Page 1

Espai Mandarina Ciència, Tecnologia, Audiovisuals i Disseny

TALLERS PER A NENS I NENES

TALLERS PER A ADULTS

Dilluns

Dilluns

EXPLORADORS! Tallers d’experiments per a nens i nenes de 5 a 8 anys. — De 17:15 a 18:15 h — Explorarem conceptes de biologia, geologia i disseny de forma creativa, activa i transdisciplinar. Promovem l’observació individual, la recerca per grups, la reflexió conjunta i la comunicació oberta.

EXPRESSA’T A LA XARXA! — De 19:30 a 21:00 h — Taller adreçat a totes aquelles persones interessades en difondre la seva pròpia feina a través de la xarxa. Aprendrem a instal·lar, utilitzar i editar les funcions bàsiques de Wordpress. Mitjançant aquesta plataforma crearem un magazín online, un book o un web corporatiu, segons els interessos dels participants. Taller en col·laboració amb Joana Moll.

INVENTORS! Tallers d’experiments per a nens i nenes de 9 a 12 anys. — De 18:30 a 19:30 h — Explorarem conceptes de física, química, matemàtiques i disseny de forma creativa, activa i transdisciplinar. Promovem l’observació individual, la recerca per grups, la reflexió conjunta i la comunicació oberta. Dimarts NENS DE CINE! Tallers de creacions audiovisuals per a nens i nenes de 5 a 10 anys. — De 17:15 a 18:15 h — Aprendrem a crear personatges, fer guions, dissenyar decorats i fer d’actors. Viurem tot un procés que culminarà amb la 1a mostra de cine mandarínic. Taller en col·laboració amb Mirall Màgic.

La inscripció a aquests tallers serà trimestral i tindrà un preu per trimestre de 120€. Dimarts DEL MÒBIL A YOUTUBE! FES UN DOCUMENTAL AMB EL TEU SMARTPHONE — De 19:00 a 21:00 h — En aquest taller aprendrem com treure el màxim partit als nostres smartphones a l’hora de crear vídeos que es converteixin en veritables documentals. Aprofundirem en els fonaments del llenguatge audiovisual i en el procés de realització d’un documental. El taller serà fonamentalment pràctic i es recomana la disponibilitat d’un smartphone (amb iOS o Android). Taller en col·laboració amb Albert Folk. La inscripció a aquests taller serà trimestral i tindrà un preu per trimestre de 150€.

Dimecres Dijous PETITS PROGRAMADORS! Taller adreçat a nens i nenes de 5 a 8 anys encuriosits per aprendre a construir els seus propis jocs per ordinador. — De 17:15 a 18:15 h — Aprendrem les eines bàsiques necessàries per a l’elaboració de senzills videojocs utilitzant l’entorn de programació Scratch. Taller en collaboració amb Joana Moll. GRANS PROGRAMADORS! Taller adreçat a nens i nenes de 9 a 12 anys encuriosits per aprendre a construir els seus propis jocs per ordinador utilitzant Scratch. — De 18:30 a 19:30 h — Treballarem de forma creativa i participativa, entendrem l’estructura de les eines digitals i esdevindrem agents actius. Taller en col·laboració amb Joana Moll. Del 14 de gener al 22 de març de 2013 Programació L’espai Mandarina s’omple de tallers La Mandarina de Newton és una entitat dedicada a la creació de cultures innovadores. Inspirats per la ciència, la tecnologia, el disseny i l’art, i enfocats en la barreja i la hibridació, busquem despertar l’aprenentatge col·lectiu, la creativitat i la co-creació. Els nostres tallers trimestrals estan dirigits a públic infantil, adult i gent gran. Comptem amb una àmplia experiència. Hem realitzat tallers i exposicions a CosmoCaixa Barcelona, a l’Arts Santa Mònica, al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, a l’escola Tàber i a la Festa de la Ciència. Forma part de la comunitat mandarina!

Dijous CONTES DIGITALS Tallers de creació de contes digitals per a nens i nenes de 5 a 10 anys. — De 17:15 a 18:15 h — Aprendrem a adaptar contes clàssic, a entendre la personalitat dels personatges i a inventar nous escenaris. Aquest material formarà part d’un llibre de contes per iPad. Taller en col·laboració amb la Tortuga Casiopea.

La inscripció a aquests tallers serà trimestral i tindrà un preu per trimestre de 110€/1 dia a la setmana i de 200€/2 dies a la setmana.

AUTOEDICIÓ — De 19:00 a 20:30 h — Tens una història per explicar? La teva vida és digne d’una novel·la? Vols que tothom conegui el poeta que portes dins? Si els manuscrits s’acumulen a la teva calaixera i no saps com accedir a al món editorial aquest és el teu taller. Taller en col·laboració amb la Tortuga Cassiopea. La inscripció a aquests tallers serà trimestral i tindrà un preu per trimestre de 120€.

TALLERS PER A GENT GRAN Dimarts GRANS FOTÒGRAFS DIGITALS — De 10:30 a 12:00 h — Taller adreçat a totes aquelles persones grans interessades en utilitzar les seves càmeres fotogràfiques digitals. Aprendrem tant aspectes tècnics, com artístics. És recomanable que els participants portin les seves càmeres. Taller en col·laboració amb Josep Marimon. La inscripció a aquests tallers serà trimestral i tindrà un preu per trimestre de 120€.

Inscripcions tallers T. 936 673 774 espai@lamandarinadenewton.com C/ Montseny 12, Barcelona www.lamandarinadenewton.com

Agenda tallers Espai Mandarina Primer Trimestre 2013  

L'agenda de tallers trimestrals que s'oferiran a l'Espai Mandarina de la Mandarina de Newton S.L., durant el primer trimestre del 2013.

Agenda tallers Espai Mandarina Primer Trimestre 2013  

L'agenda de tallers trimestrals que s'oferiran a l'Espai Mandarina de la Mandarina de Newton S.L., durant el primer trimestre del 2013.