Page 1

Sveriges största bokklubb FÖR SINNE, KROPP OCH SJÄL!

Medlemstidning • nr 3 • 2018

PERIODENS

FÖRFATTARPORTRÄTT: Dr Rajiv Parti om att dö och komma tillbaka: Ibland måste något dö för att ge plats för nytt att födas!

ERBJUDANDE!

VELSEN NÄRA DÖDEN-UPPLE

E D A R D N Ä R Ö F

livet !

PLUSERBJUDANDE 1 + Stora peppboken. Hitta din energi!

PLUSERBJUDANDEN! 2 +PLUSERBJUDANDE Insikt Bara 139:- Du spar 170:-

Beställning/ avbeställning oss tillhanda senast

25 februari

50 år av lärdomar från andra sidan Bara 119:- Du spar 211:-

söndag

1


Modet att bjuda på sitt mörker!

J

ag ser gärna på livet som en enda lång skola där vi lär oss nya saker varje dag. Ibland går det snabbt och ibland får vi en hemläxa som tar oss längre tid att hantera. Om vi är vakna och ser oss själva i livet, våra handlingar, känslomönster osv, ökar våra möjligheter att leva det liv vi önskar. Vissa av oss vaknar tidigt i livet, vissa vaknar långsamt och en del vaknar väldigt plötsligt.

sitt liv och vi behöver inte skämmas över den vi är eller har varit. Syftet med livet är att hitta hem, hur lång resa det än är och hur kaotisk den än må vara så ger doktor Parti oss anledning att kämpa på.

Periodens bok Döden gav mig äntligen livet är en kontrasternas bok där vi får följa läkaren och författaren Rajiv Parti till stupet där förnekelse, habegär och egoism tar honom ner i fördärvet för att sedan låta honom uppleva en stark näradödenupplevelse (NDU) som väcker honom tvärt och totalt och ger honom en chans till ett nytt liv.

I detta nummer av tidningen hittar du, förutom de bästa boknyheterna för hälsa till sinne, kropp och själ, en massa dofter, ljus, stenar och kristaller. Genom att föra in en ny doft i hemmet eller på kontoret rensar man ut något annat och väcker nytt liv. Likaså kan en ny kristall komplettera hemmet med ny energi. Du hittar också fina produktnyheter för hy och tänder, bland annat från Dr Sannas.

Det här är en gripande berättelse som berör och väcker tankar. Det är en bok om kontraster; från mörker till ljus, från hårt till mjukt, från skepticism till acceptans, från kyla till värme, från lycka genom materialism till insikten att den verkliga lyckan kommer inifrån.

För dig som tyckte om Anita Moorjanis Döden gav mig livet* så är den här boken ännu en riktigt god bok med nya perspektiv från en NDU.

Dagen växer med flera minuter varje dag. Visst känns det härligt att gå mot ljuset! Varma hälsningar, Alexandra Jerselius

När jag läste boken blev jag imponerad över författarens mod att lämna ut sig själv på det sättet han gör. Det vittnar om en hälsosam distans till sig själv, livet han levt och livet han vill leva. Han berättar för oss att det går att förändra

*Om du undrar varför titeln på periodens bok är så lik en annan bok på samma ämne så är förklaringen att vi har följt originalets titel. Men det är två helt olika böcker av olika författare =)

Spara på få miljön och a hem din are! varor snabb

r när du obilnumme Fyll i ditt m r du hem ällning så få gör din best vi abbare och dina varor sn l e h iljön en besparar m ! del utsläpp

KONTAKTUPPGIFTER Livsenergi:

TALSVAR NR: 08-441 34 29  KUNDTJÄNST: 08-737 86 92  FAX: 08-618 48 20  MAIL TILL KUNDTJÄNST: livsenergi@fsys.se PLUSGIRO: 4767600-2  HEMSIDA: www.livsenergi.se  FACEBOOK: @Livsenergi INSTAGRAM: @livsenerginu

2


periodens erbjudande

Uppväckt av döden till ett rikare liv

MISSA INTE! ller d dofter, ljus och krista NYHETER: mängder me u nnas Flera nyheter från Dr Sa u

er för hälsa Massvis med bra böck h själ!”! oc pp kro till sinne,

Rajiv Parti föddes i Indien men levde som framgångsrik narkosläkare i USA när han under en magoperation 2010 fick en näradödenupplevelse (NDU) som skulle komma att omkullkasta hela hans liv. Upplevelsen gav honom en helt ny syn på livet och vägledning att inte repetera samma gamla mönster igen nu när han fått chansen att leva vidare.

Du spar

91:-

Under sin näradödenupplevelse fick Rajiv återuppleva två av sina tidigare liv, han fick möta sin tidigare tyranniske far på randen till helvetet och han fick kärleksfulla budskap från ljusvarelser och änglar innan han milt fördes tillbaka till livet här på jorden. Med sig fick han också fröet till en revolutionerande metod för att hjälpa människor att bli fria från beroendesjukdomar, depression och kronisk smärta, vilket skulle bli hans fokus i det nya livet. Döden gav mig äntligen livet är en fantastisk berättelse om en mans totala förvandling från superegoistisk materialist till medveten och omtänksam healer - och om hur DITT MEDLEMSPRIS vi själva kan ta lärdom av hans resa.

239:-

Ord. ca pris: 330:-

Med periodens erbjudande får du fLERA förmånliga Pluserbjudanden (SID. 23-24)

3 3

VÄND OCH LÄS MER


periodens erbjudande

DÖDEN GAV MIG ÄNTLIGEN LIVET av Rajiv Parti, läkare, healer och författare

Måste man dö för at Rajiv Parti, eller Raj som han kallas, kom från Indien till USA som nyutexaminerad läkare år 1982. Han blev så småningom en erkänd narkosläkare, grundare av en smärtlindringsklinik och chef för anestesiavdelningen vid ett berömt sjukhus i södra Kalifornien. Rajiv och hans familj var själva sinnebilden av framgång. Hans fru hade egen tandläkarpraktik och förutom tre välartade barn som gick i fina privatskolor, hade de flera tjusiga bilar och bodde i ett herrgårdsliknande hus i ett chict område. Raj var dock aldrig nöjd utan ville hela tiden ha högre status och flera och större prylar. Han behandlade sina barn som ägodelar och var lika sträng mot sin äldste son som hans egen far varit mot honom. Sonen skulle bli läkare oavsett vad han själv ville!

patienter berättat om dem vid uppvaknandet från en narkos. Det andra är att han under sin NDU fick detaljerade visioner av två tidigare liv och också kunde se exakt hur dessa två liv påverkat hans nuvarande liv. Det tredje är att han vågat gå ut med att han även besökte helvetet under sin NDU. Det här förtigs enligt Moody av många som gått igenom en NDU eftersom de är rädda att folk ska se dem som ”dåliga människor” om de berättar om den biten av sitt besök på andra sidan.

ATT DÖ OCH FLYGA MOT LJUSET

ETT MEDVETANDEBASERAT LIV I MÄNNISKORS TJÄNST

Efter att ha opererats två gånger för prostatacancer blev han olyckligt nog beroende av smärtstillande och antidepressiva medel. Dessutom fick han som följd en livshotande infektion i magen. Det var under den operation som gjordes för att öppna upp och tvätta rent magen från var som han dog, lämnade sin kropp och, till sin egen stora förvåning, kom att sväva ovanför den i operationssalen. Därefter drogs han mot det mest kärleksfulla, gudomliga Ljus han någonsin erfarit. Den här beskrivningen känner du kanske igen eftersom många av berättelserna om NDU liknar varandra. Men vad är det då som skiljer Döden gav mig äntligen livet från andra böcker i samma ämne? I förordet beskriver Raymond A Moody Jr, författare till den klassiska näradöden-boken I dödens gränsland, vad som gör Rajs upplevelse så unik. Det första är att han är läkare och, innan sin upplevelse, varit notoriskt skeptisk till och totalt avfärdat NDU som ”hallucinationer” när hans egna

Döden gav mig äntligen livet består av 24 kapitel som innehåller både berättelsen om Rajs liv fram till NDU:n och den om hur han därefter förändrade hela sitt liv till följd av de insikter han fick med sig. Boken avslutas med en slutsats som han kallat: Att förstå vilka vi är. Det handlar framför allt om den metod han idag ser som sitt livsverk, så kallad medvetandebaserad healing och hur han kom fram till den. När du är död får du en chans att se på ditt liv en gång till och reflektera över de förändringar du måste göra i nästa liv, skriver Rajiv Parti. Dina utmaningar från förr presenteras för dig igen och om du inte tar itu med dem kommer de tillbaka igen och igen. Han får karma att framstå som så positivt, som en andra chans att göra rätt – att göra gott – och inte som ett straff eller en tillrättavisning för att man gjort fel i ett tidigare liv. Vi har fri vilja och kan göra som vi vill. Ingenting i livet är förprogrammerat för att lära oss en läxa. 4

Det vi väljer att göra lär oss istället saker om livet och hur vi bäst kan gå vidare. Efter att ha sett det beryktade ljuset ville Raj inte återvända till livet, men han fick tydligt och klart av en ljusvarelse veta att han skulle komma tillbaka till livet på jorden och att han skulle bli en själens läkare och bota själsliga sjukdomar, som beroenden, missbruk, depression och kronisk smärta. Eftersom han själv haft sådana problem kände han sig väl rustad att behandla dem men han visste inte ännu hur. VÄGLEDD AV ÄRKEÄNGLARNA

Boken beskriver hans sökande efter den läkemetod som inte ännu finns. De båda ärkeänglarna Mikael och Rafael dyker upp i hans meditationer för att ge vägledning och en gång säger Rafael ”du kan inte undvika smärta men lidande är ett val” och han förstår plötsligt att allt handlar om att byta perspektiv. I en annan meditation hör han ”förlåt, älska och läk” vilka blir pelarna i den medvetandebaserade healing han så småningom börjar praktisera. Förutom att meditera regelbundet börjar han tala om sin NDU för allt större grupper av människor och söker, läser, lyssnar till andra och lär innan han presenterar sin egen metod för att bota själens sjukdomar. Han vill bli motsatsen till den stressade doktor han tidigare var. Han vill förstå människan eftersom han menar att vara sedd och förstådd är detsamma som kärlek, och kärlek är den bästa medicinen. Människor föredrar tyvärr en snabbt fixad smärtlindring med piller framför en där man samtalar djupt och ärligt med en läkare om sin smärta och anledningen till den för att sedan ta tag i sitt liv, t.ex. genom att gå ner i vikt, börja sporta och meditera. Sådant tar tid och tid lider alla brist på i dagens stressade samhälle.


tt inse livets storhet?

’’

Du spar

91:-

Smärta är ofrånkomligt, men lidande är frivilligt. NDU:N ÄR EN VIKTIG OCH NÄRVARANDE DEL AV LIVET

Alla som varit med om en NDU skulle vilja återuppleva den känsla de hade då. Detta ska inte missförstås som att de vill ta livet av sig för att dö igen. Samtliga har en djup känsla av att de har någonting viktigt kvar att göra på jorden innan de dör. I boken ger Raj tips på hur alla kan dra nytta av hans NDU och lära sig förlåta och älska på nytt efter sorg och besvikelse. Dessutom ger han instruktioner till specifika meditationer som läker själen. Idag är Raj en omtänksam make, förälder och healer som arbetar med medvetandebaserad healing. Han bor i ett mindre hus än tidigare och har dragit ner rejält på familjens levnadsstandard. Han ser det som sin livsuppgift, sin dharma, att sprida medvetandebaserad healing i världen och att bota sjukdomar som har med själen att göra. Det är därför han har skrivit den här boken. ”Vi är många som drömmer om andlig frid. Jag vill berätta för dig om hur sådan kan uppnås, skriver han.” Och ja, hans son fick sluta studera till läkare och själv välja vad han ville bli. DITT MEDLEMSPRIS Boken är inte bara en berättelse om NDU utan även en framgångshistoria om en självisk man vars liv tog en drastisk vändning mot ett osjälviskt liv i sina medmännOrd. ca pris: 330:iskors tjänst tack vare att han såg det kärleksfulla Ljuset på andra sidan.

239:-

Med periodens erbjudande får du fLERA förmånliga Pluserbjudanden (SID. 23-24)

5

INTERVJU MED DR. RAJIV PARTI


periodens erbjudande

Ibland måste någonting dö för att ge plats för nytt att födas Det är sen eftermiddag och jag är på väg hem till fredagskväll med familjen, men först ska jag få e-möta Rajiv Parti, läkaren och författaren som har vänt upp och ned på sitt liv sedan han hade en näradödenupplevelse (NDU) under en operation för några år sedan. Dagen har precis börjat i Kalifornien där han bor. Han är hemma i sitt ”nya” hem som de bytte till sig i sin livsstilsförändring där materialism och ägarbegär fick lämna plats för andlighet och helande. Iklädd en vinröd munkjacka tittar han på mig genom skärmen, läkaren som valt att lämna medicinen och läka människor utan operation.

– Jag brukar säga att jag är Raj 3.0. Mitt liv är så totalt annorlunda än det var förut, ur alla perspektiv. Jag är en bättre make och pappa och jag lever ett liv med syfte och passion.

– Men man ska inte glömma att min stora förändring påverkade min närmaste familj något enormt. Mina livsval blev väldigt drastiska och jag var faktiskt inte längre samma man som Arpana en gång hade gift sig med. Snart började det nya livet ta med Rajiv ut i världen på föreläsningar och seminarier och

Allting började 2010, under den sjunde operationen för att få bukt med alla komplikationer kring Rajivs prostatacancer. Fram till denna dag finns det ingen gräns för överflödet av fysiska saker, missbruk och begär i familjen Partis liv. Men när Rajiv vaknar upp från sin narkos ska ingenting bli sig likt igen. Ett händelserikt möte med ärkeänglar och en Ljusvarelse satte så djupa spår att det inte fanns någon återvändo till det liv han en gång levt. Det är nu snart 8 år sedan och jag undrar vem han är idag med alla dessa år med andlig utveckling.

Rajiv berättar att livet efter NDU:n har gått i vågor: – Just efter min NDU hittade vi en gemensam väg framåt allihop och hade det väldigt bra. Barnen tog mina livsval på ett bra sätt och accepterade de förändringar Arpana och jag ville göra för att ge utrymme till det liv vi ville leva. Jag blev allt mer tolerant och lade det stora barnet i mig åt sidan. Barnen gillade sin nya DITT MEDLEMSPRIS mer närvarande och tillåtande pappa och vi var alla nöjda och Ord. ca pris: 330:glada i flera år.

Jag förstår genom att ha läst boken att resan efter din NDU var en stor utmaning för hela familjen. Hur har ni det nu? – Vi har det bra, faktiskt bättre än någonsin! Men visst, vi har haft det tufft. Bara för ett år sedan var min fru Arpana och Du spar jag väldigt nära en skilsmässa, men vi har tagit oss igenom det och hittat ett helt nytt förhållningssätt till varandra och vår relation.

91:-

239:-

fakta om periodens erbjudande

DÖDEN GAV MIG ÄNTLIGEN LIVET Bestnr: 122185 Författare: Rajiv Parti, Paul Perry Antal sidor: 228, Inbunden

Kom ihåg!

Ordinarie ca pris: 330:

Ditt medlemspris: 239:-

6

Beställning/ avbeställning oss tillhanda senast

25 februari

söndag


”... den absolut största lärdomen jag har fått genom min näradödenupplevelse är just förlåtelse.”

då började tillvaron falla isär för Arpana. – Arpana kände sig väldigt ensam och det blev en för stor påfrestning för vårt förhållande. Förresten, jag har skickat dig ett textmeddelande precis, säger Rajiv. Jag tittar i vårt digitala dialogfönster och där har Rajiv skrivit: ”Jag kan inte säga det högt just nu, men min fru hade en kärleksaffär med min allra bästa vän för ungefär ett år sedan.” Oj, tänkte jag och kände ett sting i hjärtat både av förvåning och medkänsla. Hur klarar man sig igenom en sådan utmaning och vänder den nedgången till en känsla av att man har det bättre än någonsin bara ett år senare? Hur vågar man lita på varandra igen? – Ja, det var oerhört jobbigt. Men jag ska också säga att den absolut största lärdomen jag har fått genom min näradödenupplevelse är just förlåtelse. Hur ser du på förlåtelse? – Förlåtelse handlar om att se sin egen del och skapa förändring i sig själv snarare än den andra personen. Den största skillnaden jag kan se i mig själv under dessa åtta år är att glädje och lycka i livet har förskjutits från att ligga i fysiska ting utanför mig till att komma

inifrån. En sådan transformation förändrar människan ganska radikalt.

Tidigare handlade det om det fysiska hjärtat, nu fokuserar jag på det känslomässiga hjärtat.

Vem var du då, hur ser du på utvecklingen av din person? - Jag vill säga att jag fortfarande är mitt i utvecklingen. Det finns tre versioner av mig; Rajiv 1.0 är personen innan cancern och operationerna. Rajiv 2.0 är jag efter min näradödenupplevelse och alla tankar, utmaningar och funderingar som den bar med sig. Versionen 3.0 är Rajiv som ska tillämpa all sin lärdom och föra in den i sitt liv. Varje version av mig har tydligt påverkat min omgivning på olika sätt.

Du hade själv en rad tillstånd att läka från, depression, beroenden och cancer för att nämna några stycken. Vad kan du peka på som har spelat stor roll i din egen läkningsprocess? - För mig personligen har den holistiska läkningsprocessen varit avgörande, med meditation och Ayurvedisk filosofi som viktiga grundpelare. Jag kom ur min smärta utan mediciner och lämnade en djup depression tack vare mina lärdomar från min NDU. - Idag driver jag en hälsoverksamhet som hjälper brustna hjärtan att läka, oavsett hur de har brustit, genom svek, otrohet eller annat. Mitt liv utgör ett konkret exempel både för mig själv och mina klienter. Jag vet nu med all säkerhet att fysisk läkning kan ske utan medicinering. Och det ska komma från mig som har skrivit ut tusentals recept till patienter som specialistläkare på just smärta.

Det kan inte ha varit lätt att hänga med i svängarna, tänker jag? - Nej, men jag ska säga att sedan Arpana och jag återförenades efter otrohetsaffären så har vi haft den absolut bästa tiden i vårt äktenskap. Ibland måste någonting dö för att ge plats för något nytt att födas, och så skulle man kunna förklara vårt äktenskap. Vad sysslar du med idag? Har du lämnat sjukhuset och anestesin? – Jag är fortfarande en läkare, hjärtläkare.

DR RAJIV PARTI Titel: Dr. Rajiv Parti Arbetar med: Brustna hjärtan som www.theheartbreakdoctor.com Ålder: 61 år Familj: Min fru sedan 30 år och tre barn som nu blivit unga vuxna. Vi har också en hund. Jag har också kvar min mor och min syster i Indien. Bor: i Aptos, Santa Cruz, Kalifornien. Jag har bott i USA sedan 1982. Kommer från: New Delhi i Indien. Intressen: Yoga, meditation, att vandra och spendera tid med familjen. Äter helst: Kryddstark indisk mat och japansk sushi.

Läser helst: Andliga böcker, transformerande böcker. Aktuell med: Boken ”Döden gav mig äntligen livet” på svenska. Levnadsregler: Livet handlar inte om att bara finnas till, det handlar om att växa och ge tillbaka. Dold talang: Att bibehålla fokus under stressade situationer, som till exempel när en patients hjärta stannar under en operation. Nästa bok du skriver: Dying to love, om min resa från ett brustet hjärta till djup kärlek.

Vad skulle du vilja säga till alla som känner sig svikna eller på annat sätt blivit sårade? - Förlåtelse är väldigt helande, för vår egen del. Det handlar inte om att urskulda den som skadat dig utan att tillåta sig själv att släppa taget. Hur ser en typisk dag ut för dig? - Jag går upp vid samma tid varje dag. Går in i mitt badrum och fixar lite och där har jag min kontakt med änglarna. Sedan äter jag frukost innan jag börjar jobba. Jag brukar börja med att läsa någonting, till exempel en bok för utveckling, eller så skriver jag på en egen bok. Och så träffar jag mina klienter. Jag försöker hålla det till max fem klienter om dagen, då mår jag bra. Klockan sex på kvällen när min fru kommer hem stänger jag ned datorn för att umgås med min fru. Vi lagar mat tillsammans och pratar. Jag kan erkänna att den sista punkten är ny i Rajiv 3.0 =). Text: Alexandra Jerselius

7


ller Priserna gä d. denna perio r fö st da en gsdatum in ln äl st be Sista 25/2 2018.

FRAKTFRITT!

lar för När du hand0:REA VINTER-REA VINTER-REA VINTER-REA VINTER-REA VINTER-REA VINTER-R över 50 ! Bestnr: 117727

Skapa dig själv på nytt Av Deepak Chopra

Du spar

281:-

JUST NU!

49:-

Varje cell består av två osynliga ingredienser: medvetenhet och energi. Genom att se cellerna för vad de är, med andra ord återupptäcka kroppen, låter du även själen återuppstå. Deepak Chopra leder dig på vägen mot helheten där kroppen upphört att vara en maskin och i stället framträder som den dynamiska och flödande process den är. Inb. 272 sid. Ord. ca pris: 330:- Klubbpris: 199:-

Du spar

251:JUST NU! Bestnr: 118619

Bestnr: 119167

79:-

Ayurveda

Din kosmiska livskod

Av Jannne Hallqvist

Av Niclas Thörn & Ulf Andersson

Visste du att ditt namn tillsammans med ditt födelsedatum skapar en speciell femsiffrig kod helt unik för just dig? En kod som berättar precis allt om dig. Om din livsväg, ditt öde, din personlighet, din utveckling, och ditt autentiska själv. I den rikt illustrerade boken tittar vi närmare på de fem delar inom det uråldriga numerologiska visdomssystemet som tillsammans ger ovärderliga insikter om dig själv och ditt inre. Inb. 215 sid. Ord. ca pris: 330:- Klubbpris: 204:-

JUST NU!

69

Du spar

261:-

Här är en djupgående och faktaspäckad bok om den indiska hälsoläran ayurveda. Vi får bland annat lära oss om de tre persontyperna vata, pitta och kapha. Utifrån kunskap om vår egen persontyp och med hjälp av mångtusenåriga metoder får vi veta hur vi kan balansera kroppen för bättre hälsa. Här finns också råd om hur man kan behandla vanliga sjukdomar och symptom ur ett ayurvediskt perspektiv. Inb. 160 sid. Ord. ca pris: 330:- Klubbpris: 209:-

Bestnr: 740711

Själens visdom:

guiden till schamansk healing och livsvisdom Av Pether Larsson och Niclas Thörn

Låt Själens visdom hjälpa dig att finna svaren på dina frågor, skapa helhet och glädje och frigöra dina inre krafter. I Själens visdom finner du kunskapen och redskapen för din inre utveckling som den schamanska visdomsvärlden ger. Det är en rik källa att ösa ur när du söker själslig balans. Inb. 200 sid.

Du spar

271:-

Ord. ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

JUST NU!

69:-

Du spar

JUST NU!

261:-

59:-

Bestnr: 119395

Bestnr: 108153

Nyckeln till den nordiska visdomen Av Niclas Thörn & Ulf Andersson

I boken Nyckeln till den nordiska visdomen tas vi med på en verkligt spännande och lärorik resa tillbaka till en magisk värld och en magisk tid. Äntligen får vi en inblick i våra nordiska förfäders traditioner, seder och bruk! Lär dig allt om hur du kan använda dig av dessa urgamla nordiska andliga och magiska redskap för att skapa ökad kraft, harmoni och hälsa i ditt liv. Inb. 160 sid.

JUST NU!

Du spar

59:-

271:Bestnr: 704822

Själsfränder

Ord. ca pris: 330:- Klubbpris: 189:-

Av Rita Rogers

Du spar

271:-

JUST NU!

69:-

Ord. ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

Du spar

261:-

271:-

59:-

Av Jeanne van Bronkhorst

Trots den vanliga föreställningen att föraningar inbegriper mörka visioner och varningar om framtida katastrofer är sanningen att de ofta ger oss glimtar av små, personliga detaljer i vardagen. Boken visar hur du identifierar dina föraningar. Den avdramatiserar vanliga antaganden och rädslor och demonstrerar hur du hanterar dem med sunt förnuft och utan att behöva förändra hela din världsbild. Här hittar du svaret på vanliga frågor: Vad säger föraningarna om mig? Hur ska jag hantera dem? Hur ska jag förstå dem i en kultur som påstår att de inte existerar? Inb. 300 sid. Ord. ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

Vi alla är förutbestämda att leva tillsammans med en speciell person, vår andliga make. Mellan andliga makar finns ett andligt och känslomässigt band som överträffar allt. Din andliga make blir kanske din livsledsagare, kanske hjälper din andliga ledsagare dig att finna en särskild vän tills tiden är inne för att ni ska mötas. Kanske är ledsagaren någon du inte träffar i detta liv men som ändå hjälper dig finna värdefulla relationer. Inb. 256 sid.

Du spar

JUST NU!

Föraningar – lär dig tolka oförklarlig spontan information

Bestnr: 118001

Bestnr: 119471

Frekvens: Kraften i din personliga vibration

JUST NU!

Av Penney Peirce

59:-

I Frekvens visar Penney Peirce hur du ska göra för att uppfatta din personliga vibration och arbeta medvetet med energin för att förändra ditt liv. Genom att lära dig hitta din ”hemfrekvens” – den högsta, mest naturliga vibration du kan uppnå – kan du maximera din klarhet, minimera dina ansträngningar och upptäcka nya talanger och förmågor. Inb. 318 sid. Ord. ca pris: 330:- Klubbpris: 209:-

Helande minnen från tidigare liv Av Atasha Fyfe

I Helande minnen från tidigare liv får vi ta del av många fascinerande och dramatiska berättelser om historiska hemligheter, forntida visdom och bortglömd kraft. Med råd och övningar vägleds läsaren till hur man når den skattkista som tidigare liv utgör. Inb. 264 sid. Ord. ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

8


ller Priserna gä nna period. de r fö st enda m lningsdatu Sista bestäl . 18 20 25/2

RITT! FRAKTFnd lar för

När du ha 0:-! REA VINTER-REA VINTER-REA VINTER-REA VINTER-REA VINTER-REA VINTERöver 50 Bestnr: 117409

Själarnas öde Av Michael Newton

I sitt arbete som hypnosterapeut har Michael Newton fått stor insikt i vad som väntar oss på andra sidan och lyckats skapa en modell över andevärldens struktur. Boken bygger på hans banbrytande forskning om livet efter detta och är uppdelad i kategorier som död, sorg, tröst, jordiska andeväsen, andlig energiåterhämtning etc. Det är en otrolig resa att följa honom i samtalen med hans klienter som beskriver vad som väntar oss i livet mellan liven. Inb. 272 sid. Ord. ca pris: 330:- Klubbpris: 194:-

Du spar

JUST NU!

49:-

Du spar

281:-

JUST NU!

281:-

49:-

Bestnr: 117125

Bestnr: 117251

Emotionell frihet - Frigör dig från dina negativa känslor

Pippi Power - 7 vägar till kvinnlig kraft

Av Judith Orloff

Oavsett i vilken utsträckning du känner dig stressad för tillfället, så är det dags för en positiv förändring – nu! Du har förmågan att befria dig själv från depression, ilska och rädslor. Och resultatet blir en mer lyskraftig närvaro. En särskild skönhet som kommer inifrån och sänds ut till andra. Inb. 415 sid. Ord. ca pris: 330:- Klubbpris: 189:-

av Gitte Jørgensen

Du spar

271:-

JUST NU!

59:-

Pippi Power vill uppmuntra dig att leka med och utveckla dina slumrande Pippi-krafter. I sju lustfyllda kapitel får du inspiration att utveckla områden som självkänsla, mod, njutning och passion. En Pippi går sina egna vägar, tar inte livet på djupaste allvar men är ändå sann mot sig själv. Hon är fantasifull och kreativ, och räds inte att ifrågasätta auktoriteter eller säga ifrån när hon tycker att något är fel. Inb. 239 sid. Ord. ca pris: 330:- Klubbpris: 189:-

Bestnr: 118883

Hoppets budskap från änglarna Av Lorna Byrne

Du spar

271:-

Lorna Byrne har kunnat se och kommunicera med änglar ända sedan hon var liten. Hon ser dem lika tydligt som vi andra ser våra medmänniskor och hon pratar med dem varje dag. Änglarna ger hjälp och tröst; de skyddar människor som har det svårt, är deprimerade, känner sig otillräckliga som föräldrar eller har svåra ekonomiska problem. Här förklarar Lorna Byrne enkelt och varmt hur vi kan be änglarna om hjälp för att livet ska bli lite lättare och lyckligare. Inb. 160 sid.

JUST NU!

39:-

Ord. ca pris: 330:- Klubbpris: 179:-

Du spar

JUST NU!

59:-

Du spar

Bestnr: 117651

211:-

Själslig healing Av Sylvia Browne

Sylvia Browne ger oss här en fantastiskt spännande bok om självhealing. Själslig healing består till största delen av budskap från Sylvias andliga guider, budskap som nedtecknats i samband med forskningsförsök då hon befunnit sig i trans. Boken är ett måste för människor som lider av kroniska sjukdomar men inte har lyckats få lindring med hjälp av konventionella metoder. Inb. 224 sid. Ord. ca pris: 330:- Klubbpris: 179:-

JUST NU!

119:-

Betsnr: 119416

Himlen tur och retur

Bestnr: 116535

291:-

En klagofri värld Av Will Bowen

Under en predikan sommaren 2006 talade pastor Will Bowen om för sin församling att han ville göra världen till en klagofri zon, och för att bevisa att han menade allvar delade han ut lila armband till alla församlingsmedlemmarna och gav dem en utmaning. ”Varje gång du kommer på dig själv med att klaga, ta av dig armbandet och flytta det till andra handleden.”Sedan dess har över fem miljoner människor över hela världen antagit utmaningen att under tjugoen dagar i sträck varken klaga, kritisera eller skvallra och på så sätt skapa en ny och positiv vana. De vittnar om hur de blivit av med kronisk smärta, förbättrat sina relationer, blivit mer framgångsrika i sitt arbete och överlag blivit gladare och mer harmoniska. Inb. 190 sid. Ord. ca pris: 330:- Klubbpris: 204:-

Av Mary C Neal

Himlen tur/retur är en otroliga berättelse om hur Mary fördes från livet genom döden och vidare till evigt liv, och sedan tillbaka igen. Genom alla fantastiska detaljer från himlen, där hon kommunicerade med änglar, och beskrivningen av den starka sorg hon kände när hon tvingades inse att hennes tid inte var kommen ännu. Mary förändrades i grunden och för alltid. Hon fick en ny förståelse för meningen med livet här på jorden, hennes tro stärktes. Inb 300 sid. Ord. ca pris: 330:- Klubbpris: 229:-

Du spar

281:JUST NU!

Du spar

291:-

49:-

Bestnr: 117811

Skuggeffekten Av Deepak Chopra , Debbie Ford , Marianne Williamson

De tre bästsäljande författarna har gått samman för att dela med sig av sin kunskap om ett av våra mest avgörande hinder för lyckan – skuggan. De belyser de sidor av oss själva som vi förnekar, men som ändå styr vårt liv. För det är först när vi omsluter skuggan som vi upptäcker gåvorna hos vår sanna natur. Kombinationen av tre experters kunskap gör Skuggeffekten till en praktisk och genomgripande handbok i konsten att upptäcka skuggans gåvor. Inb. 207 sid.

JUST NU!

Du spar

251:-

Bestnr: 704666

39:-

Mitt liv som medium

JUST NU!

79:-

Ord. ca pris. 330:- Klubbpris: 209:-

9

Av Betty Shine

I denna fängslande självbiografi delar hon med sig av några av de verkligt förunderliga och inspirerande möten hon har upplevt under resans gång. Hon berättar om sin övergång från en karriär som operasångerska till en värld av alternativt helande och om sin mödosamma kamp för att kontrollera och förlika sig med sina mäktiga gåvor. Inb. 271 sid. Ord. ca pris: 330:- Klubbpris: 219:-


FRAKTFRITT!

BOKNYHETER

lar för När du hand0:över 50 !

Se livet från den ljusa sidan!

Lev ett hållbart liv!

Klubbpris

89:-

Klubbpris

99:-

Du spar

30:-

Du spar

30:-

Bestnr: 122149

Bestnr: 122153

Du är fantastisk

Sluta släng : Enkla sätt att slippa matsvinn

Av Alexa Kaye

Av Kate Turner

När du kämpar med livets alla utmaningar är det lätt att du känner dig osäker och inte tillåter ditt sanna jag att glänsa. Men även om du tvivlar på dig själv ibland, så kan du lära dig att släppa taget om dina rädslor och öppna dörren till den självkänsla som du föddes med. Genom att söka svaren i ditt inre och ge din själ näring i form av positiva tankar och känslor, så kan du stärka din självkänsla och börja få ut mesta möjliga av livet. Den här samlingen med inspirerande citat och enkla råd kommer hjälpa dig att se livet från den ljusa sidan och minnas att du förtjänar allt det bästa, för du är fantastisk! Inb. 160 sid.

Vill du leva mer hållbart utan att behöva ändra hela din livsstil? Med Sluta släng får du lära dig de viktigaste vanorna för att få ett svinnfritt kök. Upptäck hur lätt det kan vara att spara resurser genom att handla mer genomtänkt och frysa det som går. Och få tips på hur du kan laga jättegoda rätter och snacks av dina rester till exempel finns här recept på falafel, pesto och underbar mjuk kaka. Smarta tips kommer hjälpa dig att göra stor skillnad med små medel, och guida dig på vägen mot ett hållbart kök. Kartonnage. 72 sid. Ord. ca pris: 129:-

Ord. ca pris: 119:-

Klubbpris

269:Du spar

60:-

Klubbpris

Bestnr: 122150 Utan press: Om medkänsla, prestation och stress

259:Du spar

Av Sofia Viotti

40:-

I den här boken förmedlar författaren ett annat sätt att förhålla sig till prestationer och livet i stort hur medkänsla kan hjälpa dig att leva mer anpassat efter hur din hjärna och din kropp fungerar. Du får hjälp att upptäcka dina egna prestationsmönster och möjlighet att pröva olika övningar i medkänsla, även guidade ljudövningar. Du får utforska hur du kan leva med större balans mellan prestation och vila och hur du kan få mer energi att ägna dig åt det som är a, viktigt för dig. Poängen är inte att Sluta stress helt sluta prestera, utan att drivas a rj ö b av lust och intresse istället för press och stress. Inb. 300 sid. prestera!

Klubbpris

239:-

om sorg och livskriser Av Ulf Lidman

219:-

Förlåt och bli fri

105:-

Den här boken är ett stöd för dig som drabbats av en livskris eller har en närstående som fått möta livets baksidor. Den handlar både om att vara i kris och att bearbeta kriser. Utifrån sin långa erfarenhet som krishanterare och med många konkreta exempel visar författaren varför vi reagerar som vi gör, hur krisförloppet kan se ut, hur reaktioner bemöts och hur vi tar oss ur krisen. Inb. Så tar du Ord. ca pris: 324:-

Bestnr: 122152

Du spar

dig ur krisen!

Du spar

110:-

Av Barbro Holm Ivarsson

Boken ”Förlåt och bli fri” hjälper dig att förstå förlåtelse och försoning. I boken får du veta hur det kan gå till att förlåta sig själv och andra och varför det är så viktigt att göra det. Alla människor gör misstag, sårar andra, och blir själva sårade. Med utgångspunkt i egna erfarenheter lär Barbro Holm Ivarsson ut enkla, praktiska steg-för-steg-metoder för att släppa ilska, hat och agg, skuld, skam och självnedvärdering, och för att be om förlåtelse när det behövs. Du lär dig också att ge dig själv omsorg s när det är svårt. Du kan läka ditt Förlåtelsen sårade hjärta och skapa en framtid t! af kr utan skuggor från det förgångna. Häftad. 264 sid. Ord. ca pris: 349:-

10

Av Emelie Cajsdotter

Ord. ca pris: 299:-

Klubbpris

Bestnr: 122151

Zander och tiden

Tiden är människans största fiende, sade Zander. Snart skulle han lämna sin kattkropp. Han skulle resa vidare. Men först var det något han måste berätta. Ni kan förstå och analysera, ni människor, sade han. Men ni har glömt hur man upplever det s tt ka n E som verkligen är viktigt i livet. Zander och tiden handlar om djurs sätt att syn på se på födelse, död och åldrande. Om livet! människans rädsla inför det okända, samt vårt förhållande till tiden. Häftad. 316 sid.

Ord. ca pris: 329:-

När livet går i spillror:

Bestnr: 122154


FRAKTFRITT!

BOKNYHETER

lar för När du hand0:över 50 !

Enkel och nyttig mat!

Om vår uppkomst!

Klubbpris

239:Klubbpris

Du spar

189:-

130:-

Du spar

100:-

Bestnr: 122156

Bestnr: 122165

Från bakterier till Bach och tillbaka: Medvetandets evolution

Smartare mat för hela familjen

Av Daniel C. Dennett

Av Eleonora von Essen

Hur blev vi medvetna varelser? Denna fråga har gäckat psykologer, fysiker, poeter och filosofer i århundraden. Hur har människans hjärna utvecklat dess unika förmåga till att skapa, drömma och förklara? Vår förståelse av hjärnans anatomi och funktion har aldrig varit bättre än nu, ändå förblir frågan om hur våra själar uppstår en obesvarad gåta. I denna bok bygger Daniel Dennett på idéer från datavetenskapen och evolutionsbiologi för att visa hur en reflekterande hjärna kan ha uppstått genom naturligt urval. Inbunden. 548 sid. Ord. ca pris: 369:-

I Smartare mat för hela familjen bjuder Eleonora von Essen på bra mat som är lätt att laga för alla i familjen. Recepten är fria från vitt socker och tillsatser, men dessutom gluten- och till stor del laktosfria, vilket underlättar för allergiker och känsliga. I boken finns bland annat barnens klassiska favoritmaträtter: hamburgare, tacos och lasagne, men även sötsaker och tårta till kalaset, bra grejer till utflykten, mellanmål som barnen kan fixa själva, middagar under en halvtimme, snacks och tilltugg och annat som hör familjelivet till. Inb. 175 sid. Ord. ca pris: 289:-

Klubbpris

Bestnr: 122157 Myter & legender: en illustrerad handbok om ursprung och innebörd Av Philip Wilkinson

179:-

Klubbpris

Bestnr: 122160

Skapa ditt drömliv:

Du spar

60:-

Hur självsabotör blir självhjälpare Av Angelica Ahlbeck, Ulrika Hederberg, Hanna Norlin m.fl.

Var kommer vi ifrån? Hur lever vi våra liv? Vad tror vi på? Myter & Legender skildrar urgamla berättelser, teman och karaktärer och beskriver mytologisternas svar på dessa eviga frågor. Den här fascinerande boken utforskar de mest betydande myterna och legenderna, från antikens klassiska myter och österländska trosuppfattningar till amerikanska legender och afrikanska folksagor. De fängslande Våra berättelserna återges i detalj örsta st och de viktigaste aspekterna av dem utreds. Inb. 224 sid. myter!

198:Du spar

77:-

Här får du exempel på de vanligaste självsabotörerna vi omger oss med och hur du enkelt kan vända dem till Självhjälpare. I boken medverkar 15 kvinnliga ledare och entreprenörer som ger sina egna exempel ur livet på hur de vänt sina självsabotörer till självhjälpare. Med ett enkelt och underhållande språk ger vi dig exempel, övningsuppgifter, och punklistor att använda själv därhemma. Kartonnage. 250 sid. Se upp för Ord. ca pris: 275:erna! självsabotör

Ord. ca pris: 239:-

Klubbpris

109:Du spar

40:-

Klubbpris

Bestnr: 122155

219:-

Skissa på fem minuter: Människor

Du spar

Av Pete Scully

Skissa på fem minuter gör det möjligt att skapa en fin teckning snabbt enkla skisser är ett perfekt sätt att värma upp och att lägga grunden för en mer detaljerad bild. Varje uppslag innehåller fem tips och idéer från experter, liksom exempel på fantastiska femminutersteckningar som ger mängder av inspiration. Boken täcker ämnen som hur man väljer ett lämpligt objekt, hur man fångar rörelse, och hur man skildrar någon på avstånd. Du får lära dig om perspektiv och hur man avbildar svåra drag som armar, näLär dig sor och hår. Dessutom får du skissa! förkovra dig i olika tekniker som underlättar för din nya tecknarhobby. Kartonnage. 128 sid. Ord. ca pris: 149:-

11

70:-

Bestnr: 122158

Magdala Av Cornelia C. S. Rönning

Magdala är en berättelse full av mystik, med både inre och yttre resor, tillbakablickar och en hel del för läsaren att utforska i sig själv. I den här boken vävs visdomen och kunskapen in i en berättelse om relationer, medberoende, hur det är att vara kvinna och människa, relationen till naturen, kärleken, sexualiteten, livet och döden för att ge läsaren en del aha-upplevelser och kanske också några nya insikter. Cornelia Carina Södergren Rönning har arbetat som relationsterapeut i tjugo år och Hur det skrivit flera böcker om kärlek och relationer. Häftad. 179 sid. är att vara

kvinna och människa!

Ord. ca pris: 289:-


FRAKTFRITT!

HÄLSA FÖR KROPP & SJÄL

lar för När du hand0:över 50 !

Klubbpris

Klubbpris

179:Du spar

100:-

219:-

Bestnr: 122037 Yoga: Anatomi

Du spar

Av Leslie Kaminoff & Amy Matthews

101:-

Du får en djupare förståelse för vilka delar av kroppen som ska vara aktiva när en position utförs på rätt sätt. Du får veta hur specifika muskler påverkas av rörelser i lederna, hur justeringar av en position kan förstärka eller reducera effektiviteten och hur ryggraden, andningen och hållningen hänger ihop. Oavsett om du är nybörjare eller har utövat yoga i många år är boken ett ovärderligt referensverk. Flexband. 288 sid.

Bestnr: 120183

Kinastudien Av T. Colin Campbell & Thomas M. Campbell

Kinastudien anses vara en av de viktigaste böckerna om hälsa och näring någonsin. I studien jämfördes olika kostvanor med förekomsten av olika sjukdomar på den kinesiska landsbygden. Boken skingrar en lång rad hälsomyter och lägger fram de vetenskapliga bevisen för ett hoppfullt budskap: med en växtbaserad kost kan vi lägga grunden till god hälsa och stoppa eller minska risken för de flesta kroniska sjukdomar. Häftad. 443 sid. Ord. ca pris: 320:-

Ord. ca pris: 279:-

Lär dig andning, h anatomi oc g! in än tr Yoga-

h Finn bot oc om en g g rin lind ! läkeväxterna

n Ta kontrolle över din hälsa! Klubbpris

269:Du spar

90:-

Klubbpris

239:-

Yogans läkande kraft!

Du spar

90:-

Bestnr: 121877

Bestnr: 121955

Healing Yoga

Naturens apotek Av Eva Olsson

Av Jennie Liljefors

Nu ökar åter forskarnas intresse för mediciner från växtriket. Idag kommer många av våra läkeväxter från tysk eller asiatisk folkmedicin. Men även i Sverige finns en läkeväxttradition där bland annat kamomill, blåbär och brännässla använts. Naturens apotek tar upp våra vanligaste åkommor från A till Ö och går igenom både traditionella botemedel och modern forskning kring nya. Inb. 196 sid. Ord. ca pris: 359:-

Yoga är en transformerande och spirituell träningsform som berör kropp, sinne, själ. Med yoga kan du läka de olika lagren i kroppen. Det yttre lagret, som spända muskler, stela leder, problemområden På energinivån, då yogarörelserna ökar flödet och höjer vitaliteten i de inre organen. På själslig nivå; en viktigt och inte alltid uppmärksammad aspekt på yogans kraft är den inre läkningen. Inb. Ord. ca pris: 329:-

Klubbpris

Bestnr: 121197

Det osynliga i healing:

Klubbpris

149:Bestnr: 120905

Yoga för seniorer Av Willem Wittstamm

en bok om helande och energier

Du spar

Av Helen Gamborg

40:-

Du spar

36:-

Helen Gamborg, utbildad fysioterapeut, berättar i denna bok om den ickefysiska delen av människan – om våra energifält, om chakran, aura och energipunkter samt om orsakerna till sjukdom och hur man återfår sundhet och helhet. Boken innehåller många övningar, såväl för självhealing och självutveckling som för healing av en annan person. Danskt band. 171 sid.

Övningarna i Yoga för seniorer är speciellt utformade för att mjuka upp stela leder och lätta upp kroppar som känns tunga. Stor hänsyn tas till en åldrande kropps begränsningar. Här handlar det inte om att slå knut på sig själv eller sträcka upp sitt ben högt upp i luften. Yogan i den här boken är mild men effektiv. Inb. 144 sid.

Ord. ca pris: 189:-

144:-

Ord. ca pris: 180:-

in Utveckla d l til a g å förm ! g in al e vh själ

Mild och effektiv yoga! 12


FRAKTFRITT!

HÄLSA FÖR KROPP & SJÄL

lar för När du hand0:över 50 !

Bestnr: 121029

Boosta hud & hår med naturens näringsbomber

Bestnr: 121864

Klubbpris

Medial Läkning:

189:-

Kostguiden

Av Anthony William

Du spar

Du spar

100:-

Anthony William, det medicinska mediet, har hjälpt tiotusentals människor att bli fria från krämpor. I sin första bok, New York Times bästsäljaren Medial läkning, avslöjade han hur vi kan läka oss själva från många sjukdomar och den viktiga rollen näringen spelar. Medial läkning Kostguiden gräver djupare in i de dolda läkande krafterna i frukt och grönt och förklarar hur vi kan ta tillvara på dem och förändra våra liv på vägen. Du får bland annat: Kritisk information om specifika faktorer som bidragit till ökningen av sjukdomar och hur vi kan skydda oss. Kunskap om mat som kan reparera ditt DNA, boosta ditt immunförsvar, förbättra din mentala hälsa, neutralisera ph-värdet i Upptäck kroppen, skydda dig från andra de dolda människors negativa känslor och mycket mer. Inb. 352 sid. läkande

102:-

Av Tia Jumbe

Det finns all anledning att växla över till naturlig, hemmagjord hud- och hårvård! Det är enklare än du tror. Det blir billigare. Du stiftar bekantskap med näringsbomber så som sheasmör, kokosolja, jojobaolja och aloe vera, med eteriska oljor och deras läkande effekt, och Hitta din hur du använder allt hudvård i detta i din hudvård. Ingredienserna har skafferiet! du antagligen redan i ditt skafferi! Inb. 160 sid. Ord. ca pris: 270:-

krafterna!

Ord. ca pris: 349:-

Klubbpris

Bestnr: 121385

Du spar

Boost your mind, body & spirit

239:60:-

Klubbpris

249:Du spar

81:-

Klubbpris

Sirtmat

- Ät bättre och lev längre

Medial Läkning Av Anthony William

Ord. ca pris: 330:-

Orsaken bakom sjukdomar!

Ord. ca pris: 299:-

183:Bestnr: 121018

Bestnr: 120337

Medial läkning avslöjar orsakerna till sjukdomar och hälsoproblem som man inom medicinen antingen missförstår eller har svårt att förstå överhuvudtaget. Boken utforskar helt naturliga botemedel för dussintals av de sjukdomar som plågar oss idag, till exempel borrelia, fibromyalgi, binjureutmattning, kroniskt trötthetssyndrom, problem med hormonbalanser, Hashimotos sjukdom, multipel skleros, depression, kronisk inflammation, autoimmunitet, neurologiska problem, obalans i blodsockernivåer, tarmsjukdomar och mer därtill. Den erbjuder också lösningar för hur vi kan komma tillbaka mentalt och känslomässigt sedan en sjukdom brutit ner oss. Inb. 304 sid.

Av Annika Olmås Nordström

Att må bra, få känna sig stark och hitta en balans i livet är viktigt. Här är en hel bok med massor av inspiration till att finna energi, livskraft och ett inre lugn. Du är så viktig, så vårda och ta hand om dig och ditt inre! Med enkla rutiner, ritualer och hälsosamma recept kan du börja leva ett mer naturligt och harmoniskt liv. Här finns det du behöver; yoga-, andnings- och meditationsövningar varvas med recept på supernyttig mat och egengjorda krämer och oljor för hud och lust. Målande beskrivningar av det som är extra näringsrikt och varför det är så hälsosamt och om hur du kan boosta kärlekslivet med lusthöjande recept, så kallade afrodisiaka. Inb. 126 sid.

Lyxig bok inspirations ! la al för

Klubbpris

249:-

Klubbpris

Du spar

107:-

Bestnr: 115827

Kroppen talar till dig

Av Aidan Goggins och Glen Matten

Vad har kosten gemensamt på de platser på jorden där människor blir riktigt gamla, och dessutom mår bättre vid hög ålder? Svaret är: den aktiverar sirtuinerna. Sirtuiner är ett slags enzymer som är inblandade i en mängd olika livsviktiga processer i kroppen. Här beskrivs hur vi kan påverka vår hälsa genom att äta mer sirtuinaktiverande råvaror, som mörk choklad, persilja, jordgubbar, grönkål och kaffe. Inb. 272 sid. Ord. ca pris: 290:Lär dig aktivera och sirtuinerna re lev läng !

Av Lise Bourbeau

318:Du spar

102:-

Ohälsa eller sjukdom är kroppens sätt att kommunicera med oss, och tala om att vårt sätt att tänka inte är i harmoni med vad som är hälsosamt för oss. Sjukdom indikerar att vi behöver göra förändringar i vårt trossystem och talar om för oss att vi har nått vår fysiska och psykiska gräns. Lise Bourbeau har studerat sambandet mellan emotionella och mentala tillstånd och olika sjukdomar i över 25 år. Lyssna Inb. 479 sid. på din

Ord. ca pris: 420:-

13

kropp!


FRAKTFRITT!

M AT & H Ä L S A

lar för När du hand0:över 50 !

NYHET!

NYHET!

Må bättre med bönor!

Nystart med smoothies!

Klubbpris

169:-

Klubbpris

159:-

Du spar

60:-

Du spar

60:-

Bestnr: 122187

Bestnr: 122162

Bättre hälsa med bönor: enkla recept för en medveten diet

Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept

Av Ann-Cathrine Johnsson & Lena Djuphammar

Av Cecilia Davidsson

Bönor är riktiga näringsbomber. De håller dessutom blodsockret i balans och gör att vi håller oss mätta längre. Bönor är också bra för våra tarmbakterier och en god tarmflora ger ett gott immunförsvar, vilket gör att vi håller oss friskare. Med den här boken vill vi få dig att upptäcka hur mycket gott du kan göra med bönor. Har du till exempel testat att baka bröd med bönor eller använda dem i glass eller smoothies? Bland recepten hittar du dessutom mungbönsoppa, koreansk böngryta, smörslungade vaxbönor och amerikanska cannellinipannkakor, och mycket annat. Enkla och goda recept på sallader, grytor, soppor, snacks, röror och bakverk. Välkommen till bönornas värld! Inb. 94 sid. Ord. ca pris: 219:-

Ge dig själv en nystart med juicer, smoothies och annan hälsosam mat och dryck! Med nya, sunda vanor kan du få mer energi och ett starkare immunförsvar, samt känna dig piggare – varje dag. En mango- och mandelsmoothie med läckra toppings, en gurkmejashot, rödbetsbuljong, sötpotatisjuice med kanel, kokoslassi med saffran och mynta … I den här boken hittar du massor av goda och stärkande drycker. Alla recept är växtbaserade och fria från vitt socker och gluten. Boken innehåller också ett kapitel med råvaror som det är bra att ha hemma i skafferiet – och sådana du bör undvika. Inb. 125 sid.

NYHET!

Klubbpris

209:Du spar

100:-

Ord. ca pris: 229:-

NYHET! Klubbpris

189:-

Bestnr: 122163

Frukost hela dagen

Du spar

110:-

Av Anna Axelsson & Rasmus Axelsson

Om vi får välja äter vi helst frukost hela dagen. Den otvungna känslan gör frukosten till vårt favoritmål oavsett när på dagen den utspelar sig. Maten i Frukost hela dagen är god och hälsosam utan att vara dietmat, och vegetarisk utan att vara bara för vegetarianer. Många av bokens 70-tal recept är, eller kan enkelt bli, laktos- och glutenfria. Det viktigaste Enkelt är att det är enkel och rolig mat gjord h c o på riktig bra råvaror, då blir även en bananmacka med hemgjord nutella gott! hälsosam(ish). Inb. 159 sid.

recept till ett sundare liv

Av Cecilia Davidsson

150:Du spar

86:-

Vad vi äter har betydelse för vårt välbefinnande och för hur magen mår. Du får mängder av inspiration till hur du kan fylla ditt skafferi och ta till vara på råvarornas innehåll genom att grodda, torka och fermentera. Det finns läckra recept, de flesta vegetariska men de kan också ha animaliska inslag. Samtliga råvaror är naturligt glutenfria och rätterna innehåller inget raffinerat vitt socker. Bra mat Inb. 128 sid. Ord. ca pris: 236:-

grön middag på bara 30 minuter Av Sara Begner

Ord. ca pris: 299:-

Klubbpris

Hälsosam mat för en friskare mage: Med 50

Mera veckans vego:

Mera Veckans Vego är den helvegetariska vardagshjälp du behöver. Här ryms massor av vardagsfavoriter men även festligare mat och helgmenyer. Förutom Planera din recept får du även inköpslistor, måla tidsplanering, tips och tricks för att vegetarisk veckan ska gå ihop. När du vill laga vecka! mat på rester eller frossa i goda tillbehör hittar du också inspirationen här. Inb. 189 sid.

Ord. ca pris: 309:-

Bestnr: 121103

Bestnr: 122164

Bestnr: 121531

Mat som läker:

140 recept som håller dig pigg, frisk och som dämpar inflammationer Av Sanna Ehdin

Klubbpris

129:Du spar

38:-

Med sina populära böcker har Sanna Ehdin satt vår självläkande kraft och helhetssynen på mat i fokus. Här presenterar hon den senaste hälsotrenden, IFD-maten – den inflammationsdämpande maten – som skapar god hälsa, energi och viktminskning. Den röda tråden är att integrera ett nytt sätt att tänka – ta kontroll över vardagsmaten genom att förbereda för snabblagad som är nyttig och god. Danskt Lustfylld band. gning Ord. ca pris: 167:-

för magen! 14

matla för hälsa och livskraft!


FRAKTFRITT!

MEDICAL MEDIUM

lar för När du hand0:över 50 !

Bestnr: 122181

Klubbpris

NYHET!

269:-

Medical medium thyroid healing Av Anthony William

Du spar

The thyroid is the new hot topic in health. Across age groups, 60:from baby boomers and their parents to millennials and even children, more and more people—women especially—are hearing that their thyroids are to blame for their fatigue, weight gain, brain fog, memory issues, aches and pains, tingles and numbness, insomnia, hair loss, hot flashes, sensitivity to cold, constipation, bloating, anxiety, depression, heart palpitations, loss of libido, restless legs, and more. Everyone wants to know how to free themselves from the thyroid trap.

In Medical Medium Thyroid Healing, Anthony William, the Medical Medium, reveals an entirely new take on the epidemic of thyroid illness. Empowering readers to become their own thyroid experts, he explains in detail what the source problem really is, including what’s going on with inflammation, autoimmune disease, Kommer and dozens more symptoms and conditions, then offers a på svensk life-changing toolkit and many new recipes to rescue the a i höst, ba ra hos thyroid and bring readers back to health and vitality. It’s an Livsenerg i! approach unlike any other, and as his millions of fans and followers will tell you, it’s the approach that gets results. Inb. 304 sid. Språk: Engelska Ord. ca pris: 329:-

Finns på svensk a hos Livsenerg i!

121864 Medial läkning Kostguiden Bestnr: 122183

Medical medium Av Anthony William

Anthony William, the one and only Medical Medium, has helped tens of thousands of people heal from ailments that have been misdiagnosed or ineffectively treated or that doctors can’t resolve. He’s done this by listening to a divine voice that literally speaks into his ear, telling him what lies at the root of people’s pain or illness and what they need to do to restore their health. His methods achieve spectacular results, even for those who have spent years and many thousands of dollars on all forms of medicine before turning to him. Now, in this revolutionary book, he opens the door to all he has learned in over 25 years of bringing people’s lives back: a massive amount of healing information, much of which science won’t discover for decades, and most of which has never appeared anywhere before. Häftad. 392 sid. Språk: Engelska. Ord. ca pris: 189:-

Klubbpris

229:-

Klubbpris

141:-

Du spar

70:-

Du spar

48:-

Finns på svensk a hos Livsenerg i! Bestnr: 122182

Medical medium life-changing foods Av Anthony William

ANTHONY WILLIAM, the Medical Medium, has helped tens of thousands of people heal from ailments that have been misdiagnosed or ineffectively treated-or that medical communities can’t resolve. And he’s done it all by listening to a divine voice that literally speaks into his ear, telling him what is at the root of people’s pain or illness and what they need to do to be restored to health. Inb. 356 sid. Språk: Engelska

120337 Medial läkning

Ord. ca pris: 299:-

15


MYSTIK & ESOTERISM

ANDE & SJÄL NYHET!

Klubbpris

254:Du spar

106:-

Klubbpris

179:-

Bestnr: 121137

Edgar Cayce om andliga krafter inom dig

Du spar

100:-

Av John Van Auken

Edgar Cayces (1877-1945), känd som den sovande profeten, är en av de mest välkända mediala personerna genom tiderna och hans läsningar är väl dokumenterade. Boken ger oss insikt om våra andliga krafter . Edgar beskriver livskraften som finns inom oss alla och hur vi kan styra den för att nå våra livsmål. När vi förstår de andliga krafterna inom oss och hur vi kan använda dem avslöjas vårt sanna syfte. Häftad. 254 sid.

Alla har vi andliga krafter!

Daglig vägledning från dina änglar Av Doreen Virtue

Av Michelle Buchanan

Ord. ca pris: 279:-

Ord. ca pris: 360:-

Talen leder dig rätt!

Klubbpris

159:-

169:-

Bestnr: 120646

Du spar

Handtydning

90:-

Av Anna Southgate

Du spar

34:-

Varje människa har sin egen livshistoria och tecknen i våra händer kan berätta vad det är som gör oss unika. Handtydning är den mest personliga av de metoder för självutveckling som finns. Genom att läsa linjerna i händerna kan vi förstå oss själva bättre, våra möjligheter, förmågor, begränsningar och hur vi kan utvecklas som människor. Linjerna förändras över tid och avslöjar ny information. Inb. 144 sid.

Med hjälp av dina änglar kan du vara lugn och fokuserad i vardagen. Boken ger en påminnelse om att änglarna alltid är vid din sida och beredd att hjälpa dig inom alla områden i ditt liv. Det finns 365 kanaliserade och upplyftande budskap från dina änglar i boken, för att sätta en positiv och helande ton för dagen. Du kan även ställa en fråga, öppna intuitivt boken och få ett meddelande som ger dig guidning och svar. Häftad. 376 sid. Ord. ca pris: 259:-

Numerologi: själens

planritning

Allt i universum har en energivibration, och det gäller även siffrorna i vårt födelsedatum och bokstäverna i vårt namn. När vi studerar den relation som siffror och bokstäver har med vår personlighet och händelserna i vårt liv, uppenbarar sig vår själs planritning. I den här boken får du en grundlig introduktion till den västerländska numerologin. Du får lära dig att utföra enkla beräkningar som ger dig kunskap om ditt öde och syftet med ditt liv – vilket förstås är värdefull information om du vill göra det mesta och bästa av din livsresa. Inbunden 272 sidor

Klubbpris

Bestnr: 121574

Bestnr: 121834

Ord. ca pris: 193:-

Ta hjälp av dina änglar!

Läs ditt öde i ! handflatan

NYHET!

Klubbpris

199:Du spar

131:-

Klubbpris

259:-

Bestnr: 121020

Mediumskap i vardagen – Andlighet

Du spar

71:-

för vanligt folk

Av Eva Mandelqvist

Efter många års kurser och övning i mediumskap och healing ställde sig författaren frågan ”Vad ska jag ha denna kunskap till i det liv jag vill leva – i vardagen som mamma, maka och marknadsförare?” Svaret blev en bok om andlighet ur olika perspektiv och med en övertygelse om att vi alla kan dra nytta av och samarbete med den intelligens som finns omkring oss. Om andlighet som passar vanligt folk. Danskt band. 268 sidor.

Bestnr: 121837

Psykometri och energiavläsningar, medial utveckling steg 1 Av Solkarina

Den första boken tar upp psykometri och body readings, energiavläsningar. Du får lära dig hur du gör energiavläsningar på föremål, platser, läser av framtiden och det förflutna. Genom energiavläsningar kan du också kommunicera med djur och bli en djurpratare. Du kan läsa av erfarenheterna som finns hos vuxna, barn och mellan två människor, relationsavläsningar. Solkarina delar med sig av en livslång erfarenhet till läsarna. Häftad. 228 sid.

Ord. ca pris: 330:-

Öka din h intuition oc t! e lit ia med

Andlighet för alla!

16

Ord. ca pris: 330:-


FRAKTFRITT!

KROPP & KNOPP

lar för När du hand0:över 50 !

Miljövänliga tandborstar!

Humble Brush Tandborste är gjort helt av bambu och format efter din hand. Den har en naturlig känsla i både hand och mun och designen ser väldigt bra ut i badrummet. Tandborstarna innehåller strån som är helt fria från BPA. Stråna är gjorda av en typ av nylon som är nedbrytbar och som kan komposteras. Bambu är den snabbast växande växten på jorden. Eftersom den innehåller naturligt förekommande antimikrobiella medel, finns det inget behov att använda gödsel- eller bekämpningsmedel under odlingen! Bestnr: 120941

Klubbpris

Bestnr: 121808

Tandborste Gul mjuk

39:-

Tandkräm Fresh Mint Humble Brush

Humble Brush

Den här tandkrämen är snäll mot miljön, vegansk och ett modernt alternativ till annan tandkräm och innehåller flour. Det är den enda veganska Tandborste tandkrämen på marknaden som utvecklats, Blå mjuk används och stöds av professionella Humble Brush tandläkare. Förpackningen är tillverkad Bestnr: 120934 med patenterad GreenLeaf technology, en optimerad Tandborste Vit mjuk produktionsprocess som innebär mindre plastinnehåll och minskad Humble Brush påverkan på miljön. Bestnr: 121809 Innehåller 75 ml. Tandborste Svart mjuk Bestnr: 120942

Klubbpris

39:-/st Klubbpris

39:-

Humble Brush

Bestnr: 120938

Klubbpris

269:-

Tandborste Vit Barn Humble Brush

Du spar

30:-

Dr Sannas Health Soap, en tvål för alla tillfällen, livet ut! Tvålen kan användas för hela kroppen, en tvål för ansikte, händer, kroppen och till renande detoxbad. Tvålen är dryg och skonsam samtidigt som den är mjuk och len att använda. Renar på djupet och återställer hudens naturliga fetthalt. Tvålen kommer från ren tallolja som är destillerad och förtvålad. Finns på 1 liter och 250ml.

Återställer din hud!

Klubbpris

84:-

Klubbpris

Bestnr: 122184

169:-

Dr Sannas Foot Balm Ringblomsextrakt Du spar En vårdande fotkräm som 10:mjukgör och skyddar torra fötter med en upplyftande doft av tall, lavendel och eukalyptus. Ekologiskt ringblomsextrakt innehåller höga halter av bl.a. triterpensaponiner och flavonoider som verkar lindrande och stimulerar hudens läkeprocesser. Innehåll: 75 ml.

Du spar

Bestnr: 120719

5:-

Dr Sannas Original Health Soap 250 ml. Innehåll: 250 ml. Ord. ca pris: 89:-

Bestnr: 120718

Dr Sannas Original Health Soap 1 l. Innehåll: 1000 ml

Allt dina fötter behöver!

Ord. ca pris: 299:-

Ord. ca pris: 179:-

Klubbpris

185:-

Klubbpris

169:Du spar

10:-

Du spar

NYHET!

Bestnr: 121498

h Skyddar oc in d r ö mjukg vinterhy!

Dr Sannas Hand cream En skyddande och vårdande handkräm som mjukgör torra händer med en upplyftande doft av lindblom och bergamott. Havre innehåller beta glucaner som visat sig ha anti-inflammatoriska och lugnande egenskaper samt att det ger huden en sidenmatt finish. Tillsammans med ekologisk kokosolja, raps och probiotika hjälper den till att hålla huden mjuk och smidig. Innehåll: 75 ml.

14:-

Bestnr: 122180

Bestnr: 121497

Dr Sannas Body Lotion Denna Body Lotion innehåller bl a ekologisk broccolifröolja, kokosolja och tistelolja som gör din hud mjuk och smidig samtidigt som den återfuktar och ger ett skydd mot uttorkning. Den har en upplyftande doft av lavendel, apelsin och bergamott. Innehåll: 150 ml. Ord. ca pris: 199:-

a Inga konstig r! se tillsat

Dr Sannas Multi Cream Dr Sannas Multi Cream är speciellt framtagen för en torr och känslig hud. Den gör din hud mjuk och smidig samtidigt som den återfuktar och ger ett skydd mot uttorkning hela dagen. Kombinationen av olika fettsyror från ekologisk kokosolja, sheasmör, svartvinbär och baobab som arbetar både med återfuktning och skyddar huden mot yttre påfrestningar. r fö m ä kr n E Fraktionerad svensk rapsolja innehåller hö! n ga halter av E-vitamin, alpha-, delta- och alla tillfälle gamma tocopheroler och phytosteroler som har anti-inflammatoriska egenskaper och en lugnande effekt på huden. Probiotika innehåller peptider som hjälper till att hålla en bra fuktbalans i huden. Multi Cream är doftfri så att även den känsligaste med trasig hudbarriär kan använda den. Klubbpris Innehåller: 100 ml.

229:Du spar

NYHET!

Ord. ca pris: 179:-

17

20:-

Ord. ca pris: 249:-


FRAKTFRITT!

S T E N A R & K R I S TA L L E R

lar för När du hand0:över 50 !

Inred med stenar och kristaller! Skapa stämning i ditt hem med stenar och kristaller. Vackra kristaller passar överallt, på fönsterbrädan, vardagsrumsbordet eller varför inte på nattygsbordet, bara fantasin sätter stopp. Stenar och kristaller är riktiga kraftpaket som skänker både glädje och lugn. Alla stenar och kristaller sägs ha olika vibrationer och avger en viss energi. Vi påverkas inte bara av stenen eller kristallernas energier utan även av stenens färg. Klubbpris

Bestnr: 122137

Selenitägg Selenit är en lugn sten som sänker djup frid och är utmärkt vid meditation eller andligt arbete. Den beskyddar mot negativ energi, och skapar en fridfull atmosfär när den står inne i huset. Psykologiskt underlättar den bedömningar och ger insikt. Mentalt rensar den bort förvirring och hjälpar dig att se helheten. Den för med sig en medveten förståelse för vad som inträffat på det undermedvetna planet. Vikt: Ca 400 g. Storlek: ca 65 x 40 mm.

129:-/st

Klubbpris

149:-/st

Bestnr: 122133

Grön fluoritoval Fluoriten symboliserar den flytande, eviga strömmen av sinnesintryck från den inre och yttre världen som fyller vårt sinne. Den sägs även hjälpa oss till koncentration, att se både verklighet och sanning bakom illusionen och både ta in och agera på information utifrån ett objektivt ställningstagande. Stimulerar kreativitet. Chakra: Hjärta, Hals & Panna beroende på färg. Vikt: Ca 130 g. Längd: ca 60 mm.

Tänk på att alla stenar, kristaller och ädelstenar, är naturprodukter och kan skifta i färg och form vilket gör att varje sten eller smycke blir personligt.

Bestnr: 122148

Rå Ametist Ametisten är mycket lugnande och bra mot stress. Den sägs fungera mot huvudvärk och vid sömnproblem. Den stärker vår intuition och andliga närvaro. Ametist är en stark och beskyddande sten med hög andlig vibration. Ametisten hjälper vid alla former av /st beroende och blockeringar. Den är oerhört bra för själen och lugnar och stimulerar där Bestnr:122134 det behövs. Chakra: Hjässan. Vikt: Ca 30-40 g. Storlek 35 – 50 mm. Obsidianägg Obsidian sägs vara en sten som skyddar mot depression och negativa tankar om oss själva och vår förmåga. En sten för känsliga människor. Den sägs vara bra för att lösa upp chock i kroppen och i sinnet, den stödjer dig att gräva djupt i dig själv och förlösa det som håller dig tillbaks från din lycka. Chakra: Bas och hela chakrasystemet. Vikt: Ca 90 g. Storlek: ca 50 x 35 mm. Klubbpris

129:-

39:-/st

Rå Rosenkvarts Rosenkvarts initierar kärleken till oss själva. Den ger lugn och känslomässig förtröstan. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Den förbinder den andliga dimensionen med kärleken och ger oss kärlek utan villkor och krav. Rosenkvarts sägs också kunna skydda mot skadlig strålning, så placera gärna en rosenkvarts vid din dator. Chakra: Hjärta, Navel och Bas. Vikt: ca 30-40 g. Storlek: 5-7 cm.

Klubbpris

Klubbpris

139:-

Hjärta i /st rosenkvarts Rosenkvarts initierar kärleken till oss själva. Den ger lugn och känslomässig förtröstan och stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Den förbinder den andliga dimensionen med kärleken och ger oss kärlek utan villkor och krav. Vikt: Ca 30-40 g. Storlek, 3,5 cm. Chakra: Hjärta, Navel och Bas

Klubbpris

79:-/st

Klubbpris

Ametistpendel Det är en mycket andlig sten med hög andlig vibration. Den verkar renande på kropp och sinne, och har en lugnande inverkan. Särskilt när vi är stressade. Stenen stärker vår intuition och öppnar vårt sinne för våra övernaturliga gåvor. Det är en sten som skapar trygghet och harmoni, och den ger oss en god sömn. Är man långt från hemmets trygga vrå, lindrade stenen den svåra hemlängtan. Chakra: Hjässan. Vikt Ca 13 g. Storlek: 25 – 30 mm. Längd kedja: 15,5 cm.

Bestnr: 122132

Hjärta i selenit Selenit har fått sitt namn efter den grekiska mångudinnan Selene och symboliserar mildhet, känslighet och högre medvetande. Den lämpar sig för meditation och ger kraft till insikt och tillit till att allt föds ur den inre gudomliga stillheten och vilan. Chakra: Hjässa & Solarplexus. Vikt: Ca 30-40 g. Storlek: 40-45 mm.

Bestnr: 122130

Rå Citrin Citrin är en glad och positiv sten. Den stimulerar oss att se det ljusa i tillvaron. Den hjälper oss att komma till uttryck i sociala sammanhang, ha roligt, skratta och leka. Den som vill bryta sina egna mönster, göra upp med det förflutnas begränsningar kan bära citrin. Chakra: Hjässa & Solar-Plexus. Vikt ca 25-30 g. Storlek: 35 – 50 mm.

Bestnr: 122136 Bestnr: 122131

44:-/st

Klubbpris

Bestnr: 122147

49:-/st

Klubbpris

Klubbpris

90:-/st 18

90:-/st

Bestnr. 121817

Rosenkvartspendel Rosenkvarts är en sten som medför villkorslös kärlek och oändlig frid. Det är den viktigaste kristallen för hjärtat och hjärtchakrat och den lär oss kärlekens riktiga kärna. Den renar och öppnar hjärtat på alla plan och skänker djup inre healing och kärlek till dig själv. Den stärker empati och sensitivitet. Det är en utmärkt sten vid medelålderskriser. Chakra: Hjärta, Navel och Bas. Vikt: Ca 10 g. Storlek: 25 – 30 mm. Längd kedja: 15,5 cm.

Bestnr 122137

Sodalitpendel Sodalit är en utmärkt sten för sinnet. Den löser upp mental förvirring. Psykologiskt skänker den här stenen emotionell balans och lugnar panikattacker. Den stärker självaktning, acceptans av det egna jaget och självtillit. Den hjälper människor som är känsliga för sjuka hus syndrom eller elektromagnetisk smog. Chakra: Pannan, Hals. Vikt: Ca 10 g. Storlek: 25 – 30 mm. Längd kedja: 15,5 cm.

Klubbpris

90:-/st


FRAKTFRITT!

S T E N A R & K R I S TA L L E R

lar för När du hand0:över 50 !

Trumlade stenar och kristaller! Bestnr: 122139

Röd Jaspis - trumlad Sägs lyfta fram din naturliga skönhet genom att stärka vitalitet och livskraft. Jaspis är känd för att vara oerhört närande. Den ger extra stöd vid utsatta och stressade perioder. Den skänker lugn och helhet. Den renar och stabiliserar auran. Det är en hälsans sten som stärker och detoxifierar cirkulationen, blodet och levern. Chakra: Bas. Vikt: Ca 15 g. Storlek: 25 – 30 mm. Klubbpris

20:-/st

Klubbpris

20:-/st

Klubbpris

Bestnr: 122140

Bestnr: 122138

Rosenkvarts - trumlad Rosenkvarts initierar kärleken till oss själva. Den ger lugn och känslomässig förtröstan och förbinder den andliga dimensionen med kärleken och ger oss kärlek utan villkor och krav. Sägs även vara bra mot strålning från t.ex tv- och datorskärmar. Chakra: Hjärta, Navel och Bas. Vikt: Ca 15 g. Storlek: 25 – 30 mm. Bestnr: 122142

20:-/st

Sodalit - trumlad Månsten är en oerhört bra sten för den som vill börja om. Den har starka band med månen och intuitionen. Dess starkaste effekt är att lugna känslorna. Vid fullmåne förstärker den drömmar till att bli klarare. Den balanserar manliga och kvinnliga energier. Månsten ger en djup emotionell healing och läker emotionellt relaterade rubbningar i de övre matsmältningsorganen. Chakra: Panna och Hals. Vikt: Ca 11 g. Storlek: 25 – 30 mm.

Bergkristall - trumlad Bergkristall är en ren, klar och energigivande sten. Den hjälper dig att fokusera din medvetenhet och transformera negativitet som hindrar dig i ditt liv. Den förstärker din energi och kan användas för healing, meditation eller personlig och andlig utveckling genom terapi. Chakra: Hela chakrasystemet. Vikt: Ca 16 g. Storlek: 25 – 30 mm. Klubbpris

20:-/st Klubbpris

24:-/st Bestnr: 122141

Aventurin Grön - trumlad Aventurin skapar glädje, visar att ingenting är omöjligt. Aventurinens energi ger oväntade och överraskande upplevelser. Bra till meditation och visualisering. Det är en mycket positiv sten som ger framgång. Den förstärker ledaregenskaper och beslutsamhet. Aventurinen stabiliserar ditt sinnestillstånd och förstärker kreativitet. Chakra: Hjärta. Vikt: Ca 14 g. Storlek: 25 – 30 mm.

Bestnr: 122143

Klubbpris

24:-/st

Karneol - trumlad Karneol skyddar mot avundsjuka, rädsla och hat och hjälper oss att släppa sorg och ledsamheter. Den hjälper oss att se sambandet mellan känslomässiga tillstånd och vårt inre Jag. Ger uthållighet, glädje, att älska sej själv, Karneol är en sten för kreativitet, mod och styrka. Den hjälper livslusten att blomstra och komma till sin kreativa potential. Chakra: Rot, Navel och Solar Plexus. Vikt: Ca 14 g. Storlek: 25 – 30 mm.

Bestnr: 122144

Ametist - trumlad Ametist är en violett variant av kvarts. Den sägs skydda mot stress och negativitet samt motverka huvudvärk och sömproblem. Vidare sägs ametist ha stärkande inverkan på intuition och andlig närvaro. En naturlig stress borttagare, uppmuntrar till inre styrka. Stenen har en stark healing energi som kan förvandla lägre energier till högre frekvenser, transformera bort negativ energi. Chakra: Hjässan. Vikt: Ca 14 g. Storlek: 25 – 30 mm.

Klubbpris

Klubbpris

24:-/st

29:-/st

Klubbpris

29:-/st

Bestnr: 122146

Ametrin - trumlad Det är en mycket andlig sten. Den omvandlar lägre energi till högre andlig frekvens. Den balanserar dina intellektuella, emotionella och fysiska kroppar och förser med en klar förbindelse mellan dig och världarna i andra dimensioner. Den renar och förstärker din aura. Det är en utmärkt meditationssten och den hjälper dig både in i det meditativa tillståndet och att behålla det. Chakra: Hjässan. Vikt: Ca 16 g. Storlek: 25 – 30 mm.

Bestnr: 122145

Rökkvarts - trumlad Rödkvarts är en mycket mäktig och mångsidig kristall. Den skapar balans mellan de fysiska och andliga nivåerna. Den producerar en mycket kraftfull energi som är en sammansmältning av jordeenergier och andliga energier från de högre dimensionerna. Energin ger jordning och skydd och ökar din vitalitet och kreativitet. Den uppmuntrar till positiva handlingar och attraherar överflöd. Chakra: Rot, Navel och Krona Vikt: Ca 20 g. Storlek: 25 – 30 mm.

19


FRAKTFRITT!

LJUS & DOFT

lar för När du hand0:över 50 !

Alla ljus kan lysa upp ett rum. En Ribbonwick Candle förvandlar rummet genom att engagera dina sinnen med sin hypnotiska låga och sofistikerad doft. Mästerblandningar av eteriska oljor och fina doftnoter säkerställer de allra bästa möjliga doftupplevelser. Allt presenterat i ett dekorativt och inbjudande skal av glas som passar in i vilken miljö du än väljer att använda. Doftljusen genomsyras av premium soja och vaxblandningar och dess omsorgsfullt formulerade dofter görs för att säkerställa konsekventa dofter och har dessutom lång brinntid.

Lyxiga doftljus! Klubbpris

Klubbpris

298:-

298:-

Du spar

Du spar

51:-

51:-

Bestnr: 122171

Bestnr: 122172

RibbonWick Decor Glass Medium

RibbonWick Decor Glass Medium

Krossade pärlor och färsk lavendel balanseras perfekt med ren vanilj. Storlek 16 x 16 cm. Brinntid:35-40 tim. Ord. ca pris: 349:-

En söt blandning av sockerrör, kaksmet och vispad smörkräm. Storlek 16 x 16 cm. Brinntid 35-40 tim.

- Lavender Pearl

-Vanilla Sugar Ord. ca pris: 349:-

Olivia & Co är ett svenskt företag som tillverkar högklassiga doftljus med stilrena designer och förpackningar. Man använder sig av naturliga produkter i tillverkningen. Veken är helt ekologisk och gjord av bomull med papper och vaxet består av en blandning av sojavax och franskt grasse. Bestnr: 122167

Bestnr: 122170

Dröm dig bort till Västindien!

Olivia & Co - Large - Sicilian Citrus

Denna doft av citruszest, mandarin och sicilian bergamot låter dig få en förnimmelse av naturens underbara färger.

En doft av Sydostasien

Ord. ca pris: 199:-

Klubbpris

Olivia & Co - Large

179:-

- Peach Bellini

Omfamnar dig med fruktig doft av persika, apelsin och mandarin. Ord. ca pris: 199:Klubbpris

179:-

Du spar

20:-

Du spar

20:-

Klubbpris

Klubbpris

179:-

179:-

Du spar

Du spar

20:-

En sinnlig resa till Sicilien!

20:-

Bestnr: 122168

Bestnr: 122169

Olivia & Co - Large

Olivia & Co - Large

Låt dina sinnen omslutas av exotisk kokosnöt och färskt nötigt sheasmör. Ord. ca pris: 199:-

En doft av nyslipat sandelträ, både söt och romantisk. Ord. ca pris: 199:-

Sommardoft från Italien!

- Sandalwood

- Sheabutter & Coconut

Klubbpris

298:-

Ljusen från Colonial Candle har brunnit I över 100 år i olika hem runt om i USA. Historian började 1905 då Mabel Baker började göra doftljus hemma i sitt lilla kök i Cape Cod. Ljusen blev så populära bland familj och vänner att hon bestämde sig för att börja sälja doftljusen i sin mans lokala butik.. En lugnande och ljuvlig doft sprider sig i huset. Fantastiskt fint och ger en lyxig känsla!

Du spar

51:-

Bestnr: 122174

- Grapefruit Hibiscus

Fräsch doft med en explosion av saftig grapefrukt, mandarin och cassis medan basen av svarta vinbär, mysk och sandelträ vidare utstrålar en vårupplevelse. Brinntid: 28 tim. Ord. ca pris: 169:-

139:Du spar

30:-

Klubbpris

139:-

Klubbpris

Bestnr: 122176

Du spar Bestnr: 122173

Blanche

30:-

- Medium Fresh Cotton

- Island Pineapple

Segla bort i den Thailändska övärlden med en felfri blandning av hibiskus, gardenia, och ananas. Brinntid: 28 tim. Ord. ca pris: 169:-

167:Du spar

31:Uppfriskande, naturlig doft av färskt grönska och citrus, tillsammans med jasmin, ylang ylang och musk. Brinntid: 70 tim.

Colonial Candle Small

Ord. ca pris: 198:-

20

Colonial Candle Large - Southern Magnolia

En söt och fräsch doft av magnolia-blomman med en antydan av jasmin och mousserande friskhet. Brinntid: 120 tim. Ord. ca

pris: 349:-

Colonial Candle Small Klubbpris

Bestnr: 122175


FRAKTFRITT!

lar för När du hand0:över 50 !

WoodWick doftpinnar är inspirerade av miljöer och atmosfärer som är harmoniska och avkopplande. Doftpinnarna kommer ge ditt hem väldoft och harmoni och bidra till att du lättare kan koppla av.

Klubbpris

298:Du spar

LJUS & DOFT

Bestnr: 122179

WoodWick Escape Reed Diffuser Pure Comfort

51:-

Pure Comfort - Njut av doften av torkad linne med inslag av ren frukt och satin mysk. Ord. ca pris: 369:-

Bestnr: 122177

Klubbpris

298:-

WoodWick Spill Proof

– Bakery Cupcake

Bakery Cupcake - En söt fuktig gul kaka toppad med rik smörkräm glasyr. Storlek: 147 ml.

Du spar

Klubbpris

71:-

Ord. ca pris: 349:-

298:Du spar

71:-

För ett väldoftande hem!

Bestnr: 122178

WoodWick Escape Reed Diffuser Romantic Rose

Återupplev den speciella känslan av att få en överraskningsbukett med rosor i ett arrangemang av känsliga gula rosor, vatten lotus och guldgult. Ord. ca pris: 369:-

Elemense rökelser är skapade som en reflektion av den gamla visdomen att god fysisk, mental och spirituell hälsa börjar med att leva i harmoni med världen och naturen omkring oss. I naturen är elementen alltid i balans och här har du rökelsen som stödjer denna balans i din vardag. 40 pinnar i en ask, längd: 14 cm, Liten rökelsehållare medföljer, brinntid: ca 30 min. Bestnr: 111989

Bestnr: 111991

Rökelse Elemense incense

Rökelse Elemense incense

Jord

Rymd

Givmild antydan av vetiver (et meterhögt gräs från Indien), cypress och patchouli med inslag av regnskog.

Marockansk doft av saffran, kanel och bärnsten. Klubbpris

78:-

Luft

Eterisk upplyftande doft av anis, tomatblad och en bitter kådig doft.

78:-

Bestnr: 111992

Bestnr: 111988

Rökelse Elemense incense

Klubbpris

Klubbpris

Skapar harmoni!

Rökelse Elemense incense

78:-

Vatten

Arom av dimma, isvatten och mysk. Kraftfullt lugnande känsla från Islands majestätiska Deitifoss vattenfall.

Klubbpris

78:-

Hållare för rökelsepinnar i trä eller sten som samlar upp askan. Ett enkelt, smidigt och dekorativt sätt att använda rökelsepinnar. Träskidan finns i två utföranden, graverat med stjärnor eller utan dekoration med plats för en rökelsepinne . Stenhållaren är formad som en Lotusblomma med plats för 3 rökelsepinnar. Bestnr: 121810 Bestnr: 121812

Rökelsehållare, Blomma i sten

Rökelsehållare med mönster i mässing

Bestnr: 121811

Ord. ca pris: 119:-

Rökelsehållare i trä

Ord. ca pris: 89:-

Klubbpris

69:-

Du spar

20:-

Klubbpris

Klubbpris

Du spar

Du spar

99:20:-

21

99:20:-

Ord. ca pris: 119:-


FRAKTFRITT!

HÄLSA & NÄRING Klubbpris

215:Du spar

lar för När du hand0:över 50 !

Klubbpris

Bestnr: 121719

Nässelpulver, 1 kg pH-Balans

Nässelpulver har ett mycket omfångsrikt 50:innehåll vad gäller nyttiga ämnen. Den har en ytterst blodrenande effekt, och är ett allmänt stärkande medel för hela kroppen. Förutom att vara mycket basgörande/avsyrande innehåller den även myrsyra som har en infektionshämmande effekt. Innehåll: 1 kg.

179:-

Piggar upp!

Du spar

49:-

B-12 B-12 och folsyra har viktiga funktioner i våra celler, bl.a. bidrar de till normal blodbildning, ett bra immunförsvar samt minskad trötthet och utmattning. Dosering för vuxen är 1 tablett per dag. Innehåll: 100 sugtabletter för upptag direkt i munnen.

Ord. pris: 265:-

i.se På livsenerg -B H alans finns hela p produkter och utvalda till från Holistic låga priser!

Infektions! hämmande

Bestnr: 121334

Ord. ca pris. 228:-

Ge cellerna en riktig syreskjuts!

Klubbpris

Bestnr: 121722

Nyponpulver, 1 kg pH-Balans

215:-

Klubbpris

Du spar

50:-

Bestnr: 121338

Nyponet är ett av de mest C-vitaminrika källor man känner till, med upp till 60 ggr mer C-vitmin än citrusfrukter. Detta nyponpulver är bra för immunförsvar, hud, matsmältning och mycket annat. Det stödjer cellandningen och är uppiggande. Utöver C vitamin innehåller nyponpulvret mineraler, antioxidanter, Stärker omegsyror och andra vitaminer. immunInnehåll: 1 kg t! Ord. ca pris: 265:-

239:-

Du spar Cellsyre, 60ml. 52:Cellsyre är en av Holistics allra första produkter och är effektiv både för invärtes bruk i samband med flygning, KOL och emfysem och utvärtes bruk, t.ex. vid ögoninflammation, eksem och allergi. Vid intag av Cellsyre ökar tillskottet av syre i cellerna. Kan också användas för att rena dricksvatten; 20 droppar till 1 liter vatten. Ingredienser: Vatten, syre och natriumklorid Dosering för vuxna invärtes: -2-10 droppar 3 ggr/dag i vatten. Dosering för vuxna utvärtes: droppa outspätt direkt på området som ska behandlas, ca 1-2 droppar 2-3 gg/dag. Innehåll: 60 ml. Ord. ca pris. 291:-

försvare

Se längre ned på sidan om information kring kosttillskott.

Medlemsinformation Händer det något trevligt!? Om du har något evenemang som du vill berätta om för andra Livsenergi-medlemmar kan du alltid höra med oss på Livsenergi så kanske vi kan hjälpa dig att sprida budskapet i tidningen samt på vår hemsida. VAD INSPIRERAR DIG? Låt oss få veta vad som intresserar dig – vilka böcker vill du finna i Livsenergi, vilken slags musik, prylar eller hälsokost skulle du vilja se mera av i Livsenergi? Berätta för oss så kan du även hjälpa andra medlemmar att finna bra produkter. E-posta eller skriv brev till adressen nedan och märk brevet med ”inspiration”. BESTÄLL FRÅN FÖREGÅENDE PERIOD! Utnyttja de blanka rutorna på beställningskupongen och beställ från tidigare tidningar. DU KAN RINGA IN DIN BESTÄLLNING på dagtid, måndag – torsdag 9.00 – 11.00 och 13.00 – 15.00, fredag 09.00 – 11.00. Ring 08-737 86 92. Det underlättar för vår kundservice om du har ditt medlemsnummer till hands. Du finner numret på baksidan, uppe till höger på sidan och till vänster om B:et vid portot. KONTAKT MED OSS? Kundtjänst: livsenergi@fsys.se Livsenergi, c/o Förlagssystem, Box 30104, 104 25 Stockholm. Redaktionen: info@livsenergi.se Livsenergi, Brafö AB, Forumvägen 14, 131 53 Nacka

I tidningen marknadsförs kosttillskott. Observera att dessa inte bör ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Förvara kosttillskott utom räckhåll för barn och rådgör med läkare innan intag om du är gravid, allergisk eller tar medicin.

M E D L E M S R E G L E R v Som medlem har du ett generellt åtagande om att köpa en periodens bok under ditt första år som medlem. Är du osäker på vad som gäller just för dig så är du välkommen att kontakta kundtjänst. v Som medlem i LivsEnergi får du ca en gång i månaden – så länge du själv vill – en ny berikande bok. v Kommande böcker plus ett antal andra boknyheter presenteras i klubbens medlemstidning som utkommer ca en gång i månaden. v Huvudboken får du till ett extra förmånligt pris, för närvarande mellan 229:- och 399:(reservation för prisändringar). v Om du vill ha periodens huvudbok behöver du inte göra någonting – boken kommer automatiskt hem till dig. Önskar du inte kommande bok eller föredrar att köpa någon annan, meddelar du klubben detta före angivet avbeställningsdatum. Porto- och expeditionsavgift tillkommer med 45:- (reservation för Postens taxehöjning). v Du har 14 dagars returrätt. Du betalar då själv porto. Vid ofrankerade returer debiterar vi 95:- i returavgift. Adress vid retur av bok/produkt: LivsEnergi, c/o Förlagssystem, 791 89 Falun. v Lämna inga meddelanden till bokklubben på inbetalningskortet eller i returpaketet. Ring istället vår kundservice eller skriv till oss. Uppge klubbens namn och ha ditt medlemsnummer i beredskap då du kontaktar vår kundservice. Du finner det på talongen på inbetalningskortet. v VID uppsägning av medlemskap: Skicka en skriftlig uppsägning till: Livsenergi, c/o FörlagsSystem, Box 30104, 104 25 Stockholm eller maila till livsenergi@fsys.se. v Kundservice finns på plats måndag – torsdag 9.00 – 11.00 och 13.00 – 15.00, fredag 9.00 – 11.00. Telefonnummer 08-737 86 92. Mailadress: livsenergi@fsys.se v Uppdatering av telefonnummer sker två gånger per år. Önskar du att kundregistret inte ska utnyttjas för reklamerbjudanden anmäler du detta skriftligen till: Reklamspärr, Livsenergi, c/o Förlagssystem, Box 30104, 104 25 Stockholm. Ange klubb, namn och medlemsnummer. v För vidare information, se baksidan av inbetalningskortet. v Livsenergi, Brafö AB behandlar kunduppgifter med modern informationsteknik och lagrar dessa för att kunna fullgöra kundrelationerna. Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning. v

22

VÄRVA EN VÄN OCH FÅ 2 VALFRIA BÖCKER GRATIS. Maila oss på info@livsenergi.se O rdertelefon

08-441 34 29

Ö ppet dygnet runt! H a ditt medlemsnummer nära till hands.

Besök vår hemsida:

www.livsenergi.se • ENKELT! • SMIDIGT! • FÖRMÅNLIGT!

Här hittar du bland annat: • hela den aktuella medlemstidningens utbud i bild och text och mycket mer. • smart sökfunktion för att hitta det du söker. • intervjuer med a författare. Förmånlig webben! erbjudand


PERIODENS PLUSERBJUDANDEN!

t är utvalda Pluserbjudande ter som du får uk böcker och prod när du samtidigt t köpa extra billig ns Erbjudande köper Periode 3). (se sid

+ Pluserbjudande 1

Bli modigare, hitta kraften i dig! Bestnr: 121679

Stora peppboken Av Carina Sunding, Marie Thorslund & Linda Newnham

Det här är en bok för dig som vill få mer energi, bli modigare eller komma vidare i livet. Det här är boken som tar fram det bästa i dig. Ditt bästa jag. Fylld av pepp, tips och berättelser från kvinnor som drömt och gjort. Pluspris: Det är lättare sagt än gjort att få tag i sin sanning mitt i sorlet. Att inte hänga med i strömmen, utan lyssna till sin inre längtan. Men det är värt ett försök, för när du vaskat fram det, så hittar du också din egen kraft. I Stora peppboken inspireras du av tjejer som tagit försiktiga kliv utanför komfortzonen, och andra som har kastat sig ut för farliga stup. Kvinnor som har gått från botten till toppen. Och de som hoppat av toppen för att realisera drömmar, hitta passionen och tillfredsställelsen i livet. Kvinnor som hittat modet att kliva ur dåliga relationer och de som vågat att sakta ner. I den här boken får du tillgång till känslan att wow, det är möjligt! Och i stunder av tvivel får du pepp och tips på hur du kan komma vidare. Vi har samlat dem i åtta steg. Vår metod som får dig att bli sjystare mot dig själv, så att du vågar dig ut i det okända och flyga lite högre! Stora peppboken guidar dig i åtta steg varvat med tips, berättelser och övningar!

Ord ca pris: 309 kr Klubbpris: 199 kr

139:-

Du spar

170:-

• Hur du hittar DIN väg • Hur du skapar ditt dream team • Hur du hittar din kraft • Hur dina relationer blir din starkaste tillgång

• Hur du blir modigare • Hur du hittar gnistan • Hur du skapar mer fokus och tid • Hur du visar mer av dig själv

Det här är en bok till DIG. Den bästa presenten du kan ge dig själv eller någon du tycker om. Vi har skapat utrymme för att du ska kunna skriva, reflektera och lista din framtid vad du drömmer om och längtar efter! Sug i dig de bitar som passar dig, fundera, fyll i, reflektera och skriv. Flexband. 194 sid.

23


B

Avsändare: Brafö AB c/o Förlagssystem Livsenergi Box 30104 104 25 Stockholm

ring in din beställning på ordertelefon

JA tack, jag vill beställa följande produkter: 119167 Din kosmiska livskod 108153 Nyckeln till den nordiska… 118001 Frekvens 117409 Själarnas öde 118883 Hoppets budskap från… 119416 Himlen tur/retur 122149 Du är fantastisk 122154 Zander och Tiden 122155 Skissa på fem minuter : Människor 122156 Från bakterier till Bach och tillbaka 122165 Smartare mat för hela familjen 122037 Yoga: anatomi 121955 Naturens apotek 122161 Bättre hälsa med bönor 122162 Juicer & smoothies 122163 Frukost hela dagen 122181 Medical medium thyroid healing 122182 Medical medium life-changing foods

Beställning/ avbeställning oss tillhanda senast

25 februari

söndag

122180 122184 121719 121334 121679 115995

Dr Sannas Multi Cream Dr Sannas Foot Balm Ph-Nässelpulver 1 kg Holistic B-12 100 tab. Stora peppboken Insikt : 50 år av lärdomar från andra sidan

ww på Bes w. hem täll liv si se da ne n rg i.s e

Nr:

................................................................................................

Nr:

................................................................................................

Nr:

................................................................................................

Nr:

................................................................................................

Nr:

................................................................................................

Nr:

................................................................................................

Nr:

................................................................................................

Du får automatiskt pluspris när du beställer periodens erbjudande Nej tack. Jag önskar inte periodens erbjudande Bestnr: 122185 Döden gav mig äntligen livet

FÅ HEM DINA VAROR SNABBARE! För snabbare leverans av dina varor fyll i ditt Mob.nr här eller på Livsenergi.se under ”Mitt konto”!

Texta namn och adress tydligt!

Plats för porto

Brafö AB c/o Förlagssystem Livsenergi Box 30104 104 25 stockholm

Kundnummer: Namn: Gatuadress: Postnr:

Anmäl mobilnummer här

PORTO BETALT

08-441 34 29. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning

Besök gärna vår hemsida www.livsenergi.se

SVERIGE

Mob.nr:

Ort:

$ + Pluserbjudande 2

Klipp längs den streckade linjen. Skicka in hela övre delen av den sida.

Om den mediala kraftens effekter!

Du spar

211:-

Bestnr: 115995

Insikt: 50 år av lärdomar från andra sidan Av Sylvia Browne

Ord ca pris: 330 kr Klubbpris: 259 kr Pluspris:

119:-

I Insikt sammanställer Sylvia Brownes sina erfarenheter från sina femtio år som medium, berättat med hennes egna ord och genom dem vars liv hon berört och ofta förändrat för alltid. Hennes berättelser ger ett helt nytt perspektiv på de djupgående, varierande och världsomspännande effekter som hennes fantastiska gåva har. Boken täcker en mängd ämnesområden: kärlek och relationer, hälsa och sjukdom, familj, ekonomi, andliga frågor, juridiska frågor, husdjur och borttappade föremål. Sylvias delar generöst med sig av sina kunskaper och reflektioner om sin gåva, och berättar hur hon funnit den nödvändiga medkänslan för att kunna ta hand om alla klienter under hela sin långa och unika karriär. Inb. 283 sid.

Hur beställer jag? BestÄllningskupong

Du kan använda beställningskupongen nedan, när du ska beställa extraböcker eller avbeställa huvudboken. Sista dagen för avbeställning är 2018-02-25.

Ordertelefon

Du kan också använda Livsenergis ordertelefon vid beställning. Du kan enkelt beställa extraböcker eller avbeställa huvudboken med hjälp av vår ordertelefon. Ha ditt medlemsnummer och de aktuella boknumren i beredskap när du ringer. En röst talar om hur du ska göra. OBS! Första dagen du kan beställa och avbeställa via Internet/order­telefonen är 2018-02-08.

Ordertelefon öppet dygnet runt!

08-4413429

Efter att man uppgett sitt medlemsnummer, tryck: 1 för att beställa böcker 2 för att avbeställa periodens bok Meddelanden upprepas om man slår fel eller väntar en stund Avsluta genom att lägga på luren OBS! Glöm inte att uppge beställningsnummer på boken du vill avbeställa

Hemsidan Du kan beställa & avbeställa dina bokklubbsböcker på Internet:

www.livsenergi.se

DU FÅR AUTOMATISKT PLUSPRISET NÄR DU SAMTIDIGT BESTÄLLER PERIODENS ERBJUDANDE

Livsenergi nr 03 2018  
Livsenergi nr 03 2018  
Advertisement