Page 1

Mossèn Jacint Verdaguer

INTERCANVI

L'escola MARINADA és al districte de Nou Barris, Barcelona. Aquí teniu una imatge del Centre:


Enguany els nenes i nenes de Cicle Inicial de l'escola MARINADA i els de la nostra, el MOSSÈN CINTO VERDAGUER, hem participat d'un projecte d'intercanvi de materials escolars que ens han servit per fer nous amics alhora que practicàvem la llengua anglesa. Uns en farem cinc cèntims de tot plegat...

El primer intercanvi va ser pel vols de Nadal. Llavors, intercamviàrem senzills “Christmas Cards” en què ens felicitàvem la Pàsqua:


Andrea va enviar allò anterior a l' Aya El Mrini, de 1r A


La primera foto mostra la felicitaci贸 pel Gabriel, de Marinada. La segona, el


missatge d'En Nitai (1r A) per l' Abiel.

Més endavant,cap el febrer, i tot fent servir els ordinadors ens vam enviar informació sobre nosaltres, per tal que el els participants, els “penfriends” , ens coneixèssim més bé. Aquí una mostra d'allò que vam explicar sobre nosaltres mateixos:

Wednesday, 13th February, 2013 Dear Ishwor: My name is Miguel Angel. My parents’ names are Elisabet and Miguel. I’ve got one sister. My favourite colour is blue. My favourite sport is swimming. My favourite day of the week is Sunday. My favourite animals are tortoises. What about you? Kisses. Bye, Miguel Angel


Missatge que envia en Miguel テ]gel a Ishwor (1r B)

Aquest petit autoretrat s'acompanyava d'un dibux: un regal que cada nen i nena feia al seu penfriend:

En Robert per l'Eduard (1r B).


L'Alba per la Mari (1r A).

L 'Aya (1r B) per l'Óscar. L'últim intercanvi s'està fent aquests dies: una petita gravació en anglès en la que cantem una cançoneta que ens ensenya el nom dels membres de la família.


La tonada diu...

TambĂŠ, un petit missatge de comiat de final de curs:


El Mahdi (1r B) saluda així a En Gabriel.

I wish you a funny summer! (Bon estiu!) Si encara voleu saber més coses, consulteu la pàgina web de l´escola MARINADA: http://cimarinadabarcelona.blogspot.com.es/ Mestres i nens i nenes de l´escola Mossèn Cinto Verdaguer.

Mossèn cinto verdaguer marinada intercanvi llengua anglesa  
Mossèn cinto verdaguer marinada intercanvi llengua anglesa  
Advertisement