Red Rock Rally 2023

Page 1

ASTRIDPARK BRUGGE - 1 MEI - GRATIS FESTIVAL - WWW.REDROCKRALLY.BE vanaf 13u Red Rock Rally ASTRIDPARK BRUGGE - 1 MEI - GRATIS FESTIVAL - WWW.REDROCKRALLY.BE 18u00 22u45 21u00 19u15 Flip Kowlier Meltheads Simon Nick Noel & The Red Rose Rogers Flip Kowlier Meltheads Simon Nick Noel & The Red Rose Rogers

29e editie Red Rock Rally

Het was op 1 mei 2022 een blij weerzien met ons publiek! Na twee corona-edities -vanuit 'ons kot'- mochten we weer 'gáán' en dat deden we dan ook met z'n allen! We trekken de festivalzomer terug op gang met een portie goeie muziek, met vrienden, het gezin, met rooie rakkers en vers getapte pintjes en dies meer. We vragen aandacht voor Operatie Proper Park en het huisreglement dat we dit jaar invoeren. Samen gaan we voor duurzaam en houden we het park proper. Eigen dranken die laat je thuis!

Teken op www.operatieproperpark.be ons huisreglement!

Huisreglement Red Rock Rally

1. #ProperPark! Gooi niks op de grond. Sorteer afval in de correcte vuilbakken aan de afvaleilandjes.

2. Amuseer je en geniet met Makkers en Maten met volle teugen van ons gratis festival.

3. Eigen dranken zijn verboden. Laat eigen drank thuis. Wie toch eigen dranken meebrengt kan deze enkel nuttigen aan de Red Rock Plaza (de zone met o.a. foodtrucks).

4. Gooi geen peuken op de grond, vraag een peukenbuidel aan de milieutent. Er is een puikenzuil aan elk afvaleilandje.

5. Breng de herbruikbare bekers naar de bar of minibar en wij doneren 10 cent per beker aan het goede doel Komerbi.

6. Breng je beker, petflesje of blikje naar de milieutent en krijg een leuke gadget of 10 cent per beker/flesje/blikje. Omruilen voor centen kan per 5 of 10 stuks.

7. Steun ons festival door te consumeren! Santé! Zo kan dit festival gratis blijven.

8. Toon respect voor het park, de buurt en je medemensen.

9. Alcohol consumeren? Laat de auto thuis of breng je BOB mee!

10. Samen uit, samen thuis! Zorg dat je vrienden wel en gezond thuis geraken.

Dikke MeRRRci!

HEY Ook zin om op te vallen? Indoor & outdoor reclame op maat INFODAG HOWEST.BE/INFODAG ZA 06/05 VAN 10 u TOT 16 u IN BRUGGE, KORTRIJK EN OUDENAARDE

Red Rock Plaza Vanaf 12u!

De Red Rock Plaza is de verzamelplaats voor hongerige magen, spelende kinderen (en trotse, wachtende ouders). Je kan er ook gewoon even ontsnappen aan het Rock-geweld aan de andere kant van de vijver. Op dit plein staan onze foodtrucks. Een grote starshade-tent beschermt je tegen regen of zon en zorgt dat je rustig kan tafelen (zittend of staand). Dit plein is ook het centraal punt voor de kinderanimatie van 14u tot 17u. Er is ook een minibar (open van 12u tot 20u) met een beperkt drankaanbod. Villa Bota-DJ's zorgen tussen de optredens voor de sfeer op de Plaza.

Betaal je drankbonnen met Bancontact of Payconiq!

We werken met drankbonnen van 3 euro. De drankbon kan je halveren, zo zullen bepaalde drankjes anderhalve drankbon kosten. Daarenboven krijg je in de Milieutent 10 cent terug per lege beker/blikje/PET-flesje.

Frisdrank blijft goedkoper dan alcoholische dranken, je krijgt meer voor hetzelfde geld/bon. Betaal je drankbonnen met Bancontact of Payconiq. Cash betalen kan natuurlijk ook, maar liever niet.

• Oxfam Wereldwinkels zorgt voor (h)eerlijke cocktails (in ruil voor 3 drankbonnen)

• De Kaapse Wijnbar is er ook weer. Drink er ééntje en steun het FOS-project van WFP in Zuid-Afrika (glas wijn = 2 drankbonnen).

• Koffie is te krijgen aan de bar en minibar (1 drankbon).

Krijg 50 cent TERUG per 5 bekers/blikjes/PET-flesjes

Alles wat op vat zit, tappen we in herbruikbare bekers. Daarnaast verkopen we ook dranken in blikjes of PET-flesjes. Wie z’n beker/blikje/flesje terugbrengt naar de milieutent (rechts van het podium), krijgt 10 cent terug. Breng ze binnen per veelvoud van 5 stuks. 10 lege bekers/blikjes = 1 euro, 5 lege bekers/blikjes = 50 cent.

Voor de kinderen zijn er ook gadgets beschikbaar.

Rock-’n-roll verzekerd.
www.pv.be

SorteeRRR er op los aan de afvaleilandjes!

We (= jullie ) blijven sorteren op RRR.

Blauwe container = PMD = enkel blikjes en PET-flesjes (geen bekers!)

Groene container = REST = etensresten, foodverpakking ...

Graffiti container = HERBRUIKBARE BEKERS

Roker? Peuken NIET op de grond, maar in de peukenzuil of vraag een peukenbuidel (zolang de voorraad strekt) in de milieutent.

Glas gevonden = breng het binnen in de milieutent waar we een glasbak hebben. De herbruikbare bekers breng je naar de milieutent of de (mini)bar.

Steun vzw Komerbi

Per herbruikbare beker die afgegeven wordt in de bar, minibar of wijnbar

schenken wij 10 ct aan Komerbi.

Komerbi is een unieke, brede Brugse jeugdorganisatie. Zij biedt zowel een vrijetijdsaanbod als een leerplatform aan voor maatschappelijk kwetsbare jongeren en jongvolwassenen.

Momenteel helpt ze een 60-tal jongeren in hun schoolloopbaan, talentontwikkeling, zelfontplooiing en identiteitsontwikkeling. Het idee achter Komerbi vloeit voort uit de nood aan een ‘safe space’ voor deze Brugse jongeren en de overtuiging dat de talenten van alle jongeren binnen en buiten de school ontwikkeld moeten worden.

www.komerbi.be

AGENDA 1 MEI!

1 Mei-optocht Vernieuwd parcours!

Verzamelen: Burg. Vertrek: om 11u - 1 Mei-toespraken in het Astridpark om 12u Parcours: Burg, Breidelstraat, Markt, Geldmuntstraat, Sint-Amandsstraat, Zilverstraat, Sint-Salvatorskerkhof, Heilige Geeststraat, Dijver, Pandreitje, Park, Astridpark.

Volksfeest [Vismarkt]

De Hollandse Vismijn zorgt terug voor een volksfeest vanaf 9u tot ...

Red Rock Rally Astridpark [Astridpark]

12u00 - 13u00 Aankomst 1 Mei-optocht + 1 Mei-toespraken

13u00 - 13u30 Liquid Silver [Brugge]

14u00 - 14u30 Brümes [Schaarbeek]

15u00 - 15u30 SPACEBABYMADCHA [Brugge]

16u00 - 16u30 Kids of The Elephant [Elsene]

17u30 - 17u45 Prijsuitreikingen (jury + publiek)

18u00 - 18u30 Nick Noel & The Red Rose Rogers

19u15 - 20u00 Simon

21u00 - 22u00 Meltheads

22u45 - 24u00 Flip Kowlier

Onze presentator is ... David Galle.

Rock Rally Prijzenpot!

Elke groep die 1 mei het podium beklimt is sowieso een winnaar ... want geselecteerd worden is op zich al een hele prestatie. Voor elke groep voorzien we een geluidsopname van hun eigen optreden. De jury bestaat dit jaar uit:

Noël Van Oyen (voorzitter), Bregt Depreeuw (wandelende muziekencyclopedie), Pieter Brabant (Brugotta), Sam Claeys (muzikant), Peter Devisch (CC Brugge), Lisa Demeyere (De Kelk), Jaïr Tchong (KAAP) en Pieter-Jan Cools (Entrepot).

Juryprijs Red Rock Rally (met steun van Howest)

De winnaar gaat lopen met deze mooie prijzenpot:

- cheque van 500 euro (met dank aan Howest)

- een podiumkans bij Cactus Muziekcentrum

- 8 uur repetitietijd in The Jamm Rehearsal studio’s

- 2 dagen opnametijd in Shellshock Studio

- Fotoshoot bij Alex Vanhee.

Prijs van het publiek (met steun van Van Acker Stichting)

Het RRR-publiek krijgt ook dit jaar een stem. In ruil voor hun stemformulier krijgen ze een lekstok!

Stemformulieren binnenbrengen aan de Milieutent tussen 16u30 en 17u15.

De publieksprijs werd ontworpen door Stan Dumolin (5e grafische) en gemaakt door Merel Deboysere (5e Hout) van KTA Brugge. TOP!

ALEX VANHEE photograpy
Meer dan 3000 euro voordelen voor jou en je gezin sterk in je voordeel www.solidaris.be/ledenvoordelen

Red Rock Rally Finalisten

Liquid Silver (Brugge) [13u00] vi.be/platform/liquidsilver

Uit Breydelstad Brugge komt het in creatieve corona-tijden opgerichte Liquid Silver ons verblijden met rechttoe rechtaan rock-'n-roll zonder kapsones. Straffe gitaren, sterke songs en een ritmesectie strakker dan een veel te heet en te vaak gewassen katoenen onderbroek staan garant voor een stevige sound die even vuil als swampy is. De muziek van Liquid Silver doet denken aan namen als The Black Keys, TySegall en The Oh Sees. In 2021 werd de eerste single 'The Catch' opgevist door radiozender Willy. In het najaar van 2022 werd de debuut-EP losgelaten op het nietsvermoedende pubiek en op 1 mei komt de band het hete zilver smeden in het idyllische Astridpark. Als spreken zilver is en zwijgen goud, geef ons dan maar de klanken van Liquid Silver.

Brümes (Schaarbeek) [14u00] vi.be/platform/brumes

Het Brusselse vijftal van Brümes klinkt als de indie rock liefdesbaby van Radiohead en Balthazar. De boreling werd heel liefdevol verwekt in lockdown-tijden. Het bijzondere DNA-profiel is met precisie opgebouwd uit innemende grooves, begeesterende ritmes en uitdagende songs met evenveel onverwachte wendingen als de Mont Ventoux scherpe bochten heeft. De band neemt vakkundig de tijd om een song te laten ontwikkelen. Het zijn potentiële oorwurmen

die zich langzaam maar zeker nestelen in de buis van Eustachius. Brümes - de enige band met een stijlvolle umlaut op het podium dit jaar - heeft een strak geregisseerde cinematografische sound, met veel zwart-wit én een uiterst gulle zweem goedgemikte melancholie. Hun debuut-EP Empyrean verscheen in 2022.

SPACEBABYMADCHA (Brugge) [15u00] vi.be/platform/spacebabymadcha

Jezus wist het al: ‘Nergens wordt een profeet zo miskend als in eigen stad’ (Matteüs 13, voor de liefhebbers). SPACEBABYMADCHA veroverde met een excentrieke en sappige mix van trap, ambient, alternatieve soul en elektronische hiphop stormenderhand podia in Antwerpen, Brussel, Londen en Amsterdam. Op 1 mei zet de muzikant, componist, rapper én finalist van De Nieuwe

Lichting 2023 (StuBru) de zegetocht verder in thuisstad Brugge. SPACEBABYMADCHA kleurt krachtig buiten de lijntjes als een peuter zonder vaste hand. SBM prop je in geen enkel hokje. Met diepe bassen die mikken op je onderbuik, futuristische beats, melodische vocalen en een subtiele snuif autotune is SBM een van de meest veelbelovende acts in de Belgische en internationale hiphop scene.

Kids of The Elephant (Elsene) [16u00] vi.be/platform/kidsoftheelephant Sexy, liet één van de Red Rock Rally-juryleden zich ontvallen, waarna hij nog een slok van zijn schuimende trappist nam. En ja, het Brusselse kwartet van Kids of The Elephant (KOTE voor de vrienden) serveert een onstuimige cocktail van zomerse zwoele ritmes en funky gitaarriffs. De soulvolle stem van multi-instrumentalist en frontman

William Clarx krijg je er in deze tijden van wereldwijde economische crisis gratis bij. KOTE staat garant voor dansbare funkpop voor fijnproevers met de goedkeuring van Earth, Wind & Fire en doet denken aan bands als Parcels of L’Impératrice. In 2023 lanceerde de band de debuutsingle Serendipity. Kids of the Elephant is hofleverancier in muzikale balsem voor de ziel. Nivea voor je gemoed. Aan te brengen in dikke lagen. Sexy, dus.

DIGITAL SIGNAGE CONTENT CREATION HARDWARE ADVICE FIELD SERVICES CMS E info@digitopia.be T 03 384 00 48 www.digitopia.be MAKE AN MAKE AN WITH IMPACT INTERACTIVE & DIGITAL SIGNAGE

Afsluiters

Nick Noel & The Red Rose Rogers [18u00]

https://vi.be/platform/nicknoeltheredroserogers

Vorig jaar kroonden we Nick Noel and The Red Rose Rogers tot grote winnaar van de Red Rock Rally. Meer dan terecht, want dit jaar nodigen we het Brugs-Gentse zevental graag uit om ons avondprogramma te openen. Dat we helemaal overtuigd zijn van hun kunnen, moeten we je niet meer uitleggen. Deze kundige muzikanten houden de eer van de traditionele Americana hoog en gieten er een westernfilmsoundtracksausje met helden als Calexico en Wilco in de hoofdrol over. De toekomst lacht hen toe en ze houden graag even halt bij ons voor een thuismatchke. Op tijd komen!

.
www.brederographics.com
van
van klein
formaat L’Estaminet Park 5 :: 8000 Brugge :: T 050 33 09 16 cafelestaminet@telenet.be Alle dagen open van 11u30 tot ... (donderdag vanaf 16u) Een bijzonder bruin eetcafé ... Alle dagen open van 11u30 tot ... (donderdag vanaf 16u)
Creative printers since 1877
1 tot 1.000.000 exemplaren
tot XXXL

Deze finalist van De Nieuwe Lichting 2021 begon ooit als een Antwerps 'gastje' met een gitaar en een pen waaruit vooral liefdesverdrietliedjes vloeiden. Rond z'n zestiende rolde hij via vrienden de hiphop in, en wat later stond hij mee aan de basis van de Antwerpse rapkliek Roedel. Na drie jaar begonnen echter de kriebels om het solo te proberen. En met die beslissing kwam ook het gastje op gitaar weer voorzichtig bovendrijven. Simon voelde zich altijd een vreemde eend in de hiphopscene. Een rapper vol coole praat over hard zijn op de straat is hij nooit geweest. De liefde voor de muziek en het experiment was altijd groter dan de drang om gezien te worden. Maar de schwung, de ritmische taal, die draagt hij mee in het hart, voor het leven. En intussen schrijft de 26-jarige student kleinkunst in zijn niemandsland nog steeds graag liefdesverdrietliedjes.

Simon [19u15] www.facebook.com/simon.mitx
Jij bent baas over jouw energie www.advenso.be proef op red rock rally tripel en tokyo ! Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Dit Antwerpse garagerockviertal ken je ongetwijfeld van nu-al-Belpop-klassieker 'Naief'. Wekenlang blonk de single aan de top van De Afrekening, dus als je nu nog niet op de Meltheads-trein zit, heb je 'm gegarandeerd gemist. 2022 was voor deze vier jonge snaken een topjaar. Zowat elk muziekconcours trok hoge ogen - ze haalden de finale van de Nieuwe Lichting, zilver op Humo's Rock Rally en waren geselecteerd maar niet beschikbaar voor onze Red Rock Rally - waardoor shows op Pukkelpop, de Lokerse Feesten en in zowat elke groezelige bar in de Lage Landen volgden. Met hun rotaanstekelijke, slimme postpunk en een live-reputatie die zich verspreidt als een lopend vuurtje, krijgen ze gegarandeerd ook hartje Brugge aan het

Meltheads [21u00] vi.be/platform/meltheads

Hollandse Vismijn Vismarkt Brugge

1 MEI-feest Vanaf 9 uur

Zijn er nog woorden nodig om deze man voor te stellen? Tussen de laatste twee soloplaten van Flip Kowlier zat maar liefst 9 jaar. In de tussentijd verdween hij echter niet van het toneel. Met Ertebrekers, de comeback van 't Hof van Commerce en als huisband van 'De ideale wereld' zat zijn agenda stampvol. Maar in de schoot van de pandemie vond hij toch de tijd voor soloplaat 'September' waarop zijn begeleidingsband, muzikale companen van het eerste uur, een glansrol krijgen. Deze geoliede machine trekt in 2023 door het land met oud en nieuw werk. Wij luisteren in afwachting nog eens naar 'Welgemeende', 'Min Moaten', 'In de fik' en 'Mo Ba Nin'.

Flip Kowlier [22u45] www.flipkowlier.be

In onze zorgwinkel kan je niet alleen terecht voor het huren en kopen van zorgmaterialen, maar ook voor het krijgen van advies op maat. Zo staan er ergotherapeuten, audiologen, bandagisten & mobiliteitsverstrekkers voor jou klaar.

T 078 153 153

W www.zorgenmeer.be

E info@zorgenmeer.be

www.zorgenmeer.be

Bezoek onze webshop of kom langs in één van onze winkels
1 MEI Voor een SOCIALE en DEMOCRATISCHE samenleving

Red Rock Plaza [vanaf

Als je het park binnenkomt via de hoofdingang bots je op onze Red Rock Plaza. De verzamelplaats voor hongerige magen, spelende kinderen (en trotse wachtende ouders).

12u]

Op dit plein staan onze foodtrucks met frietjes, grillworst/burgers, pizza, pasta, kebab & gourmetburgers. Een grote starshade-tent beschermt je tegen regen of zon en zorgt dat je rustig kan tafelen (zittend of staand).

Dit plein is ook het centraal punt voor de animatie van 14u tot 17u. Er is ook een minibar (open van 12 tot 20u) met een beperkt drankaanbod. De Villa Bota-DJ's zorgen voor de sfeer tussen de optredens in.

Animatie voor kinderen en jongeren

Circus Woesh (14u tot 17u)

Tussen 14u en 17u verspreidt Circus Woesh de circusmicrobe. Kom en proef!

Kindergrime + Tattoo's (14u tot 17u)

Altijd al graag een tijger willen zijn? Of een vlinder? Of wil je liever een super coole glittertattoo? 1 mei is de dag waar alles mogelijk is!!

Joetz Crea-hoek (14u-17u )

De Joetz-animatoren ontvangen de kids graag in de creahoek voor heel wat knutselplezier. Met de buttonmaker maak je je eigen sjieke button, maak/kleur een toffe mandela of plooi je te pletter onder deskundige begeleiding van de origami-moni's.

Met JOETZ op vakantie! Verlang je ook al naar de vakantie? Ontdek al onze kinder- en jongerenvakanties in binnenen buitenland. www.joetz.be ALLES OVER JONGEREN EN WERK! WORD NU GRATIS LID! ABVV-JONGEREN.BE Zoekt progressieve jongeren! Nieuwsgierig? Klaar voor actie? www.facebook.com/ Jongsocialistenbrugge. Verkrijgbaar op Red Rock Rally!

Nuttige info

Terug in het Astridpark

De 29e editie gaat terug door in het Koningin Astridpark te Brugge. Kom met de fiets!

Met medewerking van Stad Brugge komen er fietsrekken voor minstens 300 fietsen. Deze zullen een plaatsje krijgen aan de voorkant park en achterkant kerk. Bekijk op het plan op de website waar je je fiets kwijt kan.

Parking

Wie met de wagen onder het Astridpark wil parkeren kan terecht in Pandereitje dat 24u op 24 open is. Op wandelafstand zijn er ook nog nog volgende betaalparkings: Katelijne, Zilverpand, 't Zand en Station. Prijzen/openingsuren op www.interparking.be

Geen eigen dranken toegelaten

We willen jullie graag nog jarenlang een gratis festival aanbieden. Dit kan alleen als je ook je (frisse) pintjes en drankjes op ons festival koopt. Eigen dranken niet toegelaten.

Herbruikbare bekers

Alles wat van 't vat komt, tappen we in HERBRUIKBARE BEKERS! Maar geen gedoe met extra waarborg of zo.

Gooi de herbruikbare beker NIET in de vuilbak, maar breng ze terug naar de milieutent of de (mini)bar.

Geef je een beker af in de (mini)bar, dan steun je Komerbi (10 ct per beker).

Breng je lege bekers/blikjes/PET-flesjes binnen in de Milieutent én krijg 1 euro voor 10 stuks, 50 cent voor 5 stuks. Kinderen kunnen ook ruilen voor gadgets. Hoe meer bekers/blikjes, hoe sjoaner de kado! Samen gaan we voor duurzaam!

creative warriors www.hannibal.be UW PARTNER VOOR DUURZAME HYGIËNE WWW.SALUBRIS.BE Op zoek naar een duurzame oplossing om je werkruimte in te delen? Kies uit ons uitgebreid aanbod aan binnenwanden, glazen wanden en geluidsdichte meetingboxen. www.juunoo.com info@juunoo.com

U sorteert toch ook?

Herbruikbare bekers: geef je af in milieutent of (mini)bar!

Afvaleilandjes NIEUW!... op 10 plaatsen in het park zetten we een hek met aan beide zijden vuilbakken en peukenbakken.

Blauwe container = PMD = enkel blikjes en PET-flesjes

Groene container = REST = etensresten, foodverpakking ...

Graffiti container = HERBRUIKBARE BEKERS

Roker? Peuken NIET op de grond, maar in de peukenzuil of vraag een peukenbuidel (zolang de voorraad strekt)

Glas gevonden = breng het binnen in de Milieu-tent waar we een glasbak hebben. Drank je wel!

We werken met een drankbon van 3 euro. Deze drankbon kan je halveren, zo zullen bepaalde drankjes anderhalve drankbon kosten. Frisdrank blijft echter goedkoper dan alcoholische dranken, je krijgt meer voor hetzelfde geld/bon. Betaal je drankbonnen met Bancontact of Payconiq. Cash kan ook nog, maar liever niet.

› In samenwerking met Oxfam Wereldwinkels zullen er terug (h)eerlijke cocktails verkocht worden (in ruil voor 3 drankbonnen).

› De Kaapse Wijnbar is er ook weer. Drink er ééntje en steun het FOS-project van WFP in Zuid-Afrika (glas wijn = 2 drankbonnen).

› Koffie verkrijgbaar aan de bar en minibar (1 drankbon).

Do the CupKeepeRRR!

Koop je CupKeepeRRR aan de bar of minibar voor de prijs van 1 drankbon (3 euro) en draag met gemak 6 pintjes in 1 hand. De CupKeepeRRR neem je voortaan mee naar elk festival ... handig en goed voor het milieu (want geen wegwerpkartonnetjes meer).

www.bobosign.be www.alexvanhee.be ALEX VANHEE photograpy www.shellshockstudio.be Want your music to stand out? The Jamm Pathoekeweg 34c 8000 Brugge www.thejamm.be Veel meer dan een repetitiekot!

RRR op Villa Bota (en omgekeerd)

Villa Bota is een werk- en experimenteerplek in het hartje van Brugge waar men aan de slag gaat met radio, video en vele andere mediavormen. De radiostudio, redactieruimte, opnamestudio, het videolab en de bar worden dagelijks ingepalmd door creatief en jong talent. Villa Bota zal de ganse dag verslag uitbrengen van de RRR vanuit hun studio.

Luister je mee? www.villabota.be? Op de Red Rock Plaza zorgen hun DJ's voor wat extra sfeer tussen de optredens door.

Toiletten / Urinoirs ... voor iedereen gratis!

Niet onbelangrijk ... what goes in, must come out ;-)

We voorzien vier toiletwagens (in de Minderbroederstraat - aan zij-ingang Astridpark) met 11 toiletten en een 20-tal urinoirs. Een rolstoeltoegankelijk toilet is beschikbaar. PS Je mag vrijblijvend altijd een cent in de spaarpot van de FOS-scouts stoppen.

Gratis Oordopjes

Tienduizenden jongeren lopen jaarlijks blijvende gehoorschade op door te luide muziek.

Je verzekert je van een healthy summer met fantastische festivals mét oordoppen.

Je kan -zolang de voorraad strekt- ook gratis oordopjes afhalen in de Milieutent, bar of minibar. Oordoppen op maat? Die koop je bij Zorg&Meer (partner van Solidaris). Leden van Solidaris krijgen 10% korting én een terugbetaling van 30 euro. Meer info en voorwaarden op www.solidaris.be/korting-oordoppen.

Verdwaalbandjes

Aan de animatietent, minibar en Rode Kruis-tent zijn JOETZ-verdwaalbandjes beschikbaar. Schrijf er naam en GSM-nr op. Kinderen die hun ouders kwijt zijn (of omgekeerd) worden naar de Rode Kruis-tent gebracht (rechts van het podium).

Verkoop, verhuur, plaatsing en dienst na verkoop van geluidsen lichtinstallaties. Legeweg 123 8020 Oostkamp T 050 35 10 46 F 050 35 13 20 philip@pvl-sound.be Verkoop, verhuur, plaatsing en dienst na verkoop van geluids- en lichtinstallaties Legeweg 123 • 8020 Oostkamp • Tel. 050 35 10 46 • Fax 050 35 13 20 E-mail: philip@pvl-sound.be www.pvl-sound.be surf naar: www.aneca.be www.accg.be BUSREIZEN LENOIR Meensesteenweg 427 8902 Zillebeke info@reizenlenoir.be www.reizenlenoir.be 057/20 07 73 www.btb-abvv.be De sterkste vakbond in de openbare sector! www.acodonline.be

We danken ...

Onze peters & meters geven een kleine financiële MAAR een grote morele steun...

Pablo Annys (Schepen Brugge), Anneke Crevits (Voorzitter Gemeenteraad Blankenberge), Dolores David (Gemeenteraadslid Brugge), Annie De Pauw (Schepen Blankenberge),

Pascal Ennaert (Gemeenteraadslid Brugge), Mathijs Goderis (Schepen Brugge), Nadia Hendrickx (Gemeenteraadslid Jabbeke), Christie Herckenrath (Voorzitter Vooruit Brugge), Mieke Hoste (Schepen Brugge), Annick Lambrecht (Vlaams volksvertegenwoordiger),

Jill Monbalieu (Raadslid Bijzonder Comité Sociale Dienst Blankenberge), Barbara Roose (Gemeenteraadslid Brugge), Jurgen Vanlerberghe (Gedupteerde Provincie), Tom Willems (Provincieraadslid), Sandra Wintein (Gemeenteraadslid Brugge) en Filip Wybo (Gemeenteraadslid Oostkamp).

Dankzij onze sponsors kunnen we jullie een gratis festival aanbieden!

De werkgroep RRR: Aïsa Knockaert, Bart Vanduyver, Chiara Derycke, Clémence Suykens, Gerran Vancompenolle, Jempie Vanderbeke, Kiyomi Derycke, Mario Willemsens, Noël

Van Oyen en Romy Vermeulen ... zij zijn de onvermoeibare motor van ons festival. De vele vrijwilligers die zowel voor, tijdens en na de RRR zich belangeloos inzetten.

Deze organisaties maken de RRR mogelijk: de vzw 1opMei, ABVV-Jongeren, Joetz, Jongsocialisten Brugge, Jeugdhuis De Comma, FOS Scouts, Oxfam Wereldwinkel, Villa Bota, Cactus Muziekcentrum, V90, de ABVV-centrales, Vooruit, Solidaris, ABVV ... Ook dank aan de Stad Brugge en de Jeugddienst van Brugge die op 1 mei hun beste beentje voorzetten!

Volg ons op Facebook & Instagram

Verslaggeving door 'onze Howest-reporter ter plaatse', maar op 1 mei

kan/mag/moet jij ook sociaal doen met de tag: #redrockrally.

Inchecken op 1 mei kan via ons Facebook-event.

/redrockrallybrugge

/redrockrally

PROGRAMMA 29e RED ROCK RALLY

12u00 - 13u00 Aankomst 1 Mei-optocht + 1 Mei-toespraken

13u00 - 13u30 Liquid Silver [Brugge]

14u00 - 14u30 Brümes [Schaarbeek]

15u00 - 15u30 SPACEBABYMADCHA [Brugge]

16u00 - 16u30 Kids of The Elephant [Elsene]

17u30 - 17u45 Prijsuitreikingen (jury + publiek)

18u00 - 18u30 Nick Noel & The Red Rose Rogers

19u15 - 20u00 Simon

21u00 - 22u00 Meltheads

22u45 - 24u00 Flip Kowlier

PRESENTATIE

HOOFDSPONSORS

ORGANISATIE

/redrockrallybrugge /redrockrally
DRANKEN UNION
TOT 17U
DAVID GALLE ANIMATIE 14U
CIRCUS WOESH - KINDERGRIME - GLITTERTATTOOS - JOETZ-CREAHOEK

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.