Page 1

En els assaigs hi havia moltes correccions, principalment de la Laura, a

OBRA DE TEATRE DE 5è

vegades era el text, altres el moviment, les expressions o el to de veu. Però gràcies a la Laura, anàvem polint l’obra. Al principi ens avorríem, però al final ens agradava tant que a vegades al pati o quan quedàvem amb els companys fèiem els balls i utilitzàvem frases de l’obra. Després de tantes hores d’assaig la Laura ens felicitava però ens deia que pugéssim el volum i que una obra de teatre és un treball en grup. Va arribar el gran dia i tots estàvem molt nerviosos i ens donàvem ànims entre nosaltres. Les rialles i aplaudiments del públic ens van tranquil·litzar. Ara que ja s’ha acabat, pensem que els esforços i temps dedicat ha servit per aprendre moltes coses, principalment per passar una bona estona i per aprendre a treballar en equip.

Durant gairebé tot el curs hem estat assajant l’obra de teatre titulada “L’últim tren de Vila-Xica”. Tots ens hem esforçat molt per aprendre el guió, vocalitzar millor i dominar els passos dels balls que realitzàvem a l’obra. Primer vam llegir l’obra tots junts a la classe i assajàvem amb els guions. Fèiem grups diferents per practicar cadascú el seu ball i ho representàvem a diferents llocs de l’escola (aula de psicomotricitat, classes de 5è A i B, pati, vestíbul ,...). Els primers dies la Laura i els professors sempre ens deien que estudiéssim el guió de memòria i que no féssim xivarri a “cametes”. Ens va costar una mica aprendre quan havíem d’entrar i sortir a escena perquè ens agradava més saber de què anava l’obra i veure als companys.

Gràcies Laura !!! Nois, noies i professor/es de cinquè.


L’Últim tren a Vila-Xica

Generalitat de Catalunya Departament d’Educació Escola Mossèn Jacint Verdaguer Carrer Lleida, 32 08004 Barcelona Tel. 93 424 02 01 Fax 93 426 71 06

a8001649@xtec.net

http://www.xtec.net/ceip-mcinto-verdaguer

1931-2010. 79 anys de belles escoles públiques.

Gràcies, Laura  

Agraiment a la Laura

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you