Page 1

Kauppakeskus Plaza Vilhonkatu 8, 24100 Salo www.kauppakeskusplaza.fi facebook.com/kauppakeskusplaza

Kes채 on saapunut Plazaan!


Kauppakeskus Plaza,Vilhonkatu 8, 24100 SALO www.kauppakeskusplaza.fi

ILMOITUSLIITE 9.5.2013 2/03

Ei merta edemmäksi kalaan -

Shoppaillaan Salossa! Äitienpäivä, valmistujaiset ja kesän juhlat edessä… ja kaikki kodin, tarjoilun, vaatetuksen, lahjojen ym. hankinnat mielessä? Kevätjuhlien puvut, mekot, kengät, laukut, sukat, korut, asusteet – näitä on nyt Plaza pullollaan. Plaza palvelee teitä myös hankinnoissa olipa kyseessä opettajan pikku muistaminen tai oman lapsen lakkiaiset, tai mikä muistaminen tahansa. Kukat Äidille saat ihanasta Huiskula -kaupasta. Tai juhlien tarjoilut tai kodin koristaminen, kaiken saat Plazasta. Tästä lehdestä löytyy myös voileipäkakun resepti ja teko-ohje sivulla 12. Plazan tarjonta on kasvanut ja kasvaa yhä; vasta avattu Tiger -myymälä on jo monen lempikauppa. Lähiviikkoina avaa ovensa myös jo kaivattu Punnitse ja Säästä, nam-nam. Lue tästä lehdestä lisää sivulta 15 uudenlaisesta ja herkullisesta myymälästä. Plaza on helppo tavoittaa: omalla autolla asioiva saa pysäköidä Plazassa 3 tunnin ajan ilman pysäköintimaksua, tätä etua et välttämättä saa muualla. Ja kuinka helposti saavutettavissa Plaza on myös julkisilla kulkuneuvoilla liikuttaessa. Tai kävellen tai pyörällä – ja siinäpä saa hyötyliikuntaa samalla. Salo on Suomen neljänneksi suurin mökkikunta. Kohta tuhannet mökkiläiset viettävät täällä enemmän aikaansa ja käyttävät Salon palveluja. Miksi emme mekin, me ympärivuotiset salolaiset tänä vuonna keskittäisi kaikki, ihan jokainen ja ihan kaikki ostoksemme Saloon. Tervetuloa kaikki, kesä- ja talvisalolaiset ostoksille Plazaan! Ja onhan se vaivatonta ja helppoa! Ja sitä paitsi Plazassa on hyvä palvelu, se on tuttu ja turvallinen. Ja samalla voi tavata tuttuja, piipahtaa kahvilla tai syömässä ostosten lomassa. Niin kotoista! Ja kaikki ihan vieressäsi, täällä Suomeni Salossa!

Toimitusjohtaja Anni Rasilainen

Palveleva kauppakeskus Plaza keskellä kesäkaupunkia! S-market ma-pe 8-21, la 8-18, su 12-18 Erikoisliikkeet ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-16

Katso liikekohtaiset palveluajat netistä: www.kauppakeskusplaza.fi facebook.com/kauppakeskusplaza

Sunnuntaina 12.5. ja 19.5. suljettu

Vilhonkatu 8, 24100 Salo


Kauppakeskus Plaza,Vilhonkatu 8, 24100 SALO www.kauppakeskusplaza.fi

tervetuloa täyden palvelun ärrälle! meiltä eväät pieneen tai isoon nälkään. tule maistamaan uusia erikoiskahvejamme!

ILMOITUSLIITE 9.5.2013 3/03

TEKSTI R-KIOSKI PLAZA KUVA MAINOSET

Plazan Ärrällä uusi kauppias! Plazan R-kioskin uusi kauppias Kirsi Ali-Yrkkö on viihtynyt kauppiaana hyvin ja saanut asiakkailta ihanan vastaanoton. Kirsi muistuttaa, että Ärrältä saa monipuolista palvelua sekä toivottuja lahjoja kevään ja kesän juhliin.

Twix ja kahvi 2,5dl yhTeensä

2

00

R-kioski salo PlaZa VILHONKATU 8, 24100 SALO mA–PE 8.30–21.00 | SU 12.00–21.00

Palkittu voideklassikko!

Baba de Caracol

REGENERATING CREAM Kotiloetanaseerumivoide, joka on 24h voide kaikille ihotyypeille. Uudistaa ihoa ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Häivyttää arpia, ryppyjä ja maksaläiskiä. Ehkäisee aknea ja ihovaurioita.

39,90 100ml (norm. 53,20)

Super Glandin

EYELASH SERUM Tuuheutta ja kasvuvoimaa silmäripsille! Sisältää luonnollisia hoitavia aineita, jotka ravitsevat ihoa ripsirajassa ja tukevat kasvua

Plazan Ärrän uutena kauppiaana on huhtikuun alussa aloittanut Kirsi Ali-Yrkkö. Kun reilun 18 vuoden työrupeama Nokialla “konttorihommissa” loppui, Kirsistä tuntui luontevalta lähteä kauppiaaksi. Takana oli yrittäjyysopintoja AMK:ssa ja asiakaspalvelukokemustakin oli ehtinyt kerääntyä vuosien varrella useammastakin paikasta. - Olen viihtynyt kauppiaana erittäin hyvin. Asiakkaat ovat ottaneet uuden kauppiaan ihanasti vastaan. Oma Ärrätiimini tekee hienoa työtä ja on auttanut uutta kauppiasta “kotiutumaan” parhaansa mukaan, Kirsi iloitsee. - Meiltä löytyy saman katon alta todella monenlaista palvelua. Tutuimpia ovat varmasti Veikkaus, TOTO, laaja lehtivalikoima ja Ärrän hyvät tarjoukset makeisista, juomista ja jäätelöistä, Kirsi kertoo palveluista ja jatkaa:

- Meillä onnistuu esimerkiksi myös eri operaattoreiden puheajan lataus sekä lippupisteen, lippupalvelun ja tiketin lippujen lunastus ja osto. Myös kahvin saat nopeasti mukaan, jos kahvihammasta alkaa kolottaa. Mitä vinkkejä Kirsi antaa kevään ja kesän lahjavinkkejä ajatellen? - Tulevaa juhlakautta ajatellen hyvä lahjavinkki on Veikkauksen arvat, jotka voidaan laittaa kauniiseen kuoreen. Saaja saattaa raaputtaa itselleen mukavan summan juhlapäivän kunniaksi. Meiltä löytyy myös yhteistyökumppaniemme lahjakortteja sekä hyviä tarjouksia makeista herkuista, Kirsi vinkkaa ja hihkaisee vielä iloisesti: - Ärrällä nähdään!

ETUJA HIUKSILLESI!

www.arnolds.fi

MUISTA TTI! LAHJAKOR

41,50 6ml (norm. 45,20)

Toukokuu Molding Pasten ostajalle

LUONTAISTUNTIJASI

KMS shampoo puoleen hintaan!

Smoothie & Fruitie

ma-pe 9-20 | la 9-18 | su 12-16

Lahjaksi läheiselle! AROMATERAPIAHIERONTA tai INTIALAINEN PÄÄHIERONTA Aromaterapiahieronta on lempeä, tehokas hierontahoito, jossa eteeriset öljyt imeytetään hieronnan kautta elimistöön. Intialainen päähieronta rentouttaa ja vapauttaa päänalueen verenkiertoa, jolloin esim. päänsärky ja migreeni helpottavat.

39,00

e lisää pitoa. ing Past lay Mold antaa joustavaa P ir a H . ja in k a KMS a le il st is ro a, ko uin na rakennett a niin miehille k ke tu Hyvää

Quick Blow Dryn ostajalle

KMS shampoo puoleen hintaan!

60 min (norm. 45€)

Tarjous voimassa 31.5.2013 asti.

5

20

Kesäkuu KMS Free Shape Q uick Blow lyhentää hiu Dry hiuksia ku sten kuivausaikaa umuudel ja suojaa ta samal la hoitaen niitä.

Valmis teta aidois an marjo ta ist hedelm a ja istä!

HiusStudio

Best Hair

the

for

Plaza 3. krs, Ajanvaraus Vita Plaza, puh. 02 731 5242

Plaza, 2. krs. puh. (02) 733 2158 Ajanvaraus myös netissä: www.merinell.fi

your

Arnolds Plaza


Kauppakeskus Plaza,Vilhonkatu 8, 24100 SALO www.kauppakeskusplaza.fi

ILMOITUSLIITE 9.5.2013 4/03

KEVÄÄN 2013 UUTUUDET MYYMÄLÄSSÄMME!

TEKSTI JA KUVAT HUISKULA

Juhlat tulossa? Kukat kuuluvat juhliin ja kukkakoristelun toteutuksessa vain taivas on rajana. Kukkakaupastasi saat neuvoja juhlia varten niin kukkien kuin astioidenkin valintaan. Tutustu kauppiaasi vinkkeihin ja inspiroidu!

Kauppakeskus Plaza, 1. krs. 02 733 2552

Juhliin kuuluvat kukat ja niiden valintaan on hyvä käyttää hetki aikaa. Kukkien valintaa helpottaa juhlaan valittu värimaailma ja tyyli. Näyttävän kukkakoristelun voi hankkia valmiina tai toteuttaa sen itse. Kukkakoristelun toteutuksessa on vain taivas rajana. Kukkakaupasta saat neuvoja juhlakukkien ja astioiden valintaan. Inspiroidu toteuttamaan omannäköisesi juhlat!

Kukkivat kuppikukat Cupcaces eli kuppikakut on kiva idea, jonka voi nyt tehdä myös kukista! Huiskula-kaupan valikoimista löytyy kuppikakkuvuoat, joiden kupeissa on kukkasienet valmiina. Pastelliset vuokavärit inspiroivat-

Mariskooli on oiva astia itsetehdylle kukka-asetelmalle. Malja nostaa kukat vähän korkeammalle ja muutaman skoolin ryhmä luo näyttävän asetelman kahvipöytään.

Juhlavat kukkasidonnat Isommat sidontatyöt, kuten pöytäasetelmat ja kimput voi tilata helposti Huiskula-kaupan tilaustuotevalikoimasta (kuvat alareunassa). Tilaaminen on helppoa ja sen voi tehdä itselleen parhaiten sopivana ajankohtana. Tilaustuotteissa joidenkin kukkien väriä voi halutessa vaihtaa. Kukkatilauksen voi tehdä myymälässä tai verkkokaupassa ja valmis tuote on noudettavissa 3 arkipäivän päästä Huiskula-kaupasta. Kukkatuotteet toimitetaan aina täsmälleen kuvaa vastaavana eli asiakkaan ei tarvitse jännittää, mitä hän saa.

Kuohuviinipullon voi somistaa...

Kauniit lahjat

kevään juhliin SALO Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8 ma–pe 9–20, la 9–18, su 12–16 | www.pentik.com

Matala pöytäasetelma mahdollistaa esteettömän keskusteluyhteyden vastapäätä istuvan henkilön kanssa. Kukat toistavat kattauksen värejä ja juhlan kukkavalinnat ovat yhtenäiset.

Tarjoilupöydän asetelmassa saa olla näyttävyyttä ja kokoa. Asetelman ilmavuutta korostaa sirojalkainen, melkein huomaamaton lasiastia. Kukkina hehkuvat pinkit neilikat ja ikiviuhkot, vaaleat ruusut sekä harsokukka. Muratti ja tuonenkielon lehti kurottavat pöydälle saakka.

toteuttamaan upean kuppikakkuasetelman kerrosvuokaan tai tarjottimelle. Kukkakuppikakkuja voi käyttää myös paikkakorttina. Kukkivat kuppikakut ovat mitä parhain teema pienten tyttöjen lastenkutsuille. Jokainen pikkuvieras askartelee oman kukkakakkunsa ja saa sen mukaansa! Huiskula-kaupasta löydät laajan valikoiman leikko- ja ruukkukukkia sekä mainioita ideoita täydellisiin juhliin. Kannattaa rekisteröityä kantaasiakkaaksi ja hyödyntää kuukauden kanta-asiakastarjoukset! Kuohuviinipullon voi somistaan juhlaan sopivaksi ja osaksi kattauksen koristelua. Kuvassa kukkina orkidea ja lankakäynnös. Matalan pöytäasetelman runkona käytetty taivutettua alumiinilankaa.

Tutustu tilaustuotevalikoimaamme joko myymälässämme tai verkkosivuilla ja hae inspiraatiota osoitteesta www.huiskulakauppa.fi.


Kauppakeskus Plaza,Vilhonkatu 8, 24100 SALO www.kauppakeskusplaza.fi

ILMOITUSLIITE 9.5.2013 5/03

Toukokuussa on monta aihetta JUHLAAN!

TissoT T10

chosen by Deepika Padukone – Actress Enjoy the charming ladies’ watch in a white dial with clous de Paris, stainless steel case, scratch-resistant sapphire crystal and water resistance up to 3 bar (30 m / 100 ft).

IN TOUCH WITH YOUR TIME

Onnea Äidille 12.5.! Live in Love EdP 30 ml Raikas, naisellinen tuoksujen kimppu juuri hänelle.

Toukokuussa kaikki miesten puvut S-Etukortilla

43,90 (54,90)

-20%

VIELÄ PE-LA 10.-11.5. Kaikista naisten alusasuista ja sukista S-Etukortilla

-20%

Alennus koskee kaikkia normaalihintaisia pukuja.

(Tarjous ei koske S-Etuja eikä yö- ja uima-asuja.)

Kino Business Yhdistelmätakki 119,20 (149,-) Yhdistelmähousut 47,96 (59,95)

Esittelyssä pe 10.5. We Care Icon klo 10-18 Kaikki We Care Icon -värikosmetiikka

-30%

Get in touch at www.tissot.ch

Kello ja Kulta Plaza: Vilhonkatu 8, 24100 Salo, p. 02-731 2386 Palvelemme ma-pe. 9-20, la 9-18, su 12-16 (12.5. suljettu) plaza@timanttiset.fi

Sokos on suljettu Äitienpäivänä 12.5.

SOKOS SALO, Kauppakeskus Plaza ma–pe 9–20, la 9–18, su 12–16 puh 075 3030 1303, sokos.fi

Meiltä saat ostoksistasi Bonusta S-Etukortilla

SELECTION by s.Oliver Pitsimekko Myös vihreänä.

139,95

(0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Äidille!

Bonus tuplana

Kimppu Lumous

10 %

Bonus

24,90

jopa

osta 2 1 maksa IVÄT

Campanulat pajukorissa

22,90

TUPLAPÄ

+ BONUS

Jalokärhö Cartmanii Joe

22,90

S-kanava.fi

A

TUPLAN

1154

9591

Toiset silmälasit tai aurinkolasit VOIMAKKUUKSILLA KAUPAN PÄÄLLE

Hortensia sankakorissa

Normaalihintaisten silmälasien ostajalle toiset silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla kaupan päälle laajasta erityismallistosta, tarjoamme edullisemman. Lisäksi saat S-Etukortilla Bonusta tuplana, jopa 10 % huhtikuussa maksetuista ostoksista. Voimassa 30.4.2013 asti. Ei muita alennuksia. Etusi arvo 79 € – 1 199 €.

23,90

AJANVARAUS: 09 3154 9700 SALO Kauppakeskus Plaza, 1.krs, 020 760 8620* Palvelemme ma–pe 9–20, la 9–18

Äitienpäiväviikolla palvelemme ma-pe 10-19 | la 9-17 su 10-15 www.huiskulakauppa.fi

Huiskula Salo, Vilhonkatu 8, Kauppakeskus Plazan katutaso puh. 020 790 7150 plaza.salo@huiskulakauppa.fi

*Puhelun hinta lankapuhelimesta 8,28 snt/puh + 7 snt/min tai matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17 snt/min


Kauppakeskus Plaza,Vilhonkatu 8, 24100 SALO www.kauppakeskusplaza.fi

ILMOITUSLIITE 9.5.2013 6/03

Syö nätisti!

Kaikki naisten asusteet

Lasiastiat 2–7 €/kpl

Tuotekuvassa näkyvät värit saattavat poiketa myymälän tuotteiden väreistä. Pidätämme oikeuden tuotteiden loppuunmyyntiin. © Tiger Suomi 2013.

OTA 3 MAKSA 2 (Tarjoamme halvimman. Koskee normaalihintaisia asusteita. Voimassa 19.5. asti.)

Kauppakeskus Plaza II. krs.

Muovilasit 2 kpl/1 €

Pressokannu 4 €

Lasipullo 3 €

Palmun antimia Luonnon terveellisimmäksi juomaksi luonnehdittua kookosvettä saat Tigeristä parilla eurolla (250 ml). Kylmäkallet 3 kpl/ 3 €

Kylmälaukku 4 €

Tarjotin 3–4 €/kpl

Nyt leikitään väreillä! Tarjoukset voimassa 2.6.2013 saakka

Topit ja bikinit ALK.

Istuintyyny, 38 x 38 cm

4 kpl

19,99

Orvokki, 9 kukkaa

3 kpl

9,99

(norm. 14,97/3 kpl)

www.tiimari.fi

4,95€ Tabletit

4 kpl

9,99

Kertakäyttölautanen, 50 kpl/pkt

2,49 ø 22 cm

H&M Salo Plaza, puh. 02-4780 700


Kauppakeskus Plaza,Vilhonkatu 8, 24100 SALO www.kauppakeskusplaza.fi

ILMOITUSLIITE 9.5.2013 7/03

TEKSTI TIGER PLAZA JA MAINOSET KUVAT MAINOSET

Tiger muuttaa tasahintoineen asiakkaan käsitystä siitä, mitä kaikkea vain muutamalla eurolla voikaan saada!

Oletko sinä jo tutustunut Tigeriin, upeaan design-kauppaketjuun Plazassa? Tiger vietti avajaisia Plazassa pääsiäislauantaina ja on saanut kauppakeskuksessa erinomaisen vastaanoton. Plazan Tigerin myymäläpäällikkö Tiia Nikander varoittaakin hymyillen, että Tiger on kauppa, josta tarttuu yleensä aina jotakin mukaan. Kauppakeskus Plazan vanhan puolen 2. kerrokseen KappAhlin viereen on avattu hurmaava uusi liike, Tiger. Tiger on tanskalainen vuonna 1995 perustettu design- kauppaketju. - Myymälöitä on yli 200 kahdeksassatoista maassa, joista 18 on Suomessa, kertoo Plazan Tigerin myymäläpäällikkö Tiia Nikander. Tiger on tanskalainen tuotemerkki, joka tuo maahan tuotteita sekä aasialaisilta, että länsimaalaisilta valmistajilta ja agenteilta.

Tigerista löytyy jokaiselle jotakin Konseptina Tigerilla on myydä innovatiivisia, yksinkertaisia ja korkealaatuisia tavaroita kilpailukykyiseen hintaan. - Liikkeemme ovat yksinkertaisesti sisustettuja, joten asiakkaiden on helppo tutustua valikoimiimme, Tiia lupaa. Eivätkä lupaukset lopu tähän. - Tiger muuttaa tasahintoineen asiakkaan käsitystä siitä, mitä kaikkea vain muutamalla eurolla voikaan saada. Meillä on kivoja, tarpeellisia, koristeellisia ja käytännöllisiä tuotteita jokaiseen makuun! Meidän valikoimiin kuuluu ns. vähän jokaiselle jotakin. Näin tosiaan onkin! Tigerista löytyy lapsille leluja ja pelejä, keittiöön erilaisia tarvikkeita astioista paistinlastaan, pyöräilytarvikkeita, askarteluvälineitä, konttoritarvikkeita, kuulokkeita, mausteita ja makeisia.. Lukulaseja löytyy eri vahvuuksilla ja erilaisilla väreillä. Aurinkolaseja löytyy myöskin eri kuvoinneilla niin aikuisille kuin lapsillekin.

Tigeriin tullaan mielellään uudestaan! Tiger avasi ovensa Plazassa pääsiäislauantaina 30.3.2013. - Meidän työporukkaan kuuluu itseni lisäksi kolme tyttöä. Osa tytöistä opiskelee töiden ohella, Tiia kertoo Tigerin

työtiimistä. Mutta miten Tiia itse päätyi Tigerin myymäläpäälliköksi? - Valmistuttuani Salon ammattiopistosta vuonna 2007 muutin töiden perässä Turkuun. Jotenkin sitä vain sydän jäi kuitenkin Saloon ja muutin takaisin elokuussa 2012. Maaliskuussa alkoikin tämä työ ja uudet kujeet Tigerissa, Tiia hymyilee. Näin useamman viikon aukiolon jälkeen avajaishässäkkä alkaa pikku hiljaa laantua. Tiger on saanut Plazassa erinomaisen vastaanoton: - Asiakkailta olemme saaneet positiivista palautetta tuotteista ja niiden esillepanosta. Ihmiset ovat olleet iloisia, että Saloon on saatu jotakin uutta ja ihmeellistä. Osalle asiakkaista Tiger on jo tuttu muista kaupungeista, mutta osalle tämä on vieras myymälä. Käytyään tutustumassa valikoimiin, heille yleensä aina tarttuu jotakin mukaan ja kassalla sanovat tulleensa tutustumaan uuteen liikkeeseen ja tulevat mielellään uudestaan, Tiia iloitsee.

Monipuolinen lahjaliike Kevät ja kesä on Suomessa juhla-aikaa. Mitäs vinkkejä Tigerista annetaan nyt jo vauhdilla lähestyviin juhliin? - Äitienpäivälahjaksi Tigerista voi hankkia esimerkiksi Kuolleen meren kosmetiikkaa tai puutarhaan ihania puutarhatonttuja ja sinkkisankoja. Valmistujaislahjaksi taas soveltuu esimerkiksi Tigerin lahjakortti haluamalleen summalle. Lahjakortti käy kaikissa Suomen Tiger- myymälöissä, Tiia vinkkaa ja toivottaa kaikki tervetulleeksi Tigeriin! **********

Tutustu Tigeriin netissä: www.tiger-stores.fi tai facebook.com/tigersuomi


Kauppakeskus Plaza,Vilhonkatu 8, 24100 SALO www.kauppakeskusplaza.fi

ILMOITUSLIITE 9.5.2013 8/03

TEKSTI HAIRLEKIINI, HIUSSTUDIO MERINELL , KAPPAHL, LINDEX, SOKOS JA MAINOSET KUVAT HIUSSTUDIO MERINELL / L’ORÉAL PROFESSIONNEL, KAPPAHL, LINDEX JA SOKOS

Valloittava kevään ja kesän juhlamuoti Kauppakeskus Plazasta! Värit heräävät uuteen loistoon, kankaat vaihtuvat kevyempiin, tuoksut väreilevät ja kodin valtaa valoisuus. Siitä alkaa kesä! Plazan kauppiaat kertovat, että tänä kesänä vaatteissa nähdään väriloistoa ja tuulahduksia menneiltä vuosikymmeniltä, silmäluomissa pastellivärejä sekä vallattomia lettejä hiuksissa. Tervetuloa kesä! Värit ja kuviot ovat katseenvangitsijoita KappAhlin kesän mallistossa. Kukkaloiston ja raitojen lisäksi niin vahvojen kuin luonnonläheisten värien kiinnostavat yhdistelmät antavat mallistolle oman tunnusomaisen leimansa. - Klassiset ja värikkäät kesävaatteet sortsit, mekot, puserot, tunikat ja topit - niin naisten kuin lastenkin mallistosta ovat helposti yhdistettävissä valloittaviksi asukokonaisuuksiksi sekä arkeen että juhlaan, kertoo myymäläpäällikkö Sanna Hellman Plazan KappAhlista. Kuva oikealla: Sokos

Avaimet juhlalookiin

Kesän juhlalook valloittaa pitsillä ja printillä. Tavaratalopäällikkö Marja Eriksson Plazan Sokokselta neuvoo, että kookkaat korut ja korkeat korot kiinnittävät katseen. - Inspiroidu vinkeistä! Luo oma tyylisi ja kruunaa kokonaisuus sopivilla asusteilla, Marja innostaa.

Marja Plazan Sokokselta muistuttaa, että kesämorsiamen ostoslistaan kuuluvat näyttävät alusasut: - Herkkä pitsi on varma valinta. Kokeile sukkanauhaliivejä, sillä ne tuovat aluspukeutumiseen näyttävyyttä, juhlavuutta ja vanhan ajan tuntua. - Kaulakoru, korukello, pitsiset alusvaatteet ja sääriä silottavat sukkahousut. Näistä on täydellinen juhlatyyli tehty, kertoo Marja.

Muhkeat mekot, värit ja kuviot

Kesämiehet juhlissa ja vapaalla

Kevään ja kesän juhlamuodissa on kyse väreistä ja kuvioista. Lindexiltä kerrotaan, että kevään naisten juhlamallistossa nähdään raikasta valkoista, kirkasta vihreää ja merensinistä. Tuotteiden kuviointina on kukkia ja raitoja. - Uuden kevätmalliston tuotteet ovat naisellisia, flirttailevia ja mukavia päällä, Tea Lehtovuori Lindexiltä kuvailee. Sokoksella muhkeahelmainen mekkomuoti tuo tuulahduksen 50-luvulta. - Vyötärölinjaa korostavat leikkaukset, reiteen ulottuva helma ja käsivarret paljastavat hihat tekevät mekoista tyttömäisen suloisia. Kookkaat korut, korkeat korot ja näyttävät hiuskorut viimeistelevät juhlalookin, Marja Sokokselta vinkkaa ja jatkaa: - Älä kuitenkaan ota kaikkia kerralla käyttöön,vaan anna pääosa aina yhdelle näyttävälle asusteelle. Rannekoruröykkiö ei kaipaa muita koruja kaveriksi.

Laadukas puku käy moneen juhlaan. Valkoisen paidan korvaa nyt pastellisävyinen. Upea silkkisolmio tai jälleen muodikas rusetti sekä taskuliina tekevät asusta täydellisen. - Ota pikkutakki päivittäiseen käyttöön. Hyvin istuva bleiseri ei ole pelkkä juhlavaate. Parhaimmillaan se korvaa kevättakin, Marja Plazan Sokokselta opastaa.

Kuvat yllä: Sokos

Kuva yllä: KappAhl

demaiset poskipunat ja luomivärit, jotka tekevät lopputuloksesta kuulaan, Maria tarkentaa. - Kevään ja kesän upeimmat meikit ovat nyt saapuneet myös Sokokselle. Kokeile esimerkiksi Diorin Addict Gloss -huulikiiltoa (kuvassa alla). Se kosteuttaa, hoitaa ja tekee huulista täyteläisemmät. Kauneusneuvojiemme avulla löydät juuri Sinulle sopivimmat tuotteet, Marja Plazan Sokoksesta muistuttaa.

Kuva yllä: Lindex

Hiusmuodissa näkyvät menneet vuosikymmenet HiusStudio Merinellin ja L’Oréal Professionnelin kesän 2013 hiusmuoti hehkuu kukkien ja luonnon voimasta. - Hiusmuoti kuljettaa meidät todellisuuden sekä fantasian rajamaille, missä kaikki on runsasta ja ylellistä. Kauden hiusmuoti tarjoaakin paljon erilaisia ideoita moneen makuun. Löytyy mm. tuulahduksia menneiltä vuosikymmeniltä sekä hyvin modernejakin hiusstailauksia. 60-luku ja sen tyylit palaavat jälleen, Pirjo ja Maria Merinellistä kuvailevat elävästi. Myös Plazan Hairlekiinissa ollaan samoilla linjoilla. - Kauden muotiin on

Viettelevän punaisia huulia ja kissamaisia rajauksia vai herkkiä pastellisävyjä? Maria HiusStudio Merinellistä kertoo meikkitrendeissä näkyvän tulevana kesänä kaksi linjaa. Punaiset viettelevät huulet yhdistettynä kyveen silmämeikkiin on kesän ykköstrendi. - Huulimeikissä pinkki ja oranssi ovat myös vahvasti esillä ja ne näyttävätkin kauniilta ruskettunutta ihoa vasten. Kirkkaiden huulien kanssa saavat kulmakarvat olla vahvat ja ne voidaan harjata kulmakynän harjalla ylöspäin. Silmissä nähdään pitkiä ja ohuita kissamaisia rajauksia sekä rohkeita erottuvia ripsiä, Maria kuvailee kesän ykköstrendiä. Toisessa kesän trendimeikissä korostetaan keveyttä, luonnollisuutta ja ihon kuulautta. - Silmissä hehkuvat herkät pastellit sinisen, turkoosin, lilan ja aprikoosin sävyissä. Kyvyeen kesämeikkiin sopivat hyvin voi-

Kuvat yllä: L’Oréal Professionnel


Kauppakeskus Plaza,Vilhonkatu 8, 24100 SALO www.kauppakeskusplaza.fi

haettu vaikutteita eri lähteistä, esimerkiksi 50-, 60-, 70- ja 80-luvuilta. Lisäksi kampaus saa olla iso, Marja Plazan Hairlekiinista kertoo ja jatkaa: - Kevään valmistujaisissa ja kesän juhlissa kampaukset ovat trendikkäitä rentoja kiharakampauksia tai lettikampauksia. Tosin koristeena voi olla vain letti Kuva yllä: L’Oréal Professionnel tai kaksi. Myös punonnat ja solmut tuovat kampaukseen mielenkiintoisia yksityiskohtia. Kiharat taas voidaan tehdä piipparilla, raudoilla tai rullilla. Plazan Hairlekiinin Marja kertoo lisäksi miesten kesähiusmuodin taas pitenevän päältä ja heittääkin miehille hymyillen haasteen: - Rohkeampi mies esiintyy Beatles-tyylisessä tukassa tai James Dean -tyylillä! Kesällä hiukset saavat ylipäätäänkin olla luonnollisen kauniit ja vivahteikkaat. - On siirrytty hienostuneisiin luonnollisiin mokan sävyihin, joiden parina nähdään liukuvärjättyjä raitaosioita. Kampauksissa matalat ponnarit ja erilaiset niskanutturat ovat tulevana kesänä muodissa, Pirjo ja Maria Merinellistä opastavat. Hekin ovat yhtä mieltä siitä, että letit ovat kesällä suosittuja: - Erilaiset letitykset ovat ehdottomia suosikkeja. Kesän kuuminta huutoa onkin ”sotkuisen” oloiset rennot letit. Letin tyyliä on helppo muuttaa vaihtamalla painopistettä. Marja Plazan Hairlekiinista muistuttaa vielä, että hyvin hoidetut, terveen näköiset hiukset ovat aina näyttävän näköiset kiiltävinä ja elinvoimaisia. Plazan kampaamoista löydät sopivimmat hoitotuotteet juuri sinulle ja hiuslaadullesi. Ammattitaitoinen henkilökunta kyllä neuvoo ja opastaa. Näillä ohjeilla siis tukat tötteröllä kesää kohti!

Kevään ja kesän hurmaavimmat tuoksut Tavaratalopäällikkö Marja Eriksson Plazan Sokokselta kertoo, että kevättuoksujen koralliriutalla voi aistia kirsikkaa ja sitrushedelmiä sekä itämaisia kukkia. Raaka-aineita ovat viettelevä myski ja metsäinen seetri. Keveyttä ja raikkautta tuovat valkoiset kukat ja erilaiset hedelmät. Mutta tiesitkö, miten tuoksut jaotellaan eri kategorioihin? - Tuoksut jaetaan yhden ylellisen ainesosan ympärille tehtyihin luksustuoksuihin, vanhanajan naisellisiin tuoksuihin sekä luontoa jäljitteleviin, aidoista raaka-aineista tehtyihin tuoksuihin, Marja opastaa ja jatkaa:

- Issey Miyake Pleats Please (kuvassa) on oodi ilolle, tunteille ja tuoksuille. Pleats Please on kuplivan iloinen ja naisellinen. Tuoksussa on eloisaa päärynäomenaa, pionin ja tuoksuherneen kykkaissävyjä ja seetriä yhdistettynä aistilliseen vaniljaan. Tämä vinkki kannattaa laittaa kirjaimellisesti korvan taakse.

ILMOITUSLIITE 9.5.2013 9/03

Kaikki KAMPAUKSET

-15% inkki:

Tarjous on voimassa 31.5.2013 asti.

Lahjav

ortti Lahjakkiiniin! Hairle

Kauppakeskus Plaza, puh. (02) 770 7140 Palvelemme ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-16 facebook.com/hairlekiini, www.hairlekiini.fi


Kauppakeskus Plaza,Vilhonkatu 8, 24100 SALO www.kauppakeskusplaza.fi

ILMOITUSLIITE 9.5.2013 10/03

Kaikk farku i t

-30%

Tarjous voimassa la 11.05 asti. Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Plaza 2.kerros

TERVETULOA PALVELEVAAN SALON VANHAAN APTEEKKIIN!

AQABA JORDANIA 30.11.-14.12.

SAFARILOMAT ETELÄ-AFRIKASSA

MA-PE 8-20, LA 8-18, SU 12-16

VANHA APTEEKKI Kauppakeskus Plaza, 1. krs. Puh. 02 777 6400, MA-PE 8-20, LA 8-18, SU 12-16

11P ALL INCLUSIVE LÄHDÖT 19.11.2013 28.11.2013 7.1.2014 16.1.2014 ja 14.2.2014

Puh. (02) 7 316 316 ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-16

matkat@matkaplaza.fi www.matkaplaza.fi

Puh. (02) 7 316 316 matkat@matkaplaza.fi ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-16 www.matkaplaza.fi


Kauppakeskus Plaza,Vilhonkatu 8, 24100 SALO www.kauppakeskusplaza.fi

DRESSMANN TARJOAA UUDEN PUKUVALIKOIMAN PUVUT ALKAEN

ILMOITUSLIITE 9.5.2013 11/03

Tällä kupongilla

-25%

Alennusta yhdestä normaalihintaisesta naisten, miesten tai lastentuotteesta Tarjous voimassa Salon KappAhlissa 10.-12.5. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

129,TERVETULOA!

Kauppakeskus Plaza Salo II krs puh. 044 4335 259, ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-16

Plaza, 2. krs. puh.02 733 7117

TOPPI / 2 KPL

9.95

PUNAINEN JA VIHREÄ (OVH 19.90 € / KPL)

Kaikki naisten ja miesten kengät

-20%

PE

-LA

VAIN KAKSI PÄIVÄÄ! Tarjous vain normaalihintaisista tuotteista.

Plaza II krs. Puh. 040 4551 207 ma-pe 9-20 la 9-18, su 12-16

T-PAITA

12.95

HANGOVER -T-PAITA

24.95 MEKKO

HIHATON T-PAITA

9.95

SHORTSIT

29.95

AURINKOLASIT

19.95

TUUBITOPPI

9.95

9.95

JACK & JONES / VERO MODA // KAUPPAKESKUS PLAZA / SALO / MA-PE 9-20 / LA 9-18


Kauppakeskus Plaza,Vilhonkatu 8, 24100 SALO www.kauppakeskusplaza.fi

ILMOITUSLIITE 9.5.2013 12/03

Maistuvaa suolaista tarjottavaa kevään juhliin! Monella saattaa olla käsitys että voileipäkakun teko on hankalaa. Vähän vaivaa ja sorminäppäryyttä koristelussa se vaatii, mutta palkitsee tekijänsä olemalla juhlapöydän ehdoton suosikki. Itse valmistaessa voi parhaiten huomioida makumieltymykset ja vaikkapa allergiat. Hyviä ohjeita löytyy Yhteishyvän ruokamaailmasta www.yhteishyva.fi/ruoka-ja-reseptit Ohjeita voi soveltaa etenkin täytteiden osalta, korvata vaikkapa kinkun kalkkunalla. Ohjeet toimivat kuitenkin aloittelevan voileipäkakkumestarin tukena. Kun perusasiat ovat hallussa voi antaa omalle mielikuvitukselle enemmän vapauksia.

Voileipäkakku vaatii vetäytymis-aikaa, joten se kannattaa tehdä juhlia edeltävänä päivänä ja koristella vasta juhlapäivänä. Vähän erilainen, mutta oikein herkullinen vaihtoehto voileipäkakulle on Kylmäsavulohikakku joka tehdään hapankorppupohjaan. Kertoo Plazan S-marketpäällikkö Maarit Ranta.

Salamivoileipäkakku

Kinkkukakku Kylmäsavulohikakku Kinkkukakku 20 annosta 18 isoa paahtoleipää 11 ruisleipää

Kostutus: 2 dl maitoa

Täyte 1: 200 g kinkkua 50 g pepperonimakkaraa 2 dl kevytranskankermaa 2 rkl salsaketsuppia 2 tl sinappia

Täyte 2: 300 g yrtti-tuorejuustoa 0,5 prk ranskankermaa 1,5 dl kurkkua kuutioina 0,5 maustekurkkua

Kuorrutus: 200 g maustamatonta tuorejuustoa 200 g valkosipuli tuorejuustoa 0,5 prk kevytranskankermaa 1 dl basilikaa Koristeluun: ohuen ohuita savukinkkuleikkeitä keltaisia kirsikkatomaatteja punaisia kirsikkatomaatteja, basilikan lehtiä Hienonna kinkku ja pepperoni leikkuuterällä monitoimikoneessa tai veitsellä työlaudalla. Sekoita joukkoon ranskankerma, salsaketsuppi ja sinappi. Valmista toinen täyte sekoittamalla yrttituorejuustoon ranskankerma ja kuutioidut kurkut. Kokoa kakku isolle lautaselle neliön muotoon. Leikkaa leivinpaperista suikaleet lautasen suojaksi. Poista leivistä kuoret ja nosta alimpaan kerrokseen paahtoleipäviipaleet vieri viereen siten, että leivinpaperisuikaleista jää puolet leivän alle. Kostuta ja levitä kinkkutäyte leiville. Nosta päälle ruisleipäviipaleet. Kostuta ja levitä toinen täyte päälle. Asettele paahtoleipäviipaleet kanneksi. Kostuta ja päällystä kakku huolellisesti kelmulla ja foliolla. Nosta kakun päälle kevyt leikkuulauta painoksi ja siirrä kylmään. Sekoita kuorrutusta varten maustamaton tuorejuusto ja valkosipulituorejuusto. Lisää joukkoon hienonnettu basilika. Levitä kuorrute kakun päälle ja reunoille. Poista suojapaperit ja koristele kakku leikkeillä, tomaateilla ja basilikanlehdillä. Teksti: MInna Saarni Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård

Kylmäsavulohikakku 18 annosta 150 g ruisleipää tai hapankorppuja 0,8 dl juoksevaa margariinia 0,5 dl maitoa Täyte: 8 liivatelehteä 4 dl kermaviiliä 600 g maustamatonta tuorejuustoa 300 g kylmäsavulohta 1 tl sitruunapippuria 0,5 dl sitruunamehua

Salamivoileipäkakku 10 annosta 9 vaaleaa paahtoleipäviipaletta 6 tummaapaahtoleipäviipaletta Kostutus 4 rkl lihalientä Täyte: 250 g palvikinkkua viipaleina 2 avokadoa 2 rkl sitruunamehua 200 g maustamatonta tuorejuustoa 200 g raejuustoa 1 rkl sinappia 0,5 dl hienonnettua persiljaa 0,5 - 1tl suolaa ripaus mustapippuria Kuorrutus: 200 g sulatejuustoa 0,5 dl ranskankermaa 1 ruukku hienonnettua persiljaa

Koristeluun: kylmäsavulohta, mätiä, tilliä tai herneenversoja

Koristeluun: 100 g ohuita meetvurstiviipaleita 10 pientä kirsikkatomaattia 10 minimozzarellapalloa persiljaa

Aseta levinpaperi irtopohjaisen vuoan pohjalevylle. Kiristä vuoan reuna kiinni, jolloin paperi jää väliin. Hienonna hapankorput tasaiseksi jauheeksi monitoimikoneessa. Lisää juokseva rasva ja maito. Painele hapankorppuseos vuoan pohjalle. Valmista täyte. Pane liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen ja kuutioi kylmäsavulohi. Sekoita täyte kermaviilistä, tuorejuustosta ja lohesta. Mausta seos sitruunapippurilla. Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi. Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne kiehuvaan sitruunamehuun. Kaada liivateseos täytteen joukkoon. Leikkaa leivinpaperista vuoan reunan korkuiset suikaleet ja kastele paperi vedellä. "Liimaa" paperi vuoan reunoihin ja kaada täyte vuokaan. Hyydytä kylmässä seuraavaan päivään. Avaa vuoka ja poista reunapaperit. Siirrä kakku tarjoilulautaselle, leikkaa ylimääräinen paperi pois ja koristele kakun pinta kylmäsavulohella, mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Leikkaa leivistä ohuet reunat pois. Vuoraa suorakaiteenmuotoinen 1,5 l leipävuoka kelmulla. Nosta vuokaan pohjalle kolme vaaleaa leipäviipaletta peräkkäin. Kostuta leipäviipaleet lihaliemellä sudilla sivellen. Jauha täytettä varten kinkkuviipaleet ja avokadot hienoksi massaksi. Lisää sitruunamehu sekä tuorejuusto ja raejuusto. Lisää mausteeksi hienonnettu persilja ja suola sekä rouhittu mustapippuri. Sekoita tasaiseksi tahnaksi. Kokoa kakku panemalla vuorotellen tummaa ja vaaleaa leipää sekä väleihin tahnaa. Nosta kakun päälle kostea voipaperi, kelmu sekä kevyt paino. Siirrä kakku viileään yön yli. Kumoa kakku tarjoiluvadille ja tasoita reunat ylitse pursunneesta tahnasta. Notkista sulatejuusto ranskankermalla ja päällystä kakku tahnalla. Painele kakun reunoille kevyesti hienonnettua persiljaa. Koristele pinta meetvurstiruusukkeilla, kirsikkatomaateilla ja mozzarellapalloilla. Teksti: Katri Schröder Kuvat: Timo Viljakainen


Kauppakeskus Plaza,Vilhonkatu 8, 24100 SALO www.kauppakeskusplaza.fi

ILMOITUSLIITE 9.5.2013 13/03

NaiNeN, pidä huolta itsestäsi

Suklaabanaanikakku

14 annosta Pohja: 5 kananmunaa 2,5 dl sokeria 2,5 dl vehnäjauhoja 2 rkl kaakaojauhetta 1,5 tl leivinjauhetta Kostutus: 1,5 dl omenamehua Täyte: 1 pss vaniljakastikejauhetta 2 dl maitoa 1,5 dl kuohukermaa 1,5 dl omenasosetta 2-3 banaania Kuorrutus: 1 dl omenasosetta 0,5 dl kuohukermaa 100 g tummaa suklaata

Leivotaan Ä

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi vaahtoon kevyesti puuhaarukalla sekoittaen.Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille. Poista aluspaperi. Vuoraa n. 2 l pyöreä muovikulho kelmulla. Leikkaa torttupohjasta pyöreä pala, jolla vuoraat kulhon. Kostuta pohja omenamehulla. Levitä omenasosetta pohjalle ja sivuille. Valmista täyte. Sekoita vaniljakastikejauhe kylmään maitoon ja anna hetken aikaa tekeytyä. Vaahdota kerma. Sekoita kermavaahto sekä vaniljakastike keskenään. Nosta kermaseosta kakkupohjan päälle ja leikkaa banaaniviipaleita pinnalle. Leikkaa torttupohjan reunoista seuraava kakkukerros ja kostuta ja täytä samoin kuin edellinen. Muotoile lopusta torttupohjasta kansi ja kostuta myös sitä hieman. Peitä kakku ja anna vetäytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Kumoa kakku vadille ja levitä pinnalle tasaisesti ja ohuelti omenasosetta.Kuumenna kerma kattilassa kiehumapisteeseen ja siirrä syrjään liedeltä. Lisää paloiteltu suklaa kerman joukkoon ja sekoita tasaiseksi, kunnes suklaa on täysin sulanut. Valuta suklaakuorrutus kakun pinnalle veitsellä samalla levittäen. Koristele karkeilla.

i d i ll e h e r k k

u ja !

Säännöllinen käynti gynekologilla ja mammografiatutkimuksessa on osa naisen terveitä elämäntapoja. Salon Mehiläisestä saat kaikki naisen terveyteen liittyvät palvelut vaivattomasti ja nopeasti.

Valitse oma asiantuntijasi ja varaa aika:

www.mehilainen.fi tai 010 41400 8,35 snt/puh + kiinteästä verkosta 7,02 snt/min tai matkapuhelimesta 17,17 snt/min.

Mehiläinen Salo, Vilhonkatu 8

fysioterapeutti erikoislääkintävoimistelija

puh. 040 7061 160 Plaza III krs. uusi puoli

Iloa elämääsi elämäniloa!

0

99 Rainbow Kidesokeri 1 kg

1

25

Rainbow Vehnäjauhot 2 kg (0,63/kg)

0

99

Rainbow Leivontamargariini 500 g (1,98/kg)

1

69

Nikulan kanalan Kananmunat 10 kpl 580 g (2,91/kg) M-koko

Parsakaali-fetapiiras

5 annosta Pohja: 100 g margariinia 2 dl vehnäjauhoja 1 dl perunasosehiutaleita 1 dl juustoraastetta 1 tl leivinjauhetta 0,5 tl suolaa 1 dl vettä Täyte: 200 g parsakaalin kukintoja 50 g salaattijuustoa (feta) 8 kirsikkatomaattia 1 dl juustoraastetta (emmental) 2 dl ruokakermaa 1 kananmuna 0,5 tl suolaa

Sekoita pehmeään margariiniin muut aineet ja taputtele taikina piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Pane vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi. Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Irrottele parsakaalista pienet kukinnot ja keitä niitä suolalla maustetussa vedessä noin kolme minuuttia. Valuta ja jäähdytä. Kuutioi feta. Levitä piiraspohjalle parsakaali, fetakuutiot ja tomaatit. Sirottele päälle juustoraaste. Sekoita keskenään kerma, kananmuna ja suola. Valuta seos vuokaan. Pane ritilä uunin pohjalle ja vuoka ritilälle. Kypsennä noin 30 minuuttia. Jos pinta kaipaa väriä, nosta ritilä uunin keskiosaan ja kypsennä vielä viitisen minuuttia.

Arkisin 8–21 S-market Plaza Kauppakeskus Plaza, Salo Lauantaisin 8–18 p. 075 3030 1345 Sunnuntaisin 12–18 Puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min.

Hinnat voimassa Plazan S-marketissa pe 10.5. - la 11.5.

Plazan uudella puolella, III krs. www.hammassyke.fi

Hampaiden laservalkaisu ja muut suuhygienistin palvelut hellävaraisesti ja ammattitaidolla. Suuhygienisti Joel Mustonen

Tiedustelut ja ajanvaraus p. (02) 727 6550

Otto. pankkiautomaattit Plaza 1. ja 2. krs


Kauppakeskus Plaza,Vilhonkatu 8, 24100 SALO www.kauppakeskusplaza.fi

ILMOITUSLIITE 9.5.2013 14/03

ANTONION TEEMALISTALTA

GREATBURGERS AND SANDWICH

CHEESE HEAVEN SANDWICH

15,80 14,90

Jos rakastat juustoa, this is your heaven! Muhkean leivän välissä grillattua brietä, talon omaa BlackPepper-majoneesia, rucolaa, YellowBanana-chiliä, tomaattia, marinoitua sipulia, makeaa sipulisiirappia, yrttiöljyä ja sipulirenkaita.

PULLED PORK BURGER

onnea äidille

15,90 14,60

Maalaissämpylän välissä mehevää revittyä Antonion Pulled Porkia, BlackPepper-majoneesia, pari siivua savujuustoa, marinoitua sipulia, SmokeyCheese-kastiketta, rucolaa ja tomaattia. Tarjoillaan tikkuperunoiden kera.

TULTA JA TaPPURAA, LEMPEITÄ FIILIKSIÄ. RAKKAUDESTA HYVÄÄN RUOKAAN JA JUOMAAN.

AVOINNA 12.5. klo 12-21.30 LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

soravintolat.fi

PÖYTÄVARAUKSET MYÖS NETISSÄ www.s Kauppakeskus Plaza, Salo puh. 075 3030 1403* Pisteenkaari, Nummela puh. 09 222 3650 www.cantina-antonio.fi www.ssoravintolat.fi *8,35 snt/puhelu + 12,09 snt/min

Onnea Äiti 12.5.2013 Sunnuntaina 12.5.

JÄLKIRUOKAPÖYTÄ S-Etukortilla

8€

(norm.10€)

Lapset alle 12 vuotta 4 € (norm. 8€) Lapset alle 3 vuotta ilmaiseksi. Tällä kupongilla

Puh. (02) 7 316 316, matkat@matkaplaza.fi ma-pe 9-20, la 9-18, kesäsunnuntaisin 12-16 www.matkaplaza.fi

Pizza mukaan otettuna

-15%

Kauppakeskus Plaza, Salo. Voimassa 31.7.2013 asti max 4 pizzaa / kuponki. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Tervetuloa!

Kipualueiden hoitoon TRIGGER -käsittelyt. Triggereiden käsittelyssä kipuja helpotetaan painamalla, lihaskalvohierontatekniikalla tai venytyksillä.

30€

t.fi

www.ssoravintolat.fi

Kauppakeskus Plaza, Salo. Puh. 02 731 5915 ma-la 11-21 | su 12-18 In good company

PARTURI - KAMPAAMO

Peukuta Poteron sivua! Arvomme peukuttajien kesken kolmenkymmenen euron arvoisen

w.ssoravintola

t: ww Pöytävaraukse

POTERO

hieroja minna tamminen

puh. 0400 637 991

Aloitin trigger käsittelyjen opiskelun jo varhain 90-luvulla. Viimeisin koulutus oli tämän vuoden puolella.

Plazassa jo yli 20 vuotta!

Ajanvaraus 0400 637 991, 3. krs

lahjakortin 9.- 31.5.

ja Keväänhliin! kesän jukortit Lahja ltä! mei

Anne Lehti Jenna Tolkkinen ilman ajanvarausta ajanvaraus 0500 825 235 044 333 2633 Plaza 2, 1. krs, palvelemme ma-pe 9-18, la 9-15


Kauppakeskus Plaza,Vilhonkatu 8, 24100 SALO www.kauppakeskusplaza.fi

ILMOITUSLIITE 9.5.2013 15/03

TEKSTI PUNNITSE JA SÄÄSTÄ

Irtotuotteistaan tunnettu Punnitse ja Säästä avaa myymälän Plazaan Irtotuotteilla suureen suosioon noussut Punnitse ja Säästä avaa Plazan uuden puolen 1. kerroksessa touko-kesäkuun vaihteessa. Kauppias Mikael Strömberg vakuuttaa, että jokaiselle varmasti löytyy tuotevalikoimasta oma herkkunsa. Irtotuotteilla suureen suosioon noussut Punnitse ja Säästä -ketju avaa kesän kynnyksellä ovensa myös kauppakeskus Plazassa. Kauppias Mikael Strömberg halusi tuoda ketjun monipuolisen ruoka-ainevalikoiman myös salolaisten ulottuville. -Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat itse vapaasti valita laajasta valikoimasta, siksi Salonkin myymälään tulee melkein 500 eri irtotuotevaihtoehtoa. Niiden lisäksi meillä on valtava valikoima pakattuja tuotteita, kuten teetä, kahvia, öljyjä, kookosrasvoja, mausteita, patukoita vain eräitä mainitakseni. Irtomyytävissä tuotteissa voi vapaasti kerätä saman hintaiset tuotteet samaan pussiin eikä tuotteita tarvitse muistaa nimeltä, asiantuntevat myyjämme kyllä tunnistavat ne, Strömberg kertoo.

Erityisruokavalioita ja ympäristötietoisuutta Punnitse ja Säästä -myymälän toiminta-ajatukseen kuuluu tarjota kattavasti aineksia ja inspiraatiota ruoanlaittoon sekä herkutteluun. Myymälöitä on jo 20 eri puolella Suomea. Myymälöiden valikoima tukee myös erityisruokavalioita tarjoamalla paljon gluteenittomia, maidottomia ja sokerittomia vaihtoehtoja sekä runsaan valikoiman niin luomu- kuin Reilun kaupan -tuotteita. - Kaikki tuotteet hankitaan niin isoissa erissä, että niitä on mahdollista tarjota kuluttajan kukkarolle ystävälliseen hintaan. Irtomyynnillä vähennämme kustannusten lisäksi ympäristökuormitusta, sillä pakkausmateriaaleja käytetään vähemmän, Strömberg valaisee. Hän kertoo myös, että tuotteiden kierto on myymälöissä nopeaa, mikä mahdollistaa tuotteiden tuoreuden. Tällöin makuelämykset pääsevät oikeuksiinsa. -Kehitämme valikoimaamme jatkuvasti ja otamme mielellämme vastaan myös ideoita asiakkailtamme. Toimintaamme kuuluu vahvasti asiakkaidemme huomioiminen. Minulla on jo kaksi myymälää Turussa ja on ollut hienoa saada hyvää palautetta näiden

Äidille

myymälöiden toiminnasta. Asiakkaamme ovat erilaisia ja haluan, että heille myös löytyy erilaisia vaihtoehtoja, Strömberg linjaa.

Reilusti valinnanvaraa Plazan myymälää pystytetään parhaillaan ja se aukeaa touko-kesäkuun vaihteessa. Strömberg kertoo, että 476 eri irtotuotteen paikoilleen laittaminen vie aikaa, mutta se ainakin takaa, että asiakkaille riittää valinnanvaraa ja kokeiltavaa. Kauppias toivottaa kaikki tervetulleeksi myymälään, ”jokaiselle varmasti löytyy oma herkkunsa”. Punnitse ja Säästä -myymälän valikoimasta löytyy: • Maustettuja ja maustamattomia pähkinöitä • Makeutettuja ja makeuttamattomia kuivahedelmiä • Luomuhedelmiä, -pähkinöitä ja -siemeniä • Jugurtti- ja suklaapäällysteisiä pähkinöitä, marjoja ja hedelmiä • Kasvisruoka-aineksia • Erilaisia teelaatuja ja kofeiinittomia haudukkeita • Erikoiskahveja sekä jauhettuna että papuina • Juomia, mm. luomulimsaa, energiajuomia, inkivääriolutta • Terveellisiä välipaloja kuten sokerittomia patukoita • Maidottomia suklaita • Gluteenittomia vaihtoehtoja ruuanlaittoon ja naposteluun • Superfoodeja ja raakaruokaa

Ollaanko kavereita?

TARJOUS

TARJOUS

(27,95)

(29,95)

(29,95)

2495

Hannu Väisänen TAIVAANVARTIJAT Valloittavan omaelämäkerrallisen romaanisarjan neljäs osa. Otava

2495

Panu Rajala LAVATähTI JA kIRJAmIeS Seuratun suhteen kaihtelematon kuvaus. WSOY

Tutustu lisää netissä: www.punnitse.fi

Kahvi & manSiKKaleivoS S-etukortilla

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri etsii hyväsydämisiä ja positiivisesti elämään suhtautuvia aikuisia mukaan Kaveritoimintaan. Kaveritoiminnan kautta juuri sinulla on mahdollisuus antaa palanen vapaaajastasi sellaiselle 6-16-vuotiaalle lapselle tai nuorelle, jonka elämää ja arkea ilostuttaisi juuri sinun seurasi ja mukava yhteinen tekeminen. Kaveritoimintaan voivat tulla mukaan 18 vuotta täyttäneet. MLL:n Varsinais-Suomen piiri tarjoaa toimintaan lähteville maksuttoman koulutuksen, yhteisiä tapaamisia, jatkokoulutuksia sekä neuvontaa ja ammatillista ohjausta.

Olethan yhteydessä, niin kerromme lisää!

Lisätietoja Kaveritoiminnasta Perhetoiminnanohjaaja Sirpa Stenström, p. 044 535 5161 sirpa.stenstrom@mll.fi

1495

Alexander & Hanna Gullichsen SAfkAA Parempaa arkiruokaa Sisältää huippusuositun avokadopastareseptin. Otava

SalO Kauppakeskus Plaza 2.krs. Tarjoukset voimassa 12.5.2013 asti.

*********

Kaveritoiminta Lähde rohkeasti mukaan tutustumaan toimintaan!

TARJOUS

5,50 (7,30)

voimassa 2.-31.5.2013 Kauppakeskus Plaza, Salo ma-pe 8-20 | la 8-18 | su 12-16 puh. 075 3030 1404 www.ssoravintolat.fi *8,35 snt/puhelu + 12,09 snt/min


Kauppakeskus Plaza,Vilhonkatu 8, 24100 SALO www.kauppakeskusplaza.fi

ILMOITUSLIITE 9.5.2013 16/03

PARAS PAIKKA KESKELLÄ KESÄKAUPUNKIA Tulitpa autolla, junalla, bussilla, pyörällä tai kävellen, Plazaan on helppo tulla!

Sauvo 40 km

Kauppakeskus Plaza Vilhonkatu 8, 24100 Salo

S-market ma-pe 8-21, la 8-18, su 12-18 Erikoisliikkeet ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-16 Katso liikekohtaiset palveluajat netistä: www.kauppakeskusplaza.fi facebook.com/kauppakeskusplaza

Lean5 Europe Oy

Kesä on saapunut Plazaan!  

Plaza-tabloid 3/2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you