Page 1

Chiline maakt de buik platter en je billen en dijen strakker

Met nieuwe ‘krachtslanker’ raak je die hardnekkige vetophopingen wél kwijt Wie maar een paar kilo te zwaar is, kan door minder te eten en meer te bewegen snel het ideale gewicht bereiken. Anders wordt het wanneer het overgewicht teveel is, of zeer plaatselijk is. Dan heb je extra ondersteuning nodig om een goed resultaat te behalen. Chiline is speciaal ontwikkeld voor deze groep mensen. Deze ‘krachtslanker’ verbrandt niet alleen de overtollige kilo’s, maar pakt ook de ontsierende vetophopingen op buik, billen en dijen aan.

Chiline

voor een zichtbare verbetering van uw figuur.

Ook voor hardnekkig vet

Veel mensen die afvallen, merken dat de hardnekkige vetweefsels op buik, billen en dijen buiten schot blijven. Hoe meer je afvalt, hoe meer deze ontsierende vetopstapelingen zichtbaar worden. Het bestanddeel Capsaïcine uit Chilipepers is in staat om deze

moeilijke vetstructuren te verbranden. Deze actieve stof in pepers stimuleert de aanmaak van lichaamseigen stoffen die vetophopingen op buik, billen en dijen versneld afbreken. Vanaf het eerste moment dat u gaat afvallen, zal dus ook uw figuur zichtbaar verbeteren. Uw buik wordt platter en uw billen en dijen worden strakker. En dat is precies de bedoeling van ‘krachtslanken’.

zichtbare verbetering van uw figuur. Tijdens dit proces wordt eveneens veel energie in uw lichaam vrijgemaakt. Dat betekent dat u ook fit en actief blijft, zodat u de kuur goed kunt blijven volhouden.

NIEUWE ONTWIKKELINGEN 2011

‘Turbo-effect’

Het tweede actieve bestanddeel in Chiline is Synephrine uit de bittere onrijpe citrusvrucht Citrus Aurantium. Deze natuurlijke en veilige stof verhoogt je thermogenese. De energie die daarvoor nodig is, wordt verkregen door verbranding van vetreserves. Capsaïcine en Synephrine versterken bovendien elkaars vetverbrandende werking. Zo ontstaat een ‘turbo-effect’ dat resulteert in een snel verlies van overtollige kilo’s en een voor iedereen

30 dagen kuur

PROMOTIE € 24,95 nu €

CNK-code: 2804-185

19,95

www.chiline.eu

ECOPACK

BRITA®, uw eigen bron voor thuis!

Het nieuwe BRITA Ecopack bevat alle ingrediënten voor een bewuste levensstijl: een Marella Waterfilterkan, een Fill&go Waterfles én drie Maxtra filterpatronen.

BRITA ECOPACK Waterfilterkan Marella Cool wit + Fill&go Waterfles + 3 Maxtra filterpatronen

3495 cnk 2752-509

U houdt vocht op? In sommige situaties kan de vochtbalans uit evenwicht geraken, waardoor het lichaam vocht gaat vasthouden. Dit komt vooral voor bij overgewicht, onvoldoende beweging, warme dagen, tijdens of na de menopauze. Een evenwichtig voedingspatroon (zonder al te veel zout), dagelijkse lichaamsbeweging en voldoende water drinken (1,5 à 2 liter per dag) kunnen dit probleem verhelpen. Maar ook een voedingssupplement kan hulp bieden. Grünwalder Drainage is een natuurlijk product op basis van peterselie- en asperge-extract die uw overmatige vochtophopingen helpen elimineren.

Grünwalder Drainage: €895

NEW afslankkrant 2011 - nog eens andere versie.indd 1

cnk: 2767-770

Heerlijk zacht water bij u thuis? Het kan... Het Belgische kraantjeswater is drinkbaar. Alleen is er bijna niemand die het echt gráág drinkt. In sommige streken smaakt en ruikt het naar chloor. Op andere plaatsen zit er te veel kalk in.

AFSLANKEN, WAAROM IS HET ZO MOEILIJK? Het is een jaarlijkse traditie: er zijn de afgelopen winter enkele kilootjes bijgekomen en de zomerkleding zit wat te strak, erger nog: de badpakken-tijd staat voor de deur. Er zijn tal van afslankmethodes op de markt, maar welke werken nu echt ? Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen ? En… hoe pak ik het zelf best aan ? Onze redactie zette voor u de nieuwste ontwikkelingen op een rijtje, om u te helpen de juiste keuze te maken. Veel succes!

EEN TE GROTE EETLUST?

In onze westerse wereld wordt er nogal snel naar voedsel gegrepen. We eten graag, we eten uitgebreid en we snoepen nog graag tussendoor. Minder gaan eten wanneer je dit niet gewoon bent, is niet eenvoudig. In de afbouwfase wordt je lichaam immers geconfronteerd met een hongergevoel. Om dit te vermijden kan een medisch hulpmiddel zoals Obesimed helpen. Door zijn unieke vezelcombinatie ga je vanzelf minder eten.

Volgens voedingsdeskunSNELLER VETTEN digen blijkt duurzaam VERBRANDEN ! afslanken nochtans niet Pak de oorzaak aan Ons lichaam heeft energie zo moeilijk te zijn. Zij pronodig. Het verbruiken van in plaats van beren de oorzaak van het deze energie noemt men het het probleem! probleem in te schatten, metabolisme. Het zijn de cawaardoor ze per persoon lorieën die de brandstof zijn volgens een gerichte aanom dit metabolisme aan de pak kunnen werken. Maar met een beetje gang te houden. Bij mensen die veel diëten, zelfkennis en eerlijkheid kan ook jij bepalen maar ook bij het verouderen, vertraagt het wat net jouw hindernissen zijn, die je slanke metabolisme en dan vertraagt natuurlijk ook figuur ondermijnen. de vetverbranding. Dit kan je stimuleren door te bewegen, maar er zijn ook natuurlijke mid-

De producten uit deze krant zijn verkrijgbaar bij:

Gelukkig kunt u daar iets aan doen. Met de BRITA Waterfilter. Deze filtert kalk en stoffen zoals chloor, die de natuurlijke geur en smaak van uw kraantjeswater kunnen verstoren. Ook reduceert BRITA metalen zoals lood en koper, die via de leidingen in uw huis in het drinkwater terecht kunnen komen. Het resultaat? Heerlijk zacht water, om zo te drinken. Of voor de helderste thee en lekkerste koffie en espresso. Bovendien heeft u praktisch geen kalkaanslag meer in uw apparaten. Kortom, een handige oplossing en tevens een goede zaak, voor u en voor het milieu. BRITA, ontdek het zelf! www.brita.be

JOUW PERSOONLIJKE TEST

Voor meer info: www.ocebio.com

Jaargang 2 - editie 2 - 1 340 000 ex. Redactie afgesloten op 5 april 2011. Zet- en drukfouten voorbehouden. Acties geldig tot 20 juni 2011, zolang de voorraad strekt. Verantwoordelijke uitgever: OCE BIO - Nijverheidsstraat 96 - B-2160 Wommelgem.

Chiline is speciaal ontwikkeld voor iedereen die wat meer ‘power’ van een afslanker verwacht. Wie meer kilo’s wil afvallen, kan deze zware klus immers niet zonder de hulp van een krachtige vetverbrander klaren. Dus kies je niet voor een gewone afslanker, maar voor een ware ‘krachtslanker’. En dat is precies wat Chiline is. Het bevat de extracten van Chili en Citrus in een hoge dosering. Dit zijn twee natuurlijke vetverbranders die een gelijkmatig vetverlies stimuleren, ook op de buik, billen en dijen. Als dit uw doel is, dan is Chiline de perfecte ‘krachtslanker’.

De Afslankkrant alles over gezond afslanken Welk type ben jij?

◘◘ Ik eet te veel... mijn eetlust is niet te stoppen! Met Obesimed gaat u vanzelf minder eten, zie pag 1. ◘◘ Ik doe echt wel moeite, maar de kilo’s geraken er niet meer af ! Uw metabolisme is vertraagd, uw calorieverbranding heeft een boost nodig, lees meer over EGCG Line op pag 2. ◘◘ Ik wil die ontsierende vetophopingen kwijt ! De nieuwe krachtslanker Chiline kan u helpen, zie pag 4. ◘◘ Ik heb geen geduld, ik wil snel en eenvoudig die extra kilo’s kwijt Een eiwitdieet van Kineslim is een afslankmethode met direct resultaat, zie pag 3. ◘◘ Ik heb het gevoel dat de kilo’s en centimeters blijven hangen. Grünwalder biedt de geschikte hulpmiddelen voor een moeizame stoelgang en vochtophoping. zie pag 3 en 4.

delen om die activiteit te stimuleren, bv EGCG, het meest actieve bestanddeel uit groene thee.

DE STRIJD TEGEN HARDNEKKIGE VETKUSSENTJES

Het bestanddeel Capsaïcine uit chilipepers is in staat moeilijke vetstructuren aan te pakken. In combinatie met de synephrine uit Citrus Aurantium die de vetverbranding stimuleert, ontstaat een turbo-effect. Een ideaal product om hardnekkige vetophopingen aan te pakken.

EENVOUDIGE EN SNELLE AFSLANKMETHODE

Proteïnediëten zijn gebaseerd op dieetproducten met een laag vet- en koolhydratengehalte,

maar rijk aan eiwitten. Met dit soort dieet ga je heel snel afslanken en bovendien zorgen eiwitten ervoor dat je geen spiermassa verliest en dat je minder snel honger krijgt.

EXTRA ONDERSTEUNING VOOR GOEDE RESULTATEN !

Regelmatig bewegen en minimum 2 liter water per dag drinken (vb Brita water: gemakkelijk en goedkoop) zijn heel belangrijk om uw dieet te ondersteunen, maar ook voedingssupplementen om de stoelgang gemakkelijker te laten verlopen of vocht te elimineren zijn extra hulpmiddelen: vochtophopingen en een moeilijke stoelgang zetten een rem op je afslankresultaat !

MINDER EETLUST = MEER GEWICHTSVERLIES

2e aan 1/2 prijs Medisch hulpmiddel voor de behandeling van overgewicht. • Voorkomt extreem overgewicht en overmatig eetgedrag • Ondersteunt een evenwichtig eetpatroon • Voor substantieel gewichtsverlies en de behandeling van obesitas DUOPACK 2x45 caps aan €2995 ipv €3980 cnk: 2828-366 Ook verkrijgbaar in testverpakking van 15 capsules NU aan €795 cnk: 2827-707

www.obesimed.be

6/04/2011 17:00:38


Ook wie gezond eet, kan last hebben van overgewicht

ELK JAAR EEN KILOOTJE ERBIJ...?

MET EIWITTEN

63% van de Belgen kampt met overgewicht, lezen we in de krant. Maar het beeld van de hamburger-etende dikke Amerikaan klopt al lang niet meer, zegt health & beauty trendwatcher Patric Van Goey. Ook wie gezond eet, kan last hebben van overgewicht, door een te traag metabolisme. ‘De cijfers bevestigen wat we al een tijd zien in het straatbeeld, de Belg wordt alsmaar dikker,’ zegt health & beauty trendwatcher Patric Van Goey. Hij zag de afgelopen jaren steeds vaker mensen aan de alarmbel trekken over hun gewicht.’

Hiervoor moet je niet oud zijn, al vanaf je 22ste vertraagt je vetverbranding. Maar ook tijdens de menopauze, na het stoppen met roken, bij stress en ja... ook door een crashdieet kan het metabolisme vertragen. Bij een sterk verminderde toevoer van voeding gaat het metabolisme automatisch vertragen. Wanneer we na het afslankdieet hervallen in het oude voedingspatroon zal ons lichaam door dit vertraagde metabolisme minder vetten verbranden, waardoor het gekende JO-JO effect optreedt.

VERTRAAGDE VETVERBRANDING

‘Bij vele mensen is de oorzaak van het toenemende gewicht een vertraging van het metabolisme. Door deze vertraging zal het lichaam meer vetten opslaan.

AFSLANKEN WAAR HET NODIG IS

270 mg EGCG heeft hetzelfde resultaat als 30 minuten joggen

‘Bij een streng afslankdieet verliezen we vetmassa, maar ook essentiële spiermassa. Deze spiermassa hebben we echter nodig om fit en vitaal te blijven, maar ook om de vetverbranding te ondersteunen. Een tweede nadeel is dat je dan vaak afslankt in het gelaat en de borststreek, terwijl het net rond de buik en de taille is dat de meeste problemen zich voordoen. Een platte buik

Nieuwe ontdekking

hoe werkt het?

is immers niet alleen esthetisch, maar ook voor de gezondheid belangrijk.’

meest actieve stof uit groene thee, in combinatie met cafeïne uit guarana de meest efficiënte stimulator voor het BUIKVET VEROORZAAKT metabolisme is. Een juiste GEZONDHEIDSRISICO’S dosis EGCG (270mg) zorgt ‘Een te grote buikomtrek immers voor een verhoogde wijst op een teveel aan vetvetverbranding (thermogeweefsel rond de maag, buik nese), gelijk aan een half en borstkas met vaak een uur joggen. Tegelijk met de verhoogd gezondheidsrisico verhoogde vetverbranding, en cholesterol tot gevolg. De zal de EGCG er ook voor zormaximum omtrek bij mangen dat er minder vet wordt nen ligt op 94cm, bij vrouopgenomen in het lichaam. EGCG LINE stimuleert het wen op 80cm. Door deze dubbele aanpak afslanken waar het nodig is. De buikomtrek is samen met zal EGCG ervoor zorgen dat de BMI één van de belangrijkhet lichaamsvet ter hoogte ste parameters voor de gezondheid. Wie dus van de buik en de taille zal afnemen, zonder gezond wilt afslanken moet ervoor zorgen dat dat je aan spierweefsel of vocht verliest. Bode BMI, maar vooral ook de buikomtrek, terug vendien is EGCG een krachtige anti oxidant, in evenwicht is. Dit doe je door je vetverbran- waardoor het ook een positief effect heeft op ding te stimuleren. ouderdomsverschijnselen en cholesterol.

METABOLISME OPNIEUW STIMULEREN

Recent onderzoek wees uit dat EGCG, de

Eiwitdiëten, ook proteïnediëten genoemd, zijn al jaren gekend en hebben een bewezen werking. Deze afslankmethode wordt opgelegd aan mensen die voor een ingreep nog snel moeten afslanken.

van Kineslim kan volgens uw eigen behoefte toegepast worden en is makkelijk inpasbaar in je dagelijkse leven. Een proteïnedieet is ook op het lijf van de mannen geschreven, zij boeken heel snel resultaat.

HOE WERKT HET ?

OP JOUW MAAT !

Door tijdelijk de toevoer van vetten en koolhydraten, twee energiebronnen van ons lichaam, te minimaliseren wordt je lichaam genoodzaakt om zijn energie elders te halen, nl. uit je vetreserves. Dit systeem maakt het mogelijk om op korte termijn veel gewicht te verliezen, zonder dat je aan spiermassa verliest! Vaak is het immers zo dat tijdens een afslankkuur de spieren worden afgebroken, maar dankzij de toevoer van eiwitten, blijven deze intact. Dit zorgt ervoor dat je ook na je afslankkuur voldoende spieren zult hebben om de vetverbranding verder te stimuleren, wat een jojoeffect voorkomt.

Meer info? www.fyto-expert.com

INTERVIEW

Kineslim biedt deze afslankmethode aan met een uitgebreid aanbod met o.a. shakes en repen die voldoen aan het kwaliteitslabel Purity & Science. De Kineslim producten zitten boordevol hoogwaardige eiwitten (High Protein Complex), vezels, vitamines en mineralen. Je valt dus gezond en verantwoord af.

Wat doe jij aan je lijn?

MAKKELIJK VOL TE HOUDEN

GREEN LIGHT COFFEE helpt bij afslanken Net zoals bij groene thee, blijkt ook groene koffie ons figuur ten goede te komen. Daarom is de Green Light Coffee sinds kort ook in België verkrijgbaar. Deze 100% natuurlijke drank bestaat oa. uit biologische ongeroosterde koffiebonen die ervoor zorgen dat de vetverbranding stijgt en je lichaam meer energie krijgt. De groene koffie geeft je lichaam meteen ook een boost aan antioxidanten en energie.

effect wilt vermijden, naar het totaalplaatje moet kijken. Daarom versterkt Green Light Coffee haar afslankkoffie met enkele andere ingrediënten zoals Reishi, om de vetverbranding te stimuleren en de cholesterol te beheersen, maar ook Rozebottel als antioxidant en als ondersteuning van het suikermetabolisme. Cassiazaad zorgt voor een betere spijsvertering en een gemakkelijkere stoelgang. De sojavezels in dit complex zorgen voor een verzadigd gevoel, waardoor je minder honger hebt.

Succes van totaalcomplexen Het succes van Green Light Coffee is de totaalformule. Het is al langer geweten dat wie een jojo-

En zeg nu zelf: afslanken door ’s ochtends een kopje koffie te drinken, eenvoudiger kan het toch niet?

GREEN LIGHT COFFEE € 2995 CNK 2828-382

afslankkrant 2011 - nog eens andere versie.indd 2

GRATIS THERMOS BEKER

Marianne Pype, 53: ‘Tot over enkele jaren kon ik eten wat ik wou, ik kwam geen grammetje bij. Voor vele van mijn collega’s en vrienden had ik een figuur dat zij alleen konden behalen na weken diëten. Maar langzamerhand kwamen er toch kilo’s bij, ondanks gezond te eten. Op drie jaar tijd kwam ik 3.5 kg bij! Tijd om mijzelf onder handen te nemen, want op deze manier zou ik binnen de kortste keren een nieuwe kleerkast moeten aanschaffen (lacht).

Door het hoge gehalte aan eiwitten krijg je minder snel honger en is het dieet dus makkelijk vol te houden. Het Diet Control System

Ik besloot dan maar om er iets aan te doen. Mijn voedingsdeskundige raadde mij EGCG Line aan. De actieve stoffen EGCG uit groene thee verhogen terug de vetverbranding. Inmiddels neem ik al een tijdje trouw mijn EGCG Line en merk ik duidelijk het verschil. De kleding rond mijn buik en taille zit terug losser en ook mijn extra kilo’s zijn en blijven er af. Ik ben blij dat ik op een gezonde manier mijn figuur kan behouden.

Roxanne Verhoeven, 29: ‘Ieder jaar start ik in mei met een proteïnekuur, mijn ideale start voor de zomer. Op deze manier ben ik in geen tijd van de winterkilo’s verlost en kan ik met een goed gevoel zomerkleding en een nieuwe bikini kiezen. Voor mij is het voordeel van een proteïnedieet dat het snel gaat. Ik ga een week intensief op mijn lijn letten met de Fast 5 days kuur van Kineslim. Na die week vervang ik enkel nog 1 maaltijd en mijn tussendoortjes. Op deze manier is het gemakkelijk vol te houden en merk ik snel verschil in centimeters en gewicht.

Wist je dat een gezonde levensstijl 10 000 stappen per dag vraagt? Want bij iedere stap verbranden we calorieën. Natuurlijk weet niemand hoeveel hij per dag stapt, daarom zijn er handige metertjes op de markt die precies vertellen hoeveel stappen je al gezet hebt en vaak ook het calorieverbruik vermelden! Wil jij ook weten hoeveel calorieën jij per dag verbrandt? Wie nu EGCG Line koopt, krijgt er gratis een hippe stappenteller met caloriemeter bij!

BOOST UW VETVERBRANDING

SNEL EN EENVOUDIG AFSLANKEN

• • • •

• • • • •

FYTOSTAR EXPERTISE egcg line € 2795

CNK 2828-374

www.fyto-expert.com

op de weegschaal : dat motiveert! taat boeken met het Fast 5 Days programma. Dit programma bestaat uit een volledige startset waarin je voor elke dag 3 afslankbereidingen terugvindt met een tussendoortje. Wie grondig en duurzaam wilt afslanken, opteert best voor Pro3Weeks, het professionele programma. Om eenvoudig en zonder veel moeite enkele kilo’s te verliezen, of om op gewicht te blijven, is het Light 1 programma ideaal.

INTERVIEW

BEWEGEN

GRATIS CALORIE METER

Na 3 dagen al effect

www.kineslim.be

Wat doe jij aan je lijn?

stimuleert actief het metabolisme verhoogt de vetverbranding ondersteunt het afslankproces vermindert de zoetdrang

Wie efficiënt wilt afslanken, kiest best uit één van de drie programma’s van het Diet Control System van Kineslim, aangepast aan zijn tijd, doel en smaak. Zo kan je al in één week resul-

Verder drink ik ook iedere dag minstens 1.5 liter water. Vroeger kocht ik flessen, sinds ik alleen in een appartement woon, besef ik hoe duur flessenwater is en heb ik mij een Brita-waterfilterkan aangeschaft. Op die manier spaar ik niet alleen behoorlijk wat geld uit, maar moet ik ook geen flessen naar boven dragen en help ik ook mee aan een beter milieu.’ Na mijn weekje zomervakantie in Italië, doe ik ook snel even een Light 1 kuur van Kineslim om mijn kilo’s onder controle te houden.

KINESLIM fast 5 days nu 2995 (ipv 3995)

CNK 2827-244

www.kineslim.be

een reep kokos en banaan, hmmm

Stoelgang in de knoop?

afslanken met resultaat eenvoudig in gebruik geen hongergevoel geen vermoeidheid lekker en gevarieerd

De Fast 5 Days-producten zijn ook apart verkrijgbaar

Mijn favoriet:

- €10

Soms hebben de darmen wat hulp nodig. In dit geval kan je steunen op de Grünwalder Sensitive. Dit is een milde kruidenmix, die op een zachte en natuurlijke manier de dagelijkse darmtransit bevordert. Bovendien werken de plantaardige ingrediënten ook darmreinigend en ontslakkend. Grünwalder Sensitive is ook een formule van W. Folkerts, net zoals de originele Grünwalder nr 1.

Grünwalder Sensitive: €895

cnk: 2747-574

NEW 6/04/2011 17:01:48

Ocebio_2011_03  

Afslankkrant

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you