Page 1

goede voornemens krant Deze krant wordt u aangeboden door:

Op adem komen in 2013 Neen, de aarde is gelukkig niet vergaan in het jaar 2012! Bepaalde doemdenkers hadden de voorspellingen van de Maya’s al te letterlijk genomen. Wat we van de Maya’s wel moeten onthouden is het feit dat we veel meer respect voor Moeder Natuur moeten tonen, want we zijn de houdbaarheidsdatum ervan sterk aan het inkorten. En meer respect voor de natuur betekent ook meer aandacht voor ons eigen lichaam! Meer bewegen, voldoende ontspannen en gezonder eten, zijn we verplicht aan onszelf als we in 2013 ook de natuur in ons lichaam op adem willen laten komen. Wie hierbij de beste resultaten wil behalen, kan in deze “Goede voornemenskrant” een aantal nuttige en voordelige tips vinden. Wil je in 2013 je energiepeil verhogen, je bloedvaten in een goede conditie houden, je streefgewicht bereiken, je weerstand een boost geven, meer ontstressen of vlotter bewegen? Je vindt het natuurlijke hulpmiddel daarvoor in deze krant. We wensen iedereen een gezond, ontspannen en succesvol 2013 toe met mens en natuur die weer op adem komen.

16e jaargang, januari 2013 oplage 1.600.000 - Losse nrs: 0,12 Verantwoordelijke uitgever: K.Verhelst - Groene Dreef 36 - 8510 Rollegem Prijsstijgingen en zetfouten voorbehouden. Voor het innen van tax op drukwerk zich wenden tot het adres hierboven opgedrukt. Bewaar deze krant, het kan u later van pas komen

MET EXTRA CO-ENZYME Q10

Red Yeast Rice PLATINUM

draagt op veilige en natuurlijke manier bij tot een normaal cholesterolgehalte Dagelijks horen we dat ons cholesterolpeil niet te hoog mag oplopen. Hoewel we eerst meer moeten bewegen en gezonder eten, worden we al te snel “veroordeeld” tot het nemen van chemische middelen, met soms vervelende­nevenwerkingen. Met Red yeast rice PLATINUM + C ­ O-ENZYME­ Q10 van Mannavital bestaat een natuurlijk en vooral veilig alternatief voor een goed cholesterolgehalte.

Gefermenteerde rode rijst Al eeuwen bestaat met gefermenteerde rode rijst of “red yeast rice” een traditioneel­voedingsmiddel in Azië, dat werd ingezet om de doorstroming te ­ondersteunen. Sinds men cholesterol­ meet, merkte men ook een positief ­effect op de cholesterolspiegel. Red yeast PLATINUM van Mannavital: - bevat biologische gefermenteerde rode rijst - voert per dagdosis 10 mg aan van de werkstof monacoline K - bevat eveneens het natuurlijke fermentatie­product Co-enzym Q10 - is totaal veilig qua citrinine en aflatoxine.

Actiepack -€

3,00

van €19,95

voor €16,95


SUIKERWAARDE ONDER CONTROLE voor het behoud van een normaal bloedglucosegehalte

Speciale korting -€

8,00 van €37,95

voor €29,95 180 caps

60 caps

2,00 van €15,95

-€

voor €13,95

Kaneel + r ch oom + zink

DIEBACINN EXTRA Kaneel: 3 gram kaneelpoeder per dag kan bijdragen tot een normale •­glucosespiegel, dat is aangetoond. Omdat deze hoeveelheid niet gering is en de smaak op de duur kan tegen­vallen, zit in DIEBACINN EXTRA een sterk geconcentreerd kaneelextract, overeenkomend met minstens 3 gram van dit sporenelement dat een rol speelt in de aanwending •vanChroom: glucose door de lichaams cellen, is aangetoond dat het bijdraagt tot het behoud van een normaal bloedglucosegehalte

• Zink: dit mineraal draagt bij tot een normaal koolhydraten­metabolisme. >> Met DIEBACINN EXTRA haal je betere resultaten uit je dieet!

Door verkeerde eetgewoonten, te weinig bewegen en overgewicht, hebben velen onder ons problemen om hun suikerwaarde stabiel te houden. Afvallen bij overgewicht, meer bewegen en een verstandig dieet zijn dan ook de eerste en allerbelangrijkste maatregelen voor een b ­ etere controle van de suikerspiegel. Een ideaal voedings­ supplement dat hierbij steun kan bieden, is DIEBACINN EXTRA, dat op drie belangrijke pijlers is gebaseerd:

ZUIVEREN EN AFSLANKEN Speciale korting

-€

2,00

40 caps

van €14,60

voor €12,60

Moe, geen eetlust De lever is de belangrijkste klier van ons lichaam. Ze moet vetten, alcohol­en suikers verwerken en alle lichaamsvreemde stoffen uit voeding en ­milieu onschadelijk maken. Niet te verwonderen dus dat we ons na de feest­dagen vaak futloos en moe voelen, dat de eetlust te wensen overlaat, de tong ­beslagen is of een vervelend zwaartegevoel opsteekt. Het zijn allemaal ­signalen dat de lever boven zijn toeren heeft gedraaid. Laat je lever op adem komen! HEBAFYT van BIONAL is een natuurlijke combinatie om de gezondheid van de lever te ondersteunen. Met Mariadistel bevat dit complex de plant die bijdraagt tot de ontgiftende werking van de lever. Curcuma dan weer draagt ook bij tot een normale leverfunctie, ondermeer door zijn antioxi­derende werking en door de vetvertering te ondersteunen. Tenslotte zorgt de a­ rtisjok in HEBAFYT voor de nodige steun aan de spijsvertering.

2

www.natuurgetrouw.be

Feesten, recepties, alcohol, vetten… Zuiveren & Afslanken met HEBAFYT! Uitgebreide feestmaaltijden, schuimende champagne, lekkere ­wijnen en mierzoete desserts …. tijdens het eindejaar genieten we met volle teugen. Maar zware spijzen, vette sauzen, vleeswaren, a ­ lcohol in diverse vormen en suikerhoudende toetjes bezorgen onze lever wel heel wat uren overwerk. Gelukkig bestaat er met HEBAFYT van BIONAL een natuurlijk complex om de reinigende werking van de lever te ondersteunen.

>> HEBAFYT: levensgenieter, denk aan je lever!


ZUIVEREN EN AFSLANKEN Geef ook in 2013 je lichaam een grote schoonmaak DRAINA + Niet alleen het huis heeft jaarlijks een grondige poetsbeurt ­nodig. Nog belangrijker is het om ons lichaam op gezette tijden te zuiveren! Dankzij deze eliminatie verhoogt ons energiepeil en wordt ons lichaamsgewicht beter onder controle gehouden. Speciaal voor dit doel is DRAINA + van ladrôme ontwikkeld.

Nu metal gratis G & ee e Lev rth

Biologische draineur DRAINA + is een handige 3 weken-formule om de verschillende eliminatiekanalen van ons lichaam open te zetten­en de b ­ atterijen weer op te laden. Ze bevat hiertoe 12 biologische p ­ lantenextracten met ondermeer:

thee: bevordert de vetverbranding, helpt af te slanken • Groene en verhoogt de mentale en fysieke energie berk, paardenbloem en brandnetel bevorderen • Guldenroede, de eliminatie via de urine en vuilboom stimuleren de werking van de darm • Pruimenconcentraat en artisjok ondersteunen de reinigende werking van • Mariadistel de lever ondersteunt de gewichtscontrole en verbetert • Blaaswier het energiepeil Regelmatige inname Wie regelmatig DRAINA + gedurende 3 weken inneemt, merkt dat de eliminatie via de darmen en de nieren toeneemt, dat het energiepeil verhoogt en dat het gewicht beter onder controle wordt gehouden.

>> DRAINA + : lichaamszuiverend complex voor meer energie en minder kilo’s

Actiepack

thee gratis

3

www.natuurgetrouw.be

250 ml

t.w.v. €3,29

€12,25


ZUIVEREN EN AFSLANKEN Vlotte darmlediging en goede vochtbalans Reiner én slanker met IDEAALGEWICHT Twee van de belangrijkste eliminatiekanalen zijn onze darm en onze nieren. Als we die op een gepaste en natuurlijke manier ­ kunnen ­ondersteunen, zoals met IDEAALGEWICHT van BIONAL, dan ­bevorderen we niet de lichaamsreiniging, ook ons gewicht vaart er wel bij.

Regelmatige darmlediging Als we op een natuurlijke manier de darmpassage kunnen versnellen, dan worden­niet alleen afvalstoffen beter verwijderd, ook worden er minder overtollige ­calorieën uit het voedsel opgenomen. Met senna bevat IDEAALGEWICHT dan ook een natuurlijke stimulans om de darmen regelmatig te ledigen.

Speciale korting 80 caps

1,50

van €9,99

-€

>> IDEAALGEWICHT: twee vliegen in één klap

voor €8,49

Speciale korting

-€

2,00

van €11,95

voor €9,95

40 tabl

Steun voor de vochthuishouding Een veel gehoorde klacht bij mensen met overgewicht is het feit dat ze teveel vocht ophouden. Ook hierop speelt IDEAALGEWICHT in. Met berk en kattedoorn bevat het twee kruiden die de eliminatie via de urinewegen ondersteunen, ­waarbij de vochtbalans op een natuurlijke manier wordt ondersteund

Minder hongergevoel? Betere vetverbranding? SLANKUFIT XTRA is jouw hulpmiddel Iedereen weet dat afslanken begint met een stuk minder te eten. Helaas klagen vele mensen dat de kleinere porties geen verzadiging geven en ze op hun honger blijven zitten. Ook kan bij een dieet de vetstofwisseling een duw in de rug gebruiken. Op beide vlakken kan SLANKUFIT XTRA van BIONAL met goed resultaat inwerken dankzij de plant fenegriek: bevat oplosbare vezels die in combinatie •metfenegriek vochtinname opzwellen, waardoor een kleinere maaltijd sneller tot verzadiging leidt en er minder hongergevoel is stimuleert ook de stofwisseling van vet•tenfenegriek en draagt bij tot een normaal glucosegehalte

>> Toch verzadigd bij een afslankdieet dankzij SLANKUFIT XTRA

4

www.natuurgetrouw.be


ZUIVEREN EN AFSLANKEN Haal het beste uit groene thee met GREEN TEA PLATINUM Honderden studies tonen aan dat het regelmatig drinken van minstens 3 koppen groene thee per dag op vele vlakken de gezondheid bevordert. Zo wordt ook de vetverbranding bevorderd en het lichaamsgewicht beter beheerst. Wie groene thee niet lekker vindt of er intensief wil gebruik van maken, heeft aan GREEN TEA PLATINUM een topsupplement.

Kwaliteit voorop Zoals alle voedingssupplementen van Mannavital, is GREEN TEA PLATINUM­van de beste kwaliteit. De gebruikte groene is biologisch, de extractie gebeurt met water en niet met alcohol of het toxische ethylacetaat en het extract is gestandaardiseerd op liefst 60 % epigallocatechinegallaat (EGCG). Daardoor komt 1 capsule overeen met liefst 3 tot 5 koppen groene thee! Veelzijdig Door het sterke en veelzijdige antioxidans EGCG kan groene thee op veel vlakken met succes ingezet worden:

de vetverbranding te bevorderen en de afslanking • om te bevorderen aanvulling van de antioxidanten in de strijd tegen • ter vrije radicalen een betere celbescherming en om gezond ouder • voor te worden helder van geest en alert te blijven • om om te dragen tot het behoud van een gezond hart • voorbijmeer geestelijke en fysieke energie •

>> Slank, mooi en vitaal door GREEN TEA PLATINUM

Speciale korting

60 v-caps

5

www.natuurgetrouw.be

-€

3,00 van €17,95

voor €14,95


WEER SOEPEL BEWEGEN

Actiepack

Korting

t.w.v. €22,50 van €72,45

144 caps + 108 caps

voor €49,95

mine Glucosa oitine Chondr -3 Omega

Vlot bewegen door flexibele gewrichten met TREEDO, de complete gewrichtsvoeding Soepel kunnen bewegen hangt in grote mate af van de gezondheid van het kraakbeen in de gewrichten en van de ligamenten­ en pezen rond de gewrichten. Als we dus het kraakbeen en de andere bindweefsels voldoende van bouwstoffen voorzien met glucosamine en chondroïtine, dan kunnen we een bijdrage­­leveren tot soepele gewrichten. Een zeer geschikte formule hiervoor is TREEDO, dat in 2 stappen bijdraagt tot het ­gewrichtscomfort: TREEDO STAP 1

voert met de 1500 mg glucosamine en 1200 mg chondroïtine•sulfaten de optimale dosis van kraakbeen- en bindweefselondersteunende stoffen aan en dit in de juiste verhouding

tevens visolie om de tekorten aan omega-3-vetzuren • bevat aan te vullen Boswellia serrata, dat de gewrichten tot rust brengt • bevat bevat mangaan dat bijdraagt tot de normale vorming van • bindweefsels

NG I T R RKO !!! E P U S ,50 2 2 €

BEGIN MET TREEDO STAP 1 EN VERTROUW ALS ONDERHOUD OP STAP 2.

>> Nu: DUOPACK TREEDO STAP 1 en STAP 2 ….

Speciale korting

-€

1,00

100 gr

van €7,95

voor €6,95

uitwendige steun voor meer bewegingscomfort MSM tiële + essen oliën

MSM-gel van Mannavital Veel mensen zijn op zoek naar een ideaal uitwendig hulpmiddel om vrijer en vlotter te bewegen. Met de MSM-gel van ­Mannavital bestaat een unieke formule voor een lokale, heel diep doordringende werking en een maximaal bewegingscomfort: met liefst 10 % MSM of methylsulfonylmethaan, de natuurlijke •zwavelbron die snel door de huid dringt om de gevoelige zones te bereiken de ideale synergie van de etherische oliën: citroeneucalyp•tus,metlavendin super en wintergreen: voor maximale verzachtende, spierontspannende en circulatiebevorderende eigenschappen

>> MSM-gel: ideaal voor de sporter, de wandelaar en de rijpere persoon

6

www.natuurgetrouw.be

Nu: nieuwe formule voor meer warmtegevoel


vlotte circulatie Natuurlijk complex voor optimale vaatbescherming KYOLIC EPA PLUS Vaataandoeningen vormen een belangrijke bedreiging­voor de westerse mens. Daarom zijn ­gezonde eetgewoonten, voldoende bewegen, afvallen bij overgewicht en ontspanning cruciaal. Wie een gezonde levensstijl maximaal wil ondersteunen heeft aan KYOLIC EPA PLUS een ideaal voedingssupplement, dat op vier pijlers berust: 1) KYOLIC Gefermenteerde knoflook: dit bijzonder knoflookproduct, verkregen door een 20 maand durend ­fermentatieproces, draagt bij tot de gezonde bloedvaten, tot het behoud van een gezond hart en helpt de bloedvetten (cholesterol, triglyceriden) beter te beheersen 2) VISOLIE als bron van de bijzondere omega-3-vetzuren EPA en DHA (1 g per dagdosis) draagt bij tot de normale werking van het hart 3) VITAMINE K2 (uit natto): draagt bij tot gezonde bloedvaten door de kalkafzetting op de vaatwanden te helpen beheersen 4) VITAMINES B6, B9 en B12: dragen bij tot een normaal metabolisme van homocysteïne en tot een normale bloedvorming

>> KYOLIC EPA PLUS: een natuurlijke alles-in-één voor een gezonde circulatie

Speciale korting

90 caps

7

www.natuurgetrouw.be

-€

4,00 van €24,59

voor €20,59


MEER ENERGIE, MINDER MOE Batterij leeg, motor sputtert? Marcus Rohrer Spirulina laadt je weer op Barstensvol goed opneembare voedingsstoffen, rijk aan antioxidanten, topbron van het reinigende chlorofyl, drager van heel wat zonne-energie… MARCUS ROHRER SPIRULINA ­ wordt terecht de “groene batterij” genoemd. Deze spirulina, ­afkomstig van het z­ onovergoten Hawaï, gekweekt in het zuiverste water en voor een maximaal behoud van zonne-energie verpakt in het speciale ­Viosol-glas, kan bij volgehouden inname dan ook op vele terreinen de juiste impuls geven:

Speciale korting

3 x 180 tabl

4,00

van €26,75

-€

voor €22,75

Speciale korting

-€

2,50

van €19,99

voor €17,49

45 caps

DE E GROEN IJ BATTER

• helpt bij vermoeidheid • verhoogt de weerstand • voorziet in een complete bron van aminozuren • ondersteunt het afslanken • draagt bij tot het behoud van spiermassa bij diëten • draagt bij tot het behoud van een normaal glucosegehalte. • geeft meer energie en verhoogt de vitaliteit

Iedereen kan ervan genieten Door de hierboven opgesomde eigenschappen is het duidelijk: iedereen kan ­ondersteuning krijgen van Marcus Rohrer Spirulina: mensen met een veeleisende­baan, sporters voor goede resultaten, studenten tijdens blok en examens, wie meer weerstand nodig heeft, actieve senioren, opgroeiende ­kinderen en ­zwangere vrouwen.

>> MR Spirulina is enige Hawaiiaanse spirulina, gekweekt in een pollutievrije omgeving, in zeer zuiver water en onder maximale blootstelling van de zon.

Lichamelijk én geestelijk goed presteren dankzij ACTIV’O POWER GINSENG Soms zijn we verplicht op hoog toerental te draaien: een drukke baan, examens of sportprestaties vergen het maximum van ons lichaam. We staan geestelijk en lichamelijk onder druk en willen liefst een ­natuurlijke en effectieve stimulans. Dan is ACTIV’O POWER ­GINSENG de ideale gangmaker.

Stimulerende wonderwortel De ginsengwortel, na zes tot zeven jaar geoogst, wordt al eeuwen in het Oosten gebruikt om de prestaties te verbeteren. Niet alleen wordt de vitaliteit bevorderd en de weerstand verhoogd, je blijft ­oosters kalm en het geheugen en concentratievermogen verbeteren. In vijfde versnelling ACTIV’O POWER GINSENG bevat een geconcentreerd extract van de ginsengwortel, gestandaardiseerd op 30 % ginsenoïdes. Een echte aanrader voor de sporter, student of harde werker die bij spanning en inspanning naar de vijfde versnelling wil overschakelen zonder vermoeidheid, uitputting en concentratieverlies. Ook aangewezen bij zwakte en lusteloosheid.

>> boor nieuwe energie aan met ACTIVO POWER GINSENG

8

www.natuurgetrouw.be


VLOTTE SPIJSVERTERING EN GEZONDE DARMFUNCTIE

Een regelmatige én zachte stoelgang

Speciale korting

dankzij DARMOTON

Eén van de pijlers van een goede gezondheid is een regelmatige darmlediging. Daarnaast is uiteraard ook een zachte stoelgang een stuk comfortabeler dan een harde stoelgang. Met DARMOTON­van Mannavital bestaat een natuurlijk ­totaalpreparaat dat op beide vlakken de juiste stimulans geeft en tegelijk zorgt voor de aanvulling van probiotica in de darm.

300 gr

-€

2,00 van €12,50

voor €10,50

Vezelgebrek Voor een optimale darmfunctie heeft de mens 40 g vezels per dag ­nodig. Maar het westers dieet met te weinig groenten en fruit en met geraffineerde granen, levert gemiddeld slechts 17 g vezels aan. Klachten als “luie darmen” en een te harde darminhoud komen dan ook vaak voor. DARMOTON van Mannavital pakt deze problemen aan de basis aan.

psyllium + ezels kokos+v ­ pro/picre ) biot a

Psyllium, de topvezel DARMOTON bevat met psylliumvezels of vlozaadjes de topvezel uit de ­natuur: door het groot waterabsorberend vermogen van deze oplosbare ­vezels wordt niet alleen de transit bevorderd, ook wordt de darminhoud zachter. En dit laatste is zeker tijdens de zwangerschap, bij aambeien of ­kloven meer dan wenselijk. Complete formule Maar DARMOTON bevat ook een ideale bron van ruwvezels: kokos­vezels. Deze hebben het grote voordeel op granenvezels dat ze geen g ­ luten of ­ fytinezuur bevatten. Tenslotte voert DARMOTON ook prebiotica en probiotica­van de allerbeste kwaliteit aan.

Meer spijsverteringscomfort gewenst? Probeer DIGEST ENZYME Zwaar tafelen op nieuwjaarsfeesten, de snelle hap, vetrijke snacks…..de spijsvertering van de moderne mens zit vaak in een knoop, soms zelfs als je goed op je voeding let. Met DIGEST-ENZYME van Mannavital kan het spijsverteringscomfort een heel stuk beter.

out + zoeth el + venk

Enzymen aanvullen In onze voeding zitten eiwitten, koolhydraten en vetten. ­Enzymen, afgescheiden door de spijsverteringsorganen, b ­ reken normaal deze stoffen af tot kleine, vlot opneembare eenheden. Helaas: door stress, haastig eten, verouderen en verwerkte voeding, hebben we vaak een gebrek aan enzymen waardoor onverteerde voedingsbestanddelen de spijsvertering belasten. Met DIGEST ENZYME vullen we de enzymen aan met vegetarische, door fermentatie verkregen enzymen.

Speciale korting

Gember en zoethout DIGEST ENZYME bevat met zoethout en gember ook nog twee ­kruiden die onze spijsvertering ten goede komen:

9

www.natuurgetrouw.be

75 caps

maakt de spijsvertering een stuk gemakkelijker en ­ • zoethout verbetert het comfort na een zware maaltijd ondersteunt de normale werking van de maag en • gember draagt bij tot een normale functie van de darmen

-€

1,50

van €10,70

voor €9,20


MEER ONTSPANNING, MINDER STRESS Stress, druk, prikkelbaar? Komt tot rust met Nevrovit Druk, druk, druk…. het is een veel gehoorde verzuchting in deze tijden. We moeten presteren in een wereld met hoge eisen op professioneel vlak, met overvolle wegen en met een stroom van informatie die op ons afkomt. Dat leidt overdag vaak tot gevoelens van stress en ’s nachts tot moeilijk de slaap kunnen vatten. Een natuurlijk ontspannend middel als Nevrovit van BIONAL is dan een echte aanrader.

Nevrovit is een sterk geconcentreerd droogextract van de valeriaanwortel. Valeriaan is de natuurlijke rustgevende plant bij uitstek, die:

Speciale korting

60 dragees

2,00

van €12,29

>> Overdag ontspannen, ‘s avonds lekker slapen, dankzij Nevrovit

-€

tot een optimale ontspanning • bijdraagt helpt te kalmeren in geval van prikkelbaarheid en stress • bijdraagt tot een slaap van goede kwaliteit • het inslapen ’s avonds bevordert •

voor €10,29

Speciale korting

30 ml

3,00

-€

van €15,55

voor €12,55

ONTSPANNINGSMIX van ladrôme De aangenaam geurende essentiële oliën zijn een ideale manier om via verstuiving diep in te werken op zowel geest als lichaam. Om tot rust te komen, ontwikkelde ladrôme met de ONTSPANNINGSMIX een ideale synergie van biologische en zeer aromatische essentiële oliën, met ondermeer: lavendel: vermindert rusteloosheid, spanningen en • prikkelbaarheid • marjolein: helpt te relaxen en draagt bij tot geestelijk welzijn bittere sinaasappel, bergamot en pompelmoes: zorgen voor • een verkwikkende atmosfeer

10

www.natuurgetrouw.be

Lekker relaxen met de ZEN DOOR TE DE JUIS GEUREN

Extra sterke an valeria


MEER WEERSTAND, VRIJER ADEMEN Een dijk van een weerstand dankzij CAT’S CLAW PLATINUM ”Het is niet de kiem die telt, maar de bodem waarop ze valt”, wist Louis Pasteur eeuwen geleden al. Inderdaad, als onze weerstand sterk genoeg is, ­ krijgen winterse indringers geen kans. Met CAT’S CLAW ­PLATINUM van Mannavital bestaat een ideaal ­middel om het immuunsysteem te ondersteunen en de winter zonder kleerscheuren door te maken.

e De écht uw Katskla

De echte katsklauw Het zijn de Guarani, Amazone-Indianen, die de weerstands­ verhogende werking van de katsklauw of “Uncaria tomentosa” hebben ontdekt. Helaas komen in veel katsklauwpreparaten een nauw verwante, maar veel minder werkzame plant “Uncaria guaianensis” terecht. CAT’S CLAW PLATINUM van Mannavital­ bevat wel degelijk de echte Uncaria tomentosa, in de juiste ­dosis en van de beste kwaliteit.

Veel POA’s, weinig TOA’s Voor een goede werking van een katsklauwpreparaat moeten de zogenaamde “pentacyclische oxidole alkaloïden” of POA’s sterk in de meerderheid zijn ten opzichte van de minder a­ ctieve “tetracyclische oxindole alkaloïden” of TOA’s. Ook aan deze voorwaarde voldoet CAT’S CLAW PLATINUM van Mannavital.

Speciale korting

>> Geef je weerstand een boost met CAT’S CLAW PLATINUM

60 v-caps

11

www.natuurgetrouw.be

-€

2,00 van €16,95

voor €14,95


MEER ONTSPANNING, MINDER STRESS Jouw kruidenborstsiroop in gure tijden BIO-PROPOLIS-siroop van ladrôme Koud en vochtig weer kunnen onze luchtwegen belagen, dat ervaren we helaas al te vaak. Een kruidenborstsiroop die in ­ geen enkel gezin mag ontbreken is de BIO-PROPOLIS-siroop van ladrôme. Deze uitgekiende combinatie van het bijenproduct ­ ­propolis met de passende kruiden is een ijzersterke formule:

Nu in een duopack met Propolis gommetjes met Ravintsara

propolis, het goud uit de bijenkorf, dat de bijen beschermt tegen • met vreemde indringers echinacea, tijm en vlier, die bijdragen tot de normale werking van • met het immuunsysteem grove den dat vrijer helpt te ademen • met smalle weegbree, toorts en heemst om de prikkel in de keel • met te verzachten sleutelbloem dat bijdraagt tot gezonde luchtwegen •• met met salie, dat de mond en keel verzacht

Actiepack 150 ml

Korting

Zonder toegevoegde suiker We weten allemaal dat suiker de slijmvorming in de luchtwegen bevordert. Toch zitten heel veel siropen barstensvol suiker. De BIO-PROPOLIS-siroop van ladrôme is daarentegen vrij van geraffineerde­suiker, maar is op basis van acaciahoning en tarwestroop.

t.w.v. €2,00 van €10,15

voor €8,15

>> Een aanval op je luchtwegen? Haal BIO-PROPOLIS-siroop in huis

Gemakkelijker ademen en minder prikkeling

Speciale korting

2,50

- € leeg, Batterij weerstand laag? van €13,95

30 ml

voor €11,45

met de LUCHTWEGENMIX van ladrôme Omdat de meeste kiemen waarmee we in aanraking komen, via de ons omgevende lucht bereiken, is het verstuiven van essentiële­­oliën in onze kamers geen gek idee. Integendeel, met de ­LUCHTWEGENMIX van ladrôme bestaat een ideale synergie van ­biologische essentiële oliën, in het bijzonder bestemd voor de ­gezondheid van onze luchtwegen:

• Grove den: verzacht de luchtwegen en helpt gemakkelijker te ademen • Tea tree: verhoogt de weerstand van het organisme • Eucalyptus: verlicht de prikkel in de keel • Kruidnagel: draagt bij tot gezonde luchtwegen

Deze kortingen zijn geldig tot 3 weken na verspreiding van deze krant.

www.natuurgetrouw.be

Profile for Natuurwinkel De Masteluin

Natuurgetrouw_2013_01  

Promotiekrantje van Mannavita ( Goede voornemenskrant )

Natuurgetrouw_2013_01  

Promotiekrantje van Mannavita ( Goede voornemenskrant )

Profile for masteluin
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded