Page 1

KULTUR

LIV i SUNDBY

FORÅRSPROGRAM 2018

Barnevognen s. 4

Maren Uthaug s. 11

Afstøbningssamlingen s. 29


Velkommen til Kulturforeningen Liv i Sundby Liv i Sundby har hjemsted på Solvang Bibliotek. Foreningen er drevet af frivillige, og arrangementerne er åbne for alle. Et personligt medlemskab koster 125 kr. i kalenderåret 2018 og giver rabat på nogle af foreningens arrangementer. Et institutions- eller foreningsmedlemskab koster 300 kr. Indmeldelse sker ved at indbetale kontingent på Liv i Sundbys konto i Danske Bank: reg. 1551, kontonummer 0060028826. Husk at påføre navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Du kan også melde dig ind på Solvang Bibliotek eller i forbindelse med et arrangement. Køb billetter til foreningens egne arrangementer via www.livisundby.dk eller eventuelt på Solvang Bibliotek. Hvis du har forslag til arrangementer eller lyst til at hjælpe til ved fx børnearrangementerne, så kontakt os gerne og hør hvordan. Vil du vide mere om foreningen, så se www.livisundby.dk, Facebook.com/livisundby eller kontakt Solvang Bibliotek, Remisevej 14, 2300 København S. Vil du have mere kultur? Find Ørestad Biblioteks arrangementer på www.bibliotek.kk.dk/ore eller på facebook.com/orestadbibliotek Årets generalforsamling for foreningens medlemmer afholdes onsdag den 28. februar 2018 kl. 19.00 på Solvang Bibliotek.

er en del af Ørestad & Solvang Biblioteker og har til formål at uddanne børn og unge til kulturog kunstformidlere. Se www.boernekulturpiloterne.kk.dk eller kontakt projektmedarbejder Lola Rønde på lolakulturpilot@gmail.com, tlf. 51 52 59 14.

2


Filmens Amager Tirsdag 23. januar kl. 14.00

Solvang Bibliotek Remisevej 14

Gratis adgang Ingen tilmelding

Hvad har Nanna Birk Larsen fra Forbrydelsen (2007), Smeden fra Pusher II (2004) og de to muntre sporvognsførere i Poul Bangs lystspil Ved Kongelunden (1953) til fælles? De er alle forbundet gennem Amager. Forfatterne til ’Filmens København - hovedstaden i levende billeder’, Sophie Engberg Sonne og Katrine Sommer Boysen, vil i dette foredrag fortælle om København på film med geografisk udgangspunkt i Amager. Arrangeret af Solvang Bibliotek og Partnerskabet, og støttet af AVLU.

www.bibliotek.kk.dk/solvang

3


Barnevognen ved Teatret Riddersalen

Vognen er stor og rød og blank. Og så kan den mere end de fleste barnevogne. Musikken tryller billeder frem, og damen i den grønne kjole har tid til både historier og vedligehold med pudseklud og pumpe, før sovekaninen får hoppet liv i dynerne, så barnet kan slippe kalechedrømmene og få sin the med kamille og komme ud og trille. Kom og tab sutten af bare grin! Arrangeret i samarbejde med Solvang Bibliotek.

4

Lørdag 27. januar kl. 10.15-10.55 Solvang Bibliotek Remisevej 14 Børn fra 1,5-4 år med deres voksne Pris 30 kr. pr. tilskuer

Billetter via www.livisundby.dk


! SE HERiloterne ulturp Børnek ørn og unge søger b 10-16 år, som n g i aldere til at opleve o r t u s har ly kunst og kult skabe n hver tirsdag samme rmiddag. efte

Kom på glatis med Børnekulturpiloterne

Tirsdag 30. januar kl. 15.30-18.30

Mødested Solvang Bibliotek Remisevej 14

Vinteren er kommet, og det skal fejres. Traditionen tro inviterer Børnekulturpiloterne til en hyggelig eftermiddag på skøjtebanen ved Frederiksberg Runddel. Slip din indre Stampe løs sammen med en masse andre børn og unge. Og hør om, hvad Børnekulturpiloterne ellers har på programmet i 2018, fx trylleri og skattejagt.

Gratis, men begrænsede pladser Tilmelding: Medbring gerne dine egne skøjter, hvis tlf. 51 52 59 14 du har nogen. eller email: lolakulturpilot@gmail.com

www.boernekulturpiloterne.kk.dk

5


Det Kongelige Kapels historie Violinisten Troels Svendsen og basbasunisten Mogens Andresen, begge tidligere medlemmer af Det Kongelige Kapel, viser lysbilleder og fortæller om kongens musikere fra 1448 til i dag. Hør fortællingen om orkesterets mange spændende personer og muntre begivenheder. Sideløbende med foredraget spiller de musik af kolleger fra kapellet akkompagneret af pianist Vagn Sørensen. Arrangeret i samarbejde med Solvang Kirke.

6

www.livisundby.dk

Søndag 4. februar kl. 16.00

Solvang Kirke Remisevej 10-12

Gratis adgang Ingen tilmelding


Danskere i Hollywood Torsdag 8. februar kl. 19.00-20.30

’Westworld’, ’Atomic Blonde’, ’Rogue One’, ’Game of Thrones’. Det er alle sammen store amerikanske film- og tvproduktioner med danskere i centrale positioner. Danske instruktører, manuskriptforfattere og skuespillere er Ørestad Bibliotek populære som aldrig før på den anden Arne Jacobsens Allé 19 side af Atlanten. Det var de også i Hollywoods barndom. Pris 50 kr. Medlemmer af Liv i Sundby 30 kr.

Med udgangspunkt i deres bog, ’Drømmen om Hollywood’, vil Jacob Wendt Jensen og Christian Monggaard vise sjældne billeder og sjove filmklip og fortælle om nogle af de mange filmfolk, der gennem de seneste 100 år har været med til at forme den amerikanske filmby.

Billetter via www.livisundby.dk

7


Rim’lige rum og rumlige rim ’Lille svale løft din hale slå en skid og lad den dale’. Rim og remser er sjove at sige. Men hvordan ser de ud, hvis man skal bygge dem i virkeligheden? Børnekulturpiloterne sætter ord sammen til sjove rim og remser, som vi prøver at bygge ind i små kasser, så de bliver til fysiske historier. Kasserne udstilles på Solvang Bibliotek i ugen efter vinterferien, så alle kan komme og se, hvad vi var skabt sammen.

Mandag 12. februar til fredag 16. februar kl. 10.00-12.00 Sundby Idrætspark Englandsvej 61 Gratis adgang Ingen tilmelding

Arrangeret af Børnekulturpiloterne som en del af FerieCamp.

8

www.boernekulturpiloterne.kk.dk


Se

festivalprogrammet på facebook.com/ amagerbmf

Beat & Brøl Onsdag 14. februar kl. 11.00-11.45

Solvang Bibliotek Remisevej 14

Børn fra 3-8 år med deres voksne Pris 40 kr. pr. tilskuer

Beat&Brøl er en musikforestilling, der i en electronica-ramme tager de yngste med rundt i dyrenes verden for at undersøge dyrenes egne lyde. Er der musik i en løves brøl, er der rytme i frøens kvækken, og kan en elefants snabel faktisk lyde som en trompet? Mød de to venner, pigen Beat, der elsker beats og musik, og drengen Brøl, der elsker dyr og dyrelyde. Sammen med DJ-dyr skaber de en spændende musikalsk historie fyldt med musik og dyrelyde. Arrangeret af Solvang Bibliotek som del af Amager Børnemusikfestival 2018.

Billetter via www.billetto.dk

9


Litteraturens Amager Historiker, formidler og litteraturentusiast, Paul Hartvigson, beretter passioneret om, hvordan Amager har taget sig ud i litteraturen helt tilbage hos H.C. Andersen og helt frem til Morten Pape i dag.

Mandag 26. februar kl. 14.00

Solvang Bibliotek Remisevej 14

Arrangeret af Solvang Bibliotek og Partnerskabet, og støttet af AVLU. Gratis adgang Ingen tilmelding

10

www.bibliotek.kk.dk/solvang


Maren Uthaug tegner og fortæller

Maren Uthaug beretter om sit fascinerende forfatterskab og livetegner en fortælling for publikum. Hun er især kendt for sin skarpe rene streg fra Politiken, hvor hun har striben ’Ting jeg gjorde’. Hun brød igennem som romanforfatter med ’Og sådan blev det’ fra 2013. I 2017 udkom romanen ’Hvor der er fugle’, som er en anderledes slægtsroman om kærlighed og indavl i en barsk natur i Ørlandet i Norge.

Torsdag 1. marts kl. 19.00

Ørestad Bibliotek Arne Jacobsens Allé 19

Pris 75 kr. Medlemmer af Liv i Sundby 50 kr.

Arrangeret i samarbejde med Amar:litt.

Billetter via www.livisundby.dk

11


Den Tårnhøje Hund 2 ved Børneteatret Lørdag 3. marts kl. 11.00-11.40

Solvang Bibliotek Remisevej 14

Børn fra 3-8 år med deres voksne Pris 30 kr. pr. tilskuer

12

Ferier kan bruges til lidt af hvert. Nogle slikker sol og bliver brune som løver. Andre vasker bilen eller cykler op og ned ad store bakker. Dog ikke manden. Han skal bare slappe af og lave en hel masse ingenting. Men da han forlader den larmende by for at tage ud til sin sommerhytte, sker der noget MEGET MÆRKELIGT! Arrangeret i samarbejde med Solvang Bibliotek.

Billetter via www.livisundby.dk


Poesibanko med digterne Sternberg og Amalie Smith Poesibanko er en krydsning mellem oplæsning og banko. Det er et litterært spil, der fører bankohallernes halve pund kaffe og ‘Gamle Ole’ ind på den litterære scene. Til arrangementet får publikum udleveret bankoplader, hvor tallene er skiftet ud med ord fra Amalie Smith og Sternbergs tekster. Der er spisning før banko i Prismen fra kl. 18.00-19.00. Arrangeret i samarbejde med Amar:litt og Øens Spisested i Prismen.

Torsdag 8. marts kl. 19.00

PRISMEN Holmbladsgade 71 Pris inkl. spisning, banko (2 plader) 150 kr. Pris kun banko (2 plader) 50 kr.

Billetter via www.billetto.dk

13


Leif Sylvester Leif Sylvester er en sand tusindkunstner. På sit cv kan han skrive kunstner, billedhugger, musiker, sanger, tekstforfatter, skuespiller. Oprindelig er han kendt som den ene halvdel af gadegøglerne Clausen og Petersen. Leif er født og opvokset på Amager og har blandt andet udgivet digtsamlingen ’Mig og de andre’ med udgangspunkt i sine oplevelser på øen. Oplev ham berette om sit lange liv i kunstens tjeneste med udgangspunkt i den elskede ø. Arrangeret af Solvang Bibliotek og Partnerskabet, og støttet af AVLU.

14

Mandag 12. marts kl. 14.00

Solvang Bibliotek Remisevej 14

Gratis adgang Ingen tilmelding

www.bibliotek.kk.dk/solvang


Når vulkaner går amok Vulkaner er ikke til at spøge med, men de er heller ikke til at undvære. De har skabt den luft, vi til daglig indånder. Foredraget af vulkanekspert Henning Andersen handler ikke kun om de mest berømte og største vulkankatastrofer på jordkloden, men også om hvad de har betydet for os mennesker og al form for dyreliv på jorden, samt om de myter, sagn og legender, der knytter sig til vulkanerne.

Onsdag 14. marts kl. 19.00

Solvang Bibliotek Remisevej 14

Pris 50 kr. Medlemmer af Liv i Sundby 30 kr.

Billetter via www.livisundby.dk

15


Chappers Jam show Med Chappers JAM! BEAT! BAND! show, kan man lære, hvordan man kan lave de fedeste sange, skrive de vildeste tekster og komme frem med de sygeste beats. Jam-showet tager publikum med på en underholdende Ørestad Bibliotek rejse i musikkens mange funky, Arne Jacobsens Allé 19 forrygende facetter. Lørdag 17. marts kl. 12.00-ca.13.00

Børn fra 4 år med deres voksne Pris 30 kr. pr. tilskuer

16

Publikum får mulighed for at deltage aktivt, sammen med Chapper og hans super seje, søde og sjove musiker. Det hele går op i en højere enhed, når de jammer, synger sort, gætter, laver beats og beatbox og fyrer den for vildt af... Arrangeret af Ørestad Bibliotek.

Billetter via www.bibliotek.kk.dk/ore


Københavns Fængslers Museum Ved Vestre Fængsel. En rundvisning

Tirsdag 20. marts kl. 11.15 Mødested Vestre Fængsel Vestre Kirkegårds Alle 1A, st, 2450 København SV Pris 50 kr. Medlemmer af Liv i Sundby 30 kr. Tilmelding senest mandag 12. marts

Fængselsmuseet fortæller historien om det københavnske fængselsvæsen fra 1662 til i dag. Museet indeholder eksempler på datidens og nutidens celler med inventar samt eksempler på det legetøj, som de indsatte i fængslerne producerede. På museet er der mange trapper og ingen elevator. Det er derfor ikke egnet for gangbesværede.

Billetter via www.livisundby.dk

17


Naturværksted med fantasi og musik Lørdag 24. marts kl. 11.00-13.00

Solvang Bibliotek Remisevej 14

For alle børn og deres voksne Gratis adgang Ingen tilmelding

18

Ude i naturen kan man finde de mest fantastiske og finurlige materialer lige til at bygge med. Og det er lige det, vi skal. Musiker Kim Jezus og billedkunstner Maria Lau Krogh lukker op for sjov og byggekunst - det hele med naturen som tema. Der vil være masser af materialer, men tag gerne også dine egne fundne naturskatte med.

www.livisundby.dk


Klodshans ved Teatret Fyren og Flammen

Ude på landet var der en gammel gård… Sådan starter den vidunderlige historie om Klodshans. Forestillingen er den velkendte fortælling om drengen, som på trods af sin far og sine brødre rider af sted på sin gedebuk til kongens slot for at tale sig kongedatteren til. De to skuespillere spiller alle rollerne i en forrygende sjov og kraftfuld forestilling. Der er musik, dans og vilde kostumer. Arrangeret i samarbejde med Solvang Bibliotek.

Lørdag 7. april kl. 11.00-11.40

Solvang Bibliotek Remisevej 14 Børn fra 3 år med deres voksne Pris 30 kr. pr. tilskuer

Billetter via www.livisundby.dk

19


Anna Grue Tirsdag 10. april kl 19.00

Mød forfatteren Anna Grue, der her på Amager nok især er kendt for romanen ’Italiensvej’, som foregår i 1958.

Foreningshuset Sundholm8 Sundholmsvej 8

Den har nu fået en efterfølger med ’De voksnes rækker’, hvor vi igen møder italienske Vittoria og danske Conny i 1964. De er nu begge blevet godt gift, men det er ikke det samme som, at tilværelsen er uden problemer.

Pris 40 kr.

20

Arrangeret i samarbejde med Amar:litt og Foreningshuset Sundholm8.

Billetter via www.livisundby.dk


Davids Samling En rundvisning

Få et fantastisk indblik i en privat samlers personlige historie og enestående samling af dansk, europæisk og islamisk kunst gennem mere end 1200 år! Grundstammen i museet er tre samlinger, der består af genstande og kunstværker, som fransk porcelæn, danske guldaldermalerier, engelske møbler, islamiske tekstiler, keramik og miniaturemalerier. Siden Davids død er især den islamiske samling blevet udvidet.

Lørdag 14. april kl. 12.30 Mødested Kronprinsessegade 30-32, 1306 København K. Pris 50 kr. Medlemmer af Liv i Sundby 30 kr. Tilmelding senest torsdag 5. april

Billetter via www.livisundby.dk

21


Halfdan kunne sin ABC – Kan du? ved Teater AstaBasta Lørdag 21. april kl. 11.00-11.45

Sammen med musiker Lise Sine Christensen tager skuespiller Karina Nielsen udgangspunkt i Halfdans ABC. Der bliver sunget, spillet og fortalt Ørestad Bibliotek historier ud fra Halfdan Rasmussens Arne Jacobsens Allé 19 børnerim om bogstaverne i alfabetet.

Børn fra 4 år med deres voksne Pris 30 kr. pr. tilskuer

22

Værket har for længst fået kultstatus, og de fleste børn og barnlige sjæle kan allerede et par rim udenad, eller også lærer de det denne dag. Arrangeret af Ørestad Bibliotek.

Billetter via www.bibliotek.kk.dk/ore


Konspirationsteorier og Terrorisme Danmarks førende eksperter i konspirationsteorier, Steen Svanholm og Claus Flodin Larsen, fortæller om de mest udbredte konspirationsteorier og forklarer, hvorfor teorierne er så populære, og hvorfor nogle bliver konspirationsteoretikere. I foredraget peges på nogle uhyggelige sammenhænge mellem terrorisme og den tænkning, der fører til konspirationsteorier.

Onsdag 25. april kl. 19.00

Solvang Bibliotek Remisevej 14

Pris 50 kr. Medlemmer af Liv i Sundby 30 kr.

Billetter via www.livisundby.dk

23


Kongerækken Torsdag 3. maj kl. 19.00

Solvang Bibliotek Remisevej 14

Pris 50 kr. Medlemmer af Liv i Sundby 30 kr.

24

Veloplagt danmarkshistorie fortalt af historiker Hans Erik Havsteen og journalist Anders Olling, som står bag den populære podcast Kongerækken. Selvom Danmark efter sigende er Europas ældste monarki, kender de færreste danskere kongerækken. Få bl.a. svar på følgende spørgsmål: Hvilken dansk vikingekonge døde efter sigende under et toiletbesøg? Hvorfor ville Thyra ikke fuldbyrde ægteskabet med Gorm den Gamle på bryllupsnatten? Hvorfor blev Valdemar Sejrs anden kone omtalt som ’den beske blomme’?

Billetter via www.livisundby.dk


Kryb og Kravl! Kom med på en uforglemmelig rejse til en verden af fantastiske, smukke og ikke mindst farlige dyr, når Emil Sanderhoff fra Naturama i Svendborg kommer forbi med alverdens levende kryb og kravl! I løbet af en time vil du blive tryllebundet af de utrolige historier om dyrene og deres fantastiske egenskaber. Eller også vil du være paralyseret af skræk uden at være i stand til at flygte! Arrangeret af Ørestad Bibliotek.

Lørdag 5. maj kl. 11.00

Ørestad Bibliotek Arne Jacobsens Allé 19

Børn fra 3 år med deres voksne Pris 30 kr. pr. tilskuer

Billetter via www.bibliotek.kk.dk/ore

25


Urbanfestival Lørdag 5. maj kl. 11.00-17.00

Urbanplanen inviterer endnu engang til fest og farver i Remiseparken.

Remiseparken Peder Lykkes Vej 71-73

Gratis adgang Ingen tilmelding

26

Programmet er spækfyldt med spændende aktiviteter, god musik og sjov underholdning. Kl. 14.00-14.30 går Mystiske Mr. Mox på scenen med et trylleshow, der betager både børn og voksne. Forestillingen er sponseret af Liv i Sundby. Se hele programmet på www.urbanplanen.com

www.livisundby.dk


Copenhagen Klezmer Trio spiller livsbekræftende og glædelig klezmermusik

En klezmer er oprindeligt en professionel jødisk musiker, som primært spillede til bryllupper i det gamle Østeuropa. Det karakteristiske ved musikken er, at den ikke helt kan finde ud af, om den er glad eller sørgmodig. Derfor er den tit blevet beskrevet som at græde med det ene øje, mens det andet ler. Undervejs fortælles om musikkens oprindelse, særpræg og anvendelse før og nu. Trioen består af Emil Goldschmidt (klarinet), Nicolai Kornerup (harmonika) og Andreas Møllerhøj (bas). Arrangeret i samarbejde med Foreningshuset Sundholm8.

Torsdag 17. maj kl. 19.00

Kirkesalen på Sundholm Sundholmsvej 18, 2 sal (Indgang overfor Brigadevej)

Pris 40 kr.

Billetter via www.livisundby.dk

27


Fodboldbanko Torsdag 24. maj kl. 18.15-20.00

Ørestad Bibliotek Arne Jacobsens Allé 19

Gratis adgang Ingen tilmelding 10 kr. pr. plade

28

Så er det på tide at kridte fodboldstøvlerne og finde klaphatten frem, når vi skyder sæsonen i gang med adskillige halvlege fodboldbanko. Ifør dig dit sejeste fodbolddress og gør klar til at score den store gevinst. Vi garanterer, at der ikke bliver tale om en målløs affære, som går i overtid og straffespark. Tværtimod er hyggen i top, og på musiksiden fyrer vi op for nogle gedigne fodboldklassikere i pausen. Aftenens præmier vil emme af fodboldbegejstring både til første, anden og tredje halvleg. Arrangeret af Ørestad Bibliotek.

Billetter via www.bibliotek.kk.dk/ore


Afstøbningssamlingen En rundvisning

Den Kongelige Afstøbningssamling er en del af Statens Museum for Kunst, men de over 2000 afstøbninger, som udgør samlingen, findes i Vestindisk Pakhus, som oprindeligt blev bygget til at rumme sukker og rom. På husets øverste etage findes det såkaldte kongeværelse, som var mødeværelse for direktionen i Vestindisk Kompagni. Afstøbningssamlingens leder, Henrik Holm, viser os rundt og fortæller også om husets funktion i slavetiden. Efter rundvisningen kan man se mere på samlingen på egen hånd frem til kl.16.

Søndag 27. maj kl. 13.45-ca. 16.00 Mødested Den Kongelige Afstøbningssamling Vestindisk Pakhus Toldbodgade 40 1253 København K Pris 50 kr. Medlemmer af Liv i Sundby 30 kr. Tilmelding senest torsdag 17. maj

Billetter via www.livisundby.dk

29


Bål og bøger Så er vi atter klar til at sætte din ulmende litteraturtrang i lys lue! Der hersker ingen tvivl om, at vi bibliotekarer brænder for litteraturen, men brænder litteraturen også for os? Det kan du ved selvsyn opleve denne aften, hvor vi sætter gang i litteraturilden på Traktørstedet. Vi sætter hjerter i brand og tænder din læse-gnist med bålmad og gloende litteraturfortællinger. Arrangeret af Ørestad Bibliotek i samarbejde med Traktørstedet Vestamager.

30

Tirsdag 29. maj kl. 18.00-20.30

Traktørstedet Vestamager Granatvej 9 2770 Kastrup

Pris 75 kr.

Billetter via www.bibliotek.kk.dk/ore


et ement g n a r r A i indgår ets h gs us n i n e r Fo redage kulturf 018 forår 2 met på m a r g o .dk Se pr holm8 d n u s . www

Fredagsswing på Sundholm Et cafearrangement

Fredag 1. juni kl. 17.00 Foreningshuset Sundholm8 Sundholmsvej 8 Pris 60 kr. inkl mad. Tilmelding senest tirsdag 29. maj

I forbindelse med cafearrangementet spiller The Lindy Syncopators, et jazzband, som består af dansere og musikere, hvis passion er swing og hot jazz. Et mix af banjo, slagtøj, klaver, kontrabas, trompeter og sang, som vil give dig lyst dig til at danse. Dørerne åbnes kl. 17.00, hvor man kan møde repræsentanter fra Liv i Sundby, få en rundvisning i Foreningshuset og hygge sig i cafeen. Maden serveres fra kl. 18.30, og fra kl. 19.30 spiller The Lindy Syncopators. Arrangeret i samarbejde med Foreningshuset Sundholm8.

Billetter via www.livisundby.dk

31


KALENDER FORÅR 2018 Se flere oplysninger om hvert arrangement inde i programmet eller på www.livisundby.dk

JANUAR

23. Filmens Amager 27. Børneteater Barnevognen 30. Kom på glatis med Børnekulturpiloterne

FEBRUAR

04. Det Kongelige Kapels historie 08. Danskere i Hollywood 12.-16. Rim’lige rum og rumlige rim 14. Beat & Brøl 26. Litteraturens Amager 28. Generalforsamling

MARTS

01. Maren Uthaug 03. Børneteater Den Tårnhøje Hund 2 08. Poesibanko 12. Leif Sylvester 14. Når vulkaner går amok 17. Chappers Jam show 20. Københavns Fængslers Museum 24. Maria og Jezus workshop

07. Børneteater Klodshans 10. Anna Grue 14. Davids Samling. Rundvisning 21. Halfdan kunne sin ABC – Kan du? 25. Konspirationsteorier og Terrorisme

MAJ

03. Kongerækken 05. Kryb og Kravl! 05. Urbanfestival med Mystiske Mr. Mox 17. Copenhagen Klezmer Trio 24. Fodboldbanko 27. Afstøbningssamlingen. Rundvisning 29. Bål og bøger

JUNI

01. Fredagsswing på Sundholm

SUNDHO

LM

32

APRIL

Liv i Sundby 2018  
Liv i Sundby 2018  

Forårsprogram 2018

Advertisement