Page 1

Ismerje meg megújult szolgáltatásainkat! Megújult arculat, változatlan minőség, megbízható szolgáltatások!

ÚJSÁG DESIGN AJÁNDÉK

MOZAIK ...több, mint gondolnád!

„Az egyetlen út a jó munkához az, ha szereted amit csinálsz.” - Steve Jobs -


HIRDETÉSI LEHETŐSÉG: Cégünk több, mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal és kreatív, hozzáértő szerkesztői csapattal áll rendelkezésére. Ingyenesen terjesztett újságunk minden hét szombatján megjelenik, Makón és vonzáskörzetében 18.000 háztartásba jut el. Árajánlatot kérhet telefonon, e-mailben vagy személyesen irodánkban (Makó, József Attila u. 4., a József Attila Gimnázium mellett).

MAKÓ ÉS KÖRZETE

APRÓHIRDETÉSI LEHETŐSÉG:

• Az apróhirdetések a rovatok szerinti csoportosításban jelennek meg a könnyebb áttekinthetőség érdekében. • Apróhirdetését kérheti színes kiemeléssel vagy bekarikázva, melynek díja plusz 50% alkalmanként. • Az apróhirdetés feladásában, a szöveg megfogalmazásában kollégáink segítenek. • Többszöri megjelenésre is van lehetőség. • 3+1: 3 alkalom után jár egy negyedik, ingyenes megjelenés.

KERETES HIRDETÉSI LEHETŐSÉG: • A keretes hirdetések, amelyekben aktuális akciók, akcióidővel feltüntetve (kötelező), a cég általános információi, elérhetőségei, logója, képek az üzletről, termékekről, munkákról. • A keretes hirdetések az újság bármelyik oldalán megjelenhetnek, amennyiben címoldali megjelenést kér, úgy 20% felárat kell fizetni. • Hirdetését kérheti hátoldalra, itt nem számítunk felárat. • Címoldali vagy hátoldali megjelenés esetén 2-3 héttel a megjelenés előtt szükséges lefoglalni a felületet. • Több alkalmas megjelenés esetén (minimum 2 alkalom) 30%, 45%, vagy akár 50% kedvezményt is tudunk adni. • Egyedi árainkról érdeklődjön személyesen irodánkban.

t F 5 6 zó /s

Kedvelt méretek:

Alap árak:

1/30 (38 mm x 43 mm)

3.500 Ft

1/15 (79 mm x 43 mm)

8.890 Ft

1/10 (79 mm x 66 mm)

13.335 Ft

1/8 (99,5 mm x 66 mm)

15.875 Ft

1/6 (99 mm x 89 mm)

20.320 Ft

1/4 (99,5 mm x 135 mm)

30.365 Ft

1/3 (202 mm x 89 mm)

40.640 Ft

1/2 (202 mm x 135 mm)

59.055 Ft

1 (202 mm x 273 mm)

118.110 Ft


GYÁSZHÍREK, MEGEMLÉKEZÉSEK, KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁSOK FELADÁSA: „Tudjuk, hogy nem jöhet, mégis egyre várjuk. Enyhíteni hiányát, ha álmunkban látjuk. Az ész megérti, de a szív soha, hogy egyszer majd mi is elmegyünk, ahol Ő van, oda. Az élet múlik, de akit szeretünk, arra életünk végig könnyes szemmel emlékezünk.”

Fotó helye!

Amennyiben hozzátartozója elhunyt, és ezt szeretné tudatni azokkal, akik ismerték és szerették, illetve köszönetet mondana azoknak, akik utolsó útjára kísérték, vagy megemlékezne szerettéről, akit elveszített, akkor jöjjön be hozzánk és kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Az ár tartalmazza a szerkesztési díjat és a megjelenést. Választható lehetőségek: sarokdíszítés, idézet, virág (csokor, szál), fotó, választó dísz, kiemelés (név), virágfajta, virágszín

Áraink:

Kö szö netü nket fejezzü k ki mindazoknak akik szerettü nk

MINTA JÁNOSNÉ Minta Katalin temeté sé n jelen voltak é s gyá szunkban osztoztak. Kü lö n kö szö net á poló nő jé nek é s a belgyó gyá szat orvosainak, á poló inak odaadó munká juké rt. Gyá szoló csalá d

1/30 (38x43 mm)

2.285 Ft (1.800 Ft+Áfa)

1/15 (79x43 mm)

4.635 Ft (3.650 Ft+Áfa)

1/10 (79x66 mm)

6.985 Ft (5.500 Ft+Áfa)

2/15 (79x89 mm)

8.700 Ft (8.700 Ft+Áfa)

1/5 (79x135 mm)

12.320 Ft (9.700 Ft+Áfa)

KÖSZÖNTŐK FELADÁSA: Rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek születésnapra, névnapja, házasságkötésre, házassági évfordulóra a tökéletes meglepetés, hiszen 18.000 példányban jelenik meg a köszöntés, gratuláció. Amennyiben újságunkat választja, hogy meglepje szeretteit, úgy irodánban ajándéktárgyat is készíthet, kérje kollégáink segítségét! Lehetőségek: háttér választás, idézet, virág (csokor, szál), fotó, vicces figura, kiemelés (név), virágfajta, virágszín Árainkat és mérettáblázatunkat megtalálja a felső mezőben.

MINTA ATTILA ÉS MINTA MÁRIA

5. házassági évfordulójuk alkalmából hosszú életet, jó egészséget és sok boldogságot kíván a család apraja nagyja


DESIGN

MOZAIK

Hagyományos helyett exkluzív megjelenést szeretne?

Mi megtervezzük és elkészítjük Önnek!

ARCULATTERVEZÉS:

Cégünk vállalja egyedi arculat tervezését, akár hozott ötletek alapján is. Az arculattervezés tartalmazza opcionálisan a logótervezést, cégtábla készítését, névjegykártyák megszerkesztését és nyomtatását, katalógusok, prospektusok, szóróanyagok elkészítését, egyéb grafikus anyagok előállítását, igény szerint. Tervezéseink, a teljesség igénye nélkül: MLZ Global Kft., Pixfull, Balla Zöldenergia Kft., Makói Általános Iskola, FS Agro, Makó KC, Beavers Baseball, Szent Gellért Borház, Park-Lak, Makó VTV, Hagymafesztivál 2016, Angolcsomag, Melange

NÉVJEGYKÁRTYÁK: fekete-fehér vagy színes, egyoldalas vagy kétoldalas névjegykártyák készítését vállaljuk, 300 grammos lapra, egyedi kérés alapján akár fényes vagy matt laminálással is. Ívenként tudjuk nyomtatni, egy ívre 30 db névjegykártya fér, tehát nyomtatni úgy tudunk, hogy 30-60-90-120 db-ot, stb.

REKLÁMANYAGOK:

Vállaljuk katalógusok, brosúrák, szórólapok készítését egyedi igény szerint. Katalógusok, brosúrák: A/4-es, A/5-ös méretű, tűzött, spirálozott, hajtott kiadványok, színes nyomattal, akár laminált borítóval. Saját elképzelését is megvalósítjuk. Szórólapok: A/6 mérettől A/4-es méretig, egyoldalas, kétoldalas kivitelben, fekete-fehér vagy színes nyomattal készítünk szórólapokat, akár több ezer darabig is.

ESKÜVŐK:

Rendeljék meg nálunk életük nagy napjára különleges, az Önök ízlését tükröző meghívókat, ültetőkártyákat, menülapokat, készíthessék nálunk egyedi ajándékaikat a meghívottak részére. Bízzák ránk, hogy terhet vehessünk le a vállukról a szervezési feladatokban.

ÉTLAP, ITALLAP: Fontos, hogy étlapja és itallapja látványos, egyedi és minőségi legyen, hiszen ez is egy olyan eszköz, ami alapján a vendégek megjegyezhetik és visszatérésre ösztönözheti őket. Ön biztosítja a tartalmat, mi mindezt esztétikusan megjelenítjük papíralapon.


ABLAKDEKOR:

DESIGN

MOZAIK

A homokfúvott hatású, más néven tejopál ablakmatricával dekorálhatunk ablakot, illetve üveg ajtót. Ennek a fóliának az a tulajdonsága, hogy nagyon sok fényt átereszt, de maga a homokfúvott fólia nem lesz átlátszó. Így kimondottan alkalmas pl. fürdőszobákban, hálószobákban vagy akár irodai közegekben is tárgyalók intimitásának megtartására. A fényáteresztő fólia valójában a felületi perforációnak köszönhetően engedi át a fényt, de a külső, nyomtatott felület szinte teljes mértékben olvasható és jól látható felületet biztosít. A teli fólia egyedi mintával ellátott nyomtatott matrica, amely a leglátványosabb felületet adja. A vágott fólia, amelyet elsősorban színes feliratok elkészítésekor használunk kültéri öntapadó matricából készül. Ennek az az előnye, hogy a szöveg körüli kirakatüveg átlátszó marad a matrica pedig figyelemfelkeltővé válik. Minden matricánk UV álló, vízálló, bírja az időjárás viszontagságait.

PONYVA, ROLL-UP: A nyomtatott ponyva a nagyméretű reklámhordozók népszerű és könnyen felszerelhető-eltávolítható fajtája. A jobb tartósság érdekében a széleket varrjuk, ringlizzük. A roll-up szerkezetek manapság a legkedveltebb és legnépszerűbb rekláminstallációs eszközök, mivel szállításuk egyszerű, felállításuk pedig nem igényel szakértelmet.

CÉGTÁBLA, MEGÁLLÍTÓ TÁBLA:

A cégtáblát kért méretre vágott fém vagy műanyag alapra nyomtatott, vagy vágott matricával készítjük az Ön elképzelései alapján. A megállító tábla az egyik legjobb választás, hogy a vásárlókat az üzletébe irányítsa és megsokszorozza forgalmát! Könnyen összecsukható, tárolható, kültéren és beltéren egyaránt használható.

PLAKÁT, TAPÉTA: A plakátnyomtatás az üzleti és a magánéletben is teret hódít. Kis súlyuk miatt könnyen ragaszthatóak kirakatüvegre, falra és cseréjük is egyszerű. A plakátok szerepe jelentős, hiszen egy-egy jól megtervezett, ötletes plakátterv hosszú ideig megmarad az emberek fejében, és nagyban befolyásolja, meghatározza a témával kapcsolatos véleményeket is. A nyomtatott tapétára az Ön által választott kép kerül, amellyel egyedivé varázsolhatja otthonát. Mivel a tekercs szélessége 135 cm, ezért a nagyobb falfelületeket egymás mellé illesztett tapétacsíkokkal lehet dekorálni.

FÉNYMÁSOLÁS, NYOMTATÁS: Kiváló minőségű nyomdai eszközökkel állunk rendelkezésére annak érdekében, hogy mindig kimagasló színvonalú nyomtatási és fénymásolási szolgáltatást nyújthassunk, legyen szó színes, vagy fekete fehér nyomtatásról, melyet többféle papírra, többféle méretben igényelhet.


www.pixfull.hu rendeles@pixfull.hu 06-30/294-7811 6900 Makó, József Attila u. 4. (Makói Mozaik irodájában)

SZEMÉLYRE SZÓLÓ EGYEDI AJÁNDÉKOK!

Fotónyomtatás azonnal A/4-es méretig, nagyméretű fotónyomtatás, akár 100 cm-ig, vászonkép nyomtatás, igazolványkép készítés, képkeretek.

FOTÓNYOMTATÁS KÜLÖNBÖZŐ MÉRETEKBEN Fotónyomtatásunk gyors, az elkészült képeink tartósak. Akár 100x100 cm-es méretig.

MÁR: 60 Ft/db-tól

EGYEDI NYOMTATOTT VÁSZONKÉP

Egyedi nyomtatással, merev fa vakrámára feszített vászonkép, kiváló fali dekoráció.

MÁR: 3100 Ft/db-tól

EGYEDI SZUBLIMÁCIÓS PÁRNA

Egyedi szublimációs nyomtatással, szilikonizált golyó béléssel, szatén és plüss huzattal.

MÁR: 3550 Ft/db-tól

EGYEDI PÓLÓK, MEZEK

Egyedi feliratok, elképzelések, akár raktáron lévő pólókra is. Vágott betűvel, nyomtatással, nagyobb mennyiségben is.

MÁR: 1700 FT/DB-TÓL

EGYEDI NYOMTATOTT BÖGRE Egyedi elképzelés alapján, nyomtatott személyes, és ötletes ajándék.

MÁR: 1600 Ft/db

További egyedi ajándékötleteink:

falióra (műanyag, fa, több színben), műanyag kulcstartók, fém kulcstartó, egérpad (téglalap, kör, szívalakú), puzzle (A/4-es, szívalakú, A/5-ös mágneses), konyhai kötény (A/4-es, A/3-as nyomattal), egyedi pólós plüssállatok, műanyag hűtőmágnes (négyzet alakú 5,8x5,8 cm, téglalap alakú 10x5 cm), fényképes lapmágnes (5x7 cm, 10x7 cm, 10x15 cm), mágneses poháralátét (10 cm), egyedi bor- és pálinkacímke, nyomtatott üvegóra, egyedi telefontokok (népszerű márka) egyedi rendszámok (esküvői, autó, motor), egyedi közlekedési tábla, egyedi naptárak (részletes tájékoztatás a PIXFULL facebook oldalán), fém és fa felületek gravírozása. Áraink forintban értetendők és az ÁFA-át is tartalmazzák!


RÓLUNK EGY KIS TÖRTÉNELEM: A Makói Mozaik 2006-ban indult családi vállalkozásként. A kezdetben két fős csapat már az elejétől foglalkozott dekorációk készítésével is a hirdetőújság mellett. Az évek során a piacuk, és a létszám is egyre bővült. A lelkes, motivált dolgozók többéves, lelkiismeretes munkája eredményeként mára már számtalan cég fekteti a bizalmát a Mozaikba. A Makói Mozaik 2013 nyarán együttműködést kötött a makói Szuperinfóval. Egyrészt a költséghatékonyság érdekében, másrészt pedig azért, hogy a két cég egymást kölcsönösen támogatva nyújtson egységes, megbízható, színvonalas hirdetési felületet ügyfeleik részére. „...több, mint gondolná" Mint ahogy a szlogen is mondja, a Mozaik nem csupán a hirdetőújságot jelenti. Cégünk dekorációval, egyedi ajándéktárgyak készítésével, és fotónyomtatással is foglalkozik. Ismerje meg ön is a Mozaik új arculatát!

MEGÚJULTUNK 2017-TŐL: CSOPORTOSULÁS:

MOZAIK ...több, mint gondolnád!

ÚJSÁG: MAKÓ ÉS KÖRZETE

DESIGN, DEKOR TERMÉKEK:

AJÁNDÉK:

DESIGN

MOZAIK

AKIK MÁR BÍZNAK BENNÜNK: (teljesség igénye nélkül) Állateledelboltok, Autós Csárda, autósiskolák, Bakos Optika, Bálint Optika, Bar-Zak Kft., Benks, Borvilág, bútorboltok, Continental, cukrászdák, Csillagösvény, Telenor, Duocor Bt., Edo benzinkutak, egészségügyi vállalkozások, elektronikai üzletek, éttermek és konyhák, Fehér Tulipán Gyógyszertár, Festéksziget, Gabonakutató, Telekom, Galla Kereskedőház Zrt., Givaudan, Grand Hotel Glorius, Gyöngy Optika, Hagymaház, Hagymatikum, Házadlesz.hu, Hovefa, Invitel, Jan-Ker Kft., Kalkulus Consulting Kft., Kelemen-ház, Kígyó Gyógyszertár, Kiss és Fia 2000 Kft., kistérségi önkormányzatok, Korona Cipő, Korzó Gyógyszertár, könyvelőirodák, Loft Café, Makó és kistérségi iskolák, Makó Város Önkormányzata, Makói Kalandpart, Makói Kommunális Kft., Makói Városi Könyvtár, Makói Városi Múzeum, Máltai Szeretetszolgálat makói csoportja, Mediterrán Tüzép, Megamix, OTP, Ofotért, pékségek, Puszta Solar, Rió rendezvényszerviz, ruházati szaküzletek, számítástechnikai üzletek, Szent Gellért Borház, Szerapiszmed, szoláriumok, Téglagyár, temetkezési vállalkozások, Újvárosi Százas, Váll-Ker Kft., véradó állomás, villamossági szaküzletek, Vodafone, Zombor Petrol... és még sokan mások.


ÖNÖKÉRT DOLGOZUNK: VERNYIK TIBOR

PETRIK TIBOR

VERNYIKNÉ BALLA ANETT

KROBOTH ROLAND

A kis családunk vezetője, ha a hirdetések beírásáról, számlaírásról, vagy bármilyen papírmunkról is van szó, ő a tökéletes ember aki megoldja a problémát.

Roland néma árnyként készíti mindenki egyedi elképzelését. Bármit kérhetünk tőlé, ő megcsinálja, akár „egy óra alatt” is! A Szuperinfó ifjú titánja. Még mindig vannak rejtett képességei!

KÖLES LÁSZLÓ

BÜRGÉS JÓZSEFNÉ

DINYÉS ÁGNES

BORKA BARNABÁS

TAKÁCS ATTILA

JÁRTASSNÉ JUHÁSZ KITTI

A Makói Mozaik vezetője, a gépek szakavatott szakértője, ha valami elromlik csak melléáll, és csoda történik. „Nem baj, megoldjuk!”

Sith Laci a sötét erő segítségével, izgalmas és rutinos megoldásokat kínál ügyfeleinek. Ő a szublimáció császára, a legnagyobb betűguru.

Ági fontos szerepet tölt be a frontvonalon. A hátsó szakasz problémáit mindig megoldja, és ha kell, javítja. Papírmunkában verhetetlen, és senkit és semmit sem felejt el.

Taky a Szuperinfó grafikai nagymestere, a pólótervezés igazi királya. Grafikai munkákban igazi űrbéli tudással rendelkezik. Angol viccherceg!

TAKÁCS ANIKÓ

Anikó pár hónap alatt rutinossá vált, segíti mindannyiunk munkáját, igyekszik mindig egy nappal előrébb lenni. Ha csak rajta múlna, mindenki tegnapra megkapná a megrendelését.

VERNYIK LILLA

Igazi nyelvtanguru, igyekszik mindenki után a legapróbb nyelvi pontatlanságot is feltakarítani. De akár a pince birodalmában is kiváló segítség minden kollégának.

Makói Mozaik Kft. 6900 Makó, József Attila u. 4. E-mail: mm@makoimozaik.hu Mobil: 06-30/294-7811 Tel./fax: 06-62/264-514 www.makoimozaik.hu

Tibike a frontvonal hátsó védője. A pixfull szolgálatába állása óta elkészítette weboldalunkat, töretlenül nyomtatja a fényképeket, és ha kell, felmászik a tetőre is az ügyfélért! Ha valamiről nem tud, őrületbe kerül.

Magdi bármit rásüt bármire, a lehető legnagyobb vonalzó szerinti pontossággal. Igyekszik a fenti bajnokok minden őrültségét kivitelezni, a legjobb tudása, és tapasztalata alapján. Nagynyomású sütőlappal a kezében veszélyes!

Vikingharcosként húzza az igát, aki majdnem minden levelet megtalál, és megválaszol. Mindenre van ötlete, még ha őrültség is, azért is elmondja. Keresi a friss és új lehetőségeket.

Tybald kutyus anyja, aki lelkes tagjává vált csapatunknak. Minden napról megemlékezni, még ha egyszerre 5-6 dolgot is csinál a fejében. Frappáns megjegyzésért hozzá fordulj. A pincebirodalom X+1 napos hercegnője!

CSIKOTA IMRE

A pincebirodalom koronázatlan királya. Mindenre megoldást találnak a főnökkel együtt, mindenki nagy örömére. Ha valamilyen szerszám kell, a kocsijában megtaláljuk. „Istenkártya” birtokos! A Mozaik Team versenypilótája.

CSALÁR ZSUZSANNA

Újdonsült kismamánk hatalamas kreativitással van megáldva. Most kisfia lett az új kihívás az életében, de már nagyon várjuk, hogy visszatérjen közénk, és egy kicsit minket is megneveljen.

Mozaik külön kiadvány 8old verzió  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you