LIZZYCARD Back To School 2021

Page 1TARTALOM Intro

LIZZY 2021 ISKOLASZEZON

Beköszöntő 2–3 Újdonságok 4–27

Lollipop

All Good 28–31 Raccoon 32–37 Pandacorn 38–41 Pop 42–45

Kollekciók

We Love Dogs 46–51 Wild Beauty 52–57 Supercomics Bazinga 58–63 Good Vibes 64–67 #Peace Alpha 68–73 #Peace Red Label 74–77 X-Cited 78–81 Cornell 82–85 Ford 86–93 Ford Prémium 94–97 Frida Kahlo 98–101 Kis Bagoly 102–107 XRCise Look 108–115

Lipamill 116–139 Head 140–145 Planall Academic

Óvoda pedagógus tervező 150–151 Tanári tervező 152–153 Diák tervező 154–157 Viszkok Fruzsi diák tervező 158–161 Frujo 162–163

Dolce Blocco

Joy Planner 164–165 Joy Calendar 166–167

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.


LIZZY 2021

A Lizzy Card alapítói: Árkai Ákos és Bozsán Péter barátok voltak és társak lettek. Harminckilenc év. Szilágyi Gábor és Bozsán Dávid társak voltak és barátok lettek. Társak és barátok; barátok és társak ma is. Azok lesznek, amíg élnek. Talán azután is. Rengeteg megpróbáltatáson túl egyre jobban tudják és érzik, hogy van közös út, ami mindenkinek jó: a Lizzy Card.

A cégvezető tulajdonosok hitet tettek amellett, hogy olyan termékeket fejlesszenek és gyártsanak, amikkel öröm kúszhat az emberek mindennapjaiba. Mi az, hogy kúszhat? Örömszerzésre éhező oroszlánokként vetődhetnek rá arra, amire az emberek vágynak: a szürke, funkcionális hétköznapjaikat színesebbé, érdekesebbé varázsoló megoldásokra. Így volt ez harminckilenc évvel ezelőtt, s így van ez most is.

Gábor és Dávid felismerték, hogy ennél azonban több kell ahhoz, hogy világuralomra törjenek: olyan munkatársakkal kell együtt lélegezniük, akikkel a gondolat megfoganásakor azzal a teremtő erővel bírnak, ami mindenkinek jót hoz. Vannak, akik korábban is velünk voltak, s vannak, akik az elmúlt néhány évben lettek velünk. Lesznek. Még nagyon sokáig. A vonzás törvénye működik. Tartsatok velünk Ti is! Mert ez jó mindenkinek: a Lizzy Card.

Szilágyi Gábor

2

Dr. Bozsán Dávid


KIHÍVÁS - ELFOGADVA A 2020-as év az egész országot, sőt az egész világot nehezen érintette, mondjuk ki, megrázta. Természetesen a Lizzy Card sem volt felkészülve egy ilyen váratlan fordulatra, de sok más alkalmazkodni képes céghez hasonlóan nyertesen tudott kikerülni a nem várt helyzetből. Nem dugtuk homokba a fejünket, és minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy a nehézségek ellenére is megvalósítsuk fejlesztési álmainkat, és elérjük kitűzött céljainkat. Kitartottunk! Egységbe forrott csapatként keményebben dolgoztunk, mint valaha, és alkalmazkodtunk az új idők kihívásaihoz. A múlt év hozta örömök közül az első, hogy ismét sikerült cégünknek elérnie a MagyarBrands minősítést. A program tizenegyedik éve díjaz olyan márkákat, melyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és a határainkon túl is. Ugyancsak sikerült megszereznünk a felelős erdőgazdaságból és más ellenőrzött forrásokból származó papírtermékeknek járó FSC® minősítést, mely szintén nagyon nagy büszkeség számunkra. Ennél is boldogabbak vagyunk azonban attól, hogy vevőink mindvégig kitartottak mellettünk. Nagyon hálásak vagyunk elkötelezettségükért, hűségükért – mind viszonteladó partnereink, mind végfelhasználóink velünk maradtak a nehéz időkben is. Az online felületeknek köszönhetően a boltbezárások ellenére is tudtunk értékesíteni – köszönjük valamennyi vásárlónknak, hogy azzal, hogy a pandémia terhelte hónapokban is a mi termékeinket választották, hozzájárultak cégünk, a harminckilenc éves Lizzy Card további jövőjének építéséhez is. Lizzy Cardnál mi a nyitásban és az előre gondolkodásban hiszünk a vészterhes időkben is. Csodálatos új partnerségeket kötöttünk az utóbbi

hónapokban: köszönjük az Astra, a Head, a MarMar és a Nebuló belénk vetett bizalmát – bízunk benne, hogy 2021 csak az első a közös munkában eltöltött évek hosszú sorában. Partnereink révén idén kimagaslóan gazdag prémiumfüzet-palettát kínálunk vásárlóinknak. Ismét együtt dolgozunk a Neteducatióval, akik felbecsülhetetlen szaktudásukkal segítettek minket, hogy népszerű tervezőket készítsünk a tanároknak, és idén már az óvodapedagógusoknak is. Ugyancsak nem szakadt meg a közös munka az utánozhatatlan Viszkok Fruzsival sem, aki megint diáktervezőkkel és ellenállhatatlanul gyönyörű Frujókkal érkezik idei kínálatunkba. A Fruzsival közösen készített termékek bevezetését látványos médiakampány kíséri, mely már az újonnan felállított Marketing Team munkájának eredménye. A csapat segítségével még pontosabban célzott üzenetekkel tudjuk megszólítani célközönségünket. Az újdonságok táborát gyarapítja egy új kutatás-fejlesztési részleg felállítása is: a vevők igényeinek felmérése és minél teljesebb kielégítése vezet termékeink minőségének folyamatosan növeléséhez. A vevői visszajelzések már a legújabb termékek kialakításánál is komoly szerepet játszottak: több más kollekciónkhoz hasonlóan a PlanAll-család tanári- és diáktervezőit is a felhasználók igényeinek legteljesebb figyelembevételével készítettük. A fejlesztésekkel viszonteladóink munkáját is igyekszünk megkönnyíteni, hiszen a bolti értékesítés területén is több újdonságot kínálunk: több terméktípust - így többek között a kulacsokat és a bedobós tolltartókat is – izgalmas és rendkívül látványos prémium displayekben kínáljuk viszonteladóink figyelmébe.

3


ÚJABB ÉV ÚJABB PARTNEREK

2021 az új szövetségek éve a Lizzy Cardnál. Most csatlakozott hozzánk partnerként a horvátországi Mar-mar, Európa egyik legnagyobb füzetgyártási kapacitásával rendelkező nyomdája, mely 1991 óta családi vállalkozásként üzemel, és mely kreatív stúdiójának köszönhetően nemcsak bérgyártással, hanem saját fejlesztésű termékek gyártásával is foglalkozik. 2008 óta tartozik hozzájuk a több mint 100 éves múltra visszatekintő Lipa Mill füzetmárka forgalmazása és gyártása is.

4

befotózhatóvá és egyszerűen kezelhetővé teszi a füzetek tartalmát.

A cég valamennyi terméke prémiumkategóriát képvisel, melyek Magyarországon is rendkívül népszerűek, éppen emiatt hatalmas megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy a nyomda termékeit 2021-től Magyarországon kizárólag a Lizzy Card forgalmazhatja.

Szerettünk volna nyitni az írószerek világa felé is, éppen ezért ugyancsak kizárólagos együttműködést indítottunk 2021-ben a Lizzy Card és az írószergyártó lengyel Astra cég között. A több mint 90 éves tapasztalattal rendelkező cég termékei a legmagasabb minőséget képviselik, valamennyi laboratóriumban tesztelt, és magas biztonsági előírásoknak is megfelel. Széles szortimentjüknek köszönhetően a cég termékpalettájában minden korosztály megtalálja az igényeinek megfelelő kiszerelésű termékeket, legyen szó akár színes ceruzákról, zsírkrétákról, vízfestékekről vagy temperákról.

A Lipa Mill füzetek a minták végtelen változatosságát kínálják: mesésen szép füzeteik között minden korosztály megtalálja a számára kedves termékeket. Igazi különlegesség a legtöbb füzetben megtalálható SmartLines funkció, amely segítségével a Google Play és App Store áruházakban elérhető applikáción keresztül könnyedén

Magas pigmenttartalmuknak köszönhetően az Astra színező termékei ragyogó színeket eredményeznek, melyek nem fakulnak, és melyek új szintre emelik a hobbi- és a professzionális művészek alkotásait is. Kínálatukban szerepelnek radírfejjel ellátott színes ceruzák, és hegyezővel együtt kapható színesceruza-készletek is.


Szintén az új együttműködő partnerek között üdvözöljük a Nebulo ragasztómárkát, mely a termékminőségnek és a magyar pénztárcákhoz igazított árainak köszönhetően mára Magyarország egyik meghatározó ragasztó- és iskolaszermárkájává nőtte ki magát.

A márka története 1983-ig nyúlik vissza, amikor is a családi vállalkozás alapítója, dr. Lőrincz Miklós vegyészmérnök receptúrája alapján folyékony iskolai ragasztót kezdtek gyártani. Hosszú időn keresztül a márkanév ezzel a gyermekbarát termékkel jelentett egyet. 2011-ben a következő generáció új, fiatalos lendülettel vágott bele a munkába. A márka új arculatot kapott: a megújult vidám csomagolás is a tulajdonosok azon törekvését tükrözi, hogy az alkotás örömet és boldogságot hozzon. Ekkor kezdték meg a termékkínálat bővítését is, ami azóta is töretlenül folytatódik. Ma már több mint 100 termék található a márka szortimentjében: a ragasztótermékek mellett

– melyek között olyan különlegességeket is találunk, mint például a színváltós ragasztó stift – színes ceruzák, festékek, mókás zöldségeket formázó szilikon tolltartók és számtalan más alkotóeszköz is megtalálható.

Rendkívül büszkék vagyunk új együttműködésünkre a HEAD-del is, melynek keretében Magyarországon kizárólag a Lizzy Card kínálatában különlegesen izgalmas hátizsákok, táskák és tolltartók lesznek elérhetőek. A legnagyobb szenvedéllyel megalkotott Fashion kollekciót divatos színek, intenzív minták és városi stílus jellemzi, valamennyi tagja energiát, határtalanságot és dinamizmust közvetít. A magas minőség és a trendek szerelmeseinek kínált HEAD termékekre két év garanciát vállalunk.

5


ELKÖTELEZETTEN

a környezetért Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a Lizzy Card megszerezte a felelős erdőgazdaságból és más ellenőrzött forrásokból származó papírtermékeknek járó FSC® minősítést. A tanúsítást az FSC® (Forest Stewardship Council), a Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa, egy olyan nonprofit szervezet végzi, amely felhívja a figyelmet a felelőtlen erdőirtásra, és világszerte ösztönzi a felelős erdőgazdálkodást. A felelős erdőgazdálkodás célja, hogy megtartsa az erdők környezetvédelmi, társadalmi és gazdasági egyensúlyát. A tanúsított erdőkben folyó fakitermelés minimálisra csökkenti az erdő élőlényeire gyakorolt negatív hatást, támogatja a helyi közösségeket, és profitot termel, miközben biztosítja a jövőbeni faállományt, vagyis az erdő regenerációját, fenntarthatóságát. A Lizzy Card elkötelezett a felelős erdőgazdálkodás mellett, és magára nézve érvényesnek és kötelezőnek tekinti az FSC® által támasztott követelményeket. A különböző termékeken megjelenő FSC®embléma jelzi a fogyasztóknak, hogy az általuk választott termék papíranyaga nyomon követhető az előállítás teljes folyamatán keresztül. Az FSC®szabvány szerinti működés során a Lizzy Card vásárlói biztosak lehetnek benne, hogy az általunk gyártott, FSC®-logóval ellátott termékek alapanyaga nem illegálisan kitermelt, és nem vett részt illegális kereskedelemben, nem sértett

emberi alapjogokat és helyi szokásjogokat, nem származik magas természetvédelmi értékkel rendelkező erdőkből, nem származik ültetvénnyé vagy nem erdészeti célra átalakított erdőkből, nem származik génmódosított fákat is magában foglaló erdőkből, és nem sérti a munka világára vonatkozó alapvető elvekről és jogokról szóló ILO Nyilatkozatban és a Nyilatkozatot követő eljárásában foglaltakat. Célunk, hogy a vevői igényeknek megfelelően folyamatosan bővítsük az FSC® Felügyeleti Láncba bevont termékeink körét. A Lizzy Card együttműködései és munkafolyamatai során is hasonló elvárásokat támaszt: nemcsak a beszállítóinknak továbbítjuk az FSC® Felügyeleti Lánc működési elvárásait, de saját kollégáinkat is felkészítjük és oktatjuk arra, hogy milyen szerepük van ezek betartásában. A vállalatra háruló, a felelős erdőgazdálkodás Felügyeleti Láncában való részvétellel kapcsolatos ügyeket a legjobban az összes érdekelt dolgozó részvételével lehet megoldani, éppen emiatt a Lizzy Cardnál minden dolgozó részére biztosított – figyelembe véve szerepüket a lánc működtetésében – az információkhoz való megfelelő hozzáférés. Alapvető követelmény, hogy a cégünknél megvalósuló FSC® Felügyeleti Láncban szerepet vállaló minden munkatársunk rendelkezzen a munkája ellátásához szükséges szakmai ismeretekkel, szakképzettséggel, gyakorlattal, illetve a FSC® Felügyeleti Lánc szabványkövetelményeinek ismeretével. Kiemelt figyelmet szentelünk továbbá annak is, hogy biztonságos, egészséget nem veszélyeztető munkakörülményeket biztosítsunk dolgozóink számára.


II

DIÁK•STUDENT KAMASZ•TEEN GYEREK•KIDS

MÁRKÁINK

II P

PINK LINK CORNELL

BEAUTY


14 4

MINTA

KULACS PRÉMIUM ZÁR

CSEPP MENTES

RÖGZÍTETT BIZTONSÁGI TETŐ

MATT FELÜLET METÁL LOGÓVAL ZÁR

Új! DISPLAY

MATT FELÜLETŰ PRÉMIUM KULACS METÁL LOGÓVAL DÍSZDOBOZBAN

520 ml • Prémium kulacs • Speciális Eastman Tritan Copolyester TX10001 anyagból • BPA és ftalát mentes • Biztonsági záródású • Hideg és forró italok számára • Kézi mosással tisztítható • Méret: 220x65x65 mm


KULACS PRÉMIUM

DC N

K   520  Water Bottle 520 ml :220mm x 65mm x 65mm : 5997416589753 e.a.: 21897504

DC P

K   520  Water Bottle 520 ml : 220mm x 65mm x 65mm : 5997416589746 e.a.: 21897403

DC P

K   520  Water Bottle 520 ml : 220mm x 65mm x 65mm : 5997416589739 e.a.: 21897302

DC T

K   520  Water Bottle 520 ml : 220mm x 65mm x 65mm : 5997416589722 e.a.: 21897201

Új! DOBOZBAN


14 10

MINTA

KULACS PRÉMIUM ZÁR

CSEPP MENTES

ÁTLÁTSZÓ DIZÁJNOS FELÜLET

RÖGZÍTETT BIZTONSÁGI TETŐ

SZŰRŐ FILTER ZÁR

Új!

DISPLAY

DISPLAY

ÁTLÁTSZÓ FELÜLETŰ PRÉMIUM KULACS DIZÁJNNAL DÍSZDOBOZBAN

600 ml • Prémium kulacs • Speciális Eastman Tritan Copolyester TX10001 anyagból • BPA és ftalát mentes • Biztonsági záródású • Hideg és forró italok számára • Szűrővel ellátott • Kézi mosással tisztítható. • Méret: 250x65x65 mm


KULACS PRÉMIUM

Új! DOBOZBAN


ISKOLATÁSKA PRÉMIUM

• ELEJE

9 • • •

• • • • • • • • •

• HÁta

MINTA • SziLÁrd taLp Magas minőségű merevfalú iskolatáska 1. és 2. osztályosok részére, akár szettben is (tolltartóval és tornazsákkal) Tartós, vízlepergető anyagból, a legdivatosabb mintákkal Az oldalerősítések és a kemény műanyag talp növelik a tartósságot, a műanyag talp egyben növeli a stabilitást és véd a szennyeződésektől is, könnyen tisztítható! Ergonomikusan kialakított, puha, szivacsos hátrész, mely megkíméli a gerincet A táska tetején található fül segítségével a táska kézben is tartható, vagy felakasztható a pad mellé vagy fogasra is Tágas belső tér, elválasztókkal, műanyag zseb az órarendnek Részben hálós oldalzsebek a kulacsnak Elülső zseb az uzsonnásdoboznak, vagy más apróságoknak Könnyű nyitás és zárás Méretek: 350 x 391 x 240 mm, 1020 gramm Biztonság: Elöl és hátul is fényvisszaverő elemek segítik a jobb láthatóságot! Európai gyártás, 2 év garanciával!

• REKESzES zSEBEK • ÓrarENd

2

ÉV

GARANCIA • FÉNyViSSzaVErŐ CSíK


ISKOLATÁSKA

PRÉMIUM


HÁTIZSÁK ACTIVE+

4 • • • •

• • • •

• E M INTA Kiváló minőségő iskolai hátizsák főképpen 3. és 4. osztályosok részére Tartós, erős anyagból, a legdivatosabb mintákkal Puha, szivacsos hátrész, mely megkíméli a gerincet A táska tetején található csúszásgátló anyaggal borított fül segítségével a táska kézben is tartható, vagy felakasztható a pad mellé vagy fogasra is Az erős, vastagított alsó rész és a műanyag talpacskák növelik a tartósságot, védenek a szennyeződésektől Két nagy tárolórész, belül laptoptartó, elülső két kisebb tárolórészben apró zsebek iratoknak, telefonnak, apróságoknak Oldalzseb a kulacsoknak Erős, tartós cipzár valamennyi részhez Méretek: 300 x 430 x 215 mm, 750 gramm 2 év garanciával

• H • L 

• L 

• E   

2

ÉV

GARANCIA


HÁTIZSÁK

ACTIVE+


HÁTIZSÁK TEEN+

• E

4 • • • •

• • • •

M INTA

• H

• L 

Kiváló minőségő iskolai hátizsák tinédzserek részére Tartós, erős anyagból, a legdivatosabb mintákkal Puha, szivacsos hátrész, mely megkíméli a gerincet A táska tetején található fül segítségével a táska kézben is tartható, vagy felakasztható a pad mellé vagy fogasra is Két nagy tárolórész, melyekben laptoptartó, apró zsebek iratoknak, telefonnak, apróságoknak, karabiner a kulcscsomónak, elöl cipzáras tárolózseb Oldalzsebek a kulacsoknak, egyéb apróságoknak Erős, tartós cipzár valamennyi részhez Méretek: 320 x 480 x 180 mm, 650 gramm 2 év garanciával

• E    •  • L 

2

ÉV

GARANCIA


HÁTIZSÁK

TEEN+

HÁTIZSÁK eXKLUZÍV

2

MI N TA


TEXTIL TOLLTARTÓ VARROTT TOLLTARTÓ •

• • • •

14 11

Varrott, textil tolltartó, erős cipzárral, két kihajthatófüllel, töltés nélkül. 27 + 3 gumis bújtató az írószerek és egyéb kiegészítők számára. Méret: 130x195x40 mm 2 műanyag zseb 2 órarend Divatos minták

MINTA

2 EMELETES TOLLTARTÓ •

• • • •

14 6

Textil tolltartó, 2 emeletes, 2 tartós cipzárral, töltés nélkül. 21 + 4 gumis bújtató az írószerek és egyéb kiegészítők számára. Méret: 130x200x40 mm 2 emeletes 2 erős cipzár Divatos minták

M INTA

3 EMELETES TOLLTARTÓ •

• • • •

14 4

M INTA

Textil tolltartó, 3 emeletes, 3 tartós cipzárral, töltés nélkül. 39 + 4 gumis bújtató az írószerek és egyéb kiegészítők számára. Méret: 140x210x50 mm 3 emeletes 3 erős cipzár Divatos minták


TEXTIL TOLLTARTÓ BEDOBÓS COMFORT TOLLTARTÓ •

• • • •

Bedobálós tolltartó, komfort típus. Belül cipzáras zseb és kétoldalas fül 10 gumis bújtatóval az írószerek és egyéb kiegészítők, apróságok tárolására. Erős, tartós cipzárral záródik. Méret: 215x105x55 mm Cipzáras belső zseb Kétoldalas fül bújtatókkal Tágas belső tér

11

MI N TA

HENGERES, ÓRARENDES TOLLTARTÓ • • •

Bedobálós tolltartó Órareddel Méret: 208mmx70mmx70mm

9

MI N TA

BEDOBÓS PU KIS TOLLTARTÓ •

• • •

Bedobálós tolltartó, mely több célra is használható (írószereknek, apróságoknak, de akár kozmetikai táskaként is). Divatos forma, trendi minták, aranyozott nyomással. Tartós cipzárral, PU (poliuretán) anyagból. Méret: 210x110x40 mm Multifunkcionális Exkluzív dizájnok

2

MI N TA


141

MINTA

BEDOBÓS TOLLTARTÓ PRÉMIUM • • • • • • • • •

14 16

DA RA BO S

Új!

Bedobós tolltartó, komfort típus Belül cipzáras zseb Kétoldalas fül 10 gumis bújtatóval az írószerek és egyéb kiegészítők, apróságok tárolására Erős, tartós cipzárral záródik Méret: 215x105x55 mm Cipzáras belső zseb Tágas belső tér Exkluzív fém logó Guminyomásos felület

BEDOBÓS TOLLTARTÓ DISPLAY

16

DARABOS DISPLAY VEGYES TOLLTARTÓK4

MINTA

• •

SPORTZSÁK EXKLUZÍV

Exkluzív tornazsák megerősített, vastag anyagból, aranyozott mintával. Zsinóros záródás, vastagított, tartós textil zsinórral, erős rögzítéssel, ugyanakkor könynyen összehúzható. Napjaink divatjának megfelelően akár önállóan, hátizsákként is használható.

• • • •

Fogassal, kartonnal, a megfelelő kihelyezés megkönnyítésére Méret: 465x350x1,5mm Divatos minták Aranyozott minta


14 SPORTZSÁK CLASSIC 12

Standard tornazsák a tornaruha, cipő, papucs vagy úszófelszerelés tárolására. Zsinóros záródás, könnyű, tartós anyagból, textil zsinórral, erős rögzítéssel, könnyen összehúzható.

• • •

DES MI N TA I GN S

Fogassal, kartonnal, a megfelelő kihelyezés megkönnyítésére Méret: 430x330x0,5 mm Divatos minták


9 4

MINTA

SZETT

3 DB-OS

A 3   : Iskolatáska prémium Tornazsák Classic Varrott textil tolltartó

II P

II

• • •


9

MI N TA

BEAUTY


ÖNTAPADÓS FÜZETBORÍTÓ 350 x 260 mm • • • • •

EGÉSZ FELÜLETEN ÖNTAPADÓS VÍZTISZTA, ÁTTETSZŐ KÖNNYEN MÉRETRE SZABHATÓ KORSZERŰ VÉDELEM KÖNNYEN FELTEHETŐ 10

A5

ÖNTAPADÓS TANKÖNYVBORÍTÓ FÜZETBORÍTÓ KÖNNYEN MÉRETRE SZABHATÓ

TELJES FELÜLETÉN ÖNTAPADÓ KORSZERŰ BORÍTÓ VÉDELEM KÖNNYEN KEZELHETŐ

ÖNTAPADÓS 350 mm × 260 mm

4 4

KÖNNYŰ LÉPÉS

A5

TANKÖNYVBORÍTÓ FÜZETBORÍTÓ

VÍZTISZTA

10 DB • ÁTLÁTSZÓ • TELJES FELÜLETÉN ÖNTAPADÓS FOR EASY APPLICATION: PERFORATED PAPER CENTER

0,08 mikron

MEGKÖNNYÍTETT FELVITEL: HORDOZÓ PAPÍRFELÜLET KÖZÉPEN PERFORÁLT

COLORLESS SELF ADHESIVE SCHOOL BOOK COVER EXERCISE BOOK COVER

EASY STEPS

VÉDELEM

KÖNYVRE • FÜZETRE

PROTECTS BOOKS • EXERCISE BOOKS Színtelen öntapadós füzetborító A/5 Colorless self-adhesive exercise book cover A/5

Egyedi azonosító / Unique ID / Individuelles ID-Zeichen / Individuálne identifikačné označenia / Jedinstveni broj / Enolična identifikacijska oznaka / Jedinečný identifikátor

Származási hely: Kína / Country of origin: China Gyártó (Product of): Lizzy Card Papír Kft. H-2151 Fót, Keleti Márton u. 7. Tel.: (+36) 27 535-528 • Fax: (+36) 27 535-529 Web: www.lizzycard.hu • E-mail: info@lizzycard.hu

b

c

4 4

d

KÖNNYŰ LÉPÉS

E ASY STEPS

FÜzEtBOrítÓ VíztiSzta A/5

A5 500 x 330 mm

MÉReT: 350mm x 260mm ean: 5997416579822 e.a.: 20798299

A4

ÖNTAPADÓS TANKÖNYVBORÍTÓ FÜZETBORÍTÓ KÖNNYEN MÉRETRE SZABHATÓ

TELJES FELÜLETÉN ÖNTAPADÓ KORSZERŰ BORÍTÓ VÉDELEM KÖNNYEN KEZELHETŐ

10

ÖNTAPADÓS TANKÖNYVBORÍTÓ FÜZETBORÍTÓ VÍZTISZTA 500 mm × 330 mm

10 DB • ÁTLÁTSZÓ • TELJES FELÜLETÉN ÖNTAPADÓS

4 4

KÖNNYŰ LÉPÉS

FOR EASY APPLICATION: PERFORATED PAPER CENTER

0,08 mikron

A4

MEGKÖNNYÍTETT FELVITEL: HORDOZÓ PAPÍRFELÜLET KÖZÉPEN PERFORÁLT

COLORLESS SELF ADHESIVE SCHOOL BOOK COVER EXERCISE BOOK COVER

EASY STEPS

VÉDELEM

KÖNYVRE • FÜZETRE

PROTECTS BOOKS • EXERCISE BOOKS b Színtelen öntapadós füzetborító A/4 Colorless self-adhesive exercise book cover A/4

Egyedi azonosító / Unique ID / Individuelles ID-Zeichen / Individuálne identifikačné označenia / Jedinstveni broj / Enolična identifikacijska oznaka / Jedinečný identifikátor

Származási hely: Kína / Country of origin: China Gyártó (Product of): Lizzy Card Papír Kft. H-2151 Fót, Keleti Márton u. 7. Tel.: (+36) 27 535-528 • Fax: (+36) 27 535-529 Web: www.lizzycard.hu • E-mail: info@lizzycard.hu

c

d

4 4

KÖNNYŰ LÉPÉS

EASY STEPS

FÜzEtBOrítÓ VíztiSzta A/4

A4

MÉReT: 500mm x 330mm ean: 5997416579815 e.a.: 20798199


FOLYAMATOS INNOVÁCIÓ Amikor egy kisgyerek beleszeret egy témába – legyen az egy állat, egy mesehős vagy akár egy új hobbi – minden csak arról a dologról szól. Ilyenkor valamennyi ruhadarab, minden kiegészítő, sőt az iskolaszerek is vissza kell, hogy tükrözzék a rajongás tárgyát. Mi is tudjuk ezt jól a Lizzy Cardnál, ezért állítottunk össze három-, négy- és ötdarabos textilkollekciókat, melyek ugyanazon termékcsalád különböző darabjait szedik csokorba. A háromdarabos szettek iskolatáskát, tornazsákot és tolltartót rejtenek, a négydarabosak kiegészülnek füzetboxszal, míg az ötdarabosak az alaphármas mellett bedobós tolltartót és kulacsot tartalmaznak. A készletek kilenc népszerű designban érhetők el. Mindenki tudja, hogy ahhoz, hogy életkortól függetlenül egész nap frissen-fitten tudjunk koncentrálni a tanulásra vagy a munkára, szükség van egy egyszerű, de annál fontosabb összetevőre, ez pedig a víz. Azért, hogy akár az órák, tárgyalások alatt is kéznél legyen ez a nélkülözhetetlen élelmiszer, a legtöbben reggelenként egy kulaccsal indulnak útnak az iskolába, munkába. A Lizzy Card népszerű, 600 ml-es kulacsai ideális méretűek: tökéletesen elférnek bármelyik táskában, miközben teletöltve sem lesznek túl nehezek. A 10 különböző, a legnépszerűbb termékcsaládok designaiban kapható kulacsok az idei év újdonságaként megújult bolti reprezentációt kaptak. Az egyesével, exkluzív papírdobozba csomagolt kulacsok gyönyörű 12 darabos display dobozba kerültek, melyek még vonzóbbá teszi a boltok kínálatában ezeket a különleges, prémiumtermékeket. Valamennyi darabon megtalálható a stancolt ablakon keresztül könnyen kivehető minta,

mely mindenki számára megkönnyíti a tökéletes kulacs kiválasztását. Szintén látványos kínáló displayben kaphatók az idei évtől kezdve a bedobós Comfort tolltartók is. Ez a tágas, zsebbel és elválasztóval ellátott tolltartók nagyon népszerűek – amihez az is hozzájárul, hogy a legtrendibb kollekciónk mintáiban kaphatók. Az idei év újdonságaként elérhetők már legújabb partnerünk, a horvát Mar-Mar Lipa Mill füzetei is, melyek a minták óriási változatosságát biztosítják. Ebben a kínálatban tényleg mindenki megtalálja a kedvencét: az utazástól a városokon és állatokon át, a katonai, divat és természet témáin keresztül egészen a speciális technikákkal kialakított különleges designú füzetekig minden szerepel a palettán. Visszatér a tavaly már igen népszerűvé váló, rendkívül magas minőségű XRCise Look márka, melyet az írás szerelmeseinek szánunk. A tavaly még csak tűzött, A4-es méretben elérhető kollekció idén új családtagokat kap spirálos és A5-ös füzetek, gumis mappák és füzetboxok formájában. Valamennyit a legkiválóbb minőség és a legtrendibb design jellemez. Ugyanez igaz a kifejezetten egyetemisták számára megalkotott legújabb, Collegeblock füzeteinkre: tudjuk, hogy ennek a korosztálynak egészen speciális igényeik vannak, és szeretik a füzeteiket a legváltozatosabb módon használni, ezért ezek a vonalas darabok perforált és előre lyukasztott formában érhetők el. Jól látszik, hogy a kínálat rendkívül széles körű – a legkülönbözőbb igénnyel füzetet kereső vásárlók is találnak maguknak árban, minőségben és mintában megfelelő terméket.


CSAK POZITÍVAN Sokan nem tudják, hogy a hófehér felhők sosem az esőt jelzik – a bárányfelhők a tiszta, napos idő hírnökei. Éppen emiatt választottuk őket egy vidám szivárvány kíséretében az egyik legpozitívabb üzenetű Lollipop kollekciónk arcainak: az It’s all good termékcsalád a legnehezebb, legborúsabb napon is garantáltan felvidít. A két kedves felhőcske és a szivárvány alkotta minta optimizmust és derűt sugároz magából, ami a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkit átsegít a nap nehézségein.

és máris mesés színpalettát fest elénk a vízcseppeken prizmaszerűen megtörő fény.

A szivárvány (melyet a palócok meseszépen bábabukrának, azaz tündér szalagjának neveznek) régóta a remény és a jobb idők ígéretének szimbóluma, már a Bibliában is megjelenik: az özönvíz elmúltával Isten szivárványt festett az égre, így jelezve Noénak, hogy soha többé nem bocsát ekkora pusztítást az emberiségre. A szivárvány sokszor átjárót jelképez egy másik világba: gondoljunk csak a skandináv mitológia szivárványhídjára, a Bifrösztre. Bármikor mi is előcsalogathatjuk – nem is kell hozzá más, csak egy kis kerti játék a slaggal a napsütésben, hiszen ez a csodálatos tünemény nem áll másból, mint pár csepp párából és vízből,

Nem kell azonban még a jóidőre sem várnunk: az utóbbi években a szivárvány gyakori vendég a háztartásunkban is: egyaránt megtaláljuk gyerek- és felnőtt ruhákon, de a lakásdekorációnak is szinte elmaradhatatlan eleme. Most a Lizzy Card kínálatában is ott vannak: számos iskolaterméken (többek között táskákon, tolltartókon, füzeteken és füzetboxokon) kaptak helyet ezek a vidám felhőcskék, akik most kétféle színösszeállításban, világoslila és fehér háttéren, helyes kis pöttyök kíséretében üzenik a célcsoport kislányainak és jó kedélyű hölgyeinek, hogy bármikor megajándékozhatjuk magunkat egy kis csodával.

28


LOLLipOp, ALL GOOD

FÜZETBOX A4 • Box folder A4 MÉReT: 330mm x 242mm x 44mm ean: 5997416587148 e.a.: 21871456

LOLLipOp, ALL GOOD

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416587483 e.a.: 21874856

LOLLipOp, ALL GOOD

FÜZETBOX A5 • Box folder A5 MÉReT: 226mm x 176mm x 35mm ean: 5997416587292 e.a.: 21872956

LOLLipOp, ALL GOOD

Tűzött füzet A5, 1. osztály • Stapled exercisebook A5, 1st grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586424 e.a.: 21864256

LOLLipOp, ALL GOOD

Tűzött füzet A5, 2. osztály • Stapled exercisebook A5, 2nd grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586509 e.a.: 21865056

LOLLipOp, ALL GOOD

Tűzött füzet A5, 3. osztály • Stapled exercisebook A5, 3rd grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586585 e.a.: 21865856

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

29


LOLLipOp, ALL GOOD

TŰZÖTT LECKEFÜZET A5 • Stapled homework book A5 MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416587896 e.a.: 21878956

LOLLipOp, ALL GOOD

KÉPES FÜZETBORÍTÓ A5 • Exercise book cover A5 MÉReT: 300mm x 216mm x 2mm ean: 5997416587049 e.a.: 21870456

LOLLipOp, ALL GOOD

PAPÍRFEDELES NOTESZ A7 • Papercover notebook A7 MÉReT: 105mm x 77mm x 5mm ean: 5997416588077 e.a.: 21880756

LOLLipOp, ALL GOOD

KEMÉNYFEDELES EMLÉKKÖNYV A5 • Hardcover diary A5 MÉReT: 202mm x 146mm x 9mm ean: 5997416585434 e.a.: 21854356

LOLLipOp, ALL GOOD

ÓRAREND, MINI • Timetable, mini MÉReT: 178mm x 77mm x 1mm ean: 5997416588268 e.a.: 21882656

LOLLipOp, ALL GOOD

FÜZETCÍMKE, 12 DB-OS • School label, 12 pcs MÉReT: 220mm x 80mm x 1mm ean: 5997416587377 e.a.: 21873756

30

LOLLipOp, ALL GOOD

ÓRAREND, NAGY • Timetable, large MÉReT: 156mm x 238mm x 1mm ean: 5997416588176 e.a.: 21881756


LOLLipOp, ALL GOOD

PRÉMIUM KULACS 600 ML • Premium drinking bottle 600 ml MÉReT: 250mm x 65mm x 65mm ean: 5997416585205 e.a.: 21852053

LOLLipOp, ALL GOOD

VARROTT TEXTIL TOLLTARTÓ• Stitched textile pencil case MÉReT: 130mm x 195mm x 40mm ean: 5997416588558 e.a.: 21885556

LOLLipOp, ALL GOOD

HENGERES TOLLTARTÓ ÓRARENDDEL• Pencil pouch with timetable MÉReT: 200mm x 70mm x 70mm ean: 5997416588459 e.a.: 21884556

LOLLipOp, ALL GOOD

ISKOLATÁSKA PRÉMIUM • Schoolbag premium MÉReT: 391mm x 350mm x 240mm ean: 5997416587728 e.a.: 21877256

LOLLipOp, ALL GOOD

TORNAZSÁK • Sport sack MÉReT: 430mm x 330mm x 5mm ean: 5997416588817 e.a.: 21888156

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

31


CSÍKOS CUKISÁG „Unatkozik? Vásároljon mosómedvét!” Csak egyetérteni tudunk a Sörgyári Capriccio elhíresült mondásával, hiszen a baglyok, unikornisok és lámák után az idei év a mosómedvéké; 2021-ben ők lesznek a sztárok! Mókás belegondolni, hogy Magyarországon nem először rajongunk ezekért a tüneményes állatokért: generációk nőttek fel Varga Katalin kisiskolásoknak szóló, a helyesírást fejlesztő meséjén, a Mosó Masa Mosodáján, melyben F. Győrff y Anna rajzai varázsolták elénk a szorgalmas mosómedve mamát.

32

Persze a világban sem most indult a mosómedve-őrület: a Túl a sövényen című rajzfilm egyik főszereplője is egy rosszcsont mosómedve, Stikli, akinek az eredeti változatban maga Bruce Willis adta a hangját. Ott van még a Parkműsor Rigby-je, de talán valamennyi mosómedve közül a leghíresebb A galaxis őrzői képregény-adaptációk Mordálya, aki egyszerre cuki és elszánt – és nem mellesleg hozzájárul a galaxis megmentéséhez is Ezek a huncut kis vagányok minden napot izgalmassá tesznek – éppen ezért nem kevesebb mint 27 termékre kerültek rá a Lizzy Card saját fejlesztésű termékcsaládjában, a Lollipop Racconban. A szürkével megbolondított rózsaszín kollekció a kislányok figyelmére tarthat számot: az ötféle hátizsákból és ötféle tolltartóból biztosan mindegyikük ki tudja választani a kedvencét. Az iskolában szükséges minden termék megtalálható a kínálatban a füzetektől kezdve az irat- és füzettartókon át a tornazsákig és kulacsig.


LOLLipOp, RACCOON

FÜZETBOX A4 • Box folder A4 MÉReT: 330mm x 242mm x 44mm ean: 5997416587179 e.a.: 21871752

LOLLipOp, RACCOON

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416587513 e.a.: 21875152

LOLLipOp, RACCOON

KEMÉNYFEDELES EMLÉKKÖNYV A5 • Hardcover diary A5 MÉReT: 202mm x 146mm x 9mm ean: 5997416585465 e.a.: 21854652

LOLLipOp, RACCOON

FÜZETBOX A5 • Box folder A5 MÉReT: 226mm x 176mm x 35mm ean: 5997416587315 e.a.: 21873152

LOLLipOp, RACCOON

SPIRÁLFÜZET A4 négyzethálós • Wired exercisebook A4 squared MÉReT: 296mm x 225mm x 13mm ean: 5997416589388 e.a.: 21893852

LOLLipOp, RACCOON

SPIRÁLFÜZET A4 vonalas • Wired exercisebook A4 lined MÉReT: 296mm x 225mm x 13mm ean: 5997416589401 e.a.: 21894052

LOLLipOp, RACCOON

FELÍRÓTÁBLA A4 • Clipboard A4 MÉReT: 328mm x 240mm x 2mm ean: 5997416585533 e.a.: 21855352

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

33


3D

4

80

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

704

SPIRÁLOZOTT

70 80

3D

MALAKK

M I N TA

80

MATT FÓLIA

MALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

MATT FÓLIA FORMALAKK

YES FÓLIA

A5

3D

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

A4 70

A5 LOLLipOp, RACCOON

Tűzött füzet A5 négyzethálós • Stapled exercisebook A5 squared MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586677 e.a.: 21866752

100

80

60

LOLLipOp, RACCOON

40

TŰZÖTT FÜZET A5 vonalas • Stapled exercisebook A5 lined MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586912 e.a.: 21869152

LOLLipOp, RACCOON

TŰZÖTT FÜZET A5 sima • Stapled exercisebook A5 plain MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586752 e.a.: 21867552

MATT FÓLIA FORMALAKK

TT FÓLIA

80

TT FÓLIA MALAKK

60

40

A4 A5 LOLLipOp, RACCOON

100

3D

80

60

TŰZÖTT SZÓTÁRFÜZET A5 • Stapled dictionary A5 MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586837 e.a.: 21868352

40

TT FÓLIA MALAKK

LOLLipOp, RACCOON

TŰZÖTT LECKEFÜZET A5 • Stapled homework book A5 MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416587919 e.a.: 21879152

LOLLipOp, RACCOON

TŰZÖTT FÜZET A4 négyzethálós • Stapled exercisebook A4 squared MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416585915 e.a.: 21859152

34

LOLLipOp, RACCOON

TŰZÖTT FÜZET A4 vonalas • Stapled exercisebook A4 lined MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416586158 e.a.: 21861552

LOLLipOp, RACCOON

TŰZÖTT FÜZET A4 sima • Stapled exercisebook A4 plain MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416586035 e.a.: 21860352


LOLLipOp, RACCOON

Tűzött füzet A5, 1. osztály • Stapled exercisebook A5, 1st grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586431 e.a.: 21864352

LOLLipOp, RACCOON

Tűzött füzet A5, 2. osztály • Stapled exercisebook A5, 2nd grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586516 e.a.: 21865152

LOLLipOp, RACCOON

Tűzött füzet A5, 3. osztály • Stapled exercisebook A5, 3rd grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586592 e.a.: 21865952

LOLLipOp, RACCOON

IRATTARTÓ PAPUCS A4 • File holder A4 MÉReT: 374mm x 330mm x 90mm ean: 5997416587636 e.a.: 21876352

LOLLipOp, RACCOON

ÓRAREND, MINI • Timetable, mini MÉReT: 178mm x 77mm x 1mm ean: 5997416588282 e.a.: 21882852

LOLLipOp, RACCOON

ÓRAREND, NAGY • Timetable, large MÉReT: 156mm x 238mm x 1mm ean: 5997416588190 e.a.: 21881952

LOLLipOp, RACCOON

FÜZETCÍMKE, 12 DB-OS • School label, 12 pcs MÉReT: 220mm x 80mm x 1mm ean: 5997416587391 e.a.: 21873952

LOLLipOp, RACCOON

ASZTALI KÖNYÖKLŐ • Desk pad MÉReT: 420mm x 590mm x 5mm ean: 5997416585359 e.a.: 21853552 A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

35


LOLLipOp, RACCOON

KÉPES FÜZETBORÍTÓ A5 • Exercise book cover A5 MÉReT: 300mm x 216mm x 2mm ean: 5997416587056 e.a.: 21870552

LOLLipOp, RACCOON

PRÉMIUM KULACS 600 ML • Premium drinking bottle 600 ml MÉReT: 250mm x 65mm x 65mm ean: 5997416585199 e.a.: 21851952

LOLLipOp, RACCOON

PAPÍRFEDELES NOTESZ A7 • Papercover notebook A7 MÉReT: 105mm x 77mm x 5mm ean: 5997416588107 e.a.: 21881052

LOLLipOp, RACCOON

ASZTALI CERUZATARTÓ • Desktop pencil holder MÉReT: 79mm x 79mm x 105mm ean: 5997416585304 e.a.: 21853052

LOLLipOp, RACCOON

VARROTT TEXTIL TOLLTARTÓ • Stitched textile pencil case MÉReT: 130mm x 195mm x 40mm ean: 5997416588589 e.a.: 21885852

LOLLipOp, RACCOON

3 EMELETES TEXTIL TOLLTARTÓ • Triple decker textile pencil case MÉReT: 210mm x 140mm x 50mm ean: 5997416588398 e.a.: 21883952

36

LOLLipOp, RACCOON

2 EMELETES TEXTIL TOLLTARTÓ • Double decker textile pencil case MÉReT: 130mm x 200mm x 50mm ean: 5997416588343 e.a.: 21883452


LOLLipOp, RACCOON

ISKOLATÁSKA PRÉMIUM • Schoolbag premium MÉReT: 391mm x 350mm x 240mm ean: 5997416587742 e.a.: 21877452

LOLLipOp, RACCOON

HÁTIZSÁK ACTIVE+ • Backpack active+ MÉReT: 430mm x 300mm x 215mm ean: 5997416587797 e.a.: 21877952

LOLLipOp, RACCOON

HENGERES TOLLTARTÓ ÓRARENDDEL • Pencil pouch with timetable MÉReT: 200mm x 70mm x 70mm ean: 5997416588473 e.a.: 21884752

LOLLipOp, RACCOON

BEDOBÓS TEXTIL TOLLTARTÓ • Textile pencil case box MÉReT: 215mm x 105mm x 55mm ean: 5997416588671 e.a.: 21886752

LOLLipOp, RACCOON

TORNAZSÁK • Sport sack MÉReT: 430mm x 330mm x 5mm ean: 5997416588848 e.a.: 21888452 A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

37


A LEGCUKIBB EGYSZARVÚ Mi a Lizzy Cardnál hiszünk abban, hogy jóból sosem elég! A csodálatos pandák és unikornisok keveredéséből létrejött pandacornok igazán ellenállhatatlan lények, akikre egyetlen kislány sem tud nemet mondani – nem véletlenül hódítanak az egész világon! A pandák a Föld leghelyesebb élőlényei, csoda, hogy ők maguk nem a fantázia szüleményei – az egyszarvúak azonban bizonyosan mitikus teremtmények, akikről már maga Arisztotelész is írt. Bár sokan úgy hiszik, ez utóbbiak leginkább a lovakhoz hasonlítanak, az igazság az, hogy az unikornisoknak eredetileg lófeje, hófehér lóteste, őzlába és oroszlánfarka (!) is van, a homlokuk közepén pedig egyenes, hegyes szarv található. Hogy honnan ered legendájuk? Egy valódi állat, a tengerekben élő, hosszú szarvval – valójában agyarral, méghozzá gyakran kettővel – rendelkező narvál elpusztulása után partra vetődött szervek indították el őseink gondolkodását, vajon milyen lényhez tartozhattak ezek a hosszú szarvak. A pandák kedves lelke, vidámsága és játékossága, illetve az unikornisok légiessége és titokzatossága ellenállhatatlan kombináció, ami kimeríthetetlen örömforrást jelenthet a gyerekek és a gyermeklelkű hölgyek számára egyaránt. A párosítás tökéletes, hiszen a pandák és az egyszarvúak jól kiegészítik 38

egymást: az előbbiek inkább lustálkodni szeretnek (Tudtad, hogy naponta akár 14 órát is tölthetnek eszegetéssel?), míg az utóbbiak tettrekészek – egyetlen lénybe sűrítve pedig legyőznek minden akadályt! Annál is inkább, mert külön-külön is kileng tőlük a cukiságmérő – egybeforrva azonban mérhetetlen a szeretetreméltóságuk. A világoskék-szürke színekben pompázó Pandacorn kollekció balerinaként táncoló és lufikkal játszó kis lényekként jeleníti meg új kedvenceinket, akik ezúttal táskákon, tolltartókon, füzeteken, füzetboxokon és irattartókon egyaránt feltűnnek.


LOLLipOp, PANDACORN

FÜZETBOX A4 • Box folder A4 MÉReT: 330mm x 242mm x 44mm ean: 5997416587155 e.a.: 21871555

LOLLipOp, PANDACORN

FÜZETBOX A5 • Box folder A5 MÉReT: 226mm x 176mm x 35mm ean: 5997416587308 e.a.: 21873055

LOLLipOp, PANDACORN

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416587490 e.a.: 21874955

LOLLipOp, PANDACORN

SPIRÁLFÜZET A4 négyzethálós • Wired exercisebook A4 squared MÉReT: 296mm x 225mm x 13mm ean: 5997416589395 e.a.: 21893955

LOLLipOp, PANDACORN

SPIRÁLFÜZET A4 vonalas • Wired exercisebook A4 lined MÉReT: 296mm x 225mm x 13mm ean: 5997416589418 e.a.: 21894155

LOLLipOp, PANDACORN

KEMÉNYFEDELES EMLÉKKÖNYV A5 • Hardcover diary A5 MÉReT: 202mm x 146mm x 9mm ean: 5997416585441 e.a.: 21854455

LOLLipOp, PANDACORN

TŰZÖTT LECKEFÜZET A5 • Stapled homework book A5 MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416587902 e.a.: 21879055

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

39


3D

4

80

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

704

SPIRÁLOZOTT

70 80

3D

MALAKK

M I N TA

80

MATT FÓLIA

MALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

MATT FÓLIA FORMALAKK

YES FÓLIA

A5

3D

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

A4 70

A5PANDACORN LOLLipOp,

Tűzött füzet A5 négyzethálós • Stapled exercisebook A5 squared MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586660 e.a.: 21866655

100

80

60

40

LOLLipOp, PANDACORN

TŰZÖTT FÜZET A5 vonalas • Stapled exercisebook A5 lined MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586905 e.a.: 21869055

LOLLipOp, PANDACORN

TŰZÖTT FÜZET A5 sima • Stapled exercisebook A5 plain MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586745 e.a.: 21867455

MATT FÓLIA FORMALAKK

TT FÓLIA

80

TT FÓLIA MALAKK

60

40

A4 A5 100

3D

80

60

40

TT FÓLIA MALAKK

LOLLipOp, PANDACORN

ÓRAREND, MINI • Timetable, mini MÉReT: 178mm x 77mm x 1mm ean: 5997416588275 e.a.: 21882755

LOLLipOp, PANDACORN

TŰZÖTT FÜZET A4 négyzethálós • Stapled exercisebook A4 squared MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416585892 e.a.: 21858955

40

LOLLipOp, PANDACORN

TŰZÖTT FÜZET A4 vonalas • Stapled exercisebook A4 lined MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416586134 e.a.: 21861355

LOLLipOp, PANDACORN

ÓRAREND, NAGY • Timetable, large MÉReT: 156mm x 238mm x 1mm ean: 5997416588183 e.a.: 21881855

LOLLipOp, PANDACORN

TŰZÖTT FÜZET A4 sima • Stapled exercisebook A4 plain MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416586011 e.a.: 21860155


LOLLipOp, PANDACORN

FÜZETCÍMKE, 12 DB-OS • School label, 12 pcs MÉReT: 220mm x 80mm x 1mm ean: 5997416587384 e.a.: 21873855

LOLLipOp, PANDACORN

PRÉMIUM KULACS 600 ML • Premium drinking bottle 600 ml MÉReT: 250mm x 65mm x 65mm ean: 5997416585229 e.a.: 21852255

LOLLipOp, PANDACORN

PAPÍRFEDELES NOTESZ A7 • Papercover notebook A7 MÉReT: 105mm x 77mm x 5mm ean: 5997416588084 e.a.: 21880855

LOLLipOp, PANDACORN

HENGERES TOLLTARTÓ ÓRARENDDEL • Pencil pouch with timetable MÉReT: 200mm x 70mm x 70mm ean: 5997416588466 e.a.: 21884655

LOLLipOp, PANDACORN

VARROTT TEXTIL TOLLTARTÓ• Stitched textile pencil case MÉReT: 130mm x 195mm x 40mm ean: 5997416588565 e.a.: 21885655

LOLLipOp, PANDACORN LOLLipOp, PANDACORN

TORNAZSÁK • Sport sack MÉReT: 430mm x 330mm x 5mm ean: 5997416588824 e.a.: 21888255

ISKOLATÁSKA PRÉMIUM • Schoolbag premium MÉReT: 391mm x 350mm x 240mm ean: 5997416587735 e.a.: 21877355

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

41


POP KULTÚRA Hello, nyolcvanas évek! Nem hiába mondják, hogy a történelem ismétli önmagát, ismét divatba jött az egyik legklasszabb évtized, a nyolcvanas évek. Éljenek a válltömések, a cicanadrágok, a neonszínek, a kazettás magnók, a Music Television, a popzene és az Internet, a Netflix és mobil nélkül átdumált hosszú délutánok – és éljenek az olyan meg nem unható klasszikusok, mint a Flashdance vagy a Dirty Dancing! Ha a nyolcvanas évekre gondolunk, szinte halljuk a háttérben Michael Jacksont és Madonnát, a pop királyát és királynőjét énekelni, és már nyúlnánk is a fésűért, hogy egy kis tupírt vigyünk a hajunkba. Akiknek a Lizzy Card Lollipop Pop kollekcióját szántuk, biztosan odáig lesznek a képregényes formavilág, a vibráló színek és a vidám, csajos motívumok láttán. A pink és világoskék alapon, két színvilágban, a rózsaszín, kék és sárga triumvirátusában megtervezett darabok között megtalálható valamennyi az iskolában és az irodában haszonnal forgatható termék: táskák, tolltartók, füzetek, füzetboxok, de még ceruzatartó és kulacs is. Bármelyikre is pillantsunk, azonnal visszarepülünk négy évtizedet, hogy egy izgalmas, mindig újra felfedezhető, máig ható korszakból nyerjünk ispirációt nap mint nap. 42

LOLLipOp, MIX

PAPÍRFEDELES NOTESZ A7 DISPLAY • Papercover notebook A7 display MÉReT: 240mm x 350mm x 45mm ean: 5997416588138 e.a.: 21881313


LOLLipOp, POP

FÜZETBOX A4 • Box folder A4 MÉReT: 330mm x 242mm x 44mm ean: 5997416587162 e.a.: 21871654

LOLLipOp, POP

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416587506 e.a.: 21875054

LOLLipOp, POP

SPIRÁLFÜZET A4 négyzethálós • Wired exercisebook A4 squared MÉReT: 296mm x 225mm x 13mm ean: 5997416585588 e.a.: 21855854

LOLLipOp, POP

SPIRÁLFÜZET A4 vonalas • Wired exercisebook A4 lined MÉReT: 296mm x 225mm x 13mm ean: 5997416585649 e.a.: 21856454

LOLLipOp, POP

TŰZÖTT FÜZET A4 négyzethálós • Stapled exercisebook A4 squared MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416585908 e.a.: 21859054

LOLLipOp, POP

TŰZÖTT FÜZET A4 vonalas • Stapled exercisebook A4 lined MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416586141 e.a.: 21861454

LOLLipOp, POP

TŰZÖTT FÜZET A4 sima • Stapled exercisebook A4 plain MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416586028 e.a.: 21860254

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

43


LOLLipOp, POP

LOLLipOp, POP

ASZTALI CERUZATARTÓ • Desktop pencil holder MÉReT: 79mm x 79mm x 105mm ean: 5997416585298 e.a.: 21852954

KEMÉNYFEDELES EMLÉKKÖNYV A5 • Hardcover diary A5 MÉReT: 202mm x 146mm x 9mm ean: 5997416585458 e.a.: 21854554

LOLLipOp, POP

PAPÍRFEDELES NOTESZ A7 • Papercover notebook A7 MÉReT: 105mm x 77mm x 5mm ean: 5997416588091 e.a.: 21880954

LOLLipOp, POP

FELÍRÓTÁBLA A4 • Clipboard A4 MÉReT: 328mm x 240mm x 2mm ean: 5997416585526 e.a.: 21855254

LOLLipOp, POP

IRATTARTÓ PAPUCS A4 • File holder A4 MÉReT: 374mm x 330mm x 90mm ean: 5997416587629 e.a.: 21876254

LOLLipOp, POP

ASZTALI KÖNYÖKLŐ • Desk pad MÉReT: 420mm x 590mm x 5mm ean: 5997416585342 e.a.: 21853454

44


LOLLipOp, POP

BEDOBÓS TEXTIL TOLLTARTÓ • Textile pencil case box MÉReT: 215mm x 105mm x 55mm ean: 5997416588664 e.a.: 21886654

LOLLipOp, POP

PRÉMIUM KULACS 600 ML• Premium drinking bottle 600 ml MÉReT: 250mm x 65mm x 65mm ean: 5997416585212 e.a.: 21852154

LOLLipOp, POP

BEDOBÓS TEXTIL TOLLTARTÓ, KICSI • Textile pencil case box, small MÉReT: 210mm x 110mm x 40mm ean: 5997416588732 e.a.: 21887354

LOLLipOp, POP

VARROTT TEXTIL TOLLTARTÓ• Stitched textile pencil case MÉReT: 130mm x 195mm x 40mm ean: 5997416588572 e.a.: 21885754

LOLLipOp, POP

HÁTIZSÁK TEEN+ • Backpack Teen+ MÉReT: 320mm x 180mm x 480mm ean: 5997416587834 e.a.: 21878354

LOLLipOp, POP

TORNAZSÁK • Sport sack MÉReT: 430mm x 330mm x 5mm ean: 5997416588831 e.a.: 21888354

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

45


KIS KEDVENCEINK A kutyák ősidőktől kezdve az ember legjobb barátai. Történetük a farkasoknál kezdődött, körülbelül 12-14 ezer évvel ezelőtt. A klímaváltozás idején feltehetőleg a farkasok az éhenhalás ellen küzdve merészkedtek közelebb az emberek táborához, ahol a hulladékokban kerestek maguknak élelmet. Nem tudjuk pontosan, hogy esett meg a nagy találkozás, de az már általánosan ismert tény, hogy az emberek először a farkaskölyköket nevelték és tanították. A ma ismert kutyák ezeknek az állatoknak a leszármazottai.

A barátság ténye nem megkérdőjelezhető, arra azonban, hogy melyik fajtájukat szeretjük a legjobban, nincsen válaszunk. A hivatalosan elismert, ún. lajstromozott kutyafajták száma meghaladja a 350-et, de a ténylegesen létező fajták száma ennek legalább a kétszerese. A kicsiknek és a nagyoknak, az elegánsoknak és loboncosoknak, a sportosaknak és megfontoltaknak, a vidámaknak és szigorúaknak egyaránt nagy rajongótábora van – ahányféle ember, annyiféle kutyát kedvelünk.

Ezen rajongásunk öltött testet a We love dogs kollekciónkban, melynek főszereplői a kutyák. Bár a középpontba most egy tündéri francia bulldog került, a többi fajta rajongói is 46

megtalálják kedvenceiket: huskyk, spánielek, németjuhászok – csak néhány a kedvesebbnél kedvesebb kutyafajta közül, amely helyet kapott a meseszép termékcsalád egyes darabjain. A francia bulldogok egyébként napjainkban hatalmas népszerűségnek örvendenek – bár így hívják őket, valójában nem tisztán francia fajtáról van szó. Az 1860as évek végének Angliájában voltak népszerűségük csúcsán, de sok más ország is kialakította a saját fajtáját.

A kutyusos kollekció a türkiz és a pink találkozásából született: többek között táskákon tolltartókon, füzeteken, mappákon és füzetboxokon köszönnek vissza a kis négylábú kedvencek.


WE LOVE DOGS, BLUE

FÜZETBOX A4 • Box folder A4 MÉReT: 330mm x 242mm x 44mm ean: 5997416587186 e.a.: 21871801

WE LOVE DOGS, BLUE

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416587520 e.a.: 21875201

WE LOVE DOGS, PINK

FÜZETBOX A5 • Box folder A5 MÉReT: 226mm x 176mm x 35mm ean: 5997416587322 e.a.: 21873202

WE LOVE DOGS, PINK

KEMÉNYFEDELES EMLÉKKÖNYV A5 • Hardcover diary A5 MÉReT: 202mm x 146mm x 9mm ean: 5997416585472 e.a.: 21854701

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

47


3D

4

80

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

704

SPIRÁLOZOTT

70 80

3D

RMALAKK

M I N TA

80

MATT FÓLIA

RMALAKK

PUHA FEDÉL

WE LOVE DOGS, PINK A4 70

MATT FÓLIA FORMALAKK

YES FÓLIA

A5

3D

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

WE LOVE DOGS, BLUE

A5

Tűzött füzet A5 négyzethálós • Stapled exercisebook A5 squared MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586684 e.a.: 21866801

LUKASZTOTT

100

80

60

40

TŰZÖTT FÜZET A5 vonalas • Stapled exercisebook A5 lined MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586929 e.a.: 21869201

WE LOVE DOGS, PINK

TŰZÖTT FÜZET A5 sima • Stapled exercisebook A5 plain MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586769 e.a.: 21867601

MATT FÓLIA FORMALAKK

ATT FÓLIA

80

60

ATT FÓLIA RMALAKK

40

A4 A5 100

3D

ATT FÓLIA RMALAKK

80

60

40

WE LOVE DOGS, PINK

WE LOVE DOGS, BLUE

TŰZÖTT SZÓTÁRFÜZET A5 • Stapled dictionary A5 MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586844 e.a.: 21868401

WE LOVE DOGS, BLUE

Tűzött füzet A5, 1. osztály • Stapled exercisebook A5, 1st grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586448 e.a.: 21864401

48

TŰZÖTT LECKEFÜZET A5 • Stapled homework book A5 MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416587926 e.a.: 21879201

WE LOVE DOGS, BLUE

Tűzött füzet A5, 2. osztály • Stapled exercisebook A5, 2nd grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586523 e.a.: 21865201

WE LOVE DOGS, BLUE

Tűzött füzet A5, 3. osztály • Stapled exercisebook A5, 3rd grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586608 e.a.: 21866001


WE LOVE DOGS, BLUE

ÓRAREND, MINI • Timetable, mini MÉReT: 178mm x 77mm x 1mm ean: 5997416588299 e.a.: 21882901

WE LOVE DOGS, PINK

ÓRAREND, NAGY • Timetable, large MÉReT: 156mm x 238mm x 1mm ean: 5997416588206 e.a.: 21882001

WE LOVE DOGS, BLUE

FÜZETCÍMKE, 12 DB-OS • School label, 12 pcs MÉReT: 220mm x 80mm x 1mm ean: 5997416587407 e.a.: 21874001

WE LOVE DOGS, BLUE

ASZTALI KÖNYÖKLŐ • Desk pad MÉReT: 420mm x 590mm x 5mm ean: 5997416585366 e.a.: 21853601

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

49


WE LOVE DOGS, BLUE

KÉPES FÜZETBORÍTÓ A5 • Exercise book cover A5 MÉReT: 300mm x 216mm x 2mm ean: 5997416587063 e.a.: 21870601

WE LOVE DOGS, BLUE

PAPÍRFEDELES NOTESZ A7 • Papercover notebook A7 MÉReT: 105mm x 77mm x 5mm ean: 5997416588114 e.a.: 21881101

WE LOVE DOGS, PINK

2 EMELETES TEXTIL TOLLTARTÓ • Double decker textile pencil case MÉReT: 130mm x 200mm x 50mm ean: 5997416588350 e.a.: 21883501

WE LOVE DOGS, BLUE

VARROTT TEXTIL TOLLTARTÓ• Stitched textile pencil case MÉReT: 130mm x 195mm x 40mm ean: 5997416588596 e.a.: 21885901

WE LOVE DOGS, BLUE

HENGERES TOLLTARTÓ ÓRARENDDEL• Pencil pouch with timetable MÉReT: 200mm x 70mm x 70mm ean: 5997416588480 e.a.: 21884801

50


WE LOVE DOGS, BLUE

PRÉMIUM KULACS 600 ML • Premium drinking bottle 600 ml MÉReT: 250mm x 65mm x 65mm ean: 5997416589449 e.a.: 21894401

WE LOVE DOGS, BLUE

ISKOLATÁSKA PRÉMIUM • Schoolbag premium MÉReT: 391mm x 350mm x 240mm ean: 5997416587759 e.a.: 21877501

WE LOVE DOGS, BLUE

TORNAZSÁK • Sport sack MÉReT: 430mm x 330mm x 5mm ean: 5997416588855 e.a.: 21888501

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

51


BEAUTY

MESESZÉP FEHÉR LÓ Hiába hisszük azt, hogy az unikornisok csak az utóbbi években jöttek divatba, az igazság az, hogy már az ókori rómaiak is meséltek róluk. Nem csodálkozunk rajta, hogy több ezer évig meg tudták őrizni népszerűségüket: egyszerre gyönyörűek, varázslatosak és titokzatosak!

Az utóbbi években azonban – igaz, ami igaz – szinte mindenütt beléjük botlunk. Miután pár

52

éve egy blogger unikornisos pirítósokkal (!) rukkolt elő, és Nicki Minaj unikornisos gumimatracon lovagolt, már nem volt kérdés, hogy senki sem állíthatja meg őket. Innen már csak egy lépés volt az egész évben használatos unikornisokkal díszített karácsonyfa és az unikornisok világnapja, amit április 9-én tartanak a rajongók! Természetesen mi is csatlakozunk hozzájuk!

Tudjuk, hogy az unikornisok kortól függetlenül népszerűek a lányok és a hölgyek körében, éppen ezért minden korosztály számára készítettünk termékeket. A kicsiknek kényelmes iskolatáskára, a nagyobbaknak hátizsákokra tettük kedvencüket: biztosan nekik is jut varázserejéből. Természetesen a kollekció megannyi más terméket is kínál: a hagyományos papírtermékek mellett emlékkönyv, könyöklő, tornazsák, sőt még kulacs is készült a legcoolabb egyszarvúink segítségével, akik egész nap vidámságot csempésznek tulajdonosaik szívébe.


BEAUTY

WiLd BEaUty, ROSE

FÜZETBOX A4 • Box folder A4 MÉReT: 330mm x 242mm x 44mm ean: 5997416587193 e.a.: 21871908

WiLd BEaUty, ROSE

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416587537 e.a.: 21875308t

WiLd BEaUty, ROSE

FÜZETBOX A5 • Box folder A5 MÉReT: 226mm x 176mm x 35mm ean: 5997416587339 e.a.: 21873308

WiLd BEaUty, ROSE

TŰZÖTT FÜZET A4 négyzethálós • Stapled exercisebook A4 squared MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416585922 e.a.: 21859208

WiLd BEaUty, ROSE

TŰZÖTT FÜZET A4 vonalas • Stapled exercisebook A4 lined MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416586165 e.a.: 21861608

WiLd BEaUty, ROSE

TŰZÖTT FÜZET A4 sima • Stapled exercisebook A4 plain MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416586042 e.a.: 21860408

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

53


BEAUTY 3D

4

80

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

704

SPIRÁLOZOTT

70 80

3D

MALAKK

M I N TA

80

MATT FÓLIA

MALAKK

PUHA FEDÉL MATT FÓLIA FORMALAKK

ES FÓLIA

A5

3D

KEMÉNY FEDÉL

A4 70

A5 WiLd BEaUty, ROSE

LUKASZTOTT

Tűzött füzet A5 négyzethálós • Stapled exercisebook A5 squared MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586691 e.a.: 21866908 PERFORÁLT

100

80

60

WiLd BEaUty, ROSE

40

TŰZÖTT FÜZET A5 vonalas • Stapled exercisebook A5 lined MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586936 e.a.: 21869308

WiLd BEaUty, ROSE

TŰZÖTT FÜZET A5 sima • Stapled exercisebook A5 plain MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586776 e.a.: 21867708

MATT FÓLIA FORMALAKK

T FÓLIA

80

T FÓLIA MALAKK

60

40

A4 A5 100

3D

T FÓLIA MALAKK

80

60

40

WiLd BEaUty, ROSE

WiLd BEaUty, ROSE

TŰZÖTT SZÓTÁRFÜZET A5 • Stapled dictionary A5 MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586851 e.a.: 21868508

WiLd BEaUty, ROSE

Tűzött füzet A5, 1. osztály • Stapled exercisebook A5, 1st grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586455 e.a.: 21864508

54

TŰZÖTT LECKEFÜZET A5 • Stapled homework book A5 MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416587933 e.a.: 21879308

WiLd BEaUty, ROSE

Tűzött füzet A5, 2. osztály • Stapled exercisebook A5, 2nd grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586530 e.a.: 21865308

WiLd BEaUty, ROSE

Tűzött füzet A5, 3. osztály • Stapled exercisebook A5, 3rd grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586615 e.a.: 21866108


WiLd BEaUty, ROSE

BEAUTY

KÉPES FÜZETBORÍTÓ A5 • Exercise book cover A5 MÉReT: 300mm x 216mm x 2mm ean: 5997416587070 e.a.: 21870708

WiLd BEaUty, ROSE

PAPÍRFEDELES NOTESZ A7 • Papercover notebook A7 MÉReT: 105mm x 77mm x 5mm ean: 5997416588121 e.a.: 21881208

WiLd BEaUty, ROSE

WiLd BEaUty, ROSE

KEMÉNYFEDELES EMLÉKKÖNYV A5 • Hardcover diary A5 MÉReT: 202mm x 146mm x 9mm ean: 5997416585489 e.a.: 21854808

ÓRAREND, MINI • Timetable, mini MÉReT: 178mm x 77mm x 1mm ean: 5997416588305 e.a.: 21883008

WiLd BEaUty, ROSE

ÓRAREND, NAGY • Timetable, large MÉReT: 156mm x 238mm x 1mm ean: 5997416588213 e.a.: 21882108

WiLd BEaUty, ROSE

IRATTARTÓ PAPUCS A4 • File holder A4 MÉReT: 374mm x 330mm x 90mm ean: 5997416587643 e.a.: 21876408

WiLd BEaUty, ROSE

FÜZETCÍMKE, 12 DB-OS • School label, 12 pcs MÉReT: 220mm x 80mm x 1mm ean: 5997416587414 e.a.: 21874108

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

55


BEAUTY

WiLd BEaUty, ROSE

ASZTALI KÖNYÖKLŐ • Desk pad MÉReT: 420mm x 590mm x 5mm ean: 5997416585373 e.a.: 21853708

WiLd BEaUty, ROSE

WiLd BEaUty, ROSE

HENGERES TOLLTARTÓ ÓRARENDDEL • Pencil pouch with timetable MÉReT: 200mm x 70mm x 70mm ean: 5997416588497 e.a.: 21884908

BEDOBÓS TEXTIL TOLLTARTÓ • Textile pencil case box MÉReT: 215mm x 105mm x 55mm ean: 5997416588688 e.a.: 21886808

WiLd BEaUty, ROSE

3 EMELETES TEXTIL TOLLTARTÓ • Triple decker textile pencil case MÉReT: 210mm x 140mm x 50mm ean: 5997416588404 e.a.: 21884008

WiLd BEaUty, ROSE

2 EMELETES TEXTIL TOLLTARTÓ • Double decker textile pencil case MÉReT: 130mm x 200mm x 50mm ean: 5997416588367 e.a.: 21883608

56

WiLd BEaUty, ROSE

VARROTT TEXTIL TOLLTARTÓ • Stitched textile pencil case MÉReT: 130mm x 195mm x 40mm ean: 5997416588602 e.a.: 21886008


BEAUTY

WiLd BEaUty, ROSE

PRÉMIUM KULACS 600 ML • Premium drinking bottle 600 ml MÉReT: 250mm x 65mm x 65mm ean: 5997416585236 e.a.: 21852307

WiLd BEaUty, ROSE

ISKOLATÁSKA PRÉMIUM • Schoolbag premium MÉReT: 391mm x 350mm x 240mm ean: 5997416587766 e.a.: 21877608

WiLd BEaUty, ROSE

HÁTIZSÁK ACTIVE+ • Backpack active+ MÉReT: 430mm x 300mm x 215mm ean: 5997416587803 e.a.: 21878008

WiLd BEaUty, ROSE

TORNAZSÁK • Sport sack MÉReT: 430mm x 330mm x 5mm ean: 5997416588862 e.a.: 21888608 A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

57


KÉP REGÉNY A túlzottan intellektuális beállítottságú emberekre, gyakran pejoratívan használt geek, magyarul gyík, vagy szélesebb körben használt kocka kifejezést a 2007-ben indult, aztán tíz évadot megélő Agymenők (The Big Bang Theory) című szituációs komédiasorozat töltötte meg új értelemmel. A sorozat főhősei, a pasadenai egyetem tudósai, Leonard és Sheldon szomszédjába egy szőke pincérlány költözik, aki egyik napról a másikra felforgatja a páros életét – a nézőknek sok-sok vidám percet okozva ezzel. A széria az addig inkább lenézett szubkultúrát népszerűsítette, és számos a körükben népszerű témát emelt a köztudatba, köztük a képregényekét.

A kilencedik művészet, azaz a képregény gyökerei évszázadokra, a kora középkori kódexekig és falfestményekig, sőt akár a barlangrajzokig nyúlnak vissza, ám a képregény szoros értelemben vett mai formája (képkockák, szóbuborékok, oldalszerkesztés stb.) azonban nagyon fiatal, hiszen csak a 19. század végén alakult ki az Egyesült Államokban. Tipikusan huszadik századi műfaj, a popkultúra része, mely mára – elsősorban a nagysikerű filmes adaptációknak köszönhetően – egyre inkább bekerült a köztudatba. 58

A Lizzy Card Supercomics Bazinga! kollekciója ez előtt a csodálatos művészet előtt tiszteleg. A tipikus képregényes hangutánzó szavakból, kék és színes/fekete-fehér alapon, két színvariációban elkészített design a Bazinga! kifejezéssel gazdagodott. Hogy mit jelent ez a furcsa szó? A leghatározottabban semmit. Az Agymenők sorozat alkotói által kitalált, jelentés nélküli kifejezést gyakran halljuk a szériában Sheldon Cooper szájából, aki előszeretettel használja ezt akkor, ha valakit sikerült megtréfálnia. Amennyi kacagást keltett ez a fordulat a sorozat epizódjai során, bízunk benne, hogy annyi örömet fog okozni a termékcsalád használói körében


SUpErCOMiCS, BAZINGA

FÜZETBOX A4 • Box folder A4 MÉReT: 330mm x 242mm x 44mm ean: 5997416587124 e.a.: 21871201

SUpErCOMiCS, BAZINGA

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416587469 e.a.: 21874601

SUpErCOMiCS, BAZINGA

FÜZETBOX A5 • Box folder A5 MÉReT: 226mm x 176mm x 35mm ean: 5997416587285 e.a.: 21872801

SUpErCOMiCS, BAZINGA

KEMÉNYFEDELES EMLÉKKÖNYV A5 • Hardcover diary A5 MÉReT: 202mm x 146mm x 9mm ean: 5997416585489 e.a.: 21854808

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

59


3D

4

80

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

704

SPIRÁLOZOTT

70 80

3D

RMALAKK

M I N TA

80

MATT FÓLIA

RMALAKK

PUHA FEDÉL MATT FÓLIA FORMALAKK

YES FÓLIA

A5

3D

KEMÉNY FEDÉL

A4 70

A5 SUpErCOMiCS, BAZINGA

LUKASZTOTT

Tűzött füzet A5 négyzethálós • Stapled exercisebook A5 squared MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586653 e.a.: 21866501 PERFORÁLT

100

80

60

SUpErCOMiCS, BAZINGA

40

TŰZÖTT FÜZET A5 vonalas • Stapled exercisebook A5 lined MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586899 e.a.: 21868901

SUpErCOMiCS, BAZINGA

TŰZÖTT FÜZET A5 sima • Stapled exercisebook A5 plain MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586738 e.a.: 21867301

MATT FÓLIA FORMALAKK

ATT FÓLIA

80

60

ATT FÓLIA RMALAKK

40

A4 A5 100

3D

ATT FÓLIA RMALAKK

80

60

40

SUpErCOMiCS, BAZINGA

SUpErCOMiCS, BAZINGA

TŰZÖTT SZÓTÁRFÜZET A5 • Stapled dictionary A5 MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586813 e.a.: 21868101

SUpErCOMiCS, BAZINGA

TŰZÖTT FÜZET A4 négyzethálós • Stapled exercisebook A4 squared MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416585878 e.a.: 21858701

60

TŰZÖTT LECKEFÜZET A5 • Stapled homework book A5 MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416587889 e.a.: 21878801

SUpErCOMiCS, BAZINGA

TŰZÖTT FÜZET A4 vonalas • Stapled exercisebook A4 lined MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416586110 e.a.: 21861101

SUpErCOMiCS, BAZINGA

TŰZÖTT FÜZET A4 sima • Stapled exercisebook A4 plain MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416585991 e.a.: 21859901


SUpErCOMiCS, BAZINGA

SUpErCOMiCS, BAZINGA

Tűzött füzet A5, 1. osztály • Stapled exercisebook A5, 1st grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586417 e.a.: 21864101

Tűzött füzet A5, 2. osztály • Stapled exercisebook A5, 2nd grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586493 e.a.: 21864901

SUpErCOMiCS, BAZINGA

Tűzött füzet A5, 3. osztály • Stapled exercisebook A5, 3rd grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586578 e.a.: 21865701

SUpErCOMiCS, BAZINGA

KÉPES FÜZETBORÍTÓ A5 • Exercise book cover A5 MÉReT: 300mm x 216mm x 2mm ean: 5997416587032 e.a.: 21870301

SUpErCOMiCS, BAZINGA SUpErCOMiCS, BAZINGA

IRATTARTÓ PAPUCS A4 • File holder A4 MÉReT: 374mm x 330mm x 90mm ean: 5997416587612 e.a.: 21876101

ASZTALI CERUZATARTÓ • Desktop pencil holder MÉReT: 79mm x 79mm x 105mm ean: 5997416585281 e.a.: 21852801

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

61


SUpErCOMiCS, BAZINGA

ÓRAREND, MINI • Timetable, mini MÉReT: 178mm x 77mm x 1mm ean: 5997416588251 e.a.: 21882501

SUpErCOMiCS, BAZINGA

ÓRAREND, NAGY • Timetable, large MÉReT: 156mm x 238mm x 1mm ean: 5997416588169 e.a.: 21881601

SUpErCOMiCS, BAZINGA

BEDOBÓS TEXTIL TOLLTARTÓ • Textile pencil case box MÉReT: 215mm x 105mm x 55mm ean: 5997416588640 e.a.: 21886401

SUpErCOMiCS, BAZINGA

HENGERES TOLLTARTÓ ÓRARENDDEL • Pencil pouch with timetable MÉReT: 200mm x 70mm x 70mm ean: 5997416588442 e.a.: 21884401

SUpErCOMiCS, BAZINGA

VARROTT TEXTIL TOLLTARTÓ• Stitched textile pencil case MÉReT: 130mm x 195mm x 40mm ean: 5997416588534 e.a.: 21885301

SUpErCOMiCS, BAZINGA

2 EMELETES TEXTIL TOLLTARTÓ • Double decker textile pencil case MÉReT: 130mm x 200mm x 50mm ean: 5997416588336 e.a.: 21883301

62


SUpErCOMiCS, BAZINGA

PRÉMIUM KULACS 600 ML • Premium drinking bottle 600 ml MÉReT: 250mm x 65mm x 65mm ean: 5997416585243 e.a.: 21852401

SUpErCOMiCS, BAZINGA

ISKOLATÁSKA PRÉMIUM • Schoolbag premium MÉReT: 391mm x 350mm x 240mm ean: 5997416587711 e.a.: 21877101

SUpErCOMiCS, BAZINGA

HÁTIZSÁK ACTIVE+ • Backpack active+ MÉReT: 430mm x 300mm x 215mm ean: 5997416587780 e.a.: 21877801

SUpErCOMiCS, BAZINGA

TORNAZSÁK • Sport sack MÉReT: 430mm x 330mm x 5mm ean: 5997416588794 e.a.: 21887901 A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

63


CSAK A JÓT MINDENBEN Mi a Lizzy Cardnál őszintén hiszünk abban, hogy minden napban és helyzetben megtalálhatjuk az örömöt! Minden termékünket azzal a szándékkal készítjük, hogy használóik – akár tanulás, akár munka közben pillantanak rájuk – mindig jobb kedvre derüljenek tőlük. A nyár olyan téma, ami garantálja a jókedvet, éppen emiatt évek óta már egy egész, a jókedv hullámait motiváló gondolatokkal és vibráló képekkel felébresztő kollekciót szentelünk neki.

A népszerű Good Vibes termékcsaládot a nyár, a homokos tengerpart és a szabadság érzése inspirálta – a mai, nehéz időkben nagyobb szükségünk van erre az életérzésre, mint bármikor. Hiába vagyunk korlátozva az utazásban, nem szabad feladnunk a reményt, hogy hamarosan ismét nyitva áll előttünk az egész világ – ha pedig még várnunk kell még erre, régi és a jövőbeli utazásaink képeivel utazhatunk képzeletben.

Kollekciónk idei úti célja a mesés Hawaii. Amikor a mesés szigetre érkezünk, az első szó, amit hallhatunk, az lesz: Aloha! Az aloha 64

több mint egy üdvözlés, minden egyes betűje mély tartalommal bír: A legfontosabb hawaii értékekkel, a pihenés gondolatával, ananásszal, csodás partokkal, naplementével és persze a hibiszkusz mesés virágaival díszített termékcsalád az év slágerszíneiben pompázik: ismét megtaláljuk a türkiz, a rózsaszín és a barack árnyalatait. A kamaszoknak és a fiatal felnőtt hölgyeknek ajánlott kollekció számtalan választási lehetőséget kínál: velünk lehet ez a csodás sziget, ha tolltartóra, füzetekre, táskára vagy tornazsákra, esetleg kulacsra lenne szükségünk, akkor is.


GOOd ViBES, BEACH

FÜZETBOX A4 • Box folder A4 MÉReT: 330mm x 242mm x 44mm ean: 5997416587223 e.a.: 21872211

GOOd ViBES, BEACH

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416587568 e.a.: 21875611

GOOd ViBES, BEACH

TŰZÖTT FÜZET A4 négyzethálós • Stapled exercisebook A4 squared MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416585953 e.a.: 21859511

GOOd ViBES, BEACH

GOOd ViBES, BEACH

TŰZÖTT FÜZET A4 sima • Stapled exercisebook A4 plain MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416586073 e.a.: 21860711

TŰZÖTT FÜZET A4 vonalas • Stapled exercisebook A4 lined MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416586196 e.a.: 21861911

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

65


GOOd ViBES, BEACH

SPIRÁLFÜZET A4 négyzethálós • Wired exercisebook A4 squared MÉReT: 296mm x 225mm x 13mm ean: 5997416585618 e.a.: 21856111

GOOd ViBES, BEACH

SPIRÁLFÜZET A4 vonalas • Wired exercisebook A4 lined MÉReT: 296mm x 225mm x 13mm ean: 5997416585670 e.a.: 21856711

GOOd ViBES, BEACH

KEMÉNYFEDELES EMLÉKKÖNYV A5 • Hardcover diary A5 MÉReT: 202mm x 146mm x 9mm ean: 5997416585496 e.a.: 21854911

GOOd ViBES, BEACH

ASZTALI CERUZATARTÓ • Desktop pencil holder MÉReT: 79mm x 79mm x 105mm ean: 5997416585311 e.a.: 21853111

GOOd ViBES, BEACH

IRATTARTÓ PAPUCS A4 • File holder A4 MÉReT: 374mm x 330mm x 90mm ean: 5997416587674 e.a.: 21876711

66

GOOd ViBES, BEACH

FELÍRÓTÁBLA A4 • Clipboard A4 MÉReT: 328mm x 240mm x 2mm ean: 5997416585557 e.a.: 21855511


GOOd ViBES, BEACH

BEDOBÓS TEXTIL TOLLTARTÓ • Textile pencil case box MÉReT: 215mm x 105mm x 55mm ean: 5997416588718 e.a.: 21887111

GOOd ViBES, BEACH

PRÉMIUM KULACS 600 ML• Premium drinking bottle 600 ml MÉReT: 250mm x 65mm x 65mm ean: 5997416585274 e.a.: 21852711

GOOd ViBES ViBES, BEACH

BEDOBÓS TEXTIL TOLLTARTÓ, KICSI • Textile pencil case box, small MÉReT: 210mm x 110mm x 40mm ean: 5997416588749 e.a.: 21887411

GOOd ViBES, BEACH

HÁTIZSÁK TEEN+ • Backpack Teen+ MÉReT: 320mm x 180mm x 480mm ean: 5997416587841 e.a.: 21878411

GOOd ViBES, BEACH

TORNAZSÁK • Sport sack MÉReT: 430mm x 330mm x 5mm ean: 5997416588916 e.a.: 21889111

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

67


MILITARY KÓDBAN Több éve népszerű a fiúk körében a terepszínű katonai camouflage mintát divatkiegészítővé emelő Peace kollekciónk. Az eredetileg háborús célokat szolgáló minta, mely a természet álcázó technikáit átvéve segítette a katonákat a bevetéseken észrevétlennek maradni, ma már az élet minden területén elterjedt, és sokkal békésebb és esztétikusabb célokat szolgál. Előszeretettel használják a divattervezők, a lakberendezők, és most már évek óta az iskolákban is megtalálni ezeket a mintákat a kisfiúk tanszerein. A kollekció idei változata az eredetileg a katonák körében használt NATO fonetikus ábécé, vagy hivatalos nevén az IRSA (International Radiotelephony Spelling Alphabet) betűit használja. Ez a 26 betűből és 10 számból álló betűzési rendszer a jelenleg legszélesebb körben használt és legelterjedtebb rendszer az angol nyelvterületen, melyet eredetileg azzal a céllal fejlesztettek ki, hogy az élőszóban váltott üzenetekben szereplő betűket és számjegyeket semmiképpen se értsék félre használóik. Ma már nemcsak a katonaságban, hanem sokkal szélesebb körben is használják, olyan területeken is például, mint a 68

nemzetközi légiközlekedés- és légiforgalom-irányítás vagy a hajózás. Az olyan szavak, mint a Charlie, a Tango, a Bravo vagy akár a Foxtrott, számtalan filmből, sőt katonai játékból is ismerős lehet a magyar közönség számára is. Most a kisfiúktól kezdve a fiatal felnőtteken keresztül az érettebb férfiakig mindenki találhat magának az ízlésének megfelelő iskolai- vagy irodaszereket ebben az idén a barna árnyalatait ötletesen használó, fekete és fehér feliratokkal ellátott termékcsaládban. Többek között több korosztálynak szánt iskolatáskák és tolltartók, gumis mappa és füzetboxok, könyöklő és kulacs várják a „bevetést”, hogy segítsenek küzdeni a mindennapok dzsungelharcaiban.


#PEaCE, ALPHA

FÜZETBOX A4 • Box folder A4 MÉReT: 330mm x 242mm x 44mm ean: 5997416587117 e.a.: 21871108

#PEaCE, ALPHA

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416587452 e.a.: 21874508

#PEaCE, ALPHA

FÜZETBOX A5 • Box folder A5 MÉReT: 226mm x 176mm x 35mm ean: 5997416587278 e.a.: 21872708

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

69


3D

4

80

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

704

SPIRÁLOZOTT

70 80

3D

MALAKK

M I N TA

80

MATT FÓLIA

MALAKK

PUHA FEDÉL

A5

3D

KEMÉNY FEDÉL

70A5

100

80

Tűzött füzet A5 négyzethálós • Stapled exercisebook A5 squared MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586646 e.a.: 21866408

MATT FÓLIA FORMALAKK

YES FÓLIA

#PEaCE, ALPHA A4

LUKASZTOTT

PERFORÁLT

60

#PEaCE, ALPHA

40

TŰZÖTT FÜZET A5 vonalas • Stapled exercisebook A5 lined MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586882 e.a.: 21868808

#PEaCE, ALPHA

TŰZÖTT FÜZET A5 sima • Stapled exercisebook A5 plain MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586721 e.a.: 21867208

MATT FÓLIA FORMALAKK

TT FÓLIA

80

TT FÓLIA MALAKK

60

40

A4 A5 100

3D

TT FÓLIA MALAKK

80

60

40

#PEaCE, ALPHA

#PEaCE, ALPHA

TŰZÖTT SZÓTÁRFÜZET A5 • Stapled dictionary A5 MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586806 e.a.: 21868008

#PEaCE, ALPHA

Tűzött füzet A5, 1. osztály • Stapled exercisebook A5, 1st grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586400 e.a.: 21864008

70

TŰZÖTT LECKEFÜZET A5 • Stapled homework book A5 MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416587872 e.a.: 21878708

#PEaCE, ALPHA

Tűzött füzet A5, 2. osztály • Stapled exercisebook A5, 2nd grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586486 e.a.: 21864808

#PEaCE, ALPHA

Tűzött füzet A5, 3. osztály • Stapled exercisebook A5, 3rd grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586561 e.a.: 21865608


#PEaCE, ALPHA

KÉPES FÜZETBORÍTÓ A5 • Exercise book cover A5 MÉReT: 300mm x 216mm x 2mm ean: 5997416587025 e.a.: 21870208

#PEaCE, ALPHA

#PEaCE, ALPHA

KEMÉNYFEDELES EMLÉKKÖNYV A5 • Hardcover diary A5 MÉReT: 202mm x 146mm x 9mm ean: 5997416585410 e.a.: 21854108

ÓRAREND, MINI • Timetable, mini MÉReT: 178mm x 77mm x 1mm ean: 5997416588244 e.a.: 21882408

#PEaCE, ALPHA

ÓRAREND, NAGY • Timetable, large MÉReT: 156mm x 238mm x 1mm ean: 5997416588152 e.a.: 21881508

#PEaCE, ALPHA

FÜZETCÍMKE, 12 DB-OS • School label, 12 pcs MÉReT: 220mm x 80mm x 1mm ean: 5997416587360 e.a.: 21873608

#PEaCE, ALPHA

ASZTALI KÖNYÖKLŐ • Desk pad MÉReT: 420mm x 590mm x 5mm ean: 5997416585335 e.a.: 21853308

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

71


#PEaCE, ALPHA

HENGERES TOLLTARTÓ ÓRARENDDEL• Pencil pouch with timetable MÉReT: 200mm x 70mm x 70mm ean: 5997416588435 e.a.: 21884308

#PEaCE, ALPHA

VARROTT TEXTIL TOLLTARTÓ• Stitched textile pencil case MÉReT: 130mm x 195mm x 40mm ean: 5997416588527 e.a.: 21885208

#PEaCE, ALPHA

2 EMELETES TEXTIL TOLLTARTÓ • Double decker textile pencil case MÉReT: 130mm x 200mm x 50mm ean: 5997416588329 e.a.: 21883208

#PEaCE, ALPHA

3 EMELETES TEXTIL TOLLTARTÓ • Triple decker textile pencil case MÉReT: 210mm x 140mm x 50mm ean: 5997416588381 e.a.: 21883808

72


#PEaCE, ALPHA

PRÉMIUM KULACS 600 ML • Premium drinking bottle 600 ml MÉReT: 250mm x 65mm x 65mm ean: 5997416585250 e.a.: 21852506

#PEaCE, ALPHA

TORNAZSÁK • Sport sack MÉReT: 430mm x 330mm x 5mm ean: 5997416588787 e.a.: 21887808

#PEaCE, ALPHA

ISKOLATÁSKA PRÉMIUM • Schoolbag premium MÉReT: 391mm x 350mm x 240mm ean: 5997416587704 e.a.: 21877008 A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

73


VÁROSI DZSUNGEL Az 1800-as évek végén Abbott Thayer amerikai művész figyelte meg a természetben élő állatokat, hogy hogyan rejtőzködnek, és hogyan használják ki természetes színeiket. Ezek a megfigyelések szolgáltak a modern kori álcázás alapjául, mely 1915-ben született – ekkor hozott létre ugyanis a francia hadsereg egy Camouflage – a szó eredeti jelentése ’nem látni, elkendőzni’ – Division nevű egységet, mely az álcázásban nagymértékben támaszkodott a művészek színekkel kapcsolatos ismereteire. A hadsereg négyféle terepmintás ruházatot használt, dzsungelbeli, sivatagit, városit és télit – ezek színe rendszerint a zöld és a barna árnyalatait alkalmazta, hogy viselői könnyedén láthatatlanná válhassanak akár a növényekkel sűrűn benőtt, akár a kopár terepeken is.

Éppen emiatt játszik sokszor a zöld és a barna különböző árnyalataiban a ma már az élet minden egyéb területén felbukkanó terepszínű katonai camouflage minta is, melyet most már inkább divatkiegészítőként visel annyi fiú és sok lány is. De ahogy minden mást is, a divatdiktátorok az erre vonatkozó 74

szokásokat is szeretik felülvizsgálni, így nem ritka, hogy a szokványos árnyalatok mellé új színek: a kék, a rózsaszín – a Lizzy Card Peace - Red Label kollekció esetében pedig a piros kerül.

A nagyvárosi életben szerencsére nincs szükség álcázásra, sőt az emberek, különös tekintettel a kamaszokra, inkább kitűnni szeretnének választott ruháikkal, kiegészítőikkel – hát ezzel a termékcsaláddal könnyedén megtehetik, mert a fekete-barna-zöld árnyalatokból csak úgy kivilágít a tervezőnk által választott piros, amit csak a legbátrabbaknak ajánlunk. Aki ebből a kollekcióból választ magának iskolaszert – hátizsákot, tornazsákot, tolltartót, füzeteket, füzetboxot, mappát vagy alátétet – az biztos lehet benne, hogy emlékezetes belépője lesz.


#PEaCE, RED LABEL

FÜZETBOX A4 • Box folder A4 MÉReT: 330mm x 242mm x 44mm ean: 5997416587100 e.a.: 21871007

#PEaCE, RED LABEL

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean:: 5997416587445 e.a.: 21874407

#PEaCE, RED LABEL

IRATTARTÓ PAPUCS A4 • File holder A4 MÉReT: 374mm x 330mm x 90mm ean: 5997416587605 e.a.: 21876007

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

75


#PEaCE, RED LABEL

4

3D

M I N TA

FORMALAKK

SPIRÁLFÜZET A4 négyzethálós • Wired exercisebook A4 squared MÉReT: 296mm x 225mm x 13mm ean: 5997416585564 e.a.: 21855607

80 SPIRÁLOZOTT

#PEaCE, RED LABEL

70 PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

704

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

SPIRÁLFÜZET A4 vonalas • Wired exercisebook A4 lined MÉReT: 296mm x 225mm x 13mm ean: 5997416585625 e.a.: 21856207

80

3D

MALAKK

80

M I N TA

MATT FÓLIA

MALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

A4 70A5

MATT FÓLIA FORMALAKK

ES FÓLIA

A5

3D

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

100

80

60

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

T FÓLIA

80

T FÓLIA MALAKK

60

40

A4 A5 100

3D

80

#PEaCE, RED LABEL

60

40

FELÍRÓTÁBLA A4 • Clipboard A4 MÉReT: 328mm x 240mm x 2mm ean: 5997416585519 e.a.: 21855107

T FÓLIA MALAKK

#PEaCE, RED LABEL

TŰZÖTT FÜZET A4 sima • Stapled exercisebook A4 plain MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416585984 e.a.: 21859807

#PEaCE, RED LABEL

TŰZÖTT FÜZET A4 négyzethálós • Stapled exercisebook A4 squared MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416585861 e.a.: 21858607

76

#PEaCE, RED LABEL

TŰZÖTT FÜZET A4 vonalas • Stapled exercisebook A4 lined MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416586103 e.a.: 21861007


#PEaCE, RED LABEL

BEDOBÓS TEXTIL TOLLTARTÓ • Textile pencil case box MÉReT: 215mm x 105mm x 55mm ean: 5997416588633 e.a.: 21886307

#PEaCE, RED LABEL

TORNAZSÁK • Sport sack MÉReT: 430mm x 330mm x 5mm ean: 5997416588893 e.a.: 21888907

#PEaCE, RED LABEL

HÁTIZSÁK TEEN+ • Backpack Teen+ MÉReT: 320mm x 180mm x 480mm ean: 5997416587810 e.a.: 21878107

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

77


COOL GRAFFITI A graffiti, mely gyakorlatilag egyidős az írással, mára nemcsak külön művészeti ággá nőtte ki magát, de rendkívül felkapott is. Története réges-régen indult, hiszen már az ókorban kerültek a középületek falaira és a közterek járófelületeire elsősorban politikai vagy vulgáris üzenetek - a graffiti szó is innen ered: az olasz „belekarcolt”, „belevésett” jelentésű graffiato kifejezés a görög γράφειν (graphein), azaz magyarul az „írni” szóból származik. A ma ismert graffitik sokkal inkább alkotójuk személyiségének szószólói, eredetüket a 20. század Amerikájában kell keresnünk, a második világháború idején jelent meg ugyanis a kukucskáló fejjel kísért híres

78

„Kilroy was here”, azaz „Itt járt Kilroy” felirat, melyet az 1902 és 1962 között élt James J. Kilroy nevű amerikai katona „követett el”, aki hajógyári ellenőrként nagyon sokfelé megfordult. Ugyancsak fontos mérföldkő a New York-i gyalogosfutár, TAKI 183 szignója, aki a tevékenysége nyomán megjelent cikkel egész hullámot indított el. Sokáig a graffiti underground, lázadó tevékenységnek számított, és valóban sokszor volt a vandalizmus eszköze, ami miatt a társadalom nagy része elítélte. Mára szerencsére ez megváltozott: szinte minden városban megtalálhatóak már azok a falfelületek, melyek kifejezetten arra lettek kijelölve, hogy graffitiművészek és a fiatal kezdők kidekorálhassák. A graffiti végre elnyerte méltó helyét, és népszerű a fiatalok körében is. Nekik szánjuk a Lizzy Card X-Cited kollekciójának legújabb generációját, a Streetet, ami graffitimotívumokat, sportcipőt – és persze spray-t szerepeltet egy kék-szürke színvilágú, fiatalos, dinamikus és nagyon menő termékcsalád tagjain, melyek elsősorban a fiatal srácokat igyekeznek megszólítani hátizsák, tornazsák, tolltartók, füzetbox és mappa formájában.


X-CitEd, STREET

FÜZETBOX A4 • Box folder A4 MÉReT: 330mm x 242mm x 44mm ean: 5997416587131 e.a.: 21871310

X-CitEd, STREET

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416587476 e.a.: 21874710

X-CitEd, STREET

SPIRÁLFÜZET A4 négyzethálós • Wired exercisebook A4 squared MÉReT: 296mm x 225mm x 13mm ean: 5997416585571 e.a.: 21855710

X-CitEd, STREET

SPIRÁLFÜZET A4 vonalas • Wired exercisebook A4 lined MÉReT: 296mm x 225mm x 13mm ean: 5997416585632 e.a.: 21856310

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

79


3D

4

80

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

704

SPIRÁLOZOTT

70 80

3D

RMALAKK

M I N TA

80

MATT FÓLIA

RMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

A4 70A5

MATT FÓLIA FORMALAKK

YES FÓLIA

A5

3D

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

100

80

60

ATT FÓLIA

80

60

ATT FÓLIA RMALAKK

40

A4 A5

X-CitEd, STREET 100 80

3D

X-CitEd, STREET

60

TŰZÖTT FÜZET A4 négyzethálós • Stapled exercisebook A4 squared MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416585885 e.a.: 21858810

ATT FÓLIA RMALAKK

40X-CitEd, STREET

TŰZÖTT FÜZET A4 vonalas • Stapled exercisebook A4 lined MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416586127 e.a.: 21861210

MATT FÓLIA FORMALAKK

TŰZÖTT FÜZET A4 sima • Stapled exercisebook A4 plain MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416586004 e.a.: 21860010

40

X-CitEd, STREET

BEDOBÓS TEXTIL TOLLTARTÓ • Textile pencil case box MÉReT: 215mm x 105mm x 55mm ean: 5997416588657 e.a.: 21886510

X-CitEd, STREET

VARROTT TEXTIL TOLLTARTÓ • Stitched textile pencil case MÉReT: 130mm x 195mm x 40mm ean: 5997416588541 e.a.: 21885410

80


X-CitEd, STREET

TORNAZSÁK • Sport sack MÉReT: 430mm x 330mm x 5mm ean: 5997416588800 e.a.: 21888010

X-CitEd, STREET

HÁTIZSÁK TEEN+ • Backpack Teen+ MÉReT: 320mm x 180mm x 480mm ean: 5997416587827 e.a.: 21878210

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

81


TREND ÉS ELEGANCIA Sokan kritikával illetik azt, aki mindig rózsaszínben látja a világot, pedig a pozitív, optimista hozzáállás minden helyzetben tökéletes, sőt mi több, olyan követendő példa, amit mindannyiunknak érdemes magáévá tennie. A hétköznapok sűrűjében – pláne az utóbbi év eseményeinek tükrében – hajlamosak vagyunk elveszteni a jókedvünket és az energiánkat. A Lizzy Card legújabb Cornell kollekciója, a fantasztikusan színes, burjánzó, virágos Pink Link termékcsalád segít életben tartani a lelkesedésünket a legnehezebb napokban is, miközben a virágok közismerten jótékony hatásával vértez fel bennünket. Ez a kollekció tagadhatatlanul a lányoké és a hölgyeké, akik ezekkel az örök tavaszba vivő termékekkel garantáltan a legpozitívabb hangulatban töltik majd napjaikat, hiszen elég csak rápillantaniuk színpompás füzetükre, írótáblájukra, tolltartójukra vagy tornazsákjukra, máris árad feléjük a pozitív energia. A virágok mindig jó érzéseket keltenek az emberekben: ez a rózsákból, liliomokból, krizantémokból, tulipánokból és egzotikus papagájvirágokból álló virágcsokor bármelyik pillanatunkat megédesíti. 82

2020-ban nem sokunknak volt lehetősége a trópusokon pihenni – 2021-ben azonban a Lizzy Cardnak köszönhetően nem kell lemondanunk a hawaii nyaralásról, mert a Cornell Hawaii kollekciónkkal most elhozzuk az azúrkék tengert, a lengedező pálmafákat és az egy kis csipetnyi egzotikummal fűszerezett tökéletes nyugalmat. A Cornell család új kollekciója azoknak készült, akik egész évben őrizni szeretnék a nyár hangulatát, vagy Hawaii-on éreznék magukat az irodában töltött percek során is – azaz mindannyiunknak! Ezt a felhőtlen hangulatot tükrözi a Cornell Hawaii kollekciója is: a kékek és rózsaszínek árnyalataiból összeállított design a helyi burjánzó növényeket idézi mind a nyolc terméken. Füzetek, tornazsák, tolltartó, irattartó papucs, füzetbox és mappa dolgozik azon, hogy használóik ezen a paradicsomi helyen érezhessék magukat az év minden napján.


COrNELL, HAWAII

FÜZETBOX A4 • Box folder A4 MÉReT: 330mm x 242mm x 44mm ean: 5997416587216 e.a.: 21872167

COrNELL, PINK LINK

FÜZETBOX A4 • Box folder A4 MÉReT: 330mm x 242mm x 44mm ean: 5997416587209 e.a.: 21872066

COrNELL, PINK LINK

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416587544 e.a.: 21875466

COrNELL, HAWAII

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416587551 e.a.: 21875567

COrNELL, HAWAII

SPIRÁLFÜZET A4 négyzethálós • Wired exercisebook A4 squared MÉReT: 296mm x 225mm x 13mm ean: 5997416585601 e.a.: 21856067

COrNELL, HAWAII

SPIRÁLFÜZET A4 vonalas • Wired exercisebook A4 lined MÉReT: 296mm x 225mm x 13mm ean: 5997416585663 e.a.: 21856667

COrNELL, PINK LINK

SPIRÁLFÜZET A4 négyzethálós • Wired exercisebook A4 squared MÉReT: 296mm x 225mm x 13mm ean: 5997416585595 e.a.: 21855966

COrNELL, PINK LINK

SPIRÁLFÜZET A4 vonalas • Wired exercisebook A4 lined MÉReT: 296mm x 225mm x 13mm ean: 5997416585656 e.a.: 21856566

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

83


3D

4

80

COrNELL, HAWAII

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

TŰZÖTT FÜZET A4 négyzethálós • Stapled exercisebook A4 squared MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416585946 e.a.: 21859467

70

80

3D

RMALAKK

TŰZÖTT FÜZET A4 vonalas • Stapled exercisebook A4 lined PERFORÁLT MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416586189 e.a.: 21861867

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

704

SPIRÁLOZOTT

M I N TA

MATT FÓLIA

RMALAKK

COrNELL, HAWAII

PUHA FEDÉL

COrNELL, HAWAII

80

TŰZÖTT FÜZET A4 sima • Stapled exercisebook A4 plain MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416586066 e.a.: 21860667 LUKASZTOTT

A4 70A5

MATT FÓLIA FORMALAKK

YES FÓLIA

A5

3D

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

100

80

60

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

COrNELL, PINK LINK

TŰZÖTT FÜZET A4 négyzethálós • Stapled exercisebook A4 squared MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416585939 e.a.: 21859366

ATT FÓLIA

80

60

ATT FÓLIA RMALAKK

40

A4 A5

COrNELL, PINK LINK

100

3D

80

60

40

ATT FÓLIA RMALAKK

TŰZÖTT FÜZET A4 vonalas • Stapled exercisebook A4 lined MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416586172 e.a.: 21861766

COrNELL, PINK LINK

TŰZÖTT FÜZET A4 sima • Stapled exercisebook A4 plain MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416586059 e.a.: 21860566

COrNELL, HAWAII

IRATTARTÓ PAPUCS A4 • File holder A4 MÉReT: 374mm x 330mm x 90mm ean: 5997416587667 e.a.: 21876667

84

COrNELL, PINK LINK

IRATTARTÓ PAPUCS A4 • File holder A4 MÉReT: 374mm x 330mm x 90mm ean: 5997416587650 e.a.: 21876566


COrNELL, HAWAII BEDOBÓS TEXTIL TOLLTARTÓ • Textile pencil case box MÉReT: 215mm x 105mm x 55mm ean: 5997416588701 e.a.: 21887067

COrNELL, PINK LINK

FELÍRÓTÁBLA A4 • Clipboard A4 MÉReT: 328mm x 240mm x 2mm ean: 5997416585540 e.a.: 21855466

COrNELL, PINK LINK BEDOBÓS TEXTIL TOLLTARTÓ • Textile pencil case box MÉReT: 215mm x 105mm x 55mm ean: 5997416588695 e.a.: 21886966

COrNELL, HAWAII

TORNAZSÁK • Sport sack MÉReT: 430mm x 330mm x 5mm ean: 5997416588879 e.a.: 21888767

COrNELL, PINK LINK

TORNAZSÁK • Sport sack MÉReT: 430mm x 330mm x 5mm ean: 5997416588909 e.a.: 21889066

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

85


SEBESSÉG ŐRÜLET A Ford GT a cég 100 éves évfordulóján, 2003ban mutatkozott be a legendás GT40 utódaként. Akkor még csak három szériapéldányt gyártottak az autóból – a limitált példányszámú GT festése is ugyanolyan volt, mint az annak idején 24 órás versenyt nyert Ford GT40-é –, de később megindult a sorozatgyártás is izgalmas új színekben. Ezzel a 330 km/h sebességre képes autóval a nagyvárosi közlekedésben is autóversenyzőnek érezheti magát az ember, miközben eszméletlenül stílusos a megjelenése is. Pontosan ez igaz a Lizzy Card Ford GT Silver kollekciójára is: az ezüst alapon látható narancssárga felfestés maga is a száguldás érzetét kelti, a termékcsalád tagjain látható fekete alapon megjelenő ezüst-narancssárga autók és díszítések pedig tükrözik ezt a dinamizmust. A kisiskolás fiúktól a felnőtt férfiakig minden korosztály megtalálhatja a kínálatban a kedvencét: táskák, tolltartók, füzetek, irat- és füzettartók és egyéb kiegészítők közül választhatnak az erősebbik nem képviselői. A Ford GT Silver kollekcióval garantáltan mindenki boldogan vág bele a tanulásba, munkába, hiszen elég egyetlen pillantást vetni erre a csodaautóra, hogy meglegyen a kellő lendület a feladataink 86

elvégzéséhez. Mi a Lizzy Cardnál hiszünk a tervezés erejében: az alapos munka segíti a célt, hogy termékeink tökéletes minőségben, tökéletes designnal szolgálják felhasználóikat. Komoly inspirációt jelent ebben a folyamatban számunkra az autóversenyző, tervező, vállalkozó Carroll Shelby példaértékű élete, aki a legendás Ford Shelby tervezőjeként maga is legendává vált. Shelby arról volt híres, hogy műhelye a Ford hivatalos tuningcégeként Ford Mustangokból ütős versenyautót fejlesztett. Az ő munkájának köszönhető, hogy a Ford 1966-ben győzedelmeskedni tudott a Ferrari felett a Le Mans-i 24 órás futamon, majd ő volt, aki 1967-ben a legendás Mustang GT350 modellből elkészítette az első generációs Shelby GT500-ast, amire nagyon büszke volt. De számos más érdeme is volt: nélküle nem született volna meg többek között a V8-as Cobra és a Dodge Viper sem.


FOrd, GT SILVER

FÜZETBOX A4 • Box folder A4 MÉReT: 330mm x 242mm x 44mm ean: 5997416587094 e.a.: 21870911

FOrd, SHELBY GT-H

FÜZETBOX A4 • Box folder A4 MÉReT: 330mm x 242mm x 44mm ean: 5997416587087 e.a.: 21870810

FOrd, SHELBY GT-H

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416587421 e.a.: 21874210

FOrd, GT SILVER

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416587438 e.a.: 21874311

FOrd, GT SILVER

FÜZETBOX A5 • Box folder A5 MÉReT: 226mm x 176mm x 35mm ean: 5997416587261 e.a.: 21872611

FOrd, SHELBY GT-H

FÜZETBOX A5 • Box folder A5 MÉReT: 226mm x 176mm x 35mm ean: 5997416587254 e.a.: 21872510

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

87


3D

FOrd, GT SILVER

4

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

FOrd, GT SILVER

80 FÉNYES FÓLIA

3D

RMALAKK

704

M I N TA

MATT FÓLIA

RMALAKK

PUHA FEDÉL

80

Tűzött füzet A5, 1. osztály • Stapled exercisebook A5, 1st grade SPIRÁLOZOTT MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586394 e.a.: 21863911

70

LUKASZTOTT Tűzött füzet A5, 2. osztály • Stapled exercisebook A5, 2nd grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586479 e.a.: 21864711

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

FOrd, GT SILVER

80

Tűzött füzet A5, 3. osztály • Stapled exercisebook A5, 3rd grade SPIRÁLOZOTT MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586554 e.a.: 21865511 LUKASZTOTT

A4 70A5

MATT FÓLIA FORMALAKK

YES FÓLIA

A5

3D

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

100

80

60

MATT FÓLIA FORMALAKK

FOrd, GT SILVER

Tűzött füzet A5 négyzethálós • Stapled exercisebook A5 squared MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586639 e.a.: 21866311

ATT FÓLIA

80

60

ATT FÓLIA RMALAKK

40

A4 A5

FOrd, GT SILVER

100

3D

40

80

60

ATT FÓLIA RMALAKK

40

TŰZÖTT FÜZET A5 vonalas • Stapled exercisebook A5 lined MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586875 e.a.: 21868711

FOrd, GT SILVER

TŰZÖTT FÜZET A5 sima • Stapled exercisebook A5 plain MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586714 e.a.: 21867111

FOrd, GT SILVER

TŰZÖTT FÜZET A4 négyzethálós • Stapled exercisebook A4 squared MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416585854 e.a.: 21858511

FOrd, GT SILVER

TŰZÖTT FÜZET A4 vonalas • Stapled exercisebook A4 lined MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416586097 e.a.: 21860911

FOrd, GT SILVER

TŰZÖTT FÜZET A4 sima • Stapled exercisebook A4 plain MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416585977 e.a.: 21859711

88


FOrd, SHELBY GT-H

3D

Tűzött füzet A5, 1. osztály • Stapled exercisebook A5, 1st grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586387 e.a.: 21863810

4

FORMALAKK

M I N TA

Tűzött füzet A5, 2. osztály • Stapled exercisebook A5, 2nd grade MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586462 e.a.: 21864610

FORMALAKK

PUHA FED

FOrd, SHELBY GT-H

FÉNYES FÓLIA

FOrd, SHELBY GT-H

3D

FORMALAKK

4

M I N TA

80

SPIRÁLOZOTT

3D

Tűzött füzet A5, 3. osztály • Stapled exercisebook A5, 3rd grade FORMALAKK MÉReT: 148mm 210mmLUKASZTOTT x 5mm PUHAxFEDÉL FORMALAKK ean: 5997416586547 e.a.: 21865410

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

FORMALAKK

704

M I N TA

KEMÉNY F

SPIRÁLO

MATT FÓLIA

PUHA FEDÉL

LUKASZT

MATT FÓLIA FORMALAKK

FÉNYES FÓLIA MATT FÓLIA

A4 A5

FOrd, SHELBY GT-H

Tűzött füzet A5 négyzethálós • Stapled exercisebook A5 squared MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586622 e.a.: 21866210

FOrd, SHELBY GT-H

TŰZÖTT FÜZET A5 vonalas • Stapled exercisebook A5 lined MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586868 e.a.: 21868610

FOrd, SHELBY GT-H

3D

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁ

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

100

80

MATT FÓLIA FORMALAKK

60

1

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

TŰZÖTT FÜZET A5 sima • Stapled exercisebook A5 plain MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586707 e.a.: 21867010

FOrd, SHELBY GT-H

TŰZÖTT FÜZET A4 négyzethálós • Stapled exercisebook A4 squared MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416585847 e.a.: 21858410

FOrd, SHELBY GT-H

TŰZÖTT FÜZET A4 vonalas • Stapled exercisebook A4 lined MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416586080 e.a.: 21860810

FOrd, SHELBY GT-H

TŰZÖTT FÜZET A4 sima • Stapled exercisebook A4 plain MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416585960 e.a.: 21859610

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

40

89


FOrd, GT SILVER

TŰZÖTT LECKEFÜZET A5 • Stapled homework book A5 MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416587865 e.a.: 21878611

FOrd, SHELBY GT-H

TŰZÖTT SZÓTÁRFÜZET A5 • Stapled dictionary A5 MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586783 e.a.: 21867810

FOrd, GT SILVER

TŰZÖTT SZÓTÁRFÜZET A5 • Stapled dictionary A5 MÉReT: 148mm x 210mm x 5mm ean: 5997416586790 e.a.: 21867911

FOrd, GT SILVER

KEMÉNYFEDELES EMLÉKKÖNYV A5 • Hardcover diary A5 MÉReT: 202mm x 146mm x 9mm ean: 5997416585397 e.a.: 21853911

FOrd, SHELBY GT-H

KEMÉNYFEDELES EMLÉKKÖNYV A5 • Hardcover diary A5 MÉReT: 202mm x 146mm x 9mm ean: 5997416585380 e.a.: 21853810

FOrd, SHELBY GT-H

IRATTARTÓ PAPUCS A4 • File holder A4 MÉReT: 374mm x 330mm x 90mm ean: 5997416587599 e.a.: 21875910

FOrd, SHELBY GT-H

ÓRAREND, MINI • Timetable, mini MÉReT: 178mm x 77mm x 1mm ean: 5997416588220 e.a.: 21882210

FOrd, GT SILVER

ÓRAREND, NAGY • Timetable, large MÉReT: 156mm x 238mm x 1mm ean: 5997416588145 e.a.: 21881411

90

FOrd, GT SILVER

ÓRAREND, MINI • Timetable, mini MÉReT: 178mm x 77mm x 1mm ean: 5997416588237 e.a.: 21882311


FOrd, GT SILVER

KÉPES FÜZETBORÍTÓ A5 • Exercise book cover A5 MÉReT: 300mm x 216mm x 2mm ean: 5997416589432 e.a.: 21894311

FOrd, SHELBY GT-H

KÉPES FÜZETBORÍTÓ A5 • Exercise book cover A5 MÉReT: 300mm x 216mm x 2mm ean: 5997416589425 e.a.: 21894210

FOrd, GT SILVER

PAPÍRFEDELES NOTESZ A7 • Papercover notebook A7 MÉReT: 105mm x 77mm x 5mm ean: 5997416588060 e.a.: 21880611

FOrd, SHELBY GT-H

PAPÍRFEDELES NOTESZ A7 • Papercover notebook A7 MÉReT: 105mm x 77mm x 5mm ean: 5997416588053 e.a.: 21880510

FOrd, GT SILVER

FÜZETCÍMKE, 12 DB-OS • School label, 12 pcs MÉReT: 220mm x 80mm x 1mm ean: 5997416587353 e.a.: 21873511

FOrd, SHELBY GT-H

FELÍRÓTÁBLA A4 • Clipboard A4 MÉReT: 328mm x 240mm x 2mm ean: 5997416585502 e.a.: 21855010

FOrd, SHELBY GT-H

FÜZETCÍMKE, 12 DB-OS • School label, 12 pcs MÉReT: 220mm x 80mm x 1mm ean: 5997416587346 e.a.: 21873410

FOrd, GT SILVER

ASZTALI KÖNYÖKLŐ • Desk pad MÉReT: 420mm x 590mm x 5mm ean: 5997416585328 e.a.: 21853211

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

91


FOrd, GT SILVER

FOrd, GT SILVER

3 EMELETES TEXTIL TOLLTARTÓ • Triple decker textile pencil case MÉReT: 210mm x 140mm x 50mm ean: 5997416588374 e.a.: 21883711

VARROTT TEXTIL TOLLTARTÓ• Stitched textile pencil case MÉReT: 130mm x 195mm x 40mm ean: 5997416588510 e.a.: 21885111

FOrd, GT SILVER

HENGERES TOLLTARTÓ ÓRARENDDEL• Pencil pouch with timetable MÉReT: 200mm x 70mm x 70mm ean: 5997416588411 e.a.: 21884110

FOrd, GT SILVER BEDOBÓS TEXTIL TOLLTARTÓ • Textile pencil case box MÉReT: 215mm x 105mm x 55mm ean: 5997416588626 e.a.: 21886211

FOrd, GT SILVER

TORNAZSÁK • Sport sack MÉReT: 430mm x 330mm x 5mm ean: 5997416588770 e.a.: 21887711

FOrd, GT SILVER

ISKOLATÁSKA PRÉMIUM • Schoolbag premium MÉReT: 391mm x 350mm x 240mm ean: 5997416587698 e.a.: 21876911

92

FOrd, GT SILVER

HÁTIZSÁK ACTIVE+ • Backpack active+ MÉReT: 430mm x 300mm x 215mm ean: 5997416587773 e.a.: 21877711


FOrd, SHELBY GT-H BEDOBÓS TEXTIL TOLLTARTÓ • Textile pencil case box MÉReT: 215mm x 105mm x 55mm ean: 5997416588619 e.a.: 21886110

FOrd, SHELBY GT-H

HENGERES TOLLTARTÓ ÓRARENDDEL• Pencil pouch with timetable MÉReT: 200mm x 70mm x 70mm ean: 5997416588428 e.a.: 21884211

FOrd, SHELBY GT-H

2 EMELETES TEXTIL TOLLTARTÓ • Double decker textile pencil case MÉReT: 130mm x 200mm x 50mm ean: 5997416588312 e.a.: 21883110

FOrd, SHELBY GT-H

VARROTT TEXTIL TOLLTARTÓ• Stitched textile pencil case MÉReT: 130mm x 195mm x 40mm ean: 5997416588503 e.a.: 21885010

FOrd, SHELBY GT-H

TORNAZSÁK • Sport sack MÉReT: 430mm x 330mm x 5mm ean: 5997416588763 e.a.: 21887610

FOrd, SHELBY GT-H

ISKOLATÁSKA PRÉMIUM • Schoolbag premium MÉReT: 391mm x 350mm x 240mm ean: 5997416587681 e.a.: 21876810

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

93


EXKLUZÍV MINŐSÉG

94

Amikor 1964-ben legördült az első Ford Mustang a Ford gyár szalagáról, legenda született. Az azóta is folyamatosan gyártott modell hatodik generációját éli, és mind a mai napig a Ford ötödik legtöbbet eladott autója, mely a hétköznapokban és a versenyeken egyaránt megállja a helyét. A legenda születéséhez az is hozzájárult, hogy az évek során a popkultúrában nem kisebb sofőrei voltak, mint Steve McQueen a San Franciscó-i zsaruban, James Bond a Goldfinger és a Gyémántok az örökkévalóságnak című filmekben vagy a dalból híressé vált Mustang Sally.

évvel később készült el a valóságban – a logót a Ford kérésére Clark áramvonalasította, és egyrészessé változtatta.

Emblémája, a „pony”, a teljesítmény amerikai szimbólumává lett: bárki, aki a vágtató pónit látja, rögtön a Mustang logójára asszociál. De hogy került ez az állat az autó orrára? A tervező, Phillip Clark szabadon vágtázó musztángokat látott, amik teljesen elbűvölték őt. Rögtön elkezdett egy kétrészes logót tervezni, méghozzá egy kétüléses autóhoz. Először a General Motorst kereste meg az ötletével, de őket nem érdekelte. Clarkot ez sem tántorította el, tovább dolgozott: 1963 őszén a Motorcade magazinban mutatkozott be a Mustang Coupe terve. Az autó végül egy

Az embléma azóta önálló életet is él: a sebesség, a teljesítmény, az elegancia és a férfias erő szimbólumaként már a divat részévé vált, és a sötétkék és a piros kíséretében gyakran tűnik fel akár ruhákon is. A Lizzy Card többedik éve jeleníti meg iskolatermékein, melyeket elsősorban az idősebb – középiskolás, egyetemista, felnőtt – korosztály férfitagjainak ajánl. A kilenc különböző termékben testet öltő Ford Mustang Blue kollekció tagjai között helyett kapott hátizsák, iskolatáska, tolltartó és kulacs, füzetbox, mappa, füzet és szótárfüzet egyaránt.


FOrd MUStaNG PrEMiUM BLUE

TORNAZSÁK • Sport sack MÉReT: 430mm x 330mm x 5mm ean: 5997416588886 e.a.: 21888809

FOrd MUStaNG PrEMiUM BLUE HÁTIZSÁK TEEN+ • Backpack Teen+ MÉReT: 320mm x 180mm x 480mm ean: 5997416587858 e.a.: 21878509

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

95


70 FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

MATT FÓLIA

A4 A5 MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

100

80

60

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

FOrd MUStaNG PrEMiUM BLUE FÜZETBOX A4 • Box folder A4 MÉReT: 330mm x 242mm x 44mm ean: 5997416587230 e.a.: 21872309

FOrd MUStaNG PrEMiUM BLUE

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416587575 e.a.: 21875709

FOrd MUStaNG PrEMiUM BLUE

SPIRÁLFÜZET A4 négyzethálós • Wired exercisebook A4 squared MÉReT: 296mm x 225mm x 13mm ean: 5997416585687 e.a.: 21856809

96

FOrd MUStaNG PrEMiUM BLUE

SPIRÁLFÜZET A4 vonalas • Wired exercisebook A4 lined MÉReT: 296mm x 225mm x 13mm ean: 5997416585700 e.a.: 21857009


FOrd MUStaNG PrEMiUM BLUE PRÉMIUM KULACS 600 ML • Premium drinking bottle 600 ml MÉReT: 250mm x 65mm x 65mm ean: 5997416585267 e.a.: 21852609

FOrd MUStaNG PrEMiUM BLUE BEDOBÓS TEXTIL TOLLTARTÓ • Textile pencil case box MÉReT: 215mm x 105mm x 55mm ean: 5997416588725 e.a.: 21887209

97


VIBRÁLÓ EGYEDISÉG Frida Kahlo már életében fogalommá vált: az excentrikus festőnő ellentmondásos személyisége, viharos szerelmei és szemkápráztató festményei nyomán nincs ember, akit hidegen hagyott volna – ahogy ma sem tudunk elmenni mellette szó nélkül. Frida egyszerre egzotikus és ismerős, életteli és szomorú, vibráló és nyugodt – maga az élet. Nemcsak műveit, de saját magát is megalkotta, ami miatt számtalan alkotónak jelent inspirációt mind a mai napig. A világ egyik legismertebb művészeként a személyét körülvevő rajongásnak még neve is akad: Fridamania. Hiába nincs köztünk Frida már közel hetven éve, ma is igazi divatdiktátornak számít, aki most éli csak igazán reneszánszát: kiállításain tolonganak, ő maga pedig szinte mindenütt ott van a ruháktól kezdve a dísztárgyakon át a különböző papírtermékekig. Virágzásának egyik fontos állomása volt Julie Taymor 2002es, hat Oscar-jelölését két díjra is váltó Frida című filmje, melyben a film főszerepét játszó Salma Hayeket szintén jelölték az Akadémia díjára. Fridának nem ez volt azonban az egyetlen „szereplése”: nemcsak a Coco című animációban tűnik még fel, de arcképe és az általa ihletett mexikói, színes, virágos stílus visszaköszön számtalan terméken is – most már többedik éve a Lizzy Card Frida Kahlo kollekciójában is. 98

A két – égkék-türkiz és jácintlila – színben kapható tizenhét termék olyan, mint maga Frida: a mexikói motívumok, a művésznő arcképe és a trópusi virágok hármasából megszületett designnak köszönhetően valamennyi vibráló és egzotikus. Legyen szó a tolltartóról, a hátizsákról, a tornazsákról, a két színben kapható háromféle (puhaborítású, spirálozott vagy keményborítású) füzet vagy a két színben elérhető füzetbox és mappa egyikéről, aki ezt a kollekciót választja, minden nap érezheti ennek a különlegesen inspiráló nőnek a jelenlétét.


Frida KaHLO, CIELO AZUL

FÜZETBOX A4 • Box folder A4 MÉReT: 330mm x 242mm x 44mm ean: 5997416580620 e.a.: 20806201

Frida KaHLO, PÚRPURA

FÜZETBOX A4 • Box folder A4 MÉReT: 330mm x 242mm x 44mm ean: 5997416580637 e.a.: 20806302

Frida KaHLO, PÚRPURA

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416580651 e.a.: 20806502

Frida KaHLO, CIELO AZUL

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416580644 e.a.: 20806401

Frida KaHLO, CIELO AZUL

KEMÉNYFEDELES NOTESZ A5 • Hardcover notebook A5 MÉReT: 202mm x 146mm x 9mm ean: 5997416580675 e.a.: 20806701

Frida KaHLO, PÚRPURA

KEMÉNYFEDELES NOTESZ A5 • Hardcover notebook A5 MÉReT: 202mm x 146mm x 9mm ean: 5997416580682 e.a.: 20806802 A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

99


3D

4

80

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

704

SPIRÁLOZOTT

70 80

3D

MALAKK

M I N TA

80

MATT FÓLIA

MALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

A4 70A5

MATT FÓLIA FORMALAKK

YES FÓLIA

A5

3D

KEMÉNY FEDÉL

100CIELO 80AZUL60 Frida KaHLO,

PERFORÁLT

TT FÓLIA MALAKK

60

40

Frida KaHLO, CIELO AZUL

A4 A5 100

3D

TŰZÖTT FÜZET A4 sima • Stapled exercisebook A4 plain MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416580583 e.a.: 20805801

TŰZÖTT FÜZET A4 négyzethálós • Stapled exercisebook A4 squared MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416580606 e.a.: 20806001

MATT FÓLIA FORMALAKK

TT FÓLIA

80

Frida KaHLO, CIELO AZUL

40

80

TŰZÖTT FÜZET A4 vonalas • Stapled exercisebook A4 lined MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416580569 e.a.: 20805601

60

40

TT FÓLIA MALAKK

Frida KaHLO, PÚRPURA

TŰZÖTT FÜZET A4 sima • Stapled exercisebook A4 plain MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416580590 e.a.: 20805902

Frida KaHLO, PÚRPURA

TŰZÖTT FÜZET A4 négyzethálós • Stapled exercisebook A4 squared MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416580613 e.a.: 20806102

Frida KaHLO, PÚRPURA

TŰZÖTT FÜZET A4 vonalas • Stapled exercisebook A4 lined MÉReT: 208mm x 297mm x 5mm ean: 5997416580576 e.a.: 20805702

100


Frida KaHLO, CIELO AZUL

HÁTIZSÁK SZUPER PRÉMIUM • Backpack super premium MÉReT: 350mm x 391mm x 160mm ean: 5997416580668 e.a.: 20806601

Frida KaHLO, CIELO AZUL

BEDOBÓS TEXTIL TOLLTARTÓ, KICSI • Textile pencil case box, small MÉReT: 210mm x 110mm x 40mm ean: 5997416580699 e.a.: 20806901

Frida KaHLO, CIELO AZUL

TORNAZSÁK • Sport sack MÉReT: 430mm x 330mm x 5mm ean: 5997416580705 e.a.: 20807001

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

101


102


KISBAGOLY Az iskola nem mindig könnyű, de mi a Lizzy Cardnál minden iskolás gyereknek szánt termékkel próbálunk kicsit enyhíteni a nebulók terhein. Egy füzet, amin egy kedves állat, egy finom sütemény, egy elérni vágyott úticél van, ha nem is teszi örömtelivé, de mindenképpen segít egy kicsit abban, hogy könnyebb legyen a tanulás. A Kisbagoly mindenki számára elérhető termékei lehetővé teszik, hogy valamennyi gyerek találjon magának olyan füzetet, amely akkor is inspirálja, amikor kicsit nehezebb diáknak lenni.

Amellett, hogy a Kisbagoly a gyerekek számára örömet okoz, a szülők pénztárcáját is kíméli – bízunk benne, hogy ezzel is megkön�nyíthetjük az iskolakezdést az egész család számára. A színes, változatos mintájú füzetek tervezésekor fontos szempont volt, hogy ne csak szép, de praktikus és strapabíró termékek készüljenek, melyek a hosszú hónapok iskolai „nyúzásának” is ellenállnak. A minőség és a megbízhatóság minden Lizzy Card terméknél első számú prioritás – nincs ez másként a Kisbagoly kínálatával sem.

A Kisbagoly-kollekció A4-es és A5-ös méretben kockás, vonalas és hangjegyes füzeteket, irattartó mappákat és papucsokat kínál a 2021/2022-es tanévre.

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

103


IRATTARTÓ PAPUCS 3D

4

80

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

70

MATT FÓLIA

A4 A5 MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

100

80

60

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

KiS BaGOLy, CANDY CAT

IRATTARTÓ PAPUCS A4 • File holder A4 MÉReT: 374mm x 330mm x 90mm ean: 5997416582037 e.a.: 20820338

KiS BaGOLy, CROSS

KiS BaGOLy, FLOWER GREEN

IRATTARTÓ PAPUCS A4 • File holder A4 MÉReT: 374mm x 330mm x 90mm ean: 5997416582051 e.a.: 20820541

104

IRATTARTÓ PAPUCS A4 • File holder A4 MÉReT: 374mm x 330mm x 90mm ean: 5997416582044 e.a.: 20820439


GUMIS MAPPA A4 3D

M I N TA

FORMALAKK

PUHA FED

FÉNYES FÓLIA

MATT FÓLIA

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

KiS BaGOLy, FLOWER WHITE

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416581993 e.a.: 20819940

MATT FÓLIA FORMALAKK

KiS BaGOLy, QUAD

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416582013 e.a.: 20820144

KiS BaGOLy, HORSE

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416582006 e.a.: 20820043

KiS BaGOLy, SWEETIE PUP

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416582020 e.a.: 20820245

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

4

FORMALAKK

105

KEMÉNY F


3D

4

80

ean: 5997416581832 ean: 5997416581955 ean: 5997416581894

e.a.: 20818342 e.a.: 20819542 e.a.: 20818942

SPIRÁLOZOTT

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

SPIRÁLOZOTT LUKASZTOTT

M I NFEDÉL TA PUHA

FORMALAKK

LUKASZTOTT

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

3D 3D

4 4

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA MATT FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL PUHA FEDÉL

FÉNYES FÓLIA FORMALAKK

SPIRÁLOZOTT

80 70 80 70

PERFORÁLT

PERFORÁLT LUKASZTOTT

70

KiS BaGOLy, GAMES MATT FÓLIA

A4 A5

PERFORÁLT

A4 A5 100 80 A4 100 A5 80

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

MATT FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

e.a.: 20818443 e.a.: 20819643 e.a.: 20819043

80

3D

FORMALAKK

3D

60

4

M I N TA

4

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

3D

4

KEMÉNY FEDÉL

M I NFEDÉL TA PUHA

FORMALAKK

KEMÉNY FEDÉL PUHA FEDÉL

80

SPIRÁLOZOTT

SPIRÁLOZOTT

80 70

LUKASZTOTT

SPIRÁLOZOTT LUKASZTOTT

80 70

PERFORÁLT

PERFORÁLT LUKASZTOTT

70

MATT FÓLIA

FÉNYES FÓLIA MATT FÓLIA

60 60

KEMÉNY FEDÉL

MATT FÓLIA FORMALAKK

40

A4 A5

PERFORÁLT

A4 A5 100 80 A4 100 A5 80

3D

MATT FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK MATT FÓLIA FORMALAKK

40

3D

MATT FÓLIA FÓLIA MATT FORMALAKK FORMALAKK

100

FÉNYES FÓLIA

FÉNYES FÓLIA FORMALAKK

KiS BaGOLy, HORSE

3D

106 ean: 5997416581849 ean: 5997416581962 ean: 5997416581900 60 60

40 40

MATT FÓLIA FÓLIA MATT FORMALAKK FORMALAKK

40

100

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

80

60

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

4

80

ean: 5997416581856 ean: 5997416581979 ean: 5997416581917

e.a.: 20818544 e.a.: 20819744 e.a.: 20819144

SPIRÁLOZOTT

SPIRÁLOZOTT LUKASZTOTT

M I NFEDÉL TA PUHA

LUKASZTOTT

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

3D 3D

4 4

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

FORMALAKK

FÉNYES FÓLIA FORMALAKK

KEMÉNY FEDÉL PUHA FEDÉL

SPIRÁLOZOTT

80 70 80 70

PERFORÁLT

PERFORÁLT LUKASZTOTT

70

KiS BaGOLy, QUAD MATT FÓLIA

FÉNYES FÓLIA MATT FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

A4 A5

PERFORÁLT

A4 A5 100 80 A4 100 A5 80

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

MATT FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

60 60

40 40

MATT FÓLIA FÓLIA MATT FORMALAKK FORMALAKK

100

3D

80

60

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

100

80

60

40

A4 A5 40 100 80 60 40 80 60 60 40 80 3D

4

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

M I NFEDÉL TA PUHA

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

3D 3D

4 4

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA MATT FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL PUHA FEDÉL

FÉNYES FÓLIA FORMALAKK

80

SPIRÁLOZOTT

80 70

SPIRÁLOZOTT

LUKASZTOTT

80 70

SPIRÁLOZOTT LUKASZTOTT PERFORÁLT

70

PERFORÁLT LUKASZTOTT

MATT FÓLIA

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

MATT FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

M I N TA

FORMALAKK

3D

4

KEMÉNY FEDÉL

M I NFEDÉL TA PUHA

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

3D

4

KEMÉNY FEDÉL PUHA FEDÉL

80

SPIRÁLOZOTT

80 70

SPIRÁLOZOTT

LUKASZTOTT

80 70

SPIRÁLOZOTT LUKASZTOTT PERFORÁLT

70

PERFORÁLT LUKASZTOTT

MATT FÓLIA

FÉNYES FÓLIA MATT FÓLIA

60 60

MATT FÓLIA FORMALAKK

40

3D

MATT FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK MATT FÓLIA FORMALAKK

40

3D

MATT FÓLIA FÓLIA MATT FORMALAKK FORMALAKK

60

4

M I N TA

FORMALAKK

FÉNYES FÓLIA

FÉNYES FÓLIA FORMALAKK

A4 A5

PERFORÁLT

A4 A5 100 80 A4 100 A5 80

3D

60

80

80

e.a.: 20818240 e.a.: 20819440 e.a.: 20818840

KiS BaGOLy, FLOWER WHITE 100

100

40

ean: 5997416581825 ean: 5997416581948 ean: 5997416581887

e.a.: 20818138 e.a.: 20819338 e.a.: 20818738

KiS BaGOLy, CANDY CAT A4 A5

A4 A5

3D

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

A4 A5 100 80 A4 100 A5 80

60 60

40 40

MATT FÓLIA FÓLIA MATT FORMALAKK FORMALAKK

40

100

3D

80

60

ASZTOTT

ean: 5997416581818 ean: 5997416581931 ean: 5997416581870

TT FÓLIA MALAKK

40

80

MATT FÓLIA FORMALAKK

100 100

FORÁLT

TT FÓLIA MALAKK

3D

80 60 40 A4 A4 A5 A5 70 A4 A5

ÁLOZOTT

L FORÁLT FORÁLT TT FÓLIA

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

4

80

ean: 5997416581863 ean: 5997416581986 ean: 5997416581924 KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

M I NFEDÉL TA PUHA

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

3D 3D

4 4

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA MATT FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL PUHA FEDÉL

FÉNYES FÓLIA FORMALAKK

SPIRÁLOZOTT

80 70

SPIRÁLOZOTT

LUKASZTOTT

80 70

SPIRÁLOZOTT LUKASZTOTT

40

e.a.: 20818645 e.a.: 20819845 e.a.: 20819245

PERFORÁLT

70

PERFORÁLT LUKASZTOTT

KiS BaGOLy, SWEETIE PUP MATT FÓLIA

A4 A5

PERFORÁLT

A4 A5 100 80 A4 100 A5 80

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

60

3D

80

60 60

70

100

80

60

40 40

A4 70A5

3D

100

PERFORÁLT

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

70 70

LUKASZTOTT

80 80

MATT FÓLIA FÓLIA MATT FORMALAKK FORMALAKK

MATT FÓLIA M I N TA

MATT FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK MATT FÓLIA FORMALAKK

A5

MATT FÓLIA FORMALAKK PERFORÁLT

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK LUKASZTOTT ASZTOTT ASZTOTT KEMÉNY FEDÉL YES FÓLIA

SPIRÁLOZOTT ÁLOZOTT ÁLOZOTT PUHA FEDÉL MALAKK

MALAKK

3D

80

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

704

SPIRÁLOZOTT

80

80 70

3D

4

80

TŰZÖTT FÜZET A4


A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk. 3D

4

80

ean: 5997416581610 ean: 5997416581771 ean: 5997416581696

107

e.a.: 20816142 e.a.: 20817742 e.a.: 20816942

SPIRÁLOZOTT

SPIRÁLOZOTT LUKASZTOTT

M I NFEDÉL TA PUHA

LUKASZTOTT

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

3D 3D

4 4

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

FORMALAKK

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA MATT FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL PUHA FEDÉL

FÉNYES FÓLIA FORMALAKK

SPIRÁLOZOTT

80 70 80 70

PERFORÁLT

PERFORÁLT LUKASZTOTT

70

KiS BaGOLy, GAMES MATT FÓLIA

A4 A5

PERFORÁLT

A4 A5 100 80 A4 100 A5 80

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

e.a.: 20816344 e.a.: 20817944 e.a.: 20817144

3D

FORMALAKK

3D

FORMALAKK FORMALAKK

3D

FORMALAKK

FÉNYES FÓLIA

4

M I N TA

4

M I N TA

PUHA FEDÉL

4

M I NFEDÉL TA PUHA

KEMÉNY FEDÉL

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA MATT FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL PUHA FEDÉL

FÉNYES FÓLIA FORMALAKK

80

SPIRÁLOZOTT

SPIRÁLOZOTT

80 70

LUKASZTOTT

SPIRÁLOZOTT LUKASZTOTT

80 70

PERFORÁLT

70

MATT FÓLIA

40

3D

MATT FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK MATT FÓLIA FORMALAKK

40

A4 A5

PERFORÁLT

A4 A5 100 80 A4 100 A5 80

MATT FÓLIA FORMALAKK

60 60

PERFORÁLT LUKASZTOTT

KiS BaGOLy, QUAD

3D

ean: 5997416581634 ean: 5997416581795 ean: 5997416581719

MATT FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

e.a.: 20815839 e.a.: 20817439 e.a.: 20816639

80

60

40

3D

FORMALAKK

3D

FORMALAKK FORMALAKK

3D

FORMALAKK

FÉNYES FÓLIA

4

M I N TA

4

M I N TA

PUHA FEDÉL

4

M I NFEDÉL TA PUHA

KEMÉNY FEDÉL

KEMÉNY FEDÉL

KEMÉNY FEDÉL PUHA FEDÉL

FÉNYES FÓLIA FORMALAKK

80

SPIRÁLOZOTT

SPIRÁLOZOTT

80 70

LUKASZTOTT

SPIRÁLOZOTT LUKASZTOTT

80 70

PERFORÁLT

PERFORÁLT LUKASZTOTT

70

MATT FÓLIA

40

3D

MATT FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK MATT FÓLIA FORMALAKK

40

A4 A5

PERFORÁLT

A4 A5 100 80 A4 100 A5 80

MATT FÓLIA FORMALAKK

60 60

3D

MATT FÓLIA FÓLIA MATT FORMALAKK FORMALAKK

100

3D

60 60

40 40

MATT FÓLIA FÓLIA MATT FORMALAKK FORMALAKK

100

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

FÉNYES FÓLIA MATT FÓLIA

KiS BaGOLy, CROSS

MATT FÓLIA FÓLIA MATT FORMALAKK FORMALAKK

ean: 5997416581580 ean: 5997416581740 ean: 5997416581665

80

60

40

100

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

80

60

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

3D

4

80

ean: 5997416581597 ean: 5997416581757 ean: 5997416581672

100

e.a.: 20815940 e.a.: 20817540 MATT FÓLIA e.a.: 20816740 FORMALAKK

80

60

A4 A5

SPIRÁLOZOTT

SPIRÁLOZOTT LUKASZTOTT

M I NFEDÉL TA PUHA

LUKASZTOTT

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

3D 3D

4 4

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

FORMALAKK

FÉNYES FÓLIA FORMALAKK

KEMÉNY FEDÉL PUHA FEDÉL

e.a.: 20816041 e.a.: 20817641 e.a.: 20816841

SPIRÁLOZOTT

80 70 80 70

PERFORÁLT

PERFORÁLT LUKASZTOTT

70

MATT FÓLIA

FÉNYES FÓLIA MATT FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

FORMALAKK

3D

FORMALAKK FORMALAKK

3D

FORMALAKK

4

M I N TA

4

M I N TA

PUHA FEDÉL

4

M I NFEDÉL TA PUHA

KEMÉNY FEDÉL

KEMÉNY FEDÉL PUHA FEDÉL

FÉNYES FÓLIA MATT FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

3D

40

3D

40

MATT FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA FÓLIA MATT FORMALAKK FORMALAKK

80

SPIRÁLOZOTT

SPIRÁLOZOTT

80 70

LUKASZTOTT

SPIRÁLOZOTT LUKASZTOTT

80 70

PERFORÁLT

70

A4 A5

PERFORÁLT

A4 A5 100 80 A4 100 A5 80

MATT FÓLIA FORMALAKK

60 60

PERFORÁLT LUKASZTOTT

MATT FÓLIA

A4 A5

PERFORÁLT

A4 A5 100 80 A4 100 A5 80

3D

MATT FÓLIA

3D

FÉNYES FÓLIA

FÉNYES FÓLIA FORMALAKK

KiS BaGOLy, FLOWER WHITE MATT FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK MATT FÓLIA FORMALAKK

ean: 5997416581603 ean: 5997416581764 ean: 5997416581689

KiS BaGOLy, FLOWER GREEN 60 60

40 40

MATT FÓLIA FÓLIA MATT FORMALAKK FORMALAKK

100

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK MATT FÓLIA FORMALAKK

80

60

40

100

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

80

60

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D 3D 3D

MATT FÓLIA FÉNYES FÓLIA FORMALAKK

KEMÉNY FEDÉL

100 80 60 100 80 80 60 60 100

PERFORÁLT

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK MATT FÓLIA FORMALAKK MATT FÓLIA FORMALAKK FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

PUHA FEDÉL

3D

LUKASZTOTT

80 A4 A4 A4

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

MATT FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

M I N TA

100

4

MATT FÓLIA

MATT FÓLIA FORMALAKK

FÉNYES FÓLIA FÉNYES FÓLIA FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL KEMÉNY FEDÉL KEMÉNY FEDÉL

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK FORMALAKK

LUKASZTOTT LUKASZTOTT FÉNYES FÓLIA

PUHA FEDÉL PUHA FEDÉL

3D

4

80

FORMALAKK e.a.: 20816243 ean: 5997416581627 KEMÉNY FEDÉL PERFORÁLT e.a.: 20817843 ean:FORMALAKK 5997416581788 PUHA FEDÉL LUKASZTOTT ean: 5997416581702 e.a.: 20817043 PUHA FEDÉL

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

3D 3D

4 4

KEMÉNY FEDÉL PUHA FEDÉL

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

M I NFEDÉL TA PUHA

FORMALAKK

SPIRÁLOZOTT

80 70

SPIRÁLOZOTT

LUKASZTOTT

80 70

FÉNYES FÓLIA

FÉNYES FÓLIA FORMALAKK

e.a.: 20816445 e.a.: 20818045 e.a.: 20817245

SPIRÁLOZOTT LUKASZTOTT PERFORÁLT

70

FORMALAKK FORMALAKK PERFORÁLT LUKASZTOTT

M I N TA M I N TA

SPIRÁLOZOTT SPIRÁLOZOTT

60 40 A5 A5 70 A5 MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

KEMÉNY FEDÉL MATT FÓLIA FORMALAKK PUHA FEDÉL

MATT FÓLIA

FÉNYES FÓLIA MATT FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

3D 3D

A4 A5 100 80 A4 100 A5 80 100

80

60 60 60

3D

4

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

3D 3D

FORMALAKK

FÉNYES FÓLIA

4 4

M I NFEDÉL TA PUHA

KEMÉNY FEDÉL

KEMÉNY FEDÉL

KEMÉNY FEDÉL PUHA FEDÉL

FÉNYES FÓLIA FORMALAKK

80

SPIRÁLOZOTT

80 70

SPIRÁLOZOTT

LUKASZTOTT

80 70

SPIRÁLOZOTT LUKASZTOTT PERFORÁLT

70

PERFORÁLT LUKASZTOTT

MATT FÓLIA

A4 A5

PERFORÁLT

MATT FÓLIA FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT FORMALAKK

3D

FÉNYES FÓLIA MATT FÓLIA

KiS BaGOLy, SWEETIE PUP

MATT FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK MATT FÓLIA FORMALAKK

ean: 5997416581641 ean: 5997416581801 ean: 5997416581726

FORMALAKK

LUKASZTOTT

PUHA FEDÉL MATT FÓLIA FÓLIA MATT FORMALAKK FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

40

3D

3D

FORMALAKK

3D

FORMALAKK FORMALAKK

3D

FORMALAKK

FÉNYES FÓLIA

4

M I N TA

4

M I N TA

PUHA FEDÉL

4

M I NFEDÉL TA PUHA

KEMÉNY FEDÉL

KEMÉNY FEDÉL

KEMÉNY FEDÉL PUHA FEDÉL

FÉNYES FÓLIA FORMALAKK

80

SPIRÁLOZOTT

80 70

SPIRÁLOZOTT

LUKASZTOTT

80 70

SPIRÁLOZOTT LUKASZTOTT PERFORÁLT

70

PERFORÁLT LUKASZTOTT

40

3D

MATT FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK MATT FÓLIA FORMALAKK

40

A4 A5

PERFORÁLT

A4 A5 100 80 A4 100 A5 80

MATT FÓLIA FORMALAKK

60 60

3D

MATT FÓLIA FÓLIA MATT FORMALAKK FORMALAKK

40

60 60

40 40

MATT FÓLIA FÓLIA MATT FORMALAKK FORMALAKK

100

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

FÉNYES FÓLIA MATT FÓLIA

MATT FÓLIA

A4 A5

PERFORÁLT

A4 A5 100 80 A4 100 A5 80

3D

MATT FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK MATT FÓLIA FORMALAKK

40

3D

e.a.: 20815738 e.a.: 20817338 e.a.: 20816538

KiS BaGOLy, CANDY CAT

80

PERFORÁLT PERFORÁLT MATT FÓLIA

A4 A5 PERFORÁLT

MATT FÓLIA

ean: 5997416581573 ean: 5997416581733 ean: 5997416581658

4 3D 3D 44 3D HORSE KiS BaGOLy,

FORMALAKK

80

60

40

100

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

80

60

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

FORMALAKK

M I N TA

3D

MATT FÓLIA M I N TA

704

FÉNYES FÓLIA

SPIRÁLOZOTT

4

PERFOR

80 80 80 70 70 70

LUKASZT

SPIRÁLO

KEMÉNY F

80 FORMALAKK

MINT

FORMALAKK

PUHA FE

3D

4

TŰZÖTT FÜZET A5


108


AZ IGÉNYES DIVAT Minden gyereknek jár egy szép füzet, de mi a helyzet a felnőttekkel? Bizony gyakran ők is visszaülnek az iskolapadba – az egyetemen, a továbbképzésen, a hobbikurzuson is szükség lehet egy-egy füzetre, amelybe jegyzetelhetnek. Az örök diákoknak alkottuk meg az Xrcise Look füzeteit – olyan igényes férfiaknak és nőknek, akik tudják, hogy a minket körülvevő tárgyak visszahatnak az életünkre, és nem egyszerűen papírt, hanem füzetükben minőségi társat és inspirációt keresnek a fejlődéshez. Mindannyiunk táskájában ott lapul egy mobil, egy tablet vagy egy laptop, a kézírás mégsem megy ki a divatból, ami talán nem véletlen, hiszen amellett, hogy fokozza a kreativitást, a koncentrációt és emlékezőképességet, nyugtatja az idegrendszert és csökkenti a szorongást is. Különösen szép, ha személyiségünket nemcsak betűink, de az azokat féltve örző füzeteink is kifejezik. Ehhez mi most egy egész termékcsaládot kínálunk. A designt az idei év legfrissebb trendjei határozzák meg. Feltűnnek a dzsungel harsányan zöld levelei, burjánzó virágai, de több verzióban megjelennek a márványos minták is. Vásárlóink, ha úgy hozza kedvük, sikkesen könnyed hangulatban utazhatnak füzeteinkkel New Yorkba, vagy férfiasan tökéletes geometrikus változatok közül választhatnak.

109


70

PRÉMIUM PAPÍRÁRU

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

MATT FÓLIA

A4 A5 MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

100

80

60

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

XRCiSE LOOK, ONE

FÜZETBOX A4 • Box folder A4 MÉReT: 330mm x 242mm x 44mm ean: 5997416589883 e.a.: 21898810

XRCiSE LOOK, TWO

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416589869 e.a.: 21898611

110

XRCiSE LOOK, FIVE

FÜZETBOX A4 • Box folder A4 MÉReT: 330mm x 242mm x 44mm ean: 5997416589890 e.a.: 21898914

XRCiSE LOOK, FOUR

GUMIS MAPPA A4 • Rubber folder A4 MÉReT: 328mm x 235mm x 4mm ean: 5997416589876 e.a.: 21898713


3D

PRÉMIUM SPIRÁL FÜZET A4

4

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

FORMALAKK

80

FÉNYES FÓLIA

70

PUHA FE

KEMÉNY F

MATT FÓLIA

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA

A4 A5 3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

100

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

4

3D

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

100

80

60

3D

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

FORMALAKK

100

80

60

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

A4 A5

A4 A5

MATT FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

MATT FÓLIA

FÉNYES FÓLIA

XRCiSE LOOK, ONE

XRCiSE LOOK, FIVE

ean: 5997416590025 ean: 5997416589982

ean: 5997416590049 ean: 5997416590001

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

PERFORÁLT

LUKASZTOTT

e.a.: 21900210 e.a.: 21899810

e.a.: 21900414 FORMALAKK e.a.: 21900014

70

FORMALAKK

3D

M I N TA

4

SPIRÁLOZOTT

80

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

PERFORÁLT

LUKASZTOTT

70

FORMALAKK

3D

M I N TA

4

SPIRÁLOZOTT

80

MATT FÓLIA

3D

4 3D

804

SPIRÁLO

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

70

LUKASZ

80

SPIRÁLOZOTT M I N TA FÉNYES FÓLIA

SPIRÁLOZOTT KEMÉNY FEDÉL

LUKASZTOTT PUHA MATTFEDÉL FÓLIA

LUKASZTOTT

PERFOR

PERFORÁLT

70 PUHA FEDÉL FORMALAKK

4

A4 A5

FORMALAKK FÉNYES FÓLIA

M I N TA KEMÉNY FEDÉL FÉNYES FÓLIA

SPIRÁLOZOTT PERFORÁLT KEMÉNY FEDÉL MATT FÓLIA FORMALAKK

FORMALAKK MATT FÓLIA

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

M I N TA

4

M I N TA FORMALAKK

60

FORMALAKK

3D

FORMALAKK

80

100

MATT FÓLIA

80 PERFORÁLT

70 40

3D80

60 A4 A5A4 A

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK FÉNYES FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

MATT FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

100

80 100 608

A4 A5

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

100

80

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

100

80

60

3D

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

100

40

MATT FÓLIA KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

PERFORÁLT

LUKASZTOTT

70

ean: 5997416590032 ean: 5997416589999 M I N TA

4

SPIRÁLOZOTT

80

e.a.: 21900515 e.a.: 21900115

3D

60

A4 A5

MATT FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

PERFORÁLT

LUKASZTOTT

70

ean: 5997416590056 ean: 5997416590018

FORMALAKK

80

MATT FÓLIA FORMALAKK

A4 A5

XRCiSE LOOK, FOUR

XRCiSE LOOK, SIX

e.a.: 21900313 e.a.: 21899913

FORMALAKK

3D

M I N TA

4

SPIRÁLOZOTT

80

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

111

60


70

PRÉMIUM TŰZÖTT FÜZET A4

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

MATT FÓLIA

3D

4 A4

A5

100

80

M I N TA

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

MATT FÓLIA FORMALAKK

80 3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

704

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

LUKASZTOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

PERFORÁLT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

70

70

SPIRÁLOZOTT MATT FÓLIA

MATT FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK

60

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

100

80

60

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

A4 A5

MATT FÓLIA

MATT FÓLIA

MATT FÓLIA FORMALAKK

XRCiSE LOOK, FIVE

XRCiSE LOOK, EIGHT FÉNYES FÓLIA

PERFORÁLT

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

3D

100

80

60

MATT FÓLIA FORMALAKK

A4 A5

40

MATT FÓLIA

XRCiSE LOOK, ONE FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

FORMALAKK

80

MATT FÓLIA FORMALAKK

A4 A5

A4 A5

LUKASZTOTT MATT FÓLIA

100

PUHA FEDÉL

A4 A5

3D

70A4 A5

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA

80

ÁLOZOTT MALAKK

80

FORMALAKK

80

M I N TA

MALAKK

40

M I N TA

4

3D

80

FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

70

60

4

3D

80

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PERFORÁLT

ean: 5997416586325 100 e.a.: 21863210 ean: 5997416589821 100 e.a.: 21898214 ean: 5997416589838 100 e.a.: 21898317 80 60 40 3D 80 60 40 3D 80 60 40 703D ean: 5997416589852 e.a.: 21898517 ean: 5997416586356 e.a.: 21863510 ean: 5997416589845 e.a.: 21898414 LUKASZTOTT

SPIRÁLOZOTT

M I N TA

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

LUKASZTOTT

70

3D

4

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

LUKASZTOTT

70

3D

80

4

70

SPIRÁLOZOTT

3D

80

4

SPIRÁLOZOTT

80

MATT FÓLIA FORMALAKK

FORMALAKK PERFORÁLT

PUHA FEDÉL

MATT FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

FORMALAKK

ASZTOTT YES FÓLIA

MATT FÓLIA FORMALAKK

80

A5

ÁLOZOTT FORÁLT TT FÓLIA

70 A4 A5 60 3D40 4

80

ASZTOTT

FORMALAKK

TT FÓLIA MALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

100

LUKASZTOTT

A4 A5

3D

FORÁLT

80

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

4

3D

80

40 60 70

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

4

3D

80

FORMALAKK

80

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

LUKASZTOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

PERFORÁLT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

70

70

TT FÓLIA MALAKK PERFORÁLT

MATT FÓLIA

MATT FÓLIA

MATT FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK

100

80

60

40

A4 A5 MATT FÓLIA M I N TA

FORMALAKK

3D

4

SPIRÁLOZOTT

80

SPIRÁLOZOTT

LUKASZTOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

PERFORÁLT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

MATT FÓLIA MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

80

60

40

A4 A5

60

40

MATT FÓLIA

XRCiSE LOOK, SEVEN M I N TA

ean: 5997416586240 100 ean: 5997416586301 4

SPIRÁLOZOTT

80

MATT FÓLIA FORMALAKK

FORMALAKK

3D

70

40

PERFORÁLT

e.a.: 8021862011 60 e.a.: 21862611

LUKASZTOTT

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

PERFORÁLT

LUKASZTOTT

70

FORMALAKK

3D

M I N TA

4

SPIRÁLOZOTT

80

MATT FÓLIA FORMALAKK

ean: 5997416586202 100 ean: 5997416586264

PUHA FEDÉL

80

3D

100

80

60

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

A4 A5 MATT FÓLIA

XRCiSE LOOK, TWO

3D

80

A4 A5

3D

A4 A5

MATT FÓLIA

100

40

KEMÉNY FEDÉL

SPIRÁLOZOTT

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

e.a.: 21862213 80 60 e.a.: 21862813

MATT FÓLIA FORMALAKK

FORMALAKK

4

XRCiSE LOOK, FOUR

MATT FÓLIA FORMALAKK

FÉNYES FÓLIA

70

3D

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

PERFORÁLT

LUKASZTOTT

70

FORMALAKK

3D

M I N TA

4

SPIRÁLOZOTT

80

112

A4 A5

100

M I N TA

FORMALAKK

PERFORÁLT

LUKASZTOTT

MATT FÓLIA FORMALAKK

70

3D

PUHA FEDÉL

MATT FÓLIA

A4 A5

ean: 5997416586226 100 ean: 5997416586288

e.a.: 21862712

70

MATT FÓLIA

3D

e.a.: 21862112 80 60 40

80

M I N TA

70

MATT FÓLIA FORMALAKK

4

3D

FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

KEMÉNY FEDÉL

FORMALAKK

KEMÉNY FEDÉL

80

FÉNYES FÓLIA

FÉNYES FÓLIA

SPIRÁLOZOTT

70

PERFORÁLT

4

PERFORÁLT

LUKASZTOTT

PUHA FEDÉL

M I N TA

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

FORMALAKK

KEMÉNY FEDÉL

KEMÉNY FEDÉL

FORMALAKK

FÉNYES FÓLIA

FÉNYES FÓLIA

LUKASZTOTT

70

40

PUHA FEDÉL

PERFORÁLT

SPIRÁLOZOTT

LUKASZTOTT

M I N TA

ean: 5997416586219 100 ean: 5997416586271

MATT FÓLIA FORMALAKK

80

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

60

FORMALAKK

4

3D

A4 A5

XRCiSE LOOK, THREE

e.a.: 21862518 80 60 40 3D e.a.: 21863118

KEMÉNY FEDÉL

80

A4 A5

SPIRÁLOZOTT

ean: 5997416586257 100 ean: 5997416586318

MATT FÓLIA FORMALAKK

80

M I N TA

XRCiSE LOOK, NINE

e.a.: 21862315 80 60 40 3D e.a.: 21862915

FORMALAKK

100

MATT FÓLIA

4

FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

FÉNYES FÓLIA

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

ean: 5997416586233 100 ean: 5997416586295

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

40LOOK, SIX 60XRCiSE

MATT FÓLIA FORMALAKK

40

3D

60

80

80

100

MATT FÓLIA FORMALAKK

A4 A5

A4 A5

A4 A5

100

A4 A5

3D

KEMÉNY FEDÉL

3D

40

60

FÉNYES FÓLIA

MATT FÓLIA FORMALAKK

80

MATT FÓLIA FORMALAKK

100

e.a.: 21862416 80 60 40 e.a.: 21863016


4

3D

80

PRÉMIUM TŰZÖTT FÜZET A5

FORMALAKK

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

70

FÉNYES FÓLIA

PUHA FED

KEMÉNY F

MATT FÓLIA

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA

A4 A5

4

3D 3D

M I N TA

FORMALAKK MATT FÓLIA FORMALAKK

80

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

100

80

60

3D

40

100

80

60

3D

40

FORMALAKK

KEMÉNY FEDÉL PUHA FEDÉL

FORMALAKK

70

704

M I N TA

4

FORMALAKK

M I N TA

3D

4

SPIRÁLOZOTT

80

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

PERFORÁLT

LUKASZTOTT

70

FORMALAKK

3D

60

40

MATT FÓLIA

MATT FÓLIA

PERFORÁLT

LUKASZTOTT

80

A4 A5

A4 A5

A4 A5

MATT FÓLIA

3D

ean: 5997416589920 e.a.: 21899217 SPIRÁLOZOTT M I N TA FORMALAKK ean: 5997416589968 e.a.: 21899617 FORMALAKK KEMÉNY FEDÉL PERFORÁLT

FÉNYES FÓLIA

80 60

40

SPIRÁLO

LUKASZTOTT

XRCiSE LOOK, EIGHT

e.a.: 21869714 e.a.: 21870114

FÉNYES FÓLIA

100

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

ean: 5997416586974 ean: 5997416587018 M I N TA

4

e.a.: 21869410 e.a.: 21869810

100

SPIRÁLOZOTT

MATT FÓLIA FORMALAKK

SPIRÁLOZOTT

80

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

PERFORÁLT

LUKASZTOTT

70

ean: 5997416586943 ean: 5997416586981

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

XRCiSE LOOK, FIVE

XRCiSE LOOK, ONE

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

80 PUHA FEDÉL

LUKASZ

FORMALAKK

3D

M I N TA

4

SPIRÁLOZOTT

80

70 FORMALAKK MATT FÓLIA

3D

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

4 A4 A5

FORMALAKK FÉNYES FÓLIA

M I N TA KEMÉNY FEDÉL

FORMALAKK MATT FÓLIA

PUHA FEDÉL

80

SPIRÁLOZOTT PERFORÁLT MATT FÓLIA

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

100

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

MATT FÓLIA FORMALAKK MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

100

80

60

3D

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

100

80

60

A4 A5

MATT FÓLIA

MATT FÓLIA

ean: 5997416589937 ean: 5997416589975

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

PERFORÁLT

LUKASZTOTT

70

3D

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

A4 A5

XRCiSE LOOK, NINE 4

e.a.: 21899015 e.a.: 21899415

MATT FÓLIA FORMALAKK

e.a.: 21899318 e.a.: 21899718

A4 A5

3D

80

MATT FÓLIA FORMALAKK

100

SPIRÁLOZOTT

80

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

PERFORÁLT

LUKASZTOTT

70

FORMALAKK

3D

M I N TA

4

SPIRÁLOZOTT

80

3D

80

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

100

80

60

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

40

100

3D

40

XRCiSE LOOK, SEVEN KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

PERFORÁLT

LUKASZTOTT

ean: 5997416589913 ean: 5997416589951 70

M I N TA

4

100

SPIRÁLOZOTT

80

80

60

A4 A5 MATT FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

PERFORÁLT

LUKASZTOTT

70

FORMALAKK

3D

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA

MATT FÓLIA

e.a.: 21869511 e.a.: 21869911

3D

60

A4 A5

A4 A5

ean: 5997416586950 ean: 5997416586998 M I N TA

4

SPIRÁLOZOTT

80

e.a.: 21869613 e.a.: 21870013

FORMALAKK

80

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

XRCiSE LOOK, TWO

ean: 5997416586967 ean: 5997416587001

60

A4 A5

MATT FÓLIA FORMALAKK

XRCiSE LOOK, FOUR

70 40

PERFORÁLT

100

3D

XRCiSE LOOK, SIX

60

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA

ean: 5997416589906 ean: 5997416589944

80

LUKASZTOTT

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

PERFOR

e.a.: 21899116 e.a.: 21899516

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

PUHA FEDÉL

FORMALAKK

PERFORÁLT

LUKASZTOTT

70

FORMALAKK

3D

M I N TA

4

SPIRÁLOZOTT

80

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

113

60


PUHA FEDÉL

FORMALAKK SPIRÁLOZOTT

FÉNYES FÓLIA

70

80

LUKASZTOTT

70

PERFORÁLT

KEMÉNY FEDÉL

PRÉMIUM COLLEGE BLOCK

LUKASZTOTT

4 ELVÁLASZTÓ I DIVIDERS MATT FÓLIA PERFORÁLT

ÉL

A4 A5 MATT FÓLIA FORMALAKK

A4 A5 3D

100

80

60

40

MATT FÓLIA FORMALAKK

100

80

MALAKK

M I N TA

804

SPIRÁLOZOTT

MALAKK

PUHA FEDÉL

70

LUKASZTOTT

YES FÓLIA N TA TA II N

SPIRÁLOZOTT KEMÉNY FEDÉL SPIRÁLOZOTT

PERFORÁLT

A FEDÉL TTFEDÉL FÓLIA A

LUKASZTOTT LUKASZTOTT

3D

4

40

60

80 70 80 70XRCiSE LOOK, EIGHT

COLLEGE BLOCK A4 vonalas • College block A4 lined MÉReT: 208mm x 297mm x15mm ean: 5997416585724 e.a.: 21857217

A4 A5

A5

NY FEDÉL FEDÉL NY TT FÓLIA MALAKK

PERFORÁLT PERFORÁLT

3D80

60

ÁLOZOTT TT FÓLIA MALAKK

80 40 100

80

60

40

A4 70A5

ASZTOTT

100

FORÁLT

80

60

40

A4 A5 100

80

60

40

XRCiSE LOOK, NINE

COLLEGE BLOCK A4 vonalas • College block A4 lined MÉReT: 208mm x 297mm x 15mm ean: 5997416585731 e.a.: 21857318

114

4 ELVÁLASZTÓ I DIVIDERS


4

3D

PRÉMIUM COLLEGE BLOCK

PUHA FED

FORMALAKK SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

M I N TA

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY F

LUKASZTOTT

4 ELVÁLASZTÓ I DIVIDERS MATT FÓLIA PERFORÁLT

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA

A4 A5 3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

100

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

4

FORMALAKK

M I N TA

804

SPIRÁLO

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

70

LUKASZ

PERFOR

3D

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

3D

80

4

FORMALAKK FORMALAKK PERFORÁLT

FÉNYES FÓLIA M II N N TA TA M

SPIRÁLOZOTT KEMÉNY FEDÉL SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK FORMALAKK

PUHA FEDÉL MATTFEDÉL FÓLIA PUHA

LUKASZTOTT LUKASZTOTT

XRCiSE LOOK, THREE COLLEGE BLOCK A4 vonalas • College block A4 lined MÉReT: 208mm x 297mm x 15mm ean: 5997416585748 e.a.: 21857412

MATT FÓLIA

A4 A5

FÉNYES FÓLIA FÓLIA FÉNYES MATT FÓLIA FORMALAKK

4 ELVÁLASZTÓ I DIVIDERS

3D

3D

KEMÉNY FEDÉL FEDÉL KEMÉNY MATT FÓLIA FORMALAKK

4 100 3D80

FORMALAKK

M I N FÓLIA TA MATT MATT FÓLIA

SPIRÁLOZOTT MATT FÓLIA FORMALAKK

FORMALAKK

PUHA FEDÉL MATT FÓLIA FÓLIA MATT FORMALAKK FORMALAKK

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL MATT FÓLIA FÓLIA MATT FORMALAKK FORMALAKK

MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

PERFORÁLT

PERFORÁLT PERFORÁLT

60

80 40

A4 70A 100

8

MATT FÓLIA

A4 A5 MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

100

80

MATT FÓLIA FORMALAKK

XRCiSE LOOK, TWO

COLLEGE BLOCK A4 vonalas • College block A4 lined MÉReT: 208mm x 297mm x15mm ean: 5997416585755 e.a.: 21857511

A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

115

60


KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

116


Travel

Design

9

Design Design Design Design

Oldal

80

Oldal Oldal Oldal Oldal Kemény táblás

Design

80

A5 Puha táblás

145x205

Kemény táblás Vonalazás Spirálozott

Oldal Design

Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Puha táblás Elválasztó

A5 145x205

Fényes Spirálozott fólia

Oldal 3D

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

4

ean: 3858888487645 ean: 3858888487652 ean: 3858888487669

80

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

70

Vonalazás

MATT FÓLIA

A4 A5 MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

2021

100

80

60

40

1211635052 1211635053 1211635054

Gloss laminated Gloss Gloss Gloss laminated Gloss laminated laminated laminated

Matt fólia Elválasztó

BASIC

Fényes fólia

117


Glow GLOW

CO

VE

R •F ÉN

YLŐ BORÍTÓ Kemény táblás

Design

3

A5

Kemény Kemény Kemény táblás táblás Kemény táblás táblás

145x205 A5

Puha táblás

145x205 145x205 145x205 145x205 Oldal

Puha Puha Puha táblás táblás Puha táblás táblás Spirálozott

Oldal Oldal Oldal Oldal

Spirálozott Spirálozott Spirálozott Spirálozott

80

Elválasztó

Design Design Design Design

A5 A5 A5

80

Elválasztó Elválasztó Elválasztó Elválasztó Fényes fólia Kemény táblás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Puha táblás

Fényes Fényes Fényes fólia fólia Fényes fólia fólia Matt fólia Matt Matt Matt fólia fólia Matt fólia fólia

Spirálozott ean: 3858888487850 ean: 3858888487867

80 70

1211635059 1211635060

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

Elválasztó

A5

80

60

40

PREMIUM

Fényes fólia

118

2021


HI

• NE

METÁL

META

LL

IC

S

Metallic Cities

Design

6

Design Design Design Design

Kemény táblás Oldal

Design

A5 145x205

Spirálozott

Design

Kemény táblás Vonalazás Elválasztó

145x205

Vonalazás Oldal

3D

4

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

70

MATT FÓLIA

A4 A5 MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

100

Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Fényes Puha fólia táblás

Matt Spirálozott fólia

ean: 3858888490546 ean: 3858888490553

80

FORMALAKK

80

Oldal

A5

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

80

Oldal Oldal Oldal Oldal Puha táblás

Gloss laminated Gloss Gloss Gloss laminated Gloss laminated laminated laminated

1211635660 1211635661

Elválasztó

PREMIUM 80

60

40

Fényes fólia

119


Metallic Animals METAL

LIC

SH IN E•

ÁL MET Kemény táblás

Design

6

Design Design Design Design

A5

Kemény Kemény Kemény táblás táblás Kemény táblás táblás

145x205 A5

Puha táblás

145x205 145x205 145x205 145x205

Puha Puha Puha táblás táblás Puha táblás táblás Spirálozott

A5 A5 A5

Kemény táblás Oldal

80

Oldal Oldal Oldal Oldal Puha táblás

Spirálozott Spirálozott Spirálozott Spirálozott

80

Elválasztó

Spirálozott

Elválasztó Elválasztó Elválasztó Elválasztó Fényes fólia

Kemény táblás Vonalazás Elválasztó Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Fényes Puha fólia táblás

Fényes Fényes Fényes fólia fólia Fényes fólia fólia Matt fólia Matt Matt Matt fólia fólia Matt fólia fólia

Matt Spirálozott fólia ean: 3858888493745 ean: 3858888493752

80 70

1211636429 1211636430

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

Elválasztó

A5 80

60

40

PREMIUM

Fényes fólia

120

2021


HI

• NE

METÁL

META

LL

IC

S

Military

Design

6

Design Design Design Design

Kemény táblás Oldal

Design

A5 145x205

80

Oldal Oldal Oldal Oldal Puha táblás

80

Oldal

Spirálozott

Design

Kemény táblás Vonalazás Elválasztó

A5 145x205

Vonalazás Oldal

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

3D

4

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

70

MATT FÓLIA

A4 A5 MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

100

Matt Spirálozott fólia

ean: 3858888487485 ean: 3858888487492

80

FORMALAKK

Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Fényes Puha fólia táblás

Gloss laminated Gloss Gloss Gloss laminated Gloss laminated laminated laminated

1211635018 1211635017

Elválasztó

PREMIUM 80

60

40

Fényes fólia

121 Gloss


A5

80

Sneakers

6

Kemény Kemény Kemény Kemény Kemény táblás táblás Kemény táblás táblás táblás táblás

Design Design Design Design Design Design

A5 A5 A5 A5 A5 A5

145x205 145x205 145x205 145x205 145x205 145x205

80 Kemény Oldal táblás Oldal Oldal Oldal Oldal Oldal

Puha Puha Puha Puha Puha táblás táblás Puha táblás táblás táblás táblás

Spirálozott Spirálozott Spirálozott Spirálozott Spirálozott Spirálozott

80 Puha táblás

Elválasztó Elválasztó Elválasztó Elválasztó Elválasztó Elválasztó

Spirálozott

Fényes Fényes Fényes Fényes Fényes fólia fólia Fényes fólia fólia fólia fólia

Kemény Vonalazás Vonalazás Vonalazás táblás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Elválasztó

Matt Matt Matt Matt Matt fólia fólia Matt fólia fólia fólia fólia

Fényes Puha fólia táblás

Matt Spirálozott fólia ean: 3858888480158 ean: 3858888480165 ean: 3858888481148

80 70

1211633403 1211633404 1211633577

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

Elválasztó 60

40

PREMIUM

Fényes fólia

122

2021


Mmoji

Design

6

Design Design Design Design

Kemény táblás Oldal

Design

A5 145x205

Spirálozott

Design

Kemény táblás Vonalazás Elválasztó

145x205

Vonalazás Oldal

3D

4

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

70

MATT FÓLIA

A4 A5 MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

100

Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Puha Fényes táblás fólia

Matt Spirálozott fólia

ean: 3858888472153 ean: 3858888472160

80

FORMALAKK

80

Oldal

A5

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

80

Oldal Oldal Oldal Oldal Puha táblás

Gloss laminated Gloss Gloss Gloss laminated Gloss laminated laminated laminated

1211633854 1211633855

Elválasztó

PREMIUM 80

60

40

Fényes fólia

123


Nature CRAFT

CA

RT O N

•C RAF T KARTON Kemény táblás

Design

A5

Kemény Kemény Kemény táblás táblás Kemény táblás táblás

145x205 A5

Puha táblás

145x205 145x205 145x205 145x205 Oldal

Puha Puha Puha táblás táblás Puha táblás táblás Spirálozott

Oldal Oldal Oldal Oldal

Spirálozott Spirálozott Spirálozott Spirálozott

80

Elválasztó

Design Design Design Design

A5 A5 A5

80

Elválasztó Elválasztó Elválasztó Elválasztó Fényes fólia Kemény táblás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Puha táblás

Fényes Fényes Fényes fólia fólia Fényes fólia fólia Matt fólia Matt Matt Matt fólia fólia Matt fólia fólia

Spirálozott ean: 3858888493769 ean: 3858888493776

80 70

1211636431 1211636432

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

Elválasztó

A5 80

60

40

PREMIUM

Fényes fólia

124

2021


Fluo

Design

6

Design Design Design Design

Oldal

80

Oldal Oldal Oldal Oldal Kemény táblás

Design

80

A5 145x205

Kemény táblás Vonalazás Spirálozott

Oldal Design

A5 145x205

3D

4

ean: 3858888490560 ean: 3858888490577

80

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

Vonalazás

70

MATT FÓLIA

A4 A5 MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

100

Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Puha táblás Elválasztó

Fényes Spirálozott fólia

Oldal

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

Puha táblás

Gloss laminated Gloss Gloss Gloss laminated Gloss laminated laminated laminated

1211634419 1211634420

Matt fólia Elválasztó

PREMIUM 80

60

40

Fényes fólia

125


Precious Metals METAL

CA

RT O N

•M

ETÁ L KARTON Kemény táblás

Design

6

A5

Kemény Kemény Kemény táblás táblás Kemény táblás táblás

145x205 A5

Puha táblás

145x205 145x205 145x205 145x205 Oldal

Puha Puha Puha táblás táblás Puha táblás táblás Spirálozott

Oldal Oldal Oldal Oldal

Spirálozott Spirálozott Spirálozott Spirálozott

80

Elválasztó

Design Design Design Design

A5 A5 A5

80

Elválasztó Elválasztó Elválasztó Elválasztó Fényes fólia Kemény táblás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Puha táblás

Fényes Fényes Fényes fólia fólia Fényes fólia fólia Matt fólia Matt Matt Matt fólia fólia Matt fólia fólia

Spirálozott ean: 3858888493783 ean: 3858888493790

80 70

1211636433 1211636434

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

Elválasztó

A5 80

60

40

PREMIUM

Fényes fólia

126

2021


M

KA

RTON

IT GL

TER CARTON •

CS

IL

Shine

Design

6

Design Design Design Design

Oldal

80

Oldal Oldal Oldal Oldal

80

Kemény táblás Vonalazás

Design

A5 145x205

Oldal

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

3D

4

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

70

MATT FÓLIA

A4 A5 MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

100

Spirálozott

ean: 3858888487911 ean: 3858888487928

80

FORMALAKK

Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Puha táblás

Gloss laminated Gloss Gloss Gloss laminated Gloss laminated laminated laminated

1211635061 1211635062

Elválasztó

PREMIUM 80

60

40

Fényes fólia

127


One Color A4 HOLOG

RA

PH

C

I

EF FE

CT • HOLOGRA FI K

US

S TÁ HA

9

Kemény Kemény Kemény Kemény táblás táblás Kemény Kemény táblás táblás táblás táblás

Design Design Design Design Design Design

A5 A5 A5 A5 A5 A5

145x205 145x205 145x205 145x205 145x205 145x205

Puha Puha Puha Puha táblás Puha táblás Puha táblás táblás táblás táblás

80

Kemény Oldal Oldal Oldal táblás Oldal Oldal Oldal

Spirálozott Spirálozott Spirálozott Spirálozott Spirálozott Spirálozott

80 Puha táblás

Elválasztó Elválasztó Elválasztó Elválasztó Elválasztó Elválasztó

Spirálozott

Fényes Fényes Fényes Fényes fólia fólia Fényes Fényes fólia fólia fólia fólia

Kemény Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás táblás Vonalazás Vonalazás Elválasztó

Matt Matt Matt Matt fólia fólia Matt Matt fólia fólia fólia fólia

Fényes Puha fólia táblás

Matt Spirálozott fólia ean: 3858888480080 1211633398 ean: 3858888480097 1211633399 ean: 3858888491925 1211635896

80 70

A5 80

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

Elválasztó 60

40

PREMIUM

Fényes fólia

128

2021


One Color A5

Design

9

Design Design Design Design

Oldal

80

Oldal Oldal Oldal Oldal Kemény táblás

Design

80

A5 145x205

Kemény táblás Vonalazás Spirálozott

Oldal Design

A5 145x205

3D

4

ean: 3858888494209 ean: 3858888494230

80

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

70

Vonalazás

MATT FÓLIA

A4 A5 MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

100

Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Puha táblás Elválasztó

Fényes Spirálozott fólia

Oldal

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

Puha táblás

Gloss laminated Gloss Gloss Gloss laminated Gloss laminated laminated laminated

1211636763 1211636764

Matt fólia Elválasztó

PREMIUM 80

60

40

Fényes fólia

129


Gorjuss A4 GLITT

ER

•C

tűzött füzet

S IL LÁ M Kemény táblás

Design

9

Design Design Design Design

A5

Kemény Kemény Kemény táblás táblás Kemény táblás táblás

145x205 A5

Puha táblás

145x205 145x205 145x205 145x205

Puha Puha Puha táblás táblás Puha táblás táblás Spirálozott

A5 A5 A5

Kemény táblás Oldal

80

Oldal Oldal Oldal Oldal Puha táblás

Spirálozott Spirálozott Spirálozott Spirálozott

80

Elválasztó

Spirálozott

Elválasztó Elválasztó Elválasztó Elválasztó Fényes fólia

Kemény táblás Vonalazás Elválasztó Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Fényes Puha fólia táblás

Fényes Fényes Fényes fólia fólia Fényes fólia fólia Matt fólia Matt Matt Matt fólia fólia Matt fólia fólia

Matt Spirálozott fólia ean: 3858888475604 ean: 3858888475611

80 70

1211631770 1211631771

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

Elválasztó

A5 80

60

40

LICENCE

Fényes fólia

130

2021


Gorjuss A5

tűzött füzet

Design

8

Design

Design Design Design Design

A5 145x205 Kemény táblás Oldal

Design

A5

Oldal 145x205

80

Oldal Oldal Oldal Oldal Puha táblás

80

Oldal

Spirálozott

Design

Kemény táblás Vonalazás Elválasztó Vonalazás Vonalazás A5 Vonalazás Vonalazás Vonalazás Fényes Puha 145x205 fólia táblás

Vonalazás Oldal

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

3D

4

ean: 3858888475628 ean: 3858888475635

80

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

Gloss laminated Gloss Gloss Gloss Gloss laminated Gloss laminated laminated laminated laminated

70

MATT FÓLIA

A4 A5 MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

100

80

Matt Spirálozott fólia 1211631772 1211631773

Elválasztó

LICENCE

60

40

Fényes fólia

131


Gorjuss A4 VARN I

SH

keményfedeles notesz

•L

AK

K Kemény táblás

Design

8

Design Design Design Design

A5

Kemény Kemény Kemény táblás táblás Kemény táblás táblás

145x205 A5

Puha táblás

145x205 145x205 145x205 145x205

Puha Puha Puha táblás táblás Puha táblás táblás Spirálozott

A5 A5 A5

Kemény táblás Oldal

192

Oldal Oldal Oldal Oldal Puha táblás

Spirálozott Spirálozott Spirálozott Spirálozott

70

Elválasztó

Spirálozott

Elválasztó Elválasztó Elválasztó Elválasztó Fényes fólia

Vonalazás Elválasztó Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Kemény Fényes táblás fólia

Fényes Fényes Fényes fólia fólia Fényes fólia fólia Matt fólia Matt Matt Matt fólia fólia Matt fólia fólia

Matt Puha fólia táblás ean: 3858888475680 ean: 3858888475697

80 70

1211631776 1211631777

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

Spirálozott

A5

80

60

40

LICENCE

Elválasztó

132

2021


Gorjuss A5

keményfedeles notesz

Design

9

Design

Design Design Design Design

A5 145x205 Kemény táblás Oldal

Design

192

A5

Oldal 145x205

Oldal

Oldal Oldal Oldal Oldal Puha táblás

70

Spirálozott

Vonalazás Elválasztó

Design

Vonalazás

Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Fényes Kemény fólia táblás

A5 145x205

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

3D

4

ean: 3858888475703 ean: 3858888475710

80

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

Gloss Oldal laminated Gloss Gloss Gloss laminated Gloss laminated Gloss laminated laminated laminated

70

MATT FÓLIA

A4 A5 MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

100

80

Matt Puha fólia táblás 1211631778 1211631779

Spirálozott

LICENCE

60

40

Elválasztó

133


High school Big Book SOFT C

OV

ER

PU HA KÖTÉS Kemény táblás

Design

4

Design Design Design Design

A5

Kemény Kemény Kemény táblás táblás Kemény táblás táblás

145x205 A5

Puha táblás

145x205 145x205 145x205 145x205

Puha Puha Puha táblás táblás Puha táblás táblás Spirálozott

A5 A5 A5

Kemény táblás Oldal

192

Oldal Oldal Oldal Oldal Puha táblás

Spirálozott Spirálozott Spirálozott Spirálozott

70

Elválasztó

Spirálozott

Elválasztó Elválasztó Elválasztó Elválasztó Fényes fólia

Vonalazás Elválasztó Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Fényes Puha, kötött Kemény fólia táblás táblás

Fényes Fényes Fényes fólia fólia Fényes fólia fólia Matt fólia Matt Matt Matt fólia fólia Matt fólia fólia

Matt fólia Puha táblás ean: 3858888493806 ean: 3858888493936

80 70

1211636435 1211636470

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

Spirálozott

A5 80

60

40

HS COLLEGE

Elválasztó

134

2021


College Class Divider M

A

T •5

HEME

5T

É

SOCIAL • HUMÁN TUDOMÁNYOK

4 Design Design Design

TECHNICAL • REÁL TUDOMÁNYOK

Kemény Kemény táblás táblás

Design Design

A5 A5 145x205 145x205 MICRO PERFORATION MIKRO PERFORÁLT

Puha 480 Puha táblás Oldal táblás Oldal Oldal

70 Kemény Spirálozott táblás Spirálozott

Oldal Design Oldal

A5 145x205

Puha Elválasztó táblás Elválasztó Fényes Fényes fólia Spirálozott Vonalazás fólia Vonalazás Vonalazás

Oldal

Vonalazás Vonalazás

Matt Matt fólia fólia Elválasztó

Fényes

SOCIAL: ean: 3858888494049 TECHNICAL: ean: 3858888493820

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

Vonalazás

Gloss Gloss Gloss laminated laminated laminated

fólia 1211636579 1211636436 Matt fólia

HS COLLEGE

Gloss Gloss laminated laminated

135


Office A4

Kemény táblás

Design

4

Design Design Design Design

keményfedeles notesz

A5

Kemény Kemény Kemény táblás táblás Kemény táblás táblás

145x205 A5

Puha táblás

145x205 145x205 145x205 145x205

Puha Puha Puha táblás táblás Puha táblás táblás Spirálozott

A5 A5 A5

Oldal

192

Oldal Oldal Oldal Oldal Kemény táblás

Spirálozott Spirálozott Spirálozott Spirálozott

60

Elválasztó

Puha táblás

Elválasztó Elválasztó Elválasztó Elválasztó Fényes fólia

Vonalazás Spirálozott Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Kemény táblás Elválasztó

Fényes Fényes Fényes fólia fólia Fényes fólia fólia Matt fólia Matt Matt Matt fólia fólia Matt fólia fólia

Fényes Puha fólia táblás ean: 3858888470142 ean: 3858888470159

80 70

Matt fólia Spirálozott

1211636435 1211636470

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

A5

80

60

40

HS COLLEGE

Elválasztó

136

2021


Office A5 M

R •P

EM IU

M

PRÉ

MI

U

keményfedeles notesz

Design

4

Design

Design Design Design Design

A5 145x205 Oldal

192 Oldal Design

Oldal Oldal Oldal Oldal Kemény táblás

60

A5 145x205

Oldal

Design

Puha táblás

Vonalazás Spirálozott Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Kemény táblás Elválasztó

A5 145x205

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

3D

4

ean: 3858888470197 ean: 3858888470203

80

FORMALAKK

M I N TA

SPIRÁLOZOTT

FORMALAKK

PUHA FEDÉL

LUKASZTOTT

FÉNYES FÓLIA

KEMÉNY FEDÉL

PERFORÁLT

Gloss laminated Gloss Gloss Gloss Gloss laminated Gloss laminated laminated laminated laminated

70

Vonalazás Oldal

MATT FÓLIA

A4 A5

Fényes Puha fólia táblás 1211636435 1211636470

Matt fólia Spirálozott

HS COLLEGE MATT FÓLIA FORMALAKK

3D

MATT FÓLIA FORMALAKK

100

80

60

40

Elválasztó

137


College Block SPRÁL OZ

OT

T •S P IR

ALE D Kemény táblás

Design

3

A5

Kemény Kemény Kemény táblás táblás Kemény táblás táblás

145x205 A5

Puha táblás

145x205 145x205 145x205 145x205 Oldal

Puha Puha Puha táblás táblás Puha táblás táblás Spirálozott

Oldal Oldal Oldal Oldal

Spirálozott Spirálozott Spirálozott Spirálozott

70

Elválasztó

Design Design Design Design

A5 A5 A5

140

Kemény táblás

Puha Vonalazás táblás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Vonalazás Spirálozott

MICRO PERFORATION MIKRO PERFORÁLT

Elválasztó Elválasztó Elválasztó Elválasztó Fényes fólia Fényes Fényes Fényes fólia fólia Fényes fólia fólia Matt fólia Matt Matt Matt fólia fólia Matt fólia fólia

Elválasztó ean: 3858888470302 ean: 3858888470319

80 70

Fényes fólia

1211636435 1211636470

KIZÁRÓLAG VEGYES CSOMAGBAN KAPHATÓ

A5 80

60

40

HS COLLEGE

Matt fólia

138

2021


PRÉMIUM F

A

S

H

I

O

N

139


GAMER HÁTIZSÁK

• 3 részes • 2 külső hálós zseb • első zseb kulcstartóval • fém zipzár húzóval • színes nyomott bélés • kényelem és biztonság • profilozott ergonómikus háttal • puha, állítható vállpánt • erősített fogantyú • vízálló anyag • fényvisszaverő elemek • méret: 39 x 28 x 15 cm

ean: 5901137158563

502021001

EMELETES TOLLTARTÓ • 2 emeletes • méret: 20.5 x 13 x 4.5 cm

ean: 5901137159799

503021024

TORNAZSÁK

2 ÉV

GARANCIA 140

• hely a tulajdonos nevének • poliészter zsinór • biztonsági kapocs • méret: 44 x 33 cm ean: 5901137159133

507021001


DON’T CROSS HÁTIZSÁK

• 3 részes • 2 külső hálós zseb • belső, laptop tartó zseb • zseb kulcstartóval és telefontartóval • kényelem és biztonság • profilozott ergonómikus háttal • puha, állítható vállpánt • erősített fogantyú • vízálló anyag • fényvisszaverő elemek • méret: 42 x 30 x 19 cm ean: 5901137159744

502021565

BEDOBÓS TOLLTARTÓ • 1 részes bedobós • méret: 22 x 11.5 x 5.5 cm

ean: 5901137159843

503021029

2 ÉV

GARANCIA A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

141


BLACK DUST HÁTIZSÁK

• 3 részes • 2 külső hálós zseb • belső laptop tartó zseb • első zseb kulcstartóval, telefontartóval • kényelem és biztonság • profilozott ergonómikus háttal • puha, állítható vállpánt • erősített fogantyú • vízálló anyag • fényvisszaverő elemek • méret: 42 x 30 x 19 cm

ean: 5901137158648

502021319

EMELETES TOLLTARTÓ • 1 részes bedobós • méret: 22 x 11.5 x 5.5 cm

2 ÉV

GARANCIA 142

ean: 5901137159263

503021319


BLACK DUST HÁTIZSÁK

• 1 részes • 1 külső zipzáras zseb • 1 belső laptop tartó zseb • vízálló anyag • fényvisszaverő elemek • méret: 40 x 31 x 17 cm

ean: 5901137158914

502021119

TORNAZSÁK

•1 részes •1 külső zipzáras zseb • méret: 45 x 38 cm ean: 5901137158921

507021319

2 ÉV

GARANCIA A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

143


GOLDEN KITTY HÁTIZSÁK

• 3 részes • 2 külső hálós zseb • első zseb kulcstartóval • fém zipzár húzóval • színes nyomott bélés • kényelem és biztonság • profilozott ergonómikus háttal • puha, állítható vállpánt • erősített fogantyú • vízálló anyag • fényvisszaverő elemek • méret: 39 x 28 x 15 cm

ean: 5901137159737

502021564

BEDOBÓS TOLLTARTÓ • 1 részes bedobós • méret: 22 x 11.5 x 5.5 cm

ean: 5901137159829

503021027

TORNAZSÁK

2 ÉV

GARANCIA 144

• hely a tulajdonos nevének • poliészter zsinór • biztonsági kapocs • méret: 44 x 33 cm ean: 5901137159850

507021320


DISPLAY

EGYEDI

KÍNÁLÓK

POS DISPLAY ÁRUKÍNÁLÓK NAGYMÉRETÚ ÁLLÓ PADLÓ DISPLAY A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

145


146


A katalógusban szereplő képek és színek tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

147


TUDATOS TERVEZÉS A 2020-as év mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. A koronavírus váratlanul szervezte át a mindennapjainkat, a megszokott működési mintáink nem működtek tovább. Ez különösen igaz volt a tanárokra és a diákokra, akik elé az otthoni tanulás rengeteg kihívást állított. A pedagógusok fantasztikus gyorsasággal reagáltak a helyzetre, és nemcsak minden korosztály számára biztosították a folytonosságot, de a lehető legkreatívabb, legmodernebb, legizgalmasabb eszközök bevezetésével az otthoni tanulást is élménnyé varázsolták – így az időszak egyértelmű hősei – a páratlanul kitartó egészségügyi dolgozók mellett - ők.

Bízunk benne, hogy a Lizzy Card PlanAll Academic termékcsaládon belül elkészített tervezők megkönnyítik és örömtelibbé teszik a mindennapjaikat.

. Ezek között találjuk a bibővített jegyzetelési felületet és az unalmas értekezleteket megkönnyítő színezőt, de talán a legizgalmasabb a Pedagógus LélekMentőÖv, mely egy a tervezővel végigkövethető, önismereti önfejlesztő online progam. A pedagógusok az egész személyiségükkel dolgoznak, a rájuk nehezedő elvárások és a mindennapi stressz egy átlagos évben is próbára teszi a tűrőképességüket – idén pedig a kihívások sokszorosával kellett szembenézniük.

A Pedagógus LélekMentőÖv lélekemelő gondolatokkal és egyszerű gyakorlatokkal segít az önismeret, az önbizalom és az énkép fejlesztésében és a feltöltődésben – már havi 30 perc komoly támogatást jelenthet megtalálni a harmóniát a tanév során. QR-kódok segítik az online anyagok elérését, az oldalakon pedig nyilak támogatják a könnyű haladást. Linkek, letölthető anyagok segítik a folyamatos fejlődést és az egyénre szabott ütemezést. Az idei évtől kezdve már nemcsak az iskola-, de az óvodapedagógusoknak is készítettünk tervezőket, szintén a Neteducation közreműködésével.

A tanárok számára idén négy mintával készítettünk Teacher Professional tervezőt. A tavalyi év bebizonyította, hogy a pedagógusok örömmel forgatták a Neteducatióval közösen kifejlesztett termékeinket, melyeket visszajelzéseik alapján továbbfejlesztve most – a bevált eszközöket megtartva – számos újdonsággal bővítettünk

148

Az óvónénik, óvóbácsik mindenhez értenek – nincs olyan aktuális hős, herceg vagy hercegnő, akikről ne lenne egy meséjük, kedvesen egyensúlyoznak a játék és fegyelem határmezsgyéjén, felszárítják a könnyeket, és jó példával tanítanak


. A számukra készített tervező elkészítésekor is azt tartottuk szem előtt, hogy megkönnyítsük a hétköznapjainkat: heti tervezők mellett a csoportnévsor, a különböző projektek, nyári tematikus hetek, sőt még egy a hosszú értekezletek alatt elkészíthető színező is helyet kapott hát naptáraikban. Természetesen visszatérnek a PlanAll Study diáktervezők is, melyek B5-ös és B6-os mini méretben 8-8 designnal várják majd az új tanévet.

A már jól megszokott PlanAll System többet kínál idén is, mint egyszerű naptárt. A legkorszerűbb naptártrendeknek is megfelelő termékek rendkívüli támogatást jelentenek használóiknak – egyfajta coachként kísérve őket mindennapjaik során.

A tanulók heti feladataik mellett vezethetik beadandóikat, vizsgáikat, de nyomon követhetik – annyi más mellett – olvasmányaikat, pénzügyeiket, de még a hangulatuk alakulását is. A szupertrendi széria újdonsága idén, hogy a felhasználók igényeit figyelembe véve elhagytuk a spirál formát, és egy könyvkötött, rendkívül elegáns, divatos, a legmagasabb minőséget képviselő love terméket alkottunk meg, amely biztosak vagyunk benne, hogy idén is meghódítja az hölgyek szívét stílusuktól, életkoruktól és érdeklődési körüktől függetlenül.

149


• ÓVODA PEDAGÓGUS TERVEZŐ • TANÁRI TERVEZŐ • DIÁK TERVEZŐ

2021I 2022 Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy Magyarország piacvezető, kifejezetten pedagógusoknak szánt e-learning szolgáltatójával, a Neteducatióval közösen dolgozhatunk ismét, hogy megalkossuk minden idők egyik legszebb – és legpraktikusabb – PlanAllját, a PlanAll Academic x Neteducatio Teacher Professional Tanári Tervezőt. Prémiumminőségű gumis tervező naptárunk megalkotásakor a pedagógusszakma speciális igényeit vettük figyelembe, így egy átlagos tervezőköz képest számos extra táblázat és adminisztrációs felület is helyet kapott:

A PlanAll Study B5 Diák Tervező a tudatos, mindenre felkészült tanulók legjobb barátja – hasznos társ, mely a felsősök, a középiskolások és az egyetemisták számára egyaránt megkönnyíti a tanévet. A nyolcféle trendi designnal elérhető PlanAll Study B5 Diák Tervezővel semmi nem érheti a tanulókat felkészületlenül, hiszen segítségével szervezetten, átláthatóan kezelhetik a tanév minden feladatát. A Tervezőt általános iskolások, gimnáziumi diákok és egyetemisták bevonásával és igényeik figyelembevételével készítettük, így igazi hiánypótló terméket sikerült alkotnunk.

Az elmúlt év ismét bebizonyította, amit már régóta tudunk: az óvóda pedagógusok a mindennapok hősei. Hatalmas örömmel és óriási büszkességgel mutatjuk be számukra a PlanAll-Neteducatio család Óvodapedagugus Tervezőjét, bízva abban, hogy méltó társuk és állandó segítőjük lesz ez a forradalmian új termék.

A PlanAll Study B6 Diák Tervező ugyan méret szempontjából kompaktabb „nagytestvérénél”, hasznosságát tekintve semmivel sem kevesebb nála. Akár egy nagyobb zsebben is elfér, így bármikor kéznél lehet, amikor csak szükség van rá, és az iskolán kívüli szabadidős tevékenységek tervezésekor is jelentősen megkönnyítheti használója dolgát.

A PlanAll mindig valami újat, valami izgalmasat hoz. Nincs ez másként most sem, messze többet kínál, mint egyszerű évközi határidőnaplót: nélkülözhetetlen eszközt minden, a fejlesztés során felmerülő adminisztrációs kihívás megoldására.

A praktikus, gyakorlatias megoldásokra vágyó felső tagozatosok és középiskolások garantáltan megtalálják a nyolcféle PlanAll Study B6 Diák Tervező között a hozzájuk legjobban illő stílust, legyen szó akár vidámabb, csajosabb, dinamikusabb mintákról, akár komolyabb, felnőttesebb dizájnról.

150


Neteducatio

ÓVODA PEDAGÓGUS TERVEZŐ 2021I 2022 augusztus

2

Az egész gyermek olyan, mint egyetlen érzékszerv, minden hatásra reagál, amit emberek váltanak ki belőle. Hogy egész élete egészséges lesz-e vagy sem, a ól függ, hogyan viselkednek a közelében. (Rudolf Steiner)

HÉTFŐ

Lehel

A színezés világnapja

3

KEDD 1863 Megszületett Gárdonyi Géza magyar író, újságíró.

Hermina

6

PÉNTEK

Berta, Bettina

A nukleáris fegyverek betiltásáért folyó harc világnapja

7

8

SZOMBAT

Ibolya

31. HÉT

VASÁRNAP

László

Homokvárak napja

A macskák világnapja

.

EXTRA:

4

EXTRA:

SZERDA

Domonkos, Dominika

Segítő kutyák napja

EXTRA:

5

EXTRA:

CSÜTÖRTÖK

Krisztina

1930 Megszületett Neil Armstrong amerikai űrhajós, az első ember, aki a Holdra lépett.

EXTRA:

FONTOS:

EXTRA:

EGYSZERVOLT.HU Mesék, dalok, játékok és sok-sok ötlet vár!

egyszertvolt.hu

28

Neteducatio

29

Neteducatio

121 21

AUGUSZTUS

Neteducatio

Akikre büszkék vagyunk JEL

MIÉRT

FEBRUÁR

NÉV

120 20

Neteducatio

Flower Garden I PROJEKT

I PROJEKT

KOMPLEX ESZTÉTIKAI NEVELÉS

A TEVÉKENYSÉG FELADATA:

A TEVÉKENYSÉG CÉLJA: BEFEJEZÉS:

IRODALMI NEVELÉS:

MATEMATIKA:

tevékeny megismerés, tapasztalatszerzés

tevékeny megismerés, tapasztalatszerzés

KEZDÉS:

A TERMÉSZETI ÉS TÁRSADALMI KÖRNYEZET:

Ötletek:

VIZUÁLIS NEVELÉS:

MESE, VERS

RAJZOLÁS, FESTÉS, MINTÁZÁS, KÉZIMUNKA

Ötletek:

Ötletek:

21910099

HAVI TERVEZŐ

Ötletek:

MOZGÁS: tevékeny megismerés, tapasztalatszerzés

JÁTÉK:

tevékeny megismerés, tapasztalatszerzés

ÉNEK-ZENEI NEVELÉS:

Ötletek:

ÉNEKES JÁTÉK, GYERMEKTÁNC

ZENEHALLGATÁS:

Ötletek:

Ötletek:

2021.08. - 2022.07.

Ötletek:

GYŰJTŐMUNKA: A tevékenység levezetéséhez szükséges eszközök:

Ötletek:

238

Neteducatio

Neteducatio

239

• HETI IDÉZETEK • QR KÓD INTERNETES TARTALMAKHOZ Méret: 165x 210mm Oldalszám: 264 Nyomtatás: 4 szín Papír: 90g Borító: soft touch fólia, prég, UV lakk

Sarokkerekített tábla Gumi záródás: 10mm Jeklölőszalag: 2db Haskötővel Csomagolás: Szilikonos tasak

• Heti tervező • Havi tervező • Hetirend • Csoport • Projekttervező • Kidolgozott projektek • Nyári projekt hét tervező • Kidolgozott nyári projekt hetek • Évnyitó, Ballagás tervező • Értekezlet jegyzetek • Színező • Nyári szünet tervező 151


PEDAGÓGUS LÉLEKMENTŐÖV

Neteducatio

TANÁRI TERVEZŐ 2021I 2022 IX.

TEREM:

X.

XI.

I.

XII.

I. FÉLÉV

Átl.

Ajánl. FÉ.

II.

III.

IV.

V.

VI.

augusztus

II. FÉLÉV

Átl.

Ajánl. ÉV.

OSZT.

2

Kisjegy, plusz

TÁRGY:

Kisjegy, plusz

A nagy tanítók gyakran a legígéretesebb diákjaikkal a legszigorúbbak. Ha megpillantják a szunnyadó lehetőséget, azt akarják, hogy az maradéktalanul kibontakozzon. (Ryan Holiday)

5

HÉTFŐ

31. HÉT

CSÜTÖRTÖK

Krisztina

Lehel

Kisjegy, plusz

Kisjegy, plusz

Kisjegy, plusz

1914

EXTRA:

Az Osztrák–Magyar EXTRA: Monarchia hadat üzent Oroszországnak.

A roma holokauszt emléknapja

Kisjegy, plusz

3

Kisjegy, plusz

6

KEDD

Berta, Bettina

Hermina

Kisjegy, plusz

PÉNTEK

Kisjegy, plusz

Kisjegy, plusz

Kisjegy, plusz

1863 EXTRA:

EXTRA:

A nukleáris fegyverek betiltásáért folyó harc világnapja

Megszületett Gárdonyi Géza magyar író, újságíró.

Kisjegy, plusz

4

Kisjegy, plusz

7

SZERDA

Kisjegy, plusz

8

Kisjegy, plusz

Neteducatio

Kiemelkedő teljesítmények OSZ TÁLY

TANTÁRGY/ VERSENY

84

AUGUSZTUS

Neteducatio

29

ELISMERÉS

KÖTELEZŐ OLVASMÁNYOK 1790

Megszületett Kölcsey Ferenc, a Himnusz költője, kritikus, politikus, reformer.

1789

Párizsban eltörölték a nemesi jogokat.

Kisjegy, plusz

VASÁRNAP

László

EXTRA: Kisjegy, plusz

NÉV/NEVEK

FONTOS:

1976

A Viking–1 űrszonda életre utaló jeleket talált a Marson.

Kisjegy, plusz

28

SZOMBAT

Ibolya

Domonkos, Dominika

https://play.google.com/store/apps/ details?id=hu.alchimedia.kotelezoolvasmanyok

Neteducatio

Kit ünneplünk?

Osztály:

OSZTÁLYPÉNZ Számlaszám:

Bank:

-ES TANÉV 2021 I 2022-ES NYITÓ EGYENLEG:

BEVÉTEL I. FÉLÉV:

85

Neteducatio

BEVÉTEL II. FÉLÉV:

I.

II.

III.

IV.

Január

Február

Március

Április

ZÁRÓ EGYENLEG:

-ES KIADÁSOK 2021 I 2022-ES DÁTUM

CÉL

OSZTÁLYPÉNZ

DIREKT BEFIZETÉS

V.

VI.

VII.

VIII.

Május

Június

Július

Augusztus

IX.

X.

XI.

XII.

Szeptember

Október

November

December

TANÁROK FOGADÓÓRÁI:

ÖSSZESEN:

SZÜLŐI MUNKAKÖZÖSSÉG

google csoport @:

Név: Név:

Tárgy: Tárgy:

Nap: Nap:

Idő: Idő:

Név: Név:

Tárgy: Tárgy:

Nap: Nap:

Idő: Idő:

Név: Név:

Tárgy: Tárgy:

Nap: Nap:

Idő: Idő:

Név: Név:

Tárgy: Tárgy:

Nap: Nap:

Idő: Idő:

Név: Név:

Tárgy: Tárgy:

Nap: Nap:

Idő: Idő:

fb csoport név :

76

Neteducatio

77

Neteducatio

18

VEZETŐ ESZKÖZ

CÉL: KEZDÉS:

HATÁRIDŐ:

ESZKÖZÖK:

FELADATOK:

IDŐPONT: IDŐPONT:

MÉRFÖLDKÖVEK:

IDŐPONT: IDŐPONT:

Neteducatio

TANTÁRGYAK:

Projektkövetés

VEZETŐK:

AMI NEM MŰKÖDÖTT:

PROJEKTIDŐ PROJEKTIDŐ: RÉSZTVEVŐK:

VEZETŐK:

AMI MŰKÖDÖTT:

TANULSÁGOK:

ÉRTÉKELÉS:

VEZETŐK:

Neteducatio

MÉRFÖLDKŐ:

FELADAT

VEZETŐK:

284 282

285 283

• HETI IDÉZETEK • QR KÓD INTERNETES TARTALMAKHOZ • PEDAGÓGUS LÉLEKMENTŐÖV 152

@: @:

Név: Név:

Tárgy: Tárgy:

Nap: Nap:

Idő: Idő:

Tel.: Tel.:

@: @:

Név: Név:

Tárgy: Tárgy:

Nap: Nap:

Idő: Idő:

Tel.: Tel.:

@: @:

Név: Név:

Tárgy: Tárgy:

Nap: Nap:

Idő: Idő:

Neteducatio

Neteducatio

HAVI TERVEZŐ 2021.08. - 2022.07.

Projekttervező NÉV:

Tel.: Tel.:

• Heti tervező • Havi tervező • Órarend • Osztálynapló • Projekttervező • 2021-2022/ 2022-2023 éves áttekintő • Verseny-, beadandó tervező • Nyári szünet tervező • HIányzások • Évnyitó, évzáró tervező • Osztálykirándulás tervező • Általános tervező • Értekezlet jegyzet • Színezők • jegyzetek

19


Neteducatio

TANÁRI TERVEZŐ 2021I 2022

Set In Stone

Worlds of Wisdom

21890599

21890699

Black Waves

Purple Bloom

21890799

21890899

Méret: 165x 210mm Oldalszám: 304 Nyomtatás: 4 szín Papír: 90g Borító: soft touch fólia, prég, UV lakk

Sarokkerekített tábla Gumi záródás: 10mm Jeklölőszalag: 2db Haskötővel Csomagolás: Szilikonos tasak

153


DIÁK TERVEZŐ 2021I 2022

Good

New Day

21889999

21890399

AUGUSZTUS

HAVI TERVEZŐ 2021.08. - 2022.07. I. FÉLÉVES CÉLJAIM Tanulás:

Barátok, kapcsolatok:

Egészség:

Család:

Énidő:

Anyagi tudatosság:

Környezettudatosság:

Kikapcsolódás:

Féléves átlag:

II. FÉLÉVES CÉLJAIM Tanulás:

Barátok, kapcsolatok:

Egészség:

Család:

Énidő:

Anyagi tudatosság:

Környezettudatosság:

Kikapcsolódás:

Év végi átlag:

10

AUGUSZTUS

2

HÉTFŐ Lehel

KEDD Hermina

4

SZERDA Domonkos, Dominika

5

CSÜTÖRTÖK Krisztina

6

REGGEL:

REGGEL:

REGGEL:

REGGEL:

DE.:

DE.:

DE.:

DE.:

DE.:

DÉL:

DÉL:

DÉL:

DÉL:

DÉL:

DU.:

DU.:

DU.:

DU.:

DU.:

ESTE:

ESTE:

ESTE:

ESTE:

ESTE:

FONTOS:

FONTOS:

FONTOS:

FONTOS:

A roma holokauszt emléknapja

16

154

31. HÉT

3

REGGEL:

PÉNTEK Berta, Bettina

7

SZOMBAT

8

VASÁRNAP

Ibolya

László

FONTOS:

A nukleáris fegyverek betiltásáért folyó harc világnapja

17

• Heti tervező • Havi tervező • Órarend • 2020-2021 éves áttekintő • Verseny-, beadandó tervező • Közösségi szolgálat,nyelvvizsga tervező • Vizsgatervező • Anyagi tudatosság • Éves fő célok • Féléves összegző • Nyáriszünet tervező • Kontaktlista • Jegyzet, bullettpoint • Jegyzet, vonalas Méret: 157x194 mm Oldalszám: 208 Nyomtatás: 4 szín Papír: 100g Borító: matt fólia, prég, UV lakk sarokkerekített tábla Gumi záródás: 10mm Jeklölőszalag: 1db Haskötővel Csomagolás: Szilikonos tasak


DIÁK TERVEZŐ 2021I 2022

On Itt

Pupper

21890499

21889799

GRL PWR

21890099

Gold Feather

Iron

21889899

21890199

Keep

21890299

155


DIÁK TERVEZŐ 2021I 2022

Pink Flower

Do It

21891999

21891499

HAVI TERVEZŐ 2021.08. - 2022.07. ÖSSZESÍTETT NAPTÁR A 2021 I 2022-ES TANÉVRE JANUÁR H K SZ CS P SZ V

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

FEBRUÁR H K SZ CS P SZ V

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

ÁPRILIS H K SZ CS P SZ V

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

MÁJUS H K SZ CS P SZ V

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

JÚLIUS H K SZ CS P SZ V

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

AUGUSZTUS H K SZ CS P SZ V

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

OKTÓBER H K SZ CS P SZ V

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

NOVEMBER H K SZ CS P SZ V

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

MÁRCIUS

JANUÁR

H K SZ CS P SZ V

ÁPRILIS

MÁJUS

2 9 16 23 30

JÚLIUS

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

SZEPTEMBER

H K SZ CS P SZ V

H K SZ CS P SZ V

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

OKTÓBER

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

NOVEMBER

H K SZ CS P SZ V

3 4 5 10 11 12 17 18 19 24 25 26 31

JÚNIUS H K SZ CS P SZ V

1 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 17 18 19 20 21 22 24 25 26 27 28 29 31

AUGUSZTUS

H K SZ CS P SZ V

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

DECEMBER

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

H K SZ CS P SZ V

H K SZ CS P SZ V

H K SZ CS P SZ V

1 2 6 7 8 9 13 14 15 16 20 21 22 23 27 28 29 30

H K SZ CS P SZ V

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

SZEPTEMBER H K SZ CS P SZ V

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

MÁRCIUS

H K SZ CS P SZ V

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

JÚNIUS H K SZ CS P SZ V

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

FEBRUÁR

H K SZ CS P SZ V

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

DECEMBER

H K SZ CS P SZ V

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

H K SZ CS P SZ V

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

1 2 5 6 7 8 9 12 13 14 15 16 19 20 21 22 23 26 27 28 29 30

3 4 10 11 17 18 24 25 31

6

7

FÉLÉVES ÉRTÉKELÉS Félévi célom, ami sikerült:

Félévi célom, ami nem sikerült:

Amit ebben a félévben az egészségemért tettem:

Amit adni tudtam:

Miért?

Amiért hálás vagyok:

Ami lelkesít:

Ami működött: A legnagyobb időpazarlás:

JELENLÉT

ÉRTÉK

Ahol most állok:

10-es skála, amelyen színenként követhetem az elmúlt félévem

IX.

X.

XI.

XII.

I.

10 9 8 7

Mit hozott a tudatos életvezetésem, amire nem is gondoltam volna?

6 5 4 3

Mik voltak rám a legnagyobb hatással ebben a félévben?

2 1

No.3 102

156

• Heti tervező • Havi tervező • Órarend • 2020-2021 éves áttekintő • Verseny-, beadandó tervező • Közösségi szolgálat,nyelvvizsga tervező • Vizsgatervező • Anyagi tudatosság • Éves fő célok • Féléves összegző • Nyáriszünet tervező • Kontaktlista • Jegyzet, bullettpoint • Jegyzet, vonalas

No.1

No. 2

Tanulás

Barátok, kapcsolatok

Anyagi tudatosság

Énidő

Egészség

Családi programok

Környezeti tudatosság

Kikapcsolódás

103

Méret: 107x134 mm Oldalszám: 208 Nyomtatás: 4 szín Papír: 100g Borító: matt fólia, prég, UV lakk Jeklölőszalag: 1db Csomagolás: Szilikonos tasak


DIÁK TERVEZŐ 2021I 2022

Learn

Coffee

21891799

21891399

Love

21891899

Romantic

Factory

21892099

21891599

Gold Dust

21891699

157


nappaliba. Ilyenkor gyakran kerül egy csokor friss virág is asztalra. Igyekszem minden nap tenni egy sétát a környéken, ami különösen ebben az érkező tavaszban, mindig feldob. Gyakran nehéz rávenni magunkat a „nemszeretem” dolgokra, van valami jól bevált taktikád az ilyen helyzetekre?

Az elmúlt év szokatlan kihívások elé állította az egész világot. Talán most fontosabb mint valaha, hogy megtervezzük a mindennapjainkat. Te máshogy osztod be az időd, amióta többet vagyunk otthon? Most talán még fontosabbá vált, hogy keretet szabjak a napjaimnak, mert az otthonról dolgozás mellett még könnyebben összemosódik a munka és a magánélet. Én korábban is főleg itthonról dolgoztam, így nekem a mostani helyzet ilyen szempontból nem hozott radikális változást az életembe, de fontosnak tartom, hogy a kikapcsolódásra is tudatosan szánjunk időt. A monotonitás néha megszürkíti a hétköznapokat, te hogy csempészel változatosságot és vidámságot a hétköznapokba? Gyakran már az is segít, ha a lakáson belül máshonnan dolgozom. Kellemes változatosság néha a dolgozószobából áthelyezni az „irodám” az étkezőasztalhoz vagy épp a 158

Néhány feladatot néha én is legszívesebben a végtelenségig halogatnék, de ami számomra legjobban bevált az ilyen esetekben, ha beállítok egy 20 perces időzítőt, és amint elindul, muszáj az adott feladattal foglalkoznom. Többnyire csak elkezdeni nehéz, így a 20 perc elteltévelmár nem is kérdés, hogy folytatom, és befejezem. Arról nem is beszélve, hogy sokszor ennyi idő is elég ahhoz, hogy pár „nemszeretem” telefont vagy emailt letudjunk, ami aztán megadja a lendületet a folytatáshoz. Idén te lettél a PlanAll nagykövete, mit jelentett ez a számodra? Nagyon örülök, hogy a PlanAll-lal egymásra találtunk, mert azt hiszem, tökéletesen kiegészítjük egymást, hiszen azonos irányelveket követünk. Nagyon fontosnak tartom minél több emberhez eljuttatni az időbeosztás és tervezés fontosságát – a PlanAll tökéletes társ ebben. Milyen érzés óriásplakátokról viszontlátni magad? Hihetetlen! Minden alkalommal rá tudtam csodálkozni, amikor „szembe jöttem saját magammal”. A Széna téren volt egy az óriásplakátokon belül is óriásinak számító plakát, ahová direkt ellátogattam. Úgy érzem, ez jó megerősítés volt számomra, hogy megfelelő úton járok a munkámmal.


A diáknaptárad megújult, új méretet kapott és 4+4 szín nyomással készül. Honnan jöttek ezek a változtatások? A tavalyi diáknaptár volt az első ilyen típusú kiadványom, amire nagyon jó visszajelzések érkeztek, de a pozitív megerősítések mellett mindig figyelembe veszünk minden apró, építő észrevételt is. A megújult forma szerintem még praktikusabb lesz a felhasználók számára. Rengeteg rajongói visszajelzést kaptál az előző évi naptárakról, akkor ezek szerint felhasználtátok az ötleteket, kéréseket az idei naptárhoz...

Melyek voltak számodra a tavalyi év kedvencei? Vannak fix, visszatérő kedvenceim. Például a Jóbarátok és a Szívek szállodája a századik megnézés után is feltölt. Az újabb megjelenések közül a Vezércsel, A Bridgerton család és a Tudhattad volna voltak a kedvenceim a sorozatok közül. Nagy Harry Potterrajongóként még felnőtt fejjel is vonzódom a fantasy történetekhez, így a Caraval-trilógia és Nevermoor-könyvek is nagy kedvencek lettek, a klasszikusok közül pedig a Bűn és bűnhődést élveztem különösen. Kik a kedvenc youtubereid?

Mindig figyelembe vesszük a visszajelzéseket, hiszen az a célunk, hogy minél felhasználóbarátabb, minél hasznosabb terméket hozzunk létre. A belső kialakítástól kezdve a megjelenésen át sok hasznos tippet kaptunk, és ezeket mind beépítettük az új kiadványokba.

Jelenleg talán Emily Norris, Jenn Im és Anna Newton a kedvenceim. Mindhárman lifestyle youtuberek, akik amellett, hogy hasznos tanácsokat adnak a hétköznapi élethez, nagyon megkapó személyiséggel is rendelkeznek, és számomra a YouTube esetében mindkettő egyaránt fontos.

A naptár mellett a vásárlóink másik kedvence a Frujo Bullet Journal kollekciód. Te mit vezetsz ezekben a szuper füzetekben, és mit a hagyományos naptárakban?

Ezekben az újfajta kihívásokkal terhelt hónapokban ki és mi jelenti számodra a legfontosabb inspirációt?

Sokszor fix határidőnaplóként is a Frujót használom, attól függően, hogy épp van-e kedvem, időm kreatívkodni, hogy megalkossam. Egyébként a különböző kiegészítő, tematikus oldalak, gyűjtemények kapnak itt helyet. Vezetem az olvasmányaimat, néha naplót írok, összegyűjtöm a kedvenc idézeteimet vagy épp részletes pénzügyi kimutatást készítek. Pont az a jó egy bullet journalben, hogy nem korlátoz be, hanem mindenre lehetőséget ad.

Próbálok abból reményt nyerni, hogy a jelenlegi helyzet csak átmeneti, és hamarosan visszaáll minden az eredeti kerékvágásba. Ennek most már tényleg muszáj mihamarabb megtörténnie. Amint lehet, szeretnék utazni, így ez nagy motiváció számomra abban, hogy most legyek szorgalmas és kitartó a munkámmal, hogy utána szabadon utazhassak. Új ötletek mindig megtalálnak, hiszen az inspirációt többnyire a hétköznapi életemből nyerem.

Az elmúlt hónapokban a több otthon töltött idő lehetőséget kínált arra, hogy többet olvassunk, filmet, sorozatot nézzünk. 159


DIÁK TERVEZŐ 2021I 2022 szeptember

36. 37. hét

6

HÉTFŐ Zakariás Kornél

16

CSÜTÖRTÖK Ádám Edit

7

KEDD Regina Roxána Szeréna,

17

PÉNTEK Nikolett, Zsófi a Hunor

I. féléves céljaim:

Félévi átlag cél:

II. féléves céljaim:

8

SZERDA Mária,Melitta Adrienn Enikő,

18

SZOMBAT Teodóra Diána

12 19

VASÁRNAP Mária Vilhelmina

memo:

Év végi átlag cél:

38 40

39 41

VIZSGAIDŐSZAK I. ŐSZI FÉLÉV 48.

1. Sz

V

2.

H

3.

K

4.

P

4. Sz

5. Sz

5. Sz

5. Cs

6. Cs

FONTOS:

6.

V

P

3.

H

4. Sz

4.

K

V H

7.

K

49.

7.

1

MÁJUS 1.

3. Cs

2.

3.

6.

FEBRUÁR K

2. Sz

2. Cs

5.

VIZSGAIDŐSZAK II. TAVASZI FÉLÉV

2021I2022

JANUÁR

DECEMBER 1. Sz

ÚJÉV

1.

P

A MUNKA ÜNNEPE

1.

2. Cs

2. Sz

3.

P

3.

V

4. Sz

4.

H

5.

K

P

7. Sz

5.

V

PÜNKÖSD

6.

H

PÜNKÖSD

7.

K

8. Sz

8.

V

9.

9.

H

10. P

10. H

10. K

10. P

11. Sz

11. K

11. Sz

11. Sz

12. V

12. Sz

12. Cs

12. V

13. H

50.

V

13. Cs

14. K

14. P

15. Sz

15. Sz

16. Cs

16. V

17.

17. H

P

18. Sz 19. V 20. H

51.

21. K

2.

18. Sz

18. Sz

19. Sz

19. Cs

19. V

20. Cs

20. P

20. H

21. Sz 23. H

25. K

25. Sz

25. Sz

KARÁCSONY

26. Sz

26. Cs

26. V

27. Cs

27. P

28. P

28. Sz

52.

29. Sz

29. Sz

29. V

30. V

30. H

31.

31. H

P

Tantárgy

6

27. H

E-mail cím

Leadás

Forma

Méret

1

Szeptember

160

Október

November

December

Január

26.

29. Sz

No.3

30. Cs

No.1

No.2

Tanulmányi átlag

Kapcsolatok

Anyagi tudatosság

Egészség

Kikapcsolódás

Környezettudatosság

120

121

HAVI TERVEZŐ 2021.08. - 2022.07.

Könyvespolc

13

Méret: 157x194 mm Oldalszám: 240 Nyomtatás: 4 szín Papír: 100g Borító: prég, UV lakk Sarokkerekített tábla Gumi záródás: 10mm Jeklölőszalag: 2db Haskötővel Csomagolás: Szilikonos tasak

3

28. K

22.

Könyvek, amiket olvastam:

12

5 4 2

9

Cím

8 7

8

Beadandó-tervező

9

Mik voltak rám a legnagyobb hatással ebben a félévben?

31. K

5.

10-es skála, amelyen színenként követhetem az elmúlt félévem: 10

Mit hozott a tudatos életvezetés, amire nem is gondoltam volna?

24. P

KARÁCSONY

30. Cs

Félévértékelő

Ami a legnagyobb időpazarlás volt:

25.

23. Cs

25. Sz

28. K

Ami működött:

24.

P

26. V 27. H

Amit én tudtam adni:

22. Sz 21.

24. K

4.

Amiért hálás vagyok:

Miért?

21. K

22. V

24. H

Miért?

16. Cs

18. K

23. V

24. P

Ami lelkesít:

FONTOS:

14. K

17.

22. Sz

23. Cs

Amit az egészségemért tettem:

15. Sz 20.

17. K

21. P

22. Sz

Jelenlét

Féléves célom, ami nem sikerült:

27.

9. Cs

13. H

14. Sz 15. V 16. H

23.

Féléves célom, ami sikerült:

P

8. Sz 19.

13. P

3.

I. féléves összegzés

JÚLIUS

1. Sz

18.

9. Cs

15

2021I2022

JÚNIUS 17.

8. Sz

14

• Heti tervező • Havi tervező • Órarend • 2021-2022 éves áttekintő • Beadandó tervező • Tantárgyak, olvasmányok • Vizsgatervező • Anyagi tudatosság • Éves fő célok • Féléves összegző • Nyáriszünet tervező • Jegyzet, bullettpoint • Jegyzet, vonalas • Könyvespolc


DIÁK TERVEZŐ 2021I 2022

Focus 21889699

Step 21889599

161


• KITÖLTHETŐ TARTALOMJEGYZÉK • SZÁMOZOTT OLDALAK • PONTOZOTT LAP

Blue Magnolia

21889399 Méret: 165x210 mm Oldalszám: 176 Nyomtatás: 1 szín Papír: recystar natural 115 gr Borító: prég, UV lakk Sarokkerekített tábla Gumi záródás: 7mm Jeklölőszalag: 1db Haskötővel Csomagolás: Szilikonos tasak

BELÍVLAPOK

HIGH QUALITY

115

Butter Magnolia

G

Ecoconscious

100% recycled

21889499

Tartalom

6

162

7

4

Tartalom

5


BELÍVLAPOK

HIGH QUALITY

115

G

Ecoconscious

100% recycled

163


Ha valamire igazán nagy szükségünk van 2021ben, az az életöröm! Furcsán megváltoztak a hétköznapok: a nem várt kihívások és a bizonytalanság érzése könnyen elkedvetleníthet bennünket, ha nem vagyunk elég szemfülesek, hogy nyakon csípjünk a legaprócskább örömöt is, amit csak az élet kínálni tud nekünk. Az ablakon beszűrődő napsütés, egy falatka finom sütemény, szeretteink kedves mosolya, egy ügyesen megoldott feladat – mind-mind okot adnak rá, hogy megtaláljuk az életünket bevilágító fényt. Ha pedig nehéz lenne mindig résen lenni a vidámságra, hívjuk segítségül a Lizzy Card Joy kollekcióját, mely nem kevesebbet kínál nekünk, mint az örömöt magát. A Joy cégünk egyik legnépszerűbb termékcsaládja, a Dolce Blocco évközi kistestvére. A Dolce Blocco igazi love branddé vált az évek során. Bízunk benne, hogy az idén nyolcféle, igézően szép mintával készülő kalendáriumok csak erősítik

164

majd ezt a státuszt – igazán motiváló, dinamikus és elegáns ruhát kaptak idén. A virágok, az állatok és a tenger szerelmesei éppúgy megtalálják a kínálatban kedvencüket, mint a buzdító gondolatokra vágyók. Az idei év divatszíneiben kapható tervezők a már jól megszokott Dolce Blocco belívvel készültek: a naptárfunkció mellett természetesen lesz hely a jegyzetelésnek, felírni a legfontosabb teendőiket, összeírni, mit vigyünk a nyaralásra, vagy nyomon követni a kiadásainkat vagy a havi ciklusukat. A tervezőben helyet kapott órarend, heti szintű cél- és szokástervező, illetve hálanapló is – hogy a hölgyek lelki fejlődésüket is figyelemmel tudják kísérni. A kifejezetten nők számára tervezett termékcsalád tagjait azoknak ajánljuk, akik nemcsak szeretik egyetlen tervezőben vezetni minden fontosabb gondolatukat, de örömmel vesznek olyan olvasnivalókat is, mint a heti motiváló idézetek és a különböző témákban nőknek összeállított cikkek.


JOY PLANNER

Tiger 21909799

Sealife

Waves

21909699

21909999

Méret: Papír:

12 x 17 cm Borító: keménytábla, soft touch fólia, UV lakk, kerekített sarok, gumis rögzítő I Belív: 80 gr fehér ofszet, 2+2 szín

Jelölőszalag: halvány sárga, Dolce Blocco logóval megnyomva Csomagolás: Darabonként műanyag tasak Tartalom: heti tervező naptár, élettervező oldal minden héthez, heti kiadástervező, heti szokástervező Terjedelem: 192 oldal Április 2022

17. hét

JOY Planner©

Május 2022

Teendők – Top 3

Legfontosabb célom a héten:

Teendők – Fontos

Top Siker, eredmény:

25 Hétfő Márk, Márkó, Márkus

26 Kedd

Lista

Ervin

1

Mikor? Heti kiadások

Összeg

2 3

27

4

Szerda

5

Zita, Mariann

6 7 8

28

9 10

Csütörtök Valéria, Nimród

Összesen:

Milyen volt ez a hét?

Egyenleg: Heti követő

29

Watercolor 21909899

H

K

SZ CS

P

SZ

V

Jegyzet, eredmény

Péntek Péter, Kata

30

1

Szombat

Vasárnap

Katalin, Kitti, Szófia

A munka ünnepe, Fülöp

92

„SECRET” HETI IDÉZET:

„Anya, anya, édesanya, / Nem ölel úgy senki más, / Anyák nélkül mit sem érne / ez a kerek nagyvilág.” /Bartos Erika/ 93

165


JOY CALENDAR

Never Give Up

Watercolor

21908999

21909499

Méret: Papír:

12 x 17 cm Borító: keménytábla, soft touch fólia, UV lakk, kerekített sarok, gumis rögzítő I Belív: 80 gr fehér ofszet, 2+2 szín

Jelölőszalag: halvány sárga, Dolce Blocco logóval megnyomva Csomagolás: Darabonként műanyag tasak Tartalom: heti tervező naptár, élettervező oldal minden héthez, heti kiadástervező, heti szokástervező Terjedelem: 192 oldal Február 2022

9. hét

JOY Calendar©

Március 2022 Legfontosabb célom a héten:

Teendők – Top 3

28

Top Siker, eredmény:

Hétfő Elemér

Milyen volt ez a hét?

Teendők – Fontos

1

Mikor? Heti kiadások

Kedd

Összeg

Albin, Albina

2 Szerda Lujza

3 Csütörtök Kornélia, Nelli

Összesen:

4

Abstract 21908899

166

Heti követő

Péntek

Egyenleg: H

K

SZ CS

P

SZ

V

Jegyzet

Kázmér, Zorán

5

6

Szombat

Vasárnap

Adorján, Adrián

Leonóra, Inez, Kozett

76

„SECRET” HETI IDÉZET: „Ha belül hordozod a napot, nem számít, hogy kint esik.” /Ferenc Klaudia/

77


JOY CALENDAR

Sealife

Tiger

21909199

21909299

Panda 21909099

Tiny Flowers

Waves

21909399

21909599

167


Lizzy Card Papír Kft. 2151 Fót, Keleti Márton u. 7.

tel: +36 27 535-528 info@lizzycard.hu www.lizzycard.hu
Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.