Genesis AI Sound Features Brochure_2024

Page 1

Compromisloos Geluid

Genesis AI biedt onze hoorprofessionals een geheel nieuw aanbod, waaronder een nieuwe Neuro Processor en gloednieuwe Neuro Sound Technology.

Met meer verwerkingskracht, snelheid en efficiëntie dan ooit tevoren, houdt Genesis AI niet in als het gaat om geluidskwaliteit, spraakhelderheid en luistercomfort.

RIC VAN 2024! FENOMENAAL IK HAD NIET HET GEVOEL DAT IK MOEITE MOEST DOEN OM TE LUISTEREN DE HELDERHEID IS
DIE IK GEHAD HEB DIT IS ECHT EEN LIFE-CHANGING ERVARING AANZIENLIJK BETER DAN ALLES WAT IK EERDER GEHAD HEB IK MOET MIJZELF ERAAN HERINNEREN DAT ZE IN MIJN OREN ZITTEN Tony L. Hearing Tracker Wayne M. Michael V. Michelle R. Cherie K. Mike R. Georgia M. GEWOON ONGELOOFLIJK Dan G. HOE HEEFT STARKEY DAT GEDAAN?
VERSTA STEMMEN BETER DAN OOIT
WOW! #1 OPLAADBARE
DE BESTE HOORTOESTELLEN
IK

Een nieuwe standaard in geluidskwaliteit

De voorkeur boven de concurrentie

In een recent luisteronderzoek kreeg Genesis AI de voorkeur boven een vooraanstaand hoortoestel van de concurrentie voor spraak in stilte, spraak in lawaai en muziek.. 1

Dynamic range

De Starkey Neuro Processor heeft aanzienlijke verbeteringen aangebracht in de verwerking van audio-inputs. De verbetering van 20 dB in het dynamisch bereik van het circuit zorgt ervoor dat het saturatieniveau van de input stijgt van 108 dB SPL naar 118 dB SPL, en verlaagt de ruisdrempel van het circuit met 10 dB.

Verhoogd inputsaturatie niveau

Genesis AI Voorgaand Pl atform

Spraak in stilte

Het verstaan van een zachte spreker kan net zo moeilijk zijn als verstaan in lawaai. Genesis AI presteerde beter dan eerdere technologie voor zachte spraak met een verbetering van 10% hogere verstaanbaarheidsscores.

Verlaagde ruisdrempel

Voor de luisteraar klinken audiosignalen met hoge pieken, zoals muziek, nu natuurlijker, wat de algehele luisterervaring verbetert.

1 Taylor, L., Bergstrom, K., Hicks, M. (2023). Starkey Genesis AI: A New Standard In Sound Quality. Starkey. Starkey A New Standard In Sound Quality Listening Study.pdf 2Kindred, J., (2023). Starkey Neuro Processor: A new beginning in sound processing architecture. Starkey. Starkey Neuro Processor - White Paper.pdf

100 90 80 70 60 50 40 30 20 10 0 Concurrent
Waardering (0 -100)
SIQ SIN Music 100 80 60 40 20 0 Procent Correct 72.93 61.53
Genesis AI
Voorgaand Platform- Totaal Genesis AI - Totaal

Spraakverstaan in lawaai

Automatisch beheer van geluiden

Genesis AI pakt het eeuwenoude probleem van spraakverstaan in lawaai aan. Dankzij het automatische geluidsbeheersysteem dat elk uur miljoenen aanpassingen doet, hoeven gebruikers zich veel minder zorgen te maken over hun gehoor in de meest veeleisende omgevingen..

Genesis AIhoortoestellen verbeterden het spraakverstaan

*Vergeleken met conditie zonder hulpmiddelen

**Vergeleken met vorige technologie

1Iverson, S., Olson, M., Waite, B. (2023). Understanding Speech in Noise: A new beginning for an age-old problem. Starkey. Understanding Speech in Noise - A new beginning for an age old problem - White Paper.pdf

84% geeft de voorkeur aan Genesis AI bij het luisteren naarspraakinlawaai. **

Gebruikers met een ernstig of matig signaalruisverhoudingverlies (SNR), gemeten met QSIN, verbeterden naar een licht SNR-verlies met de automatische verwerking van Genesis AI.

Ernstig

Matig

Licht

Normaal/Nagenoeg normaal

Niet-ondersteund Ondersteund

SNR-verlies zonder ondersteuning is ernstig

SNR-verlies zonder ondersteuning is mild

SNR-verlies zonder ondersteuning is matig

SNR-verlies zonder ondersteuning is normaal

Lijngrafiek met de gemiddelde verandering in het geschatte SNR-verlies gecategoriseerd volgens het geschatte SNR-verlies zonder hulp (n = 33).

De automatische verwerking van Genesis AI doet het werk voor u zodat u in elke omgeving beter hoort.

20 15 10 5 0 -5 Geschat SNR-verlies (dB)
VERTEL UW KLANT

Goed Horen in alle eenvoud

NIEUW

Edge Mode+ is nu automatisch

De eerste en enige on-demand DNN-geluidsanalysator in de sector kan zich nu aanpassen als de omgeving van de gebruiker verandert. Edge Mode+ wordt elke keer intelligenter en past zich automatisch aan de omgeving aan voor een betere woordherkenning of meer comfort.

Edge Mode+ met luisterintentie is een unieke oplossing voor spraakhelderheid en comfort waar gebruikers naar op zoek zijn.

Minder luisterinspanning

Vergeleken met Edge Mode+ uit, nam het gemiddelde signaal-ruis (SNR) voordeel met Edge Mode+ Spraakverbetering bij alle deelnemers toe met 1,13 dB (t(19) = 2,08, p = 0,05. Dit verschil was geassocieerd met ongeveer 13% toename in spraakverstaan1, wat aangeeft dat Edge Mode

+ Spraakverbetering verbeterde (verminderde) luisterinspanning biedt.

Verbeterde spraakherkenning1

11%

Standaardinstellingen

Edge Mode+ Spraakverbetering

Woordherkenningsscore

• Zet Edge Mode+ aan als u nog duidelijker wilt horen of als achtergrondlawaai onaangenaam is. Het voegt een agressieve verwerking toe voor de omgeving waarin u zich bevindt en past zich aan als uw geluidssituatie verandert.

• Zet Edge Mode+ uit wanneer u uit die uitdagende omgeving bent om de automatische verwerking van Genesis AI te blijven gebruiken!

VERTEL UW KLANT Gemiddeld
(dB) 6 5 4 3 2 1 0 -1 -2 -3 -4
SNR-voordeel
1Jaekel, B., & Xu, J. (2024). Edge Mode+: On-demand processing improves speech recognition and listening effort in hearing-aid users. Audiology Practice s, 15(4), 8-16.

Hoor beter onderweg

VOLLEDIG NIEUW

Optimalisatie op basis van beweging

Onze adaptieve directionele microfoons bieden nu de mogelijkheden van sensortechnologie ingebouwd in Genesis AI. Hoe het werkt

Met behulp van de sensortechnologie die in Genesis AI is ingebouwd, merken de hoortoestellen op wanneer de gebruiker beweegt (loopt, rent) en passen ze de directionele microfoons aan naar de omnidirectionele modus. Dit zorgt voor meer omgevingsbewustzijn en de beste luisterervaring.

Maar daar houdt het niet op. Op beweging gebaseerde optimalisatie maakt ook gebruik van het eerste gebruik van sensoren in de industrie om kleine bewegingen te detecteren, zoals kauwen of het verplaatsen van het hoortoestel. Dit zorgt ervoor dat er geen piepjes of fluiten ontsnapt als de afdichting van het gehoorkanaal wordt verbroken.

Omgevingsbewustzijn

Genesis AI past automatisch microfoons aan op basis van of je beweegt of stilstaat

Adaptief

Genesis AI is slim genoeg om te weten wanneer u beweegt en past zich aan om ervoor te zorgen dat u alles om u heen hoort.

OMNI

Minder feedback

Kleine bewegingen die invloed hebben op de plaatsing van het hoortoestel, zoals kauwen of het opzetten van een bril of hoed, zullen ons beroemde feedbackannuleringssysteem activeren zodat het op zijn agressiefst is om tsjilpen of piepen op te vangen die zouden kunnen ontsnappen.

Starkey, Starkey logo, Genesis, Edge Mode, Starkey Neuro Processor and Neuro Sound Technology are trademarks of Starkey Laboratories, Inc. ©2024 Starkey Laboratories, Inc. All Rights Reserved. P00004656 2/24 BKLT3214-00-EN-ST

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.