Activitats ELAIA 2021

Page 1

RESUM DE LES ACTIVITATS REALITZADES 2021 Aquest any hem organitzat activitats de diferents tipus: xerrades, tallers, presentacions, diades... Hem intentat introduir activitats noves que poguessin ajudar a les dones a mantenir el contacte entre nosaltres, adquirint un caire més cultural, obrint l’associació al món i apropant-lo al món rural. Amb totes aquestes activitats hem intentat mantenir l’Associació activa durant aquest temps incert. Algunes han resultat molt exitoses, altres molt interessants i altres sorprenents. També vam obrir-ne algunes a tothom, de manera que així hem donat a conèixer la nostra associació per tal d’incrementar noves sòcies.

Dia de la dona treballadora, 8 març: Exposició pels carrers de Dones Pioneres en la història recent. Bossa lectora Elaia : préstecs de llibres i sorteig final. Petit berenar individual. Venda de polseres, clauers... del Dia de la dona.

Sant Jordi: Impulsar guarniment de balcons. Venda de llibres, roses, punts de llibre, bosses i polseres de la Diada.

Dia de la mare: venda de plantes

Decoració Garrigues en flor

Centre Cívic

RESUM ACTIVITATS ELAIA 2021 |


Setmana cultural :

Renovar Ulls de deu penjats a l’arbre de la plaça.

Mostra d’artistes a les entrades: SoleràsArt

d

Taller de pintura, Mercadet d’artesans Presentació del llibre “Dues dones” de Montse Sanjuan

Xerrada:“Ajudes tècniques” Sergio Callizo

Presentació Tupperware

RESUM ACTIVITATS ELAIA 2021 |


Participació a les activitats proposades per la Federació de dones de Les Garrigues Jornada a La Granadella "AMB MIRADA DE DONA: CONSTRUINT UN PAÍS SENSE FER SOROLL"

Participació del Soleràs per part de dues sòcies a: - Llibre “Pa, crosta i molla” - Campanya de sensibilització sobre maltractaments

Venda d’agulles i clauers. Els guanys s’han enviat a l’illa de La Palma

TAST DE CULTURA a Castelldans - 7è concurs de relats breus en femení - Concurs de fotografía “Patrimoni i dona” Assistir a la presentació de l’Instit. Català de les Dones del llibre “Dones rurals, dones de Lleida”

ASSEMBLEA GENERAL ANUAL: Presentació de l’exposició “Ahir i avui: la violència mirem-la de cara” Sorteig de regals Actuació de Gòspel Cappont i berenar

RESUM ACTIVITATS ELAIA 2021 |


Altres activitats en curs: - Coordinació Taller de Zumba amb la gent jove - Actualitzar la pàgina de l’Elaia a la web de l’Ajuntament ACTIVITATS PENDENTS____________________________ - Continuar amb “La 2a. Bossa Lectora 21/22” (compra de llibres i sorteig final entre les lectores) - Taller de cuina amb “Thermomix”

-

Marató 2021

(12 desembre)

-

Posar el pessebre al Centre Cívic

NOVES PROPOSTES________________________________

- Tallers de cuina de Nadal, d’estiu

- Manualitats: pintar ventalls, tela ....

- Cinema un vegada al mes

- 2a. Mostra d’artistes a les entrades

- Mural commemoratiu 30 anys Associació ....................

RESUM ACTIVITATS ELAIA 2021 |


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.