Page 1

Editie: Voorjaar 2018 | Sportfondsen Wormer N.V. beheert voor de gemeente Wormerland openluchtzwembad “Het Zwet” aan de Sternstraat 2 en Sporthal Wormer aan de Spatterstraat 21 in Wormer.

Sportfondsen Wormer Zwembad “Het Zwet” ligt aan het uitgestrekte natuurgebied het Wormer- en Jisperveld. U kunt gebruik maken van het 47-meterbad, een groot speelbad en een afgescheiden peuterbad waar u rustig met uw kleine kunt verblijven. Verder is er een grote zonneweide met een apart spelveld waar een voetbal-, volleybal- en korfbalveld aanwezig is. Kortom, een zwembad waar het voor iedereen goed vertoeven is. Voor de inwendige mens is er de kiosk. Als u regelmatig wilt zwemmen is het verstandig om een abonnement aan te schaffen. Als u met meerdere gezinsleden regelmatig komt zwemmen kunt u beter een gezinsabonnement aanschaffen. En met een abonnement kunt u in- en uitlopen. Van donderdag 19 t/m donderdag 26 april is de voorverkoop van de abonnementen. In deze periode kunt u uw abonnement met korting aanschaffen! Meer weten? Kijk op zwembadhetzwet.nl of bel: 075-6423760.

Seizoen

2018

Zwembad “Het Zwet” het openluchtzwembad voor Wormerland en omgeving O.a. in deze krant:

Pagina 3 Spelmiddagen in de grote schoolvakantie

Eendrachtstraat 8 1531 DV Wormer

Pagina 5 Zin in waterpret

Pagina 7 Accommodatie huren?

t 075 642 6318 f 075 6427352 e info@feenstraenvangoor.nl

succubus

www.feenstraenvangoor.nl

zonnepanelen • omvormers • montage eerlijk advies + nette prijs!

Pagina 9 Voorverkoop Abonnementen

www.succubus.nl

Kras verwijderen Roest verwijderen Krassen in autolak verwijderen, roestbehandeling en auto polijsten Bel voor een gratis taxatie 06 - 12 37 60 06

info@zaanzon.nl / www.zaanzon.nl Industrieweg 37, 1521 NE WORMERVEER

06 11 52 76 28

KRAS-ROEST-VERWIJDEREN.NL

www.smit-interieurbouw.nl

www.alphabed.nl

www.zwembadhetzwet.nl www.zwembadhetzwet.nl

Pagina 1


®

M LINE Dealer

NAAST PRAXIS Shoppingcent er Noorderveld

Proef het verschil

Boxspring Space 90/200 140/200 160/200 180/200 200/200

€ € € € €

Showmodel

Hoofdbord Groep 1 € 225,Groep 2 € 329,Groep 3 € 449,-

799,1299,1399,1499,1599,-

€ 1499,-

Bestaande uit twee boxen bonell geveerd met laden Pocket matrassen 7 zone design poten koudschuim toppper 9cm dik

RUIMTE BESPAREND • Uw oude matras en/of bed nemen wij gratis retour. (Oude matrassen worden gerecycled) • Deskundig advies, ruim 30 jaar ervaring. • Slaapgarantie 90 dagen. • 5 jaar garantie. • Producten uit noordwest Europa. • Eigen bezorg service. • Winkel met regionale binding. • Altijd druk? Wij werken graag op afspraak. Lattenbodems en boxsprings (vast en versteLbaar), matrassen, kasten op maat, bedtextieL, hoofdkussens, dekbedden

samsonweg 15 • 1521 ra Wormerveer • tel. 06 835 671 72

INFO@ALPHABED.NL Shoppingcenter Noorderveld Wormerveer

loriskeukens.nl

WWW.ALPHABED.NL

OPENINGSTIJDEN: Dinsdag t/m vrijdag 10.00 tot 17.30 uur.

Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur. Maandag gesloten


Alles over het Zwem-ABC Zwemles is er natuurlijk niet alleen voor de veiligheid. Zwemmen is ook leuk én gezond. Water is toch het leukste speelgoed dat er is? Uw kind plonst lekker in het zwembad, of spettert zonder zorgen in een tropisch zwemparadijs als hij het A-, B- en C-zwemdiploma heeft gehaald. Zwemvaardigheid en zwemveiligheid Tijdens de zwemlessen staan zwemvaardigheid en zwemveiligheid centraal. Bij het behalen van ieder zwemdiploma worden leerlingen vaardiger en veiliger. Met het complete Zwem-ABC op zak kun je onder alle omstandigheden veilig en vrij bewegen in het water.

De openingstijden voor het seizoen 2018 Maandag t/m vrijdag

27 april – 20 juli 3 sept – 5 sept

21 juli – 2 sept (schoolvakantie)

07.00 – 11.30 13.30 – 19.30

07.00 – 19.30

Weekend en Feestdagen 10.30 – 17.00

10.30 – 17.00

Sportfondsen Wormer

Beginnen met zwemles Vanaf 5 jaar kunnen kinderen in Zwembad Het Zwet beginnen met zwemles voor het A-diploma. Tijdens de eerste zwemlessen worden de kinderen watervrij gemaakt. Kinderen leren het effect van water kennen en moeten zich er prettig in gaan voelen. Dat gebeurt door middel van oefeningen zoals drijven op de borst en rug, het water ingaan en eruit klimmen, draaien van borst naar rug naar borst, onder water gaan, onder water kijken en onder water zoeken. De meeste oefeningen worden spelenderwijs aangeboden. Voor jonge kinderen is een spelvorm de beste manier om iets te leren. Ieder spel heeft een doel en voorkomt watervrees. Zodra deze fase is afgerond is het tijd voor het leren van zwemslagen. Extra informatie: Voor alle diploma’s geldt: • drie keer per week les • De zwemlessen duren allemaal een halfuur. • In de zomervakantie gaan de lessen van de middag 16.30 - 18.00 naar de ochtend van 09.30 - 11.00 uur. • Op Hemelvaart en tweede pinksterdag is er geen zwemles. • Om de lessen te kunnen volgen dienen de leerlingen naast de leskaart ook in het bezit te zijn van een seizoen abonnement. • De leerlingen moeten voor 30 april 5 jaar zijn.

• Om de leerlingen voor het A-diploma op het juiste niveau te kunnen indelen laten wij de kinderen die al zwemles hebben gehad en in tweede groep 2 (oranje vlag) zitten, voorzwemmen. Blijven zwemmen Met het complete Zwem-ABC op zak beschikt uw kind over voldoende vaardigheden om veilig in en rond het water te spelen. Om de vaardigheden op peil te houden, is het belangrijk om na het behalen van het Zwem-ABC zoveel mogelijk te blijven zwemmen. Dat kan door vrij te gaan zwemmen, maar uw kind kan ook een zwemvaardigheidsdiploma halen of zich aansluiten bij een zwemvereniging. Zwemmen is niet alleen leuk, maar ook gezond! Lesdagen en -tijden Alle diploma’s krijgen drie keer per week zwemles en wel op maandag, dinsdag en donderdag (lestijd wordt bij inschrijving medegedeeld). A diploma vanaf 5 jaar 16.30 - 18.00 B diploma 17.00 - 17.30 C diploma 17.30 - 18.00 Tarieven Leskaart (alleen in combinatie met een abonnement) Leskaart A diploma vanaf 5 jaar € 99,00 Leskaart B diploma € 99,00 Leskaart C diploma € 99,00

Spelmiddagen voor kinderen Tijdens de grote schoolvakantie zijn er op woensdagmiddag vanaf 13.30 uur veld- en waterspelen voor kinderen. Tijdens deze middagen komen allerlei leuke en uitdagende spelen aan bod. Via het infobord in het zwembad worden de data en verdere bijzonderheden bekend gemaakt.

UW AMBULANTE PEDICURE AAN HUIS!

Wij zijn op zoek naar serieuze en hardwerkende arbeidskrachten! Heb je intresse? Bel of stuur een mailtje!

EEN VOETENAFSPRAAK IS ZO GEMAAKT!

BEL 06-40736646

www.zwembadhetzwet.nl

Pagina 3


✁ KNIP UIT, NEEM MEE EN ONTVANG

, 0 0 5 €

EXTRA KORTING bij aanschaf van een complete badkamer Vraag naar de voorwaarden in de showroom.

OPENINGSTIJDEN Ma. gesloten, Di. t/m Vr. 9.30 – 17.30, Za. 9.30 – 17.00, Zo. gesloten

Sanisale.com Wormerveer Kikkertweg 58 | 1521 RG Wormerveer | t. 085 - 878 00 83


Zwembad “Het Zwet” gaat dit jaar open op Koningsdag Vrijdag 27 april

Recreatief zwemmen - Zin in waterpret? Recreatief zwemmen is een actief uitje voor het hele gezin. Voor iedereen van jong tot oud is er volop te beleven in het zwembad. Lekker spetteren en spelen voor de kleintjes in het peuterbad. Ontspannen zwemmen of heerlijk zonnen op de zonneweide. Zo hebben wij een prachtig halfdiep speelzwembad. In het midden van dit recreatiebad is een glijbaan en rondom het bad staan allerlei bankjes om even lekker uit te rusten of te genieten van de zon! Even pauze nodig of toe aan iets lekkers? In onze kiosk kunt u terecht voor eten en drinken!

Trimzwemmen en Aquafitness Trimzwemmen is bij uitstek geschikt om uw conditie op peil te houden. Bij het trimzwemmen bestaan de oefeningen voornamelijk uit de verschillende zwemslagen al dan niet met behulp van materialen. De kans op blessures is nihil, terwijl u kracht en conditie opbouwt. De oefenstof varieert van matig- tot zeer intensief. U bepaalt zelf hoever u wilt gaan. Elke ochtend van 08.30 - 09.00 uur kunt u onder begeleiding trimzwemmen. Hierbij wordt naast het verbeteren van uw conditie en de zwemslagen ook aandacht besteed aan de coördinatie en vaardigheden. Op de woensdagochtend bieden wij van 09.00 - 09.30 uur aquafitness. Door het gebruik van verschillende materialen versterkt u uw spieren. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de lenigheid en coördinatie. En, niet onbelangrijk, het is ook nog erg gezellig!

Natuurlijk is er ook dit jaar de traditionele rommelmarkt op Koningsdag. Vanaf 09.00 tot 12.00 uur bent u welkom in ons zwembad. U kunt dan alvast, gratis, een lekkere duik nemen. Tevens is dit uw laatste kans om uw abonnement voordelig aan te schaffen in de voorverkoop! Dit jaar maken we de overstap naar een digitaal systeem. Dit systeem werkt met pasjes waarop uw foto in het kassasysteem digitaal wordt vastgelegd. Vanaf zaterdag 28 april zijn wij dagelijks geopend via het openstellingsrooster.

Banenzwemmen Zwemmen is goed voor iedereen. Jong, oud, dun of dik, iedereen met een zwemdiploma kan het doen. Omdat het water het lichaam draagt is de kans op blessures uiterst klein. Wilt u een sterke conditie opbouwen of gewoon lekker voor de ontspanning zwemmen? Met banenzwemmen bepaalt u het zelf. Of u nu acht of tachtig banen zwemt in een half uur, dat maakt niet uit. Schoolslag, borstcrawl of een vlinderslag; u gebruikt de zwemslag die u het prettigst vindt. Iedereen die ‘baantjes wil trekken’ kan op eigen houtje, met vrienden en/of vriendinnen bij ons terecht. Puur voor de lol of met sportieve doelen. U kunt naar hartenlust uw meters maken. Ieder kan zwemmen op zijn eigen niveau of tempo in verschillende banen. U kunt uw baantjes zwemmen in ons 47-meter sportbad.

Tarieven Deze activiteiten worden u gratis aangeboden als u in het bezit bent van een 12 badenkaart of een seizoen abonnement.

Hondenzwemmen Op woensdagavond 5 september, tussen 18.00 uur en 19.00 uur is het tijd voor de Doggy Swim. Dit is het laatste evenement van het zomerseizoen. Op deze dag mogen honden samen met hun baasjes een duik nemen in het zwembad. Tijdens dit evenement is de hond de “baas” en kunnen ze volop zwemmen, spelen, spetteren en blaffen.

Sportfondsen Wormer

VERBORGEN SCHATTEN

Stadspost Beverwijk Heeft u trouwplannen, een jubileum, een geboorte of een ander evenement dat u graag wilt delen met vrienden of familie? Verstuur dan uw post al voor: 48 cent per stuk via Stadspost Beverwijk!

Door heel Noord-Holland m.u.v A’dam en het Gooi Bezoek onze website voor alle verkooppunten.

www.zwembadhetzwet.nl

Pagina 5


WEET U WAT DE MEEST DODELIJKE VORM VAN KINDERKANKER IS? WAARTEGEN GEEN BEHANDELING IS EN DUS GEEN KANS OP GENEZING? de hersenstam. Stichting Semmy steunt als enige fonds in Nederland wetenschappelijk onderzoek naar deze vorm van kinderkanker. Voor de geen hoop. Het doel van Stichting Semmy is dan ook: hoop na diagnose!

Steun ons! Kijk voor meer informatie op www.stichtingsemmy.nl

Apotheek Wormer

Apotheek Wormer, voor al uw zorg

Doe méér voor

MOLENS kwaliteit in beweging Gecertificeerde Pluspraktijk Fysiotherapie met volgende specialisaties: Manuele therapie Manuele lymfedrainage en oedeembehandeling Nek-, schouder- en arm- klachten Gespecialiseerde ouderenzorg Rugklachten Sportletsels Dry needling Dorpsstraat 283 1531 HH Wormer

T 075-6423955 F 075-6420150

E info@fysiowitt.nl I www.fysiowitt.nl

molenfonds.nl

BBQ Workshop Tijdens de workshops gaat men 5 gangen bereiden op de black basters. Kosten € 35,- excl. drankjes. Minimaal 6 personen voor een privé workshop waarvoor men zelf de datum mag bepalen. Bij mooi weer kan de workshop buiten in de achtertuin plaatsvinden.

Restaurant Bij Ernst Oosteinde 31-33 | 1483 AC De Rijp 0299 - 633 436 info@bij-ernst.nl

www.bij-ernst.nl


Maak kennis met de accommodaties van Sportfondsen Wormer Zwembad het Zwet Ons terrein beschikt over onder andere: • Recreatiebad Eén van onze royale baden is een halfdiep speelzwembad. Het is een mooi recreatiebad dat afloopt van 30 cm naar 1.10 meter diep met in het midden een glijbaan • Wedstrijdbad Ons grootste bad is het wedstrijdbad van 47 meter. Het wedstrijdbad is maximaal 2 meter diep en bestaat uit 6 banen. • Peuterbad Het ondiepe peuterbad heeft een klein glijbaantje en aangrenzende speeltoestellen. Het bad is voor de allerkleinsten en ligt op een beschutte plek. • Speelweide Naast de zwembaden beschikt het terrein over een hele grote speelweide. Op dit terrein organiseren we in de zomermaanden diverse leuke activiteiten. U kunt er uiteraard ook heerlijk genieten van de zon.

Alle baden zijn het hele seizoen verwarmd tot tenminste 22 graden Celsius!

Sporthal Wormer Sporthal Womer beschikt over een accommodatie van twee aan elkaar gekoppelde hallen. Ideaal voor het organiseren van grote sportevenementen, maar ook als u maar een hal of een gedeelte ervan wilt huren voor een uurtje is dit ook geen probleem. Beide sporthallen beschikken over een eigen horeca die direct verbonden is met de zalen. Sporthal Wormer is een accommodatie met twee aan elkaar verbonden sporthallen. Elke hal heeft een eigen gezellige horeca waarbij u, onder genot van een consumptie, direct contact hebt met de hal. Deze worden beheerd door Het Heinenhuis. Zij ondersteunen ook de catering voor uw sporttoernooi, recepties en partijtjes. Voor informatie de fam. Heinen tel: 06 13950577

Accommodatie huren? Sporthal Wormer Sporthal Wormer beschikt over 2 speelzalen waar vele sporten beoefend worden in recreatief, verenigings- en bedrijfs-verband: Volleybal, tennis, voetbal, badminton, gymnastiek, enzovoorts. U kunt de hallen zowel als vereniging huren als particulier. Bent u geïnteresseerd in het gebruik van onze sporthal? Neem dan contact met ons op per mail: sporthalwormer@ sportfondsen.nl. Telefonisch contact, het liefst na 15.00 uur, is ook mogelijk: 075 6421892.

Zwembad het Zwet Zwembad Het Zwet biedt verschillende mogelijkheden tot verhuur. Zowel scholen, verenigingen, bedrijven als particulieren kunnen het zwembad huren. De tarieven zijn afhankelijk van de activiteit, de inzet van personeel en andere en overige faciliteiten. Informeer telefonisch of via e-mail naar de verschillende mogelijkheden voor uw vereniging, school of organisatie. Telefoon nummer:075-6423760, e-mail: zwembadhetzwet@ sportfondsen.nl.

www.zwembadhetzwet.nl

Colofon: Realisatie krant: MDH Uitgeverij Informaticaweg 2 7007 CP Doetinchem T (0314) 36 11 30 I www.mdh-uitgeverij.nl Druk: Rodi Rotatie Verspreiding Axender T 030 - 755 69 30 E kwaliteitsbeheer@verspreidingen.nl I www.axender.nl

Pagina 7


Ook behandeling bij u thuis is mogelijk.

Het adres voor Mindfulness, Meditatie en Massage. Het adres voor meer Ontspanning en minder Stress.

Bij inlevering van deze bon: € 5,- korting op een standaardbehandeling

Mirjam Everhard • De Lely 19 1531 RE Wormer • Tel: 06 33974545 www.mindfulnessindezaanstreek.nl

Uw adres voor: • A.P.K. • Onderhoud • Reparatie

Ron Ten Broek Krommeniepad 170 1521 HB Wormerveer 075-6289363 rontenbroek@online.nl www.rontenbroek.nl

Dorpsstraat 42 Wormer • (075) 642 1671

075 - 615 37 50 | Malerstraat 34 | 1531 NZ Wormer

Wij hebben alWij een hebben al een ische fiets met elektrische fiets met Ervaar Ervaar 2500 2500 m2 fietsplezier! m2 fietsplezier! middenmotor v.a.,€1499,-

Kras verwijderen | Roest verwijderen Krassen in autolak verwijderen, roestbehandeling en auto polijsten

icycle icycle chain chain reaction reaction

tot ,tot €700,€700,korting korting j bIjbIj j aankoop an aankoop Van Van an EEnEEn ElEktRISChE ElEktRISChE ,fIEtS fIEtS Van Van s, batavUs, batavUs, j icycle icycle of a. of sparta. sparta. = op opop = op = op

Bel voor een gratis taxatie 06 - 12 37 60 06

KRAS-ROEST-VERWIJDEREN.NL

,j

Kun jij reanimeren?

esten e f r e l o r RT Ti AA Ke n t AG D s R e E e T A f chitroZler G KAART VuT n i e l p k r DA ten ZATEfR Tent Ke es e t h c r u irole V n i e l p k ART Dress r T ecode: GtKeAn Tent KDirndl DeAs e R f RT E & T r A e Z l o ATG KAA r D R i Lederhöse t R A h E T c A T u A Dress K V r code: Z lein rktpe ERDAG NI 2018

16/17 JU

16/17

18 JUNI 20

NI 2018

16/17 JU

ART DAG KA by: ZATER P,-o|wKeASrSdA € 12,10 code: VVK € TentDress Dirndl & wKeArdAbRyT: o G P A DressLederh code:öse TERD KASSA € 12,A Z T AART 10,- | Dirndl & RDAGK VVK € KAAR DE ZATE DAG erd €b12 : G € 5,00 y Lederhöse R E T S ZONDA DE ZONDAG A IJ w Z PR A Po KASS ,VOOR INKOM

t r a a k e Entre

IS OOK

GELDIG

AART RDAGK DE ZATE G € 5,00 S ZONDA DE ZONDAG IJ PR VOOR INKOM GELDIG IS OOK RT AGKAA ZATERD 5,00 DE DAG € G N DA ZO N S ZO PRIJ VOOR DE INKOM AART GELDIG RDAGK IS OOK DE ZATE G € 5,00 DAG DA N IJS ZO OR DE ZON PR M VO INKO GELDIG IS OOK

VVK €

10,- |

y: Powerd b

,-

A € 12

ASS 10,- | K VVKN€I 2018 16/17 JU

ZAT

I N S TA LL AT I E S E N S A N I TA I R

• A6 (105 X 148 MM) • GEPERFOREERD • 300 GRAMS HOUTVRIJ MAT MC • FULL COLOR DIGITAAL • 500 STUK(S) • LEVERTIJD: 4 WERKDAGEN

Feenstra en Van Goor

Fiets.com Plein 13 nr 59 1521 AP Wormerveer 075 657 24 42 www.fiets.com

TICKETS / ENTREEKAARTEN

Dirndl & Lederhöse

inkel Winkel Winkel In onzE In onzE kEuzE kEuzE uItuIt mEER mEER dan dan 250250 SupERVooRdElIgE SupERVooRdElIgE n! ElEktRISChE ElEktRISChE fIEtSEn! fIEtSEn!

SERVICE aan hUis & gratis bEzoRgd!

Red levens in jouw buurt. Meld je aan op hartstichting.nl/reanimatie

e t Kh Tenc Vu n Vucht Kerkplei

€ 1.1€91.19 9,- 9,-

€,7€ 79 99 ,-9,-

Baden in weelde Mooi sanitair betekent elke dag genieten van goede kwaliteit en slimme oplossingen. Kom naar onze showroom voor meer verfrissende ideeën. Verder alles op het gebied van: Centrale verwarming onderhoud aan gastoestellen - waterinstallaties - sanitair lood en zinkwerk - dakwerk Feenstra en Van Goor installaties en sanitair bv, Eendrachtstraat 8, 1531 DV Wormer, Tel: 075 6426318, fax: 075 6427352, info@feenstraenvangoor.nl, www.feenstraenvangoor.nl


Voorverkoop abonnementen

Donderdag 19 t/m donderdag 26 april van 10.00 – 16.00 uur. Vrijdag 27 april (koningsdag) is uw laatste kans om uw abonnement voordelig aan te schaffen in de voorverkoop! Vanaf 09.00 tot 12.00 uur bent u welkom in ons zwembad.

Abonnementen Vanaf 3 gezinsleden wordt een gezinsabonnement steeds voordeliger. Voorverkoop

Seizoen

€ 82,00

€ 90,00

1ste kaart (stamkaart)

€ 117,00

€ 127,00

2de, 3de kaart, etc. (vervolgkaart)

€ 54,00

€ 58,00

Persoonlijk abonnement

Tarieven Voor een 12-badenkaart geldt dat deze alleen geldig is in het seizoen van aankoop. Deze is niet persoonsgebonden. Los bad € 5,00 12-badenkaart € 50,00

Voordelen van een zwemabonnement:

n Voeomarbdonenelmeent zw

• Gratis meedoen aan zwem- en speelactiviteiten voor de kinderen. • Gratis meedoen aan het trimzwemmen en aquafitness in de ochtend. • Hele zomerseizoen in- en uitlopen in zwembad het Zwet.

Gezinsabonnement*

* Alleen geldig voor gezinsleden wonend op hetzelfde adres.

Leskaart Voor A-, B- en C-diploma voor het hele seizoen € 99,00 * Bij een leskaart hoort een abonnement Prijzen onder voorbehoud van drukfouten.

• Gratis toegang tot de overige activiteiten met uitzondering van de zwemvierdaagse.

Metaalhandel Robas Inkoop van oud ijzer en metalen bv. ijzer, lood, zink, koper, aluminium, RVS ect.

Openingstijden: ma. t/m vrij. 8.00-14.00 uur zat. 8.00-14.00 uur

· 1531 NW Wormer Telefoon 06 - 840 20 111 · KVK nummer 63960796 Malerstraat 10 C

Veilig op avontuur Bij Kinderopvang Baloe met locaties in natuurrijk Wormer en Neck kunnen kinderen de wereld ontdekken. Baloe biedt BSO, (flexibele) dagopvang en peuteropvang Baloe. Voor meer informatie bel 075-6429910 of kijk op kinderopvangbaloe.nl

www.zwembadhetzwet.nl

Papiermakersstraat 4b Wormer T 075 641 5205 www.ribasanitair.nl

Pagina 9


Advertorials

Succubus.nl in Wormerveer!

Joël Fashion

Droom je weg bij de kleding uit series uit Mad Men of films met Marilyn Monroe en Audrey Hepburn? Dan droom je van de collectie van Succubus.nl, bekend van hun bijzondere kledingcollectie die is geïnspireerd op de jaren 40, 50 en 60.

Joël Fashion is 29 jaar geleden begonnen met exclusieve kindermode in het hoge segment, maar al jaren geleden overgegaan op trendy kleding voor betaalbare prijzen. Een gezellige boetiek met een persoonlijke benadering, waar service hoog in het vaandel staat. De kledingmaten lopen van 44 t/m 188, zodat ook moeders vaak slagen. Het assortiment is breed; niet alleen kleding met merken als Noppies, Feetje, Minoti, Nop, J&Joy en tienermerken Crush Denim, Frankie & Liberty en Cost Bart, maar ook ondergoedmerken als CR7 en Muchachomalo. Voor een eerste BH kunt u ook terecht bij Joël Fashion. De maten worden vakkundig opgemeten en er is ruime keuze uit verschillende modellen van het merk Boobs & Bloomers (maat 65AA t/m 80B). De zomercollectie hangt nu in de winkel en van bijna alle merken is

Succubus.nl is een webwinkel die zich zich specialiseert t inin de de online online verkoop van retro en vintage vintage geïnspireerde kleding. Van an jaren 50 jurken met volle olle petticoats tot verleidelijke leidelijke pencil jurkjes van Marilyn ilyn Monroe. Deze mode is voor oor elke dame toegankelijk, , de de collectie tiegaat gaatvan vant/m t/mmaat maat58. 58. De collectie tieininhet hetecht echtzien? zien? Iedere maand organiseren enzijzij een ‘Open Weekend’, waarbij bij de deuren envan vanhet hetmagazijn magazijn open worden gezetet en en toegankelijk is voor iedereen. een.

Aan alle kanten van het bed gezeten’

WORMERVEER - Sigfrid Appelman beschikt eind 2017 over veertig jaar ervaring in de beddenindustrie. De ondernemer heeft aan alle kanten van het bed gezeten: van productie en stoffering tot in- en verkoop. Of, zoals Sigfrid met een knipoog zegt: “Ik heb altijd in de nesten gezeten.” Sinds anderhalf jaar heeft hij zijn eigen eenmanszaak Alphabed aan de Samsonweg in Wormerveer. “Ik vind het een heel leuk vak.” Door de kennis die Sigfrid opdeed tijdens diverse opleidingen en zijn ruime praktijkervaring kan hij zijn klanten van een gedegen advies voorzien. Wie in zijn zaak binnenkomt, verwelkomt Sigfrid hartelijk, waarna hij direct een aantal gerichte vragen stelt. “Waar bent u naar op zoek? Wilt u een boxspring? Wat is uw budget? Ligt u op uw rug, buik of zij”, is een greep daaruit. De vragen zijn belangrijk voor de matraskeuze, die essentieel is voor het slaapcomfort. “Ik kan op basis van de antwoorden die de klant geeft vaak al het juiste matras aanbevelen”, zegt de ondernemer. Als de klant dat matras gaat proberen, kijkt Sigfrid naar de lighouding. “Je moet bij alle ledematen voldoende weerstand voelen. Als de klant aangeeft waar hij niet lekker ligt, laat ik hem een soepeler of juist harder matras proberen.”

Wanneer geen enkel matras geschikt is, heeft Sigfrid sinds kort als oplossing een ingenieus systeem: Mline. De klant gaat op een speciaal matras liggen, verbonden met het apparaat. Sigfrid voert lengte, gewicht in, waarna het apparaat het individuele matrasprofiel van de klant meet. Hij krijgt zo een op maat gemaakt exemplaar. Sigfrid ontzorgt zijn klanten door bestelde producten te bezorgen en waar nodig oude bedden mee terug te nemen. Dat niet alleen. “Ik bied 90 dagen slaapgarantie aan. Dat wil zeggen: als mensen niet goed liggen, mogen ze gedurende drie maanden na aankoop het product retourneren.” De naam van zijn zaak doet vermoeden dat Sigfrid alles van A tot Z op het gebied van bedden in huis heeft. Dat klopt: naast de diverse soorten bedden heeft Alphabed hoeslakens,dekbedden, maatwerk kasten en nog veel meer in het assortiment. Nieuwsgierig wat nog meer? Alles is te vinden op de website w w w.alphabed.nl. De beddenzaak bevindt zich op Samsonweg 15 in Wormerveer en is te bereiken via tel.: 06-83567172 en e-mail: info@alphabed.nl.

er ook een zwemkledinglijn te vinden. Kortom, zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te gaan nemen.

Lijfkracht Zaanstreek en Wormerland samenwerking SMC Zaanstad Lijfkracht is momenteel een van de weinige clubs in de Zaanstreek en Wormerland waar begeleiding en persoonlijke aandacht onderdeel uitmaken van het standaard lidmaatschap. Naast een persoonlijk schema op maat kan je hier ook terecht voor voedingsadvies, blessure preventie en behandeling. Bij LijfKracht werken trainers die meer zijn dan trainers alleen. Het zijn praktisch gezien ëLijfCoachesí, mensen die het beste voor hebben met jouw lichaam en je echt helpen om fysiek fit te worden, met de aandacht die daarvoor nodig is.

blessurepreventie en behandeling. Het SMC is een zeer gerenomeerde fysiotherapie organisatie met vele specialisaties in huis. Het spreekt voor zich dat hier voor klanten van Lijfkracht grote voordelen aan verbonden zijn. Van revalidatie tot topsport, en alles wat daartussen zit. Lijfkracht biedt het allemaal! tel: Wormer 075-8881888 Zaandam 075-7728784 www.lijf-kracht.nl

Sinds begin dit jaar is zowel Lijkracht Wormer als Zaandam de samenwerking aangegaan met het SMC Zaanstad (Sport Medisch Centrum)om zodoende invulling te geven aan

Laat de zon maar komen! Garage Henny Veenings heeft zin in de zomer en ziet de zon graag schijnen. Het bedrijfspand in Wormerveer is recent voorzien van ruim 100 zonnepanelen die het bedrijf voorzien van energie.

Proef het verschil

“We hebben geïnvesteerd in ons bedrijfspand om bij te dragen aan de verduurzaming van het milieu” vertelt Joost Veenings. Door het plaatsen van de zonnepanelen wordt de energievraag van het garagebedrijf nihil en dat is allemaal te danken aan de kracht van de zon. De zon is vaak ook de

Shoppingcenter Noorderveld Wormerveer Wormerveer Shoppingcenter Noorderveld

loriskeukens.nl loriskeukens.nl

loriskeukens.nl

Mooi plekje in de Achterhoek! Plannen aan het maken voor een weekendje weg of nog op zoek naar een leuk vakantieadres voor de vakantie? Op een mooie plek in de Achterhoek? Dan bent u van harte welkom in ons vakantiehuis en kunt u genieten van de charme van onze cultuur historische boerderij, gelegen aan de rand van het dorpje Varsselder. De authentieke elementen, de antieke bouwmaterialen

en de mix van oude en nieuwe spulletjes kenmerken dit gezellige gastenverblijf. Een hele eigen sfeer met een beetje van alles. Landelijk, ruimte, buitenleven, beestenboel, antiek, brocante …. Kijk voor meer informatie op onze website: www.mooiplekje.nl

Meld je aan op teamkwf.nl

drijfveer waardoor de mensen weer gaan denken aan vakantie en hun campers van stal gaan halen. “In ons bedrijf is dit altijd een erg drukke periode waarin we veel auto’s en campers klaar maken voor de aankomende zomer. We adviseren mensen om tijdig een afspraak te maken of deze in te plannen via de website www.veenings.nl”


www.zwembadhetzwet.nl

Pagina 11


WORMER - Klein schade herstel oftewel spotrepair is een goedkope manier om een schade aan de auto te laten herstellen. Vaak wordt gedacht dat als er een kras op een bumper zit de gehele bumper overgespoten dient te worden. Een roestplek ontstaat langzaam door een combinatie van factoren. Schade en Roest specialist Ard Klever beheerst de spotrepair techniek. Hij is werkzaam in Wormer en omstreken. Komt het u bekend voor dat bij het wegrijden net dat irritante paaltje is geraakt of bij de supermarkt een karretje die een kras veroorzaakt? Vandalen hebben schade gemaakt op uw auto? De roestplek op de wielkast die alsmaar groter wordt? U wordt er elke keer aan herinnerd als U de auto instapt. Verzekering: Een kleine schade wordt vaak niet gemeld bij de verzekerings maatschappij omdat men een eigen risico heeft. De schadevrije jaren en de noclaim korting gaan achteruit. Een spotrepair is daarom veel voordeliger. Spotrepair: We onderscheiden drie delen op een auto: A: Liggende gedeeltes (dak, motorkap en kofferdeksel); B: Aanzicht deel (de flanken) en C: Onderkant (bumper en overige delen langs de onderzijde van de auto).

Wat kan met spotrepair? In deel C kan altijd een spotrepair uitgevoerd worden ongeacht de kleur. In deel B (bijv. bovenzijde wielkast) is het nagenoeg altijd mogelijk om een spotrepair uit te voeren maar kleurverschil kan (hoeft niet) voorkomen bij de grens tussen wielkast en motorkap of tussen 2 deuren. Zilverachtige kleuren, rood en geel zijn hier vatbaar voor. Daarom wordt er vaak uitgespoten over een ander deel wat weer de kosten doet opvoeren maar niet altijd noodzakelijk is.

GRATIS TAXATIE Voor elke verzekering Leenauto in overleg Deskundig advies en begeleiding Wat kan niet met spotrepair? Liggende delen als motorkap en dak kunnen niet volgens de spotrepair-methode behandeld worden. Op deze plaatsen zal de reparatie zichtbaar kunnen blijven. “Specialisten in het vak verleggen telkens hun grenzen”. Maar een spotrepair midden op de motorkap van een (zilvergrijze) auto, dat kan echt niet. In deze gevallen is het beter de hele motorkap te spuiten, zodat er geen kleurverschil te zien is.

Bij binnenkomst: schaafplek aan het spatbord.

Na herstel.

Roest? Roest is een reactie waarbij onbeschermd staal reageert met zuurstof en vocht. Aangezien roest een grotere volume heeft dan staal krijg je de bekende bloemkoolroosjes te zien en de bruin/zwarte kleur. Roest komt voor 95% van binnenuit en als het eenmaal in je staal zit is het nagenoeg onmogelijk om het er weer uit te krijgen. Een nieuw stuk inlassen is mogelijk maar de lasnaad gaat vaak ook weer roesten. De roest kan je ook wegslijpen en behandelen met een roestwerend spul. Daarna een glas fiber plamuur (bevat geen vocht zoals autoplamuur) en dan de afwerking zoals bij een spotrepair. Ard Klever Het gaat mij aan het hart als een vandaal een schade maakt op de auto. De schaaf op de bumperhoek of zijkant door onoplettendheid. Ik krijg er regelmatig berichtjes over. Vaak kan ik door spotrepair de schade snel en zo voordelig mogelijk herstellen. Bel voor een gratis taxatie 06-12376006.

Bij binnenkomst: roestplek rond de tankopening.

Na het schoonslijpen van de roestplek.

Na herstel.

WWW.KRAS-ROEST-VERWIJDEREN.NL

zonnepanelen • omvormers • montage

Zonnepanelen! Gewoon een Goed idee!

info@zaanzon.nl / www.zaanzon.nl / Tel. 075 - 6405033 Industrieweg 37, 1521 NE WORMERVEER

Zwembad Zwet  
Zwembad Zwet