Page 1

NENS I NENES DE 4t B


El mag dels estels.

Una vegada hi havia un mag que tenia una màquina de fer estels i la va agafar i la va obrir molt a poc a poc. Pero quan va pasar una estona la va guardar perquè tenia por de que passes alguna cosa. I el segon dia a la nit no hi havia ni un estel i va treure la màquina i ara no tenia gens de por; la va obrir i la va posar en marxa i el cel es va omplir tot d’estels I tothom estava molt content.

Andrea i Nuria 4t B


Els tres porcs Hi havia una vegada tres porcs que vivien molt feliços i va venir un llop i volia menjar-se els tres porcs, però ells eren molt llestos i van construir una casa de fusta. El llop va bufar i bufar i la casa va sortir volant. Un altre porc va construir una casa de pedra i el llop va bufar i bufar i no podia tirar-ho a terra i els tres porcs van estar feliços i van menjar anissos .

Cristina i Xinde


El conill i el gat

Hi havia una vegada un conill que es deia Juan que tenia un molt bon amic que era un gat que es deia Josep que eren molt amics, però un dia havia vingut un gos que els volia molestar Però el conill va ajudar al gat; el conill va quedar ferit però estava alegre que el gat no estigui ferit. Després un nen havia vist al gat i el conill i havia dit: - Oh no, aquest conill està ferit, haig d’anar al veterinari. Així és la història del gat i el conill que ara estan vivint feliços a casa del nen i de sobte es van adonar que eren rics i que tenien molt menjar Perque ells no havien menjat mai. Així acaba una història molta bonica.

Lloyd i Pedro 4t B


POKEMON I LOS MONSUNO

Hi havia una vegada dues illes unides per un pont gran. A una illa hi havia un pokemon A l’altre illa hi havia Monsuno, els Pokemon estaven enfadats amb elss Monsuno i els Monsuno amb els Pokemon , i va començar una gran guerra. Hi havien molts ferits a la guerra . Però al final tots van ser curats i van passar dies i dies, però al final va haver un terratrèmol que va trencar el pont de les dues illes. Al principi els hi va semblar bé, però después van esbrinar que es necessitaven uns als altres i van arreclar el pont entre els dos pobles i es van fer amics.

Rafael, Gerad i Saqlain 4t B


L’àvia i els nens Hi havia una vegada una àvia que va dir als nens que els hi faria un pastís. I els nens van dir: D’acord! .I l’àvia els va enviar a jugar. L’àvia estava fent el pastís i els nens estaven jugant . L’àvia ja havia fet el pastís i va cridar als nens, que van venir corrents. Tots van menjar el pastís i van anar a dormir, era molt tard!!!. Al matí, quan anaven a escola, encara recordaven aquell gran pastís que havia fet l’àvia.

Yamilex i Sawaira 4t B


La Xola i els senglars Hi havia una vegada un senyor que es deia Grogo i tenia una gosseta que es deia Xola. La Xola està acostumada a anar amb el senyor Grogo a caçar senglars. I a la Xola li agrada molt les patates fregides. La Xola té un desig: vol ser el rei dels senglars, perquè no li fan por els senglars i en canvi al senyor Grogo si que li fan por els senglars, per això li acompanya la Xola. I al final el senyor no li fa por els senglars.

Tingting i Desirée 4tb


L’OVELLA Hi havia una vegada una ovella que era molt bonica i menjava herba. Un dia va entrar a dormir i després era el matí i va sortir a menjar i un llop va matar a l’ovella. Els seus pares van plorar molt i també van plorar els seus oncles i els seus germans i els seus cosins.

Xufeng i Angélica 4tB


L’EQUIP DEL BARÇA SOM NOSALTRES

Una vegada el Manel va marcar 5 gols i el Cristian va marcar 2 gols i el Brandon va marcar 1 gol. Va venir el professor de futbol; el professor va fer una xilena i la pilota va anar al pal i el Brandon va xutar a marcar, però també va anar al pal. El Manel va xutar a porteria però el Cristian va xutar i va marcar. Cristian i Brandon 4tb

Contes de 4t B  

Contes escrits per parelles

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you