Livsenergi 7 2024

Page 1

CAROLINA JOHANSSON: Vad säger Anthony om postcovid?

Bli vän med nervsystemet och hitta trygghet och glädje i livet

LÄR KÄNNA DEB DANA:

”Nervsystemet hjälper oss förstå att vi är mänskliga”

PERIODENS bok

BESTÄLLNING/

AVBESTÄLLNING OSS

maj 26 söndag

SINNE, KROPP
SJÄL! Me dlemstidning • nr 7 • 2024
TILLHANDA SENAST SVERIGES STÖRSTA BOKKLUBB FÖR
OCH

Oväntade möten och insikter

Det är söndag i mitten av april. Jag sitter och skriver för nästa tidning för att komma ikapp och förbi mig själv så att jag kan resa på semester om någon vecka. Med en varm kopp te, hjärtsallad med hummus bredvid datorn och regnets smatter utanför har jag precis skrivit lite i min kalender. Jag försöker följa Mindy Pelz 30-dagars cykel i Fasta som kvinna och har uppdaterat mig om var jag är någonstans. Har just missat 5 dagars manifestationsfas, så jag kan inte anses allt för seriös med det. Men hon har väldigt bra recept, så det blir något gott till middag. Jag har också dragit mitt kort för dagen ur Visdomskort för manifestering och ombeds idag Ha tilltro (det gula kortet). Jag måste säga att de här korten verkligen passar mig. Så enkla och bra. Äntligen drar jag kort för dagen!

Plötsligt ringer telefonen. Den som ringer har en bred norrländsk dialekt och presenterar ett namn som jag med ens känner igen. Det är en välkänd svensk artist och han ställer frågan lite trevande om han kan få köpa en bok av Sadhguru av mig. Vårt samtal pågår i ca 10 minuter och vi pratar om dagblindhet, Sadhguru, filosofi, intellektet och vikten av humor i all seriositet. Ett väldigt fint och oväntat samtal denna söndag!

Samtidigt är min egentliga uppgift idag att skriva en krönika som har med förankring att göra – den inre förankringen i samspel med nervsystemet som skapar trygghet och harmoni. Jag tänker att jag känner mig ganska harmonisk, men inser att det är en illusion. Under lång tid har jag jagat mig själv och levt i stress för att få allting att klaffa så att jag kan leva det liv jag önskar. Även om dagens tankepussel är lite spretigt så innehåller det många delar som jag kan relatera till periodens bok Förankrad av Deb Dana.

HÖJDPUNKTER I DETTA NUMMER!

Boktips & erbjudanden

sid 10 Spännande boknyheter om tystnad, UFO och hållbarhet!

sid 17 Klockrena kombinationer av böcker och orakelkort!

sid 22 Härliga böcker om våra husdjur!

Läsvärt

sid 7 Månklokt i maj!

sid 14 Astrologen Ivar presenterar sommaren 2024!

sid 16 Carolinas läsarfråga tar upp postcovid.

Nervsystemets uppgift är att ”ta emot och förmedla signaler från och till kroppens olika sinnen och kroppsdelar”. Men ibland överreagerar det, vilket får oss ur balans. Resultatet blir stress, ångest, oro och andra känslomässiga utmaningar i livet. Men det finns metoder för att träna vårt nervsystem att sluta överreagera och bemöta världen med större trygghet. Den teknik som Deb Dana gör tillgänglig för oss är uppenbarligen väldigt effektiv. Dana beskriver den som ”Konsten att känna sig trygg nog att förälska sig i livet och ta de risker det innebär att leva”.

Visst är det både poetiskt och klokt? Tillbaka till min illusion så tycker jag att jag vågar leva. Men om jag ska syna det i sömmarna så håller stress, onödigt mycket oro och en viss avsaknad av tilltro mig säkert tillbaka. Det här är något jag måste utforska. Tack och lov har Dana en mängd övningar i sin bok som kan hjälpa mig på vägen!

Jag finner mig själv undra över den röda tråden mellan det oväntade samtalet, tilltro och jakten på att komma ikapp mig själv, och det känns som att det finns ett budskap här: ”Bjud in mer lätthet i livet, få lite distans till dig själv och ha tilltro till det som erbjuds så följer mer flow.” Det får bli min affirmation för denna period. Varsågod och använd det du med om du vill.

Vackra vårhälsningar, Alexandra Jerselius

2 KRÖNIKA

LÄR DIG KONSTEN ATT KÄNNA DIG TRYGG

”NÄR VI FÖRSTÅR HUR VÅRT NERVSYSTEM

FUNGERAR, KAN VI ARBETA MED DET.”

- DEB DANA -

Att förstå och kunna reglera sitt nervsystem är grunden till fysiskt, mentalt och andligt välmående. Situationer som en hetsig diskussion med din partner eller ett bråk med en vän är inte på liv eller död, men ofta reagerar vi som om de vore det. Det beror på att kroppens nervsystem reagerar först, innan tanken hinner formas, och behandlar de flesta uppfattade hoten på samma sätt. I periodens bok Förankrad berättar Deb Dana hur du kan bli vän med nervsystemet och finna mer trygghet, lugn och samhörighet trots livets utmaningar. Faktum är att det är en inneboende förmåga som du har. Med det på plats vågar du förälska dig i livet på ett sätt du inte gjort förut.

Med vägledda visualiseringar, meditationer och reflektionsövningar är detta en praktisk handbok för att förflytta sig från känslor av stress, rädsla och panik till en plats förankrad i balans och självsäkerhet.

DU SPAR

PERIODENS MEDLEMSPAKET 3 LIVSENERGI 7/2024 PERIODENS MEDLEMSERBJUDANDE DITT KLUBBPRIS! 239:Ord. pris: 279:MED PERIODENS MEDLEMSBOK FÅR DU FLERA FÖRMÅNLIGA PLUSERBJUDANDEN. LÄS MER PÅ SIDAN 6! VÄND OCH LÄS MER
40:-

Bli vän med nervsystemet och oro med ett liv i frihet

”Vi kan lära oss att få tillgång till en naturligt inneboende och kraftfull förmåga som alltid är närvarande och redo att leda oss mot välbefinnande.”

Vi kommer till världen med en naturlig önskan att knyta an. Redan med vårt första andetag inleder vi en livslång längtan efter trygghet i kroppen, i närmiljön och i våra relationer med andra. Hur det ska falla ut beror till stor del på vårt nervsystem.

I boken Förankrad beskriver Dana hur nervsystemet fungerar och delar med sig av praktiska vardagstekniker som visar hur du kan omprogrammera kroppens reaktioner. Med Danas hjälp kan du öva dig i förmågan att bli mer medveten om ditt nervsystem från stund till annan, samt att ändra sättet du reagerar på livets små och stora utmaningar.

Dana är specialist på något som kallas för polyvagalteorin. Det kan låta tekniskt och komplext, men i boken gör Dana teorin begriplig för allmänheten. Om denna teori är okänd för dig kanske du istället stött på uttrycket vagusnerven i olika sammanhang. Intresset för denna nerv har växt ordentligt då man insett den viktiga kopplingen den har till välmående, samt att det är möjligt att arbeta med den. Och som namnet avslöjar är den en väsentlig del i polyvagalteorin.

POLYVAGALTEORI – VAD ÄR DET?

Enkelt uttryckt är det ”vetenskapen bakom förmågan att känna sig trygg nog för att förälska sig i livet och ta de risker det innebär att leva”, som Dana säger. Den förklarar forskningen bakom våra sociala förbindelser, och erbjuder en karta över nervsystemet som kan leda oss till förmågor som stärker vår förankring i oss själva och med andra.

FINN STÖD I ANKARET PÅ RESAN MOT LÄKNING

I Förankrad lär du dig återknyta bekantskapen med sinnesintrycken i kroppen utan att störas av välbekanta associationer till hotfulla händelser, det är som att lära kroppen känna igen sitt trygga ankare. När du har etablerat ditt ankare i kroppen, kan du på ett säkert sätt titta närmare på det som tidigare uppfattats som hot mot den inre balansen.

– Ankaret erbjuder en stabilitet där vi utan fara kan utforska och känna de sår som kroppen fortfarande håller fast vid. Processen ger stöd på en läkningsresa där nervsystemet bit för bit blir stabilt nog för att ha kontakt med andra och bereda plats för humor och upprymdhet, inte hot, på sin väg genom vår komplexa och ofta så oförutsägbara värld, säger Dana.

I boken får du även utforska:

r vagusnerven, som också kallas för nervsystemets motorväg, dess enorma betydelse för ditt mående och sättet din kropp kommunicerar på.

r hur du kan utveckla din ”neuroception” (nervsystemets intuition), alltså lära dig lyssna på kroppens signaler och börjar samarbeta med nervsystemet för ett ökat välbefinnande.

r vagusbromsen, och lära dig enkla tekniker för att reglera intensiteten i dina känslor.

r gemenskap och beskydd, lär dig att känna igen dina inre signaler för trygghet och fara och hur du kan påverka dem.

r ditt sociala engagemangssystem och hitta sätt att skapa givande relationer med andra och världen omkring dig.

r hur du aktivt kan ge ditt nervsystem näring, bland annat genom egenvårdscirkeln.

PERIODENS MEDLEMSERBJUDANDE FÖRANKRAD Av Deb Dana 4 LIVSENERGI 7/2024

och ersätt stress

r vikten av att behålla nyfikenheten i det som kommer upp, utan att värdera.

r övningar och vägledning för att varsamt forma ditt nervsystem för större motståndskraft, intuition, trygghet och förundran.

– Allteftersom du lär dig polyvagalteorins grunder kan du ta med dig vetenskapen in i olika övningar som ger teorin liv. Min förhoppning är att du, när du är klar med boken, ska röra dig genom världen på ett nytt sätt och uppleva de djupgående fördelar som är följden av att ha hittat din egen personliga väg och anknytning, säger Dana.

DU SPAR

med mobilkamera om du vill lyssna på intervjun

Lyssna på vår intervju med Deb Dana här! Eller läs mer om henne på sid 18.

Bli vän med ditt nervsystem och en aktiv förare av det, så att du kan ta dig fram genom livet med större lätthet istället för att sitta fast i ett överlevnadstillstånd med begränsade valmöjligheter. Danas lättillgängliga språk och förmåga att koppla ord till bilder och vidare till fysiska förnimmelser ger Förankrad dig en trygg och relativt enkel väg framåt, till mer glädje och mindre oro.

Text: Sofia Ekholm

Ord. pris:

FÖRANKRAD

Bestnr: 125694

Författare: Deb Dana

Översättare: Cicci Lyckow Bäckman

Format: 212 sidor, inbunden

Ordinarie pris: 279:-

Klubbpris: 239:-

BESTÄLLNING/ AVBESTÄLLNING

OSS TILLHANDA SENAST

maj 26 söndag

FAKTA OM PERIODENS MEDLEMSBOK Kom ihåg!
5 LIVSENERGI 7/2024
Skanna mig
239:-
DITT KLUBBPRIS!
279:-
40:-

Extra förmånliga erbjudanden

när du köper

Periodens medlemsbok!

Om hur vanliga människor kan lyckas med det ovanliga!

Bestnr: 123723

Hitta din övernaturliga kraft

Av Joe Dispenza

Energi flödar naturligt till det du fäster din uppmärksamhet på och därför måste du, om du vill uppleva förändringar i ditt liv, börja fästa uppmärksamheten på nya saker och ”glömma” de gamla. Joe Dispenza har arbetat i många år för att bevisa att vi alla har övernaturliga förmågor latenta inom oss. Hitta din övernaturliga kraft är en kunskapskälla och en verktygslåda som tillåter vanliga människor som du och jag att nå tillstånd utöver det vanliga. Danskt band. 357 sid.

Pluserbjudande 1 +

Ord ca pris: 129 kr

Klubbpris: 109 kr

PLUSPRIS:

Ord ca pris: 189 kr

Klubbpris: 169 kr

PLUSPRIS:

Pluserbjudande 2

Bestnr: 125638

Doftspray: Cedarwood

Cederträ i garderoben är ett klassiskt trick för att hålla kläder fräscha och väldoftande. Träslaget har en varm, träig och lätt kryddig doft som känns både rogivande och lyxig. Med den här doftsprayen sprider du enkelt doften i ditt hem. Njut av trätoner ackompanjerade av en blommig sötma som gör doften härligt fyllig. Pyscha försiktigt i t.ex. sovrum, vardagsrum och badrum. 300 ml doftspray.

+ Pluserbjudande 3

Boosta handlingskraften inför sommaren!

Bestnr: 125719

Karneol armband pärlor

Vackert armband med karneol. Karneol sägs ge oss mod, styrka och passion till att bryta mönster och sätta nya. Den ger dig en extra energiboost för att sätta igång. Har du väl gjort ett val så hjälper den dig att hålla spåret. Elastiskt armband.

Ord ca pris: 189 kr

Klubbpris: 169 kr

PLUSPRIS:

6 LIVSENERGI 7/2024
PERIODENS PLUSERBJUDANDEN
89:DU SPAR 100:DU SPAR 90:-
99:Trevlig doftspray för ditt hem!
79:DU SPAR 50:Nyhet!

I fokus

Månklokt i maj: Finn din inre styrka, tillit och tålamod

MAJ MÅNAD GER OSS en väldigt fin översikt av en full måncykel. Den inleder med en halvmåne i tredje kvarteret den 1 maj med och avslutar med en halvmåne tredje kvarteret den 30 maj. Däremellan har vi alla de andra faserna.

MÅNEN I SISTA KVARTERET är en tid för reflektion, frigörelse och förberedelse för en ny början. När månen är i detta skede är den halvt upplyst och minskar mot nymånen, och vi kan se det som en symbolisk minskning av energi och ett avslut av en cykel. Den här tiden är inte helt enkel och du kan känna av en hel del spänningar, särskilt inom dig. Det är som att vi vet vad vi borde göra men gör det inte. Vi kanske är trötta, men just nu är det inte rätt tid att vila eftersom vi behöver göra plats för det nya som finns just runt hörnet; nymånen. Nyckelord för både början och slutet av maj är därför: omvärdera, balansera, känn tillit.

NYMÅNEN NÅR SIN HÖJDPUNKT den 8 maj, då i Oxens tecken. Om du har ett projekt som kräver uthållighet och tålamod, då är det nu du ska sätta igång. Låt saker ta sin tid, fort är inte melodin den här gången. Oxens energi stöder långsiktig tillväxt. Det är också en tid

för att jorda sig, och se till att ha en stabil grund i det du företar dig. Det kan också handla om att fördjupa relationer – både med dig själv och andra. Sätt gärna intentioner nu som rör ekonomisk säkerhet, inre stolthet och uppskattning av naturen.

DESSA ENERGIER FÖLJER MED när månen går in i första kvarteret i Lejonet den 15 maj. Den uppmuntrar till att omfamna och uttrycka din inre stjärna, ta ledningen i ditt liv och ha roligt längs vägen, även om du kanske tvivlar på din förmåga. Så se till att boosta dig!

Det är en tid för att njuta av livets ljusare sidor och kanalisera din passion och kreativitet till synliga resultat.

DET LEDER OSS IN till fullmånen i Skytten den 23 maj, som även kallas ”Flower Moon” enligt Nordamerikanska traditioner. Det här är en tid för utforskning och expansion, både mentalt och fysiskt. Tittar vi ut genom fönstret så är det också vad vi ser i naturen. Vissa älskar naturens explosion och somliga har det tuffare. I boken Månologi säger Yasmin Boland att fullmånen i Skytten är särskilt bra för Vädurar, Tvillingar, Lejon, Vågar, Skyttar och Vattumän. För alla andra är den mer utmanande. Oavsett vad som gäller för dig, lita på att energin just nu är rolig och kan framkalla många lättnadens suckar. Fullmånens budskap till dig: Livet är ett äventyr. Stagnera inte!

DATUM ATT UPPMÄRKSAMMA I MAJ:

1 maj: halvmåne i sista kvarteret i Vattumannen

8 maj: nymåne i Oxen

15 maj: månen i första kvarteret i Lejonet

23 maj: fullmåne i Skytten

30 maj: halvmåne i sista kvarteret i Fiskarna

I NÄSTA TIDNING – NR 8/2024

Finns i din brevlåda sista dagarna i maj

Vad är helig geometri?

Helig geometri omger oss överallt. Det är ett universellt språk inkodat i allt från de minsta sandkornen till de mest avlägsna galaxerna. Varje litet mönster är en del av en större helhet, och dessa kosmiska mönster kan berika ditt liv och

Psst!

Missa inte att

ta en titt på vårt stora utbud på Livsenergi.se

Anneli från Soulergy är tillbaka med ny krönika!

fördjupa din andliga praktik. I nästa medlemsbok ska vi vrida och vända på konceptet för att förstå hur omfattande, smart och genomtänkt universum är.

Carolina uppdaterar dig om vad Medial läkning säger om levern.

Lansering av Livsenergis medlemsböcker

2024

BOK 1: Höj din vibration ✔

BOK 2: Human Design ✔

BOK 3: Den fullständiga guiden till yinyang ✔

BOK 4: Magiska mål ✔

BOK 5: Visdomskort för manifestering ✔

BOK 6: Den gyllene framtiden ✔

BOK 7: Förankrad ✔

BOK 8: 29 maj

BOK 9: 19 juni

BOK 10: 24 juli

BOK 11: 14 augusti

BOK 12: 4 september

BOK 13: 25 september

BOK 14: 16 oktober

BOK 15: 6 november

BOK 16: 27 november

7 LIVSENERGI 7/2024

Bestnr: 118718

Manusmetoden

Bestnr: 124964

De fyra immuntyperna

Av Heather Moday

Banbrytande forskning och fallstudier visar att immunfunktionen påverkas av vårt beteende, kost, vanor och miljö. Dr. Heather Moday identifierar här fyra primära immuntyper – glödande, vilseledd, hyperaktiv och svag – som med sina speciella obalanser kan leda till sjukdom, kronisk inflammation, infektion, allergier och autoimmunitet. Identifiera din immuntyp och ge din kropp optimala förutsättningar. Inb. 288 sid. Ord. ca pris: 279:Klubbpris 239:-

Av Johan Ohlson I denna annorlunda självhjälpsbok använder sig författaren Johan Ohlson av filmens, mytens och drömmens värld för att hitta nya redskap för självkännedom. Genom att applicera mytens och filmens dramaturgi på ditt eget liv kan du lättare identifiera de problem och utmaningar du brottas med. Inb. 245 sid. Ord. ca pris: 189:-

Klubbpris: 159:-

Bestnr: 117529

Andlig frigörelse

Av Michael Bernard Beckwith Michael Bernard Beckwith lär oss att det är inre andligt arbete som befriar, inte religiositet eller dogmer. Med inspiration från ett brett spektrum av andliga visdomslärare, moderna andliga vägledare och västerländska lärare skapar han en ny, djupgående trossyntes. Inb. 256 sid. Ord ca pris: 179:Klubbpris: 149:-

Bestnr: 117774

De elva eviga principerna

Av Carmen Harra

För de miljontals andliga sökare som letar efter levnadsregler som är möjliga att följa i det här livet, kommer tanken om att läka den egna karman för att åstadkomma förändringar i den globala karman särskilt lägligt. De elva eviga principerna presenterar enkla, universella sanningar som höjer vårt medvetande, ger oss förmåga att skapa en sundare och mer harmonisk värld och hjälper oss att gå en ny upplysningstid till mötes. Inb. 270 sid. Ord ca pris: 159:- Klubbpris: 129:-

Bestnr: 124249

Häxkonst

Av Juliet Diaz

Välkommen att ta del av en förtrollad och helig resa in i dig själv där du får möjlighet att upptäcka dina inre styrkor och magiska färdigheter. Fylld med magi, inspiration och kärlek är Häxkonst din guide och följeslagare på den spännande resan mot verkligt självledarskap. Inb. 252 sid. Ord. ca pris: 269:Klubbpris: 219:-

Bestnr: 117811

Skuggeffekten

Av Deepak Chopra, Debbie Ford & Marianne Williamson De tre bästsäljande författarna har gått samman för att dela med sig av sin kunskap om ett av våra mest avgörande hinder för lyckan – skuggan. De belyser de sidor av oss själva som vi förnekar, men som ändå styr vårt liv. Inb. 207 sid. Ord. ca pris: 229:Klubbpris: 179:-

Bestnr: 117294

Själskoden

Av Niclas Thörn & Ulf Andersson I Själskoden får du bekanta dig med ett av världens äldsta och mest kraftfulla redskap för personlig och själslig utveckling –Enneagrammet. Enneagrammets ursprung är höljt i dunkel, men vissa tror att dess rötter står att finna bland sufiernas andliga mästare och mystiker. Inb. 185 sid. Ord. ca pris: 229:Klubbpris: 179:-

Bestnr: 123637

Vägen till självläkning

Av Deepak Chopra & Rudolph E. Tanzi I situationer med miljöföroreningar, epidemier, resistenta bakterier och den påskyndade åldringsprocessen är en god hälsa viktigare än någonsin. Och ansvaret ligger på varje individ att göra de rätta livsstilsvalen. Ta del av den senaste forskningen om kopplingar mellan sinne, kropp, gener och immunförsvar och skapa en holistisk livshälsoplan för dig. Du får dessutom en 7 dagars handlingsplan för att skräddarsy din väg till självläkning. Inb. 328 sid. Ord ca pris: 279:- Klubbpris: 239:-

8 REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! LIVSENERGI 7/2024 FRAKTFRITT! När du handlar för över 500:-!
gäller endast för
period med reservation för
slutförsäljning. Sista beställningsdatum 26/5 2024 REA!! 19:DU SPAR 170:REA!! 29:DU SPAR 150:-
Priserna
denna
ev.
REA!! 39:DU SPAR 190:REA!! 29:DU SPAR 130:REA!! 199:DU SPAR 80:REA!! 149:DU SPAR 120:REA!! 39:DU SPAR 190:REA!! 79:DU SPAR 200:-

Bestnr: 117548

Bestnr: 124932

Medial läkning – Reviderad och utökad

Av Anthony William

Det här är en reviderad och utökad utgåva av boken som startade en hälsorevolution – den första boken i serien Medial läkning av författaren Anthony William. Denna nya utgåva erbjuder även stöd för immunsystemet, nya spännande recept samt fler lösningar för att återfå balans i själ och ande efter sjukdom och andra känslomässigt omtumlande händelser. Inb. 486 sid.

Ord ca pris: 349:-

Klubbpris: 289:-

Älska livet – hela livet!

Av Niclas Thörn & Ewa Forkélius

Vill du känna att varje ny morgon innebär starten på ett nytt spännande äventyr, att allt är magiskt och förtrollande och att du fullkomligt bubblar över av passion, nyfikenhet, kreativitet och livslust? Denna vackert illustrerade boken visar att det är fullt möjligt. Inb. 200 sid. Ord ca pris: 179:Klubbpris: 159:-

Bestnr: 116117

Din inre borg

Av Caroline Myss

Boken öppnar dörren till den skimrande borgen – din själ och till mysticismen. Myss visar en vacker, hänsynsfull, kärleksfull och äkta väg genom själens terräng som ger dig en direkt kontakt med det gudomliga. I borgen finner du svaren på vem du är och vad ditt livs resa har för syfte; här finns vägledning till din egen själ. Inb. 351 sid. Ord ca pris: 159:Klubbpris: 129:-

Bestnr: 116781

Med mina ögon

Av Gordon Smith

Boken lotsar oss genom Gordons andefyllda värld och besvarar många av de frågor om döden som vi alla funderar över och som blir speciellt aktuella när vi förlorar någon som stått oss nära. Han hoppas att denna intima och rättframma bok ska erbjuda visshet och tröst om att livet går vidare och dessutom ge praktiska råd om vad som väntar på andra sidan. Inb. 182 sid. Ord. ca pris: 179:Klubbpris: 149:-

Bestnr: 118243

Sinnets magi

Av Betty Shine

Sinnets magi är en guide till självhjälp, som uppmuntrar oss alla att uppleva fördelarna med tankekraft och healing. Kärnan i boken består av en serie övningar som utvecklar fantasin och tankekraften, baserad på Betty Shines egna metoder och erfarenheter. 272 sid. Ord. ca pris: 179:Klubbpris: 149:-

Bestnr: 118192

Upptäck gåvan

Av Shajen Joy Aziz & Demian Lichtenstein Upptäck gåvan är en häpnadsväckande berättelse som utforskar den grundläggande och avgörande sanningen att vi alla har en unik gåva, ett syfte i livet som alltid söker ett uttryck. Om du hittar den gåvan blir resultatet glädje, kraft, tillfredsställelse, frihet och villkorslös kärlek, på ett sätt som du aldrig hade kunnat föreställa dig. Inb. 256 sid. Ord ca pris: 249:- Klubbpris: 199:-

Bestnr: 122973

Livet älskar dig

Av Louise L. Hay och Robert Holden Livet älskar dig är en av Louise Hays mest omtyckta affirmationer. Det är den centrala tanken som representerar hennes liv och hennes arbete. Tillsammans undersöker Louise och Robert Holden vad Livet älskar dig egentligen innebär – att livet inte bara är något som händer oss utan att det händer för oss. Inb. 264 sid. Ord. ca pris: 279:- Klubbpris: 239:-

Bestnr: 122185

Döden gav mig äntligen livet

Av Rajiv Parti & Paul Perry

Döden gav mig äntligen livet är en fantastisk berättelse om en mans totala förvandling från superegoistisk materialist till medveten och omtänksam healer och om hur vi själva kan ta lärdom av hans resa. Inb. 300 sid. Ord. ca pris: 199:- Klubbpris: 179:-

9 REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! LIVSENERGI 7/2024 FRAKTFRITT! När du handlar för över 500:-! Priserna gäller endast för denna period med reservation för ev. slutförsäljning. Sista beställnings- datum 26/5 2024 REA!! 49:DU SPAR 200:REA!! 39:DU SPAR 140:REA!! 49:DU SPAR 150:REA!! 59:DU SPAR 220:-
REA!! 29:DU SPAR 150:-
REA!! 249:DU SPAR 100:REA!! 29:DU SPAR 130:-
REA!! 29:DU SPAR 150:-

Förenkla livet och spar pengar!

Bestnr: 125696

Snickra och fixa: Från klädstege till pizzaugn och bastu

Av Sandra Back och David Langseth

Har du drömt om att bygga en bastu eller servera pizzor gräddade i egenbyggd ugn? Om du älskar att snickra och fixa hemma så är detta boken för dig! Här finns över 20 kreativa, smarta och snygga projekt för hemmet, både inomhus och utomhus. Roligt och inspirerande i olika svårighetsgrad – från stilren badkarsbricka och snygg knopplist till smart planteringslåda på hjul och fina utekök. Inb. 112 sid. Ord ca pris: 259:-

Goda råd för alla hem

Bestnr: 125695

Tips & trix: Smarta idéer för alla tillfällen

Av Louise Scott

Louise Scott driver Instagramkontot och hemsidan Tips & trix där hon förenklar livet för sina hundratusentals följare. Nu delar hon med sig av sina allra bästa råd i bokform. Här finns över 500 tips - de flesta nya för just denna bok - på städning, förvaring, reparationer, köket, bilen, fritiden eller festen. Håll koll på sladdarna, lindra åksjuka, kläm ut det sista ur tandkrämstuben, förhindra läckande flaskor, leta energitjuvar, håll vinet kallt – det är bara några av alla smarta knep du hittar här. Inb. 192 sid. Ord ca pris: 299:-

Finn aktiviteter och skapa härliga minnen!

Bestnr: 125697

Handbok för hemmet

Av Hans Reuterskiöld

Från den stund man flyttar hemifrån och resten av sitt liv så är det en hel del hushållsbestyr som man ska ordna med. Rensa avlopp, ta hand om krukväxter, sortera sopor, bjuda på middag, hänga upp en tavla. Det och mycket mer ryms i denna bok. Grundläggande och djupgående kunskap blandas med personliga reflektioner och husmorstips. Här lär du dig steg för steg att tvätta fönster, tapetsera en vägg och tranchera en kyckling. Du får också hjälp med hur du gör en hushållsbudget, vad du ska tänka på när du flyttar in i en lägenhet och hur du ska agera vid brännskada. Inb. 160 sid. Ord ca pris: 239:-

Bestnr: 125699

Aktivitetsboken

Av Linda Petersson-Raidla Ibland känns livet som en enda lång upprepning, där vi fastnar i våra skärmar och dagliga rutiner. Vi hoppar från datorn till TV:n till mobiltelefonen och det kan vara svårt att hitta tid för att aktivera sig. Det här är en bok att samla minnen i, en bok som bygger på gemenskap och delaktighet. Att planera kommande ledig tid tillsammans. Här uppmanas du att utforska saker i din närhet, caféer och restauranger som lockar dina smaklökar, och upplevelser att komma ihåg. Storpocket. Ord ca pris: 249:-

Bestnr: 125698 Meditation på ren svenska: en handbok i konsten att befria sig ifrån psykisk ohälsa Av Joakim Månsson Den här boken borde du ha fått när du växte upp! Flera miljoner svenskar lider av psykisk ohälsa och ett av grundproblemet till psykisk ohälsa handlar om att när vi växte upp så var det ingen som lärde oss något om hur vi skulle hantera våra negativa tankar och negativa känslor så att vi kan skapa vår egna inre lycka. Danskt band. Ord ca pris: 259:-

Bestnr: 125700

Zero waste-mönster: 20 svinnsmarta syprojekt till din garderob Av Birgitta Helmersson Den här boken visar hur du kan eliminera både textil- och papperssvinn från dina syprojekt och lär dig att själv planera, rita och sy snygga och bestående plagg. Boken innehåller 5 enkla mönsterblock med zero waste: t-shirt, kjol, linne, skjorta och byxor. Dessa kan sedan användas för att skapa ytterligare 15 projekt genom att göra enkla justeringar. När du har bemästrat de 5 blocken är möjligheterna oändliga! Alla mönsterinstruktioner och mallar kan göras i storlek XS-6XL. Danskt band. 191 sid. Ord ca pris: 269:-

LIVSENERGI 7/2024 FRAKTFRITT! När du handlar för över 500:-! 10 BOKNYHETER
Nyhet! Nyhet! Nyhet! Nyhet! Nyhet! KLUBBPRIS 259:DU SPAR 40:KLUBBPRIS 229:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 199:DU SPAR 40:KLUBBPRIS 219:DU SPAR 40:KLUBBPRIS 209:DU SPAR 40:-
Nyhet! KLUBBPRIS 229:DU SPAR 40:-

Bestnr: 125701

UFO: närkontakterna som skakat världen

Av Clas Svahn

Vad är det för okända farkoster som amerikanska stridspiloter möter i luften? Är det varelser från andra världar? Ufofenomenen har gått från inslag i tv och tidningar till utfrågningar inför USA:s kongress. I Sverige rapporteras om farkoster som störtar i sjöar, ses på radarskärmar med hastigheter som vida överstiger vanliga flygplans och om möten med mystiska varelser. Clas Svahn, ordförande i Riksorganisationen UFO-Sverige, har följt ämnet i 50 år och talat med piloter och ögonvittnen i såväl USA som Sverige. Inb. 384 sid. Ord ca pris: 269:-

Spännande läsning om

Skapa egna färger!

Bestnr: 125702

Plant magic: Batik, bundle dye & andra tekniker för växtfärgning

Av Karin Alice Bjurström

Karin Alice Bjurström lär oss att ta fram färg på egen hand. I Plant magic blandas traditionell växtfärgning med modernare tekniker. Skapa färgstarka mönster på tyg med hjälp av naturliga pigment. Experimentera med avkok och avtryck, kläm, doppa och ånga. Resultaten är vackra mönster som kan likna allt från månlandskap och blomsterängar till abstrakt batik. Boken innehåller ett 20-tal färgrecept på olika plagg som t-shirt, kimono och scarf. Inb. 112 sid. Ord ca pris: 289:-

Bestnr: 125703

Udda Blandning

Av Ingegerd Svensson

Det där lite mera utöver vanligt hushåll och handarbete, och som även kan inspirera andra till något ingen trodde sig ha! Så det som vill spegla både hållbarhet, mångfald och återvinning kan ju verka väldigt pretentiöst i dessa klimat- och miljötider, men all ambition i den vägen behöver ju börja någonstans. Inb. Ord ca pris: 239:-

Bestnr: 125704

Ta hand om dig

Av Cajsa Tengblad

I Ta hand om dig ger Cajsa Tengblad konkreta nycklar till ökad självomsorg, hjälp till balans mellan uppvarvning och nedvarvning och inspiration till hur du kan leva ett hållbart liv i enlighet med det som är viktigt för dig. Att ta hand om sig själv är en färdighet som vi kan öva på. Det handlar inte om egoboost, utan om en sund balans mellan självomsorg och omsorg om andra. Häftad. 151 sid. Ord ca pris: 259:-

Det är viktigt att ta hand om sig själv!

Läs och lär om vikten av pauser!

Bestnr: 125706

Bågskytten

Av Paulo Coelho

En dag får den gamle mästaren Tetsuya besök av en främmande man som vill utmana honom i bågskyttets konst. En pojke som bor i samma by blir nyfiken på Tetsuyas kunskaper och vill veta mer. Av mästaren får han lära sig om bågskyttets djupare innebörd och hur man lever ett meningsfullt liv. Att våra handlingar måste vara i samklang med vår själ och att vi inte får låta oss begränsas av rädslan för att bli avvisade eller att misslyckas. En inspirerande berättelse från den bästsäljande författaren till Alkemisten. Inb. 144 sid. Ord ca pris: 259:-

Bestnr: 125705 Tystnad: Värdet av att minska bruset Av Ulrica Norberg Vardagens buller är sex gånger högre idag än för ett sekel sedan. De starkt ökade ljud- och ljusföroreningarna orsakar onödig stress och obalans. I en alltmer brusig och reaktiv värld behöver vi pauser. Forskare visar att vi mår bättre av att lyssna på tystnad. Att det ökar celltillväxt, stärker hjärnan, ökar emotionell intelligens samt minskar stress, spänningar och hjärtsjukdomar. Ulrica delar med sig av insiktsfulla erfarenheter av tystnad och värdet av reflektionsträning som ger ökad mental skärpa, fysisk och själslig balans samt ett rikare liv. Inb. 143 sid. Ord ca pris: 259:-

FRAKTFRITT! När du handlar för över 500:-! 11 LIVSENERGI 7/2024 BOKNYHETER
Nyhet! Nyhet! Nyhet! Nyhet! KLUBBPRIS 239:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 249:DU SPAR 40:KLUBBPRIS 199:DU SPAR 40:KLUBBPRIS 199:DU SPAR 60:-
UFOn!
Nyhet! Nyhet! KLUBBPRIS 219:DU SPAR 40:KLUBBPRIS 219:DU SPAR 40:-

Bestnr: 125708

Vardagsvego: snabbt, enkelt, budget, allt-i-ett

Av Maria Zihammou

Bestnr: 125707

Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga:

Bakning och känslor

genom naturen

Av My Feldt

My Feldt är den klarast lysande stjärnan inom den svenska bakvärlden och vann år 2017 det prestigefyllda Svenska gastronomipriset. Det här är hennes första bok med över sjuttio recept på allt från pajer, tarteletter och bullar till småkakor, saft och kola. Det är inte bara en glädjesprudlande bakbok, utan lika mycket en berättelse om känslor, hållbarhet och om att leva i samklang med naturen. Danskt band. 280 sid. Ord ca pris: 259:-

Laga gott vegetariskt för alla i familjen! Välj mellan enkla allt i ett-rätter, snabba måltider, recept med endast fem råvaror eller plånbokssmarta middagar. Du får över 50 lättlagade recept med smakinspiration från hela världen. Vad sägs om snabb tomatsoppa med harissa, majsbiffar med sojadipp, sticky aubergine och medelhavsgrönsaker eller gnocchi med rostad svartkål och citron? I den här boken tar Maria Zihammou vegomatlagning till en ny nivå! Nu är det enkelt att laga vegetarisk som alla gillar! Inbunden. 112 sid. Ord ca pris: 239:-

Bästa tipsen till sommarens grillfester!

Bestnr: 125710

Lagom svenskt - recept från norr till söder

Av Louise Bondebjer

Bestnr: 125651

Outlive:

Lev längre bättre

Av Peter Attia

Bestnr: 125652

Immunförsvaret:

din hälsas bästa vän

Av Bente Klarlund Pedersen

Bente Klarlund Pedersen är överläkare på Rikshospitalet och professor på Köpenhamns universitet. Hon har riktat in sig på hur immunförsvaret är kopplat till motion och hälsa. I boken förklaras hur immunsystemet fungerar och hur din livsstil påverkar det. Hon ger forskningsbaserade livsstilsråd kring sömn, motion, kost, rökning, alkohol, vaccinationer, stress, oro och livsinställning. Här förklaras vad som händer i kroppen vid olika sjukdomar, allergier och autoimmuna tillstånd samt hur kroppen reagerar vid t.ex. träning, rökning, vinterbad etc. Inb. 245 sid. Ord ca pris: 259:-

Dr Peter Attia är cancerläkaren som istället för att bota sjukdomar sadlade om till att förebygga dem. I boken samlar han taktiker och tekniker som kan hjälpa oss uppnå ett långt meningsfullt liv. Trots enorma medicinska landvinningar de senaste årtiondena har det inte gjorts några större framsteg när det kommer till de åldersrelaterade sjukdomar som fortfarande dödar flest människor: hjärt- och kärlsjukdom, cancer, alzheimers och diabetes typ 2. Mycket kan dock göras för att förebygga dessa sjukdomar. Och tiden att börja är just nu! Inb. 464 sid. Ord ca pris: 289:-

Bestnr: 125709

Ekstedt grillar:

Knep och hemligheter

Av Niklas Ekstedt

Vad är det egentligen för knep och hemligheter en stjärnkock använder sig av för att få till grillningen? Som gör att glöden blir perfekt och maten får den där krispiga ytan och karaktäristiska grillsmaken. Nu delar Niklas Ekstedt med sig av hemligheterna bakom hur han lyckas med matlagning över öppen eld. Med mängder av recept på allt från kött till dessert blandade med hans bästa tips och beprövade tekniker. En framtida modern klassiker som lämpar sig lika bra för nybörjaren som den vana grillmästaren. Inbunden. 173 sid. Ord ca pris: 309:-

I den här boken låter Louise Bondebjer de lokala specialiteterna stå i fokus. Hon bjuder på en mängd recept, från norrländska delikatesser som renskav och hjortronsylt till småländsk ostkaka och skånsk gåsamiddag. Recepten är lätta att följa och ackompanjeras av Tine Guth Linses vackra och inspirerande bilder. Klotband. 160 sid. Ord ca pris: 269:-

Bestnr: 125617

Vad vi äter

Av Chris van Tulleken

Vi har trätt in i en ny era där större delen av vår kost kommer från en ny uppsättning ämnen som kallas ultraprocessade – alltså livsmedel som hårdbearbetats industriellt. Men vad har den för effekt på oss? Följ med den brittiske läkaren Chris van Tulleken på hans resa genom matvetenskapens värld och en ultraprocessad kost för att upptäcka vad som pågår. Få reda på varför träning och viljestyrka inte kan rädda oss – och vad ultraprocessad mat gör med både den fysiska och den psykiska hälsan, för att inte tala om vad den gör med vår planet. Inb. 380 sid. Ord ca pris: 279:-

Bestnr: 125581

Utbrändhet

Av Hedvig Söderlund

När Hedvig Söderlund blev befordrad till professor i psykologi var hon sjukskriven på grund av utmattningssyndrom. Hon hade, på både nationell och internationell nivå, framgångsrikt forskat på hur minnet är organiserat i hjärnan. Just minnet påverkas i hög grad vid utmattning, och nu undrade hon hur det såg ut i hennes egen hjärna. I boken berättar hon sin historia, om framgång och motgång, om iakttagelser hon gjort, om varningssignalerna som till sist smög sig på och vad som händer med en människa vid utmattning. Storpocket. 200 sid. Ord ca pris: 179:-

FRAKTFRITT! När du handlar för över 500:-! LIVSENERGI 7/2024 12 HÄLSA & VÄLMÅENDE
Nyhet! Nyhet! KLUBBPRIS 219:DU SPAR 40:KLUBBPRIS 219:DU SPAR 40:KLUBBPRIS 219:DU SPAR 70:KLUBBPRIS 199:DU SPAR 40:KLUBBPRIS 279:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 229:DU SPAR 50:Nyhet! Nyhet!
KLUBBPRIS 239:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 149:DU SPAR 30:-

Bestnr: 125711

Vaccineffekten

Av Robert F. Kennedy jr & Brian Hooker Är vacciner säkra och effektiva? Ja, självklart! Så brukar svaret från medicinska experter lyda. Men var finns de högkvalitativa studierna som bevisar vacciners hälsofördelar? En som länge efterfrågat sådana studier hos de amerikanska folkhälsomyndigheterna är Robert F. Kennedy jr. I Vaccineffekten redovisas resultaten från över 100 vetenskapliga studier som jämför skillnader i hälsoutfall mellan vaccinerade och ovaccinerade grupper. Danskt band. 271 sid. Ord ca pris: 269:-

Bestnr: 125712

Homeopatisk akutvård. Från A till Ö

Av Stefan Whilde

På 635 fullspäckade sidor och med ett passionerat och lättillgängligt språk lotsar Stefan Whilde oss igenom fler än 100 olika akuttillstånd som kan behandlas homeopatiskt. Stefan har botat sig själv från en obotlig sjukdom med homeopati - en läkekonst som inte bara är naturlig, biverkningsfri och miljövänlig, den är också beprövad under mer än 200 år. Boken riktar sig till alla, både utbildade homeopater och nybörjare, både för professionell behandling och för egenvård. Ord ca pris: 299:-

Bestnr: 125020

Den verklige Anthony Fauci

Av Robert F. Kennedy Jr Många har skrivit om covid-19-pandemin. Få har gjort det med samma kraft, passion och ambition som Robert F. Kennedy jr. Den verklige Anthony Fauci är ett reportage om hur pandemin uppstod och utvecklades; en kartläggning av makthavare som formulerade det globala svaret på den; och en anklagelseakt mot dr Anthony Fauci, direktören för USA:s-smittskyddsinstitut och en huvudrollsinnehavare i coronavirusdramat. Danskt band. 623 sid. Ord ca pris: 269:-

Bestnr: 125676

Homeopati för nybörjare:

Reviderad, uppdaterad, maximerad

Av Stefan Whilde

Detta är en reviderad nyutgåva av succéboken Homeopati för nybörjare. Här lär du dig att behandla fler än femtio olika tillstånd på egen hand med homeopati - baksmälla, bett från djur, brännskada, bältros, foglossning, fraktur, influensa, nackspärr, panikångest, rökning, sprutskräck, stukningar och vrickningar, träningsvärk och växtvärk, vinterkräksjuka, åksjuka, öroninflammation och mycket, mycket mer. Danskt band. 472 sid. Ord ca pris: 299:-

nyutgåva!

LIVSENERGI 7/2024 FRAKTFRITT! När du handlar för över 500:-! 13 HÄLSA & VÄLMÅENDE
Nyhet!
KLUBBPRIS 229:DU SPAR 40:KLUBBPRIS 259:DU SPAR 40:KLUBBPRIS 259:DU SPAR 40:KLUBBPRIS 239:DU SPAR 30:Nyhet!
Reviderad

När Saturnus befinner sig i Fiskarna under 2024 och 2025 sker en verklighetskontroll av din spiritualitet. Vad är sanning? Vad är illusion? Saturnus visar den yttre ”verkligheten” i ditt liv och vill göra din andlighet jordnära. Var beslutsam och ge inte upp för tillfälliga ”motgångar”.

Din inre källa är det viktigaste du har. Genom den individuella holografiska spegelvärld vi lever i avgörs det yttre i ditt liv av din inre vibration. Genom bland annat den totala Solförmörkelsen 8/4 sker under 2024 en frekvenshöjning på Jorden. Håll ditt fokus för att följa denna naturliga kraft. Hög frekvens är kärlek, medkänsla och acceptans. Låg frekvens är rädsla, oro och projektioner på andra. Många mår dåligt i dessa tider och agerar utåt, men låt dig inte påverkas. Sätt gränser och håll ditt fokus på frekvenshöjning.

Jupiter går in i Tvillingarna 25/5 i år, vilket ger ny kommunikation och nya möjligheter att finna Enhet ur dualitet. Denna konstellation banar väg för människor att återfinna förmå-

gor, såsom telepati. Ditt inre internet växer i styrka och genom att lita på din intuition kan du navigera in i den Nya Tiden, Vattumannens tidsålder.

Inför den kommande perioden finns det också anledning att berätta lite mer om Plejaderna. Plejaderna har stor betydelse för livet på Jorden eftersom de är våra galaktiska mödrar. De består av nio stjärnor - de sju systrarna och två föräldrar. Alla stjärnor har en longitud i zodiaken. De 12 astrologiska tecknen är alla konstellationer av stjärnor på himlen. De ger arketyper från stjärnorna till vår utveckling, exempelvis Väduren, Oxen, Tvillingarna osv.

För cirka 200 000 år sedan fick Plejaderna tillsammans med Arkturianerna, våra fäder, i uppdrag att frösätta en mänsklig ras på Mu på jorden, nuvarande Hawaii. Därför har alla själar på Jorden med sig DNA från 22 stjärnraser och de två viktigaste är Plejaderna och Arkturus, våra föräldrar.

Alla stjärnor har en longitud och denna ger stjärnans position – grad – i zodiaken. Plejadernas centrala stjärna heter Alcoyne och finns nu under 2024 vid 0 grader i Tvillingarnas tecken till-

Bestnr: 125347 Energikalender för själen 2024 Av Lillemor Groth, Ivar Kristoffersson och Yvonne Frank Månsson

I Energikalender för själen 2024 kan du enkelt följa solens, månens, planeternas och stjärnornas påverkan dag för dag, vecka för vecka, månad för månad, med både symboler och utvecklade förklaringar. Ord ca pris: 329:KLUBBPRIS 279:DU SPAR 50:-

sammans med Sedna, inuiternas havsgudinna. Vår Sol passerar Plejaderna i zodiaken varje år kring 20/5 vilket i år är Annandag Pingst. I år passerar den även Sedna denna tid, vilket gör att både Plejaderna och Sedna aktiveras i vårt medvetande och vi kan få en än djupare kontakt med livet.

Sommarsolståndet är en av årets starkaste energihändelser då vi firar Solen och Jordens fruktbarhet. I år är sommarsolståndet 20/6 och då går

Solen in i Kräftan för ett nytt liv på Jorden - ett liv där känslor får finnas, kan levas ut och där vi kan vara i Kärlek och Medkänsla. På Midsommardagen 22/6 har vi en stark fullmåne på 1 grad i Stenbocken. Hela 2024 är en omstart, en start till nytt liv här på Jorden.

Jorden är Vintergatans och Universums blågröna pärla och är skapat av flera själar från högre dimensioner. Vi har alla valt att födas här för att vara med i denna spännande tid av uppvaknande som sker nu.

Ivar Kristoffersson

Soul Warrior Energy

Soul Warrior Energy finns på: www.soulwarrior.se Youtube.com/@ivarkristoffersson3282 patreon.com/soulwarriorenergy

ASTROLOGI Sommaren 2024 färgas av transformation och frekvenshöjning

Bestnr: 125567

När Magi blir en del av verkligheten Av Pia Haxner

I den här boken får du uppleva Magi på olika sätt. Vi kan skapa vårt liv och verklighet med nya insikter, fokuserade tankar, höjd frekvens och expanderat medvetande. När vi själva tar över styrningen av vårt liv börjar oväntade ting hända. Att gå upp i sin maxfrekvens, i själens frekvens, och vara och vila där, ger en oerhörd frid och frihet som ger möjlighet att betrakta vardagen från ett annat perspektiv. Boken innehåller också telepatiska samtal med högfrekventa själar. Allt i denna bok är självupplevt. Häftad. 150 sid. Ord ca pris: 209:-

Bestnr: 125371

Att vara i sin frekvens och verklighet

Av Pia Haxner

Bestnr: 125605

Den fullständiga guiden till Yin Yang

Av Antony Cummins

Välkommen till den första boken som tar ett omfattande grepp om det dynamiska konceptet yinyang. Antony Cummins utforskar och förklarar det utifrån en mängd vinklar och perspektiv och på ett lättillgängligt sätt avslöjar han djupet och insikterna i denna uråldriga visdom. En bok för alla som är intresserade av daoism, alternativmedicin och andra österländska kunskapsområden. De många illustra tionerna förtydligar tankesätten och bety delsen ytterligare. Inb. 352 sid. Ord ca pris: 309:-

Utveckling för själ och intellekt!

Boken innehåller bland annat lektioner med författarens Drake som lär oss att använda Drakenergi och hantera olika energier efter olika behov. Vi får även svar på frågor som: Hur mäter jag frekvenser? Hur kan min hemfrekvens höjas till själsfrekvensens nivå? Hur avslöjas energitjuvar? Häftad. 150 sid. Ord ca pris: 209:-

Bestnr: 125587

Human Design

Av Jenna Zoë

Det senaste inom självkännedom!

Human design är en av de mest aktuella metoderna för självkännedom och personlig utveckling. Den är som en sammansmältning av fyra gamla och etablerade traditioner: Tree of Life/Kabbala, I Ching, Chakrasystemet och Astrologi. Kombinationen blir ett väldigt spännande och träffsäkert verktyg för att lära känna oss själva och andra. Kunskapen om vår unika design hjälper oss att leva vårt sanna jag istället för det som konstruerats utifrån omgivningens förväntningar. Inb. 304 sid. Ord ca pris: 299:-

Bestnr: 124537

Själens önskan

Av Pia Haxner

Hur själen bildas, själens evolution, universella medvetandet, andra dimensioner, hemfrekvens, kattfolket i Peru, sädesfältcirklar, balans på Jorden, besök utifrån, styra drömmar, hantera rädslor, uppbyggande och nedbrytande energier, livslagar, val av inkarnation, samtal med själar och Fältet. Detta är några av bokens många avsnitt, som ger svar på existentiella funderingar och frågor. Häftad. Ord ca pris: 209:-

Bestnr: 125046

Bestnr: 125065

Magiska symboler

Av Sarah Bartlett

Enligt många kulturer finns det symboler med dolda magiska krafter. Dessa magiska symboler är nycklar till andra världar och kan öppna dörren till universums stora livskraft och energi. Med hjälp av den här boken kan du utforska dessa symboler och få praktiska råd om hur du väcker deras slumrande krafter till liv. Här får du tydliga beskrivningar av symbolernas innebörd, vackra illustrationer och praktiska sätt att använda symbolernas kraft i ditt liv. Inb. 128 sid. Ord. ca pris: 139:-

Sov gott med Reiki Ryoho

Av Solkarina Solkarina

Kan vi må bra, bli lyckliga och känna mer glädje med Reiki Ryoho? Om du kan Reiki eller är nyfiken på Reiki spelar ingen roll du kommer här att lära dig massor om dig själv. Det är en handbok där Solkarina delar personliga erfarenheter att sova gott med Reiki Ryoho. ”Make it simple” gör det enkelt, det är nyckeln för att lyckas få bättre sömn och leva mer medvetet. Pocket. 106 sid. Ord ca pris: 359:Klubbpris: 309:-

Bestnr: 123087

Döden är Livets största överraskning

Av Pia Hellertz

Vi föds om och om igen!

Livet är som en förskola för vissa av oss, en grundskola för andra, ett universitet för åter andra. Det är i den fysiska världen som vi på grund av lidande erfarenheter och kampen för överlevnaden lär oss empati, tolerans, tålamod, omsorg om oss själva och varandra, förståelse och kärlek. Det är i den fysiska världen som ”det gör ont att tänka fel”. Det är här vi tvingas lära oss att tänka rätt. Men det kan inte ske under ett enda jordeliv. Därför får vi födas om och om och om igen. Det är som att gå till allt högre klasser i skolan. Häftad. 189 sid. Ord. ca pris: 229:-

FRAKTFRITT!
du handlar för över 500:-! LIVSENERGI 7/2024 15 KLUBBPRIS 249:DU SPAR 50:KLUBBPRIS 179:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 189:DU SPAR 40:KLUBBPRIS 179:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 119:DU SPAR 20:ESOTERISKT
När
KLUBBPRIS 179:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 254:DU SPAR 55:JUST NU! 249:DU SPAR 110:REA!

VAD SÄGER ANTHONY OM POSTCOVID?

Läsarfråga: Hej Carolina. Min dotter har drabbats hårt av postcovid. Vad säger Anthony om det?

Hej. Ledsen att höra angående din dotter. Covid drabbade många människor hårt och efterskalvet av symptom som hängt kvar eller tillkommit har varit tufft för många.

Anthony var faktiskt den första att prata om postcovid, långt innan det kom från sjukvården. I själva verket har han pratat om det under många år, men då som postinfluensa (som även det nu börjar bli ett begrepp inom vården). När vi får en influensa (oavsett om det är covid eller något annan) riktar immunförsvaret all sin kraft åt att bekämpa den akuta infektionen och blir därför nedsatt på vissa sätt. När det sker kan andra virus (och bakterier) som ligger i kroppen få mer utrymme och ställa till problem. En stor del av Anthonys arbete handlar om att informera om de virus och bakterier som vi människor bär på, även om inte alla känner av symptom från dem. Dessa virus ligger till grund för otroligt många av de symptom och sjukdomar som vi lider av idag.

Postcovid visar sig på olika sätt. För några blossar symptom som de har haft tidigare i livet upp, för andra blir existerande symptom värre och för en del visar sig nya symptom för första gången. Men, i

Carolina Johansson

Utbildad sjuksköterska och näringsterapeut med fokus på Anthony Williams lära

Hemsida: carolinajohansson.se

Podcast: Hälsosant

Instagram: carolinajohansson.se

E-post: hej@carolinajohansson.se

alla de här fallen är det faktiskt inte längre covid (eller andra influensor) som är orsaken. Covid var endast en utlösande faktor för underliggande problem. Så även om problemen dök upp i samband med covid, så är covidviruset ur kroppen när den akuta infektionen är över. Nu är det andra virus som vi behöver rikta vår uppmärksamhet mot, som låg där latent och växte sig starkare när immunförsvaret var upptaget med influensan.

Det är framför allt EBV och bältros som lätt triggas igång av en tuff influensa. Dessa virus ligger bakom en otrolig mängd symptom beroende på hur och vart de attackerar kroppen, bland annat: kroniskt trötthetssyndrom, fibromyalgi, hjärndimma, värk och smärta som kommer och går eller flyttar sig, stickningar och domningar i olika kroppsdelar, matthet i armar och ben, depression, ångest och borreliasymptom.

Det finns såklart en del symptom som influensa och covid kan skapa, t ex lungbesvär som håller i sig om lungorna blev skadade av infektionen. Man kan också få en hjärntrötthet som håller i sig upp till 6 månader om infektionen gav hög, långvarig feber (på grund av uttorkning och elektrolytbrist). Febern kan också försvaga binjurarna och man kan vara trött i ett par månader efteråt, men just det ger inte så många andra symptom än ökad trötthet, mindre ork och att man känner sig svag. De postcovid-besvär vi ser idag är inte samma som dessa.

När det kommer till covidviruset var det mer aggressivt än andra influensavirus och väldigt tufft för många. Covid triggade igång problem i kroppen som annars kanske hade tagit 20 år att utveckla, men det är samma mekanismer som sker med alla influensavirus. Influensan har varit en utlösande faktor för kroniska symptom i många, många år. Det här är en anledning till att Anthony lär oss att det är så viktigt att vi tar hand om oss vid influensor, så att vi slipper långvariga problem efteråt.

I Medial läkning reviderad & utökad kan du läsa mer om det här. Här kan du även hitta de symptom som nu är problematiska, se rotorsaker och vad som kan göras för att stärka kroppen och vad specifikt man kan inkludera i livet för att komma framåt, beroende på vilka symptom man upplever. Man kan även få hjälp på vägen av en terapeut.

Stort lycka till!

I välmående, Carolina

OBS! Informationen är inte ersättning för medicinsk rådgivning, diagnos, behandling eller förskrivning. Rådfråga alltid din läkare när det kommer till din hälsa.

Finns även som e-bok på Livsenergi.se!

Bestnr: 124932

Medial läkning: Medial läkning: Reviderad & utökad Av Anthony William

Det här är en reviderad och utökad utgåva av boken som startade en hälsorevolution – Medial läkning av författaren Anthony William. Denna nya utgåva erbjuder även stöd för immunsystemet, många nya och spännande recept samt fler lösningar för att återfå balans i själ och ande efter sjukdom och andra känslomässigt omtumlande händelser. Inb. 486 sid. Ord ca pris: 349:-

LIVSENERGI 7/2024 16
På Carolinas blogg kan du läsa fler tips och råd med fokus på Medial läkning. Skanna QR-koden med din mobilkamera!
MEDIAL LÄKNING
KLUBBPRIS 249:DU SPAR 100:-

Bestnr: 125091

Maria Magdalena

– den begravda sanningen

Av Meggan Watterson

Det bannlysta och begravda Mariaevangeliet får idag upprättelse på flera håll. Mariaevangeliet är lika genuint och ursprungligt som de evangelier vi hittar i Bibeln, men uppmanades under 300-talet att förstöras. Tack vare rebelliska munkar finns flera exemplar bevarade och här är Meggan Wattersons skildring. Ta del av Maria Magdalenas och även andra tidiga kristna kvinnors berättelser om hur de följde sitt hjärta och sin själs sanning. I många fall blev de straffade med döden för det. Inb. 288 sid. Ord ca pris: 299:-

Bestnr: 125538

The Mary Magdalene

Oracle

Av Meggan Watterson

Bestnr: 122870

Månologi

Av Yasmin Boland

Planera och förutspå din väg till glädje, hälsa och överflöd med månens magi! Visste du att månen påverkar vår hälsa, vårt humör, våra relationer och vårt arbete? Genom att förstå de olika faserna i månens cykel kan vi använda de till vår fördel i livet. Yasmin Boland har fört in månens magi i sitt liv under tjugo år och vet att det fungerar. I boken Månologi avslöjar hon sin kunskap och bistår med sina bästa tips för att leva i fas med månen. Danskt band. 267 sid. Ord. ca pris: 199:Klubbpris: 149:-

The Mary Magdalene Oracle är en otroligt vacker orakelkortlek av den bästsäljande författaren Meggan Watterson. Den innehåller 44 kort och guidebok på engelska om legenden Maria Magdalena och hennes evangelium. Kortleken fördjupar sig i Maria Magdalenas lära och budskap om inkluderande kärlek för hela mänskligheten. 44 kort. Guidebok medföljer. Språk: Engelska. Ord ca pris: 239:-

Bestnr: 125424

Drakar

Av Diana Cooper

Drakar är kloka och modiga varelser i änglarnas värld och har sänts hit av källan för att hjälpa och skydda oss. Läs om drakarnas historia och visdom, deras uppdrag för mänskligheten och inte minst hur du kan komma i kontakt med din personliga drake samt hur den kan hjälpa dig på din resa mot uppstigning. Skriven av Diana Cooper, världskänd författare till flera bästsäljare inom andlig utveckling, änglar och Atlantis. Inb. 296 sid. Ord ca pris: 299:-

Bestnr: 125510

Dragon Oracle Cards

Bestnr: 125629

Månintuition: orakelkort

Av Yasmin Boland

Den ständigt föränderliga månen talar till dem som lyssnar. Hon ger oss ledtrådar, tips och budskap genom vår intuition. Allt vi behöver göra är att komma i samklang med hennes faser och lyssna till hennes viskningar. Med hjälp av Månintuition orakelkort får du kontakt med denna månvisdom så att du kan välja glädjens och fridfullhetens väg. 48 kort. Handbok medföljer (134 sid). Ord ca pris: 389:-

Bestnr: 125053

Stjärnsjäl

Av Rebecca Campbell

Den andliga vägvisaren och mystikern Rebecca Campbell är tillbaka med ännu en viktig bok. Stjärnsjäl är en inspirerande bok som hjälper dig att upptäcka dina kosmiska rötter och komma närmare din själ. Med insikt i vårt ursprung och allt som själen har upplevt kan vi bättre förstå och minnas varför vi valde att komma hit under denna så viktiga tidpunkt i den mänskliga historien. Danskt band. 248 sid. Ord ca pris: 199:Klubbpris: 149:-

Drakar är vackra, visdomsfulla, varmhjärtade eteriska varelser från änglarnas rike som sänts hit för att hjälpa och assistera oss. Deras vägledning kan hjälpa oss att rensa lägre energier, navigera runt utmanande situationer och inspirera oss i våra livsvisioner. De 44 korten i denna vackra och unika lek erbjuder dig råd i vardagen kring ditt livssyfte och hur du kan tjäna planeten. 44 kort. Guidebok medföljer. Språk: Engelska. Ord ca pris: 259:-

Bestnr: 123959

Stjärnsjäl orakelkort

Av Rebecca Campbell

En orakelkortlek gjord för stjärnsjälar – själar med en speciell längtan efter det mystiska och okända, som har upplevt andra platser än jorden. Kanske är vi alla stjärnsjälar? Det kanske bara är så att vissa av oss är mer medvetna om det för att vi inte har sjunkit lika långt ner i glömskan än? Eller så kanske vissa själar har reinkarnerats oftare (eller mer nyligen) på olika platser i Universum, både det kända och det okända. 53 kort. Handbok medföljer. Ord ca pris: 398:-

FRAKTFRITT!
du handlar för över 500:-! 17 LIVSENERGI 7/2024 KORT & BÖCKER FRAKTFRITT!
du handlar för 500:-! KLUBBPRIS 369:DU SPAR 20:KLUBBPRIS 379:DU SPAR 19:KLUBBPRIS 249:DU SPAR 50:KLUBBPRIS 219:DU SPAR 40:-
När
När
KLUBBPRIS 249:DU SPAR 50:KLUBBPRIS 199:DU SPAR 40:-
JUST NU! 129:DU SPAR 70:REA! JUST NU! 129:DU SPAR 70:REA!

”Nervsystemet hjälper oss förstå att vi är mänskliga”

Deb Dana har gjort det till sitt syfte att sprida läran om vårt nervsystem, hur vi kan lära känna det och arbeta med det för att leva ett så härligt, friskt och fridfullt liv som möjligt. Intresset väcktes när hon som socionom arbetade med traumatiserade människor för att hjälpa dem finna tryggheten igen. Även hennes egen resa genom livets utmaningar har bidragit till det hon kan och nu lär ut till andra.

– Jag har alltid varit nyfiken på hur kroppen och hjärnan fungerar. Under mina studier i neurovetenskap – där jag till och med satt mycket i histologilabbet för att förstå hur den mänskliga hjärnan sitter ihop – förändrade polyvagalteorin både mitt sätt att arbeta och min förståelse för mig själv och min väg genom livet, säger Deb.

När Alexandra pratar med Deb diskuterar de skillnaden mellan att vara rotad och förankrad. Deb förklarar att hon föredrar att vara förankrad då det – till skillnad mot att vara rotad – innebär att hon krokar fast i en stadig grund samtidigt som hon kan röra sig lite fram och tillbaka utan att tappa fotfästet. Tänk dig ett ankare som ser till att båten håller sig på plats med hjälp av en tamp, och låter den svaja runt sitt center utan att driva iväg.

Och det är just de små stegen och följsamheten som är av så stor vikt när det kommer till att lära sig leva i samklang med sitt nervsystem.

– Nervsystemet guidar oss genom att visa vad som känns upplyftande och vad som är dränerande. På så vis leder det oss i en hållbar riktning. Hjärnan vill vara den som bestämmer och kan komma på bra idéer, men nervsystemet behöver få sista ordet. Lyssnar vi på det så kommer vi att må bra. Om vi däremot bara följer hjärnans vilja så kommer nervsystemet bli alltmer högljutt genom att ge oss fysiska symptom tills vi lyssnar.

Du har jobbat mycket med trauma, men behöver man ha upplevt stort trauma för att ha nytta av polyvagalteorin?

– Alla har nytta av teorin eftersom vi har alla ett nervsystem som styr våra liv, och det är viktigt att förstå hur det fungerar för att kunna arbeta med det. Om jag fick bestämma skulle alla få lära sig om nervsystemet i skolan.

Alexandra och Deb pratar om vilken enorm nytta Deb själv har haft av att känna sitt nervsystem väl. Vid frågan om det har hjälpt henne när sorgen efter sin bortgångne make blir för tung säger hon så här:

DEB DANA PÅ 30 SEKUNDER

Ålder: 71 år

Bor: Utanför Chicago och i Maine

Familj: Nybliven änka, katten Buddy som hon beskriver som sin bästa vän då de reglerar varandras nervsystem. Två döttrar och barnbarn.

Yrke: Specialist på polyvagalteori, författare, föreläsare. Deb har bland annat gett ut följande titlar på ämnet utöver Förankrad: The Polyvagal Theory in Therapy och Polyvagal Flip Chart. Hon är även grundande medlem i The Polyvagal Institute.

Läs mer om Debs arbete på rhythmofregulation.com

PERIODENS MEDLEMSERBJUDANDE FÖRFATTARINTERVJU 18
Foto: © Nicole Thomas Photography

– Jag har inte funnit en specifik övning som funkar för det, men letar fortfarande. För mig är det bästa just nu att ha självmedkänsla – att lägga handen på hjärtat och säga till mig själv att det är okej att låta känslorna komma.

Just att lägga en hand på hjärtat är en gest som lugnar nervsystemet. Även andningsövningar och humning fungerar bra, samt säger hon: – Att sucka är fantastiskt. Om nervsystemet har fastnat i ett tillstånd av obalans så bryter en suck tillståndet så att det kan finna tillbaka till balans.

Det finns många fler verktyg att använda för att reglera nervsystemet och vi pratar om några av dem in samtalet, samt är boken full med tips och råd.

I dag jobbar Deb både kliniskt på en mottagning och som konsult. Hon har specialiserat sig på att förstå och lösa upp spåren av trauman hos människor med hjälp av polyvagalteori, samt skapa arbetssätt som tar hänsyn till det autonoma nervsystemet (den del av vårt nervsystem som sker per automatik). Under sitt arbete har hon tagit fram utbildningsserien Rhythm of Regulation för kliniska utövare, och föreläser internationellt om hur effektiv polyvagalteorin är för traumapatienter.

Eftersom Deb jobbar med människor både i det vanliga samhället och i den kliniska världen har en viktig del varit att göra polyvagalteorin lättillgänglig för alla och i det är språket en viktig del. När hon skrev boken Förankrad kom det naturligt för henne.

– Det blev snabbt en upplevelse av ”både och” – det var en glädje att skriva för mina medmänniskor samtidigt som det innebar en utmaning att hitta de rätta orden, säger hon.

Deb avslutar vårt samtal med en summering av vad det innebär att bli vän med nervsystemet och säger att: – För varje steg vi tar för att lära känna vårt nervssystem och börjar leva i samklang med det, närmar vi oss ett liv i välmående och harmoni – ett litet steg i taget.

Intervju: Alexandra Jerselius

Text: Sofia Ekholm

Bestnr: 125694

FÖRANKRAD

BESTÄLLNING/ AVBESTÄLLNING

OSS TILLHANDA

SENAST

Författare: Deb Dana 212 sidor, inbunden maj 26 söndag

Foto: © go paryh

Lyssna på Deb och Alexandras samtal om livets små och stora utmaningar och hur vi kan ta hjälp av vår vän nervsystemet för att möta dem på ett bra sätt!

Skanna mig med mobilkamera om du vill lyssna på intervjun

19 LIVSENERGI 7/2024
DITT KLUBBPRIS! 239:Ord. pris: 279:DU SPAR 40:-

Tänk på att alla stenar och kristaller är naturprodukter som kan skifta i färg och form vilket gör varje sten unik.

Bestnr: 124994

Kristallapoteket

Av Gemma Petherbridge Lär dig använda kristallernas stärkande kraft för att hitta balans i ditt känsloliv, i din kropp och din själ. Här presenteras ett modernt kristallapotek och kurer för 75 olika åkommor som kan drabba kropp, sinne och själ. Om du lider av stress, sömnlöshet, ensamhet eller kärlekssorg eller vad som än inträffar i livet kan boken rekommendera en kristall som kan underlätta. Inb. 192 sid. Ord ca pris: 189:Klubbpris: 169:-

Bestnr: 123101

Bergkristallarmband

Elastiskt armband med bergkristallchips. Bergkristall sägs harmonisera och sammanlänka tankar, känslor och medvetande med universums existentiella kraft. Det sägs att bergkristallen kan transformera, förstärka, fokusera och balansera energi. Chakra: Alla. Elastiskt armband. Omkrets: ca 17 cm. Ord. ca pris: 119:Klubbpris: 99:-

Bestnr: 123625

Kristaller för alla tillfällen

Av Heather Askinosie

Kristaller för alla tillfällen är en omfattande och utförlig guide skriven av Heather Askinosie, som beskriver sig själv som en sanningssökare som provat många olika självhjälpstekniker under sin livsresa, men där endast ett verktyg – kristallen – är det som fungerar varenda gång. Inb. 347 sid. Ord ca pris: 199:Klubbpris: 169:-

Bestnr: 122111

Citrinarmband

Elastiskt armband med citrinchips. Citrin kallas också för solsten och lär sprida glädje och positivitet samt få oss att se det ljusa i tillvaron. Citrin är den guldbruna varieteten av kvarts och förekommer naturligt. Kristallen får sin färg av järnet i stenen. Elastiskt armband. Omkrets: ca 17 cm. Ord. ca pris: 119:Klubbpris: 99:-

Bestnr: 122705

Sodalitarmband

Sodalit sägs stimulera kreativt tänkande, förståelse och vetande i alla former. Den sägs också stödja vänskap, solidaritet och samhörighet. Elastiskt armband. Omkrets: ca 17 cm.

Ord. ca pris: 119:Klubbpris: 99:-

Bestnr: 122372

Rosenkvartsarmband

Elastiskt armband med rosenkvartschips. Rosenkvarts är en sten för kärlek och en av de viktigaste stenarna för arbetet med hjärtchakrat. Avstressande och lugnande för hjärtat, rensar ut ilska, svartsjuka och agg mot andra. Elastiskt armband. Omkrets: ca 17 cm.

Ord. ca pris: 119:Klubbpris: 99:-

Bestnr: 122648

Aventurinarmband

Aventurin påstås skapa glädje och visa att ingenting är omöjligt. Bra till meditation och visualisering. Det sägs vara en mycket positiv sten som ger framgång och stärker ledaregenskaper och beslutsamhet. Elastiskt armband. Omkrets: ca 17 cm.

Ord. ca pris: 119:Klubbpris: 99:-

Bestnr: 122186

Chakraarmband med lavapärlor

Chakraarmband på elastisk tråd bestående av runda pärlor i lavasten samt 7 pärlor som står för varje chakra. Bergkristall, Ametist, Sodalit, Aventurin, Kalcit, Tigeröga och Karneol.

Omkrets ca 18 cm.

Ord. ca pris: 129:-

Klubbpris: 99:-

Bestnr: 122765

Chakraarmband

Elastiskt armband med 7 olika kristaller; Kron: Bergkristall, Tredje ögat: Ametist, Hals: Sodalit, Hjärta: Aventurin, Solarplexus: Gul Jade, Sakral: Karneol, Rot: Hematit. Omkrets: ca 18 cm.

Ord. ca pris: 119:Klubbpris: 99:-

FRAKTFRITT! När du handlar för över 500:-!
LIVSENERGI 7/2024 STENAR & KRISTALLER
JUST NU! 129:DU SPAR 60:JUST NU! 149:DU SPAR 50:REA! REA!
JUST NU! 79:DU SPAR 40:JUST NU! 79:DU SPAR 40:JUST NU! 79:DU SPAR 40:JUST NU! 79:DU SPAR 40:JUST NU! 79:DU SPAR 50:JUST NU! 79:DU SPAR 40:JUST NU! 79:DU SPAR 40:REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA!

Bestnr: 123069

Bornit

Detta är lyckans sten, för vem blir inte glad av dess påfågel färger. Den vill förmedla till oss att livet är glatt. Den används för att skydda mot negativitet och tar bort blockeringar som hindrar oss att nå våra mål. Storlek: Ca 35–55 mm.

Ord ca pris: 119:-/st

Klubbpris: 99:-/st

REA!

Bestnr: 124381

Karibisk blå kalcit mellan

Karibisk blå kalcit är en relativt ny sten som först hittades i Pakistan. Det här är en otroligt vacker sten med en underbar blå nyans som påminner om havet. Den lugnar sinnet och är perfekt att använda vid meditation. Storlek: 50 – 100 g.

Ord. ca pris: 179:-/st

Bestnr: 125427

Pyrit liten

Pyrit sägs vara en lyckosten som attraherar rikedom och överflöd, boostar ditt självförtroende och skyddar mot negativitet. Pyrit uppmuntrar till att ta för sig i livet och ger dig styrkan att vara dig själv. Storlek: ca 10-15 mm.

Ord ca pris: 49:-/st

Klubbpris: 39:-/st

Klubbpris: 159:-/st

Bestnr: 125593

Labradorit

Labradorit lär stärka vår spiritualitet, intuition och självförtroende. Det är en sten som avger positiva vibrationer och uppmuntrar oss att låta vårt ljus skina. Den sägs öppna upp för möjligheter, uppmuntra till utforskning och nyfikenhet samt skydda mot negativa energier. Storlek: ca 25-30 mm.

Ord pris: 59:-/st

Klubbpris: 49:-/st

Bestnr: 125320

Druvagat

Bestnr: 124360

Lemurian bergkristall liten

Lemurien sägs ha varit en civilisation för mycket länge sedan, i likhet med Atlantis, där människor balanserade de andliga och fysiska aspekterna av livet och levde i enhet. Lemurian transparanta eller vita kristaller sägs stödja din meditation, ditt inre ljus och din närvaro till allt gudomligt.

Storlek: ca 30-45 mm.

Ord ca pris: 49:-/st

Klubbpris: 39:-/st

Bestnr: 124720

Amazonit

Amazonit är känd som hoppets sten och sägs ta fram det bästa i dig. Kristallen är ett utmärkt verktyg när man integrerar sin energi genom meditation.

Storlek: 25-40 mm.

Ord pris: 59:-/st

Klubbpris: 49:-/st

Bestnr: 123799

Angelit

Angelit sägs vara en sten för kommunikation med den högre sfären och änglarna. Den inger en känsla av lugn och ger dig ro. Angelit lämpar sig väldigt bra för meditation.

Storlek: 25-30 mm.

Ord pris: 69:-/st

Klubbpris: 59:-/st

Likt annan agat hjälper även denna fantastiska druvagaten till med att lugna och mildra och främja inre stabilitet.

Storlek: 20-30 mm.

Ord ca pris: 89:-/st

Klubbpris: 79:-/st

Bestnr: 125280

Orca-agat

Vacker Orca-agat i varierande färgskala, från mörka blåa toner med spräckliga vita inslag till härlig rosa. Som namnet avslöjar påminner stenen om späckhuggarens fantastiska mönster. Storlek: 50-55 mm.

Ord ca pris: 149:-/st

Klubbpris: 129:-/st

FRAKTFRITT! När du handlar för över 500:-!
JUST NU! 89:-/st DU SPAR 30:-
JUST NU! 29:-/st DU SPAR 20:-
REA! STENAR & KRISTALLER JUST NU! 39:-/st DU SPAR 20:JUST NU! 29:-/st DU SPAR 20:JUST NU! 129:-/st DU SPAR 50:REA!
REA! REA! REA! JUST NU! 39:-/st DU SPAR 20:-
JUST NU! 99:-/st DU SPAR 50:JUST NU! 49:-/st DU SPAR 20:REA!
21 REA! JUST NU! 69:-/st DU SPAR 20:LIVSENERGI 7/2024 REA!

Lär känna dina nära och kära ännu bättre!

Bestnr: 125715

Den empatiska hunden: hur anknytningen mellan hund och människa berikar och läker våra liv

Bestnr: 125713

Så slipper du veterinären

Av Marie Jury och Helén Bjurberg

Veterinären Marie Jury berättar om sjukdomar och problem som kan drabba hunden från valpstadiet och genom livet. Hon delar frikostigt med sig av tips och råd till alla hussar och mattar som själva vill hjälpa sin hund, både förebyggande och akut, till god hälsa och välmående – och därmed slippa dyra och för hunden stressande veterinärbesök. Boken är pedagogiskt upplagd med ett ämnesområde per kapitel och rikt illustrerad. Inb. 224 sid. Ord ca pris: 299:-

Av Olof Rydén Människans bästa vän - men vad kan vi förstå av varandra? I boken Den empatiska hunden beskriver psykologiprofessor Olof Rydén hundars medvetande, känslomässiga lyhördhet och tydliga empatiska förmåga, samt den fantastiska ordlösa kommunikation som kan uppstå mellan dem och oss människor. Boken tar även upp hundens läkande kraft på oss människor. Inb. 164 sid. Ord ca pris: 279:-

Bestnr: 122967

Hur tänker din hund?

Bestnr: 124568

Cat power

Av Carina Nunstedt och Ulrica Norberg

I Cat power utforskar författarna vad katterna har betytt i deras liv och varför många människor mår så bra av att ha katt. Både Ulrica och Carina har haft långa perioder med sjukdom i familjen och har tydligt upplevt hur katterna visat vägen till mer lugn, lek och återhämtning. Genom att inspireras av kattens 9 liv kan du lära dig att värna din integritet, njuta mer, rensa ut och göra plats för mer lek och glädje. Inb. 200 sid. Ord ca pris: 259:Klubbpris: 209:-

Av Bo Söderström Blir hundar mer negativa mot människor som inte beter sig schyst mot matte eller husse? Hur mycket av vargens och hundens beteenden är medfödda och hur mycket är ett resultat av uppväxtmiljön? Finns det hundar som är högertassade eller vänstertassade? Hur gör jag för att ensamträna min hund? Och stämmer det verkligen att en mops har sämre luktsinne än en schäfer? I Hur tänker din hund får du svar på dessa frågor och många därtill. Inb. 246 sid. Ord.ca pris: 259:Klubbpris: 229:-

Bestnr: 125714

Handbok för vardagshjältar och elitidrottare på fyra ben Av Anna Pamuk och Frida Lundin

Hundägande berikar våra liv och gör det mer meningsfullt. Men i ägandet ligger också ett ansvar att ta hand om hunden på ett sätt som får den att må bra. För oavsett vilken hund du äger ska den slippa onödiga skador och sjukdomar. Den här boken ger dig allt du behöver för att främja ett friskt och långt liv för din bästa kompis. Boken är skriven av två riktiga hundnördar som vill dela med sig av sin gedigna kunskap, veterinären Anna Pamuk och Frida Lundin, rehabiliteringsterapeut för hund. Inb. 341 sid. Ord ca pris: 359:-

Bestnr: 125716

Hjärngympa för hundar:

50 utmanande lekar för en smartare hund

Av Sophie Collins Lek är ett perfekt sätt att träna din hund bara du väljer rätt lekar. Boken innehåller femtio lekfulla övningar som hjälper dig att stärka relationen med ditt husdjur, träna på lydnad, öva hundens kognitiva förmåga och förbättra dess fysik och smidighet. Lekarna är varierade för att passa olika typer av hundpersonligheter, så att du ska kunna hitta de aktiviteter som passar just din hund. Inb. 175 sid. Ord ca pris: 199:-

Bestnr: 124415

Att välja katt: guide till över 100 kattraser

Av David Alderton

Det finns så många olika kattraser att det kan vara svårt att välja mellan dem. Hur ska man kunna veta om katten är barnkär eller om din blivande vän kommer att fordra väldigt mycket pälsvård? Att välja katt innehåller all information du behöver om över 100 olika raser och hjälper dig att fatta ett välgrundat beslut. Inb. 176 sid. Ord ca pris: 209:Klubbpris: 179:-

Bestnr: 122855

Kattens hemliga språk: Lär dig att förstå och kommunicera med din katt

Av Susanne Schötz

I boken visar språkforskaren Susanne Schötz hur katter kommunicerar med varandra och med människor. På ett underhållande och lättillgängligt sätt berättar hon vad katten menar när den jamar, kurrar och spinner. Boken är ett måste för alla kattälskare, med kapitel som ”Kattspråk för nybörjare” och ”Kattproblem i vardagen”. Inb. 264 sid. Ord.ca pris: 279:-

22 LIVSENERGI 7/2024 FRAKTFRITT! När du handlar för över 500:-! FRAKTFRITT! När du handlar för över 500:-! HUSDJUR
KLUBBPRIS 239:DU SPAR 40:KLUBBPRIS 159:DU SPAR 40:KLUBBPRIS 269:DU SPAR 30:-
JUST NU! 149:DU SPAR 110:JUST NU! 319:DU SPAR 40:JUST NU! 149:DU SPAR 60:REA! REA! REA! REA! Nyhet! Nyhet! Nyhet! Nyhet! JUST NU! 129:DU SPAR 130:KLUBBPRIS 229:DU SPAR 50:-

produkter:

123723 Hitta din övernaturliga kraft Pluserbjudande! 125638 Doftspray: Cedarwood Pluserbjudande! 125719 Karneol armband pärlor Pluserbjudande! 124964 De fyra immuntyperna 118718 Manusmetoden

117529 Andlig frigörelse 117774 De elva eviga principerna

125695 Tips & trix: Smarta idéer för alla ... 125696 Snickra och fixa: Från klädstege till ... 125697 Handbok för hemmet

125698 Meditation på ren svenska 125699 Aktivitetsboken

125700 Zero waste-mönster: 20 svinnsmarta ... 125701 UFO: närkontakterna som skakat ... 125702 Plant magic: Batik, bundle dye & ... 125703 Udda Blandning

125704 Ta hand om dig

125705 Tystnad: Värdet av att minska bruset 125706 Bågskytten

125707 Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga 125708 Vardagsvego: snabbt, enkelt, budget, allt-i-ett 125709 Ekstedt grillar / knep och hemligheter

125710 Lagom svenskt - recept från norr till söder 125711 Vaccineffekten

125712 Homeopatisk akutvård: Från A till Ö 125713 Så slipper du veterinären: Handbok för hundägare

Få bättre koll på din leverans! Fyll i ditt mobilnummer här eller på Livsenergi.se under ”Mitt konto”!

ANMÄL MOBILNUMMER HÄR

$125714 Handbok för vardagshjältar och elitidrottare ... 125715 Den empatiska hunden 125716 Hjärngympa för hundar: 50 utmanande lekar för en ... 125717 Feel Good Songs: Målarboken som får dig att sjunga av glädje 125718 Mandala för mindfulness: måla vackert - slappna av och varv 123069 Bornit

Du får automatiskt pluspris när du beställer periodens erbjudande Nej tack. Jag önskar inte periodens erbjudande 125694 Förankrad

Kundnummer:

Namn:

Gatuadress:

Postnr: Mob.nr:

Ort: Texta namn och adress tydligt!

Klipp längs den streckade linjen. Skicka in hela övre delen av denna sida.

LIVSENERGI BOKKLUBB – medlemsinformation

Hur beställer jag?

Det finns flera sätt att handla hos Livsenergi eller avbeställa Periodens bok, när du vill, dygnet runt. Här listar vi de bästa. Du finner mer information på www.livsenergi.se/fragor-och-svar/

Att handla via vår hemsida är det smidigaste sättet. Du får alltid en bekräftelse via e-post och dina ordrar samlas på ditt konto. Du kan också ringa in din beställning på ordertelefon 08-441 34 29.

Om du inte avbeställer Periodens bok skickas den hem till dig efter perio-

dens sista datum. För dig som är kortprenumerant debiteras bokens pris samt frakt 45 kr i samband med utskicket. Vid faktura läggs den med i bokpaketet.

Du har alltid 14 dagars retur- och ångerrätt från det att du har mottagit en leverans och står då själv för portot. Vid postvända paket debiteras en avgift på 95 kr. Returen krediteras när vi mottagit varan alternativt läggs beloppet tillgodo på ditt konto. Adress vid retur: Livsenergi, c/o Förlagssystem, 791 89 Falun.

Livsenergi är en del av Brafö AB

med orgnr: 556424-7921. Vi behandlar de kunduppgifter som du lämnar till oss med modern informationsteknik i syfte att erbjuda god service med utvalda tips som passar just dig.

Kundtjänst

E-post: livsenergi@fsys.se

Ordertelefon: 08-441 34 29

Bemannad telefon: 08-737 86 92, måndag–fredag 09:00–11:00

Plusgiro: 476 76 00-2

Adress: Livsenergi, c/o FörlagsSystem, Box 30104, 104 25 Stockholm

Läs mer om ditt medlemskap på www.livsenergi.se/fragor-och-svar/

I tidningen marknadsförs kosttillskott. Observera att dessa inte bör ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Förvara kosttillskott utom räckhåll för barn och rådgör med läkare innan intag om du är gravid, allergisk eller tar medicin.

Plats för porto

Brafö AB c /o Förlagssystem

Livsenergi

Box 30104 104 25 Stockholm

HUR BESTÄLLER JAG?

Det finns många sätt för dig att lägga din order på eller avbeställa Periodens bok, när du vill, dygnet runt. Här listar vi dem åt dig. OBS! Ha alltid ditt medlemsnummer och beställningsnummer på produkterna du vill beställa/ avbeställa nära till hands.

Gå in på hemsidan, logga in på ditt konto och lägg din order. Du får alltid en bekräftelse på din beställning/avbeställning via mail.

Vid beställning: Skriv: BOK medlemsnummer val1 val2 val3 ... Varje ”val” är ett beställningsnummer. Använd mellanrum mellan varje val. Vid avbeställning Periodens bok: Skriv: BOK medlemsnummer nej Du ska alltid få ett svar från Kundservice!

Uppge ditt medlemsnummer, välj sedan: 1 - för att lägga en beställning

2 - för att avbeställa Periodens bok OBS! Glöm inte att uppge beställningsnummer på boken du vill beställa/avbeställa

23 LIVSENERGI 7/2024 23
maj 26 söndag
ring in din beställning på ordertelefon 08-441 34 29 vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning BESÖK GÄRNA VÅR HEMSIDA www.livsenergi.se Beställ påhemsidan www.livsenergi.se
BESTÄLLNING/ AVBESTÄLLNING OSS TILLHANDA SENAST
Nr: Nr: Nr: Nr: Nr: Nr: Nr:
JA TACK, jag vill beställa följande
WWW.LIVSENERGI.SE ORDERTELEFON 08-441 34 29 SMS 71140 OBS! Första dagen du kan beställa och avbeställa är 2024-05-08

Avsändare: Brafö AB

c/o Förlagssystem

Livsenergi - Kundservice

Box 735

791 29 Falun

Låt kreativiteten flöda i sommar!

Bestnr: 125717

Feel Good Songs:

Glad och upplyftande målarbok!

Målarboken som får dig att sjunga av glädje

Sjung av glädje när du målar dig igenom de bästa feel good-sångerna som finns! Den här målarboken med en musikalisk twist består av otroliga sångtexter som kommer att förgylla din dag. Unna dig själv en stund av avkoppling, hänge dig åt musikens och målandets underbara värld och var inte rädd för att ta ut svängarna ordentligt! Häftad. 48 sid. Ord ca pris: 99:-

Bestnr: 125598

Bestnr: 125718

Mandala för mindfulness: måla vackert

Njut av en rogivande stund med den här vackra målarboken som utformats för att du ska kunna koppla bort från livspusslets alla måsten. De vackra illustrationerna är inspirerade av sanskritsymbolen för universum, och är perfekta för utövande av mindfulness. Förvandla de geometriska formerna till färgsprakande konstverk! Häftad. 48 sid. Ord ca pris: 99:-

Helt enorma korsordsboken

Gillar du korsord, sudokun, ordlekar och frågesporter? Här finns över 262 korsord, bildkryss, krypton, sudokun, ordlekar och annan hjärngympa. Perfekt hemmapyssel med olika svårighetsgrader för både mer och mindre vana korsordslösare. Häftad. 224 sid. Ord. ca pris: 179:- Klubbpris: 159:-

Varva ned med färgläggning!

Bestnr: 122626

Mig själv och jag

Den här boken är till för att du ska kunna reflektera över dig själv och ditt liv. Svara på frågor som rör dina drömmar, minnen, värderingar, styrkor, vänner, hemligheter, idéer och mycket, mycket mer. Frågorna hjälper dig att blicka tillbaka över de gångna åren, att skåda framåt och mest av allt: att rannsaka dig själv. Så varsågod kryssa, fyll i, och få en överblick över alla de egenskaper och erfarenheter som gör dig till den unika person du är! På köpet får du tänkvärda citat från stora män och kvinnor genom tiderna. Inb. 164 sid. Ord. ca pris: 169:- Klubbpris: 139:-

Bestnr: 125595

JUST NU!

Bättre begagnat: vårda och laga det du har Slit och släng? Nej, vårda och behåll! Ta hand om dina saker och reparera vid behov, så sparar du pengar och minskar konsumtionen. Lär dig att laga stolar, byta cykeltrampa och ta bort rost från verktyg. Förläng livet på kläder, vitvaror och elektroniska prylar. Få koll på vad du kan reparera själv och vad du bör överlåta åt experter. Boken har tagits fram i samverkan med Blocket och deras kunder, så här finns en stor bredd av smarta tips om allt från smycken till friluftsprylar. Inb. 159 sid. Ord. ca pris: 289:- Klubbpris: 249:-

DU SPAR 160:-

DU SPAR 80:Bestnr: 124420

Börja måla med gouache

Av Emma Block

I den här praktiska boken får du upptäcka gouache under vägledning av den välkända illustratören Emma Block. I trettio lektioner lär du dig måla inspirerande motiv från vardagslivet från enkla motiv, som din kaffekopp, till avancerade, såsom fluffiga djur och porträtt av vänner och familj. Tydliga illustrationer och steg för steg-anvisningar gör det lätt att följa instruktionerna, och i varje övning utvecklar du nya färdigheter. Danskt band. 185 sid. Ord ca pris: 179:- Klubbpris: 159:-

JUST NU! 99:DU SPAR 80:JUST NU! 99:DU SPAR 70:REA! REA! REA! REA! KLUBBPRIS 69:DU SPAR 30:KLUBBPRIS 69:DU SPAR 30:Nyhet! Nyhet!
129:-
JUST NU! 99:-

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.