Page 1

MAGASINET

CITAT - annonceinfo -

2012 www.magasinetcitat.dk

annonce@magasinetcitat.dk


OM CITAT Magasinet CITAT er uafhængigt produceret af frivillige journalist- og fotojournaliststuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. CITAT er et magasin, der sætter fotografi, grafik og den gode historie i fokus. Vi anstrenger os for, i tekst og billeder, at tage læseren med til kendte og ukendte steder, hvor vi stiller de uventede spørgsmål og fanger den skæve vinkel. Vores journalister og fotojournalister arbejder tæt sammen og bringer historier både fra den store verden og fra dagligdagen. De sætter fokus på det sjove, det anderledes og det specielle ved det almindelige. Vi satser stort på internettet, hvor vi har stor succes med at uploade vores magasiner som e-udgaver. Annoncernes levetid er defor lang. Vi er aktive på sociale medier, hvor de trofaste læsere også følger med.

VORES LÆSERE Modtagerne af magasinet er studerende på de tre journalistuddannelser i Danmark samt Mediehøjskolen og de fleste kreative uddannelser i Aarhus (f.eks. Arkitektskolen). Desuden bliver magasinet sendt til de fleste medievirksomheder i landet og uddelt til caféer, spillesteder og meget mere i de største byer i Danmark. Målgruppen: - Størstedelen er mellem 20 og 30 år og har generelt store netværk - Størstedelen har en gymnasiel baggrund - Følger med i nyheder og nye tendenser - Er med på moden og interesserer sig for film, musik, events og sport - Er vant til at arbejde med forskellige medier - Er generelt åbne overfor at prøve ting af - Bruger mange penge på teknisk udstyr, mode, underholdning og på at gå i byen


PRISER Alle redaktører, skribenter og fotojournalister arbejder frivilligt for CITAT og de eneste, der skal have betaling er trykkeriet. Derfor kan vi tilbyde attraktive priser på vores annoncer. For specielle ønsker vedrørende mål kontakt os venligst for et uforpligtende tilbud. Alle priser er inkl. farver, A4-størrelse og ekskl. moms Bagsiden: 1/1 side: ½ side:

10.000 kr. + moms 5.000 kr. + moms 3.150 kr. + moms

TEKNISKE SPECIFIKATIONER -

Alle annoncer skal leveres i pdf-format Alle fonte skal være inkluderet som subsetted Annoncer skal afleveres i CMYK og i 300 dpi Ved tryk til kant: + 3 mm. Uden tryk til kant: - 5 mm

TAL

(pr. september 2012)

Oplag: 3.000 pr. udgivelse. Udgivelser: 4 gange om året Gnsn. læsere pr. e-udgave: 2.400 Likes på Facebook: 1.250

Størrelser: - 1/1 side: 210 x 297 mm. (højformat) - 1/2 side: 210 x 148,5 mm. (bredformat)

VEJLEDENDE UDGIVELSESDATOER

- efteråret 2012

12. oktober (deadline for annoncer: 20. september) 14. december (deadline for annoncer: 15. november)

BETINGELSER Betaling: Når der er indgået aftale mellem Magasinet CITAT og annoncør, vil annoncøren modtage en faktura pr. e-mail. Betalingen skal modtages inden den på fakturaen nævnte dato. Ved for sen betaling tillægges et gebyr på 15 % pr. påbegyndt måned. Annoncen skal modtages af annoncøren inden den oplyste dato. Alle listepriser er i DKK ekslusiv moms. Reklamation: Magasinet CITAT tager ikke ansvar for fejl i materiale, som er indrykket efter annoncørerens henvisninger. Magasinet CITAT tager ikke ansvar for trykfejl.

ANDET Magasinet CITAT er drevet af Foreningen af CITAT-redaktører Trykkeri: Seedorff Publishing

KONTAKT annonce@magasinetcitat.dk redaktion@magasinetcitat.dk

SE MEGET MERE PÅ

WWW.MAGASINETCITAT.DK

CITAT - annonceinfo  

Annonceinfo for Magasinet CITAT - efterår 2012