Page 1


BANDEROLLER

Välj storlek, motiv och material Banderoller för både inom- och utomhusbruk är ett effektivt sätt att synas. Vi tillverkar i ett flertal olika material, storlekar och utföranden beroende på användningsområde och behov. Kontakta oss gärna för information och råd.

2

Snabb leverans

Egen design

Läs mer på webben


XL

XL

L

L

M

M

S

S

Ra

op Dr

ra St

XL

XL

XL XL

L

L

L

M

M S

zo r

ht ig

ex Co nv

An

Co n

gl

ca

ed

ve

BEACHFLAGGOR

S

L

M S

M

En klassiker som syns Beachflaggor fungerar året om, både inom- och utomhus. Digitaltryckt flagga ger möjlighet till färger, bilder och mönster i trycket De är enkla att montera och använda, finns i flera olika former och storlekar som passar alla budskap. Välj tillbehör som jordspjut, markplatta, kryssfot med flera beroende på användning.

Snabb leverans

Egen design

Läs mer på webben

3


UTOMHUSTÄLT

Tält för event och promotion Förutom att vara en väl synlig och utmärkt annonsplats, är tältet en bra samlingsplats vid kampanjer och event. Enkla att montera och transportera. De finns i flera modeller och storlekar, från reklamtält med logotryck till digitaltryckta, där hela duken är effektfullt tryckt med önskat motiv. Uppblåsbara tält i flera storlekar och former förhöjer ytterligare och skapar uppmärksamhet.

4

Snabb leverans

Egen design

Läs mer på webben


MÄSSPRODUKTER

Utrustning för en lyckad mässa Mässutrustning som är flexibel, enkel att montera och transportera. Applicera budskap och motiv på bakvägg, monterdisk och roll-up för ett enhetligt utseende och en effektiv monterlösning. När det är dags att förnya budskapet, är det enkelt att byta ut bildvåderna mot nya.

Snabb leverans

Egen design

Läs mer på webben

5


FLAGGOR

Windtracker

Proffs på flaggor Screentryckta flaggor för solida färger på 170 g mjukvävd polyester som vajar fint i vinden. Digitaltryckta flaggor på 120 g eller 160 g (kolla att det är rätt!) för motiv med bilder eller tonade färger. En Windtracker håller ut flaggan så budskapet syns även när det inte blåser. Tänk på att en reklamflagga sitter uppe mycket och slits i vinden, beräkna 3-4 flaggor per stång och år. Kontakta oss gärna för vägledning om lämplig storlek beroende på flaggstång.

6

Snabb leverans

Egen design

Läs mer på webben


KANALPLAST

Ett flexibelt material med mängder av användningsområden Skyltar i kanalplast är prisvärda. Med fina möjligheter till tryck och enkel montering är de utmärkta som t ex visningsskyltar för mäklare. Materialet har många användningsområden. De digitaltryckta skivorna kan monteras till mässpodier, butiksdisplayer och figurskurna skyltar för effektiv exponering. Kontakta oss gärna för råd och idéförslag.

Snabb leverans

Egen design

Läs mer på webben

7


www.xposystem.se ETT FÖRETAG I MEC GRUPPEN

XPO System 2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you