Red Rock Rally 2024

Page 1

1 MEI 20 24 18u00 22u45 21u00 19u15 Absynthe Minded Chibi Ichigo Mayorga ZLDR Absynthe Minded Chibi Ichigo Mayorga ZLDR

with a.o.

THE WAR ON DRUGS • PATTI SMITH QUARTET

BRITTANY HOWARD • BAZART

CAT POWER SINGS DYLAN ‘66 • WARHAUS • BRIHANG

HET ZESDE METAAL • DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG

UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA

COMPACT DISK DUMMIES • J. BERNARDT

ANNA CALVI • WHISPERING SONS • ADMIRAL FREEBEE BEAK> • BLUAI • Ã O • KIDS WITH BUNS WAXAHATCHEE • DEMOB HAPPY

tickets & info via cactusfestival.be

mirage24.be

23.05 02.06

tien dagen festival in de spiegeltent festival tien dagen festival in de spiegeltent
CULTUUR CENTRUM BRUGGE

30e editie Red Rock Rally

Het was op 1 mei 2022 een blij weerzien met ons publiek! Na twee corona-edities -vanuit 'ons kot'- mochten we weer 'gáán' en dat deden we dan ook met z'n allen! Net zoals op 1 mei 2023 trekken we de festivalzomer terug op gang met een portie goeie muziek, met vrienden, het gezin, met rooie rakkers en vers getapte pintjes en dies meer. We vragen aandacht voor Operatie Proper Park en ons huisreglement. Samen gaan we voor duurzaam en houden we het park proper. Eigen dranken die laat je thuis!

Teken op www.operatieproperpark.be ons huisreglement!

Huisreglement Red Rock Rally

1. #ProperPark! Gooi niks op de grond. Sorteer afval in de correcte vuilbakken aan de afvaleilandjes.

2. Amuseer je en geniet met Makkers en Maten met volle teugen van ons gratis festival.

3. Eigen dranken zijn verboden. Laat eigen drank thuis. Wie toch eigen dranken meebrengt kan deze enkel nuttigen aan de Red Rock Plaza (de zone met o.a. foodtrucks).

4. Gooi geen peuken op de grond, vraag een peukenbuidel aan de milieutent. Er is een puikenzuil aan elk afvaleilandje.

5. Breng de herbruikbare bekers naar de bar of minibar en wij doneren 10 cent per beker aan het goede doel Komerbi. Of ruil ze in de milieutent per 5 of 10 stuks om voor cash of drankbon(nen).

6. Breng je petflesje of blikje naar de milieutent en krijg een leuke gadget.

7. Steun ons festival door te consumeren! Santé! Zo kan dit festival gratis blijven.

8. Toon respect voor het park, de buurt en je medemensen.

9. Alcohol consumeren? Laat de auto thuis of breng je BOB mee!

10. Samen uit, samen thuis! Zorg dat je vrienden wel en gezond thuis geraken.

Dikke MeRRRci!

WERKKLEDIJ WERKSCHOENEN HORECA & BUSINESS PROMOTIONELE KLEDIJ PBM Olenseweg 125A 2260 Westerlo www.optiwear.be info@optiwear.be +32 14 86 80 31

Red Rock Plaza Vanaf 12u!

De Red Rock Plaza is de verzamelplaats voor hongerige magen, spelende kinderen (en trotse, wachtende ouders). Je kan er ook gewoon even ontsnappen aan het Rock-geweld aan de andere kant van de vijver. Op dit plein staan onze foodtrucks. Een grote starshade-tent beschermt je tegen regen of zon en zorgt dat je rustig kan tafelen (zittend of staand). Dit plein is ook het centraal punt voor de kinderanimatie van 14u tot 17u. Er is ook een minibar (open van 12u tot 22u) met een beperkt drankaanbod. Villa Bota-DJ's zorgen tussen de optredens voor de sfeer op de Plaza.

Betaal je drankbonnen met Bancontact of Payconiq!

We werken met drankbonnen van 3 euro. De drankbon kan je halveren, zo zullen bepaalde drankjes anderhalve drankbon kosten.

Frisdrank blijft goedkoper dan alcoholische dranken, je krijgt meer voor hetzelfde geld/bon. Betaal je drankbonnen met Bancontact of Payconiq. Cash betalen kan natuurlijk ook, maar liever niet.

Oxfam Wereldwinkels zorgt voor (h)eerlijke cocktails (in ruil voor 3 drankbonnen). De Kaapse Wijnbar is er ook weer. Drink er ééntje en steun het FOS-project van WFP in Zuid-Afrika (glas wijn = 2 drankbonnen).

10 herbruikbare bekers = 1 euro Omruilen doe je in de Milieutent!

25 herbruikbare bekers = drankbon

PET-flesjes/Blikjes ruil je om voor gadgets

Alles wat op vat zit, tappen we in herbruikbare bekers. Daarnaast verkopen we ook dranken in blikjes of PET-flesjes. Wie z’n blikjes/flesjes terugbrengt naar de milieutent (rechts van het podium) kan een gadget kiezen. Hoe meer blikjes/flesjes, hoe schoaner de prijzen!

Rock-’n-roll verzekerd. www.pv.be P&V_AD_RedRockRally_102x76_DEF.indd 1 31/03/14 15:05

SorteeRRR er op los aan de afvaleilandjes!

We (= jullie) blijven sorteren op RRR.

Blauwe container = PMD = enkel blikjes en PET-flesjes (geen bekers!)

Groene container = REST = etensresten, foodverpakking ...

Roker? Peuken NIET op de grond, maar in de peukenzuil of vraag een peukenbuidel (zolang de voorraad strekt) in de milieutent.

Glas gevonden = breng het binnen in de milieutent waar we een glasbak hebben. De herbruikbare bekers breng je naar de milieutent of de (mini)bar.

Steun vzw Komerbi

Per herbruikbare beker die afgegeven wordt in de bar, minibar of wijnbar schenken wij 10 ct aan Komerbi.

Komerbi is een unieke, brede Brugse jeugdorganisatie. Zij biedt zowel een vrijetijdsaanbod als een leerplatform aan voor maatschappelijk kwetsbare jongeren en jongvolwassenen.

Momenteel helpt ze een 60-tal jongeren in hun schoolloopbaan, talentontwikkeling, zelfontplooiing en identiteitsontwikkeling.

Het idee achter Komerbi vloeit voort uit de nood aan een ‘safe space’ voor deze Brugse jongeren en de overtuiging dat de talenten van alle jongeren binnen en buiten de school ontwikkeld moeten worden.

www.komerbi.be

AGENDA 1 MEI!

1 Mei-optocht

Verzamelen: Burg. Vertrek: om 11u - 1 Mei-toespraken in het Astridpark om 12u

Parcours: Burg, Breidelstraat, Markt, Geldmuntstraat, Zilverstraat, Steenstraat, Wollestraat, Braambergstraat, Freren Fonteinstraat, Park, Astridpark.

Volksfeest [Vismarkt]

De Hollandse Vismijn zorgt terug voor een volksfeest vanaf 9u tot ...

Red Rock Rally Astridpark [Astridpark]

12u00 Aankomst 1 mei optocht + speeches

13u00 13u30 Pelican Dealer (Leuven/Brugge)

14u00 14u30 STEVE (Hasselt/Brugge)

15u00 15u30 Koala Disco (Antwerpen)

16u00 16u30 Room Service (Gent)

17u30 17u45 Prijsuitreikingen (jury + publiek)

18u00 18u30 ZLDR

19u15 20u00 Mayorga

21u00 22u00 Chibi Ichigo

22u45 24u00 Absynthe Minded

Onze presentator is ... David Galle.

Rock Rally Prijzenpot!

Elke groep die op 1 mei het podium beklimt is sowieso een winnaar ... want geselecteerd worden is op zich al een hele prestatie.

Voor elke groep voorzien we een geluidsopname van hun eigen optreden. De jury bestaat dit jaar uit: Pieter Brabant (Brugotta), Sam Claeys (muzikant), Marloes De Cloedt (Wolinski), Lisa Demeyere (De Kelk), Bregt Depreeuw (wandelende muziekencyclopedie), Peter Devisch (muziekprogrammator CC Brugge), Simon Lamont (artist management) en Noël Van Oyen (voorzitter, muzikant).

Juryprijs Red Rock Rally (met steun van D's Deldycke Traiteurs)

De winnaar gaat lopen met deze mooie prijzenpot:

- cheque van 500 euro (met dank aan D's Deldycke Traiteurs)

- een podiumkans bij Cactus Muziekcentrum

- 2 dagen opnametijd in Shellshock Studio

- Fotoshoot bij Alex Vanhee.

Prijs van het publiek (met steun van Van Acker Stichting)

Het RRR-publiek krijgt ook dit jaar een stem. In ruil voor hun stemformulier krijgen ze een lekstok!

Stemformulieren binnenbrengen aan de Milieutent tussen 16u30 en 17u15.

De publieksprijs werd ontworpen door Stan Dumolin (5e grafische) en gemaakt door Merel Deboysere (5e Hout) van KTA Brugge. TOP!

Meer dan 3000 euro voordelen voor jou en je gezin sterk in je voordeel

www.solidaris.be/ledenvoordelen

Red Rock Rally Finalisten

Pelican Dealer (Leuven-Brugge) [13u00] vi.be/platform/PELICANDEALER

Pelican Dealer is twee Leuvense broers en twee West-Vlamingen. Bruges has got rhythm! Bruggeling Melvin Slabbinck neemt dan ook met sierlijke deskundigheid plaats achter de drumvellen van deze laureaat van Soundtrack 2023. De alternatieve rock van de band is toegankelijk door de pakkende melodieën en sterke refreinen waar ze in grossieren én kleurt ook lustig buiten de lijntjes. Pop-minded, hitgevoelig en tegendraads-edgy tegelijk. Een brok zware gitaar-energie met krachtige riffs, strakke ritmes én dromerige accenten die nazinderen. Pelican Dealer bundelt het in één groot muzikaal pak. Op hun Spotify-lijst staan inspiratiebronnen zoals Foals, Wolf Alice, Deftones, Ty Segall en Arctic Monkeys, maar de de band blinkt vooral uit in frisse originaliteit.

STEVE (Hasselt-Brugge) [14u00] vi.be/platform/STEVEband

In de Limburgse provinciehoofdstad gebeuren wonderlijke dingen. En daar ligt muziek-hogeschool PXL-Music mee aan de basis van. De Hasseltse schoolbanken waren de plek waar STEVE met een langgerekte oerschreeuw het levenslicht zag. Het trio uit Herentals, Hasselt en Brugge (Leonard Langbeen beroert er de snaren) produceert een gulle mix van Noise, Hiphop en Punk. En dat inclusief vleugje vuile boosheid! STEVE wordt (misschien te) vaak vergeleken met Beastie Boys en Rage Against The Machine en citeert zelf old skool hiphop, Raketkanon, De Staat en Shht als muzikale mosterd. In het recept van hun pittige stoofpot: hoekige en funky riffs, trefzekere en scherpe synths, expressieve en opzwepende vocalen en een meer dan stevige dosis luide krankzinnigheid.

SAMEN SAMEN STERK stem ABVV 2024 SOCIALE VERKIEZINGEN www.abvv2024.be SAMEN STERK 2024 SOCIALE VERKIEZINGEN www.abvv2024.be SAMEN STERK Fijne 1 mei! Check hier ons 1 mei-programma

Koala Disco (Antwerpen) [15u00]

vi.be/platform/koaladisco

Op 1 mei maakt Koala Disco de oversteek van Antwerpen naar de idyllische parking van het Astridpark en dat om ons kennis te laten maken met hun maffe wereld van onzin, fluctuerende emoties en ongecontroleerde chaos. In hun koffer: dansende gitaren, huppelende elektronica én een ritmesectie die alles vooruit stuwt. De vijfkoppige band brengt een energieke cocktail van postpunk en hedendaagse psych gekruid met een quirky geluid dat in vlagen doet denken aan het beste van Talking Heads en Devo maar evengoed aan New Wave Belpop uit de jaren tachtig. Eclectisch noemen ze dat met een heel duur woord uit de lessen esthetica. Eigenzinnig, origineel en overtuigend, dat ook. Karakteristieken waarmee deze bende de halve finale van Humo’s Rock Rally ‘24 bereikte.

Room Service (Gent) [16u00]

vi.be/platform/RoomService

Het Gentse Room Service maakt muziek die ze zelf omschrijven als Britse post-punk voor Gen Y, Gen Z en Gene Thomas. Humor hebben ze. En ook de gedrevenheid van een Formule 1-piloot op speed die net beseft dat de remmen niet werken. Met debuutsingle ‘Wonderwall’ (een song over de gelijknamige Oasis-hit) verzilverden ze een finaleplek voor Sound Track 2023, waar de uitgelaten toeschouwers hen tot publiekswinnaar kroonden. Room Service luistert aandachtig naar bands zoals Viagra Boys, Fontaines DC, Idles en Amyl & The Sniffers en maakt van die invloeden een uniek brouwsel dat de traditionele ‘hokjes’ overstijgt. Maak je klaar voor een heftige clusterbom vol gierende gitaren, ruige ritmes en genoeg branie om een vette glimlach op je gezicht te toveren.

80 JAAR SOCIALE ZEKERHEID 1944-2024 Werkerswelzijn Adv_VAS_RedRock_2024.indd 1

Afsluiters

ZLDR [18u00]

https://vi.be/platform/ZLDR

De frisse wind in de Belgische hiphopscene heet ZLDR en komt uit Menen. De gebroeders

Jacquemain gingen in 2023 met de winst én de publieksprijs lopen op de West-Vlaamse editie van Sound Track, verzorgden het voorprogramma van Brihang en halen hun inspiratie bij STIKSTOF, Roméo Elvis en Le77. Klinkt goed? Wacht maar tot je hen live ziet. De broers maken er een sport van om je met hun performance naar alle hoeken van het gevoelsspectrum mee te trekken, van intieme ontboezemingen tot uitzinnige dansbeats.

Mayorga [19u15]

vi.be/platform/mayorga

Mayorga is ongetwijfeld de meeste klinkende naam uit de drie winnaars van 'De nieuwe lichting' 2023, Studio Brussels jaarlijkse talentenjacht. Het kwartet rond Helena Mayorga Paredes graveerde het afgelopen jaar de tekst van "Girlcrush" in je hersenpan en schuimde tal van festivalpodia (van Werchter tot in Lokeren) af met hun aanstekelijke podiumprésence. De Gentse band overtuigt je op 1 mei graag zelf van kunnen met een resem aan memorabele indiepopgitaarsongs over het leven en de liefde mét een flinke dosis zelfrelativering.

Chibi Ichigo [21u00]

https://linktr.ee/chibi_ichigo Knack Focus noemde Chibi Ichigo 'Een van de rijzende sterren van het hiphopformament". In 2024 zet ze haar eigenzinnige weg doorheen hiphop, elektronica en pop resoluut voort. Met pompende beats, zelfverzekerde Russisch-Nederlandse teksten en leuke samenwerkingen (denk maar aan Sophie Straat of Jan Paternoster) staat deze 'kleine aardbei' (zo vertaal je haar artiestennaam uit het Japans) garant voor een opzwepende show.

Jij bent baas over jouw energie
Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.
www.advenso.be proef op red rock rally tripel en tokyo !

Absynthe Minded [22u45] www.absyntheminded.be Moeten we Absynthe Minded nog voorstellen? Bert Ostyn en de zijnen leveren ondertussen al twee decennia topkwaliteit in de indiepop. De singles "My Heroics, Part One" en "Envoi" zing je inmiddels achterwaarts mee en verloren in al die jaren nog niets aan schoonheid. In 2023 brachten ze het album 'Sunday Painter' uit waarmee de band opnieuw bewees dat ze scherp, melodieus en meeslepend uit de hoek kunnen komen. Kortom, op 1 mei geniet je in Brugge van puur Belgisch vakmanschap.

MEI-feest Vanaf 9 uur
Hollandse Vismijn Vismarkt Brugge 1

Villa Bota

Op de Red Rock Plaza zorgen deze DJ's voor wat extra sfeer:

13u30 - 14u00 Achille

14u30 - 15u00 Jelle 2 Vos

15u30 - 16u00 Evocativeguide01

16u30 - 17u00 mdmd

18u30 - 19u15 Riana Holley

20u00 - 21u00 Larosa

22u00 - 22u45 Elias Ywaska B2B Valentino Malossi

EVERYONE EVERYWHERE ALWAYS
IN HET HART VAN BRUGGE ----------------->>>
JONGERENRADIO
www.villabota.be

Bij onze zorgwinkel kan je niet alleen terecht voor het huren en kopen van zorgmaterialen, maar ook voor het krijgen van advies op maat. Zo staan er ergotherapeuten, audiologen, bandagisten & mobiliteitsverstrekkers voor jou klaar.

T 078 153 153

W www.zorgenmeer.be

E info@zorgenmeer.be

Bestel je producten via www.zorgenmeer.be & haal deze gratis af in je Zorg&Meer-punt! Keep on RRRockin'!

Red Rock Plaza [vanaf 12u]

De Red Rock Plaza is de verzamelplaats voor hongerige magen, spelende kinderen (en trotse, wachtende ouders). Je kan er ook gewoon even ontsnappen aan het Rock-geweld aan de andere kant van de vijver. Op dit plein staan onze foodtrucks. Een grote starshade-tent beschermt je tegen regen of zon en zorgt dat je rustig kan tafelen (zittend of staand). Dit plein is ook het centraal punt voor de kinderanimatie van 14u tot 17u. Er is ook een minibar (open van 12u tot 22u) met een beperkt drankaanbod. Villa Bota-DJ's zorgen tussen de optredens voor de sfeer op de Plaza.

Animatie voor kinderen en jongeren

Circus Woesh (14u tot 17u)

Tussen 14u en 17u verspreidt Circus Woesh de circusmicrobe. Kom en proef! Kindergrime + Tattoo's (14u tot 17u)

Altijd al graag een tijger willen zijn? Of een vlinder? Of wil je liever een super coole glittertattoo? 1 mei is de dag waar alles mogelijk is!!

Joetz Crea-hoek (14u-17u )

De Joetz-animatoren ontvangen de kids graag in de creahoek voor heel wat knutselplezier. Met de buttonmaker maak je je eigen sjieke button, maak/kleur een toffe mandela of plooi je te pletter onder deskundige begeleiding van de origamimoni's.

Verkrijgbaar op Red Rock Rally!

Met JOETZ op vakantie!

Verlang je ook al naar de vakantie? Ontdek al onze kinder- en jongerenvakanties in binnenen buitenland.

www.joetz.be

Zoekt progressieve jongeren!

Nieuwsgierig?

Klaar voor actie?

www.facebook.com/ Jongsocialistenbrugge.

ABVV-JONGEREN.BE

ALLES

OVER JONGEREN EN WERK! WORD NU GRATIS LID!

Nuttige info

Terug in het Astridpark

De 30e editie gaat terug door in het Koningin Astridpark te Brugge.

Kom met de fiets!

Met medewerking van Stad Brugge komen er fietsrekken voor minstens 300 fietsen.

Deze zullen een plaatsje krijgen aan de voorkant park en achterkant kerk. Bekijk op het plan op de website waar je je fiets kwijt kan.

Parking

Wie met de wagen onder het Astridpark wil parkeren kan terecht in Pandereitje dat 24u op 24 open is. Op wandelafstand zijn er ook nog nog volgende betaalparkings: Katelijne, Zilverpand, 't Zand en Station. Prijzen/openingsuren op www.interparking.be

Geen eigen dranken toegelaten

We willen jullie graag nog jarenlang een gratis festival aanbieden. Dit kan alleen als je ook je (frisse) pintjes en drankjes op ons festival koopt. Eigen dranken niet toegelaten.

Herbruikbare bekers

Alles wat van 't vat komt, tappen we in HERBRUIKBARE BEKERS! Maar geen gedoe met extra waarborg of zo.

Gooi de herbruikbare beker NIET in de vuilbak, maar breng ze terug naar de milieutent of de (mini)bar.

Geef je een beker af in de (mini)bar, dan steun je Komerbi (10 ct per beker).

Breng je lege bekers binnen in de Milieutent én krijg 1 euro voor 10 stuks of een gratis drankbon voor 25 stuks. Kinderen kunnen bekers, PET-flesjes en blikkjes ook ruilen voor gadgets. Hoe meer bekers/flesjes/blikjes, hoe sjoaner de kado! Samen gaan we voor duurzaam!

Die Goeie Hoop

Kaapse Fairtrade Wijnbar

Women on Farms Project motiveert vrouwelijke landarbeiders in hun strijd voor betere werk- en leefomstandigheden

Een deel van de winst van onze wijnbar op RRR schenken we via FOS aan Women on Farms Project.

www.fos.ngo

shop.visix.be

UW PARTNER VOOR DUURZAME HYGIËNE WWW.SALUBRIS.BE

U sorteert toch ook?

Herbruikbare bekers: geef je af in milieutent of (mini)bar!

Afvaleilandjes ... op 10 plaatsen in het park zetten we een hek met aan beide zijden vuilbakken en peukenbakken.

Blauwe container = PMD = enkel blikjes en PET-flesjes

Groene container = REST = etensresten, foodverpakking ...

Roker? Peuken NIET op de grond, maar in de peukenzuil of vraag een peukenbuidel (zolang de voorraad strekt)

Glas gevonden = breng het binnen in de Milieu-tent waar we een glasbak hebben.

Drank je wel!

We werken met een drankbon van 3 euro. Deze drankbon kan je halveren, zo zullen bepaalde drankjes anderhalve drankbon kosten. Frisdrank blijft echter goedkoper dan alcoholische dranken, je krijgt meer voor hetzelfde geld/bon. Betaal je drankbonnen met Bancontact of Payconiq. Cash kan ook nog, maar liever niet.

› In samenwerking met Oxfam Wereldwinkels zullen er terug (h)eerlijke cocktails verkocht worden (in ruil voor 3 drankbonnen).

› De Kaapse Wijnbar is er ook weer. Drink er ééntje en steun FOS-partner Woman on Farms Project in Zuid-Afrika (glas wijn = 2 drankbonnen).

Do the CupKeepeRRR!

Koop je CupKeepeRRR aan de bar of minibar voor de prijs van 1/2 drankbon (1,5 euro) en draag met gemak 6 pintjes in 1 hand. De CupKeepeRRR neem je voortaan mee naar elk festival ... handig en goed voor het milieu (want geen wegwerpkartonnetjes meer).

De eerste 200 bestellingen van 5 pintjes of meer krijgen een gratis CupKeeper!

verhuur, plaatsing en dienst na verkoop van geluids- en lichtinstallaties

Verkoop, verhuur, plaatsing en dienst na verkoop van geluidsen lichtinstallaties.

• 8020 Oostkamp • Tel. 050 35 10 46 • Fax 050 35 13 20

E-mail: philip@pvl-sound.be www.pvl-sound.be

Legeweg 123 8020 Oostkamp

T 050 35 10 46 F 050 35 13 20

philip@pvl-sound.be

Want your music to stand out?

www.shellshockstudio.be

www.bobosign.be
www.alexvanhee.be ALEX VANHEE photograpy
Verkoop,

Villa Bota-DJ’s

Villa Bota is een werk- en experimenteerplek in het hartje van Brugge waar men aan de slag gaat met radio, video en vele andere mediavormen. De radiostudio, redactieruimte, opnamestudio, het videolab en de bar worden dagelijks ingepalmd door creatief en jong talent.

Op de Red Rock Plaza zorgen hun DJ's voor wat extra sfeer tussen de optredens door.

Toiletten / Urinoirs ... voor iedereen gratis! Niet onbelangrijk ... what goes in, must come out ;-)

We voorzien vier toiletwagens (in de Minderbroederstraat - aan zij-ingang Astridpark) met 11 toiletten en een 20-tal urinoirs. Een rolstoeltoegankelijk toilet is beschikbaar. PS Je mag vrijblijvend altijd een cent in de spaarpot van de FOS-scouts stoppen.

Gratis Oordopjes

Tienduizenden jongeren lopen jaarlijks blijvende gehoorschade op door te luide muziek. Je verzekert je van een healthy summer met fantastische festivals mét oordoppen.

Je kan -zolang de voorraad strekt- ook gratis oordopjes afhalen in de Milieutent, bar of minibar. Oordoppen op maat? Die koop je bij Zorg&Meer (partner van Solidaris).

Leden van Solidaris krijgen 10% korting én een terugbetaling van 30 euro. Meer info en voorwaarden op www.solidaris.be/korting-oordoppen.

Verdwaalbandjes

Aan de animatietent, minibar en Rode Kruis-tent zijn JOETZ-verdwaalbandjes beschikbaar. Schrijf er naam en GSM-nr op. Kinderen die hun ouders kwijt zijn (of omgekeerd) worden naar de Rode Kruis-tent gebracht (rechts van het podium).

surf naar:
www.accg.be BUSREIZEN LENOIR
www.btb-abvv.be De sterkste vakbond in de openbare sector! www.acodonline.be Scheepsdalelaan 26A 8000 Brugge
uw partner voor feesten, seminaries en catering Salons Torhoutsesteenweg 76 - 8210 Zedelgem - 050 24 14 74 www.denotter.be - info@denotter.be
www.aneca.be
Meensesteenweg 427 8902 Zillebeke info@reizenlenoir.be www.reizenlenoir.be 057/20 07 73
www.belfius.be

We danken ...

Onze peters & meters geven een kleine financiële MAAR een grote morele steun...

Pablo Annys (Schepen Brugge), Cliff Bourdon, Anneke Crevits (voorzitter gemeenteraad Blankenberge), Dolores David (Gemeenteraadslid Brugge), Annie De Pauw (Schepen Blankenberge), Melissa Depraetere (Voorzitter Vooruit), Mathijs Goderis (Schepen Brugge), Nadia Hendrickx (Gemeenteraadslid Jabbeke), Mieke Hoste (Schepen Brugge), Annick Lambrecht (Vlaams volksvertegenwoordiger), Jill Monbalieu (Raadslid Bijzonder Comité Sociale Dienst Blankenberge), Johan Vanparys en Tom Willems (Provincieraadslid).Dankzij onze sponsors kunnen we jullie een gratis festival aanbieden!

De werkgroep RRR: Aïsa Knockaert, Bart Vanduyver, Dany Gryson, Edelbert Masschelein, Jempie Vanderbeke, Kiyomi Derycke, Kris Van Loocke, Mario Willemsens, Noël Van Oyen, Winnie Haek en Yasmine Germonpré ... zij zijn de onvermoeibare motor van ons festival.

De vele vrijwilligers die zowel voor, tijdens en na de RRR zich belangeloos inzetten. Deze organisaties maken de RRR mogelijk: de vzw 1opMei, ABVV-Jongeren, Joetz, Jongsocialisten Brugge, Jeugdhuis De Comma, FOS Scouts, Oxfam Wereldwinkel, Villa Bota, Daring Brugge, V90, de ABVV-centrales, Vooruit, Solidaris, ABVV ...

Ook dank aan de Stad Brugge en de Jeugddienst van Brugge die op 1 mei hun beste beentje voorzetten!

Volg ons op Facebook & Instagram

Verslaggeving door 'onze reporter ter plaatse', maar op 1 mei kan/ mag/moet jij ook sociaal doen met de tag: #redrockrally. Inchecken op 1 mei kan via ons Facebook-event.

/redrockrallybrugge

/redrockrally

PROGRAMMA 30e RED ROCK RALLY

12u00 Aankomst 1 mei optocht + speeches

13u00 13u30 Pelican Dealer (Leuven/Brugge)

14u00 14u30 STEVE (Hasselt/Brugge)

15u00 15u30 Koala Disco (Antwerpen)

16u00 16u30 Room Service (Gent)

17u30 17u45 Prijsuitreikingen (jury + publiek)

18u00 18u30 ZLDR

19u15 20u00 Mayorga

21u00 22u00 Chibi Ichigo

22u45 24u00 Absynthe Minded

/redrockrallybrugge /redrockrally DRANKEN UNION
PRESENTATIE DAVID GALLE ANIMATIE 14U TOT 17U CIRCUS WOESH - KINDERGRIME - GLITTERTATTOOS - JOETZ-CREAHOEK ORGANISATIE
HOOFDSPONSORS
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.