Say Hello to Your Next Adventure Finlandssvensk

Page 1

SAY HELLO TO

Your Next ADVENTURE!  Ge dig själv en möjlighet till   mer frihet, ökad flexibilitet och   ett arbete på dina egna villkor   – börja redan idag!


1

Fun &

FRIENDSHIP » Valfriheten är din – hur mycket eller lite tid du vill arbeta med Mary Kay är helt upp till dig. Heltid, deltid eller hobby - du bestämmer.

» Du blir en del av ett kvinnligt

nätverk där alla arbetar tillsammans för sin egen framtid.

» Du kan komma igång med din

» Du kan tjäna upp till 50 % på de produkter du säljer. » Om du vill, kan du bygga ett

team av kvinnor som vill göra samma sak som du. Möjligheten till ersättning begränsas inte till pengar och innebär bland annat ett förmånligt bilprogram där du kan kvalificera dig till att köra en rosa bil.

» Uppskattning,

uppmärksamhet och beröm för dina insatser är något av det du kommer att uppskatta mest med Mary Kay.

2

fristående karriär redan idag.

Money &

REWARDS


3 4

Products women

LOVE » Mary Kays

produktsortiment består av fler än 300 produkter inom innovativ hudvård, trendriktig makeup, kroppsvård och dofter.

» Varje år genomförs

hundratusentals tester för att garantera att produkterna är säkra och levererar de resultat de lovar.

The world of

MARY KAY

» Företaget grundades av en kvinna för snart 60 år sedan med syftet att berika kvinnors liv genom en fristående karriärmöjlighet som erbjuder både ekonomisk och personlig utveckling.

» Idag arbetar fler än 3,5 miljoner

kvinnor i nästan 40 länder runt om i världen med denna möjlighet baserad på försäljning av Mary Kays högkvalitativa hudvårds- och makeupprodukter.

Dream

BIG!


An awesome

OPPORTUNITY Alla som börjar som Fristående Hudvårdskonsult börjar i liten skala, med olika förutsättningar, förväntningar och målsättningar. Fråga dig själv: Behöver jag extrapengar? Söker jag personlig utveckling eller en ny utmaning i livet? Är det mer glädje i livet och nya kontakter jag söker?

Say yes

Om du svarade ja på några av ovanstående frågor så är du, precis som många av våra tusentals Fristående Hudvårdskonsulter, en av dem som såg detta som en anledning att börja en fristående Mary Kay-verksamhet.

3

2

Learn & get started

När du börjar som Fristående Hudvårdskonsult så får du ett Starter Kit med det du behöver för att komma igång. I Mary Kay arbetar du helt i din egen takt och bland dina systerkollegor finns det många som vill dela med sig av sina erfarenheter och tips för att just du ska lyckas. I ryggen har du också ett företag som bygger sin verksamhet på att hjälpa dig att komma så långt du vill i din fristående Mary Kay-karriär. Be your own Boss!

Vill du veta mer? Läs broschyren It’s your business på vår hemsida.   Du hittar den under e-kataloger.

marykay.se | marykay.fi

marykaynordic

marykaysverige

mklesley

µ | © Lesley Cosmetics | Produced in Sweden 2020-06 | Art Nr 75-201466

1

Love what you do


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.