Kaptajn Skumskæg og tømmerflådens hemmelighed - læseprøve

Page 1

KAPTAJN SKUMSKÆG OG TØMMERFLÅDENS HEMMELIGHED

Sofie Lind Mesterton, Thomas Porsager og Toke Lotz

Tekst © 2022 Thomas Porsager, Toke Lotz og Forlaget Carlsen Illustrationer@ 2022 Sofie Lind Mesterton og Forlaget Carlsen Grafisk tilrettelægning: © Lone Simonsen Brunstrøm og Sofie Lind Mesterton

1.udgave, 1. oplag Trykt hos Livonia, Letland 2022

Denne bog er beskyttet i medfør af gældende dansk lov om ophavsret. Kopiering må kun ske i overensstemmelse med loven. Det betyder f.eks. at kopiering til undervisningsbrug kun må ske efter aftale med Copydan Tekst og Node.

ISBN: 9788727002958 www.carlsen.dk www.lindhardtogringhof.dk

Udgivet af Forlaget Carlsen – et forlag under Lindhardt og Ringhof A/S, et selskab i Egmont

Toke Lotz • Thomas Porsager • Sofie Lind Mesterton

Kaptajn Skumskæg var godt nok kun otte år gammel, men hun var alligevel den modigste og drabeligste sørøverkaptajn på de tretten verdenshave … Kommedaltditguld, KaptajnTrælår!

Kommedaltditguld, KaptajnTrælår!

Det ville hun i hvert fald rigtig gerne være. Så hver gang hun sad i sit kaptajnsbadekar og legede med sin kaptajnsbadeand, forestillede hun sig, hvordan hun udkæmpede drabelige søslag, fandt skjulte, glitrende skatte og var den mest beundrede og frygtede sørøver, som verden nogen sinde havde set.

Men for at blive den mest frygtindgydende pirat måtte hun også have den mest frygtindgydende besætning, og det var lidt af et problem, når hun var kaptajn på …

”Skib i sigte!”

råber styrmanden Orleif. Endelig kan Kaptajn Skumskæg plyndre en skat og blive den mest frygtindgydende pirat på de tretten verdenshave. Men da hun sætter kikkerten for øjet, er det ikke et skib, hun ser. Det er en mand på en tømmerflåde. Han hedder Anders, og han har en hemmelighed …

Piratnyt anbefaler

Virkelig spændende læsning - tissede i bukserne allerede efter første side - Ny rekord.

Flaske-Posten anbefaler

Fantastisk bog, vi fik den 27 år forsinket, men den var hele ventetiden værd.

Kaptajn Trælår anbefaler… IKKE!!!

En fantastisk tåbelig og fjollet historie. Hvorfor er der dog nogen, der har valgt at skrive dumme Skumskægs forsøg på et eventyr. Jeg læser den aldrig igen og stop med at sende mig bøger!

carlsen.dk ISBN 978-87-27-00295-8 9 788727 002958
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.