Page 1

Hallå

LÅNGEDRAG SEPTEMBER 2019

Ditt lokala livsstilsmagasin

500:- rabatt vid köp av 4st nya däck! *125:- rabatt/däck.

SINCE 1984

ÖPPETTIDER

Medtag annons för att nyttja erbjudandet.

Mån-Tor 8.00-17.00, Fre 8.00-16.00, Lör 10.00-14.00 031 - 51 77 64 | gummigubben.se Deltavägen 11B, Backaplan 417 05 Göteborg

VAD ÄR EGENTLIGEN VÄSTLÄNKEN? NY TERMIN MED FRÖLUNDA KULTURHUS

TEMA BOSTAD!

SPÄCKAT PROGRAM I KULTURHUSET vi ar på r h Nu n 20% inga n äve klipp v ele

UTKÖRNING AV

BJÖRKVED I 40-LITERSSÄCKAR

5 SÄCKAR med utkörning: 550 KR 10 SÄCKAR med utkörning: 950 KR Utkörning inom tre mils radie från vårt lager. Leverans till tomtgränsen.

Ring Katarina, tel 0708 42 63 42 Öppet måndag-fredag 08.00 – 17.00 • ASKIMS INDUSTRIVÄG 1A

Allt inom VVS. Sagbäcksvägen 17 437 31 Lindome www.langedragsvvs.se Tel: 0739-62 53 13

Frisörsalong Skönhetssalong Nu har vi tandblekning 1.199:- Ord. pris 1999:Varmt välkommen att boka din tid via telefon eller på

Redegatan 9, Långedrag (Bredvid hemköp) 426 77, V. Frölunda Tel: 031-253 250

Besök oss på Instagram

n.slounge


”Nu känner jag mig trygg inför resan”

Välkommen till din vaccinationsmottagning Drop-in för rådgivning och vaccin Resevaccination på Järnhälsan

Mån-fre 08.00-11.30 & mån-tors 13.00-15.30

Resevaccination på Pedagogen Park Tis & ons 08.00-11.30 & 13.00-15.30

Vaccination på våra vårdcentraler mot exempelvis TBE Vardagar 08.00-11.00

www.omtanken.se

Sänk ta prise r på vacci n!


INNEHÅLL

september 2019 hallå långedrag

ARBETSRÄTTEN SOM GLÖMDES BORT

4 ”För att kunna tackla och orka med de stora problemen i samhället krävs att man har en ordnad tillvaro i vardagen” UR KRÖNIKAN

”Hej xxx, trist att du slutar hos oss, hoppas inte att det var organisationen som knäckte dig också”. Så inleds mailet en närstående mottager efter att hen har sagt upp sig från sin dysfunktionella arbetsplats. Mitt i paniken över miljökatastrofer, Trump-utspel, klimatförändringar och terrorhot tycks den allt mer ohållbara arbetssituationen många befinner sig i glömmas bort - trots att den oftast är väldigt närvarande. Långsamt har man kunnat beskåda hur den svenska arbetsrätten tillsammans med fackföreningar monterats ned, år efter år. Så sent som i somras anordnades stora demonstrationer i både Malmö, Göteborg och Stockholm för att protestera mot inskränkningarna i strejkrätten som makthavarna på arbetsmarknaden tagit beslut om. Efter många år av kampanjande från näringslivets sida gav till slut LO, TCOs och SACOs ledningar upp, trots att de inte hade de egna medlemmarna med sig. Likt fackföreningarnas agerande trots bristande stöd från medlemmar ser man även schyssta villkor, bra arbetsplatser och dugliga löner sakta bytas ut mot gig-jobb, ohållbara arbetssituationer, stressiga arbetsmiljöer och närmast olaglig ersättning för vissa jobb. Detta trots att det är det sista som efterfrågas av arbetare. Enligt en arbetsmarknadsundersökning publicerad av MUCF, myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, värderar unga arbetare en fast anställning högst av allt. På sista plats hamnade flexibilitet i arbetet, ett argument som av många gig-företag förs fram som något av det positiva som medföljer att arbeta för dem. För att kunna tackla och orka med de stora problemen i samhället krävs att man har en ordnad tillvaro i vardagen. Att kräva av enskilda individer att arbeta för till exempel att motverka klimatförändringarna när samma individer kämpar för att få en dräglig social och ekonomisk tillvaro är ingenting annat än att kräva det omöjliga. För att orka det stora krävs det att man klarar av att mäkta med det mest nödvändiga. För att förändra världen till det bättre, för att klara av de absolut största utmaningarna vi står för gäller det att vi inte tummar på det mest nödvändiga, det som står oss närmast - vår arbetsrätt.  MICKEL HALVARSSON

HALLÅ

Tips, frågor eller synpunkter på det redaktionella innehållet? Kontakta redaktionen på 031-748 07 15 (mån-fre 8-17) alt maila: redaktionen@media-konsult.com

LÅNGEDRAG

Hallå Långedrag är ett lokalt livsstilsmagasin som distribueras i Långedrag. Upplaga: 11 500 ex. Tryck: Printall. Producerad av: Askims Industriväg 1a, 436 34 Askim, tel: 031-748 07 10, e-post: info@media-konsult.com, www.media-konsult.com. Ansvarig utgivare: Mikael Robertsson Redaktör: Jonas Egfors & Mickel Halvarsson Grafisk formgivare och produktion: Mattias Malmgren, Stefan Karlsson Annonsförsäljning: Mikael Robertsson, tel 031-748 07 11, mikael. robertsson@media-konsult.com För utebliven tidning eller frågor gällande distri­butionen ring: Katarina Robertsson, tel. 0708-42 63 42. Ettabilden: Jonas Egfors www.media-konsult.com

3


hallå långedrag september 2019

Jazzcafé

Lördagen den 12 oktober mellan 15:00 och 17:00 är det dags för jazzcafé med tema Art Blakey. Art Blakey, en av de största jazztrummisarna, hade näsa för begåvningar som fick möjlighet att växa som musiker i olika konstellationer med honom under namnet Jazz Messengers. Gruppen bildade skola för en hel genre och för generationer av musiker än i dag. Jazz Preachers väljer några godbitar ur Jazz Messengers digra repertoar. Entrén kostar 100 kronor.

Höstprogrammet på Frölunda Kulturhus Inför hösten har Frölunda Kulturhus ett späckat schema fyllt av filmvisningar, föreläsningar och uppträdanden. I den här texten listas ett urval av alla roliga och spännande aktiviteter som erbjuds.

Filmvisning: En Kvinna Bland Män

En dramafilm om den sanna historien om Ruth Bader Ginsburg som kämpar för jämlikhet och hur hon fick kämpa för att bli domare i Förenta staternas högsta domstol. Filmen visas tisdagen den 8 oktober 19:00 samt onsdagen 9 oktober, 15:00 samt 19:00. Entrén kostar 75 kronor.

4

Jazzkonsert: Sôr Ossbonn’s

Lördagen den 19 oktober, mellan 15:00 och 17:00, bjuds det in till jazzkoncert på Frölunda Kulturhus. Sôr Ossbonn’s är ett Göteborgsband som spelar allt från svängig mainstreamjazz till dixie och lite latin. Spontan improvisation, hög stämning och tät publikkontakt är orkesterns kännetecken. Entrén kostar 100 kronor.


september 2019 hallå långedrag

Filmvisning: Edie

Äventyr, drama och komedi. Den 83-åriga Edie har bestämt sig för att lämna ålderdomens hinder bakom sig och bestiga Mount Suilven-berget i Skottland. Filmen visas tisdagen den 1 oktober 19:00 samt onsdagen den 2 oktober, 15:00 samt 19:00. Entrén kostar 75 kronor.

Filmvisning: Red Joan

Drama och thriller-film från 11 år. En dag besöks den pensionerade bibliotekarien Joan Stanley av brittiska säkerhetstjänsten som arresterar henne för spioneri. Alla omkring Joan chockas av att denna stillsamma dam misstänks för att vara en av de mest inflytelserika spionerna i historien. Hur hamnade hon i så radikala kretsar? Vi får följa Joan när hon som ung Cambridgestudent får ett eftertraktat assistentjobb vid ett topphemligt forskningsprojekt kring atomvapen. Filmen visas tisdagen den 15 oktober 19:00 samt onsdagen den 16 oktober 15:00 samt 19:00. Entrén kostar 75 kronor.

Författarfrukost: Viveca Lärn

Författarfrukost med författaren Viveca Lärn. I sin nya bok Sladdisen berättar Viveca Lärn om uppväxten i Göteborg, om barndomens Bohuslän och familjen som formade henne till en god historieberättare. I samarbete med NBV. Frukosten äger rum lördagen den 19 oktober mellan 10:00 och 11:30. Entrén kostar 100 kronor och inkluderar frukost.

Föreläsning: När mallen inte stämmer

”En kostnadsfri föreläsning för den med barn som inte alltid passar in i samhällets mall”

En kostnadsfri föreläsning för den med barn som inte alltid passar in i samhällets mall. En del har diagnoser som ADHD och inom autismspektrat. En del har ingen diagnos alls men har ändå svårigheter i skola och i arbetsliv. Kenth Hedevåg har lång bakgrund som specialpedagog i ett neuropsykiatriskt utredningsteam och som pedagogisk handledare i ett kommunalt stödteam. Föreläsningen äger rum den 10 oktober klockan 18:00 till 20:00.

Teater: Som ett jävla solsken

En musikalisk teaterföreställning om Sveriges första undersökande journalist, Ester Blenda Nordström. Med humor, upptåg, kärlek och sorg gestaltar Anna-Lena Hemström en av den svenska historiens mest fascinerande kvinnor i en teatertimme fylld med sånger och musik. Med sig på scen har hon Bengt “Mulle” Holmqvist som förstärker med sin gitarr och emellanåt också agerar som medspelare. Föreställningen baseras på Fatima Bremmers prisbelönade biografi om Ester Blenda Nordström, reportern som gick sin egen väg och vågade ta makten över orden. Föreställningen visas tisdagen den 15 oktober mellan 13:00 och 14:30. Entrén kostar 120 kronor.

Grafikverkstad – screentryck

Måndagen den 28 oktober mellan 13:00 och 16:00 kan den nyfikne komma och testa på screentryck i grafikverkstaden. Skapa figurer och mönster på en ram som man sedan fyller med färg och tryck. För 10 till 14 år, begränsat antal platser. Materialavgift 20 kronor. 5


1. Vad är egentligen Västlänken?

hallå långedrag september 2019

2. Vadtycker du om informationen kring Västlänken?

Vad är egentligen Västlänken? Trots åratal av debatt, motstånd och kampanjande är det fortfarande många göteborgare som inte riktigt har koll på vad Västlänken faktiskt är. Här kommer svaret.

David Wistrand, 25 1. Som jag förstått det handlar Västlänken om att koppla ihop stan. Men i och med att jag är relativt nyinflyttad har jag inte helt förstått projektet. 2. Jag skulle gärna se mer information utplacerad i stan, speciellt de platser där konstruktionen äger rum.

Moa Pettersson, 24 1. Nej, det vet jag inte. 2. Jag tycker inte det har varit så mycket information om Västlänken, samtidigt så har jag inte sökt upp någon information själv.

”Västlänken är en järnväg i tunnel under centrala Göteborg som ger staden genomgående pendeloch regiontågtrafik. Tre nya stationer gör att du kan resa enklare, snabbare och med färre byten”. Så beskrivs Västlänken i två meningar på Trafikverkets hemsida. De tre stationerna kommer att byggas vid Hagakyrkan, Korsvägen och centralstationen. Totalt blir sträckan åtta kilometer lång och sex av dessa kommer att gå i tunnel under Göteborg. Av dessa kommer fyra kilometer att gå genom berg och två kilometer genom lera. Bergdelen kommer att sprängas fram, medan lerdelen kommer att byggas med hjälp av så kallad cut-and-cover-teknik. Det innebär att man gräver ner till rätt djup där man sedan gjuter en tunnel. Med andra ord är det endast en liten del av Västlänken som kommer att gå genom lera. MÅNGA PROJEKT FÖRVIRRAR

Gabriel Siveri, 27 1. Ja, jag vet vad den innebär. 2. Jag vet inte och det bryr jag mig inte om. 6

Samtidigt som Västlänken byggs, byggs också många bostäder, en ny bro till Hisingen, nya vägar, hotell och stadsdelar. Hela området kring centralstationen befinner sig i en stor förändringsfas vilket kommer att pågå många år framöver. Detta är inte Västlänken, men sammanfaller delvis tidsmässigt med bygget av tågtunneln. I

vissa fall beror det på att man tvingas bygga om för att möjliggöra tunneln, i andra fall är det en tillfällighet. Hur som helst är Västlänken endast tågtunneln under Göteborg med dess stationer, de andra projekten är just andra projekt som byggs samtidigt. SKA EFFEKTIVISERA TÅGTRAFIKEN

Jämför man Göteborg med många andra städer, exempelvis Stockholm, Malmö, Köpenhamn och Hamburg så har samtliga av dessa städer tågstationer som möjliggör för tågen att stanna till på stationen och sedan köra vidare. Göteborg, trots sitt strategiska läge, är byggd som en ändstation, vilket gör att alla tåg måste backa ut från stationen och byta spår innan de kan köra vidare. Detta ställer ofta till det, inte minst när ett tåg kommer in sent och nästa kommer efter på samma spår. En tågtunnel kan plötsligt möjliggöra smidiga linjer såsom Oslo-Göteborg-Köpenhamn eller Stockholm-Göteborg-Malmö, vilket enligt förespråkarna är en förutsättning för att Göteborg ska kunna växa. Motståndarna å sin sida har menat att Västlänken är för dyr och fel lösning för Göteborgs infrastrukturproblem.

TEXT: JONAS EGFORS FOTO: SJ/TRAFIKVERKET


K O M T IL L L N IN G VÅR UTSTÄL A OCH SE VÅR CH NYHETER O DEN ERBJUDAN

HÅLLBARA DÖRRAR & FÖNSTER Våra produkter är hållbara ur många perspektiv. De är inte bara de mest miljövänliga, de är dessutom hållbara över tid och har marknadsledande prestanda.

MILJÖVÄNLIGARE

Ekstrands har en unik träfönsterkonstruktion där bara kvistrent virke används. Impregnering och ytbehandling är av ett miljövänligare vattenburet system som tål alla olika väderförhållanden. Därför kan vi lämna 10 års målningsgaranti även på svarta och mörka kulörer.

PRESTANDA

Marknadsledande värmeisoleringsförmåga, från U = 0.73W/(m2K).

SIDOHÄNGT TRÄFÖNSTER I ÄLDRE STIL MED ÄKTA WIENERSPRÖJS I TRÄ

ASCOT 300 G48 SP0:3

VÄLKOMMEN TILL VÅR UTSTÄLLNING AV DÖRRAR & FÖNSTER PÅ Datavägen 20, Sisjön (mitt emot Ö&B) eller ring 031-748 08 50 För öppettider se www.ekstrands.com

Familjeföretag med egen tillverkning sedan 1945


Krogtipset Väster

hallå långedrag september 2019

Da Mario Belägen på Frölunda Torg och med gott renommé finner man restaurangen Da Mario. Kvarterskrogen har funnits på Frölunda Torg i över 15 år. Med en bred och varierad meny, fullständiga rättigheter och en trevlig uteservering så är det inte svårt att förstå att Da Mario är en populär besöksplats för boende i västra Göteborg. Här visas även matcher på storbilds-tv och restaurangen erbjuder även speciella luncherbjudanden och specialerbjudanden på helgerna.

8


I krogtipset Väster gör vi nedslag i mer eller mindre välkända, kulinariska pärlor i området. Låt dig inspireras att besöka det gedigna utbud av restauranger, caféer och krogar som finns belägna runtom i vöstra Göteborg.

Jensens Bøfhus På Frölunda Torg finner man sedan en tid tillbaka Jensens Bøfhus. Jensens Bøfhus i Frölunda Torg är en stor, modern restaurang med trivsam och mysig atmosfär. Med över 200 sittplatser inomhus och med en uteplats på sommarhalvåret bjuder restaurangen in till upplevelser för stora som små sällskap. På menyn hittar man klassiska rätter som nachos, hamburgare och revbensspjäll. Här finner man även vegetariska alternativ. Lunchen serveras till klockan 16:00 och då erbjuds rätter till lunchpriser. För de allra yngsta har restaurangen även ett roligt lekrum där barnen kan busa medan de vuxna njuter av en läcker dessert eller en god kopp kaffe.

Shahi Kitchen För den som är nyfiken på pakistansk mat finns sedan 2016 Shahi Kitchen på Datavägen i Askim. Lunchrestaurangen erbjuder en bred meny som varieras från dag till dag. Den gemensamma nämnaren är att rätterna tar avstamp i det spännande pakistanska köket. Här hittar man rätter som pakora - friterad potatis och lök med kikärtsmjöl, samt daalgrytor och dalrätter - linsbaserade rätter. Utöver lunchservering erbjuder även Shahi Kitchen catering för bröllop och fester, både till privatpersoner och företag.

Aquarelle I Stadiumhuset i Sisjön finner man den populära och mycket uppskattade lunch-restaurangen Aquarelle. Restaurangen erbjuder en varierande lunchmeny med rätter av hög kvalité till förmånliga priser. Rätter i stil med tortiglioni med biff, pancetta, skogssvamp varvas med falafel- och quinoasallad med tomat, inlagda grönsaker, paprika, hummus, fetaoströra. Restaurangen är uppskattad av många som arbetar och shoppar i Sisjöområdet men erbjuder även catering till bröllop, events och fester.


hallå långedrag september 2019

Äntligen i Långedrag - här är Ciao Ciao! Att ha en bil som bara står och inte blir något mer än en stor kostnad är nog något många bilägare kan relatera till. För de som vill hyra bil så kan det vara svårt att smidigt få tillgång till en bil för ett bra pris. Det är något appen Ciao Ciao vill råda bot på. Nu presenteras appen i Långedrag.

10


HEMTEXTIL

OUTLET FRÖLUNDA TORG

Välkommen till Hemtextil Outlet!

Stort sortiment av tyger, gardiner, kuddar, kuddfodral, handdukar, kökstextilier, sängkläder och mycket mera. Allt för ditt hem till otroligt låga outletpriser.

! A D N Y F T T A N E M M O K L Ä V LÖPARE • R E D G N ER PANELLÄ KAN • MODETYG • R E D G A A N LJETTLÄ DINLÄNGDER • L CH MYCKET MER Ö • T E S D R O AN • BÄD TABLETTER • GA TTOR • KUDDAR K A L S Å P • • DAR • MA ERDRAG Ä V L Ö P D E D C U E E •K GER • FL Y T IN D R • GA

Öppettider: Vardagar: 10:00 - 20:00 • Lördag: 10:00 - 18:00 • Söndag: 11:00 - 18:00 • Kontakt: +46 (0) 31 734 35 60


hallå långedrag september 2019

E

”Vi såg ett problem i att bilar stod stilla väldigt mycket och det ville vi göra något åt”

n frustration i bilar som stod stilla mycket, bara blev en stor kostnad och att det inte fanns något smidigt sätt att dela de på med andra. Det var faktorer som fick Carl Törnström, Alexander Svedulf, Marcus Thorelius, Peter Elmered och Mattias Alnervik att starta företaget Ciao Ciao. Ciao Ciao är en app-baserad bildelningstjänst som möjliggör för privatpersoner att hyra bilar av personer i sin närhet när dessa inte används. Man kan enklast likna det vid ett AirBnb fast för bilar. Om man som bilägare vill hyra ut sin bil installerar företaget först en hårdvara i bilen som kopplar den till appen, om man vill hyra bil laddar man ned appen till sin mobil. Ciao Ciao har även en speciellt utformad försäkring som täcker bilen samt hyrestagaren under perioden som den hyrs. Alexander Svedulf, en av grundarna, berättar mer. – Vi såg ett problem i att bilar stod stilla väldigt mycket och det ville vi göra något åt. Vi ser värdet av att människor kan dela med sig av de befintliga resurserna vi har i samhället. Rapporter har visat att bilen 95 procent av tiden står helt stilla, så ett sätt att göra en insats för miljön är att dela på de resurserna vi har. MYCKET BRA RESPONS FRÅN DE SOM TESTAT

Från personerna som hittills hunnit testa tjänsten har responsen varit god och Alexander tror att människor överlag i samhället är öppna för att dela på tillgängliga resurser. – Sedan vi gick live med tjänsten har responsen varit mycket bra. Många som hyr tycker det är häftigt att det går att hyra sin grannes bil på ett säkert och smidigt sätt och framförallt att det går att låsa upp bilen med mobilen. Att vi börjar i Göteborg känns rätt då det är svenska bilindustrins hjärta. Företaget har börjat med fem bilar i sin flotta men kommer med tiden ta in 12

fler och fler bilar. Hanna som är en av bilägarna som hyr ut sin bil genom plattformen berättar om hennes upplevelser: – Anledningen till att jag började hyra ut min bil var att bidra till ett mer hållbart samhälle. Hittills har det varit väldigt smidigt. Jag gillar att jag inte behöver träffa den som hyr för att lämna över nyckeln. Sedan är det ju alltid bra om man kan tjäna en extra slant. Nästa steg för företaget är att etablera verksamheten i flera andra stadsdelar i Göteborg. Redan nu har Chalmers Ventures i Göteborg, en av Europas mest framstående inkubatorer, investerat i företaget. Alexander berättar vidare:

– Som bolag har vi hittills fått stor uppmärksamhet vilket är kul. Vi jobbar nu ihop med Chalmers Ventures och marknaden för att vidareutveckla tjänsten ytterligare. Vi har daglig dialog med kunderna. Vi fokuserar mycket på säkerhet och att kunderna skall ha en riktigt bra användarupplevelse. Som bilägare går det idag att registrera sig på bolagets hemsida och som hyrestagare går det att ladda ned Ciao Ciao-appen. För att läsa mer, ladda ned appen eller registrera sig som bilägare, besök gociaociao.com. TEXT: MICKEL HALVARSSON FOTO: CIAO CIAO


Spela badminton och/eller tennis i Påvelunds TBK

Här kan du ställa frågor till din lokala läkare. Skicka dina frågor till: info@media-konsult.com

Påvelunds Tennis- och Badmintonklubb har cirka 1100 medlemmar och har en bred verksamhet från motion till elit inom både tennis och badminton. PTBK ligger i ett fint idrottsområde, granne med Älvsborgs FF, Önnereds HK och kommunens löpslinga. I PTBK finns sex badmintonbanor inomhus, fem tennisbanor inomhus och två tennisbanor utomhus (grusbanor).

FRÅGA:

Hej! När jag spelade fotboll under semestern (för tre veckor sedan) så vred jag plötsligt till mitt ena knä. Det gjorde ont, men jag fortsatte att spela. Efter det har jag haft svårt att springa och varje gång jag försökt har jag nästan inte kunnat använda benet den första kilometern innan jag blivit tillräckligt uppvärmd. Vad tror du har hänt med mitt knä och vad bör jag ta till för eventuell behandling?

Badminton är världens snabbaste racketsport och tennis är världens största racketsport. Testa gärna badminton och/eller tennis genom att boka banor i Påvelund under hösten. Som medlem kostar en strötimme 50 kronor mindre jämfört med för en icke-medlem. Medlemspris för ett år kostar 350 kronor för senior och 250 kronor för junior i PTBK. Medlemskap kan ordnas på vår banbokningssida – se nedan.

Tack! / Mikael, 42 SVAR: Hej

För att boka bana: www.ptbk.se – klicka i menyn på ”Boka bana”

Mikael!

Vad tråkigt med ditt knä! Knäproblem efter fotbollsspel är tyvärr mycket vanligt. Det du beskriver kan vara problem med menisk eller korsband. Men det mest sannolika av det du beskriver är en överbelastning av ditt knä, vilket är ofarligt och brukar läka med rätt behandling. Läkare kan hjälpa till med mycket, men vi är inte experter på allt! För de besvären du beskriver är en sjukgymnast oftast rätt ingång. Sjukgymnasten hjälper dig först genom att undersöka dig noga. Du får sedan konkreta och tydliga övningar som du gör hemma. Genom rätt övningar kan du öka rörligheten och minska smärtan. Om sjukgymnasten bedömer att det finns en knepigare skada brukar de alltid erbjuda patienten ett läkarbesök. För att minska smärtan, och göra det lättare att göra dina övningar kan smärtlindring vara bra. Pröva gärna Naproxen 250 mg två gånger om dagen – det finns receptfritt.

Lediga tider för tennis- och badmintonabonnemang

DÄCK I VÄST DÄCK I VÄST Mer information finns på vår hemsida.

Äntligen vår & som Äntligen vår & s Äntligen vår & sommar! Äntligen vår &som som Äntligen vår & sommar! Äntligen vår & och övrig Kom in sådäckservice. hjälper vi dig med Äntligen vår & somm Äntligen vår & sommar! BERTILS DÄCKSERVICE AB S NART ÄR SOMMAREN HÄR ... Kom in så hjälper vi dig med dä Äntligen vår & Äntligen vår &med sommar! Äntligen vår & so Äntligen vår & s och övrig däckservice. Kom in så hjälper vi dig med dä Äntligen vår & sommar! Kom in så hjälper vi dig med däck/f Äntligen vår & sommar! Kom in så hjälper vi dig däck/fälg Hör oss hjälper vivår dig med och övrig Äntligen vår & sommar! Kom in NART så hjälper vimed digsommar! medså däck/fälg Äntligen vår &är sommar! Äntligen &somm S ÄR SOMMAREN HÄR ... md Äntligen vår & Kom in sådäckservice. hjälper visom dig Äntligen vår & Äntligen vår & sommar! och övrig däckservice. Äntligen vår & sommar! och övrig däckservice. Kom in så hjälper vi dig med Äntligen vår & sommar! Snart vintern här... och övrig däckservice. däck/fälg eller övrig däckservice. och övrig däckservice. Kom in så hjälper vi dig med Äntligen vår & sommar! Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg vår & sommar! BERTILS DÄCKSERVICE AB SÄntligen NART SOMMAREN HÄR ...& Kom inså så hjälper dig med däck vår & sommar! Äntligen vår & so KomÄntligen in så Äntligen hjälper vi dig med däck/fälg Hör med oss hjälper vivi dig med och övrig däckservice. Äntligen vår & sommar! Kom inÄR så hjälper vi dig med däck/fälg vår so Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg KÖR SÄKERT I VINTER! och övrig däckservice. Äntligen vår & sommar! Kom in så hjälper vi dig med däck Äntligen vår & sommar! DÄCK I VÄST AB Sommaren närmar sig och övrig däckservice. Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg Äntligen vår & sommar! Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg Äntligen vår & sommar! och övrig däckservice. Äntligen vår & sommar! Äntligen vår & sommar! Hör med oss så hjälper vi med dig med och övrig däckservice. Kom inmed så hjälper vi dig med däck/fälg Äntligen vår & somma Äntligen vår & somm Äntligen vår & sommar! och övrig däckservice. KomS inoch så hjälper vi dig med däck/fälg Äntligen vår & sommar! Hör oss så hjälper vi dig Äntligen vår & sommar! däck/fälg eller övrig däckservice. och övrig däckservice. och övrig däckservice. NART ÄR SOMMAREN HÄR ...medd övrig däckservice. Kom in så hjälper vi dig Äntligen vår & sommar! Äntligen vår & sommar! och övrig däckservice. Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg En go verkstad i Högsbo Industriområde Äntligen vår & sommar! Snart är vintern här... och övrig däckservice. och övrig däckservice. däck/fälg eller övrig däckservice. och övrig däckservice. Kom in så hjälper vi dig med Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg Äntligen vår & sommar! Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg däck/fälg eller övrig däckservice. Kom in så hjälper vi dig däck/fälg -övrig att se över dina däck! Äntligen vår &hjälper sommar! Kom in så vi dig med däck/fä Kom indags så hjälper vi dig med däck/fälg Hör med oss så hjälper vi med dig med och övrig däckservice. och övrig däckservice. Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg KÖR SÄKERT I VINTER! Äntligen vår & sommar! Sommaren närmar sig och däckservice. Äntligen vår & sommar! Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg och övrig däckservice. Äntligen vår & sommar! Äntligen vår & sommar! och övrig Hör däckservice. Äntligen vår & sommar! Äntligen vår & sommar! Äntligen vår & sommar! Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg Äntligen vår & sommar med oss hjälper vi med dig Äntligen vår & sommar! Äntligen vår &med somma och övrig däckservice. Äntligen vår & sommar! och övrig däckservice. Hör med oss såså hjälper vi dig Äntligen vår & sommar! och övrig däckservice. däck/fälg eller övrig däckservice. och övrig däckservice.

PÅVELUNDS TENNIS- OCH BADMINTONKLUBB • Redegatan 18 A Kom in så vi dig med däc 426 77 Västra Frölunda • Tel: 031-29 26 hjälper 22 • www.ptbk.se Kom dig med med däck/fälg däck/fälg Kom in in så så hjälper hjälper vi vi dig och övrig däckservice. och övrig däckservice.

Kom dig med med däck/fälg däck/fälg Kom in in så så hjälper hjälper vi vi dig Kom så vi dig med med däck/fälg däck/fälg övrig Kom in in och så hjälper hjälper vi dig och övrig däckservice. däckservice. och och övrig övrig däckservice. däckservice.

Kom in så hjälper vi dig med med däck/fälg däck/fälg Komvi indig sådig hjälper vi dig Kom in hjälper med däck/fälg Kom in så hjälper vi med däck/fälg Kom in så så hjälper vi dig med däck/fälg och övrig däckservice. Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg och övrig däckservice. och övrig däckservice. och övrig däckservice. och övrig däckservice. och övrig däckservice.

och övrig däckservice. och övrig däckservice. Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg BEHÖVER DU NYA DÄCK? VIhalt DÄCK Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg och övrig däckservice. DFIXAR Kom in så hjälper vi med däck/fälg Med vintern för dörren och underlag påMED vägarna Kom in så hjälper vidig dig med däck/fälg Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg däck/fälg eller övrig däckservice. däck/fälg eller övrig däckservice. och övrig däckservice. och övrig däckservice. och övrig däckservice. Med sommaren som knackar på dörren och ett bättre underlag på Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg BRA GREPP FÖR HALKIGA VÄGAR! och övrig däckservice. Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg P och övrig däckservice. och övrig däckservice. och övrig däckservice. och övrig däckservice. hälsar vi dig välkommen in till oss för att förbereda din och övrig däckservice. DD Äntligen vår & visommar! och övrig däckservice. vägarna välkomnar dig in till oss för att förbereda din bil inför sommaren.

KÖRatt SÄKERT I VINTER! dags se över dina däck! Äntligen vår & somm Äntligen vår & sommar! Äntligen vår & sommar! Hör med oss så hjälper vistort dig lager medav vinterdäck Äntligen & sommar! bilvår för kallare tider. Med ett och övrig däckservice. och övrig däckservice. Kom in hjälper vi dig med däck/fälg Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg Kom indet så hjälper dig med däck/f Kom in så så hjälper vi dig med däck/fälg Med vintern för dörren och halt underlag på vägarna och fälgar kan vi& hitta som passarvi just dig! Kom in däckservice. så hjälper vi dig med däck/fälg Byt/skifta i tid – vänta inte! däck/fälg eller övrig däckservice. Äntligen vår sommar! och övrig och övrig däckservice. Äntligen vår & sommar! ochoch övrig däckservice. vi dig välkommen in till oss för att förbereda din ochmed övrig däckservice. övrig hälsar däckservice. Äntligen D Kom in så vi dig med däck/fälg vår & somma inkallare så hjälper hjälper vi dig Äntligen & som bilKom för tider. Med ett stort lager av vinterdäck Boka snabbt ochdäck/fälg enkelt på vår vår webb Ä C K O C H FÄ LG ERSONBIL

MED RÄTT DÄCK FÖRÄNDRAS ALLT MED RÄTT DÄCK FÖRÄNDRAS ALLT

Ä C K O C H FÄ LG

Byt däck! Byt däck!

Ä C K O C H FÄ LG DÄD HCFÄ ÄKCOKCLASTBIL O H LG FÄ LG LCÄTT D K O C H FÄ LG PÄERSONBIL PCD ERSONBIL H FÄ LG D KÄOCCKH O FÄCLG PÄERSONBIL PCERSONBIL ERSONBIL S COOTER P LMC, ÄTT LASTBIL LPdet ÄTT LASTBIL ERSONBIL D Ä C K vi C H FÄ LGsom passar just dig! PLASTBIL ERSONBIL LOÄTT LASTBIL Med ett stort lager av sommardäck hittar L ÄTT MED RÄTT DÄCK LÄTT MC, COOTER D CLASTBIL HCH FÄ LG SSÄCMÅHJUL D Ä KÄKKCOOTER C FÄLGLG underlag på Byt däck! D COO KCO H FÄ Med sommaren knackar på dörren och ett bättre FÖRÄNDRAS ALLT MED RÄTT som DÄCK LMC, ÄTT LASTBIL MC, DSÄD CS HCFÄ PERSONBIL Byt däck! ÄCOOTER COKCLASTBIL O H LG FÄ LG LCOOTER ÄTT MC, FÖRÄNDRAS ALLT D CERSONBIL K O C H FÄ LG PFÄ SFÄ MÅHJUL MC, SSÄERSONBIL COOTER MED RÄTT DÄCK MED RÄTT DÄCK P DByt ÄDCÄKCOKC MC, H LG Byt däck! DÄ CÄKC O HP LG SKLG MÅHJUL D CERSONBIL K O C H FÄ LG bil inför sommaren. SCCFÄ MÅHJUL PFÄ SRÄERSONBIL COOTER FÖRÄNDRAS ALLT MED RÄTT DÄCK ERSONBIL vägarna välkomnar vi dig in till oss för att förbereda din P D ÄD CÄTT K Odäck! C LASTBIL HÄ D C E PA R AT I O N Byt däck! FÖRÄNDRAS ALLT S MÅHJUL Ä C K O H LG L SLASTBIL COOTER FÖRÄNDRAS ALLT PLGÄTT ERSONBIL ÄTT LASTBIL SLRLMC, MÅHJUL DPÄERSONBIL C ERSONBIL KDD OÄCÄ FÄ MED RÄTT DÄCK Du kan själv boka dig till sjukgymnast på vår hemsida, LPA CKHKC EÄTT R FÄ AT ILG O N LG P P ERSONBIL K OÄTT C HLASTBIL FÄ D Ä C O C H LASTBIL Byt däck! S MÅHJUL D Ä C K O C H FÄ LG D Ä C K O C H FÄ LG P ERSONBIL D D Ä C K R E PA R AT I O N L D Ä C K R E PA R AT I O N FÖRÄNDRAS ALLT PÄERS MED RÄTTövrig DÄCK ÄHCLG KP OERSONBIL CD HÄCOOTER FÄ och däckservice. DÄ C K OKC HD KLCRO C H FÄ LG O CFÄ LG PCEK H O TAT E ILNO Byt däck! ÄTT LASTBIL MC, SRPA COOTER MC, SCDD D Ä O CCOOTER H FÄ LG CÄTT PA RR NN LÄCRCCMC, LASTBIL PD ERSONBIL SEOLG MÅHJUL LFÄ ÄTT LASTBIL FÖRÄNDRAS ALLT ÄD RHKÄTT EK ILO ÄD KP EKKC PA AT IAT O ochstort övrig däckservice. D CK KL TCOOTER ES LH LP ÄTT LASTBIL LMC, LASTBIL ÄÄ R EÄTT RLASTBIL AT IEO SPA DÄ CDKÄOCDCKÄHOCFÄ Ä O CLLRLASTBIL FÄ LG ERSONBIL ERSONBIL så hjälper vi dig snabbt. P ERSONBIL LÄTT LASTBIL C HLG FÄhittar LG D Ä C K H O TEAT LLG L ÄTT S Med ett lager av sommardäck som passar just dig! S COOTER ÄD Cvi R Edet PA ILNNO N D P ERSONBIL D Ä CK KMC, H O TCOOTER EO LH D Ä C K H T L L D ÄMC, C K R E PA R AT I O S MÅHJUL L ÄTT LASTBIL D Ä C K O C H FÄ LG Ä C K O C FÄ P ERSONBIL P ERSONBIL COOTER SÄTT MÅHJUL MC, SES D ÄCMC, CD O TETA PERSONBIL MED RÄTT DÄCK LMC, D Ä KCKP REBH ELETA PA RACOOTER AT MED RÄTT DÄCK PMC, ERSONBIL LÄTT LASTBIL Ä KS H TLLG ELLLA LI O N COOTER LÄTT MC, COOTER Kom in så ÄMÅHJUL CK O H FÄ LG BS DX-mär ÄDDSktaSSByt C O D ÄER Byt däck! MÅHJUL Ddäck ÄKMC, CD KD O H FÄ Med GREEN från EC LMC, SCCERSONBIL MÅHJUL MC, SRLOLEO S COOTER däck! SRLASTBIL MED RÄTT DÄCK LPÄT FÖRÄNDRAS ALLT D Ä C KLC H TFÄ LT LLELLI R C KC O TCOOTER ECOOTER DLC MED RÄTT DÄCK COOTER LMC, ÄTT LASTBIL Kom in så D ÄÄ C KO LAT Ä C K R EH PA AT O N ION D DÄP CÄ KCÄOKCCKO HO PÄMC, MEDDÄCK RÄTT DÄCKByt däck! KH ELG PA Ähög CS OD H FÄ LG hjälper vi dig ÄTT FÖRÄNDRAS SBHHS MÅHJUL Byt däck! D CKFÄ H FÄ LG D CO HLG FÄ LG Michelin får du alltid säkerPERSONBIL D ÄKL CD KLG O FÄ B ETA LCOOTER ÄTT LASTBIL MED RÄTT MC, COOTER Byt FÖRÄNDRAS däck!Kom in SÄCERSONBIL MÅHJUL D ECLASTBIL ETA ALL L FÖRÄNDRAS ALLTDÄCK DCÄLASTBIL CALLT HÄ FÄ LG SOPA COOTER D Ä C KLH O TALG MED RÄTT ALLT ERSONBIL D C KLG OK CMÅHJUL HD FÄ LED ÄTT LASTBIL MED D C H TELRLLEAAT FÖRÄNDRAS ALLT DDÄCK ÄRÄTT KCÄO HCO FÄ LG MED DÄCK RÄTT så med hjälper vi dig SBS MÅHJUL Byt däck! CMONEY OÄ H FÄ LG Byt däck! D CMC, O C H FÄ LG D Ä O H FÄ LG D ECBÄTT ETA PMÅHJUL D KDÄCK CLASTBIL HÄ FÄ het, lång livslängd samt lågt LCÄERSONBIL ÄTT SLG P SÄÄERSONBIL COOTER LPCOOTER ÄTT LASTBIL däck/ C EMÅHJUL ION D EL LKK BRBANK ETA Byt däck! GE MED RÄTT FÖRÄNDRAS ALLT ALLT Ä CCCKH O CC H FÄ FÖRÄNDRAS ALLT LKHCÄERSONBIL ÄTT D EKD LP ETA LERSONBIL A MED RÄTT DÄCK SECERSONBIL MÅHJUL ERSONBIL MC, S Byt däck! FÖRÄNDRAS D Ä K H O TCOOTER EPA LLRLA S MÅHJUL L LASTBIL D Ä C K O C H F D Ä K O C H FÄ LG D CO KD OH FÄ LG S Kom in så D C K O H FÄ LG P rullmotstånd vilket bidrar D Ä C K O C H FÄ LG S MÅHJUL P ERSONBIL L ÄTT med däck/ D Ä C K R E PA R AT I O N MC, S D Byt däck! MC, S D Ä C K R E AT I O N Byt däck! D L B ETA L A D C K O C H FÄ LG D Ä C K R E PA R AT I O N GE MONEY BANK D Ä C K O C H FÄ LG hjälper vi dig L ÄTT LASTBIL P P D Ä C K O Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg P ERSONBIL FÖRÄNDRAS ALLT S MÅHJUL P ERSONBIL D fälg och övrig Ä C K O C FÄ LG D Ä C K C FÄ LG P ERSONBIL ELD LS ETA GE MONEY BANK DKLG Ä COS KCMÅHJUL RMC, ED PA R AT IETA O NTKA FÖRÄNDRAS ALLT DÄCK PLG ERSONBIL FÖRÄNDRAS ALLT EES B ETA A ÄTT LASTBIL DD CD O CHH FÄ LG Ä O C LG Ä KLÄÄ H O EPA LTAT Ä HALCLO EFÄ ERSONBIL till minskad D KCLCOOTER H D LD BCOOTER LK CC K RBANK EO R ILOLLG N MCCÄE SCBLASTBIL MÅHJUL C K OFÄ C HÄ FÄbränsleförbrukning Dmed ÄD KCÄO CÄK H D H FÄ LG PKKKH ERSONBIL PD ERSONBIL fälgvi och övrig hjälper vi dig Byt däck! ERSONBIL P ERSONBIL SD GE MONEY C O H LMC, ÄTT LASTBIL Ä O CFÄ FÄ Kom inMED såRÄTT hjälper dig däck/fälg D CP O CÄ LG LCÄTT däckservice. S-utsläpp. MÅHJUL SLASTBIL PH ERSONBIL med däck/ Ä CBANK KK H TL LAT LCIFÄ FÖRÄNDRAS ALLT D Ä K EÄ PA RCEA O D ED BRLG ETA MED RÄTT DÄCK MED RÄTT DÄCK P GE MONEY och minskat D ÄL C KMÅHJUL RBANK EO PA RAT I ON NFÄ LG LMC, ÄTT ÄLASTBIL O CFÄ FÄ LG SPLASTBIL COOTER LMC, ÄTT LLKMC, ÄTT SLOCOOTER COOTER DCCDERSONBIL ÄCO CÄKO RK E PA RLASTBIL AT IC ND PCPCCÄTT D Ä O H LG POMONEY ERSONBIL CS C HÄ FÄ ÄTT LASTBIL GE MONEY MC, SHKLG COOTER D Ä C H FÄ ERSONBIL däckservice. D CD KD O H FÄ LG Byt däck! Byt däck! Pmer ERSONBIL MÅHJUL KLHTRPA O CEIAT FÄ PÄ ÄERSONBIL D Äprodukter CPA KEÄTT O FÄ LERSONBIL ÄTT LASTBIL ÄTT LASTBIL D CC H EO LT LR med däck/ D Ä C KO LH LNN MC, S COOTER Ä C KMÅHJUL ELG RAT AT IO L LASTBIL D ÄH C K RC EPA I OLG NLG D BL ETA A D Ä C K O C H Ä K O C H FÄ LG D C KÄNS EÄNRBANK PA O D ÄKC C K R REC AT IR O L GE BANK D ÄK RL EÄTT RPA AT ILASTBIL OLG FÖRÄNDRAS ALLT FÖRÄNDRAS ALLT P ERSONBIL P ERSONBI MED RÄTTövrig DÄCK P ERSONBIL P ERSONBIL D Ä C O C H FÄ LG P ERSONBIL L ÄTT LASTBIL fälg och övrig Läs om Mi cC helins GE MONEY och däckservice. L ÄTT LASTBIL D C K O C H FÄ LG GE MONEY BANK P ERSONBIL D Ä K O C H FÄ LG P ERSONBIL D Ä C K O C H FÄ L ÄTT LASTBIL S MÅ DPRÄTT ÄERSONBIL KLCC OHCL HÄTT FÄ LG D CD O FÄ LG PERSON MC, ÄK K HD OD EAT LIC LLN D Ä CR KB TREL LA LE ILOLN P ERSONBIL LSÄTL Bytfälg däck! SLASTBIL MÅHJUL D H O TAT LCPA ÄTT LASTBIL ÄTT LASTBIL PÄERSONBIL MC, SÄOÄETA MC, S D Ä CRRGE K OCOOTER CTLASTBIL H FÄ LG DDÄKS CÄTT KL PA RE N LDÄRCLASTBIL MC, B AO Ä KEP EHLHPA D LETA ETA MÅHJUL O CH FÄ LG MED på ww w.michelin.se P ERSONBIL LASTBIL PKCÄERSONBIL ERSONBIL och övrig Kom FÖRÄNDRAS ALLT D EC BO LTE A LDäckservice ÄTT D EEOS RAT ICOOTER ÄTT DLP ÄÄTT C ECOOTER R AT ID O och övrig däckservice. D KBANK O LL L FÄ CK Kdäck! HK TPA ECOOTER LS LÄ LP ÄTT däckservice. MC, SKDÄCK COOTER Med bästa hälsningar Kom så SLCOOTER LMC, LASTBIL DLASTBIL ÄÄC R EÄTT PA RC AT IMÅHJUL Ä KBHN CELLAT H STPA DiniinÄsåVäst” KL O CERSONBIL H FÄ LG DÄP ÄERSONBIL C O H LG D Ä H OPA TO SERSONBIL MÅHJUL SEMONEY MÅHJUL P ERSONBIL LCOOTER ÄTT LASTBIL SLOOFÄ MC, SCOOTER COOTER D C K EPA NLG hjälper viC Byt SPMC, COOTER Ddig ÄMC, CPERSONBIL O CÄTT H LG EO LNNK ETA LR AR D Ä H TAT ED LCBECRECO SSCOOTER MÅHJUL “Däck Bertils AB ERSONBIL SLASTBIL LCMC, ÄTT LASTBIL MC, SÄMC, COOTER P ERSONBIL ÄD KP RX-mär R ICOOTER D ETA ÄTT LASTBIL D Ä KLL O TE LLAE L IIO GE MONEY BANK SFÄ D ÄC CK K H O LS LK D Ä C K R LDäckservice ÄTT LMC, Med GREEN kta från MC, SLASTBIL DÄMC, ÄC CERSONBIL KPA H ORC TAT ED SLASTBIL COOTER DLASTBIL CLASTBIL RMC, EK IMÅHJUL ERSONBIL SEMÅHJUL MÅHJUL däckservice. D C C HBKN LG ALLT SCOOTER LMC, ÄTT LMC, ÄTT hjälper vi FÖRÄNDRAS dig Ä H O TFÄ MC, COOTER K FÄ D C H O LONN P D Ä KP R PA RELAT AT LPKÄTT LASTBIL “Däck i Väst” Bertils AB ERSONBIL SO COOTER LÄTT ÄTT MC, SETA COOTER S med däck/ SLASTBIL Sdäck COOTER D ÄP C H TMÅHJUL ED LH LLLC PÄTT D ELG LEN LT A LI O GE MONEY BANK P ERSONBIL ERSONBIL ERSONBIL LMC, ÄTT LASTBIL D C KKLP REBGE RTS AT IÄKO LP ÄTT LASTBIL RÄTT DÄCK MONEY BANK PCOOTER ERSONBIL D Ä CERSONBIL KO HO O EL LC MC, SPA COOTER Michelin får du alltid hög säkerLLGÄTT MC, SMC, COOTER LMED ÄTT LASTBIL Kom in så ÄTT LASTBIL ERSONBIL D LEETA B ETA LLMÅHJUL AD Victor Hasselblads gata 2Ä D ÄERSON CLASTB KMC C S L ÄTT LASTBIL S MÅHJUL Med GREEN X-märkta däck från MC, S COOTER LM med däck/ Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda D Ä C H OI LOTAN ELLA L D EP LR ACOOTER S MÅHJUL L LASTBIL Kom in så EE LERSONBIL BKBANK ETA MC, S COOTER L ÄTT LASTBIL L ÄTT LASTBIL GE MONEY S COOTER Byt däck! MED RÄTT DÄCK SORKM MC, S COOTER D Ä C K R E PA R AT MED RÄTT DÄCK L S MÅHJUL D Ä C K H O T E L D Ä C K H O T E L L D Ä C MC, S COOTER fälg och övrig D L B ETA MC, S het, lång livslängd samt lågt Kom in så D Ä C K H O T L L S MÅHJUL Ä C K R E PA R AT I O N D P GE MONEY BANK L ÄTT LASTBIL MED RÄTT DÄCK D Ä C K O C H FÄ LG ERSONBIL MED RÄTT DÄCK D Ä C K E PA R AT I O N D Ä C K O C H FÄ L ÄTT LASTBIL S MÅHJUL dig LEC BELETA LIAT LCOOTER ÄTT LASTBIL Byt däck! ÄC KLA E ALLT MÅHJUL ÄD CS KC421 OMC, HC FÄ SCOFÄ MÅHJUL Viktor Hasselblads gata 2, Frölunda MÅHJUL ÄByt KCOOTER H FÄ COOTER Michelin fårLG duVästra alltid hög säkerPALLT ERSONBIL D EO LÄTT ETA LLASTBIL LG SLASTBIL B ETA LO MED RÄTT DÄCK SKKLG MÅHJUL Ä KPA HLASTBIL O TAAENILOL N LÄTT ÄTT LASTBIL DDÄÄDCCÄKKCOOKCOHCFÄ LG Byt däck!Kom in så hjälper SBCERSONBIL MÅHJUL MC, Sdäck! Komvi så D EC LS BHS ETA ALK FÖRÄNDRAS ALLTDÄCK Västra SS MÅHJUL Ä CÄ K31 O C HLG FÄ MC, SPA COOTER D ÄCOOTER K O TAKS ED LD MED RÄTT fälg och övrig SClivslängd LMC, ÄTT D Ä C RBANK LPA däck! rullmotstånd vilket bidrar PDLDFÖRÄNDRAS D Ä C RTLFÄ EEED R AT MC, C KMC, RLASTBIL Elång PA RÄ AT ISlågt O N GE MONEY DSMÅHJUL Ähet, C OCOOTER CPA Hsamt FÄ LG MÅHJUL HD FÄ LG MED RÄTT DÄCK C K H LG LKCOOTER ÄTT D Ä C H O LOÄTT FÖRÄNDRAS ALLT DMC, ÄByt CD KERSONBIL OD H88, LG MED DÄCK RÄTT MC, COOTER hjälper vi tel: dig FÖRÄNDRAS ALLT däckservice. MÅHJUL hjälper viindig MÅHJUL Byt däck! D Ä C RFrölunda EC AT IL O N Byt däck! Ä C K O C H FÄ LG D K O CRGE H FÄ D LLRIÄTT B ÄD C O COS HS FÄ D LD Ä C H FÄ LASTBIL 031-47 14 www.dackivast.com FÖRÄNDRAS P COOTER SÄKLG MÅHJUL LD ÄTT LASTBIL med däck/ MÅHJUL DLG ÄEC C K RD EETA AT D CK DCOOTER EL LK BS ETA LH B ETA ALLN Byt däck! D ÄR C KPA HO O TAELILLO MONEY BANK MC, SEFÄ FÖRÄNDRAS ALLT ALLT D Ä CS KÄ O CS HLG FÄ D C KLG O H FÄ K FÖRÄNDRAS ALLT LSKDHCCÄD ÄTT LASTBIL LMC, LASTBIL D LP B ETA LERSONBIL A MED RÄTT DÄCK SELG MÅHJUL GE BANK till minskad bränsleförbrukning LMONEY LASTBIL MC, SD COOTER MC, SNNETA COOTER Byt däck! Ä C K EER RLT däckservice. SOLG MÅHJUL FÖRÄNDRAS Ä KC O TELCOOTER EAAT LC LA SB MÅHJUL LDCOOTER ÄTT LASTBIL LMC, ÄTT LASTBIL hjälper vi dig D Ärullmotstånd C OLG C HAT LG D ÄERSONBIL CÄTT K O C Kom in så MC, SCOOTER COOTER 031-47 14 88, PCMC, SCOOTER MÅHJUL DÄD bidrar CÄ KDÄCK HP FÄ LG ÄC CKH KALLT RÄFÄ PA REC AT IR OS N L ÄTT LAS med däck/ D K R ECLRRÄ PA AT ILAT OILN D ÄERSON CÄ KM Byt däck! MC, S COOT D ÄKBD CRH K R PA RH AT IMÅHJUL OBANK NETA LETA ETA AK DERSONBIL CEwww.dackivast.com H LG DD ÄÄ CCO EÄ PA IÄTT OS GE MONEY BANK med däck/ D ÄFÄ KRvilket O COFÄ H LG S hjälper L ÄTT LASTBIL P P FÖRÄNDRAS GE MONEY BANK MÅHJUL D E L B A S MÅHJUL MC, S COOTER D C KS R PA I MC, O N MONEY GE MC, S fälg och övrig tel: CÄO KD O C FÄ -utsläpp. och minskat D C K O CERSONBIL H FÄ LG D Ä K O T E L D E L B L A GE MONEY BANK S MÅHJUL FÖRÄNDRAS ALLT MC, S MED RÄTT L LASTBIL C R E PA R AT O N MED RÄTT DÄCK vi dig P ERSONBIL MC, S COOTER S E L B ETA L A L ÄTT LASTBIL D Ä C K O C H FÄ LG Ä C K O C H FÄ LG D Ä C K H O T E L L S COOTER D Ä C K O C H FÄ LG P ER D Ä C K H O T E L L MÅHJUL P ERSONBIL D Ä C K R E PA AT I N D Ä C K R E PA R AT I O N Victor Hasselblads gata 2 till minskad bränsleförbrukning P ERSONBIL DS Kdäck H FÄ D E LÄÄMÅHJUL BD AC CCETA KÄ RÄ ELO PA RHEAT IT OLG NLCOOTER S CO D ÄERSONBIL C KMÅHJUL O CS H FÄ LG SHPCÖppet MÅHJUL DÄD CÄTT KCÄOKCCMC, FÄ LG Ä C K D Ä C KOOCCHHMC, FÄD LG S COOTER D ÄKERSONBIL C KOCO OS CMed FÄ LG P D ÄKCOOTER C K R EMC, ROH AT IMC, Oom N X-märkta från MÅHJUL med däck/ Viktor Hasselblads gata 2, Frölunda DH Ä CP RVästra Edäck! PA RPA AT IS ONGREEN N fälg och övrig hjälper vi dig Byt däck! ERSONBIL P ERSONBIL S MÅHJUL D LIHH B ETA LLI O AL N GE MONEY BANK C K O C FÄ LG GE MONEY BANK MED RÄTT DÄCK MÅHJUL MC, S S COOTER S Ä O C H FÄ LG D C K O E L D K O C H FÄ LG L LASTBIL MC, däckservice. Byt P ERSONBIL D Ä C H T E L L D Ä C K S COOTER fälg och övrig Läs mer Mi cL helins produkter P ERSONBIL D Ä C K O T E med däck/ D Ä C K R E PA R AT Ä D Ä C K H O T E L L FÖRÄNDRAS ALLT D Ä C K R E PA R AT I D Ä C K R E PA R AT O N GE MONEY BANK D E B ETA L A Ä C K MED RÄTT DÄCK MED RÄTT DÄCK P ERSONBIL GE MONEY BANK -utsläpp. och minskat D Ä C K R E PA AT O N L ÄTT LASTBIL D Ä K O C FÄ LG P ERSONBIL D Ä C K H O T E L L MC, S COOTER Ä C K FÄ LG L ÄTT LASTBIL tider: vard 07,00-17,00 MC, S COOTER S MÅHJUL C KMONEY RID ED RKEÄKRHCCOOTER AT O P Ä C RD RDäckservice AT O N Michelin får alltid hög säkerDCDPA P ÄB CKETA C FÄ SCÄTT MÅHJUL Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda LALLT ÄTT LASTBIL GE MONEY BANK MC, COOTER MC, COOTER “Däck Väst” Bertils AB FÖRÄNDRAS OKCO Byt MÅHJUL D LLIN B ETA LLAL SILASTBIL CKKTDÄCK K O HS FÄ LG SLG MÅHJUL MÅHJUL PÄ ERSONBIL däckservice. MC, SLG D Cdäck! OÄ H FÄ Byt däck! D C K H O ERELEO LPA ÄÄCCÄ KKCO på ww w.michelin.se P D C O CEKRB FÄ LG PÄERSONBIL P ERSONBIL LERSONBIL LASTBIL 421 31 Västra Frölunda SSERSONBIL MÅHJUL LDCsamt D Ä CS KD R EC AT Ihet, O K O LH LEMÅHJUL fälg övrig SD MED medALLT däck/ ÄÄTT KO OR TAT LO Byt C TOBANK EN MC, S D C PA O NO LASTBIL C KMC, RD EÄÄH PA R AT IÄ N D ÄCOOTER CPA TO EC LERSONBIL LN GE RED EKTHLLÄ AT ICOOTER Kom in såoch Edu LÄÄ D Ä K CÄC FÄ LG D Ä KÄS RBANK PA RPA AT CPH D Ä Kom RERSONBIL PA Rprodukter AT IO O N FÖRÄNDRAS PiKiD ERSONBIL P FÖRÄNDRAS ALLT däckservice. D PRÄTT ERSONBIL SÄTT MÅHJUL D EEMONEY ETA LO ÄTT LASTBIL lång livslängd lågt fälg och övrig Läs mer Michelins MONEY BANK “Däck Väst” Bertils D KCD EÄERSONBIL PA RLS AT IGE N ÄTT SKHTHAT MÅHJUL GE MONEY BANK P ERSONBIL KR H O EH STAT MÅHJUL tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com FÖRÄNDRAS ALLT D Ä C K H O TAT ETCGE PLPCÄdäck! ERSONBIL SRÄTT MÅHJUL EKBK BA ETA A D C K R RELK Irullmotstånd SMONEY MÅHJUL D ÄLERSONBIL C O C LG LERSONBIL ÄTT LASTBIL SH SFÄ D Ä CD O C H FÄ LG MC, SERS CO ÄK CD K OA TL ERLH LAB Byt däck! P LMÅHJUL LAÄ Ä C H O ERLNTICOOTER LEO D ÄEC CPA KTERSONBIL H O ELO LLDäckservice LN in så MED ÄTT LASTBIL PViktor ERSONBIL MC, Sbidrar ÄHLMC, C KC O ELPA LLLAR AT I O N D Ä H Egata LS Ä KH RC RCOOTER O ND MC, GE BANK D Ä KOLLG R ELIin PA RLD AT ICOOTER O 2 D EMÅHJUL BD ETA EN N Kom inKom så DCECS EBD LR ETA K O C H FÄ LG DÄCK på www.michelin.se P LMÅHJUL ÄTT LASTBIL däckservice. vilket D KLASTBIL O CMÅHJUL H FÄ LG SCLASTBIL D Ä PKLÄÄERSONBIL PLÄTT ERSONBIL 2, Västra Frölunda P ERSONBIL fälg och övrig P ERSONBIL ETA LO LDäckservice ÄTT LASTBIL hjälper vi031-47 dig GE BANK Byt däck! D Ä CO K O TPA LO FÖRÄNDRAS LÄTT tel: 14 LASTBIL SBHHLAAT MÅHJUL Kom in sådäckservice. LMÅHJ D Ä CÄ KCOOTER C H FÄ LG Kom så SVictor P ERSONBIL D C H FÄ ÄÄ KLG OPA LLH LLAETA MÅHJUL D K RL Ewww.dackivast.com PA RK AT ICgata O N L88, ÄTT D LPA B LITA Ä MC, SS COOTER Kom in så SKDÄDC PLCCCHasselblads ERSONBIL SÄTT D EC L31 BH ETA LLASTBIL AAS Ä C K Tminskad EO L07,00-18,00, LR DDAT C KBHHN FÄ LG ÄTT LASTBIL Byt däck! Kom in så “Däck From 14 okt-21dec: vard 09,00-14,00 D Ä KBE H O TR EETA S MÅHJUL MÅHJUL P D ETATAC LEN LLAL D Ä K O C FÄ LG D Ä C K O Elörd ÄTT GE MC, DÄTT ÄÄ CLC LHasselblads ÄTT D Ä CS R ELO PA R AT IEH O N MC, SKO Ä CMÅHJUL R EEFÄ RAT OBANK N D hjälper vi dig D ELASTBIL B ETA LLG A D EERSONBIL LLASTBIL BALLT ETA A Byt däck! D Ä C K EC PA R IETA O Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda MC, S COOTER D Ä C R EK PA R ICCOOTER O till bränsleförbrukning D Ä C K CSMONEY H FÄ ER ER LERSONBIL ETA LMONEY MÅHJUL L LASTBIL MÅHJUL P ERSONBIL i Väst” Bertils AB D Ä C KD EH LO LK P MC, COOTER D Ä CC KS C H D EFÄ LAT BO ETA LN 421 Västra Frölunda Kom in så P D EAT LERSONBIL LL L ÄTT LASTBIL hjälper vi dig ÄK C KPA OH EK LB LLMÅHJUL GE MONEY BANK MC, S COOTER S D Ä I O N L ÄTT Byt däck! L ÄTT LASTBIL L ÄTT LASTBIL Med GREEN X-märkta däck från Byt däck! MC, S COOTER Ä C K O C H D Ä C KTTC H TLG Eminskat LL LN S MÅHJUL MC, S COOTER Ä C O H LG P ERSONBIL Ä K R E PA R I O Ä D Ä K R E PA R AT I O N D Ä C K O C H FÄ LG hjälper vidäckservice. dig Kom in så D Ä C K O C H FÄ L ÄTT LASTBIL FÖRÄNDRAS ALLT ERSONBIL S MÅHJUL L ÄTT LASTBIL med däck/ L ÄTT LASTBIL hjälper vi dig E L B ETA L A D Ä C K H O T E MC, S COOTER D Ä C K H O T E L L D Ä C R E PA R AT I O N D E L ETA L A Byt däck! Ä C K O C HDDED GE MONEY BANK D Ä C K O T L L hjälper vi dig“Däck Ä C K R E PA R AT I O tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com -utsläpp. och CO D Ä C K R E PA R AT I O N Ä C K R E PA R AT I O N D L ÄTT LASTBIL D Ä C K O H FÄ LG i Väst” Bertils Däckservice AB D E L B ETA L A L ÄTT LASTBIL D Ä C K H O E L L L ÄTT LASTBIL D Ä C K R E PA R AT I O N ERSONBIL MC, S COOTER med däck/ L ÄTT D EH LAT BEE ETA LKfår MC, S COOTER Ä hjälper vi dig Dfinansering EBANK LLG BBANK ETA S L AMÅHJUL GE MONEY P ERSONBIL P ERSONBIL D LIL B ETA LO ALMONEY L ÄTT LASTBIL D Ä C K H OA TAGE Edu Lalltid ERSONBIL D Ä C K H O T L Michelin hög säkerMC, S COOTER LASTBIL hjälper vi digvi dig med däck/ L ÄTT LASTBIL D Ä C C H FÄ D Ä C K O C FÄ LG D Ä C K R E PA R O N P ERSONBIL P ERSONBIL S MÅHJUL Victor Hasselblads gata 2 tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com ERSONBIL D Ä C K H O T E L L med däck/ hjälper Möjlighet till via Resurs Bank D L ÄTT LASTBIL Byt däck! D E L B ETA L S MÅHJUL D Ä C K R E PA R AT I O N D E L B ETA L A GE MONEY BANK Ä C K O C H FÄ LG D Ä C K H O T E L L D Ä C K R PA R AT I O N MC, S COOTER GE MONEY BANK L ÄTT L med däck/ Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda D Ä C K H O T E L L D Ä C K R E PA R AT I O N Ä C K O C H FÄ LG 23, 27, 30 dec 07,00-15,00, 24-26 dec stängt, 28-29 dec stängt ÄTT LASTBIL MC, S CO P ERSONBIL L ÄTT LASTBIL Kom in så D E L B ETA L A L ÄTT LASTBIL D Ä C K R E PA R AT I O N L ÄTT LASTBIL GE MONEY BANK med däck/ MC, COOTER MEDMED RÄTT DÄCK P ERSONBIL S MÅHJ D Äomsamt CMichelins KS RGE ED PA RLETA AT ID OANÄ C fälgRÄTT och övrig Läs mer produkter D ES LMÅHJUL BBANK ETA LA SKSGE MÅHJUL GE MONEY MC, S COOTER fälg och övrig E B ETA L A het, lång livslängd lågt GE MONEY BANK S P ERSONBIL D ÄS C K H O TR EK LH LO MONEY BANK L ÄTT LASTBIL DÄCK P ERSONBIL D Ä C K O C H FÄ LG D Ä C R E PA R AT I O N L ÄTT LASTBIL MÅHJUL L ÄTT LASTBIL medoch däck/ D Ä C K O C FÄ LG D E L B L Med GREEN X-märkta däck från D Ä C K R E PA R A MC, S COOTER D E L B ETA L A K H O T E L L MONEY BANK P ERSONBIL S MÅHJUL Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda MÅHJUL D Ä C K H O T E L L MC, COOTER D Ä C K O C LG med däck/ MC, S COOTER Byt däck! D E L B ETA L A S MÅHJUL D E L B ETA L A L ÄTT LASTBIL med däck/ MC, S fälg övrig D Ä C K E PA R AT I O N D Ä C K R E PA R AT I O N D Ä C K H O T E L L L ÄTT LASTBIL D Ä C K H O T E L L D Ä C K O C H FÄ MC, S COOTER D E L B ETA L A D Ä C C H FÄ LG på www.michelin.se MC, S COOTER GE MONEY BANK GE MONEY BANK Kom in så 421 31 GE MON SRKVästra Med GREEN X-mär kta från ÄH O TAT ERPA LAT LD fälg och övrig Ä CCLD K O C FÄ MC, S P ERSONBIL ÄNBANK K EÄKPA RPA IMONEY O N ÄTT LASTBIL fälgvioch övrig D2CCbidrar C K R EÄTT RLG I OHBANK N TELL LLG rullmotstånd vilket DLOERSONBIL ÄR RH EEH ILASTBIL OAN PD ERSONBIL MC, S COOTER D CS K ERH PA AT ILETA NBD fälg ochFÖRÄNDRAS övrig GE MONEY P ERSONBIL SÄByt MÅHJUL C KMC, OSCCOOTER HSFÄ LG GE Ä Kalltid O C FÄ LCOOTER ÄTT LASTBIL MONEY DPA D Ä C O TFrölunda EO LD MC, COOTER hjälper dig ALLT däckservice. SOCC MÅHJUL Med GREEN X-märkta däck D EGE LL BC A D ÄKCMÅHJUL K H TAT D ÄP Kfrån R ERKCOOTER PA R MC, D EC PA Rfår IBANK N däckservice. D ÄEÄ Michelin du hög P ERSONBIL D C C D B ETA LAT SLdäck! MÅHJUL tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com fälg och FÖRÄNDRAS ALLT Ä SKÄdäck COOTER Ä C O TOAT ELO LLLIT LO SCHLASTBIL MÅHJUL EE L2, ETA COOTER GE MONEY D Ä C K H Egata LKAÄE D Ä C K RÄTT ED D Ä CTECfrån K R AT I O N D Ä D EFÄ B ETA AN D Ä KFÄ R ELG PA RO AT IsäkerND Ä KLMONEY H O ELILKOLLRBANK LEOPA MC, S COOTER Michelin får du alltid hög säkerMC, S COOTER Victor Hasselblads D ÄÄ K O C H FÄ LG D ÄD C K H OLD TBANK LMC, ÄTT LASTBIL fälg och övrig däckservice. GE MONEY BANK till minskad bränsleförbrukning MC, S L MC, S COOTER ERSONBIL D H O ES LMÅHJUL GE MONEY BANK MC, COOTER ÄKB C KH RLATÄTT EC PA RLASTBIL AT Kom inövrig så däckservice. S MÅHJUL ERSONBIL Viktor Hasselblads gata Västra Frölunda ÄTT GE MC, S COOTER Michelin får du alltid hög säkerdäckservice. L ÄTT LASTBIL hjälper vi tel: dig S Med GREEN X-märkta däck MC, S COOTER D L ETA L A Ä C O C LG 031-47 14 88, www.dackivast.com het, lång livslängd samt lågt D Ä C K H O T E L L P ERSONBIL fälg och övrig ÄTT LASTBIL däckservice. S MÅHJUL D Ä C K R E PA R AT I O N P ERSONBIL Kom in så ERSONBIL GE MONEY BANK L ÄTT LASTBIL GE M Ä C K H O T E L L med däck/ MC, S COOTER D E L B ETA L A het, lång livslängd samt lågt D E L B ETA L däckservice. D Ä C K H O T E L L GE MONEY BANK S MÅHJUL D Ä C K H O T E L L D E L B ETA L A ÄTT LASTBIL MC, S COOTER D Ä C K R E PA R AT I O N D Ä C K R E PA R AT I O N L ÄTT LASTBIL MONEY BANK GE MC, S COOTER -utsläpp. och minskat CO FABIAN RUBEN, MONEY BANK CKO KR H O ELRLLASTBIL L säkerSD MÅHJUL DMichelins ÄD CDÄMichelin KÄFrölunda TEÄTT EPA LTMONEY MC, SLRÄKÄTT COOTER ED B ETA LLETA EGE ETA Afinansiering MED RÄTT DÄCK LfårGE CH AT ILOABANK N via Resurs Viktor Hasselblads 2, ERSONBIL ERSONBIL lång livslängd samt lågt MC, Salltid SKRCMÅH Komdäckservice. in så LP ÄTT LASTBIL du hög ÄTT LASTBIL LCOOTER LASTBIL KÄERSONBIL CSHOBank FÄ SD MÅHJUL bidrar ÄKD CRÄTT EGE AT IB OMÅHJUL N Ä C KKED H EIvilket LO LMÅHJUL DMC, ÄS RPA AT N Victor Hasselblads gata Möjlighet till MONEY BANK PL ÄERSONBIL Edäck! LRgata BO LFrölunda A 421 31 Västra hjälper vi dig Shet,Öppet MÅHJUL CMC, OOKPA CTSÄE DCPERSONBIL rullmotstånd vilket bidrar KMC, HSLG FÄ LG MC, CRrullmotstånd R EITERSONBIL PA RO ITS OVästra N Med GREEN från S ÄTT med däck/ Viktor Hasselblads 2, Västra Frölunda ÄÄE RO AT N LCOOTER ÄTT GE BANK D Ä C K H Edäckservice. LLX-märkta SÄCKÄOERSONBIL MÅHJUL D BELCOOTER ETA D ELKD ETA K H O T ELLD GE MONEY MC, COOTER MED RÄTT DÄCK STAO2ALIMONEY Kom in så LKKESCP MC, COOTER SDDCMÅHJUL in så C K H LSTAT LCOOTER vilket bidrar Byt P D CLPA K H O EÄ DÄÄLASTBIL ÄC CK HES COOTER fälg och övrig Läs LLLTH A D B ETA LLASTBIL MÅHJUL ÄLKom KLdäck O TAEEEMÅHJUL EOKPA D ÄLD C ORBANK ED LÄBNCLETA D DCBEROEDvi Äprodukter KETA RMC, het, lång livslängd samt lågt COOTER ÄK ÄD C K RÄ88, EE AT N M GE MONEY BANK tel: 031-47 14 www.dackivast.com MED DÄCK till minskad bränsleförbrukning ERSONBIL LEPA CÄCBH H FÄ LG D B ETA LAT D ÄPA C KÄTT H TNLASTBIL ED LImer Ä C KLCOOTER H ELDäckservice LO LÄTT CCC H LG tider: vard 07,00-17,00 SKgata MÅHJUL D LLRLASTBIL BO ETA LAwww.michelin.se AOLÄE D C K EMONEY PA IÄMC, O N ELIÄ LNATOhjälper till minskad bränsleförbrukning LASTBIL dig D R EAT Nom Michelin får du alltid hög säkerP hjälper viRÄTT dig Srullmotstånd MÅHJUL Viktor Hasselblads gata 2, Västra MC, COOTER DD D EPA B ETA LC A “Däck iiminskat Väst” FÖRÄNDRAS ALLT D Ä C KLITO H TR LD LD KS HD Byt däck! SpåFrölunda BAB ETA LLLOEA SMONEY SD MÅHJUL D C KBHETA OLTAE L LA Ä CP SOÄKMÅHJUL LGE COOTER DMC, CD H OC TL Lwww.dackivast.com till minskad bränsleförbrukning CC SOMONEY Kom in så P med däck/ 421 31 Västra Frölunda SSERSONBIL D ÄMÅHJUL C KBertils RÄÄTT PA RLASTBIL OLR fälg övrig MC, SERSONBIL COOTER rullmotstånd bidrar MED RÄTT LAT BD ETA ERSONBIL SOO MÅHJUL Byt däck! Cvi Kvilket HA OS TD EBANK SÄ88, GE BANK tel: 031-47 14 -utsläpp. och minskat CO D Ä C R EÄÄMONEY PA R AT D ÄEC C H OETA TIMÅHJUL LDäckservice GE LKERRDÄCK ÄTT LASTBIL Kom såoch ÄTT KCCFÄ O C HD GE MC, hjälper vi dig “Däck iiövrig Väst” Bertils Däckservice AB B LL A KMÅHJUL ES PA RAT AT IIMÅHJUL OO Nlivslängd GE -utsläpp. och CO FÖRÄNDRAS däckservice. Ä C KMO H SDäckservice MÅHJUL D EBMONEY Lbränsleförbrukning BLHLS ETA LELD het, lång samtLASTBIL lågt BEETA LTAELLAL “Däck Väst” Bertils AB D Ä R ES PA “Däck iiininALLT Väst” Bertils Däckservice AB ERSONBIL MC, SLASTBIL COOTER hjälper dig MÅHJUL ES LLIEEOCOOTER B ETA LN A DCO C-utsläpp. K H ED LEBANK BANK S och minskat tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com B FÖRÄNDRAS ALLT D ÄLA C KLAT HETA O Legitimerad Läkare DK ÄD C KCHasselblads O TO ER LLK S MÅHJUL D EETA LMC, ETA LR AD Dprodukter ÄC C KH RÄÄTT EFÄ PA R AT O S MÅHJUL LASTBIL L S COOTER till minskad MC, Byt däck! Ä MC, S COOTER med däck/ D K H THC LN MED RÄTT DÄCK “Däck Väst” Bertils Däckservice AB D Ä C K O T E L L D E L B L A ÄCOOTER C KLÄ TAT EVästra LMÅHJUL Lgata D CD KTHH PA R IEÄTT O NL ÄTT LASTBIL GE MONEY BANK GE BANK D R PA R I O N Victor 2AT Kom så COOTER L ÄTT LASTBIL D E L B ETA L A hjälper vi dig GE MONEY BANK MC, S COOTER däckservice. D rullmotstånd vilket bidrar Ä C K O C LG S MÅHJUL fälg och Läs mer om Michelins produkter “Däck Väst” Bertils AB MED RÄTT DÄCK D Ä C K E PA R I O N P ERSONBIL Viktor Hasselblads gata 2, Frölunda med däck/ ÄTT LASTBIL Läs mer om Michelins GE MONEY BANK ÄTT LASTBIL hjälper vi dig COOTER S MÅ D E L B ETA A Byt däck! D Ä K O T E L L med däck/ FÖRÄNDRAS ALLT L tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com ÄTT LASTBIL MC, S COOTER GE MONEY BANK GE MONEY BANK S MÅHJUL Kom in så D Ä C K O C H FÄ LG Kom in så S MÅHJUL P ERSONBIL D ÄPA CRD KR2LD OLEETA HD FÄ D E L BBANK ETA LA L VictorVictor Hasselblads gata 2 GE D ÄLäs CHasselblads K RÄ EVictor IMC, O NKB D EETA LOB ETA L TAMONEY -utsläpp. och minskat CO mer om Michelins produkter MED RÄTT DÄCK EBCAT BC ETA LC ALG D Ä C OK TS EVästra LMÅHJUL Lgata L ÄTT LASTBIL Hasselblads gata 2, Västra Frölunda Byt däck! Kom in så Viktor From 14 okt-21dec: vard 07,00-18,00, lörd 09,00-14,00 S COOTER MONEY BANK GE P ERSONBIL Hasselblads gata D E L B ETA L A FÖRÄNDRAS ALLTDÄCK D Ä C K O C H FÄ LG D Ä C K H O E L L D E L B L A GE MONEY BANK MED RÄTT D Ä C K R E Välkomna önskar Daniel med personal D C K E PA R AT I O N S MÅHJUL Ä C K D E L A D E L ETA L A D Ä C K R E PA R AT I N Viktor gata 2, Frölunda L B ETA L A Ä K R E PA R AT I O N på www.michelin.se med däck/ COOTER till minskad bränsleförbrukning Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda D Ä C O C H FÄ LG Hasselblads 2 ERSON på ww w.michelin.se ÄTT LASTBIL S MÅHJUL fälg och övrig D Ä K H O T E GE M D E L B ETA FÖRÄNDRAS ALLT D Ä C K O C H FÄ LG S MÅHJUL MED DÄCK RÄTT D E L B ETA L A 421 31 Västra Frölunda Kom in så S MÅHJUL GE MONEY BANK D E L B ETA L A MC, S COOTER hjälper vi dig med däck/ COOTE Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda S MÅHJUL GE MONEY BANK Byt däck! L ÄTT LASTBIL D Ä C K R E PA R AT I O N på ww w.michelin.se ÄTT Byt däck! D E ILOBNBANK ETA LA Ä K ORC HCO D ÄIR CLFÄ K HH O ECOOTER LO LBANK MÅHJUL Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda ÄLG C K O C-utsläpp. LG Ä C K R14 EREÄTT PA REHCBHMC, AT IR O N däckservice. GE MONEY D CC KKLG HPRO OL MC, SMONEY COOTER D ÄD C RÄÄTT ECCÄPA AT O N D ÄD KS O MED RÄTT DÄCK hjälper vi dig Kom in så C KRD O H FÄ LK2,Frölunda SBSCwww.dackivast.com MÅHJUL ERSONBIL SNoch med däck/ GE DÄCBank ÄERSONBIL C KÄ RKAT ID OÄFÄ fälg och Läs mer produkter B ETA ERS Ä CCGE K H OCH TLASTBIL EFÄ LIDÄom 421 31 Västra Frölunda DFÄ CENMichelins K E PA Viktor Hasselblads gata Västra Frölunda LS BRBANK ETA LRD AAT Byt däck! MÅHJUL Ä KEECÄPA O C H GE MONEY hjälper vi dig D Ä R PA Iminskat N tel: 031-47 88, GE MONEY BANK D K PA IETA O N FÖRÄNDRAS ALLT ALLT MED RÄTT DÄCK D C KLRS FÖRÄNDRAS ALLT EC ETA LLG AAT LMONEY LASTBIL D ÄLASTBIL C K O TAKC EL LBANK ÄTATFÄ K R EKCO PA Rpå OLBANK ERSONBIL MED RÄTT DÄCK KPA CCRO HK D LMÅHJUL MED RÄTT DÄCK MÅHJUL 421 31övrig Västra vi dig och övrig D EMONEY LO B Lfälg ALG FÖRÄNDRAS D ÄLVästra H EC LBANK SLCKEMONEY MÅHJUL Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda D Ä CD K H O TBANK EAT LAT GE MC, COOTER D tf Medicinskt ansvarig hjälper vi dig Ä HAT MÅHJUL O 031-47 14 88, www.dackivast.com COOTER Byt däck! ÄETA K O H FÄ LG D ERgata ETA LResurs AVästra ÄERSONBIL C K OÄÄ C H LG SCD däckservice. D Ä C K R EC PA AT P KAT C FÄ D KCRCERSONBIL IAT O Bytoch däck! och tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com 421 31 Frölunda SOFÄ Ä C KLEEBD H TOAhjälper LLLG LRom med hjälper vitel: digFÖRÄNDRAS med däck/ MONEY GE Möjlighet finansering D Ä K O C H DNÄNOH E fälg och övrig MC, SD COOTER tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com Byt däck! ÄTT D EMONEY LS ETA LO DLG CRETA K RGE ELRPA I OBANK N2, Byt däck! ELG LÄKövrig BLG AAT GE GE DERSONBIL ÄERSONBIL O FÄ D ÄE C KPA HCCEtill O TMONEY ERfälg LN LLASTBIL DFÄ ÄN Cstängt, E PA ILAT OBNvia GE MONEY BANK MC, COOTER D C K R EHILLG PA R AT MONEY D Ä K R PA O N Ädäck K O COOO H FÄ DCCOOTER Ä KÄ RC E RPA IEOLCBN 23, 27, 30 dec 07,00-15,00, 24-26 dec 28-29 dec stängt ÄTT LASTBIL P Ä H D Ä CCmer K PA AT ID OMONEY NFÄ med Viktor Hasselblads Frölunda FÖRÄNDRAS ALLT P MEDdäck/ RÄTTdäck/ DÄCK fälg övrig Läs Michelins produkter D ECC LMÅHJUL BR ETA A ALLT däckservice. GE BANK MÅHJUL tel: 031-47 14tel: 88, www.dackivast.com Ä K RÄC ELIO RCCITS AT IEwww.michelin.se O GE BANK GE MONEY BANK GE BANK D ÄCÄ C O TC EK Lwww.dackivast.com FÖRÄNDRAS ALLT D ÄN KKom C H LG ERSONBIL 031-47 14 88, D ÄD K RD ECC PA RH AT IBR O N ALLT tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com L ÄTT LASTBIL med däck/ S MÅHJUL CKÄ KH OKP FÄ Med GREEN X-märkta från MC, S COOTER D EMONEY LD BD ETA AÄ BytFÖRÄNDRAS däck! D Ä C K H O T E L L GE MONEY BANK GE MONEY BANK P ERSONBIL D Ä C K H O T E L L D Ä K O C H FÄ LG MÅHJUL L ÄTT LASTBIL COOTER M med däck/ D E L B ETA L A L ÄTT LASTBIL COOTER med däck/ fälg och övrig D R E PA AT I D Ä C K R E PA R AT I O N GE MONEY BANK D C K H O E L L MC, S E L ETA L A Ä C K O C H FÄ LG på www.michelin.se GE BANK GE MONEY BANK in så GE MONEY BA Med GREEN X-märkta däck från D Ä C K H O T L L K O C H FÄ LG FÖRÄNDRAS ALLT P ERSONBIL D Ä C K R E PA R AT I O N fälg och övrig däckservice. S MÅHJUL MÅHJUL däckservice. P ERSONBIL fälg och övrig däckservice. P ERSONBIL COOTER GE MONEY BANK däckservice. GE MONEY BANK D Ä C K H DÄMC, ÄC H EO LEwww.dackivast.com Med GREEN X-märkta från tel: 031-47 14 ECOOTER LR AMÅHJUL DCD ÄKERSONBIL C KO H TAT MC, SÄD SOLsamt D RD EC IBR DOLDMONEY ÄNEERSO CLLAS KGE RE Michelin alltid hög P ERSONBIL Ä C K RLN AT OS NK D Ä CH KOOwww.facebook.com/däckiväst OT C FÄ LG oss på P ERSONBIL fälg och DÄdäck ÄC CKKHasselblads HEO TMONEY ERL•AT L I OBANK D Ä CPA KTR H O TFacebook: ELO LLETA D EE LPA ALIÄ ERSONBIL MC, SKÄRCERSONBIL COOTER MONEY D Ä C K H LsäkerCÄ H O TC LEO DFÄ RGE PA N Ä Klång EBLR PA IO N SD88, Michelin får du alltidGillla hög säkerVictor Hasselblads 2AT D Ä C K EEgata PA RE IERSONBIL N fälg och övrig däckservice. DDÄ2, CCOOTER K RPA IAT PKdäck D C ECOOTER LHMONEY PIMÅHJUL GE MONEY BANK ÄTT CEKLASTBIL KPA H TAT Sfårlivslängd MÅHJUL Kom inövrig så 031-47 14 88 ERSONBIL Viktor gata Västra Frölunda Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda MED RÄTT DÄCK ÄTT LASTBIL GE MC, SduETA COOTER Michelin får duL alltid hög Omtanken vårdcentral däckservice. RMÅHJUL EEO RLK IO MÅHJUL Med GREEN från LÄETA BCFrölunda ALD ÄERSONBIL Clågt O C H FÄ LG het, D ÄÄTT CGE KB H TD EKom LK LRRTTAT P ERSONBIL fälg och övrig ÄTT däckservice. Ä KLH H SBANK MÅHJUL D Ä C R EC PA R AT OIERSONBIL N KETA CX-märkta P så D Ä C KO RK R O N GE MONEY BANK LCBsäkerÄTT LASTBIL P ERSONBIL ERSONBIL DBNFÄ ÄET C D C THEO L Ewww.dackivast.com Elågt L31 ETA LPA A het, lång livslängd samt lågt D D Ein LITD B LMÅHJUL däckservice. Ä C H O EAT LÄTel: ÄRH CBANK LI O LN ÄTT ÄÄLG CD KK EOKPA RLTAT LASTBIL Ä Ä K RLD EK PA AT IEO MONEY BANK vi dig D Ä C Edäck! PA R O N ERSONBIL P D CS K H ON TAOGE LLHN LMONEY D EL ETA LL D EGE BHEKKEvilket ETA A Viktor Hasselblads 2, Västra het, lång livslängd samt DDLASTBIL ÄÄTT K H O TC EGE LTC LEO Komdäckservice. in så ÄTT LASTBIL Michelin hög säker- BANK LD ÄTT LASTBIL ERSONBIL D Ä C H EAT LRRhjälper LAT rullmotstånd bidrar D ÄLÄTT KD H TA LO LK GE MONEY BANK D EL Lgata BO ETA LFrölunda A DCLASTBIL Ä C LASTBIL K O LÄTT LC H L Västra P ERSONBIL D Ä C R EC PA RERSONBIL AT IMÅHJUL hjälper vi dig rullmotstånd vilket bidrar LERSONBIL ÄTT ERSONBI D Ä C H Tlång LLCOOTER GE BANK MC, D Ä C KByt TO LLREO LK Swww.dackivast.com MÅHJUL D EK LLKom B ETA LES Afår D CLKBHETA T EN SÄTT COOTER Ä C K Rså EANalltid RÄLÄEBCAT IOLOO P ERSONBIL Kom in så LP LASTBIL D Ä ILECOOTER Odu in rullmotstånd vilket bidrar COOTER ÄTT LASTBIL Evi LO BHO ETA LLG E421 L88, BD ETA LLASTBIL AMONEY S MÅHJUL D ÄLASTBIL CO K O Ttel: L PA D LLLAL 88,MC, FÖRÄNDRAS ALLT het, livslängd samt lågt MC, S COOTER MÅHJUL tel: 031-47 14 www.dackivast.com till minskad bränsleförbrukning ERSONBIL VictorVictor Hasselblads gata 2bränsleförbrukning L ÄTT D ÄKEEKKdäckservice. C H FÄ D ES B ETA D Ä H TLC LED LPA D ÄÄTT C KLCOOTER H TC EKLLASTBIL LO LÄTT ED LVästra BO ETA LAEC A Kom in så Ä C K R PA R AT I O N Victor Hasselblads gata 2 D E ETA A L till minskad bränsleförbrukning hjälper dig tor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda L ÄTT LASTBIL hjälper vi dig Hasselblads gata 2 031-47 14 D E L B EK D E L B ETA A D Ä C H O T E L L D Ä C K H T L L MÅHJUL Kom in så D K H T E L Viktor Hasselblads gata 2, Frölunda S MÅHJUL L LASTBIL P ERSONBIL D Ä R E PA R AT I O N till minskad med däck/ MC, Kom in så Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda med däck/ L ÄTT LASTBIL GE MONEY Med GREEN X-märkta däck från D Ä C rullmotstånd vilket bidrar D E L B ETA L A S MÅHJUL Frölunda Torg S MÅHJUL GE BANK tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com -utsläpp. och minskat CO D EÄ LD BK ETA LRHTMÅHJUL AEO ÄTT LASTBIL ÄTT LASTBIL MC, S COOTER hjälper vi dig “Däck i Väst” Bertils Däckservice AB D ES LL BD ETA AEC ÄC C KLL H O TLMONEY EO LK LH MONEY BANK GE -utsläpp. och minskat CO Däckservice MÅHJUL Ä C R E PA R AT I O N Med GREEN X-märkta däck från D Ä C K H T E L tor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda D E L B ETA L A D Ä K R PA R AT I O N D E L B ETA L A S MÅHJUL D C K H O E L L L ÄTT LASTBIL “Däck i Väst” Bertils AB ERSONBIL MC, S COOTER hjälper vi dig Ä C K D E L B ETA A MONEY BANK GE D Ä C K H O T E L L -utsläpp. och minskat CO Ä C K PA R AT I O Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda D E L B ETA L A D Ä C K H O T E L L Ä C K T E L L D Ä C O T E L L 421 31 Västra Frölunda Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda ÄTT LASTBIL D Ä K R E PA R AT I O N L ÄTT LASTBIL Michelin får du alltid hög säkerD Ä C K R E PA R AT I O N Victor Hasselblads gata 2 till minskad bränsleförbrukning MC, COOTER ÄTT MC, S COOTER med däck/ “Däck iövrig Väst” Bertils Däckservice AB hjälper vi dig D EL B ETA L AsåFrölunda 421 31 Västra ÄTT GE BANK 421 31 Västra Frölunda DRCO LR ERSONBIL Viktor Hasselblads gata 2, Västra COOTER LD D Ehjälper LFrölunda Bmer ETA LLASTBIL A hjälper vimer dig Michelin får du hög säkerGE MONEY BANK MC, Slågt COOTER fälg och Läs om Michelins “Däck i14 Väst” Bertils Däckservice AB vi dig MC, SETA COOTER D Ä C K HMONEY O TH LOÄTT med däck/ ÄTT LASTBIL Läs Michelins produkter MONEY BANK in el: 031-47 88, www.dackivast.com ERSONBIL ÄTT LASTBIL ED Lalltid Bsamt ETA LGE A med däck/ SLAfälg MÅHJUL MC, SÄTT COOTER DÄTT LCCOOTER BCOOTER ETA LPA AELR GE MONEY BANK MONEY BANK GE DIDaniel E LNB ETA Lmed A Victor Hasselblads gata 2www.dackivast.com D ECBD L31 BHprodukter ETA LLLoch A ÄELASTBIL KÄTT RCLASTBIL EKETA AT IEALO lång livslängd samt GE MONEY BANK och övrig D Ä C K TS EMÅHJUL LLASTBIL LLR minskat CO LASTBIL mer omhet, Michelins produkter Kom in Viktor så tel: 031-47 14 88, el: 031-47 14 88, www.dackivast.com D EÄ LÄTT BCOOTER A Hasselblads gata 2,omLäsVästra Frölunda MC, COOTER GE MONEY BANK P Victor gata 2MÅHJUL MC, SLASTBIL COOTER D EE2Kom B AE-utsläpp. EBANK LLS ETA LERSONBIL A Ä C D EÄTT LETA BHEmed ETA LK A Ä C PA R AT I O N Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda R PA het, lång lågt önskar personal S MÅHJUL D Ä C K R E PA R AT O D EHasselblads Lgata Blivslängd ETA AVälkomna på www.michelin.se däck/ Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda Victor gata L ÄTT LASTBIL påHasselblads www.michelin.se fälg och övrig MC, COOTER D Ä K O T L L GE MONEY S MÅHJUL el: 031-47 14 88, www.dackivast.com E L B L 421 Västra Frölunda S GE MONEY BANK D E L B ETA L A MC, S COOTER med däck/ Viktor Hasselblads 2, Västra Frölunda GE MONEY rullmotstånd vilket bidrar D Ä C K R E PA R AT I O N med däck/ ÄTT LASTB på www.michelin.se LASTBIL D E L B ETA L A Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda däckservice. D Ä C K O T E L L GE MONEY BANK MC, S COOTER MED RÄTT DÄCK tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com hjälper vi dig Kom in så GE MONEY BANK S MÅHJUL MC, S COOTER GE MONEY BANK D Ä Cgata KÄGE RCE K PA R AT IOOBANK NFÄ Frölund fälg och övrig Läs mer om Michelins produkter med däck/ rullmotstånd vilket MC, SABANK COOTER 421 31 Västra Frölunda Viktor Hasselblads gata 2,Frölunda Västra Frölunda MÅHJUL D EMÅHJUL Lbidrar BD ETA Loch AB Ä C K H O T E L L GE MONEY BANK MED RÄTT DÄCK MONEY hjälper vi dig tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com O C H LG MED RÄTT DÄCK S MÅHJUL D E L B ETA L A 421 31 Västra D Ä C K H O T E L L Ä C K R E PA R AT I O N fälg övrig Ä D E L B ETA L A till minskad bränsleförbrukning hjälper vi dig GE MONEY Viktor Hasselblads 2, Västra S MÅHJUL Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda D E L B GE MONEY BANK MC, S COOTER Ä C K O C H FÄ LG Ä C K C LG tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com COOTER Byt däck! D E L B ETA L A däckservice. D E L ETA L S D Ä C K H O T E L L däckservice. S MÅHJUL Ä C K O C H FÄ på www.michelin.se hjälper vi dig MC, S COOTER D Ä C K R E PA R AT I O N Byt däck! fälg och övrig minskad bränsleförbrukning 31 Västra Frölunda SRMONEY MÅHJUL GE DD Äwww.dackivast.com KND OHasselblads CH FÄ LGO TGE fälg och övrig MC, SMC, tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com EÄ LCPA ETA LIOH A ÄTT Byt däck! GE MED RÄTT DÄCK S D421 ÄtillMONEY C K07,00-15,00, EMONEY PA AT IECOdäck! MONEY BANK D ÄGE Cdec KD R ED AT O NE tel: 031-47 14 88, C KBANK H FÄ hjälper viFÖRÄNDRAS dig Viktor 2, Västra Frölunda FÖRÄNDRAS ALLT EÄ LRR LK A fälg och MED RÄTT DÄCK D Eövrig LBANK B ETA LETA CBÄstängt K O TCEC LMÅHJ ALLT däckservice. GE BANK KBANK H ERLdec L gata -utsläpp. och minskat CO tel: 031-47 88, www.dackivast.com D ÄMÅHJUL CCO Kövrig R ERCOOTER PA O MONEY 23, 27, 30Läs14 dec 28-29 OLKER CMON HO GE BANK GE MONEY ÄMÅHJUL KÄTT EKETA RPA SNCfrån MÅHJUL CHCOOTER K24-26 RCOOTER E PA AT I Ostängt, NBANK med däck/ och D ÄD C OKB CCOOTER HIÄ FÄ tel: 031-47 88, www.dackivast.com LLG Ä C KÄPA O TAT LCLCC ALLT GE BANK tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com SALASTBIL MÅHJUL S MÅHJUL -utsläpp. och minskat GE MONEY BANK MC, SFÄ Ä BytFÖRÄNDRAS däck!14 GE MONEY BANK CBH RLASTBIL AT ÄKR CLAT O CÄ LG MÅHJUL ÄTT LASTBIL Ä C ÄLLIO COOTER C GE MONEY Kom in så D Ä C RKAR EC R AT Med GREEN X-märkta däck COOTER FÖRÄNDRAS ALLT D EMONEY LByt BL ETA LD A däckservice. SRSfälg MÅHJUL GE MONEY BANK COOTER FÖRÄNDRAS ALLT SCLKMÅHJUL MÅHJUL med däck/ däckservice. ÄTT LASTB med däck/ fälg och övrig produkter 031-47 14 88, H EO LI031-47 COOTER D EP LOERSONBIL ETA A S MÅHJUL MONEY BANK GE MONEY BANK Dmer Äom CMichelins K Ewww.dackivast.com PA RGE AT Idäckservice. OD N ÄERSONBIL C KB Ohög CÄ H FÄ LG Ä KOPA HTGE TAT EO•LINwww.dackivast.com L NBANK Gillla oss på Facebook: www.facebook.com/däckiväst Ä C K EPA RLMONEY O P däckservice. Ä C K H O T E L fälg och övrig MED tel: Läs mer om Michelins produkter tel: 14 88, www.dackivast.co D Ä C K H O T E L L S MÅHJUL GE MONEY BANK D Ä C K R E PA R AT I N COOTER MÅHJUL däckservice. D Ä C K R E PA R AT I O N D E L B ETA L A MÅ Ä C K H O T E COOTER D Ä C K H O T E L L S MÅHJUL S Michelin får du alltid säkerTel: 031-47 14 88 på www.michelin.se Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda GE MON RÄTT DÄCK D Ä C K R E PA R AT I O N fälg och övrig MÅHJUL D E L B ETA L A COO GE MONEY BANK ÄMONEY KÄERSONBIL CE LHOLBANK FÄ LG C MÅHJUL CRÄD K RÄKS ERPA AT OCIhjälper ND DEPAT KH EÄ PA R AT IO ÄIRP KNÄMÅHJUL FÄ LG på DinÄD Cwww.michelin.se E PA AT OPA N ERSONBIL fälg och övrig däckservice. CRPA KB H ONNITOENLLA L GE BANK KLBANK CÄ H RRR EITAT AT IOD OCCCÄlågt N Komdäckservice. in så dig R O SECRRPA MÅHJUL SMONEY D ÄGEDC KÄGE HCCOKMONEY T ECO LERSONBIL EPA het, lång KomKom så och övrig däck! ERSONBIL DÄÄÄKinCByt ÄD CRGE KECCRKom HKEMONEY O LIERSONBIL LTBANK CAERSON KFÄOLG K RC RETA AT D Ä KCOOTER ELvi O ERSONBIL KCså OMÅHJUL NERSONBIL D BKEEL LEITAIO däckservice. ÄPA CPA H O Esamt LMÅHJUL LCOOTER MC, GE MONEY BANK Äin K ROfälg RETA AT P ERSONBIL så ÄErullmotstånd R EAT PA RC AT IS KPA H L Llivslängd ÄTT LASTBIL EHÄLOMÅHJUL BTEETA Komdäckservice. in så D ÄÄ HAT ORIO TAT LOELN FÖRÄNDRAS ALLT VictorVictor Hasselblads gata gata 2Hasselblads vilket CD KRÄD H TK LEK D ÄNE KLCR031-47 NL14 GE BANK B COOTER ETA Kom så DDDDVästra Ädäck Cgata Kså PA R IEL O N 2 C KLMÅHJUL H OLH TCOOT ELMÅ LTALEELÄ Viktor Hasselblads gata 2,Victor Västra Frölunda ÄTT LASTBIL hjälper viHasselblads dig Hasselblads 2 Frölunda tel: www.dackivast.com D ÄCOOC KMONEY OLLPA LAT Lmed MÅHJUL Kom GE MONEY Viktor Hasselblads gata 2,inD ERSONBIL Ä C K O KFrölunda REEORH Ibidrar O NBANK däck/ D ECCK BO ETA Viktor gata 2, Västra LETTHGREEN ÄTT LASTBIL Med GREEN X-märkta från D ÄC KKom TB ERH LETA LLFÄ in så hjälper vi dig DDÄEÄCLDD B LPA AHMÅHJUL AL 88, D Ä KÄ RHC EEOPA AT däckservice. KL2, H O TIAOENLLLG Äin CD K H THK LEMed MÅHJUL K E AT I O N Medhjälper GREEN X-märkta däck från minskad bränsleförbrukning ÄRÄvi CÄtill KCHasselblads TO LIEORR LP Ä C C Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda EETA LR B ETA LLR APA Ävi CD K ECD PA AT O N C K H O T E L dig L ÄTT LASTBIL Ä C K RLN EAPA X-märkta däck från D H L L Ä C K R E R AT I O Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda hjälper vi dig Ä C K O T E L L Ä C K T E L L 421 31 Västra Frölunda Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda E L B ETA Viktor Hasselblads gata Västra Frölunda K R PA AT I O N hjälper vi dig Michelin får du alltid hög säkerD Ä C K R E PA R AT I O N Victor gata 2 D Ä C K H O T E L L MÅHJUL D Ä C K H O T E L L hjälper dig D Ä C K R E PA R AT I O N 421 31 Västra Frölunda 421 31 Västra Frölunda ERSONBIL E L B ETA Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda med däck/tel: Michelin får du alltid hög säkerLO2, ÄTT LASTBIL hjälper dig LAT ETA A MÅHJUL SEVästra COOTER D Ävi CLoch KBHminskat OCMichelin TMC, LCO GE BANK ÄTT du alltid hög säker-utsläpp. Komtel: in såtel: Kom in så 031-47 14 88, www.dackivast.com DÄEGE LCBEÄ ETA LERSONBIL ARLASTBIL ERSONB DE421 ETA ALfårlivslängd KGE RC EETA PA AT ILASTBI O het, www.dackivast.com lång livslängd samt lågt fälg och Ä HLLC TS LMÅHJUL LS LASTBIL Kom in så031-47 031-47 14 88, 14 88, D LÄTT BLASTBIL D ÄEhjälper CLEövrig KR O TIEO LNLdig ÄTT Kom in såwww.dackivast.com med däck/ MC, COOTER DD L EB ETA LVästra AKMC, Ä C KN RLE D EOBCD Lhet, B ETA LMÅHJUL ÄTAKÄTT C K RMONEY ED PA Viktor Hasselblads gata Frölunda KMONEY EL ARPA R AT IO het, med lång livslängd samt lågt ÄEHElång R ELAprodukter PA R AT OBBANK N BHIHB ETA LLvi A samt lågt MONEY BANK L LASTBIL ÄTT S COOTER Ä CD KD HÄ Tom däck/ 031-47 14 88, www.dackivast.com med däck/ E L ETA L 31 Frölunda Komtel: in så D E L B ETA L A E L ETA L A BANK rullmotstånd vilket bidrar GE MONEY med däck/ ÄTT LASTBIL D K O E L ÄTT LAS tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com D Ä C K O T E L L tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com hjälper vi dig Kom in så GE MONEY BANK med däck/ Kom in så fälg och övrig Läs mer Michelins med däck/ rullmotstånd vilket bidrar MC, S COOTER rullmotstånd vilket bidrar DDövrig ED B ETA LEETA GE BANK GE MO Ä C K H O T L L GE MONEY BANK hjälper viViktor dig tel: 031-47 14 www.dackivast.com hjälper viVictor dig Epå BH ETA ALSHasselblads ÄL88, CD KLEwww.michelin.se O TAKLminskad EBHLLMC, Victor Hasselblads gata 2 bränsleförbrukning Ä C K R E PA R AT I O N L B A D Evi LMONEY Bmed ETA LE A till minskad bränsleförbrukning hjälper dig Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda E L B ETA L A Hasselblads gata 2, Västra Frölunda D E L B ETA L A däckservice. D Ä C K H O T E L L D ETA L A ERSONBIL D Ä C O T E L L Hasselblads gata 2 MÅHJUL E L B ETA L A hjälper vi dig till bränsleförbrukning S COOTER MÅHJUL Viktor gata 2, Västra Frölunda till minskad E L B ETA L A fälg och däck/ D E L B ETA L A Hasselblads gata 2,DÄCK Västra Frölunda MED RÄTT fälg och övrig hjälper vi diggata tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com Viktor Hasselblads gata 2, Västra GE MONEY BANK med däck/ hjälper viViktor dig Viktor EÄ LR ETA LÄK AR fälg och övrig fälg och övrig DGREEN EMONEY L BD ETA LBANK AÄ Cstängt K O EO GEFrölunda MONEY BANK D KRGE HMONEY TEELRLBBANK Ldec och minskat CO -utsläpp. med däck/ MONEY BANK 23, 27, 30 dec 07,00-15,00, 24-26 28-29GEFrölunda dec Ä K R EKCLTPA IAT OEN CTBANK O CR HIR FÄ LG GE MONEY ÄÄD CMONEY KÄTT AT O MÅHJUL CCOSC K EOPA AT I OLBANK DMONEY ANstängt, med däck/ Hasselblads 2, Västra däckservice. fälg övrig GE -utsläpp. EochLdäck! ETA A Ä CEC KÄPA H LCAT GE SÄCMÅHJUL -utsläpp. och minskat COoch GE MC, S ÄC CCOOT KGE H O ÄLASTBIL RKLEMÅHJUL EÄLO PA övrig CBH K R EC PA AT IR O 421 31 Västra Frölunda Viktor Hasselblads 2,Michelins Västra Frölunda FÄ KHN R GE M medoch däck/ D ÄÄdäck KLfrån R ECOOTER R IETA Med X-märkta COOTER DMONEY EMONEY LByt BDfälg ETA LBminskat Aoch 421 31gata Västra GEprodukter MONEY BANK ÄTT LAST med däck/ D Efälg B ETA ANövrig FÖRÄNDRAS ALLT MÅHJUL BANK med MONEY ÄTT LASTBIL med däck/ fälg övrig Läs mer omFrölunda D ÄMichelins C K H O TKH ELLAT LH88, LC COOTER D ÄGE C KEPA O C LG E031-47 LB ETA LS AK och övrig Läs mer om produkter tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com GE BANK GE BANK ÄGE C K ORO TAT EOFÄ LINLLO LBANK däckservice. C Rdäck/ PA GE MONEY BANK däckservice. Ä C K R E PA R AT däckservice. Ä C K H O T E L L fälg och övrig Läs mer om Michelins produkter Byt031-47 däck!fälg och tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com D ÄMONEY C H FÄ LG tel: 14 88, www.dackivast.com GE MONEY BANK däckservice. däckservice. D E L B ETA L A Ä C K R E PA R Ä C K H O T E L L COOTER tel: 14 www.dackivast.com D E B ETA A S MÅHJUL Michelin får du alltid hög säkerCO Gilla oss på Facebook: www.facebook.se/däckiväst på www.michelin.se på www.michelin.se Ä C K fälg och övrig fälg och övrig tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com tel: 031-47 14 88, www.dackivast.com D E L B ETA L A COOTER GE MONEY BANK GE MONEY BANK GE MONEY BANK D Ä C K R E PA R AT I O N på www.michelin.se GE GE MONEY BANK D ÄD CC KK OK CLASTBIL HTCEFÄ LG fälg och övrig däckservice. däckservice. GE MONEY BANK tel: 14 88, www.dackivast.com Ä H O L L GElivslängd MONEY BANK Byt031-47 däck!däckservice. Komdäckservice. in så MONEY BANK Gilla oss på Facebook: www.facebook.se/däckiväst Ä C O H FÄ LG ÄTT S MÅHJUL GE MONEY E L B ETA L A het, lång samt lågt Kom in så fälg och övrig Ä C K O C H FÄ L GE MONEY BANK D Ä C K R E PA R AT I O N GE MONEY BANK D Ä C K R E PA R AT I O N ERSONBIL däckservice. Kom in oss så DDBANK EKÄP LCRB ETA LOETALICOELH däckservice. däckservice. MG GE MONEY Kom inFacebook: så Ä C K C K H Gillla påMONEY www.facebook.com/däckiväst EÄLMÅHJUL BEETA LK A ERSONBIL Komdäckservice. in så ERSONBIL KEP HMONEY ORTO GE BANK Ä C H TEEEEGE LLB LEET rullmotstånd vilket bidrar DDD ÄBANK CEÄD PA AT NL LFÄ LG GE MONEY BANK LÄMÅHJUL BCCOOTER ETA LO ALH C K H O T E L K R E PA R AT hjälper vi dig ERSONBIL Ä C K O T L MÅHJUL COO GE L Ä C K H O T L L B ETA L A Ä C K R PA R Ä C K H O T E L L Kom in så D Ä C K O C H FÄ LG hjälper vi dig Ä C K E L B ETA L A D Ä C K R E PA R AT I O N däckservice. Ä C K H O T E L L P ERSONBIL COOTER minskad bränsleförbrukning Ägata CÄCDCKfrån O C HLTAT FÄ LG vitillhjälper dig Med GREEN X-märkta däck MÅHJ P ERSONBIL hjälper vi dig E L B ETA L A Viktorhjälper Hasselblads 2, Västra Frölunda vi dig Ä C K H O T E D K H O T E L MÅHJUL Ä C K H O E L L D Ä K R E PA R I O N E L B ETA L A Ä C K H O med däck/ LHERSONBIL BLASTBIL MÅHJUL GE MONEY Michelin får -utsläpp. du alltid hög säker- E och minskat CO E LGLB ERSONBIL LÄEBCÄTT CLP OBANK TETA ELLCOOTER LviL A ÄTT LASTBIL hjälper Kom in så med däck/ D het, lång 2 livslängd samt lågt GE GE MONEY BANK med däck/ Kom in så medoch däck/ Victor Hasselblads gata DDD EÄLMONEY ABANK LKPKLBwww.facebook.se/däckiväst EETA BETA L Adig MONEY BANK GE MONEY ÄTT LASTBIL Kom så HÄTT OL TETA E LLASTBIL LABANK Viktor gata 2,Viktor Västra Frölunda Victor Hasselblads gata 2produkter ERSONBIL med däck/ Kom inHasselblads så fälg övrig Läs merin om Michelins Gilla oss på Facebook: rullmotstånd vilket bidrar GE GE MONEY Viktor Hasselblads gata 2,minskad Västra Frölunda hjälper viVictor dig E L B ETA L A MÅHJU Victor Hasselblads gata 2Frölunda D EL LB ETA L ETA Adäck/ E L B ETA L A Viktor Hasselblads gata 2, Västra D E L B ETA L A D Ä C K H O T E L L ERSONBIL Hasselblads gata 2 E L B L A till bränsleförbrukning MÅHJUL Hasselblads gata 2, Västra Frölunda E L B ETA L A fälg och övrig på www.michelin.se med Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda fälg och övrig med hjälper vi dig Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda GE GE MONEY BANK fälg och övrig däck/ Ä CMONEY K R E PAMÅHJUL RBANK AT I O N 150*240 cm

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 PMS 431

Med GREEN X-märkta däck från Michelin får du alltid hög säkerMed GREEN X-märkta het, lång livslängd samtdäck lågtfrån Michelin får du alltid hög säkerrullmotstånd vilket bidrar het, lång livslängd samt lågt till minskad bränsleförbrukning rullmotstånd bidrar och minskat COvilket -utsläpp. 2 till minskad bränsleförbrukning Läs mer om Michelins produkter och minskat CO2-utsläpp. på www.michelin.se Läs mer om Michelins produkter på www.michelin.se

150*240 cm

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 PMS 431

Med GREEN X-märkta däck från

Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg

Michelin får du alltid hög säkerMed GREEN X-märkta het, lång livslängd samtdäck lågtfrån Michelin får du alltid hög säkerrullmotstånd vilket bidrar het, lång livslängd samt lågt till minskad bränsleförbrukning rullmotstånd bidrar Med GREEN X-märkta däck från och minskat COvilket -utsläpp. 2 till minskad bränsleförbrukning Michelin får du alltid hög säkerLäs mer om Michelins produkter Med GREEN X-märkta och minskat CO2-utsläpp. het, lång livslängd samtdäck lågtfrån rullmotstånd vilket bidrar på www.michelin.se och minskat CO Michelin får du alltid hög2-utsläpp. säkerrullmotstånd vilket bidrar Läs mer om Michelins produkter tilllivslängd minskad bränsleförbrukning het, lång samt lågt till minskad bränsleförbrukning på www.michelin.se Läs mer om Michelins produkter och minskat CO 2-utsläpp. rullmotstånd bidrar och minskat COvilket -utsläpp. 2 på wwbränsleförbrukning w.michelin.se till minskad om Michelins Läs GREEN merLäs om mer Michelins produkter Med X-märkta däck produkter från och minskat CO2-utsläpp. på www.michelin.se på Michelin fårww duw.michelin.se alltid hög säkerLäs mer om Michelins produkter Med GREEN X-märkta het, livslängd samtdäck lågtfrån pålång www.michelin.se

150*240 cm

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 PMS 431

och fälgar kan vi& hitta det som passar just dig! Äntligen vår sommar! Äntligen vår & sommar! Kom in så hjälper vi dig med dä och övrig däckservice. Kör du dubbfritt? Byt nu i oktober! Äntligen vår & sommar! Äntligen våroch & sommar! övrig däckservice. Kom in så hjälper vi dig med däck/fälg PMS BLACK PMS 485 PMS 347 PMS 431

Äntligen vår & som Med GREEN X-märkta däck från Michelin får du alltid hög säkerhet, lång livslängd samt lågt rullmotstånd vilket bidrar till minskad bränsleförbrukning och minskat CO2-utsläpp.

Michelin får du alltid hög säkerrullmotstånd vilket bidrar het, lång livslängd samt lågt till minskad bränsleförbrukning rullmotstånd bidrar -utsläpp. och minskat COvilket

150*240 cm

Läs mer om Michelins produkter på www.michelin.se

2 Med GREEN X-märkta däck från till minskad bränsleförbrukning Läs mer om Michelins produkter Michelin får du alltid hög säkeroch minskat CO2-utsläpp. Med GREEN X-märkta däck från Med GREEN X-märkta het, lång livslängd samtdäck lågtfrån på www.michelin.se Med GREEN X-märkta däck från Michelin får du alltid hög säkerMichelin får du alltid hög säkerrullmotstånd vilket bidrar Läs mer om Michelins produkter Michelin får du alltid hög säkerMed GREEN X-märkta het, lång livslängd samtdäck lågtfrån het, lång livslängd samt lågt Med GREEN X-märkta däck från till minskad bränsleförbrukning het, lång livslängd på www.michelin.se Michelin får du alltid hög säker- samt lågt rullmotstånd vilket bidrar rullmotstånd bidrar Med GREEN X-märkta däck från Michelin får du alltid hög säkeroch minskat COvilket -utsläpp. rullmotstånd vilket bidrar 2 het, lång livslängd samt lågt till minskad bränsleförbrukning till minskad bränsleförbrukning het, lång livslängd samt lågt Michelin får du alltid hög säkertill minskad bränsleförbrukning rullmotstånd bidrar Läs mer om Michelins produkter och minskat COvilket -utsläpp. och minskat CO2-utsläpp. 2 rullmotstånd vilket bidrar Med GREEN X-märkta däck från och minskat CO -utsläpp. tillhet, minskad bränsleförbrukning på www.michelin.se lång livslängd samt lågt rullmotstånd vilket bidrar 2 och minskat CO 2 -utsläpp. Läs mer om Michelins produkter Läs mer om Michelins produkter till minskad bränsleförbrukning och minskatLäs COfår -utsläpp. Michelin du högprodukter säkermer omalltid Michelins 2 rullmotstånd vilket bidrar på www.michelin.se -utsläpp. till minskad bränsleförbrukning och minskat CO på www.michelin.se Med GREEN X-märkta däck från 2 Läs mer om Michelins produkter på www.michelin.se het, lång livslängd samt lågt Lästill mer om Michelins produkter och minskat CO 2 -utsläpp. minskad bränsleförbrukning Läs mer om Michelins produkter Michelin får du alltid hög säkerpå www.michelin.se rullmotstånd bidrar på www.michelin.se -utsläpp. och minskat COvilket på www.michelin.se Med GREEN X-märkta Läs mer om Michelins 2 Med GREEN X-märkta däck produkter från het, lång livslängd samtdäck lågtfrån

150*240 cm

150*240 cm

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 150*240 cm PMS 431

150*240 cm

150*240 cm

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 150*240 cm PMS 431

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 PMS 431

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 PMS 431

2 Med GREEN X-märkta däck från Michelin får du alltid hög säkerhet, lång livslängd samt lågt rullmotstånd vilket bidrar Med GREEN X-märkta däck från till minskad bränsleförbrukning Michelin får du alltid hög säkeroch minskat CO2-utsläpp. het, lång livslängd samt lågt Läs mer om Michelins produkter rullmotstånd vilket bidrar på www.michelin.se till minskad bränsleförbrukning

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 PMS 431

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 PMS 431

150*240 cm

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 PMS 431

Kom in så hjälperKom vi dig med däck/fälg in så D hjälper och övrig däckservice. “Däck i Väst” Bertils Däckservice AB vi dig med däck “Däck i Väst” Bertils Däckservice AB och övrig däckservice. DD D DD D P och övrig däckservice. D PDP Kom vi dig med med däck/fälg däck/fälg D D PP D PP Kom in in så så hjälper hjälper vi dig D L “Däck i Väst” Bertils Däckservice AB DDäckservice D “Däck i Väst” Bertils D D och “Däck Däckservice AB AB P L LPL LP D L LPP “Däck ii Väst” Väst” Bertils Bertils Däckservice och övrig övrig däckservice. däckservice. P S AB MC, D P D D DMC, P Däckservice Viktor Hasselblads Frölunda L gata 2, Västra DLMC, “Däck ii Väst” Bertils Däckservice AB LL SL SS DP MC, “Däck Väst” Bertils AB LP MC MC, MC, S L D D P P S D P D P Tel: 031-47DLDäckservice 14 88SS• www.dackivast.se DD “Däck i Väst” Däckservice LMC, “Däck AB Bertils MC, SPD MC, SMS MC “Däck ii Väst” Väst” Bertils BertilsDDDäckservice SSS S MC, PAB P MC, S AB AB S L P L D “Däck i Väst” Bertils Däckservice AB P P “Däck i Väst” Bertils Däckservice L D “Däck i Väst” Bertils Däckservice S L P P Svard L L P P “Däck i “Däck Väst” Bertils Däckservice AB i Väst” Bertils Däckservice AB 07,00-17,00 Öppet tider: M “Däck i Väst” Bertils Däckservice DMC, MC, SDäckservice “Däck ii Väst” Bertils Däckservice ABFrölunda PAB “Däck Väst” Bertils AB S MC, Viktor Hasselblads gata LP SS 2, Västra D SLDLSS “Däck ii Väst” Bertils Däckservice AB DS S L “Däck i Väst” Bertils Däckservi L P MC, “Däck Väst” Bertils Däckservice AB P L MC, S D L “Däck i Väst” Bertils Däckser From 14 okt-21dec: vard 07,00-18,00, lörd 09,00-14,00 DD S DD MC, SDLSL MC, L 88 SD D Tel: 031-47 14 DMC, DD “Däck i Väst” Bertils gata Däckservice LMC, DDLDVästra D DD D SS• www.dackivast.se Viktor Hasselblads 2, Frölu DA S MC, S D MC, S MC, SDD MC, S S MC, S L MC, S D MC,SDS D SDPSD S D MC, S MC, S D “Däck i Väst” Bertils Däckservice AB P “Däck i Väst” Bertils Däckservice AB D “Däck i Väst” Bertils Däckservice AB www.dackivast.se www.dackivast.se D MC, S P D D “Däck i “Däck Väst” Bertils Däckservice AB tel:07,00-17,00 031-47 14 88, www.dackivast. P i Väst” Bertils Däckservice AB P Öppet tider: vard “Däck i Väst” Bertils Däckservice AB D D D “Däck i Väst” Bertils Däckservice AB P S DD D SDäckservice SD MC, S SS DDD “DäckViktor i Väst”Hasselblads Bertils“Däck Däckservice AB S “Däck i Väst” Bertils Däckse S DD i Väst” MC, S D D D D S Bertils P D D Bertils SD gata Västra Frölunda “Däck i DVäst” Däckservice Viktor Hasselblads 2,Hasselblads Västra PAB D S “Däck ii Väst” Bertils Däckservice AB “Däck iAB Väst” Bertils Däckservice AB DLFrölunda “Däck Väst” Bertils Däckservic From 14 okt-21dec: vard 07,00-18,00, lörd 09,00-14,00 LVästra “Däck ii Väst” Bertils Däckservice AB D D D LL LD “Däck Väst” Bertils Däckservice Digata LP Frö “Däck Väst” Bertils Däckservice AB Viktor gata 2, DVälkomna D88 D• mån-fre Tel: 031-47 14D14 •Pgata mån-fre 7-18, lör 9-14 önskar Daniel med personal S D S D Tel: 031-47 88 7-17 D D D D D Viktor Hasselblads gata 2, Västra Frölunda Viktor Hasselblads 2, Västra Frölunda D D D DSDäckse DL S S LMC, MC, S Frölunda LD Tel: 031-47D14 • www.dackivast.se D 88Hasselblads D tel: 14Bertils 88, www.dackiva “Däck i031-47 Väst” D MC, SDMC, gata 2, Västra D L MC, SMC, DViktor L 031-47 14 88, www.dackivast.se D tel: www.dackivast.com P 031-47 14 88“Däck • www.dackivast.se • Öppet: 7-17 DD D P D D D D D S Tel: 031-47 14 88 • www.dackivast.com Viktor Hasselblads gata 2, Västra MC, D D S D MC, S i Väst” Bertils Däckserv D D S D MC, S “Däck i Väst” Bertils Däckservice AB D MC, S SDFrö D D SD D AB “Däck ii Väst” Bertils Däckservice AB SLP AB “Däck iiDäckservice Väst” Bertils Däckservice AB “Däck i Väst” Bertils Däckservice AB Stel: Viktor Hasselblads 2, Västra Frölunda “Däck ii Väst” Bertils Däckservice AB “Däck iAB Väst” Bertils Däckservice AB LVästra “Däck ii Väst” Bertils Däckservice ABDDgata “Däck Väst” Bertils AB “Däck Väst” Bertils Däckservice “Däck Väst” Bertils Däckservice “Däck i Väst” Bertils Däckservice 031-47 14 88, www.dackivas “Däck Väst” Bertils Däckservice AB Viktor Hasselblads gata 2, Frölun S M “Däck i Väst” Bertils Däckservic D SDDD D “Däck Tel: 031-47 14 88Välkomna •PÖppettider: 7.00-17.00 önskar iDaniel med Dpersonal S DDDäck Väst” Bertils

Äntligen & sommar! sommar! Äntligen vår vår &

till minskad bränsleförbrukning Michelin får du alltid hög säkerpå fårwww.michelin.se du alltid hög säker- rullmotstånd vilket bidrar Läs mer om MichelinsMichelin produkter och minskat CO2-utsläpp. Med GREEN X-märkta het, lång livslängd samt lågt het, lång livslängd samtdäck lågtfrån till på www.michelin.se minskad bränsleförbrukning Michelin får du alltid hög säker- och rullmotstånd bidrar Läs mer om Michelins produkter rullmotstånd vilket bidrar -utsläpp. minskat COvilket 2 och minskat CO2-utsläpp. het, lång livslängd samt lågt till minskad bränsleförbrukning på www.michelin.setill minskad bränsleförbrukning Läs mer om Michelins produkter rullmotstånd bidrar och minskat CO2-utsläpp. -utsläpp. och minskat COvilket 2 Läs mer om Michelins produkter på www.michelin.se 2 till minskad bränsleförbrukning Läs mer om Michelins produkter Läs mer om Michelins produkter på www.michelin.se och minskat CO2-utsläpp. Med GREEN X-märkta däck från på www.michelin.se på www.michelin.se Med GREEN X-märkta däck från Michelin får du alltid hög säkerPMS BLACK 2 Läs mer om Michelins produkter PMS 485 Michelin får du alltid hög säker150*240 cm Med GREEN X-märkta BLACK Med GREEN X-märkta däck från PMS het, lång livslängd samtdäck lågtfrån PMS 347 PMS 485 Med GREEN X-märkta däck från 150*240 cm PMS 431 het, lång livslängd på www.michelin.se Michelin får du alltid hög säker- samt lågt 347 rullmotstånd vilket bidrar Med GREEN X-märkta däck från PMS 431 Med GREEN X-märkta däck från Michelin får du alltid hög säker- PMS Michelin får du alltid hög säkerrullmotstånd vilket bidrar het, lång livslängd samt lågt Med GREEN X-märkta däck från till minskad bränsleförbrukning het, lång livslängd samt lågt Michelin får du alltid hög säkertill minskad bränsleförbrukning Michelin får du alltid hög säkerrullmotstånd bidrar het, lång livslängd samt lågt och minskat COvilket -utsläpp. 2 Michelin får du alltid hög säkerrullmotstånd vilket bidrar Med GREEN X-märkta däck från och minskat CO -utsläpp. tillhet, minskad bränsleförbrukning lång livslängd samt lågt 2 het, lång livslängd samt lågt rullmotstånd vilket bidrar Läs mer om Michelins produkter till minskad bränsleförbrukning het, lång livslängd samt lågt och minskatLäs COfår -utsläpp. Michelin du högprodukter säkermer omalltid Michelins 2 rullmotstånd vilket bidrar på www.michelin.se och minskat CO -utsläpp. Med GREEN X-märkta däck från rullmotstånd vilket bidrar 2 till minskad bränsleförbrukning på www.michelin.se het, lång livslängd samt lågt Lästill mer om Michelins produkter rullmotstånd vilket bidrar minskad bränsleförbrukning Läs mer om Michelins produkter Michelin får du alltid hög säker2 till minskad bränsleförbrukning på www.michelin.se och minskat CO2-utsläpp. rullmotstånd bidrar 150*240 cm och minskat COvilket -utsläpp. till minskad bränsleförbrukning på www.michelin.se Med GREEN X-märkta 2 het, lång livslängd samtdäck lågtfrån och minskat CO2-utsläpp. till minskad bränsleförbrukning Michelin får du alltid hög säkeroch minskat CO2-utsläpp. Läs mer om Michelins produkter rullmotstånd vilket bidrar Läs mer om Michelins produkter och minskat CO2-utsläpp. het, lång livslängd samt lågt Läs mer om Michelins produkter på www.michelin.se till minskad bränsleförbrukning på www.michelin.se Läs mer om Michelins produkter Med GREEN X-märkta däckom frånMichelins produkter rullmotstånd bidrar Läs mer -utsläpp. och minskat COvilket på www.michelin.se Med GREEN X-märkta däck från 2 Michelin får du alltid säkerpå www.michelin.se till minskad bränsleförbrukning på hög www.michelin.se Michelin får du alltid hög säkerLäs mer om Michelins produkter Med GREEN X-märkta het, lång livslängd samtdäck lågtfrån och minskat CO2-utsläpp. Med GREEN X-märkta däck från het, lång livslängd samt lågt på www.michelin.se Michelin får du alltid hög säkerrullmotstånd vilket bidrar 2 Med GREEN X-märkta däck från Michelin får du alltid hög säkerLäs mer om Michelins produkter rullmotstånd vilket bidrar het, lång livslängd samt lågt till minskad bränsleförbrukning het, lång livslängd samt lågt på www.michelin.se Michelintill får du alltid hög säkerminskad bränsleförbrukning rullmotstånd vilket bidrar -utsläpp. rullmotstånd vilket bidrar Med GREEN X-märkta däck från -utsläpp. och minskat CO tillhet, minskad bränsleförbrukning lång livslängd samt lågt 2 Läs mer om Michelins produkter till minskad bränsleförbrukning -utsläpp. Michelin du högprodukter säker2 Med GREEN X-märkta däck från Läsfår mer omalltid Michelins rullmotstånd vilket bidrar 2 och minskat CO -utsläpp. Med GREEN X-märkta däck från 2 2 på www.michelin.se het, lång livslängd samt lågt Lästill mer om Michelins produkter Michelin får du alltid hög säkerminskad bränsleförbrukning Michelin får du alltid hög säkerLäs mer om Michelins produkter rullmotstånd vilket bidrar het, lång livslängd samt lågt 2 -utsläpp. på www.michelin.se het, lång livslängd samt lågt 2 150*240 cm

till minskad bränsleförbrukning Läs mer om Michelins produkter och minskat CO2-utsläpp. på www.michelin.se Läs mer om Michelins produkter på www.michelin.se

Med GREEN X-märkta däck från Med GREEN X-märkta däck från Michelin får du alltid hög säkerMichelin får du alltid hög säkerMed GREEN X-märkta het, lång livslängd samtdäck lågtfrån Med GREEN X-märkta däck från het, lång livslängd Michelin får du alltid hög säker- samt lågt rullmotstånd vilket bidrar Med GREEN X-märkta däck från Michelin får du alltid hög säkerrullmotstånd vilket bidrar het, lång livslängd samt lågt till minskad bränsleförbrukning het, lång livslängd samt lågt Michelintill får du alltid hög säkerminskad bränsleförbrukning rullmotstånd bidrar -utsläpp. och minskat COvilket 2 rullmotstånd vilket bidrar Med GREEN X-märkta däck från -utsläpp. och minskat CO tillhet, minskad bränsleförbrukning lång livslängd samt lågt 2 Läs mer om Michelins produkter till minskad bränsleförbrukning -utsläpp. och minskatLäs COfår Michelin du högprodukter säkermer omalltid Michelins 2 rullmotstånd vilket bidrar på www.michelin.se -utsläpp. och minskat CO 2 på www.michelin.se het, lång livslängd samt lågt Lästill mer om Michelins produkter minskad bränsleförbrukning Läs mer om Michelins produkter på www.michelin.se rullmotstånd vilket bidrar och minskat CO2-utsläpp. på www.michelin.se

till minskad bränsleförbrukning Läs mer om Michelins produkter och minskat CO2-utsläpp. på www.michelin.se Läs mer om Michelins produkter på www.michelin.se

rullmotstånd vilket bidrar rullmotstånd vilket bidrar till minskad bränsleförbrukning till minskad bränsleförbrukning och minskat CO2-utsläpp. och minskat CO2-utsläpp. Läs mer om Michelins produkter Läs mer om Michelins produkter på www.michelin.se på www.michelin.se

Med GREEN X-märkta däck från Michelin får du alltid hög säkerMed GREEN X-märkta het, lång livslängd samtdäck lågtfrån Michelin får du alltid hög säkerrullmotstånd vilket bidrar het, lång livslängd samt lågt till minskad bränsleförbrukning rullmotstånd bidrar -utsläpp. och minskat COvilket 2 till minskad bränsleförbrukning Läs mer om Michelins produkter och minskat CO2-utsläpp. på www.michelin.se Läs mer om Michelins produkter på www.michelin.se

2

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 150*240 cm PMS 431

150*240 cm

150*240 cm

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 PMS 431

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 150*240 cm PMS 431

150*240 cm

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 PMS 431

150*240 cm

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 150*240 cm PMS 431

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 PMS 431

150*240 cm

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 PMS 431

150*240 cm

150*240 cm

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 PMS 431

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 PMS 431

2

2

2

2

2

2

150*240 cm

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 PMS 431

Med GREEN X-märkta däck från

Michelin får du alltid hög säkerMed GREEN X-märkta het, lång livslängd samtdäck lågtfrån Michelin får du alltid hög säkerrullmotstånd vilket bidrar het, lång livslängd samt lågt till minskad bränsleförbrukning rullmotstånd bidrar och minskat COvilket -utsläpp. 2 till minskad bränsleförbrukning Läs mer om Michelins produkter och minskat CO2-utsläpp. på www.michelin.se Läs mer om Michelins produkter på www.michelin.se

2

2

2

2

150*240 cm

Med GREEN X-märkta däck från Michelin får du alltid hög säkerMed GREEN X-märkta het, lång livslängd samtdäck lågtfrån

2

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 PMS 431

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 PMS 431

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 PMS 431

PMS BLACK PMS 485 PMS 347 PMS 431


hallå långedrag september 2019

LÅNGEDRAG & FRÖLUNDA

! r e d n ä h r ä h t De

»Det här händer« är ett urval av kul saker som är på gång. Har du tips? Mejla redaktionen@media-konsult.com, som tar emot tips till och med den 10:e varje månad. Med reservation för ändringar.

Fiskebäcks barnmarknad Den 5 oktober är det dags för Fiskebäcks barnmarknad på Citrusgatan 16. Här finns allt för barn - kläder, skor, leksaker, vagnar, små barnmöbler, bilstolar, spel, cyklar, pulkor, skridskor, filmer, babysaker, böcker, inlines, hjälmar, uteleksaker, mammakläder samt mycket mer. Allt som har med barn att göra från nyfödd till tonåring. Marknaden arrangeras av aktiva i Equmeniakyrkan Fiskebäck och målet med barnmarknaden är att samla in pengar till olika biståndsprojekt och hjälporganisationer i samråd med globala rådet. Marknaden pågår från 09:00 till 13:00.

American Roots Festival Den 26 oktober arrangeras American Roots Festival för nionde gången i Göteborg på Frölunda Kulturhus. American Roots Festival är en festi-

val för amerikansk folk- och rockmusik. Under dagen och kvällen uppträder bland annat Sara Dee and the Foxhunters, Factory Smokers Street Revue,

Café Liba till Frölunda Torg Den 4 oktober slås portarna upp till Café Liba’s andra café, och caféet är mer än redo att ta den libanesiska bageri- och street food-kulturen till Frölunda Torg. På Café Liba möter man nordisk och orientalisk matkultur och sköna människor från alla världens hörn. Här serveras rykande 14

Minnesota Molinders och My Dear Companion. Under kvällen spelar även Carl Casino skivor. Festivalen pågår från 18:00 till 00:00 på lördagen.

Fredag 4 okt

färska manakish, spännande piroger, matiga wraps, fräscha sallader, mumsiga bullar, galet goda bakverk och en hel del annat. Under öppningshelgen (4-6 oktober) äter man för två till priset av en.


ALLTID MED ROT-AVDRAG DIREKT PÅ FAKTURAN.

ag!

Boka id

VVS & MÅLERI – SATSA PÅ ETT SÄKERT KORT

031-18 88 69 • goteborg.centrum@veteranpoolen.se

FORDON KVALITET TILL SUPER PRISER!

FORDON • MASKINER • MASKINER • VARUHUS • VARUHUS • AUKTIONER • AUKTIONER • WEBBSHOP • WEBBSHOP ÖVER A

STOR UTFÖRSÄLJNING

ORIGINALET SPRI FRÅN USA

Passa på! Fantastiska priser! Stor sortering av ammolådor

190:10 st 1500:1 st

Ex Ammolåda plåt

Bomberjacka Sommarmodell, barn. Ord. 575:-

890:Fritidsbyxa forest M90 Ord. 1900:-

790:-

Brännare + Kastruller och stekpanna ny

Sommarmodell 23:....... 29:- ....... 13:i toap ......23:Lambi toapapper ca.Lamb ........ 19:-29:l ca.r ca. 10appe Plasthink herr/dam. Ord. 995:9:9:........ ........ ........ ........ 19:ca. l 10 hink 50:Plasthink 10 l ca. 19:Plast ....... Strumpor 5 par ................ 50:50:....... ....... ........ ........ ........ ........ Strumpor 5 par Strumpor 5 par .... 100:-

149:Skotlina

6 mm, 25 m. Ord 299:-

1st 70:-, 4st 220:-

220:-

Proffs från Poly Ropes

Boxer kalsonger 3 st ........

00:......1 3st ........ kalso Boxer kalsonger 3st ........ Boxe 15:........00:..............1 ca. 29:elnger Skruvrmejs 15:15:....... ....... ........ ........ 29:29:ca. ca. el el Skruvmejs Skruvmejs ... 89:-

Jeepdunk 20 l ca. 150:- ........

Ryggsäck

65 liter. Ord. 790:-

........ 20 l ca. 150:- ......... 89:dunk. 89:Jeepdunk 20 l ca. 150:Jeep Softlan 1 l ca. 29:- ................... 17:ca. 29:- .................. 17:-an 1..l17:Softlan 1 l ca. 29:- ........ Softl........

390:-

Spett sv.försvaret ca. 575:- .... 175:

- ca. 699:- .. 379:379:tkök 699:us..solda Primus soldatkök ca.Prim Maskeringstejp ca. 29:- ........... 15:.. 15:........ stejp ca. 29:- .......... 15:ering Maskeringstejp ca. 29:Mask Gummistövlar M-90 .............. 350:350: .... ........ m-90 Gummistövlar Gummistövlar- m-90 ............ 350:-

Besök våra auktioner och webbshop - WWW.KVIBERGS.SE BÅTTAMP OCH FÖRTÖJNINGSLINOR - TILLFÄLLE! an PRISEXEMPEL Förtöjningsrep Billigast i st

ÖVER IKA 7000 OL ILL T VAROR RA OSLAGBA ! PRISER

EXEMPEL EXEMPEL ........e69:Bomberjacka 229:23:........69:Grävspade ca. 229:-........ Gräv 29:-........ ca......... pper i toapaca. Lambspad

450:- 590:Ord. pris 1500:-

IK 7000 OL ILL T R O R A V AGBARA PRIOS-SPL RISER!

Fritidsbyxa ca. 795:- .............. 395:-

.... 395: ........sbyx a ca.- 795:- ............ 395:Fritidsbyxa ca. 795:-Fritid Hammare ca. 150:- .................. 79:ca. 150:- ................ 79:mare79:Hammare ca. 150:- ........ Ham........

Pensel 2-p ca. 29:-..................... 7:-

7:- 29:- .................... 7:.... ca. ........ el 2-p Pensel 2-p ca. 29:- ........ Pens ca. 299:- ................. 75:Reflexväst75:xväst ca. 299:- ............... 75:Reflexväst ca. 299:- ........ Refle.......

Motorsåg i låda från husqvarna Massa tillbehör

on ca. 19:- ........................ 10:-

Roll.......ca.10:19:-....................... 10:-Roll-on ca. 19:-................ Roll-on ca 450:- ....... 150: öja blå erstr375: Offic....... Ryggsäck 65 l ca. 699:Ryggsäck 65 l-ca. 699:- ...........375: n ca. 399:- 149:Flade äst. fr Flytv - ................. 149:149: ........ 399:äst ca. Flytväst ca. 399:- ........ Flytv

Priser från

............................ 75:Yxa ca. ..250:75:.. 75:-

ca. 250:- ........................ Yxa........ Besök våra båda försäljningsställen Besök våra båda försäljningsställen Yxa ca. 250:- ................ BJÖRLANDA, HÖGÅSA 75:20 l ca. 140:-............75:dunk Plast........ HÖGÅSA BJÖRLANDA, HÖGÅSA BJÖRLANDA, BACKAPLAN BACKAPLAN . 75:140:ca. l 20 20 l ca. 140:- ........ dunk dunk Plast Plast MÅNDAG-FREDAG 10-18 Öppet varje dag Öppet varje dagÖppet nu i helgen Öppet nu i helgen 59:4,4 kg ca. 69:-....... Tvätt 39:.... el 69:-med LÖRDAG 10-15 4,4 kg ca. 69:- .... 39:MÅNDAG-FREDAG 10-18 MÅNDAG-FREDAG LÖRDAG 10-18 10-15LÖRDAG 10-15 el medel 4,4 kg ca. med Tvätt Tvätt LÖRDAG-SÖNDAG LÖRDAG-SÖNDAG SÖNDAG (BIL/MASKIN STÄNGT) 10-15 (BIL/MASKIN STÄNGT)

(BIL/MASKIN STÄNGT)

10-15

2000:-

10-15SÖNDAG

5:- .. 295:-

10-15 or Frista tsbyx Arbe - ddca.ca.57 . 295: 575:575:- . 295:r Frista sbyxo Arbetsbyxor Fristad ca.Arbet

www.kvibergsoverskott.se www.kvibergsoverskott.se Tel. 031 •46 Tel. 4696 031 96 46 46 96 www.kvibergs.se • Tel.• 031-46 46


hallå frölunda september 2018

redaktionens

kulturtips

B

locket Jobb, Indeed, Metrojobb, Jobbsafari, Careerbuilder, Arbetsförmedlingen. För den som söker jobb är sökmotorerna både många och gratis och det är förhållandevis enkelt att få en överblick om utbudet på arbetsmarknaden. Ett av de få undantagen är kulturjobb såsom skådespelare, musiker, sångare och dansare som nästan uteslutande finns på dyra betalsidor som endast medlemmar kommer åt. HUR KOMMER DET sig att just kulturarbetare måste betala för tillgång till branschjobb? Kulturarbetare tillhör redan en utsatt yrkesgrupp där många slåss om få jobb och inte sällan låga ersättningar. Det är förbryllande att de flesta jobben är helt stängda för jobbsökande som inte betalar, som om arbetslösa kulturarbetare skulle ha råd med det. Exempelvis kostar ett

”Som om arbetslösa kulturarbetare skulle ha råd”

Filmvisning: Edie Frölunda kulturhus Äventyr, drama och komedi. Den 83-åriga Edie har bestämt sig för att lämna ålderdomens hinder bakom sig och bestiga Mount Suilven-berget i Skottland. Filmen visas tisdagen den 1 oktober 19:00 samt onsdagen den 2 oktober, 15:00 samt 19:00. Entrén kostar 75 kronor.

Konsert Musikhelg med Mendelssohn 5 oktober Kl. 16:00 Älvsborgs kyrka Musik och samtal med musiker Hans Davidsson. Releasekonsert Sex Sonater för Orgel (Op.65).

medlemskap på den största sajten, Stagepool, drygt 3000 kronor per år. Statist.se är billigare och kostar drygt 500 kronor per år, men det är fortfarande en kostnad som den arbetssökande tvingas betala bara för att få veta vilka jobb som finns ute. ATT PRIVATA FÖRETAG vill tjäna pengar är ingen

nyhet och så länge det är lukrativt är det förståeligt att företag och sökmotorer tar betalt för den här tjänsten. Snarare är det ett misslyckande för Arbetsförmedlingen som enligt min mening borde vara den första aktören som en arbetssökande vänder sig till, oavsett om man arbetar inom kulturen eller någon annan bransch. Det har blivit ett solklart exempel på hur fel det kan bli ibland när privata aktörer tar över och de statliga aktörerna tar ett steg tillbaka. JONAS EGFORS

16

Mordet på kommendören: första boken Haruki Murakami Huvudpersonen är en trettiosexårig porträttmålare som bor i Tokyo. Efter att hans hustru plötsligt en dag låtit meddela att hon vill skiljas avbokar han allt och reser sin väg. Han hamnar i ett avskilt hus högt uppe på ett berg och bestämmer sig för att framöver måla landskap istället för porträtt. På vinden i det märkliga huset påträffar han av en händelse en målning med titeln ”Mordet på kommendören”. Motivet tycks vara ett brutalt mord på 500-talet men anspelar samtidigt på Mozarts berömda opera Don Giovanni som skrevs först i slutet av 1700-talet. Inte långt därefter hör en gåtfull IT-miljardär av sig och vill beställa ett porträtt. Det här är första delen av två.


Vi i Majorna

SNABBA BATTERIBYTEN I ALLA SLAGS KLOCKOR FR. 100:BATTERIER TILL HÖRAPPARAT 39:Vi utför även reparation på väggur och pendyler samt armbandsur.

Slottskogsgatan 46, Mariaplan tel. 031-14 53 57

Välkommen till Kronans Apotek på Mariaplan! Boka läkemedelssamtal eller blodtrycksmätning hos oss. Ingen kostnad.

Öppettider: Mån-fre: 9.30 - 18.00 Lör: 10.00-14.00

Ladda n e egen ap r vår p! Grati s från Ap ple-store och Go oglepla y

Mariaplan 4 • Telefon: 0771 - 612 612 • www.kronansapotek.se

Du når oss dygnet runt på 031-12 06 07 sgbegravning.se

Tommy Åberg


Korsord

hallå långedrag september 2019

BOENDE

ÄR UTRO-

MOLANUTPAD DE FÖRS VARNING

STJÄRNOCH BILD KLÄDSEL FÖRSKÖNADE

SES IBLAND SOCKER SOM

LURVIG

HÖG TOPSPIN GÖR EN BILD

TRÖSKEL

TRÄD OCH FISK

RIKTNING

KNATTAR FJÄDERFÄN

ARGON VARA ANGENÄM RUFSAR MITT PÅ KORTLINJEN

LÖNNEBERGAPOJK

SES FRASTVÄTTEN LEXIKO- HÄNGA NET PÅ

POSITIONERNA FÖR FISKET

PÅ VAR SIDA OM S

BÖR PRONO- I HELA PUGILIST SIN KOMMA MEN

LÄNGD

MER UPPBLÅST

UPP PÅ

ÄMABEL SIAMES ÄR SKEPTISK

FÖRSVAR

FALSKA FÅGLAR DÅLIG I TIDNINGEN

FEM SKE

FILMSNUTTAR

ÄR PÅSTRU- HJÄLP KEN PÅ

SPRÖD SKA VARA SEG UTEPLATS

FÖLJDAKTLIGEN

ÖLMÄRKE HAR BORG I STOCKHOLM

VERDIOPERA

ÖVRE GRÄNS

GRÖN

PÅ ÅK I TEHERAN

MAGER KNOPPAS

HINNA TUREN MED ÅRGÅNGEN

MER UPPBLÅST

DRAVEL

CIRKEL

VATTENLEDER ESSENTIELL

ÅRETÄTORT

GULDMAKERI

INGET VIDARE BETYG

ÄR NATTAKTIVA

STÅTHÅLLARE

SMÄLTE

GÅ I BITAR UTAN OMSVEP ACKUMULERA

DRUV-

RANKOR SAFTI BUSHEN ENS NYCK

STOD PÅ RAD

VIVECA LÄRN

ROTERAR HOS KRUKMAKARE

BRAGES HUSTRU

Obehag i benen? VITAMIN

VASSBÅT

Obehag i benen?

FRAMFÖRS PÅ SOLLIDEN

Obehag i benen?

Är obehaget så starkt att du känner tvång att röra på benen? Blir det värre på kvällen, natten eller när du vilar? Lindras obehagen vid rörelse? Det kan vara tecken på Willis-Ekbom Disease, WED. Är obehaget så starkt att du känner tvång att röra på benen? Blir det värre på kvällen, natten eller när du vilar? Lindras obehagen vid rörelse? Det kan vara Är obehaget så starkt att duWED. känner tvång atti Sahlgrens röra på benen? Välkommen tillDisease, informationsmöte aula, tecken på Willis-Ekbom

Blir det värre på Universitetssjukhuset, kvällen, natten eller när du vilar? Lindras obehagen Sahlgrenska Blå stråket 5 i Göteborg

Välkommen till informationsmöte i Sahlgrens aula, vid rörelse?Universitetssjukhuset, Det kan vara tecken påBlå Willis-Ekbom Disease, WED. Sahlgrenska stråket i Göteborg Tisd den 23 september kl 18.00. Fritt 5inträde.

OXUDDE 0829

KAN TAS MED BEHÖVA VISS LÄGGA MANPÅ SIG SCHETT

Rungs fotklinik

073-312 88 19

till informationsmöte i Sahlgrens aula, Boka fotvårdsbehandling TisdVälkommen den 23 september kl 18.00. Fritt inträde. • ÖverläkareUniversitetssjukhuset, Ludger Grote talar om symptom, och behandlingunder oktober månad och Sahlgrenska Blå stråketdiagnos 5 i Göteborg • Överläkare Ludger Grote talar om symptom, diagnos och behandling

• Möjlighet att ställa frågor köpa boken WED 2014 Måndag 7 oktober 18-20.och Fritt inträde. Ingen föranmälan.

• Möjlighet att ställa frågor och köpa boken WED 2014 • Professor Ludger Grote talar om symptom, diagnos och behandling

• Möjlighet att ställa frågor och köpa bok om WED

UPPÅT I MUSIK

TOG PAUS

KICKA SVARAR NOG VÄLVILLIG

www.wedforbundet.se www.wedforbundet.se Tel info: Tel info: 08-2108-21 96 20 96 20

STILLHET

VÄXTSAFT LAG I MANCHESTER

du får ett par strumpor med lös resår GRATIS Rung Andersson, Medicinsk fotterapeut rung@fotklinik@gmail.com Nolebrunnsgatan 14, Göteborg

TRÄD OCH FELA PÅ STRÖM

K

DÅLIGT FÖR MÅNGA I DAG FÖRFIASKO STRÖDDE

K TRÄNAR NOG INTE MYCKET

K O F T A N

SALTADE

D Y R A

EN YOKO & TALA

D T

DELSTAT I USA

I BOLERO VÄLDIGA RÄKOR

NIOB

D A N S

NYHETSBYRÅ SHOW

T T

I G E R B A R B

O R D A VRET TEXTILREST

LÖPARPALM

O V A L

STICKADE TRÖJAN

L

KARAMELL

O L

AKVARIEFISK

NY PARTILEDARE FÖR L

FÖRLORAR FÄRGEN

ELLIPTISK

E L F

NAMNEN MÄRKE BARTILLDOT GIVEN

F

B E N R A N G E L

KAN HJÄSSORNA VARA

SKÄGGIGT

N Y A M K O

GUILLOUFIGUR

GOSA OCH GULLA

K E L A

SKYLTLÅDA

APRILMODE

NATRIUM

M

B L O T T O C H B A R T G Y M N A S B O G E Y 4 PÅ PAR 3-HÅL SMÅLÖPS SPIS

PUNGBJÖRN HYENALUNCH

K O A L A

J O G G A S

M A T

PÅ VADUZÅK

S

BAR TV OCH TIDNINGAR ETC.

DÄMPA

P U

BITA

L

S A K T A @I LASTBIRMINGDJUR HAM

A

KORSADE TAR VÄLDIGA KLIV

BESYNNERLIGT TILLFÖRSLÄKTE LITLIGA

V Å R N Y T T INKVARTERING KUTTRASJU

Å

LIVSSMUTSIG ÅSKÅDNÄVE NING

L O G

S K A R

FÖRTUNNA OVIKTA

KAJKA PÅ SJÖN

R

T R O I

IDEALRESULTAT I GOLF

V

S P Ä

L Y F T E R B L Å T T M E D E N K A R JYCKE GUL PÅ JUL

P L U T O

INTE DU PÅOCH INTE FYLLD JAG

V E V N I VRIDANDET BÖNETORN HOCKEYSPELSSTARTEN

R

STARTADE INGVAR 1943

M I

MÅLSMAN KÄRVE

M O

F

GESTALTNING

R O L L

ODÖR PROSAVERK

OAVBRUTEN

A

500 I ROM

D

KUND OXUDDE 0806

I

0,9144 M FÅ BUKT MED SNÖ

HALOGEN GJORDE SNACKS

Y A R D

S A R GLOR VI PÅ TILLTALAR

J O D

KULLERBYTTA

T V KAN STINKA GROVT VIRKE

A DYLIK

O S

P E R P E T U E L L

D E K A L O G I

SKA ATLE BRYTA

S T A N K

N A R E T E

T E K E T MED TIO DELAR KNUFFSPEL

S

N G E N

TVÅ LIKA

O

SPELPLAN KAN MAN SÄTTA

T A K T

S H O P P A R E

Lösning av korsordet, Hallå Långedrag augusti 2019.

KALIUM

I K


Se Svenska Mästarna i Partille Arena

NYTT JOBB MED TRUCK KORT?!

TRUCKUTBILDNING! Startar på Hisingen

Restaurang, pub, bowling, shuffleboard, gym. 10 minuter från Nordstan med Gul Express

Biljetter & Matcher savehof.ebiljett.nu

Sept: 26-27 Okt: 5-6, 10-11 14-15, 19-20, 24-25, 30-31

Pris 2 750:-

OBS! Ett fåtal platser kvar! www.truckutbildarna.se

031-757 20 90

BOKKNIKK är lätt, smidig och snabb att montera. Med två bockar och lite standardvirke (45x95mm) får du på några sekunder en färdig arbetsplats att använda. BOKKNIKK ger en säkrare och bekvämare arbetsmiljö och är lönsam redan vid första bygget.

Snabbt Enkelt Smart

BokkNikk – det smarta sättet att förbereda båten inför vintern BokkNikk – det smarta sättet

att förbereda båten inför vintern

BokkNikk ären en svensk uppfi ärmontera. lätt, smidig och snabb att BokkNikk är svensk uppfinning som är lätt,nning smidig ochsom snabb att BokkNikk båt-kit är speciellt anpassad för enkel och stabil övertäckning av båten inför vintern. montera. BokkNikk båt-kit är speciellt anpassad för enkel och stabil l Kraftig och portabel stålkonstruktion övertäckning av båten inför vintern.Se våra filmer l Ställbar i fem olika höjder (600mm, 700mm, 800mm, 840mm, 900mm)

l Rejäla gummifötter för alla typer av underlag l Anpassad för standardregelvirke 45x95mm l Klarar belastning upp till 500kg per bock

Se våra filmer och beställ på

och beställ på bokknikk.se bokknikk.se


Behöver ni hjälp med trädgårds-, städ- eller hantverkstjänster?

RUT & ROT avdrag

Våra duktiga och erfarna seniorer har många års erfarenhet och hjälper er med t ex målning, snickeri, el, vvs, trädbeskärning (JAS-perioden), häckklippning och hemstäd.

031- 396 00 30 goteborg@alertsenior.se Göteborg

www.alertsenior.se

031- 386 00 30 partille@alertsenior.se Partille

0302-690 600 lerum@alertsenior.se Lerum

fb.com/alertseniorgoteborg


Tema

BOSTAD

NYBYGGE

MÅNGA DÖDA TRÄD EFTER TORKAN 2018

FÅ ORDNING PÅ HÖSTTRÄDGÅRDEN TA HAND OM DIN HUSQVARNA AUTOMOWER®

GÖR EN VINTERSERVICE! Datavägen 21 A, 436 32 ASKIM Tel: 031-68 38 80, www. skogtradgard.se E-post: info@skogtradgard.se Öppettider: mån - fre: 08.00 –17.00, lör och sön stängt


hallå långedrag september 2019

BOSTAD

MÅNGA DÖDA TRÄD I SPÅREN AV FJOLÅRETS TORKA Efter fjolårets torka är det många fastighetsägare som fått se sina träd dö. Framförallt är det små träd och träd med grunda rötter som är särskilt drabbade. – På sikt måste man ta ner dessa träd, säger Jimmy Billkrantz som arbetar som arborist i Halland och Västra Götaland.

F

örra året upplevde större delen av Götaland den varmaste sommaren som någonsin uppmätts enligt SMHI. Grundvattennivåerna sjönk och torkan ledde till omfattande skogsbränder runt om i Sverige. Under denna tid var det många träd som dog till följd av torkan. – I vårt jobb har vi verkligen märkt av det stora antalet träd som dog förra sommaren. Lite bergigare och stenigare lägen där träden inte fick vatten under lång tid var speciellt utsatta och det är väldigt tydligt att många inte klarade av det, säger Jimmy Billkrantz som arbetar som

arborist på Trädspecialisterna. När träd dör blir de med tiden en risk för barn som klättrar eller människor och egendom som befinner sig i närheten och därför är det viktigt att man tar bort dessa träd. – De blir ju inte farliga med en gång, men med tiden blir de riskträd och inom en snar framtid bör de ju plockas bort, säger Jimmy. Olika trädsorter torkar olika snabbt och generellt har björken en förmåga av torka snabbare än barrträd, men enligt Jimmy är det alla sorters träslag som drabbats av fjolårets torka och allt beror på läget. De träd som stått i fuktiga lägen

har inte haft några problem och de allra flesta träd har ju faktiskt klarat sig, menar han. På vissa träd kan man se att det fortfarande kommer lite blad på några grenar, men enligt Jimmy är dessa träd döende. – Om det kommer blad på 10 procent av trädet är det med stor sannolikhet döende och det bör plockas bort. Är det istället 10 procent som verkar dött kan det vara värt att beskära och se om trädet kan klara sig.

Sveriges största listsortiment med eget snickeri Sedan starten 1959 i Göteborg har vi etablerat oss både hos yrkesfolket, hemmasnickarna och båtentusiasterna. Vårt snickeri, som ligger i butiken, är en unik och viktig del av verksamheten. Det erbjuder formatanpassning och tillverkning av detaljer efter ritning eller förlaga.

Besök vår hemsida för inspiration och idéer www.abitra.se 22

ABI TRÄ Femvägsskälet 3, Västra Frölunda Tel: 031-29 93 00 • Fax: 031-29 89 01 Öppettider: Vard. 7-17 • Lörd 10-14 www.abitra.se • Gilla oss på Facebook!

TEXT & FOTO: JONAS EGFORS


VÄLKOMNA VIA KÖKSINGÅNGEN! – dvs den fina vägen om du är kund hos oss. 40 år i branschen med 1000-tals nöjda kunder.

Tele: 031-127086 • Adress: Första Långgatan 14, 413 03 Göteborg • www.dittnyakök.se

ALTANDÖRR PÅ KÖPET! *

48

månader räntefritt

Andra fönstertillverkare kan ha det vi erbjuder. Men inte som standard i ett och samma fönster. Vi tycker inte att du ska behöva välja mellan lågt u-värde och kondensfria fönster eller mellan inbrottsklassning och design. Det är självklarheter som varje modernt fönster borde vara utrustat med som standard. Våra fönster tillverkas i vår egen fabrik i Falkenberg, på samma plats där allt startade 1932. Din lokala projektledare leder hela fönsterbytet. Från måttagning och offert till installation och slutlig genomgång.

Boka ett kostnadsfritt hembesök 031-50 82 50 | www.morups.se * Läs mer om kampanjen på vår hemsida.

Fönsterbyte. Som det borde vara.


hallå långedrag frölunda september september2018 2019

BOSTAD

ETT LEVANDE GRANNSKAP I FRÖLUNDA PARK

B

Nyproducerade bostadsrätter i Frölunda syftar till att skapa ett område där mångfalden och livet regerar.

ostadsområdet Frölunda Park projekteras av Balder och kommer att husera över 500 nya bostadsrättslägenheter i storlekarna 1 till 4 rum och kök. I huvudsak är det två stycken nya bostadsrättshus som byggs samt att ett antal gamla, kringliggande lägenhetshus renoveras. De två nya bostadsrättshusen har döpts till Strandsnäckan och Sjöstjärnan. Strandsnäckan består av 146 lägenheter och ligger beläget på Munspelsgatan i Västra Frölunda. Lägenheterna i huset är fördelade på 1 till 4 rum och kök med ytor som sträcker sig från 27 till 106 kvadratmeter. Majoriteten av bostäderna har stora balkonger och flera av de större lägenheterna har 24

två balkonger. På gatuplan ingår en rymligare uteplats istället för balkong. Huset är byggt i fem huskroppar med varierande kulörer på fasaderna som inspirerats av naturens färger. Gatuplanet är murat i tegel inom samma färgskala som resten av huskroppen. Premiärinflyttningarna sker under sommaren 2020. Avgiften på lägenheterna ligger mellan 2500 och 5600 kronor i månaden och prisspannet på lägenheterna ligger mellan 1,495 till 3,845 miljoner kronor. Sjöstjärnan är ett bostadsrättshus som består av totalt 130 lägenheter. Alla lägenheterna är slutsålda och de första inflyttningarna sker under hösten 2019. Husets lägenheter spänner från ett till tre rum och kök och har en yt-variation på 36 till 82

kvadratmeter med tillhörande balkonger eller uteplatser. Avgiften på lägenheterna ligger mellan 2600 och 4500 kronor i månaden och prisernas spann låg mellan 1,525 och 3,630 miljoner kronor. I närområdet finner man, förutom goda kommunikationer i form av 17 kollektiva buss- och spårvagnslinjer, även shoppingcentret Frölunda Torg samt närhet till utomhusmotion i form av Ruddalens idrottscentrum. Även en ny skola ser dagens ljus. Jämte Frölunda Park byggs just nu Slottsgbergsskolan. Lokalförvaltningen ansvarar för att upprätta skolan som beräknas stå klar sommaren 2020. Skolan kommer utbilda barn från förskoleålder till årskurs 6. TEXT & FOTO: MICKEL HALVARSSON


INVIGNINGSFEST 23 SEP – 6 OKT

30

%

kerna.

siska buti

dast i de fy

gäller en * Rabatten

GÖTEBORG Victor Hasselbladsgata 11 | 421 31 Västra Frölunda Mån - Fre 10 - 19 | Lör 10 - 16 | golvpoolen.se

I PÅ ALLT A* N BUTIKER


september 2019 hallå långedrag

Få ordning på höstträdgården Hösten är en underbar tid för trädgårdsintresserade. Förutom alla lökar och perenner som kan planteras är det nu tid att förbereda rabatterna inför den annalkande vintern. 27


BOSTAD

hallå långedrag september 2019

Nu är det även tid att dela och föröka perennerna

E

n fin höstträdgård behöver inte innebära någon raketforskning så länge man håller sig till några enkla grundregler. För det första är det bra att satsa på blommor som blommar vid olika tidpunkter på säsongen så att inte allt ser praktfullt ut vid midsommar och sedan vissnar ner. För den som vill se trädgården blomma nu på hösten finns det många härliga växter att välja mellan. Både syrénhortensia och höstanemon är växter som många gånger håller sig fina in i oktober

Prydnadskål

med sina vita respektive rosalila blommor. Detsamma gäller olika typer av prydnadsgräs som ofta har sin storhetstid just under hösten. Miscantusgräs är en tålig sort, medan exempelvis svansfjädergräs inte är lika frosttålig. Då olika prydnadsgräs har olika tålighet är det därför bra att se till att gräset kommer att klara vintern i Kungsbacka, särskilt om du är ute efter en perenn. Prydnadskål och bollkrysantemum är andra tåliga växter som är som vackrast på hösten. Nu är det även tid att dela och föröka de vårblom-

Syrénhortensia

mande perenner som du vill ska få breda ut sig, eller som helt enkelt står för tätt. Det lättaste är oftast att ta upp hela plantan, dela den och sedan plantera tillbaka den igen. Det som blir över kan du plantera någon annanstans. Just plantering lämpar sig dessutom utmärkt för september månad, då både luften och jorden är fuktigare än på sommaren. Det gäller både blomsterrabatter, buskar och träd.

Höstanemon

Prydnadsgräs

Några tips till höstpysslet • Se över redskapen Efter en sommar full av grävande och räfsande kan det vara bra att tvätta av och olja in redskapen inför nästa säsong. Kanske ta bort lite rost och byta något skaft också? Det finns nya träskaft för en billig penning i blomsterhandeln. • Ställ in växter Somliga växter (exempelvis pelargoner) tål inte frost och dessa kan det vara bra att ställa svalt. Tänk på att ju varmare det är, desto mer ljus behöver de, så står de svalt behöver de inte vattnas lika ofta. 28

• Täck över känsliga växter med höstlöv eller granris. De perenner som inte är lika frosttåliga kan man skydda genom att täcka med höstlöv, granris eller fiberduk. • Reparera gräsmattan Nu är det lagom att gödsla gräsmattan, gärna med hönsgödsel. Passa på att kratta bort löv och reparera skadade delar. • Plantera träd September/oktober är en utmärkt tid att planera äppelträd. Tänk att vattna rikligt och sätt gärna upp stödpinnar och skyddsnät. Beskär ingenting första året.

• Plantera lökar Nu är det en bra tid att plantera olika typer av lökar, såsom tulpanlökar. Då hinner de slå rot innan frosten kommer. Placera lökarna med toppen uppåt på ett djup som motsvarar 3 gånger löken och se till att jorden är fuktig i början.


På vår hemsida kan ni läsa om vår unika Nöjd Kund-garanti.

Vi är en städfirma som specialiserat oss på flyttstädningar och utför dagligen objekt mellan 20-600 m2 – både villor och lägenheter. Även flyttstädning för företag 10-4000 m2.

Billgare än vad man tror, då man endast betalar 50% av arbetskostnaden tack vare Rut-avdraget.

Goda samarbeten med ledande mäklare och flyttfirmor i Göteborg har gett oss en stark position inom just flyttstädningar i Göteborg. Tel: 031-788

Västsveriges enda gröna mattvätt! – Vi är proffs på biologisk tvätt av lösa mattor!

Vi tvättar de flesta mattor på marknaden! Skonsamt effektivt, biologiskt och ekologiskt. Fri hämt- och återlämningsservice vid 6 m2 eller mer.

ETT NATURLIGT VAL I TIDEN

Brodalsvägen 1 hus D, nr 17, 433 38 Partille Tel. 031-550 670 bioma.epost@gmail.com www.biomakb.se

65 00


Just nu! 15% rabatt

BOSTAD

hallå långedrag september 2019

Nu Nu till till specialpris! specialpris!

PRISÖKNING I VÄSTER

Köp en skön säng! Just Just nu! nu!Nu till specialpris! Fynda möbler från vår utställning 15% rabatt Nu till specialpris! 15% rabatt Soffor, fåtöljer, bord m.m

PILASTER

Just nu! 15% rabatt

Y-stolen lackad bok

Jetson

Just nu! 15% rabatt Lagerex till kampanjpris!

Kampanjpris utvalt läder och tyg

Efter februaris bottennoteringar ser bostadsrättspriserna ut att öka under hösten.

Nu till specialpris! Nu till specialpris!

Fåtölj+pall

PILASTER PILASTER

NU 16.990:Just nu!

(Ord. pris15% 23.650:-) Justrabatt nu!

15% rabatt

Just nu pläd på köpet.

Lilla Åland Lager-

Nu till specialpris!

Delta Adventure

Ek/Grå, (Begränsat antal)

Just nu! 15% rabatt

Lilla Åland

Lilla Åland PILASTER vara

Just Just nu nu pläd pläd på på köpet. köpet.

System+

Lilla Lilla Åland Åland

Hantverk från NYHETER Gotland. Just från nu

G.A.D

Gute Art & Design

Lilla Åland G.A.D

pläd på köpet.

Lilla Åland

SPECIALPRIS

LAMINO

Svensk tradition Lagervara

Gute Art & Design

EVA

ING

STOR UTSTÄLLN

A2 Collect

JÄTTEPADDAN

Dansktillverkad soffserie HANDY, med helt avtagbar klädsel. Många tygalternativ eller läder. Rak, hörn eller divan.

BRUNO MATHSSON

Lilla Åland, lagervara

STOR UTSTÄLLNING

SPRINGPAKET inkl. pall, svankkudde och nackstöd

TEl. 031-27 27 10 GÖTEBORGSVÄGEN 29, MÖLNDAL (vid lasarettet) Fri parkering direkt vid ingången - Välkomna!

GÖTEBORGSVÄGEN 29, MÖLNDAL

BRUNO MATHSSON BRUNO MATHSSON

D

STREAM

REA PÅ

50 år i branschen

Öppet: Må 930-19. Ti-Fr 930-18. Lö 10-14.30

Lilla Åland Lilla Åland

GÖTEBORGSVÄGEN 29, MÖLNDAL TELEFON 031-2727 10 (vid lasarettet) Fri parkering direkt vid ingången. – Välkomna!

et genomsnittliga kvadratmeterpriset på bostadsrätter i februari i Frölunda, Askim och Långedrag var de lägsta noterade sedan juli 2016. Nu ser trenden ut att vända. Från att ha legat på dryga 39 000 kronor per kvadratmeter i februari har priserna stigit. I juli 2019 låg priserna på dryga 41 000 kronor per kvadratmeter vilket är något högre än vad snittpriset har legat på de senaste 4 åren. Jämför man priserna i västra Göteborg med övriga staden ligger prissättningen någonstans i mittenskiktet där toppnoteringarna finnes i centrala Göteborg samt i Majorna och Linné. Bottennoteringarna hittar man i områden som Bergsjön och Angered där kvadratmeterpriset i juli månad 2019 låg på drygt 21 000 kronor, alltså nästan halva priset jämfört med i Frölunda, Askim och Långedrag.

från Gotland köper du Stor utställning. naturligtvis hos oss!

Handy klassisk soffa i många kombinationer och färger! 15.900:Sett ur ett nationellt perspektiv så har det skett ovanligt många fastighetsaffärer, och det är framför allt bostadsrätter LAMINO TEl. 031-27 27 10 GÖTEBORGSVÄGEN 29, MÖLNDAL + pall olj ek (vid lasarettet) Fri parkering direkt vid ingången - Välkomna!

BRUNO MATHSSON

Lagerex

Svensk tradition

TEl. 031-27 27 10 TEl. 031-27 27 10 GÖTEBORGSVÄGEN 29, MÖLNDAL (vid lasarettet) Fri parkering direkt vid ingången - Välkomna! (vid lasarettet) Fri parkering direkt vid ingången - Välkomna!

GÖTEBORGSVÄGEN 29, MÖLNDAL (begränsat antal)

EVA

PRISÖKNING GENERELLT I STORSTÄDERNA

som har bytt ägare. I Sveriges tre storstadsområden har priserna på bostadsrätter ökat, medan villapriserna i småstä-

derna har minskat något. Styrräntan ligger fortfarande på -25 procent och många bedömare tror att den kommer att från Gotland köper du Stor utställning. från Gotland köper du fortsätta ligga där ett bra tag med tanke på de allt tydligare tecknen på en annalkande lågkonjunktur. Jättepaddan Stor utställning. naturligtvis naturligtvis hos hos oss! oss!

50 år i branschen

TELEFON 031-272710

9.700:Handy klassisk soffa ii många Handy klassisk från soffa många Gotland köper du Stor utställning. kombinationer och färger! naturligtvis hos oss! kombinationer och färger! 30 Handy klassisk soffa i många TEl.031-27 031-2727 27 10 10 GÖTEBORGSVÄGEN 29, MÖLNDAL TEl. GÖTEBORGSVÄGEN 29, MÖLNDAL (vid lasarettet)29, Fri MÖLNDAL parkering direkt vid ingången - Välkomna! TEl. 031-27 27 10 GÖTEBORGSVÄGEN

(vid lasarettet) Fri parkering direkt vid ingången - Välkomna! (vid lasarettet) Fri parkering direkt vid ingången - Välkomna!

www.meijersmobler.se Sön 12–15 Månd – Fred 9.30–18, Lör 10–15, Söndagar ring

KÄLLA: WWW.MAKLARSTATISTIK.SE TEXT: MICKEL HALVARSSON FOTO: JONAS EGFORS


MOSSA MOSSA PÅ TAKET? PÅ TAKET? MOSSA PÅ TAKET? Fasadtvätt i G öteboffert! Kontakta Kontakta oss för oss fri offert! för fri org oc

MOSSA PÅ TAKET?

MOSSA PÅ TAKET? MOSSA PÅ Kontakta oss TAKET? för fri offert! Kontakta oss för fri offert!

Kontakta oss för fri offert!

h Vfri ästsoffert! verige Kontakta ossV för hjälper

privatperson bostadsrätt er, sföreningar och företag med fasadtv ätt i Götebo rg. kommer till fasadrengöri När det n g erbjuder vi bland ann at algbortta g ning och att tvätta bo rt mögel på fasad.

Tak vård Fasadvår d St envår d Fasad tvät t Taksäke rhe t

robert@flodatakvard.se | www.flodatakvård.se robert@flodatakvard.se | www.flodatakvård.se 0707-367421 | Besöksadress: Brodalsvägen 9D, Partille 0707-367421 | Besöksadress: Brodalsvägen 1D, Partille

vård Fa sadvår St envår d Fasa Ta Takvård Tak Fasadvård Takvård Fasadvård St endvård St Fasad envår t vätt d d tvätt Fasa Ta ks dtvätt äkksäk e rheerhet Ta t ks äk e rhe t robert@flodatakvard.se | www.flodatakvård.se

robert@flodatakvard.se robert@flodatakvard.se | www.flodatakvård.se | www.flodatakvård.se 0707-367421 | Besöksadress: Brodalsvägen 9D, Partille 0707-3674210707-367421 | Besöksadress: | Besöksadress: BrodalsvägenBrodalsvägen 9D, Partille 9D, Partille

Tak vård Fasadvård St en vår d Fasad t vät t Taks äkerhet robert@flodatakvard.se | www.flodatakvård.se 0707-367421 | Besöksadress: Brodalsvägen 9D, Partille

fönster- & köksbänkar

– HUGGET I STEN SEDAN 1939 –

offe rd skif als fer

bohusgranit

mark

sten

EN RIKTIG STENHUGGARE Vi kan allt från marksten och köksbänkar till fasader och gravstenar.

Tel 0300-180 25 Industrigatan 4, 434 32 Kungsbacka • info@henrikssonsstenhuggeri.com • www.henrikssonsstenhuggeri.com


UTKÖRNING AV

BJÖRKVED I 40 -LITERSSÄCKAR 5 SÄCKAR med utkörning: 550 KR 10 SÄCKAR med utkörning: 950 KR Utkörning inom tre mils radie från vårt lager. Leverans till tomtgränsen.

Ring Katarina, tel 0708 42 63 42 Öppet måndag-fredag 08 .00 – 17.00 •

ASKIMS INDUSTRIVÄG 1A

Profile for MediaKonsult

Hallå Långedrag september2019  

Hallå Långedrag september2019  

Advertisement