Sallys far kan selv læseprøve

Page 1

Sallys far kan godt selv

THOMAS BRUNSTRØM OG THORBJØRN CHRISTOFFERSEN
21/09/2022 23.11
CARLSEN

SALLYS FAR KAN GODT SELV

Tekst © 2022 Thomas Brunstrøm og Forlaget Carlsen Illustrationer © Thorbjørn Christoffersen og Forlaget Carlsen All rights reserved

Grafisk tilrettelægning: Lone Simonsen Brunstrøm

1. udgave, 1. oplag ISBN: 9788711999608

Trykt hos Livonia Print, Letland

Denne bog er beskyttet i medfør af gældende dansk lov om ophavsret. Kopiering må kun ske i overensstemmelse med loven. Det betyder f.eks., at kopiering til undervisningsbrug kun må ske efter aftale med Copydan Tekst & Node.

FSC®-mærket er din sikkerhed for, at vores papir kommer fra bæredygtigt drevne FSC-certificerede skove og andre ansvarlige kilder.

Forlaget Carlsen

- et forlag under Lindhardt og Ringhof Forlag A/S,et selskab i Egmont

EgmonterDanmarksstørstemediekoncernogenfond, somhvertåruddelerover100millionerkronertiludsattebørnogunge. carlsen.dk lindhardtogringhof.dk

Sallys far kan godt selv

THOMAS BRUNSTRØM OG THORBJØRN CHRISTOFFERSEN
CARLSEN

“Pyh, det er sgu svært, det her,” siger Svend, mens han tager kasketten af og tørrer sved af panden.

Sally og hendes ven Svend er i gang med at bygge en hule nede i gården. De har brugt lang tid på at samle ting og lave en tegning, men alligevel er det faktisk ikke så let at bygge et træhus, som de troede.

“Måske skal vi spørge din far, om han vil hjælpe?” siger Svend.

“Arh, det tror jeg ikke er en god idé,” siger Sally.

“Tror du ikke, han gider?” spørger Svend.

“Jo, det gider han helt sikkert. Det er mere, fordi … min far bliver hurtigt meget … ivrig. Jeg tror, det er nemmere, hvis vi bare selv bygger hulen,” siger Sally.

Sally og Svend er i gang med at bygge en hule, men Sallys far mener, de gør det totalt forkert. De har vist brug for en rigtig handyman som ham. Far kaster sig over byggeriet, og da hulen er færdig, er han blevet helt vildt ivrig. Pludselig ser han gør-det-selv-projekter overalt.

Der er ikke den ting, som Sallys far ikke kan fikse. Selv de ting, som egentlig ikke er i stykker.

carlsen.dk ISBN 978-87-11-99960-8 9 788711 999608
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.