Page 1

voordeelgids Laat je verrassen door

SUPERPROMOTIES

Voor gemeentetaksen contacteer adres hierboven. Jaargang 5 - editie 3 - 800.000 ex. Redactie afgesloten op 14/10/2011. Zet- en drukfouten voorbehouden. Kortingsbonnen geldig tot 4 weken na de bedeling. V.U.: OCE BIO - Nijverheidsstraat 96 - B-2160 Wommelgem

www.ocebio.com

Natuurlijk

mooi en gezond

vraag uw gratis staal - zie binnenin


CHILINE gezien in de media:

Met deze nieuwe

‘krachtslanker’ raak je die hardnekkige

vetophopingen wél kwijt.

KORTING

€5

CHILINE 60 tabl aan €1995 ipv €2495

Veel mensen die afvallen, merken dat de hardnekkige vetweefsels op buik, billen en dijen buiten schot blijven. Hoe meer je afvalt, hoe meer deze ontsierende vetopstapelingen zichtbaar worden. De bestanddelen Capsaïcine uit Rode Chilipepers en Synephrine uit de bittere onrijpe citrusvrucht Citrus Aurantium zijn in staat om deze moeilijke vetstructuren te verbranden. Deze actieve stoffen stimuleren de aanmaak van lichaamseigen stoffen die vetophopingen op buik, billen en dijen versneld afbreken.

Turbo-effect Vanaf het eerste moment dat u gaat afvallen, zal dus ook uw figuur zichtbaar verbeteren. Uw buik wordt platter en uw billen en dijen worden strakker. Een bijkomend voordeel is dat tijdens het verbranden van deze vetten er eveneens veel energie in uw lichaam vrijgemaakt wordt en dat u minder snel honger krijgt. Dat betekent dat u de kuur goed kunt blijven volhouden en ook fit en actief blijft.

n g aa n i k it tdek versite n o U ni en t e Rec kaanse ri A me


FYTOSTAR

OR

-S

AA SM K G OUT

INAAS

NEW ! ANGE

Spanningen? Beenkrampen? Vermoeide spieren in nek, schouders en benen? Kies voor de ontspannende invloed van Magnesium! Magnesium is vanaf nu ook verkrijgbaar in een lekkere kauwtablet met sinaassmaak. 1 enkele tablet Magnesium Chew bevat de dagelijks aanbevolen dosis aan magnesium voor een voelbaar ontspannend en rustgevend effect op je spieren, je lichaam en je geest. Bovendien helpt magnesium je bij een vermoeid en lusteloos gevoel en geeft het je meer energie tijdens de dag!

sium e blet! n g Ma ere kauwta

in

lek een

k

INTROKORTING Magnesium CHEW 90 tabl aan €1295 ipv €1495

€2


FYTOSTAR

Tip:

KORTING

€3

fytostar lecichol nu 60 caps aan €1295 ipv €1595

Voor een optimaal resultaat combineer je Lecichol met een aangepaste levensstijl, m.a.w. het vermijden van volle melkproducten, verzadigde vetten en boter. Ook drie keer per week 30 min bewegen helpt!


SALUS

Altijd maar

moe?

Futloos? Lusteloos? Verminderde prestaties? Dit kan door een ijzertekort tijdens en na de zwangerschap, tijdens de menstruatieperiode of herstelperiode, een afslankdieet, bij vegetariërs en (duur)sporters. Floradix: • goed opneembare vorm van ijzer • houdt je energie langdurig op peil • kruidenmix, rijk aan vitamine C & B12 • belast de spijsvertering & stoelgang niet • alcoholvrij natuurproduct • zonder conserveringsmiddelen G A A TIS R A V GR L! W U TA A S

kruiden ijzer-elixir voor meer energie

ook verkrijgbaar: Floradix 250ml: €1175 Floradix 84 tabl: €1175 Gist- en glutenvrije versie Floravital 250ml: €1175 Floravital 500ml: €1895

KORTING

€3

salus floradix 500ml of 147 tabl aan €1595 ipv €1895


FYTOSTAR

Veel meer dan een

lookcapsule !!! Fytostar Giga-complex bevat de actieve werkstoffen van knoflook, versterkt met ginkgo biloba, maretak, meidoorn, rutine, vitamine E, B6 en selenium. Een uitstekende circulatie formule! Door de toevoeging van de anti-oxidanten kan men zelfs spreken van een ‘anti-aging capsule’ voor iedereen.

ook verkrijgbaar: 80 caps aan €1595 160 caps aan €2895

GRATIS

3

maanden

GIGA-COMPLEX PROMO PACK 2 x 160 caps aan €4299 ipv €5790

ts Sle c h le su 1 c ap a g p er d


Acerola 500 120 + 30 tabl aan €1695

G A A TIS R A V GR L! UW TA A S

Vitamineboost

GRATIS

Vitamine C, Acerola 500

Zet je afweersysteem op maximale scherpte met Fytostar vitamine C op basis van Acerola. Acerola is een Zuid-Amerikaanse kers die tot 66 keer meer vitamine C bevat dan een sinaasappel. Deze lekkere kauwtabletten bevatten ook citrusbioflavonoïden die de opname van vitamine C bevorderen.

Multivitamine, Fit & 45+

+30 tabl

ook verkrijgbaar: 70 tabl aan €995

FYTOSTAR

In het najaar een vitaminenkuur doen is aan te raden. Fytostar biedt twee zeer complete vitaminencomplexen (aangevuld met mineralen en oligoelementen), elk met hun eigen specifieke toevoegingen en werking. Bevat per tablet: vitamine a, c, e, d, B1, B2, B3, B5, B6, B8, foliumzuur (B9), B12, calcium, ijzer, magnesium, zink, mangaan, chroom, selenium, coenzyme Q10. Extra bij Multi Fit: Siberische Ginseng en Soja Isoflavonen Extra bij Multi 45+: Ginkgo Biloba en OPC

KORTING MULTI FIT & MULTI 45+ 60 tabl aan €1195 ipv €1495

€3


FYTOSTAR

inslapen, goed doorslapen, fit ontwaken. Gemakkelijk

KORTING

€3

SLEEP-FIT 60 caps aan €1295 ipv €1595


calcium complex forte

Voor een sterk beendergestel ! Twee tabletten Calcium Complex Forte per dag bieden de optimale kalkbron voor iedereen met een verhoogde kalkbehoefte, zoals mensen met een onevenwichtig voedingspatroon, vrouwen vanaf 40 jaar, opgroeiende kinderen, ... Fytostar Calcium Complex forte is aangevuld met vitaminen en oligo-elementen voor een totaalwerking. Het gebruikte calcium is afkomstig van zuivere natuurlijke oesterkalk en dus beter opneembaar.

60 tabl aan €745 ipv €945

KORTING

€2

FYTOSTAR SALUS

Voor wie de vloeibare versie verkiest is er Saludynam van Salus. Saludynam is verrijkt met mineralen, magnesium, zink en plantenextracten. Dit vloeibaar supplement is een uitstekend opneembaar natuurproduct.

KORTING SALUDYNAM 250ml aan €995 ipv €1195

€2


FYTOSTAR SUPE

1ste hulp bij

winterkwaalTJes

RAAN

BIEDI

NG!

Sambu® Guard is het authentieke immuno-forte vliercomplex van Dr. Dünner met verschillende actieve bestanddelen uit Vlierbesextract, Vlierbloesemextract en Echinacea in combinatie met Vitamine C. Deze formule ondersteunt het afweersysteem op snelle en efficiënte wijze. Sambu® Guard is een krachtige immuniteitsbooster voor de momenten dat je weerstand het extra nodig heeft. Daarnaast kan Sambu® Guard door het hele gezin ‘herfst en winter’ gebruikt worden om het afweersysteem van het lichaam te activeren. Sambu® Guard is verkrijgbaar in een smaakvol vloeibaar complex en in zuigtabletten. (handig voor onderweg)

GRATIS SAMBU GUARD TRIO 3 x 175ml aan €2790 ipv €4185

i

ef nel orm gi

e ul

2+1

or

ook verkrijgbaar: 40 zuigtabletten aan €1395

te no -for u m m I x omple vlierc et gezin e el h voor h


Alchemax

Last van gevoelige en stramme gewrichten ? and GRATIS 0 1 m a m in e 1 5 0 sa g lu c o

Alchemax is de ideale startkuur om gevoelige gewrichten te verlichten en elke opstoot van gevoeligheid sterk te verminderen. De 7 plantenextracten in Alchemax hebben een zuiverende werking en stimuleren de circulatie. Zo worden er meer voedingsstoffen en zuurstof aangevoerd naar de gewrichten en het kraakbeen en worden de afvalstoffen afgevoerd. Glucosamine 1500 bevat de juiste onderhoudskuur om stramme gewrichten terug beweeglijk te maken. In voldoende dosis, namelijk 1500mg per dag, is Glucosamine de meest werkzame bouwstof voor het kraakbeen zodat dit terug stevig en veerkrachtig wordt. Met slechts 1 tablet per dag, houdt Glucosamine 1500 van Fytostar je gewrichten soepel. Alchemax en Glucosamine 1500 kunnen perfect samen genomen worden voor een nog sneller en langdurig resultaat.

60 caps aan €1295 ipv €1595

KORTING

€3

FYTOSTAR

ook verkrijgbaar: 60 tabl: €1695

KORTING

€7

glucosamine 1500 120 tabl (4-maandenkuur) aan €1995 ipv €2695


OBESIMED FORTE

NEW !

Medisch hulpmiddel speciaal voor:

10 kilo of meer

overgewicht Voor de behandeling van obesitas Vermindert honger en voorkomt overeten Voor substantieel gewichtsverlies

Obesimed® Forte is een medisch hulpmiddel speciaal voor volwassenen met 10 kilo of meer overgewicht (of BMI + 28).

ook verkrijgbaar: Obesimed Classic 45 caps: €1990 Obesimed Classic 135 caps: €4990

Obesimed® Forte absorbeert binnen 30 minuten tot een uur, honderden keren zijn gewicht in water. Zodra de capsule is opgelost zet deze in de maag uit en wordt er een hoog visceuze stabiele gel-

matrix gevormd. Dat creëert een vol gevoel en vermindert de honger waardoor de portiegrootte van de maaltijd kan worden verkleind. Daarnaast zorgt Obesimed® Forte voor uitstel van de honger waardoor tussendoortjes kunnen worden vermeden en een dieet gemakkelijk kan worden volgehouden.

GRATIS

+

meeneemverpakking

OBESIMED FORTE 56 caps + GRATIS meeneemverpakking aan €2795

De capsule bereikt de maag

De capsule zet uit in de maag en vormt een gelmatrix

Obesimed® Forte verlaat op natuurlijke wijze het lichaam


BRITA, uw eigen bron voor thuis! Heerlijk zacht water bij u thuis? Het kan... Het Belgische kraantjeswater is drinkbaar. Alleen is er bijna niemand die het echt gráág drinkt. In sommige streken smaakt en ruikt het naar chloor. Op andere plaatsen zit er te veel kalk in.

brita BRITA Startpakket 1 jaar gefilterd water!

Gelukkig kunt u daar iets aan doen. Met de BRITA Waterfilter. Deze filtert kalk en stoffen zoals chloor, die de natuurlijke geur en smaak van uw kraantjeswater kunnen verstoren. Ook reduceert BRITA metalen zoals lood en koper, die via de leidingen in uw huis in het drinkwater terecht kunnen komen. Het resultaat? Heerlijk zacht water, om zo te drinken. Of voor de helderste thee en lekkerste koffie en espresso. Bovendien heeft u praktisch geen kalkaanslag meer in uw apparaten. Kortom, een handige oplossing en tevens een goede zaak, voor u en voor het milieu.

4 x Maxtra 3-Pack t.w.v. € 70,00 4 x Maxtra GRATIS Marella3-Pack Cool blauw + Marella Cool Blauw t.w.v. €18,95 waterfiltersysteem

€29

KORTING STARTPAKKET 4 x Maxtra 3-Pack + GRATIS waterfiltersysteem Marella € 5995 ipv €8895


TERRAFOR

tot -5 cm tailleomtrek 3-voudig klinisch bewezen effect • mooi figuur door verlies van centimeters • snelle vermindering van het opgeblazen gevoel • strakke & platte buik, vlotte spijsvertering Eén op de twee personen heeft regelmatig last van een opgeblazen gevoel. Doordat de buik gaat opzetten, kan de tailleomtrek met maar liefst vijf centimeter toenemen. Terrafor is een nieuw medisch hulpmiddel dat hulp biedt bij dit knellende probleem. De doeltreffendheid van het actieve ingrediënt Octalite® is klinisch bewezen. Het verbetert de spijsvertering, waardoor het opgeblazen gevoel snel verdwijnt en de tailleomtrek tot vijf centimeter afneemt.

KORTING

€3

TERRAFOR VENTRE PLAT® 50 caps aan €1495 ipv €1795


Eelt? Kalknagels? Kies voor een

biologische oplossing!

EELTCRème 30ml aan €1095 ipv €1295

NE W

KORTING

!

€2

De eelt crème van Dr. Fix maakt eeltplekken zacht. Nadat je de crème aangebracht hebt, worden de eeltplekken wit en laten zich na een voetbad snel en gemakkelijk verwijderen. De kalknagelolie is 100% natuurlijk en op basis van oliën. De veelzijdige en krachtige ingrediënten helpen bij de verzorging van gele/bruine verdikkingen op nagels van vingers en tenen.

DR. FIX ORGANIC

KORTING kalknagel olie 15ml aan €1295 ipv €1495

€2


Grünwalder Nr. 1 60 tabl aan €695 ipv €895

KORTING

€2

Stoelgang in de knoop? Stoelgangproblemen zijn geen banaal ongemak. Een harde en pijnlijke ontlasting en een vertraagde stoelgang verstoren je lichamelijke en vaak ook mentale welzijn.

GRüNWALDER

KORTING

€2

Grünwalder sensitive 60 tabl aan €695 ipv €895

De kruidentabletten van Grünwalder Nr. 1 bevorderen de natuurlijke stoelgang waardoor de ontlasting zijn ritme en evenwicht terugvindt. De synergie van 7 planten, zoals senna, aloë vera, sporkehout, echte karwij, rabarber, venkel en cascara zorgen voor een natuurlijke en efficiënte oplossing.

Voor wie een gevoelig darmstelsel heeft, is er de Grünwalder Sensitive met een efficiënte zachte aanpak!

Formule zonder senna


FYTOSTAR

Terug vlot

plassen Vanaf 40 jaar krijgen veel mannen last van frequent en moeizaam plassen. Met Fytostar Promanil zal het vervelende nachtelijk opstaan sterk verminderen (dankzij netelwortel, pompoenpitten en wilgenroosje). Door de toevoeging van sabal en pygeum africanum heeft Promanil bovendien een positief effect op moeizaam plassen. Promanil is de ideale bescherming en verzorging voor de mannelijke klier.

+80

CAPSULES

PROMANIL PROMOPACK

GRATIS

100 + 80 caps GRATIS aan €2495 ipv €4090


BIOGLIDE 36% van de vrouwen heeft last van

vaginale droogte BIOglide, biologisch glijmiddel op waterbasis kan helpen. Vaginale droogte komt meer voor dan men denkt. Maar liefst 36% van de vrouwen krijgt hiermee te maken. Een goed glijmiddel kan dan hulp bieden. BIOglide is een 100% biologisch glijmiddel op waterbasis, geregistreerd als medisch hulpmiddel.

+

+ GRATIS

BIOglide kan in combinatie met condoom gebruikt worden. Tevens stimuleert BIOglide de vochtigheid van de vagina en het houdt het natuurlijk milieu van de vagina in stand.

40ml

BIOGLIDE GLIJMIDDEL 150ml + 40ml GRATIS aan â‚Ź1495

BIOglide is vrij van kleur-, geur- of smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

G A A TIS R A V GR L! W U TA A S


FYTOSTAR

Boost uw

expertise

vetverbranding EGCG heeft hetzelfde effect als 30 min. joggen

Een vertraagd metabolisme slaat meer vetten op in het lichaam. EGCG Line stimuleert het metabolisme en verhoogt de vetverbranding. Tegelijk zal de EGCG er ook voor zorgen dat er minder vet wordt opgenomen in het lichaam. Om meetbaar resultaat te bekomen heb je minimaal 270 mg EGCG per dag nodig, in combinatie met 150 mg cafeïne, zo blijkt uit internationaal wetenschappelijk onderzoek. EGCG line zorgt voor gewichtsverlies daar waar het nodig is, rond de buik, taille en billen. 2 Capsules EGCG Line bevatten naast groene thee met 90% polyfenolen (300mg EGCG)) ook guarana (150mg cafeïne), aloë ferox en chroom. EGCG stimuleert het afslanken waar het nodig is.

KORTING EGCG Line 60 caps aan €2295 ipv €2795

€5


FYTOSTAR

Versterk je afweersysteem Al eeuwenlang staat Echinacea bekend om zijn actieve werking op de weerstand en luchtwegen.

ook verkrijgbaar: Forte 45 caps: €9 45 Siroop 250ml: €8 45 Siroop suikervrij 250ml: €995 150 tinctuur: €1245

KORTING

€2

+20 CAPS GRATIS echinacea FORTE 100 caps + 20 caps GRATIS aan €1895 ipv €2095

De Fytostar Echinacea capsules bevatten een concentraat uit zowel de wortel als het blad van de Echinaceaplant. Dit concentraat is rijk aan echinacosiden, etherische oliën, onverzadigde vetzuren en fytosterolen, die het immuunsysteem versterken. Door te werken met beide plantendelen, is dit een optimale weerstandversterker. Wie liever een vloeibare versie neemt, kiest voor de Echinacea 150, de hooggedoseerde tinctuur in druppels. Ook verkrijgbaar in siroop (ook suikervrij), ideaal om de keel te verzachten en de luchtwegen vrij te maken.


Voor een platte buik en een betere

FYTOSTAR

NEW !

Probeerverpakking handig om mee te nemen

stoelgang

40 tabl 95

€4

De plantenextracten in Fytostar Transiline bevorderen de stoelgang op natuurlijke wijze en werken bovendien verzachtend. Deze unieke formule bevat bovendien dubbel beschermde probiotica die voor een herstel van de darmflora zorgen en zo ook de oorzaak van het probleem aanpakken.

KORTING tot transiline 300 tabl aan €1995 ipv €2395 of 150 tabl aan €1195 ipv €1395

€4


FYTOSTAR

Branderig gevoel bij het plassen? Veel vrouwen hebben hier regelmatig last van. Fytostar Urifit verhindert dat de slechte bacteriën zich ‘nestelen’ in de urinewegen. Deze worden weggespoeld tijdens de eerste plasbeurt. Urifit werkt doeltreffend omdat het 36 mg PAC’s (proanthocyanidinen) per dagdosis bevat uit de actieve cranberrysoort, namelijk vaccinium macrocarpon. Urifit is aangevuld met Orthosiphon om het vocht beter af te drijven. Wetenschappelijk bewezen, zonder nevenwerkingen.

KORTING

€3

urifit 150ml aan €1495 ipv €1795

Vloeibaar Cranberry-concentraat, werkt sneller en krachtiger!


KINESLIM

Snel & eenvoudig afslanken in 5 dagen Afslanken voor of na een feest, vakantie, huwelijk, verjaardagen... Dit zijn vaak momenten waarvoor we er opperbest willen uitzien of waarna we na overdaad ons vertrouwde gewicht terug willen.

Prot eïne di me t afsla eenvoud eet nkpr i ogra g mma

FAST 5 DAYS van KINESLIM biedt hier dé oplossing met een SNEL en EENVOUDIG programma met 3 eiwitrijke afslankbereidingen per dag als maaltijdbasis + ‘light’ voeding op basis van verse groenten & een groot glas water/thee & een KINE-SNACK als tussendoortje. 1 startpakket bevat: - 2 zakjes Hot Chocolate - 2 zakjes Cappuccino - Crème Vanille - Havermout Appel-Kaneel - Omelet fijne kruiden - Omelet bacon - Kippencrème-soep - Tomatencrème-soep - Groentencrème-soep

- Bosvruchtenyoghurt - Chocolademousse - Karamelflan - Pannenkoekenmix - Reep Chocolade - Reep Karamel - Reep Kokos & Banaan - Reep Nougat - Reep Vanille - Shaker

KORTING

€10

STARTPAKKET FAST 5 Days €2995 ipv €3995


FYTOSTAR

Ontspannen leven in de drukke maatschappij! Fytostar Mervofin is een krachtige formule met een evenwichtige samenstelling van rustgevende planten. Dit krachtige preparaat werkt opmerkelijk dieper en breder dan andere producten. Het geeft een langdurig en evenwichtig resultaat en helpt zo de druk van het jachtige moderne leven op te vangen. Fytostar Mervofin zorgt voor een goed gemoed, ook als je onder druk staat of het tegenzit!

KORTING

€3

MERVOFIN 60 caps aan €1295 ipv €1595


FYTOSTAR ONDERSTEUN JE GEZONDHEID! met de 100% BIO-kruidenthee

van FYTOSTAR

De mix van tijm en eucalyptus in de Adem Vrij thee maakt de luchtwegen weer vrij. Bovendien verhoogt de aanwezige echinacea de weerstand. Op deze manier is deze kruidenthee de ideale ondersteuning bij winterongemakken. Geniet van deze biologische thee met honingsmaak. De Vertering thee met muntsmaak is een formule met citroengras, rozemarijn, venkel en munt die helpt de spijsvertering te stimuleren. De kamille helpt het organisme te ontspannen. Daardoor is deze kruidenthee aanbevolen na de maaltijd.

KORTINg

€1

BIO ADEM VRIJ of BIO VERTERING 20 zakjes aan €295 ipv €395


Spierolie 30ml aan €945 ipv €1145

KORTING

€2 W me erkt tee n!

Stijve spieren? voorkomen en verhelpen

Een mix van essentiële oliën zoals sintjanskruid, rozemarijn, kruidnagel, kaneel, arnica, eucalyptus... verlicht snel de vastzittende, vermoeide en stijve spieren. Fytostar Spierolie is gebruiksvriendelijk door zijn handige verstuiver.

FYTOSTAR

Ideaal als massageolie voor of na het sporten.

Verstopte neus?

Korting

€1

Neusspray 30ml aan €625 ipv €725

De neusspray van Fytostar bevat 7 plantenextracten waaronder tandenstoter, grindeliakruid, echinacea, weegbree, zoethout, kleine bevernel en tijm. Samen werken ze zuiverend en slijmverdunnend, verminderen overgevoeligheid en vergemakkelijken de ademhaling.


SALUS

Bij slecht weer en gure winterdagen Een lekker en verzachtend elixer voor keel en luchtwegen met alpenkruiden In ons wisselvallig klimaat hebben we al snel last van een prikkelende keel. Alpenkraft is hiervoor een uitermate geschikt product: de etherische oliën, kruiden en zuivere honing verzorgen en beschermen de luchtwegen. De extra vitaminen en mineralen verhogen de weerstand.

ns: bonbo n e d i kru eel r de k o o GRATIS v t d e n Nu m , verzachte onderweg k j or i l o r hee ndig v en ha

GRATIS + KRUIDENBONBONS t.w.v. €195 Alpenkraft 250ml + GRATIS KRUIDENBONBONS aan €995


Euphia badolie op basis van eucalyptus nu 150ml aan €1290

+ BORSTEL GRATIS

Vrije luchtwegen tijdens de winter! Voor een vrijere ademhaling heeft Euphia 2 balsems ontwikkeld (één voor baby’s vanaf 3mnd, één voor kids vanaf 36mnd). De badolie op basis van Eucalyptus zorgt voor een deugddoende verademing.

EUPHIA

Korting

€1

Euphia babybalsems nu 50ml aan €990 ipv €1090

U wilt toch het beste voor uw baby? Euphia is een biologisch baby- en kinderverzorgingsgamma met het unieke bestanddeel Lactoferrine, dat de weerstand verhoogt.


FYTOSTAR

Omega-3 mentaal en fysiek in balans Fytostar Epa Forte bevat de hoge dosis van 55% EPA en DHA Omega-3 vetzuren (830mg per dag) in de natuurlijke verhouding. Het is dan ook een krachtige formule om mentaal en fysiek in balans te blijven. EPA Forte heeft een positieve invloed op de circulatie, bevordert het mentaal welzijn en is een goede ondersteuning bij gewrichtsklachten.

Voo

l he r he e

t ge z

Beste Prijs/kwaliteit

in!

GRATIS

+60 CAPS

EPA FORTE PROMOPACK 3 maanden 180 caps + 60 caps GRATIS aan €2495 ipv €3490


HAIRWONDER

! W NE

STOP HAARUITVAL! Na vele jaren van ontwikkeling is de Hairwonder Antihairloss Lotion ontstaan. Het is een bijzonder krachtig product waarvan de resultaten bewezen zijn dat de haargroei met 25% laat toenemen in slechts 4 dagen (in vitro test) en haaruitval vermindert. Deze lotion versterkt ook het haar, geeft body, volume en glans en stimuleert de hoofdhuid.

SHAMPOO

1/2 PRIJS

PROMOPACK ANTI HAIRLOSS LOTION + Shampoo 75ml + 200ml aan €24 49 ipv €2998

De mild reinigende Anti-hairloss Shampoo, verrijkt met essentiële mineralen, rotskristal, rode ginseng en biotine, helpt de haargroei te stimuleren en haaruitval te verminderen. Het versterkt het haar, verbetert de conditie en creëert volume, stevigheid en textuur Voor een optimale werking adviseren we de lotion in combinatie met de shampoo te gebruiken

t ul t a a s e r zen bewe dagen! in 4


“Super” afslanken met mijn dagelijks kopje koffie

GREEN LIGHT bio

coffee

KORTING green light coffee 10 zakjes aan €2495 ipv €2995

€5


LADYCARE

! W NE

Revolutionaire LadyCare verhelpt overgangsklachten

Last van vervelende opvliegers, droogte op intieme plekken, een opgeblazen gevoel of ‘s nacht zwetend wakker worden? Dat kunnen de eerste verschijnselen zijn van de menopauze. LadyCare helpt het evenwicht in uw lichaam herstellen door middel van magnetotherapie. De symptomen van de menopauze zullen op een natuurlijke manier aanzienlijk verminderen. Eenvoudig! U klemt de LadyCare aan de binnenkant van uw ondergoed. Het is zo klein en compact dat u het geheel onopvallend kunt dragen. Voordelig! Slechts 1 aankoop voor de volledige menopauze. • wetenschappelijk getest op 508 vrouwen

€39

95

INTROprijs LADYCARE mENOPAUZE aan €3995

• bij 67%: vermindering van angsten, neerslachtigheid, vermoeidheid, humeurschommelingen, opvliegers, slaapstoornissen, vaginale droogte, nachtelijke transpiratie...

Ocebio_2011_11  

Ocebio promotiekrantje november 2011

Ocebio_2011_11  

Ocebio promotiekrantje november 2011

Advertisement