Page 1

Juli Udgaven : 1 opslag


Et Stykke med Røg? Nå Nej, det må vi ikke ž 

5-års fødselsdag: Rygeloven i England har lukket 11.000 pubber

ž 

"Femårsdagen for det engelske rygeforbud, er årsag til sorg - ikke til fest," siger Paul Nuttall fra det lille uafhængighedsparti UKIP.

ž 

Ak, ja - de har det endnu værre end os, englænderne. Vi har trods alt enkelte rygeværtshuse i Danmark. Og alligevel kender man det jo: Det hele er blevet temmelig trist efter rygeloven. Eller er det bare mig ... ?

ž 

For to år siden opgjorde jeg de foreløbige ulykker, denne lov havde forårsaget: http:// www.tinyurl.dk/34166

ž 

Er det blevet bedre siden da? Ikke rigtig vel ... ?

ž 

Jeg vænner mig sgu aldrig til denne lov - jeg er simpelthen ikke skabt til at andre skal bestemme, hvad jeg vil putte i munden. Det må være mine gener ;)

ž 

-Klaus Kjellerup


ACTA,hva det?

ž 

ACTA Er lige blevet nedstemt i Europa Parlamentet, det var også på tide at der blev sagt et klart Nej fra EU ´s side af, hvis ACTA var blevet vedtaget så ville vores personlige frihed i cyberspace være på vej ud, vi bliver overvåget nok til daglig gennem teleselskaber, det offentlige rum og specielt i trafikken, det har ikke sin rigtighed at det nu også skal foregå på nettet, ACTA har mødt massive protester i hele Europa og USA, der har været underskriftindsamlinger til den helt store guld medalje, en af protest siderne har haft særligt held med sig med at få lukket ACTA,SOPA,PIPA og andre lignende tiltag, nemlig siden www.accessnow.org


Mælk:Jo Tak I dette øjeblik oplever vi som Danskere en aldeles rar mælkekrig, Jeg købte mælk i dag for første gang i rigtig lang tid, normalt køber jeg ikke mælk fordi det koster det hvide ud af øjnene: Jeg tror på at det er rigtig godt for markedet at der en gang i mellem kommer nogle svingninger i priserne for at det forhåbentligt rykker den daglige pris lidt længere ned. Prisen når der ikke er mælkekrig er omkring de 8-10 kroner literen og det er en pris som mange fattige danskere ikke kan have i deres budget, rent politisk er det rart fordi at jeg tror på at vi er bedre tjent med lavere fødevare priser, specielt folk på overførselsindkomst bliver ramt af de høje priser på mad og daglig varer. Jeg kender kun 1 eksempel på noget som er godt med en fast høj pris, det er benzin, fordi benzin er en ressource vi ikke har evigt til at forbruge af, jeg synes at en literpris på 11-12 kroner for benzin er okay, den eneste negative ting ved de lave priser på mælk er at det måske går ud over nogle selvstændige landmænd som i de fleste tilfælde har nok at slås med i forvejen, men de organiserede foreninger af landmænd kommer nok ikke til at mærke så meget til:


Jamen Av,Her er jo ingen Sti! ž 

Den trafikale Struktur i Danmark fungere ganske godt som helhed, men visse steder falder tingene fra hinanden og kan absolut ikke kaldes for ansvarligt/acceptabelt : I Aarhus er det blandt andet indfaldsvejene der ikke er store nok til alt den trafik der vælter ind fra tidlig morgen til sen aften, udover vejnettet for bilerne så er der også store problemer med cykelstier for Cykelister/Folk på Scooter: i Aarhus gælder det særligt strækninger på Oddervej ind og ud af Aarhus, Vejen er en af de allermest befærdede veje i Aarhus Kommune og der sker mange uheld som følge af at der ikke er etableret Cykelstier hele vejen, jeg havde selv fornøjelsen af at næsten bliver kørt ned fordi der ikke var etableret Cykelsti, på de fleste større veje i Aarhus og Omegn er der i gennemsnit i mellem 1500 og 3000 Cykelister i døgnet, så det er rent faktisk et stort antal mennesker der bruger vejene og de ville kunne få gavn af hvis der blev sat penge af til at lave de Cykelstier der kræves:


Rød Blandt Blå ž 

Özlem Cekic er blevet Suspenderet af SF. Fordi hun ikke ville rette ind efter de Blå Magters fløjte. Jeg finder det personligt absurd at SF med den nye skattereform går mod deres egen partipolitik og at de har valgt at sende regningen videre til Arbejdsløse, Kontanthjælpsmodtagere Fleksjobbere og Førtidspensionister. SF oplever i øjeblikket massiv medlemsflugt, mange har meldt sig ind i Enhedslisten, fordi de reelt er de eneste tilbage i Dansk Politik som rent faktisk brænder for at de svage i samfundet også skal have hjælp, folk bliver bestemt ikke raske af at man fratager dem deres økonomiske sikkerhed. Vi taler om et milliard beløb og de penge vil i den grad blive savnet af dem der har allermest brug for dem, her snakker jeg om folk som har et højt medicin forbrug grundet deres Sygdomme/Handicaps og folk som har brug for hjemmehjælp fordi de ikke er i stand til at gøre hverdagens gøremål selv.Mange folk lider af kroniske Sygdomme og de er derfor afhængige af deres Medicin for at kunne leve et nogenlunde tåleligt liv. Jeg er medlem af Enhedslisten fordi jeg tror på at de kan noget med deres Politik, man må stå ved sig selv og sin samvittighed, bare fordi ens parti er vendekåber som hellere vil være i hus med de Blå, så behøves man ikke selv bakke op om sit parti hvis de vælger at gå mod parti og værdipolitikken.


Der gik retfærdigheden sig en tur ž  ž  ž  ž  ž  ž 

ž 

Hvordan er det at leve som en 21 årig Førtidspensionist i Aarhus? Det er bestemt ikke let, det bliver ikke ligefremt nemmere at være en (TaberNar) Ja du læste rigtigt, det er i Folke øjne det jeg er, jeg vil ikke sætte alle Danskere over en kam, men det er sådan billedet er ud af til, jeg har jo ikke valgt at få et handicap og at få en FTP, så hvis jeg blev spurgt på gaden vil jeg svare, du må få mit handicap hvis jeg må få dit job, det bliver stadigt mere ubehageligt at skulle leve med at være en taber, rent økonomisk kommer det til at se skidt ud med den nye Før tids & Fleksjob Reform: Den er finansieret via nedskæring af den kommende Realløn for Ftp'er , resten af det alment lønnede samfund går op i løn i tagt med at priserne på mad og dagligvare stiger, men os der er på Førtidspension og Fleksjob vi må tage os til tåls med at vores grundbeløb kun kommer til at stige 5 % i modsætning til de alment lønnedes 8 % stigning: Det gør at vores dagligdag bliver væsentligt sunket i forhold til den kvalitet som de Arbejdende har, det bliver besværligt at kunne følge med økonomisk fremover, hvis ikke moms og skatter bliver sat ned på almene varer: Regeringen har med disse nye tiltag svigtet os, vi er taknemlige for at vi får hjælp og støtte, men vi bryder os ikke om at blive taget ved næsen: Folk ser ikke på de forskelle der er på folk, nogle har brug for hjælp til alt og andre har mindre brug for hjælp, men penge er ikke alt, det handler ligeså meget om Menneskelig omsorg og omtanke, de fleste vil hellere end gerne bidrage økonomisk, men så snart det kommer til at involvere at folk sætter sig personligt ind i andre folks problemstillinger så falder gejsten ligeså stille og roligt....

Martin Angelo Politik  
Martin Angelo Politik  

en internetavis om politik i Danmark og Europa