Page 1

M

MAYMAGAZINE APRIL - MEI 2019

musthave

DE HEMDJURK LIEVER LINNEN LUCHTIG EN LUXUEUS trend

ORANGE

IS THE NEW BLACK

Tijdloze romantiek

PASSIE VOOR PAISLEY DE PRINT VAN HET MOMENT 1

MAYMAGAZINE FEBRUARI-MAART 2019


28

14

Stephanie Ameel, Brand Communication Coordinator

En het werd zomer...

INHOUD

Of je nu naar onze Belgische kust trekt of naar een parelwit strand in Thailand: de zomerperiode staat voor uitbollen. Een rustpauze inlassen en even reflecteren over het verleden en de toekomst. Dat is wat we bij Mayerline met deze collectie voor jou willen betekenen. Tijdloze prints waar je al vertrouwd mee was, zoals bloemen en streepjes, aangevuld met paisley - een patroon dat je misschien nog niet goed kende, dat staat voor iets nieuws en veelbelovends. En wat dacht je van energiebom oranje in je garderobe? Want dat is ook zomer: je energiepeil opladen en genieten van het zonnetje. Genoeg vitamine D opdoen zodat je er weer een gans najaar tegenaan kan. De combinatie met fuchsia is fris en fruitig. Ik ben alvast helemaal fan. Vergeet vooral niet te genieten. Want dat doen we te weinig. We willen altijd goed doen voor de mensen rond ons, en dat is meer dan oké. Maar vertraag deze zomer even, de inspirerende looks in dit magazine gaan jou er zeker bij helpen. Voor een zomer om nooit meer te vergeten. Steun de strijd tegen borstkanker met deze stijlvolle Mayerline sjaal. Meer info op pagina 5.

05 06

22

M AY E R L I N E N A T U U R L I J K

Steun mee de strijd tegen borstkanker HET GOUDEN UUR

De romantische bloemenprint zorgt voor de gepaste look

12

O P S T I J L S TA AT G E E N L E E F T I J D

14

V I TA M I N E C

Een complete restyling én een nieuwe outfit voor mama Sonja en dochter Sigrid Fel oranje en fuchsia voor een stevige dosis energie

20

STERKE VROUW

22

JARDIN SECRET

27

SHOPPING

28

AMÉLINE COLLECTIE

Interview met Sabine De Vos De bohemian chic stijl Dare to look perfect Kleurrijk duo

Veel plezier,

B es ch i k b aar i n al l e M aye r lin e - b o et ie ks e n b ij G a le r ia I n n o. MAYMAGAZINE APRIL-MEI 2019

3


MAYERLINE NATUURLIJK NEEM EEN KIJKJE OP WWW.MAYERLINE.BE

BESTEL 24/7 X GRATIS LEVERING EN RETOUR IN BELGIË VANAF € 50 X LEVERING IN BELGIË BINNEN 3 DAGEN X BETAAL VEILIG ONLINE X VOLG ONS OP

!$

Sandaal € 89 H

2x genieten!

VA N 1 5 / 0 4 T O T E N M E T 1 2 / 0 5

TELLEN JE AANKOPEN DUBBEL! Voor elke aankoop in een Mayerline-winkel en via de webshop krijg je 2 keer je puntenwaarde (€ 0,50 = 1 punt) op je MAY-card. Zo kan je nog sneller genieten van een kortingsbon t.w.v. € 15 bij het behalen van 600 punten. Check www.mayerline.be voor een Mayerline-winkel in je buurt.

MAYERLINE MAGAZINE IS EEN UITGAVE VAN MAYERLINE NV

GEOX BIJ MAYERLINE Naast onze eigen schoenencollectie ontdek je dit voorjaar bij Mayerline ook een Geox-sandaal in 3 frisse kleuren. Om stijlvol de zomerse temperaturen te trotseren. Deze elegante sandaal is op en top vrouwelijk en biedt ultiem comfort. De combinatie van de geperforeerde zool en het ademende membraan zorgen voor een natuurlijke temperatuurregeling in de schoen. Welke kleur kies jij?

VERANTWOORDELIJKE UITGEVER: KATRIEN DE CANNIÈRE ART DIRECTOR MAYERLINE: VINCENT VAN BRIEL CONCEPT, REDACTIE & GRAFISCH DESIGN: BECONTENT

H

FINAL TOUCH

Een sterretje opgemerkt in het magazine? Dit betekent dat het item niet in alle winkels beschikbaar is.

Werk je outfit af met de fijne, kleurrijke armbandjes van LeJu. Dit merk uit Londen is opgericht door Lenny Trines en Juan Munoz. Inspiratie haalden ze in Zuid-Amerika waar Lenny, het creatieve brein, samenwerkt met Colombiaanse ambachtslieden. Unieke, handgeweven juweeltjes versierd met elegante materialen zijn het resultaat!

Neem vooraf even contact op met jouw winkel. Deze kan het voor je reserveren. De volledige collectie vind je terug op www.mayerline.be

STEUN JIJ OOK MEE DE STRIJD TEGEN BORSTKANKER?

I

N BELGIË VECHTEN NOG STEEDS 100.000 VROUWEN

EN HUN OMGEVING TEGEN BORSTKANKER. Daar komen dagelijks 29 vrouwen bij, per dag verliezen 6 vrouwen hun strijd tegen deze ziekte. Pink Ribbon is al meer dan 10 jaar actief in ons land en zet zich in voor de bewustwording rond borstkanker. De organisatie vraagt aandacht voor de ziekte, sensibiliseert voor preventie en zamelt fondsen in voor projecten die (ex-)patiënten steunen. BIJ MAYERLINE ZIEN WE HET ALS ONZE MISSIE OM DIE VROUWEN OP ELK MOMENT STIJLVOL EN ELEGANT DE

DEUR UIT TE LATEN GAAN. Ons bedrijf telt maar liefst 97% vrouwelijke werknemers, dus durven we na al die jaren te stellen dat we de leefwereld van vrouwen kennen. We zijn er ons ook van bewust dat een vrouw door de jaren heen – zij met tegenzin – toegiften moet doen aan de wetten Om te hebben der natuur, maar dat ze daarbij geen of te geven... enkel compromis wil sluiten in hoe ze voor de dag komt en wat ze wil uitstralen. En daar hebben we respect voor. Meer nog: we ontwerpen kleding die compromissen overbodig maakt. We doen dat omdat we geloven in de kracht en de fierheid van elke vrouw. Maar dat betekent ook dat we niet blind zijn voor de realiteit, en die heeft ook haar zware kanten en beproevingen. Borstkanker is daar niet de minste van. Het is een aandoening die elke vrouw precies in haar vrouw-zijn raakt. Het is dan ook vanuit onze jarenlange betrokkenheid bij alle facetten van het vrouw-zijn dat we ook weer dit jaar onze steun aan Pink Ribbon hebben toegezegd.

HOE KAN JIJ HELPEN? Koop in een van onze winkels een van deze twee prachtige sjaals. Ze worden verkocht aan ¤ 69 waarvan ¤ 7 naar Pink Ribbon gaat.

EN DAAROM HEBBEN WE DIT VOORJAAR TWEE

GEDRUKT MET RESPECT VOOR MENS & MAATSCHAPPIJ

4

Armbandjes vanaf € 19H

Ontdek ze in één van deze 9 Mayerline-winkels: Antwerpen, Gent, Kortrijk, Leuven, Mol, Nieuwpoort, Turnhout, Waasland en Wijnegem.

MAYMAGAZINE APRIL-MEI 2019

SJAALS IN ONZE COLLECTIE WAAR EEN DEEL VAN DE OPBRENGST RECHTSTREEKS GESCHONKEN WORDT AAN PINK RIBBON.

MAYMAGAZINE APRIL-MEI 2019

5


MAYERLINE COLLECTIE

het

gouden uur Kuieren over het strand bij zonsondergang. Het hoogtepunt van een perfecte zomer waar we een gans jaar naar uitkijken. Met niemand liever dan een romantische bloemenprint als gezelschap.

Cardigan € 149 Jurk € 159

6

MAYMAGAZINE APRIL-MEI 2019


wilde

bloemenprints

EEN STOER LEGERJASJE

geeft wat pit aan een bloemenprint en zorgt voor een extra dosis zelfvertrouwen.

Pull € 129 H Rok € 109 H Sjaal € 39 H

T-shirt € 69

Vest € 149 Top € 109 Culotte € 129 Tas € 50 H

H Dit item is niet

C A N VA S M E T O N E I N D I G E MOGELIJKHEDEN

in alle winkels beschikbaar. Contacteer je Mayerline-boetiek of shop op www.mayerline.be

Wit komt pas echt tot leven bij zwoele temperaturen. Beschouw een witte broek of rok als een leeg doek waar je vanuit kan vertrekken om de rest van je look op te bouwen.

8

MAYMAGAZINE APRIL-MEI 2019

9


betoverende

patronen ROMANTISCHE SET

Zin in een vleugje romantiek? Wilde bloemen tonen zich van hun beste kant op een blouse met bijpassende lange rok.

VROUWELIJKE ELEMENTEN

zoals kant en bloemen zullen nooit passé zijn. Statement accessoires werken je outfit af.

Blouse € 119 Rok € 169 T-shirt € 99 H Jeans € 119 H Halsketting € 79 H Shop jouw favoriete vakantielooks 24/7 via www.mayerline.be Gratis geleverd waar je maar wil in België vanaf € 50.

MAYMAGAZINE APRIL-MEI 2019

11


OP STIJL STAAT GEEN LEEFTIJD MODE

DOCHTER EN MOEDER

Sigrid Vanhees en Sonja Geerinckx

Een echte trendsetter vindt Sigrid zichzelf niet en de meeste stukken in haar kleerkast zijn basics, maar de blauwe jurk met print die ze voor deze shoot heeft uitgezocht, vindt ze helemaal geweldig. “Heel vrouwelijk, chic en zeker ook mooi met een sneaker voor een sportieve look. Want die hakken, daar kan ik toch niet echt goed op lopen.” Mama Sonja vindt haar tenue in geel met witte broek met krijtstreep en jeansjasje ook supermooi. Sonja: “Chic en toch casual, daar hou ik van. Al zie je me door de week vooral in een jeans met T-shirt.” Sigrid: “Soms kleedt mama zich jonger dan ik. En durven we al eens elkaars kleren te dragen. Al ben ik ietsje dikker geworden en pas ik nu niet meer overal in.” Sonja: “Laatst lag mijn winterjas nog in haar auto!” LEEFTIJD

Over hun leeftijd maken mama en dochter zich niet druk, want je bent maar zo oud als je je voelt. Sigrid vindt vooral dat ze een SIGRID VANHEES (42) woont samen met Nik in Dessel-Witgoor en werkt als poetsvrouw en huishoudhulp. Ze houdt van yoga en - net zoals mama Sonja van chocolade. SONJA GEERINCKX (61) is samen met Marcel, werkt als poetsvrouw en is om de andere week druk in de weer met de twee kinderen van haar zoon Tim.

“WIJ DURVEN AL EENS

kleren van elkaar te dragen.”

Er gaat geen dag voorbij zonder dat mama Sonja en dochter Sigrid elkaar gezien of gesproken hebben. Om haar mama te verrassen, deed Sigrid mee aan de Mayerline-wedstrijd op Facebook en won ze een complete restyling én een nieuwe outfit om deze lente extra te stralen!

12

MAYMAGAZINE APRIL-MEI 2019

jonge mama heeft. “Ze was achttien toen ze mij kreeg. Misschien ook daardoor dat mijn mama als een zus voor mij is.” Sonja: “Rimpeltjes krijgen, dat hoort erbij. En ik ben nog heel energiek. Als mijn kleinzoontje mij komt vragen om samen te voetballen, doe ik dat meteen. Het enige dat ik vervelend vind aan ouder worden, is dat ik me wel eens zorgen maak over de gezondheid van mijn kinderen, kleinkinderen en ook van mezelf. Niet dat er op dit moment iets mis is, maar ik wil gewoon nog heel lang met iedereen samen kunnen zijn.” LEVENSMOTTO

Daar past dan ook wel het levensmotto van mama Sonja bij: “Leef van dag tot dag en geniet van de kleine dingen.”

Sigrid: “Ik ben mij daar net als mama ook wel bewust van, maar tegelijkertijd denk ik: wat komt dat komt. Je kunt er toch niks aan veranderen als iets gebeurt dat je niet had voorzien. Ik zou mama daarom vooral willen meegeven dat ze zichzelf veel vaker op de eerste plaats mag zetten.” Sonja: “Ik sta altijd voor iedereen klaar en zet mezelf op de tweede plaats, dat klopt wel. Nee zeggen, dat kan ik niet goed. Daar kan ik dus nog wat leren van mijn dochter. Al heb ik op mijn vijftigste wel gezegd dat ik niet meer alles voor iedereen blijf doen.” Iets dat Sigrid alleen maar kan ondersteunen. Sigrid: “Soms vind ik dat anderen wel eens van de goedheid van mijn mama profiteren. Ze zou echt meer voor zichzelf mogen opkomen. Op veel vlakken zijn we hetzelfde, maar zo gek om altijd voor iedereen klaar te staan, ben ik niet.” TROTS

Dat mama en dochter trots zijn op elkaar, is overduidelijk. De familieband is bijzonder hecht en contact is er elke dag. Sonja: “Ik ben niet alleen trots op mijn familie, maar ook op mezelf. Ik heb een moeilijke tijd gehad, stond er vaak alleen voor na de scheiding, maar heb heel hard gewerkt en altijd geprobeerd iedereen alles te geven. Ik mag nu zeggen dat ik een sterke vrouw ben geworden.” Sterk betekent voor Sonja overigens niet zonder gevoel. Want als er iets in de familie gebeurt of als ze al eens verdrietig is, zal ze dat aan niemand laten merken en rollen er zeker al eens tranen. EMOTIE

Ook dochter Sigrid heeft het al eens moeilijk. Vooral als mama Sonja er een paar dagen alleen op uit trekt. Iets dat overigens niet vaak voorkomt, want op vakantie gaan, gebeurt meestal met de kinderen en kleinkinderen. Sonja: “Begin dit jaar ben ik voor een week naar Cyprus geweest met mijn vriend. Daar was Sigrid niet blij mee!” (lacht) Sigrid: “Ik gun haar die vakantie wel, maar liefst wil ik dat ze thuis is. Als zij er niet is, weet ik geen raad met mijzelf. Ik bel haar elke dag of ik spring bij haar binnen. Dat gaat dan plots niet meer. Niet fijn, want als zij er niet is, voel ik me echt verloren.”

13


MAYERLINE COLLECTIE

vitamine c

ORANJE BOVEN

Een flamboyante kleur als oranje associeer je met positieve energie en vitaliteit. Deze jurk doet je letterlijk stralen.

Wat dacht je van fel oranje om een stevige dosis energie aan je garderobe toe te voegen? De combinatie met fuchsia is als een vitaminebom voor je humeur.

Jurk â‚Ź 159

14

MAYMAGAZINE APRIL-MEI 2019


E E N S T R E E PJ E V O O R

Streepjes zijn dit seizoen niet weg te denken uit het modebeeld. Dankzij deze kleurrijke bende is het vakantiegevoel nooit verweg. Je strandstoel lonkt.

Blouse € 139 Jeans € 119 H

Pull € 129 H Halsketting € 59 H

H Dit item is niet

in alle winkels beschikbaar. Contacteer je Mayerline-boetiek of shop op www.mayerline.be

MAYMAGAZINE APRIL-MEI 2019

17


WEGDROMEN MET FUCHSIA

Een combi die voor elkaar gemaakt lijkt. 2 krachtige kleuren die elkaar perfect aanvullen en niet veel meer nodig hebben.

S TAT E M E N T A C C E S S O I R E S

De modieuze statement ketting en stijlvolle handtas werken je look tot in de puntjes af. Kleurschakeringen van de outfit komen terug in je accessoires en zorgen voor een mooi afgewerkt geheel.

Vest € 139 T-shirt € 69 H Rok € 149 H Tas € 30 H Ontdek nog meer fruitige kleuren op www.mayerline.be Gratis levering in België vanaf € 50.

Blouse € 109 Pantalon € 119 Sandalen € 119 H Tas € 30 H Sjaal € 69 H

MAYMAGAZINE APRIL-MEI 2019

19


STERKE VROUW Hoe doe jij dat?

“Door aan yoga te doen, zoveel mogelijk in het nu te leven, stopmomenten in de hectiek van de dag in te bouwen… Als ik veel stress ervaar, stop ik letterlijk even met waarmee ik bezig ben en ga ik na wat ik voel en waar ik stress van krijg. En ik doe ademhalingsoefeningen. Bijvoorbeeld tot tien tellen. Of lang uitademen. Dat helpt écht.”

Z

e is moeder, schrijfster, spreekster, stemacteur, maakt kortfilms, leidt debatten en was ooit nog presentatrice en politica. Eind vorig jaar publiceerde ze Het K-Boek, waarin kanker én kracht centraal staan. Ondanks de baarmoederhalskanker die haar tweemaal trof, heeft Sabine De Vos (51) een bijna tomeloze energie. Én vooral een dosis optimisme waar menige zuurpruim zich door zou laten bekeren.

Je agenda is meer dan gevuld. Wat geeft jou zoveel energie?

“Ik heb juist veel mentale uitdagingen nodig die me uit mijn comfortzone halen. Zoals werken aan het boek over hersenen en filosofie waar ik nu met mijn vriend die neurochirurg is, mee bezig ben. Terwijl ik van opleiding Japanologe ben en dus niets van het onderwerp afweet. Soms vraag ik me dan wel eens af hoe ik daar in godsnaam aan moet beginnen. Maar het is juist dát gevoel dat me scherp en jong houdt. En mijn kinderen natuurlijk. Én de liefde!”

Je schreef recent Het K-Boek, waarbij de K staat voor kanker én kracht. Je kreeg zelf vijftien jaar geleden twee keer baarmoederhalskanker…

“Mijn boek is zeker geen autobiografie en ook geen verhalenbundel met kankerverhalen. Wel heb ik meters literatuur doorgespit om kanker een gezicht te geven en vooral een strategie neer te zetten om de vijand die kanker is, te doorgronden. Als je weet wie je vijand is en hoe hij te werk gaat, kun je veel beter je strategie bepalen en maak je de kans groter om de oorlog te winnen. En dat is vooral door bewust en gezond te leven, wat ik nu ook doe. Zo laat ik suiker bijvoorbeeld altijd staan, want die voedt kanker.” Zijn dat inzichten die je vooral krijgt als je iets ouder en wijzer bent?

“Ik denk het wel. Vroeger had ik meer de instelling après moi, le déluge. Na mij de zondvloed. Nu ben ik bewuster van mezelf. Vooral omdat je eindigheid dichterbij komt, zeker als je ernstig ziek bent geweest. Dus ga ik bewuster met mijn tijd om en koester ik die ook meer. Wacht niet met alles wat je nog wil ondernemen. Ik wil straks geen spijt hebben van de dingen die ik niet heb gedaan.”

Sabine De Vos

Wat zie je als je nu in de spiegel kijkt?

“IK GA MEER OP ZOEK NAAR

Je bent erg optimistisch ingesteld. Waar komt dat vandaan?

de essentie en laat futiliteiten los.”

“Dat is voor een stuk aangeboren. Je hebt mensen die in alles een probleem zien en je hebt er die in alles de oplossing zoeken. Ik ben altijd een probleemoplosser geweest. Ik merk ook dat hoe ouder ik word, hoe meer ik vooral mensen om me heen wil die positieve energie uitstralen en hoe minder ik wil luisteren naar negatieve mensen die bij de minste kleine tegenslag al gaan zuchten. Daar is het leven te kort voor! Daarnet scheen bijvoorbeeld de zon. Dan is mijn dag al goed. Maar je moet ze wel zien natuurlijk. Je kunt ook het weerbericht horen en op voorhand depri zijn omdat het gaat regenen. Die ingesteldheid is deels aangeboren, maar je kunt er ook bewust voor kiezen om aan je negativiteit te werken.”

20

“Iemand die heel gelukkig is en vrede heeft met de dingen. Je kunt altijd wel streven naar beter en meer, maar daar word je alleen maar ongelukkig van. Ik kijk graag in de spiegel en ben het ook totaal niet eens met mensen die zeggen dat het leven vanaf je veertigste langzaam een aflopende zaak is. Ook niet voor wat betreft mijn uiterlijk. Natuurlijk word ik ouder, maar ik verzorg mezelf goed en smeer veel.” Waar droom je nog van?

“Och, zoveel! Ik zou een wereldwijde bestseller willen schrijven die liefst ook nog verfilmd wordt. En op persoonlijk vlak wil ik vooral dat mijn twee zonen gelukkig zijn en dat ik ooit oma wordt. Én ik hoop dat ik op mijn tachtigste nog steeds actief ben. Want hoe kun je nu op pensioen gaan als je iets doet wat je graag doet? Wat ga je dan hele dagen doen? Ik wil bezig blijven, mijn passies achterna gaan en hopelijk gezond oud worden. Als dat lukt, is dat al heel veel en vooral heel mooi.”

MAYMAGAZINE APRIL-MEI 2019

21


MAYERLINE COLLECTIE

jardin

secret Een charismatische collectie die je op een kleurrijke vakantie vol avontuur en een vleugje mysterie trakteert. Met groen, blauw en paisleyprints in de hoofdrol.

H T-shirt € 69 H Jeans € 119 Halsketting € 79

Blouse € 119 H Short € 109 H Sjaal € 39 H

22

MAYMAGAZINE APRIL-MEI 2019


Jurk € 149 Halsketting € 79 Sjaal € 69

Vest € 139 T-shirt € 79 Rok € 129 H Tas € 50 H Sandalen € 89 H

PASSIE VOOR PAISLEY

De print vormt de ideale basis voor een bohemian look zonder veel gedoe. De combinatie met koningsblauw en jadegroen zorgt voor een bijna royaal resultaat.

H Dit item is niet

in alle winkels beschikbaar. Contacteer je Mayerline-boetiek of shop op www.mayerline.be

Pull € 119 Pantalon € 129 Sandalen € 89 H

Jurk € 179 H Sjaal (niet verkrijgbaar, louter ter illustratie)

24

MAYMAGAZINE APRIL-MEI 2019

25


MAYERLINE SHOPPING

5

1

6

2

4

3 LOF VOOR LINNEN

Een natuurtint als zand getuigt van het verlangen naar een kalm en evenwichtig leven. Tel daarbij nog een natuurlijk materiaal als linnen en je voelt je goed in je outfit én in je vel.

Jurk € 189 H Halsketting € 79 Meer groen, blauw en paisleyprints op www.mayerline.be Shop 24/7 makkelijk en snel, gratis levering in België vanaf € 50.

dare to look perfect De hemdjurk is het stuk van het seizoen. Een goede investering. Want al wat deze toekomstige klassieker nog nodig heeft is een aantal leuke accessoires. Luchtige stoffen zijn ook hier je beste vriend.

7

8

1. Handtas € 109 H 2. Halsketting € 59 3. Jurk € 179 H 4. Jurk € 189 - Instappers € 119 H 5. Halsketting € 39 H 6. Jurk € 179 7. Sandalen € 89 H 8. Instappers € 119 H

26

MAYMAGAZINE APRIL-MEI 2019

27


AMÉLINE COLLECTIE

DUO KLEURRIJK

VOOR EEN EIGENZINNIGE STIJL WAAR ELKE FASHIONISTA VAN DROOMT. GRASGROEN EN VURIG ROOD ZETTEN HET LICHT VOOR EEN STIJLVOLLE ZOMERPERIODE OP... GROEN.

Blouse € 99 Culotte € 139

Jurk € 189

G R E E N P E AC E

Pull € 109 Culotte € 139 Halsketting € 39 H

Grasgroen en streepjes: wanneer 2 trends hun kracht combineren voor een look die harten sneller doet slaan en hoofden doet draaien.

MAYMAGAZINE APRIL-MEI 2019

29


Jurk € 169 Sneakers € 125 H

Jurk € 189 H

Blouse (beschikbaar in zeer beperkte oplage) € 109 Pantalon € 139 Sneakers € 125 H

Blouse € 139 H Jeans € 119

ROOD ALARM

H Dit item is niet in alle

winkels beschikbaar. Contacteer je Mayerlineboetiek of shop op www.mayerline.be

Vloeiende lijnen en oversized silhouetten voor vrouwen die er elke dag met veel passie invliegen. Jij gaat geen uitdaging uit de weg. Getuige je nieuwe palazzo broek en zwierige zomerjurk.

30

MAYMAGAZINE APRIL-MEI 2019

Zin in nog meer zon in je kleerkast? Ontdek de volledige collectie op www.améline.be

MAYMAGAZINE FEBRUARI-MAART 2019

31 31


MAYERLINE WINKELPUNTEN AALST • ANTWERPEN • BEVEREN-WAAS • BLANKENBERGE • BRASSCHAAT • BRUGGE • BRUSSEL-BASILIX • ETTERBEEK • DENDERMONDE • DE PANNE • DIEST • GEEL • GENK • GENT • HALLE • HASSELT • HEIST-OP-DEN-BERG • HOOGSTRATEN • IEPER • KNOKKE • KORTRIJK • KUURNE • LEUVEN • LIER • LUIK • MASSEN (LU) • MECHELEN • MOL • MORTSEL • NAMEN • NIEUWPOORT • NIJVEL • NINOVE • OOSTENDE • ROESELARE • SINT-NIKLAAS • SINT-PIETERS-WOLUWE • SINT-TRUIDEN • TONGEREN • TURNHOUT • UKKEL • VILVOORDE • WAREGEM • WATERLOO • WIJNEGEM ALLE COLLECTIES EN WINKELPUNTEN VIND JE OP WWW.MAYERLINE.BE

MAYERLINE HOOFDKANTOOR JAN OLIESLAGERSLAAN 41 • B-1800 VILVOORDE • ☎ 02/542 00 20 • KLANTENDIENST: ☎ 0800 25 555 • VOOR MEER INFO: WWW.MAYERLINE.BE

MAYERLINE CORNERS IN GALERIA INNO ANTWERPEN • BRUGGE • BRUSSEL BASCULE • BRUSSEL LOUIZA • BRUSSEL NIEUWSTRAAT • CHARLEROI • GENT • LEUVEN • LUIK • MECHELEN • NAMEN • SCHOTEN • SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE • WAASLAND SHOPPING


MAYERLINE HOOFDKANTOOR JAN OLIESLAGERSLAAN 41 • B-1800 VILVOORDE • ☎ 02/542 00 20 • KLANTENDIENST: ☎ 0800 25 555 • VOOR MEER INFO: WWW.MAYERLINE.BE

Profile for Mayerline

May Magazine April 2019  

May Magazine April 2019