Page 1

Programa OBERTURA •

Grup de Teatre Extraescolar Petits de la Laura Ferruz

Benvolgudes famílies,

o «La nit estrellada» Poema de Dolors Pellicer. I PART •

Lliurament dels premis literaris dels Jocs Florals o Lectura d’una mostra dels textos guanyadors a càrrec de les mestres Cinta Baiges i Maite Ponce. o Acompanyament musical de la mà de la mestra Carla López.

«Dites i refranys» o Sorteig entre els participants de l’activitat, organitzada per la comissió de Biblioteca. Premi a la classe més participativa.

ENTREACTE •

Alumnat de 4t de Primària: «Petit tastet de Cantània», dirigit per les mestres Paula Reguera i Carla López, amb la participació de l’Eulàlia Ara, professora de cant del CMMB, i amb l’acompanyament al piano del Carles Hernández.

II PART •

Representació teatral a càrrec de l’alumnat de 5è de Primària

Celebrem un abril més la jornada literària i artística de l’escola. Amb el desig que degusteu les creacions dels vostres fills i filles, ens disposem a crear l’ambient per assaborir aquest moment : amb paraules i música i, sens dubte, amb l’ànima abocada en totes les mostres que us oferirem. Encetem aquest regal amb uns versos deliciosament dits. Ens enlluernem amb la calidesa del certàmen literari. Vibrem amb la música i les veus de la nostra Cantània. Ens emocionem amb l’obra de teatre de 5è de Primària. Eixampleu tant com pugueu els vostres sentits per copsar tota la bellesa que entre tots hem aconseguit.

o «Quin enrenou de testament» Autora: Àngels Garriga

Adaptació del text, coreografies i direcció: Laura Ferruz Decorats, vestuari i atrezzo: M. Àngels Arbonés, tutors de 5è i mestres especialistes del Cicle Superior.

Abril 2012


46a Edició dels JOCS FLORALS de l’escola Mossèn Jacint Verdaguer Curs 2011-2012

Barcelona, Casinet d’Hostafrancs 27 d’abril de 2012 a les 9:30h

1931-2012. 81 anys de belles escoles públiques.

Programa Jocs Florals 2012  

Programa jocs florals

Advertisement