Page 1

Joulu

keskellä kaupunkia

Joulupukki vierailee Plazassa Voit tavata Joulupukin lauantaisin 17.12. saakka klo 11-15 kauppakeskus Plazassa

Kirjoita Joulupukille

Nyt on taas aika kirjoittaa Joulupukille. Pukki vastaa kaikille 11.12. mennessä kirjoittaneille.

Joulumyyjäiset

Plazan perinteiset joulumyyjäiset ovat jälleen sunnuntaina 11.12. ja 18.12. klo 12-18 2. kerroksessa.

Jouluisia säveliä

Lauantaina 3.12. klo 12 ja 13, 2. krs

Palvelemme joka sunnuntai Jouluun asti klo 12-18

Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8, Salo www.kauppakeskusplaza.fi facebook.com/kauppakeskusplaza


2 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 7 • 1.12.2016

Yksi joulun hyvä teko -

Tee hankintasi Salossa!

Viisas ostaa Salosta, Joulu löytyy Salosta, näitä sloganeita olemme nähneet viime vuosina eri medioissa. Olen edelleen noiden mainoslauseiden takana ja aion itsekin hankkia myös tänä jouluna omat ostokseni Salosta. Haluathan sinäkin olla mukana vahvistamassa ja säilyttämässä palvelutarjontaa täällä omassa Salossamme? Saamme tänne myös uutta tarjontaa tulevaisuudessa, kun nykyiset kauppiaat voivat hyvin. Se vaatii meidän kaikkien panostusta, Sinunkin.

LAUANTAINA 10.12. klo 9-15 ANNA JOULUKSI LAHJAKORTTI

Saat itsellesi yllätyslahjan ja 25% alennuskupongin! Kaikki kävijät saavat osallistua arvontaan! Palkintoina Sothys trendihoito (1 kpl) * kasvojen ja dekolteen hierontaa (2 kpl) * 25€ lahjakortti (3 kpl) * 20€ lahjakortti (4 kpl)

Helppoa ja vaivatonta, keskellä Saloa

Erä Sothys meikkejä -40% ja kaikki normaalihintaiset tuotteet -20%

Hyvää mieltä lisää ehkä myös helppous; Plazaan on helppo tulla omalla autolla tai kävellen, jopa junalla tai linja-autolla – Plaza on keskellä Saloa. Paikoitustiloja on runsaasti ja paikoitus on ilmaista asiakkaillemme kolmen tunnin ajan. Suurin osa pysäköintipaikoista on katettuja, joten pahimmallakin kelillä autoilevat asiakkaamme pääsevät tänne kuivin jaloin.

Viihtyisästi ostoksilla – joulun tunnelmaa kauppakeskuksessa Oletko jo nähnyt Plazan upeat joulusomistukset? Kauppakeskus antaa rakennuksen ulkopuolelle valoa ja iloa pimeimpään vuodenaikaamme upealla jouluvalaistuksella talomme julkisivuissa. Ja sisällä on nuo ihanat rustiikkiset tontut ja porot – ihan täällä Salossa valmistettuja, käsityönä Mainosetin Annen ja Kaisan osaavissa käsissä ommeltuja. Kannattaa tulla ihastelemaan, olen näistä oikeasti ylpeä. Tule ja nauti joulun tunnelmasta, tee ostoksesi helposti ja vaivattomasti täällä lähellä, Plazassa.

E EEl

Elégance

TARJOLLA GLÖGIÄ, PIPAREITA SEKÄ JOULUKAKKUA. TERVETULOA! Lue lisää www.elegance.fi Kauneushoitola

Kaikki löytyy Plazasta – ja joulun alla vielä enemmän Plazassa on yli 50 erilaista liikettä ja palvelua saman katon alla. Olipa lahjan saajalla toive kovasta tai pehmeästä paketista, kaikki löytyy Plazasta – liikkeemme suorastaan pursuavat lahjaideoita. Plazan tarjonta on monipuolistunut kuluneen vuoden aikana useilla uusilla liikkeillä sitten viime joulun. Viimeisimpänä vasta avattu Sinooperi-kauppa Plazan toisessa kerroksessa. Lisäksi joulun pop up -kaupat, Saaga Nordic ja Finlayson parantavat valikoimaa. On mistä valita.

AVOIMET OVET

Plazan Joulunavauksessa nähtiin upea ilotulitus.

égance Kauneushoitola

Kauneushoitola Elégance Plaza, 3. kerros puh. 0400 478 174 www.elegance.fi

Anna lahja, jonka voi käyttää hyvään oloon ja hemmotteluun. Osta lahjakortti verkkokaupasta Joulunavauksen tähtivieras oli tietysti itse Joulupukki.

www.esthetic.fi

Saat sen postitse ilman postikuluja tai sähköpostiin tulostettavaksi

Plazan Joulun avasi ja jouluvalot sytytti Annika Viitanen ja kaupunginvaltuuston ihana kuoro.

Oikein ihanaa ja tunnelmallista joulun aikaa!

Kauppakeskusjohtaja Anni Rasilainen Kauppakeskus Plazan 3. krs, puh. 045 125 0725 ma-pe 9-17 | www.esthetic.fi

Plazan joulusomistuksessa komeilee tänä vuonna sympaattiset porot ja tontut.

S-market : ma-pe 7-21, la 7-18, su 12-18 Erikoisliikkeet : ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-18

Kauppakeskus Plazan ilmoitusliite 1.12.2016 Julkaisija Salon Kauppakeskus Plazan Yrittäjäyhdistys ry, Vilhonkatu 8, 24100 Salo www.kauppakeskusplaza.fi facebook.com/kauppakeskusplaza Päätoimittaja Kauppakeskusjohtaja Anni Rasilainen Jakelu Salon Seudun Sanomien liitteenä, kauppakeskus Plazassa sekä lähiseudun ABC-liikennemyymälöissä. Voit lukea lehden myös verkossa: www.kauppakeskusplaza.fi

Katso liikekohtaiset palveluajat netistä.

Painopaikka Salon Lehtitehdas

Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8, Salo www.kauppakeskusplaza.fi facebook.com/kauppakeskusplaza

Toimituksellinen aineisto, ulkoasu ja taitto Mainoset, www.mainoset.fi Jaakko Uotila, puh. 040 5226 874 Minna Lahti, puh. 044 7423 336

Plazan suloiset porot ja tontut ovat syntyneet Mainosetin Annen ja Kaisan taitavissa käsissä - puhtaasti käsityönä!


Kauppakeskus Plaza • 3

Ilmoitusliite 7 • 1.12.2016

Jouluisia

Säveliä

Salon lukion Musiikkilinja I

Lauantaina 3.12. klo 12 ja 13 Plazan 2. krs Ensimmäisen vuoden musiikkilinjan lauluryhmä johdattelee jouluisiin tunnelmiin perinteisiä ja uusia joululauluja esittäen.

Joulukalenteri Plazan joulukalenteripalkinto arvotaan jokaisena aukiolopäivänä 1.12. alkaen ja jokaisesta luukusta voit voittaa tuotepalkinnon tai lahjakortin kalenteriluukun osoittamasta liikkeestä. Kalenterin löydät Antonion sillalta toisesta kerroksesta. Luettelo voittajista on esillä kalenterin luona olevan kilpailulaatikon yhteydessä.

Joulu kalen t 1

2

8

3

4

5

eri

6

7

9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 24

19 20 21 22 23

Joulupukki vierailee Plazassa

Voit tavata Joulupukin lauantaisin 17.12. saakka klo 11-15 kauppakeskus Plazassa. Tule kertomaan lahjatoiveesi ja rupattelemaan hetki Joulupukin kanssa.

Kirjoita Joulupukille Nyt on taas aika kirjoittaa Joulupukille. Pukki vastaa kaikille 11.12. mennessä kirjoittaneille. Pukin paluuposti on noudettavissa Plazasta 17.-18.12.


4 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 7 • 1.12.2016

Plazan Sinooperissa asiakkaita palvelee aurinkoinen ja osaava henkilökunta. Eerika (vas.), Miia ja Saara (oik.) toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan Sinooperiin. TEKSTI MIIA JÄRVI, SINOOPERI JA MAINOSET KUVAT MAINOSET

Sinooperi saapui Plazaan!

Sinooperi avasi ovensa Plazan uuden puolen ensimmäisessä kerroksessa muutama viikko sitten salolaisten askartelijoiden iloksi. Sinooperi on yli 30 vuotta vanha kotimainen alan johtava brändi. Myymäläpäällikkö Miia Järvi kertoo, että Sinooperi on saanut Plazassa sydämellisen vastaanoton. Sinooperi on tietysti askartelijan unelmakauppa, mutta myymälästä löydät myös esimerkiksi toimistotarvikkeita, taiteilijatarvikkeita ja lasten kattaustuotteita. Sinooperi-ketjun toimitusjohtaja Jarkko Kaalikoski kertoo, että myymälöitä on jo 11 ympäri Suomen ja ketju työllistää yli 50 henkilöä. Sinooperi toimii yhteistyössä Euroopan johtavan alan toimijan Panduron kanssa, jonka laadukkaita tuotteita onkin hyvä valikoima. - Sinooperi, tuo punaisen värisävy on antanut nimensä maan tunnetuimmalle askartelubrändille, jonka vähittäiskaupan juuret ovat vuodessa 1980 ja pienessä paperikaupassa Helsingin Museokadulla. Pikkuisen puodin valikoima kasvoi, askartelutuotteita tuli paljon lisää ja uusia kauppoja syntyi, Jarkko Kaalikoski kertoo ketjun historiasta. -Yli 30 vuoden taival on sisältänyt myötä- ja vastamäkiä, mutta aina vaan nimi Sinooperi on merkinnyt laatua ja osaamista askartelun alalla. Sitä perintöä Sinooperin henkilökunta on halunnut vaalia kaikkien menneiden vuosien ajan ja sen varaan me haluamme Sinooperin tulevaisuuden rakentaa, Kaalikoski kuvaa. Miia, Saara ja Eerika nauttivat työstään Sinooperissa palvelu ja alan osaaminen ovat hyvin tärkeässä roolissa. Asiakkaalle henkilökunnan monipuolinen osaaminen ja ammattitaito ovat tärkeitä. Plazan Sinooperissa asiakkaita palveleekin hyvin ammattitaitoinen ja aurinkoinen henkilökunta. Plazan Sinooperin myymäläpäällikkönä toimii 37-vuotias Salosta kotoisin oleva Miia Järvi. Iltaisin Miiaa odottelee kotona 4-vuotiaan pojan lisäksi muu perhe ja koira. - Koulutukseltani olen markkinointimerkonomi. Vuodesta 2000 asti olen työskennellyt kaupan alalla. Olenkin myynyt lähes kaikkea ongenkoukkujen ja puutarhamullan väliltä, Miia nauraa. - Työurani olen aloittanut isäni hyvässä opissa, hänen kaupassaan Salon Urheilutarvike Oy:ssa, kalastuksen ja veneilyn erikoisliikkeessä. Tämän jälkeen työskentelin rautakaupan piha- ja puutarha-osastolla sekä työväline-

ja pienrauta-osastolla. Äitiysloman jälkeen hoitovapaalla ollessani aloitin työt erään vaatemerkin edustajana. Tätä työtä teen edelleen nykyisen päätyöni ohella. Miia kertoo työnsä olevan suurelta osin asiakaspalvelua, mutta siihen kuuluu luonnollisesti myös hallinnollisia hommia. - Saan työskennellä iloisten naisten ja kauniiden askartelutarvikkeiden sekä mukavien asiakkaiden kanssa. Mikä siis sen ihanampaa! Vanha sanonta kuuluu: kun työ on ilo, elämä on nautinto. Allekirjoitan tämän. Miian lisäksi Sinooperissa työskentelee Saara ja Eerika. - Tehokas Saara on syntyisin Salosta. Koulutukseltaan Saara on ylioppilas, puutarhuri, pukuompelija, sekä sisustustekstiilialan artesaani, Miia kertoo ja toteaa hymyillen, että koskaan ei kai voi oppia liikaa. Saaran työhistoriaan kuuluu monenlaista asiakaspalvelua aina vähittäiskaupasta kukkakauppaan. - Pirtsakka Eerika on kotoisin Vaskiolta. Eerika on vastavalmistunut SSKKY:n visualisti. Työuransa alussa oleva Eerika on jo ehtinyt kaupan alalla työssäoppimaan Halikon Design Hillissä sekä Plazan Bik Bokissa, Miia tietää. Sinooperi on askartelijan ykköspaikka Sinooperista löytyy laaja skaala tuotteita, muun muassa toimistotarvikkeita, taiteilijatarvikkeita ja lasten kattaustuotteita. Pääpaino Sinooperilla on askartelutarvikkeissa, joita löytyy sekä lasten että aikuisten makuun. - Asiakkaamme ovat luovia ja persoonallisia ihmisiä, jotka nauttivat käsillä tekemisestä ja kaikesta kauniista. Meiltä löytyy kauniita asioita myös muillekin kuin askartelun aktiiviharrastajille. Sinooperin asiakkaita löytyy kaikista ikäryhmistä, Miia kuvailee asiakkaita. Sinooperi on otettu Plazassa vastaan sydämellisesti niin asiakkaiden kuin plazalaisten puolesta. - Päivittäin saamme kiitosta, ja kuulemma tarvetta juuri Sinooperille on ollut. Olemme erittäin iloisia saamastamme positiivisesta palautteesta!

Himmelipillit ovat kauden hittituote

Sinooperi on taatusti myös joulua rakastavan ihmisen unelmakauppa! Jouluaskarteluihin Sinooperista luonnollisesti löytyy kaikki tarvikkeet joulukorttien tekemiseen. - Meillä on myös itse tehdyistä korteista paljon malleja, joista saa hyviä ideoita. Kaikkia joulukortteja ei toki tarvitse itse askarrella: meillä on laaja valikoima myös valmiita joulukortteja. Korttipohjat kuitenkin liikkuvat hyvin, josta voimmekin päätellä, että ihmiset askartelevat mielellään persoonallisia joulukortteja itse. Sinooperista löytyy myös paljon muuta jouluun liittyvää aina lahjojen paketoinnista joulukalenterin rakentamiseen ja joulukoristeiden askarteluun. - Löydät meiltä kauniit lahjapussit sekä lahjapaperit ja -narut. Joulukalenterien tekoon meiltä löytyy myös monia mahdollisuuksia. Tarvikkeistamme voit loihtia itse upeita perinteisiä tai hieman modernempeja joulukoristeita, kuten esimerkiksi kransseja, kuusenkoristeita ja himmeleitä. Miian mukaan yksi kauden hittituotteista on himmelipillit. - Himmelit ovat viime vuosina nousseet taas suosioon ja perinteisten olkipillien lisäksi meiltä löytyy myös muovisia pillejä mustana ja valkoisena. Modernit himmelit voi koristeilla vaikkapa ”timanteilla”. Sinooperista löytyy toki paljon muutakin mielenkiintoista. - Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme, Miia, Eerika ja Saara toivottavat kuorossa. Kipin kapin siis Sinooperiin!


Kauppakeskus Plaza • 5

Ilmoitusliite 7 • 1.12.2016

KUUTA TORSTAINA 1. JOULU

2016

LÄÄKÄRI LAPSELLE Mehiläinen Salo asiantuntijat lapsesi apuna: lastenlääkärit korva- ja iholääkärit lasten allergologit lasten kirurgi lasten neurologi lasten endokrinologi ravitsemusterapeutti

Klo 8-10 Kaikkki tuotteet

Varaa aika mehilainen.fi tai 010 414 00.

Klo10 Kaikkki tuotteet

-40% -30% Norm. hinnoista

Norm. hinnoista

Salo, Vilhonkatu 8 | mehilainen.fi Soitto kiinteän verkon liittymästä sekä matkaviestinverkon liittymästä maksaa 0,0835 €/puh. + 0,1669 €/min.

Kauppakeskus Plaza 2. krs, ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-18

.. .. .. askartelun ykkospaikka!sinooperi, kauppakeskus plaza (h&m vastapaata)

isot kiitokset kaikille loistavasta vastaanotosta! jouluiset kirjekuoret c6

Upeat joulukortit

KULTA- JA HOPEATUSSIT

10 kpl/pkt

2 PKT

5,(norm. 2,90/kpl)

iso liimapuikko 21 g 2 kpl

3,(norm. 1,95/kpl)

10 KPL

3,.. .. aariviivatarrat

2 KPL

5,(norm. 2,95/kpl)

korttipohjat

.. .. talla kupongilla to 1.12. - ma 5.12.

TOISESTA tuotteesta

A6 25 kpl / pkt

5 KPL

5,(norm. 1,40/kpl)

SINOOPERI SALO

Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8, Salo Ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-16

3 PKT

5,-

Kahden norm.hintaisen tuotteen ostajalle toisesta tuotteesta -50%. Alennus halvemmasta tuotteesta Salon Sinooperissa. Yksi etu /kuponki / asiakas

(norm. 2,90/pkt)

SINOOPERI SALO Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8, Salo Ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-16


6 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 7 • 1.12.2016

TEKSTI JA KUVAT KAUPPAKESKUS PLAZA

SUOMI 100 VUOTTA, PLAZA 25 VUOTTA Juhlien kunniaksi Kauppakeskus Plaza uudistuu Rouva Plaza kauneusleikkaukseen! Joulun jälkeenkin on elämää. Kauppakeskus Plaza viettää ensi vuonna jo 25-vuotissynttäreitään, ja isänmaamme Suomi täyttää 100 vuotta. Molempia juhlitaan Plazassa syksyllä. Sitä ennen Plaza elää uudistumisen aikaa. Menneet reilut 20 vuotta ovat jättäneet jälkensä kauppakeskus Plazaan. Vuosien saatossa on korjattu, on rakennettu uutta ja vanhaa uudistettu jatkuvasti tarpeen mukaan. Nyt kuitenkin on Plazan vanhan puolen kokonaisvaltainen uudistus paikallaan. Rouva Plaza saa pienten kasvojen kohotusten sijaan ihan kokonaisvaltaisen kauneusleikkauksen. Asiakkaan silmin tiedossa on siis vaikuttava uudistus. Uudistustoimet näkyvät eniten Plazan pääaulassa Uudistustoimet alkavat keväällä ja jatkuvat aina syyskuulle, syksyn juhliin saakka. Uudistamme lattioita, puramme vanhaa ja rakennamme uutta. Eniten uudistus näkyy vanhan puolen pääaulassa, josta tässä jo muutamia arkkitehtien piirtämiä tunnelmakuvia. - Huomaatteko kuvissa, että muun muassa suihkulähde on poistunut? Värit vaalenevat ja valoisuus lisääntyy, kertoo kauppakeskusjohtaja Anni Rasilainen.

ollaan neuvottelemassa uutta liiketoimintaa. - Myös muita uudistuksia Plazan palvelutarjontaan on työn alla, vahvistaa Rasilainen. Merkittävä parannus on myös S-market Plazan kokonaisvaltainen uudistaminen. – Markettimme saa kokonaan uuden ilmeen lattioita, kalusteita ja koneita myöten. Tavoitteena on parantaa ostamisen helppoutta ja lisätä energiatehokkuutta merkittävästi, kertoo Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n marketkaupan ryhmäpäällikkö Juha Roos. - Uudistuksen ajan S-market on kokonaan kiinni keväällä ja kesällä – milloin tarkalleen, siitä kerromme myöhemmin rakentamisaikataulujen varmistuttua, jatkaa Roos. Tässä muutamia makupaloja tulevasta uudistusten ja juhlien vuodestamme. Lisää kerromme seuraavassa Plaza-lehdessämme alku vuonna, mutta jatkuvasti myös nettisivuillamme, facebookissa ja tietysti paikallislehdissä. - Iloiten yhdessä eteenpäin kohti uutta vuotta! Rasilainen toivottaa.

S-marketissa kokonaisvaltainen uudistus – Rosso lopettaa toimintansa Kuten lehdistä olette varmasti jo lukeneet, uudistuksia tapahtuu myös palvelutarjonnassa: Ravintola Rosso lopettaa toimintansa ja tilalle

SOPIVIMMAT LAHJAT AINA MEILTÄ Celly kuulokekorvalaput

15 €

Lenovo Tab 2 A10-30L

129

(norm. 179 €) 10 kpl rajoitettu erä

choker 24,99 €

norm. 19 €

Celly Talvipaketti

25 € norm. 29 €

Sis. kuulokepipon ja kosketusnäyttökäsineet

dna.fi

DNA Kauppa

Tarjoukset voimassa 1.12.–24.12.2016 vain DNA Kauppa Salo Plazassa. Tuotteita rajoitettu määrä.

Tarjous voim. 1.12. alkaen niin kauan kuin tavaraa riittää. Elisan myymälä Salo: Kauppakeskus Plaza Vilhonkatu 8, 24100 SALO Ma–Pe 9–20, La 9–18, Su 12–16


Kauppakeskus Plaza • 7

Ilmoitusliite 7 • 1.12.2016

JOULUMYYJÄISET SUNNUNTAINA 11.12. ja 18.12.

klo 12-18

uuden puolen liiketilassa 2. kerroksessa (Cubuksen vieressä) Plazan joulumyyjäisissä paikalliset yhdistykset ja harrastajat myyvät jouluaiheisia tuotteitaan pukinkonttiin sekä herkkuja joulupöytään. Tervetuloa ostoksille!

Paras joululahjavinkki! Lahjakortti HCA-mittaukseen!

Käytännöllistä

Maista herkullinen

luksusta

merinell.fi Cake

Saatko riittävästi vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita, imeytyvätkö ne kehosi hyödyksi?

Kehoasi voi tasapainottaa, on vain tiedettävä mikä on hyväksi juuri sinulle!

Joulu Health Concept Analyzer - ravintoainemittaus antaa tietoa kehon 13 eri osa-alueelta

2

- Vitamiinit - Kivennäis- ja hivenaineet - Happo- ja emästasapaino - Ihon hyvinvointi - Ruoansulatus - Sydän ja verisuonet - Luusto

muista myös herkulliset lahjakortit pukinkonttiin!

Koko mittauksen hinta 50€ Vitamiinit ja kivennäisaineet 30€

on

kortin arvo

tämän lahja

herkullisia hetkiä

------------

:

sinulle toivoo

---------

----------------------

----------------------

----------------------

tin kerralla, käytäthän lahjakor takaisin. rahaa siitä ei enneta

Vita Plaza

Vilhonkatu 8, Salo, p. (02) 731 5242 ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-18

70 €

---------

---------------------päiväys voimassa 6 kk

ylläolevasta

päiväyksestä

pla za

Parhaat lahjaideat Ma-Pe 9-20 La 9-16 (02) 733 2158


8 • Kauppakeskus Plaza TEKSTI JA KUVAT SAAGA NORDIC JA MAINOSET

Saaga Nordicista

JOULUN TAIKAA Kodinsisustus- ja lahjaliike Saaga Nordic on jälleen Plazassa sesonkimyymälänä! Saaga on erilainen ja erottuva kodin sisustuksen myymälä. Saagan löydät Plazan vanhan puolen toisesta kerroksesta, DNA-Kaupan vierestä. Saaga Nordicin monipuolisista valikoimista löydät kodin piensisustukseen kaikkea ihanaa, esimerkiksi tyynyjä, seinäkelloja, kauniita tauluja, kynttilöitä sekä niin trendikkäät pallovalot ihanissa trendiväreissä. Uuudet kimaltavat ja mattapintaiset pallot luovat tunnelmaa kotiin. Saagassa onkin pallobaari, josta saat valita itse pallosi. Me autamme tietenkin tarvittaessa valinnassa. - Haluamme tarjota silmänruokaa sisustukseen idearikkaasti ja ilolla höystettynä! Valikoimamme on erilainen, trendikäs ja se vaihtuu nopeasti sesongin mukaan, Teija Saagasta kertoo. Saagassa vietetään hyvin jouluista tunnelmaa ihanien uutuustuotteiden parissa. Jouluiseen valikoimaan kuuluu muun muassa runsaasti erilaisia lyhtyjä, vinkeät tontut, kauniit kynttilät, maistuvat jouluherkut sekä huonetuoksutikut. - Tunnelmallinen joulu syntyy ihan pienilläkin ihanilla yksityiskohdilla, Teija vinkkaa. Laura muistuttaa, että Saagasta saat myös myös kivat lahjat kauniisti paketoituina. - Saaga Plaza haluaa innostaa uusilla, erilaisilla ideoilla. Tervetuloa iloisesti!

Ilmoitusliite 7 • 1.12.2016


Kauppakeskus Plaza • 9

Ilmoitusliite 7 • 1.12.2016

1-PACK

BOKSERIT

9

95

WISHING YOU A STYLISH X-MAS!

KPL NORM. 1295 KPL

LIIKKEESTÄMME PEHMOISET PAKETIT JA LAHJAKORTIT PUKINKONTTIIN.

VERO MODA / JACK & JONES KAUPPAKESKUS PLAZA, SALO

D R E S S M A N N .CO M


10 • Kauppakeskus Plaza

Hesburger Salo Plaza, Vilhonkatu 8 Avoinna: ma–pe 10–20, la 10–18, su 12–16

Ilmoitusliite 7 • 1.12.2016

PALVELEMME JOULUUN ASTI SUNNUNTAISIN

12-18 OLEMME AVOINNA NYT MYÖS Ä N Ä V I Ä P N TAPANI


Kauppakeskus Plaza • 11

Ilmoitusliite 7 • 1.12.2016

Zoomer Ryhmä

KAIKKI KEHYKSET

Hau-Samppa

89,99

Lullabrites

Halittava Yövalo

29,99 Schleich 42344

Ratsastus! keskus ous

j

129€ Tar

Flexi-Trax Cars

Norm. 149,99

Crand Prix

59,99

-70%

SILMÄLASEISTA SILMÄLÄÄKÄRIN RESEPTILLÄ

T TI IIN I H TT U N UL KO JO IN K PU

Myös uutuudet. Lisäksi optikon yksilöllinen näöntutkimus 0€.

Joulun halutuimmat paketit MaxMara 219 € 66 € Varaa aika 010 190 200 (mpm/pvm) tai silmäasema.fi SALO Kauppakeskus Plaza, 1.krs Palvelemme ma–pe 9–20, la 9–18

Plaza, 2. krs. puh. 030 612 2417 www.br-lelut.fi

37,60

20,90

Lisää tarjoustuotteita myymälässä. Tuotteita rajoitetusti. Tarjous koskee uusia silmälasitilauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Optikon tekemä yksilöllinen näöntutkimus 0 € (norm. 35 €), ei koske piilolinssitutkimusta. Silmälasien ostajana saat 100 €:n hyvityksen silmälääkärin voimassaolevalla reseptillä, myös muilla kuin Silmäaseman silmälääkäreiden resepteillä, kun ostos ylittää 150 euroa. Tarjous voimassa 31.12.2016 asti.

Markkinoiden vahvin

Omega-3

rasvahappovalmiste!

SALO Vilhonkatu 8 ma–pe 9–20, la 9–18, su 12–18 | pentik.com

Joululahjaksi! Tervetuloa tutustumaan aamutossu -valikoimiimme!

Vain1 kapseli päivässä riittää. Elivo Omega-3 Vahva Plus on laktoositon, gluteeniton hiivaton ja makeuttamaton

Esim. kuvan tossu

49€

ega-3 Elivo Om lia 70 kapse s u l P a Vahv

0 5 , 16

koot 40 - 45

1,57€

norm. 2

Muista myös

Tarjous on voimassa niin kauan kuin erää riittää

www.salonvanhaapteekki.fi Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8 L1-13, 24100 Salo Puh. (02) 777 6400 Palvelemme ma-pe 8-20, la 8-18, su 12-18

Lahjakortti!

Avoinna ma-pe 9-20 la 9-18, su 12-18

Bonusta itsehoitotuotteista. Ei koske lääkkeitä.

Plaza 2. krs puh. 040 4551 207


12 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 7 • 1.12.2016

TEKSTI MAINOSET KUVAT FINLAYSON JA MAINOSET

Sisusta itsellesi!

Finlayson avasi pop up -kaupan Plazan toiseen kerrokseen muutamia viikkoja sitten. Toimitusjohtaja Jukka Kurttila kertoo, että ketterä 200-vuotias Finlayson voi tänä päivänä paremmin kuin koskaan. Finlaysonilla on Salossa paljon asiakkaita, joten oli täysin luontevaa lähestyä asiakkaita myös pop up -myymälän kautta.

Finlayson on kohdannut uuden aikakauden. Jukka Kurttila, Petri Pesonen ja Risto Voutilainen ostivat Finlaysonin kesällä 2014. Yritys lähtikin uusien omistajien myötä vahvaan nousukiitoon. - Siirryimme kaikki toiselta toimialalta, joten meidän oli helppo nähdä asiat uudelta kantilta. Mietimme yritystä ja sen tuotteita kuluttajalähtöisesti. Toteutimme isoja tutkimuksia muun muassa asiakkaiden toiveista ja odotuksista sekä kodintekstiilien käyttämisestä kotona. Tutkimustulosten kautta lähdimme purkamaan Finlaysonin uutta tulemista. Ja vastaanottohan oli mahtava! Jukka Kurttila iloitsee. Plaza luonteva vaihtoehto Finlayson on kasvanut Kurttilan mukaan yllättävän voimakkaasti. Uusia myymälöitä on avattu. Kurttila pitääkin tärkeänä, että yritys on näkyvillä myös myymälöin erityisesti tällä toimialalla. Näin brändin mielikuvaa saadaan muokattua ja tuoda esille juuri sitä mielikuvaa, mitä halutaankin. Salo on Kurttilan mukaan perinteinen paikkakunta, jossa Finlaysonilla on paljon asiakkaita. - Oli täysin luontevaa, että kokeilemme miten Finlayson pärjää Salossa. Plazan liike on luonteeltaan pop up -myymälä. Tätä kautta on mahdollista testata makkinoita ja nähdä, minkälainen vastaanotto Salossa saadaan. Sen pohjalta katsotaan eteenpäin. Plazan pop up -kaupassa asiakkaita palvelee aurinkoinen henkilökunta, ja myymälä noudattelee muiden Finlaysonin myymälöiden painotuksia. Tamminiemi-saunatuotteet viedään käsistä Joulu on Finlaysonin myymälässä vahvasti läsnä: löydät lukuisia ihania lahjaideoita sekä tuotteita oman joulusi sisustamiseen.

Tämän joulun hittituote on takuulla Kansallismuseon kanssa toteutettu Tamminiemi-saunasarja. Tuotesarjaan on panostettu ainutlaatuisella tavalla ja inspiraatiota on haettu Suomen tunnetuimmasta saunasta, Tamminiemen saunasta, jota Urho Kekkonenkin käytti. Myös Tamminiemen ympäristöä on tutkittu tuotteita varten. Sarjan on suunnitellut Liisa Suurla. Sarjaan kuuluu saunomiseen liittyviä tuotteita kylpypyyhkeistä tyynyihin ja laudeliinoihin. Tamminiemi-saunatuotteet ovat virallisia Suomi 100 -juhlavuoden tuotteita. - Jos olet nopea ja tarkka, voit vielä ehtiä saamaan tuotteita saunasarjasta, sillä ne tulevat takuulla loppumaan kesken. Kansallismuseo möi tuotteet viikossa loppuun. Tuotteet ovat äärimmäisen edustavia ja hienoja sekä laadukasta materiaalia. Pidä kiirettä, jotta ehdit saada omasi! Kurttila vinkkaa. Räsypalapelissa rajana on vain mielikuvitus! Finlaysonin räsymatot tai oikeammin räsypalat ovat todella suosittuja. Finlaysonin aiemmin kuluttajien keräämät vanhat lakanat saivat uudet elämän räsypalojen kautta. - Lojuuko sinullakin komeron perukoilla vanhoja lakanoita, joita et enää tarvitse? Plazan pop up -myylässä vastaanotetaan mielellään vanhoja tekstiilejä kierrätysmateriaaliksi räsypaloja varten! Finlaysonin pop up -myymälä palvelee Plazan uuden puolen toisessa kerroksessa, Cubuksen vieressä näillä näkymin tammikuulle. Tervetuloa! Lisätietoa: www.finlayson.fi facebook.com/finlaysonfi Instagram: @finlayson_est.1820 #finlayson


Kauppakeskus Plaza • 13

Ilmoitusliite 7 • 1.12.2016

HERMORATAHIERONNAN MESTARI

Jari Uotila Hermoratahieronta auttaa mm: - Nivelkivut ja hermosärky - Kilpirauhasen vajaatoiminta - Iskias | Lonkkasäryt - Rannekanavaoireyhtymä - Välilevyn pullistumat - Hermopinteet ja hermovauriot

JOULUHERKUT S-MARKETISTA

puh. 050 400 3040 | Plaza 3krs, uusi puoli www.hermoratahierontahoidot.fi

Mannerheimin Lastensuojeluliiton, Varsinais-Suomen piirin iloinen ja utelias Onni Nalle lahjoitetaan hyvään perheeseen helli�äväksi ja ystäväksi. Ostamalla Onni Nallen tuet toimintaamme MLL, V-S piirin lasten, nuorten ja vanhempien hyväksi.

Tässä sinulle poimimiamme esimerkkejä

JuhlaKalenteri SUOMI 100 VUOTTA. Kalenterin taideteokset ovat yksityiskokoelmista. Yhteistyössä: MLL, Varsinais-Suomen piiri, Painola ja Lääkärikeskus Medisonar.

0

89

Tonttutytöt kiittää asiaodkkesaitata! kuluneesta vukaikille! Iloista Joulunaikaa Anne Lehti

Ilman ajanvarausta 0500 825 235

Jenna Tolkkinen

Ajanvaraus 044 333 2633

POTERO

PA R T U R I - K A M PA A M O

Rainbow

Glögijuoma 1l

0

10

9

1

0

50

Juhlapöydän konvehti

300 g, 3-PACK (11,67/kg)

75

Rainbow

Luumumarmeladi 290 g (2,59/kg)

79

Myllyn Paras

Torttutaikinalevyt 1 kg

79

Mauste-Sallinen

Pähkinämix

800 g (12,24/kg)

98 Rainbow

Puuroriisi 1 kg

Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8, uusi puoli, 1. krs

Hei, tervetuloa!

FYSIOTERAPIA VIRPI VÄLKKILÄ

puh. 040 7061 160 www.virpivalkkila.fi Plaza III krs, uusi puoli

Iloa elämääsi elämäniloa!

2

25 Valio

Luumu-rusinakeitto 1 kg

5

99

Tasangon

Piparit sanko 1,1 kg (5,45/kg)

39

(kuva viitteellinen)

95

Jouluiset herkkukorit

Kehitämme suomalaista työtä. Älykkään tuottavuuden avaimet Kauppakeskus Plaza, 3 krs. Vilhonkatu 8, Salo - www.lean5.fi

S-market Plaza Arkisin 7–21 Lauantaisin 7–18 Sunnuntaisin 12–18


14 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 7 • 1.12.2016

TEKSTI MINJI

MINJI & Friends avaa Plazassa! MINJI on tavaramerkki, joka suunnittelee tuotteita koirille ja naisille. Mallistossa on koirille muun muassa nahkaisia kaulapantoja sekä talutushihnoja. Naisten mallistoon kuuluu koruja, jotka valmistetaan tilauksesta. MINJI on perustettu 2014. Suunnittelijana ja yrittäjänä toimii salolainen Minna Pohjola.

Joulun

Shopin aukioloajoista sekä tarjouksista ilmoitetaan MINJI:n netti- ja facebook-sivuilla.

29,95 24,95 Housut

toivotuimmat

lahjat

SOKOKSELTA

MINJI & Friends avaa ovensa Plazan 3. kerroksessa joulukuun alkupuolella. Shopin avajaisviikko alkaa maanantaina 5.12.2016. Shopin valikoimassa on MINJI tuotteiden lisäksi myösPro Plan koiran ja kissan ruokia, joista tulossa myös hyviä avajaistarjouksia!

Aventura Velourtakki

Palvelemme: ma-pe 9-20, la 9-18 su 12-18 (4.12./11.12./18.12.) jouluaattona 24.14. 9-12 tapaninpäivänä 26.12. 12-16

Nettisivut: minji.fi Facebook: AccessoriesMINJI Instagram: minji_accessories

Tervetuloa ostoksille! SOKOS SALO

Kauppakeskus Plaza, puh. 075 3030 1303 (0,088 €/min.)

WWW.raflaamo.fi

ALKURUUAT: Samettinen fenkolikeitto ja paahdettua leipää

SALON TEATTERI L

4,90

Kermainen keitto fenkolista, sipulista ja valkosipulista pehmennettynä tilkalla kermaa. Tarjoillaan paahdetun leivän ja korianteriöljyn kera.

antonio´s

CHRISTMAS

valitse mieleisesi

ALKU-, PÄÄ- JA JÄLKIRUOKA menu

härällä

s-etukortilla

26,40 (31,00)

menu

BROILERILLA s-etukortilla

23,20 (27,00)

menu

LOHELLA

s-etukortilla

Talon vihersalaattia

L

4,20

Korianteriöljyssä pyöriteltyä salaattia, punasipulia, kotoisia kurkkuja, paprikaa sekä raastettua fetajuustoa.

GOES ANTONIO Salon Teatterin suosittu KATASTROFIKLUBI-improshow 3.12. Salon Antoniossa!

pääRUUAT: Härkää À la Antonio

20,90

Suussa sulavaa naudan rintaa, valkosipulilla höystettyä punaviinikastiketta, rosmariiniperunaa sekä palsternakka-porkkanaa.

Kanaa meksikolaisittain

16,90

Pariloitua broileria, bataattiranskalaisia, paneroituja sipulirenkaita, ananas-chilisalsaa, pariloitu maissintähkä ja chili-karpalomajoneesi.

Kalastajan eväs

FREE ENTRY

VARAA PAIKKASI KUTKUTTAVAN HAUSKAAN ILTAMAILOITTELUUN www.raflaamo.fi tai 075 3030 1403

Lahjak ortti on aina iloinen yllätys.

18,20

Pariloitua lohta, tilliperunaa, paahdettua avocadoa, Antonion lime-cremeä ja pariloitua limeä.

jälkiRUUAT: Jouluinen juustokakku

6,90

Perinteinen uunissa paistettu juustokakku maustettuna Aura-juustolla ja glögisiirapilla. Tämä makuhermoja hivelevä elämys täytyy maistaa. Suosittelemme!

24,60 (28,30)

Vadelmaviettelys Vadelmasorbettia, talon omaa mansikkakastiketta ja marenkimurua.

5,90

CANTINA ANTONIO Kauppakeskus Plaza ma 10.30-20.30, ti-to 10.30-21.30, pe 10.30-23.30, la 11-23.30, su 12-21 ANTONION SILTA ma-pe 10.30-15.30, la 11-16, su sulj. puh. 075 3030 1403 (Puhelun hinta 0,088/min)


Kauppakeskus Plaza • 15

Ilmoitusliite 7 • 1.12.2016

ROSSON

ikuista kauneutta vuodesta 1918

PIKKUISEN JOULUINEN

TALVIMENU

ALKURUOKA Kylmäsavulohitartar L

4,90 €

Paahdettua Maalahden limppua ja kylmäsavulohitartaria

5,90 €

PÄÄRUOAT Kuhaa Romana VL, G

21,90 €

Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä pestolla maustettua kuhaa ja sitruunarisottoa

22,90 29,90 €

Gorgonzolahärkä VL, G

Naudan sisäfileetä, gorgonzolakastiketta, punajuurta ja lohkoperunoita

Grillipossu L, G

33,90 €

Porsaan sisäfileetä, bearnaise- ja bbq -kastiketta, rosson caponataa ja kermaperunoita

20,90 € 21,90 €

KOHINOOR-TIMANTTIKORUJEN

ESITTELYPÄIVÄ LA 3.12. Esittelijä paikalla klo 10-16 PILARI Hopeinen kynttilänjalka 4860-00027

JÄLKIRUOKA Valkosuklaa-pannacotta VL, G Rosson mansikkakastiketta

7,10 € 7,60 €

Rosso Salo Kauppakeskus Plaza ma-la 11-21, su 12-18 rosso.fi

295,(508,-)

KELLO JA KULTA PLAZA: Vilhonkatu 8, Salo, p. (02) 731 2386, Ark 9-20, la 9-18, SU 12-18 • www.timanttiset.fi Ostamme kultaa • Meiltä saat Bonusta S-Etukortilla

Vihreä hinta omistajan käyntikortilla

S-ETUKORTILLA

TEXAS-PULLA KAHVI / TEE

3,90 HINTA ILMAN S-ETUKORTTIA 4,70

Kauppakeskus Plaza, Salo ma-pe 8-20 | la 8-18 | su 12-16 www.raflaamo.fi

KAIKKI NAISTEN, MIESTEN JA LASTEN TUOTTEET

VALITSE 3 MAKSA 2 Tarjoamme edullisimman. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Tarjous voimassa TO-PE 1.-2.12.2016

Plaza 1, 2. krs. puh. 044 4335 259, ma-pe 9-20 | la 9-18 | su 12-18


& Kauppakeskus Plazassa lauantaina 21.1. klo 10-16 Tammikuu on erilaisten harrastusten aloittamisen aikaa. Kauppakeskus Plaza tarjoaa jälleen mahdollisuuden tulla esittelemään oman yhdistyksesi toimintaa, harrastusmahdollisuutta tai vapaaehtoistoimintaa Fun&Hobby-tapahtumaan. Ilmoittautumiset tapahtumaan 5.1.2017 mennessä: sähköpostitse elli.toivonen@mainoset.fi tai puhelimitse 041 434 1230 (ma-pe klo 9-16) Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä jos halukkuutta näytöslavan käyttöön löytyy. Tervetuloa suosittuun ja hauskaan tapahtumaan nauttimaan yhdessä tekemisen ilosta!

Lisätietoja www.kauppakeskusplaza.fi

Klassinen Dr. Hauschka Kuuloliike toivottaa iloista ja rauhallista joulunaikaa!

Kuulokojeen ostajalle

kaupan päälle vapaavalintainen lisälaite!

Kasvohoito

Rentouttava jalkakylpy, hiusten sively, käsien ja jalkojen rytminen hieronta, sekä tuoksuvat kompressit auttavat hengittämään syvään ja valmistavat kasvohoitoon.

100€/120 min.

Lisälaitteen arvo 200-280€.

norm. 115€. Tarjous voimassa 24.12.2016 asti.

VARAA AIKA: Noora Kultarinta www.kuuloliike.fi

p. 0400 106 860 Plaza II 3. krs

noora@kuuloliike.fi Vilhonkatu 8, Salo

Plaza 3. krs, Ajanvaraus Vita Plaza, puh. 02 731 5242

MAINOSET - TARTTUVAA MAINONTAA Plazan Jouluilmeen tekijät. WWW.MAINOSET.FI P. 040-5226874 PLAZA 3 KRS.

Joulu keskellä kaupunkia  
Joulu keskellä kaupunkia  

Plaza-lehti nro. 7