Page 1

Fiecare vedetă etă are povestea ei

Nr. 19 (333) bilunar 13 - 26 septembrie 2010

3,99 99 LEI

La două luni de la sinuciderea cântăreței, rândurile triste BAIN lăsate de KURT CO

og sa y, te r rte e n t r u Co epa mai d s, e mergi n Fra c pentru iata ei. v pentru

MĂDĂLINA MANOLE

redeschid răni dureroase. Ea nu e însă singura vedetă ale cărei ultime vorbe H impresionează. T I M S E ICOL

ANNA N

în ebunie n o e a i Stiu c a si nu ma e u m N a . t at via ac cur f a s t po zist. mai re

Cele mai

dramatice mesaje de adio Caută S Storyy cu Sto

Super CADOU COLANȚI

rincahrotter IS

a, o s a o i c am , tin a u t p a e x n o ple m o c Sunt ea o t , s a a c , i e n t nevred n de defec sc sa e lio un mi sa ma gand ata mea vi c ma fa sc aici cu re ma op CITIȚI POVESTEA INCREDIBILĂ Ă A SCRISORILOR LĂSATE DE VEDETE ÎN PAGINILE 14-19


n u a l a s n a s U ltima ! r e n g i s e d e articol d Campania unică desfășurată de revista ajunge la final cu o ultimă creație semnată Irina Schrotter.

Caută acum colanții

Irina Schrotter Mihai Albu

S-A DAT!!

Plicul Mihai Albu

S-A DAT!

u t a z e t o B n li a t a C Trico Tricoul Cătălin Că Botezatu zatu

S-A DAT!

Razvan Ciobanu Eșarfa Răzvan Ciobanu

c


AT!

Specialiștii tăi în modă, Mihai Albu, Cătălin Botezatu, Răzvan Ciobanu și Irina Schrotter, au lucrat pentru tine!

Creații exclusive de la designeri celebri Niciodată shoppingul nu a fost mai simplu. Te-ai putut răsfăța cu modă de calitate în timp ce ai citit revista Story, iar acum ai o ultimă ocazie să-ți completezi garderoba cu un articol vestimentar aflat în mare vogă! Citește în numărul următor ce lucruri mari a mai făcut Irina Schrotter!


SUMAR

22 „

Olivia Steer: „Am un soţ de poveste!“

30

26 OBJECTS OF MY DESIRE Doinița Oancea 28 DEDESUBTURI Exclusiv Iuliana Tudor Povestea unei sarcini neanunțate! 30 HOT STORY Vacanțele vedetelor. Unde au petrecut artiș artiștii ultimele zile de vară. 36 STO STORY SPECIAL „F Frenezie la Veneția „F Fashion pentru toate gusturile „D Densitate mare de vedete și la Emmy! „2 24 de ore cu Claire Danes VITRINA 42 VITR „T Tendinţe de toamn㠄C Cele mai tari site-uri de shopping LIFESTLE BEAUTY 46 LIFE Mo Monica Bârlădeanu: Mac Machiajul unei românce de Hollywood.

36

48 FRU FRUMUSEȚE Jes Jessica Biel știe secretele unui ten fin

5 VIZOR Dansul din buric, o nouă specialitate

52 STO STORY PARTY Mod Modă în „high life“

8 STORY OF THE WEEK Dana Rogoz și ținuta ei statuară 10 ȘTIRI 12 COVER STORY. MĂDĂLINA MANOLE: Cele mai dramatice mesaje de adio 20 FOTO STORY Vedetele au jucat „Fotbal pentru viaţă“ 22 INTERVIU „ Gabi Cristea: Dezvăluiri în premieră despre scandalul monstru din familia ei!

54 STORY COCKTAIL „ Robbie Williams & Garry Barlow, colaborare după ani de despărțire „ „Wall Street“, cu Michael Douglas „ „Peripeţii pe străzile din „Genova“ „ Milla Jovovich prezintă arma 62 MENIU Ce am mâncat azi? Oana Lis 65 HOROSCOP: Catherine Zeta-Jones 66 STORY FLASH: Tom Cruise

Singurul jurnal monden de la Prima TV te conduce în lumea pasionantă a vedetelor.

Nu rataţi ediţia de joi 16 septembrie! Andreea Fried și Daniel Cruceru te invită în fiecare joi, la ora 22.00, să descoperi lumea mondenă.

4

Machetă campanie Story Designers Collection: Foto: Ovidiu Huiban, Adi Stoicoviciu. Machiaj: Școala Cotimanis Show/Mădălina Radu. Modele: Alina Mădălina Soare, Carmen Popa (Flash Model Management).

„Story“ este o licenţă internaţională publicată de Sanoma Magazines în 9 ţări: Olanda, Belgia, România, Croaţia, Serbia, Slovenia, Bulgaria, Ungaria și Cehia TORUL URMĂMĂR NU PE APARE

T.

27 SEP

Redactor-Șef: Mihaela Călinoiu Editor coordonator: Monica Vlad Redactori: Patricia Ene, Ioana Mirică Editor Foto: Andreea Creţu Art Director: Cătălin Ciolca Colaboratori: Andreea Niculae, Robert Ilie Foto: Guliver, Reuters, Mediafax Foto, Rompres, Hepta Adresa redacţiei: str. BUZEȘTI nr. 85, sect.1, București e-mail: story@sanomahearst.ro telefon: 031-225.87.00 fax: 031-225.87.15 STORY este o publicaţie a: General Manager: Els Loesberg Publisheri: Lucian Ioniţă, Theodor Manolache CFO: Ileana Maranca Clusters Advertising Sales Manager: Cristina Cristea Group Advertising Sales Manager: Alexandru Dona Advertising Sales Manager: Monica Pop, Simona Măneanu Marketing Manager: Meda Dobocan Digital Media Publisher: Adina Vasilescu Production Manager: Cristi Damian Distribution Manager: Violeta Diaconu IT Manager: Dragoș Margoi HR Manager: Cristian Dobrescu Pre-press: Sanoma Hearst Romania Tipar: Infopress Group Distribuţie: RAUTAKIRJA ROMÂNIA, tel:-0264-414.040 Serviciul de abonamente: abonamente@sanomahearst.ro Sanoma Hearst Romania este membră BRAT (Biroul Român de Audit al Tirajelor). Revista Story este auditată BRAT în perioada iulie-decembrie 2008 și beneficiază de rezultatele Studiului Naţional de Audienţă pentru perioada iulie 2008 - iulie 2009. ISSN 1583-6252 Publicaţie auditată în perioada iulie – decembrie 2007

Publicaţie ce beneficiază de rezultate de audienţă conform Studiului Naţional de Audienţă măsurate în perioada: aprilie 2007 – aprilie 2008

Copyright: Sanoma Hearst Romania SRL Reproducerea integrală sau parțială a textelor sau ilustrațiilor din revista Story este posibilă numai cu acordul prealabil scris al Sanoma Hearst Romania.


Storycafé ÎN VIZOR

Dansul din buric, o nouă specialitate ACEST DANS SCOATE ÎN EVIDENŢĂ FEMINITATEA ȘI SENZUALITATEA. MIȘCĂRILE SUNT INCITANTE ȘI LASCIVE, TREBUIE SĂ FOLOSEȘTI PRIVIREA ȘI ZÂMBETUL FOARTE MULT, CEEA CE ÎI FACE DEOSEBITĂ PLĂCERE BĂRBATULUI DE LÂNGĂ TINE NICOLETA LUCIU

Printre divele care și-au unduit șoldurile din prea multă „Iubire și onoare“ s-a numărat și blondina Mădălina Drăghici.

icoleta Luciu și Ioana Ginghină, protagonistele din „Iubire și onoare“, noua telenovelă ce va avea premiera în curând la Acasă TV, au devenit experte în arta dansului din buric. Și, după cum vă daţi seama, nu este deloc lucru ușor, căci mișcările trebuie să fie în același timp ferme, dar și armonioase. Pentru Nicoleta, lecţiile au fost o adevărată provocare. „Am vizionat pe internet lecţii de belly-dance și am repetat acasă, astfel am învăţat mai ușor mișcările. Atunci când dansez pe muzica orientală mă simt foarte sexy“, spune vedeta. În ceea ce o privește pe Ioana, ea adoră să danseze, iar telenovela îi dă posibilitatea să-și etaleze veleităţile.

N

Text: Patricia Ene. Foto: Acasă TV. 5


STORY STORY OF THE WEEK

a t u n i t i s a Dan a r a u t a t s ei Dana Rogoz a fost model pentru prieteni. Mai mult decât obişnuită cu camera de televiziune, cu care flirtează de ani întregi, tânăra şi foarte subţirica vedetă a demonstrat că şi aparatul de fotografiat o iubeşte. Credem că nu vă îndoiţi, nu? Text: Patricia Ene

FATA MEA ESTE MODEL... Dana a demonstrat că nu se pierde deloc cu firea în fața aparatului de fotografiat, fiind în stare să stea nemișcată pentru un cadru perfect cât este nevoie.

8


ana Rogoz a realizat până în prezent numeroase şedinţe foto, însă cea mai recentă, pe care ne-a pus-o şi nouă la dispoziţie, este una cu totul specială. Actriţa din serialul „Moştenirea», care va fi difuzat în curând de Pro TV, a acceptat fără să ezite propunerea unei bune prietene, care a studiat Fashion Marketing la New York, de a face un shooting inedit, în decorul impunător şi foarte ofertant al Palatului Mogoşoaia. Astfel, Bianca Naumovici s-a ocupat de styling, în timp ce Barna Nemethi şi Claudiu Ciprian Popa au imortalizat-o în cele mai interesante ipostaze. Iar rezultatul a întrecut aşteptările Danei, uimită de schimbări şi de imaginea unei tinere atât de diferită faţă de aceea pe care o vede în fiecare zi în oglindă. «Mi se pare că am alt aer, altă atitudine, faţă de celelalte şedinţe foto de până în prezent. Pozele sunt ca o poveste, pentru că s-au născut dintr-o poveste a noastră, a unor buni prieteni», a mărturisit Dana.

D

9


Storycafé ȘTIRI

LOREDANA GROZA

Sexy pe litoralul croat ântăreaţa a revenit dintr-o superbă vacanţă în Croaţia, C unde a mers însoţită de fiica sa, Elena. Cele două s-au simţit de minune în Hvar, Loredana demonstrând că, la cei 40 de ani ai ei, are un fizic surprinzător de întreţinut. Pe plaja din Croaţia, ea s-a pozat într-un costum de baie alb care îi scotea în evidenţă trupul.

ANDR

ALEXANDRA VELNICIUC

Fermecată de-un căţel

edeta TVR a făcut o pasiune pentru un căţeluș tare simpatic ce aparţinea unei concurente a ediţiei din acest an a Festivalului Mamaia. După ce a introdus în scenă participanta, Alexandra i-a luat căţelul din braţe și nu i-a mai venit să îl returneze, chiar și după ce stăpâna patrupedului a încheiat momentul artistic.

V

ULTIMA BÂRFĂ DANIELA CRUDU S-A CAM SĂTURAT SĂ FIE ŢINTA GLUMELOR PROASTE ALE COLEGILOR SĂI DE PLATOU, MATINALII RĂZVAN ȘI DANI. DEȘI ȘI-A PROPUS CA ÎN NOUL SEZON SĂ NU MAI JOACE ROLUL DE PROSTUŢĂ, BRUNETA NU SCAPĂ DE IRONII. 10

AVENTURĂ Mimi Brănescu și Maria Popistașu se iubesc cu pasiune, dar numai „Marți, după Crăciun“.


DECLARAŢIA SĂPTĂMÂNII „Frumuseţea Angelinei Jolie este nepământeană“ m mediat după ce a văzut filmul „Salt“, vedeta Prima TV nu ss-a putut abţine de la a mărturisi fascinaţia pe care o are pe pentru actriţa americană. Angie este frumoasă, celebră și fac face acte de caritate. Adică un fel de Andreea Raicu, da dar la dimensiune... mondială.

I ANDREEA RAICU

„MARȚI, DUPĂ CRĂCIUN“

Să înșel, să nu înșel... ovestea bărbatului aflat între două vârste P și care ajunge să aleagă între viaţa în căminul conjugal și traiul liber cu amanta se pregătește să apară pe marile ecrane de la noi. Nominalizată la categoria „Un Certain Regard“ din cadrul Festivalului de Film de la Cannes, producţia regizată de Radu Muntean s-a bucurat de un succes remarcabil, deși nu a intrat pe lista câștigătorilor. În rolurile principale avem ocazia să îi revedem pe Mimi Brănescu și pe Maria Popistașu.

ALICIA KEYS

Mândră de burtică elebra cântăreaţă a fost C surprinsă recent în New York în compania soţului, Swizz Beatz, cei doi părând extrem de fericiţi. Râdeau, se sărutau și se comportau de parcă nimeni altcineva nu ar fi fost lângă ei. Cu numai câteva săptămâni în urmă, Alicia a fost fotografiată încercănată și obosită, dar pare că aceste moment s-au dus și nu a rămas decât bucuria de a deveni mamă. Alicia și producătorul francez s-au căsătorit în urmă cu o lună, în Franţa, în prezenţa unor prieteni precum Queen Latifah și Bono.

XT R AVA G A N T NEWS

E

Sofia Coppola a regizat pentru Dior  Sofia se bucură de atenţia

deosebită a marilor case de modă, care o aleg pentru a le realiza filmele de promovare a produselor noi. După ce a lucrat cu Louis Vuitton, regizoarea a fost zărită în timp ce filma alături de Natalie Portman, noua faţă a parfumurilor Dior, un spot în Paris. Se spune că bărbatul care i-a obţinut deal-ul este amicul ei, Marc Jacobs.

Walt Disney resort pentru căţei  Din 27 august, căţeii oamenilor

cu bani, mulţi bani, se pot bucura, alături de stăpânii lor, de atracţiile de la Walt Disney World Resort, din Florida. Toţi se pot răsfăţa într-un hotel numai pentru ei, în care li se va acorda o atenţie deosebită. Vorbim, desigur, despre un „resort de lux pentru căţei“.

Gisele Bündchen îl celebrează pe Cavalli  Roberto Cavalli a ales-o pe

Gisele Bündchen drept imaginea campaniei toamnă – iarnă 2010 2011, pentru a celebra 40 de ani de la înfiinţarea brandului său. Fotografiile cu diva sunt senzaţionale, iar într-una dintre ele apare îmbrăcată din cap până în picioare în animal print și blănuri. Fotografiile au fost realizate de faimoșii Mert Alas și Marcus Piggott, care iau în jur de 100.000 de euro pentru un shooting. 11


Storycafé ȘTIRI

CE MAI ZICE GURA LUMII D. MUNTEANU

Pre Prezentatoarea rezen zenttat tatoar toarea ea emi emisiu emisiunii siunii nii „Conf „Conferinţa Conferi erinţa nţa dde presă“ ă“ dde lla AAntena t 2 ar putea t fi însărcinată din nou. Diana își mai dorește un copil și, cum a avut stări care au cam pus-o pe gânduri, se poate ca visul să i se fi împlinit. veridicitate:

7 70%

SORANA (ASIA)

NU LASĂ MIREASA DIN MÂNĂ Ca un mire îndrăgostit lulea, Răzvan Fodor a stat lipit de soția lui ca marca de scrisoare.

Sorana Sorana, Sor ana, ffosta osta ost ta m membră embră emb bră a trup ttrupei rupei ei ASI ASIA ASIA, A, a ddatt muzica i pe… unghii. hii EEa se pregătește intens pentru a lucra în domeniu, dovadă că a fost văzută la un seminar de instruire pentru manichiură - pedichiură (unghii false). veridicitate:

90%

ANDI VASLUIANU

Verde la… curăţenie! Actorul și iubita sa, Raluca Aprodu, s-au alăturat voluntarilor de la MaiMultVerde și, sub îndrumarea neobosită a lui Dragoș Bucurenci, au adunat 50 de saci de gun gunoaie din Pădurea Snagov. Au stat și de vorbă cu picnicarii, reamintin reamintindu-le regulile unui picnic. edeta Antenei 1, președinte al fundaţiei „Mereu Aproape“, nu se sfiește să pună mâna la treabă când vine vorba de sinistraţii inundaţiilor din zona Moldovei. Astfel, Sandra a dat o mână de ajutor la deschiderea primului șantier din campania „Apa trece. România renaște!“, inaugurat la Mogoșești Siret, judeţul Iași. Aici, au început deja lucrările pentru contruirea de locuinţe pentru opt familii care își pierduseră orice speranţă de a mai avea un acoperiș deasupra capului.

RĂZVAN FODOR

Nu s-a dezlipit de mireasa lui acă la cununia civilă a uitat buletinul acasă și a reușit să facă D slalom prin București pentru a-l lua de acasă în timp util, la cea religioasă Răzvan Fodor nu a mai uitat nimic. A avut doar emoţii. La fel și aleasa lui, Irina. Din acest motiv, actorul a ţinut-o strâns de mână pe toată perioada ceremoniei. Poate și de frică să nu i-o fure cineva...

V

SANDRA STOICESCU

A turnat beton

Text: Patricia Ene, Ioana Mirică, Monica Vlad. Foto: Guliver, Story. 12


COVERSTORY

14


Scandalul care cuprinde fără drept de apel numele Mădălinei Manole pare fără de sfârşit. La numai două luni de la decesul violent al artistei, mesaje în care îşi ia „la revedere“ de la cei apropiaţi au fost făcute publice de soţul cântăreţei, Petru Mircea, precum şi o înregistrare video în faţa oglinzii. Cuvintele de o tristeţe tulburătoare şi imaginile care sugerează un „adio“ aduc noi dimensiuni unei drame tot mai adânci. Vă prezentăm, însă, şi alte mesaje de despărţire lăsate de vedete care au abandonat viaţa.

MĂDĂLINA MANOLE

Mesaje de adio Text: Monica Vlad, Patricia Ene, Ioana Mirică. Foto: Mondeni.info, Acces Direct, Mediafax.

Două jurnale ale Mădălinei au ieșit la iveală, unul prezentat de soţ, altul de părinţii artistei. Nimeni nu înţelege nimic; singurul lucru cert este că toţi cei implicaţi în poveste par complet debusolaţi.

n urmă cu două luni, o veste cruntă zguduia întreaga Românie: Mădălina Manole s-a sinucis. Ce a rămas în urma ei? O serie întreagă de întrebări fără răspuns, un copil de un an şi trei luni orfan mult prea devreme, un soţ văduv, părinţi, prieteni şi fani îndureraţi. Mai mult, în ultima perioadă, posturile de televiziune se împart pe tabere pentru a dezbate, în continuare, subiectul, dar cu noi dezvăluiri. Pe de-o parte, Mircea Petru, soţul artistei, şi părinţii Mădălinei în cealaltă tabără. Lupta pentru custodia micuţului Petru junior, moştenitor al unei averi consistente, căutarea vinovaţilor pentru suicidul artistei,

Î

apariţia unui testament sentimental tulburător scris chiar de Mădălina, a unui jurnal misterios şi a unui mesaj video de „adio“ pe care cântăreaţa l-ar fi înregistrat cu puţin timp înainte de a comite gestul necugetat au ţinut românii lipiţi de televizor. Concurenţa este acerbă, iar taberele au încercat să vină cu argumente cât mai solide pentru a se susţine. Părinţii îl acuză, în continuare pe ginerele lor, Mircea, de moartea fiicei lor, iar Mircea susţine că socrii doresc doar să îl denigreze. Noi am vorbit în premieră cu gazdele show-urilor pe tema sinuciderii cântăreţei, încercând să aflăm ce cred acestea despre întreaga dramă. 15


COVERSTORY Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nos tru, cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos. Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea , doar eu. Voi toţi m-aţi iubit şi mi-aţi arătat lucrul ăsta mereu, tot timpul. Şi totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Aşa gândesc eu, aşa trebuie. Cum să închei rândurile astea?? Cum??? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac. Să nu mai fiu. Puiu mic să rămână o perioadă la Botoşani cu mama şi tata. Poate mă va ier ta mai târziu când va fi mare.

CĂTĂLIN MĂRUȚĂ

„Petru suferă cumplit, eu nici nu-mi pot imagina un asemenea dezastru“ Foarte mulţi jurnalişti au vrut să comunice în ultimul timp cu Petru, însă acesta a preferat să vorbească în exclusivitate la „Happy Hour“.

Petru Mircea a dat publicității o înregistrare tulburătoare în care Mădălina Manole apare filmându-se în oglindă și făcând semne de adio.

Mòdòlina Manole

Mesaje tulburătoare Psihologul Nicoleta Vascan a comentat pentru „Story“ biletele de adio cumplite lăsate de vedete. „Sinuciderea este opusul bucuriei de a trăi. Cel ce are în intenţie sinuciderea nu are nici viaţa ca prioritae, dar nici moartea- doar fuga, scăparea de un ceva ce nu mai poate gestiona și cuprinde în înţelesul său. E un act de provocare să încerci să înţelegi motivaţiile reale ale unui sinucigas, însă, observând mărturiile celor din proximitatea sinucigașilor, identificăm o realitate contrastantă: toţi apropiaţii declară faptul că nu au observat nimic ciudat în comportamentul celui decedat, ci, dimpotrivă, spun că „era o fire atât de veselă și de optimistă, care nu avea motive să își dorească moartea“. Să fie chiar așa?! Care să fie cauzele? Cauzele care conduc către sinucidere sunt de natură individuală, fiecare act suicidar având în spate propria sa poveste, propria dramă. 16

Îl cunoșteai pe Petru dinainte de drama Mădălinei. Cum ţi se părea înainte și cum îl percepi acum? L-am cunoscut numai în compania Mădălinei, aşa îi întâlneam mereu, pe amândoi - erau nedespărţiţi, de altfel. Înainte de evenimentele astea şocante, nu l-am întâlnit niciodată doar pe el. Cât despre „înainte“ şi „după“... înainte, mi-l amintesc ca pe un om normal, deştept, natural, nu prea vorbăreţ, destul de discret... Iar acum, cred că e evidentă impresia pe care o lasă. E un om distrus, iar asta nu spun doar eu, ci toţi cei care îl văd. Şi-a pierdut soţia, dragostea vieţii lui. Nu spun vorbe mari, e un adevăr dramatic, acest om suferă cumplit, eu nici nu-mi pot imagina un asemenea dezastru. De ce crezi că a refuzat să dea interviuri în presa scrisă și a ales să vorbească prin intermediul televiziunii, respectiv la „Happy Hour“? Opţiunea de a apărea în ultima săptămână în emisiunea mea a fost strict urmarea unor acuzaţii din ultimul timp, care i-au fost aduse repetat. A vrut să clarifice nişte probleme delicate şi triste. Dacă i-ai avea invitaţi pe părinţii Mădălinei, care ar fi primele două întrebări la care ai vrea neapărat să-ţi răspundă? E foarte dificilă întrebarea asta, cum dificile ar fi şi întrebările pe care le-aş formula în faţa dumnealor. Eu nu-mi pregătesc întrebările dinainte, de cele mai multe ori mă orientez pe moment, în funcţie de foarte multe aspecte, de starea interlocutorului. Poate că i-aş întreba cum vor reuşi să treacă peste o asemenea prăbuşire morală. Nişte oameni care şi-au pierdut

KURT COBAIN 27 ani Era dependent de droguri. S-a împușcat în cap. „Frances și Courtney, voi fi altarul vostru. Courtney, te rog să mergi mai departe pentru Frances, pentru viaţa ei. Viaţa voastră va fi mult mai fericită fără mine. Vă iubesc!“ PĂREREA PSIHOLOGULUI. Dependenţa în sine este o condiţionare și o trăire permanentă într-un conflict psihic major între două instincte fundamentale: Eros - instinctul vieţii - și Thanatos - instinctul morţii, care se manifestă în plan comportamental prin agitaţie, nemulţumire, distorsiuni cognitive care se concretizează prin scenarii negative asupra propriei vieţi. Îndemnul lăsat în urmă indică generozitatea sa în relaţionarea cu apropiaţii.


a

CIPRIAN ANTOCHI fiica în asemenea mod nu vor mai fi niciodată aşa cum au fost. Şi poate i-aş ruga să-şi amintească nişte momente frumoase din copilăria Mădălinei, din tinereţea ei, dar ceva care să le facă bine, să-i proiecteze, lin, în vremuri mai bune... Să-i desprindă de otrava prezentului. Ce te-a marcat cel mai mult din toată această poveste? Cred că a fost prima dată când m-am gândit serios cât e de fragil sufletul uman. Vezi, când zilnic traversezi tot felul de situaţii şi îţi gestionezi stresul cum poţi, nu mai realizezi că limita dintre viaţă şi moarte, sau dintre calm şi criză, e atât de fină. Petru a venit la tine cu un jurnal, iar părinţii ei au adus un altul. Ce părere ai, cum explici apariţia a doua jurnale la două emisiuni diferite? În primul rând, nu consider că suntem în vreo competiţie a jurnalelor, nu am aprofundat problema jurnalului nr. 2 sau nr. 3 sau mai ştiu eu ce jurnale sau caiete circulă la alte posturi. Pe mine, mă interesează în primul rând ce fac la emisiunea mea. Dincolo de asta, în emisiunea noastră a fost adus, de fapt, testamentul ei de suflet. Şi jurnalul unde erau nişte însemnări din anii 2002-2005, plus ultimele imagini, filmate în oglindă. Erau multe însemnări, dinainte de a-l cunoaşte pe Petru. El a adus acest document tocmai fiindcă nu mai făcea faţă psihic la atâtea acuzaţii şi, deşi în caiet existau lucruri foarte personale şi foarte dure, a preferat să-l facă public tocmai fiindcă a vrut să arate că nu are nimic de ascuns, pentru ca lumea să cunoască adevărul, să nu se mai propage speculaţii triste...

„Ca prieten, sunt șocat“

Eraţi prieteni, comunicaţi pe mail, vorbeaţi din când în când la telefon? Când ai avut-o ultimă oară invitată și ce impresie ţi-a lăsat? Eram amici, dar fără să fie vorba de o prietenie în adevăratul sens al cuvântului. Vorbeam din când în când la telefon, mai mult pe teme profesionale sau, mă rog, foarte generale. Trebuia să ne vedem şi cu vreo trei săptămâni înainte de nenorocire, dar dintr-o aparent simplă nepotrivire de program, am amânat. Ea a fost şi la nunta noastră, de altfel, eu şi Andra ne-am bucurat enorm s-o avem ca oaspete. Mă căuta într-o vreme şi pentru nişte teste auto, îi trebuiau pentru Petru, care urma să-şi ia carnetul, ceva de genul ăsta... Cât despre prezenţa ei în emisiunea mea, asta s-a întâmplat cu vreo lună înainte să moară. Nu neg, mi s-a părut atunci că nu era în apele ei, dar nu mi-a trecut nicio clipă prin minte că motivele pot fi atât de adânci, atât de devastatoare. Ca orice om, m-am gândit că are o zi mai proastă. Nu aveam să bănuiesc nici în cele mai sumbre intuiţii ceea ce avea să urmeze...

VIRGINIA WOLF 59 ani

ALEXANDER McQUEEN 40 ani

Și-a pus pietre în buzunare și s-a aruncat în apă.

S-a sinucis la puțin timp după moartea mamei sale. Era în plină ascensiune a carierei sale. A lăsat un scurt bilet de adio:

„Simt că o iau razna iar și îmi pierd minţile. Nu cred că mai pot trece încă o dată prin aceste clipe. Am început să aud voci și nu mă pot concentra. De aceea, voi face ceea ce cred că e cel mai bun lucru. Nu mai pot să lupt“. PĂREREA PSIHOLOGULUI. Un suicid altruist bazat pe un nivel prea crescut de integrare socială și, astfel, moartea apare ca o datorie în numele operei sale create și a numelui său. Valoarea și motivaţia pentru propria viaţă au fost condiţionate de susţinerea permanentă a unui efort de a face și de a realiza. Posibil tulburare schizotipală ce a generat, prin complicaţie, suicidul.

„Mi se pare incredibil ce se întâmplă. Dacă Magda ar fi trăit și ar fi asistat la declaraţiile pe care le fac părinţii ei, cred că s-ar fi mutat pe un alt continent, ea nu accepta niciodată să vorbească despre chestiuni atât de intime, cred că i-ar fi fost atât de rușine. Am rămas surprins când i-am auzit pe ai ei declarând că s-a căsătorit din interes cu Șerban Georgescu, oamenii ăia chiar s-au iubit, nu poate nimeni să conteste asta, cum să spună așa ceva. Și că a făcut avort... Puiu e șocat, dacă nu existau acuzaţii atât de dure la adresa lui, dar și legate de imaginea Magdei, nu ar fi acceptat niciodată să apară la emisiuni, își dorește teribil de tare să se termine o dată. Pe mine ca prieten mă doare foarte tare ce se spune despre Magda, mă bufnește plânsul când îmi amintesc de ea.“

„Vă rog să aveţi grijă de câinii mei. Îmi pare rău, vă iubesc“. PĂREREA PSIHOLOGULUI. Suicidul acesta este un act ce survine unei situaţii psihotraumatizante, psihostresante care a determinat schimbarea personalităţii subiectului după o trăire dramatică (pierderea mamei). Modificarea personalităţii consecutive unui moment critic este expresia unei vulnerabilităţi și fragilităţii particulare, individuale. 17


COVERSTORY SIMONA GHERGHE

„Părinții sunt disperați“ Pentru că în ultima săptămână a fost aproape în fiecare zi alături de părinţii Mădălinei, pe care i-a avut invitaţi la „Acces Direct“, am întrebat-o pe Simona ce crede despre acest conflict între părinţi şi ginere.

De ce crezi că au acceptat părinţii Mădălinei Manole să pună viaţa fetei lor pe tapet la voi în emisiune? Părinţii Mădălinei sunt oameni simpli care au aşteptat 40 de zile de la înmormântare, după cum este creştineşte, şi abia apoi au dorit să vorbească, să îşi spună supărările şi să răspundă la acuzaţiile pe care Petru Mircea le-a lansat la două zile după moartea artistei. Ce impresie ţi-au lăsat oamenii aceștia după atâtea întâlniri? Au acceptat să vorbească pentru că sunt disperaţi şi pentru că vor să îşi vadă nepotul. Dacă ar fi să dai un verdict, cine crezi că a greșit cel mai tare în dispută, părinţii sau Mircea Petru? Nu eu trebuie să dau verdicte, ci telespectatorul. Nu este cazul să spun eu cine a greşit sau nu. Eu sunt doar un moderator, nu sunt parte din subiect. I-a plătit „Acces direct“ pe părinţii Mădălinei Manole ca să ofere această exclusivitate? În niciun caz nu i-am plătit. Nu au fost plătiţi, ei au venit la Antena 1 pentru că s-au simţit apropiaţi de acest post şi pentru că de-a lungul timpului Mădălina a participat la mai multe emisiuni ale Antenei 1. Acum câţiva ani, spre exemplu, „Duminica în familie“ i-a dedicat o întreagă ediţie Mădălinei şi cântecelor ei.

RUSLANA KORSHUNOVA 21 ani

VS

EUGENIA ȘI ION MANOLE PREGĂTIRI DE ÎNMORMÂNTARE. „Dacă nu era un nepot de-al meu, care să se ocupe de pregătirile pentru înmormântarea fiicei mele, o puneau într-un coșciug negru, din ăla ieftin. Au vrut să îi pună rochie neagră și ciorapi negri… Ei voiau s-o îngroape în rochie urâtă, dar noi ne-am opus. Ziceau că nu are pantofi și i-au luat niște săndăluţe“. (Eugenia Manole) RELAŢIA CU PĂRINŢII. „Nu o lăsa pe Mădălina să vină la noi. Noi trebuia să mergem la ea. Cu o lună în urmă am aflat că fetiţa mea iubită are probleme de sănătate. Ne-am dus la ea cu un medic foarte bun să o vadă, iar Petru ne-a dat afară. A spus că la el în curte nu are ce căuta doctorul. De când l-a cunoscut pe acest bărbat, totul s-a ruinat. Nici în carieră nu a ajutat-o, i-a interzis să mai cânte melodiile lui Șerban Georgescu, iar acum a băgat-o în pământ. Dacă fata noastră s-a otrăvit, el împins-o. Nu voi avea liniște până nu am să aflu ce s-a întâmplat, cu adevărat, în noaptea aia“. (Ion Manole) SCRISOAREA DE ADIO. „Eu cât voi trăi nu-mi este bine cu fata mea pe care ai băgat-o în pământ. Te voi strivi ca pe un șarpe! Minţi tu ca un nenorocit. Până la ora 12.00, în ziua în care a murit Mădălina, SMURD-ul a stat la mine în casă să îmi salvez soţia. Scrisoarea e scrisă de el. Mesajul seamănă perfect cu cel de pe telefon. Esti diabolic. Unde ai găsit-o „ulterior“, pe calorifer, printre hârtii? De ce ai închis casa și nu ne-ai dat voie să intrăm?“ (Ion Manole) INTERDICŢIA DE A VIZITA COPILUL. „Nu am reușit să-l vedem pe Petru Jr. Ginerele meu nu mă lasă să-l văd. Nu se poate discuta cu Puiu. Ne-am întâlnit întâmplător cu el în cimitir, în altă parte nu acceptă să ne vedem. Pe mine mă respinge, așa că soţul meu l-a întrebat când vedem și noi copilul. I-a spus că pe mine nu mă primește și că „doar pentru matale (n.r. - tatăl Mădălinei) aduc copilul“, dar nu a spus unde și cum. Ultima dată am văzut copilul în vila din Otopeni, când a murit fetiţa mea“. (Eugenia Manole)

BRAD DELP 55 ani

Artistul este cunoscut mai ales ca vocalist al Fotomodel de origine rusă. S-a sinucis în anul 2008, trupei Boston, din a cărui repertoriu fac parte aruncându-se de la etajul 9 al unei clădiri. Ruslana hiturile „More than a Feeling“ și „Long Time“. a pătruns în lumea modei la vârsta de 15 ani. A S-a sinucis inhalând monoxid de carbon. A fost pozat pentru celebre reviste de fashion („Elle“, găsit de poliţie cu un bilet scris în limba franceză „Vogue“) și era una dintre modelele preferate și prins la gât, pe care scria: „Suflet singuratic“ ale caselor de modă. A prezentat ţinute la marile festivaluri de la New York, Paris și Milano. Vorbea trei Pe lângă acest bilet, artistul a lăsat și o scrisoare limbi străine și avea un viitor asigurat. Moartea sa a ridicat pentru familia sa, prin care își mari semne de întrebare. Iniţial, poliţia PĂREREA PSIHOLOGULUI. Sinucideri survenite ca o complicaţie severă motiva gestul, dar aceasta nu a crezut că este vorba despre crimă. a tulburării emoţional-instabilă a personalităţii. Echilibru psihic precar, o a fost făcută publică. Urma să lipsă aproape totală a încrederii în sine și convingerea propriei inutilităţi. se căsătoreasca cu prietena sa, „Mă simt pierdută. O să mă mai Viziune fatalistă asupra propriei vieţi. Pamela Sullivan. regăsesc vreodată?“ 18


VS

E

MIRCEA PETRU PREGĂTIRI DE ÎNMORMÂNTARE. „Contrar minciunilor ordinare care au fost rostite, eu cu sora mea am ales rochiţa cu care Magda să fie îmbrăcată, noi am ales sicriul. Părinţii ei ziceau că aș fi vrut un sicriu ieftin, negru. Minciuni ordinare. Eu am ales totul, inclusiv rochia. Nu a fost o zdreanţă, Magda nu avea rochii ieftine. A fost una la care ea a ţinut foarte mult. Nu m-am sfătuit și cu părinţii ei pentru că nu am avut cum, ei nu au luat parte la asta“. RELAŢIA CU MAMA. „Magda păstra o anumită distanţă de părinţi. Cu mama ei avea o relaţie cel puţin nefirească. Magda a suferit tot timpul din această cauză și nu a putut avea, de-a lungul timpului, nici măcar o discuţie femeiască pe care o au femeile cu mamele lor“. SCRISOAREA DE ADIO. „De ce vă purtaţi cu toţii așa cu mine, ce vreţi de la mine acum, v-ar avantaja să mor și eu, vreţi să trec drepturile de autor pe numele vostru și să trec și casa de la Otopeni pe numele vostru? Am scos scrisoarea așa târziu pentru că nu am vrut să îi rănesc. Pe ei îi numește scumpi părinţi și pe ai mei mamă și tată. Dacă trebuie să le fac lor pe plac îmi iau copilul în braţe și plec să încep o viaţă nouă. Dacă ei tânjesc după avere, le las lor tot, dacă asta îmi va aduce liniște“. INTERDICŢIA DE A VIZITA COPILUL. „În condiţiile în care mi se aduc tot felul de acuzaţii mie și soţiei mele, sunt sigur că n-ar face bine copilului să se afle prin preajma bunicilor din partea mamei. Când se vor liniști lucrurile, e firesc ca micuţul să-și cunoască și bunicii din partea mamei. Nu se poate deocamdată, ar fi inuman să-i fac așa ceva copilului nostru“.

ANNA NICOLE SMITH 40 ani O viaţă tulburată și plină de excese. Anna a murit în urma supradozei de medicamente, după ce și fiul ei decedase în urmă cu un an. „Știu că e o nebunie în viaţa mea și nu mai pot să fac curat. Nu mai rezist. Îmi pare că nu mai am pe ce să mă sprijin. Mi-e un dor nesfârșit de Daniel și îmi vine să urlu.“ PĂREREA PSIHOLOGULUI. Șocul morţii Annei a fost mare, dar nu chiar o surpriză, dat fiind trecutul și experienţele cu drogurile. Psihologii de peste hotare au pus decesul pe seama incapacităţii modelului de a-și reveni după moartea bruscă a fiului ei și în ciuda faptului că Anna tocmai născuse o fetiţă.

MICHAEL JACKSON 51 ani Michael era obsedat de moartea sa; credea că va fi asasinat și vroia să se pună la adăpost, după cum demonstează și mesajul lăsat în toiul nopţii pe telefonul unui apropiat. „Te rog, sună-mă înapoi. Sunt sigur că vor să mă omoare; nu vreau să mor. Vor să-mi ia copii și banii, mă aduc la nebunie...“ PĂREREA PSIHOLOGULUI. Moartea superstarului Michael Jackson, în iunie 2009, a fost șocul absolut al anului trecut. Încă învăluită în mister, deși principalul acuzat este doctorul Conrad Murrey, depresia accentuată a artistului și dependenţa de medicamente au fost factorii hotărâtori. 19


FOTOSTORY ECHIPA VIP

Pe Miţă Georgescu, Dan Bittman și Cornel Ilie nu îi leagă doar muzica, ci și fotbalul. Cei trei au făcut parte din aceeași echipă, dovedind că formează un trio imbatabil.

Vedetele au jucat „Fotbal pentru viaţă“ iana Stanciu şi Mihai Georgescu au organizat împreună cu Fundaţia «Gheorghe Hagi» şi Fundaţia «Salvaţi-vă îngerii!» meciul caritabil «Fotbal pentru viaţă», la care au participat numeroase vedete, printre care Gică Popescu, Miodrag Belodedici, Adrian Ilie, Gheorghe Hagi, Şerban Huidu, Dan Bittman, Robert Turcescu, Virgil Ianţu, Mihai Leu, Cornel Ilie, Leonard Doroftei şi Emeric Ienei. În timpul meciului transmis în direct pe TVR2 s-au primit 134.000 de sms-uri, iar contul va rămâne în continuare deschis pentru toţi aceia care vor să trimită sms la 877 şi să doneze 2 euro. Scopul final este ca fondurile adunate să fie investite în construirea Spitalului de Pediatrie «Marie-Curie».

L

Text: Patricia Ene. Foto: Zoltan Lorencz.

PEPE

DAN FILOTI

MIHAI GĂINUȘĂ

LE

MIODRAG BELODEDICI

20


LIANA, ÎN DUBLU ROL Evident, rolul Lianei ei Stanciu nu a fost acela de a intra în teren în calitate te de jucător, ci de a îmbina na utilul cu plăcutul și de a-și și face meseria de jurnalist. st. Este de la sine înţeles că posturile de comentator or sportiv și de reporter i se potrivesc de minune celei ei mai cunoscute voci ale le radioului românesc. c.

EMIL GRĂDINESCU

CRISTIAN PORUMBOIU

ROBERT TURCESCU

MIHAI MITOȘERU

VIRGIL IANȚU

SCHIMB DE POSTURI Probabil curios să vadă cum este în postura de arbitru, Șerban Huidu a făcut schimb de tricouri, dar și de posturi cu Ion Crăciunescu. Pentru Crăciunescu nu a fost nimic deosebit… Interesant ar fi fost totuși să-l vedem cum se descurcă în calitate de Cârcotaș.

21 LEONARD DOROFTEI

LUCIAN VIZIRU

21


STORYINTERVIU

INTERVIU EXCLUSIV

Dezvăluiri despre scandalul din familie După ce s-a încăpăţânat să păstreze tăcerea legat de scandalul din familia ei, despre decesul mamei sale şi faptul că a refuzat să meargă la înmormântarea celei care i-a dat viaţă, Gabriela Cristea a acordat revistei „Story“ un interviu în exclusivitate. Calmă, perfect împăcată cu decizia ei, tratând lucrurile la rece, fără regrete şi deloc sentimentală, aşa ne-a părut vedeta Kanal D. Text: Monica Vlad Story: Ai fost bombardată cu acuzaţii și ai fost judecată în fel și chip pentru că nu ai mers să o vezi pe mama ta când era internată în spital, iar, mai apoi, ai lipsit și de la înmormântare. Cum te aperi? Gabriela: Mi-am asumat lucrurile astea, evident, aşa că nu comentez în niciun fel, pentru că e o chestiune de opţiune personală. Eu cred că în viaţa fiecărui om există momente când trebuie să ia decizii importante, iar asta a fost una dintre deciziile mele importante, trăiesc cu chestia asta, mi-am asumat-o şi o să merg mai departe în felul ăsta. Story: Crezi că s-a făcut atâta tevatură în privinţa acestui subiect tocmai pentru că prezinţi de atâta vreme „Noră pentru mama“, o emisiune în care comunici mult cu toate genurile de mame și la care se uită numeroase mame? Nu s-a făcut tevatură din cauza asta, ci pur şi simplu pentru că în momentul ăsta, şi nu spun eu asta, am un nume pe piaţă, pentru că a fost un subiect de cancan, un subiect monden, de scandal. Toată lumea are senzaţia că persoanele publice au o viaţă perfectă, că nu au voie să greşească sau alţii nu au voie să greşească vizavi de persoanele publice, lucru total fals. Probabil că mai există cel puţin o situaţie similară pe lumea asta, probabil că persoanele care trăiesc acest gen de situaţie nu sunt persoane publice şi atunci nu e interesant. Story: Cum te simţi când îţi vezi viaţa pusă pe tapet în ziare, analizată în emisiuni TV, mai ales pe teme atât de delicate ca decesul unui părinte? În momentul respectiv, nu m-am uitat la televizor şi nu am stat să citesc ce s-a scris despre mine; ulterior am vrut să văd ce s-a scris. În situaţii din astea, vezi cine ţi-e prieten şi cine nu, cine ţi-e aproape şi cine nu, pentru că eu cred în prietenie adevărată. M-am simţit nu ştiu dacă trădată, dar dezamăgită, pentru că au fost scrise lucruri fără niciun suport, cred că 90 la sută au fost false, neadevărate din perspectiva mea. 22

Acum, simt că a trecut şi asta este, încerc să merg mai departe şi să îmi asum viaţa, să trăiesc bine şi frumos. Nu poţi să le ceri oamenilor mai mult decât îţi pot da. Story: Pe forumul emisiunii ţi-au scris multe femei care se uitau la tine, la show, care îţi aduceau acuzaţii și te judecau în fel și chip. Le-ai răspuns? Mare parte din mesajele de pe forum au fost de încurajare, vreau să le mulţumesc şi celor care şi-au spus punctul de vedere; indiferent dacă a fost de bine sau de rău, era publicul meu şi am acceptat de fiecare dată când publicul a avut ceva de comentat. Au fost oameni care astăzi m-au judecat într-un fel, mâine s-au răzgândit, poimâine aveau o poziţie total opusă, poate şi datorită faptului că evenimentele aveau o altă amploare. M-am uitat pe forum după vacanţă şi m-a îngrijorat că am numai mesaje de bine. Story: Crezi că ai pierdut din audienţă din cauza acestui scandal? Nu, din punct de vedere statistic nu, acum cine ştie, poate au fost oameni care au renunţat şi alţii care, influenţaţi de scandalul ăsta, au vrut să mă vadă. Dar din punct de vedere statistic nu am pierdut. Poate că au fost nişte mişcări de trupe, dar nu semnificative, publicul meu nu a plecat. Story: Care este adevărul tău, ce te-a determinat să iei o decizie care să te expună atât de tare mediatic? Adevărul meu este unul foarte simplu şi am să-l păstrez pentru mine. Sunt nişte lucruri care nu consider că trebuie spuse, fiecare îşi trăieşte viaţa aşa cum crede, nu sunt obligată să vorbesc despre chestiunea asta. Mai mult decât atât, poate unul dintre lucrurile care m-au deranjat în toată povestea asta e că eu nu sunt o persoană mondenă de felul meu şi am încercat să fiu pe cât posibil discretă. Nu dau poze din vacanţă, mi-au fost cerute poze de când m-am căsătorit cu Marcel, nu am dat, nu are nimeni, încerc să fac o diferenţă între viaţa mea privată şi profesie, să

VIAȚA MERGE ÎNAINTE Extrem de împăcată cu deciziile pe care le-a luat în celebrul scandal cu propria familie, Gabriela Cristea și soţul ei și-au continuat viaţa, mergând și la botezul copilului unui cuplu format la „Noră pentru mama“.


păstrez cât mai mult pentru mine, poate e o dovadă de egosim, dar asta sunt, nu trăiesc la vedere. Story: Îţi pare rău că nu ai fost la înmormântarea mamei tale? Sincer, nu ştiu ce să îţi răspund la întrebarea asta. Pe de-o parte da, pe de alta, nu. Şi spun da prin prisma faptului că mi-ar fi plăcut să fiu acolo din punct de vedere uman, sufleteşte judecând, apoi, dacă mă gândesc mai bine, zic nu, pentru că deja devenise un eveniment monden, iar eu nu merg la evenimente mondene de genul ăsta. Eu văd altfel lucrurile, dar poate sunt eu sărită de pe fix. Story: Ai ceva să-ţi reproșezi? Da, foarte multe lucruri, şi vizavi de subiectul ăsta, şi aşa, în general, îmi pot reproşa foarte multe lucruri. Cine spune că nu are regrete poate să se închidă într-o cameră şi să se mai gândească un pic, nu cred că există om care să nu regrete măcar ceva pe lume. Story: Ai declarat că ești supărată pe colegii tăi de breaslă, pe jurnaliștii care au aruncat cu noroi. Nu crezi că au făcut-o pentru că tu ai refuzat să comentezi în vreun fel acuzaţiile aduse de familia ta? Nu mai sunt supărată pe ei, pentru că, până la urmă, şi-au făcut meseria. Am fost surprinsă că o parte dintre ei, care nu aveau legătură cu domeniul ăsta, şi-au dorit să intervină şi să-şi spună părerea, în condiţiile în care nu i-am cunoscut vreodată. Story: Există vreo șansă ca relaţiile voastre de familie să se refacă? Cu siguranţă, nu! Story: Ţi-e teamă de revenirea pe sticlă la o nouă ediţie „Noră pentru mama“? Te întreb asta gândindu-mă că ai putea fi contestată de publicul tău. În general, nu mi-e teamă de lucruri, aşadar nu mi-e teamă de eşec, ai momente când urci şi momente când cobori şi se spune că, adesea, cu cât îţi creezi un piedestal mai înalt, cu atât cazi de mai sus şi îţi rupi gâtul. O să trăim şi o să vedem ce se întâmplă, emisiunea reîncepe pe 13 septembrie. Story: Ai fost la mormântul mamei tale? Nu vreau să comentez, e o chestie privată, poate am fost, poate n-am fost, nu am să o fac niciodată de ochii paparazilor, să le dau un bip, e o chestie de opţiune personală şi aş vrea să rămână aşa.

NU VREAU SĂ COMENTEZ DACĂ AM FOST SAU NU LA MORMÂNTUL MAMEI MELE, E O CHESTIE PRIVATĂ, POATE AM FOST, POATE N-AM FOST, NU AM SĂ O FAC NICIODATĂ DE OCHII PAPARAZILOR, SĂ LE DAU UN BIP

Story: Cât de tare te-a marcat experienţa unei copilării nefericite? Nu spun că am avut o copilărie nefericită, am muncit mult, pentru că am vrut să fac ceva cu viaţa mea şi pentru că aşa am simţit de foarte mică. Nu pot să spun că am trăit vreo dramă când eram mică, nu am fost nici cel mai răsfăţat copil, dar nici unul oropsit de soartă. Am avut o copilărie normală.

GABI CRISTEA Story: Mai târziu s-au stricat lucrurile? Da, mai târziu. 23


STORYINTERVIU

OLIVIA STEER

„Am un soţ de poveste!“ Este o femeie care trăieşte discret, o familistă convinsă care îl iubeşte enorm pe soţul ei, Andi Moisescu, şi pe cei doi băieţi, Luca şi David. Cu toate acestea, Olivia Steer a acceptat să ne povestească dedesubturile vieţii ei de familie. Text: Monica Vlad Story: O perioadă ai fost o mamă casnică; te ocupai doar de copii și te declarai foarte fericită. Ce te-a determinat să te întorci pe sticlă după doi ani? Olivia: Aşa e! Mă consider foarte norocoasă că am putut rămâne lângă copiii mei doi ani de zile. Cred că, înainte de orice, copiii au nevoie de prezenţa mamei lor şi de dragostea ei. Aşa că am profitat din plin de ocazie ca să ne cunoaştem bine şi să creăm o relaţie strânsă. Dar, cum toate lucrurile bune sau rele au un final, şi concediul meu s-a terminat aici. Propunerea Ionelei Bănărescu, producătoarea emisiunii «Doamne de poveste», a venit tocmai în acest moment şi trebuie să spun că doar frumuseţea proiectului mă împiedică acum să mă despart de vremea statului acasă, cu copiii, fără regrete prea mari.

când pregătesc micul dejun, ghiozdănelele şi hăinuţele de grădiniţă. Se trezesc de regulă veseli şi înfometaţi pe la 7. David, dacă mai are chef de leneveală se strecoară în pat lângă Andi, loc pe care îl revendică apoi, din spirit de competiţie, Luca. Îi duc la grădiniţă. Pe Luca îl iau la amiază, iar pe David după-masă. După-amiezele şi serile sunt numai ale noastre. Ne jucăm cu locomotivele Thomas (pasiune veche), pe care le desfăşurăm pe metri întregi de şine prin toată casa. Modelăm, desenăm, ne batem cu pernele, ne jucăm de-a v-aţi ascunselea prin casă sau alergăm până la epuizare în jurul canapelei. Mâncăm, le fac baie, îi bag în pat, le citesc la lumina unei lanterne cu Mikey Mouse o poveste pe care o alege David, sting becul şi le cânt un cântecel de leagăn. Până la 10.00, cel mult 10.30 seara, au adormit.

Story: Cum te descurci cu băieţii tăi, nu e greu să trăiești cu trei pe cap? Nu poate fi «corvoadă» mai plăcută! Sunt împlinită pe plan personal, cum poate speram doar în visele mele cele mai frumoase. Am un soţ de poveste, doi copii minunaţi, cuminţi, care nu-mi fac probleme de niciun fel. În casa noastră e mereu armonie.

Story: Mi-a plăcut declaraţia ta în care spui că acum ceva vreme femeile iubeau până la sacrificiu, de ce crezi că astăzi din ce în ce mai puţine o fac în felul acesta? Poate pentru că presa de azi mă

Story: Care e cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care ţi-au făcut-o? Fiecare zi e o declaraţie de dragoste, prin faptul că mă ascultă, prin faptul că pun cuvântul meu mai presus chiar de dorinţele lor, că mă strâng în braţe cu dragoste. Iar în caz că nu mi-e limpede, îmi spun (David mai ales) franc în faţă că mă iubesc. Story: Poți să ne descrii o zi din viaţa voastră de familie? Ziua începe pentru mine la 6 dimineaţa, 24

PREGĂTEȘTE CARTEA DULCIURILOR SĂNĂTOASE De când a luat decizia să-și hrănească familia sănătos, Oliva face inclusiv bomboane în casă și se pregătește să scoată o carte cu dulciuri minune, care nu fac rău. „Eu le fac și prăjituri, și bomboane, și îngheţată, și ciocolată. De curând mi-am cumpărat un calup de cinci kilograme de unt de cacao extravirgin ca să le fac ciocolată cu miere. De altfel, tot prăjiturind în ultima vreme, m-am apucat să scriu o carte de reţete cu dulciuri sănătoase, fără colesterol, fără gluten, fără bicarbonat de sodiu și fără zahăr. Cu puţin ajutor de Sus, va fi gata în câteva luni“.


lasă să cred asta. Nu văd în ziare şi în formatele tabloid de televiziune decât femei uşoare, care răzbesc punându-şi nurii la bătaie, al căror unic sacrificiu e frumuseţea pusă pe altarul interesului financiar. Femei care nu ştiu să iubească, femei care îşi imaginează că întregul lor capital stă în decolteul adânc sau în cantitatea de colagen masată sub piele. Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu m-am săturat. Vreau să văd femei adevărate, puternice, nobile şi spirituale, frumoase cu adevărat. Şi exact asta o să văd şi o să vedem la «Doamne de poveste»: spirite elevate, care - întâmplător sau nu - au drept înveliş un corp fizic de femeie. Story: Îţi mai dorești copii? Mi-ar plăcea o fetiţă, dar deocamdată la modul ipotetic. Story: Tu cum iubești? Iubesc cu tot sufletul. N-aş putea altfel. Story: Când l-ai ales pe Andi să îţi fie soţ, ce a contat cel mai mult pentru tine, ce te-a determinat să îţi spui în minte că el e alesul? Noi ne-am îndrăgostit la prima vedere. Dar, totuşi, eram amândoi destul de maturi pentru a intui o pasiune gen un foc de paie şi a nu cădea în capcana ei. Dar n-a fost foc de paie. În scurt timp, i-am descoperit uimitoarele calităţi. În primul rând e un om de caracter, sufletist şi tandru. Un om lângă care m-am văzut soţie şi mamă. Aşa că, după câteva luni de tatonări, am abandonat precauţiile excesive şi, după alte câteva luni, am zis «da». Story: Știu că ai două povești triste în familia ta, tatăl tău a avut cancer și sora ta la fel. Aceasta a fost motivaţia pentru a le impune copiilor tăi un stil de viaţă foarte sănătos. Ne povestești un pic despre el? După moartea tatei am avut revelaţia că noi moştenim obiceiuri proaste de la părinţi cu convingerea că sunt bune. Tata, de pildă, fuma foarte mult, fără să sufere în aparenţă de nimic. Dimpotrivă, era robust, iar iernile, singurul care nu răcea. Aşa că nu mi s-a părut deloc periculos, ci chiar de bun-simţ să fumez şi eu. Dar când a murit, a murit cu el şi mitul părintelui care le ştie pe toate, care face bine în toate. M-am lăsat de fumat de-a doua zi. Când s-a îmbolnăvit Lavinia, îmi era limpede deja că motivul bolii ei era stilul de viaţă moştenit. Mult tutun, multă carne, multă cafea, nopţi nedormite în faţa calculatorului. Îl aveam deja pe David, iar exemplul proaspăt în minte. Dacă vreau ca băiatul meu să aibă o viaţă bună, sa aibă parte de sănătate - mi-am spus - ţine doar de mine. Story: Cum te descriu pe tine David și Luca? Pentru David, sunt «cea mai frumoasă», «cea mai puternică» şi «cea care le ştie pe toate», mai ales când vine vorba de sănătate. Iar Luca mă descrie prin îmbrăţişări şi pupicuri pătimaşe şi un dulce «mami», repetat la nesfârşit. 25


OBJECTS OF MY DESIRE

Doinița Oancea

Filmul meu de suflet este „Parfum de femeie“, poate și pentru faptul că îl are în rolul principal pe actorul meu preferat, Al Pacino.

Vedeta Pro TV nu este genul de persoană care să se ataşeze foarte mult de anumite obiecte, dar recunoaşte faptul că sunt câteva lucruri de care se desparte cu greu. Text: Patricia Ene. Foto: Pro TV. Ochelarii de soare, un accesoriu indispensabil. Îmi cumpăr de oriunde mă duc câte o pereche și niciodată nu mi se pare că am îndeajuns.

Am 26 de parfumuri, oare pe care să-l aleg? Îmi plac Hot Cuture (Givenchy) sau Magnetism (Escada), pe care le folosesc de multă vreme.

Un alt obiect la care tin foarte mult este un lănţisor cu un diamant mic, pe care l-am primit cadou în urmă cu ceva ani și pe care aproape că nu-l dau niciodată jos de la gât.

Port cu mare drag o pereche de blugi largi, în care mă simt foarte bine. Sunt extrem de comozi, i-aș purta nonstop.

26

„Alchimistul“ de Paulo Coelho - Poate părea un clișeu, dar, după părerea mea, „Alchimistul“ este o carte care curpinde multe învăţăminte, o carte optimistă care te învaţă să crezi și să speri.


STORYDEDESUBTURI Incredibil, dar adevărat. Iuliana Tudor, gazda emisiunii „O dată-n viaţă“, de la TVR 1, este însărcinată aproape în şapte luni şi, din superstiţie, a ascuns acest lucru până acum. Text: Mihaela Călinoiu. Foto: Marius Bărăgan.

DUPĂ CE MEDICII MI-AU SPUS CĂ VA FI O SARCINĂ CU RISC MAJOR, AM CONSIDERAT CĂ LUCRUL CEL MAI BUN PENTRU MINE E SĂ NU VORBESC DESPRE ASTA. MI-A FOST TEAMĂ SĂ TRĂIESC PUBLIC DRAMA PIERDERII UNUI COPIL, DUPĂ CE ANUNŢAM O ASEMENEA BUCURIE

ÎNCĂ NU NE-AM HOTĂRÂT CUM ÎL VOM BOTEZA PE BĂIEŢELUL NOSTRU. PRIORITAR ESTE SĂ FIE BINE PÂNĂ LA NAȘTERE

28

O


O femeie împlinită Nimeni nu și-a dat seama, în urmă cu câteva luni, la ediţia „O dată-n viaţă“ dedicată campaniei „Învinge Apele“, desfășurată în sprijinul sinistraţilor din Moldova, că gazda showului va deveni mămică! Paloarea și stările de slăbiciune ale Iulianei nanunţau mici probleme, dar în rest nimic care să dea de bănuit. urtica Iulianei este, acum, vizibilă, iar vedeta o poartă mândră nevoie mare, ca o femeie care tocmai a descoperit măreţia minunii de a purta în pântece o fiinţă şi nu înţelege cum s-ar putea gândi cineva să nu treacă prin această experienţă. Este fericită şi împlinită, radiind în ciuda unor probleme foarte serioase de sănătate care au împiedicat-o în primă fază să anunţe vestea cea bună. Zâmbeşte chiar şi când perfuziile îi străpung venele, în cele câteva nefericite vizite la spital pentru a ţine în frâu festele nefericite pe care i le joacă sănătatea. Iuliana ar face însă orice pentru a duce la termen sarcina şi

B

pentru ca băieţelul ei să se nască cu nota zece din partea doctorilor. Răzvan, soţul Iulianei, se află mereu alături de ea; este un bărbat fericit, căci vedeta nu are pofte culinare. Este, în acelaşi timp, şi un bărbat care trebuie să fie extrem de atent la starea soţiei. Altfel, dacă nu ai ştii că este însărcinată, iar burtica nu ar anunţa evenimentul, mai nimic în silueta vedetei TVR nu ar trăda ştirea. Acesta este, de altfel, şi motivul pentru care Iulianei i-a fost uşor să ascundă de ochii lumii informaţia. Trupul Iulianei nu s-a schimbat aproape deloc, iar cele câteva kilograme în plus aproape că nu se văd.

Story: Iuliana, cum ai reușit să ascunzi sarcina aceasta atâtea luni?! Ai intrat deja în șase luni și lumea nu știe că vei deveni pentru prima dată mămică! Iuliana: În primele luni nu a fost deloc greu să păstrez secretul. Medicii mi-au recomandat repaos total la pat, aşa că nu am mai putut ieşi din casă, decât foarte rar şi doar pentru analize. M-a ajutat şi faptul că sarcina a devenit vizibilă destul de târziu.

înţeleg că ai lucrat în continuare, te-ai întâlnit și cu colegii, dar, cu toate acestea, niciunul nu și-a dat seama de minunata schimbare! Ultimele două apariţii din vară au fost legate de ediţiile speciale dedicate campaniei «Învinge Apele». Am avut mari emoţii, fiindcă sarcina era la început, iar riscul de a o pierde mult mai mare. Cu toate astea, lucrurile au decurs bine. Fiecare om din platou ştia că sunt ceva probleme de sănătate, dar nu şi adevăratul motiv care a determinat asta. I-am simţit alături de mine şi, cu permisiunea ta, aş vrea să le mulţumesc pentru înţelegere şi pentru gândurile frumoase.

Story: Sarcina nu este ușoară, pentru că probleme de sănătate mai vechi ţi-au pus multe piedici. Ne poţi spune cum evoluează sarcina? Problemele mai vechi de sănătate sunt de natura hematologică. Sarcina le-a readus în prim-plan şi, pe măsură ce ea evoluează, situaţia se schimbă de la o săptămână la alta. Cel mai important rămâne faptul că, cel puţin în acest moment, bebe e în siguranţă. Story: De ce ai preferat să nu anunţi faptul că vei deveni mămică decât lunile mai avansate ale sarcinii? După ce medicii mi-au spus că va fi o sarcină cu risc major, am considerat că lucrul cel mai bun pentru mine e să nu vorbesc despre asta. Mi-a fost teamă să trăiesc public drama pierderii unui copil, după ce anunţam o asemenea bucurie. Cred că orice femeie care e mamă înţelege foarte bine de ce am ales aşa. Story: Când a fost ultima ta apariţie la TVR? De fapt,

Story: Ce ai gândit în primele secunde după ce ai aflat că vei deveni mamă, care a fost primul tău gând? Primul gând a fost emisia şi apoi o grămadă de secvenţe legate de paşii pe care aveam să-i urmez şi mai ales de faptul că trebuie să mă adaptez unei noi stări şi unui alt ritm. Story: Cum ai grijă de tine în aceste zile? Când urmează să naști? Urmez cu rigoare de fier sfaturile celor doi medici care mi-au fost îngeri păzitori încă de la început: dl. dr Iulian Badea de la Municipal şi dna. Prof. Dr Univ. Ana Maria Vlădăreanu. În plus: hrană sănătoasă şi variata, trei litri de apă pe zi, odihnă, fuga de stres şi nervi şi mişcare. Termenul pentru naştere ar fi luna decembrie. 29


HOTSTORY Andreea și Lucian au lăsat-o pe fetița lor acasă câteva zile și și-au oferit o mică vacanță de respiro.

EXCLUSIV

Ultima strigare la vacanţe! Toţi aşteptăm vara pentru a ne retrage împreună cu cei dragi departe de grijile cotidiene, în locuri care să ne relaxeze şi să ne încarce cu energie pozitivă. Andreea Bănică, Cristina Spătar Ionescu şi Raluca Arvat sunt doar câteva dintre vedetele care au profitat la maxim de ultimele zile de vară. Text: Patricia Ene 30

ANDREEA BĂNICĂ MINI VACANŢĂ ÎN MAREA BRITANIE Andreea nu a mai avut parte de o vacanţă în ţările calde, așa cum și-ar fi dorit, dar s-a mulţumit cu patru zile în Marea Britanie, unde a mers împreună cu soţul ei, Lucian. Chiar dacă vremea nu a fost deloc prietenoasă cu cei doi, asta nu i-a împiedicat să viziteze cât mai multe locuri interesante, ajugând inclusiv la faimosul Stonehenge.


... cu familia.

CRISTIAN GREȚCU CIRCUIT ÎN ŢĂRILE NORDICE În timp ce românii se topeau sub soarele arzător, umoristul Cristi Greţcu se răsfăţa într-o vacanţă răcoroasă și prelungită în ţările nordice. „Am vizitat tone de peisaje, urbane, interurbane și montane. Cracovia, Varșovia, Stockholm, Trondheim, Bergen, Oslo, Copenhaga, Potsdam, Dresda, Dr Praga și Bratislava. Mai precis, 17 zile. «Nopţile albe» au fost fascinante. Apoi, în Norvegia, am mers pe «Drumul Trolilor», am văzut gheţarul de la Briskdaal, am traversat fiorduri, mări și oceane cu ferryboat-ul“, povestește Cristi.

RALUCA ARVAT VRĂJITĂ DE BARCELONA Prezentatoarea știrilor din sport ale Pro TV a fost pentru prima oară în Barcelona, iar la întoarcere a declarat că s-a îndrăgostit iremediabil de acest oraș. Pe lângă faptul că a făcut plajă și shopping, și-a bucurat ochii cu creaţiile lui Gaudi, dar a admirat și celelalte obiective turistice. Evident, cel mai mult a impresionat-o Sagrada Familia.

31


HOTSTORY

32


CRISTINA SPĂTAR IONESCU PRIMA VACANŢĂ ÎN TREI Avându-l pe Albert atât de mic, Cristinei și lui Alin le-a fost mai la-ndemână să plece în vacanţă pe meleagurile naţionale, motiv pentru care, de la jumătatea lunii iulie și până în septembrie, ei au închiriat un apartament în Mamaia. Când canicula a devenit de nesuportat, t, s-au mutat undeva lângă Bran, unde au petrecut ut aproape două săptămâni, au mers la picnic, chiar și la un centru de echitaţie. Pentru că au dorit să aibă câteva zile numai pentru ei, Cristina și Alin s-au gândit să încheie vara cu o mini vacanţă în Italia.

IULIA VÂNTUR

&

MARIUS MOGA

VACANŢĂ SURPRIZĂ ÎN MALDIVE Anul acesta, Iulia Vântur a primit de la Marius Moga un cadou care a reușit să o suprindă cu adevărat. Pregătită de o vacanţă undeva în Europa, vedeta Pro TV a înţeles abia după ce s-a urcat în avion că are de parcurs 12 ore până la destinaţie. Ajunși în Maldive, cei doi au avut senzaţia că sunt în Paradis. „Ne-am bucurat de peisaj, de liniște, am înotat, ne-am răsfăţat sub razele soarelui, la spa, am meditat cu instructorul de yoga, am citit, am stat fără să facem nimic“.

ROXANA CIUHULESCU A DOUA LUNĂ DE MIERE Roxana a fost cerută pentru a doua oară în căsătorie de către Mihai Ivănescu, care a luat-o pe sus la Palma de Mallorca cu scopul de a schimba cu soţia sa încă o pereche de verighete inscripţionate cu numele lor. Nici chiar amenda de la Poliţie, pentru că au uitat să plătească parcarea, nu a reușit să le umbrească bucuria. Prin urmare, se poate spune că au profitat de ocazie și au petrecut o a doua lună de miere. 33


STORYSPECIAL

Frenezie la Veneția

BALERINĂ PRINTRE CRONICI Una dintre cele mai suave prezenţe de la Veneţia, Natalie Portman a fost foarte prietenoasă cu presa, deși nu a primit chiar valuri de aplauze.

MAI MASCULIN NU SE POATE

ASCENSIUNEA UNUI BĂIAT DUR După apariţia în drama de război „The Hurt Locker“, care a făcut din Katherine Bigelow marea câștigătoare a Oscarurilor din 2010, Jeremy Renner nu a avut parte de prea multă relaxare, întrucât înfăţișarea de băiat rău și chipul perfect pentru filme de acţiune sau seriale cu poliţiști l-au ţinut pe platourile de filmare; partea a patra a seriei „Misiune Imposibilă“, în care joacă și Renner, se află în preproducţie, la fel ca alte trei producţii din distribuţia cărora face parte și americanul de 39 de ani. Actorul a zburat la Veneţia cu filmul „The Town“, regizat și scris de Ben Affleck. „The Town“, în care mai joacă și Aflleck, Rebecca Hall și John Hamm, spune povestea unui tânăr infractor care dorește să-și schimbe viaţa. Producţia se prezintă destul de bine, experienţa din lumea Bostonului a lui Affleck conferind autenticitate. 34

Atmosfera s-a umplut brusc de testosteron odată cu apariţia lui Clive Owen la Veneţia, pentru a participa la petrecerea organizată de producătorul de ceasuri Jaeger-LeCoultre. Englezul a stat de vorbă cu Rosamund Pike și cu violonista Vanessa Mae, cea care a susţinut un spectacol și la București.


Peste canalele înguste şi romantice ale Veneţiei a plutit timp de zece zile aroma puternică a unuia dintre cele mai elegante şi relaxate festivaluri de film din lume. La Veneţia, cinematografia face legea! Text: Mihaela Călinoiu. Foto: Guliver.

JUDECĂTORUL Quentin Tarantino, șeful juriului de la Veneţia, a aplaudat diversitatea producţiilor intrate în competiţie.

m avut parte de unele dintre cele mai mişto prezenţe actoriceşti pe care le poţi dori. A fost aproape eclectic să vezi atâta lume de peste tot, totul este foarte excitant!», a afirmat Quentin Tarantino, liderul juriului de la Veneţia, încântat, dar şi uimit de faptul că cineva poate să judece câteva zeci de filme în nici două săptămâni. Pentru a ţine piept efortului, Tarantino, care anul acesta a făcut furori cu incredibilele personaje din «Inglorious Basterds», dar care a scris de mult istorie cu legendarul «Pulp Fiction», a mărturisit că s-a antrenat impunându-şi ca înaintea festivalului de la Veneţia să vizioneze 30 de filme în numai o săptămână. «Mi-am făcut propriul festival», a râs regizorul de 47 de ani. Pare că s-a descurcat, însă. «Mai vreau!», a strigat regizorul. Tarantino a avut şi dreptate. La Veneţia, apele cinematografiei au fost tulburate de câteva filme foarte bune, de altele cu interpretări competitive, dar trădate de scenariu şi de câteva producţii care au găsit rezolvări regizorale ingenioase. Ochiul atent al presei de specialitate a sesizat toate nuanţele festivalului şi a apreciat line-up-ul drept interesant, dar nu extrem de original şi incitant. Este totuşi imposibil ca la Veneţia să nu găseşti măcar câteva producţii care să te cucerească, varietatea fiind atuul absolut. Poate şi mai fermecător este să te întâlneşti pe vreo străduţă sau la o cafenea cu vedeta preferată, un alt lucru care poate deveni realitate la Veneţia în numai o secundă.

A

BALERINA CARE NU A DANSAT IMAGINI DEOCHEATE Instantaneele sexy nu au lipsit, iar Isabella Ragonese a fost în mijlocul lor.

Printre filmele aşteptate cu mare interes la Veneţia s-a numărat şi «Black Swan», cu Natalie Portman în rolul unei balerine care se jerfeşte pe altarul pasiunii sale. Ţelul ei, acela de a deveni protagonista spectacolului «Lacul lebedelor», devine în acelaşi timp un motivator extrem de puternic, dar şi un blestem pentru tânăra care trebuie să facă faţă şi rivalei, interpretată de Milla Kunis, şi să o menajeze şi pe prima balerina aflată la apogeul carierei (Winona Ryder). Deşi jocul lui Natalie este cinstit, scenariul lui Darren Aronofsky suferă de pe urma scriiturii, externalizată către trei autori, dar şi a faptului că actriţa din rolul principal şi cei angajaţi să introducă spectatorul în lumea specială a baletului s-au blocat în lipsa de experienţă şi viziune în culisele scenei. Acurateţea şi credibilitatea din anteriorul film al lui Aronofsky, celebrul deja «The Wrestler», au venit de la Mickey Rourke, cândva el însuşi boxer. Natalie nu trebuia să fi boxat, dar ar fi fost bine dacă ar fi făcut măcar balet. Sau dacă producătorii ar fi distribuit o balerină. 35


STORYSPECIAL

Atenţia la detaliu şi dorinţa de a afişa un look răvăşitor le-a dat ceva de furcă vedetelor în alegerea ţinutelor pentru covorul roşu. Iată cine a reuşit şi ce a purtat la unul dintre cele mai importante festivaluri de film ale anului.

LUCRURI SPECIALE  cele mai frumoase apariţii au fost considerate Jessica Alba și Michelle Williams, care au ales stilul clasic.  unul dintre cele mai „purtate“ branduri de fashion a fost anul acesta Lanvin; Catherine Deneuve a ales și ea o creaţie Lanvin, din colecţia primăvară – vară 2010.  Actriţa Clemence Poesy, guest star în serialul „Gossip Girl“, a fost atipică, alegând o fustă scurtă la care a asortat o bluză de satin și un plic semnat Sofia Coppola pentru Louis Vuitton.

36

PERECHE ÎN ALB ȘI NEGRU Paz Vega și Monica Bârlădeanu, colege în filmul „Vallanzasca – Gli angeli del male“, al lui Michele Placido, devenit faimos după ce s-a luptat cu „Caracatiţa“, au pășit împreună pe covorul roșu de la Veneţia, acolo unde anul trecut „Francesca“ obţinea cronici mai mult decât favorabile. Monica a purtat o rochie Azzaro, un plic din piele de șarpe creat Gerard Darel, pantofi Louboutin și inel Lanvin, iar Paz a ales Armani Privé.

ELEGAN Fosta iu privirile un stil c făcut toţ


Fashion pentru toate gusturile

ook

tru

de

ELEGANŢĂ PENTRU MICHELLE WILLIAMS Fosta iubită a regretatului Heath Ledger a furat privirile într-o minunată rochie Jason Wu, etalând un stil clasic, dar teribil de șic. Fundiţa de la gât a făcut toţi banii!

VIAȚA ÎN CULORI TARI Înaltă și cu un trup pe care rochiile vin bine și când stau rău, Rebecca Hall a optat pentru o rochie Vionnet Resort 2010, care i-a venit ca turnată. Culoarea le-a dat unora apă la moară, dar în rest...

ÎNFĂŢIȘARE DE VIS Jessica Alba l-a ales pe creatorul ei preferat, Valentino, pentru a se prezenta la Veneţia. A potrivit rochia cu pantofi și poșetă de la Salvatore Ferragamo.


STORYSPECIAL

DENSITATE MARE DE VEDETE ȘI LA EMMY! La distanţă de numai câteva zile, deşi în colţuri diferite ale lumii, s-au desfăşurat două evenimente speciale. Înaintea Festivalului de la Veneţia, atenţia oamenilor s-a îndreptat asupra ceremoniei de acordare a Premiilor Emmy, la care densitatea de vedete a fost cu totul impresionantă. Iată câteva dovezi!

VAMPIRII PRIND CONTUR Proaspăt căsătorită cu colegul ei din serialul „True Blood“, Stephen Moyer, Anna Paquin și-a petrecut seara alături de soţ și de pretendentul la inima ei în aceeași producţie TV, impunătorul Alexander Skarsgard, venit fără iubită. Cei trei, prezenţi la ceremonie datorită celor cinci nominalizări obţinute de „True Blood“, s-au distrat și nu „și-au scos colţii“ la nimeni. 38


Y!

ÎNCĂ ÎMPREUNĂ Deșii unii le tot cântă finalul relaţiei, iată că veșnicul burlac George Clooney a venit la Emmy cu aceea care îi e încă iubită, Elisabeta Canalis.

ZÂMBIŢI, VĂ ROG! John Hamm, din serialul „Mad Man”, și iubita lui, actriţa Jennifer Westfeldt, s-au întreţinut cu faimosul Tom Hanks, tot mai mult producător și mai puţin actor.

O FEMEIE FERICITĂ Emily Blunt zâmbește cu gura până la urechi la fiecare apariţie alături de proaspătul ei soţ, actorul John Krasinski. Și are și motive. Arată fabulos, iar cariera urcă constant!

DOUĂ DOAMNE SUPERBE Veteranele Susan Sarandon și Anne Margret au arătat absolut fabulos la Premiile Emmy, vârsta celor două actriţe devenind pur și simplu un subiect secundar.

LUCILA SOLA

AL PACINO

39


STORYSPECIAL

24 de ore cu Claire Danes 09.00

Claire a rezervat dimineaţa zilei de 29 august sălii de fitness.

După efortul de la sală, un mic dejun lejer s-a impus. Nu știm, însă, ce făcea sticla de oteţ balsamic...

10.45

12.30

Seara, strângea puternic la piept un măgulitor trofeu Emmy pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Ziua, însă, i-a fost rezervată femeii, nu vedetei. Foto: Guliver. bţinerea unui trofeu pentru interpretare este punctul culminant în demersul artistic al unui actor, recunoaşterea unei munci bine făcute. Când se urcă pe scenă, ochii se aţintesc asupra lui, iar în privirile vedetei se citesc bucuria şi împlinirea. Cum procesul prin care un actor atinge o anumită performanţă este complex, ne-am gândit ca măcar să vă introducem în lumea cotidiană a unei vedete, să vă facem părtaşi la orele care preced încântarea unui moment de glorie. Subiectul perfect: Claire Danes, câştigătoarea premiului Emmy pentru cea mai bună actriţă în rol principal, într-o miniserie sau film, pentru rolul din «Temple Grandin».

O

23.30

O sesiune de cumpărături împreună cu soţul, actorul Hugh Dancy.

14.00

20.00 ... și, în alte haine, probabil pentru o întâlnire cu vreun producător.

După muncă, vine și distracţia. After party-ul a fost o relaxare pentru câștigătoare!

40

Seara, după două ore de machiaj și coafură, sosind cu soţul la Premiile Emmy, la Nokia Theatre.


00 O SEARĂ SPECIALĂ DUPĂ O ZI OBIȘNUITĂ Claire Danes a strălucit, și la propriu, și la figurat, pe scena Premiilor Emmy, arătând audienţei trofeul. La anunţarea câștigătoarei, privirile lui Hugh Dancy s-au întors către soţia sa, ușor surprinsă de obţinerea trofeului pentru partitura din „Temple Grandin“.

,

41


ÎNVITRINĂ

Tendinţe de toamnă Cea mai dificilă perioadă pentru femei este când se trece de la un anotimp la altul, când garderoba trebuie adaptată rapid. Noi am răsfoit OTTO, un catalog cu de toate, de unde îţi poţi concepe repede o garderobă nouă, fără să scoţi prea mulţi bani din buzunar, şi am realizat o selecţie care vă poate ajuta să intraţi cu dreptul în sezonul rece. JEANS

Text: Monica Vlad

De la

189,90 lei

BLUZĂ

De la

139,90 lei

CER

109 le

BRĂȚĂRI

79,90 lei

BRĂȚARĂ

89,90 lei SUTIEN

PANTOFI

109,90 lei

179,90 lei

JEANS

De la

189,90 lei

BOTINE

42

309 lei

TRICOU

De la

P

89,90 lei

3

STRING

69,90 lei


SUTIEN

109,90 lei

ă

JEANS

De la

279,90 lei

LANȚ

109,90 lei

COLANȚI IMITAȚIE PIELE

De la

229,90 lei

CERCEI

109,90 lei

GEANTĂ

229,90 lei

BLUZĂ

De la

139,90 lei

BLUZĂ ESPRIT

De la

189,90 lei

PANTOFI

349,90 lei

SUTIEN

109,90 lei

43


STORYHOROSCOP

13 - 26 septembrie

BERBEC 21 martie - 20 aprilie

GARY OLDMAN 21.03.1958

Dacă alţii încearcă să vă distrugă visele, asta este pentru că ei se simt în nesiguranţă. Trebuie să vă înconjuraţi numai de oamenii care vă stimulează încrederea în forţele proprii, care vă fac să priviţi înainte cu curaj și cu determinare, altfel toate proiectele pe care le aveţi în minte vor fi sortite pieirii.

TAUR 21 aprilie - 21 mai

J. PAUL GAULTIER 23.04.1952

Multă lume o să vă calce pe bătături. Nu vă veţi simţi bine nici acasă, nici în societate. Dacă vi s-au pus prea multe în spinare, faceţi o pauză și hotarâţi-vă ce puteţi și ce nu puteţi să faceţi, care vă sunt priorităţile, nu mai persistaţi în starea asta ambiguă care nu vă duce nicăieri.

GEMENI 22 mai - 21 iunie

KYLIE MINOGUE 28.05.1986

BALANȚĂ

RAC 22 iunie - 22 iulie

Catherine Zeta-Jones ctrița, născută la data de 25 septembrie 1969, are toate calitățile unei balanțe veritabile: diplomația, farmecul personal aparte și dorința de a avea parte numai de iubire. Mai mult, are o adevărată pasiune pentru mediile armonioase. Deși se spune că este o ființă nestatornică, cu sentimente superficiale, dar foarte „pricepută“ în arta amorului, actrița și-a găsit fericirea, de mai bine de zece ani, cu Michael Douglas, născut în aceeași zi ca și ea, doar că actorul a văzut lumina cu 25 de ani mai devreme decât Catherine. Recent, soțul ei a fost diagnosticat cu cancer, iar ea îl sprijină în nemiloasa luptă. În ceea ce privește activitatea profesională, se zvonește că actrița va juca iar cu Antonio Banderas, dar într-o ecranizare a vieții celebrului Salvador Dali, a cărei apariție este preconizată în 2012.

A

Trageţi linie și rupeţi relaţiile cu persoanele ce au senzaţia că voi trebuie să faceţi totul. Dacă aveţi grijă de voi, și ceilalţi vor avea. Dacă nu, toată lumea va profita de faptul că sunteţi o persoană tolerantă, care tot timpul lasă de la ea și asta nu va fi în avantajul dumneavoastră.

F. MCDORMAND 23.06.1957

Faceţi-vă timp ca să vă întâlniţi cu oamenii importanţi ce decid lucrurile la serviciu. O să cunoașteţi pe cineva care vă va aprecia calităţile. Încercaţi să analizaţi care vor fi pașii următori în colaborarea cu această persoană. Proiectele pe care le aveţi împreună sunt de mare viitor.

LEU 23 iulie - 23 august

MATT LEBLANC 25.07.1967

Este posibil să găsiţi o nouă plăcere în activităţile din viaţa publică. Sociabilitatea și șarmul vostru vă vor aduce mari recompense în domeniul încheierii contractelor și în privinţa surselor de venit. Începând din toamnă o să vă implicaţi trup și suflet într-un proiect nou care vă motivează.

FECIOARĂ 24 august - 22 septembrie

MAC. CULKIN 26.08.1960

Sunteţi capabili să vă daţi seama ce este corect în carieră. Aveţi încredere în propria intuiţie, mai ales în privinţa a ceea ce vor cei mai mulţi oameni. Banii nu vor întârzia să apară și îi veţi investi pe toţi în confortul familiei, în călătorii și haine.

BALANŢĂ 23 septembrie - 23 octombrie

WILL SMITH 25.08.1968

În domeniul parteneriatului pot să apară unele probleme și rezolvarea lor pare a fi departe. Nu lăsaţi ca grijile mărunte să vă împiedice să vă exprimaţi dorinţa de dragoste și nevoia de fructificare a ideilor creatoare. Persoana iubită vă va scoate dintr-un impas financiar.

SCORPION 24 octombrie - 22 noiembrie

JOAQUIN PHOENIX 28.10.1974

Solicitările poate că sunt prea mari, iar presiunea sub care vă aflaţi acum este atât de intensă, încât simţiţi că nu mai suportaţi. Dacă apare o situaţie favorabilă privind obligaţiile publice, nu vă lăsaţi împiedicaţi de partener și profitaţi de noile oportunităţi.

SĂGETĂTOR 23 noiembrie - 23 decembrie

BETTE MIDLER 01.12.1945a

CAPRICORN

SISSY SPACEK 25.12.1949

Sunteţi puţin deprimaţi, vă simţiţi frustraţi și depășiţi de evenimente. Nu lăsaţi ca grijile financiare să vă împiedice să acţionaţi. Nu este momentul să judecaţi nici oamenii, nici situaţiile. În perioada următoare lucrurile se vor limpezi singure, veţi trece într-o nouă etapă a vieţii. 24 decembrie - 20 ianuarie

Puneţi foarte mare preţ pe stabilitatea financiară și acesta este, se pare, motivul pentru care nu primiţi ceea ce meritaţi. Nu faceţi greșeala să spuneţi lucruri pe care să le regretaţi mai târziu. De multe ori gândul la bani vă întunecă minţile, încercaţi să nu mai fiţi atât de preocupat de ei.

VĂRSĂTOR 21 ianuarie - 18 februarie

NASTASSJA KINSKI 24.01.1960

Gândiţi-vă mai bine la ceea ce vreţi și de ce aveţi nevoie. Șefii vă vor lua în considerare părerile și vor fi mai înclinaţi să răspundă pretenţiilor pe care le aveţi. În curând veţi primi un job nou, care vă va spori considerabil veniturile, ţine doar de dumneavoastră să vă implicaţi.

PEȘTI 19 februarie - 20 martie

BILLY ZANE 24.02.1966

Luaţi-o pe un alt drum, asumându-vă rolul decizional. Dacă sunteţi implicaţi în discuţii privind viaţa de familie sau proprietăţile, nu ezitaţi să vă exprimaţi părerile. O achiziţie importantă se anuţă în perioada imediat următoare, care necesită o investiţie destul de mare, dar merită. 65


5

STORYFLASH

LUCRURI PE CARE NU LE ŞTII DESPRE...

Tom Cruise 1. Starul din „Misiune Imposibilă“ a urmat în copilărie cursurile a nu mai puțin de opt școli elementare și trei licee. 2. În liceu a jucat fotbal ca fundaș, dar a fost dat afară din echipă după ce a fost prins în stare de ebrietate înainte de un meci. 3. Pentru rolul din „Cocktail“, din 1988, alături de Elisabeth Shue, a fost nominalizat la „Premiul Razzie“ pentru cel mai slab actor... 4. ... dar asta nu l-a împiedicat ca în același an să joace alături de Dustin Hoffman în „Rain Man“, producție care a primit Oscarul pentru cel mai bun film.

Foto: Guliver

5. Fiica lui și a actriței Katie Holmes, Suri, este denumită adesea de presă „TomKitten“. Au apărut numeroase controverse privind originea numelui ei. Tom și Katie au afirmat că etimologia numelui are rădăcini persane și evreiești!

STORY.ROPOLL 100

Care sunt cele mai sexy blonde?

100

90

90

80

80

70

70

60

60

50

50

40

40

30

30

20 10 0

Scarlett Johansson

Christina Aguillera

Diane Kruger

Jessica Simpson

Gwen Stefani

31%

30%

20%

12%

7% Cititorii au decis pe www.story.ro.

66

20 10 0


Mag-Story19  

am ANNA NICOLE SMITH p ca ata maa sa sa, KURT COBAIN a siSt via Stiu ca e o nebunie ANNA N redeschid răni dureroase. Ea nu e însă singura ve...

Mag-Story19  

am ANNA NICOLE SMITH p ca ata maa sa sa, KURT COBAIN a siSt via Stiu ca e o nebunie ANNA N redeschid răni dureroase. Ea nu e însă singura ve...