregående, og fire scener skal fylles med kontinuerlig musikk i over fire timer.


24

Kjøp & Vinn Annonsebilag · 12. - 15. desember 2013

S U P E R H E L G I N A R V I K 12 . - 1 5 . D E S E M B E R 2 0 13

Vi oppfylle r din feriedr øm!

!!

Florida? Mex ico? Aruba? New York? C aribien? Tan zania? Vi skredders yr din feriere ise!

Handle i Na

VINN REISE

rvik

GAVEKORT

Verdi kr 40 .0

00,-

ÅRSKORT NARVIKFJELLET

GAVEKORT I NARVIKFJELLET Velg mellom årskort, familiedag i klatreløypa eller skikurs. Verdi kr 3.750,-

Verdi kr 750,-

GAVEKORT

3 stk á kr 1.000,-

HOTELLWEEKEND FOR 2

GAVEKORT

GAVEKORT 2 STK

4 stk á kr 500,-

Silver Line Kaffeservise

Fenalår & Juleskinke

2 årskort a kr 1.500,2 signerte A-drakter

GAVEKORT 2 stk á kr 300,-

GAVEKORT

GAVEKORT 3 stk á kr 1.000,-

til 12 pers. Benporselen. 39 deler. Verdi 8.370,-

Verdi kr 660,-

Tapet - verdi kr 1.500,Maling - verdi 1.500,-

CABINKOFFERT Verdi kr 799,-

Handler du i Narvik fra 12. - 15. desember er du med i trekningen av mange flotte premier!

...........

.................................

Kongens gt 40 – 8514 Narvik � Tlf 76 94 68 11

Navn........................

...........

.................................

Tlf............................

................. ................................. Gaveesker Butikk...................... 15. desember kl 18.00. r!!! gen av flotte premie i butikken innen søndag legg den i gaveeskenpå kampanjen. Du er da med i treknin Fyll ut seddelen og ne som er med er plassert i alle butikke

12. – 15. desember

2013

– Reglene er enkle. Se etter Kjøp & Vinn-logo eller plakater i butikkene. Handler du i en av disse butikkene mottar du et lodd av butikken. Fyll ut loddet med navn, telefonnummer, butikknavn og legg loddet i butikkens innsamlingspakke.

Jo flere butikker du er innom – jo større vinnersjanser har du!


25

ANNONSE

Fremover torsdag 12. desember 2013  

    

"!##  

  

  $. .% $$%# " ,$.+. ''#&. 1 +1,$ /(.( %.'%, ." "" +$ ,%# ".+(  

     # "2,"1,$$ % .0+.',         

*  *       

 

*, &+$ ,.!%1$$*

   

  ##

Z %%.",+ Z '!#. Z +1! !%"!%+ Z ##""

 

 

    1%+ #$ "%!"%,,+ + . ",,.)  

  %,   !# 

  %+ +$ ' 

     

             


26

ANNONSE

  

  

   ,/ 3(57 %8' 68

 )25 

68

3 ( 57 ,/ % 8 'Torsdag 12. desember 2013 Fremover  

     

    

(Q OLWHQ HVNH OXNVXV

 ,% )/(4

 ,% "42(!

 ,% 2//4

 

$!$, '!# # +" ( "!) $ 1+ 6++7 $+1 ' !"  5, *

%' 1! 4! !+ ,#1+ 38%2

    

 + $""

 4 11,5# # 11 +"/" , (- "!) $ 2% #, 1,+#, (%88 "!)*

 ,% 2"(4

,% )!(4

 #, 1, +" (8 "!) $+ ! 11+ 4 5#+ 41$# $ 5 + !& $ 1 "!1 +#,, 4" (8 "!)*

 ,% 2/(4   

  

$!$, !' !" ,$" + 4 11 1! !''# $5+ ! # 1* 3 ,1 *

,% 3(.4

,% 3($,% )2(.4

  

 4 11,5# #, 1, +" (8 "!) $ 2% #, 1,+#, (388 "!)*

  

  +" (8 "!) ,$" + + 1! & 4#, ,11 $ ,'#,1 $ 1 151 +#,, 4" (%8 "!)*

  

7 &+# $ '!# !'''$" +* 2 ,1 *

  

 5, " 4+1 ,$++# 4 11, +" (388 "!) $ 4 11,5# 4,! (388 "!)*   

 5, " # + # +" (- "!) 4 11,5# !' !" (% ) $ 4+1 ,$++# 1&++$! (%8 "!) " + +4 ,$"++*

 , !4,51 5,11 " #!! $ !'!$,,*

,% 3)(4

 ,% ).(.4

 , !4,51 5,11 " '+ 1, +,,1&++!,+

5 ,1,!# " , + !'!$,, $ #!! *

 ,% !(.4

  

   

 4 11,5#  +" (.8 "!) $ 1 "!1 +#,, 4" (%8 "!)*

  

#, 1,'+$4 1+ " "! $ 15 #+#,+*  +" (8 "!) 51 "# " , (%8 "!) $ #, 1,6', (3 ,1 *)*

  

 5, " % ,1 * 51 "#" , % ,1 * '! $" , $ % ,1 * 7', +4 5+ %8 "!*

'$1 % # +5 $! , 1* % +'%'#-1% '# $ ,# 4($) &*,# )4$)!

             


27

ANNONSE

Fremover torsdag 12. desember 2013

 

##  

-&' ','-'% 

& & !-'$! '!& !& * !&' & ' '*

##

  %-(  ( .0.-

  - 

'*'& *&! !!&* '&% ! '*'** **&'** $''!& !  && *!,% '*& #/ '' 0$$&& '! !& &&  !* % , '& % $ !&' & '#$& 

 )!  

 

###

    

   

###

&* ! ' !/*% /'*/& +"1 , % /' +11 *&% **&*/$ '* %

%## -#

,', ','-#&# $&&,%# !$* ' !& -&&* *&& % & ' / '- ! ! /* '$&% '* * ! #/* '$ !& '! # '& '- ! '$&% !& ,*!&& *,&& ,$&* *&& ! &  /$ ! *, ' #% & %+1/ /2 $&&,%#,%/*1& & ! !!&* ''*#- (// && '0&& $&&,%##'#'" &   * !& , * *&& ! -&& ' #!&!% , $ (, '%

   

 !& . & '! #& - *** - *** ! $,'* % !* '!&* ! !&'* & &  * !& '*& !* &$%

   

.0'  

.0'

         ",)*&$), )/ !

  

        

             


28

ANNONSE

  

   

 

       

  

   

     

  

     

 

  %! !" !%!!

 

  

 "!!#" ,-,$ "!!#" ,$,,   

 

! $!%!!

 

    

Torsdag 12. desember 2013 Fremover

"!!#" ,,,+

    ' " * "'("%' # '!*&

 

    

     

     

         

 

       

   

   

   

   

   

    

 

  

  

   

".'* /BSWJL t5       

       $-,- $-$     


29

ANNONSE

Fremover torsdag 12. desember 2013

 %> >' $(/5 0 

::0+:

 

1$(*5 !5$ .;46 )* .@&<;2

0)+

&

 ;@@&

.@@@@

.,,,"  

 ."@&

=+  % 

 , ! $ // " +

  

 

 <,,,"

) ) +))

; 

<@@

@@

 ,,,"

.@@@@

&+

 

.0/0&1 -//3&) 4",66; 

.0/0&1 -//3&) !,,,!

<,,,"

4 

3&+.,,," ;7,,"

 

",,,"

!     

 

$) %) %!% +% $%% 

 ! ))$ $%))$

 + .8,," %$ ..,,"

&&

/0(-//)0&+#

 

 

 $ --

,,,"

5 ? : 6 : = + 5  0 5 06'*'6::$(*5 :-56$ :'* 6/+$ '*=

;@3 !/505'6

8,,,"

 ) $ $  +)%) , $$  %#

   

$ ) ..  $% ),))$# $$ $ % % %!$ )$ $% $  . )) )$$ $)% ,% %, .%$$)#

7,,,"

***%

/0*&1'-+ ++ - 

& @@@ .  %  

 %))!%%$ * ! %%$ ,) $) %) ' , $ % %)$  ) )$# %%$ )  %) $ %)$ + )+$ .$  $ * %!$ & + ,+ %))$ $))#

0&))

!/505'6 <#,,

#@3

5++ +#0

     

<@3 0

'*6:-*5

),))% . * $ # %!  % %!$ +%# . $ )) %) ) # % $%) $ $,#     

$-*1

!/505'6

;,,,"

<@3

 5>') :*! 78, 8; """4 = !'++5 -66 ' <4 :$ 5:: -00 5=**:500+       $-,- $-$     


30

ANNONSETorsdag 12. desember 2013 Fremover

  

%   %

 . ", !-% ( # $  & $  # $ (, # !    

/     

 0 & ((& & (," & & &

& ((  #  # $  

  

/ 

 

 &( &0

 )* * -  &0

 "*  * ** $ (  

 

  * *& $ (   * * $ (       

 

 * % $ ('

 

 " & * % $ (

 

 "% & * % $ ('  

& * * $ (' "& ' )  

 

 

 * &* $ ( 

 

  ** $ (  

 % ! * % $ ( 

 

  

   

    

             

 #    % #'  # &  %# #

 


Fremover torsdag 12. desember 2013

31

ANNONSE       

    

    

   

 

             


32

ANNONSE

  

Torsdag 12. desember 2013 Fremover

   !     

 !  " 

 " 

  

  

SSSAQNKOGK?KI 

     'IDKCDQ HJJD SHKATCRU@QDQ

             


33

ANNONSE

Fremover torsdag 12. desember 2013

  

      

 

   

 

  

"NGJ /BSWJL t FUH t 5MG  

"( "(( !!' . ./' ("

%%$'! ' ' 

    

%((' + 

.'" )

   

   #,&     

   

"! " "! ##&00 -0 -0&00

"! #&00-0&00

( (!'' !'' "! ( $'! (+"/!! ($'!

(!'' "! /+(((!  "NGJ /BSWJL t FUH t 5MG  

     

             


34

ANNONSETorsdag 12. desember 2013 Fremover

  

 "% 

  %*& # &% "&(% # & &!%( # %

 "%  

"%  

 

  

 $   "% )   

"% )  

 

 "% )

 

 &' "** 2 +/&* 66 ) "-

 &,! #'*

  

     

 * "1 &*$/5$ /4(* (+/ !$! & &+/ &+/* +/$+&(( & + #($ &$ /&#/ #&5*"" & &"2$) " (*+ %%6(* !

 + #!** */$*) "+ !1$ 0! (&+* /" !* '6

,&!! ( # !&!#"/ & "/*#"/ , 3 06

         

    

   

       '606 '6'     


35

ANNONSE

Fremover torsdag 12. desember 2013

   

R 

3TR

3T3TR

 3TR

 

R 

3T 3TR 

 

 3TR 3HOEDAY .ARVIK s TLF  

   

#<2`

QkŽ¼k°

||”a†

k¼¼k~k“³k°££££

†¾ÒÔ

<¼¼k°ŒCk£££££££££ w°C

†¾ÒÔ

0Œ—°¼k° ¼ÉCŽ~¼k ‘—dkŽŽk°

0Ž‡ ³³k¼¼ w°C

Á””a†

0Ž‡ ³¹³ŽžÌwk°£££ w°C " # 0-### #<2/

”””a†

·”a†

8WdV[`S`V 8dS_We fZW _S`

       '606 '6'     


36

ANNONSETorsdag 12. desember 2013 Fremover

  

 

  

ÂłĆ&#x161;Ä&#x2022;             

    #'! '! $%  $ *' " '  ) ! )!)+ (!

-8/(.8/(5

)5$ 3256*581' 3256(/(135 67.

 /<6/<.7(5

)5$ 3256*581' 3256(/(1 )5$  

 

      

0$66( ),1( -8/(/<6

!-&) .ARVIK s 5 ETG             


37

ANNONSE

Fremover torsdag 12. desember 2013

    

     

 

!

 

  

 !

 " 

   

 !

    

 

 

   

    

       

  s   

 

 

             


12

ANNONSE

Torsdag 12. desember 2013 Fremover

%   % (  %# #!#' % # &# %  

"))

 %'( %' &

, $"

 ,(+ '( %' (+&

!

1

 $

 $ 

'( 

!#%'$0$%

,%)$

1

""+ %'( %' &

*

1

'' +

*

1

   -$% %)

""% // '&

+

1

1

11

  ' & $$ $(          

"  ""% ' , $%" ,( % + , '

""%& "

 %) $  

  

!&

"))

 '++( %'( %' &


Fremover torsdag 12. desember 2013

13

ANNONSE %   % (  %# #!#' % # &# %  

 #$ %%% $

 #$%% $ /

' '%'( ' )!!

+ %)0 %$ %  % &

!$

# -

*

1

)  )%)$

 $ % # .$

! %)) 

'& %'( ' ##!!

&

. ( , "'& (("'+'+ ''&

! 0 $ $ 

. ( ( "'& (("'+'+ ''&  ' & $$ $(          

"  ""% ' , $%" ,( % + , '

""%& "

 %) $  

  

+

- - $

Kjop & Vinn-magasinet 2013  
Kjop & Vinn-magasinet 2013  

Tilbud Amfi Narvik Jul 2013