Page 1

M.15754|Cover Martens Juwelenbrochure:Cover Martens Horloges 01-11-10 17:32 Pagina 1

LEON MARTENS Fine Jewellery and Watches www.leonmartens.com

WHAT WOMEN WANT LEON MARTENS Fine Jewellery and Watches


M.15754|Cover Martens Juwelenbrochure:Cover Martens Horloges 19-11-10 16:13 Pagina 2

Member of: Beurs voor diamanthandel Amsterdam / Antwerpen. The Maastricht Group European Jewellers. Alle in deze brochure afgebeelde juwelen zijn vervaardigd in 18-karaat rose-, geel- of witgoud. Uit fotografisch oogpunt zijn een aantal juwelen en horloges vergroot weergegeven. Tenzij anders vermeld. Deze brochure bevat slechts een selectie van ons aanbod. In onze zaak tonen wij u samen met onze medewerkers een uitgebreide collectie. Met dank aan Kiki Niesten


3

What Women Want. . . Wat vrouwen willen. Wij vrouwen willen creĂŤen, communiceren, harmonie nastreven en zoveel mogelijk taken tegelijk volbrengen. Het zijn die sterke eigenschappen die ons doen verschillen van mannen. Deze verschillen tussen mannen en vrouwen zijn van nature aanwezig en vormen de basis voor wie we zijn, waarbij de een niet beter is dan de ander. Want juist de unieke eigenschappen van ieder zorgen ervoor dat we beiden succesvol zijn, elkaar aanvullen en elkaar koesteren. Wij vrouwen koesteren met ons hart en met onze charme. Als geen ander weten we zo persoonlijkheid uit te stralen, geheimen te bewaren en onze vrouwelijkheid te accentueren. Verfijnd, frivool, ingetogen of juist extravagant. Wij vrouwen worden ook graag herinnerd aan de mooie en dierbare momenten in het leven. Een warm gebaar vanuit het hart maakt ons blij en wanneer dat dan ook nog vergezeld wordt door een mooi juweel hebben wij vrouwen daar absoluut niets op tegen.... Dat is wat vrouwen willen. Marie-Louise Martens


4

5

‘A girl should be two things: Classy and fabulous’. CoCo CHAnEL

D E L i E f D E VA n i E D E r E V r o u W. E E n D i A M A n T E n r i n g .

LinkErpAginA. Witgouden horloges, bezet met diamanten: ‘Tank Americaine’ en ‘Baignoire’ (Cartier). rECHTErpAginA. Exclusieve witgouden ringen met bijzondere diamanten (Leon Martens).


6

7

LoVE is THE jEWEL of LifE E E n D i A M A n T i s V o o r A LT i j D.

LinkErpAginA. Witgouden

oorringen met baguette geslepen diamanten. Wigouden tennisbracelets bezet met diamanten. oorringen pavé bezet met diamanten. geelgouden ring met diamanten in de band en een princess geslepen diamant in witgouden zetting. Witgouden ring met drie royal Asscher Cut diamanten.

rECHTErpAginA. Witgouden

lke liefde is bijzonder, een diamanten sieraad van Leon Martens ook... onze diamantcollectie bevat een mooie selectie juwelen met diamant, vervaardigd in 18krt goud of platina. ook kan er een creatie voor u getekend worden, geheel naar uw wens. Wij voeren uitsluitend de beste kwaliteiten en verzorgen een certificaat bij uw diamanten juweel. Bij de aankoop van een diamant zijn er 4 factoren die bepalend zijn voor de prijs: de 4 C’s. Carat, het gewicht van de steen. Colour, de kleur van de diamant waarbij het fijnste wit de hoogste waarde vertegenwoordigt. Clarity, de zuiverheid, diamant wordt diep in de aarde onder extreme omstandigheden gevormd en hierdoor ontstaan meestal insluitsels in de steen. Hoe minder insluitsels hoe waardevoller de diamant is. Loepzuivere stenen vertonen geen insluitsels bij het 10x vergroten met de loep. De 4de C van Cut, heeft betrekking op het slijpsel van de diamant. De perfecte slijpvorm in de juiste verhoudingen zorgt voor de meest mooie schittering. Wij vertellen u er graag alles over tijdens uw bezoek.


8

9

CooL pErfECTion. . . s E r E n E j u WE L E n.

“C o nC i s i o n i n s T y L E , p r E C i s i o n i n T H o u g H T, D E C i s i o n i n L i f E . ” Victor Hugo LinkErpAginA. ringen

en schakelarmband in witgoud met diamanten (Leon Martens). rECHTErpAginA. Witgouden horloge met parelmoer wijzerplaat en diamanten lunette, ‘oyster perpetual datejust pearlmaster’ (rolex).


10

11

arels zijn gevormd door de natuur en elke parel is uniek. Ze zijn er in vele soorten, een van de mooiste is ongetwijfeld de Tahitiparel. Deze parel wordt gekweekt in de wateren rond de frans polynesische eilanden en komt voor in prachtige kleurschakeringen, van zacht grijs tot diep paars / zwart. De vele grijstinten die dit jaar te vinden zijn in de collecties van de modehuizen vormen een mooie basis voor een prachtig Tahiti parelsnoer. in de collectie van Leon Martens vind u opvallende ringen, bijzondere oorbellen, sportieve armbanden en colliers met klassieke ronde Tahiti parels of grillige barok exemplaren. De parelsieraden van ‘parelkoning’ robert Wan passen net zo goed bij jeans als bij een pittig zwart cocktailjurkje. Heel apart is de nieuwste lijn in onze collectie, uitgevoerd in filigrain bewerkt goud met Tahitiparels.


12

13

“ E L E g A nC E H A s no T H i ng T o D o W i T H fA s H i o n. ” karl Lagerfeld

Lang Tahitiparelcollier met verwisselbare witgouden bolsluiting, pavé bezet met diamanten. Wigouden armband met Tahitiparels en diamanten, witgouden slavenarmband bezet met diamanten.


14

15

pAris, DiMAnCHE 16:00 hr Saint-Germain-des-PrĂŠs

BLAnC &noir LinkErpAginA. Witgouden oorhangers en ringen met wit agaat en zwarte diamanten. rECHTErpAginA. Exclusieve armbanden in wit corian bezet met zwarte diamanten (Leon Martens).


16

17

sTiLETTo’s &

CHAMpAgnE New-York by night E E n M i x VA n M A T E r i A L E n . s T i j L V o L g E C o M B i n E E r D .

LinkErpAginA. Black coated stalen horloge met diamanten, twee tijden aanduiding, krokoband met vouwsluiting (De grisogono). Witgouden ringen met ebbenhout en diamanten (Leon Martens). rECHTErpAginA. Armband met ebbenhouten en witgouden schakels, waarvan een bezet met diamanten (Leon Martens).


18

19

“BL ACk is BL ACk , i WAnT My BABy BACk” It’s gray, it’s gray since she went away. L o s B r AVo s

LoVE is friEnDsHip sET on firE. . . LinkErpAginA. Witgouden hangers met witte en zwarte diamanten (Leon Martens). rECHTErpAginA. Witgouden

oorringen met zwarte en witte diamanten (Leon Martens), oorhangers met onyx en diamanten (pomellato), koordarmbandjes met witgouden tussenstukjes bezet met witte en zwarte diamanten (Leon Martens).


20

21

C

lassy Chic. Een veelvoud aan mogelijkheden maakt het combineren van sieraden en kleding tot een plezierige uitdaging. Zachte nude tinten en soepele voile stoffen die doen verlangen naar een mooie avond uit. Draag er als contrast veel gouden armbanden bij en opvallende grote ringen met edelstenen, zoals hier met wit agaat. Lange oorhangers zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld en staan natuurlijk super vrouwelijk. in onze collecties zijn ze dan ook goed vertegenwoordigd. naast goud gecombineerd met wit agaat, zijn er bij Leon Martens ook zeer mooie combinaties met smokey quartz, amethist, citrien en onyx te vinden. Warme wollen stoffen, bont, tweed en fluweel vragen immers weer om sieraden met een sterke uitstraling. De ontwerpen uit onze collectie goud met ebbenhout of stoer leer zijn dan powerful (en ook een beetje sexy).


22

23

THE

Working girL Lunch at Tiffany's... Or High Tea at the Ritz...

ALTijD sTijLVoL. EEnVouD siErT. LinkErpAginA. gouden horloge, ‘oyster perpetual Datejust’ (rolex). rECHTErpAginA. gouden collier

met afneembare hanger met witte agaat en clip bezet met diamanten (Tirisi), gouden ring met witte opaal (pomellato).


24

25

LONDON. HAPPY HOUR. 5 - 8 p.m. Z o n D E r p o E s pA s . Z A k E L i j k . V r o u W E L i j k .

LinkErpAginA. gouden armband met wit agaat (Leon Martens), ‘B zero1’ ringen in geelgoud en in rosegoud met wit en zwart keramiek (Bulgari) rECHTErpAginA. gouden horloge, ‘reverso squadra’, met omkeerbare kast bezet met diamanten, verwisselbare krokoband ( jaeger-leCoultre), gouden horloge, ‘oyster perpetual datejust pearlmaster’ met diamanten lunette (rolex).


26

27

STOERE

siMpLiCiTy Beetje rock. Beetje ruig.

Lin kE rpA ginA Hangers in rose- en witgoud gecombineerd met ebbenhout en diamanten. rE CHTEr pA gi nA

Armbanden in leer met rosegoud en witgoud met diamanten (oromalia).


28

29

sHoW off An Indian Summer D i A M A n T E n , s A f f i E r E n & C i T r i E n . s T E E L D E s H o W.

rosegouden collier (Leon Martens). rE CHTErpA ginA gouden oorhangers met druppelvormige citrienen en diamanten. gouden ring met ovale gefacetteerde citrien, diamanten en gele saffieren en gouden ring met ovale cabochon geslepen citrien en bruine diamanten (Leon Martens).

LinkErpA ginA


30

31

CigArETTE pAnTs AnD fruiTy DiAMonDs Lemon, strawberry, apple. B o n T E k L E u r E n . WA r M E p A s s i E .

Sunset at Villa d’Este.

LinkErpAginA. Witgouden ring met amethist en diamanten, geelgouden ring met citrien en diamanten (Bulgari). rECHTErpAginA. gouden collier met tourmalijn, peridot, amethist, topaas, citrien en diamanten (Bulgari).


32

33

8 CoLours onE Vision Positive. r E g E n B o o g k L Eu r E n. E i n D E L o Z E C o M B i nAT i E s .

LinkErpAginA. stalen horloge ‘Cape Cod’, double tour band (Hermès). rECHTErpAginA. Waaier van gouden ringen met smokey quartz, granaat, amethist, peridot, topaas en citrien (Leon Martens).


34

35

. . . MoVE CLosEr. B E W E g E n D E D i A M A n T E n , D A n s E n D A L L E k A n T E n o p.

LinkErpAginA. rosegouden horloge ‘imperiale’, met diamanten in de lunette (Chopard). rECHTErpAginA. Collier met harthanger, bezet met diamanten en een bewegende ‘Happy Diamond’, rosegouden

ring ‘Chopardissimo’ en bijpassende armband met hanger waarin een bewegende diamant (Chopard).


36

37

DAnCing

in THE DArk sToErE ELEgAnTiE.

Brown coated stalen horloge, ‘instrumentino’, bezet met bruine diamanten en voorzien van een galluchat band (de grisogono), leren armband met gouden slangvormige sluiting bezet met bruine en witte diamanten (Leon Martens), oorringen in rosegoud met bruine diamanten (pomellato).


38

39

LA

DoLCE ViTA

A movie by frederico fellini B r u i s E n D E p A r T y ' s , Â f o n k E L E n D E j u W E L E n . VA n H E T L E V E n g E n i E T E n .

gEsCHAkELDE DiAMAnTEn. LinkErpAginA. rosegouden schakelarmband bezet met diamanten (pomellato). rECHTErpAginA. Drie gouden

bandringen met witte en bruine diamanten en rosegouden ring met smokey quartz en bruine diamanten (pomellato).


40

41

soME LikE iT HoT and then cool down.

rHoDoLiTH & TopAAs LinkErpAginA. rosegouden ringen met rhodolith en topaas (pomellato), rosegouden oorhangers

met rhodolith en topaas (pomellato) rECHTErpAginA. stalen horloge, ‘Big Bang’, met topazen in de lunette, parelmoer wijzerplaat en jeansblauwe kroko band (Hublot).


42

43

“fAsHions fADE, sTyLE is ETErnAL”. yv e s s a i n t L a u r e n t

LinkEr- En rECHTErpAginA. Witgouden collier, oorbellen en armband; verwisselbare hangers met blauwe chalcedoon en diamanten (Tamara Comolli). ook andere kleurrijke edelsteen combinaties laten wij u graag zien.


44

45

She’s

ABsoLuTELy Flawless.

Z WA r T E E E n V o u D .

rosegouden armband met onyx en rosegouden oorhangers met onyx druppels en diamanten (Leon Martens).


46

47

Cherchez LA fEMME V r o u WE L i j k E Vo r M E n.

LinkErpAginA. rosegouden collier met afneembare cliphanger met gefacetteerde onyx druppel en diamantjes (Tirisi). rECHTErpAginA. rosegouden ringen met ebbenhout (oromalia en Leon Martens).


48

49

Graphic

DEsign. j u W E L E n s T r A k VA n V o r M . V o o r D E V r o u W D i E W E E T WA T Z E W i L .

THink

Big.

LinkErpAginA. Exclusieve rosegouden oorclips met ebbenhouten accent. ringen in massief rosegoud en in rosegoud met ebbenhouten binnenzijde. rECHTErpAginA. Armbanden in rosegoud met diamanten, ebbenhout en maansteen (Vhernier).


50

51

Love is like a violin, the music may stop now and then, but the strings remain forever. E E n k L A s s i E k E M u s T - H AV E

LinkErpAginA. Engagement ringen in wit-, geel- en rosegoud met bruine of witte diamanten (Leon Martens). rECHTErpAginA. Massieve gouden schakelarmband en armband met ovale schakels in geel en witgoud met diamanten (Leon Martens).


52

53

M

ooie edele stoffen en klassieke lijnen vormen een perfecte achtergrond voor de luxe handtas ‘Caroline’ van Chopard. Hier uitgevoerd in grijs slangenleder en in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar. stijlvol is de combinatie met rosegouden juwelen uit de collectie van de grisogono en Leon Martens.  Als horloge is gekozen voor een sportieve rosegouden chronograaf ‘Ballon Bleu’ van Cartier. Voor de ‘finishing touch’ kunt u bij Leon Martens een keuze maken uit een grote collectie aparte oorbellen: vlotte oorringen, exclusieve clips, modellen met kleurstenen en  parels  of met diamanten. Creëer eens een nieuwe verassende look.


54

55

rEnDEZ-Vous B e l l i n i s a t H a r r y ' s B a r. 2 : 3 0 p . m . nAT u u r L i j k E s C H o o n H E i D, B E W o n D E r E n D E B L i k k E n, Z i j T r E k T D E A A n D A C H T.

LinkErpAginA. gouden ringen met diamanten (Leon Martens). oorringen met afneembare hangers bezet met diamanten (Tirisi), rosegouden sleutel als cliphanger met witte en bruine diamanten (Tirisi). rECHTErpAginA. rosegouden collier met hanger met witte en bruine diamanten (Tirisi). Ajour gewerkte oorhangers in rosegoud met bruine diamanten en verwisselbare parelmoer schijven (Mattioli).


56

57

BE My DoDo. sWEET, LoVELy AnD HAppy

TAkE TiME for your friEnDs. . . AnD Enjoy! LinkErpAginA. sportieve stalen horloges met eenvoudig zelf te verwisselen lunettes en banden. Verkrijgbaar in vele

uitvoeringen en kleuren bij Leon Martens Espace (Aquanautic). rECHTErpAginA. Collier, oorhangers en armband in rosegoud en zilver met verwisselbare gouden bedels. nieuw zijn de bedels bezet met witte of zwarte diamanten (Dodo). De Dodo collectie vindt u in Leon Martens Espace


Leon Martens Juwelier stationsstraat 39-41 Wyck-Maastricht t +31 (0)43 325 63 63 www.leonmartens.com

Geopend Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30, en zaterdag 10.00 - 17.00. Alle zondagen in december geopend van 13.00 - 17.00. Watches rolex • patek philippe • A. Lange & söhne • Cartier Chopard • Bvlgari • de grisogono • jaeger-leCoultre • Breguet Blancpain • officine panerai • piaget • Breitling • Baume & Mercier Corum • omega • Tag Heuer • Chronoswiss • Hublot • iWC Jewellery Leon Martens • pomellato • Bvlgari Chopard • de grisogono • piaget • Tamara Comolli pasquale Bruni • utopia • Antonini • pianegonda Vhernier • gellner • Bron • Mattioli isabelle fa • robert Wan Tahiti pearls Accessoires Vertu, mobile phones • Mont Blanc Tag Heuer, mobile phones • Chopard, leather and silk Silver Home Collection pomellato • robbe en Berking

Leon Martens Espace stokstraat 24 Maastricht t +31 (0)43 350 00 06 Geopend kijk op www.leonmartens.com voor onze openingstijden. Watches Cartier • Chopard • Bvlgari • piaget Hermes • Aquanautic • Locman Jewellery pomellato • Bvlgari • Chopard • piaget • Tirisi pasquale Bruni • Tamara Comolli • pianegonda Dodo • robert Wan Tahiti pearls Accessoires Cartier pens & gifts • Cartier clocks Silver Home Collection pomellato • Cleto Munari

What Women Want  

Leon Martens - Fine Jewellery and Watches brochure for women

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you