Brochure HOF! Villa's

Page 1

10
EXCLUSIEVE VILLA’S

Ruimtelijk wonen in een gezellig hofje

10 MODERNE VILLA’S

Heeft u altijd al in een hofje willen wonen? Dan is dit uw kans. HOF! bestaat uit tien grondgebonden woningen, verdeeld over een blok van vijf en een blok van vier aaneengeschakelde villa’s en een vrijstaande villa. De woonblokken zijn gegroepeerd rondom een gemeenschappelijke, groene tuin. U ervaart hier de knusheid en geborgenheid van een gezellig hofje. Tegelijkertijd zorgen de ruimtelijke opzet van het plan en lage bebouwing ook voor een heerlijk gevoel van vrijheid.

De royale villa’s zijn van alle gemakken voorzien en kunnen worden aangepast aan de eigen woonwensen. De grote raampartijen zorgen voor een aangename lichtinval en vanuit verschillende ruimtes en het royale terras is er een verbinding met de prachtige binnentuin. Dat is genieten, op elk moment van de dag!

De kleinschalige woonwijk ligt direct naast het gezellige centrum van Berkel en Rodenrijs. Op loopafstand treft u een groot aantal voorzieningen als winkels, horeca en supermarkten. In de directe omgeving vindt u een mozaïek van groen en water, waar u op allerlei manieren kunt genieten van de natuur.

High-end villa’s met levendige architectuur

DE ARCHITECT

AAN HET WOORD

HVE-architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woningen en de inrichting van HOF! Architect Gerrit van Es vertelt over het ontwerp: “HOF! biedt een intieme, knusse woonbeleving met een ruimtelijke opzet. De schakeling van verschillende woningen biedt vanuit elke ruimte verbintenis met buiten, waardoor bewoners een heerlijk gevoel van ruimtelijkheid en vrijheid ervaren. Tegelijkertijd zorgt deze geschakelde bouw voor voldoende privacy en anonimiteit.”

De woningen hebben een lichte gevelafwerking, die speels wordt onderbroken door een donker gemêleerde plint. De houtkleurige panelen en kozijnen geven de gevel een rijke, levendige uitstraling. Het sluit prachtig aan bij de natuurlijke, groene buitenruimte en loopt harmonieus over in de reeds bestaande bebouwing.”

“Het woonproject HOF! biedt een geborgen en gezond woonmilieu. Dit komt tot uitdrukking in het gemeenschappelijke hofje, de groene inrichting en de architectuur die zich op hedendaagse wijze invoegt in het cultuurhistorisch erfgoed van Berkel en Rodenrijs.”

Wonen in HOF!

STUDIO VAN ’T WOUT

Hoffelijk wonen

Richt samen met de professionals van Studio van ‘t Wout uw droomwoning in.

De woningen van HOF! kunnen samen met de interieurarchitecten van Studio van ’t Wout naar wens worden ingericht. Studio van ’t Wout legt uit hoe dit werkt.

“Binnen HOF! is elke woning en klant uniek, dus dat geldt ook voor onze aanpak. We zijn ervan overtuigd dat het interieur moet passen bij uw persoonlijkheid, levensstijl en wensen. Hiervoor gaan we altijd met u als klant aan tafel, zodat we u kunnen meenemen in de stappen van het ontwerp- en inrichtingsproces.”

Lees hieronder hoe zij werken volgens hun interieur-stappenplan.

STAPPENPLAN

1. Onderzoek & oriëntatie

We beginnen natuurlijk met u. We willen uw persoonlijkheid, levensstijl en woon- of werkvoorkeuren begrijpen. Daarom nodigen we u uit om te sparren, voor ideeën en advies. Uw visie als vertrekpunt voor ons idee.

2. Concept ontwerp

Aan de hand van bouwkundige tekeningen/plattegronden maken we inspirerende ontwerptekeningen, waaronder een plattegrond en 3D opzet. We benutten iedere ruimte optimaal en houden rekening met de gewenste uitstraling in ieder detail van ons werk. We denken net even anders en durven creatieve en verrassende risico’s te nemen.

3. Maatwerk

Is het concept naar wens? Dan gaan we verder met het bepalen van de sfeer door middel van meubelen, kleuren en materialen. We maken een ontwerp op maat dat modern en tijdloos is met gebruik van luxe A-merken. Studio van ‘t Wout werkt met vaste, vertrouwde partners op het gebied van maatwerk, meubelen, styling, verbouwingen, domotica, bijzondere visuals, kunst en meer. We presenteren deze stap daarom bij ons in de showroom; met de echte materialen en kleuren, ondersteund door een digitaal moodboard.

4. Het verlichtingsplan

Met de juiste verlichting komen we tot de juiste sfeer. Met het conceptontwerp als uitgangpunt maken we een 2D-tekening

Studio van ‘t Wout Interieurarchitecten

Zeestraat 94, 2518 AD Den Haag Tel.: 070 392 2747 www.studiovantwout.nl

WELKE WONING

met het verlichtingsplan en de daarbij geadviseerde armaturen. Dit plan dient tevens als uitgangspunt voor het elektraplan van de installateur.

5. Begeleiding

We zorgen ervoor dat de realisatie van het ontwerp verloopt zoals afgesproken. Als de indelingstekeningen definitief zijn, inclusief meubelen en verlichting, maken wij een gespecificeerde offerte van alle items, zodat het benodigde budget inzichtelijk wordt. Onze esthetische projectbegeleiding waarborgt dat elk detail klopt. Van ontwerpconcept tot en met de totale realisatie. Tijdens de bouw werken we nauw samen met aannemers en installateurs om alles vlekkeloos te laten verlopen.

HEEFT UW VOORKEUR?

HOF! bestaat uit 3 verschillende woningtypen, elk met een volledig woonprogramma op de begane grond, inclusief riante slaapkamer en badkamer en suite. De eerste verdieping kunt u naar wens gebruiken, bijvoorbeeld als extra gastenkamer, slaapkamer of hobbyruimte. De definitieve indeling bepaalt u zelf in overleg met de interieurarchitecten van Studio van ’t Wout. Zo bieden de geschakelde villa’s de mogelijkheid tot een dakterras. Kenmerkend voor de woningen is de royale plafondhoogte van 2.80 meter, wat zorgt voor een extra luxe en ruimtelijke uitstraling.

Villa Berkel
4 VILLA’S

Met een riante woonoppervlakte van circa 200 m2 is dit woningtype de grootste binnen het project HOF!. Dus alle ruimte om uw woonwensen waar te maken. Vanuit de grote, open keuken met kookeiland komt u via een dubbele schuifpui uit op uw privéterras. Grenzend aan de gezamenlijke tuin ervaart u hier een heerlijke verbinding met buiten en de gezelligheid van een hofje. Over gezelligheid gesproken: geniet samen met uw bezoek van een heerlijk wijntje aan de bar, tijdens het koken. En heeft u naast koken nog andere hobby’s? De begane grond heeft een extra kamer, waar u ongestoord uw hobby kunt uitoefenen. Dat kan natuurlijk ook boven op de eerste verdieping, waar naast een badkamer nog twee kamers tot uw beschikking zijn.

• Extra royale woonoppervlakte van circa 200 m2

• Woonkamer van circa 45 m2

• Royale leefkeuken van circa 25 m2 met toegang tot privéterras • Ruime slaapkamer met badkamer en suite

• Ruimte voor een extra vertrek op de begane grond • 1e verdieping van circa 53 m2

Kiest u voor een werkkamer of wilt u de ruimte toch bij de slaapkamer/ badkamer betrekken?

BEGANE GROND

16,55 m 14,15 m
(fietsen)berging

optioneel gastenbadkamer

optioneel dakterras

1 E VERDIEPING
11,35 m
5,72 m

Ervaar de knusheid en geborgenheid van een gezellig hofje

In deze villa’s zijn wonen en koken gecombineerd in één open ruimte en dat ademt gezelligheid! De vele raampartijen en het hoge plafond geven de ruimte een lichte en ruimtelijke sfeer. Tegelijkertijd ervaart u een gezellige knusheid, dankzij de harmonieuze opstelling van het kookeiland en het eet- en zitgedeelte. Vanuit de living heeft u direct toegang tot uw privéterras, dat grenst aan de gezamenlijke binnentuin. Ook hier bevindt de slaapkamer zich op de begane grond. In deze aparte ruimte met badkamer en suite ervaart u de spa beleving thuis. De eerste verdieping bestaat uit twee extra kamers en optioneel een gastenbadkamer. Ideaal als bijvoorbeeld een slaapkamer voor gasten en een werkkamer.

Villa Rodenrijs

VILLA’S

5

• Riante woonoppervlakte van circa 156 m2 • Begane grond van circa 108 m2

• 1e verdieping van circa 48 m2 • Ruime slaapkamer met badkamer en suite • Toegang tot privéterras via de woonkamer

Toegang naar privéterras met dubbele schuifpui

(fietsen)berging

Badkamer met bad en ruime inloopdouche

12,70 m 15,0 m

1 E VERDIEPING

Een aparte logeerkamer en werkkamer of toch liever één grote ruimte?

optioneel gastenbadkamer

7,40 m 7,69 m

Villa & SPECIAL – 1 VILLA

Slechts 1 beschikbaar! De villa ligt aan het water en heeft rondom een tuin en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. De royale villa heeft een woonoppervlakte van circa 154 m2. Dankzij de slimme indeling wordt de woning optimaal benut. De keuken in een hoekopstelling behoudt de ruimtelijkheid en biedt tevens veel werkruimte. Ideaal voor de gepassioneerde thuiskok! De keuken staat in directe verbinding met de woonkamer, wat zorgt voor extra gezelligheid. Via de dubbele schuifpui in de woonkamer stapt u zo de tuin in. En zelfs als de deuren gesloten zijn, ervaart u dankzij het vele glaswerk altijd de verbinding met buiten. Via de hal komt u uit bij de slaapkamer met badkamer en suite. Op de eerste verdieping vindt u een tweede slaapkamer met een aparte badkamer. Zo kan de eerste verdieping bijvoorbeeld ingericht worden als extra verblijf en indien gewenst met een aparte gastenbadkamer, waar uw gasten volledige privacy ervaren.

• Riante woonoppervlakte van circa 154 m2 • Begane grond van circa 103 m2 • 1e verdieping van circa 51 m2 • Vrijstaand en gelegen aan het water • Tuin rondom

• 2 privé parkeerplaatsen op eigen terrein

Slaapkamer met en suitebadkamer

BEGANE GROND Ruime hal met toegang tot de (fietsen)berging
12,70 m 12,89 m
(fietsen)berging

Wilt u op deze verdieping een heerlijk ruim gastenverblijf of toch liever twee aparte kamers creëren?

1 E VERDIEPING

7,05 m 9,19 m
Hier komen uw woonwensen tot leven

Thuiskomen in een oase

van rust

Alle voorzieningen op loopafstand HOF! ligt direct naast het gezellige centrum van Berkel en Rodenrijs, onderdeel van de gemeente Lansingerland. Op loopafstand vindt u winkels, diverse horeca, supermarkten en verschillende sport- en zorgaanbieders. Hier ligt ook het nieuwe winkelcentrum Berkel Centrum West, waarvan de eerste winkels inmiddels al geopend zijn. Dat betekent dat u kunt genieten van nog meer gemak en winkelplezier.

CENTRUM N471 N472 N470 M M

Rustig wonen naast het gezellige dorpscentrum

Mogelijkheden voor natuurrecreatie in overvloed

In de directe omgeving van HOF! bevinden zich verschillende natuuren recreatiegebieden, zoals het bekende Annie M.G. Schmidtpark en De Groenzoom. Beide groenparken liggen op een fietsafstand van minder dan 10 minuten. Diverse wandel- en fietsroutenetwerken voeren u langs een schitterend mozaïek van groen en water. Hier kunt u op allerlei manieren genieten van de natuur: wandelen, fietsen, vissen of op een heerlijke zonnige middag per boot de omgeving verkennen. Daarnaast kunnen ook vogelliefhebbers hier hun hart ophalen!

Uitstekende bereikbaarheid dankzij centrale ligging

Gemeente Lansingerland is goed bereikbaar en centraal gelegen. Binnen circa 15-20 autominuten bent u in Rotterdam of Delft en in 25 autominuten in Den Haag. Maar van de stadse hectiek is hier niks te merken. U komt thuis in een oase van rust.

Colofon

Studio van ‘t Wout Interieurarchitecten

Tel.: 070 - 392 27 47 www.studiovantwout.nl

HOF! is een ontwikkeling van:

Wilt u meer informatie over HOF!?

Neem contact op met het verkoopteam via onderstaande contactgegevens.

Schieland Borsboom Makelaars 010 – 311 00 11 nieuwbouw@schielandborsboom.nl

DWE Nieuwbouw Makelaars 088 – 808 90 00 info@dwe-nieuwbouw.nl

Disclaimer: De informatie in deze uitgave is met zorg samengesteld, desondanks kunnen er geen rechten aan worden ontleend. De impressies en sfeerplattegronden dienen slechts ter inspiratie om een indruk te geven van de mogelijkheden. Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van de ontwikkelaar worden overgenomen of gekopieerd. Copyright juni 2024.

Branding: MASC Vastgoedcommunicatie

WONENINHOF.NL

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.