Livsenergi 8 2024

Page 1

KRÖNIKÖR: ANNELIE

Relationer och

inre utveckling

Helig geometri är universums språk PERIODENS bok

JEMMA FOSTER:

BESTÄLLNING/ AVBESTÄLLNING OSS

TILLHANDA SENAST

juni 16 söndag

Mönster bortom mänsklig intelligens

Solen står högt på en blå himmel denna söndag i maj. Jag har lyxen att få sitta ute och skriva. Klockan är 11 och min vanliga morgonrutin är avklarad: Jag stiger upp ur sängen, borstar tänderna, klär mig och hunden för en promenad och går ut i skogen.

Det här med rutiner och vanor är en viktig del av livet, vilket man kanske inte tänker på så ofta. Sanningen är att de hjälper oss organisera livet och skapa effektivitet.

Vanor i all ära, men låt oss lyfta perspektivet något. Föreställ dig själv som ett mentalt gummiband som kan se världen från ett helikopterperspektiv och djupt ner på atomnivå på en och samma gång. I det här läget kan vi se närvaron av mönster på jorden, dels våra mönster som människor,

i beteende, tankar, sociala handlingar osv, dels de naturliga mönstren omkring oss. Tänk nu tanken att mönstret på en ros som just utvecklas, en sköldpaddas skal och en snäckas form kan vara bevis på hela universums konstruktion!

Det fascinerande ämnet Helig geometri är ”studiet av de geometriska mönster och former som ligger till grund för allt i universum - från atomstrukturer till galaxer”. Jag har länge undrat vad helig geometri egentligen är och på vilket sätt det är relevant i livet. Så när jag stötte på Jemma Fosters bok var det som att den presenterade ett samlat svar på alla mina frågor. Här får vi verkligen lära oss det vida perspektivet av helig geometri, vilket omfattar naturvetenskap och logik toppat med en ursprunglig intelligens, ett medvetande som väver ihop allting till en helhet och blåser liv i det.

Komplext minst sagt, men tänk dig att varje litet mönster vi ser omkring oss faktiskt är en del av något mycket större och förmedlar samband mellan det mänskliga och det gudomliga, det mikroskopiska och det kosmiska. Precis som en pusselbit kan verka obetydlig i sig själv, skapar den tillsammans med andra bitar en större och mer meningsfull bild. På samma sätt länkar varje liten geometrisk byggsten oss samman med mer subtila, osynliga dimensioner av vår existens.

HÖJDPUNKTER I DETTA NUMMER!

Boktips & erbjudanden

sid 10 Boknyheter om självledarskap, sorg och, naturlig parfym!

sid 15 Härliga boktips för skön sommarläsning!

sid 22 Fräscha dofter för en aktiv sommar!

Läsvärt

sid 7 Månklokt i juni!

sid 14 Anneli berättar om relationernas osynliga dans!

sid 16 Carolinas lyfter vikten av att ta hand om vår lever.

Jag håller med om att det är hisnande och abstrakt. Tack och lov är Foster rätt person att förklara helig geometri närmare. På 160 sidor får hon allt att hänga samman på ett inspirerande, förståeligt och användbart sätt för oss läsare, med många vackra illustrationer, exempel och även övningar för att underlätta för oss att tillämpa helig geometri i våra liv. Foster själv är en spännande figur som du kan läsa mer om på sid 18. Vi har även fått en härlig intervju med henne och kan varmt rekommendera att lyssna på hennes syn på ”den mer än mänskliga intelligensen”. Hon har en ovanlig förmåga att se mönstren i vår existens.

Somriga hälsningar, Alexandra Jerselius

TIPS! Nästa gång du ser ett heligt mönster som vesica piscis eller livets blomma, tänk då på det som ett uttryck för den universella intelligensen och använd det som ett verktyg för att komma i harmoni med den större kosmiska ordningen.

2 KRÖNIKA

Förstå helig geometri

universums hemliga språk

”Om du vill upptäcka universums hemligheter, tänk i termer av energi, frekvens och vibration.”

NIKOLA TESLA (1856–1943), INGENJÖR OCH UPPFINNARE

Vart vi än vänder oss omges vi av specifika geometriska mönster och former skapade av naturen. De ingår alla i ett universellt språk som kallas för helig geometri och utgör grunden för allt i universum. Detta något hemliga språk är inkodat i hjärtat av vår existens - i allt från celldelningen i våra kroppar, de minsta sandkornen på stran den till planeternas omloppsbanor. Det verkar i allt från det suba tomära till det galaktiska, och visar sig för oss genom form, mönster och tal.

Ämnet har fascinerat människan i alla tider, vilket vi bland annat kan se i stencirklar, mandalor, labyrinter och tempel som skapats i försök att få kontakt med det gudomliga. Och det finns en djupare mening - ett samband mellan mönstren som Jemma Foster vill lyfta fram i boken Helig geometri. Varje litet mönster är en del av en större kosmisk helhet och genom att omfamna dem kan vi berika livet och fördjupa vår andliga praktik. Läs mer om det på nästa uppslag.

PERIODENS MEDLEMSERBJUDANDE DITT KLUBBPRIS! 229:Ord. pris: 269:DU SPAR 40:-
3 LIVSENERGI 8/2024 MED PERIODENS MEDLEMSBOK FÅR DU FLERA FÖRMÅNLIGA PLUSERBJUDANDEN. LÄS MER PÅ SIDAN 6! VÄND OCH LÄS MER

Helig geometri genomsyrar allt – från den minsta beståndsdelen till den största galaxen

I boken Helig geometri av Jemma Foster leds du på en inspirerande upptäcktsfärd genom universums kosmiska mönster och symboler. Som skapandets språk kan det transformera ditt sätt att se på världen. Här får du upptäcka hur denna uråldriga visdom inte bara är viktig för vår förståelse av universum, utan också ett kraftfullt verktyg för att navigera i vårt inre landskap.

Jemma Fosters tanke med Helig geometri är att ta med dig på en resa in i det förflutnas mystiska läror. Det är en inbjudan att återvända till naturen, kosmos och våra förfäders seder genom att undersöka de byggstenar som utgör universum. Under läsningens gång kommer du också stöta på praktiska verktyg för att låta helig geometri bli en naturlig del av ditt liv.

Universums språk

I grund och botten är helig geometri universums sätt att visa upp kosmos inre arkitektur och dess bakomliggande intelligens.

Den återfinns i allt från de allra minsta partiklarna till de mest avlägsna galaxerna. Vibrationerna i dess former, mönster och tal genomsyrar allt, vilket bevisar att hela existensen är förankrad i samma grundläggande principer.

Genom att utforska helig geometri kan vi förstå universums rytmer och hur de är sammanvävda med vår uppfattning av livet. Vi får också insikt i relationen mellan form och rörelse och hur dessa mönster reflekteras i kroppen, naturen och det kosmiska. Sammantaget kan det ge oss en större förståelse för universum och vår plats i den.

Helig geometri för

självutveckling

Som med de flesta av Livsenergis böcker förmedlar boken mer än kunskap och insikt. Helig geometri bär på kosmiska krafter som vi kan använda för att skapa inre balans och växa som människor. Genom att uppmärksamma, ära och vara i synk med naturen och alla symboler som ”gömmer sig” i vår omgivning kan vi se på skapelsen med nya ögon, leva i en harmonisk

I Helig geometri får du bland annat: EN GRUNDLIG INTRODUKTION I ÄMNET. På ett pedagogiskt sätt introducerar Foster dig till grundläggande begrepp i universums språk och berättar hur geometriska former skapar mönster i hela kosmos.

FÖRSTÅELSE FÖR RÖRELSE OCH FORM. Du får utforska de kosmiska energierna och hur de påverkar form, vibration och frekvens. Detta avsnitt fördjupar sig i hur allt från atomens vibrationer till planeternas omloppsbanor kan förstås genom geometriska principer.

INSIKT I SKAPELSENS MYSTERIER och en chans att titta på dem genom geometriska symboler. Lär dig om vesica piscis, livets

blomma och de platonska kropparna, samt hur dessa mönster återspeglar skapelsens mysterier.

KUNSKAP OM KROPPENS GYLLENE PROPORTIONER OCH MEDVETANDETS ANATOMI: hur den mänskliga kroppen, naturen och kosmos är sammanflätade genom heliga former. Se hur fraktal geometri speglar naturens mönster och kroppens proportioner.

FÖRSTÅELSE FÖR NATURENS EGEN GEOMETRI (t.ex. spiraler och dna) och hur man kan kommunicera med växter.

INBLICK I JORDENS MAGISKA PLATSER, sånglinjer, portaler och labyrinter samt kraftplatser i form av grottor, källor, strömvirvlar, vattenfall, berg och vulkaner.

PERIODENS MEDLEMSERBJUDANDE HELIG GEOMETRI Av Jemma Foster 4 LIVSENERGI 8/2024

vibration och skapa det vi önskar.

I boken presenterar Foster konkreta verktyg för att använda denna kunskap för självutveckling, t.ex. kreativa övningar för att rita egna heliga former, meditationer för att balansera energi och medvetande, visualiseringar, spådomar, kristallnät m.m.

Text: Sofia Ekholm

med mobilkamera om du vill lyssna på intervjun

Lyssna på

vår intervju med Jemma Foster här! Eller läs mer om henne på sid 18.

HELIG GEOMETRI

Bestnr: 125631

Författare: Jemma Foster

Översättare: Eva Andreasson

Format: 160 sidor, inbunden

Ordinarie pris: 269:-

Klubbpris: 229:-

BESTÄLLNING/ AVBESTÄLLNING

OSS TILLHANDA

SENAST

juni 16 söndag

Kom ihåg!
FAKTA OM PERIODENS MEDLEMSBOK
5 LIVSENERGI 8/2024
mig
Skanna
229:-
269:DU
40:-
DITT KLUBBPRIS!
Ord. pris:
SPAR

Extra förmånliga erbjudanden

när du köper

Periodens medlemsbok!

Använd helig geometri

för

andlig aktivering

Bestnr: 125361

Andlig aktivering

Av Oliver Niño

Energiblockeringar kan hämma vår förmåga att vara den bästa versionen av oss själva. Trauman, nedärvda låsningar och miljömässiga faktorer kan bidra till upplevelser av rädsla, skuldkänslor, ilska och svek. I den här boken beskriver den erkända energihealern och andliga aktiveraren Oliver Niño sin 15 dagar långa energidetox, som inte bara löser upp blockeringar i energifältet utan också hjälper dig att få kontakt med dina andliga gåvor och ditt högre syfte. Inb. 204 sid.

Ord ca pris: 279 kr

Klubbpris: 239 kr

PLUSPRIS:

Pluserbjudande 1 + Pluserbjudande 2

Ord ca pris: 139 kr

Klubbpris: 119 kr

PLUSPRIS:

Bestnr: 125734

Mandala för vuxna

Av Mia H. Grönroos

En underbar målarbok med mandalamönster i olika stilar och nivåer som utmanar din kreativitet. Varje mönster går vanligtvis runt hela cirkeln i en cirkulär, kvadratisk eller annan geometrisk figur. Att färglägga mandala hjälper till att balansera kroppens energier, ökar din självkännedom och utvecklar din skaparförmåga. Sätt på lite avkopplande musik, plocka fram färgpennorna och låt tid och rum försvinna medan ditt inre befrias av denna rogivande aktivitet. Häftad. 128 sid.

+ Pluserbjudande 3

Släpp oron med ett hänge i ametist!

Bestnr: 123482

Ametistspets hänge

Ametist sägs ha en lugnande effekt på kropp och sinne. Dess fridfulla energi lär sänka graden av nervositet och bidra till både inre och yttre harmoni. Perfekt mot negativitet, stress, huvudvärk, vid sömnproblem eller bara för att sprida lugn och ro.

Storlek: 30-40 mm. Halsband medföljer ej.

Ord ca pris: 179 kr

Klubbpris: 149 kr

PLUSPRIS:

6 LIVSENERGI 8/2024
PERIODENS PLUSERBJUDANDEN
189:- DU SPAR 90:DU SPAR 80:-
99:Känn lugnet med mandalamålning!
89:DU SPAR 50:-

I fokus

Månklokt i juni:

Hög sol och full måne i spännande synk

Vår första sommarmånad juni bjuder på några häftiga synkroniciteter att uppmärksamma. Bland annat sammanfaller nymånen i Tvillingarna med Sveriges nationaldag. Rent astrologisk finns det nog ingen koppling, men med nymånens kreativa anlag och uppmuntran till nystart så här i början av sommaren, kan vi åtminstone ta tillfället i akt och göra något bra av den om vi är lediga. Tvillingarnas tecken förknippas med kommunikation, lärande, flexibilitet och sociala interaktioner. Det ger oss en tid att tänka extra på hur vi sprider information och agerar i relation till andra.

Spolar vi fram två veckor så är tiden runt midsommar fullspäckad med soloch månkraft. Det börjar med ett sommarsolstånd den 20 juni som bjuder på årets längsta dag och kortaste natt! Samtidigt är fullmånen nära på komplett, så förbered dig på starka känslor denna högtidshelg med fokus på familj och nära relationer. På midsommarafton intensifieras månen till 99% full, och den når sin peak på midsommardagen den 22 juni.

Denna fullmånetid är ett bra tillfälle för att manifestera det som sattes i rörelse vid nymånen och reflektera över vad som behöver lämnas för att kunna fortsätta framåt. Läkning, förlåtelse och klarhet är i fokus samtidigt som tiden uppmanar oss att fira livets ljusa och mörka sidor.

Tips!

Med tanke på att naturen står i sin fulla prakt just nu kan det vara en god idé att se hur helig geometri kan bli en del av ditt manifesteringsarbete. Se sid 18 för Jemmas tips på hur du kan göra det.

DATUM ATT UPPMÄRKSAMMA DEN NÄRMASTE TIDEN:

30 maj: halvmåne i sista kvarteret i Fiskarna

6 juni: nymåne i Tvillingarnas tecken på Sveriges nationaldag

14 juni: halvmåne i första kvarteret i Jungfrun

20 juni: sommarsolstånd

21 juni: midsommarafton med 99% fullmåne

22 juni: fullmåne i Skytten på Midsommardagen

28 juni: halvmåne i sista kvarteret i Väduren

I NÄSTA NUMMER AV LIVSENERGI - NR 9/2024

Finns i din brevlåda sista dagarna i maj

Mandy Morris tillbaka!

Efter sin debut Manifesteringens åtta hemligheter

är Mandy Morris tillbaka med en varm bok om att se bortom våra önskningarna och förstå oss själva på

Psst!

Missa inte att

ta en titt på vårt stora utbud på Livsenergi.se

djupet. Budskapet är att förstå universums löfte till oss och våga lita på det. Då kan vi närma oss vårt inre ljus och låta det skina i sin fulla kraft.

Sofia är tillbaka och gör en intuitiv läsning i orakelkorten för oss!

Carolina ger tips och råd runt Anthony Williams dunderkur sellerijuice. Ekonomi, säsong och alternativ!

Lansering av Livsenergis medlemsböcker

2024

BOK 1: Höj din vibration ✔

BOK 2: Human Design ✔

BOK 3: Den fullständiga guiden till yinyang ✔

BOK 4: Magiska mål ✔

BOK 5: Visdomskort för manifestering ✔

BOK 6: Den gyllene framtiden ✔

BOK 7: Förankrad ✔

BOK 8: Helig geometri ✔

BOK 9: 19 juni

BOK 10: 24 juli

BOK 11: 14 augusti

BOK 12: 4 september

BOK 13: 25 september

BOK 14: 16 oktober

BOK 15: 6 november

BOK 16: 27 november

7 LIVSENERGI 8/2024

Bestnr: 124489

Bestnr: 124615

Inre rikedom

Av Deepak Chopra

I Inre rikedom kombinerar Deepak Chopra visdomen från sina fyra årtionden inom holistisk hälsa med forna tiders andliga läror och traditioner. Med frågeställningar, tankeväckare, meditationer och mindfulness visar han hur du upptäcker och övervinner rädslor samt begränsningar och på så vis når en känsla av själsligt överflöd och rikedom där du tidigare upplevt brist. Bli din egen förändringsagent och känn stabilitet, välstånd, kreativitet, kärlek och sann kraft! Inb. 270 sid.

Ord. ca pris: 279:Klubbpris: 239:-

Lev med hela hjärnan

Av Jill Bolte Taylor

Du har säkert hört att höger hjärnhalva är vår känslomässiga hjärna, medan den vänstra sköter vårt rationella tänkande. Här presenterar hjärnforskaren Dr Jill Bolte Taylor ny vetenskap som hävdar att vår hjärna faktiskt rymmer fyra karaktärer – en kännande och en tänkande del i varje hjärnhalva – och tillsammans utgör vilka vi är. Dr Taylor berättar hur vi kan lära känna dessa fyra karaktärer. Inb. 296 sid. Ord ca pris: 269:- Klubbpris: 199:-

Bestnr: 118192

Upptäck gåvan

Av Shajen Joy Aziz & Demian Lichtenstein En häpnadsväckande berättelse som utforskar den grundläggande och avgörande sanningen att vi alla har en unik gåva, ett syfte i livet som alltid söker ett uttryck. Om du hittar den gåvan blir resultatet glädje, kraft, tillfredsställelse, frihet och villkorslös kärlek, på ett sätt som du aldrig hade kunnat föreställa dig. Inb. 256 sid. Ord ca pris: 249:- Klubbpris: 199:-

Bestnr: 123068

De tre frågorna

Av Don Miguel Ruiz & Barbara Emrys

Bästsäljande författaren Don Miguel Ruiz (Fyra grundstenar till ett bättre liv) tillsammans med lärarkollegan Emrys ställer tre simpla men utmanande frågor och uppmanar läsaren att tänka igenom dem noga: Vem är jag? Vad är verkligt? Vad är kärlek?

Boken ger ett ramverk att utvecklas inom och lära sig hantera rädslor, ångest och finna sinnesfrid. Inb. 208 sid.

Ord. ca pris: 259:Klubbpris: 229:-

Bestnr: 123419

Yogans renande kraft

Av Swami Saradananda

I Yogans renande kraft guidar den internationellt kända yoga och meditationsläraren Swami Saradananda oss i hur vi med hjälp av en yogisk livsstil kan stärka oss själva på flera plan. Att skapa ett bra energiflöde i kroppen råder bot på stagnation och ökar vitaliteten. Inb. 160 sid. Ord. ca pris: 310:Klubbpris 219:-

Bestnr: 117251

Pippi Power

Av Gitte Jørgensen Pippi Power vill lära dig att leka med och utveckla dina slumrande Pippi-krafter. I sju lustfyllda kapitel får du inspiration att utveckla områden som självkänsla, mod, njutning och passion. En Pippi går sina egna vägar, tar inte livet på djupaste allvar men är sann mot sig själv. Hon är fantasifull och kreativ, och vågar ifrågasätta auktoriteter eller säga ifrån när hon tycker att något är fel. Inb. 239 sid. Ord. ca pris: 330:- Klubbpris: 179:-

Bestnr: 117577

Övertygelsens kraft

Av Gregg Braden

Universum består av ett intelligent fält av energi – grunden för vår fysiska värld, och våra övertygelser är det språk som kommunicerar med denna vävnad eller fält. Bokens syfte är att hjälpa oss acceptera vår oerhörda kraft och inse att vi aldrig är längre bort än en tanke från den största kärleken, och de mest förunderliga mirakel. Inb. 256 sid. Ord. ca pris. 199:- Klubbpris: 179:-

Bestnr: 118369

Hjärnans emotionella liv

Av Richard J. Davidson, Sharon Begley

I Hjärnans emotionella liv, skriven av en av hjärnforskningens pionjärer, presenteras en ny modell över våra känslor – deras ursprung, deras kraft och deras formbarhet. Davidson förklarar kemin i hjärnan som ligger bakom var och en av stilarna och vilka strategier vi kan använda för att förändra den egna hjärnan och de egna känslorna. Inb. 320 sid. Ord. ca pris: 199:- Klubbpris: 179:-

8 REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! LIVSENERGI 8/2024 FRAKTFRITT! När du handlar för över 500:-! Priserna gäller endast för
period med reservation för ev. slutförsäljning. Sista beställningsdatum 16/6 2024 REA!! 99:DU SPAR 1 70:REA!! 49:DU SPAR 200:-
denna
REA!! 29:DU SPAR 170:REA!! 39:DU SPAR 220:REA!! 149:DU SPAR 130:REA!! 89:DU SPAR 221:REA!! 39:DU SPAR 291:REA!! 29:DU SPAR 170:-

Bestnr: 123304

Känslosann

Av Randy Taran

Bestnr: 121384

Själens äventyr

Av James Van Praagh

James Van Praagh tar med dig på en andlig resa för att upptäcka den unika konstruktionen av din alldeles egna själ, och utforska dess äventyr på sin färd mellan världar. Några av de viktigaste ingredienserna i ”det själfulla livet” är: intuition, intention och inspiration. Grunda dina val på kärlek i alltifrån små obetydliga beslut till stora livsval och uppnå ett tillstånd av inre frid som sprider sig som ringar på vattnet. Inb. 184 sid.

Ord ca pris: 199:-

Klubbpris: 179:-

Alla känslor, positiva som negativa, har något att erbjuda oss. Tänk om vi kunde se våra känslor som en stig som för oss tillbaka till vår inre kompass? Tänk om vi kunde förstå även de mest besvärande känslornas budskap till oss för att varna, skydda och driva oss framåt. Boken Känslosann är din hjälp på vägen. Den ger oss nya perspektiv och visar hur rädsla kan förflytta oss till mod. Inb. 288 sid. Ord. ca pris: 279:- Klubbpris: 239:-

Bestnr: 123313

Livslängdsparadoxen

Av Steven R. Gundry och Jodi Lipper

I sitt arbete med tusentals patienter har Steven Gundry upptäckt att de ”ålderssjukdomar” vi fruktar mest faktiskt inte måste komma med åldern. Snarare är de ett resultat av hur vi har levt vårt liv. I Livslängdsparadoxen bidrar han med ny kunskap om hur vi ska bära oss åt för att åldras väl. Inb. 372 sid. Ord ca pris: 299:- Klubbpris: 249:-

Bestnr: 118741

Universums tolv energier

Av Niclas Thörn & Ulf Andersson

Följ med på en magisk och förtrollande resa som ger dig kunskapen och verktygen till att transformera dig själv till både ande, kropp och själ. Låt Universums tolv energier hjälpa dig att finna ditt speciella livssyfte, skapa balans i din vardag, manifestera hälsa och helhet, upptäcka och utveckla dina dolda talanger, samt befria dig från försvagande livsmönster och hinder. Inb. 210 sid. Ord ca pris: 209:Klubbpris: 179:-

Bestnr: 740333

En fri själ

Av Betty Shine

Betty Shine utveckla tankar kring sinnets förmåga och kraft. Hon delar med sig av sina otroliga historier om hur hon har pratat med och helat hundar, katter och hästar, hur hon har funnit försvunna husdjur och skyddat människor på andra sidan jordklotet från att bli attackerade av vilda hundar. Inb. 191 sid. Ord ca pris: 199:- Klubbpris: 179:-

Bestnr: 119371

Den femte grundstenen

Av Don Miguel Ruiz, Don José Ruiz

I Den femte grundstenen samarbetar don Miguel Ruiz med sin son don José Ruiz för att ge ett nytt och uppfriskande perspektiv på de fyra grundstenarna och en kraftfull ny överenskommelse som kan förvandla livet till ett himmelrike: den femte grundstenen. Inb. 207 sid. Ord ca pris: 199:- Klubbpris: 179:-

Bestnr: 117433

Oavsett vad som händer

Av Lisa Nichols

Livet har lärt Lisa Nichols att man måste leva efter Oavsett vad som händer-lagen om man ska få det liv man vill ha. Problemet är att det inte alltid finns ork och styrka att ta tag i saker utan man väntar och hoppas att det man önskar ska hända av sig självt. Då kan det vara bra att ha denna praktiska handbok att hålla fast vid som guidar dig mot det livsmål du drömmer om. Inb. 272 sid. Ord. ca pris: 199:- Klubbpris: 179:-

Bestnr: 119370

Befria tanken

Av don Miguel Ruiz jr

Med principerna i faderns storsäljande bok Fyra grundstenar till ett bättre liv som utgångspunkt, bjuder don Miguel Ruiz Jr. in oss att undersöka hur bundna vi är vid vår egen ståndpunkt. I Befria tanken hjälper han dig att bli medveten om alla de outtalade överenskommelser du har skaffat dig genom åren, och som formar din verklighet och påverkar din framtid. Inb. 144 sid. Ord. ca pris: 199:- Klubbpris: 179:-

9 REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! LIVSENERGI 8/2024 FRAKTFRITT! När du handlar för över 500:-! Priserna gäller endast för denna period med reservation för ev. slutförsäljning. Sista beställnings- datum 16/6 2024 REA!! 29:DU SPAR 170:REA!! 39:DU SPAR 160:REA!! 29:DU SPAR 170:REA!! 29:DU SPAR 170:-
REA!! 59:DU SPAR 220:-
REA!! 49:DU SPAR 150:REA!! 79:DU SPAR 220:-
REA!! 49:DU SPAR 160:-

Bestnr: 125720

Egokoden: må bättre och prestera mer med aktivt självledarskap

Av Thomas Lundqvist

Den här boken hjälper dig att knäcka din EGO-kod och stärka ditt självledarskap. Den ger dig de nycklar du behöver för att kunna göra resan från den du är idag till den du vill vara. Forskning och inspirerande historier varvas med konkreta tips och praktiska övningar. Steg för steg får du hjälp att förstå dina behov och drivkrafter, att reflektera kring dina möjligheter och begränsningar och att inleda en utvecklingsresa mot dina nya mål. Flexband. 165 sid. Ord ca pris: 259:-

En bok om att hantera sin oro

Bestnr: 125722

Bestnr: 125721

Om att hitta ljuset när det allra värsta har hänt

Orosboken: Ta hand om din oro i fem steg

Av Erik Andersson och Tove Wahlund

Orostankarna spinner ofta i väg kring hälsan, karriären, privatekonomin, barnen, samhället – och planeten. Även om det kan finns goda skäl att oroa sig, kan för mycket oro störa koncentrationen, göra oss utmattade och försämra livskvaliteten. Därför har två forskande psykologer skrivit denna självhjälpsbok som summerar de mest verksamma sätten att hantera oro. Erik Andersson är legitimerad psykolog, docent i klinisk psykologi och studierektor vid KI. Tove Wahlund är legitimerad psykolog, forskare inom klinisk psykologi och lärare i psykologisk behandling vid KI. Inb. 120 sid.

Ord ca pris: 259:-

Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker till ljus

Av Annika Bevington

Annika Bevington är chefsjuristen från Google som drabbades av en stor tragedi när hennes man Chris dödades i terrorattacken på Drottninggatan den sjunde april 2017. I sista sekund lyckas Chris rädda sin sjuåriga son, men själv hinner han inte undan. Läsaren får följa Annika genom chock, sorg och utmattning. Men när hon befinner sig på livets absoluta botten hittar hon en liten gnista av livskraft. Chris ville leva men fick inte möjligheten. Hon lovar därför att hon ska leva för dem båda. Inb. Ord ca pris: 259:-

Goda och lugnande livsråd

Bestnr: 125723

Det ordnar sig

Av Åsa Rydgren

Det här är boken jag önskar att jag hade haft när jag var 25 år. Därför skriver jag den till dig. Jag vill vara din kloka gumma, sådana man gick till förr i världen för att få råd i livet. Till dig som har alla möjligheter framför dig. Men samtidigt – så många val att göra. Utbildningen, jobbet, kärleken, vännerna … Här delar jag med mig av mina 12 bästa livsråd: Hur du blir mer o-duktig, Varför det är så bra att ta omvägar, 80/20-metoden, Hur du undviker pyspunka på livshjulet, Vad fomo, folu och jomo gör med dig och flera till. Och jag kan lova dig redan nu – det ordnar sig. Inb. 94 sid. Ord ca pris: 209:-

LIVSENERGI 8/2024 FRAKTFRITT! När du handlar för över 500:-! 10 BOKNYHETER
Nyhet! Nyutgåva! Nyhet! Nyhet! KLUBBPRIS 229:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 229:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 229:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 189:DU SPAR 20:-

Bestnr: 125724

Våga se kärlek där det verkar vara omöjligt!

Bestnr: 125726

Om örter och växter!

Ett fragment av kärlek Av Greenleaves Andersson

Det är när livs- och arbetserfarenheter kopplas samman som vi börjar skönja mönster i våra liv, mönster som är till hjälp för oss själva, likväl som för andra. Vi kan välja att betrakta på ett dömande sätt, men vi kan också välja att se på situationer utifrån den villkorslösa kärleken. Betraktar vi utifrån den villkorslösa kärleken öppnar vi upp för nya perspektiv. Res med oss igenom tiden, orden, skratten och gråten och förståelsen som vi får när vi har gått igenom något svårt men har landat med fötterna på jorden. Danskt band. Ord ca pris: 259:-

Gör egna dofter!

Bestnr: 125725

Växternas magi

Av Annika Månstråle Jönsson

Bekanta dig med hur man tar hand om, skördar och förädlar olika örter och växter på vanliga sätt som att göra teer, tinkturer, salvor och oljor. Jag delar med mig av mina vårdande och andliga recept och även mina recept på örter och växter i mat och bakning. Du får även läsa om det andliga mötet med växter och örter och hur man använder dessa i de olika traditionerna; inom gudinnetron, Hildegard av Bingen, I den samiska traditionen, inom Ayur Vedan och i den schamanska traditionen. Danskt band. 110 sid. Ord ca pris: 409:-

Naturlig parfym: Skapa välgörande dofter för kropp och själ

Av Kristen Schumann

Skapa dina egna dofter! Kombinera örter, blommor och eteriska oljor för att skapa hållbara parfymer som ger dig harmoni och balans. Denna bok guidar dig, steg för steg, till att göra oljebaserade, alkoholbaserade och fasta parfymer. Naturliga parfymer kan bidra till ditt välmående, i både kropp och själ. Känner du dig orolig? En blandning av vanilj, lavendel, cederträ och neroli kan verka lugnande och avslappnande. Har du svårt att koncentrera dig? Prova rosmarin, apelsin och mynta för att boosta hjärnan. När du lärt dig grunderna är möjligheterna oändliga. Inb. 127 sid. Ord ca pris: 189:-

Goda och lugnande livsråd

Bestnr: 125727

Parfym från början

Av Ingrid Kutschbach

Följ med på fascinerande nedslag i parfymens rika historia, upplev rökelsernas mystiska värld och utforska skapandet av unika doftblandningar. Boken är en skattkista av kunskap och inspiration, med praktiska recept och tips för den som vill utforska och skapa sina egna naturliga parfymer. Parfym från början är inte bara en bok, det är en inbjudan att öppna dina sinnen för naturens underbara dofter. Ingrid Kutschbach är en av Sveriges främsta aromaterapeuter samt doftkonsult och lärare. Danskt band. 180 sid. Ord ca pris: 299:-

FRAKTFRITT! När du handlar för över 500:-! 11 LIVSENERGI 8/2024 BOKNYHETER
Nyhet! Nyhet! Nyhet! Nyhet! KLUBBPRIS 209:DU SPAR 50:KLUBBPRIS 369:DU SPAR 40:KLUBBPRIS 159:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 269:DU SPAR 30:-

Bestnr: 124401

Lymfan, levern & livet

Av Anna Hallén Buitenhuis och

Lise Benberg

I kroppen hänger allt ihop. Tarmen, lymfsystemet, levern, fascian, allt påverkar varandra och trötthet, värk och smärta är tydliga signaler från kroppen om att något är fel. Men vad kan vara orsaken till dessa signaler? Och hur ger man kroppen det den behöver för att må bra? I Lymfan, levern & livet ger Anna Hallén Buitenhuis och Lise Benberg en bred och lättillgänglig kunskapsbas om kroppens olika system. Danskt band. 184 sid. Ord ca pris: 159:-

Bestnr: 123910

Medial läkning:

Läk med detox

Av Anthony William

I Läk med detox, den sjätte boken i Medial Läkning-serien, berättar Anthony William att vi utsätts för hälsofarliga gifter och patogener redan innan vi föds, och de fortsätter att försämra vår hälsa då vi konstant utsätts för dem hela livet igenom. Återhämtning och läkning genom detox är bokens röda tråd, och som vanligt när Anthony är i farten lämnar han inga frågor obesvarade. Inb. 579 sid. Ord ca pris: 349:-

Bestnr: 124780

Tänk dig frisk

Av Joe Dispenza

Tänk dig frisk är en instruktionsbok för hur man åstadkommer mirakel i sin kropp. Placeboeffekten har länge gäckat forskare inom neurovetenskapen, men nu vet man att vi har potentialen till självläkning inbyggd i systemet, enligt kiropraktor Joe Dispenza. Syftet med boken är att stärka insikten om att vi har det biologiska och neurologiska maskineriet som krävs för att börja tro på sig själv i stället för någonting utanför sig själv. Alla människor har potentialen till självläkning inbyggd i systemet. Danskt band. 363 sid. Ord ca pris: 169:-

Bestnr: 125505

Fasta som kvinna

Bestnr: 125282

Kroppskoden

Av Bradley Nelson

Kroppskoden är ett revolutionerande sätt att utöva läkningsarbete. Dr. Bradley Nelson, världskänd expert inom energimedicin, har under flera årtionden lärt ut sin metod och utbildat utövare över hela världen. Nu finns kroppskoden tillgänglig för allmänheten i bokform. Inb. 376 sid.

Ord ca pris: 299:-

Bestnr: 124754

Yogaglädje

Av Hannah Barrett

Hannah Barrett är yoga- och meditationslärare och har hjälpt hundratusentals människor genom sina kurser och workshops. Här avdramatiserar hon yogan och gör den tillgänglig för alla – nybörjare som utövare – genom att fokusera på grunden. Med tydliga instruktioner och färgglada bilder gör hon det enkelt att utvecklas inom en mängd olika områden; såsom yogasekvenser för olika ändamål, andningsövningar, mindful ness, meditationstekniker och självreflektion. Inb. 192 sid. Ord ca pris: 279:Klubbpris: 239:-

Av Dr Mindy Pelz Fasta som kvinna är skriven för att hjälpa dem som längtar efter en hälsosam livsstil skräddarsydd för kvinnokroppen. Är du en av de många kvinnor som inte riktigt känner sig tillfreds med sin kropp och inte får den hjälp de behöver av läkare och hälsoexperter? Har du tröttnat på snabba kurer som bara gör dig besviken? I Fasta som kvinna hjälper Mindy Pelz dig att återta kontrollen över din kropp via den snabbaste vägen till bättre hälsa, nämligen fasta. Inb. 334 sid. Ord ca pris: 299:-

Bestnr: 125328

En liten bok om artros

Av Lotta Skoglund

Bestnr: 124979

Smärtfria fötter

Av Stella Arndt

Allt du behöver veta om de vanligaste fotproblemen som hallux valgus, pronation, lågt fotvalv, plattfot och vad du kan göra för att förebygga och lindra problemen. Här finns program som stärker fotmuskulaturen och stretchar fascian (bindväven), gång- och hållningsövningar, massage samt specifika övningar för speciella problem. En kompakt samling av de bästa övningarna från olika behandlingsinriktningar som lindrar din smärta och får dina fötter starka och rörliga. Inb. 80 sid. Ord ca pris: 159:-

Var fjärde person över 45 år drabbas av artros. Vägen till smärtlindring och effektiva behandlingar är snårig och många artrospatienter lever med en försämrad livskvalitet alldeles i onödan. Medan vetenskapsjournalisten Lotta Skoglund väntar på sin andra knäledsoperation bestämmer hon sig för att ta reda på allt hon kan om sjukdomen. Varför ökar antalet artrospatienter? Hur ska man bära sig åt för att få hjälp? Och vilka behandling ar väntar i framtiden? Inb. 223 sid. Ord ca pris: 239:Klubbpris: 199:-

FRAKTFRITT! När du handlar för över 500:-! 12 LIVSENERGI 8/2024 HÄLSA & VÄLMÅENDE
KLUBBPRIS 139:DU SPAR 20:KLUBBPRIS 149:DU SPAR 20:KLUBBPRIS 279:DU SPAR 70:KLUBBPRIS 264:DU SPAR 35:KLUBBPRIS 139:DU SPAR 20:KLUBBPRIS 249:DU SPAR 50:JUST NU! 129:DU SPAR 110:REA! JUST NU! 169:DU SPAR 110:REA!

Bestnr: 125330 Örtmedicin

– Naturens läkande kraft

Av Michael McMullen

Läkeväxter och dess användning har gammal tradition. Sedan minst 50 000 år har örter använts för att stärka människans vitalitet samt förebygga och läka sjukdom. I och med industrisamhällets och den moderna sjukvårdens intåg i vår kultur tappade vi dock en del av respekten och intresset för, och kunskapen om, växternas holistiska läkande kraft. Det är hög tid att återta det sunda förnuftet och leva rikare enklare. Häftad. 176 sid. Ord ca pris: 239:-

Bestnr: 125680

Energibollar: Enkla, proteinrika näringsbomber till mellanmålet

Av Christine Bailey

Energibollar är supergoda mellanmål och snacks som är otroligt enkla och billiga att göra. De är dessutom fullproppade med superfood-ingredienser som matcha, gurkmeja och acai. Näringsfysiologen Christine Bailey har tagit fram härliga recept med låg sockerhalt, inklusive glutenfria och veganska alternativ, som är perfekta när du är på språng eller behöver energitillskott mellan lunch och middag. Inb. 80 sid. Ord ca pris: 159:-

Bestnr: 123369

Medial Läkning: Sellerijuice

Av Anthony William

I boken introducerar Anthony William, grundare av denna globala sellerijuicerörelse, dig till juicens otroliga förmåga att förbättra din hälsa. Sellerijuice räddar liv genom att återställa människors hälsa oavsett symtom. Det som började som en tyst rörelse för flera årtionden sedan har växt till en omfattande läkningsrevolution. Inb. 189 sid. Ord ca pris: 320:-

Bestnr: 125051

Ketokoden och hur du knäcker den!

Av Steven R. Gundry

I Ketokoden och hur du knäcker den ger Steven Gundry, författaren till storsäljaren Växtparadoxen och de övriga böckerna i paradoxserien, sin banbrytande variant av ketodieten. Han avslöjar vanliga myter om ketokosten och visar hur vi kan skörda alla dess fördelar och ändå äta godare än någonsin! Inb. 272 sid. Ord. ca pris: 279:Klubbpris: 239:-

Bestnr: 125069

Läkeväxter till vardags

Av Alexandra De Paoli

Efter ett helt liv tillsammans med läkeväxter har författaren ett praktiskt och ödmjukt förhållningssätt till växter och läkande och hon beskriver här hur läkeväxterna kan bli en integrerad del av ens vardag. Boken innehåller många recept, tips och praktiska råd. Här finns också utförliga kapitel om att plocka, torka och bereda växter samt ett kapitel om växternas aktiva ämnen där vi får förståelse för hur växterna kan verka som de gör. Halvklotband. 200 sid. Ord ca pris: 429:-

Bestnr: 125379

Bestnr: 125463 Mosleys 30 bästa hälsotips:

Små saker som får stor betydelse

Av Dr Michael Mosley

Hälsogurun, experten och läkaren Michael Mosley är tillbaka! I den här boken ger han dig hälsoinvesteringar med minimal insats, men med maximal effekt på din mentala och fysiska hälsa. Visste du att äta choklad kan hjälpa ditt hjärta, att sång kan ge dig ett naturligt rus och att krukväxter kan förbättra ditt humör och öka din produktivitet? Eller att datorspel kan ha positiva effekter på en åldrande hjärna? Baserat på vetenskap och forskning avslöjar Mosley 30 hälsosamma tips. Inb. 208 sid. Ord ca pris: 259:-

Kostens kraft: en vetenskaplig genomgång av matens potential

Av David Stenholtz

Kostens kraft är en ambitiös och pedagogisk genomgång av etablerad forskning och nya rön. Men den berör också på ett personligt plan genom intervjuer och berättelser av människor som ätit sig friska. Kostens kraft inspirerar även till nya matvanor med goda, spännande och lättlagade gröna recept och härliga bilder. Inb. 260 sid. Ord ca pris: 249:-

Bestnr: 125168

Airfryer: läckra recept för din airfryer

Av Sophia Young

En inspirerande kokbok med massor av nya recept för din airfryer. Här hittar du all inspiration du behöver för att få ut mesta möjliga av din airfryer. Boken är full med lättlagade recept på spännande kött- och fiskrätter, läckra grönsakstillbehör och oemotståndliga bakverk och snacks – så att du får god mat på bordet på nolltid. Inb. 160 sid. Ord ca pris: 189:Klubbpris: 169:-

LIVSENERGI 8/2024 FRAKTFRITT! När du handlar för över 500:-! 13 HÄLSA & VÄLMÅENDE
KLUBBPRIS 199:DU SPAR 40:KLUBBPRIS 389:DU SPAR 40:KLUBBPRIS 229:DU SPAR 91:KLUBBPRIS 199:DU SPAR 50:JUST NU! 229:DU SPAR 30:JUST NU! 149:DU SPAR 40:REA! REA! JUST NU! 199:DU SPAR 80:REA!
KLUBBPRIS 129:DU SPAR 30:-

Relationernas osynliga dans

I vår resa genom livet stöter vi ständigt på relationer som både utmanar och berikar oss. Varje möte har potential att bli en portal till djupare självinsikt och personlig utveckling. Genom att förstå våra relationer som speglar av våra djupaste energier kan vi börja avkoda livets mysterier och skapa en mer harmonisk existens.

Har du någonsin funderat på varför vissa människor kan väcka så starka känslor inom dig? Varje person vi möter bär på en spegling som kan hjälpa oss att se oss själva i ett nytt ljus. Oavsett om det är glädje eller irritation, så är känslorna de väcker verktyg för vår själsliga tillväxt.

Våra relationer är inte bara slumpmässiga möten, de är avsiktligt orkestrerade av universum för att visa oss vad vi behöver arbeta med och utveckla. När vi känner oss utmanade eller provocerade av någon, är det ofta ett tecken på att ett djupt liggande sår eller ett gammalt mönster har aktiverats. Det här är våra själar som viskar att det är dags för förändring.

Tänk på de relationer som triggar dig. Vad är det de försöker berätta? Kanske känner du dig förminskad, ignorerad eller missförstådd? Gå tillbaka i tiden, ofta till barndomen, och utforska ursprunget till dessa känslor. Det kan vara svårt, men det är också en väg till frigörelse.

När du börjar se dessa möten som chanser för läkning snarare än hinder, förändras spelet. Det handlar inte längre om vad den andra personen har gjort, utan om vad deras handlingar väcker inom dig och avslöjar om dina egna inre blockeringar och sår. Genom att ta ansvar för vår egen healing kan vi förändra hur vi upplever världen och människorna i den.

Självklart tar det tid. Vi har ofta spenderat ett helt liv med att träna på att reagera på ett visst sätt. Men medvetenhet är det första steget. Sedan kommer villigheten att göra ett annat val, att reagera annorlunda, att heala och att växa.

Vem eller vilka i ditt liv känns som utmaningar just nu? De är dina största lärare. Genom att förstå de energier och vibrationer du attraherar och vad som väcks inom dig, lär du dig mer om dig själv. Varje person vi möter är en möjlighet att skapa en ny verklighet – en verklighet där vi inte längre behöver förminska oss själva eller acceptera mindre än vad vi är värda. Utmanande relationer är en chans till egen inre utveckling, att nyfiket lyssna på tonen som spelas upp inom oss och genom medvetenhet röra sig på ett nytt sätt i den frigörande dansen.

Ljus och kärlek, Annelie

KORT OM ANNELIE

”Jag är en andlig detektiv och energicoach som hjälper dig att lära känna dig själv på ett nytt sätt. Med en titt in i din själs bruksanvisning, och utifrån nya kunskaper om dig själv och hur unik du är, får du reda på hur du formar ditt liv på det sätt du vill leva det. Till min hjälp använder jag mina andliga förmågor och är även utbildad inom Soul Realignment®. Vill du ha hjälp att förstå hur du är skapt på energinivå, eller rensa negativa energimönster och förstå dina relationer så finns jag här.”

Kontakta mig på:

Instagram: @soulergy.se

Webbsida: www.soulergy.se Mail: annelie@soulergy.se

Skanna mig med mobilkamera

LIVSENERGI 8/2024 14 ANDLIGHET

Bestnr: 108975

Stora boken om kraftdjur

Av Cassandra Eason

Kraftdjur erbjuder dig en nyckel för att låsa upp din egen nedärvda instinktiva medvetenhet som idag inte är lika genomträngande. De erbjuder dig ett sätt att arbeta med olika varelsers andliga energier som visa guider och lärare. Den här boken är unik för att den har ett omfattande utbud av hela 275 kraftvarelser från myter och verkliga observationer. Boken introducerar en mängd tekniker för att komma nära dina utvalda varelsers andar redan från första kapitlet. Häftad. 280 sid. Ord ca pris: 179:-

Bestnr: 125468

Arvet från Atlantis

Av Lee Seger

Bestnr: 124612

Kraftdjurens orakelkort

Av Colette Baron-Reid

Ta del av visdom och hemligheter ur kraftdjurens glömda språk med dessa orakelkort. Kraftdjuren uppmanar oss att minnas att vi alla är ett i Anden, att alla levande varelser på jorden är förenade i ett enda gemensamt medvetande. När du drar ett kort kan du ta del av denna visdom i ditt liv, ta dig förbi hinder som dina begränsningar har satt och få kontakt med din oändliga potential. 68 kort. Handbok. Ord ca pris: 419:-

Hannah tackar impulsivt ja till att följa med på en svindlande resa bakåt i tiden, till fornti da Egypten. Tillsammans med kung Akhenaton och drottning Nefertiti får hon som initierad prästinna vara med och lägga grunden för ett skifte som aldrig förr genomförts. Gudinnor, gudar, kungligheter, präs tinnor, dödliga och odödliga går samman och gemen samt gör de allt i sin makt i hopp om att skapa det bästa för sitt land, för sin tid och för framtiden. Följ med på en annorlunda aspekt av historien, som med lätthet kan relate ras till vår nutid. Inb. 528 sid. Ord ca pris: 239:-

Bestnr: 125039

Medial utveckling och mediumkunskap

Av Vivi Linde

Medial utveckling och mediumkunskap är en bok för dig som vill förstå, utvecklas, öva och praktisera. Boken hjälper dig att utveckla din medialitet och ditt mediumskap, sant förklarar de bakomliggande faktorerna som leder dig mot ett andligt öppnande. Den är skriven både för dig som tar dina första stapplande steg och för dig som har kommit en bra bit på vägen. Danskt band. 222 sid. Ord ca pris: 259:-

Bestnr: 125086

Lemurien och Atlantis: en resa i tiden

Av Susanne Jönsson

Historien om Lemurien och Atlantis är speciell. Det går inte att förneka att den är både intressant och spännande att utforska. Följ med på en resa tillbaka i tiden och lär dig mer om dessa fina civilisationer, var de fanns och vilket syfte de egentligen hade. Boken innehåller också övningar som ger dig möjligheten att själv uppleva och utforska dessa platser. Häftad. 148 sid. Ord ca pris: 309:-

Bestnr: 125664

– Visdomskort för manifestering

har fått stor framgång runtom i världen sedan den första boken lanserades 2006. Nu, 17 år senare, kan vi få de viktigaste lektionerna från serien i en glimrande kortlek, nära till hands precis när vi behöver det. Korten är gjorda för att hålla dig inspirerad, upplyft och på rätt spår medan du tillämpar denna livsförändrande kunskap i ditt liv. De sextiofem korten i leken är fyllda med allra viktigaste budskap, samt enkla och kraftfulla övningar för att säkerställa att du gör verklighet av dina drömmar. 65 kort. Handbok 16 sidor. Ord ca pris: 389:-

Shamanens drömorakel

Av Colette Baron-Reid & Alberto Villoldo Shamanens drömorakel är ett samarbete mellan Alberto Villoldo och Colette Baron-Reid. Bildspråket och insikterna hämtar inspiration från den shamanska drömvärlden med dess arketyper och magi i kombination med nya, moderna tolk ningar. Upptäck mytiska landskap och andeväsen och förstå hur denna heliga drömvärld formar våra upplevelser i den vakna världen. Ta hjälp av din dröm värld för att utforma ditt liv och manifestera dina innerligaste önskningar. Illustrationer: Jena DellaGrot taglia. 64 kort. Handbok 162 sid. Ord ca pris: 398:-

Bestnr: 117715

Earth Magic Oracle Cards

Av Steven Farmer

Låt jordens andar vägleda dig och få tillgång till din inre manifesterande kraft och harmoni. Med Earth Magic orakelkort på engelska erbjuder Steven D. Farmer en unik syntes av andliga metoder och filosofier som under årtusenden visat sig hjälpa till att läka andliga orsaker till fysiska och känslomässiga sjukdomar, förstärka personlig kraft, förbättra manifestationsförmågan och uppmuntra en harmonisk relation till vår jord. 48 kort. Handbok 184 sid. Språk: Engelska. Ord ca pris: 279:-

FRAKTFRITT!
du handlar för över 500:-! LIVSENERGI 8/2024 15 KLUBBPRIS 209:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 229:DU SPAR 50:KLUBBPRIS 269:DU SPAR 40:-
219:DU SPAR 40:ESOTERISKT
När
KLUBBPRIS
KLUBBPRIS 149:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 389:DU SPAR 30:-
329:DU SPAR 60:KLUBBPRIS 379:DU SPAR 19:-
KLUBBPRIS

TA HAND OM LEVERN SÅ TAR DEN HAND OM DIG

Det är inte en lätt värld vi lever i. Många tampas nästan dagligen med olika svårigheter och motgångar som behöver hanteras. För att inte tala om den ständiga stress som är väldigt närvarande i mångas liv. Hälsa kan kännas som ytterligare en sak på att-göra-listan. Att hinna ta hand om sig själv kan verka som något som en del högst lyckosamma individer har tid till. Den här informationen är inte menad att ge någon dåligt samvete, eller tynga någon med ännu mer saker. Med det sagt önskar jag så att vi fick kunskapen tidigt i livet om vad levern har för uppgift i vår kropp och vilken betydelse den har för vårt välmående. Hade vi fått det hade vi haft andra förutsättningar i livet. Vi hade då kunnat ta hand om levern i den mån vi kunnat redan i ung ålder. Om vi tar hand om levern hjälper den nämligen oss att på många olika sätt handskas med allt vi har att stå i.

Så här skriver AW i Leverns okända kraft: ”Varför ska vi bry oss om levern?

Vi har redan så mycket att stå i. Vi ska ta hand om familjen, prestera på jobbet, hålla oss i form, undvika överviktsepidemin, depression, hjärtsjukdom och för tidigt åldrande, leva med kronisk sjukdom, handskas med en förorenad planet, utrotningshotade djur och en oviss framtid ... listan kan göras lång. Det krävs otroligt mycket för att enbart överleva dagen. Så varför behöver vi ytterligare en punkt på listan? Varför dra på oss ännu ett orosmoment – levern dessutom – när vi hela tiden får veta att vi ska dra ner på stressen, förenkla och lära oss konsten att säga nej till sådant vi inte behöver?

Just för att levern är i knipa och för att vi måste ta bättre hand om den. Att upptäcka leverns okända kraft – och kraften vi får av att ta hand om den – förändrar allt. För tänk om det finns en hälsoaspekt som kan läka alla andra hälsoproblem –och dessutom ta hand om latenta besvär som du inte ens vet att du har. Om vi bara visste hur många symtom, åkommor och sjukdomar som härstammar från levern – att det inte bara är levercancer, skrumplever och hepatit – då skulle levern få en huvudroll i den medicinska världen.

När vi hjälper levern hjälper vi samtidigt hjärtat, hjärnan, immunförsvaret, huden

och matsmältningen. Vi sover bättre, får ett stabilare blodsocker, sänker blodtrycket, går ner i vikt, ser yngre ut och känner oss yngre. Det gör oss även klarare i huvudet och mer rofyllda och glada. Det hjälper oss att anpassa oss till vår tids förändringar och höga tempo. Att börja ta hand om levern är den mest effektiva punkten på attgöra-listan. En frisk lever är det ultimata verktyget mot stress och åldrande, och det ultimata skyddet i en hotfull värld. Det är nyckeln till mentalt, känslomässigt, fysiskt och andligt välbefinnande. Att rikta uppmärksamheten mot levern är inte droppen som får bägaren att rinna över, utan i stället den livgivande droppen som räddar oss.”

I Leverns okända kraft hittar du så många olika saker, en del väldigt enkla, att införa för att stötta vårt livsviktiga organ. Det organet som gör alla andra saker på vår attgöra lista enklare att hantera.

I välmående, Carolina

Carolina Johansson

Utbildad sjuksköterska och näringsterapeut med fokus på Anthony Williams lära

Hemsida: carolinajohansson.se

Podcast: Hälsosant

Instagram: carolinajohansson.se

E-post: hej@carolinajohansson.se

Bestnr: 123027

Finns även som e-bok på Livsenergi.se!

Medial läkning: Leverns okända kraft Av Anthony William Vår livsviktiga lever har svar på många hälsoproblem som håller oss tillbaka i livet. En vanlig men ännu okänd orsak till att många människor mår dåligt är att levern är överbelastad. Anthony William delar med sig av enastående insikter om leverns okända funktioner, förklarar vad som ligger bakom många sjukdomar och tillstånd och vägleder läsaren till bättre hälsa. Inb. 414 sid. Ord ca pris: 329:- Klubbpris: 249:-

LIVSENERGI 8/2024 16
På Carolinas blogg kan du läsa fler tips och råd med fokus på Medial läkning. Skanna QR-koden med din mobilkamera!
MEDIAL LÄKNING
JUST
189:DU SPAR 140:REA!
NU!

När

över 500:-!

Bestnr: 104650

Sancho kosttillskott

Sancho är en ren naturprodukt som har sitt ursprung från Himalayas sluttningar, Nepal, där Sancho traditionellt används inom folkmedicinen för att öka det allmänna välbefinnandet i samband med t.ex. förkylningar och allmän trötthet. Ord. ca pris: 235:-

Bestnr: 121722

Nyponpulver 1 kg

pH-Balans

Nyponet är ett av de mest C-vitaminrika källor man känner till, med upp till 60 ggr mer C-vitamin än citrusfrukter. Bra för immunförsvar, hud, matsmältning och mycket annat. Stödjer cellandningen och är uppiggande. Nyponpulvret innehåller även mineraler, antioxidanter, omegsyror och andra vitaminer. Innehåll: 1 kg. Ord. ca pris: 319:-

Bestnr: 109937

Tibetanska Gojibär

Tibetanska Gojibär, även kallade Wolf-berries, växer vilt omkring 4 000 meter över havet i Tibet. De har använts i över 5 000 år i traditionell österländsk medicin. Enligt gamla skrifter stärker den Qi, ger näring åt yin, främjar ett långt liv, stärker benen, musklerna, ögonen och hjälper njurarna, levern och blodet och ska även vara bra för viktkontroll. Innehåll: 250 g. Dosering: ca 10–15 gram per dag. Ord. ca pris: 209:-

Bestnr: 121723

pH Multipulver 1 kg

pH-Balans

Multipulver är en blandning av näringspulver enligt: nypon (50%) nässla (30%) & blåbär (20%). Det torkas i rumstemperatur för att bevara vitala ämnen på bästa sätt, och tillsammans utgör dessa komponenter ett mycket näringsoptimerat tillskott.

Ord. ca pris: 329:-

TIPS!

Bestnr: 121719

Nässelpulver 1 kg

pH-Balans

Nässelpulver har ett mycket omfångsrikt innehåll vad gäller nyttiga ämnen. Den har en ytterst blodrenande effekt, och är ett allmänt stärkande medel för hela kroppen. Förutom att vara mycket basgörande/avsyrande innehåller den även myrsyra som har en infektionshämmande effekt. Innehåll: 1 kg. Ord. pris: 299:-

Besök pH-balans på webben – phbalans.com. Där hittar du recept på smooothies och annat gott som du kan göra på pH-balans olika goda och nyttiga pulver!

Bestnr: 121714

Blåbärspulver 0,5 kg

pH-Balans

pH-Balans blåbärspulver innehåller hela bär inklusive fruktkött, kärnor och skal, som har torkats i rumstemperatur för att bevara alla vitalämnen på allra bästa sätt. Ungefär en tiondel blir kvar av bären efter torkning, så till varje kilo blåbärspulver går det åt tio kilo färska bär.

Innehåll: 500 g. Ord. ca pris: 309:-

Bestnr: 121730

Aroniapulver 0,5 kg

pH-Balans

Bestnr: 124517

Lingonpulver 0,5 kg

pH-Balans

Aroniabäret är inte så känt här för sina hälsoegenskaper. Det har höga halter c-vitamin och antioxidanter och liksom björnbär och tranbär höga doser av antocyaniner. Motverkar fettbildning i blodkärlen och var behjälpliga vid artärvidgning. De tycks ha inflammationshämmande egenskaper och forskare tror att de även kan verka inbromsande på åldrade. Innehåller 500g. Ord. ca pris: 279:-

Lingonen plockas i det vilda och torkas varsamt för att bevara all den goda näringen.

Lingon innehåller gott om vitaminer och mineraler och som blåbär även antioxidanten antocyanin men framför allt mycket cateniner, fenoliska syror samt tanniner. 100 gram pulver motsvarar ca 1 kilo färska bär.

Innehåll: 500 g. Ord Ca pris: 299:-

Bestnr: 121728

Svartvinbärspulver 0,5 kg

pH-Balans

Svarta vinbär är en mycket god källa till C-vitamin, som i sin tur bland annat behövs för att bygga upp brosk och benvävnad. Då antioxidanterna i dessa bär främst förekommer i deras mörka färgpigment är kombinationen en riktig antioxidantbomb med fantastisk god smak. Innehåll: 500 g. Ord. ca pris: 199:-

HÄLSOKOST FRAKTFRITT!
du handlar för
KLUBBPRIS 299:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 279:DU SPAR 20:KLUBBPRIS 189:DU SPAR 46:KLUBBPRIS 169:DU SPAR 40:-
KLUBBPRIS 269:DU SPAR 40:KLUBBPRIS 269:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 189:DU SPAR 10:KLUBBPRIS 249:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 289:DU SPAR 30:17 LIVSENERGI 8/2024

”Blad och växter i naturen har samma mönster som din hud”

Jemma Foster skjutsades in i den esoteriska världen för att söka mening efter sina föräldrars bortgång när hon var ung. Som enda barn har resan tagit henne till många platser runt om i världen där hon har träffat sina lärare och utbildat sig inom en rad olika healingmetoder. Hon har lärt sig se världen och universum utifrån dess minsta beståndsdelar och sprider kunskap om hur allt hänger samman enligt den alkemiska maximen ”as above so below”.

– Hur hamnade du där du är idag?

– Det har varit en vindlande och organisk resa. Mina lärare har kommit in i mitt liv på ett ganska slumpartat sätt. Till exempel min örtmedicinlärare. På något sätt hamnade jag i hennes trädgård på te efter en promenad i Boulder, Colorado. Vi började prata, och det samtalet fick mig att börja studera örtmedicin. En annan lärare träffade jag när jag arbetade som journalist och manusförfattare. Jag berättade för en vän om ett ämne jag utforskade – hur universum fungerar, hur ljudvågor kan påverka materia, kvantfysik och andra kosmiska ämnen. På den vägen kom jag i kontakt med en kunnig man inom schamansk homeopati, medicinsk astrologi och annan esoterisk visdom. – Genom livet har jag följt en intuitiv väg. Något dyker upp, en dialog äger rum, det klickar och känns rätt, och så följer jag den riktningen. Det i sin tur leder alltid till något annat nytt och spännande.

Den inre resan började med homeopati och energiarbete och ledde så småningom in på sound healing och astrologi. Jemma bodde några år i Argentina där hon fördjupade sig i esoteriska praktiker, inklusive shamanism och energiarbete. Gradvis växte längtan att ta sig förbi det teoretiska om växterna, såsom botaniska namn och egenskaper som man lär sig allt om för att bli homeopat, och komma närmare dem. Det tog henne till studier i praktisk etnobotanik och vildmat, för att förstå och relatera till växterna på djupet.

Till en början var hennes studier mest på det intellektuella planet. Successivt började all kunskap landa i kroppen och

Jemma hittade nya vägare för att ta den ut i den fysiska världen. Hon skaffade sig en kanalbåt i London och öppnade upp den en ”middagsklubb” för gäster som ville uppleva något utöver det vanliga.

– Detta gav mig möjlighet att dela med mig av den kunskap jag hade samlat på mig. Jag experimenterade med ingredienser, rådfrågade stjärnorna och skapade olika elixir baserade på dagens astrologi. Gästerna fick stämgafflar för att ”stämma” sina drinkar. Upplevelsen på den väldigt smala båten Mama Xanadu blev som en portal för gästerna där de fick utforska något helt nytt. Mama Xanadu markerade en tio år lång djupdykning i olika healingmetoder, en tid som Jemma behövde för att förkroppsliga allt hon lärt sig och låta det landa i hjärtat.

– Hur skulle du definiera ”helig geometri”?

– För mig är helig geometri universums språk. Allt som existerar, materia eller energi, har ett fundament som består av universums mönster, former och rytmer. Det är matematik och siffror, men siffror är också musik, noter och vågor och de utgör förutsättningarna för att något ska kunna existera. Det som växer från en harmonisk plats är väldigt annorlunda från det som växer ur disharmoni. Genom att förstå arketyperna i ett perfekt universum kan vi föra in den energin och harmonin i allt vi gör. Vidare berättar Jemma att helig geometri visar på samband. Ett exempel är planeten Venus. När den ses från jorden över tid ser man att hennes rörelse skapar ett geometriskt mönster som liknar en fembladig ros. Många associerar rosen på jorden med planeten Venus. Alla frön, DNA, mikrober m.m. har samma mönster som återfinns på planeterna och i kosmos, vilket återknyter till den alkemiska levnadsregeln As above – So below, (”Så som ovan så och nedan”).

Helig geometri omkring dig

Ett tips från Jemma för att på ett enkelt och konkret sätt komma i direkt kontakt med helig geometri är att gå ut i naturen och studera den i detalj (gärna med lupp om du har en). Då ser du att bladen och växterna har samma mönster som din egen hud.

LIVSENERGI 8/2024 18 PERIODENS MEDLEMSERBJUDANDE FÖRFATTARINTERVJU

JEMMA FOSTER PÅ 30 SEKUNDER

Bor: I Somerset i sydvästra England, mitt emellan Stonehenge och Glastonbury, ett område med mycket leylinjer.

Livsmotto: ”Det är vad det är.”

Familj: Inga syskon. Jemmas föräldrar dog när hon var yngre och om det säger hon så här: ”Det är säkert en anledning till att jag är på den resa jag är, och att möjligheten eller önskan att utforska den ens öppnade sig för mig.”

Andra publikationer: Kortlek The Wild Alchemy Lab och ytterligare en bok kommer i höst.

Stjärntecken: Född i september, har solen i jungfrun och månen i fiskarna. Ascendent: Lejon.

I vår intervju berättar Jemma hur helig geometri kan förgylla livet och ger konkreta tips på vad du kan göra. Se den här!

Skanna mig

med mobilkamera

om du vill lyssna på intervjun

– Notera mönstren och vad de påminner dig om, så kommer insik ten landa hur allt hänger ihop, säger Jemma.

Frekvens och vibration

Det är inte helt lätt att greppa helig geometri och förstå det fullt ut. Enligt Jemma kan vi utforska ämnet från rätt plats – genom att öva oss i att upplösa oss själva.

– Ett avsnitt jag verkligen ville ha med i boken – och en del kanske undrar varför – var det som handlar om energi och frekvens. För att förstå geometri behöver vi förstå matematik och tal. För att förstå helig geometri så behöver vi förstå hur energi och vibrationer fungerar.

Varför bör vi bry oss om helig geometri?

– Att förstå universum hjälper oss att förstå vår plats i det, vilket gör oss till bättre människor.

Det här var en kortare version av den egentliga intervjun. Läs den i sin helhet på livsenergi.se. QR-koden till författarsidan.

Intervju & text: Alexandra Jerselius

BESTÄLLNING/ AVBESTÄLLNING

OSS TILLHANDA SENAST

16 söndag

160 sidor, inbunden juni

Bestnr: 125631

HELIG GEOMETRI

Författare: Jemma Foster

LIVSENERGI 8/2024 19
DITT KLUBBPRIS! 229:Ord. pris: 269:DU SPAR 40:-

Kristallkluster liten

Bergkristall sägs vara en länk mellan de himmelska stjärnornas energi och våra själar. Bergkristallens energi symboliserar harmoni, balans och synkronicitet. Storlek: 40-100 g.

Ord ca pris: 79:-/st

Klubbpris: 69:-/st

Bestnr: 123484

Rökkvartshänge

Rökkvarts sägs vara en jordande kristall som löser upp och skyddar mot negativa energier. Bär detta fina hänge i ett halsband och få hjälp att rensa bort dåliga tankar och känslor, så att du istället kan fokusera på möjligheterna framför dig. Kristallen främjar lugn och balans och passar utmärkt i hemmet, vid meditationer eller på arbetsplatsen.

Storlek: Ca 40 mm.

Ord. ca pris: 179:-

Tänk på att alla stenar och kristaller är naturprodukter som kan skifta i färg och form vilket gör varje sten unik.

Bestnr: 123996

Citrinspets halvrå

Citrinspetsen är halvrå vilket betyder att den inte har bearbetats lika mycket som till exempel trumlade stenar. Denna sten har upphettats i efterhand av oss människor och har därför en djupare nyans av orange, nästan brun, jämfört med naturlig citrin. Chakra: Solar plexus, Stjärntecken: Tvillingarna. Storlek: Ca 3570 mm. Ord ca pris: 69:-/st Klubbpris: 59:-/st

Bestnr: 125354

Jaspisoval spiralhänge

Jaspis lyfter fram din naturliga skönhet genom att stärka vitalitet och livskraft. Den stöder oss genom livets naturliga processer t.ex. graviditet, födelse, pubertet och åldrande. Storlek: ca 55 mm. Ord. ca pris: 99:Klubbpris: 89:-

Bestnr: 122753

Pansarkedja äkta silver 45 cm

Material: 925 Sterlingsilver. Längd: 45 cm.

Bredd: 1,15 mm. Tjocklek: 0,65 mm

Lås: Karbinhake 8,0 mm

Vikt: 2,0 gram. Ord ca pris: 169:-

Bestnr: 122752

Pansarkedja

äkta silver 60 cm

Material: 925 Sterlingsilver.

Längd: 60 cm.

Bredd: 1,8 mm. Tjocklek: 0,9 mm.

Lås: Karbinhake 8,0 mm.

Vikt: 5,3 gram. Ord ca pris: 269:-

Bestnr: 124714

Ametrin kristallspets rå I den här fina, råa spetsen får du en kombination av lugnande och centrerande Ametist tillsammans med glädjestenen själv, Citrin. Storlek: 40-50 mm. Ord ca pris: 89:-/st Klubbpris: 79:-/st

Bestnr: 122686

Bergkristall spiralhänge

Bergkristall sägs vara en länk mellan de himmelska stjärnornas energi och våra själar. Bergkristallens energi symboliserar harmoni, balans och synkronicitet. Kristallen har använts i andliga, vetenskapliga och läkande syften i många kulturer världen över. Det sägs att bergkristallen kan transformera, förstärka, fokusera och balansera energi. Chakra: Alla.

Storlek: ca 55 mm.

Ord. ca pris: 179:Klubbpris: 149:-

Bestnr: 123732

Pansarkedja äkta silver 42 cm

Material: 925 Sterling silver Längd: 42 cm.

Bredd: 1,3 mm. Tjocklek: 0,8 mm.

Lås: Karbinhake 8,0 mm. Vikt: 2,3 gram.

Ord. ca pris: 169:-

Bestnr: 122760

Halskedja med skyddsängel äkta silver

Låt en ängel i äkta silver beskydda dig eller en vän med denna vackra halskedja. Material: 925 Sterling Silver. Sten: Kubisk Zirconia. Kedja: Pansarkedja 45 cm. Ord ca pris: 299:-

Besök livsenergi.se för fler kristaller, stenar och smycken!

FRAKTFRITT! När du handlar för över 500:-!
STENAR & KRISTALLER
JUST NU! 49:DU SPAR 20:JUST NU! 59:DU SPAR 30:REA! REA! REA!
JUST NU! 129:JUST NU! 229:DU SPAR JUST NU! 69:DU SPAR 30:JUST NU! 129:DU SPAR 50:REA! REA! REA! REA!
JUST NU! 49:-/st DU SPAR 30:-
KLUBBPRIS 249:DU SPAR 20:KLUBBPRIS 139:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 149:DU SPAR 20:-

Bestnr: 124378

Rodokrosit

Rodokrosit är en sann kärlekssten. Den ger oss balans och kärlek i relationer men ska även kunna hjälpa till att läka känslomässiga sår från barndomen eller från tidigare liv som hindrar oss i nuet. Storlek: ca 25 mm.

Ord ca pris: 79:-/st

Klubbpris: 69:-/st

Bestnr: 124622 Jade

Jade från Kanada i väldigt fin kvalitet i en djup mörkgrön nyans. Jade är en sten som ger lugn och skydd och symboliserar överflöd och rikedom. En perfekt kompis när du vill manifestera in lite mer överflöd i ditt liv!

Storlek: ca 30-40 mm.

Ord. ca pris: 139:-/st

Klubbpris: 119:-/st

Bestnr: 124721

Ametist

Ametist är oerhört bra för själen och lugnar och stimulerar där

Bestnr: 125134

Rökkvarts stor

Rökkvarts hjälper dig att släppa taget om det som inte längre gagnar dig. Den framstår som en allvarlig och dyster sten, och det kanske stämmer. Den har bara en uppgift: att hjälpa dig att släppa taget. Storlek: 35-50 mm.

Ord ca pris: 59:-/st

Klubbpris: 49:-/st

Bestnr: 124907

Sodalit stor

Sodalit hjälper dig när du behöver hitta din egen röst eller uttrycka dig själv. Den stöder även vänskap, solidaritet och samhörighet. Storlek: 30-40 mm

Ord ca pris: 59:-/st

Klubbpris: 49:-/st

Bestnr: 123100

Granat trumlad

Granat motverkar depressioner och för in glädje och hopp till användaren. De står för lust och kärlek. Perfekt kristall för dig som vill känna dig nykär på nytt. Granat renar dina chakran och tar bort negativ energi. Chakra: Hjärta. Storlek: Ca 20 mm.

Ord ca pris: 59:-/st

Klubbpris: 49:-/st

Bestnr: 124724

Dalmatinersten

Den här stenen sägs vara bra för självrannsakan och för att se att allting har två sidor, en positiv och en negativ. Du får hjälp att lära dig balansera det onda och det goda. Den hette tidigare Dalmatinerjaspis, men eftersom det inte är en jaspis har namnet ändrats till Dalmatinersten. Storlek: 35-40 mm. Ord ca pris: 49:-/st

Bestnr: 124723

Citrin

Citrin är en glad och positiv sten som sägs stimulerar oss att se det ljusa i tillvaron. Den hjälper oss att komma till uttryck i sociala sammanhang, ha roligt, skratta och leka.

Storlek: 30-65 mm

Ord ca pris: 59:-/st

Klubbpris: 49:-/st

JUST NU! 29:-/st DU SPAR 20:-

Klubbpris: 39:-/st

Bestnr: 124729

Rosa girasol

Girasol hjälper dig att utveckla din inre kraft med en mild men kraftfull lugnande energi. Storlek: 25-30 mm.

Ord ca pris: 59:-/st

Klubbpris: 49:-/st

FRAKTFRITT! När du handlar för över 500:-!
JUST NU! 59:-/st DU SPAR 20:-
REA!
JUST NU! 89:-/st DU SPAR 50:-
REA! STENAR & KRISTALLER JUST NU! 39:-/st DU SPAR 20:JUST NU! 39:-/st DU SPAR 20:JUST NU! 39:-/st DU SPAR 20:REA!
REA!
REA! JUST NU! 39:-/st DU SPAR 20:JUST NU! 39:-/st DU SPAR 20:JUST NU! 39:-/st DU SPAR 20:-
REA!
REA!
21 REA! LIVSENERGI 8/2024
REA!

Bestnr: 125728

Konsten att teckna: block med övningar - Natur

Kom igång och teckna natur! I det här smarta övningsblocket i Konsten att teckna-serien kan du enkelt börja rita direkt i blocket. Genom praktiska övningar och tydliga grunder kan du med lätthet påbörja din resa mot att lära dig teckna buskar, träd, moln och hus. Häftad. 96 sid. Ord ca pris: 139:-

Bestnr: 125729

Bestnr: 125735

Öppna denna ask och skapa din egen konst

Kortlek med 40 superenkla konstprojekt inspirerade av riktiga verk skapade av världskända konstnärer. Vem som helst kan skapa mästerverk närsomhelst, varsomhelst. Har du alltid velat göra en konstfilm inspirerad av Andy Warhol? Kanske har du bara en minut på dig att skapa en skulptur? Välj ett kort, följ instruktionerna och låt kreativiteten flöda! Ord ca pris: 209:-

Bestnr: 125736

En tatuerares magiska värld Öppna dörren till nya världar och gör dig redo att måla och färglägga den allra första målarboken av den internationella tatueringskändisen Cally-Jo. Varje sida tar dig till ett annat land eller en ny scen här finns allt från tropiska blommor till pampiga lejon, från undervattensskatter till forntida japanska masker. Fly raka vägen in i din fantasi medan du färglägger dessa vackra motiv! Häftad. 80 sid. Ord ca pris: 149:-

Nybörjarens guide till virkning: Lär dig virkning från grunden Lär dig virka med enkla tekniker och projekt! Tydliga instruktioner och fotografier guidar dig steg för steg. Alla grundkunskaper täcks in: vilka redskap och material du behöver, hur du håller virknålar, gör och räknar dina första maskor, fäster och följer ett mönster. Varje projekt medför nya tekniker, allt från ökningar och minskningar till att växla mellan färger och sammanfoga sömmar. Danskt band. 128 sid. Ord ca pris: 189:-

Nyhet! Nyhet!

Bestnr: 125733

Färglägg efter siffror: Jorden runt

Den här unika målarboken bjuder in till en speciell sorts kreativitet. Färglägg efter siffrorna för att få fram vackra, gömda designer inspirerade av sevärdheter från jordens alla hörn. De färdiga konstverken blir till otroliga mästerverk som du kan vara stolt över och som du kan visa upp i ditt hem! Häftad. 30 sid. Ord ca pris: 99:-

Bestnr: 125737

Nybörjarens guide till stickning: Lär dig stickning från grunden Den här handboken kombinerar enkla steg för steg-beskrivningar med tydliga bilder som du kan ta del av för att lära dig sticka. Inspireras av härliga och färgglada projekt att skapa till dig själv eller någon du tycker om. Varje projekt medför nya och spännande tekniker allt från ökningar och minskningar till att växla mellan färger och sammanfoga sömmar så att du stegvis lär dig mer och mer. Danskt band. 128 sid. Ord ca pris: 189:-

22 LIVSENERGI 8/2024 FRAKTFRITT! När du handlar för över 500:-! KREATIVITET
KLUBBPRIS 109:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 119:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 179:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 159:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 79:DU SPAR 20:KLUBBPRIS 159:DU SPAR 30:Nyhet! Nyhet! Nyhet!
Nyhet!

125361 Andlig aktivering Pluserbjudande! 125734 Mandala för vuxna Pluserbjudande! 123482 Ametisthänge spets Pluserbjudande! 121384 Själens äventyr 123304 Känslosann 123313 Livslängdsparadoxen

125720 Egokoden : Må bättre och prestera mer med aktivt självledarskap 125721 Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker till ljus 125722 Orosboken : Ta hand om din oro i fem steg 125723 Det ordnar sig 125724 Ett fragment av kärlek 125725 Naturlig parfym: Skapa välgörande ... 125726 Växternas magi: örter och växter ... 125727 Parfym från början 124401 Lymfan, Levern & Livet 123910 Medial läkning: läk med detox 125282 Kroppskoden 125505 Fasta som kvinna 124780 TÄNK dig frisk db 124754 Yogaglädje 124979 Smärtfria fötter 125328 En liten bok om artros 117715 Earth magic oracle cards 123027 Medial läkning – levern 125728 Konsten att teckna: block med övningar - Natur 125729 En tatuerares magiska värld

Få bättre koll på din leverans! Fyll i ditt mobilnummer här eller på Livsenergi.se under ”Mitt konto”!

ANMÄL MOBILNUMMER HÄR

$125736 Nybörjarens guide till virkning : Lär dig virkning ... 125737 Nybörjarens guide till stickning : Lär dig stickning ... 111517 Ginger/Lime Deo 120419 Lavender/Bamboo Deo 124343 Dr Sannas hälsosåpa citronmyrten 500 ml 124344 Dr Sannas hälsosåpa orginal 500 ml 122312 Alice myggsalva

Du får automatiskt pluspris när du beställer periodens erbjudande Nej tack. Jag önskar inte periodens erbjudande 125631 Helig geometri

Texta namn och adress tydligt!

Kundnummer:

Namn:

Gatuadress:

Postnr: Mob.nr:

Ort:

Klipp längs den streckade linjen. Skicka in hela övre delen av denna sida.

LIVSENERGI BOKKLUBB – medlemsinformation

Hur beställer jag?

Det finns flera sätt att handla hos Livsenergi eller avbeställa Periodens bok, när du vill, dygnet runt. Här listar vi de bästa. Du finner mer information på www.livsenergi.se/fragor-och-svar/

Att handla via vår hemsida är det smidigaste sättet. Du får alltid en bekräftelse via e-post och dina ordrar samlas på ditt konto. Du kan också ringa in din beställning på ordertelefon 08-441 34 29.

Om du inte avbeställer Periodens bok skickas den hem till dig efter perio-

dens sista datum. För dig som är kortprenumerant debiteras bokens pris samt frakt 45 kr i samband med utskicket. Vid faktura läggs den med i bokpaketet.

Du har alltid 14 dagars retur- och ångerrätt från det att du har mottagit en leverans och står då själv för portot. Vid postvända paket debiteras en avgift på 95 kr. Returen krediteras när vi mottagit varan alternativt läggs beloppet tillgodo på ditt konto. Adress vid retur: Livsenergi, c/o Förlagssystem, 791 89 Falun.

Livsenergi är en del av Brafö AB

med orgnr: 556424-7921. Vi behandlar de kunduppgifter som du lämnar till oss med modern informationsteknik i syfte att erbjuda god service med utvalda tips som passar just dig.

Kundtjänst

E-post: livsenergi@fsys.se

Ordertelefon: 08-441 34 29

Bemannad telefon: 08-737 86 92, måndag–fredag 09:00–11:00

Plusgiro: 476 76 00-2

Adress: Livsenergi, c/o FörlagsSystem, Box 30104, 104 25 Stockholm

Läs mer om ditt medlemskap på www.livsenergi.se/fragor-och-svar/

I tidningen marknadsförs kosttillskott. Observera att dessa inte bör ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Förvara kosttillskott utom räckhåll för barn och rådgör med läkare innan intag om du är gravid, allergisk eller tar medicin.

Plats för porto

Brafö AB c /o Förlagssystem Livsenergi

Box 30104 104 25 Stockholm

HUR BESTÄLLER JAG?

Det finns många sätt för dig att lägga din order på eller avbeställa Periodens bok, när du vill, dygnet runt. Här listar vi dem åt dig. OBS! Ha alltid ditt medlemsnummer och beställningsnummer på produkterna du vill beställa/ avbeställa nära till hands.

Gå in på hemsidan, logga in på ditt konto och lägg din order. Du får alltid en bekräftelse på din beställning/avbeställning via mail.

Vid beställning: Skriv: BOK medlemsnummer val1 val2 val3 ... Varje ”val” är ett beställningsnummer. Använd mellanrum mellan varje val.

Vid avbeställning Periodens bok:

Skriv: BOK medlemsnummer nej Du ska alltid få ett svar från Kundservice!

Uppge ditt medlemsnummer, välj sedan: 1 - för att lägga en beställning 2 - för att avbeställa Periodens bok

OBS! Glöm inte att uppge beställningsnummer på boken du vill beställa/avbeställa

23 LIVSENERGI 8/2024 23
juni 16 söndag BESTÄLLNING/ AVBESTÄLLNING OSS TILLHANDA SENAST ring in din beställning på ordertelefon 08-441 34 29 vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning BESÖK GÄRNA VÅR HEMSIDA www.livsenergi.se Beställ påhemsidan www.livsenergi.se
Nr: Nr: Nr: Nr: Nr: Nr:
JA TACK, jag vill beställa följande produkter:
Nr:
WWW.LIVSENERGI.SE ORDERTELEFON 08-441 34 29 SMS 71140 OBS! Första dagen du kan beställa och avbeställa är 2024-05-28

Avsändare: Brafö AB

c/o Förlagssystem

Livsenergi - Kundservice

Box 735

791 29 Falun

Bestnr: 111517

Primavera Deo: Ginger Lime

Primaveras Roll-On deodoranter är fria

från aluminium och innehåller eteriska oljor med hudvårdande egenskaper. De naturliga ingredienserna neutraliserar bakterierna som orsakar svettlukt och lindrar svett under 24 timOrd. ca pris: 149:-

Bestnr: 124344

Dr Sannas Hälsosåpa

Original 500 ml

Dr Sannas Hälsosåpa är en tvål för alla tillfällen, livet ut! Tvålens kan användas för hela kroppen, en tvål för ansikte, händer, kroppen och till renande detoxbad.

Ord. ca pris: 219:-

Bestnr: 122312

Bestnr: 122555

Apotekartvål:

6:e sinnet

Välgörande dofter för en aktiv sommar!

Bestnr: 120419

Primavera Deo: Lavender Bamboo

Primaveras Roll-On deodoranter är fria från aluminium och innehåller eteriska oljor med hudvårdande egenskaper. De naturliga ingredienserna neutraliserar bakterierna som orsakar svettlukt och lindrar svett under 24 timmar. 50 ml. Ord. ca pris: 149:-

för hela kroppen!

Bestnr: 124343

Dr Sannas Hälsosåpa

Citronmyrten 500 ml

Hälsosåpa Citronmyrten är naturligt tillverkad för din hud och har pH-värde 10 vilket samtidigt ger en naturligt antibakteriell effekt.

Ord. ca pris: 219:-

Alice ekologiska myggsalva

Effektiv ekologisk myggsalva som innehåller rölleka, renfana och kamomill. Repellerar både myggor och knott.

Ord. ca pris: 129:-

Tvålen med sensuell doft och med mixade blommor kan vara den ultimata kärlekst vålen! Helt vegetabilisk berikad med gu domligt sheasmör. Torkade blommor av jas mine och apelsinblomma ger mild peeling. De exklusiva och sensuella eteriska oljorna förstärker dina sinnen. 120 g. Ord ca pris: 119:-

Bestnr: 120410

Olivia body oil

En fin olivolja som vårdar din hud och ger den en silkeslen känsla. Innehåller vitamin E som förebygger oxidation i cellerna. Oljan är extremt dryg. Tips! Droppa lite i badvattnet så får du en härligt mjuk och len hud. 300 ml.

Ord. ca pris: 249:-

KLUBBPRIS 109:DU SPAR 10:KLUBBPRIS 119:DU SPAR 10:KLUBBPRIS 229:DU SPAR 20:- Vårdande olivolja! KLUBBPRIS 199:DU SPAR 20:KLUBBPRIS 199:DU SPAR 20:Tvål
Härlig
deo! KLUBBPRIS 139:DU SPAR 10:KLUBBPRIS 139:DU SPAR 10:-
och snäll

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.