Loimaan Korikonkarit kausijulkaisu 2022-2023

Page 1

2022 2023

B A S K E T B A L L

Aidon hyvän tekijä HUNAJA.FI • MIELEINEN.FI • HONEYSTY.FI

Teknisen aikalisän jälkeen

Olemme vihdoinkin päässeet poikkeuksellisen pandemiajakson jälkeen normaalirytmiin niin koripallorintamalla kuin muussakin arjen toiminnassa. Meille aikuisille kaksi vuotta on lyhyt hetki elämässä, mutta lapsille ja nuorille vastaava aika esimerkiksi koripallon pelaamisen suhteen saattaa tuntua ikuisuudelta, eikä ihme, sillä esimerkiksi parin pelivuoden menetys on aikamoinen lovi yhdentoista vuoden pituisella juniorisarjataipaleella.

Kokoontumisrajoitteiden purkaminen on näkynyt selkeästi myös Loimaan Korikonkareiden toiminnassa viimeisen vuoden aikana. Viime toukokuun lopussa oli upea tunne, kun lähes kaikki seuran pelaajat olivat päässeet pitkästä aikaan järjestettyyn kauden palkitsemis- ja päätöstilaisuuteen Loimaan liikuntahallin kahvioon. Samanlaista väenpaljouden huumaa oli myös syyskuun alussa, kun kolmen vuoden tauon jälkeen Puistokadun koulun alue täyttyi kymmenistä Mieleinen Basketiin osallistuneista juniorijoukkueista.

Mieleinen Basket -junioriturnaus on muuten ollut seuran ylivoimaisesti suurin yksittäinen voimainponnistus jo viidentoista vuoden ajan. Turnaus on saanut vuosien kuluessa hyvän maineen maamme koripallopiireissä, ja siitä täytyy kiittää isosti kaikkia niitä vapaaehtoisia talkoolaisia, jotka omalla panoksellaan ovat mahdollistaneet onnistuneiden tapahtumien järjestämisen. Toisinaan väitetään, että talkootyö on häviävä luonnonvara. Näin varmaan saattaa olla, mutta onneksi Loimaalla on osattu vielä säilyttää vanhoja perinteitä, sillä muuten moni hyvä asia olisi saattanut jäädä toteutumatta, vaikka pelimerkkejä olisikin ollut latoa tiskiin iso kasa.

Saatan toistaa itseäni, kun jälleen kerran viime vuoden tapaan kehun

Loimaan Korikonkareiden pidemmälle varttuneita, nuoria pelaajia, jotka ovat ottaneet seurassa uusia vastuita oman pelaamisen lisäksi. On kerta kaikkiaan hienoa nähdä, miten uudet tuomarimme, valmentajamme, pelinohjaajat ja

Puheenjohtajan kynästä
LoKoKo 3 2023

ottelutoimitsijat ovat laittaneet hyvän kiertämään kehittyen samalla itse uusissa tehtävissään. Voin oikeasti olla monella tapaa ylpeä seuramme kaikista jäsenistä.

Itsekin olen käynyt kerran viikossa pelailemassa koripalloa miesten kakkosjoukkueen treeneissä, jossa konkreettisesti voi havaita, miten kymmenien vuosien lokokolainen seurakulttuuri ja me-henki siirtyy vanhoilta konkaripelaajilta uusille, nuorempien ikäluokkien pelaajille. Aivan samaa tapahtuu myös naisten edustusjoukkueessa, joka on hyvä sekoitus ajan tuomaa kokemusta ja nuoruuden intoa ja taitoa. Kaikki ovat olleet tervetulleita pelaamaan aikuisten harrastejoukoissa ja näin jatkamaan mainiota nuoruuden harrastusta hyvässä seurassa.

Haluan näin perinteisesti lopettaa juttuni kiitoksiin, joita ovat ansainneet mm. seuramme valmennuspäällikkö Konsta Mastomäki, valmentajat, tuomarit, joukkueenjohtajat, kahviovastaavat, ottelutoimitsijat ja muu talkooväki sekä hallinto. Kiitokset myös Loimaan kaupungille, joka omalta osaltaan on panostanut liikuntapaikkojen infraan luoden mahdollisuuden monipuoliselle harrastamiselle. Viimeiseksi haluan kiittää kaikkia kausijulkaisussamme esiintyviä yrityksiä ja yhteistyötahoja, joista monet ovat olleet tukemassa toimintaamme pyyteettömästi jo useamman vuosikymmenen ajan.

Hyvää kevättä toivoen

LOIMAA
4 • LoKoKo 2017 2023 4 LoKoKo
Aapo Savo, puheenjohtaja

Loimaan Korikonkarit ry

PL 122, 32201 LOIMAA

Sähköposti: lokoko@lokoko.fi

Toimisto: Kauppalankatu 2, 32200 LOIMAA

p. 050 542 5430

JOHTOKUNTA 2023

Puheenjohtaja Aapo Savo

Varapuheenjohtaja Marko Toivola

Sihteeri Kaija Kojo

Rahastonhoitaja Pasi Mäkinen

Jäsen Heikki Alhonen

Jäsen Kristiina Heinonen

Jäsen Juho Koivisto

Jäsen Pekka Levomäki

Jäsen Ville Puisto

Jäsen Sanna Tuominen

Varajäsen Miro Brander

Varajäsen Alvari Einola

Varajäsen Konsta Mastomäki

Varajäsen Johanna Rantanen

www.lokoko.fi

Lokoko Bisons ry

c/o Loimaan Korikonkarit ry, PL 122, 32201 LOIMAA

HALLITUS 2023

Puheenjohtaja Vesa Pakkanen

Varapuheenjohtaja Marko Toivola

Jäsen Heikki Perho

Jäsen Timo Seppänen

2022–2023
www.bisons.fi LoKoKo 5 2023

#34

Taatila

STAFF:

Darko Mihajlovic päävalmentaja

STAFF:

Konsta Mastomäki valmentaja

Aaro #24 Eemeli Hollo #21 Sami Tahvanainen #14 Vesa Heinonen
6 • LoKoKo 2017 2023 6 LoKoKo
#00 Louis Rucklin #01 Aaro Lehtikangas
STAFF:
Jesse Lehtonen valmentaja Heikki Perho joukkueenjohtaja Eero Aaltonen valmentaja #31 Aapeli Syrjämäki #30 Aleksanteri Ahola #33 Santeri Makkonen #07 Cedric Latimer #11 Tevaun Kokko #13 Jordan Roberts LoKoKo 7 2023
2022–2023 STAFF:
STAFF:

Bisons Loimaan

Bisons Loimaan kausi 2021-2022 päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen putoamiseen Korisliigasta. Seurassa oltiinkin uusien haasteiden edessä, kun haluttua sarjapaikkaa ei saatu ja jouduttiin aloittamaan nousu takaisin kohti Korisliigaa.

Joukkueen rakentaminen kohti alkavaa kautta alkoi välittömästi sarjapaikan varmistuttua. Alusta alkaen oli selvää, että joukkue tavoittelee 1. divisioonan voittoa ja nousua takaisin. Valmennusryhmä pysyi pääasiassa ennallaan Darko Mihajlovicin jatkaessa päävalmentajana. Apuvalmentajana joukkueessa jatkoi Konsta Mastomäki, ja uutena lisänä valmennusryhmään tuli Jesse Lehtonen. Eero Aaltonen jatkoi fysiikkavalmentajan tehtävissä.

Pelaajistoon sen sijaan tuli paljon vaihtelua. Viime kauden joukkueesta jatkoi ainoastaan seuran oma kasvatti Eemeli Hollo, Sami Tahvanainen sekä

kolmatta kauttaan Loimaalla pelaava Vesa Heinonen. Uusina pelaajina joukkueeseen saapuivat Aapeli Syrjämäki Kouvoista, Santeri Makkonen Seagullsista ja Ali Ahola Lahdesta. Kokenut Cedric Latimer tuli myös tekemään paluuta pelikentille ja tuomaan tärkeää kokemusta joukkueeseen. Myöhemmin kotimainen osasto täydentyi nuorella Aaro Lehtikankaalla sekä toisella seuran omalla kasvatilla Aaro Taatilalla. Päävalmentaja Darko Mihajlovic kertoo kotimaisen rungon rakentumisesta seuraavasti: ”Halusimme löytää joukkueeseen pelaajia, jotka pystyvät auttamaan meitä kauden päätavoitteessa. Halusimme myös pelaajia, joilla uskoimme olevan potentiaalia ja jotka ovat valmiita kovaan työntekoon kehittyäkseen ja auttaakseen Biisoneita myös tulevaisuudessa”.

Joukkueeseen tuli myös kolme ulkomaalaisvahvistusta täydentämään

Kauppalankatu 13

32200 LOIMAA

puh. 02-7622520, fax 02-7622522

3-5, PUH. (02)
381 8 • LoKoKo 2017 2023 8 LoKoKo
avoinna: ma-pe 9.00-17.00 TURUNTIE
7622

kausi 2022-2023

joukkueen. Tämän kauden vahvistuksista ainoastaan Jordan Roberts saapui Yhdysvalloista. Muut ulkomaalaiset löytyivät Euroopasta kun ranskalainen Louis Rucklin ja ukrainalainen Kyrylo Marchenko saapuivat joukkueeseen. Tammikuussa Bisons teki vielä pelaajamuutoksia, kun seura hankki kanadalaisen Tevaun Kokon korvaamaan Kyrylo Marchenkon. ”Ulkomaalaispelaajat valitsimme täydentämään joukkueen. Halusimme liikkuvan ison pelaajan, joka pystyy pelaamaan myös kauempana korista, ja Jordan Robertsista löysimme tällaisen. Takapelaajaksi pyrimme etsimään pelaajaa, joka pystyy organisoimaan joukkueemme peliä ja pelaamaan epäitsekkäästi. Louis Rucklin sopi tähän erinomaisesti. Nopeutta halusimme myös saada lisää, sillä tavoitteenamme oli olla intensiivinen joukkue”, Mihajlovic kertoo ulkomaalaispelaajien valinnasta.

Harjoituskaudella Bisonsin harjoitusvastustajat painottuivat Korisliigajoukkueisiin. Tällä haluttiin saada fyysisyyttä ja intensiteettiä joukkueen pelaamiseen, jotta sarjakaudella vastustajat olisivat tämän kanssa vaikeuksissa. Tässä tavoitteessa kauden aikana joukkue onkin hyvin onnistunut. Moni vastustaja on kauden aikana todennut, että Bisons on sarjan fyysisin joukkue.

Sarjapelien alkaessa syyskaudella joukkueen pelit sujuivat tulosten valossa hyvin. Joukkueen saldona syyskaudella oli ainoastaan yksi tappio. Vuodenvaihteen jälkeen joukkue kärsi muutaman tappion, mutta silti tulosten valossa kausi on ollut positiivinen. Toisaalta taas joukkuetta ovat vaivanneet myös runsaat poissaolot, ja kovinkaan moneen peliin joukkue ei ole päässyt täydellä kokoonpanolla pelaamaan. Bisonsin joukkueenjohtaja Heikki Per-

Parasta

lihaa – yksilöllistä palvelua
19, LOIMAA, puh. 7632 733 040 553 981 3 LoKoKo 9 2023
suomalaista
Turuntie

ho on tyytyväinen joukkueen kauteen toistaiseksi. ”Mielestäni joukkueemme kausi on ollut nousujohteinen. Olemme edelleen hyvin tavoitteessa eli divarin voittoa tavoittelemassa. Valitettavan paljon kauteen on mahtunut loukkaantumisia ja sairasteluja, mutta toivottavasti vaikeudet olisi selätetty ennen kauden huipennusta”.

Tällä kaudella miesten 1A-divisioonasta on muodostunut äärimmäisen tasainen. Käytännössä mikä tahansa joukkue voi voittaa minkä tahansa. Tämän vahvistaa myös päävalmentaja Mihajlovic: ”Tämän vuoden sarja on täynnä vahvoja joukkueita, ja sarja on myös tasaisempi kuin kaksi vuotta sitten. Jokaiseen peliin on lähdettävä

tosissaan eikä aliarvioimiseen ole varaa. Uskon sarjan kilpailukykyisyyden olevan hyväksi suomalaiselle koripallolle, koska sarjassa pelaa paljon nuoria ja lahjakkaita pelaajia”.

Kauden tärkeimpien pelien alkaessa on vielä ennenaikaista arvioida Bisonsin kauden lopullista onnistumista. Sarjan voittaminen ja nousu Korisliigaan on vielä pitkän matkan päässä. Bisonsin tulevaisuuden näkymät määrittyvät pitkälti sen mukaan missä sarjassa joukkue ensi kaudella pelaa. Joukkueenjohtaja Perho kuitenkin näkee tulevaisuuden positiivisena: ”Joukkueen tulevaisuus näyttää kirkkaalta. Korisliigaan halutaan takaisin ja tällä kertaa myös pysyvästi”.

Teollisuusmaalaamo

OY FOXJET AB

Ahjotie 6, 32300 MELLILÄ

Puh. 0400 535 360

.allaamioLP
10 • LoKoKo 2017 2023 10 LoKoKo

Kuvassa takana Mari ja Henna, keskellä Nana, Sara J, Sara S, Minttu, Eerika, Victoria ja Veera, edessä Liina, Siiri, Cina, Jessi, Nanna ja Fiinu. Kuvasta puuttuvat Ella ja Bertta.

LoKoKon naisten edustusjoukkue pelaa tällä kaudella Läntisen alueen 3. divisioonaa. Naiset ovat pirteä porukka, jonka ikähaarukka on hyvin laaja. Joukkueen sisältä löytyy siis nuorta intoa,

että kokemusta. Tälle kaudelle joukkue siirtyi Kuntosarjasta 3. divariin, jossa pelit ovat olleet haastavampia, mutta myös opettavaisempia.

Naiset
LoKoKo 11 2023
050 5273 614 TERÄSPAALUTUKSIA www.kankareenpaalutus.fi 12 • LoKoKo 2017 2023 12 LoKoKo

Kuvassa vasemmalta oikealle Emil Hannula, Atte Aaltonen, Aaro Lehtikangas, Johannes Kulmala, Juho Koivisto, Pepe Rämö, Acer Guevara, Niilo Koivisto, Matti Selinheimo ja Jere Littunen. Lisäksi joukkueessa ovat pelanneet Alexis Hannula, Joona Salonen, Lauri Korkeakangas, Samu Kivinen, Aaro Taatila, Alvari Einola, Antti Helin ja Jonni Salonen. Joukkuetta on valmentanut Jukka-Pekka Kivinen.

Joukkue, joka on pitkään yrittänyt pysyä poissa kirkkaimmista valoista saadakseen työrauhaa läpimurrolleen. Välillä siinä ollaan onnistuttu, mutta kotiottelut ovat vetäneet sankoin joukoin faneja lehtereille, vaikkakin tällä kaudella penkin päässä hääräävä heleä-ääninen koutsi niitä onkin yrittänyt karkottaa parhaansa mukaan. Kyl-

AUTO- JA

Kurittulantie 264, 32200 LOIMAA

Puh. (02) 7686 146

lä, myös meillä on välillä valmennusta. Vihdoinkin olemme myös saaneet jo vuosikymmeniä valmistelussa olleen nuorennusleikkauksen käyntiin, toden teolla. Täysin juniorijoukkueeksi emme kuitenkaan voi vielä itseämme laskea, sillä joukosta löytyy myös hieman historian havinaa ja junnuja monelta vuosikymmeneltä.

Miehet II
APA OY
KONEKORJAAMO
LoKoKo 13 2023
– Yritysten taloushallinto – Ammatinharjoittajien kirjanpidot – Sähköinen taloushallinto – Tilintarkastukset Puh. (02) 763 7540, Turuntie 8–10, 32200 LOIMAA, aki@an-tilipalvelu.fi Taloushallintoliitto ry:n jäsen 14 • LoKoKo 2017 2023 14 LoKoKo

Joukkueen jäsenet vasemmalta: Jussi Varjus (valmentaja), #24 Johannes Kulmala, #12 Samu Kivinen, #13 Aaro Taatila, #47 Renne Kivinen, #15 Frans Fonsell, #30 Pepe Rämö, #6 Lauri Koivisto, #0 Niilo Koivisto, #14 Nikolais Varjus ja JukkaPekka Kivinen (valmentaja).

Kauan siinä meni, mutta saatiin lopulta joulukuussa raavittua kasaan riittävästi pelaajia ilmoittautuaksemme Läntisen alueen U19-poikien 1. divisioonaan. Joukkueen pelaajille oli tullut kyselyjä muihin joukkueisiin jo heti viime kesän jälkeen ja syksyn mittaan Turun ja Forssan suunnilta, mutta miehenalut olivat päättäneet, että jos jollain, niin omalla joukkueella mennään sarjaan, vaikka vähän vajaallakin rosterilla. Loimaalta 16-vuotiaita pelaajia löytyi neljä kappaletta (Aaro, Samu, Niilo ja Johannes). Myös jo osittain tossut naulannut 18-vuotias Koiviston Lauri saatiin houkuteltua lukion kirjoituskiireiltään ryhmän vahvuuteen.

Joukkueeseen liitettiin lisäksi pari menneiden vuosien tuttua nuorempaa pelaajaa U14-ikäryhmästä Renne ja U16-ikäryhmästä Pepe. Myös Someron Arskametalli-pajan liepeiltä löytyi pari 16-vuotiasta, joukkueelle viime vuosilta tuttua yhteisjoukkue Lorskan pelaajaa joukkuetta täydentämään (Nikolai ja Frans). Joukkueelle löydettiin yksi "pääkallo"-harjoitusvuoro hallilta ja valmentajiakin ilmestyi jo heti ensimmäisiin harjoituksiin kaksin kappalein. Yhden pelaajan yli-ikäispelilupa vielä hylättiin heti alkumetreillä liiton toimesta, mutta se ei ole joukkueen pelaamista haitannut. Kevään pelit ovat alkaneet parilla rökälevoitol-

U19-pojat 2004 –2006
LoKoKo 15 2023

la Rauma Basketista ja Kaarinan Urasta sekä tiukalla voitolla syksyn sarjan puhtaasti voittaneesta BC Nokiasta.

Paikka Final Four-viikonlopussa on aika lailla varmistunut jo näiden voittojen myötä, ja kotietukin tavoitteena varmistaa maaliskuun aikana. Joukkueen hyvää tulosta korostaa joukkueen nuori keski-ikä, joka on alle 16 vuotta,

sekä se, että joukkue harjoittelee vain kerran viikossa, kun muilla joukkueilla harjoituksia on jopa neljästi viikkoon.

Osa Loimaan pojista pelaa myös LoKoKon kakkosjoukkueen riveissä miesten Läntisen alueen 4. divisioonaa ja niistä peleistä onkin mukaan tarttunut lajin kovaa pelaamisen perusteet.

JMJping Oy

Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa

Puh. (02) 763 1430, fax (02) 763 1434

jmj.fi
16 • LoKoKo 2017 2023 16 LoKoKo
... pidetään bitti ja pallo liikkeellä...

Takarivi: Jessi Niemi, Ella Torkkomäki (jojo), Ronja Tyni, Alina Tuominen, Arttu Nikula (päävalmentaja), Liina Perho, Siiri Kankare, Jenna Nyström, Ella Paija, Merja Siikjärvi, Luna Kuosa, Anna Paija (huoltaja), Mia Auranen, Teemu Karjalainen (valmentaja). Eturivi: Sylvia Varjus, Minttu Salmén, Nanna Suonpää, Malla Noki, Nana Mäkilä, Fiinu Saarelainen, Julianna Suontausta. Kuvasta puuttuu Cina-Cella Grönholm.

Joukkue on kova tekemään töitä ja harjoittelu on muokannut joukkueesta tiiviin ryhmän, joka kehittyy peli peliltä

Aapo Vainio Oy

paremmaksi ja on aina valmis taistelemaan voitosta.

U16-tytöt
Turuntie 10, 32200 Loimaa Puh. (02) 4148 400 • Fax (02) 4148 422 myynti@akrdata.fi • www.akrdata.fi LoKoKo 17 2023

Rentoudu, kuntoudu, viihdy!

● Uinti, vesijuoksu

● Vesijumpat

● Vauva- ja perheuinti

● Lasten uimakoulut

● Kolme eri sisäallasta

● Ulkoallas

● Liukumäki

● Niskahieronta

● Porepenkki

● Kahvio

Loimaan virkistysuimala Vesihovi

Kuusitie 1, Loimaa | p. 02 761 1257

vesihovi.fi

/ 045 132 2214

KEIKKABUSSIT JA AUTOVUOKRAUS AKI VÄLIMÄKI
18 • LoKoKo 2017 2023 18 LoKoKo

Ylärivi vasemmalta: valmentaja Iida Taatila, Minea

Titi Ala-Hannula

.

Meillä on tällä kaudella ilo pelata puhtaasti yhdellä ikäluokalla, ja joukkue onkin hienosti hitsautunut yhteen niin voiton kuin tappionkin hetkellä. Joukkue pelasi syyskauden läntisen alueen 3.divaria ja ansaitsi hienoilla peleillä mahdollisuuden nousta sarjatasoa ylemmäs. Pelejä päätettiin kuitenkin jatkaa kolmosessa myös keväällä.

Kauden selkeimpänä tavoitteena valmennusjohdolla on pitää jokainen tyttö lajin parissa jatkossakin ja tie siihen on tietysti se, että harrastaminen on hauskaa mutta myös tarpeeksi

haasteellista ja kehittävää niin, että se tuntuu mielekkäältä. Lisäksi alatavoitteena on opettaa jokainen tyttö pelaamaan monipuolisemmin jokaista pelipaikkaa. Myös heittotekniikan yms. pallotaidon kehittäminen on prioriteeteissa korkealla.

Näillä eväillä mennään ja kaikki näyttää hyvältä. Kiitos vielä seurajohdolle, joukkueenjohtajille ja kaikille taustajoukoille kotona kaikesta avusta ja nauruista, kannustuksesta kentän laidalla, yhdessä ollaan hyvä tiimi! Terkuin coachit Anna ja Iida.

U14-tytöt 2009
Eli olkaa hyvät, tässä tulevat LoKoKon upeat 09-tytöt: Pulkkinen, Kerttu Yrjölä, Peppi Mäki, , valmentaja Anna-Liisa Perho. Alarivi vasemmalta: Meeri Perho, Ida Tuominen, Julia Rajala, Viivi Nurmikko ja Milka Happonen. Kuvasta puuttuu Saara Lankinen
LoKoKo 19 2023

AA-lux Oy

LOIMAA
PAIKALLINEN JA PALVELEVA
20 • LoKoKo 2017 2023 20 LoKoKo

Eturivi vasemmalta: Elia Pesso, Jasperi Suomela, Aatos Alhonen, Daniel Mäkelä, ja Sulo Peltomäki. Keskirivi vasemmalta: Konsta Mastomäki (valmentaja), Juho Kulmala, Niila Savo, Kaapo Yrjölä, Paavo Mäkinen, Akseli Niemi ja Jesse Lehtonen (valmentaja). Ylärivi vasemmalta: Cooper Grönholm, Jonni Salonen, Maksim Lehenkyy, Hemmi Hagert ja Jimi Rinne. Kuvasta puuttuu Renne Kivinen.

LoKoKon U14-pojat on kaudella 2022–2023 koostunut noin 15 pelaajan ryhmästä. Ryhmässä on poikia ikäluokista 2011–2008 eli hyvin laajasta joukosta.

Kauden aikana on keskitytty hiomaan perustaitoja ja pyritty myös opettelemaan uusia asioita. Pojat treenaavat Liikuntahallilla kolme kertaa viikossa. Pojat ovatkin kauden aikana kehittyneet hurjasti. Treeneissä ja peleissä pojat pelaavat jatkuvasti hyvällä asenteella.

Syksyllä osallistuttiin 13-vuotiaiden 1. divisioonaan ja 14-vuotiaiden 2. divisioonaan, jonka pojat syksyllä myös hienosti voittivat ja tämän ansiosta keväällä pojat ovatkin päässeet pelaamaan kovia pelejä 14-vuotiaiden 1. divisioonassa. Myös nuoremmat pojat lähtivät kevätkaudeksi eri sarjaan ja siirtyivät pelaamaan 12-vuotiaiden 2. divisioonaa, jossa pelit ovat myös menneet hienosti.

U14-pojat 2009 –2010
LoKoKo 21 2023

Meiltä kaikkien merkkien huollot, korjaukset, katsastuspalvelut, päästömittaukset ja pesut. Varaa aika netissä

tai soita 020 799 5616

Huolto / Auto- ja Koneliike AKR Oy

Lamminperä 6, Autoliike AKR:n viereinen halli.

Myynti:

Lamminkatu 36, 32200 Loimaa, puh. 020 799 5600*

Hämeentie 31, 33100 Forssa, puh. 010 411 4431*

*Soitettaessa kiinteän puhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 5,57 snt/min; Soitettaessa matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 22,32 snt/min; Hinnat sisältävät alv. 24 %.

22 • LoKoKo 2017 2023 22 LoKoKo

Eturivi: Jasmin Widberg, Pinja Mäkinen, Iina Koivisto, Saara Mäkelä ja Amanda Suurjärvi. Keskirivi: joukkueenjohtaja Johanna Rantanen, Sofia Järvinen, Katri Puisto, Emilia Rantanen ja valmentaja Henna Saario. Takarivi: valmentaja Garcia Hopkins, Fiinu Saarelainen, Robin Hopkins ja Sonja Hongisto.

Joukkueen kausi alkoi jo elo-syyskuussa kolmen turnauksen turnausputkella. Heti elokuun alussa haastettiin pääosin vuotta vanhempia vastustajia Tampereen Delfin Basketin U14harrastesarjassa ja sieltä tuloksena neljäs sija jännittävän viimeisen pelin jälkeen. Elokuun lopussa vuorossa oli Espoon Tallink-turnauksessa kovia pelejä U13-kilpasarjassa ja loppusijoituksena kymmenes sija parhaiden 2010-syntyneiden tyttöjoukkueiden joukossa. Turnausputki päättyi kotona Loimaalla järjestettyyn Mieleinen Basket-turnaukseen, jossa U14-sarjassa olimme viidensiä. Keväällä kauden päätteeksi olisi tarkoitus vielä suunna-

ta joukkueen ekalle ulkomaanturnausreissulle Tallinnaan.

Sarjassa pelasimme syyskaudella läntisen alueen U14-sarjassa 1.divisioonaa, josta tavoitteena oli hakea kokemusta kovista, vauhdikkaista peleistä sekä pelillistä haastetta. Sarjan taso oli ennakkoon oletetun kova. Vaikka pelien lopputulokset menivät vastustajille, niin selvää kehitystä oli syksyn aikana havaittavissa. Kauden aikana joukkuepeli ja henkilökohtaiset taidot ovatkin kehittyneet huimasti eteenpäin.

Kevätkaudeksi siirryimme sarjatasoa alemmaksi U14-sarjan 2. divisioonaan ja nyt pelien lopputulokset ovat kääntyneet joukkueen riemuksi ja iloksi meille.

U13-tytöt 2010
LoKoKo 23 2023

TÄYDEN PALVELUN KEILAHALLI

Tervetuloa tutustumaan!

LOIMAAN KEILAHALLI OY

Kartanomäenkatu 2 B

32200 LOIMAA, p. (02) 721 8988

posti@loimaankeilahalli.fi

www.loimaankeilahalli.fi

löydät meidät myös facebookista.

Palvelemme vuoden jokaisena päivänä:

ma-pe 8 - 20, la 9 - 17, su 10 - 16

Aleksis Kivenkatu 7, puh 02 7636 840

LOIMAAN RIISTA JA PALVI

KEILAUS HOHTOKEILAUS BAARI BILJARDI SCREEN SAUNA KOKOUSTILAT MINIGOLF
24 • LoKoKo 2017 2023 24 LoKoKo

Minitytöissä pelaa tällä kaudella 11 innokasta tyttöä, jotka ovat syntyneet vuosina 2011–2012.

Minitytöt pelaavat läntisen alueen 12-vuotiaiden tyttöjen 2. divisioonaa. Syksyllä sijoituimme kolmannelle sijalle lohko A:ssa. Minitytöt treenaavat kolme kertaa viikossa: maanantaina 17–18.15, keskiviikkona 17.30-19 ja perjantaina klo 19-20.30. Tytöt ovat kehittyneet kauden aikana huomattavasti, ja osaamisia ollaankin nähty peleissä jokaisella. Tytöillä on ennennäkemätön yhteishenki, ja homma toimii kuin rasvattu.

#3 Onna Palo - Onna on kentällä aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

#17 Enni Mattila - Enni on joukkueen yllättäjä.

#23 Fanni Mäki - Fanni on joukkueen ilopilleri.

#33 Helmi Lehtiö -

auttavainen joukkuekavereita kohtaan.

#50 Moona Puisto - Moona on joukkueen juoksija ja nopeat hyökkäykset onnistuvatkin häneltä hyvin.

#51 Pinja Mäkinen - Pinjalla uppoaa heitto kuin heitto.

#53 Liisi Lehtinen - Liisi on joukkueen tsemppari.

#76 Helmi Turunen - Helmi on nopea oppimaan.

#93 Lilli Lehtinen - Lilli tuo joukkueeseen sisua.

Sekä uusimpana lisäyksenä Julia Peegel, joka tuo joukkueeseen positiivisuutta ja uutta innostusta.

Pelaajien mietteitä valmentajasta:

”Tiia on ymmärtäväinen, mukava, tyylitajuinen ja ennen kaikkea hyvä valmentaja.” Minityttöjä valmentaa Tiia

Sivén ja joukkueenjohtajana toimii Mari Jokinen.

Minitytöt 2011 –2012
#31 Ellen Lehtiö - Ellen on energinen ja se näkyy myös kentällä. Helmi on
LoKoKo 25 2023
Puh. 0400 765 205 Kartanonmäenkatu 24, 32200 Loimaa 26 • LoKoKo 2017 2023 26 LoKoKo

LoKoKo U11 minipojat koostuu 20122015 syntyneistä pelaajista. Tälle kaudelle ryhmään liittyivät aiemmin vanhempien poikien kanssa pelanneet 2012-ikäluokan pelurit Toivo, Rasmus ja Osmo, sekä kauden aikana uutena tulokkaana saman ikäluokan edustaja Severi. Viime kaudesta kokoonpano siis muuttui, ja vanhusten myötä kokemusta tuli heti pelien ja myös pelivuosien määrässä joukkueeseen lisää roimasti.

Syksyllä pojat pelasivat U10-ikäluokan (2013 syntyneet) sarjassa. Sarja oli keskimäärin oikea, jos ajatellaan, että puolet joukkueen pelaajista oli tämän ikäisiä, pari pelaajaa vuoden vanhempia ja pari peluria taas nuorempia vuoden tai jopa kaksi. Syksyn sarjassa joukkue sai pelit rullaamaan, ja kore-

ja tuli paljon. Voitosta voittoon sarja ei sujunut, vaan tappiokin tuli. Hyviä, tiukkoja pelejä saatiin pitkin syyskautta. Mutta ennen kaikkea hyvää harjoitusta pelaamisesta.

Joukkueella on viikossa kolme harjoituskertaa, joissa keskitytään yleensä omien taitojen kehittämiseen. Harjoituksissa pääsääntöisesti keskitytään harjoittelemaan korien tekemistä sekä muita taitoja, joista koriksessa on hyötyä. Pelataan vähemmän, pelaamista harjoitellaan otteluissa. Siksi syksyn pelitapahtumat ja turnaukset ovatkin olleet enemmän kuin tärkeä osa harjoittelua siinä mielessä, että oli mahdollisuus harjoitella pelaamista. Harjoituksissa ja otteluissa tärkeintä on, että koris on kivaa ja pidetään haus-

Minipojat 2011 –2012
LoKoKo 27 2023
Kuvaan ehtivät tällä kertaa #4 Uuno, #15 Pera, #66 Lenni, #22 Niilo, #10 Huugo, #7 Touko, #24 Reino, #65 Toivo, #27 Osmo, #74 Rasmus sekä valmentajat Tiia ja Heikki.

kaa. Välillä pojat pelailevat ja järjestävät omat kisansa koko treenien ajan, ei sen joka harjoituksessa tarvitse olla niin kaavamaista.

Kevään sarjakaudella joukkue osallistuu U11-sarjaan (2012 syntyneet). Sarjassa vastustajat ovat luonnollisesti vähintään kokoluokkaa isompia ja vähän kokeneempiakin kuin osa meidän joukkueestamme, mutta LoKoKo U11 (synt. 2012-15) on osoittanut olevansa juuri sellainen kuin on: ehkä vähän

pieni, mutta erittäin pippurinen ryhmä. Entisiä LoKoKon Pikkususia, mutta ehkäpä tulevaisuuden Biisoneita ja Susijengiläisiä siis.

Joukkueen taustalla pyörii tiivis ja aktiivinen vanhempien ryhmä toimitsijoina ja muissa tehtävissä. Kahvion pyörittämisestä ansiokkaasti on vastannut Sanna. Kun taustat ovat kunnossa, kelpaa pelaajien pelailla ja valmentajien valmentaa.

Charmia.fi

Charmia Made in Loimaa
SÄHKÖALAN AMMATTILAINEN JOHON VOIT LUOTTAA Sami Salminen 0500-783 443 www.oripaansahko.fi • orisahko@elisanet.fi 28 • LoKoKo 2017 2023 28 LoKoKo

Mikrotytöt on 14 tytöstä koostuva joukkue. Joukkueen ikähaarukka on 2013–2014. Joukkueen treeneistä vastaa neljä nuorta valmentajaa. Joukkue on jatkanut kehittymistään kovaan

.

tahtiin. Treeneissä harjoitellaan ahkerasti, mutta naurua riittää siitä huolimatta. Treenejä tytöillä on kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja perjantaisin.

Mikrotytöt 2013 –2014
Ylärivi vasemmalta: Eerika, Sara, Mari (joukkueenjohtaja), Ronja, Helmi, Hilja, Sara ja Veera. Keskirivi vasemmalta: Nella, Veera, Ella, Aada ja Senni. Alarivi vasemmalta: Vaula, Taimi, Elsa, Eevi, Liisi ja Hulda-Sofie. Kuvasta puuttuu Berit
LAIVASÄHKÖASENNUKSET, TEOLLISUUS- JA VOIMALAITOSHUOLLOT Vanha Raikkolantie 125, 32210 Loimaa 0400-507043, 0400-507107, 0400-507359 LoKoKo 29 2023
www.punamusta.com HIILINEUTRAALI PAINOTUOTE ON KÄSINKOSKETELTAVA YMPÄRISTÖTEKO Tarjoamme nyt lähes kaikki mainospainotuotteet ja viestinnän materiaalit jokaiselle asiakkaallemme. 100 % hiilineutraalisti ClimateCalc CC-000084/FI PunaMusta Magazine H I I LINEUTRAALI PAINOTUOT E 30 • LoKoKo 2017 2023 30 LoKoKo

Kuvassa pelaajat vasemmalta oikealle: Eero, Vilho, Eeli, Jaro, Matias ja Eino. Kuvasta puuttuvat Aatos, Anton, Severi ja Johannes. Valmentajina Jonni Salonen, Lauri Korkeakangas ja Joona Salonen.

Aloittavat mikropojat aloittivat treenaamaan syksyllä 2022. Ensimmäisissä treeneissä oli vain yksi, mutta siitähän se joukkue lähti lopulta onneksi kasvamaan. Joukkueesta on tullut todella yhtenäinen ja se on huomattu, että kaikki osaavat pitää hauskaa. Se onkin ollut meidän joukkueessamme

ehdottomasti tärkeintä. Pelit aloitimme vasta keväällä ja peleissä tavoitteet on tähän mennessä saavutettu, sillä kaikilla on ollut hauskaa pelata. Pelit ovat myös olleet erittäin hyviä oppimisen paikkoja, sillä pojat ovat kehittyneet hurjasti.

Mikropojat 2013 –2014
www.pjyrjola.fi LoKoKo 31 2023

Supermikrot ovat energinen porukka, jotka treenailevat koripallon alkeita kerran viikossa. Joukkueessa on pääosin eskari-ikäisiä ja ykkösluokkalaisia ma klo 18–19. Kauden alussa treenit koostuivat enemmän leikeistä ja peleistä ja kauden edetessä on päästy myös enemmän sinuiksi pallon kanssa. Pomputtelu sujuu jo hyvin ja uusia taitoja opitaan jatkuvasti. Opettelemme myös pelaamisen alkeita ja kuinka

ottaa kaikkia kavereita mukaan joukkueen yhteiseen onnistumiseen. Tärkeintä on, että treeneissä on hauskaa ja pikkasen saa tulla myös hiki.

Treeneissä tällä kaudella mukana:

Iina L., Vanni, Janni, Viona, Lyyli, Oona, Emma, Vilja, Lilli, Aada, Lilian, Isella, Iina R., Lotte, Mili, Lilja, Linda ja Milja. Valmentajat: Petra Holma, Jasmin Widberg, Emilia Rantanen ja Johanna Rantanen.

Supermikrotytöt
– 2016
2015
Peltosalaojitukset Pasi Vuorinen 040 524 9018 Accountor Loimaa www.accountor.fi 32 • LoKoKo 2017 2023 32 LoKoKo

Supermikrot ovat energinen porukka, joka treenailee koripallon alkeita kerran viikossa. Joukkueessa on pääosin eskari-ikäisiä ma klo 17–18 ja ykkösluokkalaisia ke 18.30–19.30. Alkuun treenit koostuivat enemmän leikeistä ja peleistä, ja kauden edetessä on päästy myös enemmän sinuiksi pallon kanssa. Opettelemme siis myös pelaamisen alkeita ja kuinka ottaa kavereita mukaan joukkueen yhteiseen onnis-

tumiseen. Treeneissä saa tulla hiki ja tärkeintä on, että on kivaa.

Treeneissä tällä kaudella mukana:

Samuel, Lassi, Elias Aa., Aapo H., Aapo A, Egor, Leo, Niilo J, Emil, Viljo, Eetu M, Eetu R, Anton, Veikko, Aaro, Max, Aatos, Martti, Elias L, Oleg, Jasper, Julius, Onni ja Niilo V.

Valmentajat: Petra Holma, Jasmin Widberg, Emilia Rantanen ja Johanna Rantanen.

– 2016
Supermikropojat 2015
LoKoKo 33 2023
HIERONTAKOTI Raija Veini Jyrki Veini

Yhteiskuva LoKoKon pikkujouluista

34 • LoKoKo 2017 2023 34 LoKoKo
LoKoKo 35 2023

nämmene3 3202O

alliskunob-POannouvP atsutoplehnejra2 ajuteaiskunnelar .atsiulevlapsutuukavp

Lääsilsunob/fi.po

isäämälenetravO

36 • LoKoKo 2017 2023 36 LoKoKo

Pikkusudet-koriksen ja liikunnan riemua jo pienestä pitäen

LoKoKossa koripalloa pää see harrastamaan jo hyvin nuorena. Pikkusudet-koriskoulu kuuluu

Suomen Koripalloliiton viralliseen Pikkusudetkoriskouluperheeseen, jonka tarkoituksena on edistää lasten liikkumista hyväntuulisessa ja tur vallisessa ympäristössä. Seurassam me tähän koriskouluperheeseen kuu luvat Supermikrot, Naperot ja Taaperot. Näissä ryhmissä lapset pääsevät liikkumaan kerran viikossa leikkien ja pelaten. Samalla tutustuen yhdessä koripallon alkeisiin ja joukkueessa toimimiseen.

Koriskoulun yksi tärkeimpiä tavoitteita onkin saada liikunnan ilo tartutettua lapsiin jo varhaisessa vaiheessa. Kun liikunnasta tehdään iloinen osa arkea, on jaksamista paremmin päivittäin muissakin tilanteissa. Lisäksi tavoitteenamme on opettaa joukkueessa toimimisen pelisääntöjä ja tietysti tutustua koripalloon muun leikin ja touhun ohella. Harjoituksissa treenaamme hyvillä mielin muut huomioon ottaen, ja uusia kavereitakin tulee huomaamatta lisää.

Supermikrot on energinen porukka pääosin eskari-ikäisiä ja ykkösluokkalaisia. He treenailevat koripallon alkeita kerran viikossa.

Alkuun treenit koostuivat enemmän leikeistä ja peleistä, ja kauden edetessä ollaan päästy myös enemmän sinuiksi pallon kanssa.

Pomputtelu, kuljetus ja syötöt kaverille sujuvat jo hienosti. Myös pallon heittoa koriin harjoitellaan aktiivisesti. Voi sitä onnistumisen riemua kun pallo sujahtaa pussiin.

Opettelemme hiljalleen myös pelaamisen alkeita ja kuinka ottaa kavereita mukaan joukkueen yhteiseen onnistumiseen. Tärkeintä ei ole aina itse tehdä koria, vaikka se kivaa onkin, vaan pelissä on paljon muitakin tärkeitä elementtejä, ja onnistumisia tulee kaikille.

Näin rakentuu pala palalta iso joukko innokkaita pelureita seuraten Susijengin tassunjälkiä.

Auuuuuuuuu!

LoKoKo 37 2023

Kuvassa yläriviltä vasemmalta: Päivi (ohjaaja), Bertta (ohjaaja), Saku, Minttu, Martti, Verneri, Onni, Manu, Ida (ohjaaja), Silja (ohjaaja). Keskirivi vasemmalta: Benjamin, Janni, Eino, Matias, Albert, Pihla. Alarivi vasemmalta: Neevi, Mette, Uuno, Olavi, Jalmari, Luukas ja Akseli. Harjoituksissa ovat olleet myös: Aatto, Iida, Varvara, Illya, Matviy, Pavlo, Julius, Ilpo ja Benjamin.

Tämä vauhdikas ryhmä koostuu 2017–2018 syntyneistä lapsista. Ryhmän koko oli jopa niin suuri, että jouduimme puolittamaan ryhmän. Ensimmäinen ryhmä aloittaa 17.45–18.30 ja toinen ryhmä heti perään seuraavat 45 minuuttia Keskuskoululla.

Naperoilla ei puutu energiaa tai innokkuutta, korinheitot ja pallon pomputukset onnistuvat hienosti kaikilta.

Turuntie 7, 32200 Loimaa, puh. (02) 769 2200

ABLOY-valtuutettu A-LAATU-Lukkoliike

Naperot 2017 – 2018
Lukko Oy
38 • LoKoKo 2017 2023 38 LoKoKo
Loimaan
www.pihaportti.fi Kiinteistö- ja hoivapalvelut ym. ym. Puh. 044-7442 300

Kuvassa yläriviltä vasemmalta: Päivi (ohjaaja), Ida (ohjaaja), Pinja (ohjaaja), Silja (ohjaaja). Alarivistä vasemmalta: Touko, Miska, Aava, Lukas, Toivo ja Aaro. Harjoituksissa ovat olleet myös Elli, Väinö, Viljo, Kimi, Eino, Roosa ja Iisa.

Seuramme nuorin ryhmä koostuu 2019 ja sen jälkeen syntyneistä innokkaista lapsista. Perjantaisin viidestä varttia vaille kuuteen kokoonnumme Keskuskoululla leikkimään ja harjoittelemaan koripallon käsittelyä.

Taaperot 2019 –
LoKoKo 39 2023
Koivusaarentie 335 32300 Mellilä Puh. 0500-741456 E-mail: kauniston.sora@netti.fi www.kaunistonsora.fi P. 0400-535 409 KAPPALETAVARA- JA MUUTTOKULJETUKSIA Pakettiauto pienempiin kuljetuksiin. www.kuljetuskallionpaa.fi
ILMAN
ilmanvaihto lisää asumismukavuutta ja turvaa niin talon kuin asukkaidenkin terveyden.
Helmestäkin huolehtivat Valloxin koneet Puutarhurinkatu 1 - 3, LOIMAA • Kukkia • Taimia • Kukkasidontapalvelua P. (02) 762 2528 Lamminkatu 38, 32200 LOIMAA Puh. (02) 762 1339 Asiantuntevaa palvelua tekeville ihmisille! 40 • LoKoKo 2017 2023 40 LoKoKo
RAIKKAAN
KOTI Hyvä
Loimaan

LoKoKo Unified

LoKoKon Unified-joukkue sai tälle kaudelle uuden valmentajan. Coachin pestin otti haltuunsa joukkueelle jo entuudestaan tuttu entinen partneripelaajamme Tiia Sivén. Pelaajien mietteitä uudesta valmentajasta: ”Tiia on energinen, iloinen, tsemppaava, hauska ja ennen kaikkea hyvä valmentaja. Iso peukku coachille.”

Harjoituksissa on kerrattu vanhoja asioita, opittu paljon uutta ja pelaajat ovat saaneet mahdollisuuden suunnitella kukin vuorollaan treenit. LoKoKon Unified-joukkue harjoittelee maanantaisin klo 19.15–20.30 Yhteiskoulun juhlasalissa. Aina saa tulla mukaan harjoituksiin, yhdessä tekeminen on kivaa.

Unified-joukkueemme ei osallistu tällä kaudella sarjatoimintaan. Teem-

me yhteistyötä Unified-koripallossa forssalaisen Feeniks Basketin kanssa. Yhteistyön myötä mahdollistetaan halukkaille pelaajille pelaaminen liiton sarjoissa. Loimaalaisista pelaajista LoKoKon kasvatti Niko Henttinen jatkaa pelaajauraansa Tampereen Pyrinnön Unified-joukkueessa. Niko pääsi myös edustamaan Suomen joukkuetta Special Olympics Unified-koripallon kansainvälisessä nuorisoturnauksessa Italiassa.

Harjoituksissa mukana ovat käyneet: Minna Pitkänen, Johannes Nurmi, Jaakko Alava, Lauri Asujamaa, Niko Henttinen ja Joona Miettinen. Joukkueen taustalla häärii edelleen Sivénin pariskunta Susanna & Jarkko. Myös Kari Yli-Tuomola on mukana toiminnassa omalta osaltaan.

LoKoKo 41 2023

www.lounea.fi

Vesikoskenkatu 7, 32200 LOIMAA www.bellomondo.fi

Muista alennukset LoKoKon jäsenille!

Voimakatu 1, 32200 Loimaa

0400 482 796 • jari@lvi-optimus.fi

Aikaa myyvät kaikki – Harva ammattitaitoa!

ictasennus.fi

ICT-asennus Oy

Käsityöläiskatu 10, (LSP talo)

32200 Loimaa, puh. (02) 724 7880,

Perkonkuja 6, 32200 Loimaa

Taltor Oy

Teollisuustie 11, 32440 Alastaro, Finland

Puh. +358 2 764 1205

e-mail: taltoroy@pp.inet.fi

42 • LoKoKo 2017 2023 42 LoKoKo

Valmennuspäällikön terveiset

Aloitin LoKoKon osa-aikaisena valmennuspäällikkönä viime elokuussa. Samalla aloitin toisen kauteni Bisons Loimaan edustusjoukkueen apuvalmentajana.

Valmennuspäällikön tehtäviä aloittaessani hyppäsin kohti suurta tuntematonta. Vaikka olin ehtinyt jo kauden tutustumaan loimaalaiseen koripal loon, en tarkalleen tiennyt minkälai sesta seurasta oli kyse. Kulunut kausi onkin pitkälti mennyt opetellessa ja tutustuessa seuran toimintaan. Var sinkin alussa minulla oli usein enem män kysymyksiä kuin vastauksia. Kui tenkin kauden aikana olen päässyt paremmin mukaan seuran toimintaan.

Olenkin ilokseni saanut huomata, että seurassa toimii paljon vapaaehtoi sia, jotka tekevät arvokasta työtä loimaalaisen koripallon eteen.

Talkoolaisia kuitenkin tarvitaan aina enemmän. Suomalainen urheiluseuratoiminta kuiten kin pyörii pääasiassa vapaaeh toisten ympärillä. Palkattujen työntekijöiden saaminen on iso askel eteenpäin, mutta se ei poista talkoolaisten merkitystä. Kannustan kin rohkeasti ihmisiä lähtemään mu kaan toimintaan. Kaikki apu on aina arvokasta.

Kuluvan kauden aikana olen myös huomannut, että seurassa riittää kehitettäviä asioita. Esimerkiksi avoimuuden ja yhteisöllisyyden lisääminen on asia johon on kiinnitettävä enemmän huomiota jatkossa. Seuralla on käytössä hyviä toimintatapoja, mutta niiden

LoKoKo 43 2023

saaminen muiden seuran ympärillä toimivien tietoisuuteen on oltava seuraava askel.

Uusien harrastajien saaminen seuran toimintaan on myös tärkeää. Yhtenä toimenpiteenä tähän on ollut kouluvierailut, joita on kauden aikana toteutettu kaiken kaikkiaan 12 kappaletta. Pääpaino on ollut 1.-4. -luokkalaisissa. Vierailuja on tehty myös Loimaan ulkopuolelle. Kouluvierailuilla monesti tapaa innokkaita lapsia, jotka kiinnostuvat lajista, ja heidän saaminen mukaan harjoituksiin onkin seuraava askel.

Kuten todettua, kuluva kausi on ollut hyvin opettavainen. Olen muiden töiden ohella päässyt myös valmentamaan sarjapeleissä niin tyttöjoukkueita kuin poikajoukkueita. Minulle valmentajana tärkeintä on pelaajien

auttaminen ja kehittäminen. Voitot ja tappiot ovat lasten ja nuorten kanssa toimiessa toissijaisia, kunhan he vain viihtyvät ja kehittyvät lajin parissa. Tätä koetankin korostaa myös muiden valmentajien kanssa keskustellessa. Toki on totta, että voittaminen on silti keskimäärin kivempaa kuin häviäminen.

Lopuksi haluan kiittää kaikkia valmentajia, joukkueenjohtajia, pelaajia, vanhempia ja muita talkoolaisia. Kiitos, että olette mukana seuran toiminnassa. Me seurana puolestaan haluamme tehdä toiminnasta entistä yhtenäisempää ja sellaista, että tässä on kaikkien helppo olla mukana. Kehitettävää toiminnassa riittää aina.

Paikallisen puolella.

Konsta Mastomäki valmennuspäällikkö
LL 44 • LoKoKo 2017 2023 44 LoKoKo
Paikallisen puolella.
Loimaan alueen
Alhonen Eeli .......... 045 7871 5958 Brander Miro .......... 045 121 0506 Einola Alvari ............ 040 774 7631 Hagert Hemmi ........ 041 310 9291 Heikkilä Tero ........... 050 595 1204 Koivisto Juho .......... 045 345 6776 Koivisto Niilo ........... 045 174 6046 Korkeakangas Lauri 045 141 8338 Salonen Jonni ......... 045 609 7606 Salonen Joona ........ 045 804 9091 Siven Tiia ................ 040 166 0395 Suomela Minja ........ 045 353 5775 Uusitalo Ilari ............ 045 263 2010 Lamminkatu 7, 32200 LOIMAA p. 040 450 7001 TEE HYVÄ KAUPPA LOIMAAN LAATUAUTOSSA! YLI 100 VAIHTOAUTOA • OSTAMME JA VAIHDAMME HALVEMPAAN, MYÖS ASUNTOAUTOT JA -VAUNUT SEKÄ MOOTTORIPYÖRÄT ✔ Joustava rahoitus, jopa ilman käsirahaa ja korkoa ✔ Reilut alennukset tai hyvitykset vanhasta ✔ Uusiin Nissan ja Skoda -autoihin kaikki kampanjaedut loimaanlaatuauto.fi LoKoKo 45 2023
koripallo-erotuomareita

ANTENNIURAKOINTI Jukka Leppämäki

Puh. 050 4337 124

j ukka.leppamaki@antennijateleasennus.fi SÄHKÖASENNUKSET

www.antennijateleasennus.fi
• KUITUHITSAUKSET MASTOTYÖT • ANTENNIASENNUKSET • LÄHIVERKOT www.siivousloimaa.fi Siivouspalveluita ja kotiapua Loimaalla ja lähialueella. www.lsputki.fi L o i m a a n Pinta-asennus • Huoneistoremontit • Saneeraukset • Uudiskohteet • Lattia-asennukset • Maalaukset • Tapetoinnit • Yms. www.loimaanpinta-asennus.fi A r i N u m m e l a 0 4 0 0 - 8 7 7 7 6 2 www.loimihuolto.fi 46 • LoKoKo 2017 2023 46 LoKoKo

Darko Mihajlovic

Bisons Loimaan päävalmentajana kolmatta kautta toimiva 37-vuotias Darko Mihajlovic on ehtinyt kulkea pitkän tien ennen saapumistaan Loimaalle. Kesällä 2020 Bisonsissa aloittanutta Mihajlovicia kuvaillaan monessa julkaisussa termillä ”serbialais-itävaltalainen”. Tämä selittyy sillä, että hän on syntynyt Serbiassa, mutta hänen perheensä muutti Itävaltaan Darkon ollessa 3-vuotias. Koko lapsuutensa hän asuikin Itävallan pääkaupungissa Wie nissä. Miehellä itsellään tosin on sel keä näkemys kansalaisuudestaan:

- Olen serbialainen. Se on minun synnyinmaani, ja minun van hempani ovat serbialaisia. Kas voin serbialaisessa kulttuuris sa. Wien tosin on minulle tärkeä paikka, koska asuin siellä lapsuuteni, mutta en silti koe olevani itä valtalainen.

Koripallon pe laamisen Darko siis aloitti Itävallassa.

Pelaajaura tosin

loppui jo 21-vuoti aana. Tämän jälkeen hän halusi keskittyä ainoastaan valmen

tamiseen, koska koki, että siihen hänellä on enemmän kykyjä. Myös

loukkaantumiset häiritsivät viimeisiä pelaajavuosia. Jo ennen lopettamistaan Mihajlovic oli ehtinyt valmentaa muutaman vuoden pelaamisen ohella. Itävallassa Darko valmensi pelaajauransa jälkeen viisi vuotta. Tuolloin hän parhaimmillaan valmensi miesten toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Hän valmensi Itävallassa paljon myös nuoria pelaajia, joista kenties kuuluisin on nykyisin Toronto Raptorsia edustava Jakob Pöltl.

Vuonna 2012 Mihajlovic jatkoi matkaansa Saksaan. Siellä hänen ensimmäinen seuransa oli Jena, jossa tehtävänä oli valmentaa miesten 2. joukkuetta sekä seuran 19-vuotiaita poikia. Jenassa Darkon palkkaukseen osallistui myös Saksan alueellinen koripalloliitto. Tämän johdosta hän oli myös valitsemassa pelaajia alueleirityksiin. Tuolloin hänet myös valittiin työskentelemään nuorten maajoukkuepelaajien kanssa, mihin valittiin Saksasta ainoastaan kahdeksan valmentajaa. Työt Jenassa loppuivat kuitenkin yhden kauden jälkeen,

Henkilökuvassa
LoKoKo 47 2023

koska koripalloliitto ja Jena lopettivat keskinäisen yhteistyön, ja tämän takia Mihajlovicin palkkaus kävi seuralle liian hankalaksi.

Saksassa Mihajlovic löysi itselleen nopeasti uuden seuran. Bundesliigassa pelaava Bayreuth palkkasi miehen nuorten valmentajaksi. Bayreuthissä Darko valmensi kaikkiaan neljä kautta. Hän oli jo alusta alkaen mukana Bundesliiga-joukkueen toiminnassa, ja viimeisellä kaudellaan myös kokonaan osana edustusjoukkueen valmennustiimiä. Darkolle jäikin Saksasta paljon hyviä muistoja:

- Vuodet Saksassa olivat huikeita. Pääsin toimimaan huippuorganisaatioissa ja valmentamaan monia hyviä pelaajia. Ammattilaisurheilu on Saksassa todella iso juttu. Suoritin valmentamisen ohella myös valmentajatutkintoni loppuun. Monet seurat siellä pitävät minua edelleen saksalaisena valmentajana. Osasyynä tähän on varmasti myös se, että puhun sujuvasti saksan kieltä asuttuani lähes koko lapsuuteni Itävallassa.

Saksan vuosinaan Darko tapasi myös norjalaisen puolisonsa. Tämä olikin yhtenä syynä siihen, että hän lähti seuraavaksi valmentamaan Norjan pääsarjaan. Mihajlovic toimi Norjassa yhden kauden ajan Froya Basketin päävalmentajana johdattaen joukkueen aina välieriin asti. Saavutus oli seuralle iso juttu, koska niin pitkälle se ei ollut edennyt edellisten kausien aikana. Hänet myös valittiin tuolla kaudella sarjan vuoden valmentajaksi.

Norjan jälkeen Mihajlovic käväisi vielä Luxemburgissa, jossa hän tosin ehti työskennellä ainoastaan kuukauden ajan koronan katkaistua kauden. - Toimin Luxemburgissa junioripuolen

vastaavana, mutta työt eivät ehtineet edes kunnolla alkaa, kun korona katkaisi kauden. Tämän jälkeen olin vielä maassa muutaman kuukauden, koska koronan vuoksi maasta pois pääseminen ei ollut mahdollista, Mihajlovic kertoo.

Luxemburgissa vietetyn pätkän jälkeen Mihajlovic halusi itselleen uusia haasteita. Suomen lisäksi myös muut maat olivat vaihtoehtoina. Hän oli itse yhteydessä Bisonsin joukkueenjohtaja Heikki Perhoon, ja lopulta neuvottelut johtivat sopimukseen. Nyt kolmen Suomessa vietetyn vuoden jälkeen hän kokee viihtyneensä Loimaalla ja Suomessa.

- Täällä vietetyt vuodet ovat olleet opettavaista aikaa. Pidän monesta asiasta täällä. Ihmiset ovat hyvin rauhallisia ja ystävällisiä. Elämä täällä on mukavaa ja turvallista.

Kolmen kauden aikana Mihajlovicille on muodostunut myös selkeä näkemys suomalaisesta koripallosta:

- Mielestäni suomalainen koripallo kehittyy koko ajan. Taso on menossa koko ajan eteenpäin. Tämän kauden Korisliigan taso on todella kova, ja esimerkiksi Karhu Basket tekee kovaa tulosta Euroopassa. Se auttaa myös lisäämään suomalaisen koripallon suosiota.

Mihajlovic on urallaan nähnyt paljon seuroja ja joukkueita, minkä ansiosta hän pystyykin vertailemaan seurojen eroavaisuuksia Suomen ja esimerkiksi Saksan välillä.

–Euroopan suursarjoissa seurat ovat isompia organisaatioita, ja niissä on myös paljon enemmän työntekijöitä. Se on varmasti yksi asia, jossa voidaan vieläkin kasvaa Suomessa, Mihajlovic kuvailee.

48 • LoKoKo 2017 2023 48 LoKoKo
Konsta Mastomäki valmennuspäällikkö

www.superasfaltti.fi

OY

Oppipojankatu 5, 32 200 LOIMAA p. (02) 7621144 0400-854058

www.loimaanpesula.fi

Pesulapalveluja vesi- ja kemiallisella pesulla.

HAE TUOREET KANAMUNAT SUORAMYYNNISTÄMME!

Kanteenmaantie 591, ALASTARO

Kojonkulmantie 183, ALASTARO

Saarenmaantie 95, ORISUO

Kaikki tuotantomme munat ovat vapaan kanan munia. Myyntipisteemme ovat aina avoinna!

Arkisin lounas 10.30-14

KARAOKE pe & la

Satakunnantie 14 Loimaa

ISÄNNÖINNIN AMMATTILAINEN LOIMAAN ALUEELLA

Vesikoskenkatu 13, 32200 LOIMAA

puh. 029 1700 525

www.loimaanisannointi.fi

BAR EDGAR

Ventcomp

puh. 044 375 0585

Vesikoskenkatu 11, 32200 LOIMAA

LoKoKo 49 2023

Puh. (02) 763 1193 Oy
Heimolinnankatu 2, 32200 Loimaa

LoKoKo:n junioreilla on ollut vuosikymmeniä pitkä perinne päättää koriskausi kevään ulkomaan turnaukseen. Parin koronan keskeyttämän kauden jälkeen päästiin vihdoin viime keväänä jatkamaan perinnettä, kun U14-pojat päättivät osallistua Tukholmassa järjestettyyn

Basketshop Open-turnaukseen. Eikä vaan osallistua vaan myös menestyä, sillä kotiin tuomisinaan pojilla oli komea turnausvoitto. Perinteitä jatketaan ja toukokuussa Tallinnassa järjestettävään Nord Cup-turnaukseen LoKoKo osallistuukin jo useamman joukkueen voimin.

Roskat pois nurkista!

Puh. 050 2279

50 • LoKoKo 2017 2023 50 LoKoKo

Susijengin menestyksekkäässä matkassa viime vuosien arvokisoissa on ollut vakiona mukana myös lukuisia loimaalaisfaneja. Viimeksi syksyn EM-kisoissa

Prahassa ei voinut olla törmäämättä tuttuihin naamoihin. Ja eiköhän ensi elo-syyskuun vaihteessa Kaukoidässä Japanissa, Filippiineillä ja Indonesiassa järjestettäviin MM-kisoihinkin jokunen eksy…

0400 812 585

2, 32200

KIVIKAIVERRUS NIITTYMÄKI Puh.
Voimakatu
LOIMAA
CITYMARKETILLA!
niittymaki@kivikaiverrus.fi
LoKoKo 51 2023

Kahden vuoden koronatauon jälkeen jo 16. kerran järjestetty Mieleinen

Basket-koripalloturnaus keräsi jälleen viime syksynä runsaasti joukkueita Loimaalle. Kolmelle ikäluokalle (8–13-vuotiaat) suunnattuun turnaukseen osallistui reilu 250 pelaajaa 28 joukkueesta, jotka tulivat 13 eri seurasta. Tunnin pituisia otteluita pelattiin kolmella eri kentällä Liikuntahallissa yhteensä 54, joten vauhtia ja jännittäviä tilanteita riitti koko viikonlopun aamusta iltaan.

Turnauksen järjestäminen on aina iso voimainponnistus seuralle ja sen seura-aktiiveille. Iso kiitos turnauksen onnistumisesta kuuluu myös lähes sadan hengen talkooporukalle sekä Puistokadun koululle ja Novidan lukiolle, joiden jouhevan yhteistyön ansiosta joukkueiden majoittuminen onnistui jälleen mainiosti.

✸ BURGERIT ✸ PIHVIT ✸ KORIT ✸ PIZZAT 52 • LoKoKo 2017 2023 52 LoKoKo
M. LAHTI Oy 0500 590 724 www.yplpalvelu.fi • info@yplpalvelu.fi • puh. 044 5459531 • Koulukuja 7, 32200 LOIMAA Kiitoksia jaettaessa ei sovi unohtaa myöskään koulun erinomaista keittiötä, joka saatujen palautteiden perusteella valmistaa edelleen Suomen parasta kouluruokaa. Nähdään taas ensi syyskuussa! www.kapteeninkastikkeet.fi Keittiömestarilaatua yli kolmekymmen ävuotta! Keittiömestarilaatua yli kolmekymmentävuotta! LoKoKo 53 2023

Katsomosta kentälle

Edustusjoukkue Bisonsin omien kasvattien osastoa edustavat tällä kaudella Eemeli Hollo sekä Aaro Taatila. He ovat jo varsin tuttuja kasvoja loimaalaiselle korisyleisölle. Heistä molemmat ovat vuosien varrella käyneet läpi juniorijoukkueet koriskoulusta aina A-junnuiksi asti. Myös miesten IIjoukkue sekä Salon Urheilutalon lämminhenkinen tunnelma ovat tulleet tutuiksi. Näiden lisäksi kokemusta parivaljakolta löytyy esimerkiksi toimitsija-, valmennus- ja tuomaritehtävistä. Paikallinen korisoppi on siis hyvin hallussa.

- LoKoKossa on aina ollut kiva pelata. Vaikka vanhemmaksi tultua treenit ja pelit kovenivat, niin silti aina on ollut

hauskaa. Eniten mieleen ovat jääneet ulkomailla pelatut turnaukset sekä parhaat matsit ja suoritukset valtakunnan huippujoukkueita vastaa, Eemeli muistelee.

Näyttöjä nuoret miehet ovat ehtineet jo antaa muun muassa Kauhajoen Karhun, Kaarinan Uran ja Turun NMKY:n paidoissa. Veri on kuitenkin aina vetänyt takaisin kasvattajaseuran palvelukseen. Menestyvän paikallisen edustusjoukkueen olemassaolo onkin ollut uran kannalta varsin merkityksellistä. Pienestä lähtien katsomoon on pitänyt päästä, eikä otteluakaan ole saanut jäädä väliin. Bisonsin hienot otteet isoilla parketeilla antoivat myös motivaatiota omalle harjoittelulle.

- Tunnelma katsomossa oli uskomaton, kun sai kannustaa muun yleisön mukana. Nopeasti joukkueen pelaajista alkoi muodostua itselle idoleita, joiden pelaamista oli päästävä näkemään, Aaro kertoo.

Molemmat kertovat kaikkien aikojen suosikkibiisoninsa olevan neljällä kaudella Loimaalla pelannut yhdysvaltalaislaituri Martin Zeno. Eemeli kuitenkin paljastaa saaneensa omaan pelityylinsä erityisesti vaikutteita Loimaan La Bombalta, Mikko Koivistolta. Olisitko arvannut?

Nyt fanipaidat ovat vaihtuneet omiin punaisiin peliasuihin, ja koripallon pelaamisesta on tullut ammattimaista.

- Ensimmäiset treenit sekä ensim-

54 • LoKoKo 2017 2023 54 LoKoKo

mäiset tilanteet kentällä jännittivät kaikista eniten. Jännityksen lisäksi mukana oli tietysti myös suuri onnistumisen fiilis. Olihan pitkäaikainen haave tullut vihdoin saavutetuksi, molemmat summaavat yksimielisesti.

Vuosittain vaihtuvat joukkuekaverit, harjoitusten kova intensiteetti ja pitkä valmistautuminen otteluihin ovat tekijöitä, jotka erottavat ammattimaisen pelaamisen harrastelusta. Myöskään aktiivisen harjoittelun ulkopuolista elämää ei voi heittää täysin risaiseksi. Nousuhaluisessa, sekä taidollisesti laadukkaassa joukkueessa, myös sisäinen kilpailu on kovaa. Omasta peliajasta pitää siis kamppailla kynsin ja hampain. Kilpailusta huolimatta joukkueessa vallitsee hyvä henki, ja erityisesti bussimatkat sekä joukkueen yhteisen vapaa-ajan vieton molemmat kokevat erittäin mukavaksi.

Sekä Eemeli että Aaro ovat ilokseen saaneet huomata, että tälläkin kaudella LoKoKon junnuja on saapunut sankoin joukoin kannustamaan matseihin. Katsomossa istuu varmasti monia nuoria pelureita, jotka haaveilevat koripalloammattilaisuudesta. Kysyttäessä vinkkejä tuleville Biisoneille, nousee päällimmäiseksi asiaksi koripallon perusasioiden säntillinen harjoittelu. Kun ne ovat hyvin hallussa, voi siirtyä harjoittelemaan haastavampia asioita. Myös riittävä lepo ja terveellinen ruokavalio ovat avainasemassa kehittymisen kannalta.

Myös Bisonsin uskolliset kannattajat saavat kiitosta osakseen.

- Erityisesti korona-aikana huomasi fanien todellisen merkityksen. Tyhjille katsomoille pelaamisessa ei suoranaisesti ollut mitään järkeä. Kotiyleisö tuo halliin hyvän fiiliksen ja kannustuksesta saa omaan pelaamiseen lisää vauhtia. Toivottavasti siis jatkossakin saadaan meteliä mökkiin, molemmat hehkuttavat.

Loppukauden tavoite on selvä. Joukkue haluaa selvittää tiensä divarimestaruuteen ja varmistaa paikkansa Korisliigassa tulevalle kaudelle. Kevään edetessä pelit kovenevat ja panokset kasvavat. Joukkue todellakin tarvitsee yleisön tuen taakseen. Tule siis sinäkin kannustamaan paikallisjoukkue takaisin Korisliigaan. Let’s go Bisons!

LoKoKo 55 2023
02 - 76 83 250
Turuntie Turuntie 19-21,
Loimaa
6-23,
8-23,
9-23
Korintti Puistokatu 4,
7-21,
12-19 56 • LoKoKo 2017 2023 56 LoKoKo
K-market
32200
Ma-pe
la
su
K-market
32200 Loimaa Ma-la
su
www.bbeab.se LoKoKo 57 2023
58 • LoKoKo 2017 2023 58 LoKoKo
www.loimaankaukolampo.fi
• Uudis- ja saneerausrakentaminen • Julkisivu- ja vesikattotyöt • Huoneistoremontit • Sertifioidut märkätilatyöt • Kosteusmittaukset • Kuivauspalvelu • Otsonointi-hajunpoisto • Lämpökuvaukset www.klkcontrol.fi 050 4066 281 klkcontrol@gmail.com LUOTETTAVAA TEHOKKUUTTA: www.raleka.fi 050 4066 281 raleka@hotmail. LoKoKo 59 2023

Pirkka Street Basket on osa Suomen Koripalloliiton ja K-ryhmän päivittäistavaratoimialan Pikkusudet-yhteistyötä. Pirkka Street Basket -kiertueen tavoitteena on järjestää vuoden hauskin koulupäivä ja tarjota liikunnan riemua alakoululaisille yhdessä paikallisten seurojen ja K-kauppiaiden kanssa. Kiertueita on järjestetty vuodesta 2015 lähtien keväisin toukokuussa ja syksyisin elo-syyskuun vaihteessa. Yhteistyön aikana on liikutettu jo yli 120 000 lasta. Loimaan Korikonkarit on ollut alusta asti aktiivisesti mukana järjestämässä näitä tapahtumia.

Parin koronan aiheuttaman välivuoden jälkeen päästiin kiertue toteuttamaan jälleen viime vuonna. Kiertuerekka kiersi Suomea Helsingistä Rovaniemelle ja Lappeenrannasta Raumalle. Loimaalle rekka kaarsi kahdesti. Toukokuussa tapahtumapaikkana oli Keskuskoulun lähiliikuntapaikka ja elokuussa Hirvihovin parkkipaikka. Vuoden hauskinta koulupäivää Loimaalla vietti kaikkiaan noin tuhat koululaista. Vanhemmat LoKoKo-juniorit ja Bisonspelaajat toimivat kenttävalvojina, tuttu ahkera talkooporukka pystytti ja purki kentät sekä paikalliset K-kauppiaat huolehtivat pelaajien energiatasapainosta. Katukorista pelattiin hymyssä suin kaikkia kannustaen, missä piileekin Pirkka Street Basket-tapahtumien ydin.

Tapahtuma on saamassa myös jatkoa, sillä seuraavan kerran kiertuerekka kurvaa Loimaalle Keskuskoulun lähiliikuntapaikalle toukokuun 26. päivä.

60 • LoKoKo 2017 2023 60 LoKoKo
LoKoKo 61 2023
VUODEN HAUSKIN KOULUPÄIVÄ! Katukorista alakoululaisille. LOIMAA PE 26.5. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: LoKoKo / Konsta Mastomäki, psb@lokoko.fi, 050 542 54 30 #Pikkusudet #PirkkaStreetBasket #Pirkka @Pikkusudet KLO 10.00 KESKUSKOULUN LÄHILIIKUNTAPAIKKA 62 • LoKoKo 2017 2023 62 LoKoKo
Virtaa ja välittämistä Elämässä tarvitaan energiaa Helpoimmin saat sitä luotettavalta toimittajalta, joka kuuntelee ja palvelee aidosti. www.sallilaenergia.fi Maailman parasta automaatiota tehdään Loimaalla. Make More. @pemawelding pemamek.com/ LoKoKo 63 2023
MAANKAIVUU ALLAN SEPPONEN OY P. 0500 741 151 Arkilounasta klo 10.45 - 13.00 Ammattilaisten valmistamana Hammaslääkäri OP-TALON KESKUS OY Hammaslääkäri Teemu Varho Vesikoskenkatu 27 • LOIMAA Puh. 7624 554 www.hammaslaakarikeskus.fi TALOUSHALLINNON PALVELUT www.loimitili.fi www.puolenhehtaarinmetsa.com 64 • LoKoKo 2017 2023 64 LoKoKo

Kauden 2021 – 2022 palkitut

• Veikon malja (nuori seura-aktiivi)

Eerika Kivinen

• Kauden joukkue Minitytöt

• Ansioitunut juniorivalmentaja

Henna Saario

• Tompan malja (juniorierotuomari)

Tiia Sivén

• Konkareitten malja (kauden junnupelaaja) Aaro Taatila

• Annan ja Eevan pytty (tyttövalmentaja) Sara Järvinen

• Mikrotytöt Hulda-Sofie

Ollikainen ja Enni Mattila

• Mikropojat ja Lenni Salo

• Minitytöt Iina Koivisto, Sonja

Hongisto ja Venla Nurmi

• Minipojat Elia Pesso ja Sulo Peltomäki

• U14-tytöt Nanna Suonpää ja Liina Perho, Julia Rajala ja Kerttu Yrjölä

• U14-pojat LoKoKo White

Oskari Patja ja Nemo Palo

• U14-pojat LoKoKo Blue

Jonni Salonen ja Niila Savo

• U16-pojat Niilo Koivisto

• Unified Lauri Asujamaa ja Minna Pitkänen

• Kauden naispelaaja

Inka Nummela

• Kauden miespelaaja

Juho-Matti Henttonen

• Vuoden seuratyöntekijä

Kristiina Heinonen

Panimon myymälä avoinna to 12-18, Osoitteessa; Linjakatu 2, Loimaa www.loimaanpanimo.fi

Kristiina

toimintaan aktiivisesti ja toimii seuran kahviovastaavana. Kristiina pyörittää koko seuran kahviotoimintaa. Häneltä löytyy myös paljon ideoita ja näkemyksiä seuran toiminnan kehittämiseen. Kristiinalla on myös ammattinsa puolesta kasvatuksellista näkemystä seuran toimintaan.

LoKoKo 65 2023
toimii Loimaan Korikonkareissa aktiivisena talkoolaisena. Hän osallistuu johtokunnan

Joukkueiden yhteystiedot 2022-2023

PIKKUSUDET TAAPEROT (2019 ja sen jälkeen syntyneet)

(2017-2018)

(2012-2014)

(2004-2006)

Päivi Mäkinen …………… 050 356 7425 Silja Kulmala
Päivi Mäkinen 050 356 7425 Silja Kulmala
(2015-2016) Johanna Rantanen, yh. 040 302 1921 Petra Holma, yh. ……… 045 8822 111 PIKKUSUDET SUPERMIKROPOJAT (2015-2016) Johanna Rantanen, yh. 040 302 1921 Petra Holma, yh. ……… 045 8822 111 MIKROTYTÖT
Sara Järvinen ……………… 045 119 5151 Eerika Kivinen ………… 045 158 2368 Veera Nurminen ……… 040 931 9075 Sara Salminen ………… 040 965 1145 Mari Jokinen, jj. ………… 050 573 4187 MIKROPOJAT
Joona Salonen ………… 045 804 9091 Lauri Korkeakangas … 045 1418 338 Konsta Mastomäki …… 050 542 5430 MIKROPOJAT
Heikki Alhonen ………… 050 342 6604 Tiia Siven 040 1660 395 MINITYTÖT (2011-2012) Tiia Siven 040 1660 395 Mari Jokinen, jj. ………… 050 573 4187 U13-TYTÖT
Henna Saario …………… 040 527 6746 Johanna Rantanen, jj. … 040 302 1921 U14-TYTÖT (2009) Iida Taatila ……………… 044 555 8776 Anna Perho 041 504 6991 Sanna Tuominen, jj. … 050 092 9227 Jari Tuominen, jj. ……… 040 092 9227 MINI- JA U14-POJAT (2009-2011) Konsta Mastomäki …… 050 542 5430 Jesse Lehtonen ………… 045 878 4338 Aapo Savo, jj. …………… 050 330 8592 Heikki Alhonen, jj. 050 342 6604
Jukka-Pekka Kivinen … 040 8357 196 Enni SelinheimoKulmala, jj. …………… 050 3022 643 LOKOKO BISONS Darko Mihajlovic Konsta Mastomäki …… 050 542 5430 Jesse Lehtonen ………… 045 878 4338 Heikki Perho, jj. ………… 041 504 6923 NAISET Eerika Kivinen, yh. …… 045 1582 368 MIEHET II Aapo Savo, yh. ………… 050 330 8592 KUNTOÄIJÄT Aapo Savo, yh. ………… 050 330 8592 UNIFIED-KORIPALLO Tiia Siven ………………… 040 1660 395 66 • LoKoKo 2017 2023 66 LoKoKo
PIKKUSUDET NAPEROT
PIKKUSUDET SUPERMIKROTYTÖT
(2013-2014)
(aloittavat) (2013-2014)
(jatkavat)
(2010)
U19-POJAT

Loimaan

Korikonkarit r.y.

KIITTÄÄ LÄMPIMÄSTI

kaikkia vuosijulkaisussamme ilmoittaneita vapaaehtoisen nuorisotyön tukemisesta.

Toivomme ystäviemme suosivan tukijoitamme. 2022

LOIMAAN KORIKONKARIT R.Y. KAUSIJULKAISU

• Päätoimittaja: Aapo Savo

• Toimituskunta: Kausijulkaisutyöryhmä

• Sivunvalmistus: Etusivupaja

• Paino: PunaMusta Oy, Forssa – 2023

Jakelu YHTEENSÄ N. 7.500 KPL

–2023
LoKoKo 67 2023
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.