Page 1

Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Escola Mossèn Jacint Verdaguer Carrer Lleida, 32 08004 Barcelona Tel. / Fax 93 424 02 01 a8001649@xtec.cat http://agora.xtec.cat/ceip-mcinto-verdaguer/intranet/

45a Edició dels JOCS FLORALS de l’escola Mossèn Jacint Verdaguer Curs 2010-2011

Barcelona, Casinet d’Hostafrancs, 29 d’abril de 2011

1931-2011. 80 anys de belles escoles públiques.


Benvolgudes famílies, Un abril més ens apleguem al voltant de la festa de les lletres i les arts escèniques de la nostra escola. Poemes i relats, teatre i dansa, creacions artístiques de la mà i de l’ànima dels vostres fills i filles. Al bell mig de la primavera, els nostres Jocs Florals fan emergir de manera ben manifesta el valor de tot un esforç col·lectiu, i la il·lusió que aquest acte esdevingui una celebració per al gust de la bellesa en el seu sentit més ampli.

Esperem que un curs més gaudiu plenament de la jornada literària i de l’espectacle escènic que tenim el goig d’oferir-vos.

Abril 2011

1931-2011. 80 anys de belles escoles públiques.


Programa OBERTURA • Grup de Teatre Extraescolar de Primària de la Laura Ferruz

o

«La Creació de l’Univers» segons la mitologia grega clàssica

I PART • Lliurament dels premis literaris dels Jocs Florals o Lectura dels textos guanyadors a càrrec de les mestres Cinta Baiges i Maite Ponce. o Acompanyament musical de la mà de la mestra Carla López • Degustació de contes «Endevina, endevinalla» o

Sorteig entre els participants del joc organitzat per la comissió de Bibiloteca.

ENTREACTE •

Danses del Cicle Inicial amb la mestra Carla López: o o

«La dansa dels amics» 1r de Primària «Kicuchiyo to mohshumasu» 2n de Primària

II PART • Representació teatral a càrrec de l’alumnat de 5è de Primària o

«Tres vegades era un rei» Autora: Maria Novell

Adaptació del text, coreografies i direcció: Laura Ferruz Decorats, vestuari i atrezzo: Tutores de 5è i mestres especialistes del Cicle Superior.

1931-2011. 80 anys de belles escoles públiques.


Escola Mossèn Jacint Verdaguer PRESENTA: «TRES VEGADES ERA UN REI» Autora: Maria Novell

Adaptació del text, coreografies i direcció: direcció: Laura Ferruz Amb la col·laboració i tasca de decorats, decorats, vestuari i atrezzo: Tutore Tutores de 5è i mestres mestres especialistes del Cicle Superior.

Sota aquest títol es van reunir, ja fa uns quants anys, tres obretes breus publicades a la revista per a nois i noies «Cavall Fortۚ»

L’autora plantejava, aleshores, problemes i conflictes que encara avui s’han de resoldre. Que tothom pugui viure com cal, afrontar les coses tal com són, sense hipocresia ni triomfalismes, i que ningú hagi de patir cap tipus d’opressió per part d’altres persones. La comprensió, la força de la veritat de les coses i la justícia són els els protagonistes d’aquests tres contes.

1931-2011. 80 anys de belles escoles públiques.


Sigueu molt benvinguts un abril més!!! La representació teatral d’aquest curs té la intenció de generar-nos, almenys, la inquietud de fer-nos la pregunta de com es produeix la interacció entre les persones i com caldria que aquesta fos: un diàleg lliure i participatiu entre persones individuals o grups amb els mateixos drets, respectant les les diferències i sent respectat. Els nens i les nenes de cinquè han fet molta feina i excel·lentment ben feta. A banda del taller d’expressió oral i corporal, essència del teatre, han après quin és el valor de restaurar el diàleg entre els éssers humans. humans Al mateix temps que han treballat els aspectes purament artístics del text i la posada en escena, han experimentat el dret d’expressar la seva voluntat i necessitat de dess del respecte i la harmonia entre companys. companys Tot plegat una aportació al compromís que qualsevol persona té respecte la comunitat: la capacitat de transformar la societat que engendra qualsevol tipus d’opressió.

Que comenci l’espectacle!!

EL REI PRESUMIT Els nens i les nenes et volem cantar perquè has permès que puguem estrenar un vestit fet de la capa reial, que ens queda a tots genial.

EL BARRET DE CASCAVELLS Tots hem après com es diu la veritat, sense amagar-nos i amb el cap alçat. No cal ofendre però més ens convé un tarannà ben sincer.

EL LLOGARRET És ben igual la ciutat o bé el camp, sempre és ben lleig engegar un mal bram Quan és moment de posar-nos d’acord enllacem la raó i el cor.

1931-2011. 80 anys de belles escoles públiques.


Repartiment per ordre d’aparició de personatges

EL REI PRESUMIT Jac Juc Jic Majordom Majordoma Rei Conseller Aprenent de sastre Aprenenta de sastre Nens i nenes

WESAM AZAHRI SERGI DE LA MORENA/ YAZMIN M. BARZOLA NOLY SÁNCHEZ CÉSAR ROJAS AMMY E. COYAGO IONUT GHERASIM VÍCTOR SÁNCHEZ JOEL ROLDÁN LAIA BRIONES YAZMIN M. BARZOLA, OUMAIMA BERNSERGHIN, NOUHAILA BUNIF, LAYLA EDDOKKALY, JAZMINA EL AMIRI, ANA GALINDO, SAMIM HUSSAIN, WARISHA KUNZAL, CRISTIE E. MANOSALVAS i UMAIR ZAHEER.

EL BARRET DE CASCAVELLS Reina Cancellera Dama de Companyia Mestra de Música Foll Jove Senyor Noia Presumida Nen Nena Venedora de flors Baró Baronessa Duc Duquessa Comte Marquesa

SARA AUSIÓ JELIMAE-ANN ESPÍRITU KHAOULA KHACHCHABI CAMILA BENALCÁZAR ZHOR KHARATYAN MANUEL RAMÓN RUOSHI WU LUIS QUEMADO MERITXELL LUCAS ALEXANDRA MESA RENZO MUÑOZ EULÀLIA MORALES ORIOL DURÁN JENNIFER D. BAYAS JOEL MARTÍN BIANCA N. AGUIRRE

EL LLOGARRET Dansaire 1 Dansaire 2 Dansaire 3 Dansaire 4 Rei Trobadora Trobador Tomeu Toni Pagès 1 Pagès 2 Pagesa 1 Pagesa 2 Guarda 1 Guarda 2

KEVIN BOUKNANI SAMIRA BENABBAS SARA SALA MARUF M. CHOWDHURY ERICK F. MEJÍA J. ANABEL HERRERA IVO S. PADILLA RODNEY D. GÓMEZ JORDI MONTERO JOSÉ J. CHAFFO KEVIN BUITRAGO ANDREA MARÍN EYLA OROZCO EDUARD ANANYAN MAROUAN BEN AYATA

1931-2011. 80 anys de belles escoles públiques.


I així s’acaba el show d’enguany, que us oferim els de cinquè cada any. És la cloenda dels Jocs Florals, tan bonics com l’aurora boreal. Cantem amb la condició i sabor tropical que ens seguiu per igual… Fent carnaval! Regnes llunyans hem visitat, amb gent amable hem fet amistat. Veus molt diverses hem escoltat, i finalment ha sortit tot brodat! Tots vosaltres, si esteu contents, mostreu somriures de pur sentiment. Tots vosaltres, aplaudiu bé, feu-nos saber que ha estat tot un plaer. Quan algun dia, voltant pel món passant calor o sota el vent del nord, records del teatre ens vindran al cor amb molt carinyo i també enyor. En els companys pensaré què bonic que va ser fer teatre i saber… Que ho vam fer bé! Regnes llunyans hem visitat, amb gent amable hem fet amistat. Veus molt diverses hem escoltat, i finalment ha sortit tot brodat! Tots vosaltres, si esteu contents, mostreu somriures de pur sentiment. Tots vosaltres, aplaudiu bé, feu-nos saber que ha estat tot un plaer.

1931-2011. 80 anys de belles escoles públiques.


1931-2011. 80 anys de belles escoles pĂşbliques.

Jocs Florals 2011  

Programa dels Jocs Florals de l'escola Mossèn Jacint Verdaguer.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you